Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 25. marts 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 25. marts 2011"

Transkript

1 Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 25. marts 2011 Så nåede vi endnu engang frem til fredag. Fredag har her i marts måned stået i Pædagogisk Eksamens tegn, og her i dag er det sidste omgang. Pædagogisk Eksamen er et projekt, hvor 9. klasse planlægger, afholder og evaluerer på en undervisning de har i en klasse på skolen. Årets pædagogiske rapport er på trapperne. Tidligere udgaver af pædagogisk Rapport kan læses på hjemmesiden under kommunikation; publikationer. PR 2011 udgaven vil på onsdag i næste uge være at finde i børnenes skoletasker, sammen med den endelige dagsorden til generalforsamlingen og sommerferie sfo. Tidligere lå der i materialet også lidt om tilskud til bus, samt tilskud til skolepenge. Dette kommer ikke med denne gang vi henviser i stedet til hjemmesiden hvor der i efteråret vil blive annonceret, hvordan man søger. God fornøjelse med ugens fredagsbrev og god weekend

2 Den kommende tid: ÅF Generalforsamling - Onsdag den 6. april kl. 19 FORÆLDRE-ARBEJDES WEEKEND d. 2. og 3. april incl. frokost Skoleovertagelse: 13. og 14. april 2011 Forældre-byg i sommerferien. Se evt. skolekalenderen på hjemmesiden for flere gode datoer Foråret er på vej Onsdag d. 30. marts er sidste dag med gameboy o.a. legetøj. Så er det forår og så er det udendørs det forgår. I den forbindelse er man velkommen til at medbringe og forære udelegetøj til skolen. Legetøj så som gamle gryder, sandkasseudstyr etc. skal afleveres til Anders, som er legekassebestyrer (den røde kasse i skolegården). Anne SFO MORGEN-DANS Fredag d. 1/4 klokken 8.00 starter Mia og Maria morgendans. Der er for alle dem der har lyst til at starte morgenen på en dejlig sjov og aktiv måde. Så kom frisk, ALLE DANSE GLADE FOLK. Kh. Maria & Mia Kære forældre på Århus Friskole, Arbejdsweekenden 2. og 3. april nærmer sig. Vi havde først møde i går eftermiddag for at planlægge opgaverne derfor en kort oversigt her. Vi vil gerne et skridt videre i vores anstrengelser for at up-date arbejdsdagene. Derfor ser vi frem til at byde velkommen til alle jer arbejdsparate med endnu større overblik og struktur på selve dagen. Efterfølgende vil vi gerne ha at i afleverer en evaluering, kommer med kommentarer og idéer ved dagens slutning.

3 Vi har lavet en prioriteringsliste over opgaver og skrevet det relevante værktøj på. Vær sød at medbringe værktøjet, da skolen IKKE ligger inde med noget. Handsker og arbejdstøj anbefales Der er skrevet et minimums-antal personer på opgaverne. Opgaver med 1.ste prioritet: Minimum 70 personer. Hele skolen. 2-4 personer med snedker-snilde. Alle bordben og stole gås efter for løse samlinger. Medbring håndværktøj personer. Maling af fodlister, karme og døre. Medbring malegrej og handsker. Der skal vaskes ned med grundrens først. Sal. 4-6 personer. Ordne vægge, vaske ned, skærme på lamper, slibe og lakere gulv. Der er stillads til opgaven. Lærerværelset. 2 personer. Gipsloftet males. 1 person med elektriker-kunnen. Opsætning af lamper over bordet. Medbring håndværktøj, skruemaskine, malerruller. Blå gruppe. 2-3 personer. Maling af skabsvæggen og projektorvæggen. Medbring malegrej Lille toilet ved musik. 1 person. Male toilet. Medbring malegrej. Køkken. Gulvmand (John?). Svejse gulvsamling v opvask/gang. Eget værktøj. UDE: Gavl mod P-plads på sal. 1-2 handymænd. Skær råddent træværk af m rundsav og reparer. Skolegård. 2 personer. Reparere huller i asfalt. Medbring kost. P-plads. 5-6 personer. Fordele grus efter vinterens ommøblering. Medbring trillebør, skovl, rive. Passagen bag extra-dansk. 1 person. Ryd op og kør nyt grus på. Medbring trillebør, skovl, rive. Raftehegn i Grumse. 2-4 personer. Hegnet repareres. Medbring håndværktøj.

4 Vindue til Voxenboxen. 2 handymænd skifter vindue. Medbring værktøj. Male: 1. Spærender i Smedestræde, hjørnet ved 5. klasse. og ved 3. klasse i Blå gård. 2 personer. Medbring stige og malergrej. 2. Gavltrekant over Rytmiksal og helligdagene på gavl ved Musik. 2 personer. Skolen har en lang stige, medbring malegrej. Grumse-patrulje. 10 personer. Gå Grumse og diverse hulebyggerier efter for søm og tjek sikkerhed. Ryd op og brænd af. Medbring værktøj. Beskærer-hold. 4-6 personer. Beskær buske og træer i Grumse, langs hegn. Medbring værktøj og evt stiger. Skolen har en kædesav. Bål-passer. 1 person. Madhold. 4-5 personer. Køber ind i Rema og forbereder frokost og rydder op bagefter. Opgaver med 2.nd prioritet: Her er tale om opgaver med have - eller rengørings- og oprydningskarakter. Medbring div. haveværktøj, god kost, beskæresakse, ørnenæb, trillebør, spand, stor blød børste Forårsklargøring af udearealerne dvs: Barsketbanen, Smedestræde, Skolegården, diverse legeredskaber mm. Tag børnene med, så de også kan deltage og oplever, at det koster en indsats at vedligeholde vores skole. Det bliver dejligt at se jer og at få skolen gjort forårs-frisk. Velmødt!

5 Stenslag Kære forældre og børn I tirsdags ml er der nogen, der har leget med sten på p-pladsen, og måske ved et uheld, er kommet til at ramme vores bils bagrude, så den er gået i stykker. Giv endelig besked, hvis I ved noget, så bliver det nemmere for os med forsikring, og så er der ikke nogle børn, der skal gå rundt og have ondt i maven over at holde på en hemmelighed. kh. Johan Musik og Anna SFO. Fodbold-piger. Lørdag d. 19 var Selma, Johanne, Cecilie og Clara fra 4. kl. til skoleturnering for piger i Århus. Turneringen var i Hasselager i KHIF hallen. den første kamp var hård, vi tabte desværre 5-1 til Rosenvangskolen OG I SKAL LIGE VIDE VI HAVDE INGEN UDSKIFTERE!!!!!!!!!! Den 2. kamp vandt vi heldigvis 5-1 MOD HASSELAGER SKOLEN HURAAAAAAA!!!!!!! Nu kom den sidste og mest spændene kamp vi var lige ved at tabe MEN med Selmas gode forsvar, Claras gode pareringer, Cecilies gode midtbane og Johannes gode angreb gik det hele godt vi vandt med nød og næppe 1-0 mod Elise Schmidt skolen jaaaaaaaaa!!!! Vi ventede og ventede og så kom det da da dam VI HAR VUNDET SØLV HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAA Her er os på et billede. Skrevet af os 3

6 Annonce. KØBES: Brugt minibærbær (skærmstr ") Kontakt Karen Trommesæt sælges - Sonor Force 2000 Flot kvalitets trommesæt bygget i Tyskland (modsat de asiatisk-byggede force 2001 sæt), med topklasse hardware. Generelt et meget vellydende og stabilt sæt, der har været med ude at spille adskillige gange! Sættet er velholdt og fejler intet.det er kram. Ud over trommer følger der hihatstativ, bækkenstativ, pedal og trommestol med + en 14" orion hihat. Evt også et 20 " instanbul traditional ride bækken. Her fås meget trommer for få penge - et super sæt for den som vil have kvalitet, men dog ikke ønsker at købe det helt dyre sæt. Det at det er lavet i Tyskland og i ahorn, garanterer kvaliteten... Og hey - det er altså billigt! :) Pris 4500 kr Venlig hilsen Mads Muurholm - trommelærer på Friskolen og gammel elev tlf: Kort nyt fra bestyrelsesmødet På gårsdagens bestyrelsesmøde, blev dagsorden til den kommende generalforsamling 6. april planlagt Temaet til diskussion i forbindelse med pædagogisk rapport bliver KLASSELEDELSE! Kom og giv dine holdninger til kende! På mødet blev også nedsat et udvalg, der skal stå for koordineringen af SOMMER-camp - sommerens forældrearbejde i forbindelse med byggeriet. Planen er, at uge 29,30 og 31 bliver de hektiske arbejdsuger - men med mulighed for, at man kan byde ind allerede fra uge 27. Mere information følger!

7 Ugens madplan Denne uges udfordring er at sammensætte en menu, som både lysegul og mørkegul gruppe samt 2. klasse vil bryde sig om, ligesom det i denne uge er muligt at lave retter, vi ellers aldrig har praktisk mulighed for! Hvorfor, hvordan...hvorledes? Årsagen er, at Rød Gruppe er i praktik hele ugen ligesom 3. og 4. klasse er tirs, ons. og fredag. Rød gruppe skulle have været denne uges madhold. Der søges herved afløsere for denne planmæssige tragedie! NÆSTE UGES MADPLAN (28/3-1/4 2011). mandag STEGT FLÆSK OG PERSILLESOVS. Gulerodssalat med rosiner, citron, appelsin, æble und nichts weiter. tirsdag LASAGNA, salat, + brød. onsdag DANSK BØF MED BLØDE LØG, kartofler, lille agurkesalat og brun sovs. Absolut ingen grøntsager! Denne ret har vi aldrig nogensinde fået før. Ønsk os held og lykke! torsdag PITABRØD. FALAFEL (2 til alle) LYNSTEGT MARINERET SKÆRT OKSEKØD. + salat. Oksekødet er marineret i olie, hvidløg, ketsjap manis, salt soya, Worchestershiresauce, fiskesauce fra Øst Asien, tomatsalsa eller tomatketchup, ingefær, sød paprika, sort peber, aceto di vino rosso de Modena, brun farin, Sambal Ødelæg, sort peber, galangarod, oregano, en lille smule frisktrevet limeskal (usprøjtet), salt og en lille smule timian (frisk). Det er bedst at gøre dette dagen før! Kødet skal lynsteges over varme pander i kort tid eller i en høj-ovn, som Friskolen netop har investeret i. Da det er lynstegning over høj varme, er det vigtigt, at kødet er rimeligt mørt i forvejen. (Kalkun, kylling, visse griseudskæringer, kalv og okse (De halvdyre og de dyre), de dur! Vedrørende panden: Den skal være rigtigt varm, men mængden af kød skal passe til varmemængden. Start med stor varme og lille mængde kød, 'skru' ned derefter og find balance i stegningen. Salat, agurk og tomat, som minimum. Dertil dagens pita dressing. Vedrørende ovnen: Ovnen indstilles til 275 gr. C. Den forvarmes. Når temperaturen er opnået, smides 'kantinerne' ind. I løbet af kort tid har kødet fået den nødvendige farve, og er derved færdig stegt. (Spændende fortsættelse følger på næste side)

8 fredag PIZZA. For første gang i den nye ovn. Spændende! Hvad skal temperaturen være? Hvad skal man vægte? %'s fugtighed i ovnrummet?. Hvorlænge skal bæsterne bages? Jeg tror faktiskt, at der er en stor viden om dette emne ude i bofællesskaberne i Stautrup. Jeg tror, at de fleste af Jer opererer med en lille 6 -stiks RATIONAL COMBI. Øs venligst af Jeres viden om pizzabagning vedrørende - temperatur - bedste ovnfugtighed - Bagetid - Fortæl om dengang Pizzaklokkerne ringede: Send venligst Jeres gode råd til: Foodfather@youmail.dk inden fredag. God week-end til alle. Lars M.

Fredagsbrev Århus Friskole torsdag d. 3. maj 2012. Kom maj, du søde milde

Fredagsbrev Århus Friskole torsdag d. 3. maj 2012. Kom maj, du søde milde Kom maj, du søde milde 1 Solcreme Når nu solen og varmen for alvor har fundet os, vil vi minde om brugen af solcreme. Det ville være super cool hvis alle børn var smurt godt hjemmefra. I SFO-tiden supplerer

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole d. 23. april 2010

Fredagsbrev. Århus Friskole d. 23. april 2010 Fredagsbrev Århus Friskole d. 23. april 2010 I denne uge kan du læse om Forældre-arbejdsdage i denne weekend. Cirkus Lillegul. 7. Klasses vikarbureau og lidt om den økonomiske virkelig for friskolen. Husk

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole d. 8. januar 2010. Velkommen tilbage i skole!

Fredagsbrev. Århus Friskole d. 8. januar 2010. Velkommen tilbage i skole! Fredagsbrev Århus Friskole d. 8. januar 2010 Så kom vi i gang igen. Velkommen tilbage i skole! Mandag mødte alle børn og voksne ind til en dejlig sne-fyldt dag med kammeraterne på Århus Friskole. Vi mødtes

Læs mere

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Tortilla med oksekød, avocado, dressing og grøn salat

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Tortilla med oksekød, avocado, dressing og grøn salat Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til, hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Pasta med asparges og parmaskinke Rester fra weekenden Fiskefrikadeller

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d Forår i luften: 4- Square sæsonen er for alvor skudt i gang et sikkert forårstegn på Århus Friskole Indkaldelse til generalforsamling på Århus Friskole Torsdag den 16. april 2015 kl. 17.00-20.00 Foreløbig

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.30.september 2016

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.30.september 2016 Tirsdag havde 1. klasse i deres idrætstimer besøg af Nana. Nana bor i Ghana og er leder af "Sports for Change", som er en NGO, der har til formål at fremme børn og unges kompetencer og livsduelighed gennem

Læs mere

Fredagsbrev. eller onsdagsbrev Århus Friskole d. 28. april 2010

Fredagsbrev. eller onsdagsbrev Århus Friskole d. 28. april 2010 Fredagsbrev eller onsdagsbrev Århus Friskole d. 28. april 2010 I denne korte uge var det både Fantastisk Forældre-arbejdsdage Tak for en super indsats. Forestilling - Cirkus Lillegul. Heldagslærermøde

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.1/9 2017

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.1/9 2017 Høstival 17 Tak til 8.kl. - og ikke mindst deres forældre for at have arrangeret en uforglemmelig fest her på skolen og tak til alle jer, der kom og berigede festen med jeres tilstedeværelse J Der var

Læs mere

Kokkelærerens madplan

Kokkelærerens madplan Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Kylling i karry Sur sød suppe med med ris og svinekødsstrimler salat og

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 2. december 2010

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 2. december 2010 Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 2. december 2010 Julemåneden er kommet godt i gang. Der bliver klippet julepynt til den helt store guldmedalje og i SFO en er det store julepakke-show gået i gang.

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d.3/10 2014

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d.3/10 2014 News from the Music Department: 1) Andrea (gl. elev og dygtig trompetlærer) kommer på skolen om torsdagene og underviser i trompet! Giv lyd til Maria hvis du er interesseret! Maria eller Johan. Ellers

Læs mere

Kokkelærens madplan Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Strimler af nakkekotelet. med. kartoffelskiver

Kokkelærens madplan Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Strimler af nakkekotelet. med. kartoffelskiver Aftensmad Madpakkeforslag Kokkelærens madplan Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Nakkekoteletter Klassisk med asparges æggekage med og kartofler bacon Laks fra i fredags med agurkedressing Strimler af

Læs mere

Fredagsbrev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Århus$Friskole$fredag$d.26/9$$2014$$$$$$$$!

Fredagsbrev!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Århus$Friskole$fredag$d.26/9$$2014$$$$$$$$! FredagsbrevÅrhus$Friskole$fredag$d.26/9$$2014$$$$$$$$ Farlige(riddere(og(smækre(ungmøer Vi har haft en forrygende uge med vores tema: Middelalder/Rollespil. Bålhytten er omdannet til KRO med forskellige

Læs mere

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. med. Rugbrød med kylling og agurkesalat

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. med. Rugbrød med kylling og agurkesalat Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til, hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Spaghetti Kylling med Lakseruller Ribbensteg med med urtekødboller nye

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.8/9 2017

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.8/9 2017 Afskedsreception for Lars Madfar Fredag d.29 september på Århus Friskole fra klokken 14:30-17 Kom og vær med til at sige tak for det hele til Lars Madfar her på Friskolen fredag eftermiddag d. 29.september.

Læs mere

FRISKE RÅVARER. Sensommerens. med kød på

FRISKE RÅVARER. Sensommerens. med kød på FRISKE RÅVARER Sensommerens med kød på 2 3 Koteletter i fad med friske urter 4 Koteletter og grønt: 4 svinekoteletter (ca. 5 600 g) 200 g champignon eller shiitake svampe 1 squash Sovs: 1 løg 1 fed hvidløg

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d.11/12 2015

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d.11/12 2015 Så`r der ild i essen igen Juleværkstederne buldrer derudaf nok en gang. Glade børn myldrer rundt og producerer gaver til deres spændte familier. En gang imellem kan man ikke la vær med at tænke: Bare det

Læs mere

OPSKRIFTER FRIKADELLER MED KARTOFFELSALAT MED RYGEOST. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 36 MESTERSLAGTERENS

OPSKRIFTER FRIKADELLER MED KARTOFFELSALAT MED RYGEOST. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 36 MESTERSLAGTERENS FRIKADELLER MED KARTOFFELSALAT MED RYGEOST 600 g hakket kalv og flæsk 2 spsk. hvedemel 2 spsk. havregryn, finvalset 1 ½ dl mælk 1 æggehvide 1 æg 1 løg, alternativt rødløg 1 fed hvidløg 1 tsk. timian, tørret

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.10/3 2017

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.10/3 2017 Sikre tegn: Forår på vej Når lærerne (her Hans Martin og 5.klasse) øver engelske sanglege i gården og 8. og 9.klasse afholder terminsprøve i skriftlig fremstilling (3,5 time, ny prøve med netadgang) ja

Læs mere

Århus Friskoles Torsdagsbrev d. 3. maj 2013. Kom, maj du søde

Århus Friskoles Torsdagsbrev d. 3. maj 2013. Kom, maj du søde Kom, maj du søde 1 JUBIIIII, så er der arbejdsweekend 4.-5. maj Velkommen til alle jer, der skal være med til at gi et nap på skolen denne weekend. I får også en mail på Intra Hva skal vi lave: Vi mødes

Læs mere

Kokkelærerens madplan

Kokkelærerens madplan Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Karrysuppe Pizza med Fiskefilet Hamburgerryg Omelet med med kylling fra

Læs mere

OPSKRIFTER SPIDSKÅL MED OKSE OG KARRY. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 22 MESTERSLAGTERENS

OPSKRIFTER SPIDSKÅL MED OKSE OG KARRY. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 22 MESTERSLAGTERENS SPIDSKÅL MED OKSE OG KARRY 600 g hakket oksekød 1 spsk. karry 2 spsk. olie 1 løg 1 fed hvidløg 10 g frisk ingefær 1 tsk. spidskommen 2 dl. vand 1 spidskål 500 g spinat Salt og peber Svits kød og karry

Læs mere

Århus Friskoles fredagsbrev d. 21. sept. 2012. Gul på Møgelø. Foto: Lars Madfar

Århus Friskoles fredagsbrev d. 21. sept. 2012. Gul på Møgelø. Foto: Lars Madfar Gul på Møgelø Foto: Lars Madfar 1 Arbejdsweekender i dette skoleår og nu d. 6.-7. oktober Kære alle sammen, Skolen har brug for din tilmelding til årets arbejdsdage! I dag, fredag, er 31 ud af 186 tilmeldt!

Læs mere

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder

Med venlig hilsen. Lisbet Huusom SFO leder Kære Forældre Godt nytår til alle familier og tak for godt samarbejde i 2012. Efter en dejlig juleferie glæder vi os til at tage fat på et nyt arbejdsår med jer og jeres børn. Vi ser frem til både hverdagen,

Læs mere

Kokkelærerens Madplan

Kokkelærerens Madplan Kokkelærerens Madplan Aftensmad Madpakke- Små forslag hvordan vi kan bruge vores rester Kålsalat med resten af farsbrødet og ris Salat med croutoner og omelet blomkål Pastasalt med skaldyr Mandag Tirsdag

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 25. maj 2012

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 25. maj 2012 Byggeri er nu i gang Renoveringen af Østblokken er kommet i gang. Ditlev, far til Clara i 9., har vundet entreprisen. Den nordligste del af p- pladsen bliver hegnet af. 7. kl. i Ålestrup Hvert år sender

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/9 2015 Nyt Høstival- tiltag giver sus i maven Svævebane er noget nyt til Høstival på Århus Friskole. Det er en del af en superhelteprøve Af Erik 6.klasse reportage (opgave i både 6. og 7. Klasse) Der er trængsel

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.29/1 2016

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.29/1 2016 Bønner, ris og solnedgang bag palmer Her er det morgen og vi er ved at være færdig med morgenmad. Næsten hver morgen bliver vi vækket kl. 5:45 og mange af os lider under morgenløbe-gå-turen, men det gør

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole d. 16. april 2010

Fredagsbrev. Århus Friskole d. 16. april 2010 Fredagsbrev Århus Friskole d. 16. april 2010 I denne uge kan du læse om Generalforsamling Skoleovertagelse og Personalet på voksenlejrskole. 8. Klasse retur fra Namibia tur. Andre blandede godter og selvfølgelig..

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Århus Friskole d. 18. december 2009. God jul og godt nytår!

Århus Friskole d. 18. december 2009. God jul og godt nytår! Fredagsbrev Århus Friskole d. 18. december 2009 God jul og godt nytår! Så nærmer sig tiden. Sidste skoledag er vel overstået, de sidste julegaver er produceret i juleværkstederne og der er blevet sunget

Læs mere

Kold farsbrød med groft brød

Kold farsbrød med groft brød Aftensmad Madpakke - små forslag til hvordan vi kan bruge vores rester Kokkelærerens madplan mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lame kotelet Farsbrød med Skaldyrs wok Blomkålsgratin Orange stegt med

Læs mere

Sund og varieret kost

Sund og varieret kost Karrysuppe med ris 2 spsk. olie 1-2 løg 3 fed hvidløg 2 spsk. karry 1 tsk. chili 1 bouillonterninger 2 pakker hakkede tomater 1 l. vand 100 g. ris 2 porre i tynde ringe Der kan evt. tilsættes kylling i

Læs mere

Fredagsbrev. Forårsvejr og terminsprøver

Fredagsbrev. Forårsvejr og terminsprøver Forårsvejr og terminsprøver Nogle nød det gode vejr og svingede sjippetovene, mens 9.klasse mandag og tirsdag svedte indendørs til terminsprøver i stil, læsning og diktat; men de blev sluppet ud igen i

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.13. april 2018

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.13. april 2018 Husk Generalforsamling på onsdag kl.17 hvor årets pædagogiske diskussion kommer til at handle om: Hvordan kan vi som skole bidrage til en bæredygtig verden i en tid hvor verden er alvorligt i knibe? Her

Læs mere

Aften Menu. serveres alle dage fra 17.30 til 22.00. Forretter

Aften Menu. serveres alle dage fra 17.30 til 22.00. Forretter serveres alle dage fra 17.30 til 22.00 Forretter Dagens suppe med brød og smør - spørg venligst betjeningen 65- Rejecocktail, rejer serveret på sprød salat.. 74- Laksebombe, tilberedt af fersk og røget

Læs mere

Kokkelærens madplan Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Pitabrød med. Hakkebøf med nye kartofler og sommerdressing. med falafel groft brød

Kokkelærens madplan Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Pitabrød med. Hakkebøf med nye kartofler og sommerdressing. med falafel groft brød Aftensmad Madpakkeforslag Kokkelærens madplan Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Gullaschsuppe Pitabrød med med falafel groft brød og salat Rester fra weekenden Salat sandwich Kartoffelsalat med bøf

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

bbb Børnebiksen, April 2013.

bbb Børnebiksen, April 2013. bbb Børnebiksen, April 2013. Ørbækvej 34, Svendborg, 42912080 Bulen 23924382, Biksen 23927149, Banjen 23921749. Nyt fra kontoret. Håber I alle har nydt en dejlig påskeferie, med afslapning, påskeæg og

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/4 2014

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.4/4 2014 Hluhluwe Umfolozi nationalpark Hej Aarhus Friskole! I løbet af ugen har vi været i indkvartering, på safari og i zululand. Vi blev indkvarteret hos forskellige studerende på skolen Grantleigh, i form af

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.9/

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.9/ Invitation til 8. og 9.klasse og alle skolens forældre og ansatte: Fredag d.16.november klokken 14-16 på Århus Friskole: Om Bæredygtighed og FNs verdensmål Oplæg ved Professor Steen Hildebrandt. I oplægget

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 24. maj 2013 Sket i ugen

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 24. maj 2013 Sket i ugen Sket i ugen En hund kan gå i skole og lær en masse sprog... Her er det Asgers hund, der er med. Rose og Victoria ønskede ikke at være med på billedet, selvom Jogge kigger lidt spørgende på dem Her brød

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 19

Syddjurs Friskole Ugebrev 19 Syddjurs Friskole Ugebrev 19 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 10.-11.-12.-13. maj: Kristi Himmelfarts-fri

Læs mere

EN RET GO FROKOST. Gode råvarer Godt håndværk Smag Stabilitet Unik service Hjemmebagt brød Variation

EN RET GO FROKOST. Gode råvarer Godt håndværk Smag Stabilitet Unik service Hjemmebagt brød Variation Frokostmenu A uge 38 Mandag Soya og hvidløgs marineret svinefilet, stegt med solsikke crumble og krydderurter Cremede hvedekerner med fløde parmesan, porrer, squash og bagte peberfrugter Fransk landpostej

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Kokkelærerens madplan

Kokkelærerens madplan Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Hakkebøf Torskeruller Stegte ris med Medister med Ribbensteg med ramsløg

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 23. nov Fredag formiddag

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 23. nov Fredag formiddag Fredag formiddag 1 25-års jubilæum Anne Cordero, vores skønne og energiske SFO-leder, har nu været ansat på Århus Friskole i 25 år. Det vil vi gerne fejre: Torsdag d. 6. december Kl. 15.00 17.30 i Salen

Læs mere

Godt humør, færre forkølelser og influenza

Godt humør, færre forkølelser og influenza Smækre lækre retter og gode råd. Sund mad, vand og motion er opskriften på Godt humør, færre forkølelser og influenza 2 Sådan er DET bare Indhold: Smækker lækker morgenmad.side 3 Kyllingewok...Side 5 Tuna

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag 24/2 2017

Fredagsbrev Århus Friskole fredag 24/2 2017 Billedet: Årets værter til Fastelavn er 7.klasse 7. klasse er mega sporty og er trukket i træningstøjet og klar til kamp på lørdag. Vi (7.kl og deres forældre) bliver glade, hvis I, kære gæster, husker

Læs mere

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. med. kartofler og stegte. mormorsalat asparges Rester fra weekenden.

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. med. kartofler og stegte. mormorsalat asparges Rester fra weekenden. Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til, hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Hele Pasta med squashsuppe Rødbedehakkebøffer rødspætter pølser og grønt

Læs mere

Mad fra Thailand. Mad fra Thailand. Torsdag d. 27 Januar 2011

Mad fra Thailand. Mad fra Thailand. Torsdag d. 27 Januar 2011 Mad fra Thailand Rød Grøntsags karry 1 spsk olie 1 løg, hakket 1-2 spsk rød karrypasta 3,75 dl kokosmælk 2,5 dl vand 350g kartofler, i tern 200g blomkål, i buketter 6 kaffir lime blade 150g grønne bønner,

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien.

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien. UGEBREVET DATO: 13. februar 2015 NR.: 23. 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Friske

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 11. okt. 2013 God efterårsferie!

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 11. okt. 2013 God efterårsferie! God efterårsferie! 1 6. klasse har lynhurtigt lært sig The Cupsong ærgerligt Fredagsbrevet er lydløst(!), nymalede borde/bænke, friske piger fra 3. klasse, Ludvig fra 6. klasse øver sig i en stille stund

Læs mere

Fredagsbrev. Vinteren faldt i år på en mandag. Katrine og Nicoline fra 1.klasse når at lave en snemand inden vinteren er ovre for denne gang foto

Fredagsbrev. Vinteren faldt i år på en mandag. Katrine og Nicoline fra 1.klasse når at lave en snemand inden vinteren er ovre for denne gang foto Vinteren faldt i år på en mandag Nederst i fredagsbrevet er der dokumentation for at dette ikke er helt sandt før jul var der også en kort sneperiode! Katrine og Nicoline fra 1.klasse når at lave en snemand

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Morgenmad og mellemmåltid

Morgenmad og mellemmåltid Morgenmad og mellemmåltid Morgenmad Vælg mellem Skyr med æblemost kanel og nødder Skyr med ingefær og rugbrød Ristet rugbrød med ost og et blødkogt æg Æggepandekage med skinke og ost Knækbrød med ost Spinat

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 20

Syddjurs Friskole Ugebrev 20 Syddjurs Friskole Ugebrev 20 2018 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 14. maj 16.30-18: Møde for 1. klasses

Læs mere

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse

Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Fredagsbrev Special edition made by 8. klasse Velkommen til denne særlige udgave af fredagsbrevet, som i denne uge er udformet af ÅF's forrygende og seje 8. klasse. I kan i dette brev læse om bl.a. Høstival,

Læs mere

Madtilheleugen.dk Opskrifter 22/03/15 16.48

Madtilheleugen.dk Opskrifter 22/03/15 16.48 Madtilheleugen.dk Opskrifter 22/03/15 16.48 Uge 13 Mandag: Glaseret skinke med flødekartofler og karamelliserede løg 5 stk. kartofler 2 stk. løg 1 fed. hvidløg 1 stk. hønsebouillon terning 0,25 l fløde

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.8/6 2018

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.8/6 2018 Her kommer vi 8.klasse leger med deres små søskende, og der er fuld knald på. Det er skønt at se storebrødre og storesøstre tage ansvar for deres legesøskende. Bagefter legede vi dåseput i Grumserup, og

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

OPSKRIFTER STEGT FLÆSK MED PERSILLESOVS. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 27 MESTERSLAGTERENS

OPSKRIFTER STEGT FLÆSK MED PERSILLESOVS. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 27 MESTERSLAGTERENS STEGT FLÆSK MED PERSILLESOVS 1 kg flæsk i skiver Persillesovs: 2 spsk. smør 2 spsk. hvedemel 5 dl mælk 1/2 øko citron, saft og skal herfra 2 håndfulde persille, finthakket Salt Sort peber, friskkværnet

Læs mere

Kokkelærerens madplan

Kokkelærerens madplan Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til hvordan vi kan bruge vores rester 2. påskedag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Grov pizza med Urtefrikadeller Laksebøffer Porre-løgsuppe Krydder-

Læs mere

Dette skal du have fast i dit køkken: Olivenolie Eddike (evt. æbleeddike men ikke nødvendigvis) Sukker Salt Peber Hvedemel Dijonsennep Soya

Dette skal du have fast i dit køkken: Olivenolie Eddike (evt. æbleeddike men ikke nødvendigvis) Sukker Salt Peber Hvedemel Dijonsennep Soya Dette skal du have fast i dit køkken: Olivenolie Eddike (evt. æbleeddike men ikke nødvendigvis) Sukker Salt Peber Hvedemel Dijonsennep Soya KYLLING PIE MED GRØN SALAT 1 hel kylling 3 løg 1½ dl hvedemel

Læs mere

Fredagsbrev. Læs i denne uge om. Århus Friskole d. 21. maj 2010

Fredagsbrev. Læs i denne uge om. Århus Friskole d. 21. maj 2010 Fredagsbrev Århus Friskole d. 21. maj 2010 Lillegul holder gruppelejr på skolen Læs i denne uge om Rød gruppe arbejder med projekt Grøn Skole EBD-forældregruppe. Endnu et pip fra forårets 8. klassestur.

Læs mere

1. Synes du, at du sidder godt når du spiser din mad i caféen? 40. 2. Synes du, at lyset er behageligt når du spiser din mad i cafeen?

1. Synes du, at du sidder godt når du spiser din mad i caféen? 40. 2. Synes du, at lyset er behageligt når du spiser din mad i cafeen? 4 1. Synes du, at du sidder godt når du spiser din mad i caféen? 4 2. Synes du, at lyset er behageligt når du spiser din mad i cafeen? 3 3 3 3 2 2 2 2 1 1 2 2 1 3. Synes du, at der er for meget larm når

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Der er ingen børn der har behov for pasning d. 18/5 (fredag efter Kr. himmelfart), så derfor er SFO lukket.

Der er ingen børn der har behov for pasning d. 18/5 (fredag efter Kr. himmelfart), så derfor er SFO lukket. Der er ingen børn der har behov for pasning d. 18/5 (fredag efter Kr. himmelfart), så derfor er SFO lukket. Jeg vil lige minde jer forældre til 3. kl. om, at skal jeres barn gå i klubben fra august, så

Læs mere

VELBEKOMME! LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE - Ordkort (I) med ord for Et øget kendskab til og brug af mad/drikke

VELBEKOMME! LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE - Ordkort (I) med ord for Et øget kendskab til og brug af mad/drikke M1 DU1+2 VELBEKOMME! LÆRINGSMÅL MATERIALER OPDELING AF DELTAGERE - Ordkort (I) med ord for Et øget kendskab til og brug af mad/drikke ord for typisk dansk mad og - Vendekort (VK) med ordene i Parvis, mindre

Læs mere

Madværkstedets. Madplan April 1. Stegt laks med dampet spidskål og tzatziki. Teryaki-kylling med ris og ærtepesto. Lasagne og gulerodssalat

Madværkstedets. Madplan April 1. Stegt laks med dampet spidskål og tzatziki. Teryaki-kylling med ris og ærtepesto. Lasagne og gulerodssalat Madværkstedets April 1 Stegt laks med dampet spidskål og tzatziki Teryaki-kylling med ris og ærtepesto Lasagne og gulerodssalat April 1 Dag 1 Stegt laks med dampet spidskål og tzatziki Dag 2 Teryaki-kylling

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 11. februar 2011

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 11. februar 2011 Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 11. februar 2011 Uge 6 er omme vinterferien står for døren. På billedet ses SFO børnenes sidste Kreative Keramik Kreation. Mon ikke friskolebørnene i kommende uge,

Læs mere

Morgenmad og mellemmåltid

Morgenmad og mellemmåltid Morgenmad og mellemmåltid Morgenmad Vælg mellem Skyr med æblemost kanel og nødder Skyr med ingefær og rugbrød Ristet rugbrød med ost og et blødkogt æg Æggepandekage med skinke og ost Knækbrød med ost Spinat

Læs mere

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 29. april 2011

Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 29. april 2011 Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 29. april 2011 Kirsebærtræet står i fuldt flor, de store elever lader op til kommende uges skriftlige prøver - alt står badet i sol for at lokke skolens forældre til

Læs mere

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien.

Flytning af klasselokaler Onsdag og torsdag den juni flyttes der klasselokale for de klasser, der skal have nyt lokale efter sommerferien. UGEBREVET DATO: 13. juni 2014 NR.: 39. 18. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Skoleåret

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 23.september 2011

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 23.september 2011 Skolen kalder skolen kalder Kære forældre på Århus Friskole! Arbejdsweekenden 1. og 2. oktober nærmer sig. Klasserepræsentanten vil kontakte alle forældre i deres klasser og lave tilmeldingen. Der er foreløbig

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.6/3 2015

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.6/3 2015 Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.6/3 2015 Tak for et brag af en fest I lørdags holdt vi på ÅF den årlige Fastelavnsfest, og det var et brag af en fest. Mange børn og voksne kom udklædte og i festhumør

Læs mere

OKSEKØD (OPSKRIFTERNE ER TIL 4 PORTIONER)

OKSEKØD (OPSKRIFTERNE ER TIL 4 PORTIONER) (OPSKRIFTERNE ER TIL 4 PORTIONER) OKSEKØD KRYDRET OKSEKØDSPIE SVENSK FARSBRØD AMERIKANSK FARSBRØD UNGARSK RISFAD OKSEKØD I FAD VINTERGRYDE BØFGRYDE M/ GRØNSAGER UNGARSK PAPRIKAGRYDE STRIMLEBØF ALM. GULLASCH

Læs mere

Eftermiddags-generalforsamling med mange deltagere

Eftermiddags-generalforsamling med mange deltagere Eftermiddags-generalforsamling med mange deltagere Der kom mange forældre til årets generalforsamling. I dette fredagsbrev er der nogle billeder fra onsdag eftermiddag. Senere kommer der et rigtigt referat

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.17.marts 2018

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.17.marts 2018 Forrygende, flot, fænomenal, fantasifuld, fantastisk forestilling af Cirkus Lillegul Lommetørklæder blev hevet op af lommen, lattermuskler blev maseret og taknemmelighed over at være en del af denne skole

Læs mere

Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne.

Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne. Velkommen til september-udgaven af INFO-Billums, hvor vi starter med lidt for både børn og voksne. Vi støtter Danske Hospitalsklovne Mange af jer har set, at vi har to papcontainere stående ved kontoret,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. december 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 846 Næste uge: Mærkedag: 18. december 20. december Juleferie til den 4. jan. 2016 Udlejning baunen 22. december 01. januar 02. januar 05. januar

Læs mere

Besøg fra Sverige. Skrevet af Felicia 5. Kl.

Besøg fra Sverige. Skrevet af Felicia 5. Kl. Syddjurs Friskole Ugebrev 19/17 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden. Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com Kalender: 20. maj: Arbejdslørdag 25-28. maj: Kr.

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

Kokkelærens madplan mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Ovnbagt laks med squash og agurkedressing. kartofler. surt Kolde hasselbagte kartofler

Kokkelærens madplan mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Ovnbagt laks med squash og agurkedressing. kartofler. surt Kolde hasselbagte kartofler Aftensmad Madpakke - små forslag til hvordan vi kan bruge vores rester Kokkelærens madplan mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Nakkekotelet Broccoli og Espressostegt Spaghetti med stegte løgtærte med

Læs mere

MESTERSLAGTERENS OPSKRIFTER. Uge 10 HAKKEBØFFER MED BLØDE LØG

MESTERSLAGTERENS OPSKRIFTER. Uge 10 HAKKEBØFFER MED BLØDE LØG HAKKEBØFFER MED BLØDE LØG Bløde løg 10 g smør 4 zittauerløg i halve, tynde ringe (ca. 300 g) ½ tsk. groft salt 3 dl vand Hakkebøffer 15 g smør 600 g hakket oksekød ¼ tsk. groft salt friskkværnet peber

Læs mere

UGEBREV nr. 76 uge 23

UGEBREV nr. 76 uge 23 UGEBREV nr. 76 uge 23 Årgang 5 Næste skoleår Sommerferien nærmer sig jo ret hurtigt, så lige nu er vi i fuld gang med planlægningen af næste skoleår. Det er nu næsten færdigt, og i løbet af næste uge vil

Læs mere

Nyhedsbrev uge Del 1

Nyhedsbrev uge Del 1 Nyhedsbrev uge 39 2015- Del 1 Side 1 Side 2 Side 3-4 Side 5 Side 6-8 Side 9 Side 10 God weekend Nyt fra Allan Høstfest Læsebånd 0-1. klasse Skrivekonkurrence Ø Bakker Side 11 Filur Side 12 VI SØGER!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

Morgenmad ca. 1,5 kg Havregryn pr. morgen 1 pk. Rosiner 1 pk. Tørrede frugter (abrikoser og mandler)

Morgenmad ca. 1,5 kg Havregryn pr. morgen 1 pk. Rosiner 1 pk. Tørrede frugter (abrikoser og mandler) Morgenmad ca. 1,5 kg Havregryn pr. morgen 1 pk. Rosiner 1 pk. Tørrede frugter (abrikoser og mandler) Frokost 2-3 Rugbrød 8-9 dåser Makrel 7-8 dåser Leverpostej 3-4 dåser Tun Remolade og mayonaise evt.

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 43 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Kære børn og forældre! Friskolen i Lemming Ugebrev 43 Lemming d. 23. oktober 2015 Ugen der

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Stegt blomkålsris med kylling. Rejesalat

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Stegt blomkålsris med kylling. Rejesalat Mandag 23.07.18 Stegt blomkålsris med kylling Tirsdag 24.07.18 Rejesalat Onsdag 25.07.18 Oksekødsroulade med grillet spidskål Torsdag 26.07.18 Sloppy-joe Fredag 27.07.18 Indbagt pizza VEJLEDNING TIPS TIL

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.24/

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.24/ Jambo shule huria! Efter at vi har været 8 dage i Bagamoyo er vi nu rejst hen til andet step af turen, Bujora. Det ligger oppe i Sukumaland ved Mwanza, så vi fløj derop mandag. Vi blev modtaget med stor

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Vask svampene og del dem i kvarte. Rist svampene og fennikel af på en pande med lidt olie.

Vask svampene og del dem i kvarte. Rist svampene og fennikel af på en pande med lidt olie. Mandag Omelet med friske svampe, ost og fennikel 8 stk. æg 0,5 dl mælk 10 gram smør 100 gram reven parmesan eller cheddar ost 1 stk. fennikel, delt i halve og skåret super tyndt 200 gram svampe, som Karl

Læs mere