Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Trolling Master Bornholm 2013 - regler for konkurrencen"

Transkript

1 Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn. Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af udstyr på bådene. Tid (se dog præcise starttidspunkter senere): Onsdag den 1. maj kl indvejning af fisk Torsdag den 2. maj kl indvejning af fisk Fredag den 3. maj kl indvejning af fisk: Lørdag den 4. maj kl indvejning af fisk: Præmieoverrækkelse: Dagspræmier: Hver aften fra kl Hele konkurrencen: Lørdag den 4. maj fra kl Skippermøde: Onsdag den 1. maj kl Derefter hver morgen kl Alle skippermøder og præmieoverrækkelser holdes i Tejn Skibsværfts hal på havnen. Alle tider samt havn kan ændres af dommerkomitéen som følge af vejrlig eller andet. Konkurrenceledelse/dommerkomité: Jan Jørgensen, TV 2/Bornholm Allan Beyer, Melsted Trollingcenter Anders Schou Jensen, Bornholms Trollingklub Registrering af deltagelse:

2 Tilmeldingsgebyr: 750 DKK pr. båd incl. skipper. 150 DKK pr. besætningsmedlem udover skipper. Alle både skal oplyse om samtlige deltageres navn og adresse. Alle både skal oplyse om størrelse (længde) i meter og centimeter, fordi bådene fordeles i forskellige havnebassiner efter størrelse. Konkurrenceledelsen har besluttet at sende deltagerne af sted i to hold dels for at undgå trafikkaos og dels for at øge sikkerheden omkring starterne. Hver dag starter de store både først. Store både er defineret som både på over 6,5 meter og derover. Små både op til og med 6,5 meter starter 10 minutter efter de store både. Store både sejler med rødt deltagernummer og har røde sikkerhedsbrikker. Små både sejler med blåt deltagernummer og har blå sikkerhedsbrikker. Deltagernummer udleveres som klistermærke, der skal sættes et synligt sted på bådens styrbordsside. De præcise konkurrencetider for de rødt og blåt felt er disse: Rød startgruppe Onsdag: Øvrige dage: Blå startgruppe (Som det fremgår af ovenstående betyder det, at alle har samme tid på havet). Overtrædelse af reglerne for starterne medfører advarsel og ved gentagen overtrædelse udelukkelse. På grund af pladsforhold i havnen er der sat et maximum på 300 deltagende både. De første 300 både, der har betalt deltagergebyr, vil få tildelt et deltagernummer, som er en bekræftelse på deltagelse Deltagernummer hænger også som en nummerbrik/startbrik på en tavle i Tejn Skibsværft. For at deltage i konkurrence skal skipper eller et besætningsmedlem afhente nummerbrikken fra tavlen. Startbrik kan afhentes fra tavlen kl (onsdag dog kl ) i forbindelse med skippermødet. Startbrik indleveres senest kl eller med mindre konkurrenceledelsen har afkortet konkurrencen. Indleveres startbrikken for sent kan der ikke indvejes fisk fra den konkurrencedag. Reglen vil blive strikt håndhævet, og der optages hver dag fotodokumentation, over hvilke både der afleverede for sent. En af deltagerne skal udnævnes til skipper på båden. Sidste frist for ændring af besætning er kl den 1. maj. Der må ikke i løbet af konkurrencedagene udskiftes besætning. Undtaget herfra er 2-mands både, der rammes af sygdom. Se under sikkerhed. Tilmeldingsgebyr dækker havneleje i Tejn fra og med tirsdag den 30. april til og med søndag den 5. maj. Onsdag Øvrige dage: Med tilmeldingen accepterer deltagerne at medvirke i TV-programmerne. Præmie-vinder skal deltage i TV-programmerne. Møder vindere ikke op til TV-programmerne mistes retten til præmien, som går videre til den næste i konkurrencen.

3 Dommerkomiteen kan beslutte at indføre GPStracking af udvalgte både. Trackingen skal bruges i aftenens TV-program til at fortælle, hvordan bådene har sejlet under fiskeriet. Deltagere kan ekskluderes fra konkurrence i tilfælde af: overtrædelse af reglerne forsøg på snyd ved indvejning af fisk trusler eller voldelig optræden mod konkurrencedeltagere, arrangører eller TV 2/Bornholms personale. Afvisning af at medvirke i TVprogrammerne. Dansk lovgivning om lystfiskeri/trolling skal overholdes, bla.: Mindstemål. Fisketegn. Speedbådskørekort (kun danske både). Bekendtgørelsen om lystfiskeri og trolling, herunder de særlige restriktioner for afstande til Bornholm og Christiansø m.m. I henhold til disse regler må trollingfiskeri med downrigger ikke foretages nærmere end en sømil fra kysten. Vindere af præmier SKAL kunne fremvise gyldigt fisketegn. Overtrædelse af ovenstående vil medføre udelukkelse af konkurrencen. Regler for fisk: Regler for fiskeriet: Husk at dette er en trollingkonkurrence, og at båden derfor skal være i fart hele tiden under fiskeriet. Max. ti stænger/hjul incl. reservestænger/hjul må medtages ombord på båden og anvendes samtidigt. Opdages flere end ti stænger/hjul ombord på en båd, så vil resultaterne fra de foregående dage blive annulleret. Max. ti agn må benyttes samtidigt. Fra den 12. november 2011 blev det tilladt at anvende planer boards i dansk farvand i Østersøen. Afstand til kysten skal være mindst 3 sømil. Dommerkomiteen vil hver morgen udtage et antal både, der vil blive kontrolleret for udstyr i havnen i Tejn. Deltager hverken skipper eller besætning i skippermødet vil dommeren kontakte båden telefonisk med henblik at gennemføre kontrollen. Dommerkomiteen har ret til at sende en af dommerne med en båd ud på fiskeri. Laks er eneste fisk i konkurrencen. Mindstemål for laks, der kan indvejes, er 62 cm. Der må max. indvejes seks laks pr. båd pr. dag. Laks over 12 kg skal umiddelbart efter hug meldes til dommerkomiteen pr. VHF eller telefon, hvor position skal oplyses af hensyn til TVproduktionen. TV-ledelsen vil derefter sende et kamerahold på en båd forbi for at filme forhåbentlig både kamp og landing. Præmier for største fisk, som kan vindes hver dag i konkurrencen OG præmier i den samlede konkurrence, kan kun vindes, hvis fisken (forudsat den vejer over 12 kg) har været anmeldt til dommerkomiteen. Vejer dagens største fisk under 12 kg, så gælder kravet om anmeldelse ikke. Præmierede fisk skal renses under overværelse af et medlem af dommerkomiteen umiddelbart efter aftenens TV-udsendelse. Fisk over 12 kg bliver først vejet i den direkte transmitterede udsendelse. Det betyder, at de store fisk IKKE bliver vejet på den elektroniske vægt i vejeteltet. De bliver lagt til side og bliver først vejet under TV-udsendelsen. Dette sker for at skabe mere spænding i TV-udsendelserne.

4 Sikkerhed: Alle danske sikkerhedsregler skal overholdes. Nødraketter og nødblus skal forefindes på båden. Dommerkomiteens anbefaling er, at minimum 2 stk. nødraketter i farven rød samt 2 stk. nødblus i farven rød skal forefindes i båden. Der skal være VHF-radio ombord på alle både, kanal 72 anvendes til kommunikation. Konkurrenceledelsen vil altid identificere sig som Trolling Master Bornholm. Ønskes kontakt på radioen anvendes dette også til at kalde ledelsen i Tejn. Dommerkomiteen kan aflyse en fiskedag, hvis vejret skønnes for dårligt. Bliver konkurrencen aflyst på enkelte dage, findes vinderen ud fra de fiskedage/timer, der har fundet sted. På afkortede dage vil der blive uddelt dagspræmie. På aflyste dage bliver der ikke uddelt dagspræmie. Ikke uddelte præmier bliver ikke overført til efterfølgende konkurrence dage. Bliver alle konkurrencedage aflyst på grund af vejret, så vil præmierne ikke blive uddelt. Tilmeldingsgebyr vil ikke blive tilbagebetalt. Der skal af sikkerhedshensyn være mindst to deltagere på hver båd. De to deltagere skal begge være mindst 16 år gamle. Er der flere deltagere på en båd gælder minimumsalderen ikke for de efterfølgende. Rammes en deltager på en 2-mands båd af sygdom før eller under konkurrencen skal der findes en erstatning, så båden fortsat har to deltagere ombord. De deltagende både har pligt til via VHF at underrette konkurrenceledelsen, hvis båden ikke kommer ind i havnen senest kl eller Bliver båden forsinket, og undlader at underrette dommerkomiteen, og hvis dette resulterer i en redningsaktion, så vil betalingen for denne redningsaktion påhvile båden. Præmier: Udbetaling af alle præmier sker kontant på check eller ved bankoverførsel. Præmierne er skattepligtige og vil blive indberettet til Skat. For at få udbetalt præmier skal man oplyse CPR-nr. (Danske deltagere) eller navn, adresse og fødselsdato (udenlandske deltagere). 1. Største fisk: Vinder er den person, der har fanget den største laks målt i kilo urenset fisk. Præmierne: DKK DKK DKK For tydelighedens skyld så skal det understreges, at det i denne konkurrence kan lade sig gøre at vinde flere præmier teoretisk dem alle tre ved at lande de tre største laks. Den, der fører denne konkurrence, får hver aften udleveret et gult flag, som monteres på båden. 2. Bedste båd: Alle laks fanget i konkurrenceperioden over konkurrencens mindstemål på 62 cm tæller med bemærk dog, at der kun kan indvejes max. 6 fisk pr. båd pr. dag. Pointregler: 10 point pr. fisk. 10 point pr. kilo. En laks på 7,8 kg giver således 88 point. I tilfælde af pointlighed vinder den båd, der har fanget den største fisk DKK Præmien udbetales ti l skipper, der skal oplyse cpr.nr. (danske deltagere) eller navn, adresse og fødselsdato (udenlandske deltagere).

5 Bedste båd får hver aften udleveret et grønt flag, som monteres på båden. 3. Største fisk på hver konkurrencedag: Vinder af dagspræmien er de to største laks målt i kilo urenset fisk. De to største fisk hver dag: DKK DKK I denne konkurrence deltager kun fisk, der i løbet af dagen er blevet anmeldt til konkurrenceledelsen. 4. Bedste nation: Vinder er den nation, hvor det samlede pointtal for de tre bedste både, er højest kr. til hver af de tre både. I tilfælde af pointlighed mellem både fra den vindende nation tilfalder præmie den båd, der har fanget den største fisk. Præmien udbetales ti l skipper, der skal oplyse cpr.nr. (danske deltagere) eller navn, adresse og fødselsdato (udenlandske deltagere). Samlet præmiesum kontant: DKK. Udfærdiget marts Dommerkomitéen

Trolling Master Bornholm 2015 - regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm 2015 - regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2015 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2012 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn. Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2014 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2017 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2018 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2019 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn og Allinge Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn (rød og blå gruppe) eller Allinge Havn

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2020 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn og Allinge Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn (rød og blå gruppe) eller Allinge Havn

Læs mere

Kære deltagere i Trolling Master Bornholm 2014

Kære deltagere i Trolling Master Bornholm 2014 Kære deltagere i Trolling Master Bornholm 2014 Vi glæder os til at se jer til den 10. udgave af Trolling Master Bornholm. Der deltager 331 både, hvilket kun kan lade sig gøre, hvis alle samarbejder omkring

Læs mere

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år.

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet,

Læs mere

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn.

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn. Trollingudvalget ønsker igen i år alle velkommen til klubmesterskabet i Trolling 2016. Vi ser frem til at se jer alle til forhåbentlig godt vejr og mange fisk i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger

Læs mere

DM i Artsfiskeri 2018

DM i Artsfiskeri 2018 DM i Artsfiskeri 2018 Nyborg Marina Lørdag D. 16/6 Søndag D. 17/6 Arrangør: Fyns Småbådsfiskeklub TEAM konkurrence. Der kan indvejes 1 fisk af hver art pr. båd samlet over weekenden. Dvs. man kan godt

Læs mere

Regler og generelle oplysninger

Regler og generelle oplysninger Danmarksmesterskab i Fladfiskeri for lyst- og småbåde Regler og generelle oplysninger Regler Konkurrencen afholdes som fire dele: en team, en personlig artskonkurrence, en individuel på tværs af arterne

Læs mere

Regler og generelle oplysninger

Regler og generelle oplysninger Danmarksmesterskab i Fladfiskeri for lyst- og småbåde Regler og generelle oplysninger Regler Konkurrencen afholdes som fire dele: en team, en personlig artskonkurrence, en individuel på tværs af arterne

Læs mere

Viking Træf Samt 4. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 6. og 7. oktober 2018

Viking Træf Samt 4. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 6. og 7. oktober 2018 Viking Træf 2018 Samt 4. afdeling af JSK-klubmesterskabet Weekenden 6. og 7. oktober 2018 Nyborg Lystbådehavn Havnepromenaden 8 5800 Nyborg Position: 55'18,22 N - 10'47,32 E Side 1 af 8 Viking Træf 2018

Læs mere

Danish open. DM i trolling 2015. Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6. Arrangør: Fyns Trolling Klub

Danish open. DM i trolling 2015. Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6. Arrangør: Fyns Trolling Klub Danish open DM i trolling 2015 Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6 Arrangør: Fyns Trolling Klub TEAM konkurrence dvs. at der kan indvejes 3 fisk af hver art pr. båd, samlet over weekenden. Dvs.

Læs mere

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017.

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Arts Fiskeri udvalget ønsker alle velkommen til Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Dette nye tiltag er for at kommet til, i stedet for det almindelige trolling fiskeri. Arts Fiskeri giver mulighed for

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2009 - regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm 2009 - regler for konkurrencen Trlling Master Brnhlm 2009 - regler fr knkurrencen Sted: Tejn Havn. Alle både skal under knkurrencen afgå fra g kmme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden fr at håndhæve kntrllen af udstyr på

Læs mere

Pris for deltagelsen er 350 kr. for ikke medlemmer af Storebælt Småbådsklub og 300 for medlemmer, for dette gebyr får du:

Pris for deltagelsen er 350 kr. for ikke medlemmer af Storebælt Småbådsklub og 300 for medlemmer, for dette gebyr får du: Information 15-17 September 2017 Storebælt cuppen gennemføres for 3. år i træk, vi forventer fra arrangørerne et ligeså velgennemført arrangement som deltagerne ved sidste års CUP, gav tilbagemelding på.

Læs mere

Regler og generelle oplysninger

Regler og generelle oplysninger Danmarksmesterskab i Fladfiskeri for lyst- og småbåde Regler og generelle oplysninger Regler Konkurrencen afholdes som fire dele: et team, en personlig artskonkurrence, en individuel på tværs af arterne

Læs mere

Svendborg Sunds Sejlklub

Svendborg Sunds Sejlklub 1: Generelt 2: Sejladsen 3: Sikkerhed arbejder for størst mulig sikkerhed for alle involverede i sejladserne. Der sejles derfor ikke efter kapsejladsregler, men efter de internationale søvejsregler. Der

Læs mere

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

Fiskeri på toppen Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Skagen maj 2016

Fiskeri på toppen Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Skagen maj 2016 Fiskeri på toppen Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Skagen 13. - 15. maj 2016 Velkommen til Fiskeri på toppen. For første gang afholdes et JSK-stævne i skagen! Med kort afstand til mange gode fiskepladser,

Læs mere

Klubmester Stævne Årøsund

Klubmester Stævne Årøsund Klubmester Stævne Årøsund 5. afdeling af JSK klubmesterskab 8. - 9. oktober 2016 Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º15 39.00 N / 9º43 53.00 Ø Hovedsponsor: Klubmester Stævne 2016 Årø er efterhånden en

Læs mere

Viking Træf Samt 6. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 29. og 30. oktober 2016

Viking Træf Samt 6. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 29. og 30. oktober 2016 Viking Træf 2016 Samt 6. afdeling af JSK-klubmesterskabet Weekenden 29. og 30. oktober 2016 Nyborg Lystbådehavn Havnepromenaden 8 5800 Nyborg Position: 55'18,22 N - 10'47,32 E Alternativt (1-dags stævne)

Læs mere

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen.

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Gudenåen v/stevnstrup Indledning: Det er nu 7 år i træk, at der arrangeres Danish Spring Cup i Gudenåen. I

Læs mere

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser Onsdagssejladser 2015 Køge Sejlklub Sejladsbestemmelser Regler : Sejladserne sejles efter de i kapsejladsreglernes definerede regler incl. Skandinavisk Sejlforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter Desuden

Læs mere

Klubmester Stævne Årøsund

Klubmester Stævne Årøsund Klubmester Stævne Årøsund 4. afdeling af JSK klubmesterskab 6. - 7. september 2014 Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º15 39.00 N / 9º43 53.00 Ø Information: Hans Simonsen tlf: 29270981 e-mail: hanssimo@gmail.com

Læs mere

DM i Trolling DM i Trolling 2012

DM i Trolling DM i Trolling 2012 DM i Trolling DM i Trolling 2012 Den 2. og 3. juni er det igen tid til DM i trolling. Det var helt tilbage i 2008, at SSK sidst afholdt den populære konkurrance. Så nu glæder vi os til at slå teltet op

Læs mere

Mariager Fjord Havørredkonkurrence

Mariager Fjord Havørredkonkurrence Mariager Fjord Havørredkonkurrence Den 1-2 april 2017. Så skal der dystes ved Mariager Fjord efter havørreder, fra lørdag den 1. kl. 14.00 til søndag den 2. kl. 14.00. Alle kan deltage i konkurrencen,

Læs mere

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE SMÅBÅDSKONKURRENCE ÅRØSUND HAVN VED FYRET - LØRDAG 2. APRIL 2011 Stævne P Rampe VENTEPOSITION INDEN START START Rampe Stævnetelt P WC Den røde streg markerer hvor der må gives gas. Venligst respekter.

Læs mere

REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED

REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED Høng Centret Tlf.: 5485 3610 Generelle Bestemmelser: Lørdag den 5. august starter

Læs mere

Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab

Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab 8. - 9. august 2015 Rønnerhavnen Nordrestrandvej 40 Frederikshavn 57º27,9 N 10º32,2 E Hovedsponsor: Fiskekortet.dk Hirsholmene Cup 2015 Så er vi klar

Læs mere

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge. d. 30. 31. maj 2015 Indbydelse Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub inviterer til Huggert Pokal d. 30. 31. maj 2015 Kort oversigt: Tilmelding, til kapsejlads@taarbaek-sejlklub.dk inden tirsdag d. 26. maj 2015

Læs mere

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE SMÅBÅDSKONKURRENCE Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 28. APRIL 2012 Stævne P Rampe VENTEPOSITION INDEN START START Rampe Stævnetelt P WC Den røde streg markerer hvor der må gives gas. Venligst respekter.

Læs mere

DM i Trolling DM i Trolling 2012

DM i Trolling DM i Trolling 2012 DM i Trolling DM i Trolling 2012 Den 2. og 3. juni er det igen tid til DM i trolling. Det var helt tilbage i 2008, at SSK sidst afholdt den populære konkurrance. Så nu glæder vi os til at slå teltet op

Læs mere

Information September 2018

Information September 2018 Information 15-16. September 2018 Storebælt cuppen gennemføres for 4. år i træk, vi forventer fra arrangørerne et ligeså velgennemført arrangement som deltagerne ved sidste års CUP, gav tilbagemelding

Læs mere

Klubmesterskab kølbåde Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser

Klubmesterskab kølbåde Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser Klubmesterskab kølbåde 2016 Køge Sejlklub Sejladsbestemmelser Regler : Sejladserne sejles efter de i kapsejladsreglernes definerede regler incl. Skandinavisk Sejlforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter

Læs mere

Kredsmesterskabet SJ UV-JAGT 26. August Sprogø

Kredsmesterskabet SJ UV-JAGT 26. August Sprogø Kredsmesterskabet SJ 2017 UV-JAGT 26. August Sprogø Sjællandsmesteren 2017 skal findes ved Sprogø, der regnes for noget af det bedste, mest udfordrende og fiskerige vand, der kan tilbydes undervandsjægere

Læs mere

Deltagerlisten til DM i Fladfisk vokser Med 4 uger tilbage af tilmeldingsfristen har vi passeret 70 både, og vi mærker en fortsat stor interesse.

Deltagerlisten til DM i Fladfisk vokser Med 4 uger tilbage af tilmeldingsfristen har vi passeret 70 både, og vi mærker en fortsat stor interesse. Danmarks hyggeligste fiskestævne 1 Deltagerlisten til vokser Med 4 uger tilbage af tilmeldingsfristen har vi passeret 70 både, og vi mærker en fortsat stor interesse. Vi håber, at vi kan rumme alle både

Læs mere

Hvidovre Sejlklub - Guldtuden Lørdag d. 15. september 2018 start kl Sejladsbestemmelser

Hvidovre Sejlklub - Guldtuden Lørdag d. 15. september 2018 start kl Sejladsbestemmelser Hvidovre Sejlklub - Guldtuden Lørdag d. 15. september 2018 start kl. 10.00 Sejladsbestemmelser Regler: Der sejles efter bestemmelserne i Kapsejladsreglerne (ISAF) 2017-2020, inkl. Nordic Sailing Federations

Læs mere

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Dommer - bestemmelser

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Dommer - bestemmelser Onsdagssejladser 2015 Køge Sejlklub Dommer - bestemmelser Dommere : Dommertjansen til onsdagssejladserne går på skift imellem de deltagende både - For at afvikle dommertjansen mest forsvarligt skal der

Læs mere

DM REVANCE 2011 INDBYDELSE

DM REVANCE 2011 INDBYDELSE DM REVANCE 2011 INDBYDELSE 7. - 9. oktober 2011 Arrangør: LUG KØBENHAVN Side 1/8 Indbydelse til DM Revancen 2011 d. 8. / 9. oktober LUG København Løbet: Lørdag d. 08.10.11. Åbent løb for, Cadett Mini,

Læs mere

Indbydelse. Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub i samarbejde med Knarr Klubben. Inviterer til. Dansk Sejlunions. Danmarks Mesterskab for Knarr

Indbydelse. Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub i samarbejde med Knarr Klubben. Inviterer til. Dansk Sejlunions. Danmarks Mesterskab for Knarr Indbydelse Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub i samarbejde med Knarr Klubben Inviterer til Dansk Sejlunions Danmarks Mesterskab for Knarr d. 27. 28. august 2016 INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de

Læs mere

Trolling Master Bornholm

Trolling Master Bornholm Trolling Master Bornholm Fra Tejn Havn den 1. til 4. maj 213 Laks er eneste fisk i konkurrencen. Mindstemål for laks, der kan indvejes, er 62 cm. Der må max. indvejes seks laks pr. båd pr. dag. Husk at

Læs mere

Fynske Bank Cup 2016 Optimist A, B, C, RS Tera, RS Feva, Zoom8, 29er Svendborg Sunds Sejlklub juni 2016 INDBYDELSE

Fynske Bank Cup 2016 Optimist A, B, C, RS Tera, RS Feva, Zoom8, 29er Svendborg Sunds Sejlklub juni 2016 INDBYDELSE Fynske Bank Cup 2016 Optimist A, B, C, RS Tera, RS Feva, Zoom8, 29er Svendborg Sunds Sejlklub 11-12 juni 2016 INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl.

Læs mere

Classic Fyn Rundt. Sejladsbestemmelser

Classic Fyn Rundt. Sejladsbestemmelser Kerteminde Sejlklub Classic Fyn Rundt Sejladsbestemmelser for tursejlere Kerteminde den 31.maj -2. juni 2019 7 K E R T E M I N D E S E J L K L U B CLASSIC FYN RUNDT for tursejlere Kerteminde Sejlklub 31.

Læs mere

Seatrout Open. Så ruller Danmarks fedeste kystkonkurrence igen: Tilmeld dig nu og få gratis gave!

Seatrout Open. Så ruller Danmarks fedeste kystkonkurrence igen: Tilmeld dig nu og få gratis gave! eatrout Open Så ruller Danmarks fedeste kystkonkurrence igen: 2013 Seatrout Open Tilmeld dig nu og få gratis gave! Fisk havørreder i tre dage vind en drømmerejse eller en af de mange andre fantastiske

Læs mere

Stævne Nordjylland Hirtshals. Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Juni 2019 Vesthavnen 9850 Hirtshals

Stævne Nordjylland Hirtshals. Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Juni 2019 Vesthavnen 9850 Hirtshals Stævne Nordjylland Hirtshals Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab 15. -16. Juni 2019 Vesthavnen 9850 Hirtshals Hovedsponsor: JC Fiskegrej og Fritid www.jcfisk.dk Velkommen til Stævne Hirtshals 2019.

Læs mere

DN-klubben Danmark Sejladsbestemmelser ved DM

DN-klubben Danmark Sejladsbestemmelser ved DM 1. Indbydelse til DM skal udsendes som brev eller e-mail til alle medlemmer med licens. Indbydelsen skal afgives til postbefordring mindst 3 dage før første sejldag dvs. onsdag, hvis første sejldag er

Læs mere

Årøsund Stævne. Samt 4. afdeling af JSK klubmesterskab oktober Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º N / 9º43 53.

Årøsund Stævne. Samt 4. afdeling af JSK klubmesterskab oktober Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º N / 9º43 53. Årøsund Stævne Samt 4. afdeling af JSK klubmesterskab 3. - 4. oktober 2015 Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º15 39.00 N / 9º43 53.00 Ø Hovedsponsor: Scanlures Årøsund Stævne 2015 Årets 2 sidste konkurrence

Læs mere

30 sømil sejlads Søndag d. 27 september 2015. Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser

30 sømil sejlads Søndag d. 27 september 2015. Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser 30 sømil sejlads Søndag d. 27 september 2015 Køge Sejlklub Sejladsbestemmelser Regler : Stævnet sejles efter de i kapsejladsreglernes definerede regler incl. Skandinavisk Sejlforbunds og Dansk Sejlunions

Læs mere

Indbydelse til Begynder/Øvet Cup - Brande

Indbydelse til Begynder/Øvet Cup - Brande Promotor: Dansk Taekwondo Klub Arrangør: Brande Taekwondo Klub Dato: 14. september 2013 Sted: Blåhøj Hallen Indbydelse til Tidsplan: Sidste frist for authorization på TPSS.NL 25. august 2013 Sidste tilmelding:

Læs mere

ØRESUND STARS. 1-handed, 2-handed og 3-handed distance kapsejlads. Rungsted-Flakfortet og. Flakfortet-Rungsted. Kongelig Dansk Yachtklub

ØRESUND STARS. 1-handed, 2-handed og 3-handed distance kapsejlads. Rungsted-Flakfortet og. Flakfortet-Rungsted. Kongelig Dansk Yachtklub ØRESUND 1-2-3 STARS 1-handed, 2-handed og 3-handed distance kapsejlads Rungsted-Flakfortet og Flakfortet-Rungsted Kongelig Dansk Yachtklub 26. 27. august 2017 INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet er for kølbåde

Læs mere

Sejladsbestemmelser for KTS- Torsdagskapsejladser /Øresundsmesterskabet for Træbåde 2012

Sejladsbestemmelser for KTS- Torsdagskapsejladser /Øresundsmesterskabet for Træbåde 2012 Sejladsbestemmelser for KTS- Torsdagskapsejladser /Øresundsmesterskabet for Træbåde 2012 Generelt I maj - september sejles på torsdage i alt 16 gange fordelt på seks løb for ældre lystbåde på Øresund med

Læs mere

Indbydelse til Tursejlere

Indbydelse til Tursejlere Indbydelse til Tursejlere 31. maj - 2. juni 2019 K E R T E M I N D E S E J L K L U B Velkommen til Kerteminde Kerteminde Sejlklub har fornøjelsen af at indbyde til Classic Fyn Rundt 2019. "Gækken" under

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Hundige Hyggekapsejladser 2014

Hundige Hyggekapsejladser 2014 Hundige Hyggekapsejladser er et afslappet arrangement, der er åbent for alle sejlbåde med hjemsted i Hundige Havn. Revideret d. 27/4 14 Det koster ikke noget at deltage (undtaget distancesejladserne) og

Læs mere

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR.

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014 Ansøgning om arrangement: Kredse som ønsker at ansøge om afholdelse af en DM/VM udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Det er BHR der beslutter,

Læs mere

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk ö ö Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk E Kære Lystfiskere Det er os en stor glæde at byde jer velkommen til Limfjordens Ørreddage 2007.

Læs mere

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge og J/70. d

Indbydelse. Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub. inviterer til. Huggert Pokal. for Ynglinge og J/70. d Indbydelse Taarbæk Sejlklub i samarbejde med Dansk Yngling Klub inviterer til Huggert Pokal for Ynglinge og J/70 d. 2. 3. juni 2018 Kort oversigt: Tilmelding, til kapsejlads@taarbaek-sejlklub.dk inden

Læs mere

Sejladsbestemmelser. Hesselø Rundt Hundested Motor- og Sejlklub og Lynæs Sejl- og Kajakklub Lørdag 31. august 2019

Sejladsbestemmelser. Hesselø Rundt Hundested Motor- og Sejlklub og Lynæs Sejl- og Kajakklub Lørdag 31. august 2019 Sejladsbestemmelser Hesselø Rundt 2019 Hundested Motor- og Sejlklub og Lynæs Sejl- og Kajakklub Lørdag 31. august 2019 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl.

Læs mere

INDBYDELSE. Dansk Sejlunions Sejlsportsliga. Danmarksmesterskab for klubhold 2014

INDBYDELSE. Dansk Sejlunions Sejlsportsliga. Danmarksmesterskab for klubhold 2014 INDBYDELSE Dansk Sejlunions Sejlsportsliga Danmarksmesterskab for klubhold 2014 1. Indledning Dansk Sejlunions Sejlsportsliga er en serie af kapsejladser for sejlklubber. 2. Stævner Der sejles fire stævner

Læs mere

Classic Fyn Rundt. Sejladsbestemmelser

Classic Fyn Rundt. Sejladsbestemmelser Kerteminde Sejlklub Classic Fyn Rundt Sejladsbestemmelser for tursejlere Kerteminde den 9.-11. juni 2017 7 K E R T E M I N D E S E J L K L U B CLASSIC FYN RUNDT for tursejlere Kerteminde Sejlklub 9-11.

Læs mere

Tirsdagssejladser 2018

Tirsdagssejladser 2018 Tirsdagssejladser 2018 Skippermøde hver gang kl. 17:45 i klubhus. (Den 4-11 -18 og 24 september vil der være skippermøde kl. 17.15) Sejladsbestemmelser: Der sejles efter ISAF s (RRS) 2017-2020, Dansk sejlunions

Læs mere

Sejlklubben Bugten kapsejlads Tunø Rundt 12. maj DH og Easy Sejl med / Tursejler. Sejladsbestemmelser

Sejlklubben Bugten kapsejlads Tunø Rundt 12. maj DH og Easy Sejl med / Tursejler. Sejladsbestemmelser Sejlklubben Bugten kapsejlads Tunø Rundt 12. maj 2018 DH og Easy Sejl med / Tursejler Sejladsbestemmelser 1 ORGANISATION 1.1 Sejladsen organiseres af Sejlklubben Bugten Aarhus 2 REGLER Sejladsen vil blive

Læs mere

Tirsdagssejladser 2018

Tirsdagssejladser 2018 Tirsdagssejladser 2018 Skippermøde hver gang kl. 17:45 i klubhus. (Den 4-11 -18 og 24 september vil der være skippermøde kl. 17.15) Sejladsbestemmelser: Der sejles efter ISAF s (RRS) 2017-2020, Dansk sejlunions

Læs mere

DM REVANCEN 2015 INDBYDELSE

DM REVANCEN 2015 INDBYDELSE DM REVANCEN 2015 INDBYDELSE 02. - 04. oktober 2015 Arrangør: LUG KØBENHAVN Indbydelse til DM Revancen 2015 d. 02. - 04. oktober LUG København Løbet: Lørdag d. 03.10.15. Åbent løb for Cadett Mini, Cadett

Læs mere

eatrout Open forår/efterår 2011

eatrout Open forår/efterår 2011 go-fishing.dk forår/efterår 2011 eatrout Open + Danmarks største havørredkystkonkurrence Vind en drømmerejse til Bahamas eller Grønland eller en af de andre fantastiske præmier. Velkomstgave til Seatrout

Læs mere

Onsdagsmatcher 2017 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub

Onsdagsmatcher 2017 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub Onsdagsmatcher 2017 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub Sejladsbestemmelser Sejladserne afholdes for at skabe et naturligt samlingspunkt for de mange sejlere, som ønsker at deltage i kapsejlads

Læs mere

SEJLADSBESTEMMELSER 2015

SEJLADSBESTEMMELSER 2015 SEJLADSBESTEMMELSER 2015 Gældende for torsdags sejladser Hvilke regler sejler vi efter Pkt. 1 Regler Side. 2 Pkt. 2 Max vindstyrke Side. 2 Pkt. 3 Meddelelser til deltagerne Side. 2 Banen Pkt. 4 Kapsejladsområde

Læs mere

HarmoniFestival & DM

HarmoniFestival & DM Konkurrenceregler for Dansk Amatør-Orkesterforbund (DAO) HarmoniFestival & DM Danmarksmesterskaberne for harmoniorkestre Gældende fra 1. august 2018 Formål Formålet med stævnet HarmoniFestival & DM er:

Læs mere

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg

Indbydelse til Beg/Øvet Cup Kamp - Esbjerg Promotor: Tidsplan: Dansk Taekwondo Klub Sidste frist for authorization på TPSS.NL Arrangør: 12. april 2013 Esbjerg Taekwondo Klub Sidste tilmelding: Dato: 15. april 2013 4. maj 2013 Info mail sendes til

Læs mere

Njord Sejladsen, sejladsbestemmelser 2015

Njord Sejladsen, sejladsbestemmelser 2015 Njord Sejladsen, sejladsbestemmelser 2015... En sejlads både for tur- og kapsejlere...nu på 16. år! Tid: Distance: Deltagere: Handicap: Målerbrev: Starten går lørdag den 13. juni 2015 kl. 08.20 (turbåde)

Læs mere

Open. Seatrout. Alle modtager en velkomstgave! Endelig er det igen tid til DANMARKS FEDESTE KYSTKONKURRENCE

Open. Seatrout. Alle modtager en velkomstgave! Endelig er det igen tid til DANMARKS FEDESTE KYSTKONKURRENCE Endelig er det igen tid til DANMARKS FEDESTE KYSTKONKURRENCE Seatrout Open Alle modtager en velkomstgave! 2016 Fisk havørreder i tre dage vind en drømmerejse eller en af de mange andre fantastiske præmier.

Læs mere

Vallensbæk Sejlklub indbyder hermed til. Åbent DS-DM 2006 for Int. 806 og L 23 samt klassemesterskab for Larsen 28

Vallensbæk Sejlklub indbyder hermed til. Åbent DS-DM 2006 for Int. 806 og L 23 samt klassemesterskab for Larsen 28 Vallensbæk Sejlklub indbyder hermed til Åbent DS-DM 2006 for Int. 806 og L 23 samt klassemesterskab for Larsen 28 Onsdag den 26. juli til lørdag den 29. juli 2006 med søndag den 30. juli som reservedag.

Læs mere

Korsør Sejlklubs Sejladsbestemmelser onsdagssejladser 2016

Korsør Sejlklubs Sejladsbestemmelser onsdagssejladser 2016 Korsør Sejlklubs Sejladsbestemmelser onsdagssejladser 2016 Bestemmelser: Der sejles efter ISAF kapsejladsregler 2013-2016 Dansk Sejlunions sejladsbestemmelser, samt disse sejladsbestemmelser. Præmietidsberegning:

Læs mere

Onsdagsmatcher 2015 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub

Onsdagsmatcher 2015 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub Onsdagsmatcher 2015 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub Sejladsbestemmelser Sejladserne afholdes for at skabe et naturligt samlingspunkt for de mange sejlere, som ønsker at deltage i kapsejlads

Læs mere

Indbydelse. Notice of Race. Regler DH TEXEL ORCi+c. 31.maj-2. juni 2019 K E R T E M I N D E S E J L K L U B

Indbydelse. Notice of Race. Regler DH TEXEL ORCi+c. 31.maj-2. juni 2019 K E R T E M I N D E S E J L K L U B Indbydelse Notice of Race Regler DH TEXEL ORCi+c 31.maj-2. juni 2019 En del af 2Star Mesterskabsserien Classic Fyn Rundt: 1. 3. juni AFI 2Star Race: Øresund 1-2-3: Vegvisir Race: K E R T E M I N D E S

Læs mere

5. afdeling af klubmesterskabet

5. afdeling af klubmesterskabet 5. afdeling af klubmesterskabet Der var 23 til grillkomsammen fredag aften i Køge Lystbådehavn 17 både blev og overnattede fredag til lørdag I alt 31 både med 54 mand startede med morgenmad inden skippermødet

Læs mere

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Torsdag morgen ved halv 10 tiden mødtes Søren C., Richard, Knudsen og jeg ved færgen i Fåborg. Foran os lå 3 potentielt gode fiskedage på Lyø. Optimismen var i top, selvom

Læs mere

Tirsdags - Sejladsbestemmelser FS 2011.

Tirsdags - Sejladsbestemmelser FS 2011. Side: 1 Tirsdags - Sejladsbestemmelser FS 2011. Arrangør: Fredericia Sejlklub. Sejladsbestemmelser: Der sejles efter: ISAF s kapsejladsregler 2009-2012. DS sejladsbestemmelser. Arrangørens sejladsbestemmelser.

Læs mere

DHK s regler for kvalifikationskonkurrencer sæson 2018/2019

DHK s regler for kvalifikationskonkurrencer sæson 2018/2019 DHK s regler for kvalifikationskonkurrencer sæson 2018/2019 1. Kvalifikationskonkurrencer 1.1 Konkurrencerne afholdes efter gældende ISDS-regler. 1.2 Reglerne gælder for kvalifikationskonkurrencer, der

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2014

Trolling Master Bornholm 2014 Trolling Master Bornholm 2014 (English version further down) Den ny havn i Tejn Havn Bornholms Regionskommune er gået i gang med at udvide Tejn Havn, og det er med til at gøre det muligt, at vi kan være

Læs mere

Horsens Sejlklubs invitation til Banner 30 stævne Den 27-28. august 2005.

Horsens Sejlklubs invitation til Banner 30 stævne Den 27-28. august 2005. Horsens Sejlklubs invitation til Banner 30 stævne Den 27-28. august 2005. Horsens Sejlklub har fornøjelsen at invitere til Banner 30 race i Horsens. Horsens Sejlklub er stiftet i 1879 og fejrede sit 125

Læs mere

Sejladsbestemmelser for Torsdagskapsejladser/Øresundsmesterskabet for Træbåde 2019

Sejladsbestemmelser for Torsdagskapsejladser/Øresundsmesterskabet for Træbåde 2019 Sejladsbestemmelser for Torsdagskapsejladser/Øresundsmesterskabet for Træbåde 2019 Generelt I maj september sejles der om torsdagen kapsejlads på Øresund for ældre lystbåde i alt 17 gange med start og

Læs mere

Sejlreglement 2010. Skibslaget Sebbe Als

Sejlreglement 2010. Skibslaget Sebbe Als Sejlreglement 2010 Skibslaget Sebbe Als Revideret og godkendt af bestyrelsen Februar 2010 1 Reglementet Gælder for skibe, naust og udstyr under skibslaget Sebbe Als og er udarbejdet for bedst muligt at

Læs mere

Indbydelse. Tursejlere. 7.-9. juni 2013 KERTEMINDE SEJLKLUB K E R T E M I N D E S E J L K L U B

Indbydelse. Tursejlere. 7.-9. juni 2013 KERTEMINDE SEJLKLUB K E R T E M I N D E S E J L K L U B Indbydelse Tursejlere 7.-9. juni 2013 K E R T E M I N D E S E J L K L U B Velkommen til Kerteminde Kerteminde Sejlklub har fornøjelsen af at indbyde til Classic Fyn Rundt 2013 Kerteminde Sejlklub indbyder

Læs mere

DISTRIKT 4 NORDSJÆLLAND OG BORNHOLM

DISTRIKT 4 NORDSJÆLLAND OG BORNHOLM 2016 JDT Turneringsbestemmelser Junior Distrikts Tour, Distrikt 4 1. Afvikling af JDT JDT spilles i fire afdelinger over 4 turneringsdage. Hver af rækkerne U/14, U/16 og U/19 & U/22 afvikles på hver sin

Læs mere

SOMMER CUP 2017 I CHEERLEADING

SOMMER CUP 2017 I CHEERLEADING SOMMER CUP 2017 I CHEERLEADING Kære medlemmer DAFF og Foxy Cheerleaders by GIF vil hermed gerne invitere til dette års Sommer Cup 2017 i cheerleading, der bliver afholdt: Lørdag d. 10. juni 2017 i Gladsaxe

Læs mere

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen PROGRAM FOR TURE I 2012 Hermed fremsendes program for 2012, så husk at krydse af i kalenderen. Programmet kan ændres, men det vil naturligvis blive sendt ud når det er klart. Sammen med udsendelse af dette

Læs mere

Neptun ForårsCup ABC-optimister, Feva og Zoom8 Torsdag d. 30. maj 2019 SEJLADSBESTEMMELSER

Neptun ForårsCup ABC-optimister, Feva og Zoom8 Torsdag d. 30. maj 2019 SEJLADSBESTEMMELSER Neptun ForårsCup ABC-optimister, Feva og Zoom8 Torsdag d. 30. maj 2019 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds

Læs mere

Nivå Bådelaug Klubmesterskab i J/80

Nivå Bådelaug Klubmesterskab i J/80 Nivå Bådelaug Klubmesterskab i J/80 Åbent for alle. Nivå Bådelaug Nivå Havn 27. September 2014 SEJLADSBESTEMMELSER Sejladsbestemmelserne udskrives IKKE ved stævnet! 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de

Læs mere

Tillægsregler vedhæftet dette nyhedsbrev.

Tillægsregler vedhæftet dette nyhedsbrev. Tillægsregler vedhæftet dette nyhedsbrev. Online tilmelding er åben på www.drmc.dk. Her kan tilmeldingslisten over allerede tilmeldte også vises. Tilmelding kan også ske ved mail til swiss@swiss.dk. Sidste

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2016 Nyhedsbrev nr. 6

Trolling Master Bornholm 2016 Nyhedsbrev nr. 6 Trolling Master Bornholm 2016 Nyhedsbrev nr. 6 English version further down Johnny Nielsen med 8,6 kg laks Laksen blev fanget seks sømil ud for Tejn. Det var faktisk dobbelthug, så et kig ned i køletasken

Læs mere

SBA Kalø-sejlads 2018

SBA Kalø-sejlads 2018 SBA Kalø-sejlads 2018 Lørdag den 6. oktober Sejladsbestemmelser Rev. 03.10.2018 1 Der sejles efter ISAF s og DS s sejladsbestemmelser samt nedenstående sejladsbestemmelser (med de modifikationer af de

Læs mere

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge 36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge Den traditionsrige sejlads, Fyn Rundt for bevaringsværdige Sejlskibe løber af stabelen i næste uge. Med de sidste tilmeldinger er Fyn Rundt nu oppe på 36

Læs mere

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer side 1 af 5 Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer Udarbejdet: 24. februar 2016 13:03 Denne sikkerhedsinstruks er gældende for bevaringsværdigt fiskefartøj Elisabeth K571 kaldesignal OU 8893.

Læs mere

Taarbæk Sejlklub Aftenmatch Taarbæk Sejlklub Indbyder hermed til Aftenmatch Sæsonen 2019

Taarbæk Sejlklub Aftenmatch Taarbæk Sejlklub Indbyder hermed til Aftenmatch Sæsonen 2019 Taarbæk Sejlklub Indbyder hermed til Aftenmatch Sæsonen 2019 1 Taarbæk Sejlklub har hermed fornøjelsen at indbyde til aftenmatcher i sæsonen 2019 på følgende dage: Dato Tid for startsignal Forår Maj 06.

Læs mere

Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab For Knarr 2017 Kongelig Dansk Yachtklub - Rungsted september 2017 INDBYDELSE

Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab For Knarr 2017 Kongelig Dansk Yachtklub - Rungsted september 2017 INDBYDELSE Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab For Knarr 2017 Kongelig Dansk Yachtklub - Rungsted 16. 17. september 2017 INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler. 1.2

Læs mere