THE BEADS Køge Aktive i 1965 Impresario: Hans Haudens

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "THE BEADS Køge Aktive i 1965 Impresario: Hans Haudens"

Transkript

1 THE BEADS Aktive i 1965 Impresario: Hans Haudens

2 THE BEAT KINKS 1965 Først på aftenen var orkesterslipsene stadig stramme og dansegulvet oplyst Guitar: Niels Poul Nielsen Trommer:? Bas:? Guitar:? Kvartet, der mest spillede lokalt. Åbnede Roklubs popklub. Vandt en konkurrence i Club Liverpool House foran 14 andre amatørorkestre fra Sjælland d. 15. maj 1965 Orkesteret havde en kort levetid, men blev til The Heartloosers i 1965.

3 BIRDS OF PREY Ca Fra venstre: Sang: Winnie Knudsen Trommer: Jørgen 'Jø' Verner Hansen Singleguitar/sang: Jan Sivertsen Rytmeguitar/sang: Søren Christiansen Bas/sang: Torben Ahlborn Startede med navnet Secret Sect. Vi havde været venner længe. Torben og Søren havde spillet i Skoleorkesteret og kunne lidt. Jan og jeg blev inddraget. Vi øvede i en kælder på Langesvej og fik efterhånden opbygget et repertoiret af coverversioner op. (Jørgen) Det var grupper som Spencer Davis Group, Them, Kinks og især The Animals, som de lærte numre fra. Til debut en i Tårnby Forsamlingshus blev Sonne tilknyttet som sanger i nogle af numrene, men Winnie blev ny forsanger. De spillede nu et folk- og gospelinspireret repertoire (Bob Dylan, Pete Seeger m.m.) og fik en del engagementer i lokale ungdomsklubber og musikklubber på Sjælland og Lolland-Falster. John Sloth Rasmussen erstattede Jørgen på trommerne, og de blev en periode booket af O.M.Music en impresario fra Nykøbing Falster. "Det var i hvert fald ikke for pengene, at vi spillede. Den beskedne betaling vi fik, skulle dække taxiregninger og deles imellem gruppemedlemmer, så der var næsten intet tilbage". De skiltes som venner, da det efterhånden kneb med engagementer, og de musikalsk var vokset fra hinanden. Jørgen stoppede. Søren og Torben fortsatte i Fairytales. Jan spillede en kort periode i bl.a Mainly Blues.

4 THE BLACK SWINGERS Erik Søbro Nielsen (f. 1946) og Jan Thorleif Jørgensen var skolekammerater i, som begge straks blev begejstret for rock n roll. Især singleplader med Bill Haley & The Comets og Little Richard var årsagen til at de fik ideen til at samle deres eget lokale rockorkester i Erik valgte at spille el-bas og Jan blev trommeslager. Med nogle flere skoleelever - Niels Larsen på rytmeguitar og Per Kloo (Jensen) som singleguitarist begyndte det at ligne noget. Per havde overværet Cliff og Shadows første koncert i Danmark i august 1961, og det gav ham lyst til at spille. Morten Kjerumgaard Reumert (f. 1946) boede nord for København, men havde familie i og var ofte på besøg i weekenderne i starten af 60 erne. Da han samtidig var en dygtig danser blev han bemærket, da han kom i byens nye rockklub Club Hot Circle. Først blev han overtalt til at danse, da der skulle laves en film om en klubaften, dernæst blev han tilbudt at blive forsanger i det nye orkester. Han sagde ja, og nu var en hel besætning på plads. (Niels Jan Erik Per Morten) Orkesterudstyr købte de mest på rimelige afbetalingsordninger, og så var de heldige at få lov til at øve i Theodor Hus (DUI-huset),. Her kunne de stort set komme og gå, som de ville, og her kunne de lade deres udstyr blive stående - bortset fra Pers dyre Gibson-forstærker, som han tog med hjem.

5 De øvede flittigt og fik et repertoire, der primært bestod af tidens popmelodier og -sange. De tidlige Cliff Richard- og The Shadows-hits dominerede sætlisten, men de lavede også et par numre selv. Morten husker: Der var et nummer, som jeg hørte i Hot Circle med Little Freddy and his Rock-Boys der hed "Tintarella de Luna", jeg fik det på noder, men da jeg ikke kunne Italiensk, har min version sikkert været lige så sort som Freddys, men der var et eller andet over dette nummer. Og Let s Twist Again og The Twist, det var jo det jeg var god til at danse. Black Swingers var et pigtrådsorkester inspireret af den rock n roll vi kunne høre på Radio Luxemburg, med en fantastisk dygtig Shadows-inspireret guitarist. Det kunne i starten knibe lidt med flerstemmig sang og kor med kun én mikrofon, som de måtte deles om. F.eks. i nummeret Speedy Gonzales, hvor Erik var den, der blev valgt til at synge den høje stemme. Morten købte efter et stykke tid et sanganlæg bestående af en Phillips forstærker på 30 watt, samt to sangsøjler og en mikrofon med stativ. Hans farmor som boede i forærede ham et lettere brugt Eccolette ekkoanlæg, som blev købt i en musikforretning i. Men de kunne kalde sig s første rockorkester og valgte først at kaldte sig The Black Twisters. Som det var almindeligt dengang, fik de lavet orkesterhabitter, som var standard når de optrådte. Først i midten af 60 erne blev scenegarderoben mere casual. Man kommer ikke uden om at nævne et rock-orkester, bestående af unge fra, der leverede en uforglemmelig og imponerende parodi på Elvis Presley og hvad deraf følger. The Black Twisters, som de unge mennesker kalder sig, og som i øvrigt ikke spillede twist, havde selv lavet melodien om Elvis Story og en af medlemmerne parodierede med krop og stemme den forgudede sanger på en sådan måde, at Elvis, om han havde været til stede, enten måtte blive flov på sine egne vegne, eller også grøn af misundelse.. skrev Østsjællands Tidende om en optræden i Teaterbygningen, i marts The Black Twisters blev til The Black Swingers. De skiftede simpelthen navn. Fra 1962 spillede de ofte i rockklubben Club Hot Circle. Klubbens arrangementer foregik mest i DUI-huset, som var Black Swingers øvelokaler, men de blev også engageret i Ringsted og Roskilde, da klubben lavede afdelinger der. Regionens ungdomsklubber og skoler samt roklubben fik også besøg af The Black Swingers, og de kunne ikke undgå se, at en skare af især piger dukkede op når de spillede.

6 "At The Black Swingers var en glædelig overraskelse, er der ingen tvivl om. De spiller over forventning og startede friskt og hurtigt og holdt for øvrigt tempoet hele aftenen igennem. Bedst stod rytme- og singleguitaristerne, selv om bas og trommer heller ikke er helt uefne. Sangen blev desværre forvrænget på grund af dårlige højtalere, og det var en skam, da sangeren lå betydelig højere placeret med hensyn til stemme, end gennemsnittet af rock- og popsangere almindeligvis gør." ( Dagblad ) Men de var efterhånden blevet velspillende, og deltog i en orkesterkonkurrence i Roskilde Hallen i september Det blev dog et andet orkester som vandt, men Niels Larsen blev kåret som bedste trommeslager. Dengang var stort godt, så ligesom The Cliffters og andre samtidige orkestre lærte de hurtigt at skjule deres små forstærkere i store hjemmelavede kabinetter. De fyldte imidlertid godt i den Hanomag varebil, som fungerede som orkesterbil, men de lærte at stuve sig godt sammen. I november optog Amatørfilmklub En aften i rockklubben, hvor Black Swingers underholdt. Optagelserne er ikke så fremragende kvalitet, men de er i skrivende stund ved at blive digitaliseret og forhåbentlig offentliggjort. Den lange transporttid samt et tilbud fra Lyngby-orkester The Rodgers var årsag til at Morten i sommeren 1962 forlod bandet, og en ny forsanger skulle findes. De prøvede enkelte (Olson?) inden valget faldt på københavneren Vagn-Ole Jensen. (1963 med Vagn-Ole Jensen) De spillede fortsat regelmæssigt på de lokale musiksteder og var nærmest husorkester i Club Hot Circle, men gæstede Roskilde og Ringsted og København. I april 1964 underskrev de en overenskomst med impresarieselskabet I/S Musica, og det gav flere engagementer og de skulle længere væk. Erik Søbro husker Vi havde enkelte jobs, som ikke var helt vellykket: Enten fordi vi var booket et forkert sted eller noget gik galt. En aften gik vores sanganlæg gik i stykker, men vi kunne heldigvis huske mange instrumentalnumre. En anden gang i et forsamlingshus stod vi klar på scenen, og da dørene blev åbnet troede vi, at det ville strømme ind med danseglade unge, men ind kom en større gruppe af kørestolebrugere trillende! Men generelt blev der taget godt imod os og vores rockmusik i en tid, hvor jazz og pop var mere populært. Især var det forrygende at spille til karnevallet for tusindvis af mennesker. Og en særlig dag var også, da vi spillede udendørs i. Vi havde aftenen forinden (d. 30.juni 1964) spillet i Nykøbing F. og var kommet meget sent hjem. En harmonikaspiller forsøgte at underholde nogle få gæster, men da vi kom i gang med at spille, strømmede folk til og det blev en uforglemmelig dag.

7 1964 I 1964 forlod Erik The Black Swingers og begyndte med Herfølgeorkesteret The Tramps. Bjørn (Hock?) blev ny bassist. En øveaften i DUI-Huset, 1964 The Black Swingers holdt en pause, men blev gendannet i 1965 med Torben Hansen, Leif Dino Dinesen. Gruppen nåede desværre ikke i pladestudiet, og der findes formentlig ingen lydoptagelser med dem, så fotos (samt filmoptagelserne fra 1962) er, hvad vi har tilbage af The Black Swingers musik. Mange af efternavnene blev efterhånden erstattet af mellemnavnene. Erik Søbro fortsatte efter The Tramps med at spille musik - p.t. bas i Upstairs Jazzband. Morten fortsatte først i The Rodgers i og i i The Beefeaters som organist. Han skiftede i 1972 karriere og blev perfusionis, Niels blev ramt af alvorlig sygdom, Thorleif Jørgensen døde i 1967 og Per Kloo underviste en årrække i guitarspil i AOF og hyggespiller stadig.

8

9 DAY REFLECTION samme besætning som Fairytales Efter Palle Larsen var kommet med i Fairytales blev navnet skiftet til Day Reflection. Repertoiret var det samme. De fik nogle nogle jobs bl.a. i Karise Popklub og naturligvis Ungdomsklubben Myretuen i Ølby, men efter nogle uoverensstemmelser blev orkesteret opløst i januar Torben Ahlborn standsede med at spille indtil 2004, hvor han startede i et hyggeband. Palle Larsen og Bent Knakkegaard Jensen startede orkesteret High Society. John Rasmussen spillede siden i Troika.

10 D-SET Fra venstre: Singleguitar/vokal: Ejvind Bjørk Larsson Rytmeguitar/vokal: Jan Petersen Orgel/vokal: Søren Christiansen (Ex. Fairytales) Bas/vokal: Peter Frank Jørgensen (Ex. Mainly Blues) Vokal: Finn Bolvig (Hansen) Trommer: Mogens Hockerup Finn og Eyvind havde i forvejen en gruppe de kaldte D-Z. De fandt sammen med Mogens, som sluttede sig til i slutningen af 1967 via en avisannonce. De valgte en ny stavemåde og så var D-Set startet. De øvede og begyndte at spille en del lokale jobs. I starten af 1968 kom Peter med. Den 14. marts deltog de i Ungdomsklubbernes Kredsmesterskab for amatørorkestre i Roskilde. Det var blevet almindeligt med orgel i rockorkestrene, og i juni 68 kom Søren med i D-Set og bidrog til den nye sound. Finn gik ud i august samme år, og gruppen var igen kvintet. Dette varede et års tid. De spillede en del jobs og tjente til musikudstyr til en værdi af ,-, hvilket var meget, set med datidens øjne, og i modsætning til mange andre grupper, så var det ikke på afbetaling. De øvede ihærdigt (I en periode 3 gange om ugen) og fik oparbejdet et repertoire af pop og rock, som siden hen blev mere progressivt blues-rock med vægt på vokalerne. D-Set var et absolut plus for festens forløb. Deres pop-beat musik skabte en stemning, som klubben (Liverpool House) kunne være bekendt. Det kan forekomme nogle medlemmer besynderligt, at klubben af og til går udenbys efter dårlige orkestre, når man indenbys finder absolut bedre orkestre, hvilket er bevist med lørdagens orkester D-Set. Denne køgensiske grupper har vist deres store fremskridt i det sidste års tid, og gruppens medlemmer har lært hinanden så godt at kende, at det er en fornøjelse at se deres samspil og høre deres individuelle præstationer. Orglet og trommerne skal især fremhæves. D-Sets udvikling og popularitet skal bliver spændende at følge i fremtiden skrev Dagblad. O.M.Music, Nykøbing F.bookede gruppen i en længere periode, og der var nok at lave. Efter en 3. plads ved Sjællandsmesterskabet i Beat i 1969 begyndte de nu også at spille i resten af Sjælland og Lolland-Falster. Da Jan forlod gruppen fortsatte D-Set som kvartet. De fik sig en flot 1.plads til Sjællandsmesterskabet i Beat i Free Fashion, Karise i Vinderpræmien var kontrakter for et par tusinde kroner, så de fik flere jobs nu også i Club 6 og Jomfruburet i København samt på Bakken. Line-up et så nu således ud: Bas(vokal: Ejvind Bjørk Larsson Trommer: Mogens Hockerup Orgel/vokal: Søren Christensen Single/vokal: Ole Duelund Nielsen (ex. Purple Flowers)

11 I 1970 skrev avisen: Firemands-orkesteret med den lette, muntre spillestil uden alt for mange dikkedarer. Peter, Søren og siden Mogens spillede i i danseorkesteret Nico Swingers. Ejvind Larsson: I 1971 blev orkesteret opløst midlertidigt pga. militærtjeneste, men i 1972 startede vi igen, da vi havde en masse forespørgsler på den gamle gruppe. Fremtidsplanerne er at få udgivet en plade. I 1973 genopstod gruppen: Trommer: Mogens Hockerup Guitar/vokal: Ejvind Bjørk Larsson Guitar/vokal Ole Duelund Nielsen Bas: Jan Milton Olsen Peter spillede siden i Flying Dixie med et bredt repertoire af let rock, og han er stadig aktiv fritidsmusiker. Mogens og Ejvind Spillede siden sammen i gruppen Morning (Siden kaldt Morning After Rich), og fik her udgivet nogle singleplader- samt en del andre konstellationer. Mogens er musikforhandler og Ejvind og bl.a. Finn er stadig fritidsmusikere.

12 FAIRYTALES Ca Rytmeguitar/orgel/sang: Søren Christiansen Bas/sang. Torben Ahlborn Singleguitar/sang: Preben Rasmussen Trommer: John Sloth Rasmussen Søren og Torben havde spillet i Birds of Prey. Øvelokalet var i Torbens forældres kælder. Navnet menes at stamme fra titlen på en Donovan-plade. Repertoiret varierede fra folkemusiksange til Spencer Davis Group-numre. Gruppen spillede mest lokalt. Bl.a. på Ellemarkens Ungdomsklub, samt deltog i Taastrup Ungdomsklubs Spirens orkesterkonkurrence. Palle Larsen var en slags ekstra musiker, der medvirkede ved enkelte engagementer på sang og rytmeguitar. Bent Jensen medvirkede som tekniker, manager og altmuligmand. "Vi var ikke gamle nok til at køre selv, så transporten blev foretaget pr. taxi/minitrans. Helt almindeligt ringede vi bare, når vi skulle ud at spille, og sent om natten, når vi skulle hjem" husker Torben. Sidste engagement med denne besætning var som opvarmning i Club Liverpool House. Derefter blev orkesteret prøvet som en trio, Palle Larsen blev fastere tilknyttet (da han købte sin egen guitar), men orkesteret blev til Day Reflection. Søren Christiansen startede med D-Set. Palle Larsen er nu sanger/guitarist i Old Stars.

13 THE HEARTLOOSERS Sang/rytmeguitar: Niels J. Lund Bas: Ivan Juul Sørensen Trommer: Oste Tom Jensen Guitar: Niels Poul Nielsen Med en fortid i The Beat Kinks startede The Heartloosers med musikere, der havde erfaring, og de blev eet af s populæreste orkestre i de gyldne pigtrådsår. De udvidede besætningen fra standard kvartet til sekstet. Fungerede som husorkester i Club Liverpool House. Spillede en del rundt om på Sjælland i popklubber og ungdomsklubber og optrådte også i Danmarks pigtrådstempel nr. 1: Hit House i København. Havde Hans Hansen som impresario. Niels Poul Nielsen: Vi spillede udelukkende kopinumre. En del af vore øveaftener gik med at lytte plader og forsøge at lære akkorder, tekster osv. Vi kunne ikke flytte tonearten, så Niels (forsangeren) havde bare at synge i den toneart, som vi havde lært fra pladen. Vores repertoire var mest hentet fra de kendte engelske orkestre og bestod af mindst 50 numre. Niels Poul Nielsen spillede i 70 erne Nico Swingers med bl.a. Mogens Hockerup fra D-Set.

14 HIGH SOCIETY Øverst tv.guitar/sang: Palle Larsen (ex. Day Reflection) Nederst th.bas: Bent Knakkegaard Jensen (ex. Day Reflection) Nederst tv. Trommer: Teddy Brodersen Øverst th.guitar: Claus Henriksen Bent Jensen: "Den sidste periode i Day Reflection begyndte Palle og jeg om at starte et orkester. Jeg købte en Harmony basguitar. Nu begyndte vi at se os om efter en trommeslager og en guitarist. Vi prøvede forskellige. Det blev nogle af Palles klassekammerater Axel Andreas Claus Henriksen og Teddy Brodersen. Claus havde lige fået en el-guitar i julegave, og vi kunne øve hjemme hos ham. Vi begyndte så småt i januar 1969". Men d. 2. marts 1969 begyndte High Society for alvor at øve. De tre unge mødtes næsten hver dag, og øvede mindst 3 gange om ugen. Deres debut med High Society var d. 24. april som pauseorkester for D-Set. Det blev igen til en del lokale jobs. Fra d. 25. oktober kaldte kvartetten sig High Society Blues Band (gæt hvorfor, rigtigt:) repertoiret var blevet mere bluesorienteret. Spencer Davis Group/John Mayall's Bluesbreakers/Paul Butterfield Blues Band numre var på repertoiret. John Sloth Rasmussen spillede i december en kort tid med som trommeslager. I januar 1970 skiftedes navnet til Society Blues Band og repertoiret udvidedes med soulnumre, Deep Purple, Creedence Clearwater Revival og enkelte egne numre f.eks "Society" Orkesteret fik O.M.Music til at skaffes sig nogle jobs, men i juli samme år stoppede de. Bent, Palle, Claus og John fortsatte i: EMANON (kan læses bagfra) REX, der havde premiere d. 30.december 1970 og varede til 1. sept En kort periode på orgel hos The Notorious Brothers (Med Hans Madsen,guitar/sang Steen Petersen, guitar - Finn Høst, Trommer - Jørgen Gustavsen, Bas). Bent fortsatte på orgel da Emanon Rex genopstod som kvintet d. 18.nov.71. John Sloth Rasmussen og Claus Henriksen spillede siden i Troika.

15 KRUMMERNE Niels Keldsen (nu: Niels Eltorp) Guitar/leadvocal: Poul Andersen Guitar: Verner Larsen Trommer: Poul Henri Olsen (Også i Loosing Cards) Bas: Jens Martin Nielsen Poul Andersen: "Vi var nogle af de allerførste, der gjorde en del ud af falsetsang. Før Red Squares gjorde det populært havde vi flere gange optrådt med trestemmig sang. Vi spillede bl.a. en del Beach Boys-numre, og vi havde numre, som vi optrådte med som acapella". Havde scenedebut på Gymnasium d Spillede 2 sæt i Club Dynamite d "1.sæt var lidt usikkert, men 2. sæt gik fint" så fint, at Krummerne blev husorkester i klubben. Repertoiret var pop og rhythm n blues. Orkesteret spillede bl.a. en del på Lolland. Booket af M.M. Booking. Deltog i SM i beat i Poul Andersen er professionel komponist og musiker, behersker næsten alle instrumenter er medlem af DPA (Dansk Populærautorer) og hans kompositioner er ofte at finde på danske og internationale hitlister.

16 LOOSING CARDS Herfølge/ Sang/mundharpe: Bent Larsen Singleguitar: Finn Jacobsen Rytmeguitar: Ib Jensen Bas: Bjarne Rasmussen Trommer: Poul Henri (også Krummerne) Fik øvelokale i ungdomsklubben og øvede længe før de tog ud at spille. De tog selv kontakt til spillestederne og skaffede selv engagementer. Spillede i Club Dynamite i pauserne mellem Cockneys optrædener, men "lod sig ikke slå ud af det dygtige engelske orkester". Spillede opvarmning for Sir Henry and his Butlers i Teaterbygningen. Deltog i Kæmpe Pop Grand Prix arrangeret af Sorø Pop Club på Hotel Sorø d ? hvor Midsjællands bedste amatørgruppe skulle kåres. Over 13 grupper deltog. Afstemningen blev foretaget ved publikums klapsalver, hyl og skrig blev målt på et manometer. Der må have været godt larm efter Losing Cards, for de blev nr. 3. Militæret (Værnepligten) opløste orkesteret. Bent Larsen var i bestyrelsen for diskotek-klubben Highway i det tidligere Hotel Hafnia i ca.1 år.

17 MAINLY BLUES Pause i øvelokalet Fra venstre: Bas: Peter Frank Jørgensen (siden D-Set) Rytmeguitar: Rask Schmidt Singleguitar: Poul 'Fyr' Laisner Trommer: Niels Villefrance Andersen Niels: "Vi ønskede et navn uden The. Tænkte på Moody Blues. Det lød godt. Så brugte vi en ordbog og fik øje på Mainly! Vi spillede meget R & B. Kopierede de tidlige (The Rolling) Stones. Lyden var markant anderledes, når vi kom fra øvelokalet, Leisner på Blegdammen, til et stort rum. På Strandhotellet (Vallø) var publikum kørt op. Mange var fulde, og vi var nervøse, men det blev modtaget fint. Det gyngede og gangede, når vi spillede, men vi manglede en sanger. Vi havde flere på prøve. Alle faldt igennem" Fra et fælles interview: "Vi har valgt det navn, fordi vi alle er store bluestilhængere. Vi spiller en mellemting mellem beat og rhythm & blues. Vores idoler? The Pretty Things, The Beatles, Cream, Lovin Spoonful, The Rolling Stones m.fl. Flower Power, hippier, provoer, happenings, psychedelic? Fup og fiduser. Ordene bliver udnyttet groft og musikken er den samme som alt andet". Rask Schmidt kom med på rytmeguitar. Niels rejste på højskole. Michal Rasch overtog trommerne en periode, men begyndte derefter at spille i en trio med Jan Sivertsen, med inspiration i Cream og lignende, og med et repertoire af bluesrock med lange improvisationer numre som "Spoonful".

THE BEAT KINKS Køge 1965

THE BEAT KINKS Køge 1965 THE BEAT KINKS 1965 Først på aftenen var orkesterslipsene stadig stramme og dansegulvet oplyst Guitar: Niels Poul Nielsen Trommer:? Bas:? Guitar:? Kvartet, der mest spillede lokalt. Åbnede Roklubs popklub.

Læs mere

Læs og lær. om Marcus og Martinus

Læs og lær. om Marcus og Martinus Læs og lær om Marcus og Martinus Tvillinger og pop-idoler Marcus og Martinus blev begge født d. 21. februar 2002 i byen Elverum i Norge. De er nemlig tvillinger. Først kom Marcus til verden, og efter

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli

Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli germanns Jazzkonfekt Lørdag den 11. juli Riverside City Jazz Band Lørdag den 4. juli Riverside City Jazz Band, er et af vores husorkestre som var med fra starten sammen med The Farmers, hvor de spillede for et goodwill beløb fordi de troede på

Læs mere

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse:

Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Skumsprøjten Nyhedsbrev Tambourkorpset på Humble Efterskole Indholdsfortegnelse: Formanden har ordet Præsentation af Rasmus Clemens Præsentation af Bjarne Jørgensen Formanden har ordet Nu er det jul igen!

Læs mere

161 år med. Musikprogram Åbent alle dage fra 18. april til 15. september. Bordbestilling på tlf

161 år med. Musikprogram Åbent alle dage fra 18. april til 15. september. Bordbestilling på tlf 161 år med stemning ng og musik Musikprogram 2019 Åbent alle dage fra 18. april til 15. september Bordbestilling på tlf. 36 16 11 33 M.G. Petersens familiehave byder velkommen til sæsonen 2019 og håber

Læs mere

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN

Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Eine kleine Nachtmusik MUSIKKEN I SKOLETJENESTEN Mozarts liv I dette hæfte kan du arbejde med et lille musikværk, som hedder Eine kleine Nachtmusik. Musikværket er skrevet af en komponist, der hedder Wolfgang

Læs mere

LYDEN AF EN GUITAR MUSIK JEG ALDRIG GLEMMER II

LYDEN AF EN GUITAR MUSIK JEG ALDRIG GLEMMER II LYDEN AF EN GUITAR MUSIK JEG ALDRIG GLEMMER II EFTERMIDDAGE MED MATEMATIK 0G MYLLE I de to sidste skoleår sad jeg mange gange hen på eftermiddagen og svedte over lektier. Mest matematik. Vi havde blækregning

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

UNGE I KØGE Bio på Torvet

UNGE I KØGE Bio på Torvet UNGE I KØGE Mens børnene havde det sjovt, var de unge teenagere knap så tilfredse. Køge var dødkedelig! Man kunne godt gå til sport, gymnastik, spejder osv., men der var ikke rigtig nogen steder, hvor

Læs mere

160 år med stemning og musik

160 år med stemning og musik 160 år med stemning og musik Musikprogram 2018 Åbent alle dage fra 29. marts til 16. september Bordbestilling på tlf. 36 16 11 33 M.G. Petersens familiehave byder velkommen til sæsonen 2018 og håber vores

Læs mere

Mac P sens. Production name:macp sens. 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20. Før det er for sent

Mac P sens. Production name:macp sens. 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20. Før det er for sent Før det er for sent 1. Will the Circle Be Unbroken 4:47 2. Whiskey in the Jar 3:20 3. Før det er for sent 2:59 4. På en dønning ude i Århus Bugt 3:09 5. The Town I Loved So Well 5:50 6. The Red Rose Café

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup

Så kom solen til Søften. Hanne Johnsen Område: Hinnerup Hanne Johnsen Område: Hinnerup Profil: Jeg er ny i Hinnerup - og glæder mig til at høre og skrive om hverdagen her. Jeg har job i en fagforening. Jeg er glad for min cykel, vild med musik og politik -

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014

Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Vær med til at markere Jammerbugt Kommune som Spil Dansk kommune 2014 Koncertoplevelse - og fællessang i spil dansk ugen 27.okt.-31.okt.2014 Giv jeres omgivelser og personale en uventet og enestående musikoplevelse.

Læs mere

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008

Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 Proces med DR Radiosymfoniorkestret 2008 DR Radiosymfoniorkestret Du skal til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere. I et symfoniorkester

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2018-2019 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2018-2019. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2013 Af: Arne Iversen, StilladsInformation Torsdag den 14. november var der inviteret til jubilæumsreception i 1920-klubben. Tre af klubbens mere end 600 medlemmer har i

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 2. The early years 3. Sang oversat til dansk 4. Sanganalyse 5. Evaluering. 1. Begrundelse for valg af emne

Indholdsfortegnelse. 2. The early years 3. Sang oversat til dansk 4. Sanganalyse 5. Evaluering. 1. Begrundelse for valg af emne tozzy Osbournet Indholdsfortegnelse 1. Begrundelse for valg af emne 2. The early years 3. Sang oversat til dansk 4. Sanganalyse 5. Evaluering 6. litteraturliste 1. Begrundelse for valg af emne Jeg har

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

Vox pop undersøgelse i Portalen

Vox pop undersøgelse i Portalen Vox pop undersøgelse i Portalen En undersøgelse af et udvalg af koncertgængere til L.O.C. s Rødt Lys åbningskoncert d.16. Oktober 2014 Interviewer : Kasper Raaby Abrahamsen () Før koncerten Anna (15) og

Læs mere

Himmerland og den fælles sjæl

Himmerland og den fælles sjæl Himmerland og den fælles sjæl - om at spille ny musik på tværs af genrer, grænser og kulturer Det er en mild efterårs aften i marts på en af Australiens største folk festivals. De mange mennesker i det

Læs mere

Turnering : Hold 2hk 2008/9. Hovedkreds: 2. Grundlag.: 2HK_HOLD.RAT. Resultat.: 2HK_HOLD.TXT. ELO indberetning: 2HK_HOLD.ELO. Klub: Skovbo Skakklub

Turnering : Hold 2hk 2008/9. Hovedkreds: 2. Grundlag.: 2HK_HOLD.RAT. Resultat.: 2HK_HOLD.TXT. ELO indberetning: 2HK_HOLD.ELO. Klub: Skovbo Skakklub Turnering : Hold 2hk 2008/9 d.20.03.2009 Hovedkreds: 2 Grundlag.: 2HK_HOLD.RAT Resultat.: 2HK_HOLD.TXT ELO indberetning: 2HK_HOLD.ELO Klub: Skovbo Skakklub Hans E. Andersen 1447 1 Julius Mølvig 1 1190

Læs mere

Musikskole 2009-2010

Musikskole 2009-2010 Musikskole 2009-2010 Velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og solofagstimerne og håber på mange hyggelige og musikalske timer i løbet af

Læs mere

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER

Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER Royal Unibrew & ConnectSport præsenterer TEMAFESTER ConnectSport byder velkommen At holde et brag af en fest for mange hundrede mennesker med levende musik er en kæmpe opgave. For de fleste er det helt

Læs mere

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. / Lærer: Sarah Agergaard Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Lucia-optog! Igen i år er 2. klasses kor

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2017-2018 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2017-2018. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Kapitel 3. Noget om musik

Kapitel 3. Noget om musik Kapitel 3 Noget om musik 1 5 Hvordan har du det med at synge? VOXPOP Hvordan har du det med at synge? Issa Jeg har det fint med at synge. Jeg synger relativt ofte, men jeg sørger altid for at synge steder,

Læs mere

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden Det Klingende Museum på besøg i musikkens verden gok gok kling klang Babuuuuu athjuuuu bum suse rumle pip pip dyt! mijauuuuu hurraaaa! ding dong Lydene i og omkring os plim plim klap klap risle bøvs! knirke

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 31. OKTOBER 2018 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 81 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

Beethoven Du skal snart til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Ved koncerten skal du høre en violinkoncert.

Beethoven Du skal snart til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Ved koncerten skal du høre en violinkoncert. Koncert med DR Radiosymfoniorkestret s. 2 Beethoven Du skal snart til koncert med DR Radiosymfoniorkestret. Ved koncerten skal du høre en violinkoncert. Violinkoncerten er skrevet af en tysk komponist,

Læs mere

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877

Turnering : Hold 2hk 2005/6. Ole Knudsen Morten Frank Jensen ,38 0 0, Korrigeret 1877 Turnering : Hold 2hk 2005/6 d.24.03.2006 Ole Knudsen 1922 1 Morten Frank Jensen 0 2011 0,38 0 0,40 1910 Korrigeret 1877 Michael Taankvist 1984 2 Jens Hjorth Hansen ½ 1781 0,76 3 Søren Dyberg Larsen 0 1908

Læs mere

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 Musikskole 2010-2011 Vi byder endnu engang alle hjertelig velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og

Læs mere

Vestegnens Harmonika Klub

Vestegnens Harmonika Klub HARMONIK-AVISEN 22. årgang December 2014 Nummer 4 Friske VHK ere på Damhusengen God jul og godt nytår Efterlysning Aktivitetskalender Rytmer Harmonicafé Vestegnens Harmonika Klub 1 HARMONIK-AVISEN Medlemsavis

Læs mere

Referat af generalforsamling i Arosia den 9. januar Valg af dirigent. Svend Midtgaard foreslået og valgt.

Referat af generalforsamling i Arosia den 9. januar Valg af dirigent. Svend Midtgaard foreslået og valgt. Referat af generalforsamling i Arosia den 9. januar 2017 1 Valg af dirigent. Svend Midtgaard foreslået og valgt. Den valgte dirigent fandt generalforsamlingen lovligt indvarslet og foreslog Ellis og Palle

Læs mere

side 9 manden StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 Alder: 50 Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988

side 9 manden StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 Alder: 50 Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988 StilladsInformation nr. 107 - juni 2013 side 9 manden Navn: Lars Henriksen Bopæl: Humlebæk Alder: 50 Firma: Oldenborg Stilladser, Kbh. Start i branchen: 1988 Stilladsudd: ERFA 1 og 2, Faldsikring Tillidshverv:

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation Torsdag den 3. december 2009 blev der igen holdt jubilæumsreception for 25-års jubilarer i Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920 i København.

Læs mere

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder...

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder... 1 af 10 24-07-2011 16:55 For første gang i mange år blev der igen afholdt Sct. Hans fest i Ilskov. Borgerforeningen og Ilskov FDF havde indbudt store som små til at møde op ved FDF Hytten & den nye sø

Læs mere

" # $ %/. + / +.. & # $ 7 ' $ ( ) * ).+89# #..+:+# " #..). ) &2 ".#. * " + / ' $& &1 & ;. Side 1 af 9

 # $ %/. + / +.. & # $ 7 ' $ ( ) * ).+89# #..+:+#  #..). ) &2 .#. *  + / ' $& &1 & ;. Side 1 af 9 ! " #$% #& #$#'()#* #'#$+, #& # - ( +%)#, +#- $#& $.#/ " # ( & #& #, " #( #* 0 #0 +#'1 # '/ 2 #3 ( #3 ( #2. %)#'3 & #4 # & #- #1 5 )#& #6#63 #( % #%.! #/ #, 5!! " # $ %/. + / +.. & -... + # $ 7 ' $ ( )

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15

Musik i Tide skolekoncerter 2014-15 Frederiksberg Kommune Musik i Tide På denne liste kan du se, hvilke grupper der udbydes i din kommune den kommende sæson, og hvilke datoer, de er i området. Læs mere om grupperne på de følgende sider.

Læs mere

På tomandshånd med Morten Jay

På tomandshånd med Morten Jay På tomandshånd med Morten Jay Interview med Morten Jay Jakobsen, lavet af Lonni Andersen Det er juni måned, og en af den slags dage hvor vejret heldigvis har tænkt sig at vise sig fra sin bedste side,

Læs mere

Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008

Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008 Proces 1 med DR SymfoniOrkestret 2008 Proces 1 med DR SymfoniOrkestret s. 2 DR SymfoniOrkestret Du skal til koncert med DR SymfoniOrkestret. Det er et stort symfoniorkester, som består af ca. 70 musikere.

Læs mere

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Luci-optog! Igen i år er 2. klasses kor et julekor. Det betyder,

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fællesmål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Korstævne Nr. 3, Læs i Pulsen:

Korstævne Nr. 3, Læs i Pulsen: Korstævne 2016 Nr. 3, 2016 Læs i Pulsen: Korstævne.. s.1 Generalforsamling.. s.3 Årsregnskab. s.4 Anmeldelse s.6 Pulsen bliver digital Se side 4 Forum For Rytme i Kirken Medlemsbladet Pulsen udkommer 3

Læs mere

Besætning: Martin Schack; piano Morten Ramsbøl: kontrabas Morten Lund; trommer Jacob Fischer; guitar (#2,#4,#5,#9,#12)

Besætning: Martin Schack; piano Morten Ramsbøl: kontrabas Morten Lund; trommer Jacob Fischer; guitar (#2,#4,#5,#9,#12) JAZZ PÅ DANSK Kære lytter! "Jazz på dansk" er opsummeringen af ti års arbejde med danske sange, som jeg ka li at spille dem. Denne cd er et produkt af min freelance-virksomhed herhjemme og i udlandet.

Læs mere

Årsplan 2011/2012 for musik i 4. klasse

Årsplan 2011/2012 for musik i 4. klasse Årsplan 2011/2012 for musik i 4. klasse Lærer: Suat Cevik Formål for faget musik Formålet med undervisningen i musik er, at eleverne udvikler deres evne til at opleve musik og til at udtrykke sig i og

Læs mere

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time

Program. Forår Vesthhuset Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Erik Grip Program Forår 2019 Frederiksbergvej 22, 4180 Sorø To min. gang fra stationen, tog hver halve time Bordbestilling på tlf. 2021 0232 vesthhuset.bord@gmail.com Bemærk: Vi tager mod kontanter og

Læs mere

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring og kan rådgive dig med ideer til netop dit arrangement. Booking & kontakt: Bent Glendøs

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring og kan rådgive dig med ideer til netop dit arrangement. Booking & kontakt: Bent Glendøs Kære arrangør mine damer & herrer! Må vi præsentere vort danseorkester: OPUS 4 er et professionelt danseorkester med stor erfaring og referencer fra hele Danmark & udlandet. For referencer, kontakt Bent

Læs mere

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune.

Program. Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Program Lørdag den 14. juni 2014 i Hedeland Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Hedelandsfestival 2014 arrangeres igen i år, af Reerslev Fritids- og Ungdomsklub

Læs mere

Le Sacre du Printemps

Le Sacre du Printemps Le Sacre du Printemps m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Stravinskij Du skal arbejde med et musikværk, der hedder Le Sacre du Printemps. Navnet er fransk og betyder Forårets Helliggørelse en

Læs mere

Ham skal du kende. Lionel Messi

Ham skal du kende. Lionel Messi Ham skal du kende Lionel Messi Lionel Messi var 11 år, da en læge sagde til hans forældre, at deres søn ikke ville vokse. Han havde ikke det hor-mon i kroppen, der får os til at vokse. Derfor ville han

Læs mere

Jeg bygger kirken -1

Jeg bygger kirken -1 kirken - Helligånden & kraft Mål: Det er første pinsedag dagen, hvor kirken startede Vi skal høre, hvordan det gik til, og vi skal opdage, at det alt sammen skete ved Helligånden og Guds kraft. Dette var

Læs mere

Marimbas Rejse. En musikalsk fortælling om pigen Marimba og hendes venskab til elefanten Ngoma

Marimbas Rejse. En musikalsk fortælling om pigen Marimba og hendes venskab til elefanten Ngoma Marimbas Rejse En musikalsk fortælling om pigen Marimba og hendes venskab til elefanten Ngoma Opført af: Cahit Ece (musiker) Jimmi Mhukayesango (fortæller) I hæftet finder du historien om Marimba og forslag

Læs mere

Formand Beiring-Sørensen Kredsfører 1962-1965 Formand 1958-1963 1932-1962

Formand Beiring-Sørensen Kredsfører 1962-1965 Formand 1958-1963 1932-1962 FDF NÆSTVED 100 år 1. Oktober 2008 1958-1983 I 1958 var Poul Andersen tiltrådt som kredsfører og sammen med Biering- Sørensen - og senere i 1962 med pastor Steno Hansen som formand førte han trofast kredsens

Læs mere

Førdefestivalen 2013

Førdefestivalen 2013 Førdefestivalen 2013 Kalakan, Baskerland Regnvær på Verftet I år startede festivalen i pøsende regn, det eneste fornuftige var regnslag og gummistøvler, men da var det bare herlig at være på festival.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop!

Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Til GB hjemmeside: Meld dig til Hip Hop workshop! Praktiske oplysninger: Tid: Lørdag 24. august kl. 13.00 15.00 Sted: Galgebakkens Beboerhus Deltagere: 30 børn og unge fra ca. 10 ca. 20 år. Pris: Gratis

Læs mere

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13

Musik i Tide skolekoncerter 2012-13 Middelalderensemblet GIÒIA Det fortryllede orgel Middelalderensemblet GIÒIA Antal medvirkende: 3 Målgruppe: Indskolingen Genre: Klassisk, fortælling, tidlig musik onid=540 I en medrivende strøm af instrumental

Læs mere

Søs Fenger og Nordstrøm sammen i nyt pop- projekt

Søs Fenger og Nordstrøm sammen i nyt pop- projekt Søs Fenger og Nordstrøm sammen i nyt pop- projekt Eventyrlyst har bragt den danske sangerinde SØS FENGER og elektro- duoen NORDSTRØM sammen i ny overraskende konstellation FENGER//NORDSTRØM Gnister udkom

Læs mere

Køge 1961-64 DUI og Søndre Skoles Festsal Formand: Fotograf Flemming Larsen Kasserer: Mekaniker Keld Nielsen

Køge 1961-64 DUI og Søndre Skoles Festsal Formand: Fotograf Flemming Larsen Kasserer: Mekaniker Keld Nielsen Køge 1961-64 DUI og Søndre Skoles Festsal Formand: Fotograf Flemming Larsen Kasserer: Mekaniker Keld Nielsen Rock-klubben (som var betegnelsen man benyttede før man kaldte det pop-klub) startede i det

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater

RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering Individuelle resultater RESULTATLISTE DDSN 15m Pistolturnering 2012-13 Individuelle resultater Luftpistol Klasse 1 1 16916 Rune Knudsen 291 291 292 874 291,3 2 32639 Heidi Bergholt Madse 289 287 289 865 288,3 3 14780 Holger W.

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen-Beck 185 203 388 I Jan 70 Erik Høltermann 170 179 349 I Jun 84 Rene Poulsen 060664 167 135 302 I Mar 86

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Nivå Big Band Billedserie

Nivå Big Band Billedserie 1. Foyeren til samlingsalen på Nivå Centralskole i sommeren 1975. Siddende i forreste række fra venstre: Mogens Juhl Madsen, Ole Stolle, Jesper Hamburger, Erik Christensen. Stående bagerst: Jan Crillesen.

Læs mere

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler.

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler. Fredag d. 6. marts, var det national trivselsdag. 8 PALS-skoler i kommunen valgte at markere denne dag samlet. PALS-tovholderne havde overordnet planlagt dagen sammen, og der var valgt nogle aktiviteter,

Læs mere

Overordnet målsætning for instrumentalundervisning. Elguitar. Modullinje (4. klasse - ) Sololinje. Værkstedslinje (2.-3. klasse)

Overordnet målsætning for instrumentalundervisning. Elguitar. Modullinje (4. klasse - ) Sololinje. Værkstedslinje (2.-3. klasse) Overordnet målsætning for instrumentalundervisning at udvikle elevens tekniske og musikalske færdigheder på instrumentet at give eleven glæde ved at spille og lyst til at udforske såvel instrument og repertoire

Læs mere

Det at ændre på grundfeelingen i et nummer, ved at tilføje et par 8-dele til hver takt.

Det at ændre på grundfeelingen i et nummer, ved at tilføje et par 8-dele til hver takt. Det at ændre på grundfeelingen i et nummer Ole Skou august 2012 side1 Det at ændre på grundfeelingen i et nummer, ved at tilføje et par 8-dele til hver takt. Indhold Indledning... 1 Eksempel 1, start for

Læs mere

side 9 manden flemming Dupont StilladsInformation nr. 59 - november 1999 - et jubilæumsportræt Alder: 53 Start i branchen: 1974 Solrød Stilladser

side 9 manden flemming Dupont StilladsInformation nr. 59 - november 1999 - et jubilæumsportræt Alder: 53 Start i branchen: 1974 Solrød Stilladser StilladsInformation nr. 59 - november 1999 side 9 manden flemming dupont - et jubilæumsportræt Navn: Bopæl: flemming Dupont dragør Alder: 53 Start i branchen: 1974 Firma: Solrød Stilladser Den 30. september

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121

Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013. Leif M. Larsen, Gitte Hansen, Torben Morel. Samlet deltagerantal på kurset: 121 Kursusnummer 1122 Kursusnavn ERFA Gaffeltruck konferencen 2013 Afholdelsessted Hotel Faaborg Fjord Startdato 15/08-13 Slutdato 16/08-13 Mødetid Kursusleder AMUkursus Fuldt booket Leif M. Larsen, Gitte

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Herning GF Licens 1 2 Total Plac. I Maj 63 Aage Christiansen 157 204 361 I Maj 80 Steen Lillegaard 147 159 306 I Jun 84 Jens Vestergaard 140 167 307 I Jan 74 Per Vestergaard

Læs mere

OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN

OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN OLDBOYS CUP NR. 1 I SÆSONEN 2018-2019 LØRDAG DEN 15. SEPT. 2018 KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 08:30 Turnerings afvikling MØDETID På spilledagen Kl. 08:30 til fælles morgenbord. STARTTID På spilledagen

Læs mere

En fortælling om drengen Didrik

En fortælling om drengen Didrik En fortælling om drengen Didrik - til renæssancevandring 31. maj 2013 - Renæssancen i Danmark varede fra reformationen i 1536 til enevælden i 1660. Længere nede syd på særligt i Italien startede renæssancen

Læs mere

25 I Bakkens tjeneste

25 I Bakkens tjeneste 25 I Bakkens tjeneste Ikke fordi der skal gøres noget stort nummer ud af det, men netop nu er det 25 år siden jeg kom i bestyrelsen. Så her et lille tilbageblik: Jeg kan jo sige, at jeg blev headhunted

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Bilag 3: Skriftlig resume af interview med Sarah fra Tårngruppen: 9. december 2013 kl. 10:00, RUC.

Bilag 3: Skriftlig resume af interview med Sarah fra Tårngruppen: 9. december 2013 kl. 10:00, RUC. Bilag 3: Skriftlig resume af interview med Sarah fra Tårngruppen: 9. december 2013 kl. 10:00, RUC. I Bilag 3a finder du det fulde interview med Tårngruppen, Sarah. Lydfil, interview med Sarah fra Tårngruppen:

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

DEN DANSKE BILLARD UNION

DEN DANSKE BILLARD UNION OLD BOYS CUP Nr. 1. I SÆSONEN 2016 2017 LØRDAG DEN 24. SEPTEMBER 2016. KL. 09:30 Fælles morgenmad kl. 08:30 Hvalsø Holbæk Vejby Hvalsø Skole Sandbergs Allé 4330 Hvalsø Tlf. 46 40 92 52 Holbæk Ungdomscenter

Læs mere

Jens Christian Nielsen og Maren Kirstine Lumbye, mormors forældre.

Jens Christian Nielsen og Maren Kirstine Lumbye, mormors forældre. Jens Christian Nielsen og Maren Kirstine Lumbye, mormors forældre. Jens Christian Nielsen 1869-1943 Maren Kirstine Lumbye 1873-1903 Jens Chr. Nielsen blev født d. 16. august 1869, som søn af husmand Gabriel

Læs mere

VADGÅRD SKOLE BLÆSER IGENNEM

VADGÅRD SKOLE BLÆSER IGENNEM VADGÅRD SKOLE BLÆSER IGENNEM På Vadgård Skole bliver der truttet, trompetteret og taget godt imod skolens nye tilbud om at give elever gratis undervisning i messinginstrumenter i samarbejde med Gladsaxe

Læs mere

Den store tyv og nogle andre

Den store tyv og nogle andre Den store tyv og nogle andre Kamilla vidste godt, hvordan tyve så ud. De var snavsede og havde skæg og var uhyggelige og mystiske, det sagde alle, der havde forstand på sådan noget. Kamilla havde hørt,

Læs mere

Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget Søndersø

Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget Søndersø Nr. 215 september2017 1 Nyt fra kassereren Indmeldelser: Mads Würts Pedersen Ullerupvænget 9 5471 Søndersø 91 25 45 67 mads456.dk@gmail.com Udmeldelser: Anny Bak Rettelser/ændringer: Ingen Benny Pedersen

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE

[ April-Avisen] APRILFESTIVAL 2012 AALBORG FRISKOLE Vi har på Aalborg Friskole torsdag og fredag d. 19.04 & 20.04 haft 2 spændende Temadage i musikkens og oplevelsernes tegn. Alle klasser er blevet opdelt på tværs og fordelt ud i forskellige workshops.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Landsmesterskab A-rækken

Landsmesterskab A-rækken A-rækken A-rækken Hold Årgang Navn Høje Taastrup GF Licens 1 2 Total Plac. I Jan 70 Svend Clausen Beck 166 162 328 I Jan 70 Erik Høltermand 125 139 264 I Jun 84 René Poulsen 060664 186 206 392 I Mar 86

Læs mere

Program. Lørdag den 30. maj 2015 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup. Kommune.

Program. Lørdag den 30. maj 2015 i Hedeland. Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup. Kommune. Program Lørdag den 30. maj 2015 i Hedeland Musikfestival for skoler, SFO er, og fritidsog ungdomsklubber i Høje-Taastrup Kommune. Hedelandsfestival 2015 arrangeres i år, af Reerslev Skoles Landsbyordning

Læs mere

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007

Det danske. Institut. SUZUKI nyt 3 2007 Det danske Institut SUZUKI nyt 3 2007 Suzuki nyt Efterårssæsonen er startet - og årets nye elever er lige for alvor kommet i gang med ene undervisning og fællestimer. Næsten lige efter sæsonstart kommer

Læs mere