Ejerforeningen Dommervænget 4-14

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ejerforeningen Dommervænget 4-14"

Transkript

1 Ejerforeningen Dommervænget 4-14 År 2005, onsdag den 26. oktober, kl afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde.. Tilstede på generalforsamlingen var ejerne af ejerlejlighed nr.: 6, 7, 10, 13, 19, 20, 22, 25, 26, 28, 29, 30, 34, 36, 37, 39, 41,45, 47, 50, 55, 64, 65, 69, 72, 85, 87,89, 92, 95,100, 109, 116, 119,120, 121, 130,136, 137, 138, 141, 142, 147, 152, 153 og 154, samt lejlighederne nr. 1, 3, 5, 8, 11,15, 17, 32, 35, 38, 44, 49, 51, 59, 63, 70, 79, 80, 86, 88, 91, 98, 103,117, 123, 131, 145, 148, og 149 (restejendomsejer) Repræsenteret ved fuldmagt var ejeren af lejlighed nr. 96 Dette giver et fremmøde på 6503/ pr. fordelingstal svarende til 49,89 Som repræsentant for LEA ejendomsadministration as deltog ejendomsadministrator Ulla Knudsen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Valg af stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår (vedlægges). 3A Beretning fra følgende udvalg: Legepladsudvalg Grøntudvalg Vej og containerudvalg Antenneudvalg. 4. Forelæggelse af foreningens årsrapport for det forløbne regnskabsår til godkendelse (vedlægges). 5. Forelæggelse af foreningens driftsbudget for det kommende regnskabsår til godkendelse vedlægges) 6. Indkomne forslag: Følgende forslag er modtaget til behandling på generalforsamlingen (vedlægges): 1. Forslag fra Jytte Hansen, Dommervænget 10 A, st. tv.

2 2. Forslag fra Henny Hansen, Dommervænget 12 C, Ejerforeningen Dommervænget Forslag fra Vivi Sørensen, Dommervænget 4 E, st Forslag fra Per Felt, Dommervænget 4 E. 6. Forslag fra Finn Mortensen, Dommervænget 6 B, st. tv. 7. Forslag Rasmus Petersen og Susan Eriksen, Dommervænget 14 C, Forslag fra Bahattin Øzcan, Dommervænget 10 D, st. tv. 7. Valg af medlemmer til bestyrelsen. På valg er: Per Romdal (villig til genvalg) Sigga Joensen (villig til genvalg) Endvidere skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem (for I. år) i stedet for Brian Hindsbøl som er fraflyttet foreningen. 8. Valg af suppleanter til bestyrelsen. 9. Supplering af medlemmer diverse udvalg. 10. Valg af revisor. 11. Valg af suppleant for revisor. 12. Eventuelt. Formand Hans Hansen bød velkommen Ad. Dagsordenens punkt 1: Per Felt blev valg til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen i.h.t. vedtægternes 11 var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Ulla Knudsen blev valgt til referent. Ad. Dagsordenens punkt 2: John Hansen og Emil Langhoff blev valgt til stemmetællere. Ad. dagsordnens punkt 3 + 3A: Formand Hans Hansen gennemgik den udsendte årsberetning som var vedlagt indkaldelsen. Hans Hansen henviste specielt til punktet vedrørende nyt vaskerisystem, samt problemer med Hedeselskabet.

3 Flere af de fremmødte udtrykte utilfredshed med Hedeselskabets arbejde f.eks.. vedligeholdelsen af det grønne område, trappevask m.m. Endvidere blev det påtalt, at træerne på ejendommen område nogle steder var så høje, at de skyggede for lys på altanerne. Hans Hansen oplyste, at Hedeselskabet var indkaldt til møde vedrørende kompensation /opstramning, samt at beskæring/fældning af træer var med i bestyrelsens overvejelser vedrørende vedligeholdelse af de grønne områder. Beretningen godkendtes herefter. Sigga Joensen aflagde beretning fra legeplads- og grøntudvalget. Sigga oplyste, at lejepladsen ikke var helt færdig, men at legepladsudvalget ville arbejde videre med lejepladsen, hvis der igen i år, i budgettet, blev afsat penge til legepladsudvalget. Sigga Joensen oplyste at udvalget arbejdede med løsning af problemet med jordbunken mellem Dommervænget Udvalget har undersøgelser i gang vedrørende evt. beplantning af jordvolden. Det har vist sig, at omkostning ved fjernelse af bunken kommer op i nærheden af kr ,00. Generalforsamlingen opfordrede bestyrelsen til at udsende foreningens husorden på flere sprog. Emil Langhoff aflagde beretning fra teknikudvalget. Udvalget har undersøgt forskellige muligheder vedrørende installation af Internet i hele ejendommen (udvalgets resultat er udsendt sammen med indkaldelsen) Herudover har udvalget være i kontakt med naboejendomme for eventuelt at etablere en fælles løsning. Her er endnu igen afklaring, men der arbejdes stadig på en mulig løsning. Endvidere er udvalget opmærksom på, at teknologien udvikler sig meget hurtigt, og vil forsøge at finde en løsning der er både tidssvarende og fremtidssikret. Generalforsamlingen opfordrede teknikudvalget til at indkalde alle interesserede til et fællesmøde, for afklaring af, hvor mange der er interesseret og hvilke behov, der skal tages højde for. Ulrik Sørensen aflagde beretning fra vej-, asfalt-, skralde- og containerudvalg. Ulrik Sørensen oplyste, at der ikke havde været særlig aktivitet i udvalget. Ad. Dagsordenens punkt 4:

4 Ulla Knudsen gennemgik den med indkaldelsen udsendte årsrapport udvisende et overskud på Kr ,00 Overskuddet foreslås fordelt således: Overføres til henlæggelse planlagt vedligeholdelse kr ,00 Restoverskud overføres til næste år kr ,00 Hans Hansen oplyste, at hvis der skulle opretholdes en rimelig vedligeholdelsestilstand i ejendommen, skulle det overvejes om indbetalingen til grundfonden skulle hæves. Formanden opfordrede medlemmer til at tænke over forslag til forhøjelse af grundfonden. Der blev konstateret en datofejl samt en formelfejl i fordelingsregnskabet, Fejlen som ingen betydning har for det samlede regnskabet vil blive korrigeret i.h.t. generalforsamlingen godkendelse. Christian Dam Pedersen som repræsenterede restejendomsejeren Advokatfirmaet Qvist Stanbrook havde følgende kommentar til regnskabet: "I efteråret 2003 blev ejendommes vinduer udskiftet arbejder til efter budgettet omkring 13. mio. kr. Det er uacceptabelt. At der afholdes så store omkostninger i ejerforeningen, uden at det afspejler sig i ejerforeningens regnskab. Der må som minimum af en note fremgå, hvilke omkostninger der har været afholdt til arbejdet i disses hovedgrupper, og hvor meget der er indbetalt af medlemmerne, således at de enkelte medlemmer kan kontrollere om omkostningerne er afholdt i overensstemmelse med de beslutninger, der er truffet på de tidligere generalforsamlinger, og sådan at vi medlemmer har sikkerhed for at også denne aktivitet har været gennem foreningens revision. Som det er nu er årsrapporten ikke retvisende. Vi gjorde allerede sidste år ejerforeningens administrator og formand opmærksom på dette problem i håb om at fejlen ville være rettet i år. Da der heller ikke i det regnskab der aflægges nu fremgår hvilke omkostninger, der har været afholdt til udskiftning og da det stadig ikke fremgår at eller om - byggeomkostningerne har været underlagt ejerforeningens revision, må jeg desværre sige at jeg er nødt til på vegne ejeren af restejendomme at stemme imod godkendelse af årsrapporten og må forlange, at der aflægges en ny, der er retvisende på spørgsmålet om de afholdte byggeomkostninger". Efter en kort debat blev årsrapporten sat til afstemning. Der blev afgivet stemmer fra 46 ejere: For årsrapporten stemte 2358, imod årsrapporten stemte 3744, Blanke 248

5 Årsrapporten blev forkastet og nyt regnskab udfærdiges til fremlæggelse inden udgangen af 2005 på en ekstraordinær generalforsamling. Ad. dagsordenens punkt 5 Ulla Knudsen gennemgik det sammen med indkaldelsen udsendte budget for 2005/2006 indeholdende pristalsregulering af fællesudgifteme således at de i regnskabsperioden udgør: Fællesudgifter kr ,00 Eller årligt pr. fordelingstal kr. 205,00 Hertil kommer indbetaling til grundfond kr ,00 Eller årligt pr. fordelingstal kr. 24,32 Samt hybridnetafgift pr. lejlighed kr ,00 Beregning over de forskellige fordelingstalstørrelser i foreningen er noteret på bagsiden af budget 2005/2006 Det forventes at lade fællesudgifterne og grundfond stige pr. 1.juni 2006 svarende til udviklingen i pristallet januar 2005 til januar En eventuel yderligere stigning vil blive forelagt på foreningens ordinære generalforsamling Bestyrelsen har valgt at fastsætte fast rådighedsbeløb til legeplads og grønt udvalg. Alle udvalg er underlagt bestyrelsen med hensyn til regnskab, godkendelser m.m. Generalforsamlingen godkendte eenstemmigt budgettet. Ad. dagsordenens punkt 6. Til behandling på generalforsamlingen var modtaget følgende forslag: 1. Forslag fra Jytte Hansen, Dommervænget 10 A, st. tv. 2. Forslag fra Henny Hansen, Dommervænget 12 C, 2. tv. 3. Forslag fra Vivi Sørensen, Dommervænget 4 E, st Forslag fra Per Felt, Dommervænget 4 E. 5. Forslag fra Finn Mortensen, Dommervænget 6 B, st. tv 6. Forslag Rasmus Petersen og Susan Eriksen, Dommervænget 14 C, 2. th. 7. Forslag fra Bahattin Øzcan, Dommervænget 10 D, st. tv. Alle forslag er udsendt sammen med indkaldelsen. Forslagene blev drøftet og følgende blev besluttet: Ad. forslag 1:

6 Der opsættes større opslagstavler i opgangene. Orientering fra bestyrelsen opsættes hver kvartal på opslagstavlerne. Henvendelser til fra beboerne til bestyrelsen skal besvares hurtigere. Ad. forslag 2: Da alle punkterne i forslaget allerede er udbedret eller igangsat, bortfaldt forslaget i henhold til aftale med forslagsstilleren. Ad. forslag 3: Teknikudvalget oplyste, at de havde haft møde med forskellige udbydere af Kabel TV m.m., men endnu ikke udfærdiget endeligt oplæg. Generalforsamlingen opfordrede teknikudvalget til at arbejde videre med kablingen, således at endeligt forslag kunne fremlægges på en kommende generalforsamling. Ad. forslag 4: Generalforsamlingen opfordrede containerudvalget til at finde en løsning for omplacering af containerne. F.eks. kunne det ene hundetoilet sløjfes. Ad. forslag 5: De i forslaget nævnte punkter er udbedret, og forslaget udgik.. Ad. forslag 6: Bestyrelsen har ikke beføjelse til at etablere fartbump, det er et kommunalt anliggende. Stykket mellem nr. 14 og den røde bro er ikke ejerforeningens område. Generalforsamlingen pålagde bestyrelsen at undersøge mulighederne for at etablere fartbump. Ad. forslag 7: Formanden har svaret forslagsstilleren skriftligt og emnet er nævnt i beretningen. Generalforsamlingen godkendte formandens svar og forslaget udgik.

7 Ad. dagsordenens punkt 7: Som bestyrelsesmedlem valgtes: Poul Erik Larsen, Dommervænget 14 A, I. tv. (2 år) Lotte Eriksen, Dommervænget 4 B, st. tv. (1 år) Per Romdal, Dommervænget 10, D, I. tv. (2 år) Herudover består bestyrelsen af: Formand Hans Hansen, Dommervænget 8 B, 1. Thomas Enoch, Dommervænget 8 A, 2. tv. Ad. dagsordnens punkt 8: Som bestyrelsessuppleanter valgtes: Sigga Joensen, Dommervænget 6 A, 2. th. (1 år) Poul Ingerslev, Dommervænget 8 B, 2. th. Ad. dagsordenens punkt 9: Grønt udvalg arbejder med: beskæring og fældning af træer og buske, fællesområder og består af: Else Jensen, Dommervænget 10 C, I. th. Peter Madsen, Dommervænget 4 E, 1 4. Erik Fredenslund, Dommervænget 4 C, 2. tv. Legepladsudvalg arbejder med. udskiftning af legeredskaber, udformning, beliggenhed og sikkerhed af legepladser og består af-. Sigga Joensen, Dommervænget 6 A, 2. th. Lene Gamstrup, Dommervænget 8 A, st. th. Teknikudvalg arbejder med: kanalvalg, undersøgelser af stordrift m.m. og består af: Emil Langhoff Dommervænget 6 B, I. tv. Lotte Eriksen, Dommervænget 4 B, st. tv. Brian Dahlberg, Dommervænget 8 c, I. tv

8 Container, parkering, asfalt og skraldeudvalg arbejder med; storskraldsbehov, parkeringsbehov, asfaltarbejder m.m. og består af: Peter Madsen, Dommervænget 4 E, 1-4. Hans Jørgen, Dommervænget 4 B, 2. tv. Ulrik Sørensen, Dommervænget 8 D, 2. tv. Poul Erik Larsen, Dommervænget 14 A, I. tv Ad. dagsordenens punkt 10: Statsautoriseret revisionsfirma Delnitte, Weidekampsgade 6, 2300 København S. Ad. dagsordenens punkt 11: Der blev ikke valgt suppleant for revisor (da revisionen varetages af et firma). Ad. dagsordenens punkt 12: Flere klagede over den blå inddækning på altandør. Flere klagede over at der var mange løse katte. Generalforsamlingen opfordrede til at medlemmer der har kat, holder disse indendørs. Flere klagede over centralsugeanlæg/emhætter. Da der ikke var flere punkter til behandling på dagsordenen, takkede dirigenten for god ro og orden og hævede generalforsamlingen kl Dirigent: Formand: Referent: Per Felt Ulla Knudsen

Ejerforeningen Dommervænget 4-14

Ejerforeningen Dommervænget 4-14 Ejerforeningen Dommervænget 4-14 År 2006, onsdag den 25. oktober, kl. 18,30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 hos Strandberg, Skomagergade 11 4000 Roskilde. Tilstede

Læs mere

Dette giver et fremmøde på 3110/13.034 pr. fordelingstal svarende til 23,86

Dette giver et fremmøde på 3110/13.034 pr. fordelingstal svarende til 23,86 År 2004, torsdag den 28. oktober, kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 hos Strandberg, Skomagergade 11, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var ejerne

Læs mere

Ejerforeningen Dommervænget 4-14

Ejerforeningen Dommervænget 4-14 Ejerforeningen Dommervænget 4-14 År 2007, onsdag den 24. oktober, kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 hos Strandberg, Skomagergade 11, 4000 Roskilde. Tilstede

Læs mere

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse.

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse. År 2002, tirsdag, den 29. oktober kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var

Læs mere

Ejerforeningen Dommervænget 4-14

Ejerforeningen Dommervænget 4-14 Ejerforeningen Dommervænget 4-14 År 2008, torsdag den 23. oktober, kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 hos Strandberg, Skomagergade 11, 4000 Roskilde. Tilstede

Læs mere

o.rr*de Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 4-14. 4000 Roskilde Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv

o.rr*de Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 4-14. 4000 Roskilde Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv 4-14. 4000 Roskilde Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 Den 261102011 kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen Dommervænget

Læs mere

Dette giver et fremmøde på 6.770/ per fordelingstal svarende til 51,94%

Dette giver et fremmøde på 6.770/ per fordelingstal svarende til 51,94% År 2001, tirsdag den 30. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var ejerne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø År 2004, den 20. april afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø. Til stede var 21 ud af 28 ejerlejlighedsejere,

Læs mere

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling REFERAT E/F Amerikahus ordinær generalforsamling Mødested: Adina Apartment Hotel Copenhagen Mødedato: Tirsdag den 29- maj 2018 kl. 19:00 Fremmødte: Der var repræsenteret 36 af foreningens 105 lejligheder,

Læs mere

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg

Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Advokat Per Therkildsen Ejendomsadministration I/S * Buddingevej 289 * 2860 Søborg Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Willemoesgade 32-36 Onsdag den 11. maj 2005, afholdtes ordinær

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

Dette giver et fremmøde på 7.494/ per fordelingstal svarende til 57,50%.

Dette giver et fremmøde på 7.494/ per fordelingstal svarende til 57,50%. År 2000, onsdag den 25. oktober kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var ejerne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II. Referat af ordinær generalforsamling for Ejerforeningen Åhavnen II. Ejerforeningen E/F Åhavnen II REFERAT AF GENERALFORSAMLING FOR E/F ÅHAVNEN II Dato: 28. april 2009 Sted: Emne: Deltagere: Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge Referat af ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling i E/F Rentemestergården afholdt den 20. marts 2012 kl. 19:00 i Kulturhuset, Tomsgårdsvej 35, 2400 København NV. Der var fremmødt repræsentanter eller afgivet fuldmagt

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT Advokatfirmaet NICOLAI GIØDESEN Le. Mortensens Eftf. Nicolai Giødesen, advokat (Hl Ejendomsadministrationen: Telefontid hverdage 10-13 Telefax 33 15 84 48 Frederiksholms Kanal 18 1220 København K Tlf.

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Anette Kirkeskov HD A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21 Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00

Referat af ordinær generalforsamling i. E/F Victor Bendix Gade 16-24. Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Victor Bendix Gade 16-24 Afholdt torsdag den 27. februar 2014 kl. 18.00 Hos Advokaterne Arup & Hvidt, Nørre Voldgade 88, 1358 København K Til stede var ejerne

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København V Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Skydebanen Ejd.nr.: 1-460 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Skydebanen, 1709 København

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

EF ungarnsgade 3541 m.fl.

EF ungarnsgade 3541 m.fl. BOLIGEXPERTEN ADMIN ISTRATION A/S VESTERBROGADE 12 1620 KøBENHAVN V cvr-nr. 21397245 rlf.33 2299 4L TLF. TID : 10.00-14.00 FAX 33 22 66 93 ADM@BOLIGEXPERTEN.DK WWW.BOLIGEXPERTEN.DK BANK: Nordea Eank reg.

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD År 2015, torsdag den 26. november kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011

Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011 Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011 Til generalforsamlingen tirsdag d. 17. maj, 2011 har vi følgende tillægsbemærkninger til selve referatet. Ad 5. Budgetforslag 2011. Ved generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken, tirsdag den 28. marts 2017 kl. 19:00 Tirsdag den 28. marts 2017, kl. 19:00 afholdtes der ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Katrinebjergparken,

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten Hos STAY Black, Islands Brygge 79A, 2300 København Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Referat for E/F Rosagården 1-5

Referat for E/F Rosagården 1-5 Referat for E/F Rosagården 1-5 Der blev afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1 5, den 30. april 2015 kl. 19:00, på Østervangsskolen, biologilokale, Astersvej 15, 4000 Roskilde

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgade 35

Ejerforeningen Drejøgade 35 Ejerforeningen Drejøgade 35 Onsdag den 23. marts 2011, kl. 18:00, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Drejøgade 35. Generalforsamlingen afholdtes i Drejøgårdens lokaler, Drejøgade 26F,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34.

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. Til stede var: Morten Kryger, Tartinisvej 30, st.tv., Katja Mynster

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Ejerforeningen Bryggervangen År 2014, onsdag den 30. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bryggervangen i ejendommens gård. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Anders Vendrup,

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

E/F Solvej. Referat af ordinær generalforsamling 2018

E/F Solvej. Referat af ordinær generalforsamling 2018 E/F Solvej Referat af ordinær generalforsamling 2018 Tirsdag den 25. september 2018 kl. 19.00 blev der holdt ordinær generalforsamling i E/F Solvej i Restaurant Allégade 10, Frederiksberg. For generalforsamlingen

Læs mere

3. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår 2017/18 (vedlagt)

3. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår 2017/18 (vedlagt) Den 24/10 2018 kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen på Dommervænget 4-14, 4000 Roskilde i Beboerlokalet, Hedeboparken 6, Kælder under kollegiet på den store p-plads.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling A/B Sadolinparken 2 Ejd.nr.: 1-598 Dato: 21. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013, den 21. marts kl. 17.20, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Sadolinparken 2 i Kvarterhuset,

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4

Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Referat Ordinært Repræsentantskabsmøde tirsdag, den 18. februar 2014, kl. 19:00 i Multisalen, Sofievej 4 Tilstede: Formand Hans Helge Andersen, næstformand Lotte Vestergaard, Hans Ole Olesen, Leif Rasmussen,

Læs mere

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT

A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. «Kli_nummer»- «Sag_nummer» A/B MARIENBORG AF 1902 GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2019, torsdag den 24. januar, kl. 19.00 Sted/Adresse Marienborg Hallen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederikberg Til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

A/B Enghaven. Referat af ordinær generalforsamling

A/B Enghaven. Referat af ordinær generalforsamling A/B Enghaven Referat af ordinær generalforsamling Afholdt torsdag den 24. april 2014 kl. 19.00 Vesterbro Ny skole - indgang overfor nr 24 og 26 i Ejderstedgade Generalforsamlingen blev afholdt med følgende

Læs mere

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv.

Lundbyesgade 7: Karen, st.tv., Christian, st.th., Lene, 1.tv., Anne Marie, 1.th., Charlotte, 2.th., Christina, 3.th. og Pia, 4.tv. REFERAT A/B Lundbis ordinær generalforsamling Mødested: Fællesrum i A/B Lundbis Mødedato: 10.04.2018, kl. 19.00 Fremmødte: Bissensgade 18: Lone, 1.tv., Linda, 1.th., Peter, 2.tv., Leif, 2.th. og Jette,

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012

Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 Generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården, 2012 År 2012, mandag den 16. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Sct. Kjeldsgården i kantinen i Niels Steensens Gymnasium, Sankt Kjelds

Læs mere

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010

A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 A/B POSTGÅRDEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2010 År 2011, torsdag d. 13. januar kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Postgården i lokalerne Prinsessen, Prinsesse Charlottes

Læs mere

Ejerforeningen Solvej

Ejerforeningen Solvej Ejerforeningen Solvej Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 27. september 2011 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for 2010/11. 3. Årsregnskab for 2010/11 til godkendelse.

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) i kontorfællesskab med BJØRN NIELSEN J.nr. 600211 HO/mh 600211 HO

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34

Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T. Bremensgade 30-34 Frederiksberg, 13. marts 2007 Ref.: 8061/AH/kr G E N E R A L F O R S A M L I N G S R E F E R A T Bremensgade 30-34 År 2007, den 13. marts kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 600215 HO/CL HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) i kontorfællesskab med BJØRN NIELSEN 600215 HO EMB

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Ejendomsadministrator Jette Houborg og praktikant Rikke Kjærgaard blev valgt som referent.

Ejendomsadministrator Jette Houborg og praktikant Rikke Kjærgaard blev valgt som referent. EJENDOMS- ADMINISTRATION Frederiksberg, 19. maj 2014 REFERAT Ejd.nr. 8-857 E/F Hvidovrevang ordinær generalforsamling Mødested: Risbjerggårds store sal, Hvidovrevej 241, 2650 Hvidovre Mødedato: 1. april

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Afholdt den 19. april 2018 Ejerforeningen Marselis Boulevard 38-40

Referat af ordinær generalforsamling Afholdt den 19. april 2018 Ejerforeningen Marselis Boulevard 38-40 Referat af ordinær generalforsamling Afholdt den 19. april 2018 Ejerforeningen Marselis Boulevard 38-40 Følgende ejerlejligheder var repræsenteret: 101, 103, 105, 204, 205, 207, 304, 307, 403, 404, 407,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2015, den 21. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København S, med følgende dagsorden.

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 25. april 2006, kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev

Grundejerforeningen. Terrasserne. Himmelev Grundejerforeningen Terrasserne Himmelev ORDINÆR GENERALFORSAMLING Torsdag den 12. juni 2014 kl. 19.00 på Himmelev Sognegård Fynsvej 69, 4000 Roskilde Generalforsamlingen tilstræbes afholdt indenfor tidsrummet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw

Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Til boligtagerne. Den 3. oktober 2018 JR/jw Afd. 33 Hedelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt tirsdag den 18. september 2018 kl. 19.00 i Beboerhuset i nr. 61. Referat: 1. Valg af dirigent, stemmetællere

Læs mere

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS BO HANSEN Advokat Møderet for Højesteret Aut. bobestyrer MORTEN HARTELIUS Advokat Møderet for Landsret J.nr. 50984/DA R E F E R A T af ordinær generalforsamling

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

vinaaardshus KL. 17:30 advokatfirmaet vingaardshus a/s t: t:

vinaaardshus KL. 17:30 advokatfirmaet vingaardshus a/s t: t: ~ vinaaardshus Jesper Studsgaard Vingårdsgade 22 9000 Aalborg Tlf. 46 92 92 00 J.nr: 110-118908 HCA/LK REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I EJERFORENINGEN TEGLVÆNGET 1-19 OG VANGS ALLE 6-10 ONSDAG

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere