Randers Kommune Visitationsenheden Toldbodgade 3, plan Randers C Mrk. Ansøgning om godkendelse Frit valg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Randers Kommune Visitationsenheden Toldbodgade 3, plan 6 8900 Randers C Mrk. Ansøgning om godkendelse Frit valg"

Transkript

1 Randers Kommune Frit valg på ældreområdet Ansøgningsskema Ansøgningen sendes til Randers Kommune Visitationsenheden Toldbodgade 3, plan Randers C Mrk. Ansøgning om godkendelse Frit valg Leverandøren bedes markere i nedenstående tabel, hvilken ydelse, der anmodes om godkendelse i forhold til (der sættes ét kryds). Såfremt en potentiel leverandør ansøger om godkendelse i forhold til flere ydelser, afleveres separate anmodninger for hver ydelse. Ydelse Personlig hjælp Praktisk hjælp Madservice med udbringning Madservice uden udbringning De følgende punkter skal udfyldes i nævnte rækkefølge. 1 Fejl! Ukendt argument for parameter.

2 1. Stamdata Leverandørens navn Leverandørens adresse Leverandørens CVR nr. Leverandørens SE nr. adresse Telefonnummer Faxnummer Bankforbindelse Kontaktperson Etableringsår 2 Fejl! Ukendt argument for parameter.

3 2. Geografisk område (for praktisk hjælp og madservice) Ansøgning om godkendelse som leverandør af ovennævnte ydelser gælder i forhold til hele Randers Kommune. Der er udelukkende mulighed for at anmode om godkendelse i hele kommunen 3. Serviceattest fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen Leverandør: Leverandøren skal vedlægge en serviceattest fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, der dokumenterer, at ovennævnte potentielle leverandør ikke er eller er begæret taget under konkurs, likvidation, skifte, betalingsstandsning eller tvangsakkord uden for konkurs eller befinder sig i en lignende situation. Serviceattesten må maksimalt være 3 måneder gammel. 3 Fejl! Ukendt argument for parameter.

4 4. Tro og love erklæring om gæld til det offentlige Undertegnede afgiver herved under strafansvar på tro og love efterfølgende erklæring vedrørende den virksomhed, som er beskrevet under punkt 1, Stamdata. Erklæring Om ubetalt, forfalden gæld til det offentlige I henhold til lov nr af 21. december 1994 om begrænsning af skyldneres mulighed for at deltage i offentlige udbudsforretninger og om ændring af visse andre love 1, stk. 1, erklærer undertegnede herved på tro og love, at den samlede ubetalte, forfaldne gæld til det offentlige hidrørende fra skatter, afgifter samt bidrag til sociale sikringsordninger i henhold til lovgivningen i Danmark eller det land, hvor undertegnede er etableret, dags dato andrager Kr., skriver kroner. Er der stillet sikkerhed for gælden? ٱ Ja ٱ Nej Er der aftalt afviklingsordning? ٱ Ja ٱ Nej Hvis ja, hvornår? Undertegnede giver endvidere samtykke til, at Randers Kommune hos kommunale skattemyndigheder samt told- og skatteregioner kan søge oplysninger om betaling af skatter, afgifter samt bidrag til sociale sikringsordninger til brug for sagsbehandlingen af denne anmodning om godkendelse som frit valgs leverandør, som undertegnede har afgivet tilbud på. Samtykket gælder 1 år fra dags dato Virksomhedens SE-nr.: Er virksomheden drevet som enkeltmandsfirma, interessentskab eller kommanditselskab, oplyses tillige cpr. nr. på indehaver, interessenter eller komplementarer: Cpr.nr.: Cpr. nr.: Cpr. nr.:, den Stempel og underskrift 4 Fejl! Ukendt argument for parameter.

5 5. Service- og kvalitetskrav Randers Kommunes krav til service og kvalitet, som samtidig er det aktuelle kvalitetsniveau, fremgår af de af Randers Kommune udleverede kvalitetsstandarder. Randers Kommune ønsker at sikre sig, at de potentielle leverandører kan håndtere kravene på forsvarlig vis. Som et led i anmodning om godkendelse skal de potentielle leverandører derfor nedenfor angive, hvordan de vil håndtere de stillede krav. [Beskrivelse indsættes i ansøgningen om godkendelse under nærværende overskrift]. 5 Fejl! Ukendt argument for parameter.

6 6. Uddannelsesmæssige krav Randers Kommune har i sine service- og kvalitetskrav fastsat krav til uddannelse hos de potentielle leverandørers medarbejdere. Som dokumentation bedes de potentielle leverandører udfylde nedenstående skema. Undertegnede erklærer at have følgende antal medarbejdere ansat fordelt efter type og uddannelseskategori (der anføres antallet af ansatte på nuværende tidspunkt tidspunktet anføres i den øverste linie). Fordeling på type pr. - Fast ansatte medarbejdere - Løst ansatte medarbejdere - Samlet antal medarbejdere omregnet til fuldtidsansatte Fordeling på uddannelseskategorier pr. (som ovenfor) - Sygeplejersker - Fysio- og ergoterapeuter - Social- og sundhedsassistenter samt plejehjemsassistenter - Social- og sundhedshjælpere - Sygehjælpere - Hjemmehjælpere 7 eller 4 ugers hjemmehjælpsuddannelse - Økonomaer - Køkkenassistenter - Husassistenter - Anden relevant uddannelse Såfremt der er tale om anden relevant uddannelse anføres dette her: 6 Fejl! Ukendt argument for parameter.

7 7. Leveringstid og telefontid Tidspunktet for levering af praktisk hjælp aftales mellem brugeren og leverandøren af ydelsen. Leverandøren er forpligtet til at levere praktisk hjælp i tidsrummet hverdage kl til Leverandører af praktisk hjælp skal kunne træffes telefonisk af brugeren i tidsrummet fra kl til på hverdage samt telefonisk af kommunen i tidsrummet kl til på hverdage. Tidspunktet for levering af madservice (med udbringning) aftales mellem brugeren og leverandøren af ydelsen. Leverandøren er forpligtet til at levere madservice med udbringning i tidsrummet mellem: kl og kl alle dage (ved middagslevering af varm mad) kl og kl alle dage (ved aftenlevering af varm mad) kl og kl hverdage (ved frostmad og køle-vacuum-mad) Leverandører af madservice med udbringning skal kunne træffes telefonisk af brugeren i tidsrummet fra: kl til og alle dage (ved middagslevering af varm mad) kl til og kl alle dage (ved aftenlevering af varm mad) kl til hverdage (ved frostmad og køle-vacuum-mad) Tidspunktet for levering af madservice (uden udbringning) aftales mellem brugeren og leverandøren af ydelsen. Brugeren skal kunne afhente maden hos leverandøren hver dag i tidsrummet Såfremt leverandørens tilbud indebærer, at brugeren spiser maden i leverandørens lokaler, er det et krav, at dette kan ske i tidsrummet fra og fra Leverandøren af madservice uden udbringning skal kunne træffes telefonisk af brugeren i tidsrummet , dog til kl , hvor der er truffet aftale om, at brugeren spiser maden i leverandørens lokaler i tidsrummet Leverandøren af madservice (både med og uden udbringning) skal kunne træffes telefonisk af Randers Kommune hverdage fra til Fredage fra Fejl! Ukendt argument for parameter.

8 Tidspunktet for levering af personlig hjælp aftales mellem brugeren og leverandøren af ydelsen. Leverandøren er forpligtet til at kunne levere personlig hjælp 24 timer i døgnet alle ugens dage. Leverandøren skal tilsvarende kunne træffes telefonisk af såvel brugeren som af kommunen 24 timer i døgnet alle ugens dage. Ansøgning om godkendelse som leverandør af personlig hjælp skal ledsages af en beskrivelse af, hvordan leverandøren vil håndtere kravene vedr. leveringstid og telefontid. [Beskrivelsen indsættes her.] 8 Fejl! Ukendt argument for parameter.

9 8. Tryghedsalarmer og nødkald Potentielle leverandører af personlig hjælp bedes nedenfor angive, hvordan de vil håndtere Randers Kommunes krav i relation til tryghedsalarmer og nødkald. [Beskrivelsen indsættes her.] 9 Fejl! Ukendt argument for parameter.

10 9. Leverandørens beskrivelse af reklamationssystem Leverandøren er forpligtet til at anvende et formaliseret system for håndtering af klager og reklamationer. Systemet skal indebære en registrering af klager, så disse danner grundlag for korrigerende og forebyggende handlinger for at undgå gentagelsestilfælde. Potentielle leverandører bedes nedenfor beskrive deres reklamationssystem. [Beskrivelsen indsættes her.] 10 Fejl! Ukendt argument for parameter.

11 10. Dokumentation og notatpligt Leverandører, der kun yder hjælp til praktiske opgaver har notatpligt som beskrevet i forbindelse med anvendelse af samarbejdsbogen. Potentielle leverandører bedes nedenfor beskrive, hvordan de vil håndtere Randers Kommunes krav om dokumentation og notatpligt. [Beskrivelsen indsættes her.] 11 Fejl! Ukendt argument for parameter.

12 11. Krav om sproglighed Leverandørens medarbejdere skal for at undgå misforståelser i mødet med brugeren kunne gøres sig forståeligt sprogligt. Potentielle leverandører bedes nedenfor beskrive, hvordan de vil håndtere dette krav. [Beskrivelsen indsættes her.] 12 Fejl! Ukendt argument for parameter.

13 12. Oplysninger til informationsmateriale Som led i etablering af Frit valg skal Randers Kommune i samarbejde med leverandørerne sikre udarbejdelse af informationsmateriale, som skal udleveres til borgere i Randers Kommune, der er visiteret til de pågældende ydelser. Potentielle leverandørers anmodning om godkendelse skal derfor ledsages af et tekstafsnit til informationsmaterialet. Tekstafsnittet må maksimalt have et omfang af ét A5-ark, skal skrives med Times New Roman 13, Linieafstand 1,1 Margin: Top: 1,0 Bund: 1,5 Højre: 1,0 Venstre 2,5 Informationsmaterialet skal omfatte følgende punkter: Firmanavn Hvilken ydelse tilbyder leverandøren? Kontaktperson (navn) og kontaktinformation Øvrige forhold, som leverandøren ønsker at fremhæve. Leverandøren kan desuden lade sit logo fremgå af skrivelsen. Informationsmaterialet skal være i sort-hvid. 13 Fejl! Ukendt argument for parameter.

14 13. Eventuelle bemærkninger og forbehold Potentielle leverandører bedes anføre eventuelle bemærkninger og forbehold til deres ansøgning om godkendelse i dette afsnit. Dette gælder også forbehold i relation til det udleverede materiale, herunder kontrakten. 14 Fejl! Ukendt argument for parameter.

15 14. Underskrift Det bekræftes med nedenstående underskrift, at ansøgeren er indforstået med at levere de ydelser, der søges om godkendelse til som beskrevet og i overensstemmelse med de krav, som Randers Kommune har formuleret i det samlede godkendelsesmateriale Dato Firma Leverandørens underskrift 15 Fejl! Ukendt argument for parameter.

Ansøgningen sendes til Langeland Kommune Socialafdelingen Fredensvej Rudkøbing Mrk. Ansøgning om godkendelse Frit valg

Ansøgningen sendes til Langeland Kommune Socialafdelingen Fredensvej Rudkøbing Mrk. Ansøgning om godkendelse Frit valg Langeland Kommune Frit valg på ældreområdet Ansøgningsskema Ansøgningen sendes til Langeland Kommune Socialafdelingen Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Mrk. Ansøgning om godkendelse Frit valg Leverandøren bedes

Læs mere

Suppleringsskema til Socialministeriets fritvalgsblanket bilag 2

Suppleringsskema til Socialministeriets fritvalgsblanket bilag 2 Viborg Kommune Frit valg på ældreområdet Suppleringsskema til Socialministeriets fritvalgsblanket bilag 2 Ansøgningen sendes til Viborg Kommune Visitation ældre og sundhed St. Sct. Hans Gade 2 8800 Viborg

Læs mere

Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning

Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder Mrk. "Anmodning om godkendelse - frit valg - pleje og praktisk hjælp" De potentielle leverandører har mulighed for

Læs mere

Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning.

Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning. Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning. Svendborg Kommune Social- og Sundhedsafdelingen Svinget 14 5700 Svendborg Att.: Myndighedschef Mrk. Anmodning om godkendelse - Frit valg De potentielle

Læs mere

Anmodning om godkendelse til praktisk hjælp og/eller pleje

Anmodning om godkendelse til praktisk hjælp og/eller pleje Anmodning om godkendelse til praktisk hjælp og/eller pleje De potentielle leverandører har mulighed for at udfylde denne disposition i elektronisk form eller i særskilt dokument, hvilket blot kræver, at

Læs mere

Obligatorisk formular ved ansøgning om godkendelse som leverandør jævnfør lov om frit valg.

Obligatorisk formular ved ansøgning om godkendelse som leverandør jævnfør lov om frit valg. Obligatorisk formular ved ansøgning om godkendelse som leverandør jævnfør lov om frit valg. Sendes til: Jammerbugt Kommune Social- Sundhed og Arbejdsmarkedsforvaltningen Myndighedsafdelingen Toftevej 43

Læs mere

Sektor for myndighed Social & Sundhed

Sektor for myndighed Social & Sundhed Lolland Kommune Myndighed Social & sundhed Anmodning om godkendelse som leverandør af ydelser indenfor området Frit valg, i Lolland Kommune. Potentielle leverandører kan udfylde nærværende dokument i elektronisk

Læs mere

Pleje- og Omsorgsafdelingen

Pleje- og Omsorgsafdelingen Godkendelsesanmodning Vedrørende levering af følgende ydelser i Nyborg Kommune: Praktisk hjælp kl.08.00-15.00 Mandag til fredag Personlig pleje alle dage døgnet rundt Pleje- og Omsorgsafdelingen Disposition

Læs mere

Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning for Leverandører af personlig og praktisk hjælp.

Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning for Leverandører af personlig og praktisk hjælp. Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning for Leverandører af personlig og praktisk hjælp. Kolding Kommune Senior- og sundhedsforvaltningen Klostergade 16 6000 Kolding Mrk. Anmodning om godkendelse

Læs mere

Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning Potentielle leverandører skal udfylde nedenstående skema til godkendelsesanmodning elektronisk

Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning Potentielle leverandører skal udfylde nedenstående skema til godkendelsesanmodning elektronisk BILAG 1: FRIT LEVERANDØRVALG PERSONLIG PLEJE OG PRAKTISK HJÆLP februar 2015 Godkendelsesanmodning 2014 Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning Potentielle leverandører skal udfylde nedenstående

Læs mere

Godkendelses- anmodning

Godkendelses- anmodning Godkendelses- anmodning Godkendte fritvalgsleverandører af hjemmehjælp i Herning Kommune Sundhed og Ældre Herning Kommune Indholdsfortegnelse 1. Stamdata... 3 2. Ydelser... 3 3. Bankerklæring... 3 4. Tro

Læs mere

Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning

Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning Bilag 2.1 i sag vedr. Frit Leverandørvalg Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning Doc. 601773 Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder Mrk. "Anmodning om godkendelse - frit valg - madservice" De

Læs mere

Anmodning om godkendelse til madservice

Anmodning om godkendelse til madservice Anmodning om godkendelse til madservice De potentielle leverandører har mulighed for at udfylde denne disposition i elektronisk form eller i særskilt dokument, hvilket blot kræver, at dispositionen følges.

Læs mere

Godkendelsesanmodning TRÆNING

Godkendelsesanmodning TRÆNING Godkendelsesanmodning TRÆNING 2014 Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning Potentielle leverandører skal udfylde nedenstående skema til godkendelsesanmodning elektronisk Anmodninger om godkendelse

Læs mere

Anmodning om godkendelse som leverandør af madservice

Anmodning om godkendelse som leverandør af madservice BILAG 1 Anmodning om godkendelse som leverandør af madservice Til: Struer Kommune Myndighed, Sundhed og Omsorg Voldgade 14C 7600 Struer Mrk. "Anmodning om godkendelse - Frit valg af leverandør - madservice"

Læs mere

GODKENDELSESANMODNING

GODKENDELSESANMODNING GODKENDELSESANMODNING Anmodning samt relevant dokumentation sendes til elektronisk til Velfærd- og Sundhedsstaben, Horsens Kommune. E-mail: velfaerdogsundhed@horsens.dk Proceduren for godkendelse samt

Læs mere

FRIT LEVERANDØRVALG TRÆNING BILAG 1

FRIT LEVERANDØRVALG TRÆNING BILAG 1 FRIT LEVERANDØRVALG TRÆNING BILAG 1 Indeholder: Godkendelsesanmodning Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning Potentielle leverandører skal udfylde nedenstående skema til godkendelsesanmodning

Læs mere

Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning for Leverandører af madservice.

Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning for Leverandører af madservice. Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodning for Leverandører af madservice. Kolding Kommune Senior- og sundhedsforvaltningen Klostergade 16 6000 Kolding Mrk. Anmodning om godkendelse Frit valg Leverandører,

Læs mere

Ansøgningsskema Obligatorisk disposition for ansøgning om at blive godkendt til at etablere og drive privat dagtilbud i Aalborg Kommune

Ansøgningsskema Obligatorisk disposition for ansøgning om at blive godkendt til at etablere og drive privat dagtilbud i Aalborg Kommune Ansøgningsskema Obligatorisk disposition for ansøgning om at blive godkendt til at etablere og drive privat dagtilbud i Aalborg Kommune Sendes til: Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen Sønderbro 12

Læs mere

Undertegnede ønsker at etablere ovennævnte dagtilbud på følgende adresse (er der tale om en midlertidig adresse skal dette anføres):

Undertegnede ønsker at etablere ovennævnte dagtilbud på følgende adresse (er der tale om en midlertidig adresse skal dette anføres): Børne- og Ungeafdelingen Kirkestræde 11 7500 Holstebro Boern.unge@holstebro.dk Ansøgning om at blive godkendt til at etablere og drive privat dagtilbud i Holstebro Kommune 1. Stamdata for virksomheden

Læs mere

Godkendelsesdokument. godkendelse som leverandør af praktisk og personlig hjælp og pleje i Gentofte Kommune

Godkendelsesdokument. godkendelse som leverandør af praktisk og personlig hjælp og pleje i Gentofte Kommune godkendelse som leverandør af praktisk og personlig hjælp og pleje i Gentofte Kommune Udarbejdet af: Pleje & Sundhed Januar 2011 Indholdsfortegnelse 1. Godkendelsesprocedure... 3 1.1. Indledning...3 2.

Læs mere

2. Type af tilbud og antal

2. Type af tilbud og antal Ansøgningsskema om godkendelse til at etablere og drive privat dagtilbud i Norddjurs kommune 1. Stamdata for leverandøren Navn: Adresse: CVR-nr./SE nr.: Tlf. nr.: Fax nr.: E-mail-adresse: Bankforbindelse:

Læs mere

Favrskov Kommune Leverandør- og kvalitetskrav Personlig pleje og praktisk hjælp

Favrskov Kommune Leverandør- og kvalitetskrav Personlig pleje og praktisk hjælp Favrskov Kommune Leverandør- og kvalitetskrav Personlig pleje og praktisk hjælp Ansøgningsskema Januar 2016 Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse 1. Adresse til ansøgningsskema 3 2. Stamdata 3 3. Omfang 3 4.

Læs mere

Anmodning og vejledning om godkendelse som leverandør af madservice med udbringning

Anmodning og vejledning om godkendelse som leverandør af madservice med udbringning Anmodning og vejledning om godkendelse som leverandør af madservice med udbringning Københavns Kommune Sundheds- og omsorgsforvaltningen januar 2015, 1 Indhold 1 Indledning... 3 2 Godkendelsesprocedure...

Læs mere

Ansøgningsskema til oprettelse og drift af privatinstitution i Esbjerg Kommune

Ansøgningsskema til oprettelse og drift af privatinstitution i Esbjerg Kommune Ansøgningsskema til oprettelse og drift af privatinstitution i Esbjerg Kommune Telefon 76 16 16 16 b-k@esbjergkommune.dk www.esbjergkommune.dk Ansøgningsskema for godkendelse af privatinstitution Private,

Læs mere

2. Type af tilbud og antal

2. Type af tilbud og antal Ansøgningsskema om godkendelse til at etablere og drive privat dagtilbud i Norddjurs kommune 1. Stamdata for leverandøren Navn: Adresse: CVR-nr./SE nr.: Tlf. nr.: Fax nr.: E-mail-adresse: Bankforbindelse:

Læs mere

Ansøgningsskema Obligatorisk disposition for ansøgning om at blive godkendt til at etablere og drive privat dagtilbud i Aalborg Kommune

Ansøgningsskema Obligatorisk disposition for ansøgning om at blive godkendt til at etablere og drive privat dagtilbud i Aalborg Kommune Ansøgningsskema Obligatorisk disposition for ansøgning om at blive godkendt til at etablere og drive privat dagtilbud i Aalborg Kommune Sendes til: Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen Sønderbro 12

Læs mere

Anmodning og vejledning om godkendelse som leverandør af madservice med udbringning

Anmodning og vejledning om godkendelse som leverandør af madservice med udbringning Anmodning og vejledning om godkendelse som leverandør af madservice med udbringning Københavns Kommune Sundheds- og omsorgsforvaltningen februar 2015, 1 Indhold 1 Indledning... 3 2 Godkendelsesprocedure...

Læs mere

Ansøgningsskema Privatinstitution

Ansøgningsskema Privatinstitution Ansøgningsskema Privatinstitution Sendes til: Mariagerfjord Kommune Dagtilbud Ndr. Kajgade 1 9500 Hobro Mrk. Anmodning om godkendelse Privat daginstitution Kan også sendes elektronisk på raadhus@mariagerfjord.dk

Læs mere

12. december 2013. Godkendelse af private daginstitutioner

12. december 2013. Godkendelse af private daginstitutioner 12. december 2013 Godkendelse af private daginstitutioner Private leverandører, der ønsker at opnå godkendelse af en privat daginstitution beliggende i Silkeborg Kommune i henhold til Lov om dag-, fritids-

Læs mere

Ansøgning om godkendelse til at etablere og drive privat daginstitution

Ansøgning om godkendelse til at etablere og drive privat daginstitution Ansøgning om godkendelse til at etablere og drive privat daginstitution 3. udgave november 2011. Ansøgningsskemaet skal vedlægges bilag som anført. 1. Stamdata for privat institutionen Daginstitutionens

Læs mere

Fritvalgsblanket. Ved delydelse anfør denne/disse:

Fritvalgsblanket. Ved delydelse anfør denne/disse: Fritvalgsblanket 1. Virksomhedsoplysninger CVR-nummer: Virksomhedens navn: Adresse, postnummer og by: Telefon og fax: E-mail: Hjemmeside: Kontaktperson: 2. Serviceydelser Denne fritvalgsblanket omfatter

Læs mere

Ansøgningsskema for godkendelse af private daginstitutioner

Ansøgningsskema for godkendelse af private daginstitutioner Ansøgningsskema for godkendelse af private daginstitutioner Private leverandører, der ønsker at opnå godkendelse af en privat daginstitution i henhold til Dagtilbudsloven 20 med beliggenhed i Fanø Kommune,

Læs mere

DISPOSITION FOR ANSØGNING

DISPOSITION FOR ANSØGNING DISPOSITION FOR ANSØGNING Byrådet Revision nr. Udgivelsesdato J.nr. 22.11.2005 0 22.11.2005 1041479/1085900 Ansøgning vedr. indkøb til ældre- og handicappede Undertegnede ansøger om, indenfor rammerne

Læs mere

Godkendelsesmateriale m. godkendelsesanmodning

Godkendelsesmateriale m. godkendelsesanmodning Godkendelsesmateriale m. godkendelsesanmodning Madservice - februar 2015 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 4 1.1 Baggrund... 4 1.2 Organisering... 4 1.3 Materialets opbygning... 4 1.4 Opgavens omfang...

Læs mere

Denne Vejledning er udarbejdet som en hjælp til de virksomheder, der ønsker at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på [ ].

Denne Vejledning er udarbejdet som en hjælp til de virksomheder, der ønsker at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på [ ]. Forhold markeret med gult er forhold, som skal præciseres eller som der skal tages stilling til i den konkrete ansøgning om prækvalifikation. Dokumentet er i øvrigt baseret på forslag til de oplysninger,

Læs mere

2. Type af tilbud og antal

2. Type af tilbud og antal Ansøgningsskema om godkendelse til at etablere og drive privat dagtilbud i Kalundborg Kommune 1. Stamdata for leverandøren Navn: Adresse: CVR-nr./SE nr.: Tlf. nr.: Fax nr.: E-mail-adresse: Bankforbindelse:

Læs mere

Viborg Kommune Visitation sundhed og omsorg Prinsens alle Viborg. Mrk. Ansøgning om godkendelse - Frit valg

Viborg Kommune Visitation sundhed og omsorg Prinsens alle Viborg. Mrk. Ansøgning om godkendelse - Frit valg Viborg Kommune Frit valg på ældreområdet Suppleringsskema til Socialministeriets fritvalgsblanket bilag 2 Ansøgningen sendes til Viborg Kommune Visitation sundhed og omsorg Prinsens alle 5 8800 Viborg

Læs mere

Kalundborg Renseanlæg A/S Kalundborg Vandforsyning A/S Kalundborg Overfladevand A/S. Egnethedsskema. ved ansøgning om prækvalifikation

Kalundborg Renseanlæg A/S Kalundborg Vandforsyning A/S Kalundborg Overfladevand A/S. Egnethedsskema. ved ansøgning om prækvalifikation Kalundborg Renseanlæg A/S Kalundborg Vandforsyning A/S Kalundborg Overfladevand A/S Egnethedsskema ved ansøgning om prækvalifikation Begrænset udbud af prøveudtagning og analyse af spildevand, slam og

Læs mere

Det er ikke et krav, at virksomheden anvender prækvalifikationsmaterialet i forbindelse med ansøgning om prækvalifikation.

Det er ikke et krav, at virksomheden anvender prækvalifikationsmaterialet i forbindelse med ansøgning om prækvalifikation. Tina Braad Partner Sagsnr. 056947-0002 tbr/hai T +45 72 27 33 21 tbr@bechbruun.com PROJEKTKONKURRENCE HIMMERLAND BOLIG- FORENING - AFDELING 51 BLÅKILDEVEJ, KILDE- PARKEN 2020 5. marts 2013 Dette prækvalifikationsmateriale

Læs mere

Ansøgning om godkendelse til at etablere og drive et privat dagtilbud som daginstitution i Svendborg Kommune

Ansøgning om godkendelse til at etablere og drive et privat dagtilbud som daginstitution i Svendborg Kommune om godkendelse til at etablere og drive et privat dagtilbud som daginstitution i Svendborg Udarbejdet af Børn og Unge Dagtilbudsafdelingen Godkendt i Udvalget for Børn og Unge den 8. april 2014 Ansøgningsprocessen

Læs mere

BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VED ANMODNING OM DELTAGELSE I BEGRÆNSET UDBUD AF TERMINALANLÆG HERNING KOMMUNE

BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VED ANMODNING OM DELTAGELSE I BEGRÆNSET UDBUD AF TERMINALANLÆG HERNING KOMMUNE Sagsnr: BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VED ANMODNING OM DELTAGELSE I BEGRÆNSET UDBUD AF TERMINALANLÆG HERNING KOMMUNE Begrænset udbud af terminalanlæg SKABELON 1 Generelle oplysninger Evt. angivelse

Læs mere

BILAG 1 TRO OG LOVE ERKLÆRING

BILAG 1 TRO OG LOVE ERKLÆRING BILAG 1 TRO OG LOVE ERKLÆRING TRO OG LOVE ERKLÆRING Undertegnede afgiver herved under strafansvar på tro og love nedenstående erklæring: Virksomhedens navn: Adresse: CVR.nr: TRO OG LOVE ERKLÆRING Ifølge

Læs mere

Ansøgning om godkendelse til at etablere og drive et privat dagtilbud som daginstitution i Svendborg Kommune

Ansøgning om godkendelse til at etablere og drive et privat dagtilbud som daginstitution i Svendborg Kommune Ansøgning om godkendelse til at etablere og drive et privat dagtilbud som daginstitution i Svendborg Kommune Marts 2011 1 Udarbejdet af Børn og Unge Skole og Dagtilbud Godkendt i Udvalget for Børn og Unge

Læs mere

Anmodning om godkendelse som leverandør af personlig og praktisk hjælp eller madservice

Anmodning om godkendelse som leverandør af personlig og praktisk hjælp eller madservice Anmodning om godkendelse som leverandør af personlig og praktisk hjælp eller madservice Anmodningen indsendes på papir mærket "Anmodning om godkendelse". Alle punkter bedes besvaret. Anmodningen skal sendes

Læs mere

Udbud af mindre driftsopgaver inden for vand- og kloakforsyning i Haderslev Kommune

Udbud af mindre driftsopgaver inden for vand- og kloakforsyning i Haderslev Kommune Udbud af mindre driftsopgaver inden for vand- og kloakforsyning i Haderslev Kommune Obligatorisk egnethedsskema til brug ved ansøgning om prækvalifikation 1 / 12 1. Indledning Ansøgere om deltagelse i

Læs mere

Social, Sundhed og Beskæftigelse

Social, Sundhed og Beskæftigelse Social, Sundhed og Beskæftigelse Obligatorisk disposition for godkendelsesanmodninger Herning Kommune Visitationsenheden Torvet 7400 Herning Mrk. "Anmodning om godkendelse Frit valg" Mrk. "Anmodning om

Læs mere

Bilag 2. Tilbudsskema. Udbud af indsamling af dagrenovation. Side 1 af 11

Bilag 2. Tilbudsskema. Udbud af indsamling af dagrenovation. Side 1 af 11 Bilag 2 Tilbudsskema Udbud af indsamling af dagrenovation Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Udvælgelseskriterier... 3 2.1. Oplysninger om virksomheden, jf. udbudsmaterialets punkt

Læs mere

Center for Børn & Undervisning

Center for Børn & Undervisning Center for Børn & Undervisning Ansøgningsskema Om etablering og drift af et privat dagtilbud i Faxe Kommune Ansøgningsskema om godkendelse til at etablerer og drive et privat dagtilbud som daginstitution

Læs mere

BILAG 3. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER OG REFERENCER BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER AALBORG KOMMUNE

BILAG 3. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER OG REFERENCER BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER AALBORG KOMMUNE BILAG 3. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER OG REFERENCER Annoncering af e-rekruttering som servicebureauløsning BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER AALBORG KOMMUNE Offentliggjort på www.udbud.dk: [23.08.2013] SKABELON

Læs mere

Ansøgning om godkendelse af private leverandører af dagtilbud

Ansøgning om godkendelse af private leverandører af dagtilbud Ansøgning om godkendelse af private leverandører af dagtilbud Institutionsnavn: 1/6 Ansøgning om godkendelse af privat leverandør af dagtilbud Private leverandører, der ønsker at starte en privatinstitution

Læs mere

Bilag 1. Skabelon til brug for anmodning om prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg

Bilag 1. Skabelon til brug for anmodning om prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg Bilag 1 Skabelon til brug for anmodning om prækvalifikation Torvegade 74 6700 Esbjerg Indhold 1. Indledning... 3 2. Oplysninger om ansøger... 3 3. Beskrivelse af virksomheden... 3 4. Udvælgelse og mindstekrav

Læs mere

AALBORG KOMMUNE LEVERANCE AF EVENTMATERIEL DGI LANDSSTÆVNE, AALBORG Bilag 1 - Erklæringer

AALBORG KOMMUNE LEVERANCE AF EVENTMATERIEL DGI LANDSSTÆVNE, AALBORG Bilag 1 - Erklæringer AALBORG KOMMUNE By- og Landskabsforvaltningen Trafik og Veje Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby LEVERANCE AF EVENTMATERIEL DGI LANDSSTÆVNE, AALBORG 2017 Bilag 1 - Erklæringer Tro og love erklæring Ifølge

Læs mere

Ansøgning om godkendelse af privat daginstitution

Ansøgning om godkendelse af privat daginstitution Ansøgning om godkendelse af privat daginstitution Institutionens navn: 1 Indholdsfortegnelse Stamoplysninger.. 3 Typer af tilbud/børnenormering. 4 Åbningstider 4 Geografisk placering og fysiske rammer..

Læs mere

- Slagelse Kommune. Ansøgningsskema for godkendelse af privat Fritidshjem og/eller privat Fritidsklub

- Slagelse Kommune. Ansøgningsskema for godkendelse af privat Fritidshjem og/eller privat Fritidsklub - Slagelse Kommune Ansøgningsskema for godkendelse af privat Fritidshjem og/eller privat Fritidsklub Private leverandører, der ønsker godkendelse til drift at et privat Fritidshjem, jf. Lov om Dag-, Fritids-

Læs mere

Ansøgning om godkendelse til at etablere og drive privat daginstitution

Ansøgning om godkendelse til at etablere og drive privat daginstitution Ansøgning om godkendelse til at etablere og drive privat daginstitution 1. udgave 2014. Ansøgningsskemaet skal vedlægges bilag som anført. 1. Stamdata for privat institutionen Daginstitutionens navn Daginstitutionens

Læs mere

ERKLÆRINGER UDBUD AF IT-DRIFT OG SUPPORT

ERKLÆRINGER UDBUD AF IT-DRIFT OG SUPPORT ERKLÆRINGER UDBUD AF IT-DRIFT OG SUPPORT INDHOLD 1. Tro og love erklæring Gæld til det offentlige 1 2. Tro og love erklæring vedr. udelukkelse fra deltagelse i udbud 2 3. Erklæring vedr. økonomiske nøgletal

Læs mere

Tro- og loveerklæring Støttende virksomhed

Tro- og loveerklæring Støttende virksomhed Rammeaftale for ydelser vedrørende ajourføring af tegningsmateriale for indvendige arealer 2015 Tro- og loveerklæring Støttende virksomhed Version 1 Side 1 af 6 Dokumentets anvendelse Hvis tilbudsgiver

Læs mere

BILAG D: TRO OG LOVE ERKLÆRING VEDR. GÆLD TIL DET

BILAG D: TRO OG LOVE ERKLÆRING VEDR. GÆLD TIL DET KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen BILAG D: TRO OG LOVE ERKLÆRING VEDR. GÆLD TIL DET OFFENTLIGE Undertegnede tilbudsgiver erklærer hermed på tro og love i henhold til lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

Skabelon vedrørende Tro- og love erklæring. Deltager i en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium)

Skabelon vedrørende Tro- og love erklæring. Deltager i en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium) Skabelon Deltager i en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium) Version 1 Side 1 af 7 Dokumentets anvendelse Når tilbud afgives af en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium)

Læs mere

Skabelon vedrørende Tro- og love erklæring - Tilbudsgiver

Skabelon vedrørende Tro- og love erklæring - Tilbudsgiver Skabelon - Tilbudsgiver Version 1 Side 1 af 5 Dokumentets anvendelse Dette dokument udfyldes på tro og love af tilbudsgiver. Ved en sammenslutning af virksomhed (f.eks. et konsortium) udfyldes dokumentet

Læs mere

- Slagelse Kommune. Ansøgningsskemaet og alle relevante bilag kan også sende til Slagelse Kommune digitalt se mere på Slagelse Kommunes hjemmeside.

- Slagelse Kommune. Ansøgningsskemaet og alle relevante bilag kan også sende til Slagelse Kommune digitalt se mere på Slagelse Kommunes hjemmeside. - Slagelse Kommune Ansøgningsskema for godkendelse af privat daginstitution Private leverandører, der ønsker godkendelse til drift at en privat daginstitution, jf. Lov om Dag-, Fritids- og Klubtilbud 20,

Læs mere

Sektor for myndighed Social & Sundhed Leverandørkrav Vedrørende indsats på fritvalgsområdet I Lolland Kommune.

Sektor for myndighed Social & Sundhed Leverandørkrav Vedrørende indsats på fritvalgsområdet I Lolland Kommune. Leverandørkrav Vedrørende indsats på fritvalgsområdet I Lolland Kommune. Lolland Kommune Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse side 1. Leverandørkrav vedrørende levering af personlig og praktisk hjælp. 3 1.1

Læs mere

Godkendelsesanmodning Genoptræning efter sygehusindlæggelse -ortopædkirurgisk genoptræning Sundhedslovens 140. til Mariagerfjord Kommune

Godkendelsesanmodning Genoptræning efter sygehusindlæggelse -ortopædkirurgisk genoptræning Sundhedslovens 140. til Mariagerfjord Kommune Godkendelsesanmodning Genoptræning efter sygehusindlæggelse -ortopædkirurgisk genoptræning Sundhedslovens 140 til Mariagerfjord Kommune Godkendelsesanmodning Leverandøren skal udfylde nedenstående skema

Læs mere

SKABELONER TIL TILBUDSGIVERS AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VEDR. EGNETHED (UDVÆLGELSESKRITERIER) IKAST-BRANDE KOMMUNE

SKABELONER TIL TILBUDSGIVERS AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VEDR. EGNETHED (UDVÆLGELSESKRITERIER) IKAST-BRANDE KOMMUNE SKABELONER TIL TILBUDSGIVERS AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VEDR. EGNETHED (UDVÆLGELSESKRITERIER) IKAST-BRANDE KOMMUNE Udbud af kontrakt om IT-løsning til dagtilbud Offentliggjort den 29. januar 2014 Tro og

Læs mere

Generelle oplysninger om ansøger

Generelle oplysninger om ansøger Skabelon til brug for afgivelse af prækvalifikationsoplysninger vedrørende Arbejdsskadestyrelsens begrænsede udbud af kontrakt vedrørende udvikling af anmeldesystem vedrørende arbejdsulykker, jf. udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Morsø Forsyning A/S Østre Strand Renseanlæg Blæserindkøb Side 1 af 6 TILBUDSLISTE

Morsø Forsyning A/S Østre Strand Renseanlæg Blæserindkøb Side 1 af 6 TILBUDSLISTE Blæserindkøb Side 1 af 6 TILBUDSLISTE Undertegnede tilbyder hermed i henhold til det modtagne udbudsmateriale at udføres entreprisen til følgende pris: 1 Anskaffelsesomkostning blæserbestykning Kr. 2 Driftsomkostninger

Læs mere

Tilbudsskabelon A. Tro og love erklæring om tilbudsgivers personlige forhold

Tilbudsskabelon A. Tro og love erklæring om tilbudsgivers personlige forhold Tilbudsskabelon A Tro og love erklæring om tilbudsgivers personlige forhold Oplysninger om tilbudsgiver: Tilbudsgivers navn og selskabsform Tilbudsgivers adresse Tilbudsgivers CVR nr. Undertegnede er bekendt

Læs mere

Bilag til afgivelse af tilbud

Bilag til afgivelse af tilbud Bilag til afgivelse af tilbud Rådgivning vedr. regnskabsaflæggelse for Dyrehavsbakken 11/2 2014 1 Det anbefales, at nedenstående bilag anvendes ved afgivelse af tilbud på den udbudte opgave, da disse bilag

Læs mere

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet, som blev udsendt med udbudsbrevet af 17. juli 2014.

Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet, som blev udsendt med udbudsbrevet af 17. juli 2014. Bilag 1 Gribvand Spildevand A/S - Udbud af SRO-arbejde - Tilbudsliste (TBL) Side 1 af 8 Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet, som blev udsendt med

Læs mere

ERKLÆRINGER UDBUD AF LEVERING AF PE-TRYKRØR, KLOAKRØR, VENTILER, FITTINGS OG AN- DRE VAREKØB TIL VANDFORSYNING OG SPILDEVANDSRENSNING

ERKLÆRINGER UDBUD AF LEVERING AF PE-TRYKRØR, KLOAKRØR, VENTILER, FITTINGS OG AN- DRE VAREKØB TIL VANDFORSYNING OG SPILDEVANDSRENSNING ERKLÆRINGER UDBUD AF LEVERING AF PE-TRYKRØR, KLOAKRØR, VENTILER, FITTINGS OG AN- DRE VAREKØB TIL VANDFORSYNING OG SPILDEVANDSRENSNING INDHOLD 1. Tro og love erklæring Gæld til det offentlige 1 2. Tro og

Læs mere

Begrænset udbud - Udførelse af grøn pleje og rengøring for AffaldVarme Aarhus, VarmeTransmission

Begrænset udbud - Udførelse af grøn pleje og rengøring for AffaldVarme Aarhus, VarmeTransmission Udbudsannonce Begrænset udbud - Udførelse af grøn pleje og rengøring for AffaldVarme Aarhus, VarmeTransmission Aarhus Kommune, AffaldVarme Aarhus udbyder herved udførelse af grøn pleje og rengøring på

Læs mere

Vejledning til ansøgning om certificering som friplejeboligleverandør

Vejledning til ansøgning om certificering som friplejeboligleverandør Vejledning til ansøgning om certificering som friplejeboligleverandør Denne vejledning gælder fra 1. september 2019 og erstatter tidligere vejledninger. For at kunne etablere og drive friplejeboliger skal

Læs mere

Bilag 1 - Udelukkelsesforhold

Bilag 1 - Udelukkelsesforhold Bilag 1 - Udelukkelsesforhold I henhold til Direktiv 2004/18/EF - artikel 45, stk. 1-2 opstilles følgende kriterier for kvalitativ udvælgelse. Fra deltagelse i en udbudsprocedure skal udelukkes enhver

Læs mere

ENTREPRISE 1 Tømning af papir- og glaskuber i Skive Kommune, samt levering og tømning af glaskuber i Holstebro og Lemvig Kommuner

ENTREPRISE 1 Tømning af papir- og glaskuber i Skive Kommune, samt levering og tømning af glaskuber i Holstebro og Lemvig Kommuner ENTREPRISE 1 Tømning af papir- og glaskuber i Skive Kommune, samt levering og tømning af glaskuber i Holstebro og Lemvig Kommuner Rettet Tilbudsliste November 2014 Nomi4s i/s 1. Hovedtilbud Tilbuddet skal

Læs mere

Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb. dagpengemodtagere og jobparate kontanthjælpsmodtagere. Bilag 2 Tilbudsgivers løsningsbeskrivelse

Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb. dagpengemodtagere og jobparate kontanthjælpsmodtagere. Bilag 2 Tilbudsgivers løsningsbeskrivelse Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb for a- dagpengemodtagere og jobparate kontanthjælpsmodtagere Bilag 2 Tilbudsgivers løsningsbeskrivelse Tilbudsgivers navn Vesthimmerlands Kommune - Jobcenter Vesthimmerland

Læs mere

EU-UDBUD Fjernelse af forbrændingsslagge. på Smidievej 22, 9574 Bælum Delentreprise A3 INDHOLD. 1 Underskrift m.v. 2. 2 Tilbudsliste Teknisk løsning 3

EU-UDBUD Fjernelse af forbrændingsslagge. på Smidievej 22, 9574 Bælum Delentreprise A3 INDHOLD. 1 Underskrift m.v. 2. 2 Tilbudsliste Teknisk løsning 3 SEPTEMBER 2015 REBILD KOMMUNE EU-UDBUD Fjernelse af forbrændingsslagge fra landejendommen på Smidievej 22, 9574 Bælum Delentreprise A3 ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX

Læs mere

Betingelser for prækvalifikation - Udbud af konsulentopgave

Betingelser for prækvalifikation - Udbud af konsulentopgave Betingelser for prækvalifikation - Udbud af konsulentopgave 1. Indledning... 3 2. Ordregiver... 3 3. Den udbudte opgave... 3 4. Tidsplan... 4 5. Spørgsmål... 4 6. Ansøgningsfrist... 4 7. Supplerende oplysninger...

Læs mere

BETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION. Begrænset udbud af bygge- og anlægsarbejde på Støvring Gymnasium

BETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION. Begrænset udbud af bygge- og anlægsarbejde på Støvring Gymnasium BETINGELSER FOR PRÆKVALIFIKATION Begrænset udbud af bygge- og anlægsarbejde på Støvring Gymnasium 1 Indledning: 1.1 Disse betingelser gælder for prækvalifikation til Støvring Gymnasiums ombygning af gymnasiet.

Læs mere

Udbudsannonce fra Aarhus Kommune Den 4. november 2013. Udførelse af el-tekniske opgaver for VarmeTransmission, Aarhus Kommune

Udbudsannonce fra Aarhus Kommune Den 4. november 2013. Udførelse af el-tekniske opgaver for VarmeTransmission, Aarhus Kommune Udbudsannonce fra Aarhus Kommune Den 4. november 2013 Begrænset licitation Udførelse af el-tekniske opgaver for VarmeTransmission, Aarhus Kommune Aarhus Kommune udbyder herved udførelse af el-tekniske

Læs mere

Bilag til anvendelse ved afgivelse af anmodning om prækvalifikation på hovedentreprise vedr. Besøgscenter Hammershus

Bilag til anvendelse ved afgivelse af anmodning om prækvalifikation på hovedentreprise vedr. Besøgscenter Hammershus Bilag til anvendelse ved afgivelse af anmodning om prækvalifikation på hovedentreprise vedr. Besøgscenter Hammershus Udfyldelse af bilag Det anbefales, at nedenstående bilag anvendes ved afgivelse af anmodning

Læs mere

Prækvalifikation: Tilbudsindhentning på levering af cafedrift i et aktiveringstilbud/åbent værested

Prækvalifikation: Tilbudsindhentning på levering af cafedrift i et aktiveringstilbud/åbent værested Prækvalifikation: Tilbudsindhentning på levering af cafedrift i et aktiveringstilbud/åbent værested Beskrivelse af opgaven Tilbudsindhentningen vedrører cafedrift i et aktiveringstilbud/ åbent værested

Læs mere

Fritvalgsblanket. Ikke har ubetalt, forfalden gæld til det offentlige som overstiger kr. 100.000.

Fritvalgsblanket. Ikke har ubetalt, forfalden gæld til det offentlige som overstiger kr. 100.000. Fritvalgsblanket 1. Virksomhedsoplysninger CVR-nummer: Virksomhedens navn: Adresse, postnummer og by: Telefon og fax: E-mail: Hjemmeside: Kontaktperson: 2. Serviceydelser Denne fritvalgsblanket omfatter

Læs mere

Den 10. januar 2012. Aarhus Kommune

Den 10. januar 2012. Aarhus Kommune Den 10. januar 2012 Annoncering af prækvalifikation vedr. indkøb af konsulentbistand til indkøb af kunstnerisk udsmykning i tilknytning til projektet Urban Mediaspace Aarhus 1. Beskrivelse af indkøbet

Læs mere

B o l i g f o r e n i n g e n V I B O

B o l i g f o r e n i n g e n V I B O B o l i g f o r e n i n g e n V I B O, Nivå Anlægsentreprenør Januar 2013 R a m b ø l l H a n n e m a n n s A l l é 5 3 DK- 2 3 0 0 K ø b e n h a v n S T l f. 5 1 6 1 1 0 0 0 B o l i g f o r e n i n g

Læs mere

SKABELONER TIL TILBUDSGIVERS AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VEDR. EGNETHED (UDVÆLGELSESKRITERIER) VORDINGBORG KRAFTVARME A/S

SKABELONER TIL TILBUDSGIVERS AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VEDR. EGNETHED (UDVÆLGELSESKRITERIER) VORDINGBORG KRAFTVARME A/S SKABELONER TIL TILBUDSGIVERS AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VEDR. EGNETHED (UDVÆLGELSESKRITERIER) VORDINGBORG KRAFTVARME A/S Udbud af turbinerevision Offentliggjort den XX. april 2014 Tro og love erklæring om

Læs mere

Udbud på levering af arbejdsbeklædning mv. til Århus Kommune

Udbud på levering af arbejdsbeklædning mv. til Århus Kommune Udbud på levering af arbejdsbeklædning mv. til Århus Kommune 1. Beskrivelse af udbuddet Udbuddet gennemføres i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv nr. 2004/18/EF af 31. marts 2004 om samordning

Læs mere

FRIT LEVERANDØRVALG INDKØB/VAREUDBRINGNING VEJLEDNING GODKENDELSESMATERIALE

FRIT LEVERANDØRVALG INDKØB/VAREUDBRINGNING VEJLEDNING GODKENDELSESMATERIALE FRIT LEVERANDØRVALG INDKØB/VAREUDBRINGNING VEJLEDNING GODKENDELSESMATERIALE 1. INDLEDNING... 2 2. GODKENDELSESPROCEDURE... 2 2.1 HVAD KAN DER SØGES GODKENDELSE TIL... 3 2.2 GODKENDELSESFORM... 4 2.3 AFTALEPERIODE...

Læs mere

Gribvand Spildevand A/S - Udbud af elarbejde på renseanlæg og pumpestationer - Tilbudsliste (TBL) Side 1 af 6

Gribvand Spildevand A/S - Udbud af elarbejde på renseanlæg og pumpestationer - Tilbudsliste (TBL) Side 1 af 6 Bilag 1 Gribvand Spildevand A/S - Udbud af elarbejde på renseanlæg og pumpestationer - Tilbudsliste (TBL) Side 1 af 6 Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af udbudsmaterialet,

Læs mere

Udbudsbekendtgørelse Levering af tjenesteydelser Nationalt udbud

Udbudsbekendtgørelse Levering af tjenesteydelser Nationalt udbud Udbudsbekendtgørelse Levering af tjenesteydelser Nationalt udbud I. Ordregivende myndighed Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration Holbergsgade 6 1057 København K Att: Kontoret for Integrationspolitik

Læs mere

Prækvalifikation vedr. totalrådgivning Renovering af Vorrevangskolens svømmehal

Prækvalifikation vedr. totalrådgivning Renovering af Vorrevangskolens svømmehal Prækvalifikation vedr. totalrådgivning Renovering af Vorrevangskolens svømmehal Opgaven udbydes i henhold til Tilbudsloven, LBK nr. 1410 af 07/12/2007 inkl. senere ændringer til forskriften. 1. Ordregiver

Læs mere

Begrænset licitation Udførelse af teknisk isolering for Aarhus Kommune, Teknik og Miljø

Begrænset licitation Udførelse af teknisk isolering for Aarhus Kommune, Teknik og Miljø Udbudsannonce 14. januar 2015 Begrænset licitation Udførelse af teknisk isolering for Aarhus Kommune, Teknik og Miljø Aarhus Kommune, Teknik og Miljø udbyder herved udførelse af teknisk isolering i begrænset

Læs mere

Prækvalifikation. Aarhus Kommune. Begrænset udbud. Levering af arbejdsbeklædning, sikkerhedsfodtøj og arbejdsfodtøj. Side 1

Prækvalifikation. Aarhus Kommune. Begrænset udbud. Levering af arbejdsbeklædning, sikkerhedsfodtøj og arbejdsfodtøj. Side 1 Prækvalifikation Begrænset udbud Aarhus Kommune Levering af arbejdsbeklædning, sikkerhedsfodtøj og arbejdsfodtøj Side 1 Prækvalifikationsmateriale Marts 2014 Side 2 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE...

Læs mere

Tilbudsliste (TBL) Post Ydelse Enhed Antal Enhedspris Samlet pris 1 Teknisk-biologisk. Stk. 1 forundersøgelse / projektforslag

Tilbudsliste (TBL) Post Ydelse Enhed Antal Enhedspris Samlet pris 1 Teknisk-biologisk. Stk. 1 forundersøgelse / projektforslag Tilbudsliste (TBL) Tilbudslisten skal suppleres med besvarelse af bilag 1-8. Tilbudsgiver er bekendt med indholdet af udbudsmaterialet af 1. oktober 2012 samt eventuelt udsendte rettelsesblade og spørgsmål

Læs mere

Bilag 6 Tilbudsliste (TBL), oktober 2017

Bilag 6 Tilbudsliste (TBL), oktober 2017 Bilag 6 Tilbudsliste (TBL), oktober 2017 Håndtering og slutdisponering af spildevandsslam Undertegnede tilbyder hermed at udføre ovennævnte entreprise på grundlag af tilbudsmaterialet; Håndtering og slutdisponering

Læs mere

Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester. 1. Indledning. Oktober 2012 GEE/GEE

Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester. 1. Indledning. Oktober 2012 GEE/GEE Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester Oktober 2012 GEE/GEE 1. Indledning Som systemansvarlig for det overordnede danske transmissionsnet er Energinet.dk ansvarlige

Læs mere

EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION OG GENAN- VENDELIGE MATERIALER

EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION OG GENAN- VENDELIGE MATERIALER 24. APRIL 2015 RENO DJURS I/S EU-UDBUD - INDSAMLING AF DAGRENOVATION OG GENAN- VENDELIGE MATERIALER ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk EU-UDBUD

Læs mere

ANSØGNING OM GODKENDELSE SOM LEVERANDØR PÅ FRITVALGSOMRÅDET

ANSØGNING OM GODKENDELSE SOM LEVERANDØR PÅ FRITVALGSOMRÅDET ANSØGNING OM GODKENDELSE SOM LEVERANDØR PÅ FRITVALGSOMRÅDET Dette ansøgningsskema skal anvendes af private firmaer, der ønsker at blive godkendt som leverandør af personlig pleje og praktisk hjælp i Guldborgsund

Læs mere

Tilbudsliste - Fortovsentrepriser Forside

Tilbudsliste - Fortovsentrepriser Forside Tilbudsliste - Forside Undertegnede tilbyder at udføre vintertjeneste på de nedennævnte ruter til de anførte priser, ekskl. moms. Tilbuddet er afgivet på grundlag af udbudsbetingelserne dateret den samt

Læs mere

vedrørende prækvalifikation

vedrørende prækvalifikation Version 31.05.2016 Side 0 af 13 Indhold Bilag 1a Underskrift og oplysninger... 2 Bilag 1b - Nøgletal... 6 Bilag 1c - Referenceliste... 7 Version 31.05.2016 Side 1 af 13 Bilag 1a Underskrift og oplysninger

Læs mere