GolfBox Protrainer vejledning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GolfBox Protrainer vejledning"

Transkript

1 GolfBox Protrainer vejledning For at få protrainer modulet til at virke, skal man først sætte nogle forskellige ting op. Man skal have sat en eller flere ansatte op, en eller flere kalendere og lektioner og evt. kurser. Vejledningen vil gennemgå hvordan man sætter de forskellige ting op og hvordan de bruges. Forretningsenhed Opsætning Man starter med at sætte Forretningsenheden op. Klik på REDIGER STAMOPLYSNINGER. Evt. manglende oplysninger indsættes og forkerte rettes.

2 Ansatte Der skal nu sættes de ansatte op der er brug for. Det er de forskellige protrænere og evt. andre brugere der sættes op under Ansatte. Klik på Opret ny og udfyld de relevante information. En ansat kan i øjeblikket være en Protræner, en Ekspedient eller andre. Typen bruges til at genkende brugere i forhold resten af systemet. Klik på Rettigheder for at give brugeren rettigheder til systemet. Der vil løbende komme flere rettigheder som systemet bliver udviklet. De rettigheder som den ansatte får, vil den ansatte være i stand til at udføre. Får den ansatte rettigheder til Kalender Oversigt, kan den ansatte bestille lektioner og lave aftaler i kalenderen. Så så mange rettigheder som der er brug for.

3 Tryk GEM når alle rettigheder er sat. Kalender Opsætning Klik på Kalender Opsætning for at sætte en eller flere kalendere op. Klik på Opret NY og udfyld felterne. Start med at vælge hvilken ansat kalenderen skal gælde for. Giv den derefter et navn og vælge hvilken type kalender det er. Kalendertyper er Standard (almindelig kalender, kan bruges til alt), Kursus (kan bruges som kursuskalender), Ansat (kan bruges til at vise hvem der skal have hvilke vagter) og til sidst Protræner (kan bruges til Protrænerens kalender). Kalenderen kan have forskellige farver, så man let kan kende forskel i administrationsmodulet, hvis man har flere kalendere man arbejder i, på en gang. Opret så mange kalendere der er brug for, man kan altid vende tilbage og rette eller oprette nye kalendere. Kanaler For at en kalender kan vises i GolfBox, bliver man nød til at sætte en kanal op. I første omgang er det kun muligt at sætte en kanal op til GolfBox, men kanalerne vil blive udbygget til eks. touch, pda og evt. andet.

4 Et flueben i Aktiv betyder at kalenderen vises på GolfBox og at spillerne kan se indholdet af kalenderen. Lukkes: er det antal dage, timer eller minutter før tiden at man gerne vil lukke for at der kan bestilles i kalenderen via GolfBox. Åbnes: er det antal dage, timer eller minutter der skal åbnes i kalender for bestilling. Her bliver der åbnet 30 dage frem i tiden. Synlig indtil: er det antal dage der er åbne for kunderne, alt udover dette kan ikke ses i kalenderen i GolfBox. Gælder fra og Gælder til: Dette er selve perioden man har åben for kalenderen. Når man kommer til den sidste dag, vil kalenderen ikke kunne bestilles i mere, selv om der står aktiv i toppen.

5 Lektioner Der skal nu oprettes en eller flere lektioner, hvis disse vil bruges i forbindelse med kalenderen. En lektion kan være en standard 20 minutters lektion, eller en video lektion eller en dobbelt lektion eller mange andre lektioner. Klik på Kalender Lektioner og Opret Ny. Udfyld navn, beskrivelse, vælge hvilken Protræner lektionen skal gælde for, vælg gældende for alle, hvis alle trænerne skal bruge denne lektion. Vælg Type og varighed. Varigheden er selve lektionslængden og Kalendervarighed er så længe som aftalen skal blokere i kalenderen. Hvis der eks. Er afstand fra putting green til driving range, vil det være en god ide at have en større kalender varighed end varighed. Vælg om lektionen skal være standard og aktiv. Indsæt en pris og vælg antal max. deltagere. Hvis der er mere en 1 max. deltager kan prisen for en ekstra deltager være relevant. Tillad start på de tider hvor denne lektionstype må starte. I ovenstående billede er det en 20 minutters lektion, som må starte hvert 10 minut, men ikke på ulige minuttal.

6 Hvis lektionen skal have mulighed for at kunne udvides, klikkes der på Udvidelsesmuligheder. Her kan der nu defineres at lektionen må udvides og hvad det skal koste. Hvis der findes flere udvidelsesmuligheder, kan man vælge hvilken der er standard. Prisreglerne vil kunne sættes op i en senere release og vil kunne bruges til at definere forskellige priser på forskellige tidspunkter af dagen. Man kan på oversigten for sine lektioner altid trykke på RET for at redigere lektionen, eller Arkivér hvis Lektionen ikke længere skal bruge, eller bare fjernes midlertidig.

7 Kurser Klikker man på Kalender Kurser, har man mulighed for at sætte forskellige kurser op. Kurserne virker som 1 eller flere gentagelser i en given kalender og man kan vælge minimum og maksimum antal deltagere. Man kan i øjeblikket ikke lave kurser fordelt på flere dage, hvor man er tilmeldt hvert enkelt kursus på én gang. I denne version er det et enkelt (dags eller time) kursus man kan lave og tilmelde sig. Man kan dog godt lave flere på en gang, hvis man eksempelvis man har et putte kursus hver uge, på samme tid, så laver man det som et kursus når man sætter det op. Man kan efterfølgende slette enkelte kurser, uafhængigt af hinanden. Dette gøres i kalenderen. Klik på Opret Ny for at lave et nyt kursus. Udfyld den relevante information og tryk på Gentag.

8 Vælg dagligt, Ugentligt, Månedligt eller Årligt. Vælg start og slutdato og tryk derefter på GEM. I ovenstående tilfælde vil kurset ligge i kalenderen hver tirsdag fra d. 5. maj til d. 26. maj fra 1400 til Når en spiller klikker ind på menu punktet KURSER under tidsbestillingen og vælger hvilken pro han vil se kurser for, kommer alle kurserne for den valgte periode op i liste form.

9 Der skal nu bare vælges et kursus og trykkes på tilmeldingsknappen. Deltagerne vil nu dukke op i kursus aftalen i kalenderen hos den enkelte pro. Blokeringer Klik på Kalender blokeringer for at oprette faste blokeringer såsom frokost eller fridage. Klik på Opret Ny for at lave en blokering. Udfyld de relevante informationer og tryk på Gentag.

10 Klokkeslettet for blokeringen vælges i toppen og deres vælges der om gentagelsen skal være dagligt, ugentligt, månedligt eller Årligt. Til sidst vælger man start og slut dato og så trykker man på GEM.

11 Kalender Oversigt Første gang man klikker på kalenderoversigten, har man ikke valgt nogen kalendere. Det gør man ved at klikke en eller flere kalendere til, ved at sætte flueben ud for navnet på kalenderen. Man kan vælge op til 4 kalender ved siden af hinanden.

12 Hvis man vil indsætte en aftale eller en lektion, klikker man på klokkeslettet man vil lave aftalen. Giv evt. aftalen et emne, vælg hvilken kalender der skal laves en aftale i, kalenderen man klikkede i, er valgt som standard. Vælg type, der kan vælges mellem Aftale, Lektion eller Blokering. Hvis man vælger Lektion, får man mulighed for at vælge hvilken lektionstype der skal indsættes. Når lektionen er valgt, ændrer aftaleoplysningerne sig automatisk hvis lektionen varer længere tid end standard lektionen. Klik på Tilføj deltager hvis der skal sættes en person på aftalen, der kan enten bruges DGU nummer, eller navnet kan tilføjes manuelt. Hvis man efterfølgende vil redigere eller slette aftalen, klikker man bare på den i kalenderen.

13 Når man klikker på GEM opdateres aftalen. Har man et kursus i kalenderen, kan man klikke på kurset og tilføje deltagere til kurset eller redigere det hvis det skulle være aktuelt. Rapporter (kommer snart) GolfBox spillerdel: For at bestille tider på GolfBox, skal man først logge på som man plejer. Derefter klikker man på tidsbestilling og vælger efterfølgende Vælg Protræner. Nu får man mulighed for at vælge den Forretningsenhed (En eller flere protræneres kalender) som man vil bestille tider i.

14

Vejledning til Mønsterblokering

Vejledning til Mønsterblokering Vejledning til Mønsterblokering Mønster blokering er en selvstændig funktion, som man skal have rettigheder til for at kunne bruge. Rettigheder til modulet gives under KLUB -> RETTIGHEDER af en administrator

Læs mere

OPTIMÉR DIN FORRETNING MED GOLFBOX PROPLANNER

OPTIMÉR DIN FORRETNING MED GOLFBOX PROPLANNER Baseret på data fra 126.138 bestillinger 75,9% bookes af spilleren, online OPTIMÉR DIN FORRETNING MED GOLFBOX PROPLANNER SPILLER BOOKING Det er nemt for dine kunder at bestille tid hos dig. Hurtig oversigt

Læs mere

En blog med dansk brugerflade. Opret en Smartlog konto Gå til http://www.smartlog.dk/ Opret en konto ved at skrive din e-mailadresse

En blog med dansk brugerflade. Opret en Smartlog konto Gå til http://www.smartlog.dk/ Opret en konto ved at skrive din e-mailadresse Blogs Om blogs http://www.it-borger.dk/den-nye-it-verden/internet/blogs Om at oprette blogs http://www.it-borger.dk/laer-om-it/internet/nar-du-vil-pa-nettet/blogs/sadan-laver-du-en-blog Råd når du laver

Læs mere

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner?

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner? Kaj Heydt 18-09- INDHOLDSFORTEGNELSE LOG IND I CONVENTUS... 3 TRÆNEREN ER OPRETTET I CONVENTUS MEN HAR INGEN RETTIGHEDER... 4 TRÆNEREN ER IKKE OPRETTET I CONVENTUS... 10 TRÆNEREN KNYTTES / FJERNES FRA

Læs mere

Kalender med mailingliste

Kalender med mailingliste Kalender med mailingliste Side 1 af 11 Log ind på din hjemmeside, som du gør, når du opdaterer den. Gå herefter ind på afsnittet Moduler. Tryk på Installer udfor Kalender. Side 2 af 11 Nu dukker nedenstående

Læs mere

Vejledning i at oprette begivenheder i kalenderen i Spejdernes Medlemsservice

Vejledning i at oprette begivenheder i kalenderen i Spejdernes Medlemsservice Vejledning i at oprette begivenheder i kalenderen i Spejdernes Medlemsservice Spejdernes Medlemsservice August 2018 Version 1.0 Kalender mm Indbygget i Medlemsservice er der en kalender for hver enhed/gruppe.

Læs mere

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet Vejledning til brugerforvalter EDI systemet 15. november 2017 Vejledning til brugerforvalter Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugerforvalter. Brugerforvalter har en række opgaver for de

Læs mere

Smart-ebizz Manual til Bookinsystem Indholdsfortegnelse Kom hurtigt i gang med dit booking system:... 3 Overblikket over dit bookingsystem... 4 Hovedside... 4 Kunder... 4 Opret ny Kunde... 4 Vagtplaner...

Læs mere

Vejledning til Medarbejdernet

Vejledning til Medarbejdernet HR-Centret Vejledning til Medarbejdernet Silkeborg Datas selvbetjeningsløsninger sker via portalen www.medarbejdernet.dk. Det giver dig som medarbejder mulighed for selv at kunne indberette fravær, kørsel

Læs mere

Brugervejledning Book et kommunalt lokale

Brugervejledning Book et kommunalt lokale Brugervejledning Book et kommunalt lokale Når foreningen ønsker at benytte et lokale, skal bookingforespørgslen laves på: www.foreningsportalen.esbjergkommune.dk Start med at logge på siden med brugernavn

Læs mere

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet Vejledning til brugerforvalter EDI systemet 1. april 2019 Vejledning til brugerforvalter Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugerforvalter. Brugerforvalter har en række opgaver for de selskaber,

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet Vejledning til brugeradministrator EDI systemet 15. november 2017 Vejledning til brugeradministrator Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugeradministrator. Opgaverne er: - Oprette og vedligeholde

Læs mere

Kom godt i gang. telenor. Redigering. Søgeplan Selvbetjening. Oprettelse. Redigering. - gør det selv

Kom godt i gang. telenor. Redigering. Søgeplan Selvbetjening. Oprettelse. Redigering. - gør det selv Redigering Oprettelse Vælg Tom profil og klik på Stamoplysninger (se næste side). Redigering Vælg en profil, fx Helpdesk, og klik på Søg for at få en liste over de medarbejdere, der er med i søgeplanen.

Læs mere

Vejledning til foreninger der er oprettet i Conventus

Vejledning til foreninger der er oprettet i Conventus Vejledning til foreninger der er oprettet i Conventus Ændre adgangskode Opret personer, som skal have adgang til Conventus Opret nye titler Ændre i stamoplysninger Korrekt visning på Fritidsportalen Revideret

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet Vejledning til brugeradministrator EDI systemet 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugeradministrator. Opgaverne er: - Oprette og vedligeholde

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 18. maj 2018 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

Guide til Online tidsbestilling - en del af eportalen Revideret 26-06-2012

Guide til Online tidsbestilling - en del af eportalen Revideret 26-06-2012 Guide til Online tidsbestilling - en del af eportalen Revideret 26-06-2012 Indledning Med online tidsbestillingsmoduelt i Xdont, åbnes der for CGM s e-portal - kaldet Nembehandling.dk. Dette sted vil være

Læs mere

Alle tekstbokser er generelle informationer og ikke en del af selve step by step guiden.

Alle tekstbokser er generelle informationer og ikke en del af selve step by step guiden. Step by step guide til InfoScreens Indhold Log ind... 1 Oprette slide... 1 Offentliggøre slide...5 Se infoskærm... 6 Rediger et slide... 7 Fjerne slide fra skærm... 7 Ændre rækkefølge på slide på skærm...

Læs mere

Release note - Juni. Sikkerhed

Release note - Juni. Sikkerhed Release note - Juni Sikkerhed Log in Af sikkerhedsmæssige hensyn er det nu ikke længere muligt for browseren at gemme brugeres password til CaseFlow. Browserne vil dermed heller ikke automatisk foreslå

Læs mere

Menuen E-shop har 4 undermenupunkter: Varer, Kunder, Ordrer og Opsætning.

Menuen E-shop har 4 undermenupunkter: Varer, Kunder, Ordrer og Opsætning. E-shop E-shoppen giver dig mulighed for, at drive handel på Internet. Når du har modulet E-shop, vil du i hovedmenuen i administrationen kunne se disse menupunkter: Menuen E-shop har 4 undermenupunkter:

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

Opsætning af 60 dags regel

Opsætning af 60 dags regel 2015 Opsætning af 60 dags regel Indhold... 0 Guide til opsætning af 60-dags regel i Autolog Klienten... 1 Hvad er forskellen mellem den Automatiske og Manuelle opsætning af 60-dags reglen?... 2 Hvordan

Læs mere

Galleri modul. Side 1 af 18

Galleri modul. Side 1 af 18 Galleri modul Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Installation... 3 Oprette menupunkt... 5 Kategoriseret menupunkt (Avanceret)... 6 Opsætning... 9 Generel opsætning... 10 Opsætning

Læs mere

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul

UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul UMS SharePoint Portal Opgaveafleveringsmodul Version 1.0 Indhold UMS SharePoint Portal... 1 Ny opgave... 2 Rediger opgave... 4 Office dokumenter... 5 Kursisters besvarelser... 6 Sådan ser kursister opgaven...

Læs mere

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk Administrator manual INDHOLD 1. Registration Overblik Dashboard Medarbejder 2. Opret ny medarbejder Navn og oplysninger Legitimation Rediger / slet medarbejder 3. Opret ny kunder Navn og oplysninger Legitimation

Læs mere

ONLINE TILMELDING DTAF TEKNIK STÆVNER Ver01

ONLINE TILMELDING DTAF TEKNIK STÆVNER Ver01 Dansk Taekwondo Forbund(DTaF) er ved at udvikle et nyt Dansk online tilmelding til Stævnebrug, det er det samme system som allerede nu bruges til kurser og lejre. Stævne tilmelding er baseret på DTaF licens

Læs mere

HVAD KAN GOLFBOX GØRE FOR DIG?

HVAD KAN GOLFBOX GØRE FOR DIG? GOLFBOX Det har været bestyrelsens ønske at højne informationsniveauet og gøre det nemt for alle at få de øjeblikkelige informationer vedrørende klubben, banen, turneringer og sidst men ikke mindst elektronisk

Læs mere

Vejledning til lærere Oprettelse på www.pengeuge.dk

Vejledning til lærere Oprettelse på www.pengeuge.dk Vejledning til lærere Oprettelse på www.pengeuge.dk Denne vejledning gennemgår: 1. Tilmelding Hvis det er første gang du er med i Pengeuge. 2. Log ind Hvis du var med i Pengeuge 2015 og allerede er oprettet.

Læs mere

Digitale værktøjer til hverdagsrehabilitering Prototype

Digitale værktøjer til hverdagsrehabilitering Prototype Digitale værktøjer til hverdagsrehabilitering Prototype INDLEDNING Dette dokument beskriver den udviklede prototype i projektet Digitale værktøjer til hverdagsrehabilitering. Formålet med prototypen er

Læs mere

cpos Online Quickguide Version 1.0.2 FDF Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg - mail: support@unitec.dk

cpos Online Quickguide Version 1.0.2 FDF Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg - mail: support@unitec.dk cpos Online Quickguide Version 1.0.2 FDF Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg - mail: support@unitec.dk Manual til Indbetalingsportal HVORDAN LOGGER JEG IND FØRSTE GANG?... 3 HVORDAN TILFØJER JEG

Læs mere

1.1.3 Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden

1.1.3 Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden .. Arrangementer og aktiviteter til hjemmesiden Klik på menuen Alle arrangementer. Nu vises knappen Opret arrangement og alle Aktuelle arrangementer og aktiviteter. Ændret den. juni 09 Ældre Sagens hjemmesidesystem:..

Læs mere

Sådan anmelder du en studieliste online via Gramex hjemmeside

Sådan anmelder du en studieliste online via Gramex hjemmeside Sådan anmelder du en studieliste online via Gramex hjemmeside 1. Log ind på Dit Gramex Fra www.gramex.dk skal du klikke på MEDLEMS-LOGIN for at logge ind på Dit Gramex: Tast pladeselskabets Gramex-nummer

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Billedgennemgang af Introduktion til Intra for frivillige koordinatorer

Billedgennemgang af Introduktion til Intra for frivillige koordinatorer Billedgennemgang af Introduktion til Intra for frivillige koordinatorer Intra gør det muligt for dig som frivillig koordinator at få overblik over din frivilliggruppe og redigere oplysninger for gruppen,

Læs mere

Vejledning af Økonomi opsætning

Vejledning af Økonomi opsætning Vejledning af Økonomi opsætning 1. Økonomi Integration 2. Debitorindstillinger 3. Varekatalog 4. Betalingsskabeloner 5. Betalinger 6. Eksportér 7. Debitornumre og ventelistemedlemmer Økonomi Integration

Læs mere

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen.

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen. November 2015 Log in Hvis der i journalprogrammet er indtastet login-oplysninger til EDI Portalen, kan du fra dit journalprogram komme direkte ind i EDI Portalen. Ellers skal du logge ind i øverste højre

Læs mere

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen.

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen. April 2017 Log in Hvis der i journalprogrammet er indtastet login-oplysninger til EDI Portalen, kan du fra dit journalprogram komme direkte ind i EDI Portalen. Ellers skal du logge ind i øverste højre

Læs mere

7.0 Ældre Sagen mail. Log på For at logge på formands webmail skriv adressen: i adressefeltet i Internet Explorer.

7.0 Ældre Sagen mail. Log på For at logge på formands webmail skriv adressen:   i adressefeltet i Internet Explorer. 7.0 Ældre Sagen mail Log på For at logge på formands webmail skriv adressen: https://webmail.aeldresagen.dk i adressefeltet i Internet Explorer. I login vinduet indskrives brugernavn som er den tilsendte

Læs mere

Et forløb er en beskrivelse af et undervisningsforløb, som en klasse har gennemført.

Et forløb er en beskrivelse af et undervisningsforløb, som en klasse har gennemført. Indholdsfortegnelse Undervisningsressourcer... 2 Adgang... 2 Forløb... 3 Opret... 3 Rediger... 4 Slet... 4 Fag... 4 Emner... 4 Galleri... 5 Rediger... 5 Slet... 6 Undervisningsressourcer Undervisningsressourcer

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Ved at klikke på ADMIN i øverste menu linje går man ind i butiks administrations delen.

Ved at klikke på ADMIN i øverste menu linje går man ind i butiks administrations delen. Vejledning i www.tempobooking.dk s butiksadministration. Efter butiks LOGIN vises dagsoversigten: Ved at klikke på ADMIN i øverste menu linje går man ind i butiks administrations delen. Butiksadministrationen

Læs mere

Zenegy Enheder og Adgange

Zenegy Enheder og Adgange ENHEDER & ADGANGE INTRODUKTION Zenegy Enheder og Adgange Med Enheder og adgange holder du styr på, hvilket udstyr og IT-adgange de enkelte medarbejdere har fået stillet til rådighed. Enheder og Adgange

Læs mere

Vejledning til formularmodul

Vejledning til formularmodul Vejledning til formularmodul Side 1 af 25 Indledning Formularmodulet kan anvendes til bestilling af varer, booking af møder, indmeldelse - kun fantasien sætter grænser! Systemet er oprettet, så der er

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul

BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul BRUGERVEJLEDNING TYPO3 CMS Nyhedsbrev modul TYPO3 CMS Ext:direct_mail Side 1 Indhold Tilmeldings / Afmeldings processen... 2 Manuel tilføjelse af e-mail adresser... 3 Oprettelse af nyhedsbreve... 4 Udsendelse

Læs mere

Tema MitHelbred på din ipad

Tema MitHelbred på din ipad Tema MitHelbred på din ipad Sofus 18. oktober 2015 Side 1 Vejledning til Besøglægen.dk e-portal Første besøg Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at

Læs mere

Nyhedssystem med mailingliste

Nyhedssystem med mailingliste Nyhedssystem med mailingliste Side 1 af 12 Log ind på din hjemmeside, som du gør, når du opdaterer den. Gå herefter ind på afsnittet moduler. Tryk på Installér ud for OLO Nyheder. Side 2 af 12 Nu dukker

Læs mere

Velkommen til e-services

Velkommen til e-services Velkommen til e-services E-services giver patienterne mulighed for at kommunikere med sin læge via internettet - en mulighed som mange læger og patienter er glade for. Det giver en dejlig fleksibilitet

Læs mere

Indhold. Indholdsfortegnelse

Indhold. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 6 Licens... 7 Nyheder... 8 Log... 9 Password... 9 System...

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. Opret afdelinger og brugere til EDI for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator. Opret afdelinger og brugere til EDI for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator Opret afdelinger og brugere til EDI for FP attester og journaloplysninger 31. august 2017 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI-systemet

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 GECKO Booking kassesystem For oprettelse af flere kasseapparater, ret da henvendelse til GECKO Booking. Pris pr. ekstra er 49 kr. ex moms pr. måned. Vi tilbyder desuden ekstra udstyr til kasse-tilkøbsmodulet,

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Version 0.01 Side 1 af 16 Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer...

Læs mere

TIDSHÅNDTERING I PROMARK SEKRETÆRENS OPGAVER

TIDSHÅNDTERING I PROMARK SEKRETÆRENS OPGAVER TIDSHÅNDTERING I SEKRETÆRENS OPGAVER 1 Indhold 1. Sekretærens opgaver i ProMark... 2 2. Sådan registrerer du egen projekttid og eget fravær... 2 3. Sådan kontrollerer du, om alle uger i en måned er lukket

Læs mere

Opstartsvejledning til Conventus

Opstartsvejledning til Conventus Opstartsvejledning til Conventus Opret jeres forening/organisation Ændre adgangskode Opret personer, som skal have adgang til Conventus Opret nye titler Ændre i stamoplysninger Korrekt visning på Fritidsportalen

Læs mere

Brugervejledning. Der kan rulles frem og tilbage i dagene ved at benytte knapperne

Brugervejledning. Der kan rulles frem og tilbage i dagene ved at benytte knapperne Brugervejledning Dagens vagtplan: Når man som klinik logger på vagtsystemet, bliver man præsenteret for dagens vagtplan, der viser hele teamet med hvem der er på vagt og hvem der ikke er på vagt (eks.

Læs mere

Pronestor Catering. Modul 6. At bruge Pronestor Catering Side 6.0 6.5. Catering manager At bruge Bestillinger Side 6.1

Pronestor Catering. Modul 6. At bruge Pronestor Catering Side 6.0 6.5. Catering manager At bruge Bestillinger Side 6.1 Modul 6 At bruge Pronestor Catering Side 6.0 6.5 Catering manager At bruge Bestillinger Side 6.1 o Lås møder o Ordresøgning og historik o Rapporter og filtre At bruge Rapporter Side 6.2 o Udvælg rapporter

Læs mere

Velkommen til e-service

Velkommen til e-service Juli 2015 Velkommen til e-service E-service giver patienterne mulighed for at kommunikere med en klinik via internettet. Det giver en dejlig fleksibilitet i hverdagen, at patienterne kan kontakte sin behandler

Læs mere

Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler)

Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler) Vejledning til: Mine aktiviteter (behandler) Modulet "Mine aktiviteter" fungerer som et katalog over skemaer og øvelser, som er tildelt den enkelte borger. De skemaer og øvelser, man er vant til at give

Læs mere

Sikker fildeling. Opret sikker fil. Denne opgaveseddel skal alene gennemføres, hvis der skal oprettes et relevant dokument i Sikker fildeling.

Sikker fildeling. Opret sikker fil. Denne opgaveseddel skal alene gennemføres, hvis der skal oprettes et relevant dokument i Sikker fildeling. Sikker fildeling Opret sikker fil Denne opgaveseddel skal alene gennemføres, hvis der skal oprettes et relevant dokument i Sikker fildeling. Gå til Dokumenter og vælg Sikker fildeling Vælg Opret dokument

Læs mere

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. Jobordre

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. Jobordre Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG Jobordre Version: 1.0 Oprettet den 20. december 2018 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 2. JOBORDRE... 3 3. OPRETTELSE OG VISNING AF JOBORDREOPLYSNINGER... 3 3.1 OPRETTELSE

Læs mere

og intranet.sygehussonderjylland.dk

og intranet.sygehussonderjylland.dk www.sygehussonderjylland.dk og intranet.sygehussonderjylland.dk Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Før du starter... 3 Opret et arrangement... 4 Rediger et arrangement... 7 Kopier et arrangement...

Læs mere

2. 3. 4. 5. 1 6. 7. 8. 9. 10. 12. 13. Se dit værktøjs placering på et oversigtskort. Tryk på et værktøjsikon, for at gå til data vedr. netop dette værktøjsspecifikation. 2. Liste visning af dine værktøjer,

Læs mere

OPRETTELSE AF UDDANNELSE OG PROGRAMMER

OPRETTELSE AF UDDANNELSE OG PROGRAMMER Denne vejledning viser de trin man skal igennem for at oprette en uddannelse (et læringsforløb) og tilsvarende beskrives hvordan man efterfølgende opretter et program til uddannelsen. En uddannelse består

Læs mere

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system

Vejledning til elevadministration. Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Vejledning til elevadministration Vejledning til brug af Optagelse.dk som elevadministrativt system Forfatter:

Læs mere

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor!

2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! Forslag til Web kursus indhold. 1. Hvordan finder man vores side? 2. Gennemgå de offentligt tilgængelige sider. Hvad kan man finde hvor! 3. Gennemgå hvordan man bliver oprettet som medlem og får adgang

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere

VEJLEDNING HALLER. Udarbejdet af. Kultur & Fritid

VEJLEDNING HALLER. Udarbejdet af. Kultur & Fritid VEJLEDNING HALLER Udarbejdet af Kultur & Fritid November 2012 Indhold 1. Generel information... 3 2. Redigering af stamdata og visning på Fritidsportalen... 4 3. Oprettelse af titlen halinspektør... 7

Læs mere

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S Rev. 05-10 Brugervejledning Webshop Sika Danmark A/S Indholdsfortegnelse Afsnit Emne Side 1. Indledning 2 2. Quickguide forklaring af menu 3 2.1 Menu til venstre 3 2.2 Topmenu 3 3. Log-in 5 4. Bestilling

Læs mere

Manual til brug af Redoffice OneCompany s webshop

Manual til brug af Redoffice OneCompany s webshop Manual til brug af Redoffice OneCompany s webshop Side 1 af 17 Indhold i manual til Redoffice OneCompany s webshop: - Første kapitel er en general manual til webshoppen. - Andet kapitel omhandler søgemuligheder

Læs mere

VEJLEDNING TIL FORENINGER I

VEJLEDNING TIL FORENINGER I VEJLEDNING TIL FORENINGER I Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret/tilføj/rediger medlemmer i Ledelsen eller andre grupper...

Læs mere

O-service Brugervejledning

O-service Brugervejledning O-service Brugervejledning Denne manual er beregnet til de fleste brugere af O-service systemet. Brugere som blot skal vedligeholde egne oplysninger og som måske skal melde sig til arrangementer. O-service

Læs mere

Manual til frivillige om mulighederne på mitrødekors.dk

Manual til frivillige om mulighederne på mitrødekors.dk Manual til frivillige om mulighederne på mitrødekors.dk Indhold. Rediger din profil på Min Side a. Sådan retter du i din profil 2. Opret et indlæg under din aktivitet eller afdeling a. Skriv ud til andre

Læs mere

MANUAL TIL PROJECTWEB UDBUDSPORTAL FOR UDBUDSADMINISTRATORER

MANUAL TIL PROJECTWEB UDBUDSPORTAL FOR UDBUDSADMINISTRATORER Til ProjectWEB udbudsportal administratorer Dato Maj, 2019 Version 02 MANUAL TIL PROJECTWEB UDBUDSPORTAL FOR UDBUDSADMINISTRATORER Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Før udbudsperioden... 3 2.1

Læs mere

Vejledning. Indhold. Side 1

Vejledning. Indhold. Side 1 Indhold Sådan ligger du et Instagramfeed på en Facebook side... 2 Sådan laves et Instagramfeed... 3 Tilkobling af Instagram feed til Facebook side... 5 Sådan linkes der til et Instagramfeed... 7 Side 1

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give tobaksfagfolk et overblik

Læs mere

Brugervejledning til OIB Administrationsmodul

Brugervejledning til OIB Administrationsmodul Brugervejledning til OIB Administrationsmodul Brugervejledning til OIB administrationsmodul 1. Velkommen... 3 2. Support... 3 3. Om administration.oib.dk... 3 4. Log ind... 4 4.1. Hjælp til log ind...

Læs mere

Opsætning før undervisning

Opsætning før undervisning Vejledning til Opsætning før undervisning Version pr 2011-11-10 Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour.dk/manual Der arbejdes til stadighed på at forbedre vores brugervejledning

Læs mere

Mobile Arbejdssedler. Mobile TID. Mobile Observationer

Mobile Arbejdssedler. Mobile TID. Mobile Observationer Næsgaard MOBILE Generelt Flere vejledninger Næsgaard MOBILE kan anvendes til markregistrering og/eller til tidsregistrering. Har du adgang till både Mark og TID i PC program kan du som administrator bestemme

Læs mere

Oplæring til tidsbestilling

Oplæring til tidsbestilling Oplæring til tidsbestilling Man har forskellige muligheder for at bestille en tid til sin golfrunde på denne side vil jeg forsøge at beskrive disse muligheder. Dette skal bruges som en vejledning I kan

Læs mere

4 ARBEJDE MED SEKTIONER

4 ARBEJDE MED SEKTIONER 4 ARBEJDE MED SEKTIONER Sektioner er en ny måde at vise indhold på. I bund og grund handler det om, at vi opdeler en side i en eller flere sektioner, som kan vise indhold på en række forskellige måder.

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer... 6 Trin 5: Registrer

Læs mere

MASCOT SmartStore Quick guide Administrator / customer ver3,0

MASCOT SmartStore Quick guide Administrator / customer ver3,0 ver3,0 Indhold Opret en samleordre... 2 Returner markeret ordre til medarbejder... 7 Vedligehold medarbejderdata... 9 Pointoversigt / tilskrivning... 10 Opret en ny medarbejder... 11 Lås en medarbejder...

Læs mere

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen

Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Brugervejledning til udfyldelse og udstedelse af Europass Mobilitetsbevis i Europass Mobilitetsdatabasen Europass Mobilitetsbevis skal udfyldes og udstedes i mobilitetsdatabasen: http://mobilitet.europass.dk/.

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.9 Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN TILKNYTTER DU EN RELATION TIL DIN KONTO (ADMINISTRER FLERE

Læs mere

Guide til madordning. Indhold. 1. Log ind på din konto...2 2. Bestil mad til dit barn...4

Guide til madordning. Indhold. 1. Log ind på din konto...2 2. Bestil mad til dit barn...4 Guide til madordning Indhold 1. Log ind på din konto...2 2. Bestil mad til dit barn...4 Bestil mad...4 Vise ordrer... 10 Annullere ordrer... 11 Kontaktoplysninger... 13 gladsaxekortet@gladsaxe.dk Side

Læs mere

JOBLOG. Sådan bruger du din joblog

JOBLOG. Sådan bruger du din joblog JOBLOG Sådan bruger du din joblog INDHOLD 4 BRUG DIN JOBLOG AKTIVT 5 FÅ OVERBLIK OVER DINE JOBANSØGNINGER 6 STATUS PÅ JOBANSØGNING 7 OPRET NY JOBSØGNING 9 ANSØGNINGSMETODE 10 ANSØGNINGSDATO 12-13 DEN ENKELTE

Læs mere

Bestil engangs fondsudtræk

Bestil engangs fondsudtræk Bestil engangs fondsudtræk Emne Bestilling af fondsudtræk er pr. 26.04.2015 integreret i Jyske Netbank Erhverv. Vejledning Registrering af faste indstillinger Inden du bestiller det første fondsudtræk,

Læs mere

Du modtager en mail, når arrangøren af dit møde/kursus/arrangement har gjort klar til afregning, typisk få dage efter kurset er gennemført.

Du modtager en mail, når arrangøren af dit møde/kursus/arrangement har gjort klar til afregning, typisk få dage efter kurset er gennemført. Vejledning til rejseafregning via Mit DSR Når du har været til et møde, et kursus eller andet DSR arrangement, som berettiger til refusion af rejseudgifter og andre udlæg i henhold til DSR s rejseregler,

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening DcH s Eftersøgningstjeneste DcH Eftersøgningstjenestens elektroniske rapporteringssystem. Baggrund Dette elektroniske Rapporteringssystem er fremstillet

Læs mere

Nexus Guidelines Dokumentation Plan - Fælles Sprog III. Version 1

Nexus Guidelines Dokumentation Plan - Fælles Sprog III. Version 1 Nexus Guidelines Dokumentation Plan - Fælles Sprog III Version 1 Indhold KLs procesmodel... 3 Tilføj Grundforløb... 4 Tilføj Forløb... 5 Opret Organisationsenhed... 6 Tilknyt bruger... 7 Opret Årsager

Læs mere

Quick Guide til Visit Gæstesystem i Backend.

Quick Guide til Visit Gæstesystem i Backend. 12.12.2016 Quick Guide til Visit Gæstesystem i Backend. Version: 2.5.2 Indholdsfortegnelse. Side 1: Side 2: Side 3-4: Side 5: Side 6-15: Side 16-17: Side 18-19: Side 20: Indholdsfortegnelse. Opsætning

Læs mere

Datastuen-ns Vejledning Outlook 1

Datastuen-ns Vejledning Outlook 1 Denne vejledning omhandler: Indhold 1. Åbningssiden... 1 2. Hvordan læses/åbnes mail/vedhæftede filer... 3 3. Hvordan sender vi en mail/vedhæfter billeder eller dokumenter... 5 4. Åbne for menubjælken...

Læs mere

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Manual Version 2 til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Oversigt: Login Hjemmeside...... side 3 Login Administrationsmodul... side 5 Kategorier.. side 6 Opret/rediger første side...

Læs mere

HåndOffice Holdopgaver

HåndOffice Holdopgaver HåndOffice Holdopgaver Holdopgaver... 3 Aktiviteter... 3 Opret aktivitet... 4 Aktivitets gentagelser... 8 Deltagere i aktivitet... 10 Oprette opgaver til aktivitet... 10 Send besked til deltagere.... 13

Læs mere

4.0 Velkommen til manualen for kanalen RSS Introduktion til kanalen Hvad er et spot? Opret et nyt spot 2

4.0 Velkommen til manualen for kanalen RSS Introduktion til kanalen Hvad er et spot? Opret et nyt spot 2 4.0 Velkommen til manualen for kanalen RSS 1 4.1 Introduktion til kanalen 1 4.2 RSS kanalside 1 4.2.1 Hvad er et spot? 2 4.2.2 Opret et nyt spot 2 4.2.3 Aktivt og inaktivt spot 4 4.2.4 Rediger et spot

Læs mere

API-import af kundedata fra e-conomic

API-import af kundedata fra e-conomic API-import af kundedata fra e-conomic Herunder følger en beskrivelse af hvordan du opretter en forbindelse mellem e-conomic og, der tillader at kunder kan blive synkroniseret mellem de to systemer. Opsætning

Læs mere

Quickguide til kredscms. Login

Quickguide til kredscms. Login Quickguide til kredscms Dette er en quickguide, der vil præsentere dig for de mest basale funktioner i kredscms. Finder du ikke svar her, så prøv at spørge andre webmastere via debatforummet på leder.fdf.dk:

Læs mere

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password:

WordPress manual..hjerteforeningen.dk/wp-admin. Brugernavn: Password: WordPress manual.hjerteforeningen.dk/wp-admin Brugernavn: Password: April, 2015 Generelt Du kan benytte WordPress fra alle platforme. Det vil sige, du kan redigere jeres hjemmeside fra din computer, din

Læs mere

Bestil FIK udtræk til Jyske Netbank Erhverv

Bestil FIK udtræk til Jyske Netbank Erhverv Bestil FIK udtræk til Jyske Netbank Erhverv Emne Du udsteder Indbetalingskort til dine kunder, og vil gerne have afstemt disse indbetalinger automatisk. Nedenfor vises, hvordan du bestiller filer med FIK

Læs mere