Afrika. på første række. NYATI Safari Lodge

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afrika. på første række. NYATI Safari Lodge"

Transkript

1 Afrika på første række NYATI Safari Lodge NYATI safari on foot

2 Indled dit NYATI safarieventyr med 3-dages safarivandring i roligt tempo med professionel ranger gennem NYATI s eget Big 5 vildtreservat med 2 overnatninger i 2 forskellige flotte teltlejre på særligt udvalgte lokationer i reservatet. Tillægspris kun 4.000,-/pers. NYATI safari on foot 10 dages luksussafariophold med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r. Kom på safari i verdensklasse i Sydafrik as berømte Kruger National Park Bo i egen eksklusiv River Bungalow direkte ud til Olifants River og Kruger National Park Flyv helt til Kruger National Park t/r Oplev stort inkluderet turprogr am med daglige udflugter Nyd en kulinarisk safari med alle måltider inkluderet, også på turene

3 Afrika på første række NYATI Safari Lodge Det er bare perfekt! Simpelthen alle pengene værd (Morten og Lotte) Kom på safari i verdensklasse på NYATI Safari Lodge, som ligger i sit eget ha private Big 5 vildtreservat i åben forbindelse til Sydafrikas berømte Kruger National Park. Bo i egen eksklusiv River Bungalow på NYATI Safari Lodge med privat terrasse direkte ud til Olifants River, hvorfra du hver dag kan følge det rige dyreliv langs floden. Du kan også bo i privat luksusvilla på 200 m 2 med egen pool eller i din helt egen private Cheetah Camp på 500 m 2 med privat chauffør/ranger, eget turprogram, egen kok og plads til hele familien. Opholdet på NYATI Safari Lodge indeholder alle måltider på højt kulinarisk niveau og dagligt safariprogram i åbne safaribiler. Du bliver fløjet helt ud til Kruger National Park, hvorfra det kun tager ca. 1 time i bil på en flot køretur gennem den sydafrikanske bush.

4 Kom på safarieventyr i Sydafrikas berømte Kruger National Park Stort inkluderet safariprogr am Dagsprogr am 10 dage: Fredag Afrejse fra København eller Billund*. Lørdag Velkomstfrokost og tid til at nyde de eventyrlige omgivelser. Søndag Evt. bushwalk om morgenen. Big 5 solnedgangssafari i åbne biler med bushmiddag & natsafari. Mandag Oplev livet i en lokal landsby og besøg den lokale heksedoktor. Big 5 solnedgangssafari. Tirsdag Big 5 safari i NYATIs ha private del af Sydafrikas berømte Kruger National Park. Onsdag Bushwalk og morgenmad over bål i naturen. Big 5 solnedgangssafari. Torsdag Panoramaruten. Oplev verdens 3. største Canyon i Drakensbjergene, de fantastiske jættegryder Bourke s Luck Potholes og guldgraverbyen Pilgrim s Rest. Fredag Tilvalgsaktiviteter, Big 5 solnedgangssafari i åbne biler, show og fælles afskedsmiddag. Lørdag Slap af ved poolen eller slå et par bolde på NYATIs egen driving range. Afrejse fra NYATI. Søndag Ankomst til København eller Billund*. * Noter venligst, at der kan tilkomme flytillæg på Billund-afgange, og at ugedagene for de enkelte udflugter/aktiviteter kan variere.

5 Oplevelser for livet NYATI Safari Lodge Jeg/vi er alle boblende af dejlige og spændende oplevelser med dyr, natur og mennesker. ALT fungerede perfekt på stedet. (Tove) NYATI Safari Lodge er det perfekte udgangspunkt for en autentisk safarirejse i luksuriøse rammer. De daglige inkluderede udflugter viser det bedste af, hvad Sydafrika kan byde på lige fra safarioplevelser i verdensklasse i vores private del af Sydafrikas berømte Kruger National Park, som er et af verdens bedste safariområder, til storslået natur i Drakensbjergene og spændende kulturoplevelser i et afrikansk township. Følg i dyrenes spor og lær om den vilde natur på vores morgen- og solnedgangsture på vores egne jorde, hvor både giraffer, elefanter, næsehorn, antiloper, zebraer, aber, vortesvin, strudse og bøfler er et almindeligt syn. Ved floden, Olifants River, møder du næsten med garanti flodheste og krokodiller, og du behøver blot at åbne din terrassedør for at nyde udsynet. Vil du opleve endnu mere Afrika, er der et stort udvalg af tilvalgsaktiviteter på lodgen, fx storvildtsjagt, golf, ballontur, microlight-flyvning, flodsafari, helikopterture og meget mere.

6 Nyd at alle måltider på topniveau er inkluderet Den kulinariske oplevelse på NYATI Safari Lodge er et højdepunkt i sig selv. På ægte Karen Blixen-maner serveres kulinariske menuer i stearinlysets skær ved smukt dækkede borde i restauranten eller i bomaen, den tr aditionelle afrik anske grillplads.

7 Kulinarisk safarirejse NYATI Safari Lodge Storslået mad, storslået vin, og en fantastisk rejse og ophold (7 stjerner), hvor man virkelig føler, at man er i Afrika (Jacob) Morgen, middag og aften serveres kulinariske højdepunkter tilberedt af delikate lokale råvarer i de unikke rammer i og omkring NYATI Safari Lodge. Indled fx din morgen med stor morgenbuffet på lodgens udsigtsterrasse, eller med en overdådig brunch tilberedt af NYATIs kokke i det fri efter en morgenvandring i bushen. På ægte Karen Blixen-maner er frokosten en picnic på hvide duge, når man er på tur, eller en lækker frokostbuffet på lodgen. Middagene er enten udsøgte 3-retters menuer serveret i stearinlysets skær ved smukt dækkede borde i restauranten, grillaften i bomaen, den traditionelle afrikanske grillplads med knitrende bål under åben himmel eller eventyrlig bushmiddag på Lion King med udsigt til den maleriske solnedgang bag Drakensbjergenes majestætiske silhouet. Det er næsten magisk at sidde under stjernehimmelen og lytte til personalet, der gerne underholder med afrikansk sang og dans efter middagen her. Alle måltider er inkluderet i opholdet, også måltider på turene. Glæd dig til at opleve det sydafrikanske køkken!

8 Bo på første række til Olifants River og Krugerparken Kendetegnende for NYATI Safari Lodge er en elegant kombination af skandinavisk standard for kvalitet med den afrikanske rustikke stil, hvor solide mure, stråtækte tage og ædle træsorter er k ar akteristisk. Det er autentisk og luksuriøst på samme tid.

9 Eksklusivt og autentisk NYATI Safari Lodge Det er som at træde ind i et eventyr. (Marianne og Thomas) Rammerne omkring NYATI Safari Lodge er eksklusive og indbydende uanset, om du slapper af ude eller inde. Lodgen omfatter hovedbygningen med restaurant, bibliotek, bar, shop, poolog loungeområde, 9 eksklusive bungalows, 1 familiebungalow, 6 private villasuiter og den separate Cheetah Camp, som er en luksuscamp til private grupper på op til 14 personer. Desuden er der driving range, fitness- og wellnesscenter. Alle lodgens bygninger ligger lige ud til Olifants River med udsigt over den vilde, rå og uspolerede natur. De er bygget ind i skrænten i harmoni med naturen, og bygningerne er forbundet med et hyggeligt system af stier og gangbroer. Lodgens store eksklusive River Bungalows er selvstændige dobbeltværelser med: Kingsizeseng, der er udstyret med to madrasser og to dyner Privat toilet, dobbelt håndvask og bruser både indendørs og udendørs Tykke håndklæder, badekåber, hårtørrer og diverse toiletartikler Aircondition, loftsvifte, el-varmetæppe og myggenet Sikkerhedsboks, trådløst Internet, telefon og adapter til europæiske el-stik Glaspanoramadøre ud til privat møbleret terrasse

10 Opgrader til villasuiter med plads til familien Lodgens seks private luksusvillasuiter på 200 m 2 er velegnet, hvis I er to par eller en familie, der gerne vil have mere plads og privatliv. Er I 4 personer eller derover koster det kun kr. ekstra per person at opgradere til en villa i en hel uge. Villaerne har to eller fire dobbeltværelser, stor opholdsstue, privat pool og grillplads samt store møblerede terrasser, hvor I kan nyde panoramaudsigten over bushen og Olifants River. Er I flere end 8, kan I bo i jeres helt egen private Cheetah Camp på 500 m 2 med 6 dobbeltværelser, 2 store opholdsstuer, udsigtsterrasse med privat pool og egen grillplads.

11 Safari for hele familien NYATI Safari Lodge Det var uden sammenligning den bedste rejse vi nogensinde har været på!!! (Danielle) udendørs brus brus udendørs brus WC Køkken WC brus Soverom Sove- WC Dusj værelse Brus Kjøkken Køkken WC brus dusj UTE- udendørs DUSJ brus Soveværelse Stue Soveværelse Soverom Soveværelse 1 trapp opp (bare 1. sal femromsvillaer) Stue Stue Soveværelse Soverom Soveværelse Soverom udsigtsterrasse udsigtsterrasse Terrasse 2-værelses villa 4-værelses villaer Olifants River

12 NYATI Safari Lodge NYATI Cheetah Camp NYATI Bush Camp The NYATI Collection NYATI Beach NYATI Safari Plus NYATI Honeymoon Se NYATI Safari video her Læs mere om NYATI Safari Lodge her Medlem af Rejsegarantifonden reg. nr. 1803, Layout og tryk: Bohemian ApS. Kom til gratis rejseforedrag og hør mere om vores mange eventyrlige rejsemål i Afrika Tilmeld og find mere information på eller på telefon