Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 25. marts 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fredagsbrev. Århus Friskole fredag d. 25. marts 2011"

Transkript

1 Fredagsbrev Århus Friskole fredag d. 25. marts 2011 Så nåede vi endnu engang frem til fredag. Fredag har her i marts måned stået i Pædagogisk Eksamens tegn, og her i dag er det sidste omgang. Pædagogisk Eksamen er et projekt, hvor 9. klasse planlægger, afholder og evaluerer på en undervisning de har i en klasse på skolen. Årets pædagogiske rapport er på trapperne. Tidligere udgaver af pædagogisk Rapport kan læses på hjemmesiden under kommunikation; publikationer. PR 2011 udgaven vil på onsdag i næste uge være at finde i børnenes skoletasker, sammen med den endelige dagsorden til generalforsamlingen og sommerferie sfo. Tidligere lå der i materialet også lidt om tilskud til bus, samt tilskud til skolepenge. Dette kommer ikke med denne gang vi henviser i stedet til hjemmesiden hvor der i efteråret vil blive annonceret, hvordan man søger. God fornøjelse med ugens fredagsbrev og god weekend

2 Den kommende tid: ÅF Generalforsamling - Onsdag den 6. april kl. 19 FORÆLDRE-ARBEJDES WEEKEND d. 2. og 3. april incl. frokost Skoleovertagelse: 13. og 14. april 2011 Forældre-byg i sommerferien. Se evt. skolekalenderen på hjemmesiden for flere gode datoer Foråret er på vej Onsdag d. 30. marts er sidste dag med gameboy o.a. legetøj. Så er det forår og så er det udendørs det forgår. I den forbindelse er man velkommen til at medbringe og forære udelegetøj til skolen. Legetøj så som gamle gryder, sandkasseudstyr etc. skal afleveres til Anders, som er legekassebestyrer (den røde kasse i skolegården). Anne SFO MORGEN-DANS Fredag d. 1/4 klokken 8.00 starter Mia og Maria morgendans. Der er for alle dem der har lyst til at starte morgenen på en dejlig sjov og aktiv måde. Så kom frisk, ALLE DANSE GLADE FOLK. Kh. Maria & Mia Kære forældre på Århus Friskole, Arbejdsweekenden 2. og 3. april nærmer sig. Vi havde først møde i går eftermiddag for at planlægge opgaverne derfor en kort oversigt her. Vi vil gerne et skridt videre i vores anstrengelser for at up-date arbejdsdagene. Derfor ser vi frem til at byde velkommen til alle jer arbejdsparate med endnu større overblik og struktur på selve dagen. Efterfølgende vil vi gerne ha at i afleverer en evaluering, kommer med kommentarer og idéer ved dagens slutning.

3 Vi har lavet en prioriteringsliste over opgaver og skrevet det relevante værktøj på. Vær sød at medbringe værktøjet, da skolen IKKE ligger inde med noget. Handsker og arbejdstøj anbefales Der er skrevet et minimums-antal personer på opgaverne. Opgaver med 1.ste prioritet: Minimum 70 personer. Hele skolen. 2-4 personer med snedker-snilde. Alle bordben og stole gås efter for løse samlinger. Medbring håndværktøj personer. Maling af fodlister, karme og døre. Medbring malegrej og handsker. Der skal vaskes ned med grundrens først. Sal. 4-6 personer. Ordne vægge, vaske ned, skærme på lamper, slibe og lakere gulv. Der er stillads til opgaven. Lærerværelset. 2 personer. Gipsloftet males. 1 person med elektriker-kunnen. Opsætning af lamper over bordet. Medbring håndværktøj, skruemaskine, malerruller. Blå gruppe. 2-3 personer. Maling af skabsvæggen og projektorvæggen. Medbring malegrej Lille toilet ved musik. 1 person. Male toilet. Medbring malegrej. Køkken. Gulvmand (John?). Svejse gulvsamling v opvask/gang. Eget værktøj. UDE: Gavl mod P-plads på sal. 1-2 handymænd. Skær råddent træværk af m rundsav og reparer. Skolegård. 2 personer. Reparere huller i asfalt. Medbring kost. P-plads. 5-6 personer. Fordele grus efter vinterens ommøblering. Medbring trillebør, skovl, rive. Passagen bag extra-dansk. 1 person. Ryd op og kør nyt grus på. Medbring trillebør, skovl, rive. Raftehegn i Grumse. 2-4 personer. Hegnet repareres. Medbring håndværktøj.

4 Vindue til Voxenboxen. 2 handymænd skifter vindue. Medbring værktøj. Male: 1. Spærender i Smedestræde, hjørnet ved 5. klasse. og ved 3. klasse i Blå gård. 2 personer. Medbring stige og malergrej. 2. Gavltrekant over Rytmiksal og helligdagene på gavl ved Musik. 2 personer. Skolen har en lang stige, medbring malegrej. Grumse-patrulje. 10 personer. Gå Grumse og diverse hulebyggerier efter for søm og tjek sikkerhed. Ryd op og brænd af. Medbring værktøj. Beskærer-hold. 4-6 personer. Beskær buske og træer i Grumse, langs hegn. Medbring værktøj og evt stiger. Skolen har en kædesav. Bål-passer. 1 person. Madhold. 4-5 personer. Køber ind i Rema og forbereder frokost og rydder op bagefter. Opgaver med 2.nd prioritet: Her er tale om opgaver med have - eller rengørings- og oprydningskarakter. Medbring div. haveværktøj, god kost, beskæresakse, ørnenæb, trillebør, spand, stor blød børste Forårsklargøring af udearealerne dvs: Barsketbanen, Smedestræde, Skolegården, diverse legeredskaber mm. Tag børnene med, så de også kan deltage og oplever, at det koster en indsats at vedligeholde vores skole. Det bliver dejligt at se jer og at få skolen gjort forårs-frisk. Velmødt!

5 Stenslag Kære forældre og børn I tirsdags ml er der nogen, der har leget med sten på p-pladsen, og måske ved et uheld, er kommet til at ramme vores bils bagrude, så den er gået i stykker. Giv endelig besked, hvis I ved noget, så bliver det nemmere for os med forsikring, og så er der ikke nogle børn, der skal gå rundt og have ondt i maven over at holde på en hemmelighed. kh. Johan Musik og Anna SFO. Fodbold-piger. Lørdag d. 19 var Selma, Johanne, Cecilie og Clara fra 4. kl. til skoleturnering for piger i Århus. Turneringen var i Hasselager i KHIF hallen. den første kamp var hård, vi tabte desværre 5-1 til Rosenvangskolen OG I SKAL LIGE VIDE VI HAVDE INGEN UDSKIFTERE!!!!!!!!!! Den 2. kamp vandt vi heldigvis 5-1 MOD HASSELAGER SKOLEN HURAAAAAAA!!!!!!! Nu kom den sidste og mest spændene kamp vi var lige ved at tabe MEN med Selmas gode forsvar, Claras gode pareringer, Cecilies gode midtbane og Johannes gode angreb gik det hele godt vi vandt med nød og næppe 1-0 mod Elise Schmidt skolen jaaaaaaaaa!!!! Vi ventede og ventede og så kom det da da dam VI HAR VUNDET SØLV HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAA Her er os på et billede. Skrevet af os 3

6 Annonce. KØBES: Brugt minibærbær (skærmstr ") Kontakt Karen Trommesæt sælges - Sonor Force 2000 Flot kvalitets trommesæt bygget i Tyskland (modsat de asiatisk-byggede force 2001 sæt), med topklasse hardware. Generelt et meget vellydende og stabilt sæt, der har været med ude at spille adskillige gange! Sættet er velholdt og fejler intet.det er kram. Ud over trommer følger der hihatstativ, bækkenstativ, pedal og trommestol med + en 14" orion hihat. Evt også et 20 " instanbul traditional ride bækken. Her fås meget trommer for få penge - et super sæt for den som vil have kvalitet, men dog ikke ønsker at købe det helt dyre sæt. Det at det er lavet i Tyskland og i ahorn, garanterer kvaliteten... Og hey - det er altså billigt! :) Pris 4500 kr Venlig hilsen Mads Muurholm - trommelærer på Friskolen og gammel elev tlf: Kort nyt fra bestyrelsesmødet På gårsdagens bestyrelsesmøde, blev dagsorden til den kommende generalforsamling 6. april planlagt Temaet til diskussion i forbindelse med pædagogisk rapport bliver KLASSELEDELSE! Kom og giv dine holdninger til kende! På mødet blev også nedsat et udvalg, der skal stå for koordineringen af SOMMER-camp - sommerens forældrearbejde i forbindelse med byggeriet. Planen er, at uge 29,30 og 31 bliver de hektiske arbejdsuger - men med mulighed for, at man kan byde ind allerede fra uge 27. Mere information følger!

7 Ugens madplan Denne uges udfordring er at sammensætte en menu, som både lysegul og mørkegul gruppe samt 2. klasse vil bryde sig om, ligesom det i denne uge er muligt at lave retter, vi ellers aldrig har praktisk mulighed for! Hvorfor, hvordan...hvorledes? Årsagen er, at Rød Gruppe er i praktik hele ugen ligesom 3. og 4. klasse er tirs, ons. og fredag. Rød gruppe skulle have været denne uges madhold. Der søges herved afløsere for denne planmæssige tragedie! NÆSTE UGES MADPLAN (28/3-1/4 2011). mandag STEGT FLÆSK OG PERSILLESOVS. Gulerodssalat med rosiner, citron, appelsin, æble und nichts weiter. tirsdag LASAGNA, salat, + brød. onsdag DANSK BØF MED BLØDE LØG, kartofler, lille agurkesalat og brun sovs. Absolut ingen grøntsager! Denne ret har vi aldrig nogensinde fået før. Ønsk os held og lykke! torsdag PITABRØD. FALAFEL (2 til alle) LYNSTEGT MARINERET SKÆRT OKSEKØD. + salat. Oksekødet er marineret i olie, hvidløg, ketsjap manis, salt soya, Worchestershiresauce, fiskesauce fra Øst Asien, tomatsalsa eller tomatketchup, ingefær, sød paprika, sort peber, aceto di vino rosso de Modena, brun farin, Sambal Ødelæg, sort peber, galangarod, oregano, en lille smule frisktrevet limeskal (usprøjtet), salt og en lille smule timian (frisk). Det er bedst at gøre dette dagen før! Kødet skal lynsteges over varme pander i kort tid eller i en høj-ovn, som Friskolen netop har investeret i. Da det er lynstegning over høj varme, er det vigtigt, at kødet er rimeligt mørt i forvejen. (Kalkun, kylling, visse griseudskæringer, kalv og okse (De halvdyre og de dyre), de dur! Vedrørende panden: Den skal være rigtigt varm, men mængden af kød skal passe til varmemængden. Start med stor varme og lille mængde kød, 'skru' ned derefter og find balance i stegningen. Salat, agurk og tomat, som minimum. Dertil dagens pita dressing. Vedrørende ovnen: Ovnen indstilles til 275 gr. C. Den forvarmes. Når temperaturen er opnået, smides 'kantinerne' ind. I løbet af kort tid har kødet fået den nødvendige farve, og er derved færdig stegt. (Spændende fortsættelse følger på næste side)

8 fredag PIZZA. For første gang i den nye ovn. Spændende! Hvad skal temperaturen være? Hvad skal man vægte? %'s fugtighed i ovnrummet?. Hvorlænge skal bæsterne bages? Jeg tror faktiskt, at der er en stor viden om dette emne ude i bofællesskaberne i Stautrup. Jeg tror, at de fleste af Jer opererer med en lille 6 -stiks RATIONAL COMBI. Øs venligst af Jeres viden om pizzabagning vedrørende - temperatur - bedste ovnfugtighed - Bagetid - Fortæl om dengang Pizzaklokkerne ringede: Send venligst Jeres gode råd til: inden fredag. God week-end til alle. Lars M.

UGEBREV nr. 46 uge 39

UGEBREV nr. 46 uge 39 UGEBREV nr. 46 uge 39 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Vi havde en rigtig god arbejdslørdag, tusinde tak til alle fremmødte. Man kan virkelig se, at der blev lavet en masse. Vi er ved at have så meget

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

Fredagscafe 14.14. Fredagsbrev. Ny viceleder med sommerfugle i maven LEGETØJ. Skak i dag med Jeppe P og Anders Vel Mødt!

Fredagscafe 14.14. Fredagsbrev. Ny viceleder med sommerfugle i maven LEGETØJ. Skak i dag med Jeppe P og Anders Vel Mødt! Ny viceleder med sommerfugle i maven Eva Bøye glæder sig til at lære Friskolen at kende. Hun er boblende forventningsfuld og var lidt overrasket over at få stillingen Når 41 årige Eva Bøye 1.december sætter

Læs mere

Fredagsbrevet uge 12. Nyt fra ledelsen.

Fredagsbrevet uge 12. Nyt fra ledelsen. 1 Fredagsbrevet uge 12 Nyt fra ledelsen. Kære alle. Det er forår, og forår er højsæson for generalforsamlinger så vedhæftet finder I indkaldelse og dagsorden til årets ordinære generalforsamling torsdag

Læs mere

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008 Rødder og Vinger NYHEDSBREV marts 2008 Jeg håber alle er kommet godt over jul og nytår og nu er friske til at tage fat på en ny sæson i vores lille forening. Lille er måske ikke det helt rigtige ord længere.

Læs mere

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår.

Midtjyllands kristne Friskole Brændgårdvej 4, 7400 Herning Tlf. 97 12 36 77. Nyt fra skolelederen. Sommerferie en tid mellem to skoleår. Nyt fra skolelederen Sommerferie en tid mellem to skoleår. Midt i travlheden med planlægningen af det nye skoleår skal der også være tid til at kigge lidt tilbage på det netop overståede skoleår. En egentlig

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 19. april 2013

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 19. april 2013 1 Lock-out set fra en kontorstol Det er en meget stille skole, jeg møder ind til hver dag i denne tid. Men lidt sker der dog. Her er en lille update fra i tirsdags: - 7:45 står der en flok lærere ude ved

Læs mere

Tag jer lidt tid sammen med jeres børn, spørg dem interesseret i hvad de bruger tiden til foran computeren.

Tag jer lidt tid sammen med jeres børn, spørg dem interesseret i hvad de bruger tiden til foran computeren. Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I det sidste nye Friskoleblad

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016

VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016 VIRKSOMHEDSPLAN FOR BØRNEBISSEN 2014-2016 2 Børnebissens personale Stina Maria Inge 3 VELKOMMEN TIL BØRNEBISSEN Her i vores Virksomhedsplan vil I finde en masse relevante oplysninger om hverdagen i Børnebissen.

Læs mere

Afrikaprojekt i Herlev kreds 2008

Afrikaprojekt i Herlev kreds 2008 Afrikaprojekt i Herlev kreds 2008 Indholdsfortegnelse Oplæg til kredsens førere Side 2 Kalender for projektet Side 3 Indsamling Side 3 Seddel til spejderne ang. indsamlingen Side 4 Opstartsmøde Side 5

Læs mere

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april.

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april. Uge 13 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommetider skal man vare sin

Læs mere

Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet

Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet Fokus: At give konfirmanderne en oplevelse af, at de kan være med til at gøre en forskel i sognet/menigheden og dermed være en del af kirken. Med inspiration

Læs mere

bäxü [täxäüzxç GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1

bäxü [täxäüzxç GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1 bäxü [täxäüzxç Nr. 2 April 201 014 28.. årgang GOD PÅSKE TIL ALLE HAVELEJERE Side 1 bäxü [täxäüzxç Kredsbestyrelsen Ansvarshavende redaktør Gitte Hess 20 93 53 06 efter 19.00 Kredsformand: Gitte Hess Kun

Læs mere

Videre mod dansk repetitionskort

Videre mod dansk repetitionskort Videre mod dansk repetitionskort Generel vejledning Kortene på de følgende sider kan bruges i forbindelse med repetition af grammatik og dialoger tll de forskellige kapitler i bogen. Kortene til det enkelte

Læs mere

Jeg har lovet bestyrelsen at sætte en annonce i ugebrevet. Den findes på sidste side.

Jeg har lovet bestyrelsen at sætte en annonce i ugebrevet. Den findes på sidste side. Uge 17 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Denne temauge afsluttes uden fællestime.

Læs mere

33. årgang Nr. 9 10. marts 2013

33. årgang Nr. 9 10. marts 2013 33. årgang Nr. 9 10. marts 2013 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bf-bakken.dk Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 MARTS SIDE 4 BYGGERLIV SIDE 5 BYGGERLIV SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 GRU-FEST SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis.

Læs mere

Møllehøj Information September 2013

Møllehøj Information September 2013 Møllehøj Information September 2013 34. årgang MØLLEHØJS BESTYRELSE Formand Næstformand Kasserer Bestyrelses medlem Bestyrelsesmedlem Bestyrelses suppleant Bestyrelses suppleant Bilags kontrollant Bilags

Læs mere

Videre mod dansk - trin for trin. Videre mod dansk. Til projektor og whiteboard til brug i klassen

Videre mod dansk - trin for trin. Videre mod dansk. Til projektor og whiteboard til brug i klassen Videre mod dansk Til projektor og whiteboard til brug i klassen Forlaget Synope 2013 1 Bemærk: Dette materiale er ophavsretligt beskyttet. Materialet må kun benyttet i tilknytning til arbejdet med bogen

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 5 klasse, 6 klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for

Læs mere

Fredagsbrevet uge 10. Kære forældre på Norddjurs Friskole. Nyt fra Ledelsen Om skolens netværk..

Fredagsbrevet uge 10. Kære forældre på Norddjurs Friskole. Nyt fra Ledelsen Om skolens netværk.. 1 Fredagsbrevet uge 10 Kære forældre på Norddjurs Friskole. Sæt et stort X i kalenderen torsdag d. 9. april kl. 17.00, for da er det tid til den årlige ordinære generalforsamling på NDF. Sammen med denne

Læs mere

-kuller - vores egen avis

-kuller - vores egen avis Socialpsykiatrien på Bornholm Marts Maj 2014 -kuller - vores egen avis Kom, maj, du søde milde! Tekst: C. A. Overbeck Melodi: W. A. Mozart, 1791 Kom, maj, du søde, milde! Gør skoven atter grøn, og lad

Læs mere

VAARST OG OMEGNS BORGERFORENING

VAARST OG OMEGNS BORGERFORENING VAARST OG OMEGNS BORGERFORENING Rundt om Vaarst Juni 2013, nr. 2-7. årgang Bankospil. Tour de Vaarst. Uglekasser. Fællesspisning i VFB. Åben Åbred. Zikelprinsesserne. Friskolen Borgerforeningen for Vaarst

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden

Klubblad for Hals bådelaug Udgivet februar 2015 KLUBBLAD NR 1 2015. HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden KLUBBLAD NR 1 2015 HUSK GENERALFORSAMLING Lørdag den 14. MARTS 2015 Se bagsiden FØLG FØLG ALLE MED AKTIVITETER PÅ Side PÅ 1 Hals Bådelaug Udvalgs og bestyrelsesmedlemmer Bestyrelse: Allan Cocks 42 16 24

Læs mere

Gruppeblad for. Skovfolket. De blå i Haderslev MAJ - AUGUST 2008 KOGLEN. Koglen, maj - august 2008 1

Gruppeblad for. Skovfolket. De blå i Haderslev MAJ - AUGUST 2008 KOGLEN. Koglen, maj - august 2008 1 Gruppeblad for Skovfolket De blå i Haderslev MAJ - AUGUST 2008 KOGLEN Koglen, maj - august 2008 1 hilsen til skovfolket Mangel på voksne udfordrer alle omkring Skovfolket Hvad arbejder vi med i bestyrelsen?

Læs mere

en historie om børns forventninger til skolen

en historie om børns forventninger til skolen Jytte Sidelmann en historie om børns forventninger til skolen Udgivet af Danmarks Lærerforening i samarbejde med Gyldendal Kære Forældre Nu nærmer skolestarten sig for jeres barn, og forventningerne er

Læs mere

VALBORG BANK JONASEN. Erindringer. Let redigeret af Viggo Jonasen, 2011.

VALBORG BANK JONASEN. Erindringer. Let redigeret af Viggo Jonasen, 2011. VALBORG BANK JONASEN Erindringer 1984 Let redigeret af Viggo Jonasen, 2011. Min adresseliste: Fra 21. 6.1914 til foråret 1919: Faster Kirkeby pr. Skjern Fra forår 1919 til 1.11.1929: Klap Mølle, Velling

Læs mere