Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE"

Transkript

1 Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Mandag den 02. marts 2015 kl Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Kirsten Ø. Thomasen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 3. Godkendelse af referat Jean Petersen præciserede at efternavnet staves Petersen og ikke Pedersen Herefter blev referatet godkendt. 4. Orientering fra formand/kasserer Formandsmeddelelse udsendt inden mødet. Steen-Kristian uddybede punktet omkring frivillige, hvor der er indkommet forslag omkring stiftelse af forening, for derved at sikre at frivillige kan forsikres i forbindelse med frivilligt arbejde. Dialogmøde på sygehuset torsdag den 12 marts. Deltagere er Axel Villumsen, Erik Vester, Klaus Nikolaisen, Jens Aage Andersen samt Jørgen Steen. Erik Vester forespurgte om deltagelse i Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde. Hvem og hvor mange sendes til mødet i Nyborg i 2 dage. Er en tung post på budgettet. Tages op senere på dagsordenen. Erik bad om at ældrerådets medlemmer huskede diætsedlerne. 5. Orientering fra medlemmerne af ældrerådet Axel informerede om, at brugerrådet i Mårsø ønsker en ny repræsentant i brugerrådet fra ældrerådet til afløsning for John Lyager Poulsen. Klaus Nikolaisen tilbyder at stille op i brugerrådet.

2 Ældrerådet Indstiller til brugerrådet i Mårsø, at Klaus Nikolaisen bliver ny repræsentant. Erik Vester modtager forespørgsler fra bekymrede borgere vedr. tilbageførslen af det tidligere område øst i hjemmeplejen, som Holbæk Kommune pr. 1.marts 2015 overtager efter at Forenede Care tidligere har opsagt aftalen. Borgerne frygter at der nu i forhold til de ydelser de modtager sker ændringer i forhold til borgerne. Karen Schur forklarer, at alle borgere skulle have fået besked, og der vil ikke umiddelbart ske nogen ændringer idet Forenede Care har forestået planlægningen for både marts og april. Hjemtagelsen berører ca. 550 borgere og ca. 100 medarbejdere. Den største udfordring ved overdragelsen til Forenede Care i 2013 var IT systemerne, men det ser ud til, at kunne fungere fornuftigt den anden vej uden de store problemer. Jørgen Steen mener ikke, at brugerrådet i Tuse har fået forklaring nok på huslejestigninger. Jean Petersen orienterede om deltagelse i møde i integrationsrådet, og skal deltage i møde i Kbh. den 11.marts. Der er mange ældre med anden etnisk baggrund over 60 der føler sig ensomme. Er det muligt at arbejde sammen med integrationsrådet? Er der mulighed for væresteder? De ældre med anden etnisk baggrund kan ikke sproget, og for at aktivere dem, skal man ud i deres nærområde. Jean orienterede om seniorlandsbyen i Tjepperup, og om hvordan arbejdes der med ældrelivet. Enighed om at få det på som punkt på næste møde. 6. Orientering fra administrationen Karen Schur fortalte at der er indkommet bud vedr. bygning og drift af det nye OPP i Tølløse. Lige nu forestår en evaluering, og vinder af udbuddet bliver offentliggjort snarest. Flytning på Elmelunden nærmer sig, og der arbejdes på at få det til at gå som smidigt som muligt. Planlægning af et godt arrangement for frivillige er i gang. Navnekonkurrence i forhold til navngivning af de to områder område midt (postnummer 4300), og område øst/vest er i gang. Deadline er kort. Karen orienterede omkring planlægning af en tur til Kina. Kineserne har et stort fokus på ældreområdet, og de har udtrykt interesse for Holbæk Kommune. Turen til Kina gælder deltagelse i en stor ældrekonference, og deltagelsen skal bruges til at skabe kontakt til kineserne, for at øge den interesse for Holbæk, de allerede har nu, så den kan udvikles til realiteter. Palle Kristensen orienterede om, at der mandag den 23 marts. udsendes skemaer vedrørende brugerundersøgelse omkring tilfredshed med hjemmeplejen i Holbæk Kommune. 7. Fastlæggelse af mødedatoer og tidspunkter for Ældrerådets møder i Der fremlægges forslag til mødedage og mødetidspunkter for Ældrerådets møder i 2015.

3 Ældrerådet fastlægger mødedage og mødetidspunkter for Ældrerådet i Mødetidspunkt kl i Kanalstræde De dage hvor møder foregår ude af huset kan starttidspunktet blive ændret til kl. 9 el Mødedatoer: Onsdag den 15.april 2015 Onsdag den 13.maj 2015 Onsdag den 17.juni 2015 Onsdag den 12.august 2015 Onsdag den 16.september 2015 Onsdag den 21.oktober 2015 Onsdag den 11.november 2015 Onsdag den 16.december Dialogmøde med Voksenudvalget mandag den Den skal afholdes dialogmøde med Voksenudvalget. Det indstilles, At ældrerådet drøfter emner til dialogmødet og fastlægger uddelegering af emner til dialogmødet. Dialogmøder foregår fra kl 12- ca.15 Jean Petersen foreslog: Drøftelse af og holdninger til oprettelse af væresteder. Hvordan er Udvalget for Voksne s holdning i forhold til multietniske plejecentre. Karen bemærkede hertil, at et sådan plejecenter søges som friplejehjem. Kommunen kan have en holdning, men har ikke indflydelse. Aage Jelstrup: Drøftelse af problemstillingen omkring forsikring af frivillige. Erik Vester: Ønskede en evaluering af dialogmøderne, hvad har VU af ønsker til dialog, dette for at fremme dialogen. Steen-Kristian Eriksen: Hvor er Ældrerådet henne i forhold til omstillingsprocessen og den fremtidige budgetproces. Hvor langt ønsker man at gå i forhold til rehabiliteringsprocessen, set i lyset af tilsynsrapportens bemærkninger. De medlemmer der foreslog emner bliver tovholdere for de respektive punkter. 9. Omstillingsgruppernes holdninger. Som et resultat af den tidligere nedsatte omstillingsgruppe Aktiv hele livet, er der frembragt 259 holdningstilkendegivelser. Disse er blevet prioriteter og forelægges Ældrerådet til vurdering.

4 Ældrerådet drøfter de foretagne prioriteringer, og afgiver en vurdering af prioriteringerne. Et udmærket grundlag for den videre proces. Ældrerådet tager orienteringen til efterretning 10. Præsentation af de nye ledere i Holbæk kommunes ny organisationsstruktur. Holbæk kommune har godkendt en ny organisationsstruktur på ældreområdet. På mødet vil den nye ledergruppe blive præsenteret ligesom der vil blive givet en orientering omkring overvejelserne i forbindelse med arbejdet indenfor den nye ledelsesstruktur. Ældrerådet orienteres om de forskellige arbejdsområder i den nye ledelsesstruktur, og drøfter det fremtidige samarbejde Ældrerådet præsenterede sig selv. Karsten Nørgaard Friis, Leder af Bevilling og hjælpemidler, der består af visitation, handicap, hjælpemidler, samt it teknisk service (nødkald, elektronisk nøglesystem samt edb og telefonsupport til hjemmeplejen), orienterede om arbejdet med at skabe synergi og med at få opgaverne løst så tæt på borgeren som muligt. Charlotte Larsen, Leder af område midt (postnummer 4300) der bl.a. består af hjemmepleje, plejecentre, aktive centre, dagcentre, rehabiliterings terapeuter, botilbud for udviklingshæmmede og handicappede samt dagtilbud. Bruger energi på at skabe synergi i forhold til samarbejde mellem på hjemmepleje og botilbud o.m.a. Understøttelse af aktive centre, forebyggelse af ensomhed. Jan Quist, Leder af område øst/vest - samme tilbud som Charlotte. Bruger meget tid på at sætte sig ind i de områder, som Jan ikke tidligere har samarbejdet med. Hvordan kan vi bruge organiseringen til at forbedre samarbejdet på tværs til gavn for borgerne? Er i gang med hjemtagning af område øst. Dette foregik den 1.marts. Morten Bundgaard, Leder af Folkesundhed samme opgaver som før organisationsændringen pr. 1.januar Navnet giver udtryk for forebyggelse og arbejder ud af ældreområdet, d.v.s. alle aldersgrupper lige fra børn og opefter. Der arbejdes bl.a. med at få retning på sundhedsområdet, og konkrete ting såsom forebyggelse hos børn, misbrug, førtidspensionister og ældreområdet. Har ansvar for med finansiering ved indlæggelser på hospital. Data herfra kan bruges proaktivt i forhold til indsatsområder. Marianna Hougaard, Leder af Økonomi og administration. Marianne er i gang med at samle økonomi og administration fra de områder, der er lagt sammen. Afdelingen skal understøtte de øvrige afdelinger i Aktiv hele livet. Camilla Hove Lund, Leder af Sundhed og træning, deltog ikke i mødet. Camilla har ansvaret for genoptræning, sundhedsvejledere, plejehotellet, madområdet (god mad til alle), specialister (demens, sår).

5 Pernille Bruun-Guassora, Leder af Effekt og Faglig udvikling, deltog ikke i mødet. Pernille har bl.a. ansvaret for udviklingsprojekter, velfærdsteknologi, boligstrategi, ældrepuljer m.v. Ældrerådet udtrykte tilfredshed ved orienteringen, og synes at det lyder positivt at der er fokus på sundhed og samarbejde på tværs, meningsfulde aktiviteter m.v. Der blev spurgt til, hvor borgere med mentale lidelser var henne i forhold til sundhed. Morten Bundgaard fortalte at området var nævnt i sundhedspolitikken og at der var fokus på området. 11. Tilsynsrapport omkring Holbæk kommunes plejecentre. Der foreligger en rapport fra tilsynet omkring Holbæk kommunes plejecentre. Denne forelægges Ældrerådet til orientering og udtalelse. Ældrerådet orienteres om og drøfter den foreliggende rapport med henblik på at afgive Ældrerådets vurdering heraf. Ældrerådet udtrykte forhåbning om, at rehabiliteringen opprioriteres på plejecenterområdet. Dokumentationen, fysisk aktivitet og fokus på Utilsigtede hændelser(uth), ønskes forbedret. Der blev udtrykt glæde over, at rapporten viste en klar forbedring og at der arbejdes løbende på at blive bedre. Ældrerådet udtrykker tilfredshed med rapporten med begrænsede bekymringspunkter. 12. Den 11. og 12. maj afholder Danske Ældreråd sit årlige repræsentantskabsmøde og den tilknyttede ældrepolitiske konference. Ældrerådet drøfter deltagelse i de to arrangementer, og udpeger de stemmeberettigede til repræsentantskabsmødet. Aage deltager den 11.maj Jørgen deltager den 11.maj Jean deltager den 11.maj Axel deltager den 11.maj Erik deltager 11.maj Steen-Kristian deltager den 11. og 12.maj Kirsten Thomasen? Klaus deltager den 11. og 12.maj Stemmeberettigede udpeges på stedet 13. Eventuelt Jean orienterede om en artikel i Politikken omkring ældreråd i kommunerne. Artiklen indscannes og udsendes til ældrerådet. Aage orienterede om forskellige madpriser i cafeerne. Palle Kristensen undersøger, da priserne skal være ens alle steder. Aktivitetscenter i St.Merløse har fået træningsudstyr til ca kr. men hvad med servicering af udstyr i Vipperød. (undersøgelse er igangsat)

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 16. september 2015 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1C Fraværende: Erik Vester, Klaus Nikolaisen, Jean Petersen

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Fredag 07. februar 2014 kl. 09.00 12.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 B Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 06. April 2016 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 07.09.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Aage Jelstrup Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 20. januar 2016 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Mandag den 02. februar 2015 kl. 09.00 12.30 Sted: Stenhusbakken, Stenhusvej Holbæk Mødet startede med en fremvisning af Stenhusbakken Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2.

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 11.04.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 D, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 10. april 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Aase Stær og Preben Jansen 1. Velkomst 2.

Læs mere

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 13. Maj 2015 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.10 Fraværende: Ingen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 07.02.2018 kl. 10.00 13.00 Sted: Elværket, Gasværksvej 3, 4300 Holbæk Der serveres en let frokost Fraværende:

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 05.10.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Jean Pedersen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 11. september 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Preben Jahnsen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i Ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 03.05.2017 kl. 09.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 01.03.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Dagsorden til ÆLDRERÅDSMØDE Referat

Dagsorden til ÆLDRERÅDSMØDE Referat Dagsorden til ÆLDRERÅDSMØDE Referat Tid: Onsdag den 06. februar 2013 kl. 09.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Dagsorden: 1. Velkomst Palle Kristensen

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 21. oktober 2015 kl. 10.00 13.30 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 (bag receptionen) Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 01.02.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 samt mødelokale: 0.10 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2.

Læs mere

Referat - Dialogmøde Ældrerådet fra. Udvalget for Voksne. Mandag den 27-04-2015, kl. 12:00. i lokale 1.A, Kanalstræde 2

Referat - Dialogmøde Ældrerådet fra. Udvalget for Voksne. Mandag den 27-04-2015, kl. 12:00. i lokale 1.A, Kanalstræde 2 Referat - Dialogmøde Ældrerådet fra Udvalget for Voksne Mandag den 27-04-2015, kl. 12:00 i lokale 1.A, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Udvalget for

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 10. august 2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Klaus Nikolaisen Dagsorden: 1. Velkomst

Læs mere

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE

REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE REFERAT ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 17. Juni 2015 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1B Fraværende: Jens Aage Andersen Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse

Læs mere

Referat ÆLDRERÅDSMØDE

Referat ÆLDRERÅDSMØDE Referat ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 09.11.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 0.13 Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 07.12.2016 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 12.12.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret, mødelokale 1 d, 4300 Holbæk Det bemærkes, at mødet

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 20.06.2018 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 04.10.2017 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Onsdag den 7. august 2013 kl. 10.00 13.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 C Fraværende: Christian deltog fra kl. 11 1. Velkomst

Læs mere

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe Friis

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3B Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen

Ældrerådet i Halsnæs Kommune. af møde den 3. februar 2014 kl i Paraplyen Ældrerådet i Halsnæs Kommune af møde den kl. 09.15 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Kirsten Jørgensen ( ) næstformand Vibeke Frej ( ) Ella Bertelsen ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet fra. Udvalget for Voksne. Mandag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2

Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet fra. Udvalget for Voksne. Mandag den , kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet fra Udvalget for Voksne Mandag den 27-10-2014, kl. 12:00 i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Udvalget

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 07.03.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret, Carl Refsvej 2, 4300 Holbæk Der serveres en let

Læs mere

Referat fra Ældrerådsmøde d. 10. april 2019.

Referat fra Ældrerådsmøde d. 10. april 2019. Referat fra Ældrerådsmøde d. 10. april 2019. Deltagere: Steen-Kristian Eriksen (formand), Gitte Nikolaisen (næstformand) Dorte Hendrich Axel Villumsen Aage Jelstrup Johnny Petersen Jørgen Steen Elsebeth

Læs mere

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 10.10.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale:

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 13.03.2019 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret Carl Reffsvej 2 4300 Holbæk Der serveres en let frokost

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Rapport om. Ældrerådets arbejde i Holbæk Kommune

Rapport om. Ældrerådets arbejde i Holbæk Kommune Rapport om Ældrerådets arbejde 2014 2017 i Holbæk Kommune Resumé Ældrerådet i Holbæk Kommune består af 9 medlemmer, som er valgt ved et fremmødevalg, der blev afholdt sammen med valg til Byråd og Regionsråd

Læs mere

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Tid: Mandag d kl Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 1, Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Tid: Mandag d. 06.01.2014 kl. 9.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Sted: Mødelokale 120, Stenløse Rådhus Bjarne Larsen Formand

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. september 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Inge Lund Petersen X Kirsten Feld

Læs mere

Mødetidspunkt. Mødedato. Mødested. Kl Mandag d Vejle Center Hotel. Deltagere Medlem Suppleant. Observatør.

Mødetidspunkt. Mødedato. Mødested. Kl Mandag d Vejle Center Hotel. Deltagere Medlem Suppleant. Observatør. REFERAT FOR MØDE I FRIVILLIGRÅDET D. 10.12.18 KL. 16.00 ca. 20.30 STED: Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Pl. 3, Vejle Tilmelding til Susanne Clausen på mail susanne@broenvejle.dk Mødedato Mandag d.

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet 17. november 2016, kl på Rosengårdcentret, sal C

Referat af møde i Ældrerådet 17. november 2016, kl på Rosengårdcentret, sal C 21. november 2016 af møde i Ældrerådet 17. november 2016, kl. 09.30-12.00 på Rosengårdcentret, sal C Mødt er: Poul Gudberg, Alice Lemming, Ingrid Thorsted, Leif Pedersen, Gert Steen Nielsen, Kaj Hansen,

Læs mere

Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet til. Udvalget for Voksne. Mandag den 26-05-2014, kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2

Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet til. Udvalget for Voksne. Mandag den 26-05-2014, kl. 12:00. i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Dagsorden - Dialogmøde med Ældrerådet til Udvalget for Voksne Mandag den 26-05-2014, kl. 12:00 i lokale 1.B, Kanalstræde 2 Praktiske oplysninger i forbindelse med mødet: Andre deltagere i mødet: Udvalget

Læs mere

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 15. august 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Beslutningen træffes af. Indstilling. Beslutning Published on www.ballerup.dk (https://www.ballerup.dk) Hjem > - 21-01-2014-21-01-2014 21.01.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 15 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 16.05.2018 kl. 09.00 16.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 d, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat. Mødedato: 25. august n, Fabriksvej 12, 6270 Tønder. Starttidspunkt for møde: 15:30. Fraværende: Tønder Kommune Handicaprådet

Referat. Mødedato: 25. august n, Fabriksvej 12, 6270 Tønder. Starttidspunkt for møde: 15:30. Fraværende: Tønder Kommune Handicaprådet Mødedato: 25. august 2015 Mødelokale: Hjælpemiddelcentrale n, Fabriksvej 12, 6270 Tønder Starttidspunkt for møde: 15:30 Fraværende: Poul Erik Kjær, Lisbeth Bang Pedersen og Jette Moshage ved afbud 25.

Læs mere

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet.

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet. Ældrerådet Dato 27.04.2015 Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. maj 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 09.01.2019 kl. 10.00 14.00 Sted: Lersøcentret, Vipperød 4300 Holbæk Der serveres en let frokost Fraværende:

Læs mere

Blad nr.: Ældrerådet. Referat. Ældrerådets mandag den 11. januar 2010 kl på Munkebo Rådhus, mødelokale 2

Blad nr.: Ældrerådet. Referat. Ældrerådets mandag den 11. januar 2010 kl på Munkebo Rådhus, mødelokale 2 1 Deltagere: Knud Clausen (KC) Erik Duerlund (ED) Flemming Jensen (FJ) Anna Jørgensen (AJ) Doris Sørensen (DS) Harry Skjoldemose (HAS) Leo Mortensen (LM) Inge Weisdal (IW) Bjarne Dambro (BD) Referat af

Læs mere

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 3 Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.03.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15, Egedal Rådhus

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Inge Lund Christensen X Kirsten Feld X

Læs mere

BESLUTNING Der tilføres et ekstra dagsordenpunkt 3.4.a Dialogmøde med Sundheds- og Omsorgsudvalget den 7. april 2016. Dagsorden er godkendt.

BESLUTNING Der tilføres et ekstra dagsordenpunkt 3.4.a Dialogmøde med Sundheds- og Omsorgsudvalget den 7. april 2016. Dagsorden er godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 29. februar 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Åbent møde for Ældreråds møde den 22. september 2008 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale i kælderen

Åbent møde for Ældreråds møde den 22. september 2008 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale i kælderen Åbent møde for Ældreråds møde den 22. september 2008 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale i kælderen Indholdsfortegnelse 049. Orientering fra Ældrerådets formand 78 050. Orientering fra Knud

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 11. januar 2016 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lillian Skjødt ( ) Vibeke Frej ( ) Annette Kjærsgaard ( ) Mogens Lehd

Læs mere

Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6

Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Ældrerådet Referat Møde 10. maj 2016 kl. 13:00 i Mødelokale 6 Afbud: Algot Øhlenschlæger Pkt. Tekst Side 15 Godkendelse af referat fra møde den 5. april 2016 1 16 Orientering omkring Asp plejecenter samt

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer. 1 of 12 Referat Ældrerådet Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent Salminen

Læs mere

Ældrerådet. 1. Godkendelse af dagsorden. BESLUTNING Godkendt. 2. Meddelelser

Ældrerådet. 1. Godkendelse af dagsorden. BESLUTNING Godkendt. 2. Meddelelser Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 6. marts 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 8. januar 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 8. januar 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ældrerådets møde mandag den 8. januar 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua Afbud Tove Lunde Amsinck X Erling Balle Kristensen X Marianne Lund

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen)

Referat. Ældrerådet. Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen) Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Skørping Ældrecenter, Buderupholmvej 57, 9520 Skørping (Logen) Møde slut: 12.30 Fraværende: Gytte Gade, Poul Larsen og Henrik Christensen deltog ikke i behandlingen

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Tirsdag den 28.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Dagsorden. Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Bjarne Larsen bød velkommen og ønskede tillykke med valget.

Dagsorden. Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Bjarne Larsen bød velkommen og ønskede tillykke med valget. Dagsorden Deltagere: Afbud: Tidspunkt: Sted: Vedrørende: Hanne Blankensteiner Susanne Kongsaa Bjarne Larsen Ole Lind Larsen Jørgen Storm Per Husted Sørensen Annie Havnsø Thomasen Per Veise Frederique Andersen

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Strandcentret Plejecenter

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl Strandcentret Plejecenter Greve Seniorråd Mandag den 13.11.17 kl. 9-12 Strandcentret Plejecenter Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Sigurd Arnfred

Læs mere

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 5, Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 5, Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 07.04.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Referat. Frivilligrådsmøde

Referat. Frivilligrådsmøde Referat Frivilligrådet Møde nr.: Frivilligrådsmøde Dannet den: Torsdag den 07-12-2017 Mødedato: Onsdag den 06-12-2017 Mødetidspunkt: - 19:00 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9. 4100 Ringsted Medlemmer Jan

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den torsdag 25. april 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 8. september 2014 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 8. september 2014 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe Friis X Mariann Mehder X Erik Strand X Marie Jørgensen X Eva Hansen X Michael Dyre Ousted X Fritz Voss X Ole

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Medlemmer Inger Glerup Jørgen Larsen Inge Jørgensen Niels P. Nielsen Benny Dyhr Jens Chr. Nielsen John Rasmussen

Referat. Ældrerådet. Medlemmer Inger Glerup Jørgen Larsen Inge Jørgensen Niels P. Nielsen Benny Dyhr Jens Chr. Nielsen John Rasmussen Referat Ældrerådet Møde nr.: 4/2014 Dannet den: Mandag den 28-04-2014 Mødedato: Torsdag den 24-04-2014 Mødetidspunkt: 09:00-11:00 Mødested: Grønt mødelokale Amtstue Allé 71 Medlemmer Inger Glerup Jørgen

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 30. januar 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 15. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 15. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Torben Andersen, Jette Vestergaard og Gytte Gade. Leder af sygeplejen Hanne Eriksen

Læs mere

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder.

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. april 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

DAGSORDEN. MTSU Voksen- og plejeområdet. Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 19. marts 2007 Start kl. : Slut kl.

DAGSORDEN. MTSU Voksen- og plejeområdet. Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 19. marts 2007 Start kl. : Slut kl. MTSU Voksen- og plejeområdet DAGSORDEN Møde nr. : 02/2007 Sted : Rådhuset Grenaa. Rådssalen Dato : 19. marts 2007 Start kl. : 10.00 Slut kl. : Medlemmer (Ledelsen) Deltog Medlemmer (Medarbejdere) Deltog

Læs mere

Afbud: Hanne Blankensteiner, Henning Christensen, Erik Petersen. Fraværende: Vicky Holst Rasmussen.

Afbud: Hanne Blankensteiner, Henning Christensen, Erik Petersen. Fraværende: Vicky Holst Rasmussen. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7, Onsdag d. 04.06.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Onsdag d. 04.06.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale 140, Stenløse

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Mødedato: 9. februar 2012. Mødetidspunkt: 11:00. Sluttidspunkt: 12:10. KUC, Ågade 27, 6000 Kolding

Ældrerådet. Referat. Mødedato: 9. februar 2012. Mødetidspunkt: 11:00. Sluttidspunkt: 12:10. KUC, Ågade 27, 6000 Kolding Sidenr. 270 Referat Mødedato: 9. februar 2012 Mødetidspunkt: 11:00 Sluttidspunkt: 12:10 Mødelokale: : Mødelokale 1.05, 1. sal KUC, Ågade 27, 6000 Kolding Elsebeth Søe-Pedersen, Indholdsfortegnelse Sidenr.

Læs mere

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer

Dato Tid Sted NB. Fraværende Stedfortræder Medlemmer Referat Ældrerådet Ordinært møde Dato 29. januar 2014 Tid 09:00 Sted Frederikshavn Rådhus, mødelokale 0.28 NB. Fraværende Poul-Erik Andersen Stedfortræder Medlemmer Hanne Andersen Oda Kajgaard Ole Kanstrup

Læs mere

Referat fra ekstraordinært møde i. Udvalget for Social og Sundhed

Referat fra ekstraordinært møde i. Udvalget for Social og Sundhed Referat fra ekstraordinært møde i Udvalget for Social og Sundhed Mødedato: Mandag den 10. februar 2014 Mødetidspunkt: 14:00-16:00 Mødested: Jobs 3 Deltagere: Fraværende: Referent: Thyge Nielsen, Ingvard

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Ældrerådsmøde Mødedato: onsdag den 16-05-2007 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Harhoff Bemærk at mødet pga. ferieafholdelse ikke kan afholdes i Ørslev men på Rådhuset. Medlemmer Anker

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Referat Mødedato: Onsdag den 5. november 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup, Anny

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Mødedato: torsdag den 13-03-2008 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Andersen Medlemmer Anker Hvidesten Hansen Inge Jørgensen Birgit Thomsen Anne Margrethe Hermansen Ejgil Risager Kirsten

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-02.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. februar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 BEMÆRK TIDSRUMMET! Deltagere

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on www.ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 16-09-2014-16-09-2014 16.09.2014 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 31. oktober 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 3. december 2018 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 30. november 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lone Karakavuk ( ) Annette Kjærsgaard ( ) Mogens Lehd Pedersen ( )

Læs mere

Ældrerådet. Referat. af møde den 19. marts 2010 kl i Paraplyen

Ældrerådet. Referat. af møde den 19. marts 2010 kl i Paraplyen Ældrerådet Referat af møde den kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 4 2 GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 5 3 BERETNINGER /

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 4 Greve Seniorråd Mandag den 19.3.18 kl. 9 12 i mødelokale 4 Dan Bjerring (Formand) Elo Knudsen Freddy Aldenborg Inge-Merethe Jensen Palle Jacobsen Afbud: Flemming Vahlgreen Hjørdis Steinmetz Stabschef Tabita

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning Referat Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 1, Huset, Ny Skolegade 4, Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Ole Flemming Lyse, Minna Olesen, Kirsten Bitsch Kristensen,

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget

Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Afdeling 42 referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 13. april 2011 kl. 19.00 i bestyrelseslokalet, Parterren, Løget Center 75 A. Deltagere: Afbud: Fraværende: Knud Erik, Ole, John, Max, Kim, Dorthe, Anita,

Læs mere

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. MØDE NR. 11 ONSDAG DEN 28. MAJ 2008, KL. 9.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Ældrerådet 28. maj 2008 Side: 2 Fraværende: Erik Nikolajsen, Ruth Jørgensen,

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden 2

1 Godkendelse af dagsorden 2 Referat Ældrerådet Mødedato: 20. oktober 2015 Mødetid: 13:30 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Godkendelse af dagsorden 2 2 Høring - Kvalitetsstandarder - Genoptræning, vedligeholdelsestræning

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. februar Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Bælum Ældrecenter, Møllevangen 1, 9574 Bælum Møde slut: 12.30 Fraværende: Ulla Haugaard Paulsen 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 7 sprotokol fra sidste

Læs mere

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 12. Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 12. Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 01.12.2014 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.10, Egedal

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 28. september 2015 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling.

Seniorrådet Åben dagsorden. Punkt 1 Godkendelse af dagsorden. Punkt 2 Meddelelser. Beslutningen træffes af. Indstilling. Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 21-04-2015-21-04-2015 21.04.2015 kl. 09:00 Mødecenter B, Lokale 16 på Ballerup Rådhus Deltagere Birte Passer - Deltog Leo Andersen - Deltog Birte

Læs mere

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3

Greve Seniorråd. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 3 Greve Seniorråd Mandag den 09.01.17 kl. 10.30-13.30 i mødelokale 3 Kirsten Andersen (formand) Elo Knudsen (næstformand) Finn Brozek Flemming Vahlgreen Knud Bloksgaard Palle Jacobsen Afbud: Niels Kjøller

Læs mere

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 3. Dato: Kl: Sted: Lokale 620 DAGSORDEN

Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 3. Dato: Kl: Sted: Lokale 620 DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. 3 Dato: 23.03.2017 Kl: 10.00 12.00 Sted: Lokale 620 Deltagere: Seniorrådet, Mona Nederby Larsen, Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Ingen DAGSORDEN 1. Velfærdsdirektør

Læs mere