Formandsberetning EHF 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandsberetning EHF 2015"

Transkript

1 Formandsberetning EHF 2015 Velkommen til den 39. ordinære generalforsamling Årets gang i foreningen følger efterhånden ganske faste rammer, men i år er der dog lidt afvigelser. De fleste kræfter lægges som sædvanligt i Lethrica, der jo er det fælles blad for de fem kulturhistoriske foreninger i kommunen. Her bidrager foreningen ganske pænt til fællesskabet, idet jeg stadig hænger på lederen fordi ingen andre vil eller som de andre så sødt siger: Fordi du gør det så godt. Thyra står for redaktionen til alles tilfredshed. Selvfølgelig er der ind imellem delte meninger på redaktionsudvalgsmøderne, men der drejer sig altid om absolutte småting kommaer, citationstegn, kursiv, baggrundsfarve og sådan noget og vi snakker os til rette. Birte har bidraget med en større artikel: De tre ture til København. Jeg med diverse småting og min kone Karin som sædvanligt med Sagn og Myter fra Lejreegnen. Her bidrager Poul Holst også som sædvanligt med sine fine illustrationer, der virkelig fanger sagnenes sjæl ind. Tak til jer alle for bidragene til Lethrica. Hjemmesiden. Her går det bedre og bedre. Vi mangler dog stadig enkelte adresser. Her er det også Thyra, der holder for. På hjemmesiden vil man finde en grundigere omtale af de afholdte arrangementer end i Lethrica. Desuden det er nyt et billedgalleri med flere billeder end i bladet. Man vil også kunne læse udtalelser fra bestyrelsen, pressemeddelelser, formandens beretning, referat fra generalforsamlingen, regnskab osv. Så er der ofte bud efter formanden som foredragsholder. Det sker ikke på foreningens vegne, men var han ikke formand, fik han lov at blive hjemme. Det kræver bare en del tid - også med forberedelse. På det lokale plan i Lejre Kommune går samarbejdet fint og vi er da stadig med i Dansk Lokalhistorisk Forening. Vi er ikke aktive her, men måske kan vi få glæde af det en dag i forbindelse med publikationer. De administrerer nogle Tips og Lottomidler. Som noget helt nyt og grænseoverskridende vil vi prøve at kommunikere over Elverdamsåen den lokale Berlin-mur. Vi vil optage Tølløse Lokalhistoriske Forening på vores mailliste, således at de kan videresende indbydelser til vores

2 arrangementer og omvendt. Vi håber, at man vil tage positivt imod en sådan udvidet medlemsservice. Årets arrangementer. Årets første arrangement var forårsturen til Allindelille Fredskov den 6. april. Vejret var elendigt, så de blå anemoner holdt hovederne lukkede. Valborgaften den 30. april i samarbejde med møllevennerne kørte som sædvanligt fint. På Kulturdagene havde vi sammen med vores to søsterforeninger to kulturhistoriske busture rundt i kommunen med kommunal underskudsdækning den 3. maj og den 6. maj. Der var fulde busser og fornemmede vi tilfredshed. Den 24. maj besøgte vi Jernbanemuseet i Roskilde. Det var en herlig oplevelse for alle raske drenge af begge køn og alle aldre at møde de prægtige sorte mænd og deres ligeså prægtige maskiner. Her var det Ole, der holdt for. Tak til Ole. Den 14. august fejredes Mølle-Maries 112-års fødselsdag på Tadre Mølle med optræden af visesanger Erik Grip og masser af kaffe og kager. Det blev en stor succes. Her er EHF medarrangør. Vi kan jo ikke som møllevennerne stille med et arbejdshold på en snes mand. I stedet betaler vi annoncen for det gode formål, og indbyder vore medlemmer direkte og formanden fortæller om Marie. Den 30. august stod Hans for en heldags udflugt til Herregårde i Sydvestsjælland. Den har jeg hørt meget pænt om som forventet, når Hans arrangerer. Man kunne ønske sig flere deltagere, men vi holder fanen højt. Vi skal ud af kommunen én gang om året. Tak til Hans. Selv var jeg i Østrig på dagen. Den 27. september var der vandretur til åstederne for Sagn og Myter fra Lejreegnen. Denne gang til Lommestenen, der ligger tæt på dæmningen over Tempelkrog. Det blev et tilløbsstykke. Den 28. oktober havde vi et velbesøgt rigtig godt foredrag her på Gundestedgård om Våbennedkastningerne under Anden Verdenskrig. Den 23. februar prøvede vi noget nyt nemlig et foredrag i fælles regi for de tre historiske foreninger om De ungarske soldater i Danmark ved krigens slutning. Hermed markerede vi også 70-året for denne tragiske og lidt glemte historie. Det lykkedes bare. Medlemmerne vil altså godt komme hos naboerne. Bygningsbevaringsprisen er jo et kommunalt projekt. Vi har været betænkelige ved, at kommunen har indlagt energihensyn i bedømmelsesgrundlaget, bestemt ikke fordi vi at frådse med energien, men energihensyn og bevaringshensyn kan godt kollidere. For fredede bygninger kan energioptimering slet ikke komme på tale. Vi kan ikke isolere Åstrup hverken udvendigt eller indvendigt.

3 Der er nu nedsat et bedømmelsesudvalg, og det ser ud til at gå. Jeg repræsenterer de tre historiske foreninger. Vi har indkaldt forslag. Der kom kun et, men et på mange måder meget tiltalende forslag. Vi ville meget gerne i gang, og vi var tæt på at præmiere en meget flot istandsættelse, men på bagsiden - synligt fra flere naboer - var en hel gavltrekant i glas. Den gik ikke, det var hele udvalget enige om. Efterfølgende har vi foreslået kommunen at lempe lidt på reglerne for præmiering bl. a. angående tidshorisont, nyere byggeri, erhvervsbyggeri og omgivelser/helheder, for at give udvalget større råderum. Vi håber, at det går igennem. Arkiverne er gennem årene og nu i den nye Biblioteks og Arkivplan blevet ramt hårdt af sparekniven. Lejres arkivalier flyttes til Hvalsø og Bramsnæs til biblioteket i Kr Hyllinge. På Lejre Bibliotek og i Kr Hyllinge oprettes et en arkivlæsesal, og eneste tilbageværende uddannede personale Bente Trane skal så køre rundt og betjene de tre arkivsteder. Det giver sig selv, at man i Lejre og Bramsnæs er kede af det og bange form at miste frivillige medarbejdere. Omvendt har vi her i Hvalsø gode erfaringer med arkiv og bibliotek i samme hus. Vi ved godt at planen er en spareøvelse. Alligevel har vi anbefalet kommunen som vejen frem gennem en tidsbegrænset bevilling at støtte en registrering af puklen af arkivalier og ikke mindst en digitalisering af dem. Fra politisk side erkender man problemet og erklærer, at man er indstillet på at løse det på sigt. DSI-TM. Her har vi jo ½ bestyrelsespost. Vi er nu i dialog med kommunen om møllens vedligehold. Vi er blevet bedt om at udarbejde et budget, og vi har haft møder med forvaltningen. Vi håber, at vi kan overbevise dem om, at vi ikke kan vedligeholde Tadre Mølles samlede bygningsmasse samt mølledam, stemmeværker, vandrender mm. for museets husleje på kr om året. Vi burde for længst have nytækket stald og lo for kr. I stedet lapper vi igen igen igen. Det er penge lige ud i luften. Jeg havde ikke råd til det derhjemme. Museumsrådet Rådet har været samlet to gange og er blevet orienteret om Roskilde Museums planer. Jeg har svært ved at se, at museumsrådet har nogen funktion og dermed en berettigelse. Af hensyn til det gode forhold til kommunen, har vi dog valgt endnu ikke at smække med dørene. Kommunen har afsat tre millioner kr til en ny udstilling på Lejre Museum.

4 Begejstringen hos os var stor, indtil vi blev klare over, at midlerne var til museets planer. På et møde med to ledende politikere argumenterede vi forgæves for, at Lejre Kommune sammen med os og borgerne skulle udarbejde sin egen vision på museumsområdet, og så sige til museet: Det er det, vi ønsker, at I skal arbejde for og det er det vore penge er øremærkede til. Kommunens repræsentanter i museets bestyrelse valgte imidlertid at tilslutte sig museets arbejdsplan, med den argumentation at man deltog i et museumssamarbejde, og så lod men museet om at udarbejde planerne. Det er demokratiets vilkår, men vi var meget skuffede og meget kede af det. Det gik da også ganske som vi forventede - næsten vidste at det ville gå. Det lykkedes ikke museet at interessere de nogen af store fonde for sit lidet ambitiøse projekt. Derfor bliver den nye udstilling kun for, hvad kommunens midler rækker til minus diverse museale fællesudgifter. Vi havde drømt om en udstilling med udnyttelse af alle fire længer i begge plan samt en overdækket gård. En udstilling der svarede til Lejres placering i Danmarkshistorien, og absolut også en udstilling som Lejre kunne bære og fortjente. Nu får vi en udstilling i de nuværende udstillingslokaler. Den bliver sikret, så Odin og nogle andre væsentlige genstande kan udstilles. Det er naturligvis en forbedring. Så er det op til den enkelte, om man vil glædes over forbedringen eller græde over de skønne spildte muligheder, for det helt rigtige koncept havde kunnet afkaste betydelige fondsmidler. Det ved vi! Jamen, kan udstillingen da ikke udbygges senere? Jo naturligvis kan den det, men det er ikke den slags udbygninger, der er mest interessant for de store fonde. Det er der ikke megen prestige i. Skal der udbygges, så skal det i givet fald ske for kommunale midler. Vores Hvalsø eller Hovedgaden Her har vi haft den glæde, at kommunen har lyttet til vores ønske om at få en professionel registrering af Hovedgadens bevaringsværdier en såkaldt SAVEregistrering. I den forbindelse har jeg og flere bestyrelsesmedlemmer bistået Vores Hvalsø med oplysninger, billeder og film samt med afgrænsningen af registreringsområdet. Stor ros til et meget engageret og venligt personale i Vores Hvalsø. En registrering beskytter ikke noget, men den er en forudsætning for i dag at kunne få udpeget bygninger som bevaringsværdige i en forhåbentlig kommende ny lokalplan.

5 Her har vi peget på, at det er vigtigt at åbne for, at Hovedgadens tomme erhvervslokaler også kan anvendes til boligformål. Dette synspunkt har også mødt forståelse. Jeg skal understrege, at vi i bestyrelsen ikke stiller problemet op som i dele af pressen: Bevaring eller udvikling. Vi er ikke imod en udbygning ned imod Søen, men vi bryder os ikke om Søtorvet i anpartsselskabets udformning, bl. a. fordi den medfører nedrivning, som vi nærmest anser for hærværk, og fordi vi på grund af det allerede nybyggede ikke er trygge ved udformningen af eventuelt kommende nybyggerier i anpartsselskabets regi. Vi er ikke imod nyt og spændende, men det nye er ikke spændende, og det spændende er ikke nyt. Fremtiden Der bliver igen i år to busture på Kulturdagene, Valborgaften, Mølle-Maries fødselsdag, en tur til åstederne for Sagn og Myter denne gang Ejby Ådal - og en eftersommertur til Røsnæs og Kalundborg ved Hans. Lethrica vil byde på en større artikel som jeg har begået - om etatsrådinde Marie Kofoed Danmarks eneste kvindelige etatsråd her i 100 året for kvindernes valgret. Desuden vil vi naturligvis fortsætte vores engagement i SAVE-registreringen og planlægningen i Hovedgaden i Hvalsø.

Formandsberetning EHF 2009

Formandsberetning EHF 2009 Formandsberetning EHF 2009 Velkommen til foreningens 33. ordinære generalforsamling her på Gundestedgård. Jeg plejer jo gerne, at starte med alt det udadvendte, og lad os da her i en historisk forening

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 98. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. Sponsorstøtte: Jeg synes at jeg i år gerne

Læs mere

REFERAT af ordinær generalforsamling i Lejre Historiske Forening Tirsdag den 26. februar 2019 i Felix, Lejre

REFERAT af ordinær generalforsamling i Lejre Historiske Forening Tirsdag den 26. februar 2019 i Felix, Lejre REFERAT af ordinær generalforsamling i Lejre Historiske Forening Tirsdag den 26. februar 2019 i Felix, Lejre Til generalforsamlingen var 66 medlemmer fremmødt. Formanden bød velkommen og glædede sig over

Læs mere

Kære Medlemmer af Horserød-Stutthof foreningen.

Kære Medlemmer af Horserød-Stutthof foreningen. Nyhedsbrev København d. 15. maj 2018. Kære Medlemmer af Horserød-Stutthof foreningen. Nytårskuren blev afholdt lørdag d. 20. januar og var som vanligt med spisning, Thomas Riemenschneider holdt talen og

Læs mere

NYHEDSBREV NOVEMBER 2013

NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 NYHEDSBREV NOVEMBER 2013 Indhold: 1. maj i Fælledparken Tur til Heideruh maj 2013 22. juni i Horserød og Røde Blades Gadefest Nørrebro K-festival i Nørrebroparken 29. august 1943, 70-året Mini-festival

Læs mere

Arrangementer/aktiviteter 2015.

Arrangementer/aktiviteter 2015. Arrangementer/aktiviteter 2015. Generalforsamling og foredrag om flygtningene i Grove-Gedhuslejrene efter 2. verdenskrig Torsdag den 26. marts afholder Lokalhistorisk Forening sin årlige generalforsamling

Læs mere

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg Åbent referat for 17, stk.4 Mødedato 05.12.2013 Tid 16:00 Sted Mødelokale 2, Rådmandshaven Medlemmer Ole Pilegaard Hansen Jørgen Andersen Lindy Nymark Christensen Søren Drost Broegaard Svend C. Dahl Mie

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Mellem Egnshistorisk Forening i Gundsø og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud

Mellem Egnshistorisk Forening i Gundsø og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2016-2017 Egnshistorisk forening i Gundsø 1. oktober 2015

Læs mere

Vedr. rundkørsel ved krydset Hovedvejen/Aulbyvej/Kauslundevej

Vedr. rundkørsel ved krydset Hovedvejen/Aulbyvej/Kauslundevej Middelfart Kommune Trafik og Vejafdelingen Østergade 21 5580 Nørre Aaby Algade 8 DK-5500 Middelfart Telefon: +45 64 41 47 41 info@middelfart-museum.dk www.middelfart-museum.dk Bankkonto: 0755 755-56-80206

Læs mere

Genveje til indsamling?

Genveje til indsamling? Genveje til indsamling? Spørgeskema vedr. arkivernes virksomhed - til brug for det fremtidige indsamlingsarbejde i arkiverne og i SLA Om spørgeskemaet (en vejledning) Dette spørgeskema har to formål. Det

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 22. marts 2012 Dagens program: Formanden bød velkommen til de fremmødte. En særlig velkomst til overlæge Peter Kramp, der holdt dagens foredrag samt til

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Forårshilsen fra bestyrelsen.

Forårshilsen fra bestyrelsen. Nr. 1 Sæson 2015 Forårshilsen fra bestyrelsen. Dette er årets første udgave af Solstrålen. Vi vil arbejde på, at bladet udkommer to tre gange i løbet af sæsonen og håber på at I alle vil tage godt imod

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Indledning Jeg har haft lejlighed til at læse det første nyhedsbrev, der blev udsendt fra foreningen Agape til foreningens venner.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Formandens tale ved protestmødet den 1. april 2016 i Sognegården

Formandens tale ved protestmødet den 1. april 2016 i Sognegården Formandens tale ved protestmødet den 1. april 2016 i Sognegården Sognegården ST Ved indvielsen af det nye Lejre Museum holdt vores borgmester en meget smuk og meget rigtig tale. Heri glædede hun sig over,

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål.

Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål. Film og spørgsmål Se filmen: 2 sider af samme sag Nikolajs version sammen med din klasse. Herefter kan klassen tale om nedenstående spørgsmål. Spørgsmål til 2 sider af samme sag Nikolajs version Hvad tænker

Læs mere

Tekst: Chr. Richardt, 1868 Melodi: Carl Nielsen, 1920

Tekst: Chr. Richardt, 1868 Melodi: Carl Nielsen, 1920 Generalforsamlingen 2013 Jeg vil gerne byde velkommen til generalforsamling og til nye oplevelser i Varde Kunstforening. Men først skal vi synge: Derfor kan vort øje glædes Tekst: Chr. Richardt, 1868 Melodi:

Læs mere

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde.

Ære være Knud Dyremose og Leif Agerskovs Minde. Beretning 2015 JHF-veteraner. Velkommen til alle - medlemmer og JHF`s ledelse. Traditionen tro vil vi gerne starte årsmødet med at mindes de medlemmer, der er gået bort, siden vi var samlet til årsmøde

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Der var mødt 49 medlemmer op til generalforsamlingen inklusive bestyrelsen.

Der var mødt 49 medlemmer op til generalforsamlingen inklusive bestyrelsen. Bramsnæs Lokalhistoriske Forening Co/Biblioteket i Kirke Hyllinge Bygaden 53, 4070 Kirke Hyllinge E-mail: blf.bramsnaes@live.dk Webadresse: www.bramsnaeslokalhistorie.dk Referat Ordinær generalforsamling

Læs mere

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen Vi er nu i slutningen af skoleåret 14 15 og også inde i de sidste måneder af det 1. år for den nye skolebestyrelse, der tiltrådte i august 2014. Jeg vil give et kort rids over det sidste år og se lidt

Læs mere

Holbæk Arkæologiklub. Bent Andersen fortæller. Nyhedsbrev sommer

Holbæk Arkæologiklub. Bent Andersen fortæller. Nyhedsbrev sommer Holbæk Arkæologiklub Bent Andersen fortæller Nyhedsbrev sommer 2013 Bestyrelsesmøde Bestyrelsen holdt sit seneste møde den 3. juli, hvor man kunne se tilbage på de tilbud, som foråret havde budt på, lige

Læs mere

Bliv afhængig af kritik

Bliv afhængig af kritik Bliv afhængig af kritik - feedback er et forslag og ikke sandheden Kritik er for mange negativt ladet, og vi gør gerne rigtig meget for at undgå at være modtager af den. Måske handler det mere om den betydning,

Læs mere

Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår.

Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår. Kære medlem. Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår. Husk at februar måned sædvanen tro står i Generalforsamlingerne

Læs mere

Statens fremtidige rolle i forhold til udsatte by- og boligområder

Statens fremtidige rolle i forhold til udsatte by- og boligområder Talepapir til Kvarterløfts Nationale Konference Titel Målgruppe Anledning Taletid Tid og sted Statens fremtidige rolle i forhold til udsatte by- og boligområder Professionelle aktører på by- og boligområdet,

Læs mere

Steder med sjæl. Idébank til aktiviteter i udstillingen. side 1. www.bygningskultur2015.dk

Steder med sjæl. Idébank til aktiviteter i udstillingen. side 1. www.bygningskultur2015.dk Steder med sjæl Idébank til aktiviteter i udstillingen side 1 Indholdsforetegnelse Indledning side 3 Platforme i udstillingen side 4 Samarbejdspartnere og målgrupper side 5 Ideer til brug af kulturarvscruiseren

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Ledelse af frivillige

Ledelse af frivillige Bog: Ledelse af frivillige. Særpris i dag: 239 kr. Ledelse af frivillige V/ Sociolog Foredragsholder, forfatter og konsulent Aktiv frivillig leder - grundlægger af RETRO Definition af frivilligt arbejde

Læs mere

Nyhedsbrev, november 2003

Nyhedsbrev, november 2003 Nyhedsbrev, november 2003 Så er det længe ventede andet nyhedsbrev i 2003 fra Den Sikre Vej på gaden. Brevet indeholder en beretning af, hvad der er sket i foreningen siden sidst og lidt nyheder fra Camino

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Resultataftale for Dragør Lokalarkiv

Resultataftale for Dragør Lokalarkiv Resultataftale for Dragør Lokalarkiv 2014-2015 1. Opfyldelse af målene i resultataftalen for 2012-2013 Ressourcer Lokalarkivet har i perioden haft et uændret budget. Fra 1.2.2012 blev personalenormeringen

Læs mere

Januar 2006. Medlemsblad for

Januar 2006. Medlemsblad for Januar 2006. Medlemsblad for Allinge-Sandvig Byforenings Bestyrelse. Formand: Anders Koefoed Larsen, Kampeløkken 9, 3770 Allinge, tlf. 56 48 06 17, e-mail: akl@vip.cybercity.dk Næstformand: Richardt Bendtsen,

Læs mere

Referat af Stiftende generalforsamling

Referat af Stiftende generalforsamling Referat af Stiftende generalforsamling Mandag den 18. maj 2015 kl. 18.30 19.30 Center for Kræft og Sundhed, Nørre Allé 45, 2200 København Mødezone Tilstede: 11 medlemmer. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Stendysse på Tvevadgårdens mark 2010/2

Stendysse på Tvevadgårdens mark 2010/2 Stendysse på Tvevadgårdens mark 2010/2 Siden sidst. Onsdag d. 13. januar. Foredrag ved forfatter Vibeke Nørgård Nielsen om Johannes Larsen o g Island. Foredraget blev ledsaget af dejlige lysbilleder fra

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed

Det er også din boligforening. Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Det er også din boligforening Deltag i beboerdemokratiet, og gør dine ideer til virkelighed Vi bor i forening Vidste du, at de almene boliger tilhører dem, der bor der? Der sidder ingen ejere, aktionærer

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 20. oktober 2014 kl Tilstede: 7 borgere ud over bestyrelsen (den kommende) Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling onsdag den 26. februar 2015 kl. 19.00

Generalforsamling onsdag den 26. februar 2015 kl. 19.00 Generalforsamling onsdag den 26. februar 2015 kl. 19.00 Pkt. 2: Aflæggelse af beretning Lokalhistorisk Forening for Nordborgområdet Formandens beretning Generalforsamling 26.2.2015 Bestyrelsen Navn Bestyrelsen

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk.

TRACTION AVANT DANMARK. Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. TRACTION AVANT DANMARK Referat af generalforsamlingen 2006, afholdt søndag d. 3/9 på Sommertæffet i Skærbæk. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Klubbens regnskab 4. Fastsættelse

Læs mere

Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 27. februar 2016. Formandens beretning v. Karen Siune

Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 27. februar 2016. Formandens beretning v. Karen Siune Glasmuseets Venners generalforsamling lørdag d. 27. februar 2016. Formandens beretning v. Karen Siune I det forløbne år har bestyrelsen arbejdet med at efterleve de målsætninger, som foreningen Glasmuseets

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63

Andelshaveforeningen Engvang Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 30. september 2010 kl. 19.30 Sted: Foreningshuset, have 63 Referat: 1. Formandens velkomst Formanden bød velkommen 2. Valg af dirigent Dan Jønsson have 71, blev valgt til dirigent. Det blev konstateret at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 3. Protokol og

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008 Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde N y h e d s b r e v Nr. 2 2008 Indhold: Støtteforeningen i arbejdstøjet... 2 Nyt foreningsår - nye kræfter - samme vigtige opgaver... 3 Valg til bestyrelsen...

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

SF Ungdom GUIDE TIL DET GODE SKOLEBESØG

SF Ungdom GUIDE TIL DET GODE SKOLEBESØG GUIDE TIL DET GODE SKOLEBESØG INDEN I TAGER AF STED, SÅ HUSK: Undersøg, hvornår der er pause op uddannelsesstedet, og hvornår I kan regne med, at der er mange mennesker at tale med. Ring evt. til skolen

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt.

0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08. 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 0 SPOR: DREAMS OF A GOOD LIFE 00:00:00:00 00:00:00:08 1 Frem for alt vil jeg bare 10:01:08:05 10:01:13:2 studere, så meget som muligt. 2 Tjene penge og leve godt. Det var 10:01:14:00 10:01:20:0 min drøm.

Læs mere

Opsamling på det afsluttende møde i børnepanelet

Opsamling på det afsluttende møde i børnepanelet Opsamling på det afsluttende møde i børnepanelet Introduktion og læsevejledning Børnepanelet var samlet for fjerde og sidste gang både i København og i Jylland i april/maj 2017. I alt deltog 23 børn og

Læs mere

I FORENINGEN - SPOR 0. Nr.17. Billeder og Tekst kender vi intet til på redaktionen, så vi fralægger os ethvert ansvar

I FORENINGEN - SPOR 0. Nr.17. Billeder og Tekst kender vi intet til på redaktionen, så vi fralægger os ethvert ansvar I FORENINGEN - SPOR 0 Nr.17 Billeder og Tekst kender vi intet til på redaktionen, så vi fralægger os ethvert ansvar Den Københavnske S-bane har fra 1. oktober overtaget de 2 MJ rangerlokomotiver fra DSB.

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015.docx. Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10

Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015.docx. Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10 Lindvig Osmundsen. Side 1 01-05-2015 Prædiken til Bededag 2015. Tekst: Matt. 3,1-10 I samtale med Gud om sit liv. Sådan kan man beskrive det tema som teksterne til Bods og bededag handler om. Kong David

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Februar 2010 RomerNyt 44

Februar 2010 RomerNyt 44 Februar 2010 RomerNyt 44 Kære alle Ejerlaugets bestyrelse ønsker jer alle et godt og oplevelsesfyldt 2010. Kong Vinter har i sandhed budt det nye år velkommen. Det er længe siden, at der har været så fin

Læs mere

Det gode liv. Med døden til kaffe. Pårørende til syge. Sct. Michaels Nat. Ny protektor for Røde Kors. Røde Kors-indsamlingen. Sundhedsugen i Slagelse

Det gode liv. Med døden til kaffe. Pårørende til syge. Sct. Michaels Nat. Ny protektor for Røde Kors. Røde Kors-indsamlingen. Sundhedsugen i Slagelse Nyhedsbrev fra Røde Kors Slagelse. Nyhedsbrevet udkommer omkring den 20. hver måned undtaget juli. Det vil indeholde informationer om, hvad der sker i Røde Kors Slagelse s mange aktiviteter. Der vil være

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Historisk udvalg på tur til Frøslevlejren.

Historisk udvalg på tur til Frøslevlejren. Historisk udvalg på tur til Frøslevlejren. Lørdag den 26. april 2008 startede to af Hjemmeværnsdistrikt Himmerland Thy `s minibusser på en forud planlagt tur til Hjemmeværnets museum i Frøslevlejren. Turen

Læs mere

Bilag 3 Transskription af interview med Kenneth

Bilag 3 Transskription af interview med Kenneth Bilag 3 Transskription af interview med Kenneth M: Vi skriver om børnecheckens betydning for børnefamilier, og hvordan det vil påvirke de almindelige børnefamilier, hvis man indtægtsgraduerer den her børnecheck.

Læs mere

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg

Åbent referat for 17, stk.4 Lokalhistorisk Udvalg Åbent referat for 17, stk.4 Mødedato 20.09.2011 Tid 17:00 Sted NæstvedArkiverne, Amtmandsstien 1, 4700 Næstved Medlemmer Ole Pilegaard Hansen Bertel Hansen Lindy Nymark Christensen Søren Drost Broegaard

Læs mere

samvirke-nyt Samvirket, Viborg August 2011 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten

samvirke-nyt Samvirket, Viborg August 2011 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten 12.000 FDFere fra hele landet deltog i den store landslejr på Sletten Samvirket, Viborg August 2011 samvirke-nyt SAMVIRKE-NYT udgives af bestyrelsen for FDF Samvirket, Viborg Redaktør: Jørn Mathiasen Vævervej

Læs mere

B E S L U T N I N G S R E F E R A T

B E S L U T N I N G S R E F E R A T B E S L U T N I N G S R E F E R A T AF ORDINÆR GENERALFORSAMLINGI NØRAGERSMINDE ANTENNEFORENING ONSDAG D. 22. MAJ 2007, NØRAGERSMINDECENTRET, LADEN. Formanden åbner generalforsamlingen, med en velkomst

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet.

1. Valg af dirigent 2. Til dirigent valgtes Frederik Madsen, der konstaterede at generalforsamlingen var lovlig indvarslet. Referat af generalforsamling i Zonen Randers den 21. juni 2017 i Fritidscentret, Randers Til stede var: Ole Berg Sørensen, Else-Marie Sørensen, Erik Kløve, Preben Hjort Mortensen, Ib Chr. Ibsen, Finn Børglum,

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Fra Rolfsted Skole 2008/1 Siden sidst. Lørdag d. 15-9-07 var der tur til Carl Nielsens Barndomshjem i Nr. Søby. Der var mødt ca. 20. Det var spændende at høre om

Læs mere

GRØNDALSVÆNGE NYT. Andelsboligforeningen Grøndalsvænge Vindruevej 2 A 2400 København NV Uge 5/2015

GRØNDALSVÆNGE NYT. Andelsboligforeningen Grøndalsvænge Vindruevej 2 A 2400 København NV Uge 5/2015 GRØNDALSVÆNGE NYT Andelsboligforeningen Grøndalsvænge Vindruevej 2 A 2400 København NV Uge 5/2015 Ekstraordinær generalforsamling onsdag den 4. februar 2015 Sammen med dette Grøndalsvænge nyt modtager

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 2/2016 Læs inde i bladet: REFERAT FRA ÅRETS GENERALFORSAMLING ÅRETS ARRANGEMENTER STUDIETUR 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

Formand for Lejre Kunstforening Mogens Petersen. Stenka Hellfach fra Somewhere deltog under punkt 3, 4 og 5

Formand for Lejre Kunstforening Mogens Petersen. Stenka Hellfach fra Somewhere deltog under punkt 3, 4 og 5 Lejre Kommunes Billedkunstråd 11. maj 2017 MØDEFORUM: Lejre Kommunes Billedkunstråd TID OG STED: Torsdag den 11. maj kl. 10-15. Mødet blev holdt i Maries hus på Tadre Mølle. DELTAGERE: Kunstner Vibeke

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

Prædiken til 2. s. i fasten kl. 10.00 i Engesvang

Prædiken til 2. s. i fasten kl. 10.00 i Engesvang Prædiken til 2. s. i fasten kl. 10.00 i Engesvang 754 Se, nu stiger solen 448 - fyldt af glæde 412 - som vintergrene 158 - Kvindelil din tro er stor 192 v. 7 du som har dig selv mig givet 375 Alt står

Læs mere

Frivilligrådets beretning til årsmødet d. 17.4.2013:

Frivilligrådets beretning til årsmødet d. 17.4.2013: Frivilligrådets beretning til årsmødet d. 17.4.2013: Frivilligrådets arbejde i det forløbne år har bl.a. drejet sig om: - Etablering og drift af vores nye Frivillighus - Drøftelse af frivilligt arbejde

Læs mere

Maj 2011 MAJ 2011 MAJ 2011

Maj 2011 MAJ 2011 MAJ 2011 Maj 2011 MAJ 2011 MAJ 2011 Drømmen om en verden! Drømmen om en verden! Forestil dig en verden, en verden uden Forestil krig, dig uden verden, sult, uden en fattigdom verden. uden krig, uden sult, uden

Læs mere

HOLMSLAND SOGNEFORENING GENERALFORSAMLING

HOLMSLAND SOGNEFORENING GENERALFORSAMLING HOLMSLAND SOGNEFORENING GENERALFORSAMLING FOR ÅRET 2012 2013 Årsrapporten og regnskabet er godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 5. april 2013 22-01-2014 Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

ENGAGEMENT FÆLLESSKAB TRIVSEL UDVIKLING GENNEM LÆRING

ENGAGEMENT FÆLLESSKAB TRIVSEL UDVIKLING GENNEM LÆRING TARUP SKOLE ENGAGEMENT FÆLLESSKAB TRIVSEL UDVIKLING GENNEM LÆRING I en tid med forandringer omkring folkeskolen er det afgørende, at vi, som skole, har et fast fundament at bygge udviklingen og fremtiden

Læs mere

KOM UD OG LÆR! - om Danmarkshistorien rundt om din skole

KOM UD OG LÆR! - om Danmarkshistorien rundt om din skole KOM UD OG LÆR! - om Danmarkshistorien rundt om din skole Forløb 10 HISTORIE Billedkunst 4-6 klasse Bondestenalder, Middelalder og Landboreformer kan godt virke lidt fjerne, men lige uden for skoledøren

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009

Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Referat fra ekstraordinær generalforsamling tirsdag d. 13. januar 2009 Bestyrelsen havde indkaldt til ekstraordinær generalforsamling med flgd. punkter på dagsordenen: 1. Renovering af facader og vinduer

Læs mere

Formandens beretning april 2008

Formandens beretning april 2008 Formandens beretning april 2008 Vi har netop i den forgangne uge måttet sige et sidste farvel til Helmer Fredriksen, et mangeårigt medlem af Nysted Bådelaug. Helmer var lige fyldt 80 år, men tabte desværre

Læs mere