Den bedste løsning. mobilvægge foldevægge glasvægge specialdøre

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den bedste løsning. mobilvægge foldevægge glasvægge specialdøre"

Transkript

1 Den bedste løsning mobilvægge foldevægge glasvægge specialdøre

2

3 Habila900 Fleksible og funktionelle løsninger til opdeling af rum Den mest effektive udnyttelse af dyre kvadratmetre har altid været lidt af en udfordring for byggebranchen. Når et større rum skal kunne deles op i 2 eller flere mindre rum, gælder det ikke kun kravet til en fysisk adskillelse - løsningen skal også være fleksibel, lydtæt, brandsikker og have et attraktivt design. Valg af den endelige løsning kan være styret af flere faktorer, som er afgørende for slutresultatet. Økonomi har ofte en væsentlig indflydelse, men produkternes ydeevne og dokumentation af disse i form af gennemgribende test er nogle væsentlige faktorer, som er afgørende for det færdige resultat. Habila120 Der findes mange leverandører inden for opdeling af rum, og det kan være vanskeligt at gennemskue løsningerne fra de enkelte udbydere. Dette skyldes først og fremmest, at der ikke er overordnede branchemæssige krav til specifikationer, som kan give en professionel og saglig sammenligning af produkterne. Myndighedskravene er ligeledes begrænsede der er for eksempel ingen dansk eller europæisk standard for mærkning af mobile vægge med brandmodstandsevne..

4

5 Habila900 Krav til produkterne Når bygningsreglementet stiller brandkrav til en skillevæg, må de lokale brandmyndigheder godkende løsningen i hvert enkelt tilfælde. Derfor har vi testet vores produkter efter de gældende standarder i akkrediteret prøvnings-institut for at sikre, at myndighederne har et reelt grundlag at bedømme ud fra. Når vi taler lyd, er vilkårene de samme. Her er det ikke blot en myndighed, som godkender produktets egenskaber, men også brugerne selv. Og det kan vise sig at være en endnu hårdere dom. Den faktiske dæmpning af lyd mellem to rum er i høj grad afhængig af produktets kvalitet. Habila920 Det handler også om troværdighed Habilas viden er ikke kun baseret på mange års erfaring inden for mobil rumadskillelse. Vi bygger også vores løsninger på fakta. Således undergår alle Habilas produkter en kvalitetssikring, som danner grundlaget for vores egen høje standard - måske endda markedets højeste. Så når vi siger, at produktet har en brandsikkerhed på BD 60 / EI 60 - så er det ikke en ca. angivelse - det er testet fakta - ligesom en angivelse af en lydisolation på Rw 59 db er laboratoriemålt og gives som en garanti på produktet. Kun gennem test og kontrol kan vi garantere for vores produkters egenskaber - en garanti som 100% sikrer, at du får hvad du beder om. Habila s kvalitetssikring er din garanti for et gennemkontrolleret og velfungerende produkt. Alle arbejdsprocesser fra projektering, og produktion til montage er fastlagt efter kontrollerede procedurer.

6

7 Habila600 med white board og akustikregulerende overflade Habila vil ikke acceptere tilfældigheder Alle processer bliver styret fra A til Z efter en nøje fastlagt procedure. Således kan du forvente, at alt fra projektering over produktion til montage er én kontrolleret og professionel arbejdsgang - og altid i overensstemmelse med vores egne høje kvalitetskrav. Konkurrencedygtige priser Habila producerer alle produkter og løsninger på egen fabrik i Sverige eller i samarbejde med kvalitetsleverandør i Tyskland. Derfor kan vi være sikre på, at kvaliteten er i top. Habila600 med micro perforeret overflade Høj kvalitet betyder, at Habilas produkter ikke altid er de billigste på markedet, hvis man ser på kostprisen alene. Vi er til gengæld sikre på, at prisen i det lange løb er meget konkurrencedygtig. Med Habila får du også en samarbejdspartner, der tager ansvar og som er fast besluttet på altid at levere det rigtige og bedste resultat for dig. Med andre ord er det ikke prisen, du bør fokusere på hos Habila, men snarrere alt det vi sparer dig for...

8 PRODUCT SPECIFICATIONS Element tykkelse Optimal elementbredde Max. højde Vægt/m² Brandtest Laboratoriemålt lydisolation db: 65 mm 48 db: 100 mm db: Ca. 850 mm 48 db: Max. 800 mm db: 4000 mm 48 db: 3000 mm 31 db: 19 kg 37 db: 20 Kg 41 db: 28 Kg 44 db: 30 Kg 46 db: 39 Kg 48 db: 47 Kg Rw 31 db Rw 37 db Rw 41 db Rw 44 db Rw 46 db Rw 48 db 120 EI EI30: 61 mm EI60: 100 mm Max. 830 mm Max. 800 mm 3000 mm EI30: 30 Kg EI 30 EI30: Rw 40 db EI60: 40 Kg EI 60 EI60: Rw 42 db 600 N/N-EM db: 100 mm 59 db: 120 mm Ekstra: db med EASYmatic (N-EM) Ca mm 1250 mm db : Ca mm 59 db : 5000 mm 41 db: 33 Kg 46 db: 34 Kg 49 db: 40 Kg 52 db: 45 Kg 57 db: 60 Kg 59 db: 75 Kg Rw 41 db Rw 46 db Rw 49 db Rw 52 db Rw 57 db Rw 59 db 600 E 100 mm Ca mm 1250 mm 3500 mm 39 db: 31 kg 48 db: 43 Kg 49 db: 43 Kg 50 db: 55 Kg Rw 39 db Rw 48 db Rw 49 db Rw 50 db 600 EI EI30/60: 115 mm Max. 1230mm 5000 mm 49 db: 48 kg EI 30 Rw 49 db 52 db: 60 Kg EI 60 Rw 52 db 54 db: 60 Kg Rw 54 db 600 FGE 100 mm Max mm 50 kg Rw 51 db mm Ca. 800 mm 2700 mm Afhængig af Afhængig af glastype - 28 Kg glastype - Rw 32 db 920 Glas: mm Top/bund profil: 40 mm Ca mm 1250 mm 3600 mm 10 mm glass 30 Kg 12 mm glass 35 Kg

9 Habila600 PRODUKTLINIE Habila120 Foldevæg en sammenhængslet vægkonstruktion til opdeling af rum med moderat krav til lydisolering og med standard monteret dør i sidste element. Elementer vil altid stå parkeret på hovedlinjen i én eller begge sider. Habila120 fås også i en BD 30 og BD60 version. Habila600 Mobilvæg en meget flexibel løsning når der stilles store krav til lydisolation, funktion og parkering af elementerne. Væggen er opbygget af enkeltkørende elementer med mekanisk tætning mod gulv og topskinne elementerne kan parkeres på sidespor uden for hovedskinnen og med en lydisolation på op til Rw 59 db. Habila600 fås også i en BD versioner. Mobilvæg600EASYmatic Et mobilt vægsystem med EASYmatic funktion, hvor låsning i lukket position er elektrisk styret og kontrolleret. Hvert element har indbyggede teleskoptætninger i top og bund med et tryk på hele 2000 N, hvilket gør væggen meget stabil. Teleskoper betjenes elektrisk med EASYmatic. Mobilvæg600FGE Habila600 Fuldglas mobilvæg - en transparent mobilvæg med 50 mm smalle rammer der ligger bag glasset. En elegant løsning hvor elementerne kan kombineres med øvrige elementer i Habila600 EASYmatic serien, uden at gå på kompromis med lyden. Løsningen giver en lydreduktion på hele Rw 51 db. Habila900 En træ/glasfoldevæg som sammenhængslet løsning baseret på Habila120 med ca. 70 mm rammer monteret med glas til opdeling af rum, hvor der ønskes en transparent løsning. Habila920 En helglas mobilvæg - en visuel elegant løsning af hærdet glas til opdeling af rum. Elementer uden lodrette profiler sikrer en næsten 100% transparent adskillelse. Super anvendelig til åbne kontor landskaber og indendørs forretningsfacader.

10

11 Habila120 Produkt modeller Habilas produktlinie leveres i tre forskellige modeller, som er tilpasset løsningsbehovet. Som udgangspunkt er alle modellers ydeevne ens - med den samme kvalitet, det samme test- og kontrolgrundlag og den samme garanti. Slutresultatet på alle tre modeller er helt i overensstemmelse med vores egne høje krav, men modellerne differentierer sig på visse detaljer. Habila Basic er grundmodellen, som er prismæssig konkurrencedygtig - uden at være en økonomimodel. Basic har et begrænset udvalg af overflader og løsninger, men kvalitets- og funktionsmæssigt matcher Habila Basic markedets bedste løsninger på alle områder samtidigt med, at modellen har en Habila kvalitetsgodkendelse. Habila Highline er fuldløsningsmodellen, hvor der er et hav af standardiserede specialløsninger, som giver dig uanede løsningsmuligheder. Alt udstyr - fra ophæng til lukkesystemer og andre funktionelle løsninger - er af højeste kvalitet. Habila Highline er ikke bare en folde- eller mobilvæg - det er samtidig en arkitektonisk finish, som i høj grad bidrager til oplevelsen af hele byggeriet. Habila900 Habila Design er dér, hvor vi gør det umulige muligt og skræddersyr væggen efter dine ønsker. Her taler vi for eksempel om mobilvægge med akustikregulerende overflade eller andre specielle ønsker til farver, design og funktion.

12 Habila/SWG Scandinavian Wall Group Et samarbejde over landegrænser For yderligere at styrke sine positioner som store leverandører af fleksibel ruminddeling i Skandinavien, indgik Habila A/S i Danmark, LPAB Produktion AB i Sverige og Saxi Produkter AS i Norge, i 2002 et forpligtende samarbejde under navnet SWG Scandinavian Wall Group. Gennem dette samarbejde har SWG i dag en markedsledende andel inden for foldevægge og mobilvægge i Skandinavien og det øvrige Europa. En kontinuerlig produktudvikling sker centralt efter input fra et kundemarked, som er større end det enkelte lands. Dette giver mange fordele, og gør at SWG har et unikt produktprogram, som tilgodeser de behov der i dag stilles til flytbare vægge uanset om det er store eller små projekter. Professionalisme, ærlighed og glæden ved et godt stykke gennemført arbejde er nøgleværdier, vi alle i SWG arbejder efter, og vi lægger fortsat meget stor vægt på at være en loyal partner, som er til stede på de respektive markeder. Men tag ikke kun vores ord for det. Ring på tlf og fortæl os om dine ønsker, så garanterer vi, at du får den bedste løsning markedet kan tilbyde. Habila A/S Engholmvej 15, Saunte 3100 Hornbæk Telefon: Jylland: Telefax: info@habila.dk Homepage:

mobilvægge foldevægge glasvægge specialdøre Den bedste løsning

mobilvægge foldevægge glasvægge specialdøre Den bedste løsning mobilvægge foldevægge glasvægge specialdøre Den bedste løsning Fleksible og funktionelle løsninger til opdeling af rum Den mest effektive udnyttelse af dyre kvadratmetre har altid været lidt af en udfordring

Læs mere

M O B I L V Æ G G E F O L D E V Æ G G E G L A S V Æ G G E S P E C I A L D Ø R E Den bedste løsning

M O B I L V Æ G G E F O L D E V Æ G G E G L A S V Æ G G E S P E C I A L D Ø R E Den bedste løsning M O B I L V Æ G G E F O L D E V Æ G G E G L A S V Æ G G E S P E C I A L D Ø R E Den bedste løsning FLEKSIBLE OG FUNKTIONELLE LØSNINGER TIL OPDELING AF RUM Den mest effektive udnyttelse af dyre kvadratmetre

Læs mere

HABILA120 FOLDEVÆGGE. Habila dokumentation

HABILA120 FOLDEVÆGGE. Habila dokumentation HABILA120 FOLDEVÆGGE Habila120 er en enkel og meget brugervenlig plan foldevæg til opdeling af almindelige rum. Den findes i to versioner: Ophængt i en skinne, som er monteret i loftet, eller kørende på

Læs mere

HABILA120 FOLDEVÆGGE HABILA DOKUMENTATION

HABILA120 FOLDEVÆGGE HABILA DOKUMENTATION HABILA120 FOLDEVÆGGE Habila120 er en enkel og meget brugervenlig plan foldevæg til opdeling af almindelige rum. Den findes i to versioner: Ophængt i en skinne, som er monteret i loftet, eller kørende på

Læs mere

Habila dokumentation. System

Habila dokumentation. System Habila600 mobilvæg Dette mobile vægsystem giver både arkitekt og bygherre helt frie hænder til indretning af rum til alle formål. Habila600 er lige velegnet til opdeling af små som store rum, hvor der

Læs mere

Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as GLASVÆGGE

Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as GLASVÆGGE Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as SESAM Sesam har i mere end 50 år produceret og installeret vægsystemer til en lang række virksomheder i Danmark. Gennem tæt dialog

Læs mere

GLASV D ÆGGE O O G DøRE OR

GLASV D ÆGGE O O G DøRE OR GLASVÆGGE og døre INDOOR OVERSIGT ID31 HELGLAS GLAS *** LYD * MAX GLASBREDDE MAX GLASHØJDE DØRBREDDE DØRHØJDE 8 mm 34 db 1500 mm 2400 mm M9 M22+ 10 mm 35 db 1500 mm 2800 mm M10 M22+ 12 mm 37 db 1500 mm

Læs mere

DEKO PF. den profilfrie systemvæg

DEKO PF. den profilfrie systemvæg DEKO PF den profilfrie systemvæg 2 DEKO PF alternativet til den traditionelle gipsvæg Selv om glasvægge for længst er blevet en fast bestanddel af nutidige indretninger, er efterspørgslen efter den klassiske

Læs mere

Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as

Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as Greve Main 22 DK - 2670 Greve Tlf. 4340 4912 Fax. 4340 4963 www.sesam.as INDHOLD 50 år med kvalitet og service 5 Blokvægge 7 Foldevægge 13 Systemvægge 19 Glasvægge 25 50 ÅR MED KVALITET OG SERVICE Sesam

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

DEKO FG. fuldglasvægge med optimal åbenhed

DEKO FG. fuldglasvægge med optimal åbenhed DEKO FG fuldglasvægge med optimal åbenhed 2 DEKO FG optimal udnyttelse af dagslyset Adgang til dagslys er godt for mennesker. Trenden er gået fra traditionelle, mindre og mørke kontorer til større og åbne

Læs mere

DEKO PV. den klassiske systemvæg

DEKO PV. den klassiske systemvæg DEKO PV den klassiske systemvæg 2 DEKO PV når det skal være nemt og fleksibelt I nutidigt byggeri er det afgørende at indrette sig med fleksible løsninger, der er nemme og hurtige at montere, og som kan

Læs mere

TRIPLAN LITE DET KOMPLETTE GLASVÆGSSYSTEM

TRIPLAN LITE DET KOMPLETTE GLASVÆGSSYSTEM TRIPLAN LITE DET KOMPLETTE GLASVÆGSSYSTEM ENKLE GLASVÆGGE MED BRAND- OG LYDEGENSKABER TRIPLAN LITE -glasvægssystemet består af 1 eller 2 lag glas, der spænder fra gulv til loft og som fastholdes i top,

Læs mere

INFO OM LYD LYD. For foldevægge ses i praksis forskelle mellem laboratoriemålte og de bygningsmålte reduktionstal i størrelsesordenen op til 3-6 db.

INFO OM LYD LYD. For foldevægge ses i praksis forskelle mellem laboratoriemålte og de bygningsmålte reduktionstal i størrelsesordenen op til 3-6 db. LYD INFO OM LYD God lydisolation er ofte et stort ønske samtidig med behovet for fleksible vægløsninger. Behovet for lydisolation er individuelt og afhænger af, hvad de to naborum skal anvendes til. Eksempelvis

Læs mere

HANG ON Kontorvægge. Teknisk manual

HANG ON Kontorvægge. Teknisk manual HANG ON Kontorvægge Teknisk manual Hang On - Generelt Hang On væggen - - er et eksklusivt vægsystem, som med succes kan anvendes i kontorer, receptioner, direktions- og mødelokaler. Væggen er designet

Læs mere

Flexica Kontorvægge. Teknisk manual

Flexica Kontorvægge. Teknisk manual Kontorvægge Teknisk manual er den mest fleksible kontorvæg på markedet og med et meget omfattende antal løsninger egner den sig til kontormiljøer, hvor der lægges stor vægt på fleksibiliteten. har en smal

Læs mere

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E

ARKAS. Stål- og branddøre Brandskydeporte og Glaspartier i stål. Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier D Ø R E O G P O R T E Stål- og brand Brandskydeporte og Glaspartier i stål ARKAS D Ø R E O G P O R T E Uklassificeret Brand Lyd Indbrudssikkerhed Røntgen Glaspartier Uklassificerede Brand Lyd Indbrudshindrende Røntgen Glaspartier

Læs mere

DEKO BK. brandglaspartier i aluminiumkarm

DEKO BK. brandglaspartier i aluminiumkarm DEKO BK brandglaspartier i aluminiumkarm 2 DEKO BK de klassiske brandglaspartier I DEKO har vi altid haft ambition om at lave lyse og lette indretninger, som bidrager til et godt arbejdsmiljø. I vores

Læs mere

BGB DESIGN GLASVÆGGE

BGB DESIGN GLASVÆGGE FLEKSIBLE GLASVÆGGE BGB DESIGN GLASVÆGGE GLASVÆGGE DESIGNET TIL DIT BEHOV - BGB DESIGN GLASVÆGGE Indvendige glasvægge er uundværlige i et moderne kontorbyggeri, og skaber et lyst, luftigt og åbent arbejdsmiljø

Læs mere

DEKO GV. 2-lags glasvæg med høj lydreduktion

DEKO GV. 2-lags glasvæg med høj lydreduktion DEKO GV 2-lags glasvæg med høj lydreduktion 2 DEKO GV 2-lags glasvæg med høj lydreduktion At dagslys skaber trivsel og arbejdsglæde, og at et højt støjniveau er forstyrrende for både arbejdsmiljø og koncentration,

Læs mere

OM LYD. God lydisolation er ofte et stort ønske samtidig med behovet for fleksible vægløsninger.

OM LYD. God lydisolation er ofte et stort ønske samtidig med behovet for fleksible vægløsninger. Granskoven 8 2600 Glostrup Danmark T +45 4348 6060 F +45 4348 6543 www.grontmij-carlbro.dk OM LYD CVR-nr. 48233511 God lydisolation er ofte et stort ønske samtidig med behovet for fleksible vægløsninger.

Læs mere

TP Lite. Fuldglasvægge

TP Lite. Fuldglasvægge TP Lite Fuldglasvægge dine visioner kan realiseres markedets bedste LeveringsTider Med TP Lite fuldglasvægge har du mulighed for at finde nye veje nye, alternative måder at løse dine opgaver på. Uden at

Læs mere

Skillevægsystemer der gør hverdagen lysere

Skillevægsystemer der gør hverdagen lysere skillevægge skydedøre glasvægge døre rumdeling Skillevægsystemer der gør hverdagen lysere Nutidens ruminddeling forbedrer arbejdsmiljøet på kontor, forretning, udstilling, klinik... cube Elegante glasvægge

Læs mere

DEKO MG. præfabrikerede 2-lags glasmoduler

DEKO MG. præfabrikerede 2-lags glasmoduler DEKO MG præfabrikerede 2-lags glasmoduler 2 DEKO MG giv gipsvæggene nyt liv Med DEKO MG modulglas er det muligt at give gipsvægge et nyt og moderne udseende - et helt nyt liv med lyse og luftige rum! DEKO

Læs mere

Brandporte, branddøre. og ståldøre

Brandporte, branddøre. og ståldøre Brandporte, branddøre og ståldøre Porte og døre til ethvert behov Som en af Europas førende producenter af brandporte, branddøre og ståldøre tilbyder Novoferm et komplet program, der modsvarer kundernes

Læs mere

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec.

Multirack. CUBIC-Conitec A/S Platanvænget 14 DK-8990 Faarup Denmark Tel +45 8645 2700 Fax +45 8645 2909 E-mail: info@cubic-conitec. Multirack Multirack NEXT STEP bygger på ideen om, at kvalitet og kreative tanker i samspil med innovativt design åbner for en uendelig række kombinationer. Resultatet fører til mere æstetiske, sikre og

Læs mere

DEKO FG. fuldglasvægge med optimal åbenhed

DEKO FG. fuldglasvægge med optimal åbenhed DEKO FG fuldglasvægge med optimal åbenhed 2 DEKO FG optimal udnyttelse af dagslyset Adgang til dagslys er godt for mennesker. Trenden er gået fra traditionelle, mindre og mørke kontorer til større og åbne

Læs mere

TRIPLAN LITE. Bygningsdelsbeskrivelse kap. 4.9 og Et komplet glasvægssystem

TRIPLAN LITE. Bygningsdelsbeskrivelse kap. 4.9 og Et komplet glasvægssystem Triplan International A/S Industriskellet 12 2635 Ishøj Tlf. 4353 9999 triplan@triplan.dk www.triplan.dk Bygningsdelsbeskrivelse kap. 4.9 og 4.10 TRIPLAN LITE Et komplet glasvægssystem Glasvægge i samme

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

FUNKTIONELLE GlasPaRTiER PROJEKT I Træ

FUNKTIONELLE GlasPaRTiER PROJEKT I Træ FUNKTIONELLE Glaspartier i træ PROJEKT Lyse MULIGHEDER Med SWEDOOR, som din professionelle dørpartner, får du et bredt sortiment indenfor glaspartier. Vores glaspartier åbner nye lyse muligheder. Glaspartierne

Læs mere

December 2014. Træparti med glas. med brandklasse og lydreduktion. Sikre døre

December 2014. Træparti med glas. med brandklasse og lydreduktion. Sikre døre December 2014 Træparti med glas med brandklasse og lydreduktion Sikre døre Støjdæmpede og indbydende rum i rummet. At indrette med træpartier med glas giver både karakter og funktion, åbenhed og lukkethed.

Læs mere

Lyddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Lyddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Lyddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S »Trehøje Døre er DDK mærkede og overholder de strenge tekniske bestemmelser«trehøje Døre A/S www.trehoeje.dk Tlf.: 9692 6000 Lyddøre Gennem de seneste år

Læs mere

sonocare vægsystem / Vægge

sonocare vægsystem / Vægge sonocare vægsystem / Vægge Samme lydreduktion og brandbeskyttelse som en standard skillevæg. Samme tykkelse som en standard skillevæg. Forskel: Lydabsorption. Sonocare indeholder det hele. Det er en ny

Læs mere

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk Eternit PLAN Facadeplader i fibercement www.cembrit.dk Eternit PLAN er en stærk og smuk facadebeklædning, som kræver minimal vedligeholdelse. Eternit PLAN er velegnet til komplette facadeløsninger, men

Læs mere

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat JumpSeat Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat Innovationen finder mange veje, og det er svært at forudse fremtidens næste banebrydende design. Jumpseat stolen tog sin begyndelse

Læs mere

Elements of Vision. PAROC -elementløsninger

Elements of Vision. PAROC -elementløsninger Elements of Vision PAROC -elementløsninger Panel System 2.00 DK August 2012 Erstatter: Januar 2008 PAROC-ELEMENTLØSNINGER GIVER MULIGHED FOR STOR ARKITEKTONISK FRIHED OG INDIVIDUALITET. DE PRAKTISKE, SPECIALDESIGNEDE

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning til klassisk eller moderne byggeri Cembrit B7 Sortblå Unik styrke og flot finish Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er et stærkt valg.

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

DEKO Døre. et unikt og omfattende dørprogram i aluminiumkarm

DEKO Døre. et unikt og omfattende dørprogram i aluminiumkarm DEKO Døre et unikt og omfattende dørprogram i aluminiumkarm 2 DEKO Døre - et unikt og omfattende dørprogram Hos DEKO er en dør ikke bare noget, man bruger, når man skal fra et rum til et andet en DEKO

Læs mere

// Enkle og rene karmbeklædninger. Moderniseringsløsninger til ledhejseporte. Et væld af muligheder til ethvet byggeri

// Enkle og rene karmbeklædninger. Moderniseringsløsninger til ledhejseporte. Et væld af muligheder til ethvet byggeri // Enkle og rene karmbeklædninger Moderniseringsløsninger til ledhejseporte Et væld af muligheder til ethvet byggeri Modernisering med Hörmann Én leverandør til det hele Ved modernisering og renovering

Læs mere

klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist

klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist klik klik Klik loftet på plads! Gyproc GK-systemet gør loftmontage til en leg Nemt, hurtigt...og præcist Monter loftet i en fart med Gyproc GK systemet Gyproc GK er et bæresystem af stål til nedhængte

Læs mere

Løsninger der gør hverdagen lysere. www.septum.dk. skillevægge skydedøre glasvægge døre rumdeling

Løsninger der gør hverdagen lysere. www.septum.dk. skillevægge skydedøre glasvægge døre rumdeling skillevægge skydedøre glasvægge døre rumdeling Løsninger der gør hverdagen lysere Vægsystemer med glas og aluminium til indretning og rumdeling Glasvægge, glasdøre og skydedøre Skydedøre og inventar til

Læs mere

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. STREET / URBAN MADE IN DENMARK Enkelhed Vi udvikler egne brands i samarbejde med danske arkitekter og sikrer et enkelt, skandinavisk design og bæredygtige produkter med lang levetid. Fleksibilitet Lamperne

Læs mere

Biograf / musik. Indervægge / Funktionsvægge. indervægge

Biograf / musik. Indervægge / Funktionsvægge. indervægge Indervægge / Funktionsvægge Biograf / musik Silentboard giver i forhold til traditionelle gipspladevægge en lydreduktion, som er op til 10 db bedre. Silentboard er bl.a. velegnet til biografer, musiklokaler

Læs mere

DEKO FG Fast. fuldglasvægge, når det skal gå ekstra hurtigt

DEKO FG Fast. fuldglasvægge, når det skal gå ekstra hurtigt DEKO FG Fast fuldglasvægge, når det skal gå ekstra hurtigt DEKO FG Fast lagerførte fuldglasvægge DEKO FG Fast bygger på samme idé og filosofi som vores populære DEKO FG fuldglasvæg - med det minimalistiske

Læs mere

PRIVA-LITE KOMFORT PRIVATLIV DESIGN INNOVATIVE LØSNINGER TIL MODERNE ARKITEKTUR BUILDING GLASS EUROPE SAINT-GOBAIN BUILDING GLASS EUROPE / 1

PRIVA-LITE KOMFORT PRIVATLIV DESIGN INNOVATIVE LØSNINGER TIL MODERNE ARKITEKTUR BUILDING GLASS EUROPE SAINT-GOBAIN BUILDING GLASS EUROPE / 1 KOMFORT PRIVATLIV DESIGN INNOVATIVE LØSNINGER TIL MODERNE ARKITEKTUR BUILDING GLASS EUROPE SAINT-GOBAIN BUILDING GLASS EUROPE / 1 KOMFORT PRIVATLIV DESIGN Moderne og sofistikerede løsninger til arkitektur.

Læs mere

EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN

EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN > MODERNE OG INNOVATIV Farver, overflader og samlinger - skab et unikt udseende med fremtidens muligheder 2 www.hbc.dk >

Læs mere

Vægelementer. www.elementer.dk

Vægelementer. www.elementer.dk Vægelementer www.elementer.dk Om Give Elementfabrik Profil Give Elementfabrik A/S er en sund og moderne virksomhed med over 40 års erfaring i byggebranchen. Vi producerer, leverer og monterer præfabrikerede

Læs mere

Biograf / musiklokaler

Biograf / musiklokaler Indervægge / Funktionsvægge Biograf / musiklokaler Når lydoplevelsen skal være helt optimal Silentboard giver i forhold til traditionelle gipspladevægge en lydreduktion, som er op til 10 db bedre. Silentboard

Læs mere

N X T MOV. Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks

N X T MOV. Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks Multirack NEXT MOVE N X T MOV Multirack NEXT MOVE kombinerer innovativt design med et utal af funktioner. De nye racks er skabt til den dynamiske og moderne virksomhed, hvor effektivitet og funktionalitet

Læs mere

TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne TermaTech brændeovne TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk design.

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

Glasvægge med omtanke

Glasvægge med omtanke Glasvægge med omtanke Produkter der står for godt traditionelt håndværk og miljøvenlige løsninger tilpasset nutidens krav til sikkerhed og lækkert funktionelt design. 27... ÅR så meget længere tager det

Læs mere

Gyproc Flexi: Hurtig og fleksibel montage af gipsvægge

Gyproc Flexi: Hurtig og fleksibel montage af gipsvægge Gyproc Flexi: Hurtig og fleksibel montage af gipsvægge Justerbar i højden, uden tilskæring Ny gipsvæg. Enkelt, hurtigt og ligetil Gyproc Flexi er en helt ny måde at bygge gipsvægge på. Ideen er lige så

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige, miljøvenlige

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT

ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT ELEGANTE GLASPARTIER I STÅL PROJEKT FUNKTIONELLE OG CERTIFICEREDE LØSNINGER JELD-WEN er Europas største leverandør af dørløsninger. Vores projektafdeling markedsfører et bredt udvalg af såvel standard

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En ny generation og en stærk løsning til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer til offentlige og private bygninger samt private hjem. Platformselevatorer Stepless platformselevatorer er mere simple, har

Læs mere

Ventura Kontorvægge. Teknisk manual

Ventura Kontorvægge. Teknisk manual Kontorvægge Teknisk manual - Generelt er til trods for det minimalistiske design en ægte flytbar kontorvæg på linie med andre produkter i Triplan systemet. er er en flytbar kontorvæg, der med en diskret

Læs mere

RUMINDDELING SKILLEVÆGGE KONTORER STØJDÆMPNING MASKININDKAPSLING PAUSERUM STØJAFSKÆRMNING RENRUM PERSONALERUM KONTROLRUM TAVLERUM MÅLERUM SERVERRUM

RUMINDDELING SKILLEVÆGGE KONTORER STØJDÆMPNING MASKININDKAPSLING PAUSERUM STØJAFSKÆRMNING RENRUM PERSONALERUM KONTROLRUM TAVLERUM MÅLERUM SERVERRUM MATADORVÆGGE RUMINDDELING SKILLEVÆGGE KONTORER STØJDÆMPNING MASKININDKAPSLING PAUSERUM STØJAFSKÆRMNING RENRUM PERSONALERUM KONTROLRUM TAVLERUM MÅLERUM SERVERRUM Kontor opført af Matadorvægge på mezzanin.

Læs mere

Ikast Design Doors EKSKLUSIVE INDVENDIGE DØRE

Ikast Design Doors EKSKLUSIVE INDVENDIGE DØRE Ikast Design Doors EKSKLUSIVE INDVENDIGE DØRE INDHOLD 3 Stil krav til dine indvendige døre de er som møbler i indretningen 4 Profil Line Design døre leg med profiler og få en anderledes dør 6 Profil Line

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE. EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din personlige skydedørsløsning helt gratis. SKYDEDØRE

SVANE SKYDEDØRE. EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din personlige skydedørsløsning helt gratis. SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E SVANE SKYDEDØRE Livet er ikke så firkantet. Du skal ikke tilpasses skydedørene. Det er skydedørene, der skal tilpasses dig. SKYDEDØRE EFTER DINE MÅL Vi opmåler, indretter og tegner din

Læs mere

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse

Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Rene afløb. Løsninger til dit badeværelse Designafløb i brusenichen bliver mere og mere populære. Flere og flere kunder ønsker et rent design i deres bruseniche. Vores designafløb tilbyder individuelle

Læs mere

HYDROPANEL markedets stærkeste plade

HYDROPANEL markedets stærkeste plade HYDROPANEL markedets stærkeste plade INDOOR OG WETROOM Hydropanel er en multifunktionel fibercementplade med en uovertruffen kombination af egenskaber indenfor styrke, brand, fugt og lyd. Hydropanel er

Læs mere

Montageguide. FERMACELL fibergips

Montageguide. FERMACELL fibergips Montageguide FERMACELL fibergips Hvorfor vælge FERMACELL fibergips Stil krav til din gipsvæg! Et enkelt lag er nok til at gøre op med gamle vaner FERMACELL fibergips kan spare dig for meget. Et enkelt

Læs mere

Spar på kræfterne med Danmarks nok letteste gipsplade

Spar på kræfterne med Danmarks nok letteste gipsplade Spar på kræfterne med Danmarks nok letteste gipsplade ERGONOMISK - lettere løft og håndtering MINDRE VÆGT 20% lettere end standard gips DANSK PRODUCERET 2 LETTERE = KNAUF LIGHT BOARD ET LET OG MONTAGEVENLIGT

Læs mere

Sapa Building System. Energieffektive løsninger

Sapa Building System. Energieffektive løsninger Sapa Building System Energieffektive løsninger Omkring 8% af jordskorpen består af aluminium Sapa Facadesystem 4150 SSG Structural Glazing Vor Structural Glazing-løsning baseres på facadesystem 4150 med

Læs mere

Flexica Line Kontorvægge. Teknisk manual

Flexica Line Kontorvægge. Teknisk manual Kontorvægge Teknisk manual Flexi ca Line - Generelt er kontorvæggen, der giver stor frihed i design løsninger med modulbredder op til 3600 mm og mange muligheder i overflader. er et vægsystem med stor

Læs mere

Integra Glasvægge og skydedørsystemer

Integra Glasvægge og skydedørsystemer Integra Glasvægge og skydedørsystemer MAB Integra dørkarm MAB Integra dørkarm består at alu profiler på 6 meter, der forarbejdes til en dørkarm på ønskede mål. En komplet dørkarm består normalt af ca.

Læs mere

MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL KOMPLET SKOLE

MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL KOMPLET SKOLE ROOM FOR GREAT DAYS MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL KOMPLET SKOLE LEJ DIN SKOLELØSNING HOS CRAMO ADAPTEO - det er nemt og enkelt MIDLERTIDIGE PAVILLONER TIL SKOLER FLERE LØSNINGSMULIGHEDER Cramo Adapteo tilbyder

Læs mere

Interglas. Genereret onsdag 06 marts, Varenr : E Producent : Press Glass

Interglas. Genereret onsdag 06 marts, Varenr : E Producent : Press Glass Varenr : E10.010 Producent : Press Glass Termoruder med lavenergi og varm kant er den mest brugte termorude den har en U-værdi på 1,1 ved 16 mm afstandsliste. Den bruges typisk til udskiftning af duggede

Læs mere

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat

Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat JumpSeat Den historisk udvikling af den stilede, innovative JumpSeat Innovationen finder mange veje, og det er svært at forudse fremtidens næste banebrydende design. Jumpseat stolen tog sin begyndelse

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt...

Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt... lindab ventilation Aldrig har så mange fordele fyldt så lidt... Verdensnyhed! Med MBB sætter vi ny standard inden for trykfordelingsbokse Lydisolering Udløb Lineært konusspjæld Safe tilslutning Når præcision

Læs mere

CREATING SPACES. JEUDAN - HERSTEDØSTERVEJ

CREATING SPACES. JEUDAN - HERSTEDØSTERVEJ CREATING SPACES. JEUDAN - HERSTEDØSTERVEJ JEUDAN - DAMPFÆRGEVEJ CREATING SPACES. For os handler det ikke om at bygge vægge. Det handler i langt højere grad om at skabe de perfekte rum og rammer for jeres

Læs mere

Teknisk isolering. Udgave 7 / 2014. & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld

Teknisk isolering. Udgave 7 / 2014. & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld Teknisk isolering Udgave 7 / 2014 & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld Moderne isolering har et navn Historien bag det succesfulde foretagende, Sager AG, er tæt forbundet med nutiden. Det hele

Læs mere

LADURA PREMIUM. Den slagfaste, fiberforstærkede gipskartonplade

LADURA PREMIUM. Den slagfaste, fiberforstærkede gipskartonplade LADURA PREMIUM Den slagfaste, fiberforstærkede gipskartonplade 2 LADURA PREMIUM EN USÆDVANLIG SLAGFAST GIPSKARTONPLADE MED ET VÆLD AF FORDELE LADURA PREMIUM 3 LADURA PREMIUM: DET PERFEKTE PLADEMATERIALE

Læs mere

Professionel støjservice

Professionel støjservice Professionel støjservice Profil: Støjakustik leverer støjdæmpning og akustikløsninger til industri, den offentlige sektor og til private. Vi har 20 års erfaring og anvendes som specialister og rådgivere

Læs mere

SKYDE-DREJEDØRE DN -- SDD DU NORD

SKYDE-DREJEDØRE DN -- SDD DU NORD SKYDE-DREJEDØRE DN -- SDD du nord s DREJE-SKYDEdøre i GLAS OG aluminium har flere forskellige skyde- drejedøre i glas og aluminium. Programmet rummer alt fra den lette rammeløse med 1 lags hærdet glas

Læs mere

VELFAC 100 Indadgående vinduer

VELFAC 100 Indadgående vinduer VELFAC 100 Indadgående vinduer Titel Side VELFAC 104 Side/bundhængt vindue 82 VELFAC 106 Bundhængt vindue 84 VELFAC 110 Fast vindue 86 VELFAC 134 Side/bundhængt altandør 88 VELFAC 110F Fast parti til VELFAC

Læs mere

Oval 4. Kvadrat 10. Pinol 22. Special 32. Prisliste 34

Oval 4. Kvadrat 10. Pinol 22. Special 32. Prisliste 34 3BO Dusch Oval 4 Kvadrat 10 Pinol 22 Special 32 Prisliste 34 Kvalitet og design 3BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 20 år. 3 Vi fremstiller brusehjørner og døre som er specielt

Læs mere

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Runde gummimagneter Rektangulære gummimagneter Gummimagneter - hård gummi Gummimagneter

Læs mere

DOORS STÅLDØRE UKLASSIFICEREDE OG KLASSIFICEREDE LØSNINGER

DOORS STÅLDØRE UKLASSIFICEREDE OG KLASSIFICEREDE LØSNINGER DOORS STÅLDØRE UKLASSIFICEREDE OG KLASSIFICEREDE LØSNINGER 2016-1 1 STÅLDØRE FRA SAFCO DOORS LEVERANDØR AF UNIKKE LØSNINGER INDENFOR STÅLDØRE Hos Safco Doors har vi mere end 15 års erfaring i at levere

Læs mere

LET LET LET LETTERE = KNAUF LIGHT BOARD. transport. håndtering. montage ET LET OG MONTAGEVENLIGT SUPPLEMENT TIL NUTIDENS BYGGERI

LET LET LET LETTERE = KNAUF LIGHT BOARD. transport. håndtering. montage ET LET OG MONTAGEVENLIGT SUPPLEMENT TIL NUTIDENS BYGGERI 2 LETTERE = KNAUF LIGHT BOARD ET LET OG MONTAGEVENLIGT SUPPLEMENT TIL NUTIDENS BYGGERI KNAUF INTRODUCERER LIGHT BOARD EN NY LETVÆGTSPLADE Med naturen som nærmeste inspirationskilde når Light Board helt

Læs mere

Den store forskel er detaljen

Den store forskel er detaljen Den store forskel er detaljen Det er ikke til at se, hvis man ikke lige ved det; Det særlige ved en traverskran fra CERTEX A/S ligger i detaljen. Du kan ikke nøjes med en kran med den rigtige bæreevne

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

Ventura Open Kontorvægge. Teknisk manual

Ventura Open Kontorvægge. Teknisk manual Kontorvægge Teknisk manual - Generelt er kontorvæggen, der også kan anvendes som panelvæg og som beklædningsvæg i f.eks. receptionsområder eller i møderum. Som andre produkter i Triplan systemet er den

Læs mere

Rullegardinsystem Silent Gliss Silent Gliss rullegardiner

Rullegardinsystem Silent Gliss Silent Gliss rullegardiner Rullegardinsystem Silent Gliss 4860 Silent Gliss rullegardiner Silent Gliss fordele Silent Gliss tilbyder den mest omfattende og teknisk avancerede serie af rullegardiner som findes på markedet. De rene

Læs mere

WALL. Lydabsorberende skærmvægge og opslagstavler i et elegant og moderne design. Perforering uden grænser

WALL. Lydabsorberende skærmvægge og opslagstavler i et elegant og moderne design. Perforering uden grænser WALL Lydabsorberende skærmvægge og opslagstavler i et elegant og moderne design. Perforering uden grænser WALL MÅLRETTEDE LØSNINGER DER HOLDER Et godt indeklima på kontorer, skoler og institutioner er

Læs mere

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S

Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S Branddøre I vores udviklingsafdeling arbejder vi konstant på at udvikle vores sortiment af branddøre, der både opfylder Bygningsreglementets bestemmelser

Læs mere

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner Sikkerhed og frihed Mandskabskurve til HMF-kraner Arbejdsfrihed i højden En mandskabskurv også kaldet en MEWP (Mobile Elevating Work Platform) er det ideelle værktøj, når der skal arbejdes i højden. Fordelene

Læs mere

Portavant. Portavant.dk. Overbevisende elegant og dæmpet. Fremtidens skydedørsbeslag

Portavant. Portavant.dk. Overbevisende elegant og dæmpet. Fremtidens skydedørsbeslag Portavant Fremtidens skydedørsbeslag Overbevisende elegant og dæmpet Portavant.dk Skydedør med omtanke Nu er det muligt at smække med!en glasdør Portavant - døren, der overbeviser. Døren som beskytter

Læs mere

Ecophon Super G A. bedste resultat og kvalitet. Skinnesystemet er fremstillet af galvaniseret stål.

Ecophon Super G A. bedste resultat og kvalitet. Skinnesystemet er fremstillet af galvaniseret stål. Ecophon Super G A Er beregnet som lydabsorberende loft i skolekorridorer eller andre miljøer, hvor der er risiko for mekanisk påvirkning. Ecophon Super G A monteres i synligt skinnesystem med sikringsprofiler

Læs mere

FULDGLASVÆG DANSK KVALITET. triplan.dk T.: +45 4353 9999 triplan@triplan.dk

FULDGLASVÆG DANSK KVALITET. triplan.dk T.: +45 4353 9999 triplan@triplan.dk FULDGLASVÆG FAKTA OM TP LITE TP Lite er en fuldglasvæg med ét lag glas TP Lite med T-dørkarme leveres med lydreduktion, som tilgodeser normale lydkrav til mødelokaler Glasset fastholdes af profiler i bund

Læs mere

Entrédøre og Klimadøre

Entrédøre og Klimadøre Entrédøre og Klimadøre K V A L I T E T D E R K A N M Æ R K E S »Entrédøre med og uden klimagodkendelse«entré- og klimadøre Vi tilstræber at have et bredt sortiment af døre, der matcher tidens fremherskende

Læs mere

STOLEUNDERLAG BREDT UDVALG - MILJØVENLIGE MATERIALER

STOLEUNDERLAG BREDT UDVALG - MILJØVENLIGE MATERIALER STOLEUNDERLAG BREDT UDVALG - MILJØVENLIGE MATERIALER Imexpo Nordic ApS - Tjærebyvej 202 - DK-4000 Roskilde - Tlf. + 45 4675 4777 Fax +49 461 7070 170 - Email: info@imexpo.dk - www.imexpo.dk Hos Imexpo

Læs mere

Vores navn forpligter

Vores navn forpligter Vores navn forpligter MEN DET LOVER IKKE MERE, END VI HOLDER Glas er et fantastisk byggemateriale Hos Glaseksperten strækker vores fascination af glas sig over generationer. I mere end 20 år har vi skabt

Læs mere

LADURA PREMIUM. Den slagfaste, fiberforstærkede gipskartonplade

LADURA PREMIUM. Den slagfaste, fiberforstærkede gipskartonplade LADURA PREMIUM Den slagfaste, fiberforstærkede gipskartonplade 2 LADURA PREMIUM EN USÆDVANLIG SLAGFAST GIPSKARTONPLADE MED ET VÆLD AF FORDELE LADURA PREMIUM 3 LADURA PREMIUM: DET PERFEKTE PLADEMATERIALE

Læs mere

Cembrit Bølgeplader i fibercement

Cembrit Bølgeplader i fibercement Cembrit Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere