KOMMUNE ULLERSLEV NR. 30 LOKALPLAN FOR ET OFFENTLIGT OMRÅDE VED KALIFFENLUND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KOMMUNE ULLERSLEV NR. 30 LOKALPLAN FOR ET OFFENTLIGT OMRÅDE VED KALIFFENLUND"

Transkript

1 ULLERSLEV LOKALPLAN KOMMUNE NR. 30 FOR ET OFFENTLIGT OMRÅDE VED KALIFFENLUND

2 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSEFOR LOKALPLANFORSLAGET Indledning side i Indholdet af lokalpianforslaget side i Forholdet til anden planlægning for området side i Lokalpianforslagets midlertidige retsvirkninger side 2 Lokalpianens retsvirkninger side 3 Oplysninger om fristen for fremsættelse af indsigelser og ændringsforslag side 3 Endelig vedtagelse side 4 Udskrift af kommunalbestyrelsens beslutningsprotokol herunder standpunkter side 5 LOKALPLANENS BESTEMMELSER i Lokalpianens formål side 6 2 Område og zonestatus side 6 3 Områdets anvendelse side 6 4 Udstykning side 7 5 Vej- og stiforhold side 7 6 Ledningsanlæg side 7 7 Bebyggelsens omfang og placering side 8 8 Ubebyggede arealer side 8 9 Tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder side 9 10 Servitutter side 9 ii Dispensation side 9 12 Påtaleret side 9 13 Klageadgang side 9 14 Vedtagelsespåtegning side Tinglysning side 10 LOKALPLANENS KORT

3 i Indledning. Ullerslev kommunalbestyrelse har vedtaget at udarbejde nærværende lokaiplan for et område til offentlige formål ved Kaliffenlund. Indholdet af lokaiplanforslaget. Lokaiplanforslaget omfatter et areal på 11,85 ha. Området er tilsluttet fly forlagt landevej 707 i km 37,24 i vejens højre side via den private fællesvej, Kaliffenlund. Tilslutningen er midlertidig. I forbindelse med områdets videre udbygning foretages en ny vejtilslutning til landevej 707 længere mod nord og den nuværende tilslutning lukkes. Lokaiplanen indeholder bl.a. bestemmelser om: at området udlægges til offentlige formål, såsom hundetræningsbane, ridebane, natur- og vildtpleje samt fællesareal og parkeringsplads, ~ der kun må opføres bygninger der er nødvendige for områdets anvendelse f.eks. klubhus, toiletbygning m.v., g.~en eventuelle nye bygninger skal opføres i umiddelbar nærhed af de bestående bygninger og de må kun opføres i i etage, a~området forbliver i landzone. Forholdet til anden planlægning. Området er medtaget i Kommuneplan hvor området udlægges til offentlige formål med følgende rammer for lokalpianlægningen: Anvendelse: Området skal anvendes til offentlige, rekreative formål d.v.s. grønt rekreativt område, aktivitetssted for foreninger og klubber samt diverse øvrige fritidsformåi. Inden for området må kun placeres bebyggelse, der er nødvendigt for områdets anvendelse som rekreativt område: f.eks. klubhus for foreninger m.v., toiletbygninger. Indretning af området skal ske efter en samlet plan for området. Der skal etableres de nødvendige støjbegrænsende foranstaltninger, såsom jordvold m.v. - således at de gældende støjgrænser mod omkringliggende boliger kan overholdes. Bebyggelsesprocent. Højst 10 % for området under ét. Etageantal HøjSt én etage. Max. bygningshøjde Højst 4,0 m over terræn. Varmeplan. Lokalpianområdet er omfattet af kommunens generelle varmeplanlægning. Der er ikke for området pålagt forsyning fra kollektive varmeforsyningsanlæg.

4 2 Spildevand. Spildevandet fra eksisterende bygninger udledes gennem godkendt hustank til Ullerslevgrøften. I forbindelse med en eventuel forøget spildevandsafledning, skal der sikres en forsvarlig rensning af spildevandet. Vandforsyning. Området vandforsynes fra Ullerslev Søndre Vandværk. Affaldsplanlægning. Lokaiplanområdet indgår i kommunens affaldshåndteringsordning. Affaldsdepoter. Området har tidligere været anvendt til landbrugsformåi og der er ikke konstateret eller registreret affaldsdepoter i henhold til affaldsdepotloven. Støj forhold. Lokalpianområdet er beliggende øst for Ullerslev by og afgrænses mod vest af landevej 707 og mod syd af DSB s hovedjernbane mellem Odense og Nyborg. Det væsentligste bidrag til støjbelastningen i området kommer fra jernbanen i forbindelse med forbipasserende tog. Støjpåvirkningen er kortvarig og skønnes ikke i væsentlig grad at kunne genere de påtænkte aktiviteter i området. Ifølge Miljøstyrelsens vejledning nr. 6/1985 om støj og vibration fra jernbaner er det ækvivalente støjniveau fra strækningen Odense-Nyborg på 77 db(a) målt i 10 m afstand. Støjbelastningen fra lokalplanområdet til de omkringliggende boliger vil hovedsagelig stamme fra trafikken til og fra området og de udendørs aktiviteter samt fra en eventuel skydebane. Det vurderes, at de udendørs aktiviteter ikke vil medføre et støjniveau ved de omliggende boliger, der overstiger de vejledende støjgrænser på 55/45/40 db(a). LOKALPLANFORSLAGETS MIDLERTIDIGE RETSVIRKNINGER: Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen, må de ejendomme, der er omfattet af forslaget, ikke udnyttes på en måde, der kan foregribe indholdet af den endelige plan. Der gælder efter lov om planlægning 17 et midlertidigt forbud mod udstykning, bebyggelse og ændringer af anvendelsen. Den eksisterende lovlige anvendelse af ejendommene kan fortsættes som hidtil. Disse midlertidige retsvirkninger gælder fra 23. marts 1993 og indtil forslaget er endeligt vedtaget, dog højst indtil 23. marts 1994.

5 3 LOKALPLANENS RETSVIRKNIT4GER: 1. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen, må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge lov om planlægning 18, kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelse. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsættes som hidtil. Lokalpianen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af b- kalpianens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt (eller fastholdt) ved lokaiplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokaiplan. OPLYSNiNGER OM FRISTEN FOR FREMSÆTTELSE AF INDSIGELSER OG ÆNDRINGSFORSLAG: Offentliggørelsen af dette lokaiplanforslag er sket den 19. maj 1993 via annonce i østfyns Avis. Samtidig med offentliggørelsen af forslaget har kommunalbestyrelsen givet skriftlig underretning herom til: 1) ejerne af ejendomme, der omfattet af planen, og lejerne i og brugerne af disse ejendomme, 2) ejerne af ejendomme udenfor planens gyldighedsområder, og lejerne i og brugerne af sådanne ejendomme i den udstrækning, hvor planen efter kommunalbestyrelsens skøn har væsentlig betydning for dem, 3) de foreninger og lignede med lokalt tilhørsforhold som over for kommunalbestyrelsen har fremsat skriftlig anmodning om at blive holdt underrettet om forslaget til lokaiplaner, 4) de statslige myndigheder, for hvem planen har særlig interesse. Ved offentliggørelsen den 19. maj 1993 har borgerne 8 uger til at komme med indsigelser eller eventuelt selv lave andet forslag. Fristen udløber altså den 14. juli Når fristen på 8 uger er gået, skal kommunalbestyrelsen igen behandle forslaget til b- kaiplanen. Borgernes eventuelle indsigelser og/eller ændringsforslag bliver taget med i denne behandling. Er der ikke kommet indsigelser, kan kommunalbestyrelsen vedtage forslaget endeligt. Hvis der rettidigt er fremsat indsigelser og/eller ændringsforslag kan vedtagelsen tidligst ske en måned efter udløbet af indsigelsesfristen. ENDELIG VEDTAGELSE:

6 4 Ved den endelige vedtagelse af planen kan kommunalbestyrelsen foretage ændringer af det offentliggjorte forslag som følge af fremkomme indsigelser eller ændringsforslag. Hvis en ændring efter kommunalbestyrelsens skøn på væsentlig måde vil berøre andre end dem, der ved indsigelse eller ændringsforslag har foranlediget ændringen foretaget, kan kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse af planen ikke ske, før de pågældende er underrettet om ændringen og har fået lejlighed til at fremsætte bemærkninger til spørgsmålet inden en af kommunalbestyrelsen fastsat frist. Hvis afvigelseme er så omfattende, at der reelt foreligger et nyt forslag, kan kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse af planen ikke ske, før det ændrede lokalpianforslag har været offentliggjort på ny. Umiddelbart efter den endelige vedtagelse af lokalplanen foretager kommunalbestyrelsen offentlig bekendtgørelse herom efter regler, der er fastsat af miljøministeren. Bekendtgørelsen skal bl.a. oplyse, om planen afviger fra det tidligere offentliggjorte forslag. Kommunalbestyrelsen sender endvidere et eksemplar af den offentliggjorte bekendtgørelse til: 1) ejerne af ejendomme, der er omfattet af planen, 2) enhver, der rettidigt har fremsat skriftlige indsigelser mod elle ændringsforslag til planforslaget, og 3) foreningerne og myndighederne - som nævnt på side 3. Sluttelig lader kommunalbestyrelsen lokalplanen tinglyse på de ejendomme, der er omfattet af planen.

7 . 5 UDSKRIFT AF KOMMIUNALBESTYRELSENS BESLUTNINGSPROTOKOL HERUNDER EVT. SÆRSTANDPUNKT: kommunalbestyrelsens møder den 12. maj 1993 og 8. september 1993 punkt: 1002 og j.nr.: Lokalplan nr. 30 Særstandpunkt: 12. maj 1993 ingen. Beslutning, 8. september i993: Vedtaget med følgende ændringer, området forbindes med sti mod Gedsbergvej, udtydning og nyplantning kan foretages løbende, spildevandsafledningen skal afklares og godkendes før ledige bygninger/lokaler tages i brug, etablering af skydebane udgår. Forslaget med ændringer fremlægges i 14 dage i tiden 22. september til 6. oktober 1993.

8 6 LOKALPLAN NR.30 FOR ET OFFENTLIG OMRÅDE VED KALIFFENLUND I henhold til lov om planlægning (lovbekendtgørelse nr. 388 af 6. juni 1991) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2.1 nævnte område. 1 LOKALPLANENS FORMÅL 1.1 Formålet med tilvejebringelse af lokaiplanen er at udlægge et område til offentlige formål ved Kaliffenlund. Området udlægges til aktiviteter for foreninger med friluftaktiviteter. 2 OMRÅDE OG ZONESTATUS 2.1 Lokalpianen afgrænses som vist på vedhæftede kortbilag og omfatter del af matr. nr. 68-a og matr. nr. 71-c samt matr. nre. 68-c og 69-a Ullerslev by Ullerslev. 2.2 Området forbliver i landzone. 2.3 Note: I forbindelse med lokaiplanens endelige vedtagelse overgår zonelovskompetencen fra Fyns amt til Ullerslev kommune. 3 OMRÅDETS ANVENDELSE 3.1 Området udlægges til offentlige formål. Området må anvendes til udendørs aktiviteter for foreninger som beskæftiger sig med spejdere, jagthunde, schæferhunde, ridning og lignende aktiviteter, der naturligt kan indpasses i området. Kommunens ungdomsskole kan anvende området til undervisning i natur- og vildtpleje og i de eksisterende bygninger kan der indrettes knallertværksted. 3.2 I området må der kun opføres de for områdets anvendelse nødvendige bygninger samt nødvendige støjdæmpende foranstaltninger i form afjordvolde og lignende. 3.3 Aktiviteterne i området skal overholde de til enhver tid gældende grænser for støjpåvirkning af omgivelserne, såvel indenfor som udenfor lokalplanområdet Miljøstyrelsens nugældende, vejledende støjgrænser, som virksomheder skal kunne overholde differentieret over døgnet, er: I offentligt område: 55/45/40 Områder for blandet bolig og erhverv: 55/45/40 I boligområder: 45/40/35 Ved boliger i det åbne land: 55/45/40.

9 7 - UDSTYKNING 4.1 Området må ikke yderligere udstykkes. 5 VEJ- OG STIFORHOLD 5.1 Lokaiplanområdet er tilsluttet ny forlagt landevej 707 i km 37,24 i vejens h~eside via den private fællesvej Kaliffenlund. Tilslutningen er midlertidig. I forbindelse med områdets videre udbygning foretages en fly vej tilslutning til landevej 707 længere mod nord og den nuværende tilslutning lukkes. 5.2 Fra den østlige ende af Fasanvej etableres 2,50 m bred cykel- gangsti til området med niveaufri skæring med landevej 707 via tunnel. (etableret i 1992). 5.3 Den eksisterende sti fra områdets østlige side til Gedsbergvej skal bevares med sin beliggenhed og i en bredde af 2,50 m. 5.4 Vejen A - B (Kaliffenlund) udlægges med en bredde på 6 m. Vejen C - D udlægges med en bredde på 8 m til sikring af fremtidig tilkørseisvej. Vejen skal anlægges senest i forbindelse med den videre udbygning af erhvervsområdet nord for lokalpianområdet. 5.5 Der er i henhold til vejlovgivningen fastsat særlige adgangsbestemmelser og udlagt byggelinier langs landevej 707 (Refsvindinge-Ullerslev). En udvidet/ændret benyttelse af eksisterende privat fællesvej, Kaliffenlund, kræver tilladelse fra landevejsbestyrelsen ved Fyns amt, jf. vejlovens LEDNINGSANLÆG 6.1 Elledninger, herunder til vejbelysning, må ikke fremføres som luftiedninger, men må alene udføres som jordkabler.

10 8 - BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING De eksisterende bygninger i området kan anvendes til klublokaler i tilknytning til aktiviteterne på de udendørs arealer. Endvidere kan de indrettes til brug for den kommunale ungdomsskole. 7.2 Nye bygninger skal i videst muligt omfang placeres i nærheden af de eksisterende bygninger. 7.3 Nye bygninger må ikke opføres med en bygningshøjde på mere end 4,0 m over terræn. 7.4 Bebyggelsesprocenten for hele området må ikke overstige 10 % Blanke og reflekterénde tagmateriale må ikke anvendes. 8 UBEBYGGEDE AREALER 8.1 Eksisterende beplantning og hegn skal bevares. Beplantninger skal løbende vedligeholdes med udtynding og nyplantning. 8.2 Jordvolde og lignende til støjafskærmning skal beplantes med træer og buske, der er naturligt forekommende i området. 8.3 Terrænregulering på mere end ±0,50 m i forhold til det eksisterende terræn må kun foretages med kommunalbestyrelsens tilladelse. 9 TILLADELSER ELLER DISPENSATIONER FOR ANDRE MYNDIGHEDER 9.1 Uanset foranstående bestemmelser må der ikke opføres bygninger eller etableres anlæg før kommunalbestyrelsen har meddelt zonetilladelse i henhold til lov om planlægning. 9.2 Der må ikke foretages sådanne ændringer inden for lokalplanområdet, eller foretages sådanne handlinger, som kan medføre ændringer i den naturlige tilstand af vandløbet, Ullerslev-grøften, de på arealet værende mindre søer, samt det tilstødende moseområde uden, at der forinden er opnået Fyns Amts særlige tilladelse hertil i medfør af naturbeskyttelsesloven Bygge- og anlægsarbejder må ikke påbegyndes før kommunalbestyrelsen har meddelt byggetilladelse i henhold til byggeloven.

11 6 LOKALPLAN NR.30 FOR ET OFFENTLIG OMRÅDE VED KALIFFENLUND I henhold til lov om planlægning (lovbekendtgørelse nr. 388 af 6. juni 199i) fastsættes følgende bestemmelser for det i 2.1 nævnte område. 1 LOKALPLANENS FORMÅL i. i Formålet med tilvejebringelse af lokaiplanen er at udlægge et område til offentlige formål ved Kaliffenlund. Området udlægges til aktiviteter for foreninger med friluftaktiviteter. 2 OMRÅDE OG ZONESTATUS 2.1 Lokalpianen afgrænses som vist på vedhæftede kortbilag og omfatter del af matr. nr. 68-a og matr. nr. 71-c samt matr. nre. 68-c og 69-a Ullerslev by Ullerslev. 2.2 Området forbliver i landzone. 2.3 Note: I forbindelse med lokaiplanens endelige vedtagelse overgår zonelovskompetencen fra Fyns amt til Ullerslev kommune. 3 OMIRÅDETS ANVENDELSE 3.1 Området udlægges til offentlige formål. Området må anvendes til udendørs aktiviteter for foreninger som beskæftiger sig med spejdere, jagthunde, schæferhunde, ridning og lignende aktiviteter, der naturligt kan indpasses i området. Kommunens ungdomsskole kan anvende området til undervisning i natur- og vildtpleje og i de eksisterende bygninger kan der indrettes knallertværksted. 3.2 I området må der kun opføres de for områdets anvendelse nødvendige bygninger saint nødvendige støjdæmpende foranstaltninger i form afjordvolde og lignende. 3.3 Aktiviteterne i området skal overholde de til enhver tid gældende grænser for støjpåvirkning af omgivelserne, såvel indenfor som udenfor lokalpianområdet. 4 Miljøstyrelsens nugældende, vejledende støjgrænser, som virksomheder skal kunne overholde differentieret over døgnet, er: I offentligt område: 55/45/40 Områder for blandet bolig og erhverv: 55/45/40 I boligområder: 45/40/35 Ved boliger i det åbne land: 55/45/40.

12 7 4.1 Området må ikke yderligere udstykkes. UDSTYKNING 5 VEJ- OG STIFORHOLD 5.1 Lokaiplanområdet er tilsluttet ny forlagt landevej 707 i km 37,24 i vejens høre side via den private fællesvej Kaliffenlund. Tilslutningen er midlertidig. I forbindelse med områdets videre udbygning foretages en ny vejtilslutning til landevej 707 længere mod nord og den nuværende tilslutning lukkes. 5.2 Fra den østlige ende af Fasanvej etableres 2,50 m bred cykel- gangsti til området med niveaufri skæring med landevej 707 via tunnel. (etableret i 1992). 5.3 Den eksisterende sti fra områdets østlige side til Gedsbergvej skal bevares med sin beliggenhed og i en bredde af 2,50 m. 5.4 Vejen A - B (Kaliffenlund) udlægges med en bredde på 6 m. Vejen C - D udlægges med en bredde på 8 m til sikring af fremtidig tilkørselsvej. Vejen skal anlægges senest i forbindelse med den videre udbygning af erhvervsområdet nord for lokaiplanområdet. 5.5 Der er i henhold til vejlovgivningen fastsat særlige adgangsbestemmelser og udlagt byggelinier langs landevej 707 (Refsvindinge-Ullerslev). En udvidet/ændret benyttelse af eksisterende privat fællesvej, Kaliffenlund, kræver tilladelse fra landevejsbestyrelsen ved Fyns amt, jf. vejlovens LEDNINGSANLÆG 6.1 Elledninger, herunder til vejbelysning, må ikke fremføres som luftiedninger, men må alene udføres som jordkabler.

13 8 7 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING 7.1 De eksisterende bygninger i området kan anvendes til klublokaler i tilknytning til aktiviteterne på de udendørs arealer. Endvidere kan de indrettes til brug for den kommunale ungdomsskole. 7.2 Nye bygninger skal i videst muligt omfang placeres i nærheden af de eksisterende bygninger. 7.3 Nye bygninger må ikke opføres med en bygningshøjde på mere end 4,0 m over terræn. 7.4 Bebyggelsesprocenten for hele området må ikke overstige 10 % Blanke og reflekterende tagmateriale må ikke anvendes. 8 UBEBYGGEDE AREALER 8.1 Eksisterende beplantning og hegn skal bevares. Beplantninger skal løbende vedligeholdes med udtynding og nyplantning. 8.2 Jordvolde og lignende til støjafskærmning skal beplantes med træer og buske, der er naturligt forekommende i området. 8.3 Terrænregulering på mere end ±0,50 m i forhold til det eksisterende terræn må kun foretages med kommunalbestyrelsens tilladelse. 9 TILLADELSER ELLER DISPENSATIONER FOR ANDRE MYNDIGHEDER 9.1 Uanset foranstående bestemmelser må der ikke opføres bygninger eller etableres anlæg før kommunalbestyrelsen har meddelt zonetilladelse i henhold til lov om planlægning. 9.2 Der må ikke foretages sådanne ændringer inden for lokaiplanområdet, eller foretages sådanne handlinger, som kan medføre ændringer i den naturlige tilstand af vandløbet, Ullerslev-grøften, de på arealet værende mindre søer, samt det tilstødende moseområde uden, at der forinden er opnået Fyns Amts særlige tilladelse hertil i medfør af naturbeskyttelsesloven Bygge- og anlægsarbejder må ikke påbegyndes før kommunalbestyrelsen har meddelt byggetilladelse i henhold til byggeloven.

14 Matr. nre. 68-a, 68-b, 68-c oh 69-a er undergivet landbrugspligt. Planens gennemførelse forudsætter en tilladelse fra jordbrugskommissionen til ophævelse af landbrugspligten på de berørte arealer., jfr. Landbrugsministeriets cirkulære nr. 36 af 8. marts 1990, SERVITUTTER Vedrørende servitutter, der hviler på lokalpianområdet, henvises til ejendommens blade i tingbogen. 11 DISPENSATION Kommunalbestyrelsen kan meddele dispenstion til mindre væsentlige lempelser af b- kaiplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt ved lokalpianen Mere væsentlige afvigelser fra lokaiplanens bestemmelser kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. 12 PÅTALERET Påtaleret ifølge nærværende lokalplan har alene Ullerslev kommune. 13 KLAGEADGANG Eventuelle klager over kommunalbestyrelsens afgørelse i medfør af nærværende b- kalpian behandles efter reglerne i kapitel 14 i Lov om planlægning, hvortil der henvises.

15 10 14 VEDTAGELSESPÅTEGNING henhold til 24 i lov om planlægning er foranstående bokaiplanforslaget vedtaget på kommunalbestyrelsens møde den 12. maj i993. Forslaget fremlægges offentlig i 8 uger i perioden 19.maj 1993 til 14. juli På kommunalbestyrelsens vegne. ~~mester Erik Johansen Kommuneingeniør henhold til 27 i lov om planlægning vedtages foranstående bokalpian endeligt. Ullerslev kommunalbestyrelse, den 8. september 1993 Ç~~) ~mester Erik Johansen Kommuneingeniør Kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse af den vedtagne bokalplan er.sket ved annoncering i østfyns Avis den 27. oktober TINGLYSNING Tinglysning: Nærværende lokalplan begæres tinglyst på følgende matr. nre., del af 68-a og 69-a, matr. nre. 68-b oge, 68-c denullerslev 21. oktober by Ullerslev ~ mester h~sen ~ Kommuneingeniør ~NDF ~ RT I O34: :~ RETTEN i NYBORG LYST Arinølj. 0 ~Q~s n kontarfu~~m~g~jg i /, ~/~~? /

16 :I~rS~v ~Orm~ne -3~E9. ~992 Ullerslev Kommune Kulturudvalget Ullerslev, den 3. feb Vedr.: Kommuneplanrevision areal ved Kaliffenlund. Ullerslev Skytteforening har med interesse læst det fremsendte forslag til fly kommuneplani og har samtidig med glæde noteret sig, at kommunalbestyrelsen agter at udlægges området ved Kalif fenlund til fritidsformål. Vi mener det er en udmærket ide, hvis blot der samtidig sørges for en sikring af de bløde trafikanteri der skal krydse den nye amtsvej i forbindelse med eventuelle nye aktiviteter på området. Ullerslev skytteforening vil samtidig gerne anmode kommunalbestyrelsen om at få stillet et areal til rådighed for anlæggelse af 50 m salonriffelbane til erstatning for banen på Hønsebjerget. Tilkørseisforholdene til den gamle bane er meget dårliger og der er ikke el og vand i nærheden. Der er som følge heraf hverken lys eller varme og ingen toiletforhold. Da støjen fra en salonskydebane ikke er særlig voldsom, mener foreningen ikke det vil volde de store problemer at dæmpe støjen i forhold til støj fra jernbanen og andre aktiviteter i området. Såfremt Ullerslev Skytteforening kan få en positiv tilkendelsegi velse på vores ansøgning, vil vi forsøge at etablere et samarbejde med de øvrige skytteforeninger og eventuelt jagtforeningerne. Foreningen forestiller sige at der kan etableres en udendørs 50 m bane og på lidt længere sigt et antal indendørs 15 m baner der kan erstatte banerne i Centralskolens kælder. Disse baner er også

17 ,, utidssvarende og kan ikke godkendes til pistolskydning. Det må derfor erkendes, at hvis foreningens aktiviteter skal viderefø rest skal der en modernisering af anlæggene til. Såfremt jagtforeningerne kunne være interesseret i et samarbejde om anlægget~kunne vi forestille os der blev etableret en 100 in bane i forlængelse af 50 m banen, hvor der et par gange om året ville være mulighed for indskydning af jagtrifler under sikkerhedsmæssigt ordnede forhold. Hvis vores henvendelse bliver positivt modtaget~ vil vi efterfølgende tage kontakt til de mulige interesserede foreninger og amtsforeningens konsulenter for at få afklaret de projektmæssige og økonomiske forhold og tilskudsmuligheder fra amtsforeningen. Venlig hilsen

Lokaiplan 72 Stojskærme langs Jernbanen i Tommerup St.

Lokaiplan 72 Stojskærme langs Jernbanen i Tommerup St. TOMMERUP KOMMUNE M~ll~b~kkon 2~ 5690 Tommerup STEMPELMÆRKË RET?~N I ODt SE GXLQIGT ME~FSTEMF~tjNGAF DOMM~RKONTORETSSSEKØ~TROL~ppARAT ~~ÅO 05.02~0.1 11:20 OOO14OO.~OO 013239 9~01 Lokaiplan 72 Stojskærme

Læs mere

Søndersø Kommune. Lokalpian nr. 14 for. et offentligt område (gymnasium) Søndersø

Søndersø Kommune. Lokalpian nr. 14 for. et offentligt område (gymnasium) Søndersø Søndersø Kommune Lokalpian nr. 14 for et offentligt område (gymnasium) Søndersø 01.11. 1979 INDHOLDSFORTEGNELSE: Om lokaiplanerne side 2 Indholdet af lokaiplanforslaget side 3 Forholdet til anden ~lanlægningfor

Læs mere

KÖMMUNE ULLERSLEV. N 8oo NR. 27 LOKALPLAN FOR ET TÆT-LAV BOLIGOMRÅDE I BONDEMOSEN. ULLERSLEV. ~FEMPË14~RKE~ ~RETTEN~-I~ NYB(O~G Sr~ 01.

KÖMMUNE ULLERSLEV. N 8oo NR. 27 LOKALPLAN FOR ET TÆT-LAV BOLIGOMRÅDE I BONDEMOSEN. ULLERSLEV. ~FEMPË14~RKE~ ~RETTEN~-I~ NYB(O~G Sr~ 01. N 8oo ULLERSLEV LOKALPLAN KÖMMUNE NR. 27 ~FEMPË14~RKE~ ~RETTEN~-I~ NYB(O~G f~ ~ ~~EUNGY1D~GTMED ArSrEMpuNGAr~ DOMMERtCONTORETS KASSEXONTFiOLAFPARAT ~ ~423j~ 1~ ~ OOOO5OO~oO 144791 Sr~ 01 ~ FOR ET TÆT-LAV

Læs mere

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -.

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -. ULLERSLEV LOKALPLAN KOMMUNE NR.20 RETTEN~I i~1ye?org -~ kun:gvid~3tmed MSTEMPLINGJA~ DOMMERKONmREJ-~KASSEKONTRo~ppARAT E 133284~~ 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -., FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN

Læs mere

LOKALPLAN NR

LOKALPLAN NR LOKALPLAN NR. 0 51.01.01 NYT OMRÅDE TIL OFFENTLIGE FORMÅL I ØRBÆK BY. \~/ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1991. i INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokalpianens baggrund Lokaiplanområdets

Læs mere

Lokalpianens bestemmelser. 1 Lokalpianens formål 9 2 Område og zonestatus 9 3 Vedtagelsespåtegning 10 4 Tinglysning 10

Lokalpianens bestemmelser. 1 Lokalpianens formål 9 2 Område og zonestatus 9 3 Vedtagelsespåtegning 10 4 Tinglysning 10 SØNDERSØ KOMMUNE 0 Januar 2004 Indhoidsfortegnelse Indhoidsfortegnelse Redegørelse for lokalplanforslaget Indhold af lokaiplantilægget 3 Forhold til anden planlægning for området 5 Lokaiplanens midlertidige

Læs mere

LOKALPLA.N NR. 11.1 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMI ~1UNE IVIAJ 1981.

LOKALPLA.N NR. 11.1 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMI ~1UNE IVIAJ 1981. LOKALPLA.N NR. 11.1.0 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMI ~1UNE IVIAJ 1981. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 11.1 REFSVINDINGE BY INDHOLDET AF LOKALPLA1~IFORSLAGET Loaklplanen omfatter hele landsbyen Refsvindinge. Planen

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Tillæg 1 til lokalplan nr. 96. for SØNDERSØ KOMMUNE. område B.2.9, B.2.10 og C.2.1. Boligområde ved Frugthaven i Morud

Tillæg 1 til lokalplan nr. 96. for SØNDERSØ KOMMUNE. område B.2.9, B.2.10 og C.2.1. Boligområde ved Frugthaven i Morud SØNDERSØ KOMMUNE for SØNDERSØ KOMMUNE område B.2.9, B.2.10 og C.2.1 Boligområde ved Frugthaven i Morud Januar 2004 Side 1 af 14 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse for lokalplanforslaget

Læs mere

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP LOKALPLAN NR. B 12.04.01 BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1999 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN B 12.04.01 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN NR. BE

LOKALPLAN NR. BE LOKALPLAN NR. BE 31.09.01 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokaiplan at fastlægge ret ningslinier for udlæg af blandet bolig-

Læs mere

LOKALPLAN NR. LE.31.1O

LOKALPLAN NR. LE.31.1O LOKALPLAN NR. LE.31.1O 16k i ~L 31.10 Ændring af anvendelse af matr. nr. 16c, Refsvindinge by, Refsvindinge ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1996 Lokalpian nr. LE.31.1O Ændring af anvendelse af matr.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. H for banearealet omkring Holme-Olstrup station "A" "E" "C" "B"

LOKALPLAN NR. H for banearealet omkring Holme-Olstrup station A E C B HOLMEGAARD KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. H.15.1 for banearealet omkring Holme-Olstrup station "A" Bag Banen "E" "C" Petersmindevej "D" "B" Lokalplan forslag, den 24. april 2002. Lokalplan vedtaget,

Læs mere

LOKALPLAN NR. LE L12.07

LOKALPLAN NR. LE L12.07 LOKALPLAN NR. LE L12.07 / 42.07 UDVIDELSE AF ERHVERVSOMRÅDE I LANGÅ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1994 1 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. LE 42.07 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side. Lokaiplanens

Læs mere

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af eksisterende håndværkerområde

Læs mere

Lokalplan nr. 857/6. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/6. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/6 Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE Oktober 2003 VEJLEDNING Purhus Kommune Rådhuset Teknik og Miljø Bakkevænget

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

SØNDERSØKOMMUNE LOKALPLAN NR.69

SØNDERSØKOMMUNE LOKALPLAN NR.69 SØNDERSØKOMMUNE LOKALPLAN NR.69 OFFENTLIGT OMRÅDE og blandet BOLIG- og ERHVERVSOMRÅDE i SÆRSLEV Maj 1993 Revideret september 1993 Om lokalplaner. Lov om planlægning trådte i kraft den 01. januar 1992.

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLAN NR. EE

LOKALPLAN NR. EE LOKALPLAN NR. EE 51.11.01 ERHVERVSOMRÅDE VED SVENDBORGVEJ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. EE 51.11.01 Lokalplanens redegørelse. Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanområdets

Læs mere

J.nr. 88 0018 5. Anmelder: Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY. Endelig godkendt d. 20. januar 1988.

J.nr. 88 0018 5. Anmelder: Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY. Endelig godkendt d. 20. januar 1988. Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup J.nr. 88 0018 5. Anmelder: LANDINSPEKTØRERN~ MØLLER CI1RISTENS~N WILLY DOLLERUP LEHMANN MADSEN FREDERIK RIEGELS LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY Endelig godkendt

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR LANGESKOV KOMMUNE N LANGESKOV. LOKALPLAN NR. 27 1987 Lokalpian nr. 27 For dele af områderne 2.C.2 og 2.B.9. et center- og et boligområde i Langeskov. Dato: 5/8 1987 Rev. 7/12 1987 Rev. 28/1 1988 J.nr.

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 31 FOR ET OMRÅDE VED NYLANDSVEJ I BALLEN

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 31 FOR ET OMRÅDE VED NYLANDSVEJ I BALLEN SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 31 FOR ET OMRÅDE VED NYLANDSVEJ I BALLEN REDEGØRELSE Redegørelse Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkning LOKALPLANTEKSTEN 1. Lokalplanens formål

Læs mere

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 30 for et område til boligformål ved og Dyrehavevej Steensvej NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 For et område til boligformål ved Steensvej og Dyrehavevej REDEGØRELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE September 2000 VEJLEDNING Purhus Kommune, Rådhuset Teknisk Forvaltning Bakkevænget

Læs mere

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse

Lokalplan nr D. Område til offentlige formål i Gørløse Lokalplan nr. 3.50.D Område til offentlige formål i Gørløse 24.09.2003 Skævinge Kommune LOKALPLAN NR. 03.50.D Område til offentlige formål i Gørløse Juni 2003 HVORFOR LOKALPLAN? l en kommune skal der normalt

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~

ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~ c i i ii ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~ INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af automalerværksted

Læs mere

Lokalplan nr. 857/5. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/5. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/5 Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE Oktober 2002 VEJLEDNING Purhus Kommune Rådhuset Teknik og Miljø Bakkevænget

Læs mere

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge Lokalplan nr. 1.42.B Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge 28.11.2001 Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.42.B Boligområde Føllegardsvej matr.nr. 16-+ 16 Skævinge By, Skævinge

Læs mere

Aarup kommune LOKÅLPLAN NR. 33. For et områdetil offentlige formål ~ renseanlæg ved Brænde i Aarup by. Aug. 1991. rev. 24.10.91

Aarup kommune LOKÅLPLAN NR. 33. For et områdetil offentlige formål ~ renseanlæg ved Brænde i Aarup by. Aug. 1991. rev. 24.10.91 O9.MAR1~ 1Y2*OU 2.U 6 1 Aarup kommune S1TMPLLMÆRKE ~RETTE#I I~ ~ -_-t LOKÅLPLAN NR. 33 For et områdetil offentlige formål ~ renseanlæg ved Brænde i Aarup by. : ~ KUN GtD~T.MEOACSTEMPLIFG~r~. i ØOMMKRXONTORETS

Læs mere

LOKALPLAN NR. B 51.17

LOKALPLAN NR. B 51.17 \ ~. ~ L_- ~ ~, 4/ -~) LOKALPLAN NR. B 51.17.-~ v~. ~ ~1 SrI~I~MÆRKE NYT BOLIGOMRÅDE IRBiEKBY ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 199 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokaiplanens baggrund

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR. BE 51.13.01

LOKALPLAN NR. BE 51.13.01 LOKALPLAN NR. BE 51.13.01 BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE VED ØRBÆK TRÆLAST, NYBORGVEJ, ØRBÆK ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2003 1 Lokalplan nr. BE.51.13.01 Ændring af anvendelse af en del af matr.

Læs mere

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller ^P LOKALPLAN 2.12 Klitmøller Sommerhusområde ved Kræn Tækkersvej Januar 1991. Fremlagt til offentlig debat i perioden 10.10. - 5.12.1990 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse for lokalplanen Lokalplanområdets

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Kommuneplanloven trådte i kraft den 01. februar Regionpianen for Fyns àmtskommune blev godkendt af Miljømini stenet den 04. juni 1987.

Kommuneplanloven trådte i kraft den 01. februar Regionpianen for Fyns àmtskommune blev godkendt af Miljømini stenet den 04. juni 1987. Om lokalpianerne Kommuneplanloven trådte i kraft den 01. februar 1977. Regionpianen for Fyns àmtskommune blev godkendt af Miljømini stenet den 04. juni 1987. Kommuneplanen for Søndersø kommune blev endeligt

Læs mere

lokalplan KOMMUNE VAMDRUP P*"3 Landinspektøifirmaet ""»"«*" : f j Jeppesen & Bjerre '/s ^Ejj ^fl Akseltorv 2 A Kolding K^^H Tlf.

lokalplan KOMMUNE VAMDRUP P*3 Landinspektøifirmaet »«* : f j Jeppesen & Bjerre '/s ^Ejj ^fl Akseltorv 2 A Kolding K^^H Tlf. P*"3 Landinspektøifirmaet ""»"«*" : f j Jeppesen & Bjerre '/s ^Ejj ^fl Akseltorv 2 A. 6000 Kolding lokalplan K^^H Tlf. 75520577-23 CIVILRET n - KUN GYUXGT MEO AFSTEMPLING AF OOMMEftKONTOftCTS KASSeKONTROLAfPAfUT

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by.

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. ÆRØSKØBING KOMMUNE 1 Indhold Redegørelse side 3 Tillæg til kommuneplan 5 Lokalplan 7 Formål 8 Område og zonestatus 8 Områdets anvendelse 8 Udstykninger

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området *

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Lokalplan nr. 94 for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Formålet med lokalplanen * Lokalplanens indhold * Lokalplanens

Læs mere

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by.

Jernløse Kommune. Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr For et område i Sdr. Jernløse by. Kirkegård Lokalplanstillægsgrænse Sdr. Jernløse by Jernløse Kommune Tillæg nr. 4.1.B til lokalplan nr. 4.1. For et område i Sdr. Jernløse by. Tillæg nr. 9 til kommuneplan 1997-2009 For et område i Sdr.

Læs mere

LOKALPLAN NR. BE

LOKALPLAN NR. BE LOKALPLAN NR. BE 11.01.02 BLANDET BOLIG OG ERHVERV I FRØRUP ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1999 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN BE 11.01.02 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Lokalpianens baggrund

Læs mere

Lokalplan 2.31 Klitmøller

Lokalplan 2.31 Klitmøller Lokalplan 2.31 Klitmøller Boligområde på Møllebakken Lokalplan endelig godkendt d. 7. juni 2001 Indhold: Redegørelse Baggrund for udarbejdelse af lokalplanen Lokalplanens formål Lokalplanområdet Lokalplanens

Læs mere

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke.

SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE. Lokalplan Brigadevej. Stenløkke. LOKALPLAN NR. 10 9903 PARCELHUSOMRÅDE VED DYBBØLSTEN OG STENLØKKE Lokalplan 10-9903 Brigadevej Stenløkke Dybbølsten SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00

Læs mere

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4 for en campingplads og ferielejligheder i Gedser 1 Gedser Indledning... 3 Beskrivelse af lokalplanområdet... 3 Baggrunden for lokalplanens tilvejebringelse...

Læs mere

RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5.

RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5. HOLMEGAARD KOMMUNE RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5. for nyt boligområde i Holme-Olstrup Landevejen Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej H.9.3 H.9.1

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 7 Lokalplan nr. 41 Fjernvarmeanlæg i Nordby

Kommuneplantillæg nr. 7 Lokalplan nr. 41 Fjernvarmeanlæg i Nordby Kommuneplantillæg nr. 7 Lokalplan nr. 41 Fjernvarmeanlæg i Nordby REDEGØRELSE Samsø er af Energiministeriet udnævnt til Danmarks Vedvarende EneriØ i 1997. Målsætningen er, at Samsø på sigt skal blive selvforsynende

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKALPLAN NR. BE UDVIDELSE AF BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE BANEMARKEN I REFSVINDINGE L~)

LOKALPLAN NR. BE UDVIDELSE AF BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE BANEMARKEN I REFSVINDINGE L~) LOKALPLAN NR. BE 31.01 UDVIDELSE AF BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE BANEMARKEN I REFSVINDINGE L~) ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FOR\~ALTNT[NG 1996 2 Indhoidsfortegnelse Lokalpian nr. BE 31.01 Lokalpianens redegørelse.

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 1. E. 6-01 for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej REDEGØRELSEN...1 LOKALPLANENS INDHOLD...1 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...1 1 LOKALPLANENS FORMÅL:...3

Læs mere

ç y ~ ~! Forholdet til anden planlægning for området Lokalplanforslagets midlertidige retsvirkninger

ç y ~ ~! Forholdet til anden planlægning for området Lokalplanforslagets midlertidige retsvirkninger 2- ç y ~ ~! II 4 - INDHOLDS FORTEGNELSE: Om lokalpianer side 2 Indholdet af lokalplanforslaget side 3 Forholdet til anden planlægning for området side 4 Lokalplanforslagets midlertidige retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 125202 for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan En lokalplan er en fysisk plan, som i mere eller mindre detaljeret omfang fastlægger placeringen og udformningen

Læs mere

LOKALPLAN NR

LOKALPLAN NR LOKALPLAN NR. 0 31.04 FRISKOLE I REFSVINDINGE ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1996 2 Indhoidsfortegnelse Lokaiplan nr. 0 3 1.04 Lokaiplanens redegørelse. Lokaiplanens baggrund Lokaiplanområdets beliggenhed

Læs mere

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune

Lokalplan Nr. 80. For et blandet boligområde i Næsbjerg. Helle Kommune Lokalplan Nr. 80 For et blandet boligområde i Næsbjerg Helle Kommune Toften 2 6818 Årre telf. 76774600 Juli 2002 0 Indholdsfortegnelse side Forord... 2 BESTEMMELSER... 3 Lokalplanens formål... 3 Afgrænsning...

Læs mere

SØNDERSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR for SØNDERSØ KOMMUNE. område O.5.2. Nordfyns Ungdomsskole i Særslev

SØNDERSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR for SØNDERSØ KOMMUNE. område O.5.2. Nordfyns Ungdomsskole i Særslev SØNDERSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 115 for SØNDERSØ KOMMUNE område O.5.2 Nordfyns Ungdomsskole i Særslev December 2005 Denne lokalplan er udfærdiget af Arkitektfirmaet MW A/S og Nordfyns Ungdomsskole i samarbejde

Læs mere

Albertslund Kommune. Lokalplan nr. 23.1. Albertslund Vest - gårdhuse. Tæt og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik

Albertslund Kommune. Lokalplan nr. 23.1. Albertslund Vest - gårdhuse. Tæt og lav boligbebyggelse. Kongsbak Informatik Albertslund Kommune Lokalplan nr. 23.1 Albertslund Vest - gårdhuse Tæt og lav boligbebyggelse 1979 Kongsbak Informatik Hvad er en lokalplan? Planloven, lokalplanpligt og lokalplanret Ifølge Lov nr. 388

Læs mere

Beliggende; Lokalplanen omfatter et område på ca. 5,4 ha og er centralt beliggende i Vamdrup by, afgrænset af KONGEÅEN, jernbanen og et boligområde.

Beliggende; Lokalplanen omfatter et område på ca. 5,4 ha og er centralt beliggende i Vamdrup by, afgrænset af KONGEÅEN, jernbanen og et boligområde. MB lifii i R E D E G Ø R E L S E Vamdrup Kommune Offentligt fritidsområde (stadion-park). Beliggende; Lokalplanen omfatter et område på ca. 5,4 ha og er centralt beliggende i Vamdrup by, afgrænset af KONGEÅEN,

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 LDKALPLAN NR. 10.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 10.1 TÅRUP STRAND LO KALPLANFORSLAGETS MIDLERTIDIGE RETSVI RKNINGER Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen,

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02

Silkeborg Kommune. Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02 Silkeborg Kommune Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02 Matr. nr. 1 at m.fl. Silkeborg markjorder S t empe 1f r i Akt : Skab nr. &r-?;> i-, Anmelder : Stadsinge4nleren 8

Læs mere

LOKALPLAN NR. 002.239

LOKALPLAN NR. 002.239 LOKALPLAN NR. 002.239 For et område ved Christinedalsvej og Niels Hansens Vej ~ (Jr / SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen august 1991 Hvad er en lokalpian En lokaiplan er

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

Albertslund Kommune. Lokalplan nr. 8.4. Område ved Herstedøster Landsby. Udendørs oplagsplads. Kongsbak Informatik

Albertslund Kommune. Lokalplan nr. 8.4. Område ved Herstedøster Landsby. Udendørs oplagsplads. Kongsbak Informatik Albertslund Kommune Lokalplan nr. 8.4 Område ved Herstedøster Landsby Udendørs oplagsplads 1999 Kongsbak Informatik Hvad er en lokalplan? Planloven, lokalplanpligt og lokalplanret Ifølge Lov nr. 388 af

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.5 FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokalplanen omfatter et område i Ørbæk by. beliggende ved Stationsvej og Ringvej Lokalplanen fastlægger, at der på arealet

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR.

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 SOMMERHUSOMRÅDE VED MÅRUP ØSTERSTRAND 1 REDEGØRELSE Nærværende lokalplan nr. 35 skal danne grundlag for udstykning af et ca. 4.500 kvm område af matr. nr. 1 ac, Nordby Hede,

Læs mere

Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune. matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE. Bønstrup Sø

Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune. matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE. Bønstrup Sø matr. nr. 3^ vester-vamdrup By Vamdrup landinapak 'K. OLSEN & M.RATHJE Pakhustprve«4-6OOO Kolding Tbtofon OS. 52 O3 SS Bønstrup Sø Lokalplan nr 7 for Vamdrup kommune matr. nr. 3- Vester-Vamdrup By Vamdrup

Læs mere

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner Sj Lokaiplan nr. 2.14 Humbie.... ~ Område/n.ddef ing Lokalplaner . Forslag til lokalpian nr. 2.14 Beskrivelse af lokaiplanens indhold. Formålet med lokaiplanen er, at tilvejebringe det planmæssige grundlag

Læs mere

Lokalplan nr 8 Vamdrup kommune

Lokalplan nr 8 Vamdrup kommune andinspektørfirmaet Jeppesen. & Bjerre 'A Akieltorv 2 A. 6000 Kolding Tif, 05 52 05 77.v r: -"- v "'F?3

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR RIBE BYKERNE Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR. 01.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål 2 Område og zonestatus 3 Områdets anvendelse M- Udstykninger 5 Vej og stiforhold 6 Bebyggelsens omfang

Læs mere

LOKALPLAN NR. LE 51.11

LOKALPLAN NR. LE 51.11 LOKALPLAN NR. LE 51.11 UDVIDELSE AF ERHVERVSOMRÅDE I ØRBÆK BY L~~J H~~J Ø R B Æ K K0MMUNE TEKNIS K FORV ALTNING 1993. i I NDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. LE 51.11 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE. Tillæg til kommuneplan og Lokalplan nr. 46. for et område syd for Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE. Tillæg til kommuneplan og Lokalplan nr. 46. for et område syd for Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE G S3Q.0 O"* ti":- M,»«, ro CM UJ»" - CM O O SØHOLM ARKJTEKTERNE PAR, NØRREGADE 11, 7100 VEJLE PERSPEKTIV SET FRA HAVEN Tillæg til kommuneplan 1997-2008 Anmelder: og Lokalplan nr. 46 for

Læs mere

KOMMUNE ULLERSLEV LOK ALPLAN NR. 21 STEMPELMÆRKE ~RETTEN I. NYBORG. 27~O6~891O~1O OOOO5OO.~oo ~O94666Sti. RksuI~Hno.d

KOMMUNE ULLERSLEV LOK ALPLAN NR. 21 STEMPELMÆRKE ~RETTEN I. NYBORG. 27~O6~891O~1O OOOO5OO.~oo ~O94666Sti. RksuI~Hno.d ULLERSLEV LOK ALPLAN KOMMUNE NR. 21 RksuI~Hno.d STEMPELMÆRKE ~RETTEN I. NYBORG KUN GYWIG~MEDAFS1EMPLI~AF~ DOMME AKONTOREIS SS~ICONTROLgppA~~ ~ D ~ 680411 27~O6~891O~1O OOOO5OO.~oo ~O94666Sti.1, FOR ET

Læs mere

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 Boligområde ved Rugagerparken Januar 2001 Lokaiplan nr. 3.86 Indhoidsfortegnelse: Redet~orelse side Lokalpianens baggrund og formål 3 Beskrivelse af lokalpianområdet 3 Lokalpianens

Læs mere

Lokalpian nr. 40. for et område til fritidsforfflål syd for Drigstrup.

Lokalpian nr. 40. for et område til fritidsforfflål syd for Drigstrup. KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 40 for et område til fritidsforfflål syd for Drigstrup. ~JUNI1992 Indhoids fortegnelse. Side. Lokaiplanens baggrund og indhold. 1. Hvad er en lokalplan 9 1. Forhold til

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

Lokalplantillæg 55.1 og kommuneplantillæg nr. 14

Lokalplantillæg 55.1 og kommuneplantillæg nr. 14 Lokalplantillæg 55.1 og kommuneplantillæg nr. 14 Gammelmark Strand Camping Område til campingformål Indholdsfortegnelse 1 Broager kommune Lokalplantillæg 55.1 Område til campingformål Indledning Hvad er

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 OG LOKALPLAN NR. 39 FOR SAMSØ EFTERSKOLE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. TILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN 1996-2007 FOR Samsø Kommune 1.1 Område 3.O.I.1 2 LOKALPLAN NR. 39 2.1 FORMÅL 2.2 REDEGØRELSE

Læs mere

LØKKEN -VRÅ KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL.

LØKKEN -VRÅ KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL. LØKKEN -VRÅ KOMMUNE v M LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL. ~~ LBKKEN-VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.2.1.2. Lokalplan for et område

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 SKOLEPARKEN I BRUNDBY 1. ETAPE

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 SKOLEPARKEN I BRUNDBY 1. ETAPE SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 SKOLEPARKEN I BRUNDBY 1. ETAPE REDEGØRELSE Redegørelse Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkning LOKALPLANTEKSTEN 1. Lokalplanens formål 2. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 138 STØVRING KOMMUNE GRANGÅRDSVEJ I I OFFENTLIGT OMRÅDE - STØVRING HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING, TLF. 99 86 86 86 STEMPELMÆRKE.

LOKALPLAN NR. 138 STØVRING KOMMUNE GRANGÅRDSVEJ I I OFFENTLIGT OMRÅDE - STØVRING HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING, TLF. 99 86 86 86 STEMPELMÆRKE. LOKALPLAN NR. 138 OFFENTLIGT OMRÅDE - STØVRING GRANGÅRDSVEJ I I STEMPELMÆRKE Anmelder : STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING, TLF. 99 86 86 86 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse: Indledning Forhold

Læs mere

Indhoidsfortegnelse Søndersø Tlf.: Redegørelse for lokalplan forslaget

Indhoidsfortegnelse Søndersø Tlf.: Redegørelse for lokalplan forslaget Arnælder: Søndersø Kcxrrnune Vesterled 8 5471 Søndersø Tlf.: 64 89 11 92 Indhoidsfortegnelse. Redegørelse for lokalplan forslaget Indledning Side 2 Om lokalpianer Side 3 Indholdet af lokalpian forslaget

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE FREMLAGT FRA DEN 4. DECEMBER 2002 TIL DEN 12. FEBRUAR 2003. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 9. APRIL 2003. Forord til lokalplanforslaget Thyholm Kommunes

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7.6 FOR SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 4 m " - Trolles

LOKALPLAN NR. 4 m  - Trolles LOKALPLAN NR 4 m 408 - - " - Trolles Indholdsfortegnelse Lokalplanens baggrund I Lokalplanens indhold ~,, ^, ^ ^,,^ ~,,^^^^,^ I Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning,,

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

Silkeborg Kommune. Del af Hesselhusområdet LOKALPLAN 61.01

Silkeborg Kommune. Del af Hesselhusområdet LOKALPLAN 61.01 Silkeborg Kommune Del af Hesselhusområdet LOKALPLAN 61.01 Matr. nr. 3 b m.fl. Tollund, Abiidskov og Hesselhus, Funder sogn Stpl. 25,- kr. Akt :Skab! nr. % 19250 Silkeborg kommune Anmelder : Stadsingenisren

Læs mere

HANSTHOLM KOMMUNE BÅDSGÅRDSVEJ 2, 7730 HANSTHOLM. TLF.: , FAX:

HANSTHOLM KOMMUNE BÅDSGÅRDSVEJ 2, 7730 HANSTHOLM. TLF.: , FAX: Lokalplan 5.11 Lild - Bjerget Efterskole Endelig godkendt: 01.07.04 Offentlighedsfase: 11.02.04-07.04.04 HANSTHOLM KOMMUNE BÅDSGÅRDSVEJ 2, 7730 HANSTHOLM. TLF.: 9655 7730, FAX: 9655 7700 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling Lokalplan 40 For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling November 1998 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et forslag til lokalplan er

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

Hadsten Kommune Lokalplan nr.

Hadsten Kommune Lokalplan nr. Hadsten Kommune Lokalplan nr. 134 For et område til erhvervsformål ved Højvangsvej i Hadbjerg August 2001 Hadsten Kommune Vesselbjergvej 18 8370 Hadsten Tlf.: 8761 4000 Fax: 8761 4040 E-mail: hadstenkommune@hadsten.dk

Læs mere

FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95

FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95 FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95 Erhvervsområde i Kaleko oktober 2002 Indholdsfortegnelse Offentlighedsperiode 1 Lokalplanens baggrund 2 Bestemmelser 3 Lokalplan 2.95 3 1 Lokalplanens formål 3 2 Område og

Læs mere

I NDHOLD 2. 2. 2. 3. 5. 5. 5. 5. 5. 6. fra B. andre myndigheder. Kort over lokalpianområdet 6. 7.~ 7. b. Eventuelle tilladelser eller dispensationer

I NDHOLD 2. 2. 2. 3. 5. 5. 5. 5. 5. 6. fra B. andre myndigheder. Kort over lokalpianområdet 6. 7.~ 7. b. Eventuelle tilladelser eller dispensationer I NDHOLD Området for lokaiplanen side 1. Nuværende forhold Indhold af lokalpl~nen Lokalplanens forhold til anden planlægning for området Lokalpianens retsvirkninger Afsnit 1. Lokalpianens formål 2. Område

Læs mere

Lokalpian nr for et område ved Søby, Præstemosen. ÆRØSKØBING KOMMUNE

Lokalpian nr for et område ved Søby, Præstemosen. ÆRØSKØBING KOMMUNE Lokalpian nr. 19-7 for et område ved Søby, Præstemosen. ÆRØSKØBING KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse Lokalpian Kortbilag side 3 side 5 side 8 2 Redegørelse for et område ved Søby, Præstemosen. Lokaiplanens

Læs mere