Vedtægter Insero Horsens. CVR nr

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter Insero Horsens. CVR nr. 31 10 38 43"

Transkript

1 Vedtægter Insero Horsens CVR nr

2 Side 2 1 Navn, selskabsform og hjemsted 1.1 Navnet er Insero Horsens. Insero Horsens er en forening. Insero Horsens udøver tillige virksomhed under binavnene Insero og Energi Horsens. 1.2 Insero Horsens hjemsted er Horsens kommune. 2 Formål 2.1 Insero Horsens overordnede formål er: Gennem innovative tiltag at støtte og udvikle fortrinsvis Insero Horsens med-lemsområde teknologisk og miljømæssigt, således at medlemmerne får optimal glæde af deres kommunikative services gennem fibernettet og energiforsyningen at miljøeffekten af deres energiforbrug minimeres via intelligente og tekniske løsninger. at erhvervslivet i medlemsområdet gennem energi, teknik og kommunikationsydelser får optimale konkurrencevilkår. at det via støtte til kulturelle aktiviteter gøres attraktivt at bosætte sig i medlemsområdet. Det overordnede formål kan ved at udlodde midler realiseres ved at skabe interesse for og støtte uddannelse af mennesker fortrinsvist fra medlemsområdet i tekniske og naturvidenskabelige fag fra børnehave til universitet eller helt eller delvist at finansiere intelligente tekniske løsninger, der kan reducere energiforbrug eller forbedre anvendelsen af kommunikative ser-viceydelser hos medlemmerne. at fremme miljøvenlig energiproduktion, -forsyning og -forbrug. at fremme og støtte kulturelle aktiviteter, der gør Insero Horsens medlemsområde til et attraktivt sted at bo og drive virksomhed. Formålet kan endvidere realiseres ved investeringer, hvorved der helt eller delvist finansieres innovative forsknings- og udviklingsprojekter, der kan gennemføres i samarbejde mellem virksomheder i lokalområdet og forskningsinstitutioner i Danmark eller udlandet. helt eller delvist finansieres innovative virksomheder med forretningsområde inden for Insero Horsens formål, med opstartskapital eller anden risikovillig kapital. Insero Horsens kan i den forbindelse deltage på forretningsmæssige vilkår.

3 Side 3 Herudover kan det overordnede formål generelt realiseres ved informations- og synliggørelsesindsats af Insero Horsens. 3 Midlernes anvendelse 3.1 Bestyrelsen træffer beslutning om midlernes anvendelse i overensstemmelse med Insero Horsens formål. Formålets emner er ikke prioriterede, og bestyrelsen er ikke forpligtiget til at udlodde midler til alle angivne emner. 3.2 Bestyrelsen træffer endvidere beslutning om overførsler af årets resultat til Insero Horsens egenkapital som udlodningshenlæggelse. 3.3 Der kan udover det forgangne års eventuelle positive resultat maksimalt udloddes gennemsnitligt 5 % af formuen årligt. Enhver udlodning til erhvervsprojekter uanset hvorledes midlerne overføres - betragtes som en udlodning efter foran-stående punktum. 4 Medlemmer 4.1 Som medlemmer i Insero Horsens kan optages i) fysiske personer, der er myndige og har bopæl i det som Bilag 1 anførte område ( Området ), ii) juridiske personer, der har hjemsted eller fast forretningssted i Området, iii) offentlige institutioner og personlig drevne virksomheder med CVR-nr., der har hjemsted eller fast forretningssted i Området, og iv) fysiske personer, der ejer et fritidshus beliggende i Området. Juridiske personer, offentlige institutioner og personlig drevne virksomheder skal udpege en fysisk person, der repræsenterer det pågældende medlem. En fysisk person kan alene have ét fysisk medlemsskab af Insero Horsens, uanset om den pågældende person både har bopæl og er ejer af et fritidshus beliggende i Området. 4.2 Insero Horsens kan til enhver tid kræve dokumentation for, at medlemmer opfylder medlemsbetingelserne. 4.3 Medlemmerne betaler ikke kontingent. 4.4 Medlemskabet ophører uden videre, når betingelserne herfor er bortfaldet. Udmeldelse i øvrigt skal ske skriftligt. 4.5 Ophør af medlemskabet medfører ikke krav på andel i Insero Horsens formue. Medlemmerne hæfter ikke for Insero Horsens forpligtelser. 5 Repræsentantskabet 5.1 Repræsentantskabet er Insero Horsens øverste myndighed. 5.2 Repræsentantskabet består af repræsentanter, der vælges af og blandt de stemmeberettigede medlemmer ved valg i valgdistrikter i henhold til et af bestyrelsen vedtaget valgregulativ for repræsentantskabsvalg, jf. Bilag 2 ( Valgregulativet ). Valgdistrikternes antal og størrelse samt fordeling af repræsentanter, er fastlagt i Valgregulativets Bilag A under hensyn til en rimelig geografisk fordeling af repræsentanter i medlemsområdet.

4 Side 4 Det til enhver tid gældende Valgregulativ kan ændres af bestyrelsen. Dette gælder dog ikke Valgregulativets Bilag A, der alene kan ændres efter reglerne om vedtægtsændringer i henhold til 12. I tilfælde af uoverensstemmelse mellem vedtægterne og Valgregulativet har vedtægterne forrang. Herudover kan kommunalbestyrelserne i de kommuner, der forefindes inden for Området, jf. Bilag 1, udpege en person, der har taleret, men ikke stemmeret på repræsentantskabsmøder. Tilsvarende gælder det lokale eldistributionsselskab med bevilling. 5.3 Hvert valgdistrikt vælger én eller flere repræsentanter i henhold til Valgregulativet, jf. Bilag De af medlemmerne valgte repræsentanter vælges for en 4-årig periode, idet der hvert år er ca. 1/4 af repræsentanterne på valg opdelt i valgområderne A, B, C og D. 5.5 Bestyrelsen indkalder og opstiller forslag til kandidater for hvert valgdistrikt i henhold til Valgregulativet, jf. Bilag 2. Bestyrelsens forslag til kandidater samt tidspunkt for afholdelse af valget meddeles medlemmerne senest 6 uger før valgets begyndelse. 5.6 Forslag til valg af repræsentanter skal være Insero Horsens i hænde senest 15 dage efter bestyrelsens meddelelse til medlemmerne i medfør af 5.5. Forslag til valg af repræsentanter skal være underskrevet af mindst 20 af Insero Horsens medlemmer i det pågældende distrikt. 5.7 Valg skal finde sted og være afsluttet inden udgangen af marts måned. 5.8 Valget afvikles via skriftlig afstemning over en periode på 2 uger. Medlemmerne skal for at kunne stemme til repræsentantskabet være indmeldt i Insero Horsens senest 8 uger før valgets begyndelse. 5.9 En fysisk person, der er valgt som repræsentant for en juridisk person, offentlig institution eller personlig dreven virksomhed, der tillige er personligt medlem, kan udøve stemmeret personligt og på vegne af den juridiske person, offentlige institution eller personligt drevne virksomhed, som den pågældende person re-præsenterer. En fysisk person, der er valgt som repræsentant for en juridisk person, offentlig institution eller personlig dreven virksomhed, kan dog ikke indvælges i repræsentantskabet, såfremt den pågældende er opstillet eller valgt til repræsentantskabet som personligt medlem Repræsentanter skal være myndige personer. Repræsentanter udtræder af repræsentantskabet, når de fylder 70 år. En valgt repræsentant indtræder i repræsentantskabet ved første repræsentantskabsmøde efter valget En valgt repræsentant, der ophører med at være medlem i det valgdistrikt, hvori denne er valgt, men som fortsat er medlem af Insero Horsens, kan forblive som repræsentant for det pågældende valgdistrikt, indtil næste repræsentantskabsvalg i det pågældende valgdistrikt.

5 Side 5 6 Repræsentantskabsmøder (årsmøde) 6.1 Ordinært repræsentantskabsmøde afholdes 1 gang årligt. Mødet (årsmødet) afholdes inden udgangen af april måned med en dagsorden, der som minimum skal indeholde følgende punkter: 1. Valg af ordstyrer. 2. Beretning om Insero Horsens virksomhed i det forløbne år. 3. Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning til godkendelse. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Valg af medlemmer og suppleanter til bestyrelsen. 6. Valg af statsautoriseret revisor. 7. Eventuelt. Forslag, der af repræsentanter ønskes behandlet på det ordinære møde, skal indsendes skriftligt til Insero Horsens inden den 1. marts. Ordinært og ekstraordinære repræsentantskabsmøder indkaldes af bestyrelsen med mindst 14 dages varsel og ved skriftlig meddelelse til hver enkelt repræsentant. 6.2 Ekstraordinært repræsentantskabsmøde afholdes, når bestyrelsen finder anledning dertil. Ekstraordinært repræsentantskabsmøde skal tillige afholdes når 2 bestyrelsesmedlemmer i forening eller når mindst 5 af repræsentanterne skriftligt anmoder derom og samtidig oplyser, hvilke spørgsmål, der ønskes behandlet. I sidstnævnte tilfælde skal repræsentantskabsmødet afholdes inden 1 måned efter begæringens modtagelse. 6.3 Sager, der ikke er optaget på dagsordenen, kan ikke komme til afstemning. 6.4 Repræsentantskabet bestemmer selv sin forretningsorden. 6.5 Over repræsentantskabets møder føres en protokol. Et medlem, der ikke er enig i repræsentantskabets beslutning eller har supplerende bemærkninger hertil, har ret til at få ført sin mening til protokollen. Protokollen underskrives af ordstyreren og udsendes til samtlige repræsentantskabets medlemmer. 6A 6A.1. Orienteringsmøde Et årligt orienteringsmøde skal i hvert kalenderår afholdes efter 15. november. Bestyrelsen indkalder hertil. Såfremt bestyrelsen finder det hensigtsmæssigt, kan orienteringsmødet indkaldes som ekstraordinært repræsentantskabsmøde. I givet fald gælder reglerne for indkaldelse til og afholdelse af ekstraordinære repræsentantskabsmøder.

6 Side 6 6A.2 Dagsorden på orienteringsmødet skal minimum indeholde følgende punkter: 1. Orientering om årets aktiviteter. 2. Orientering om budget for det kommende år samt bestyrelsens strategiske fokusområder i relation til budgettet. 3. Eventuelt. 7 Repræsentantskabets ledelse og beslutningsdygtighed 7.1 Repræsentantskabet vælger selv sin ordstyrer, der træffer alle beslutninger angående ledelsen af repræsentantskabsmødet og de foreliggende sagers behandling samt afstemninger. Repræsentantskabet er beslutningsdygtig uden hensyn til, hvor mange repræsentanter der er mødt. 7.2 Vedrørende valg af bestyrelsesmedlemmer er repræsentantskabet alene beslutningsdygtigt, når mere end halvdelen af samtlige repræsentantskabsmedlemmer er til stede. 7.3 På repræsentantskabsmødet afgøres alle sager ved simpelt stemmeflertal, medmindre andet fremgår af Insero Horsens vedtægter. Hver repræsentant har kun én stemme, og ingen kan stemme ved fuldmagt. Skriftlig afstemning finder sted, hvis bestyrelsen eller 1/5 af de tilstedeværende repræsentantskabsmedlemmer forlanger det og i øvrigt, når ordstyreren bestemmer det. 8 Bestyrelsen 8.1 Bestyrelsen består af 7 medlemmer, der vælges som beskrevet nedenfor: 7 bestyrelsesmedlemmer vælges af og blandt repræsentantskabets medlemmer. Bestyrelsen konstituerer sig ved valg af formand og næstformand. Konstitueringen finder sted hvert år på første bestyrelsesmøde efter det ordinære re-præsentantskabsmøde i foråret. Næstformanden er suppleant for formanden. Repræsentantskabet vælger tillige 2 suppleanter til bestyrelsen. Den af suppleanterne, der opnår flest stemmer, er 1. suppleant. Såfremt suppleanterne opnår lige mange stemmer, afgøres det ved lodtrækning, hvem der skal udpeges som 1. suppleant. Såfremt et bestyrelsesmedlem udtræder af repræsentantskabet, ophører besty-relseshvervet samtidig. 8.2 Valgperioden er 2 år. De 7 repræsentantskabsvalgte bestyrelsesmedlemmer vælges på det ordinære repræsentantskabsmøde i foråret.

7 Side 7 Der vælges skiftevis 3 henholdsvis 4 bestyrelsesmedlemmer ved udløb af de respektive valgperioder. Suppleanterne vælges i de år, hvor der er 3 bestyrelsesmedlemmer på valg. 8.3 Valg sker ved benyttelse af prioriteringsmetoden, som beskrevet i Bilag 3 til vedtægterne. 8.4 Bestyrelsen skal ved en forretningsorden træffe nærmere bestemmelse om udførelsen af sit hverv. 8.5 Formanden skal sørge for, at bestyrelsen holder møde, når dette er nødvendigt, dog mindst 4 gange årligt. Et medlem af bestyrelsen eller Insero Horsens direktør kan forlange, at bestyrelsen indkaldes, når det samtidig oplyses, hvilke spørgsmål der ønskes behandlet. I dette tilfælde skal et sådant møde finde sted senest én måned efter begæringens fremsættelse. Direktøren har, selv om han ikke er medlem af bestyrelsen, ret til at være til stede og udtale sig ved bestyrelsens møder, medmindre bestyrelsen i enkelte tilfælde træffer anden beslutning. 8.6 Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når over halvdelen af dens medlemmer er til stede. I tilfælde af stemmelighed er formandens eller i hans forfald næstformandens stemme afgørende. 8.7 De af bestyrelsen behandlede sager afgøres ved simpelt stemmeflertal. 9 Bestyrelsens bemyndigelse 9.1 Bestyrelsen har under ansvar over for repræsentantskabet den overordnede ledelse af Insero Horsens. 9.2 Insero Horsens forpligtes ved underskrift af bestyrelsens formand, næstformand og direktøren, to i forening eller hver for sig i forening med to bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen kan meddele prokura. 9.3 Bestyrelsen godkender det årlige budget, som forelægges til orientering for repræsentantskabet. Bestyrelsen ansætter og afskediger direktøren og fastsætter dennes arbejdsområde og kompetence i en direktionsinstruks. 9.4 Bestyrelsesmøderne refereres i en protokol. Protokollen underskrives af bestyrelsen. Et mindretals respektive direktørens motiverede indstilling kan forlanges tilført protokollen. 9.5 Bestyrelsen fastsætter regler for diæter og for eventuelle honorarer til repræsentantskabsmedlemmer og bestyrelsesmedlemmer. 10 Direktion 10.1 Direktøren varetager Insero Horsens daglige ledelse og deltager i repræsentantskabets og bestyrelsens møder.

8 Side Direktøren antager og afskediger Insero Horsens personale. Afskedigelse af personale med direkte ansvar overfor direktøren, kan dog kun finde sted efter en orientering til bestyrelsens formand eller næstformand. 11 Regnskab og revision 11.1 Insero Horsens regnskabsår er fra 1. januar til 31. december Insero Horsens årsrapport revideres af en statsautoriseret revisor, der vælges for et år ad gangen af repræsentantskabet Den valgte revisor fastlægger en instruks for revisionens omfang. Instruksen forelægges direktion og bestyrelse til godkendelse Insero Horsens indtægter må kun anvendes i overensstemmelse med Insero Horsens formål. Et overskud kan ikke udbetales til medlemmerne. 12 Vedtægtsændringer 12.1 Forslag til ændringer i vedtægterne behandles af repræsentantskabet Til vedtagelse kræves, at 2/3 af repræsentantskabets medlemmer på to på hinanden følgende ordinære repræsentantskabsmøder deltager i afstemningen, og at beslutningen vedtages med 2/3 af de afgivne stemmer på begge ordinære repræsentantskabsmøder. 13 Opløsning 13.1 Beslutning om Insero Horsens opløsning følger reglerne om vedtægtsændringer Et eventuelt overskud kan kun anvendes til Insero Horsens formål eller til videreførelse af den af Insero Horsens drevne virksomhed. 14 Ikrafttræden 14.1 Således vedtaget på Insero Horsens ordinære repræsentantskabsmøde d. 23. april Bilag: Bilag 1: Bilag 2: Bilag 3: Området Valgregulativ for repræsentantskabsvalg Prioriteringsmetoden

9 Side 9 Bilag 1 - Området

10 Side 10 Bilag 3 - Prioriteringsmetoden Prioriteringsmetoden er udformet af Andelsudvalgets vedtægtsudvalg. Princippet i metoden går ud på at man prioriterer kandidaterne ved at sætte den, man helst ser valgt, som nr. l, altså øverst på stemmesedlen. Videre som nr. 2 navnet på den, man dernæst ønsker valgt, hvis nr. l f.eks. ikke skulle blive valgt, eller dersom der skal vælges mere end l person og så fremdeles. Først sorteres stemmesedlerne efter den kandidat, der står opført som nr. l på hver seddel, og der tælles op, hvor mange stemmer den enkelte kandidat har opnået efter denne sortering. Herefter lægges de optalte l. stemmer sammen. Det herved fremkomne tal giver antallet af afgivne stemmer. Dette tal divideres med antallet af ledige poster, hvorefter man har fordelingstallet. For at være valgt efter første stemmetælling kræves et antal afgivne l. stemmer mindst svarende til fordelingstallet: Fordelingstallet = antal gyldigt udfyldte stemmesedler antal ledige pladser Hvis brøken ikke giver et helt tal, afrundes opad til nærmeste hele tal. Såfremt en kandidat ikke har opnået et tilstrækkeligt antal l. stemmer, optælles 2. stemmer og tillægges førstestemmerne Prioriteringsmetoden er valgt fordi den kun behøver én afstemning, og fordi den bedst imødekommer følgende krav: 1. Afstemningen skal give det bedst mulige billede af forsamlingens vilje. 2. Metoden skal være let at forklare. 3. Metoden skal være let at anvende i praksis. 4. Metoden skal så vidt muligt sikre repræsentation for mindretal af rimelig størrelse.

11 Side 11 Prioriteringsmetoden - et eksempel En forsamling på 110 medlemmer skal blandt 7 foreslåede kandidater vælge 3 repræsentanter. Den første optælling gav følgende resultat: A B C D E F G I alt Blanke 1. stemmer Fordelingsresultatet udregnes: 100/3 = 33 1/3, som forhøjes til 34 (de blanke stemmesedler tæller ikke med ved udregningen af fordelingstallet). A er valgt med 35 førstestemmer. Optællingen af 2.-stemmerne gav følgende resultat: A B C D E F G I alt 2. stemmer stemmer B er valgt med i alt 39 stemmer. Optællingen af 3. stemmerne gav følgende resultat: A B C D E F G I alt 3. stemmer og 2. stemmer Nu har også C og D fået flere stemmer end fordelingstallet. C er valgt, idet han har fået flere 1. stemmer end D (10 mod 9).

Vedtægter for Insero Horsens 24. April Vedtægter INSERO HORSENS. Vedtægter Insero Horsens

Vedtægter for Insero Horsens 24. April Vedtægter INSERO HORSENS. Vedtægter Insero Horsens Vedtægter for Insero Horsens 24. April 2013 Vedtægter INSERO HORSENS 1 Navn, selskabsform og hjemsted 1.1. Navnet er Insero Horsens. Insero Horsens er en forening. Insero Horsens udøver tillige virksomhed

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 Vedtægter Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er NIBE Elforsynings Fond og juridisk er den en

Læs mere

NYE VEDTÆGTER TIL BEHANDLING PÅ EKSTRAORDINÆRE GENERALFORSAMLINGER DEN 8. OG 15. DECEMBER 2015

NYE VEDTÆGTER TIL BEHANDLING PÅ EKSTRAORDINÆRE GENERALFORSAMLINGER DEN 8. OG 15. DECEMBER 2015 VEDTÆGTER FOR FORENINGEN BJERRINGBRO ELVÆRK Paragraf 1: 1. Navn og hjemsted: Foreningens navn er Foreningen Bjerringbro Elværk. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro, Viborg kommune. Paragraf 2: 1.

Læs mere

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ).

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0

Læs mere

CVR-nr. 10430410. Vedtægter for Tryg i Danmark smba

CVR-nr. 10430410. Vedtægter for Tryg i Danmark smba Vedtægter for Tryg i Danmark smba CVR-nr. 10430410 Navn og hjemsted 1 1.1 Selskabets navn er Tryg i Danmark smba. Selskabet udøver også virksomhed under binavnet TrygFonden smba. 1.2 Selskabets hjemsted

Læs mere

Vedtægter. for. Fonden Djurs Vand

Vedtægter. for. Fonden Djurs Vand Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabet navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0 Selskabets

Læs mere

2.3 Selskabets indtægter eller overskud må udelukkende anvendes til selskabets formål, og det årlige overskud må ikke udbetales til andelshaverne.

2.3 Selskabets indtægter eller overskud må udelukkende anvendes til selskabets formål, og det årlige overskud må ikke udbetales til andelshaverne. Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. vedtaget på repræsentantskabsmødet den 29. april 2015 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er SEAS-NVE A.m.b.A. Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne:

Læs mere

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening J.nr.: 05-63398 Vedtægter Odense Glasværks Støtteforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Odense Glasværks Støtteforening. 1.2. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. 2. Formål 2.1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Ringkøbing Amts Højspændingsforsyning a.m.b.a.

Vedtægter for Ringkøbing Amts Højspændingsforsyning a.m.b.a. Vedtægter for Ringkøbing Amts Højspændingsforsyning a.m.b.a. 2014-1 - Vedtægter for Ringkøbing Amts Højspændingsforsyning a.m.b.a. Navn og selskabsform Hjemsted 1 Andelsselskabets navn er Ringkøbing Amts

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gilleleje Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Gribskov Kommune. Formål

Læs mere

Vedtægter. Midtjyllands Elektricitetsforsynings Selskab A.m.b.a. Dørslundvei Brande Tlf

Vedtægter. Midtjyllands Elektricitetsforsynings Selskab A.m.b.a. Dørslundvei Brande Tlf Vedtægter Midtjyllands Elektricitetsforsynings Selskab A.m.b.a. Dørslundvei 44-7330 Brande Tlf. 97 18 03 77 2017 1 Navn og selskabsform 1.1. Andelsselskabets navn er Midtjyllands Elektricitetsforsynings

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. Ejby Elnet A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. Ejby Elnet A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Ejby Elnet A.m.b.a. Indholdsfortegnelse 1. Selskabsform, navn og hjemsted 2. Selskabets formål 3. Andelshavere 4. Medejerforhold 5. Andelshavernes økonomiske ansvar 6. Ejendomsret til anlæg

Læs mere

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE VEDTÆGTER for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: Stk. 1 Sparekassens navn er Søby-Skader-Halling Sparekasse. Dens hjemsted er Syddjurs Kommune. Stk. 2 Sparekassens formål er at

Læs mere

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11

BECH-BRUUN MARKUP VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 11 BECH-BRUUN MARKUP 06.10.2017 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 11 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse...

Læs mere

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bolderslev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aabenraa Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10

VEDTÆGTER. DTF Dansk Telemarketing Forening. Vedtægter side 1 af 10 VEDTÆGTER Vedtægter side 1 af 10 INDHOLD Indhold... 2 1. PARAGRAF 1: NAVN OG HJEMSTED... 4 2. PARAGRAF 2: FORMÅL... 4 3. PARAGRAF 3: MEDLEMMER... 5 3.1 Anmodning om optagelse... 5 3.2 Medlemmernes forpligtelser...

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N

V E D T Æ G T E R. for. F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N V E D T Æ G T E R for F O R E N I N G E N K U L T U R N A T T E N i K Ø B E N H A V N Formål: 1. (1) Foreningens formål er at tilrettelægge og gennemføre Kulturnatten i København. Hensigten med Kulturnatten

Læs mere

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter

VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Advokat Christian Gregersen Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf. +45 3334 4000 J.nr. 176449 18. december 2017 VEDTÆGTER for Fondenes Videnscenter Horten Advokatpartnerselskab CVR 33775229 1. NAVN 1.1

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB

VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB VEDTÆGTER FOR DET DANSKE HEDESELSKAB 3 1. NAVNE OG HJEMSTED Den selvejende institutions navn er Det danske Hedeselskab. Det danske Hedeselskab ( Hedeselskabet ) er

Læs mere

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede.

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede. 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er Bornholms Brand A.m.b.a. 2.0 HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er Bornholms Regionskommune. 3.0 FORMÅL 3.1 Selskabets primære formål er at eje aktier i Bornholms Brandforsikring

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE

VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE VEDTÆGTER FOR KØBENHAVNS ANDELSKASSE Navn, hjemsted og formål 1. Andelskassens navn er KØBENHAVNS ANDELSKASSE. Dens hjemsted er Storkøbenhavn. Andelskassen driver tillige virksomhed under navnet Andelskassen

Læs mere

Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A.

Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er SEAS-NVE A.m.b.A. Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: SEAS-NVE Energi A.m.b.A. Sjællands Energiforsyning

Læs mere

Vedtægter for Aars Vand

Vedtægter for Aars Vand Vedtægter for Aars Vand NAVN OG HJEMSTED: Selskabets navn er Aars Vand. 1 Selskabets hjemsted er Vesthimmerlands Kommune 2 FORMÅL: Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR AGERBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Agerbæk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Varde Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

5. Ejerforhold og hæftelse 5.1 Virksomhedens kunder og forbrugere har ingen ejerandel i virksomheden eller dens formue.

5. Ejerforhold og hæftelse 5.1 Virksomhedens kunder og forbrugere har ingen ejerandel i virksomheden eller dens formue. Vedtægter Indhold 1. Virksomhedens navn... 2 2. Virksomhedens hjemsted... 2 3. Organisationsform... 2 4. Virksomhedens formål... 2 5. Ejerforhold og hæftelse... 2 6. Kunder og forbrugere... 2 7. Repræsentantskab...

Læs mere

VEDTÆGTER. for. NRGi a.m.b.a. Selskabets binavne er Energi Danmark NRGi a.m.b.a. og Energi Horsens a.m.b.a.

VEDTÆGTER. for. NRGi a.m.b.a. Selskabets binavne er Energi Danmark NRGi a.m.b.a. og Energi Horsens a.m.b.a. VEDTÆGTER for NRGi a.m.b.a. 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG ORGANISATIONSFORM 1.1 Selskabets navn er NRGi a.m.b.a. Selskabets binavne er Energi Danmark NRGi a.m.b.a. og Energi Horsens a.m.b.a. 1.2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NØRRE ALSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR NØRRE ALSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR NØRRE ALSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet som interessentskab den 6. januar 1914, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Nørre Alslev Vandværk A.m.b.a. Selskabet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Jægerspris Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Frederikssund Kommune. 1 FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Vedtægter 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Dansk Turismefremme Foreningens hjemsted er formandens virksomhedsadresse, eller der hvor foreningens sekretariat er beliggende. Formanden

Læs mere

Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A.

Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. Vedtægter for SEAS-NVE A.m.b.A. 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er SEAS-NVE A.m.b.A. Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Sjællands Energiforsyning A.m.b.A. Sjællands Energi

Læs mere

1. Fondens navn er Fonden Sydfyns Elforsyning, forkortet Fonden SEF.

1. Fondens navn er Fonden Sydfyns Elforsyning, forkortet Fonden SEF. Fonden Sydfyns Elforsyning Vedtægter - 12. udgave 2017 NR 35 032017 41 021 FONDEN SYDFYNS ELFORSYNING //CVR VEDTÆGTER A5_Vedtægter_2017.indd 1 30/08/2017 09.17 2 FONDEN SYDFYNS ELFORSYNING // VEDTÆGTER

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN

VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN VEDTÆGTER FOR IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 1. Navn Institutionens navn er: Den selvejende institution IDRÆTSCENTER ØSTERMARKEN 2. Hjemsted Institutionens hjemsted er Vesthimmerlands kommune. 3. Formål Idrætscenter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØSTBIRK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR ØSTBIRK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR ØSTBIRK VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Østbirk Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Horsens Kommune. formål 2 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Det danske Hedeselskab 2012

Vedtægter for Det danske Hedeselskab 2012 Vedtægter for Det danske Hedeselskab 2012 Det danske Hedeselskab Vedtægter 2 1. Navne og hjemsted Selskabets navn er Det danske Hedeselskab. Det danske Hedeselskab ( Hedeselskabet ) er en selvejende institution

Læs mere

VEDTÆGTER FOR AGRI NORD

VEDTÆGTER FOR AGRI NORD VEDTÆGTER 2018 VEDTÆGTER FOR AGRI NORD Navn og hjemsted Medlemskontingent 1 Foreningens navn er AGRI NORD med adresse: Hobrovej 437, 9200 Aalborg SV. Foreningen er medlem af Landbrug & Fødevarer. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KOLIND VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kolind Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Glumsø Vandværk A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Glumsø Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Næstved Kommune. 2 - Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GIVE VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR GIVE VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR GIVE VANDVÆRK A.M.B.A. 1 Selskabet, der er stiftet den 1. januar 2010, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Give Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Vejle Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NYBØL VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR NYBØL VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR NYBØL VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Nybøl Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Sønderborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Vandværk

Vedtægter for Blovstrød Vandværk Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Selskabet, der er stiftet den 15. juni 1914, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Blovstrød Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Allerød Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Kirke Hyllinge Vandværk a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kirke Hyllinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. 1 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR KYNDELØSE VANDVÆRK a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Kyndeløse Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lejre Kommune. 2 Formål

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Rubjerg Vandværk A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Rubjerg Vandværk A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Rubjerg Vandværk A.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Rubjerg Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring Kommune. formål 2 Selskabets formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR LIME VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Lime Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Syddjurs Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSGÅRD-HELVED VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSGÅRD-HELVED VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR FREDERIKSGÅRD-HELVED VANDVÆRK a.m.b.a. Navn & Hjemsted 1. Selskabet er et a.m.b.a., hvis navn er Frederiksgård-Helved Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Sønderborg Kommune. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR NDR. HVAM VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Ndr. Hvam Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Silkeborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Lyngby-Taarbæk Vidensby, og foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Formål og opgaver Foreningens formål

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Orange Makers

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Orange Makers V E D T Æ G T E R for Foreningen Orange Makers 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Foreningen Orange Makers. 1.02 Foreningen har hjemsted i Roskilde Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningen har til

Læs mere

Vedtægter for Ollerup Vandværk

Vedtægter for Ollerup Vandværk Vedtægter for Ollerup Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 14. august 1935, er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn er Ollerup Vandværk. Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGT FOR. DÅSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGT FOR. DÅSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a. 3.november,2010 VEDTÆGT FOR DÅSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a. Side 1 Navn og hjemsted 1 Vandværket, der oprindeligt er stiftet i 1938 som I/S Dåstrup Vandværk, drives fra 1. januar 2010 som et andelsselskab med

Læs mere

Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a.

Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. Bestyrelsens forslag til ændring af vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. Vedtægt for Asserbo Vandværk a.m.b.a. 1. Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Tebstrup Vandværk a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Tebstrup Vandværk a.m.b.a. Tebstrup Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Tebstrup Vandværk a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tebstrup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Skanderborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Ans Vandværk a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Ans Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Ans By, Silkeborg Kommune. 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Nyborg, d. 18. marts. 2016 j.nr. 16-004i/FK/ng Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1 Navn Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt. 2 Formål Dansk Skoleidræt har med skolen som ramme

Læs mere

Vedtægter. for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939

Vedtægter. for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939 Vedtægter for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939 www.lihmevand.dk mail@lihmevand.dk Vedtægter For Lihme Vandværk a.m.b.a Navn og hjemsted 1 Selskabet, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR VRADS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vrads Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Silkeborg Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Skærbæk Vandværk, Lillebælt A.m.b.A.

VEDTÆGTER FOR Skærbæk Vandværk, Lillebælt A.m.b.A. VEDTÆGTER FOR Skærbæk Vandværk, Lillebælt A.m.b.A. 1 Selskabet, der er stiftet den 17. marts 2009 eller når vedtagelse med fornødent stemmetal er opnået på en efterfølgende ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Torsted Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Horsens kommune. 1 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

Vedtægter. Sparekassen Bredebro. for. Sparekassen Bredebro. Navn- Hjemsted - Formål 1. Garantkapital 2

Vedtægter. Sparekassen Bredebro. for. Sparekassen Bredebro. Navn- Hjemsted - Formål 1. Garantkapital 2 Vedtægter for Sparekassen Navn- Hjemsted - Formål 1 Sparekassens navn er Sparekassen, dens hjemsted er Tønder Kommune. Sparekassens binavne er Skærbæk Sparekasse, Tønder Sparekasse, som er afdelinger af

Læs mere

Vedtægter. for Hundslund Vandværk a.m.b.a.

Vedtægter. for Hundslund Vandværk a.m.b.a. Vedtægter for Hundslund Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR HUNDSLUND VANDVÆRK a.m.b.a. 4 medlemmernes rettigheder Selskabets medlemmer har ret til at blive forsynet med vand på de vilkår, der er fastsat i

Læs mere

VEDTÆGTER. Gældende pr. 1. januar 2010

VEDTÆGTER. Gældende pr. 1. januar 2010 VEDTÆGTER Gældende pr. 1. januar 2010 Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 Navn og hjemsted 3 2 Formål og forsyningsområde 3 3 Andelshavere / vandaftagere 3 4 Andelshavernes hæftelse og økonomiske ansvar

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer VEDTÆGTER for Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vinderød Skov Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter. Hadsund Vandværk

Vedtægter. Hadsund Vandværk Vedtægter for Hadsund Vandværk a.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Hadsund Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Mariagerfjord Kommune. 2

Læs mere

Vedtægter for SYD ENERGI a.m.b.a.

Vedtægter for SYD ENERGI a.m.b.a. Vedtægter for SYD ENERGI a.m.b.a. 1. Navn, selskabsform og hjemsted 1. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, og dets navn er Syd Energi a.mb.a.. Selskabet har følgende binavne: Energiselskabet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 1/1-2009, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Sønderlev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tårs Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRÆDSTRUP VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR BRÆDSTRUP VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR BRÆDSTRUP VANDVÆRK navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 24. Marts 1909, er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.), hvis navn er Brædstrup Vandværk. Selskabet har hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY VEDTÆGTER FOR FORENINGEN LYNGBY-TAARBÆK VIDENSBY 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Lyngby-Taarbæk Vidensby, og foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Formål og opgaver Foreningens formål

Læs mere

Valgregulativ for Repræsentantskabet

Valgregulativ for Repræsentantskabet Februar 2009 Valgregulativ for Repræsentantskabet Insero Horsens VALGREGULATIV 1 Geografi, medlemmer, valgdistrikter og fordelingsmetode 1.1. Insero Horsens geografiske medlemsområde fremgår af Bilag 1

Læs mere

1 Selskabsform og hjemsted. 2 Formål

1 Selskabsform og hjemsted. 2 Formål Bekendtgørelse af VEDTÆGTER FOR FARNÆS VANDVÆRK A.m.b.a. (sammenskrivning af de oprindelige vedtægter med vedtægtsændringer, der blev vedtaget på generalforsamlingen i 2013 og den ekstraordinære generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Trustrup-Lyngby Vandværk a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Trustrup-Lyngby Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Trustrup-Lyngby Vandværk a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Trustrup-Lyngby Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Norddjurs Kommune. 2 Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. OVER-JERSTAL VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR. OVER-JERSTAL VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR OVER-JERSTAL VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Over-Jerstal Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Haderslev Kommune. FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der oprindelig er stiftet som interessentskab i 1906, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Hornbæk Vandværk a.m.b.a. Selskabet har

Læs mere

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn Vedtægt for Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Navnet er Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte

Læs mere

Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a. Indholdsfortegnelse: 1. Navn og hjemsted. 2. Formål. 3. Medlemmer. 4. Medlemmernes rettigheder. 5. Medlemmernes forpligtelser og hæftelser i øvrigt. 6. Udtræden

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSFORHOLD 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen AP Pension f.m.b.a. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet V E D T Æ G T E R for Foreningen Musik i Lejet 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Musik i Lejet. 1.02 Foreningen har hjemsted i Gribskov Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningen har til formål på

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar)

VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) Forslag til VEDTÆGTER FOR ONSILD VANDVÆRK a.m.b.a. (Andelsselskab med begrænset ansvar) 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Onsild Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Da var ikke deltagere nok til generalforsamlingen til

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FERMATEN. Herning, Fermaten - Smallegade Herning - Phone:

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FERMATEN. Herning, Fermaten - Smallegade Herning - Phone: VEDTÆGTER FOR FORENINGEN FERMATEN Herning, 2018 Fermaten - Smallegade 4-7400 Herning - Phone: 9722 5510 - Email: mail@fermaten.dk 1 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Fermaten. Dens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea

VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 VEDTÆGTER for Tænketanken Cevea 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Tænketanken Cevea. 1.2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens virke er af landsdækkende karakter. 2 Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSVANDVÆRKET HELLE VEST A.M.B.A. - 1 -

VEDTÆGTER FOR ANDELSVANDVÆRKET HELLE VEST A.M.B.A. - 1 - VEDTÆGTER FOR ANDELSVANDVÆRKET HELLE VEST A.M.B.A. - 1 - navn og hjemsted 1 Selskabets navn er Andelsvandværket Helle Vest A.m.b.a. Selskabet er stiftet den 22. februar 2011 ved omdannelse af Andelsvandværket

Læs mere

Vedtægter for. Fårevejle St. By s Vandværk AMBA

Vedtægter for. Fårevejle St. By s Vandværk AMBA Vedtægter for Fårevejle St. By s Vandværk AMBA 1 Selskabet, der er stiftet den 15. januar 1958 er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Fårevejle St. By s Vandværk AMBA Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Hinnerup Vandværk a.m.b.a. Stiftet 1932

Vedtægter for Hinnerup Vandværk a.m.b.a. Stiftet 1932 Vedtægter for Hinnerup Vandværk a.m.b.a. Stiftet 1932 Side 1 af 5 VEDTÆGTER FOR HINNERUP VANDVÆRK a.m.b.a. 1 navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Hinnerup Vandværk

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD)

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Foreningen af Vandværker i Danmark Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Solrød Center 20C, 2680 Solrød Strand Tlf.: 56 14 42 42 fvd@fvd.dk - www.fvd.dk CVR: 9513 9655 1 NAVN Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK VEDTÆGTER FOR BROBYVÆRK ANDELSVANDVÆRK Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 21. juni 1934, er et andelsselskab, hvis navn er Brobyværk Andelsvandværk. Selskabet har hjemsted i Broby Kommune.

Læs mere

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE

BOGENSE HALLERNE. Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE BOGENSE HALLERNE Vedtægter DEN SELVEJENDE INSTITUTION BOGENSE HALLERNE Stiftet den 19. marts 2018 Bogense Hallerne Vedtægter for den Selvejende Institution BOGENSE HALLERNE. 1 Navn og hjemsted. Den Selvejende

Læs mere

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune.

Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. Vedtægter for den selvejende institution ProVarde 1 Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er ProVarde. Institutionen har hjemsted i Varde Kommune. 2 Formål Institutionens formål er at fremme

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder VEDTÆGTER for DANSK LIVE - Interesseorganisation for festivaler og spillesteder Vedtaget på generalforsamlinger i Festivaldanmark.dk og [spillesteder dk] d. 29.4.2011 Revideret på generalforsamlinger i

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia.

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Kolding Kommune. 2. Administrationsorganisationen

Læs mere

Vedtægter for DTU Dancing

Vedtægter for DTU Dancing Vedtægter for DTU Dancing 1.Foreningens navn og hjemsted Klubbens navn er DTU Dancing Dens hjemsted er Danmarks Tekniske Universitet, 2800 Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk Kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BÆKMARKSBRO VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR BÆKMARKSBRO VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR BÆKMARKSBRO VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bækmarksbro Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Lemvig Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011

Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningens vedtægter pr. 25.5.2011 Gigtforeningen er stiftet den 17. november 1936 under navnet Rigsforeningen til Bekæmpelse af de rheumatiske Sygdomme, senere kaldet bl.a. Rigsforeningen til Gigtens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Gl. RYE VANDVÆRK A.m.b.a. Navn og hjemsted Selskabet, der hedder Gl. Rye Vandværk A.m.b.a., er et andelsselskab med begrænset ansvar. Vandværket er stiftet i 1930, og det er beliggende i

Læs mere