Anmeldelse: Watz Me Now, test af Smart Stick og ios-app. Anmeldelse: Watz Me Now, test af Smart Stick og ios-app MacBay

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Anmeldelse: Watz Me Now, test af Smart Stick og ios-app. Anmeldelse: Watz Me Now, test af Smart Stick og ios-app MacBay"

Transkript

1 Anmeldelse: Watz Me Now, test af Smart Stick og ios-app 17 timer (Fritid Generelt), Viceadmiral UUB Hvem og hvad er Watz Me Now? Danmark har fået en ny TV-distributør under navnet Watz Me Now. For at modtage tvsignal fra Watz Me Now er det faktisk kun krævet, at man har en internetforbindelse, og især denne del er jeg glad for. Har aldrig set ideen ved, at skulle trække kabler rundt i stuen (fra antenne stik til TV) for at se TV. Watz Me Now leverer TV på alle dine enheder, og ja man kan se samme kanal på flere forskelige enheder. Op til 4 enheder kan være koblet på, på samme tid. Pt. er den eneste begrænsning, at TV2 kun kan ses på en enhed af gangen. De leverer signalet på både smartphone, tablet, computer og på sofa alteret (TV) i stuen. For at se kanalerne på Tv'et er det dog krævet, at man tilkøber en Smart Stick. Denne skal blot tilkobles Tv'et via HDMI, kobles til internettet og så er der TV via nettet smart! Hvis du vil vide mere om Watz Me Now, og hvad de kan tilbyde dig, så besøg watzmenow.tv Hvorfor Whatz Me Now? I kender det alle sammen, man kommer sent hjem fra job og sætter sig ned for at se ens favorit-program og når man endelig får tændt for tv'et og skiftet over på den rette kanal, så er udsendelsen enten slut eller slutter indenfor et par minutter. Watz Me Now har løst dette, og lever derfor op til deres motto "TV hvor du vil og når du vil". Samtlige udsendelser på ens kanaler bliver optaget, så man vil kunne se udsendelser, som blev sendt igår. På denne måde vil man aldrig gå glip af sine favorit udsendelser. Gennemgang af Smart Stick Forleden modtog jeg fra Watz Me Now min Smart Stick, og kunne ikke vente med at pakke den ud. Følgende er en gennemgang af enheden, som kobles til ens TV for at se TV fra Watz Me Now. Kassen indeholder - Watz Me Now Smart Stick - Strømforsyning - Ethernet-adapter (til kablet netværk og et alternativ til det foretrukne indbyggede Wifi) - HDMI-forlængerkabel, så man kan gemme Smart Stick'en væk bag Tv'et - Manual til opsætning af Smart Stick Side 1 af 22

2 Smart Stick kassen Smart Stick Side 2 af 22

3 Kassens indhold Fjernbetjening Side 3 af 22

4 Smart Stick forfra Smart Stick bagfra Tilslutning og opsætning af Smart Stick Med i kassen var der selvfølgelig også en manual, og denne beskriver både hvad hver enkelt del i kassen er, men også hvordan det tilsluttes. Manualen er delt op efter Side 4 af 22

5 anvendelsen af enten en trådløs tilslutning eller vha kabel. Hvis man, som jeg, bor i en ejendom med mange trådløse netværk i nærheden, så kan dette have en indvirken på forbindelsen til ens Smart Stick. Jeg havde mange udfald, men efter jeg skiftede til kablet netværk, var der ingen problemer. Selve tilslutningen til TV gik uden problemer og tager ikke mange minutter at sætte op, medmindre du som jeg oplevede ustabilt wifi-netværk. Watz Me Now Opstart Opsætning af Wifi Adgangskode Efter valgt netværkskonfiguration og tilslutning af enheden, er det sådan set kun at vælge applikationen "Watz Me Now" og indtaste sin og adgangskode. Denne er udleveret ved oprettelse af kontoen. Side 5 af 22

6 Applikationsoversigt Kontooplysninger Side 6 af 22

7 Registrering af enheden EPG (Elektronisk Program Guide) Ved opstart af enheden vælger man "Watz Me Now"-applikationen, og 11sekunder senere står man klar i EPG-oversigten. Dette synes jeg er langt bedre end set på andre enheder, hvor man starter op på den sidste sete kanal man ser jo sjældent den samme kanal hele tiden EPG Layoutet er som vi kender det fra mange andre EPG'er, hvor man har en tidslinje i toppen (dato) og herunder tidpunkt på døgnet. Herunder har man samtlige kanaler, som er inkluderet i ens abonnement. Ved at vælge datoen i topmenuen, kan man hurtigt bladre gennem udsendelserne på de forskellige dage, hvilket giver et langt bedre overblik. Når man har fundet den udsendelse man ønsker at se, er det bare at vælge "Ok" og så er der hul igennem. Jeg savner dog, at man kan ændre placeringen af de forskellige kanaler, således jeg kan opsætte kanalerne efter min egen prioritet. Dette er muligvis en feature, som kommer senere hen personalisering af grænsefladen skader bestemt ikke. Side 7 af 22

8 Hvis man blot ønsker at se tv, så vælger man den ønskede kanal og trykker "Play" på fjernbetjeningen. Smart Sticken vil nu starte buffering af kanalen, og fremfor at vise en loading-bar/hjul, har man valgt af vise kanalens logo. Dette synes jeg faktisk er en god ide, og det virker mere gennemarbejdet og man får ikke følelsen af, at man skal sidde og vente før live-tv starter. Valgt udsendelse Loading logo Side 8 af 22

9 Så er der TopGear TV Arkiv (Start forfra) Som tidligere nævn, så giver Watz Me Now mulighed for at se udsendelser, som man gik glip af indenfor det sidste døgn. Jeg gik fx. glip af TopGear igår på BBC, og kan nu idag sætte mig tilrette i sofaen og "gå tilbage i tiden", og vælge netop det afsnit jeg gik glip af igår. Derudover virker "start forfra"-funktionen som navnet giver anledning til, man vælger udsendelsen, og vælger "start forfra", og efter en kort pause (load-tid) ser man nu udsendelsen forskudt. En ting skal dog nævnes, at start forfra indeholder et minutter fra tidligere udsendelse, og man vil derfor opleve, at se lidt tv inden udsendelsen faktisk starter. Dette er dog nemt afløst, for ved et kort klik på "piletasten frem" spoler man 30 sekunder frem for hvert klik. Faktisk er det her det eneste sted, hvor jeg har set et loading-ikon. Til tider kan den godt sætte sig fast og man vil skulle starte forfra og vælge udsendelsen igen. Dette sker dog sjældent, men stadig værd at nævne. Kvalitet Min test er blevet udført på et ældre full hd TV fra Sony, som mangler MPEG4 og har derfor ikke haft mulighed for at teste kvaliteten mod tv-signalet modtaget fra antennen. Er dog overrasket over hvor knivskarpt billedet står og lyden halter bestemt ikke. Jeg ser som udgangspunkt TV via YouSee's ipad app og AirPlay'er så over på mit tv. Her kan man nogen gange opleve, at kvaliteten halter, da den er adaptiv alt efter forbindelsen dette oplever jeg bestemt ikke med signalet fra Watz Me Now. ios-app (ipad & iphone) Et af Watz Me Nows key selling point er, at man kan se TV hvor man vil og når man vil. Det er derfor en fornøjelse at kunne hente deres applikation ned til både min iphone og ipad, så jeg kan tage mine kanaler med på farten. Applikationen kan hentes her og efter indtastning af og adgangskode, så har du adgang til samme kanaler, som vist på Smart Stick tidligere. iphone Side 9 af 22

10 iphone - login iphone - opstarts loading iphone - EPG Side 10 af 22

11 iphone - valgt udsendelse iphone - kvalitet inden buffer iphone - kvalitet med buffer ipad Side 11 af 22

12 ipad - login ipad - registrering af enhed Side 12 af 22

13 ipad - opstarts loading ipad - EPG Side 13 af 22

14 Valgt udsendelse ipad - kvalitet inden buffer Side 14 af 22

15 ipad - kvalitet efter buffer Design og brugervenlighed Første gang man åbner applikationen op (efter den er sat op til ens konto), bliver man mødt af en tom sort skærm med et hvidt Watz Me Now logo oppe til højre. Det kan undre mig, hvorfor man i stedet ikke har valgt et andet statisk loading billede eksempelvis et stort billede af deres logo, fremfor denne intetsigende baggrund med loading ikon. Ligesom på Smart Stick, så bliver man ved opstart mødt af den brugervenlige EPG oversigt. Her kan man intuitivt bladre gennem udsendelser igår, tidligere idag og senere idag, samt hvad der kommer den næste uges tid. iphone (iphone 5S) Oversigten giver en enkelt times oversigt, hvilket desværre ikke kan ændres. Har taget mig selv i, at prøve at zoome ind/ud med to-fingre og se om jeg kunne få mere indhold vist på skærmen dette var desværre ikke muligt, måske en senere feature? ipad (ipad 3) Til forskel for en iphone, så har en ipad alt andet lige langt større skærm og derfor også mulighed for mere indhold skulle man ihvertfald tro. Jeg vil ikke gå så langt at sige jeg er skuffet, men man kunne sagtens have tilpasset designet bedre til skærmen på en ipad. Se billederne fra iphone kontra ipad ovenover. Hvis man havde tilpasset indholdet bedre, ville det bestemt give langt mere indhold på siden, og dermed også en bedre brugeroplevelse især på oversigten/epg'en. Det er tydeligt at se, at man har valgt at tilpasse designet fra TVet til hhv. tablet og smartphone. Dette giver også langt bedre genkendelighed hvad angår deres brand, så brugeren ikke bliver mødt af en ny grafisk overflade, når der skiftes mellem platformene. Dette giver dog en række problemer eksempelvis ved det knapt så tilpassede design til ipad, som tidligere nævnt. Kvalitet Min test er blevet foretaget på hhv iphone og ipad, og hvad angår kvaliteten, så er jeg forbløffet over hvor knivskarp billedet står på min iphone 5S. Testen er blevet udført på både wifi (30mbit), 4g (35mbit) og 3G (22mbit). Jeg oplevede ingen problemer med skift fra wifi til eksempelvis 4g/3g. Ofte i andre applikationer kan man for en kort stund miste forbindelsen, og man skal derfor vente, før der igen er hul igennem. Dette problem oplevede jeg bestemt ikke ved testen af Watz Me Now på ios måske jeg senere bør teste deres Android-app? Men hvad sker der hvis man nu kommer ud hvor kragerne vender? Er der så stadig signal og tilstrækkelig dækning til at se TV? Jeg talte med Lars Taagaard Christiansen og Søren Bruun omkring dette, og Lars forklarede, at man vil blive ved med at få streamet lyden, da den er højest prioriteret og også den mindst ressource krævende. Har endnu ikke været ude for edge-netværk, og kan derfor endnu ikke berette om, Side 15 af 22

16 hvordan det fungerer og om det virker i praksis. (Opdateres løbende). Hvad siger andre om Watz Me Now i AppStore For at få et overblik over hvad andre mener om applikationen til ios, gik jeg på AppStore. Her var udvalget af meninger meget forskellige. Her er et udsnit af de kommentarer Watz Me Now har fået i AppStore. AppStore kommentarer Side 16 af 22

17 AppStore kommentarer Jeg kan sagtens sætte mig ind i nogle af brugernes problemstillinger, men har endnu ikke oplevet at applikationen crasher på min iphone 5S, formoder derfor at brugeren har en ældre telefon, som ikke er fuldt opdateret el. lign. Jeg ville selv var være helt skudt i deres løsning, hvis man kunne betale 20kr pr kanal, men kan ikke rigtigt se en mulig forretningsmodel for denne. For 90kr får man grundpakken, som dækker samtlige DRs kanaler og TV2, og derudover får man også både svenske og tyske kanaler. De tyske kanaler siger dog ikke danskerne det store (tror jeg), men de svenske kanaler sender faktisk udemærket tv. Så snart der kommer et større udvalg af kanaler hos Watz Me Now, så vil det helt sikkert være tiltalende for flere danske at få. Mange ser jo både TV3, Viasat osv., og dem savner jeg selv på Watz Me Now. Konklusion Da jeg på recordere.dk læste, at Danmark havde fået en ny TV-leverandør/distributør, så måtte jeg se hvad og ikke mindst hvordan de ville differentiere sig fra det eksisterende TV-marked. Jeg sendte en mail til Watz Me Now i håb om at kunne modtage deres produkt til test og skrive en anmeldelse til MacBay.dk. Jeg fik hurtigt svar fra Søren Bruun og han har i hele testperioden kunne besvare mine mange spørgsmål og kunne løse eventuelle problemstillinger. Hvad synes jeg så om produktet? Har de en plads på det danske TV-marked, og kan de virkelig slå de store drenge? Selvfølgelig kan de det! Jeg er tilfreds med deres produkt, både deres Smart Stick og deres ios app. Funktioner som EPG og start forfra er idag en need-to-have funktion, da alle andre også har det. Derudover, som tidligere nævnt, så har de op til 48timers catch up, hvor man kan se udsendelser sendt en-dag tilbage. Denne feature er jeg især glad for, da jeg ofte ikke har tid til at se et afsnit af eksempelvis TopGear, når det bliver sendt. Watz Me Now lever virkelig op til deres motto TV hvor du vil, når du vil. For jeg kan se (uden tab af kvalitet) mine kanaler på hhv. min iphone og ipad når jeg er på farten, og se udsendelserne når det passer min tidsplan. Jeg forestiller mig en fremtid for Watz Me Now, hvor de har et langt større udbud af Side 17 af 22

18 kanaler (herunder TV3.. Viasat etc.) og mulighed for, at kunne få optaget ens favorit afsnit af en serie (så man altid har dem liggende på ens konto, og kan se dem når det passer en selv uden 24/48timers grænsen). Derudover kunne en feature som "fortsæt hvor du slap" være en god feature, således jeg kan se TV i stuen, og når jeg slukker for enheden, så gemmer den automatisk tidspunktet, så jeg kan forsætte hvor jeg slap når jeg er på farten, eller kommer hjem igen se det er en killer feature, som vi også kender den fra netflix. Alt i alt, lever Watz Me Now op til mine forventninger, og jeg ved med sikkerhed at der kommer nye funktioner det næste års tid glæd jer FAQ Er der AirPlay? Nej, det er der ikke. Dette ville kræve en ekstra enhed registreret. Derudover er AirPlay teknologien ikke krypteret og derfor ikke godkendt til streaming af indhold fra Whatz Me Now. Hvor meget er dataforbruget? TV-streaming er forholdsvis trafiktung. F.eks. forbruger en times visning af en HD-kanal på et fladskærms-tv ca. 1GB. Hvis du har et max på dit dataforbrug, skal du være opmærksom på, at der kan være ekstra udgifter til din internetudbyder, hvis du overstiger din databegrænsning. Dette afhænger imidlertid af, hvilket internet-, mobil- eller dataabonnement, du har eller benytter til at se Watz Me Now. Har du fast bitrate på din internetforbindelse, vil du ikke opleve nogen stigning i dit internetabonnement. 9 Good artists copy... Great artists steal. #1 19 timer, Første Admiral RBY Super fed anmeldelse af et spændende produkt. Ser ud til at det ikke er prissat offensivt nok, men de må have regnet med, at de kan nøjedes med ikke så mange kunder. Det undrer dog. Spændende at se hvad flere kanaler kommer til at koste. Kvaliteten ser der i hvert fald ikke ud til at være noget i vejen med. Hello Kitty #2 19 timer, Viceadmiral UUB tak og ja det var også min tanke og især grunden til jeg ville have det til test. Søren Bruun er tidligere set i Boxer regi, og jeg ved med sikkerhed, at de har flere es i ærmet. Prisen er hvad prisen nu kan blive. De ønsker at levere en fast pakke med de mest ønskede kanaler til en pris under 100kr. Udvalget bliver større med tiden, men som jeg ser det, så bør man i stedet kigge på flere og mere anvendelige features, som eksempelvis den jeg nævner i #0 - "forsæt hvor jeg slap" funktion. Og bedre endnu. Forestil dig følgende. Du kommer sent hjem fra arbejde og tænder for tv'et for at følge op på dagens nyheder. Systemet genkender din profil, og har allerede sammensat en udsendelse med de mest omtalte nyheder for dagen, som matcher din profil. Der kommer senere et arkiv med dine favorit-udsendelser (der er gjort klar til det på fjernbetjeningen), så det bliver spændende. Good artists copy... Great artists steal. #3 19 timer, Efterretningskaptajn Lurpak En god anmeldelse du kommer med. Der er dog lige en ting. Du har glemt at indsætte et download link til iphone applikationen. Der står bare "Applikationen kan Side 18 af 22

Quick Guide. Waoo! Web TV på ipad. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk

Quick Guide. Waoo! Web TV på ipad. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Quick Guide Waoo! Web TV på ipad Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Velkommen til Waoo! Web TV på din ipad Med dit abonnement på en Waoo! TV-pakke, kan du kvit og frit se web TV på din ipad. Du

Læs mere

Quick Guide. Waoo! Web TV på ipad

Quick Guide. Waoo! Web TV på ipad Quick Guide Waoo! Web TV på ipad Fiberbredbånd TV Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din ipad...4 Det er nemt at komme i gang...5 AirPlay...11 FAQ...12 Kontaktinformation...16

Læs mere

Quick Guide. Waoo! Web TV på ipad

Quick Guide. Waoo! Web TV på ipad Quick Guide Waoo! Web TV på ipad Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din ipad...4 Det er nemt at komme i gang...5 FAQ...10 Kontaktinformation...14 Fiberbredbånd TV Telefoni

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

Den bedste underholdning samlet ét sted!

Den bedste underholdning samlet ét sted! Den bedste underholdning samlet ét sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din tv-pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play

Læs mere

Får I det meste ud af YouSee?

Får I det meste ud af YouSee? Får I det meste ud af YouSee? Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Adgang til 18 mio. musiknumre med YouSee Musik uanset hvor du er Se de nyeste film og serier med YouBio Mobiltelefoni

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Grundejerlauget Holteavlsgård V/ Christian Limkilde Agenda Digital/Analog TV pakker NYHED: Bland selv TV fra YouSee Se TV når det passer dig (YouSee Plus) Bredbånd YouSee

Læs mere

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Waoo! Forening Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Få lynhurtigt internet og masser af TV til en lav pris! Hvad venter DU på? Fremtiden fås nu! Fiberbredbånd TV Telefoni 2 Få Waoo! Forening

Læs mere

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening

Dine muligheder hos Støvring Antenneforening Støvring @ntenneforening Dine muligheder hos Støvring Antenneforening - information om tv, bredbånd og mobil Det bedste tv-udbud Hos Støvring Antenneforening får du Danmarks bedste og bredeste udbud af

Læs mere

Bredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning

Bredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning Bredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning Indhold Det indeholder pakken Det indeholder pakken SIDE MODEM STRØMFORSYNING Trin for trin vejledning SIDE 4 Sådan tilslutter du det trådløse netværk SIDE

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play Tv

Læs mere

Digitalt/Analogt kabel TV

Digitalt/Analogt kabel TV Digitalt/Analogt kabel TV Analogt TV signal Som kunde hos YouSee skal du ikke foretage dig noget i forbindelse med, at det analoge signal bliver slukket den 31. oktober 2009. YouSee vil de næste mange

Læs mere

Faaborg Vest antenneforening Få det bedste tv i dag - og i fremtiden. 16. november 2009 Mette Korsbjerg

Faaborg Vest antenneforening Få det bedste tv i dag - og i fremtiden. 16. november 2009 Mette Korsbjerg Faaborg Vest antenneforening Få det bedste tv i dag - og i fremtiden 16. november 2009 Mette Korsbjerg Det bedste ved tv fra YouSee Du kan fortsætte med at se tv som du gør i dag Du får et bredt udvalg

Læs mere

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Waoo! Forening Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Få lynhurtigt internet og masser af TV til en lav pris! Hvad venter DU på? Fremtiden fås NU! Fiberbredbånd TV Telefoni 2 Få Waoo! Forening

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se de nyeste film og serier med YouSee Play Millioner af

Læs mere

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. Per Eksten

YouSee kabel-tv. - en komplet løsning. Per Eksten YouSee kabel-tv - en komplet løsning Per Eksten Det vil jeg fortælle om En digital og analog kabel-tv-løsning On Demand tv og film, når du vil Velkommen YouSee Clear - den ultimative tv-oplevelse Digitalt

Læs mere

HD 2850-ST. Kom hurtigt i gang. med din HD Entertain Mini. Endnu bedre tv. 15930_DK Quick Guide ADB 2850.indd 1 23/05/14 15.49

HD 2850-ST. Kom hurtigt i gang. med din HD Entertain Mini. Endnu bedre tv. 15930_DK Quick Guide ADB 2850.indd 1 23/05/14 15.49 HD 2850-ST Kom hurtigt i gang med din HD Entertain Mini Endnu bedre tv 15930_DK Quick Guide ADB 2850.indd 1 23/05/14 15.49 resolution 2850 manual 1 Pakkens indhold Kontroller, at pakkens indhold er komplet,

Læs mere

DUNE HD 102 Indhold DUNE HD HDMI WIFI Modtageren Tændt Slukket USB port AV OUT

DUNE HD 102 Indhold DUNE HD HDMI WIFI Modtageren Tændt Slukket USB port AV OUT Indhold DUNE HD TV-102 modtagerboks Strømforsyning HDMI-kabel AV-kabel (anvendes, hvis dit TV ikke har HDMI men kun scart-indgang) IR-øje (anvendes, hvis fjernbetjeningen ikke kan se boksen) Fjernbetjening

Læs mere

Sådan kommer du i gang

Sådan kommer du i gang Sådan kommer du i gang Support Tak, fordi du har valgt et NETGEAR-produkt. Når du har installeret enheden, skal du finde serienummeret på etiketten på produktet og bruge det til at registrere dit produkt

Læs mere

YouSee Tv. - hvad vil du se?

YouSee Tv. - hvad vil du se? YouSee Tv - hvad vil du se? Faste tv-pakker som vi har blandet Grundpakke 25 Mellempakke 3 5 Fuldpakke 64 * * * Regionskanaler fra TV 2, hvor der indgår to af kanalerne i tv-pakken DR1, DR2 og DR3 Synstolkning

Læs mere

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Waoo! Forening Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Få lynhurtigt internet og masser af TV til en lav pris! Få Waoo! Forening med fordel Waoo! Forening tilbydes i din forening Det gør at du

Læs mere

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1

Brugervejledning. ComX brugervejledning version 4.1 Brugervejledning ComX brugervejledning version 4.1 1 INDHOLD PAKKENS INDHOLD Pakkens indhold side 2 Fjernbetjening side 2 Tilslutning af Settop-boksen side 3 Introduktion til Bredbånds-TV side 4 Tilslutning

Læs mere

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Waoo! Forening Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Få lynhurtigt internet og masser af TV til en lav pris! Få Waoo! Forening med fordel Waoo! Forening tilbydes i din forening Det gør at du

Læs mere

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni med masser af fordele

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni med masser af fordele Waoo! Forening Fiberbredbånd, TV, Telefoni med masser af fordele Indhold A million ways to die in the West, 17/10-2014 Universal 3 4 5 6 7 8 10 11 12 Waoo! Forening fyldt med fordele til dig Du vælger

Læs mere

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro

Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro Installation af Y-cam HomeMonitor HD Pro 1. Adgang til kablerne. A. Skruen i bunden løsnes og fjernes. B. Drej dækslet i bunden mod uret for at få adgang til kabler. 2. Montering af antenne. Fjern beskyttelseskappen

Læs mere

Quickguide til Waoo! TV-funktioner. Pause Start Forfra TV on demand Kanalbutik Waoo! Bio Netflix

Quickguide til Waoo! TV-funktioner. Pause Start Forfra TV on demand Kanalbutik Waoo! Bio Netflix Quickguide til Waoo! TV-funktioner Pause Start Forfra TV on demand Kanalbutik Waoo! Bio Netflix Få flere TV oplevelser HD så får du alle detaljer med Med HD får du krystalklart TV, så du lever dig ind

Læs mere

Vælg Waoo! og få fiberbredbånd, telefoni og TV med masser af muligheder

Vælg Waoo! og få fiberbredbånd, telefoni og TV med masser af muligheder Vælg Waoo! og få fiberbredbånd, telefoni og TV med masser af muligheder Opgrader til fiberbre og få den ultimative løsning Lynhurtigt internet gør mere for dig Selvom du allerede har en internetforbindelse

Læs mere

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Bjæverskov Antenneforening Tlf.: 40 72 55 90 biaf@biaf.dk www.biaf.dk Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Version 0 / 2012-06-xx Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Hvordan ser jeg TV... 4 Fladskærmsfjernsyn

Læs mere

Brugervejledning. Mobilt Bredbånd ZTE MF60 Mini router

Brugervejledning. Mobilt Bredbånd ZTE MF60 Mini router Brugervejledning Mobilt Bredbånd ZTE MF60 Mini router Indholdsfortegnelse Velkommen... 3 Gør dig fortrolig med din router... 4 Klargøring af routeren... 6 Tilkobling til internettet... 7 Sådan får du adgang

Læs mere

Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet

Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet Brugervejledning til trådløs router Sådan opsætter du din trådløse router i fiberboksen fra GE Fibernet Fiberbredbånd TV Telefoni www.gefibernet.dk Indhold 4 Aktivering af det trådløse netværk 7 Opkobling

Læs mere

FAQ. på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni

FAQ. på computeren. Fiberbredbånd TV Telefoni FAQ Waoo på computeren Fiberbredbånd TV Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Indhold Waoo! Web TV på computeren... 4 Waoo! Bio på waoo.tv på computeren... 7 TV 2 FILM TV & on demand på waoo.tv på computeren...10

Læs mere

Velkommen til Stofa. og alle dine muligheder med Family Mix Plus. Vi er jo lige her

Velkommen til Stofa. og alle dine muligheder med Family Mix Plus. Vi er jo lige her Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Plus Vi er jo lige her Du får det hele i ét stik Hos Stofa vil vi gerne have tilfredse kunder. Derfor gør vi os umage med alt, hvad vi laver.

Læs mere

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening

Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening Dine muligheder hos Nørhalne Antenneforening... dit lokale fibernet som kombinerer fremtidens muligheder med nutidens teknologi - information om tv, bredbånd og telefoni Mange valgmuligheder hos Nørhalne

Læs mere

VI GI R DIG. Vil du også have Danmarks bedste bredbånd? Læs mere om vores aktuelle kampagnetilbud og hvorfor vi har Danmarks bedste bredbånd.

VI GI R DIG. Vil du også have Danmarks bedste bredbånd? Læs mere om vores aktuelle kampagnetilbud og hvorfor vi har Danmarks bedste bredbånd. VI GI R DIG Vil du også have Danmarks bedste bredbånd? Læs mere om vores aktuelle kampagnetilbud og hvorfor vi har Danmarks bedste bredbånd. 2 Fibernet forbinder dig med fremtiden Fiberbredbånd med garanteret

Læs mere

AF2208N og AF2208N + trådløse Wi-fi forstærker / AP Long-range

AF2208N og AF2208N + trådløse Wi-fi forstærker / AP Long-range AF2208N og AF2208N + trådløse Wi-fi forstærker / AP Long-range INDLEDNING: Vær opmærksom på at AF2208N er en forstærker. Det vil sige at den er og kan aldrig være bedre, end det signal den får ind. Så

Læs mere

Opsætning af ipad. med IOS7

Opsætning af ipad. med IOS7 Opsætning af ipad med IOS7 27-11-2013 Forord Tillykke med din nye ipad. Denne manual beskriver opsætningen af ipad i forbindelse med adgang til Aabenraa Kommunes systemer. Side 2 af 28 Indhold Hvor kan

Læs mere

FiberBredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning

FiberBredbånd og Telefoni. Trin for trin vejledning FiberBredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning INDHOLD DINE OPLYSNINGER Dine oplysninger SIDE Trin for trin vejledning SIDE 4 KUNDEOPLYSNINGER Installationsnr: Kundenr: Sådan tilslutter du det trådløse

Læs mere

FiberBredbånd og Telefoni

FiberBredbånd og Telefoni FiberBredbånd og Telefoni Trin for trin vejledning Wifi_vejledning_folder_FIBER_ ICOTERA_3000 20.10.2014.indd 1 30-06-2015 12:05:09 INDHOLD Dine oplysninger SIDE 3 Trin for trin vejledning SIDE 4 Sådan

Læs mere

Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her

Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her Velkommen til Stofa og alle dine muligheder med Family Mix Vi er jo lige her Du får det hele i ét stik Hos Stofa vil vi gerne have tilfredse kunder. Derfor gør vi os umage med alt, hvad vi laver. For dig

Læs mere

Kvik start opsætning af kamera det første du skal gøre:

Kvik start opsætning af kamera det første du skal gøre: Kom godt i gang Tillykke med købet af Valtronics Trådløst IP kamera. Denne quickmanual kan bruges til alle Valtronics IP kameraer. Kameraet giver mulighed for at fjenovervåge steder via sin mobiltelefon

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1

Dan Rolsted PIT. Side 1 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad) og Android (HTC One). Derudover vil der også være vejledning til Windows

Læs mere

VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? for fjerde år i træk *

VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? for fjerde år i træk * VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? for fjerde år i træk * 02 FIBERNET FORBINDER DIG MED FREMTIDEN FIBERBREDBÅND MED GARANTERET HASTIGHED! Waoo! Fiberbredbånd 50/50 Mbit /s Fiberbredbånd

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se de nyeste film og serier med YouSee Play Millioner af

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV Fiberboks DKT Comega Placering og tilslutning Opsætning af Fiberboks og Router klarer Bredbånd Nords tekniker i forbindelse med installationen.

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv)

Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) August 2015 Alle abonnementsvilkår kan også læses på www.danskkabeltv.dk/vilkaar Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) August 2015 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen

Læs mere

VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND?

VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? VI GI R DIG VIL DU OGSÅ HAVE DANMARKS BEDSTE BREDBÅND? 02 FIBERNET FORBINDER DIG MED FREMTIDEN FIBERBREDBÅND SKABT TIL STREAMING! Waoo! fiberbredbånd 100/100 Mbit /s fiberbredbånd Stream stabilt Hastighedsgaranti

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV

Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV Tilslutning af udstyr Sådan tilslutter du computer, telefon og TV Scan QR koderne Indholdsfortegnelse Tilslutningsoversigt...4 Fiberboks Lille Fiberboks...6 Stor Fiberboks...8 Internet Opsætning af router...10

Læs mere

Waoo! og Energi Fyn tilbyder dig masser af oplevelser

Waoo! og Energi Fyn tilbyder dig masser af oplevelser Waoo! og Energi Fyn tilbyder dig masser af oplevelser Waoo! fra Energi Fyn til private Etablering af fibernet - så nemt er det! Når din bolig skal tilsluttes fibernettet, nedgraves et tomt fiberrør fra

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til A/F Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Det vil jeg fortælle om Komplet løsning med mange valgmuligheder YouSee kabel-tv On Demand tv og

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

ipad hos EUC Syd - alt hvad du skal vide for at sætte din ipad op

ipad hos EUC Syd - alt hvad du skal vide for at sætte din ipad op ipad hos EUC Syd - alt hvad du skal vide for at sætte din ipad op ipad hos EUC Syd alt hvad du skal vide for at sætte din ipad op Denne vejledning hjælper dig med at sætte din ipad op til brug mod IT-Center

Læs mere

Manual til hurtig start

Manual til hurtig start Manual til hurtig start HomeMonitor HD Dit unikke kamera-id er: Registrer dig på http://www.homemonitor.me Velkommen til HomeMonitor Ved at kombinere professionelle trådløse internet kameraer og en sikker

Læs mere

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 til elever og deres familier. Version 4 Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske

Pædagogisk IT. Vejledning i Office 365 til elever og deres familier. Version 4 Side 1. Kan udfyldes for at hjælpe med at huske Navn: Uni-login: Uni-login kode: Office365 email: Kan udfyldes for at hjælpe med at huske UNI-LOGIN @undervisning.kk.dk Version 4 Side 1 Indledning Velkommen til denne vejledning i Office 365, som introducerer

Læs mere

Brugermanual installation af tv-boks med harddiskoptager

Brugermanual installation af tv-boks med harddiskoptager Brugermanual installation af tv-boks med harddiskoptager TV 1 Din tv-boks kan også optage Din nye tv-boks giver dig tre store fordele: Du kan bruge boksen som digitalt mediebibliotek Din nye tv-boks har

Læs mere

Quick Start til WiFi Smartpen

Quick Start til WiFi Smartpen Quick Start til WiFi Smartpen Quick Start Livescribe Danmark ønsker dig tillykke med købet af din nye WiFi Smartpen For at opnå den bedste brugeroplevelse med din nye WiFi Smartpen er det vigtigt, at du

Læs mere

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - Og gør dem levende med Vine og Instagram 1... 2... Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag

Læs mere

Danmarks bedste bredbånd. Vil du have Danmarks bedste bredbånd i dit sommerhus? så bestil Waoo! Fritid med mulighed for tv og telefoni

Danmarks bedste bredbånd. Vil du have Danmarks bedste bredbånd i dit sommerhus? så bestil Waoo! Fritid med mulighed for tv og telefoni Til sommer-/fritidshuse Danmarks bedste Vil du have Danmarks bedste i dit sommerhus? så bestil Waoo! Fritid med mulighed for tv og telefoni Fiber Tv Telefoni Danmarks bedste * også til dit sommerhus I

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Antenneforeningen Langdraget Christian Limkilde Chefkonsulent 2 YouSee Præsentation Status på Kabel TV 2. april signal på eksisterende anlæg 31. maj anlægget færdigombygget

Læs mere

En verden af oplevelser ANDELS.NET. Bredbånd til boligforeninger

En verden af oplevelser ANDELS.NET. Bredbånd til boligforeninger En verden af oplevelser Fem gode grunde til at vi er billigere 1: Andels.net ejer selv vores fiberring og lejer os ikke ind på andres. Andels.net står selv for installationerne af netværk og for trækning

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP 3.1 QUICKGUIDE TIL BRUGERE 3Omstilling App til iphone og Android er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres fra App Store

Læs mere

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele Der er masser af muligheder i dit tv TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele TDC HomeTrio Tv, bredbånd og telefoni Med TDC HomeTrio får du de bedste tv-kanaler direkte gennem dit telefonstik,

Læs mere

Foto: All Over Press. Få mere ud af skærmen med YouSee Plus

Foto: All Over Press. Få mere ud af skærmen med YouSee Plus Foto: All Over Press 2010 Warner Bros. Ent. Inc. Få mere ud af skærmen med YouSee Plus Februar 2011 Er du en af de mange, der har tv fra YouSee, så nyder du sikkert, at du og din familie kan se fodbold

Læs mere

Tillykke med din GVDNet internet forbindelse.

Tillykke med din GVDNet internet forbindelse. Tillykke med din GVDNet internet forbindelse. GVDNet GVDNet er en bredbåndsforbindelse til internettet, som fremføres via antennekablet. Det er således ikke nødvendigt at grave et nyt kabel ind, eller

Læs mere

Installationsguide. til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310)

Installationsguide. til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310) Installationsguide til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310) Fiberbredbånd TV Telefoni Fiberbredbånd TV Telefoni 2 Indhold Velkommen...4 Medfølgende udstyr... 6 AirTies (7210 og 7310)...7 Installation...

Læs mere

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening

Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Bjæverskov Antenneforening Tlf.: 40 72 55 90 biaf@biaf.dk www.biaf.dk Håndbog for Bjæverskov Antenneforening Version 1 / 2013-02-06 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Hvordan ser jeg TV... 4 Fladskærmsfjernsyn

Læs mere

ipad let øvede, modul 9

ipad let øvede, modul 9 31102014AS ipad for let øvede modul 9 Underholdning på ipad Der er mange muligheder for underholdning på ipad'en: I dette modul gennemgås, hvordan man kan se TV, høre eller se podcasts (video- og lydudsendelser)

Læs mere

Mobil og tablets. Vejledning. Opsætning af ipad IT-AFDELINGEN. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12.

Mobil og tablets. Vejledning. Opsætning af ipad IT-AFDELINGEN. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12. Af: Anders C. H. Pedersen E-mail: Achp@norddjurs.dk Revideret: 12. november 2014 IT-AFDELINGEN Vejledning Mobil og tablets Opsætning af ipad Norddjurs Kommune. Torvet 3. 8500 Grenå Tlf.: 89 59 10 00. www.norddjurs.dk

Læs mere

FAQ. kabelnetnummer / netværksnummer for Nyborg Almene Antennelaug er: 01449

FAQ. kabelnetnummer / netværksnummer for Nyborg Almene Antennelaug er: 01449 FAQ Hvad er mit kabelnetnummer / netværksnummer? Når du tænder din HD-boks første gang, skal du fortælle den, hvor du bor. I menuen "Konfiguration af netværk" skal du indtaste det kabelnetnummer / netværksnummer,

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide

SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide SP-1101W/SP-2101W Quick Installation Guide 05-2014 / v1.0 1 I. Produktinformation I-1. Pakkens indhold Smart stikkontakt Lyninstallationsguide CD med hurtig installationsvejledning I-2. Frontpanel Strømlysdioder

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA Side 2 til nyt videokamera Introduktion Det nye videokamera er et IP-videokamera, der tilsluttes trådløst til din router. Videokameraet fungerer sådan, at du kan se videooptagelser

Læs mere

Velkommen. til Antenneforeningen Brøndby. Information om pakker, priser og produkter i Antenneforeningen. Gem denne folder!

Velkommen. til Antenneforeningen Brøndby. Information om pakker, priser og produkter i Antenneforeningen. Gem denne folder! Velkommen til Antenneforeningen Brøndby Information om pakker, priser og produkter i Antenneforeningen Gem denne folder! Indhold TV...4 Internet...8 Telefoni...19 Priser...12 Diverse...14 Velkommen Jeg

Læs mere

Beskrivelse af udstiller-app (Messe lead): ConferenceCommunicator

Beskrivelse af udstiller-app (Messe lead): ConferenceCommunicator Beskrivelse af udstiller-app (Messe lead): ConferenceCommunicator Indhold 1.0 Indledning... 3 2.0 Installation af ConferenceCommunicator App... 3 3.0 Brug af ConferenceCommunicator... 4 4.0 Afrapportering...

Læs mere

Her er de bedste streamingtjenester

Her er de bedste streamingtjenester Her er de bedste streamingtjenester Internetalderen har for alvor ramt tv-branchen, og Danmark er helt fremme i skoene. Efter at have kigget misundeligt mod USA i mange år, kan vi danskere nu glæde os

Læs mere

Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv)

Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) Juni 2015 Alle abonnementsvilkår kan også læses på www.danskkabeltv.dk/vilkaar Tillægsvilkår for YouSee Web-tv (Live-tv) Juni 2015 Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen

Læs mere

Læs om alle grundende til at få internet i dit Torp

Læs om alle grundende til at få internet i dit Torp Læs om alle grundende til at få internet i dit Torp Det er nemt at få internet på dit torp! Bestil nu, og du har internet indenfor en uge Selvom vinteren nærmer sig, er der mange gode grunde til at få

Læs mere

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch

InterWalk brugermanual. Specifikt til iphone og ipod touch InterWalk brugermanual Specifikt til iphone og ipod touch Indholdsfortegnelse 1. Sådan kommer du godt i gang med InterWalk... 3 1.1 Kort introduktion... 3 1.2 Sådan låser du din skærm op og åbner InterWalk

Læs mere

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013 Spiked Reality Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder Version 2.0, september 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Mine oplysninger... 3 Online Administration... 3 Dit log ind...

Læs mere

21-11-2013. 21. november 2013 2 YouSee Præsentation

21-11-2013. 21. november 2013 2 YouSee Præsentation 21. november 2013 2 YouSee Præsentation 1 Alt leveres til dig via et fremtidssikkert net TDC koncernen har mere end 35.000 km digital optisk fiber nedgravet, hvoraf YouSee råder over 12.000 km. fiber samt

Læs mere

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Det er nemt at få internet på dit torp! Bestil nu, og du har internet indenfor en uge Selvom vinteren nærmer sig, er der mange gode grunde til at få internet

Læs mere

HomeBox til dig med telefoni og bredbånd. Installationsvejledning

HomeBox til dig med telefoni og bredbånd. Installationsvejledning til dig med telefoni og bredbånd Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt og har i den forbindelse fået tilsendt en. en giver dig

Læs mere

Det digitale TV signal

Det digitale TV signal Det digitale TV signal Fra analog til digital Det digital TV signals betydning for TV- udbyderne VOD Nye muligheder for annoncører & medier Fra analog til digital Skiftet fra analog til digital kort fortalt

Læs mere

Opsætning og brug af TV-portal

Opsætning og brug af TV-portal Opsætning og brug af TV-portal Waoo! TV-boks (AirTies) Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Indholdsfortegnelse Sådan betjener du TV-portalen...2 Sådan betjener du Netflix...3 Opstartsguide...4

Læs mere

Kom godt i gang DRG 716 / DRG 717 Fiberboks Privatkunde Oktober 2014

Kom godt i gang DRG 716 / DRG 717 Fiberboks Privatkunde Oktober 2014 Kom godt i gang DRG 716 / DRG 717 Fiberboks Privatkunde Oktober 2014 02 03 Indhold Fibernet fra Fibia 03 Introduktion til din fiberboks 04 Sådan får du den bedste forbindelse 05 Din verden af muligheder

Læs mere

Original Brugsanvisning for Snoos App Alarm og Start Kit Version 01-2014. www.snoos.dk

Original Brugsanvisning for Snoos App Alarm og Start Kit Version 01-2014. www.snoos.dk Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Info... 4 System krav / Forudsætninger for anvendelse af Snoos App Alarm:... 4 Kassens indhold:... 5 Snoos startkit består af:... 5 Tekniske specs:... 5 Forudsætninger

Læs mere

Vejledning til brug af IT Elever.

Vejledning til brug af IT Elever. Vejledning til brug af IT Elever. 2 Udgave: Maj.2014 IT Center Syd byder dig velkommen til Sønderborg produktionshøjskole. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som Elev, at benytte

Læs mere

Installationsguide. til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310)

Installationsguide. til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310) Installationsguide til Waoo! TV boks AirTies (7210 og 7310) Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen...4 Medfølgende udstyr... 6 AirTies (7210 og 7310)...7 Installation... 8 Hentning af TV portal...12

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Om fiberboksen Fiberboksen har indbygget router, hvilket betyder at du kan nøjes med tilslutning til én boks, og så er du

Læs mere

kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra

kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra ForældreIntra - kom tættere på skolen ForældreIntra er en del af SkoleIntra - skolens lukkede intranet Med ForældreIntra kan du: følge med i hvad der sker

Læs mere

Brugervejledning Fiberbredbånd TV Telefoni 01 Fiberbredbånd TV Telefoni

Brugervejledning Fiberbredbånd TV Telefoni 01 Fiberbredbånd TV Telefoni Brugervejledning Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Oversigt over indholdet i waoo.tv...4 TV kanaler på computer... 4 Velkommen til waoo.tv... 6 Waoo! Web TV betjeningsvejledning...11 Genvejstaster...14

Læs mere

KONTAKT OS: Kundeservice: 7033 2033 Åbningstider: Hverdage: kl. 8.00-22.00 Weekender/helligdage: kl. 10.00-22.00 E-mail: kundeservice@boxertv.

KONTAKT OS: Kundeservice: 7033 2033 Åbningstider: Hverdage: kl. 8.00-22.00 Weekender/helligdage: kl. 10.00-22.00 E-mail: kundeservice@boxertv. Sådan kommer du i gang helt enkelt KONTAKT OS: Kundeservice: 7033 2033 Åbningstider: Hverdage: kl. 8.00-22.00 Weekender/helligdage: kl. 10.00-22.00 E-mail: kundeservice@boxertv.dk www: boxertv.dk BOXER

Læs mere

Installationsguide. til Waoo! TV boks Airties (7120, 7124, 7130 og 7134)

Installationsguide. til Waoo! TV boks Airties (7120, 7124, 7130 og 7134) Installationsguide til Waoo! TV boks Airties (7120, 7124, 7130 og 7134) Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen...4 Installation... 6 Vigtigt...10 Generelt om brug af TV boksen...10 Fjernbetjening...11

Læs mere

Det Nye Testamente lyd-app. v. Stefan Lykkehøj Lund

Det Nye Testamente lyd-app. v. Stefan Lykkehøj Lund Det Nye Testamente lyd-app v. Stefan Lykkehøj Lund Indledning For nogle år siden, fik jeg Det Nye Testamente som lydbog på USB. I starten lyttede jeg en del med tiden blev det dog til mindre og mindre.

Læs mere

ipad let øvede, modul 10

ipad let øvede, modul 10 12052014AS ipad for let øvede modul 10 Underholdning på ipad TV og Podcasting Der er mange muligheder for underholdning på ipad'en: I dette modul gennemgås, hvordan man kan se TV, høre eller se podcasts

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

Vejledning til ereolens app version 2.0 til ipad

Vejledning til ereolens app version 2.0 til ipad Vejledning til ereolens app version 2.0 til ipad 07-07-2014 Indhold 1. Hvordan henter jeg ereolens App?... 3 2. Hvordan kommer jeg i gang?... 5 2.1 Hvordan logger jeg ind/ud?... 5 3. Mine lån... 7 4. Hvordan

Læs mere

Waoo! Web TV på computer

Waoo! Web TV på computer Brugervejledning Waoo! Web TV på computer Se desuden Waoo! Web TV Quick Guide til ipad Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Fiberbredbånd TV Telefoni 02 Indhold Oversigt over indholdet på Waoo!

Læs mere