REGLEMENT FOR NYBORG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REGLEMENT FOR NYBORG"

Transkript

1 REGLEMENT FOR NYBORG - Lystbådehavn, Fiskerihavn, Vester- og Østerhavn samt Kanalen og Tyrmolen.

2 2 1. Formål Nyborg Havn består af lystbådehavnen, fiskerihavnen, Vesterhavnen, Østerhavnen, Kanalen og Tyrmolen. Havnen ejes af Nyborg Kommune. Nyborg Kommunes Miljø- og Myndighedsudvalg er ansvarlig for havnens drift. Aktiviteterne i havnen skal være et positivt bidrag til det bymiljø, der søges skabt på havneområderne. Særligt tunge og konfliktskabende aktiviteter henvises til erhvervshavnen på Lindholm. Havnens formål er: - At udleje bådpladser i havnen med dertil hørende faciliteter til brug for fartøjer, der udelukkende anvendes til rekreative formål, som f.eks. søsport, lystsejlads, lystfiskeri og jagt. Fiskerikajen forbeholdes erhvervsfiskeriet. Et lystfiskerfartøj anses for at være et fritidsfartøj, når ejerens indtægt ved salg af fisk ikke udgør over 3/5 af årsindtægten. - At udleje bådpladser med dertil hørende faciliteter til brug for sejlende turisters lystfartøjer. - At udleje arealer og eventuelt bygninger på land til brug ved overvintring og vedligeholdelsesarbejder af fritidsbåde. - At udleje arealer og eventuelt bygninger til søsportsforeningers sejlmateriel, til klublokaler, samt til forretninger og virksomheder, der hovedsageligt har tilknytning til fritidsbåde. 2. Havnens område På modstående side er vist kort over havnens område. Den nye og gamle lystbådehavn mod vest, fiskerihavnen, jollebassin, bro- og kajarealer på Vesterhavnen, Østerhavnen samt Kanalen og Tyrmolen. De med hvid skravering viste kajstrækninger Honnørkajen på Midtermolen og Sydkajen er omfattet af Standardreglement for overholdelse af orden i danske erhvervshavne. jf. bekendtgørelse nr af 25. november (Bilag 1) De to havnefaciliteter er tillige omfattet af Sikringsplan for Nyborg Øster- og Vesterhavn udarbejdet og godkendt jf. Bekendtgørelse om sikring af havnefaciliteter. De øvrige områder og kajstrækninger er omfattet af Standard reglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne jf. Bekendtgørelse nr af 15. april (Bilag 2)

3 3 3. Anvisning af bådpladser i Lystbådehavnen Ansøgning om bådplads i havnen rettes til havnefogeden, Havnekontoret, Havnepromenaden 8, 5800 Nyborg. Ansøgere optages på venteliste. En ledig bådplads anvises til den person på

4 4 ventelisten med det laveste nummer, som har en båd, der passer i størrelsen til aktuelle bådplads. Bådejere med bopæl i Nyborg Kommune har fortrinsret til leje af bådpladser i Lystbådehavnen, dog under forudsætning af, at den ledige plads i størrelse passer til båden. Bådejere med underskrevet leje- eller købekontrakt på bolig i Nyborg sidestilles med bosatte i kommunen. Havnefogeden afgør fartøjernes placering i lystbådehavnen og finder den plads, der skønnes bedst til en båd. Flytning fra en anvist plads til anden plads må kun foretages med havnefogedens tilladelse og mod betaling af gebyr jf. gældende takst. En bådejer kan ikke overdrage eller udlåne den tildelte plads til andre bådejere uden havnefogedens tilladelse. 4. Både på land Lystfartøjer og mindre fiskefartøjer kan sættes på land for vinteren på pladserne vest og syd for Lystbådehavnen. Fartøjerne må kun anbringes på land efter havnefogedens tilladelse og nærmere anvisning. Landsætning af fartøjer kan normalt tidligst finde sted hvert års 1. oktober. Alle fartøjer skal normalt være sat i vandet inden hvert års 1. juni. Både med mast må kun henstilles på bådpladsen i særlige tilfælde og da kun kortvarigt og efter havnefogedens anvisning. Henstilling af både med mast sker på bådejerens fulde ansvar. Fartøjer, hvorpå der skal foretages reparationsarbejder, som nødvendigvis må foregå ud over vintersæsonen, skal efter havnefogedens anvisning anbringes på et hertil specielt indrettet areal. Havnefogeden fastsætter i hvert enkelt tilfælde en vis tidsfrist, inden for hvilken reparationsarbejder på sådanne fartøjer skal være udført. Ved maling, samt ved rensning og slibning af skibsskrog, herunder bundslibning og lignende, hvor giftig maling eller glasfiber fjernes, skal pladsen under båden afdækkes således, at maling og sliberester kan opsamles. Det opsamlede materiale skal deponeres på olie- og kemikaliedepotet.

5 5 Bådstativer skal mindst være mærket med pladsnummer og bådens navn. Regler på vinterbådpladsen: Af hensyn til de omkringboende skal vinterbådpladsen i juli måned principielt holdes arbejds- og reparationsfri uden støj fra maskiner og div. værktøj. Uheld, skader og lignende uopsættelige reparationer på både kan foretages på pladsen bag ved Sejlforeningen mellem kl I perioder med klargøring, slibning m.m. skal arbejde med maskiner begrænses til tidsrummet kl Opsætning af presenninger, telte m.m. over bådene på vinterbådpladsen skal ske således, at det sikres mod blafren og larm fra blæsten. Presenninger/telte over bådene skal omfangsmæssigt begrænses mest muligt i forhold til bådens størrelse. 5. Bådlift, slæbesteder og kraner Forespørgsel om op- eller isætning af et fartøj afgives hver gang til havnefogeden. Lystfartøjer skal benytte lystbådehavnens bådelift, når de opstilles til vinteropbevaring på lystbådehavnens område, eller søsættes fra samme. Bådejere, der kan have specielle ønsker vedrørende løft, bedes i god tid træffe aftale herom med havnefogeden. Leje af bådliften betales kontant efter de i takstbladet for Nyborg Lystbådehavn gældende takster. Brugerne har pligt til at gøre sig bekendt med regulativet for benyttelse af bådliften. Ejere af joller og mindre både, der benytter slæbestederne til op- og isætning, skal aftale eventuel placering på bådpladsen med havnefogeden. Bådene må ikke henstå i slæbestederne ud over den tid, det tager at spule dem rene. De faststående kraner med taljer kan af bådejerne benyttes ved til- og afrigning af master, småmotorer m.v. Betjeningen af disse kraner sker på eget ansvar. Både må kun være fortøjet ved kranerne i den tid, hvor til- og afrigning finder sted.

6 6 6. Faciliteter Vand: Forbrug af vandværksvand er inkluderet i havneafgifter og pladsleje. Der vil dog være lukket for vandet i frostperioder, sædvanligvis i perioden 15. november til 1. april. Enhver bruger anmodes om at spare på vandet og altid sørge for, at vandhanerne er lukkede, før stedet forlades. El: Bådejerne har adgang til 220 volt el ved de etablerede elstik, til brug for f.eks. belysning, ladeapparater og eldrevet håndværktøj. Ved forbrug ud over 600 W i perioden fra den 1. april til 15. november betales ekstra for forbrug efter måler, der etableres efter aftale med havnefogeden. Bådejeren og den, der har placeret skibet i Nyborg Lystbådehavn, hæfter for betaling af det målte forbrug. Efter særlig aftale med havnefogeden kan der opnås adgang til 380 volt, f.eks. til brug ved elektrosvejsning og lignende. Forbruget af 380 volt registreres over måler og betales af brugeren. Brug af elovne og meget energikrævende elapparater er ikke tilladt. Ved anvendelse af meget elforbrugende apparater vil installationens overbelastningsrelæ afbryde strømmen. Ønskes særligt energikrævende elapparater anvendt, skal der rettes henvendelse herom til havnefogeden, som foranlediger at bimåler opsættes, og at elafregning sker efter denne. Konstateres det ved kontrolmåling, at en bådejer i længere tid bruger uforholdsmæssigt meget el, er havnefogeden berettiget til at afbryde elforsyningen til pågældende båd. I vinterhalvåret fra den 15. november til den 1. april lukkes for strømmen. Der kan dog leveres strøm over måler på et af havnefogeden anvist sted. Elforbrug i vinterhalvåret betales af bådejeren. Enhver elbruger bør undgå, at strømførende ledninger og elstik kommer i berøring med vandet. Der må kun anvendes typegodkendte stikpropper, der nøje passer til de af Lystbådehavnen etablerede elstik.

7 7. Ordensregler Fortøjning: Enhver bådejer har pligt til at medvirke til god orden i lystbådehavnen og skal til enhver tid holde sit fartøj i god og præsentabel stand. Et fartøj der skønnes ikke at være i sødygtig stand, eller findes at være groft misligholdt, kan fratages ret til liggeplads og bortvises fra lystbådehavnen. Ved sødygtig stand forstås, at fartøjet er i stand til at sejle på forsvarlig og lovlig vis. Bådejerne skal på havnefogedens forlangende kunne dokumentere fartøjets sødygtighed. Permanent beboelse i bådene er ikke tilladt. Så længe et fartøj henlægger i Lystbådehavnen, ligger det for ejerens ansvar og risiko. Der skal være tegnet en ansvarsforsikring for fritidsfartøjet og kvittering for betalt præmie skal kunne forevises på havnegfogedens forlangende. I tilfælde af overdragelse af fartøjet, mens det henligger i Nyborg Lystbådehavn, hæfter den tidligere ejer, indtil havnemyndigheden har modtaget dokumentation for, at fartøjet er overdraget, og at den nye ejer har tegnet ansvarsforsikring for fritidsfartøjet samt kan forevise kvittering for betalt præmie. Den tidligere ejer af fartøjet hæfter endvidere for enhver betaling til lystbådehavnen, indtil lejekontrakt om bådplads evt. er indgået med ny ejer eller fartøjet er fjernet. Fartøjerne skal anbringes på de anviste pladser i solide fortøjninger samt være forsynet med nødvendige fendere på hver side og i øvrigt være fortøjet således, at det ikke er til ulempe for andre pladser. Der må ikke fra fartøjerne udkastes noget, der kan forurene vandet i havnen. Der må ikke udpumpes olie eller olieholdigt bundvand i havnen. Spildolie og andre kemikalier skal afleveres ved de opstillede olie- og kemikalieaffaldsdepoter. Enhver plads skal afmærkes med et tydeligt skilt med påskriften ledig/optaget. Et hvert fartøj skal mærkes med et tydeligt skilt med påskriften Nyborg Lystbådehavn. Ethvert fartøj skal sejle med langsom fart i havnen, maks. 3 knob. Intet fartøj må henligge i indsejlingsløbet. De af havnen anbragte skilte med fortøjningsforbud skal til enhver tid respekteres af hensyn til uforstyrret afvikling af erhvervstrafikkens anløb af havnen. 7

8 8 Orden på land: Det påhviler ejere af fartøjer på land at renholde de benyttede arealer således, at arealerne til enhver tid fremtræder i sober stand. Afbrænding af affald ved lystbådehavnen er forbudt. Alt affald skal sorteres og henlægges i de opstillede affaldsstativer og containere. Høvlspåner, papir og lignende, der i blæst kan være til gene for malerarbejde på andre både, skal fjernes hver dag straks ved arbejdets slutning. Bådstativer, bukke, klodser og andet afstivningsmateriel må ikke efterlades på pladserne, men stilles sammen på de af havnefogeden anviste steder og skal tydeligt være mærket med pladsnummer og bådens navn. Fiskeredskaber må ikke henligge på broer og havnepladser. Rensning af garn og ruser må kun finde sted på et af havnefogeden anvist areal. Alt affald fra sådan rensning samt fiskeaffald skal straks sammenfejes og henlægges i de opstillede affaldscontainere. Skylning af påhængsmotorer skal af hensyn til støjgener ske på skyllepladsen ved Griffensund. 8. Standardreglement Bekendtgørelse nr af 25. november 2004 Standardreglement for overholdelse af orden i danske erhvervshavne samt bekendtgørelse nr af 15. april 2002 standardreglement for overholdelse orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne er gældende i områderne som angivet i Afgifter og takster I afgift for bådeplads i lystbådehavnen betales den af Nyborg Kommune til enhver tid fastsatte takst. Gæstefartøjernes afgift betales kontant til havnefogeden i henhold til bestemmelse og skiltning herom. Taksten for benyttelsen af bådliften betales til havnefogeden. Gældende takstregulativ bekendtgøres ved opslag i lystbådehavnens plakatkasser. Takstregulativet udleveres på forlangende vederlagsfrit af havnefogeden. Efterkommes givne forskrifter og påbud ikke, kan havnefogeden lade båden flytte

9 på ejerens regning og risiko. En sådan foranstaltning kan også iværksættes i tilfælde af manglende betaling af bådpladsleje og lign. Foranstående reglement er godkendt af Nyborg Kommune, Miljø- og Myndighedsudvalget den 25.januar p.u.v. Tage Juel Jensen Udvalgsformand /Arvid Degn Teknisk chef

Havne- og Ordensreglement for. Hvalpsund Lystbådehavn og Hvalpsund Fiskerihavn

Havne- og Ordensreglement for. Hvalpsund Lystbådehavn og Hvalpsund Fiskerihavn Havne- og Ordensreglement for Hvalpsund Lystbådehavn og Hvalpsund Fiskerihavn 27. november 2017 1. Reglementets anvendelse Dette ordensreglement er udfærdiget i medfør af 15, stk. 2, i lov om havne, lovbekendtgørelse

Læs mere

Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn.

Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn. Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn. Korsør Lystbådehavn er ejet af selskabet Korsør Lystbådehavn A.m.b.a. Arealet er begrænset af molerne imod Storebælt, Flådestationen og Sylowsvej. 1. Generelle bestemmelser.

Læs mere

1. Formål. Gjøl Fiskeri- og Lystbådehavn ejes af Jammerbugt Kommune. Jammerbugt Kommunes Teknik- og Miljøudvalg er ansvarlig for havnens drift.

1. Formål. Gjøl Fiskeri- og Lystbådehavn ejes af Jammerbugt Kommune. Jammerbugt Kommunes Teknik- og Miljøudvalg er ansvarlig for havnens drift. 2013 1. Formål Gjøl Fiskeri- og Lystbådehavn ejes af Jammerbugt Kommune. Jammerbugt Kommunes Teknik- og Miljøudvalg er ansvarlig for havnens drift. Aktiviteterne i havnen skal være et positivt bidrag

Læs mere

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE: Bådpladser i Korsør Fiskerihavn.... 3 Benyttelse af bådpladser.... 3 Orden i Fiskerihavnen.... 4 Affaldshåndtering i Fiskerihavnen....

Læs mere

Havne- og Ordensreglement for. Løgstør Havn

Havne- og Ordensreglement for. Løgstør Havn Havne- og Ordensreglement for Løgstør Havn DATO 10. oktober 2016 1. Reglementets anvendelse Dette ordensreglement er udfærdiget i medfør af 15, stk. 2, i lov om havne, lovbekendtgørelse nr. 457. af 23.

Læs mere

Havneregulativ 6255 1385

Havneregulativ 6255 1385 Havneregulativ for Lohals Havn. Regulativet er gældende for hele havnens land- og søområde, som mod vandet er afgrænset af molerne, (herunder linien mellem moleenderne i lystbådehavnen og linien mellem

Læs mere

DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER

DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER for lystfartøjer m.m. i DRAGØR HAVN Berettigede: 1.1 Ret til havneplads i Dragør havn har alene fartøjsejere med folkeregisteradresse i Dragør kommune. En fartøjsejer kan

Læs mere

HAVNEREGLEMENT. Ramløse Lystbådehavn ejes af Gribskov Kommune og Skov- og Naturstyrelsen.

HAVNEREGLEMENT. Ramløse Lystbådehavn ejes af Gribskov Kommune og Skov- og Naturstyrelsen. HAVNEREGLEMENT Ramløse Lystbådehavn ejes af Gribskov Kommune og Skov- og Naturstyrelsen. Til at forestå den daglige drift og udøvelse af havnemyndighed, er en havnefoged og bestyrelse valgt jf. Arresø

Læs mere

Ordensreglement 2017 Gældende for Hestehovedet Lystbådehavn, Nakskov

Ordensreglement 2017 Gældende for Hestehovedet Lystbådehavn, Nakskov Ordensreglement 2017 Gældende for Hestehovedet Lystbådehavn, Nakskov Dette ordensreglement er udfærdiget i medfør af 15, stk. 2, i lov om havne, lovbekendtgørelse nr. 457. af 23. maj 2012 og godkendt af

Læs mere

1. Formål. Attrup Lystbådehavn ejes af Jammerbugt Kommune. Jammerbugt Kommunes Teknik- og Miljøudvalg er ansvarlig for havnens drift.

1. Formål. Attrup Lystbådehavn ejes af Jammerbugt Kommune. Jammerbugt Kommunes Teknik- og Miljøudvalg er ansvarlig for havnens drift. 2012 1. Formål Attrup Lystbådehavn ejes af Jammerbugt Kommune. Jammerbugt Kommunes Teknik- og Miljøudvalg er ansvarlig for havnens drift. Aktiviteterne i havnen skal være et positivt bidrag til det miljø,

Læs mere

Havneregulativ

Havneregulativ Havneregulativ for Lohals Havn. Regulativet er gældende for hele havnens land- og søområde, som mod vandet er afgrænset af molerne, (herunder linien mellem moleenderne i lystbådehavnen og linien mellem

Læs mere

Vedtægter. for. Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn

Vedtægter. for. Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn Vedtægter for Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn 1. Hestehovedet Lystbådehavn er en selvejende institution med hjemsted i Nakskov. 2. Institutionens formål er at leje og drive Hestehovedet

Læs mere

Ordensreglement. Generelt

Ordensreglement. Generelt Ordensreglement Generelt For Motorbådsklubben af 1943 gælder, udover nærværende ordensreglement, Bekendtgørelse om standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne

Læs mere

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København Landpladsreglement Version 2.00 for Sejlklubben Sundet København Stiftet 8. november 1901 Gældende pr 26 november 2013 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Administration... 3 3. Sanktionsbestemmelser...

Læs mere

Ordensreglement nr. 1 for Fur Fiskeri, Færge og - Erhvervshavn

Ordensreglement nr. 1 for Fur Fiskeri, Færge og - Erhvervshavn Ordensreglement nr. 1 for Fur Fiskeri, Færge og - Erhvervshavn Udarbejdet af Skive kommune 2016 Fur Havn er en fiskeri-, lystbåde-, færgeri- og erhvervshavn. Havnekontorets adresse er Stenøre 3, 7884 Fur.

Læs mere

Regler for både og joller på Veddelev Havn

Regler for både og joller på Veddelev Havn Regler for både og joller på Veddelev Havn VSB råder over landarealerne på Veddelev Havn, som kan anvendes af medlemmerne til opbevaring af joller og mindre både. Herudover anvendes en del af arealerne

Læs mere

REGULATIV FOR GRENAA MARINA

REGULATIV FOR GRENAA MARINA ~ 1 ~ 06.12. 2010 REGULATIV FOR GRENAA MARINA 1.Generelt Grenaa Marina drives af den selvejende institution Grenaa Lystbådehavns Fond i overensstemmelse med fondens vedtægter. Brugere af Grenaa Marina

Læs mere

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal.

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal. Takstblad 2017 Alle priser er inklusiv moms med mindre andet er nævnt. 1.0 Fastliggere 1.1 Generelt Pladslejen beregnes på grundlag af et rektangel med sidelængder lig med bådens største længde hhv. største

Læs mere

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal.

Takstblad Vinterpladsleje Efter aftale med havnemyndigheden kan både anbringes til vinteropbevaring på havnens areal. Takstblad 2017 Alle priser er inklusiv moms med mindre andet er nævnt. 1.0 Fastliggere 1.1 Generelt Pladslejen beregnes på grundlag af et rektangel med sidelængder lig med bådens største længde hhv. største

Læs mere

TAKSTER. for Stege, Klintholm og Bogø havne samt Skåninge bro 2010

TAKSTER. for Stege, Klintholm og Bogø havne samt Skåninge bro 2010 dokumentoplysninger nr. 94810: Takstregulativ TAKSTER for Stege, Klintholm og Bogø havne samt Skåninge bro For de af havnefogederne (eller via kommunekontoret) opkrævede afgifter gælder følgende takster:

Læs mere

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn 1. Generelt Disse regler er vedtaget af bestyrelsen for fonden Marselisborg Havn S/I ( i det følgende kaldet Havnen) og godkendt

Læs mere

BESTEMMELSER om regler og betaling for brugsret til bådplads i Havneforeningen under Nibe Lystbådehavn S/I

BESTEMMELSER om regler og betaling for brugsret til bådplads i Havneforeningen under Nibe Lystbådehavn S/I BESTEMMELSER om regler og betaling for brugsret til bådplads i Havneforeningen under Nibe Lystbådehavn S/I Priser for brugsret og leje af bådpladser i Nibe Lystbådehavn: Plads Mål (bredde x længde) [m]*

Læs mere

ORDENS OG HAVNEREGLEMENT GREVE MARINA Hejren og Mågen

ORDENS OG HAVNEREGLEMENT GREVE MARINA Hejren og Mågen ORDENS OG HAVNEREGLEMENT GREVE MARINA Hejren og Mågen I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER Ophold på havneområdet Færdsel på landarealer Kørsel og parkering Bådpladsejere/lejere er i lighed med andre, der opholder

Læs mere

Ordensreglement for. lystbåde-, øhavne samt bådebroer. i Svendborg kommune.

Ordensreglement for. lystbåde-, øhavne samt bådebroer. i Svendborg kommune. Ordensreglement for lystbåde-, øhavne samt bådebroer i Svendborg kommune. Nedenstående havne og broer ejes af Svendborg Kommune. De drives og administreres af Svendborg Havn, Færge- og Sundfart, der sørger

Læs mere

Ordensreglement for Assens Marina a.m.b.a.

Ordensreglement for Assens Marina a.m.b.a. Ordensreglement for Assens Marina a.m.b.a. Vedtaget af bestyrelsen for Assens Marina A.m.b.a. den 1. november 2011 1. Generelle bestemmelser 1.1 Assens Marina ejes af Assens Marina a.m.b.a, som også står

Læs mere

Præstø Havn AFFALDSPLAN 2012-2015

Præstø Havn AFFALDSPLAN 2012-2015 Juli 212 Side 1 Relevant lovgivning Lov nr. 476 af 3.6.1993 om beskyttelse af havmiljøet. Bekendtgørelse nr. 13 af 1.12.22 om modtagefaciliteter for affald fra skibe, om skibes aflevering af affald og

Læs mere

Vilkår for leje af bådplads i Udbyhøj Lystbådehavn

Vilkår for leje af bådplads i Udbyhøj Lystbådehavn Vilkår for leje af bådplads i Udbyhøj Lystbådehavn 1. Ventelisten. Alle ikke juridiske personer kan optages på havnens venteliste til en bådplads. Bådpladserne udlejes efter havnemyndighedens anvisning

Læs mere

Ordensreglement. Generelt

Ordensreglement. Generelt Ordensreglement Generelt For Motorbådsklubben af 1943 gælder standardreglement, som fastsat i havneloven og er godkendt af Trafik- og Byggestyrelsen, tidl. Kystinspektoratet. Ordensreglementet kan findes

Læs mere

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement SAS Havne-, Ordens- og pladsreglement Gældende fra 19. august 2013 Havne- og ordensreglement Bådejere med bådplads ved klubbens anlæg er, i lighed med gæstesejlere og andre der opholder sig, eller færdes

Læs mere

Havnereglement for Hvidovre Lystbådehavn

Havnereglement for Hvidovre Lystbådehavn Hvidovre Kommune Hvidovrevej 341, 1. sal 2650 Hvidovre Central- og Kulturforvaltningen Kultur- og Fritidsafdelingen Havnereglement for Hvidovre Lystbådehavn Havnens område Havnen afgrænses af vedlagte

Læs mere

Standard Kontraktvilkår

Standard Kontraktvilkår Standard Kontraktvilkår gældende for alle indskydere i S/I Vallensbæk Havn Standardvilkårene er en del af indskyderens individuelle kontrakt. Standardvilkårene kan kun ændres efter beslutning af havnens

Læs mere

Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn 1 Enhver pladshaver er pligtig til at gøre sig bekendt med de administrative bestemmelser, der til enhver tid er gældende for havnen. Enhver

Læs mere

TAKSTBLAD. Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune

TAKSTBLAD. Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune TAKSTBLAD 2015 Illustration René Lundby For afgifter opkrævet af havnefogederne eller kommunen 2015 gældende takster. Fastliggere 1 Pladser Pladslejen bliver beregnet efter største længde og bredde af

Læs mere

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn 1 Formål Nedenstående bestemmelser har til formål at sikre en kendt og smidig administration af Brejning Lystbådehavn. 2 Retningslinier Enhver pladshaver/bruger

Læs mere

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København. Stiftet 8. november Version Gældende pr 1. juni 2018

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København. Stiftet 8. november Version Gældende pr 1. juni 2018 Landpladsreglement Version 3.00 for Sejlklubben Sundet København Stiftet 8. november 1901 Gældende pr 1. juni 2018 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Administration... 3 3. Sanktionsbestemmelser...

Læs mere

TAKSTER. For afgifter opkrævet af havnefogederne eller kommunen gælder følgende takster: (regnskabsåret er kalenderåret)

TAKSTER. For afgifter opkrævet af havnefogederne eller kommunen gælder følgende takster: (regnskabsåret er kalenderåret) TAKSTER for Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune (Vordingborg Nordhavn, Masnedsund Havn, Kalvehave Havn, Stege havn, Bogø havn, Skåninge Bro og Klintholm Havn). 2014 For afgifter opkrævet

Læs mere

Ordensreglement for Middelfart Lystbådehavne

Ordensreglement for Middelfart Lystbådehavne for Middelfart Lystbådehavne Forslag Forord Middelfart Lystbådehavne ejes af Middelfart Kommune og drives af Byrådet ved Teknisk Udvalg som fungerende Havneudvalg og omfatter havnene: 1. Middelfart Marina

Læs mere

Affaldsplan 2018 for Nyborg Marina

Affaldsplan 2018 for Nyborg Marina Ansvarlig for udarbejdelsen: Teknik- og Miljøafdelingen Ansvarlig for gennemførelsen: Lederen af Nyborg Marina Godkendt af Byrådet: 20. marts 2018 Relevant lovgivning: Lov nr. 476 af 30. juni 1993 om beskyttelse

Læs mere

Havnereglement. For Hou Lystbådehavn AmbA. 2015. Indhold

Havnereglement. For Hou Lystbådehavn AmbA. 2015. Indhold Havnereglement For Hou Lystbådehavn AmbA. 2015 Indhold 1. Formål 2. Havnens sø og landområde 3. Myndighed 4. Generelt 5. Forbrug af El og Vand 6. Bådpladser 7. Fortøjning 8. Sejlads i havnen 9. Ordens

Læs mere

Vilkår for bådplads i Rungsted Havn

Vilkår for bådplads i Rungsted Havn Vilkår for bådplads i Rungsted Havn 1 Indholdsfortegnelse. c\vilkår 1. januar 2010 Venteliste, bopælspligt...side 3 Depositum, opsigelse...side 3 Pladsleje...side 4 Dokumentation af ejerforhold...side

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for. Strandby Lystbådehavn. Maj 2011 Strandby Lystbådehavn Aps.

ORDENSREGLEMENT. for. Strandby Lystbådehavn. Maj 2011 Strandby Lystbådehavn Aps. 1 ORDENSREGLEMENT for Strandby Lystbådehavn Maj 2011 Strandby Lystbådehavn Aps. Administration: Aktionskaj 5, 9970 Strandby Tlf. 98 48 22 59 E-mail: mail@strandbyhavn.dk Havnekontor: Rødspættevej 5, 9970

Læs mere

Ordensreglement. for. Horsens Lystbådehavn

Ordensreglement. for. Horsens Lystbådehavn Ordensreglement for Horsens Lystbådehavn 1 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Orden De enkelte klubbestyrelser skal være havnefogeden behjælpelige med at opretholde ro og orden indenfor havnens område, ligesom

Læs mere

Regulativ for Glyngøre Lystbådehavn

Regulativ for Glyngøre Lystbådehavn Lystbådehavnen og arealerne omkring denne ejes af Sallingsund Kommune, og er stillet til rådighed for Sallingsund Sejlklub. Lystbådehavnens søområde, der omfatter et havnebassin, er mod nord og øst begrænset

Læs mere

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement SAS Havne-, Ordens- og pladsreglement Gældende fra 12. april 2019 Havne- og ordensreglement Bådejere med bådplads ved klubbens anlæg er, i lighed med gæstesejlere og andre der opholder sig, eller færdes

Læs mere

Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn 1 Enhver pladshaver er pligtig til at gøre sig bekendt med de administrative bestemmelser, der til enhver tid er gældende for havnen. Enhver pladshaver og bruger i øvrigt er pligtig til at følge de retningslinjer,

Læs mere

Havne- og ordensreglement For SHS. Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2

Havne- og ordensreglement For SHS. Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2 1 Havne- og ordensreglement For SHS Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2 Og søterritoriet mellem anduvningsbøjen og inderste afmærkningspar. Søterritorits

Læs mere

Ordensregler for Lynæs Havn

Ordensregler for Lynæs Havn Januar 2011 Ordensregler for Lynæs Havn Lynæs Havn A.m.b.A. er en andelsejet lystbåde- og fiskerihavn. Andelsselskabet er stiftet 25. marts 1990 ved overtagelse af havnen fra Hundested Kommune. Dette ordensreglement

Læs mere

TAKSTBLAD 2016 Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune

TAKSTBLAD 2016 Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune TAKSTBLAD 2016 Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune Bogø Havn, Skåninge Bro, Stege Havn, Hårbølle Havn, Klintholm Havn og Præstø Havn. Illustration René Lundby 1.0 Fastliggere 1.1

Læs mere

Reglement Søholm Yacht Service A/S (SYS) Velkommen til Søholm Yacht Service A/S

Reglement Søholm Yacht Service A/S (SYS) Velkommen til Søholm Yacht Service A/S Reglement Søholm Yacht Service A/S (SYS) Velkommen til Søholm Yacht Service A/S Overtrædelse af nærværende reglement medfører erstatningspligt ifølge dansk rets almindelige erstatningsregler. Åbningstider:

Læs mere

Retningslinjer for den daglige drift.

Retningslinjer for den daglige drift. Retningslinjer for den daglige drift. Rev. marts 2015 - EP 1. FORMÅL. Disse retningslinjer skal tjene til orientering om hvad der på basis af kutyme og praktiske overvejelser skal betragtes som gældende

Læs mere

Vandpladsreglement for SKK/KvS

Vandpladsreglement for SKK/KvS Vandpladsreglement for SKK/KvS Indhold 1. Indledning... 1 2. Definitioner... 1 3. Tildeling af bøjepladser... 2 4. Opsigelse af Bøjeplads... 3 5. Dokumentation af ejerforhold... 3 6. Gæstefartøjer... 3

Læs mere

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen Sejlklubben Sundet Ordensreglement og Information for Landpladsen Version 1.1 1. juli 2008 Indhold 1. Indledning.... 4 2. Generelt... 4 Vedligeholdelse af din båd.... 4 2.1. Slibning og skrabning.... 4

Læs mere

NÅR DU HAVNER I. Velkommen GUIDE TIL STRUER LYSTBÅDEHAVN

NÅR DU HAVNER I. Velkommen GUIDE TIL STRUER LYSTBÅDEHAVN GUIDE TIL STRUER LYSTBÅDEHAVN NÅR DU HAVNER I STRUER Velkommen Havneguiden er udarbejdet af Havnekontoret, kulgade 6, 7600 Struer Telefon +45 97 85 02 28 E-mail: struerhavn.dk OVERSIGTS KORT OVER HAVNEN

Læs mere

Ordensreglement for Bork, Ringkøbing og Stauning Havne

Ordensreglement for Bork, Ringkøbing og Stauning Havne Ordensreglement for Bork, Ringkøbing og Stauning Havne Ringkøbing-Skjern Kommune 0 Ordensreglement for Bork, Ringkøbing og Stauning Havne INDHOLDSFORTEGNELSE: side 1 FÆLLES BESTEMMELSER: Ejer og administration

Læs mere

Reglement for K.A.S.s bådpladser

Reglement for K.A.S.s bådpladser Bådpladserne er en væsentlig del af sejlklubbens liv. Den er derudover et godt og billigt tilbud til medlemmerne - endda med ekstra faciliteter som toilet, Oasen (frokostlokale), værksteder mv. Bådpladsudvalget

Læs mere

Revideret juli 2012 af Havnefogeden på Spodsbjerg havn

Revideret juli 2012 af Havnefogeden på Spodsbjerg havn Revideret juli 2012 af Havnefogeden på Spodsbjerg havn Indledning: SPODSBJERG HAVNE Spodsbjerg havne fik sin første affaldsplan oktober 2005. Der er siden da sket ændringer i håndteringen af det affald

Læs mere

Havneregulativ HAVNEREGULATIV I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER. 1. Ophold på havnen

Havneregulativ HAVNEREGULATIV I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER. 1. Ophold på havnen Havneregulativ HAVNEREGULATIV Ændret 12.01.2014 I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1. Ophold på havnen Bådpladslejere i Fredericia Lystbådehavn er - i lighed med andre, der opholder sig eller færdes i havneområdet

Læs mere

Ordensreglement for Køge Marina

Ordensreglement for Køge Marina Ordensreglement for Køge Marina Side 1 Side 2 Ordensreglement for Køge Marina Indledende bemærkninger 0. Generelt 1. Marinaens formål 2. Marinaens område Betingelser for fast bådplads 3. Fast bådplads

Læs mere

VILKÅR OG TAKSTER FOR BÅDPLADSER OG BENYTTELSE AF HAVNEINSTALLATIONER M.M.

VILKÅR OG TAKSTER FOR BÅDPLADSER OG BENYTTELSE AF HAVNEINSTALLATIONER M.M. DEN ERHVERVSDRIVENDE FOND VEDBÆK HAVN VILKÅR OG TAKSTER FOR BÅDPLADSER OG BENYTTELSE AF HAVNEINSTALLATIONER M.M. De følgende vilkår og takstbestemmelser udgives årligt, og der henvises i øvrigt til Ordensreglement

Læs mere

Standard Kontraktvilkår

Standard Kontraktvilkår Standard Kontraktvilkår gældende for alle indskydere i S/I Vallensbæk Havn Standardvilkårene er en del af indskyderens individuelle kontrakt. Standardvilkårene kan kun ændres efter beslutning af havnens

Læs mere

Havne reglement for overholdelse af orden i Bogø Havn.

Havne reglement for overholdelse af orden i Bogø Havn. Havne reglement for overholdelse af orden i Bogø Havn. Bogø havn, Havnereglement Side 1 af 10 Havneområde Bogø Havn Det til havnen hørende søområde er begrænset af havnens dækkende værker samt rette linjer

Læs mere

RUNGSTED HAVN. Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N

RUNGSTED HAVN. Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N RUNGSTED HAVN Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N Råd og vejledning for både i havnens faste stativer og private stativer på land Vi håber at alle, der i år ønsker at deres båd skal stå i havnens stativ på

Læs mere

Vordingborg kommunes lystbådehavne TAKSTBLAD TAKSTER vordingborg.dk

Vordingborg kommunes lystbådehavne TAKSTBLAD TAKSTER vordingborg.dk Vordingborg kommunes lystbådehavne TAKSTBLAD 2018 TAKSTER vordingborg.dk Vordingborg Kommune Mønsvej 130 4760 Vordingborg Takstblad 2018 Udgivet af Vordingborg Kommune Udarbejdet af: Anders Arfelt INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Affaldsplan for Sæby Havn Maj 2014

Affaldsplan for Sæby Havn Maj 2014 Affaldsplan for Sæby Havn Maj 2014 Affaldsplan for Sæby Havn Indhold 1. Beskrivelse af havnens modtageordning. 2. Vurdering af behov for ændringer af havnens modtagefaciliteters type og kapacitet. 3. Beskrivelse

Læs mere

Den nye lystbådehavn med flydebroer, Y-bomme, el- og vandforsyning ejes af EK, men ønskes drevet af ES via en driftsaftale.

Den nye lystbådehavn med flydebroer, Y-bomme, el- og vandforsyning ejes af EK, men ønskes drevet af ES via en driftsaftale. Frodesgade 30, 6700 Esbjerg Dato 16. august 2018 Driftsaftale vedr. lystbådehavn på Esbjerg Strand Nærværende aftale om drift, opsyn og administration af bådpladser på flydebroerne i den kommunalt ejede

Læs mere

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn 1 Formål Nedenstående bestemmelser har til formål at sikre en kendt og smidig administration af Brejning Lystbådehavn. 2 Retningslinier Enhver pladshaver/bruger

Læs mere

Affaldsplan 2014 for Lohals Havn A/S

Affaldsplan 2014 for Lohals Havn A/S Affaldsplan 2014 for Lohals Havn A/S Ansvarlig for udarbejdelsen: A/S Lohals Havn, Havnen 5, Lohals, 5953 Tranekær Ved havneudvalget Karsten Hansen og Torbjørn Hansen Ansvarlig for gennemførelsen: Bestyrelsen

Læs mere

Retningslinjer NORDDANMARKS FØRENDE ERHVERVSHAVN

Retningslinjer NORDDANMARKS FØRENDE ERHVERVSHAVN Retningslinjer NORDDANMARKS FØRENDE ERHVERVSHAVN Retningslinier Hirtshals Havn vil gerne have et godt samarbejde med sine brugere, og samtidig vil vi gerne have havnen til at fremstå ordentlig og ryddelig.

Læs mere

!!! LOVE og ORDENSREGLER FOR BÅDFORENINGEN STIBOERNE VED SLUSEN 30 2450 KØBENHAVN SV. 1. Navn, hjemsted og kendemærker

!!! LOVE og ORDENSREGLER FOR BÅDFORENINGEN STIBOERNE VED SLUSEN 30 2450 KØBENHAVN SV. 1. Navn, hjemsted og kendemærker LOVE og ORDENSREGLER FOR BÅDFORENINGEN STIBOERNE VED SLUSEN 30 2450 KØBENHAVN SV. 1. Navn, hjemsted og kendemærker 1. Klubbens navn er Bådforeningen Stiboerne. Dens hjemsted er Ved Slusen 30, 2450 København

Læs mere

Bekendtgørelse om standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne

Bekendtgørelse om standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne Bekendtgørelse om standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne I medfør af 15 og 18, stk. 2, i lov nr. 326 af 28. maj 1999 om havne fastsættes efter bemyndigelse

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 2 Lovgrundlag Der henvises til lov om almene boliger og AlmenBo s vedtægter Reglernes ikrafttræden Med virkning fra den 1.oktober 2009 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

HUNDESTED LYSTBÅDE OG FISKERIHAVN

HUNDESTED LYSTBÅDE OG FISKERIHAVN HUNDESTED LYSTBÅDE OG FISKERIHAVN ORDENSREGLEMENT 2014 Hundested Havn Amtsvejen 2 3390 Hundested tlf.: 47937234 e-mail: mail@hundestedhavn.dk På grundlag af lov nr. 326, vedtaget af Folketinget i maj 1999,

Læs mere

Vejle Lystbådehavn I/S Vilkår for pladslejere

Vejle Lystbådehavn I/S Vilkår for pladslejere Vejle Lystbådehavn I/S Vilkår for pladslejere Vejle Lystbådehavn tilbyder bådpladser i en helt ny moderne lystbådehavn med stabile beton flydebroer med Y- bomme Version 1.2 af 09-11-2018 Indhold 1. Bådpladser...3

Læs mere

Lystbådehavnen, der omfatter det østlige bassin afgrænset mod forhavnen af den fra nordvest udgående tværmole og de tilstødende landarealer.

Lystbådehavnen, der omfatter det østlige bassin afgrænset mod forhavnen af den fra nordvest udgående tværmole og de tilstødende landarealer. Reglement for Rødvig Lystbådehavn. Rødvig havn består af to dele: Lystbådehavnen, der omfatter det østlige bassin afgrænset mod forhavnen af den fra nordvest udgående tværmole og de tilstødende landarealer.

Læs mere

REGLEMENT FOR MOSEDE HAVN

REGLEMENT FOR MOSEDE HAVN REGLEMENT FOR MOSEDE HAVN Havnens område: Det til havnen hørende søområde, jfr. bilag 1, begrænses af havnens ydre dækkende værker. Samt af følgende linier: a) Mod nord : en linie i retning 270 fra nordmolens

Læs mere

TAKSTER vordingborg.dk

TAKSTER vordingborg.dk TAKSTER vordingborg.dk Vordingborg kommunes lystbådehavne TAKSTBLAD 2019 Vordingborg Kommune Mønsvej 130 4760 Vordingborg Takstblad 2019 Udgivet af Vordingborg Kommune Udarbejdet af: Annemette S. Hommel

Læs mere

Ordensreglement nr. 2 for FUR Lystbådehavn

Ordensreglement nr. 2 for FUR Lystbådehavn Ordensreglement nr. 2 for FUR Lystbådehavn Udarbejdet af Fur Havneforening 2016 Fur Havn er en fiskeri-, lystbåde-, færgeri- og erhvervshavn. Havnekontorets adresse er Stenøre 3, 7884 Fur. www.furhavn.dk

Læs mere

Standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne.

Standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne. Standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne. For disse havne gælder, at den enkelte havn udarbejder et individuelt reglement med en beskrivelse af havnens

Læs mere

AFGIFTSREGULATIV FOR DRAGØR HAVN

AFGIFTSREGULATIV FOR DRAGØR HAVN AFGIFTSREGULATIV FOR DRAGØR HAVN 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1.1 Af alle fartøjer, bortser fra særlige nævnte undtagelser, betales skibsafgifter, når fartøjet henligger i havnen, ved broer, i bassiner,

Læs mere

Vedtægter for Sejlklubben Mou Bro.

Vedtægter for Sejlklubben Mou Bro. Vedtægter for Sejlklubben Mou ro. 1 Navn: Klubbens navn er SEJLKLUEN MOU RO. Klubbens forkortelse er SM og dens hjemsted er alborg Kommune. SM har 2 binavne: Mou aadelaug samt Mou ro. 2 Formål: Klubbens

Læs mere

Aarhus Kommune. Ordensreglement for Aarhus Lystbådehavn. Havnens område. Havnen afgrænses som vist på vedlagte oversigtskort.

Aarhus Kommune. Ordensreglement for Aarhus Lystbådehavn. Havnens område. Havnen afgrænses som vist på vedlagte oversigtskort. Aarhus Kommune Sport & Fritid Kultur og Borgerservice Ordensreglement for Aarhus Lystbådehavn Sport & Fritid Vestergade 55 Postboks 619 8100 Aarhus C Havnens område Havnen afgrænses som vist på vedlagte

Læs mere

Vejle Lystbådehavn I/S Vilkår for pladslejere

Vejle Lystbådehavn I/S Vilkår for pladslejere Vejle Lystbådehavn I/S Vilkår for pladslejere Vejle Lystbådehavn tilbyder bådpladser i en helt ny moderne lystbådehavn med stabile beton flydebroer med Y- bomme Version 1.3 af 01-12-2016 Indhold 1. Bådpladser...

Læs mere

HAVNEAFGIFTER. For. Gentofte Kommunes havne - Skovshoved Havn og Hellerup Lystbådehavn

HAVNEAFGIFTER. For. Gentofte Kommunes havne - Skovshoved Havn og Hellerup Lystbådehavn HAVNEAFGIFTER For Gentofte Kommunes havne - Skovshoved Havn og Hellerup Lystbådehavn Gældende fra den 1. januar 2019 1. Almindelige bestemmelser. a) Havneafgift betales, bortset fra særlige nævnte undtagelser,

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39. Ranunkelvej 241-323

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39. Ranunkelvej 241-323 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39 Ranunkelvej 241-323 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er

Læs mere

Yachtklubben Furesøen HAVNEREGLEMENT 2014

Yachtklubben Furesøen HAVNEREGLEMENT 2014 Yachtklubben Furesøen HAVNEREGLEMENT 2014 1. Generelt 1a. Føreren af ethvert fartøj i havnen samt havnens øvrige brugere har pligt til at gøre sig bekendt med indholdet af dette reglement, der forefindes

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER FOR. BANDHOLM HAVN (Knuthenborg Havn)

FORRETNINGSBETINGELSER FOR. BANDHOLM HAVN (Knuthenborg Havn) FORRETNINGSBETINGELSER FOR BANDHOLM HAVN (Knuthenborg Havn) Beliggenhed: Smålandsfarvandet, Lolland N-kyst 54-50,3N 11-29,4E, kort 160 Havnen: Ejes af Knuthenborg Gods. En gravet rende, Bandholm rende,

Læs mere

Regulativ for Lyngby Torv

Regulativ for Lyngby Torv Regulativ for Lyngby Torv 5. september 2013 Side 1 Forord Regulativets formål er at sikre, at Lyngby Torv benyttes på en måde, der er i overensstemmelse med Lyngby Taarbæk Kommunes visioner og mål for

Læs mere

Ordensreglement for Søby lystbåde- og fiskerihavn. Havnemyndighed er Den Selvejende Institution Søby Havn.

Ordensreglement for Søby lystbåde- og fiskerihavn. Havnemyndighed er Den Selvejende Institution Søby Havn. Dette ordensreglement er udfærdiget i medfør af 15, stk. 2, i lov om havne, lovbekendtgørelse nr. 457. af 23. maj 2012 og godkendt af Trafikstyrelsen ved brev af [12. marts 2014] i henhold til 7 i bekendtgørelse

Læs mere

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN Dato / 2015 LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN mellem undertegnede og Skanska Øresund A/S CVR-nr.: 18 05 23 85 Havneholmen 25 1561 København V (i det følgende kaldet Udlejer) Lejer Adresse Postnummer

Læs mere

SÆBY HAVN A F FA L D S P L A N JUNI 2003

SÆBY HAVN A F FA L D S P L A N JUNI 2003 SÆBY HAVN AFFALDSPLAN JUNI 2003 A F FA L D S P L A N Indhold 1. Beskrivelse af havnens modtageordning. 2. Vurdering af behov for ændringer af havnens modtagefaciliteters type og kapacitet. 3. Beskrivelse

Læs mere

7. HAVNETAKSTER M.M. 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer

7. HAVNETAKSTER M.M. 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer 7. HAVNETAKSTER M.M. (Alle beløb er i DKK) Gældende nettoprisindeks er 7.1 For sommersæsonen 1. april - 1. november 2016 gælder følgende havnetakster for fritidsfartøjer 132,4 (pr. 01-JUL-2014) a. Fartøjer

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 30 RUNDHØJ ALLÉ 76A-76H Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange lejere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man bliver

Læs mere

Bådlauget Halvtolv. Husorden for Bolværkerne (revideret april 2015)

Bådlauget Halvtolv. Husorden for Bolværkerne (revideret april 2015) Bådlauget Halvtolv Husorden for Bolværkerne (revideret april 2015) Indhold 0 Skal læses... 3 1 Alment om Bolværkerne... 4 1.1 Dybdeforhold... 4 1.2 Besejlingsforhold... 4 1.3 Placering af strøm- og vandudtag...

Læs mere

Regulativ for Lyngby Hovedgade

Regulativ for Lyngby Hovedgade Regulativ for Lyngby Hovedgade Januar 2015 Forord Dette regulativ skal sikre, at Lyngby Hovedgade mellem Jernbanepladsen og Jernbanevej benyttes på en hensigtsmæssig måde. Der lægges vægt på, at der på

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 34 HOLME MØLLEVEJ 90-102 Et godt klima er meget værd. En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund hvor man er mere eller mindre afhængige af hinanden. Man

Læs mere

HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE. November 2013

HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE. November 2013 HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE November 2013 Beboerne har pligt til at være bekendt med og overholde foreningens vedtægter og husorden. Eventuelle uoverensstemmelser bør søges løst mellem de enkelte beboere.

Læs mere

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN

LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN Dato / 2012 LEJEKONTRAKT FOR BÅDPLADS I SCANPORT HAVN mellem undertegnede og Skanska Øresund A/S CVR-nr.: 18 05 23 85 Havneholmen 25 1561 København V (i det følgende kaldet Udlejer) Lejer Adresse Postnummer

Læs mere

Standard Kontraktvilkår

Standard Kontraktvilkår Standard Kontraktvilkår gældende for alle indskydere i S/I Vallensbæk Havn Standardvilkårene er en del af indskyderens individuelle kontrakt. Standardvilkårene kan kun ændres efter beslutning af havnens

Læs mere

BÅDLAUGET RORET. Vedtægter og Ordensregler

BÅDLAUGET RORET. Vedtægter og Ordensregler BÅDLAUGET RORET Vedtægter og Ordensregler 2011 Vedtægter og Ordensregler Oversigt over vedtægter for BÅDLAUGET RORET 1. Navn, hjemsted og formål 2. Område 3. Ansvar 4. Aktive medlemmer Pligter og rettigheder

Læs mere