Referat fra årligt trænermøde 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra årligt trænermøde 2011"

Transkript

1 Referat fra årligt trænermøde 2011 Der blev afholdt årligt trænermøde i DRK Region Midtjylland onsdag den 9. november 2011 i Stakladen, Herning. Trænerudvalgets formand, Martin Degn, bød velkommen. 1. Valg af ordstyrer Jon Andersen blev foreslået og valg til ordstyrer. 2. Valg af referent Lis Kudsk blev foreslået og valgt til referent. 3. Beretning ved formanden Efter mødet sidste år bestod trænerudvalget af Lis, Flemming og undertegnede, samt Laila som repræsentant for regionsledelsen. Som annonceret på sidste års trænermøde, havde udvalget et ønske om at være et medlem mere, hvilket gjorde at vi kort efter årsmødet headhuntede Birgitte til at være med. Efter regionens årsmøde i januar blev Laila udskiftet med Mette. TU vil gerne sige tak til Laila for et godt samarbejde. Flemming har valgt at stoppe i TU og vi vil selvfølgelig også gerne sige tak til Flemming. TU har siden sidste årsmøde afholdt 4 møder, hvor vi har forsøgt at koordinere årets arrangementer efter bedste evne. I februar sendte regionen 4 instruktører på DRK årlige erfaringsudveksling for hhv. hvalpe/lydighedsinstruktører (2) markprøveinstruktører (2). TU stod for indsamling af tilmeldinger. TU stod også for tilmelding til DRK stifinder og sporprøvelederkursus, som ligeledes blev afholdt i februar. Der deltog to kursister fra regionen. Som afslutning på TUs oplæg om hvalpemotivation afholdt vi i marts måned en inspirationsdag, hvor der deltog 19 instruktører. Helle Døj havde lavet et rigtig godt arrangement i Struer. Tak til Helle. I maj deltog 7 instruktører i DRKs årlige instruktørseminar (kursus) for hhv. hvalpe/lydighedsinstruktører (4) markprøveinstruktører (3). TU har ikke modtaget tilbagemeldinger fra nogle af DRKs arrangementer, men ud fra intet nyt er godt princippet, har det nok været OK.

2 5. juni var alle regionens instruktører inviteret til et arrangement med den svenske instruktør og markprøvedommer Janne Stiehl, hvor dagens mål var at give friske input til instruktørvirke og til træning af egne hunde. Der var 20 instruktører og 20 hunde, der tog imod tilbuddet, og vi havde en god og meget inspirerende dag. I august deltog TU i regionens årlige møde for ledelse, koordinatorer og udvalg. Vi kom vidt omkring denne aften. Der var bl.a. et stærkt ønske om, at der kommer en officiel holdning til privattræning. Regionsledelsen har efterfølgende sendt en henvendelse til DRKs bestyrelse, hvor deres holdning til spørgsmålet efterlyses. Regionen måtte desværre undvære den årlige træning til unghundemesterskabet, da ingen af de instruktører, som TU havde kontakt med, ønskede at påtage sig opgaven. Ud over disse arrangementer har TU i det forgangne år lavet oplæg til vinderklassetræning, som ledelsen netop har godkendt. TU vil derfor forsøge at få vinderklassetræning op og køre i år. Det skal foregå efter samme koncept som unghundemesterskabstræning, hvilket vil sige, at der bliver en ansvarlig instruktør, og at træningen bliver for regionens forskellige træningspladser, hvorfor kursisterne må forvente nogen transport. Endelig har TU opdateret koordinatormappen, som lige nu er til godkendelse ved regionsledelsen. TU forventer at det kommende år kommer til at gå med: Forsættelse af hvalpemotivationsprojektet, dvs. beskrivelse af lydighedstræning, koordination af vinderklassetræning, instruktørdag 21. april, markeringskursus for alle medlemmer 9. juni, UHM træning, instruktørweekend 17. til 19. august. Der var ingen bemærkninger til beretningen. 4. Information fra træningspladserne Viborg I januar/februar blev der afholdt kurser i hvalpetræning og lydighedstræning. Dette foregår i en parkeringskælder i Viborg. Derudover har der været afholdt både hvalpetræning og lydighedstræning i Klostermarken to gange. Der har ligeledes været afholdt markprøvetræning på begynderklasseniveau. Det er Hans Hansen fra Herning træningsplads, der har stået for dette. Laila Jakobsen takkede for Hans hjælp i den forbindelse. Der har generelt været et fint fremmøde til de forskellige hold; der var venteliste til et af lydighedsholdene.

3 Træningspladsen har haft en enkelt træneraspirant under uddannelse i løbet af året. Skive Der var ingen repræsentant fra Skive træningsplads. Holstebro Holstebro kørte drive-in-træning i efteråret I begyndelsen var det et populært tiltag, men efterhånden dukkede færre og færre kursister op. Det skal nævnes, at man var meget uheldig med vejret, der var dårligt hver eneste træningsgang. Holstebro kører løbende hvalpetræning forstået på den måde, at når der er 6-8 hvalpe og en ledig instruktør, går man i gang med et hold. Det fungerer godt, og mange af hvalpene fortsætter på lydighedsholdet. Der er blevet gennemført fire lydighedshold i løbet af året. Man har prøve at dele dem op alt efter, hvad de vil med deres hunde. Der har været to markprøvehold på begynderniveau. Det var store hold, da mange ønskede at fortsætte fra lydighedsholdene. Der blev annonceret et markprøvehold på åbenklasse-niveau. Her var der dog ikke nok interesserede til et hold, hvorfor de, der var, blev sendt videre til Skive træningsplads. Holstebro har planer om at køre et dirigeringskursus i vinterperioden med Rie Jøhnke som instruktør. Pladsen har mistet nogle instruktører i løbet af året, men heldigvis starter der to aspiranter op. Pladsen har et ønske om, at man lader det være op til de enkelte træningspladser, hvorvidt man kører kurser over 6 eller 8 gange. Det vil gøre det mere fleksibelt for den enkelte træningsplads, hvis man selv kan tage stilling til dette. Herning I vinteren 2010 var man hårdt ramt af det dårlige vejr, der medførte, at hvalpeholdet blev aflyst. Man kørte lydighedsholdet igennem, men det var bestemt ikke optimalt. For at kunne køre alle hold igennem i 2011 havde man lejet en hal til hvalpe- og lydighedstræningen. Hallen kostede kr. at leje, hvilket betød, at der ikke var økonomi i det. Derfor vil der ikke blive lejet en hal til vinteren Herning har i alt haft 92 hunde igennem træningen, hvoraf 26 var såkaldte gratister.

4 Herning mangler instruktører. Sidste år fik man tre aspiranter, som skal på kursus i år sammen med endnu en ny aspirant, som starter i det kommende år. Der er én af de garvede instruktører, der har meldt fra for en ikke nærmere bestemt periode, ligesom nogle af de øvrige instruktører har bedt om en pause. Her i vinterperioden kører der selv-træning hver 2. søndag. Det er træning, hvor man bare kan møde op. Hvis der er instruktører til stede, vil de hjælpe med træningen, ellers hjælper man hinanden. Herning kommune skal bruge de arealer, hvor DcH og Schæferhundeklubben har deres træning. Da begge klubber har en skriftlig aftale med kommunen om, at kommunen har pligt til at genhuse klubberne i sådan et tilfælde, er kommunen i gang med at finde andre egnede arealer til de to klubber. Derudover vil en af jagtforeningerne også blive fordrevet, da de pt. træner på nogle af de arealer, hvor det kommende storsygehus skal ligge. Dette har fået de tre foreninger til at gå sammen om at finde et fælles areal. Jagtforeningen rettede henvendelse til DRK træningsplads Herning om, hvorvidt man kunne være interesseret i at deltage i et samarbejde om en ny træningsplads, og man er nu en del af dette samarbejde. Der har været afholdt et par møder med kommunen, og der har også været kigget på et par arealer. Pt. er det mest interessante areal et 9 hektar stort område ved den store rundkørsel i Sunds. Det er et godt areal med en del beplantning. Pt. ligger der en mindre gård, og de eksisterende bygninger kan indrettes til klubhus, ligesom udhusene kan bruges til lager og indendørs træning. Hvis det skal være ideelt til brug for jagttræning, vil det kræve adgang til en sø. Man har derfor foreslået, at der udgraves en kvm stor sø. Den opgravede jord kan bruges til at lave noget varieret træningsterræn. Kommunens budget er 8-9 mio. kr. Træningsplads Herning håber meget, at projektet bliver gennemført, idet det vil give nogle ideelle forhold for træningspladsen. Jon Andersen fandt, at projektet lyder rigtig spændende og glæder sig til at høre mere om det. Måske er det et projekt, der kan kopieres i andre kommuner. Bedre faciliteter kunne hjælpe med til at give en bedre klubånd og mere socialt samvær på de forskellige træningspladser. Skjern Skjern starter man pr. tradition med indendørstræning i begyndelsen af januar. Der trænes hvalpe, lydighed og udvidet lydighed. Økonomisk går det i nul, da leje af hallen + kørsel svarer til indtægterne. Man har dog besluttet, at det er vigtigere at komme i gang med træningen. I marts er der fælles afslutning for alle hold. Dette foregår med en lille prøve. Man låner til dette formål DcHs arealer + klubhus.

5 I marts starter der hold op på alle niveauer også markprøvetræning begynder og åben klasse. Disse hold kører to omgange inden sommerferien og afsluttes ligeledes med en lille prøve. I august starter man så igen op med hvalpe, lydighed og markprøve begynder og åben. Hvalpeinstruktørerne har bedt om at få lov til at køre med løbende hvalpehold, og det har de fået lov til. Pladsens koordinator har haft lidt kontroverser med dele af regionsledelsen, hvilket gør arbejdet lidt surt. Debat Helge Duus spurgte, hvordan de forskellige træningspladser annoncerer deres træning. Rie Jøhnke svarede, at regionsledelsen arbejder med planer om en fælles annoncering for alle træningspladser. Der skal udarbejdes en annonce, hvor klubbens web-adresse fremgår sammen med telefonnumrene på de forskellige træningspladsers koordinatorer. Det skal ligeledes fremgå, at klubbens instruktører er DRK-uddannede. Denne annonce skal være ens, uanset hvor man annoncerer. Punktet vil blive diskuteret på årsmødet. Laila Jakobsen forklarede, at man i Viborg tidligere annoncerede i Ugeavisen, hvor man også fik lidt omtale. Man fandt dog ud af, at langt de fleste havde fundet træningspladsen via hjemmesiden, og man har derfor fravalgt at annoncere. Herning træningsplads har gjort samme erfaring. Laila Jakobsen forklarede, at der i Ugeavisen er en foreningsoversigt, hvor bl.a. DcH står, og her vil man hellere annoncere. Laila Jakobsen henviste til, at der tidligere har været fælles annoncering, og at dette ikke var en succes. Kirsten Vestergaard oplyste, at Holstebro tidligere annoncerede med det resultat, at man fik flere hunde, end man kunne magte. Nu annoncere man ikke mere, og antallet af hunde er faldet, så man overvejer at begynde at annoncere igen. Skjern var positivt overfor fælles annoncering. Man skal dog huske, at overskriften skal være DRK, og at telefonnumrene på alle koordinatorer skal fremgå. Helge Duus gjorde opmærksom på, at ikke alle træningspladser starter træning på samme tidspunkter. Bent Henriksen gjorde opmærksom på, at der annonceres i Jæger. 5 a. Hvor er kursisterne henne? Martin Degn opfordrede til en debat om, hvorfor der bliver færre kursister? Om der bliver færre kursister? Og hvad vi i givet fald kan gøre.

6 Laila Jakobsen tror ikke, at DRK er alene med problemet med færre kursister. Det er også, hvad andre foreninger oplever. Hun tror, det skyldes, at der er så mange tilbud også på hundetræningssiden. Derudover hjælper det ikke, at vi ikke kan tilbyde vores kursister klubfaciliteter, hvor man kan mødes også uden for træningstiden. Steen Bisgaard mener, at man skal lægge træningen om. Træningen er alt for orienteret mod markprøvetræning. Hvalpemotivationen er ved at blive bedre, men lydighedstræningen trænger til et gevaldigt løft. Laila Jakobsen mente, at den ændrede hvalpetræning måske er et resultat af det arbejde TU har lavet med at ændre regionens hvalpemotivation. Hun fandt det positivt, at TU har ønsket at arbejde videre med også at se på lydighedstræningen. Kirsten Vestergaard mener, at man for det første gør tingene meget forskelligt på de forskellige træningspladser. Derudover er uddannelsen af trænere i DRK alt for dårlig. Helle Poulsen oplyste, at hun til hvalpetræning har brugt agilityredskaber indkøbt af regionen. Det havde været en succes. De havde desuden brugt plastiklåg til at træde på og plastikposer og sække, som hængte i træerne og larmede. Der er dog stadig plads til forbedring. Mette Stubkjær Højfeldt indskød her, at regionen har indkøbt disse rekvisitter til alle regionens træningspladser. Niels Grønbæk oplyste, at deres hvalpeinstruktører har en fortid i beredskabsstyrelsen og derfor ofte har en lidt anden indgangsvinkel. De har desuden i deres hvalpetræning inkluderet en tur i svømmehal. Niels Grønbæk mente, at problemet er, at man mister mange kursister mellem lydigheds- og markprøveniveauet, og hvordan fastholder man dem. Rie Jøhnke oplyste, at DRKs TU er i gang med at lave en bedre uddannelse. Dette bliver dog ikke færdigt før i Hun mente, at instruktørerne bør mødes og udveksle erfaringer. Jon Andersen var enig i, at udveksling af erfaring/viden både internt i regionen og eksternt med andre regioner ville være positivt. Martin Degn spurgte, om denne nye uddannelse også vil være for de instruktører, der allerede er uddannet. Steen Bisgaard mente, at en erfaringsudvekslingsdag let kan blive en ævle-bævle-dag. Man burde i stedet plukke enkelte fra hver træningsplads og få dem uddannet. De kan så uddanne de øvrige på deres træningsplads. Leo Berthelsen var enig i dette. Jens Erik Ager understregede, at der altid har været og altid vil være et stort frafald af kursister efter lydighedsniveuaet.

7 Bent Henriksen mente, at en erfaringsudvekslingsdag skal være planlagt og seriøst. Det skal ikke være en hyggedag. Kirsten Vestergaard mente, at der mangler et niveau efter lydighed for de, der ikke er helt klar til eller har lyst til markprøvetræning. Steen Bisgaard mente, at hver træningsplads skal have instruktører, der er eksperter på de forskellige niveauer, som f.eks. hvalpetræning, lydighed etc. Alle kan ikke være lige gode til det hele. Laila Jakobsen pointerede, at det er vigtigt, at alle instruktørerne ved, hvordan træningen på de forskellige niveauer bliver grebet an, da markprøveinstruktørerne skal vide, hvordan hvalpe og unghunde bliver instrueret og omvendt. Lars Purr oplyste, at mange bare gerne vil have en lydig hund, og når de har fået det, så stopper de med undervisningen. Spørgsmålet er, hvordan man motiverer fok til at fortsætte på markprøvehold. Måske kan man holdvis lave en aftale om at deltage på brugsprøve eller C-prøve sammen. På den måde bliver det mere hyggeligt. Jon Andersen oplyste, at man i markprøveudvalget havde talt om at lave rundvisninger ifm. C-prøver. En erfaren prøvedeltager vil tage folk med rundt og forklare dem, hvad der sker på de enkelte poster, og hvad dommeren dømmer op eller ned. Dette blev positivt modtaget. Martin Degn spurgte, hvad man ville sige til tvungen uddannelse af regionens instruktører. Jens Andersen mente, at det principielt var en god idé, men at man i disse tider, hvor der er mangel på instruktører på alle træningspladser, kunne skræmme instruktører væk. Laila Jakobsen mente, at der løbende skulle være kurser med obligatorisk deltagelse. Jon Andersen påpegede, at jo dygtigere instruktørerne bliver, og jo mere det rygtes, at instruktørerne er dygtige, jo flere kursister får man og fastholder man. Steen Bisgaard henviste til et hvalpetræningsmateriale TU havde lavet og mente, at det ville være synd, hvis et stort arbejde bliver skudt af på én dag og så glemt. Martin Degn svarede, at der er lavet et skriftligt oplæg om, hvordan hvalpetræning bør håndteres. Alle instruktører har fået det tilsendt, og det er TUs håb, at alle vil bruge det. Laila Jakobsen indskød, at dele af det materiale, som TU har udarbejdet, er blevet brugt af DRKs TU. Niels Grønbæk spurgte, om man har noget overblik over, hvor mange kursister, man mister, og hvor de forsvinder hen? Går de til andre hundeforeninger? Rie Jøhnke oplyste, at alle pt. har problemer med færre kursister også DKK, som mener, at det skyldes det færre antal stambogsføringer.

8 Jens Andersen gjorde opmærksom på, at hvis man tager højde for den dårlige vinter, hvor mange hold blev aflyst, så er indtægterne på træning de samme! 5b. Instruktørernes rolle ifm. at hverve hjælpere til prøver m.m. Martin Degn efterlyste indlæg, som TU kan arbejde videre med. Steen Bisgaard oplyste, at man i markprøveudvalget har talt om problemet med at skaffe hjælpere, og om man bør involvere de enkelte træningspladser ifm. afholdelse af prøver, da de jo kender terræn, prøvehjælpere og hjælpere. MU kan så lave resten. Jørgen Lauridsen mente, at det ville være fint at involvere den træningsplads i hvis område, der skal afholdes en prøve. Det er bare vigtigt, at MU er ude i god tid. Man kan evt. henvende sig til koordinatorerne, når man har fastlagt datoerne for årets prøver. Niels Grønbæk var enig i, at hvis man gør det til vores prøve, så vil dette være positivt også i forhold til at hyre hjælpere. Martin Degn ville gerne tilbage til spørgsmålet om instruktørernes rolle ifm. at skaffe hjælpere. Kirsten Vestergaard mente, at det kunne være en god idé med en hjælperliste på hjemmesiden, hvor man kunne blive skrevet på. Rie Jøhnke var enig i dette men understregede, at det så er vigtigt, at man gør brug af dem, der står på listen. Bent Skaarup oplyste, at han har god erfaring med at bede instruktørerne på markprøveholdene om at lave en klasse på en prøve. De får så deres kursister til at hjælpe, så klassen bliver deres fælles ansvar. Lars Purr mente, at Bent Skaarups fremgangsmåde var rigtig god. Han oplyste endvidere, at hans firma, Bellfor, gerne vil sponsere fodersække til hjælpere/instruktører. MU tog med glæde mod dette tilbud. Rie Jøhnke afsluttede punktet med at oplyse, at MU har fordelt prøverne på træningspladserne på en sådan måde, at én enkelt træningsplads ikke får to prøver oveni i hinanden. Desuden arbejder ledelsen på et belønningssystem til hjælpere. 6. Valg Jon Andersen oplyste, at følgende er på valg: Martin Degn Birgitte Larsen Lis Kudsk Flemming Andersen ønsker genvalg ønsker genvalg ønsker genvalg ønsker ikke genvalg

9 Martin Degn oplyste, at TU meget gerne vil have yderligere 1-2 medlemmer gerne fra andre træningspladser end Herning og Skive. Der var ikke nogen, der meldte sig. Martin Degn, Birgitte Larsen og Lis Kudsk blev genvalgt. Koordinatoren for Skjern træningsplads, Niels Grønbæk, vil blandt sine instruktører undersøge, om der var nogle, der kunne tænke sig at indtræde i TU. 7. Eventuelt Mette Stubkjær Højfeldt spurgte, om der ville være interesse for instruktør-fællestræning, hvor de forskellige træningspladser skiftes til at arrangere træning for de øvrige træningspladser. Der var en positiv stemning for dette. Niels Grønbæk informerede lidt om problemer med dårligt vildt, for lidt vildt, for dårlige dummyer og en generel mistillid fra klubbens kasserer. For at imødegå manglen på vildt havde Skjern træningsplads tilbudt at købe vildt til eget forbrug, men de priser, man måtte købe for, var urealistisk lave f.eks. 10 kr. for en and. Mht. til vildtbeholdningen opfordrede Steen Bisgaard TU til at lave et oplæg på, hvor meget vildt man bør bruge på de forskellige træningsniveauer. Der var en generel holdning til, at det vildt man bruger til træningen, er for dårligt. Leo Berthelsen ville desuden gerne vide, hvordan man forventes at skille sig af med brugt vildt. Han var ikke interesseret i at fylde sin private skraldespand med brugt vildt. Rie Jøhnke understregede, at man ikke kunne åbne for, at alle træningspladser frit kunne købe vildt m.m. til en hvilken som helst pris. Vildt er en stor post i regionens regnskab, og hun opfordrede til, at træningspladserne opbevarer vildtet så godt, at det kan genbruges. Hun pointerede desuden, at 10 kr. for en and er en realistisk pris i jagtsæsonen. Jon Andersen oplyste, at MU er ved at forsøge sig med en vildtforvalter på prøverne. Han/hun har ansvar for, at vildtet opbevares så optimalt som muligt og håndteres så optimalt som muligt ifm. prøver. På den måde håber man at kunne genbruge meget af vildtet. Jørgen Lauridsen mente, at grunden til, at man løber tør for vildt er, at regionen bytter vildt med andre regioner. Rie Jøhnke svarede hertil, at hvis man hjælper de andre regioner, når de har behov for det, kan man også selv blive hjulpet, når vi har behov for det.

10 Helle Poulsen mente, at kursisterne har krav på ordentligt vildt til hver eneste træningsgang. Der var enighed om, at kursisterne har krav på ordentligt vildt, men der var ikke enighed om, at der på markprøveniveau skal bruges vildt ifm., hver eneste træning. Der var ikke flere indlæg, og Martin Degn takkede for fremmødet og en god diskussion. Han takkede desuden referenten og ordstyreren.

Referat fra trænerårsmøde 2012

Referat fra trænerårsmøde 2012 Referat fra trænerårsmøde 2012 Der blev afholdt trænerårsmøde i DRK Region Midtjylland onsdag den 14. november 2012 i Stakladen, Herning. Trænerudvalgets formand, Martin Degn, bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012

Årsmøde. Region Midtjylland 19.01.2012 Årsmøde Region Midtjylland 19.01.2012 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 39 tilstedeværende, heraf 38 medlemmer. 1. Valg af dirigent a. Hans Jørgen Lundgaard vælges 2. Valg af referent a. Ane Gleerup

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Ledelsens beretning for 2015.

Ledelsens beretning for 2015. Ledelsens beretning for 2015. Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 16. januar 2015 konstaterede man, der var 3 fra regionsledelsen, nemlig Ane Gleerup, Jens Andersen og Claus Christensen, der havde genopstillet

Læs mere

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid.

1. suppleant Anne Marie Henriksen valgte i foråret at træde ud af RL på grund af manglende tid. Ledelsens beretning for 2013. Ledelsen På årsmødet den 16. januar 2013 blev Ane Gleerup, Claus Christensen og Jens Andersen valgt til regionsledelsen. Anne Marie Henriksen blev valgt som 1. suppleant.

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Regionsledelsens beretning for 2016.

Regionsledelsens beretning for 2016. Regionsledelsens beretning for 2016. Regionsledelsen (RL) Da årsmødet blev afholdt den 21. januar 2016 trådte Helle Engelsen tilbage som regionsleder, og ønskede ikke genvalg. Kirsten Vestergaard var ordinært

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Den mundtlige beretning for 2017 Planer for det fremtidige arbejde i 2017 Regions Ledelsen har udvalgt nogle indsatsområder for 2017. Som man bemærker er det de samme indsatsområder vi har haft de seneste

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2011 Dato: 09-05.2011 Sted: Hanne Søndenbroe Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2015 Dato: 7. september 2015 Sted: VP Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Vernon Pedersen

Læs mere

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde:

Referat. Dagsordenen er godkendt med enkelte tilføjelser.. 3. Godkendelse af referat fra seneste møde: Referat Dato: 15.05.13, kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Claus Christensen, Jens Andersen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Anne Marie Henriksen og Mette Stubkjær (Barsel)

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2015 Dato: 11. maj 2015 Sted: PA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14.

Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14. Referat fra Konstituerende møde den 29.01.14. Dato: 29.01.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Jens Andersen, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Kirsten

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 06.06.13, kl 18.00 Sted: Helle Engelsen Kærvej 16 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Claus Christensen, Helle Engelsen og Ane Gleerup Afbud: Mette Stubkjær (barsel) 1. Valg af mødeleder:

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011

Emne: Møde nr. 2-2011. Dato: 04.04.2011 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2011 Dato: 04.04.2011 Sted: Hanne Jensen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Susanne

Læs mere

Ledelsens beretning for 2017.

Ledelsens beretning for 2017. Ledelsens beretning for 2017. Regionsledelsen (RL) Da der blev afholdt årsmøde den 19. januar i 2017, var der som sædvanlig lagt op til valghandling til ledelsen. Jens Andersen, Ane Gleerup og Jette Mikkelstrup

Læs mere

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen

Dansk Retriever Klub Region Midtjylland. Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen Ledelsens beretning for 2012. Ledelsen På årsmødet den 19. januar 2012 blev Helle B. Engelsen og Mette Stubkjær valgt til regionsledelsen. Maj Britt Kring blev 1. suppleant. Der var desværre ikke muligt

Læs mere

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010

Mødereferat: Regionsledelses møde. Emne: Møde nr. 2/2010. Dato: 12.04.2010 Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2/2010 Dato: 12.04.2010 Sted: Caroline Ditlefsen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Claus Justesen CJ Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen

Læs mere

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr Dato: Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2011 Dato: 12-12-2011 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Louise Munchaus Adsbøl LA

Læs mere

Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12

Årsmøde. Region Midtjylland Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 Årsmøde Region Midtjylland 16.1.2013 Dagsorden ifølge vedtægternes 15, stk. 12 1. Valg af dirigent Jon Andersen 2. Valg af referent Ane Gleerup 3. Valg af mindst 2 stemmetællere Egon Andersen Kirsten Vestergaard

Læs mere

Sidste referat er godkendt og underskrevet.

Sidste referat er godkendt og underskrevet. Møde sted Hanne Koldkjær. Mødetidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup. Jette Søndergaard. Martin Hansen. Hanne Koldkjær. Bente Sand. Per K. Nielsen. Thomas Kaldsen. Bente Sand havde meldt afbud, resten

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: Helle. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: Helle. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt Referat. Dato: 21.08.14. kl 18.00 22.00 Sted: Charlotte Axel, Gårsdalsvej 35, 8800 Viborg Tilstede: Jens Andersen, Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Jørgen Jørgensen og Claus Christensen.

Læs mere

Emne: Møde nr. 1-2013. Dato: 05-02-2013. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 1-2013. Dato: 05-02-2013. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 1-2013 Dato: 05-02-2013 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Sonja Larsen SL Fraværende:

Læs mere

Referat fra ledelsesmøde d

Referat fra ledelsesmøde d Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 Referat fra ledelsesmøde d. 2.3.2011 på Aulum Kro Deltagere: Egon Andersen, Helle Engelsen, Kristian Kristensen, Anne Marie Henriksen, Rie Jøhnke, Mette Stubkjær Afbud:

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2012. Dato: 06-08-2012. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2012 Dato: 06-08-2012 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Preben Arenfeldt PA Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Vernon Pedersen VP Hanne Jensen HJ Fraværende:

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Ledelsens beretning for 2014.

Ledelsens beretning for 2014. Ledelsens beretning for 2014. Regionsledelsen (RL) På årsmødet den 16. januar 2013 var Helle Engelsen og Jørgen Jørgensen valgt til RL. Der var ikke indkommet flere kandidater, som stillede op til regionsledelsen

Læs mere

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt.

Dagsorden. Godkendt med tilføjelse af pkt 7.a. Der er rykket for mail adresser på nye medlemmer. Godkendt. Dagsorden. Dato: 18.11.14. kl 18.00 22.00 Sted: Kirsten Vestergaard, Højgårdsparken 98, 7560 Hjerm Tilstede: Afbud: 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med tilføjelse

Læs mere

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP

Emne: Møde nr. 6-2013. Dato: 02-09-2013. Sted: Vernon Pedersen VP Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 6-2013 Dato: 02-09-2013 Sted: Vernon Pedersen VP Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben

Læs mere

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf

43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf 43 hundetosser samlet til flatcoated sommertræf Årets flatcoated sommertræf blev afholdt ved Jens Peter og Anette Larsen, i Arden. Tilslutningen var i år rigtig høj, og trods mindre lovende vejrudsigter

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2013 DRK region Midtjylland har både i 2011 og 2012 arbejdet videre med de indsatsområder, der kom ud af strategimødet i september 2010 og planlægger

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 09.10.13. kl 18.00 Sted: Jens Andersen Forssavej 54 7600 Struer Tilstede: Helle Engelsen, Mette Stubkjær, Jens Andersen og Jørgen Jørgensen Afbud: Ane Gleerup, Claus Christensen 1. Valg af

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: Niels Tanderup. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt.

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: Niels Tanderup. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt. Dato: 11.10.17. Kl. 18.00 22.00 Sted: Jon Andersen Ellehammersvej 130, 7500 Holstebro 5051 1088 Referat 1. Valg af mødeleder: Niels Tanderup 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt. 3. Opfølgning på arbejdsplan

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 5-2015 Dato: 1. juni 2015 Sted: LA Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Susanne Wærling SW Dennis

Læs mere

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt.

UDKAST til referat af RKU møde kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Afbud fra: Valg af ordstyrer. CC blev valgt. UDKAST til referat af RKU møde 09-05-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Keld Kongsted Frank Graversen (FG) Henrik

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007

Dansk Retrieverklub Region Østjylland Årsberetning for 2007 I november 2007 mistede Region Østjylland et mangeårigt skattet medlem, idet Willi Christensen efter 2 års kamp mod en kræftsygdom, måtte give op. I regionen vil vi mindes Willi som en positiv person,

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium.

Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Samarbejdsaftale mellem DRK og regionsledelserne, herunder RKU s komissorium. Nærværende samarbejdsaftale er baseret på vedtægterne for Dansk Retriever Klub samt en revidering af dokumenterne Samarbejdsaftale

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 08.05.14. kl 18.00 22.00 Sted: Jørgen Jørgensen, Engvej 44, 7490 Aulum Tilstede: Charlotte Axel, Helle Engelsen, Kirsten Vestergaard, Claus Christensen, Jørgen Jørgensen, Jens Andersen og

Læs mere

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen

Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen Referat fra bestyrelsesmøde 12. februar 2014. Tilstede var: Preben Muus, Jan Storm, Kim Dahl Andersen, Mona Storgaard, Lone Larsen 1. Aktuelt og nyt fra formanden og opsummering fra sidste møde: Preben

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Dagsorden den 26. februar

Dagsorden den 26. februar Mødet blev afholdt hos Hanne Koldkjær Aalborgvej 488, 9352 Dybvad Tlf. 9886 4014 rykind@c.dk Indkaldte. Thomas Kvist Kaldsen Jette Søndergaard Per Krogsgaard Nielsen Michael Justesen Bente Sand Helga Thorstien

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmøde den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmøde den 4. juni 2012 1. Nyt fra formanden Vi har modtaget et tilskud fra Frederikssund kommune til vores børn, som går ind under familiemedlemskabet. For at kunne modtage sådanne

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h

Referat. Tilføjelse af enkelte punkter, derefter godkendt. c) Nye medlemslister Dette tages under punkt 6 h Referat. Dato: 18.03.15. Kl 18.00 22.00 Sted: Charlotte Axel Gårdsdalsvej 35 8800 Viborg Tilstede: Jens Andersen, Helle Engelsen, Charlotte Axel, Jørgen Jørgensen og Ane Gleerup Afbud: Kirsten Vestergaard,

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde

Referat. Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Regionsledelsesmøde nr.6 hos Flemming Roed, Nørresøvej 3, 6051 Alminde Deltagere: Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Keld Kongsted, Jette Hartvigsen Fraværende:

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW

Emne: Møde nr. 2-2014. Dato: 03-03-2014. Sted: Susanne Wærling SW Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2014 Dato: 03-03-2014 Sted: Susanne Wærling SW Deltagere: Susanne Wærling Kai Lübcke Hanne Jensen Preben Arenfeldt Louise Munchaus Adsbøl Vernon Pedersen

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( )

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( ) DANSK KENNEL KLUB - Kreds 2 Årsberetning Oktober 2007 Oktober 2008 Bestyrelsen Formand: Kasserer: Sekretær: Kisser Pyrmov Hovedgaden 9, 4262 Sandved (5545 6848) E-mail: kreds2-formanden@postkasse.com Kate

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Dagsorden. Punkt Emne/Beslutning Ansvarlig. Personen inviteres til at se brevet anonymiseret. Drøftede håndteringen af sagen.

Dagsorden. Punkt Emne/Beslutning Ansvarlig. Personen inviteres til at se brevet anonymiseret. Drøftede håndteringen af sagen. Regionsledelsesmøde nr. 3 den 29. april 2015 Hos Lars Lynggaard Jensen kl. 18.00 Deltagere: Keld Kongsted, Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Michael Rousau (

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt

Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2017 Dato: 13. november 2017 Sted: JB Deltagere: Jane Broberg Jensen Hanne Søndenbroe Hanne Møller Jensen Pia Elisabeth Bielefeldt JB HS HJ PB Fraværende:

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 17.09.14. kl 18.00 22.00 Sted: Helle Engelsen, Kærvej 16, 7850 Stoholm Tilstede: Jens Andersen, Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Charlotte Axel, Helle Engelsen, Ane Gleerup Afbud: Kirsten

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Emne: Møde nr Dato:

Emne: Møde nr Dato: Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 4-2011 Dato: 06-06-2011 Sted: Louise Munchaus Adsbøl Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Emne: Møde nr. 1-2011. Dato: 07.03.2011. Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke Louise Munchaus Adsbøl LA. Lene Sørensen

Emne: Møde nr. 1-2011. Dato: 07.03.2011. Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke Louise Munchaus Adsbøl LA. Lene Sørensen Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 1-2011 Dato: 07.03.2011 Sted: Lene Sørensen Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Svend - Erik. Medlemstal er rundsendt. Taget til efterretning

Referat. Punkt Beslutning Ansvarlig 1. Valg af ordstyrer Svend - Erik. Medlemstal er rundsendt. Taget til efterretning Regionsledelsesmøde nr. 4 den 29. juni 2015 Hos Svend -Erik kl. 18.00 Deltagere: Keld Kongsted, Jan Henriksen, Sven-Erik Hein, Flemming Roed, Per Rethmeier, Lars Lynggaard, Hartvigsen Fraværende: Punkt

Læs mere

Koordineringsmøde d

Koordineringsmøde d Koordineringsmøde d.28-10-2018 Fremmødte: BHUA Gr. Storstrøm Gr. Nordsjælland Gr. Gribskov Gr. Odense Gr. Horsens Gr. Thy 5 Hundefører uden gruppetilhørsforhold I alt 8 stemmer. Pkt.1: BHUA bød velkommen.

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording.

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august. 2012 kl. 19.00 På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Dagsorden: Underpunkter: Beslutninger: Mødedeltagelse Deltager

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

Udvalgsberetninger 2015. Markprøveudvalget

Udvalgsberetninger 2015. Markprøveudvalget Udvalgsberetninger 2015 Markprøveudvalget Efter årsmødet i januar fandt en mindre udskiftning af medlemmerne i Markprøveudvalget sted: Ud trådte Morten Jakobsen for at hellige sig arbejdet i RKU, og ind

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2014

Samlet træningsplan Efterår 2014 Samlet træningsplan Efterår 2014 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Emne: Møde nr. 9-2013. Dato: 03-12-2013. Sted: Kai Lübcke KL

Emne: Møde nr. 9-2013. Dato: 03-12-2013. Sted: Kai Lübcke KL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 9-2013 Dato: 03-12-2013 Sted: Kai Lübcke KL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Susanne Wærling SW Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis Aagaard Petersen,

Læs mere

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017)

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 12-03-2013. Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA

Emne: Møde nr. 2-2013. Dato: 12-03-2013. Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 2-2013 Dato: 12-03-2013 Sted: Louise Munchaus Adsbøl LA Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Bent Schwartzbach BS Sonja Larsen

Læs mere

Hundetræning Program 2016

Hundetræning Program 2016 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2016 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 1 - FT SPANIELS SPECIEL TRIN 2 - ÅBENKLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

Næste års lange fællesture:

Næste års lange fællesture: Stormøde - landevej November 2014 Dagsorden: Velkomst Niels Chr. - oplæg Cl vintertræning Næste års lange fællesture? Tur Cl Harzen og Mallorca? Træningslejr (som i år Cl EbeltoO eller andet sted)? Fællesture

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr 5 den 6.juni 2016 hos Per kl

Referat. Regionsledelsesmøde nr 5 den 6.juni 2016 hos Per kl Regionsledelsesmøde nr 5 den 6.juni 2016 hos Per kl. 18.00 Deltagere, Jan Henriksen, Flemming Roed, Per Rethmeier, Charlotte Staun, Grethe Lausen, Jette Hartvigsen Fraværende: Rikke Andersen, Thore Grøndahl,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle.

Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle. Referat for årsmødet for el- hockey 2015 i Bygningen i Vejle. 1: valg af dirigent. (IU foreslår Carsten Mortensen). Carsten blev valgt. 2: valg af referent. (IU foreslår Michael Hansen). Michael valgt.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, torsdag den 18. september 2014 a) Valg af dirigent og referent. Som dirigent blev valgt Erik Hansen, UP 42 Som referent blev valgt Lene Yndal Erichsen, UP 15. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og

Læs mere

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!!

DER HENSTILLES TIL AT MAN MELDER AFBUD I GOD TID TIL VÆRTEN!!!! Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2015 Dato: 8. april 2015 Sted: HJ Deltagere: Bent Schwartzbach BS Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Preben Arenfeldt PA Susanne Wærling SW

Læs mere

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ)

Referat af RKU møde Regionerne og racerne kl på Fraugdegaard. Deltagerne: Henrik Tejlgaard Jensen (HJ) Referat af RKU møde Regionerne og racerne 19-09-2012 kl. 18.00 på Fraugdegaard Deltagerne: Christian Christensen (CC) Rie Jøhnke (RJ) Mette Urup (MUR) John Smed Andersen (KH) Claus Jensen (CJ) Keld Jørgensen

Læs mere