SP RTEN. Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 1 - feb. 2009

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SP RTEN. Nord-Als Boldklub s klubblad - 40. årgang - Nr. 1 - feb. 2009"

Transkript

1 SP RTEN Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 1 - feb Så er vi klar igen! Lørdag den 7. februar startede seniorafdelingen forberedelserne til anden halvdel af sæsonen 2008 / Efter træningen blev der afholdt et møde i klubhuset, hvor spillerne fik en fyldig orientering af seniorformanden Kedde Drejer og cheftræneren Walter Schwaermer om alt hvad det vedrører seniorfodbold i NB. Som bekendt har 1. holdet været med til at præge rækken i serie 3 i den første halvdel af turneringen og det bliver nu meget spændende at følge holdet i resten af sæsonen. Målet for denne sæson er en placering i øverste halvdel af rækken, samt præge kampene med eget spil, hvor teknikken skal være i højsædet. I de fleste kampe kunne holdet leve op til målsætningen, og gejsten og stemningen i truppen her i opstartsfasen giver grund til optimisme også for de kommende kampe fra april til sidst i juni. Første kamp er den 5. april ude mod Rødekro og sidste kamp er den 20. juni på hjemmebane mod Tønder. >>>

2 2 Spørger man Walter konkret om hvad han regner med hvad hans hold kan præstere i denne sæsonen, er svaret: Mindst en 4. plads, og kan jeg råde hele sæsonen igennem over en spillerstab, som jeg har her ved opstarten, er der mulighed for at vi kan spille med om oprykningen til Serie 2. I samme øjeblik dette blev sagt, kom tilføjelsen: Men det bliver svært, og husk, det er ikke længe siden vi har spillet i serie 5! Generalforsamling 2009 i Nord-Als Boldklub Fredag den 30. januar 2009 holdt Nord-Als Boldklub sin ordinære generalforsamling i NB s klubhus, hvor 45 medlemmer mødte op. De kunne også se frem til både fællesspisning og den traditionelle lagkage til kaffen. Og begge dele vakte igen begejstring. Den tidligere NB-formand Børge Zanchetta blev valgt som dirigent og skulle dermed styre forsamlingen gennem dagsordenen. Dette hverv havde han som vanligt fint styr over. P.G. Der skulle denne aften vælges 1 ny seniorformand, idet Jesper Thomsen efter 6 år på posten valgte at træde et trin tilbage i senior-sammenhæng. Til denne post blev Kristian Dreyer valgt. Han sidder i forvejen både i seniorudvalget og også i bestyrelsen. Således bytter Jesper Thomsen og Kristian Dreyer reelt plads både i seniorudvalg samt i bestyrelsen. Endelig blev Preben Christensen nyvalgt til sekretær-jobbet i ungdomsudvalget, hvor han erstatter Søren Zaremba, der efter mange års indsats for idrætten i både NB og NH har valgt at træde tilbage.

3 3 Som erstatning for Peter Glock valgtes Ken Wonsyld. Peter Glock træder ud af bestyrelsesarbejdet efter 30 års bestyrelsesmedlemskab. Bl.a. var Peter Glock bestyrelsesformand i 10 år og han var i lang periode også ungdomsformand i klubben. Peter Glock forlader dog ikke arbejdet i klubben. Han er fortsat NB s redaktør af klubbladet og han er tilmed også formand for støtteklubben Club 22. Samlet når vi op på foreløbigt imponerende 40 års foreningsarbejde. Der er noget at leve op til for Ken Wonsyld. Han mangler ca. 25 år i den sammenhæng. Dermed er dog også nævnt, at Ken med 15 års arbejde i klubben ikke er ny i klubben. Så NB får bestemt et kompetent medlem i bestyrelsen. På de andre poster var der ok til at virke 2 år mere. Der var i øvrigt genvalg til formand Jens Christian Hansen, oldboysformand Erik Raun Jensen, bestyrelsesmedlem Anders Ebsen, revisor Carlo Meyer og revisorsuppleant Leif Nielsen. NB s bestyrelse 2009 Formand Jens: Chr. Hansen Kasserer :Kurt Nissen Ungdomsformand: Michael Werner Seniorformand: Kristian Dreyer Oldboysformand: Erik Raun Jensen Best.medlem: Jesper Thomsen Best.medlem: Anders Ebsen Best.medlem: Ken Christiansen Best.medlem: Alfred Hansen Best.suppleant: Ken Wonsyld Best.suppleant: Jesper Kirkegaard Jens Hansen Lidt til billederne.. NB s generalforsamling har gennem tiderne altid haft en forholdsvis god tilslutning, takket være et populært koncept som stort set kører i faste rammer. Så starter arrangementet altid med en god gang spisning i Idrætscentrets cafeteria som er gratis for medlemmerne, efterfulgt af den officielle del i NB s klubhus, hvor dagsorden afvikles på god og spændende måde. Derefter er der traditionen tro lagkage til alle og tiden til midnat bliver brugt til kortspil, hyggesnak - og mere seriøse diskussioner omkring fodbolden og hele verden... P.G.

4 4 NB indtager Holland! Påsken 2009 er tidspunktet hvor 3 ungdomsafdelinger hopper på en bus til Holland, nærmer betegnet byen Arnhem. Det er en tur på 610km og det vil tage omkring 6 timer og 30 minutter. De 3 afdelinger der her er tale om, er 2.års lilleput spillerne oprykkerne til drengeafdelingen i næste sæson, hele drengeafdelingen og 1.års junior spillerne dem der skal spille med 2.års drenge i næste sæson. Vi har valgt denne opdeling af flere grunde. For det første er der simpelthen for mange børn i de 3 afdelinger tilsammen til at kunne tage alle med. For så at kunne gøre det så korrekt og fair som muligt, har vi simpelthen kigget på deres alder og fandt hurtigt den ovenstående løsning. Der er flere positive ting ved dette, men den der nok er mest i øjne faldene er, de skal snart spille på samme hold, i vores egen turnering, så hvorfor ikke starte med en lille ryste sammen tur. En anden mulighed vil være at drengene får et bedre sammenhold, de 3 afdelinger imellem. Drengenes forberedelserne til den nye sæson - og Holland- turen - er startet.

5 5 Tænk på penge når det passer dig... Og hvem ved, måske endda en bedre ungdomsafdeling som helhed i form af, bedre kommunikation blandt trænerer og ledere så vi en dag ender med lidt mere sammenhæng og kontinuitet i vores måde at træne og forme vores unge spillere. Det vil tiden vise. En sådan tur skal selvfølgelig også finansieres. Den første portion penge kommer selvfølgelig fra de deltagende børns egenbetaling som er på 600kr pr. person. Det i sig selv kommer man ikke så langt med, så der måtte findes andre måder at få penge i kassen. Nogle af de aktiviteter trænere og børn har været med til, for at kunne realisere denne tur, har været, gløgg-, æbleskive- og pølsesalg foran Kvickly i hele december måned. Børnene har været langs og sælge julekalendere, hvor en stor del af det indtjente beløb gik til turen. Der har været trænere der har solgt pølser til vores årlige julebal i NB og til diverse andre arrangementer i NB. Der er blevet søgt diverse fonde og sponsorater og til sidst, men absolut ikke mindst, giver klubben det resterende beløb når alt er talt sammen for at kunne nå op på den samlede udgift, som pt., ligger på 71,000kr for hele herligheden. Der er blevet brugt rigtig mange timer på disse forskellige ting af alle de implicerede trænere for at få det hele til at hænge sammen. Og at den planlægning der skulle til, har kunnet lade sig gøre, og kun på halv tid af hvad andre klubber normalt gør det på, er utroligt.

6 6 Normalt starter en klub op med at samle penge ind til den slags ture, allerede når de er kommet hjem fra deres forrige tur. Siden der ikke har været en sådan tur for NB s ungdom de sidste par år, og det først var i august der blev snakket om en mulig tur, trænerne iblandt, må man sige det er gået meget hurtigt med at stable alt dette på benene. Godt gået!! Når dette læses vil det sidste store informationsmøde for forældrene være afviklet og de sidste formaliteter på plads. Så alt der er tilbage at sige er, rigtig god tur til alle de deltagende børn, forældre og træner! I kan se frem til en udførlig artikel, med billeder om vores tur til Holland, I næste nummer af Sporten! Polle (1. holdspiller og ungdomstræner) har skrevet denne artikel og er også skribent for den efterfølgende. Træningsstart for Drengene Så fik vi skudt udendørs sæsonen i gang. Helt præcist søndag den , det var dejligt at se knægtene med støvler på igen. Der var en lidt sløj tilslutning til denne søndag, men vi trænere må også være ærlige og sige at vi havde frygtet det der var værre. 11 børn havde fundet vejen til lysbanen denne kolde og våde eftermiddag, og det på trods af en bund frossen bane og at det var sidste dag i vinterferien. Allerede dagen efter så vi 22 til den første normale obligatoriske træningsaften, så alt i alt rigtigt godt gået drenge!

7 7 LANGESØ HERREFRISØR v/ John H. Rasmussen Mågevej 2, Tlf Vi har i år tilmeldt et 11-mandshold og et 7-mandshold i drengeafdelingen. Jens Chor og Henning Larsen vil tage sig af 11-mandsholdet, mens Morten Guttroff og Brian Paulsen vil tage sig af 7-mandsholdet. Vi vil så vidt muligt dele holdene op til træning, for at sikre os den højest mulige intensitet i træningen. Det at vi deler op skal forstås på den måde, at alle pladser på 1.holdet er åbne. Hvis man ikke yder den indsats, der forlanges, er der en fra det andet hold, der kommer med i stedet for. Der vil altså være konkurrence om pladserne! Det er altid dejligt for en træner når der kæmpes om pladserne, for det tvinger spillerne til at yde noget ekstra. Samtidig er det kun sundt med lidt konkurrence på træningsbanen for spillerne. De er aldrig på noget tidspunkt sikker på deres plads, for der er mange andre der gerne vil have den. Det presser hver enkelt spiller til at yde deres maksimale hver gang og dermed gøre ham til en bedre fodboldspiller. Så med disse ord ser vi trænere meget frem til denne konkurrence. Her i opstartsfasen vil vi bruge en del mere tid på at guide og vejlede den enkelte spiller. Vi ser jo helst at vores ideer også giver mening for drengene og dermed udvikler dem som spillere såvel som rollefigurer for de yngre. Vi vil gerne sikre en god og effektiv holdpræstation og at sammenholdet fungere både på og uden for banen. Det er i sidste ende fællesskabet, der betyder, at man lige giver den en sidste skalle når det gælder. Vi er helt overbevist om, at hvis vi kan yde en solid indsats sæsonen igennem, samtidigt med at vi har det sjovt sammen, så kommer resultaterne helt sikkert også, det er vi slet ikke et sekund i tvivl om. Hvor der er vilje, er der vej! Til de af jer der måske lige mangler det sidste skub for at komme af sted, er der kun at sige, find bare støvlerne frem fra deres vinterhi vi træner mandag og onsdag kl på lysbanen og tirsdag kl i Hal 2 så længe NB stadig har den tid. Alle er selvfølgelig velkommen! Vi glæder os til en god og spændende sæson sammen med jer drenge! Jens, Henning, Morten og Brian

8 8 De "gamle" ben kan endnu! Efter en forrygende indendørssæson med 13 sejre, 2 uafgjorte og 3 nederlag endte NB suverænt på 1 pladsen i Superveteranrækken. Hele 11 point foran nærmeste konkurrent, som var Løjt IF 1. Det betød jo så, at holdet skulle spille om regionsmesterskabet i Hviding (tæt ved Ribe) søndag den 1. februar. Det er efterhånden blevet en tradition at vi skal langs den 1. februar, som vi derfor har lavet til en laang hyggedag! Først fodbolden, desværre uden Bjarne Nielsen, som havde fugle i kikkerten i stedet (en generalforsamling). Men vi 5 andre Anders Ebsen, Benny Jørgensen, Benny Larsen, Erik Jensen og undertegnede tog 12 færgen Hardeshøj- Ballebro og var i god tid i Hviding før første kamp. Det ændrede dog ikke på at vi startede med et nederlag til BNS på 3-2, en meget meget lige kamp, hvor vi havde fortjent uafgjort. Så mødte vi, skulle det vise sig, de senere vinder Kvik 70, her havde vi en spændende kamp, hvor vi nok var lidt heldige med en uafgjort 5-5. Men det nytter at kæmpe til sidste fløjt. Til slut havde vi de 2 Løjt hold, hvor Løjt 1, år efter år giver os store problemer, men denne gang var der ingen tvivl, hele 8-3 blev de banket og Løjt 2 vandt vi så 4-3 over. Nordals endte derved på en flot flot 2. plads og fik sølvmedaljer med hjem - se billede. Men det holdt hårdt, 4 kampe i løbet af 1,5 time, kun 1 udskifter og Erik med lungebetændelse i kroppen, gjorde at det var nogle trætte gamle drenge, der efter 1 øl i cafeteriaet hvor Danmarks håndbolddrenge heller ikke helt slog til, drog hjem til det nordalsiske. Her havde vi en aftale med Cafe Friends, først så vi håndboldfinalen færdig, hvorefter vi tog ind i restauranten og nød et velfortjent aftensmåltid. Aftenen sluttede så af med lidt pokerspil hos Erik, som havde aftalt med fruen Esther, at hun fik huset fuldt af trætte fodboldspillere. Jeg vil sige, Erik vores kære formand i oldboysafdelingen, var skarpere til poker end til fodbolden denne dejlige søndag, hæ,hæ. Ved 23 tiden, drog et par spillere så hjemad, medens Erik, Benny og undertegnede drog videre i byen, for at slutte søndagen af med Super Bowl. Så JO, NB's superveteraner, forstår at hygge sig. Vi ses til Sportigan Cup! Alfred Hansen

9 Nordborg 9

10 10 Kanon Futsal stævne i centret Nordals Boldklub affyrede i søndag's startskuddet til afviklingen af et nyt tiltag i klubben, Futsal for årgangene U13 og U15. Hold fra det meste af Danmark havde valgt at tilbringe dagen i Nordborg for at vise vor gode de var til at spille Futsal. Nogen af holdene fik over 2 timers spilletid i løbet af de timer de var tilstede i hallen, og selv om de var godt brugte, kunne man høre på dem at det havde været en god dag. Hos U13 drengene vandt Kolding Boldklub foran Sønderborg Dream Team. Drengene fra K. B. var lidt nervøse før kampene startede da de aldrig havde spillet futsal før, men som man se på resultatet gik det jo rigtigt godt. Hos U15 drengene vandt OKS fra Odense en tæt og spændende finalekamp mod Midtals, på de følgende pladser kom SUB Sønderborg og Nordals B. Futsal er en den nye trend indenfor indendørs fodbold, der spilles uden bander, bolden er gjort "tung", og spillet er fantastisk hurtigt, og som tilskuer for man en rigtigt oplevelse på sidelinjen da spillet altid er i gang. Preben Christensen Indbydelse til SPORTIGAN CUP 2009 For Oldboys, Veteraner, Superveteraner og Masters. Nye medlemmer er også velkomne! Søndag den 8. marts, kl ved Nord-Als Idrætscenter Mød op i klubhuset kl der serveres morgenkaffe! Kl starter turneringen. Stævnegebyr 60 kr. Kl. 13 serveres der biksemad. Herefter præmieoverrækkelse ved vores sponsor, Sportigan. Tilmelding til Alfred Hansen, tlf.:

11 11 MATAS NORDBORG ApS Stationsvej 8 - Nordborg - Tlf Skal der festes? Vi udlejer Borde-stole-tæppeplader-scene I/S COM.-ARR. Tlf Storegade 15 - Nordborg Serviceproblemer? Ring til din el-fagmand! Stationsvej - Nordborg Tlf Kun åben 365 dage Langesø Stationsvej 4, Nordborg Holmgade tlf Tlf Tips & Lotto SHELL NORDBORG Frederik Holm Th. Brorsens Vej 1 Tlf Storegade 27, tlf

12 12 På studietur i Barcelona Torsdag 20. november kl. 5:30 kørte to medlemmer fra klubbens ungdomsudvalg, Jan Wind og Michael Werner, til Bov. De skulle med på JBU s årlige studie-tur, som i år gik til Barcelona. Efter en længere flyrejse, startende i Hamborg med flyskifte på Mallorca, landede de i Barcelona lufthavn sidst på eftermiddagen. Turen gik da direkte ud til RCD Espanyols imponerende træningsanlæg, én 11-mands kunststofbane, én 7-mands kunststofbane og to 11-mands græsbaner hvoraf den ene havde tribune med siddepladser til ca tilskuere, hvor de fulgte træningen af RSD Espanyols ungdomstræning. Træningen foregik på 11-mands kunststofbanen. Det mest imponerende ved denne træning var da U7 til U10 trænede. Der var 6-7 grupper, hver med ca spillere, en træner og 2-3 hjælpere i gang samtidig, uden at de forstyrrede hinanden. Det er ikke noget man oplever på vores træningsbaner. Desuden var alle børn klædt i samme træningsudstyr hvilket så ret godt ud. Efter at have betragtet træningen 2-3 timer blev gruppens 51 deltagere, kørt ind i Barcelona midtby for at blive indlogeret på hotel. Fredag. Morgenmad kl. 08:00 og igen bus ud til RCD Espanyols træningsanlæg for at følge førsteholdet træne inden søndagens vigtige bundkamp. Undervejs fik vi så fortalt at dagens træning var lukket for tilskuere og presse på grund af holdets dårlige placering i bunden af Primera Division. Der skal siges at holdet tabte søndagens kamp og træneren blev fyret. I stedet for at se førsteholdet træne, så vi på mere ungdomstræning. U14, U15 og U16. Træningen var meget intensiv og hårdt styret af cheftræneren med hans stopur.

13 13 Kl. 13:00 var der foredrag med Juan Luis Martines om fysisk træning i Espanyol. Han fortalte at alle træningsøvelser, ca. 300 forskellige, som Espanyol bruger, er udarbejdet af ham. Samme 300 øvelser bruges af alle klubbens 15 hold. Ét hold for hver årgang fra U7 til U19, samt to senior hold. Selvfølgelig er der små variationer på øvelsen afhængig af spillernes alder, men grundlæggende er øvelsen den samme. Alle øvelser indeholder træning af de 4 grundelementer: Fysik, teknik, taktik og psykologi. Så begreberne fysiks- taktisk- og teknisk træning er fuldstændig integreret i øvelserne i den daglige træning. Jan på RCD Espanyols imponerende træningsanlæg Øvelserne er grupperet i 8 forskellige Ritmo, R1 til og med R8. R1, er øvelser der udføres med meget lav puls og R8 øvelser med ekstrem høj puls. Øvelserne fra R5 til R8 er så ekstreme, at de kun køres i få sekunder, da der ellers er risiko for overbelastning af spillerne. Juan Luis Martines planlægger træning for alle klubbens hold. Dvs. han laver træningsplaner der strækker sig 4 uger frem. Træningsplanerne er ikke så detaljeret at trænerteamet får at vide hvilke øvelser der skal køres. Et eksempel kunne være: R1, 4:30 minutter R2, 2 minutter R4, 5:15 minutter osv. Så er det op til træneren selv at beslutte hvilke øvelser fra kataloget de vil vælge. Kl. 14:00 var der foredrag med Mr. Casanova. En legende i klubben. Han har haft det fulde ansvar for Espanyols ungdomsspillere i 20 år. Mange vil mene at han er klubben da han skal godkende enhver ungdoms-spiller der kommer til klubben. Ca. 70 % af U7 til U18 spillerne kommer fra byen Barcelona. De resterende 30 % bliver scoutet i klubber beliggende rundt omkring i Catalonien. U18 og U19 spillerne kommer fra hele Spanien. Espanyol har besluttet ikke at hente udlændinge til klubbens ungdomshold, som så mange andre store spanke klubber.

14 14 Han fortalte om hvordan de fandt de rigtige typer spillere og om hvordan der målfast blev arbejdet med den enkelte spiller. Ikke kun som fodboldspiller, men også uden for banen. For som han siger: En spiller der ikke fungere uden for banen, fungerer heller ikke på banen. Så Espanyol har egen skole, hvor samtlige ungdomsspillere får undervisning. Om formiddagen går de yngste i skole og de ældste træner. Om eftermiddagen er det så omvendt. Derfor er der konstant aktivitet på kunstgræsbanen hvor samtlige hold træner. De 7-8 årige træner 2-3 dage om ugen. De 9-14 årige træner 3 dage og årige 4 dage ugen. U19 samt seniorer træner 4-5 dage om ugen. Ud over træningen er der selvfølgelig kampe og uden for sæsonen træningskampe, næsten hver uge. Klubben har alle tænkelige data på hver enkelt spiller lige fra U7. Hvert år bliver spilleren bedømt på forskellige parametre, ikke kun egenskaberne på en fodboldbane, men også hvordan det går i skolen, hvordan han fungerer rent socialt osv. Hvis bare en enkelt parameter, på en skala fra 1-10 ligger under 8, vil hans forsatte tilknytning til Espanyol blive taget op til overvejelse, så der er ikke mange der når hele vejen fra U7 holdet til U18 holdet. Klubben har også en amatørafdeling for børn fra 5 år. Både pige og drenge spillere. De betaler hver måned 30 i kontingent, men for de penge får de også en træning fuld på højde med klubbens PRO afdeling. Amatørafdelingen betragtes økonomisk, som en vigtig del af RCD Espanyol. Kl. 19:00 var vi inviteret til at overvære FC Barcelonas U19 træning forud for søndagens kamp mod Espanyol. Vi blev kørt til FC Barcelonas træningsanlæg. Det var virkeligt imponerende. Det var umuligt at overskue hvor mange træningsbaner der var. Selve træningen var meget forskellig fra den vi så i Espanyol. Nærmest afslappet. Der var typisk en lang pause mellem de forskellige øvelser, men når øvelsen kørte var der virkelig knald på. Efter træningen talte vi med Barcelonas U19 chef-træner. Vi spurgte ham bl.a. om forskellen mellem Espanyols og Barcas spillestil. Han svarede at forskellen primær bestod i hvilken typer af spillere klubberne opfostrede. Espanyol ønsker fysisk stærke og gerne høje spillere, der skal spille defensiv kontra fodbold, hvorimod Barcelona ønsker kreative spillere der hver især kan gøre det uventede og bryde ud af de taktiske oplæg. Han blev også spurgt om FC Barcelonas ligahold ville kunne bruge en stjerne spiller som Espanyols, Tamudo. Han svare meget kort, Nej, Han vil ikke passe ind på holdet, og det selv om han spiller på det spanske landshold. En lang begivenhedsrig dag, fuld af nye indtryk, var slut og sengen kaldte. Apropos senge. I Spanien har de ingen dyner, så Jan kæmpede hver dag for at komme ned under lagenet der udgjorde det for dyne. Det var nemlig spændt så stramt ud at man næsten kunne bruge sengen som trampolin.

15 15 Michael hos FC Barcelona Lørdag var ren afslapning, hvor Jan og jeg, på egen hånd tog metroen ind til Camp Nou. Vi besøgte FC Barcelonas museum hvor vi søgte efter noget om Senor Laudrup. Det eneste vi så til Michael Laudrup, var et videoklip. Alt andet var blevet fjernet kort efter hans skifte til Real Madrid. En stadion tour havde vi også billet til, så den skulle udnyttes. Vi blev dog nød til at vente et par timer indtil FC Barcelona var færdige med træningen, som var en forberedelse til søndagens hjemmekamp mod Getafe. Vi fordrev ventetiden med at shoppe i den gigantiske fan-shop. Stadion var imponerende. Der er næsten plads til mennesker. Vel at bemærke siddepladser. Sidst på eftermiddagen var der arrangeret et foredrag på hotellet om Cataloniens og Spaniens historie. Professoren der holdt foredraget gjorde faktisk et kedeligt emne ret interessant, så ingen faldt i søvn. Han kom også ind på den tidlige historie om FC Barcelona. Noget som jeg ikke vidste, var at Barcelona blev grundlagt i 1899 af en Schweizer der arbejde i Barcelona som bankmand. Han indrykkede en annonce i den lokale avis, hvor han skrev at han søgte spillere til opstart af en fodboldklub. Endnu en dag var gået og der var blevet tid til Jans kamp med sengens lagen/dyne. Søndag. Morgenmad kl. 08:00. Afgang til dagens første kamp. U19 kampen, RCD Espanyol FC Barcelona. Kampen blev spillet på Espanyols træningsanlæg. Jeg vil gætte på at der var ca tilskuere til kampen som endte 1-1. Kampen, der blev domineret af Espanyol med deres fysisk hårde spil, er årets højdepunkt i Barcelona, når man snakker om ungdomsfodbold.

16 16 Tilbage til hotellet og gøre sig klar til dagens højdepunkt. FC Barcelona Getafe på Camp Nou. Vi tog metroen ind til stadion i god tid, da vi ville opleve stemningen op til kampen. Jeg vil ikke sige at vi blev skuffet, nærmere overrasket. Bortset fra de utallige boder der solgte FC Barcelona udstyr, skete der faktisk ikke en pind. Vi fandt vores pladser på det enorme stadion ca. 1 time før kampstart. Her fandt vi ud af at fodbold kulturen er helt anderledes i Spanien end i de lande vi ellers kender. Flertallet at tilskuerne indfandt sig først på deres pladser ca. 15 minutter før kampstart. Der var ingen organiseret fanklub med slagsange. Getafes tilskuere var placeret rundt omkring sammen med Barcelonas. Kampen var ikke specielt underholdende. Getafe scorede til 0-1 på et kontraangreb, og stod de resterende 70 minutter med alle mand og forsvarede sig. Resultatet blev 1-1. Dommeren fløjtede af og mindre end 10 minutter efter var vi ude af stadion og på vej til metroen. Mandag var rejse dag. Bus til lufthavnen. Check ind. Vente på fly til Mallorca!!! Boarding. Flyve til Mallorca, ca. 45 minutters flyvetid. Vente 1 time på flyet til Hamborg. Boarding. 3 timers flyvetid til Hamborg. Ud af flyet, ned og vente på bagagen, og videre ud til bussen der skulle køre os til Bov, hvor vi blev afhentet. Endelig hjemme fra en utrolig interessant tur til Barcelona. Jan Wind og Michael Werner

17 17 Kontingent 2009 Sandkasse Micro drenge og piger Øvrige ungdomsrækker Seniorspiller herrer Damespiller Oldboys Masters Passive medlemmer : Gratis : 400 kr. : 600 kr. : 950 kr. : 600 kr. : 600 kr. : 150 kr. : 150 kr. Kontingentet opkræves en gang årlig per 1. maj. For spillere som starter efter 1. maj opkræves der kontingent per 1. september. Disse medlemmer skal betale et halvårs kontingent. Alle afdelinger skal aflevere medlemslister senest 15. april. Lister på medlemmer, som er startet senere end 1. maj, skal afleveres senest 15. august. Kurt Nissen, kasserer i NB

18 18 Vil du fløjte? dommergerningen byder på masser af personlige udfordringer det sætter fokus på samarbejde og teamwork - du bliver dygtigere det sætter fokus på god kommunikation du får øget indsigt i fodboldspillet og dets mange glæder det udvikler din evne til at tage beslutninger, under pres spillet har brug for dig og du har brug for spillet det giver motion det styrker og udvikler dine lederegenskaber du får øget ansvar og skal leve op til det det styrker dine personlige kompetencer det er sjovt og lærerigt du bliver en vigtig del af fodboldfamilien dommergerningen er et fritidsjob med mulighed for at tjene gode lommepenge Som dommer bliver du en vigtig del af fodboldfamilien Hvordan Du kan blive fodbolddommer på to weekender. Forudsætninger Alder er det eneste formelle kriterie, der på forhånd stilles til en dommer. Du skal være minimum 15 år for at blive fodbolddommer. Indhold Du skal investere to weekender til en teoretisk og praktisk del af DBU s dommergrundkurset.

19 19 Uddannelsen tager udgangspunkt i en fodboldkamp, og indeholder emner som lovstof, praktisk dommergerning, pædagogik/psykologi, herunder kommunikation og konflikthåndtering, fodboldfaglighed, systemer, spillestil samt træningslære. Der afsluttes med en skriftlig prøve (afkrydsningsspørgsmål) og en mundtlig prøve. Pris, dato og sted Kurset er gratis for NB ere Kurserne afvikles i NB s klubhus: Weekenden lørdag den 21. marts kl og søndag den 22. marts kl Weekenden lørdag den 28.marts kl.9-16 og søndag den 29. marts kl Tilmelding Til Alfred Hansen, tlf inden den Seniorafdelingen stiller et lottohold! På seniorafdelingens første spillermøde skete det glædelige at et par aktive fodboldspillere har meldt sig til at stille et lottohold ved NB s lottospil ca. hvert 5. uge en onsdag aften i Havnbjerg skoles aula. Det lykkedes lottoformanden Jørn Nissen at overtale et par friske gutter til dette job - og det gik overraskende hurtigt. Der er mange i Nord-Als Boldklub som glæder sig over denne håndsrækning fra vores seniorspillere!

20 20 NB Skole-Cup 2009 Stævnet afholdes i år fra den 13. til 15. marts. Som de forrige 40 år afholdes NB Skole-Cup i Nordals Idrætscenter. Der er sendt indbydelser ud til samtlige skoler i den gamle Nordborg kommune, og som sidste år også Fryndesholm og Augustenborg skolerne. Nord-Als Boldklub s klubblad Ansvarlig redaktør Skribent, NB generel Skribent, senior/oldboys Distribution : Peter Glock : Jens Hansen : Jesper Thomsen : Ib Anthony : Benny Jørgensen peterglock@sport.dk jens@danbonet.dk jesper_thomsen@danfoss.com ibanthony@mail.dk xpost@sport.dk

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 36. årgang - Nr. 1 - feb. 2005 Nord-Als Boldklub har afholdt generalforsamling den 28.01.05 i klubhuset. Læs mere om årsmødet inde i bladet. PICCOLO CUP 2004

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 2 - marts 2007 Kristian Drejer, Erik Raun Jensen og Michael Werner er ny i NB s bestyrelse. Læs mere om klubbens generalforsamling inde i bladet.

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 5 - sept. 2007 500 glade piger deltog i NB's PIGE CUP Lørdag den 18. august 2007 blev NB's PIGE CUP afholdt for 6. gang med rekorddeltagelse

Læs mere

TEN. NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af NB Skole-Cup var det 36. i rækken af indendørs fodboldstævner

TEN. NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af NB Skole-Cup var det 36. i rækken af indendørs fodboldstævner " s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 35. årgang - Nr. 2 - april 2004 Nordborg S.b, et af mange 'tetvetiqe" hold der deltog i årets NB-SKOLECUP NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter.

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter. Beretning Nord-Als Boldklubs ungdomsafdeling den 29.01.99 til generalforsamlingen Jeg vil starte min beretning med en gennemgang af de aktiviteter der har været i klubbens ungdomsafdeling og samtidig komme

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 7 - dec. 2003 Nord-Als Boldklub ønsker en glædelig jul og et godt nytår til alle sine medlemmer og deres familie, venner af klubben, alle annoncører

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 6 - dec. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 6 - dec. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 6 - dec. 2007 Michael Werner blev Årets NB er 2007 Michael Werner har efterhånden 15 års leder-anciennitet i NB. Senest har han overtaget hvervet

Læs mere

NB s pigecup 2004 Lørdag den 7. august blev årets PIGECUP 2004 afviklet ved Nord-Als Idrætscenter.

NB s pigecup 2004 Lørdag den 7. august blev årets PIGECUP 2004 afviklet ved Nord-Als Idrætscenter. SP RTEN Nord-Als Boldklub s klubblad - 35. årgang - Nr. 4 - august 2004 Der er altid fart over feltet når NB s yngste fodboldspillere jagter bolden NB s pigecup 2004 Lørdag den 7. august blev årets PIGECUP

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Nordborg Kræmmerfestival 2006

Nordborg Kræmmerfestival 2006 SP RTEN Nord-Als Boldklub s klubblad - 37. årgang - Nr. 6 - sep. 2006 En flok af NB s sandkassespillere venter spændt på... hvad? Se bagsiden! Nordborg Kræmmerfestival 2006 Buller optrådte på Kræmmerfestivalen

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 5 okt. 2002

Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 5 okt. 2002 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 5 okt. 2002 Tillykke! Miniputholdet blev suveræn vinder af deres række og i denne anledning har træneren Alfred sendt et indlæg til klubbladet

Læs mere

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET

NYHEDSBREV FRA UNGDOMSUDVALGET 2012 NR. 4. 4. OKTOBER 2012 Nyt medlem i ungdomsudvalget Det er med glæde, at vi kan oplyse at ungdomsudvalget er blevet et medlem rigere, idet Peter Jensen (tidligere trænere for årgang 2000 dr. og far

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 37. årgang - Nr. 7 - dec. 2006. NB s drengeafdeling på rådhuset!

Nord-Als Boldklub s klubblad - 37. årgang - Nr. 7 - dec. 2006. NB s drengeafdeling på rådhuset! S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 37. årgang - Nr. 7 - dec. 2006 Godt år for drengene Vi kan i drengeafdelingen se tilbage på en helt i igennem succesrig sæson. I foråret var målet at vinde drenge

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon

Rejsebrev 5 EYC1 Marathon Rejsebrev 5 Dag 6 og 7 Fredag blev konkurrence hviledag for de danske skytter, da vi ikke havde nogle hold med. Dagen gik med træning på hotellet, en tur til konkurrencebanen for et heppe, hygge, gåtur

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // november 2011. Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10. Hovedsponsor: Ministævne i Skjern Bank Arena lørdag den 29/10 spot på sporten // november 2011 Hovedsponsor: MANGE AKTIVITETER PÅ OG UDENFOR BANEN... Traditionen tro sker der rigtig meget i Skjern Håndbold - både når

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien

Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien SP RTEN Nord-Als Boldklub s klubblad - 35. årgang - Nr. 5 - nov. 2004 Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien Christensen rigtig i fokus. Først blev

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vandpolo årsberetning 2014.

Vandpolo årsberetning 2014. Vandpolo årsberetning 2014. 2014 begyndte med et trænerskifte for Vandpoloafdelingen. Vores spanske træner, Eduard Tardio Capdevila fra Barcelona, afsluttede sit studie på Aalborg Universitet og skulle

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Fodboldskole også i år! NB blev igen godkendt som arrangør af DBU s populære fodboldskole. Arrangementet afvikles i uge 27 på NIC.

Fodboldskole også i år! NB blev igen godkendt som arrangør af DBU s populære fodboldskole. Arrangementet afvikles i uge 27 på NIC. S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 1 - feb. 2003 Skolestævne NB s traditionelle indendørsstævne for kommunens skoleelever afvikles i år i dagene 28.-30. marts. Indbydelser er sendt

Læs mere

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Velkommen Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2017. Turneringen har været en fast sommertradition lige siden

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Bliv sponsor for klubben

Bliv sponsor for klubben STUBBEKØBING BOLDKLUB Bliv sponsor for klubben Det skal være sjovt at spille fodbold i, men det kræver at omgivelserne og rammerne er tilfredsstillende og helt i top. Det gælder alt lige fra klubhuset

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 4 august 2002

Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 4 august 2002 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 33. årgang - Nr. 4 august 2002 Pølsegilde Hvert år i august holder NB det såkaldte pølsegilde ved klubhuset med forskellige aktiviteter, hyggeligt samvær - og

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007

Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 38. årgang - Nr. 1 - jan. 2007 Årets pigefodboldklub 2006 Nord-Als Boldklub er blevet valgt som Region 4 s kandidat til Årets Pigefodboldklub. Det blev dog Nørresundby,

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub.

HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl i mødelokalet Hørning Juniorklub. HØRNING IF BADMINTON afholder ordinær generalforsamling Tirsdag den 25. april 2017 kl. 19.00 i mødelokalet Hørning Juniorklub Dagsorden 1. Valg af dirigent Gunnar er valgt som dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen

Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen Dronningborg Boldklub Håndbold afdelingen LØRDAG AFTEN 18 24 Velkommen til Håndboldevent 2012 for Vi byder velkommen til en stor håndboldweekend for alle interesserede. Vi håber at rigtig mange børn og

Læs mere

Opstarts- og infoaften 11-02-2016

Opstarts- og infoaften 11-02-2016 Vi skal til Barcelona i 2017 HOG srejseklub 2017 Opstarts- og infomøde 11. februar 2016 Hvad er HOG s Rejseklub? Baggrund og formål Rejsemål Cup og eget **** Hotel Foreløbig tidsplan og udflugter Hvem

Læs mere

Tak til Peter og velkommen til Preben

Tak til Peter og velkommen til Preben Nord-Als Boldklub s klubblad - 43. årgang - Nr. 1 - feb. 2012 Peter Glock s sidste dag som redaktør af Sporten Tak til Peter og velkommen til Preben Efter godt 27 år som ansvarlig for vort klubblad Sporten,

Læs mere

Hi Skole Cup 2010. Program til Indefodboldstævne. Arrangør: 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen. Hi Fodbold Ungdom. 1 af 5

Hi Skole Cup 2010. Program til Indefodboldstævne. Arrangør: 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen. Hi Fodbold Ungdom. 1 af 5 Hi Skole Cup 2010 Program til Indefodboldstævne 1. klasse den 14. marts i Vendiahallen Arrangør: Hi Fodbold Ungdom 1 af 5 Velkommen Hi s Skole Cup 2010 For 20. år i træk arrangerer Hjørring IF Fodbold

Læs mere

sporten i om rådet. Byrge Jensen, NB's første formand, skriver i klubbens 25 års jubilæumshæfte kan fejre 25 år med NB på en så positiv

sporten i om rådet. Byrge Jensen, NB's første formand, skriver i klubbens 25 års jubilæumshæfte kan fejre 25 år med NB på en så positiv 8 40 år Nord-Als Boldklub Oprindelse Nord-Als Boldklub (NB) er med sine 40 år en forholdsvis ung klub. Klubben er resultatet af en sammenlægning mellem fodboldafdelingerne i Havnbjerg IF og Nordborg IF.

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 5 - sept. 2003

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 5 - sept. 2003 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 5 - sept. 2003 NB s 1. hold rykker op! Allerede 4 kampe før den sidste turneringskamp skal spilles, lykkedes det NB s bedste seniorhold at sikre

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling Fredag den 28. januar 2005 afholder NB generalforsamling i klubhuset.

Generalforsamling Fredag den 28. januar 2005 afholder NB generalforsamling i klubhuset. SP RTEN Nord-Als Boldklub s klubblad - 35. årgang - Nr. 6 - dec. 2004 NB s mange hold holder, indtil den nye sæson begynder om et par måneder, formen ved lige med en gang om uge indendørsfodbold i Nord-Als

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Igen DBU-fodboldskole Igen i år afholder NB DBU's fodboldskole og som de tidligere år afvikles skolen i uge 27 på anlægget ved Nord-Als Idrætscenter.

Igen DBU-fodboldskole Igen i år afholder NB DBU's fodboldskole og som de tidligere år afvikles skolen i uge 27 på anlægget ved Nord-Als Idrætscenter. S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 2 - april 2003 NB s miniputter med trænerne Michael Werner (t.v.) og Gunnar Carl inden holdenes første udendørs træningskampe på græs. Igen DBU-fodboldskole

Læs mere

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018.

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018. BSF PÅSKECUP 2018 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Så er det igen tid til stævne i rammerne

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Velkommen til Vinding Cup 2015.

Velkommen til Vinding Cup 2015. Velkommen til Vinding Cup 2015. Vi er stolte af at kunne byde jer velkommen til Vinding SF indendørs fodboldstævne 2015. Vi glæder os til 2 dage fyldt med god ungdomsfodbold i Vinding Hallen. Vi har gjort

Læs mere

HAVDRUP SOMMER CUP 2010

HAVDRUP SOMMER CUP 2010 HAVDRUP GYMNASTIK & IDRÆTS FORENING FODBOLDAFDELINGEN www.hgi-fodbold.dk PROGRAM HAVDRUP SOMMER CUP 2010 Søndag den 15. august 2010 ved Havdrup Hallen Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2010... 3

Læs mere

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg

Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Den lyseblå tråd i FCKG Esbjerg Baggrund Igennem flere år har der i bestyrelsen i FC King George været en drøm om at starte en børne- og ungdomsfodbold afdeling i klubben, og 2013 er året, hvor denne drøm

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013

U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 U 18 Afdelingen. Nyhedsbrev November 2013 Dato: 31/10 2013 Turen til Spanien. Årets tur til Spanien, blev endnu engang en SUPER tur, hvor det sociale var i højsædet. Efter en relativ tidlig ankomst til

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017 Tilstede: Lars, Nina, Michael, Mette S, June, Margit, René Fraværende: Mette H, Brian, Henrik, Christoffer 1. Bemærkninger sidste referat

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere