Skydning på ihå. De Danske Skytteforeninger, i samarbejde med Idrætshøjskolen i Århus, tilbyder nu skydelinjen på skolen fra efteråret 2012.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skydning på ihå. De Danske Skytteforeninger, i samarbejde med Idrætshøjskolen i Århus, tilbyder nu skydelinjen på skolen fra efteråret 2012."

Transkript

1 Skydning på ihå De Danske Skytteforeninger, i samarbejde med Idrætshøjskolen i Århus, tilbyder nu skydelinjen på skolen fra efteråret 2012.

2 Skydning for alle på højt niveau UNDERVISER Torben Grimmel, 35 år, har en lang række opsigtsvækkende resultater bag sig: Vinder af OL sølv i 2000, vinder af World Cup-finalen i 2003 og World Cuppen i Milano 2008 samt otte medaljer ved diverse World Cups i 60 skud liggende. Torben er verdensklasse-skytte under Team Danmark og har repræsenteret Danmark ved tre OL er. Torbens 19 år på landsholdet under Dansk Skytte Union har givet stor international erfaring, som sammen med en professionsbachelor i pædagogik giver et godt afsæt til en coachende tilgang til skydning. Det kombineret med et højt teknisk niveau kan understøtte udviklingen af skytternes tekniske kunnen og af deres mentale evner. Torbens styrke er den personlige samtale med den enkelte en slags hjælp til selvhjælp samt en guidning til, hvordan du planlægger en struktureret træning. UNDERVISER René Kristiansen, 27 år, topmotiveret skytte fra De Danske Skytteforeninger (DDS) og aktiv på alle discipliner: 10, 15, 50, 200 og 300 meter riffel. Er repræsenteret på stort set alle landshold i DDS, Dansk Skytte Union og Dansk Militær Idræt. Verdenmester og har allerede vundet mange medaljer trods sine kun 27 år. Er træner og underviser på junior- og ungskyttekurser samt uddannelser generelt i DDS. Arbejder på at indføre nye træningskulturer i landets skytteforeninger gennem projektet Ny dag ny træning. Renés force er den direkte og målrettede træning af skytter i alle skydestillinger og discipliner og ikke mindst den coachende kontakt til skytterne.

3 Tidligere elever på ihå med linjefaget skydning Nyd tiden på IHÅ, det er en fantastisk tid med masser af muligheder, nye venner og ikke mindst undervisere der er super engagerede. Tag på idrætshøjskole som skytte og få en oplevelse for livet! Lene Nielsen IHÅ giver dig en lektion i at leve, samtidig med at du udvikler dig som skytte Jesper Kring Masse af socialt samværd med folk fra hele verden samt fra andre sportsgrene, masser af skydning med en træner på højt niveau, hvad mere kan man bede om? På IHÅ skydelinjen fik vi professionel undervisning, samtidig med at samvær og sociale aktiviteter var i højsædet. En uforglemmelig oplevelse og god måde at dele en hverdag med unge fra andre idrætsgrene. Året efter jeg havde været på IHÅ, blev jeg dansk mester for herrejuniorer på 15 meter. Så synes jeg bestemt, jeg fik noget ud af opholdet både sportsligt og socialt. Kenneth Primdal-Bengtson IHÅ - En oplevelse for livet du ikke må snyde dig selv for. Thomas B. Madsen En periode i mit liv, hvor jeg for alvor lærte om mig selv. Hvad samler vi på, gode oplevelser... Indsigt, udfordringer, nye veje, mod og tro på fremtiden. Et pust af livet når det er bedst. Linette Andersen IHÅ er en oplevelse for livet! Ta chancen! og grib den...! Den ændrer dig på mange punkter, både personligt med mange oplevelser og venskaber, du har med resten af livet, men helt klart også skydemæssigt, hvor der kommer mange nye redskaber i din værktøjskasse! Nanna Westby Man kan godt tage på IHÅ for skydningens skyld. Men det er alt det andet, man lærer på højskolen om sig selv, om samfundet og andre mennesker, som, virkelig kommer til at betyde noget resten af livet. Det var de mest fantastiske 6 måneder i mit liv, og det har lært mig at samle på gode oplevelser lige siden. Peter Thøysen Rasmussen

4 Idrætsspecialer IHÅ tilbyder 11 forskellige idrætsspecialer. Du skal vælge 2, som du fordyber dig i under hele opholdet. Du skal vælge en idrætsgren i speciale A og en i speciale B. Dette valg foretager du, inden du starter på skolen. Øvrige fag vælges efter ankomsten. I alle idrætsspecialerne får du en grundlæggende træner-/lederuddannelse og bevis på dette. Skydning, som er et af linjefagene, er på speciale B i efteråret, og du skal vælge en af de andre idrætter på speciale A som supplement til skydningen. De fleste skytter vælger oftest outdoor/adventure linjen, men det er alt efter interesse, hvad du vælger og der kan fodbold, badminton og fitness være lige så gode specialer at vælge. Speciale A Fodbold Badminton Outdoor/adventure Fitness Speciale B Håndbold Volleyball Tennis Dans Skydning (efterår) Mere end du tror... Outdoor udfordringer IHÅ har en stærk tradition for friluftsliv og eventyrlyst. Vi udfordrer kroppen, naturen og verden med anderledes aktiviteter i vand, i sne, i skoven, i bjerge, i kajak, på cykler etc. Skilinje Vi har en skilinje, hvor du forberedes til Dansk Skiforbunds officielle kurser, og vi samarbejder med SkiArena Århus, så du kan forberede dit skiløb på indendørsbaner. Derudover kan vi skaffe dig job i Alperne året efter. Vælger du skilinjen, betyder det blot, at du har fri i uge 42 til skilinjen. Internationalt miljø IHÅ har mange internationale elever, hvor ca. 25 % af eleverne kommer fra hele verden - specielt Norden. Vi taler dansk på alle samlinger og foredrag og simultantolker via hovedtelefoner på engelsk - men blandt eleverne er der snak på mange sprog. Eventmageriet For de elever, der bliver grebet af projektarbejde, hvor der arbejdes med moderne temaudvikling, tilbyder vi også eventmageri, der giver dig nogle nyttige værktøjer til resten af livet.

5 skydelinjen Faglige indhold Den daglige undervisning vil foregå på 10m i hallen og på 50m på skydebanerne i Vestereng. I løbet af opholdet er der forskellige workshops i nogle af de andre aktiviteter, som De Danske Skytteforeninger tilbyder bl.a.: Biatlon, langdistance og falling target. Det gør vi for at bryde med de gamle vaner, hvor vi gør, som vi plejer. I løbet af opholdet kommer du igennem forskellige faglige emner, der er relevante for dig og din skydning. Hovedområderne er: Træningsplanlægning, mentaltræning, struktureret træning og skydestillinger. Træningsplanlægning At kunne planlægge sin sæson og træningspas er altafgørende, når du vil have noget ud af din skydning. Vakler planlægningen, vakler fokus også. Du bliver undervist i, hvordan du ved hjælp af simple værktøjer, kan få struktur på din træningsplan. Et værktøj, som også kan hjælpe dig udenfor skydebanen. I forbindelse med træningsplanlægningen kommer du til at planlægge træning for de andre skytter på holdet som et led i træneruddannelsen. Mentaltræning Når pulsen banker, og spændingen er høj, er det vigtigt at kunne styre tankerne i den rigtige retning. De redskaber, som kan hjælpe dig med at styre dine tankestrømme, vil vi bruge som en fast del af træningen. Vi vil lave cases, hvor du bliver mentalt udfordret og styrket. De faste områder, vi arbejder med indenfor mentaltræning, er: Afspænding, indre dialog, selvtillid og visualisering. Struktureret træning n af hjørnestenene på skydelinjen er at træne det, der er vigtigt for dig. Selv om der er en overordnet plan for undervisningen, kører vi med differentieret undervisning, så du får trænet det, du lige præcis har brug for. Vi vender svagheder til styrker og skaber balance i dit niveau. Den strukturerede træning er din sikkerhed for, at du altid har overblik over, hvad det enkelte træningspas indeholder. Skydestillinger Du kan deltage i opholdet, uanset hvilken skydestilling du har. Men når du slutter opholdet, har du fået en viden og forståelse for alle de skydestillinger, der findes. Du vil komme til at prøve alle stillingerne, og det vil gøre det lettere for dig at forstå, hvad andre føler, når de står i stillingen. Som et led i en træneruddannelse, får du en grundlæggende viden om, hvordan de enkelte stillinger skal bygges op, så du kan hjælpe med at rette skytter hjemme i din forening. Anderledes træning Når vi træner er vi meget opmærksomme på, at det ikke bliver på den samme kedelige måde hver gang, men at der sker noget nyt, der gør, at vi oplever skydningen på en anden måde. Der vil blive kørt en masse konkurrencer, presskydning, videotræning og mange andre ting, der giver skydningen en ny vinkel. Ny dag ny træning vil støtte op om det.

6 Design dit eget ophold Bortset fra valg af dit idrætsspeciale vælger du først dine fag, når du er ankommet til skolen. Her har du mulighed for selv at sætte dit skema sammen. Du får mulighed for at vælge flere valgfag, og kan selv bestemme, om du vil have fysisktræning. Tilbudsfagene er tilbud, som du selv tilpasser i dit skema. Afhængig af, hvilke idrætsspecialer/akademi du vælger, vil du blive tilbudt en række studieture i udlandet. Skilinjen vælges separat og ligger ud over det almindelige skema, hvor I får fri til at tage med skilinjen. I uge 6 er hele skolen af sted sammen på skitur i Alperne, og i uge 48 er alle på Club La Santa. Valgfag Multiart Coaching Psykologi Film Multimedie film Drama Sang og sangskrivning Go stil Sommerskole Golf Surfing Beachvolley Strandhåndbold Kursus aftner Førstehjælpskursus Livredderprøve Rejseuger Outdoor/friluftsture Outdoor-tur til Sverige Skiture til Alperne og Whistler/Canada Fodboldture i Europa Flensborg/Kiel Højfjeldstur i snehule Club La Santa Tilbudsfag Guitar Rytmisk kor Rockband Squash Svømming Dykning - PADI open water diver kursus Specialelinjer Skilinje Kulturfag Elev events Debat café Foredrag Live café Musik-arrangementer Kursusweekender Massage Idrætsteori Dans Handicapidræt Stomp Havkajak Fysisk træning Power Sport Pilates Løbeskole Multi Sport

7 Omgivelser der udfordrer Et ophold på IHÅ er en kæmpe oplevelse. Du rejser herfra med venner for livet. IHÅ er en del af Vejlby-Risskov Idrætscenter - et af Nordens største. Vi har alle de faciliteter, du kan ønske dig. I de seneste år er der sket en del forbedringer og fornyelser. Vi udvider hele tiden og har lige etableret et stort fitnesscenter. Eleverne har deres egen aktivitetshal og styrketræningslokale, der altid står til deres rådighed - ligesom skolen har egen biograf, svømmehal og dansestudio. Skolen har gratis net-café og trådløst netværk, så medbring din egen laptop. Læs mere om IHÅ, feks. priser, tilmelding mv. på www. ihaarhus.dk eller kontakt os på Idrætshøjskolen Århus Vejlby Centervej 53 DK-8240 Risskov Tlf Husk at søge... Hvis du tænker - det er godt nok dyrt, så husk at søge fonde/legater til opholdet, forespørg på mulighederne eller søg på nettet. Det kunne også være at din forening eller din landsdelsforening vil være med til at støtte et udviklingsophold for dig på IHÅ. Gevinsten er jo stor for din forening og landsdel, da de får en træner og en leder hjem, som kan være med til at understøtte udviklingen for øvrige skytter, foreningen og skydning som idræt. Spørgsmål til opholdet kan rettes til projektkoordinator hos DDS, René Kristiansen på mail: eller på tlf Vingstedvej Bredsten -

8 fitnes og dans boldspil outdoor activities skydning fysisk træning mere af det hele... ihaarhus.dk

SommerCamp 2015. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler

SommerCamp 2015. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler SommerCamp 2015 Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler 1 2 SommerCamp 3 ugers højskole for 1.500 kr. 3 gode grunde til at tage på SommerCamp Studieforberedelse Vejledning Fællesskab 3 højskoler

Læs mere

10. KLASSE. Sct. Jørgens Skole HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN

10. KLASSE. Sct. Jørgens Skole HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN 10. KLASSE 2013 2014 I Sct. Jørgens Skole HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN Til dig og dine forældre Om kort tid afslutter du 9. klasse. I hæftet Ungdomsuddannelser 2013 kan du læse om de mange muligheder,

Læs mere

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE

PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE PERSONLIG OG FAGLIG UDVIKLING FOR BØRN OG UNGE HVIS MAN GØR DET, MAN ALTID HAR GJORT, FÅR MAN DE RESULTATER, MAN ALTID HAR FÅET. Hvad er Backspin? I Backspin tilbyder vi børn og unge personlige og faglige

Læs mere

Informationsaftener: Torsdag d. 8. januar Mandag d. 19. januar Begge aftener kl. 19.00

Informationsaftener: Torsdag d. 8. januar Mandag d. 19. januar Begge aftener kl. 19.00 Ølstykke 10. klasse Center Ølstykke 10. klasse Center blev indrettet i 2001 i den gamle Jørlunde Sogneskole. Her har der siden været en skole udelukkende for elever på 10. årgang. Den ligger ved hovedvejen

Læs mere

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN

AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN AFTENSKOLERNE I KØBENHAVN Kurser Foredrag Debat WWW.KURSERKBH.DK Pjecen er udgivet af Aftenskolernes Samråd i København. Se mere på www.kurserkbh.dk Layout og tryk: Eks-Skolens Trykkeri ApS Tak til Københavns

Læs mere

Danmarks første og største livstilshøjskole

Danmarks første og største livstilshøjskole Danmarks første og største livstilshøjskole Alle kan lære at leve sundt. Men det er vigtigt, at den sunde livsstil holder i længden og bliver en del af hverdagen. Derfor arbejder vi ikke med slankekure,

Læs mere

10.klasse i Hvidovre Kommune Engstrandskolen 2014-15

10.klasse i Hvidovre Kommune Engstrandskolen 2014-15 10.klasse i Hvidovre Kommune Engstrandskolen 2014-15 Medie og kommunikation Sport og sundhed Language, economics and culture Teknik og byggeri Sundhed, omsorg og mad HUSK informationsaften om 10.klasse

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Bliv bedre til arbejdet med børn og unge Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Indhold Muligheder for opkvalificering Muligheder for opkvalificering...

Læs mere

10. klasse i Kolding Kommune

10. klasse i Kolding Kommune 10. klasse i Kolding Kommune 2015-2016 Indhold 9. klasse og hvad så?... 4 UU-center Kolding... 6 10. klasse på Brændkjærskolen... 8 10. klasse på Hansenberg... 17 10. klasse på IBC... 27 Til elever i

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE 1 INTRO DE FØRSTE SKRIDT er en ny måde at drive a-kasse på. Fra at være a-kassen, der bestemmer, hvor, hvordan og hvornår den ledige skal være i kontakt med a-kassen,

Læs mere

BEDRE TRÆNERE, DYGTIGERE LEDERE

BEDRE TRÆNERE, DYGTIGERE LEDERE 2 BEDRE TRÆNERE, DYGTIGERE LEDERE Indledning BEDRE TRÆNERE, DYGTIGERE LEDERE Idrætsforeningerne skal favne bredt fra 6-årige begyndere og ambitiøse teenagere til voksne motionister og professionelle atleter.

Læs mere

Club 222 Udviklingsplan 2012

Club 222 Udviklingsplan 2012 Club 222 Udviklingsplan 2012 Indholdsfortegnelse Kolofon 2 Institutionsprofil 2 Forord.. 3 Baggrund for planen... 3 Evaluering af 2011 fokus.5 Afsnit 1 Plan for udviklingen af det børnepædagogiske arbejde...

Læs mere

NOTAT fra pædagogisk dag nr. 11

NOTAT fra pædagogisk dag nr. 11 NOTAT fra pædagogisk dag nr. 11 Dette er et notat fra pædagogisk dag med ansatte (28 i alt) fra Gymnastiskhøjskolen i Ollerup. Notatet består af sammenskrivninger af output fra dagens øvelser, citater

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der skal i 10. klasse

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der skal i 10. klasse Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der skal i 10. klasse Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af, hvad du vil efter skolen:

Læs mere

STX - VG. Studentereksamen - STUDIEHÆFTE 2015-2016. Virum Gymnasium. Vi rummer mere... VG - Studiehæfte STX

STX - VG. Studentereksamen - STUDIEHÆFTE 2015-2016. Virum Gymnasium. Vi rummer mere... VG - Studiehæfte STX STX - VG Studentereksamen - STUDIEHÆFTE 2015-2016 Virum Gymnasium Vi rummer mere... 1 VG - Studiehæfte STX 1. MATEMATIK - FYSIK - KEMI 2. BIOTEKNOLOGI - MATEMATIK - FYSIK 3. BIOLOGI - KEMI - MATEMATIK

Læs mere

Studentereksamen på 2 år ENKELTFAG. GYMNASIAL SUPPLERING

Studentereksamen på 2 år ENKELTFAG. GYMNASIAL SUPPLERING Studentereksamen på 2 år ENKELTFAG. GYMNASIAL SUPPLERING 3 Velkommen I dette hæfte kan du læse om de mange kursustilbud på Aalborg Studenterkursus. I dagtimerne kan du tage en hel studentereksamen på kun

Læs mere

Forskellige mentorordninger skal samle alle op. Læs side 7

Forskellige mentorordninger skal samle alle op. Læs side 7 Tillæg til Odder Avis d. 1. februar 2012. På Odder Gymnasium lærer man noget og bliver til noget. Læs side 2 Skolen er et rart sted at være. Læs side 3 Undervisning er i top tre i en landsdækkende undersøgelse.

Læs mere

Gode kollegiale samtaler

Gode kollegiale samtaler TEMA Stress Værktøj 4 Der støtter og udvikler 1 Indhold Introduktion Formålene med dette værktøj Før I går i gang Hvordan kommer I i gang Processen trin for trin Redskab 1: Tre typer af samtaler Tre typer

Læs mere

Skolen for Recovery. Efterårskurser 2013. www.skolenforrecovery.dk. - For mennesker med psykiske sårbarheder

Skolen for Recovery. Efterårskurser 2013. www.skolenforrecovery.dk. - For mennesker med psykiske sårbarheder Skolen for Recovery - For mennesker med psykiske sårbarheder Efterårskurser 2013 www.skolenforrecovery.dk Indholdsfortegnelse Om Skolen for Recovery s. 2 Undervisere s. 4 Kurser: Kreativt Værksted s. 5

Læs mere

SKYTTEBLADET EM I ODENSE EN KÆMPE SUCCES REPRÆSENTANTSKABSMØDE JESPER KRING KÅRET SOM ÅRETS TRÆNER. Nummer 2 :: April 2013 :: Årgang 77

SKYTTEBLADET EM I ODENSE EN KÆMPE SUCCES REPRÆSENTANTSKABSMØDE JESPER KRING KÅRET SOM ÅRETS TRÆNER. Nummer 2 :: April 2013 :: Årgang 77 SKYTTEBLADET Nummer 2 :: April 2013 :: Årgang 77 EM I ODENSE EN KÆMPE SUCCES REPRÆSENTANTSKABSMØDE JESPER KRING KÅRET SOM ÅRETS TRÆNER 36 32 INDHOLD Skyttebladet :: Nummer 2 April 2013 :: Årgang 77 Udgiver

Læs mere

Sådan opstarter du et ungdomsråd

Sådan opstarter du et ungdomsråd Sådan opstarter du et ungdomsråd Unge, sociale aktiviteter, indflydelse, fester og mulighed for at blive hørt af kommunen er essens af et ungdomsråd. Mangler I et sted at være, vil I gerne have flere penge

Læs mere

Indholdsfortegnelse over bilag

Indholdsfortegnelse over bilag Indholdsfortegnelse over bilag Bilag 1: Interview med Helge Bjørneboe Fynsk, Tømrerfaglærer, EUC Syd... 1 Bilag 2: Interview af nyuddannet tømrersvend hos Tømrer-snedkermester Juul Valentin, Simon Borch

Læs mere

NAVIGATOR. For CI-brugere, døve og unge med høretab - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE!

NAVIGATOR. For CI-brugere, døve og unge med høretab - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE! NAVIGATOR For CI-brugere, døve og unge med høretab - DIN VEJ TIL EN UNGDOMSUDDANNELSE! 16. AUGUST 2015-17. JUNI 2016 5 facts om Navigator * Uddannelsen varer 42 uger * Eleverne bor på Navigator Campus

Læs mere

10. klasser. Ringkøbing-Skjern kommunes. 10. klasse er starten på din Ungdomsuddannelse!

10. klasser. Ringkøbing-Skjern kommunes. 10. klasse er starten på din Ungdomsuddannelse! 10. klasse er starten på din Ungdomsuddannelse! Undervisningen i 10. klasse er et uddannelsestilbud til unge, som efter grundskolens 9. klasse, har behov for yderligere faglig og personlig kvalificering

Læs mere

10CV STUDIERETNINGSOG FAGBROCHURE

10CV STUDIERETNINGSOG FAGBROCHURE 10CV STUDIERETNINGSOG FAGBROCHURE 2015/2016 STUDIERETNINGER - TEMAFAG - VALGFAG 10 CV STUDIERETNINGER De 6 studieretninger giver dig mulighed for at specialisere dig i den retning, du gerne vil alt efter

Læs mere

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger

Kursusfolder. De Danske Skytteforeninger Kursusfolder De Danske Skytteforeninger 1 KURSUSOVERSIGT 2012 DDS landsplan Side 3 Lederuddannelse (i samarbejde med DGI) Side 5 Undervisning/formidling Side 6 Mentaltræning Side 7 Coaching Side 8 Våbenkonsulenter

Læs mere

Bliv klædt på til træning. Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn.

Bliv klædt på til træning. Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn. Bliv klædt på til træning Tips fra kollegaer til nye trænere for Vestias yngste børn. Side 2 Bliv klædt på til træning Ny træner......det kan være en stor mundfuld Er du helt ny træner? Er du evt. presset

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere