1.4 Først ved modtagelsen af din betaling vil vi begynde at behandle din reservation.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1.4 Først ved modtagelsen af din betaling vil vi begynde at behandle din reservation."

Transkript

1 Hvem er vi: I Danmark er vi Lowcostholidays.dk og drives af Lowcostholidays Ltd, en del af Lowcosttravelgroup, beliggende på Suite 4, Sussex House, London Road, East Grinstead, West Sussex RH19 1HH. Vor registrerede firmanummer er Filialens CVR-nr. er Vi er også medlem af ABTA. Vort medlemsnummer er K1816. Administrative betingelser for indkvartering Disse administrative betingelser gælder for alle, der booker indkvartering med Lowcostholidays Limited, med kontoradresse på Guldsmedegade 22, 2. sal, DK 8000 Aarhus C. Lowcostholidays.dk fungerer som en bookingagent for de hoteller, villaer og lejligheder, som vises på denne hjemmeside. Den juridiske del af bookinger og indkvarteringsreservationer er mellem dig (kunden) og indkvarteringsudbyderen. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for, hvad der sker mellem indkvarteringsudbyderen og dig. Vi råder dig til at læse bookingbetingelserne, som gælder for indkvarterede, inden du foretager din reservation. 1.Hvordan foretages en reservation 1.1 Den person som foretager reservationen skal være mindst 18 år gammel. Vi og vore leverandører forbeholder os ret til at annullere din rejse, hvis du ikke opfylder betingelsen. Den person, der foretager bookingen, er også ansvarlig for alle betalinger til os. Bemærk, at "du" og "din" i disse administrative bestemmelser refererer til alle personer, hvis navne findes på reservationsbekræftelsen. "Vi", "os" og "vores" refererer til Lowcostholidays Limited. 1.2 Du kan bestille på følgende måde: Besøg opret din personlige konto og foretag din reservation. OBS! Det er vigtigt at kontrollere de data, du indtaster, og rette eventuelle fejl, før du fuldfører din reservation Via telefon Vi forbeholder os ret til at afvise din bestilling efter eget skøn. 1.4 Først ved modtagelsen af din betaling vil vi begynde at behandle din reservation. 1.5 En juridisk bindende aftale opstår mellem dig og indkvarteringsudbyder, når vi sender dig reservationsbekræftelsen. Når reservationen er foretaget, er det indkvarteringsudbyderen, som er ansvarlig for at give dig den indkvartering, du har bestilt. 1.6 Bekræftelsen vil indeholde navn og adresse på den indkvartering, du har reserveret og navnene på alle i dit selskab. Kontroller venligst alle oplysninger grundigt (med særlig opmærksomhed på, at navnene er opført nøjagtigt som de er stavet i personens pas) og underret os straks om eventuelle uoverensstemmelser.

2 Det er dit ansvar at kontrollere de vedhæftetede dokumentationer på din reservation og rådgive os, hvis noget er forkert inden for 48 timer. Hvis fejlen indberettes efter dette tidspunkt, kan vi ikke holdes ansvarlig for eventuelle omkostninger forbundet med at rette fejlen. 1.7 Det er dit ansvar at informere os om eventuelle ændringer vedrørende dine kontaktoplysninger, så vi kan holde indkvarteringsudbyderen opdateret. 2. Priser og betalingsproces 2.1 Priserne er citeret i deres helhed inklusiv skatter og gebyrer. Depositum 1.2. Lowcostholidays.dk tilbyder muligheden for at betale depositum, hvis du reserverer din rejse i god tid. Depositumsbeløbet vil blive annonceret, når du foretager bookingen, og du vil ligeledes blive informeret om, hvornår restbeløbet skal indbetales. Betaling 2.3. Vi forbeholder os ret til at trække et administrationsgebyr på 500 kr. per person og kalenderdag for forsinkede betalinger. Hvis du ikke betaler på eget initiativ, vil rejsen automatisk blive annulleret. 2.4 Priserne kan gå op eller ned, men vi garanterer dig den pris, du har modtaget i din bekræftelse. Er det åbenbart, at prisen ikke er korrekt, er vi ikke forpligtet til at sørge for indkvartering til den forkerte pris. Vi vil rette fejl i både annoncerede og bekræftede priser, så snart vi bliver opmærksomme på dem. 2.5 Betaling for ekstra udgifter såsom minibar, vaskeri og telefonregninger eller ekstra nætter sker direkte til indkvarteringsudbyderen, når du tjekker ud. 2.6 Vi bruger den nyeste krypteringsteknologi til at beskytte dig og dine personlige oplysninger. Du accepterer, at det kredit - eller betalingskort, som du booker med, er dit eget, og at det har tilstrækkelig dækning for omkostningerne ved indkvartering og ekstra udgifter. Ved ankomsten til hotellet, kan du blive bedt om at give en fotokopi af dit kredit - eller betalingskort, så husk at tage det med dig. 3. Stjerneklassificering 3.1 Klassificeringen bruges til at symbolisere den overordnede kvalitet og niveau af hotellet, lejligheder eller villaer, som tilbydes. Vore vurderinger er baseret på subjektive kriterier baseret på vore erfaringer med indkvarteringsstedet. Det kan være lige fra to stjerner, hvor du kan forvente enkel indkvartering med begrænsede faciliteter, til femstjernet med en bred vifte af førsteklasses faciliteter.

3 3.2 Vor vurdering falder ikke altid sammen med de officielle skøn, da disse varierer betydeligt fra land til land. Nogle lande har ingen vurdering overhovedet. Hvis den officielle vurdering er tilgængelig, vises det i beskrivelsen. 4. Værelsestyper Enkeltværelse: Indeholder en enkeltseng. Twin: Indeholder to enkeltsenge, og er velegnet til en eller to personer. Dobbeltværelse: Har en dobbeltseng og er velegnet til enten en eller to personer. Triple: De fleste værelser som er designet til tre personer er dobbelt eller twin-værelser med ekstra senge. Quadruple: De fleste værelser som er designet til fire personer er dobbelt eller twin-værelser med enten to dobbeltsenge eller enkeltsenge og to ekstra senge. Studios: Disse kan passe til to, tre eller fire personer, og den tredje eller fjerde seng er ofte en form for ekstraseng. Studios har ofte tekøkken eller køkken. Et ere (lejligheder): I disse kan der sove to personer i soveværelset og yderligere en eller to personer i stuen. Disse lejligheder har ofte tekøkken eller køkken. To'ere (lejligheder): Magen til Et ere, men med plads til yderligere to personer i et ekstra soverum. Disse lejligheder har ofte tekøkken eller køkken. Tre ere (lejligheder): Magen til To eren, men med plads til yderligere to personer i et ekstra soverum. Disse lejligheder har ofte tekøkken eller køkken. Suites: Medmindre andet er angivet i hotelbeskrivelsen normalt en junior-suite bestående af et ekstra stort værelse med senge, mens en standard-suite har separat soveværelse og stue. 5. Indkvarteringsbeskrivelser Lowcostholidays.dk træffer rimelige foranstaltninger for at sikre, at oplysningerne om de enkelte indkvarteringssteder er korrekte. Idet vi kun er en bookingagent, kan vi ikke påtage os ansvar for fejl eller udeladelser i beskrivelserne. Faciliteter og bekvemmeligheder kan være midlertidigt utilgængelige af forskellige årsager. Når det sker, vil vi gøre vores bedste for at informere dig så hurtigt som muligt.

4 6. Afbestilling Afbestillinger foretaget af dig 6.1 Du kan annullere din reservation gratis indenfor 24 timer efter den er foretaget, forudsat at indkvarteringsudbyderen ikke tager afbestillingsgebyr og bookingen er foretaget mere end 14 kalenderdage før din planlagte ankomst. 6.2 Afbestillinger skal ske online eller via til en skal indeholde dit bookingnummer sammen med navnet på dit indkvarteringssted. Afbestillingsanmodninger får virkning fra det tidspunkt, de er modtaget af os (ikke fra den tid og dato, hvor du sendte dem). Bemærk venligst, at indkvarteringsudbyderen kan have afbestillingsgebyrer. 6.3 Følgende gebyrer gælder for alle perioder (undtagen under messer, udstillinger eller særlige begivenheder) Afbestillingsdagen / afbestillingsgebyr Fra bookingen til 21 kalenderdage før ankomst til indkvarteringsstedet max 25% af værdien af bestillingen. Mellem 20 kalenderdage til 8 kalenderdage før ankomst til indkvarteringsstedet - 50% af værdien af bestillingen. Under 7 kalenderdage før ankomsten til indkvarteringsstedet - 100% af værdien af bestillingen. 6.4 Der vil ikke blive givet refusion for ophold, som af forskellige årsager sluttes tidligere end planlagt (medmindre indkvarteringsstedet er usikkert eller uegnet til formålet). 6.5 Hvis din ankomstdato til dit indkvarteringssted er forsinket af hvilken som helst grund, skal du kontakte Lowcostholidays.dk, så snart dette er muligt. Hvis du ikke meddeler forsinkelsen til indkvarteringsudbyderen eller os før ankomst, vil hele din reservation blive annulleret, og du vil blive opkrævet som ovenfor. 6.6 Hvis din ankomst er forsinket, skal du kontakte os og indkvarteringsudbyderen. Mange hoteller tillader kun ankomst frem til kl. 16:00, medmindre de er blevet informeret om en sen ankomst på forhånd. 1.7 Afbestillinger (under messer, udstillinger og andre særlige begivenheder) Vilkår og betingelser gælder i disse perioder og administrative gebyrer for afbestillinger varierer. I disse perioder, vil du sandsynligvis blive opkrævet et administrationsgebyr svarende til værdien af din reservation. 1.8 Du vil få besked, hvis din reservation falder indenfor et sådant tidsrum.

5 7. Ændringer foretaget af dig 7.1 Når din reservationsbekræftelse er udstedt, må enhver anmodning om ændringer sendes til os skriftligt. Vi kan ikke garantere, at vi vil være i stand til at opfylde dine anmodninger, men vi vil gøre vort yderste. Eventuelle ændringer, som du foretager i din reservation, efter at depositum er betalt, kan medføre et administrationsgebyr. Hvis du ændrer antallet af gæster i bookingen, vil prisen blive genberegnet. Hvis antallet af gæster reduceres, vil det sandsynligvis betyde, at de resterende skal betale mere pr. person, fordi indkvarteringsudgiften deles mellem færre personer. 8. Hvis indkvarteringsstedet ændrer eller annullerer din reservation 8.1 Til tider foretager indkvarteringsudbydere detaljerede ændringer, både før og efter bookingen er blevet bekræftet. Så snart lowcostholidays.dk er informeret om disse ændringer, vil vi videresende informationen til dig. 8.2 De fleste af ændringerne er mindre (for eksempel ændring af indkvarteringssted til et andet af samme standard). Dog foretages også væsentlige ændringer" af bookingerne. "Væsentlige ændringer" omfatter blandt andet følgende: - En ændring af indkvarteringssted til en lavere standard; - En ændring af indkvarteringsområdet, eller - lukning af poolfaciliteter på dit indkvarteringssted i en længere periode. 8.3 Ændringer og aflysninger foretaget af indkvarteringsudbyder vil være underlagt deres vilkår og betingelser. Det er vigtigt, at du gennemgår deres vilkår og betingelser for at afgøre, om du er berettiget til nogen form for økonomisk kompensation fra indkvarteringsudbyderen. 9. Klager 9.1 Hvis du har problemer under dit ophold, bedes du venligst oplyse det på indkvarteringsstedet med det samme. Idet din reservation fungerer som en aftale mellem dig og indkvarteringudbyderen, er det dennes skøn, hvorledes din klage vil blive behandlet. Læs indkvarteringsudbyders reservationsbetingelser for mere information. 10. Vort ansvar over for dig 10.1 Lowcostholidays.dk fungerer kun som bookningagent. Vi kan kun påtage os ansvaret for skade, sygdom eller dødsfald forårsaget af vores egen forsømmelighed i forbindelse med lovfæstede rettigheder, du har som forbruger. Alle klager der udspringer af dit ophold skal præsenteres direkte til indkvarteringsudbyderen. Alle klager fra dig vil sandsynligvis være underlagt loven i det land, hvor indkvarteringsstedet er placeret.

6 10.2 Vi har pligt til at vælge indkvartering med rimelig omhu og dygtighed. Vi har intet ansvar overfor dig for den faktiske levering af indkvarteringssted, medmindre det er klart bevist, at vi ikke har overholdt denne forpligtelse, og at du har lidt tab / skade som følge heraf. Lowcostholidays Limited og vores søsterselskaber, funktionærer og ansatte fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade, som du måtte lide (herunder direkte og indirekte skader, følgeskader eller tab af indkomst i forskellige former) i forbindelse med indkvartering og/eller din booking og/eller brug af vores hjemmeside Vi fraskriver os ethvert ansvar i relation til løfter og garantier udstedt af dit bookede indkvarteringssted Vi kan ikke påtage os ansvaret for eventuelle skader, tab, forsinkelse eller ulempe, som skyldes forhold, vi ikke har direkte kontrol over. Sådanne omstændigheder omfatter, men er ikke begrænset til: krig, fare for krig, oprør, uroligheder, terroraktiviteter, faglige konflikter, natur- eller atomkatastrofe, brand, lukning af lufthavne, dårligt vejr, defekt serviceværktøj eller lokale og/eller nationale regeringers handlinger Vor samlede finansielle forpligtelser over for dig (den kunde som har foretaget reservationen) under eller i forbindelse med de administrative forhold og/eller logi er begrænset til to gange værdien af bestillingen. Denne begrænsning gælder ikke for sager, der involverer dødsfald eller personskade forårsaget af vor uagtsomhed Lowcostholidays.dk forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår når som helst. 11. Forsikring 11.1 Vi opfatter rejseforsikring som en fundamental del af alle rejser, og råder dig på det kraftigste til tegning af passende rejseforsikring, der sikrer dig imod bred vifte af forhold, herunder aflysninger, tab af bagage, ulykker og sundhedsmæssige problemer. Det er dit ansvar at sikre, at forsikring er tegnet og er tilstrækkelig til sikring af dine behov. Vi råder dig til at gennemlæse forsikringsvilkårene omhyggeligt og at medbringe disse på din ferie. 12. Skader på indkvarteringsstedet Kun de personer, der er noteret på bookingen, kan benytte indkvarteringen. Når du booker indkvarteringssted gennem os, accepterer du, at du er ansvarlig for en korrekt adfærd fra alle medlemmer af dit selskab under dit ophold. Hvis du forårsager skade på indkvarteringsstedet, hvor du bor, vil du sandsynligvis blive afkrævet fuld erstatning. Vi vil blive holdt skadesløs for alle krav, der måtte blive rettet mod os af indkvarteringsudbydere eller andre tredjeparter. 13. Tidspunkter for ind- og udtjekning International standard er at leje værelser ud fra middag til middag den følgende dag. Dette kan imidlertid variere. Check-in vil normalt finde sted fra kl. 14:00 til 15:00 og check-out kl. 11:00 til 12:00 på afrejsedagen. Hvis du tjekker ind umiddelbart efter en natflyvning regnes dette for en normal nats ophold.

7 Hvis din hjemrejse er om natten, vil det normalt kræves, at du er ude af lokalet kl. 12:00 inden du tager til lufthavnen. Dagsværelser er afhængige af tilgængelighed og omkostninger og skal arrangeres lokalt med indkvarteringsudbyderen. 14. Pas og visum Alle gæster skal have et gyldigt pas, og hvis det kræves, et visum. Det er dit ansvar at opfylde kravene i de lande, du besøger, og vi kan ikke påtage os noget ansvar for eventuelle udgifter, hvis det sker, at du mod forventning nægtes indrejse til et land. 15. Helse og sikkerhed Sundhedsmæssige formaliteter kan ændre sig med tiden. Vi anbefaler, at du besøger din læge i god tid, før du rejser. Infrastruktur -og sikkerhedsstandarder i mange lande er generelt meget lavere, end hvad vi er vant til i Danmark. 16. Reservationsbestemmelsers ugyldighed m.m. Hvis nogen bestemmelse eller del af en bestemmelse i disse reservationsbetingelser anses af domstol eller myndighed som værende ulovlig, ugyldig eller uden retskraft, vil denne bestemmelse eller delbestemmelse anses som ugyldig, mens resten af reservationsbetingelserne gælder, som om den ramte bestemmelse eller delbestemmelsen aldrig havde eksisteret, eller var aftalt. 17. Overdragelse Du må ikke overdrage nogen af dine rettigheder eller forpligtelser i henhold til disse vilkår og betingelser uden vores forudgående skriftlige samtykke. Vi kan overdrage vores rettigheder og forpligtelser i henhold til disse administrative vilkår og betingelser uden dit skriftlige samtykke. 18. Fortrolighedspolitik Vi er forpligtet til at beskytte dit privatliv og sikkerhed. Alle personlige oplysninger, som vi indsamler fra dig, vil blive behandlet i overensstemmelse med vor fortrolighedspolitik. Vi kan give dig en kopi af vores fortrolighedspolitik enten efter anmodning eller via vor hjemmeside. 19. Omstændigheder udenfor vores kontrol 19.1 Vi er ikke ansvarlige for administrative forhold, fejl eller forsinkelser, som måtte opstå i forbindelse med udførelse af nogle af vor forpligtelser i forbindelse med forhold, der skyldes handlinger, begivenheder, udeladelser eller ulykker, som er udenfor vor kontrol, herunder, men ikke begrænset til, følgende: force majeure, oversvømmelse, jordskælv, laviner eller andre naturkatastrofer; epidemi eller pandemi;

8 krig, trussel om krig, bruddet på diplomatiske forbindelser, eller andre lignende begivenheder; terrorangreb, borgerkrig, borgerlige uroligheder eller optøjer; brand eller eksplosion; ekstremt ugunstige vejrforhold; arbejdskonflikt, herunder, men ikke begrænset til, strejker og faglige aktioner; utilstrækkelig ydelse af underleverandører eller kollaps af bygningskonstruktioner eller køretøjer. 20. Fortolkning Overskrifterne i disse betingelser er kun for at lette læsningen og påvirker ikke deres fortolkning.

Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt

Bookingsvilkår. 1. Din kontrakt Bookingsvilkår Lowcostholidays Limited ("Lowcostholidays") er et selskab registreret i England og Wales med virksomhedsnummer 04.371.920 med handelsadresse i Sussex House, London Road, East Grinstead,

Læs mere

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer.

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer. Vær opmærksom på at du bestiller direkte hos rentalcars.com og ikke hos Flybillet.dk rentalcars.com har fysisk kontor i St George House, 56 Peter Street, Manchester M2 3NQ, England og vores virksomhedsnummer

Læs mere

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer.

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer. Vær opmærksom på at du bestiller direkte hos rentalcars.com og ikke hos Budjet.dk rentalcars.com har fysisk kontor i St George House, 56 Peter Street, Manchester M2 3NQ, England og vores virksomhedsnummer

Læs mere

FOR KULTURREJSER EUROPA

FOR KULTURREJSER EUROPA GENERELLE BETINGELSER FOR KULTURREJSER EUROPA Alle rejsearrangementer er underlagt Lov om pakkerejser, der harmoniserer reglerne i Europa og yder en udstrakt forbrugerbeskyttelse. Ifølge lovgivningen skal

Læs mere

AFTALEVILKÅR FOR BRUG AF TESTR.NU

AFTALEVILKÅR FOR BRUG AF TESTR.NU AFTALEVILKÅR FOR BRUG AF TESTR.NU Testr er en internetbaseret tjeneste ( Tjenesten ), hvor du kan købe abonnement, så du via Tjenesten kan få adgang til at ansøge om at deltage i tests af forskellige typer

Læs mere

Generelle betingelser

Generelle betingelser Generelle betingelser For at vi kan yde den optimale service for vores kunder og gæster, har vi udarbejdet nogle generelle betingelser, som er gældende for alle typer af rejser, med mindre andet er oplyst

Læs mere

GENERELLE TRANSPORTBETINGELSER (PASSAGERER OG BAGAGE)

GENERELLE TRANSPORTBETINGELSER (PASSAGERER OG BAGAGE) GENERELLE TRANSPORTBETINGELSER (PASSAGERER OG BAGAGE) 1 DEFINITIONER I nærværende Transportbetingelser, med mindre sammenhængen kræver en anden betydning eller andet er udtrykkeligt fastsat, har de i disse

Læs mere

Almindelige betingelser for befordring Februar 2013

Almindelige betingelser for befordring Februar 2013 Almindelige betingelser for befordring Februar 2013 Indhold Indledning... 3 1. Definitioner... 3 2. Anvendelsesområde... 7 3. Billetter... 9 4. Billetpriser, skatter, afgifter og gebyrer... 14 5. Reservationer...

Læs mere

Bekendtgørelse og almindelige vilkår og betingelser for unitedprint.com Danmark ApS

Bekendtgørelse og almindelige vilkår og betingelser for unitedprint.com Danmark ApS Bekendtgørelse og almindelige vilkår og betingelser for unitedprint.com Danmark ApS A. Kundeoplysninger I. Information om udbyderen Unitedprint.com Danmark ApS ( UP ) Arne Jacobsens Allé 7 DK-2300 København

Læs mere

Værd at vide. Bestilling og betaling... 2. Forsikringer... 7. Flyrejsen... 10. Indkvarteringen... 18. På rejsemålet... 25. Efter hjemrejse... 27. s.

Værd at vide. Bestilling og betaling... 2. Forsikringer... 7. Flyrejsen... 10. Indkvarteringen... 18. På rejsemålet... 25. Efter hjemrejse... 27. s. Værd at vide Bestilling og betaling... 2 Forsikringer... 7 Flyrejsen... 10 Indkvarteringen... 18 På rejsemålet... 25 Efter hjemrejse... 27 s. 1 Bestilling og betaling Bestilling Sunweb er en online rejsearrangør,

Læs mere

1. GENERELLE PRINCIPPER

1. GENERELLE PRINCIPPER UNIVAR (Levering til de nordiske lande) SALGSBETINGELSER I nærværende betingelser henviser Sælger til UNIVAR BV og Køber henviser til det individuelle firma eller selskab, til hvem et tilbud er stilet,

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR TRANSPORT AF PASSAGERER OG BAGAGE

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR TRANSPORT AF PASSAGERER OG BAGAGE ALMINDELIGE BETINGELSER FOR TRANSPORT AF PASSAGERER OG BAGAGE UK version, august 2014 DANSK VERSION - AUGUST 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE EMNE SIDE 1 Definitioner 3 2 Anvendelsesområde 6 3 Billetter 7 4 Billetpriser

Læs mere

Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Hvorfor Idrættens Rejsebureau (IR)? Hvis man kun køber en flybillet

Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Hvorfor Idrættens Rejsebureau (IR)? Hvis man kun køber en flybillet Håndbog for rejser Hvorfor benytte et rejsebureau (mellemmand)? Den danske lovgivning på området er baseret på forbrugerbeskyttelse og er principielt rettet mod ferierejser. Med den sidste udvikling betyder

Læs mere

TransSoft A/S Skelagervej 375L 9000 Aalborg Tlf. 98 11 35 66 info@transsoft.dk www.transsoft.dk

TransSoft A/S Skelagervej 375L 9000 Aalborg Tlf. 98 11 35 66 info@transsoft.dk www.transsoft.dk Hosting betingelser for Side 1 af 5 TransSoft A/S Skelagervej 375L 9000 Aalborg Cvr.nr. 17203584 Herefter omtalt som TransSoft Formål: Aftalen har til formål at sikre et afbalanceret aftaleforhold mellem

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER SUNWEB REJSER. Firmainformation. Din rejsearrangør: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH-8001 Zürich Schweiz

GENERELLE BETINGELSER SUNWEB REJSER. Firmainformation. Din rejsearrangør: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH-8001 Zürich Schweiz GENERELLE BETINGELSER SUNWEB REJSER Firmainformation Din rejsearrangør: Sundio Group International GmbH Schützengasse 4 CH-8001 Zürich Schweiz CH-020.4.049.544-0 CHE-178.977.909 MWST Tlf: +41-(0)44-2666274

Læs mere

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS

Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS Abonnementsvilkår for bredbånd fra GEA-SAT ApS 1. Generelt Disse abonnementsbetingelser gælder for datatjenesten "Internet via satellit" herefter kaldet tjenesten leveret af Astra / Eutelsat og distribueret

Læs mere

Generelle vilkår og betingelser. TomTom International B.V. De Ruyterkade 154, 1011 AC Amsterdam, Holland, og datterselskaber (under ét kaldet TomTom )

Generelle vilkår og betingelser. TomTom International B.V. De Ruyterkade 154, 1011 AC Amsterdam, Holland, og datterselskaber (under ét kaldet TomTom ) Danmark Generelle vilkår og betingelser TomTom International B.V. De Ruyterkade 154, 1011 AC Amsterdam, Holland, og datterselskaber (under ét kaldet TomTom ) Indhold 1 Omfang... 3 2 Bestilling direkte

Læs mere

Rejseforsikring Udvidet

Rejseforsikring Udvidet Vigtige kontaktoplysninger Kundeservice: (for spørgsmål om din rejseforsikring): Telefon: +5 70 10 03 99 Email: kontakt@temarejser.dk Akutmedicinsk døgnassistance: (i akutmedicinske situationer eller hvis

Læs mere

Generelle betingelser

Generelle betingelser Generelle betingelser 1. Din forbindelse med imentor A/S 2. Accept af betingelserne 3. Sproget i Betingelserne 4. Levering af Tjenesteydelserne fra imentor og PARTNERE 5. Din brug af Tjenesteydelserne

Læs mere

Generelle betingelser

Generelle betingelser Generelle betingelser 1. Din forbindelse med imentor A/S 2. Accept af betingelserne 3. Sproget i Betingelserne 4. Levering af Tjenesteydelserne fra imentor og PARTNERE 5. Din brug af Tjenesteydelserne

Læs mere

REGLER FOR DANKORT OG VISA/DANKORT

REGLER FOR DANKORT OG VISA/DANKORT REGLER FOR DANKORT OG VISA/DANKORT ALM. SUND FORNUFT ALM. BRAND Indholdsfortegnelse 1. Regler for Visa/Dankort... 3 2. Hvad kan du bruge kortet til?... 3 3. Opbevaring af kort, PIN-kode og Verified by

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL Carlson Wagonlit Travel (herefter benævnt CWT) er et erhvervsrejsebureau, som servicerer virksomheder i forbindelse med erhvervsrejser. Ethvert køb hos CWT sker på de efterfølgende generelle betingelser,

Læs mere

Visa Debit, brugerregler

Visa Debit, brugerregler Visa Debit, brugerregler Gode råd om dit Visa Debit kort Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger disse gode råd. Gode

Læs mere

Forretningsbetingelser Dansk maj 2013

Forretningsbetingelser Dansk maj 2013 Forretningsbetingelser Dansk maj 2013 1. Indledning 1.1 Formål Disse forretningsbetingelser indeholder de vilkår, som gælder for Bird & Bird Advokatpartnerselskabs levering af ydelser til klienter. Disse

Læs mere

SIGNAFON ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF MOBILT BREDBÅND - FLATRATE 1 Generelt Nærværende abonnementsvilkår finder anvendelse på aftalen

SIGNAFON ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF MOBILT BREDBÅND - FLATRATE 1 Generelt Nærværende abonnementsvilkår finder anvendelse på aftalen SIGNAFON ALMINDELIGE BETINGELSER FOR LEVERING AF MOBILT BREDBÅND - FLATRATE 1 Generelt Nærværende abonnementsvilkår finder anvendelse på aftalen mellem den ene side Kunden og på den anden side udbyderen

Læs mere

27 Ekspeditionsafgift - inkl konkursforsikring Inklusiv flykonkursforsikring til 20 kr., som er valgfri for flight only kunder.

27 Ekspeditionsafgift - inkl konkursforsikring Inklusiv flykonkursforsikring til 20 kr., som er valgfri for flight only kunder. Faktura - 308051 Mr Rasmus Velling... Rejseagent: Thomas Smidt-Kjærby Telefon: + 45 86 18 24 88 E-mail: thkc@jysk-rejsebureau.dk Dato: 19 jun 2012 Afrejsedato: 05 okt 2012 Faktura total: 360.750,00 kr.

Læs mere

Brugerregler for Visa Debit

Brugerregler for Visa Debit Brugerregler for Visa Debit Indholdsfortegnelse Brugerregler for Visa Debit Brugerregler for Visa Debit... 3 Ordliste... 21 Gode Visa Debit-råd... 23 Gode råd når du handler på nettet... 26 Uddrag af værgemålsloven...

Læs mere

Gode råd når du handler på nettet

Gode råd når du handler på nettet Gode råd når du handler på nettet Side 1 af 8 Du kan handle lige så sikkert med Dankort, Visa/Dankort og edankort på internettet som i en almindelig forretning. Ønsker du at handle i en internetforretning

Læs mere

Gode råd når du handler på nettet

Gode råd når du handler på nettet Gode råd når du handler på nettet Side 1 af 7 Du kan handle lige så sikkert med Dankort, Visa/Dankort og edankort på internettet som i en almindelig forretning. Nedenfor er en gennemgang af: 1. Generelle

Læs mere

Dankort og Visa/Dankort, brugerregler

Dankort og Visa/Dankort, brugerregler Dankort og Visa/Dankort, brugerregler Gode råd om dit Dankort og Visa/Dankort Betalingskort er et af de sikreste betalingsmidler. Du kan selv være med til at skabe endnu større sikkerhed, hvis du følger

Læs mere