Hundige Hyggekapsejladser 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hundige Hyggekapsejladser 2014"

Transkript

1 Hundige Hyggekapsejladser er et afslappet arrangement, der er åbent for alle sejlbåde med hjemsted i Hundige Havn. Revideret d. 27/4 14 Det koster ikke noget at deltage (undtaget distancesejladserne) og målebrev er ikke nødvendigt. Sejladsdatoer 2014: Maj: Juni: Juli: Aug: Sept: Distancesejladser: 21/6, 23/8, 14/9. Starttidspunkter: 3 starter hver gang. Fra maj til og med august sejler vi torsdage med starter kl , og September: torsdag startes kl og Søndag startes kl og Distancesejladserne starter som omvendt jagtstart kl. 10. Baner: Perioden fra maj til og med august: Banen sejles omkring faste sømærker i Køge Bugt. Banen er ca. 5,4 sømil. Start og mål er imellem to udlagte, gule mærker lidt sydøst for havne hullet. (se sejladsregler) Perioden september: Banen er fast på ca. 4 sømil omkring tre af de faste sømærker ud for Hundige Havn. Start og mål er imellem to udlagte, gule mærker lidt sydøst for havne hullet. (se sejladsregler) Distancesejladser: Distancesejladserne sejles på en ca. 12,5 sømil lang bane med omvendt jagtstart, baseret på ens basis Mågetal man tilmelder sig med til netop disse tre sejladser. Da sejladserne gennemføres med udgangspunkt i basis Mågetallet kan man til disse sejladser f.eks. tilmelde sig med spiler og dermed deltage med et andet basis mågetal end i de normale sejladser. Tilmelding inkl. spiler/ikke spiler, skal meldes senest 3. torsdag FØR sejladserne. Sejladserne vil ikke regulere ens opnåede mågetal men udelukkende tælle med i den samlede stilling med de opnåede point på disse to sejladser. Efter sejladserne er der grill og hygge i SKB s klubhus på Hejren. Nærmere information følger. Startgebyr denne dag er kr. 100, dkk pr. båd som går til grillkul, chips, præmier mv. Den sidste sejlads forsøges gjort længere afhængig af vejret. Banen besluttes på skippermødet på dagen. Gældende sejladser: i alt 22 sejladser hvoraf 11 tæller til det samlede resultat.(de 3 distance sejladser tæller kun med point ikke regulerende på mågetallet men indgår i de 22 sejladser)

2 Resultater: Du noterer selv hvad tid du går i mål (GPS tid) (det gør konkurrenterne måske også!). Efter sejladserne mødes vi i klubhuset på Mågen, afleverer MÅLGANGSTIDEN (ikke sejltiden) og deler nogle røverhistorier over en forfriskning. Resultatlisten udregnes på PC og et midlertidigt resultat præsenteres på havnen og fordeles samme aften pr. e mail til deltagerne. Du skal bruge: Et ur, med sekunder, der går rigtigt. Et digitalur er nok at foretrække. Der er talrige muligheder i alle prislag. En GPS modtager kan som regel også vise det korrekte klokkeslæt. Et tågehorn hvis det en dag er din båd, der skal være starter båd. Startprocedure: Der er 3 starter. Første start er for både med Måge basistal op til og med 1,05 med spiler. Anden start er for både med Måge basistal over 1,05 til 1,16 med spiler. 3. start Måge basistal over 1,16 med spiler Starterbåden (én for hver start den med størst basis Mågetal ) afgiver et lydsignal ved hver start. Der gives et varslings signal 5 minutter før hver start går. GPS tiden er den gældende tid uanset startbådenes signal. Nye deltagere: Af hensyn til forberedelsen af resultatlisten foretrækkes forudgående tilmelding til hyggekap(a)gmail.com Nye deltagere kan dog også tilmelde sig sejladserne ved blot at møde op til start uden at føre nationalflag på båden. Deltagere og startgebyr: Sejladserne er åbne for alle sejlbåde og motorsejlere med hjemsted i Hundige Havn. Det koster ikke noget at deltage i sejladserne, undtaget distancesejladserne. Samlingspunkt efter sejladserne er klubhuset på Havneø Mågen. Baner: Der sejles på baner omkring faste sømærker i Bugten ud for havnen. (se banekort og omsejlingsretning på side 6 og 7). Bemærk at der også i 2014 sejles forskellige baner. I perioden maj til og med august sejles en 5,4 sømil bane. I september sejles den gamle bane på ca. 4,0 sømil. Start og mål er linjen imellem to udlagte, gule mærker lige sydøst for havnen. (se placering på side 8). Regler: En sejlads startes kun (og er kun gældende), hvis der møder mindst 3 både op til start. (fordelt over alle 3 starter) Sejladsen er kun tællende hvis minimum 3 både gennemfører sejladsen. (fordelt over alle 3 starter)

3 Der sejles alene efter søvejsreglerne. Det henstilles til alle både at sejle hensynsfuldt specielt ved start/mål, ved mærkerundinger og overhalinger. Regelbrud kan medføre advarsel, tids straf eller diskvalifikation fra dagens sejlads. Deltagende både fører ikke nationalflag. Både, der udgår, sætter nationalflag. Der kræves ikke målebrev for at deltage i sejladserne. Handikap system og løbsinddeling: Bådene får et handicap deres Mågetal i henhold til de mulige databaser hvor et LYS tal eller andet kvalificeret handicap tal kan findes og benyttes som udgangspunkt for Mågetallet. Ved flere forskellige handicap tal, vil udvalget finde et fair Mågetal i samarbejde med skipperen. Både, hvis officielle Mågetal inkluderer brug af spiler, kan fravælge spileren og få en reduktion på 0,03 i deres Mågetal. Fravalget gælder for hele sæsonen.(dog ikke distance sejladserne) Både der har deltaget i 2013 og har fået op eller nedjusteret sit Mågetal, vil i 2014 starte med sit basis Mågetal plus/minus 50% af reguleringen fra eks. En båd med basis Mågetal på 1,00 er i sidste sejlads 2013 noteret til et Mågetal på 1,10. Båden vil i 2014 starte med Mågetal 1,05. (Regulering = 1,10 1,00=0,10/2= 0,05 +1,00= 1,05). Pointsystem: Der gives point efter bådenes placering i sejladserne. Første båd får 1 point, anden båd 2 point, tredje båd 3 point osv. En startende men ikke gennemførende (DNF) båd tildeles point som sidste gennemførende båd + 1 point (eks. ved 13 gennemførende både får en DNF båd 14 point). En ikke startende båd (DNS) tildeles point som sidste gennemførende båd + 2 point (eks. Ved 13 gennemførende både får en DNS båd 15 point). De tre første og tre sidste gennemførende både i en sejlads får til næste sejlads sit Mågetal forhøjet med: Første båd: +1,5 % af sit regulerede Mågetal Anden båd: +1 % af sit regulerede Mågetal Tredje båd: +0,5 % af sit regulerede Mågetal Tredje sidste båd: 0,5 % af sit regulerede Mågetal Anden sidste båd: 1 % af sit regulerede Mågetal Sidste båd: 1,5 % af sit regulerede Mågetal Eksempler: Hvis kun 6 både gennemfører reguleres: 1: + 1,5 % 2: + 1 % 3: + 0,5 % 4: 0,5 % 5: 1 % 6: 1,5 %

4 Hvis kun 5 både gennemfører reguleres: 1: +1,5 % 2: +1 % 3: +0,5 % 0,5 % = 0 % 4: 1 % 5: 1,5 % Hvis kun 4 både gennemfører reguleres: 1: + 1,5 % 2: + 1 % 0,5 % = + 0,5 % ,5 % 1 % = 0,5 % 4. 1,5 % Hvis kun 3 både gennemfører reguleres: 1: + 1,5 % 0,5 % = + 1 % 2: + 1 % 1 % = 0 % 3: + 0,5 % 1,5 % = 1 % Sæsonvinderen er den båd (uanset hvilken start), der har samlet færrest point i sæsonens løb. Ved beregning af sæsonresultatet baseres dette på antal tællende sejladser. Normalt vil sejladsresultater blive udregnet på computer efter sejladsen og sendt til deltagerne pr. e mail på sejladsaftenen. Hvis en ny båd møde op til sejladsen og Mågetal ved resultatopgørelsen på havnen ikke er kendt, så vil resultatet blive sendt på mail så snart det er muligt. (efter udvalget har besluttet et Mågetal for den nytilkomne båd evt. i samarbejde med den nye skipper) Start og mål procedure: Starttid for sejladser i perioden maj til og med august er: Start 1, kl for både med basis Mågetal med spiler er mindre eller lig med 1,05 Start 2, kl for både med basis Mågetal med spiler er større 1,05 eller lig med 1,16 Start 3, kl for både med basis Mågetal med spiler er større end 1,16. For september måned fremrykkes sejladsen de første 2 torsdage til: Start 1, kl for både med basis Mågetal med spiler er mindre eller lig med 1,05 Start 2, kl for både med basis Mågetal med spiler er større 1,05 eller lig med 1,16 Start 3, kl for både med basis Mågetal med spiler er større end 1,16. De 2 sidste sejladser i september rykkes til søndage: Start 1, kl for både med basis Mågetal med spiler er mindre eller lig med 1,05 Start 2, kl for både med basis Mågetal med spiler er større 1,05 eller lig med 1,16 Start 3, kl for både med basis Mågetal med spiler er større end 1,16.

5 Både der i løbet af sejladsserien får ændret sit regulerede Mågetal op eller ned over skillepunkter mellem de forskellige starter, forbliver i sin oprindelige start. (basis Mågetal ) Start signaleres med lydsignaler (tågehorn) fra en eller flere af deltagerbåde. Starterbåden er båden (som deltager i dagens sejlads) med det største basis Mågetal og med mere end én person ombord. Har du GPS og et horn, så opfordres du til også at give startsignal, så vi har signal udover så meget af startområdet som muligt. Starterbåden afgiver et lydsignal 5 minutter før hver start og ved hver start. (17.55, 18.00, 18.05, 18.10) Der er ingen dommerbåd. Hver deltager noterer selv sit tidspunkt for målgang og afleverer det til regnskabsføreren snarest efter sejladsen ved Klubhuset på Mågen. Notér gerne hvilken båd der er foran, bagved eller begge ved målgangen. Der startes på lang bane (indtil og med august) fra: vestsydvest målgang sker fra sydsydøst Der startes på kort bane (september) fra: vestnordvest målgang fra sydsydøst Målgang er når bådens forreste punkt bryder den tænkte linje mellem flagene. Båden betragtes ligeledes som tyvstartet såfremt, bådens forreste punkt bryder linjen mellem flagene inden startsignalet har lydt. Mener du en båd er tyvstartes skal du straks gøre den opmærksom på det. Den tyvstartende båd kan derefter beslutte at vende om og krydse startlinjen igen. Dette kan ske blot ved at lade bådens forreste del krydse linjen fra nord. Dette skal ske uden at genere øvrige startende både. Vælger båden ikke at gøre noget kan det medføre en protest som behandles efter reglerne for dette. Max. Sejltid: Både, der er mere end 2 timer og 30 minutter efter 3. start om at gennemføre en sejlads regnes for udgåede. (tillæg på godt 20% i forhold til tidligere) Protester og sanktioner: Da der sejles efter søfartsreglerne kan der være situationer ved start/mål, ved mærkerundinger og ved overhalinger som ikke entydigt dækkes af søfartsreglerne. Sejladserne ønskes gennemført i en afslappet og fornuftig stemning hvor der gives den nødvendige plads i de situationer der måtte opstå. Vi forventer derfor at alle sejler på en sådan måde at kollisioner og farlige situationer ikke opstår. Kun hvis vi alle lever op til denne grundregel kan sejladserne gennemføres uden yderligere regler. Vi ønsker grundlæggende ikke at bruge tid på at behandle protester, men skulle det ske, følges nedenstående fremgangsmåde. Skulle der opstå situationer som man føler, overskrider grænserne for fornuftig sejlads kan man protestere. Man har pligt til om muligt (straks på stedet) at informere modparten at man agter at protestere. Anvend gerne VHF radio på kanal 77 sådan at omkringliggende både kan tage bestik at situationen og indkaldes som vidner om nødvendigt.

6 Ved aflevering af tid skal man gøre regnskabsføreren opmærksom på protesten, således at den kan afgøres på stedet. Protester der for eksempel sendes efterfølgende på mail, vil ikke blive behandlet. Den båd der protesteres mod, har også pligt til at møde op ved afslutningen. Sker dette ikke vil man tabe protesten og blive idømt den straf der besluttes. Straffen kan være: 1. Advarsel 2. Tids straf 3. Diskvalifikation fra den pågældende sejlads 4. Bortvisning fra hele sejladsserien. Protester behandles af medlemmer af sejladsudvalget, med mindre de er indblandet som part i protesten. Alle der deltager i sejladserne må forvente at kunne blive indkaldt som medlem af protestbehandling, således at der sikres en så fair behandling af protesten som muligt. Bane fra maj til og med august

7 Bane i september Hundige Hyggekapsejladser 2014

8 Placering af start og mållinje. Hundige Hyggekapsejladser 2014

Hundige Hyggekapsejladser 2016

Hundige Hyggekapsejladser 2016 Hundige Hyggekapsejladser er et afslappet arrangement, der er åbent for alle sejlbåde med hjemsted i Hundige Havn. Revideret d. 03-06-201. Ver 3. Det koster ikke noget at deltage (undtaget distancesejladserne)

Læs mere

Hundige Hyggekapsejladser 2018

Hundige Hyggekapsejladser 2018 Hundige Hyggekapsejladser er et afslappet arrangement, der er åbent for alle sejlbåde med hjemsted i Greve Marina. Revideret d. 23-04-2018 Det koster ikke noget at deltage (undtaget distancesejladserne)

Læs mere

SEJLADSBESTEMMELSER 2015.

SEJLADSBESTEMMELSER 2015. SEJLADSBESTEMMELSER 2015. Gældende for tirsdags sejladser Hvilke regler sejler vi efter Pkt. 1 Regler Side. 2 Pkt. 2 Max vindstyrke Side. 2 Pkt. 3 Meddelelser til deltagerne Side. 2 Banen Pkt. 4 Kapsejladsområde

Læs mere

SBA Kalø-sejlads 2015

SBA Kalø-sejlads 2015 SBA Kalø-sejlads 2015 Lørdag den 3. oktober Sejladsbestemmelser Rev. 06.09.2015 1 Der sejles efter ISAF s og DS s sejladsbestemmelser samt nedenstående sejladsbestemmelser (med de modifikationer af de

Læs mere

Racer & Cruiser Cup. Tunø Rundt 2013. Lørdag den 7. september 2013. Sejladsbestemmelser

Racer & Cruiser Cup. Tunø Rundt 2013. Lørdag den 7. september 2013. Sejladsbestemmelser Racer & Cruiser Cup Tunø Rundt 2013 Lørdag den 7. september 2013 Sejladsbestemmelser Sejladsbestemmelser: Tunø Rundt d. 7. september 2013 / version 2013-03 side 1/7 1. Regler 1.1 Der sejles i 2 klasser:

Læs mere

SBA Kalø-sejlads 2017

SBA Kalø-sejlads 2017 SBA Kalø-sejlads 2017 Lørdag den 30. september Sejladsbestemmelser Rev. 29.08.2017 1 Der sejles efter ISAF s og DS s sejladsbestemmelser samt nedenstående sejladsbestemmelser (med de modifikationer af

Læs mere

Sejladsbestemmelser for Struer Sejlklubs distancesejlads Fjordfræseren

Sejladsbestemmelser for Struer Sejlklubs distancesejlads Fjordfræseren Sejladsbestemmelser for Struer Sejlklubs distancesejlads Fjordfræseren Hvor der i nedenstående intet andet er anført, gælder ISAF s kapsejladsregler og Dansk Sejlunions forskrifter. 1. Banen: Startlinjen

Læs mere

SBA Kalø-sejlads 2018

SBA Kalø-sejlads 2018 SBA Kalø-sejlads 2018 Lørdag den 6. oktober Sejladsbestemmelser Rev. 03.10.2018 1 Der sejles efter ISAF s og DS s sejladsbestemmelser samt nedenstående sejladsbestemmelser (med de modifikationer af de

Læs mere

Sejladsbestemmelser AFI 2Star Race 2016

Sejladsbestemmelser AFI 2Star Race 2016 Sejladsbestemmelser AFI 2Star Race 2016 AFI 2Star Race Aarhus Sejlklub 11. 12. juni 2016 SEJLADSBESTEMMELSER version 1.6.2016 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler.

Læs mere

SEJLADSBESTEMMELSER 2015

SEJLADSBESTEMMELSER 2015 SEJLADSBESTEMMELSER 2015 Gældende for torsdags sejladser Hvilke regler sejler vi efter Pkt. 1 Regler Side. 2 Pkt. 2 Max vindstyrke Side. 2 Pkt. 3 Meddelelser til deltagerne Side. 2 Banen Pkt. 4 Kapsejladsområde

Læs mere

Hvidovre Sejlklub - Guldtuden Lørdag d. 15. september 2018 start kl Sejladsbestemmelser

Hvidovre Sejlklub - Guldtuden Lørdag d. 15. september 2018 start kl Sejladsbestemmelser Hvidovre Sejlklub - Guldtuden Lørdag d. 15. september 2018 start kl. 10.00 Sejladsbestemmelser Regler: Der sejles efter bestemmelserne i Kapsejladsreglerne (ISAF) 2017-2020, inkl. Nordic Sailing Federations

Læs mere

Onsdagsmatcher 2018 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub

Onsdagsmatcher 2018 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub Onsdagsmatcher 2018 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub Sejladsbestemmelser Sejladserne afholdes for at skabe et naturligt samlingspunkt for de mange sejlere, som ønsker at deltage i kapsejlads

Læs mere

Onsdagsmatcher 2017 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub

Onsdagsmatcher 2017 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub Onsdagsmatcher 2017 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub Sejladsbestemmelser Sejladserne afholdes for at skabe et naturligt samlingspunkt for de mange sejlere, som ønsker at deltage i kapsejlads

Læs mere

Program Hovedkapsejlads Rudkøbing Sejlklub 5. september 2015

Program Hovedkapsejlads Rudkøbing Sejlklub 5. september 2015 Program Hovedkapsejlads Rudkøbing Sejlklub 5. september 2015 Velkommen Velkommen til alle deltagere i Rudkøbing Sejlklubs årlige hovedkapsejlads. Program 07.30 Morgenbrød og kaffe i sejlklubbens klubhus

Læs mere

Racer & Cruiser Cup. Tunø Rundt Lørdag den 6. september Sejladsbestemmelser

Racer & Cruiser Cup. Tunø Rundt Lørdag den 6. september Sejladsbestemmelser Racer & Cruiser Cup Tunø Rundt 2014 Lørdag den 6. september 2014 Hou Bådelaug Norsminde Sejlklub Sejladsbestemmelser 1. Regler 1.1 Der sejles i 2 klasser: Cruiser klassen og Racer klassen 1.2 Der sejles

Læs mere

IF-DM 2014. Åbent DS Danmarksmesterskab for IF-BÅD. Torsdag den 3. juli - lørdag den 5. juli 2014 SEJLADSBESTEMMELSER

IF-DM 2014. Åbent DS Danmarksmesterskab for IF-BÅD. Torsdag den 3. juli - lørdag den 5. juli 2014 SEJLADSBESTEMMELSER IF-DM 2014 Åbent DS Danmarksmesterskab for IF-BÅD Torsdag den 3. juli - lørdag den 5. juli 2014 SEJLADSBESTEMMELSER 1. Regler Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk

Læs mere

Kerteminde Sejlklub. KS Romsø Rundt Sejladsbestemmelser

Kerteminde Sejlklub. KS Romsø Rundt Sejladsbestemmelser Kerteminde Sejlklub KS Romsø Rundt 2011 Sejladsbestemmelser Kerteminde den 3. sept. 2011 DH 01. Regler Der sejles efter følgende regler ISAF`s kapsejladsregler (RRS) 2009 2012 DS og SKSF`s forskrifter

Læs mere

Fynske Bank Cup Sejladsbestemmelser

Fynske Bank Cup Sejladsbestemmelser Fynske Bank Cup 2017 Optimist A, B, C, RS Tera, RS Feva XL, Zoom8, 29 er Svendborg Sunds Sejlklub 10-11 juni 2017 Sejladsbestemmelser 1. Regler 1.1. Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede

Læs mere

SSS Mandagskapsejlads regler Gældende fra 4. maj 2015

SSS Mandagskapsejlads regler Gældende fra 4. maj 2015 SSS Mandagskapsejlads regler Gældende fra 4. maj 2015 SSS Mandagskapsejlads regler Nedenstående beskriver de regler der sejles efter ved SSS mandagskapsejladser. Der sejles efter Dansk Sejlunions kapsejladsregler

Læs mere

4.3. Startlinjen vil være mellem udlagt flagbøje (Reklamestander) i linje med molefyr, hvor starter er placeret.

4.3. Startlinjen vil være mellem udlagt flagbøje (Reklamestander) i linje med molefyr, hvor starter er placeret. Orø Rundt ClassiC 2016 Sejlklubben Orø Bådelaug Sejladsbestemmelser Kapsejladsen Orø Rundt ClassiC, afvikles lørdag den 10. september 2016 klokken 10:00. Under sejladsen, der er en distancesejlads for

Læs mere

Onsdagsmatcher 2016 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub

Onsdagsmatcher 2016 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub Onsdagsmatcher 2016 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub Sejladsbestemmelser Sejladserne afholdes for at skabe et naturligt samlingspunkt for de mange sejlere, som ønsker at deltage i kapsejlads

Læs mere

Orø Rundt ClassiC 2012 Sejlklubben Orø Bådelaug Sejladsbestemmelser

Orø Rundt ClassiC 2012 Sejlklubben Orø Bådelaug Sejladsbestemmelser Orø Rundt ClassiC 2012 Sejlklubben Orø Bådelaug Sejladsbestemmelser Kapsejladsen Orø Rundt ClassiC, afvikles lørdag den 8. september 2012 klokken 10:00. Under sejladsen, der er en distancesejlads for kølbåde,

Læs mere

Classic Fyn Rundt. Sejladsbestemmelser

Classic Fyn Rundt. Sejladsbestemmelser Kerteminde Sejlklub Classic Fyn Rundt Sejladsbestemmelser for tursejlere Kerteminde den 31.maj -2. juni 2019 7 K E R T E M I N D E S E J L K L U B CLASSIC FYN RUNDT for tursejlere Kerteminde Sejlklub 31.

Læs mere

PIGEKAPSEJLADS KERTEMINDE SEJLKLUB 2017 SEJLADSBESTEMMELSER

PIGEKAPSEJLADS KERTEMINDE SEJLKLUB 2017 SEJLADSBESTEMMELSER PIGEKAPSEJLADS KERTEMINDE SEJLKLUB 2017 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk Sejlunions forskrifter.

Læs mere

Onsdagsmatcher 2015 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub

Onsdagsmatcher 2015 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub Onsdagsmatcher 2015 Afholdt af Nivå Bådelaug og Sletten Bådeklub Sejladsbestemmelser Sejladserne afholdes for at skabe et naturligt samlingspunkt for de mange sejlere, som ønsker at deltage i kapsejlads

Læs mere

Sejladsbestemmelser for KTS- Torsdagskapsejladser /Øresundsmesterskabet for Træbåde 2012

Sejladsbestemmelser for KTS- Torsdagskapsejladser /Øresundsmesterskabet for Træbåde 2012 Sejladsbestemmelser for KTS- Torsdagskapsejladser /Øresundsmesterskabet for Træbåde 2012 Generelt I maj - september sejles på torsdage i alt 16 gange fordelt på seks løb for ældre lystbåde på Øresund med

Læs mere

Home Cup. 4. september Sejladsbestemmelser

Home Cup. 4. september Sejladsbestemmelser Home Cup 4. september 2016 Sejladsbestemmelser 1. Regler Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk Sejlunions forskrifter. Desuden gælder

Læs mere

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Dommer - bestemmelser

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Dommer - bestemmelser Onsdagssejladser 2015 Køge Sejlklub Dommer - bestemmelser Dommere : Dommertjansen til onsdagssejladserne går på skift imellem de deltagende både - For at afvikle dommertjansen mest forsvarligt skal der

Læs mere

Sletten Cup. Optimist A, B og C. Zoom 8. 29er. Feva. Sletten Bådeklub, Sletten Havn, 3050 Humlebæk. Søndag den 23. august 2015 SEJLADSBESTEMMELSER

Sletten Cup. Optimist A, B og C. Zoom 8. 29er. Feva. Sletten Bådeklub, Sletten Havn, 3050 Humlebæk. Søndag den 23. august 2015 SEJLADSBESTEMMELSER Sletten Cup Optimist A, B og C Zoom 8 29er Feva Sletten Bådeklub, Sletten Havn, 3050 Humlebæk Søndag den 23. august 2015 SEJLADSBESTEMMELSER 1. REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede

Læs mere

SEJLADS BESTEMMELSER FOR KAPSEJLERNE 2015

SEJLADS BESTEMMELSER FOR KAPSEJLERNE 2015 SEJLADS BESTEMMELSER FOR KAPSEJLERNE 2015 (I overensstemmelse med DS Sejladsbestemmelser og Kapsejladsregler 2013-16) 1. Regler 1.1 Der sejles efter de i kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk

Læs mere

30 sømil sejlads Søndag d. 27 september 2015. Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser

30 sømil sejlads Søndag d. 27 september 2015. Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser 30 sømil sejlads Søndag d. 27 september 2015 Køge Sejlklub Sejladsbestemmelser Regler : Stævnet sejles efter de i kapsejladsreglernes definerede regler incl. Skandinavisk Sejlforbunds og Dansk Sejlunions

Læs mere

PIGEKAPSEJLADS KERTEMINDE SEJLKLUB 2018 SEJLADSBESTEMMELSER

PIGEKAPSEJLADS KERTEMINDE SEJLKLUB 2018 SEJLADSBESTEMMELSER PIGEKAPSEJLADS KERTEMINDE SEJLKLUB 2018 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk Sejlunions forskrifter.

Læs mere

SEJLADS BESTEMMELSER FOR KAPSEJLERNE 2018 (I overensstemmelse med DS Sejladsbestemmelser og Kapsejladsregler )

SEJLADS BESTEMMELSER FOR KAPSEJLERNE 2018 (I overensstemmelse med DS Sejladsbestemmelser og Kapsejladsregler ) SEJLADS BESTEMMELSER FOR KAPSEJLERNE 2018 (I overensstemmelse med DS Sejladsbestemmelser og Kapsejladsregler 2017-20) 1. Regler 1.1 Der sejles efter de i kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk

Læs mere

SEJLADSBESTEMMELSER 2016

SEJLADSBESTEMMELSER 2016 SEJLADSBESTEMMELSER 2016 Gældende for torsdags sejladser Hvilke regler sejler vi efter Pkt. 1 Regler Side. 2 Pkt. 2 Max vindstyrke Side. 2 Pkt. 3 Meddelelser til deltagerne Side. 2 Banen Pkt. 4 Kapsejladsområde

Læs mere

PIGEKAPSEJLADS KERTEMINDE SEJLKLUB 2019 SEJLADSBESTEMMELSER

PIGEKAPSEJLADS KERTEMINDE SEJLKLUB 2019 SEJLADSBESTEMMELSER PIGEKAPSEJLADS KERTEMINDE SEJLKLUB 2019 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk Sejlunions forskrifter.

Læs mere

SEJLADSBESTEMMELSER 2019

SEJLADSBESTEMMELSER 2019 SEJLADSBESTEMMELSER 2019 Gældende for torsdags sejladser Hvilke regler sejler vi efter Pkt. 1 Regler Side. 2 Pkt. 2 Max vindstyrke Side. 2 Pkt. 3 Meddelelser til deltagerne Side. 2 Banen Pkt. 4 Kapsejladsområde

Læs mere

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser Onsdagssejladser 2015 Køge Sejlklub Sejladsbestemmelser Regler : Sejladserne sejles efter de i kapsejladsreglernes definerede regler incl. Skandinavisk Sejlforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter Desuden

Læs mere

Njord Sejladsen, sejladsbestemmelser 2019

Njord Sejladsen, sejladsbestemmelser 2019 Njord Sejladsen, sejladsbestemmelser 2019... En sejlads både for tur- og kapsejlere...nu på 20. år! Tid: Distance: Deltagere: Starten går lørdag den 15. juni 2019 kl. 08:20 (samlet start for turbåde) og

Læs mere

SEJLADSBESTEMMELSER Kerteminde Sejlklub Klassebåde ONSDAGSSEJLADSER 2014

SEJLADSBESTEMMELSER Kerteminde Sejlklub Klassebåde ONSDAGSSEJLADSER 2014 SEJLADSBESTEMMELSER Kerteminde Sejlklub Klassebåde ONSDAGSSEJLADSER 2014 1. Regler Kerteminde Sejlklubs Klassebådsudvalg er arrangør af ONSDAGSEJLADSERNE og fungerer som sejlads komite. Der sejles efter

Læs mere

Njord Sejladsen, sejladsbestemmelser 2015

Njord Sejladsen, sejladsbestemmelser 2015 Njord Sejladsen, sejladsbestemmelser 2015... En sejlads både for tur- og kapsejlere...nu på 16. år! Tid: Distance: Deltagere: Handicap: Målerbrev: Starten går lørdag den 13. juni 2015 kl. 08.20 (turbåde)

Læs mere

Neptun ForårsCup ABC-optimister, Feva og Zoom8 Torsdag d. 30. maj 2019 SEJLADSBESTEMMELSER

Neptun ForårsCup ABC-optimister, Feva og Zoom8 Torsdag d. 30. maj 2019 SEJLADSBESTEMMELSER Neptun ForårsCup ABC-optimister, Feva og Zoom8 Torsdag d. 30. maj 2019 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds

Læs mere

Startinddelingen sker af baneleder uden hensyntagen til basis kapsejladsmål.

Startinddelingen sker af baneleder uden hensyntagen til basis kapsejladsmål. SSS Mandags kapsejlads regler Gældende fra mandag 1. maj 2017 Fast overdommer Dommeren hedder Saimon, som skrives Simon. Han er engelsk, taler og forstår lidt dansk, men helst engelsk. Han har international

Læs mere

Onsdagssejladser Køge Sejlklub. Dommer - bestemmelser

Onsdagssejladser Køge Sejlklub. Dommer - bestemmelser Onsdagssejladser 2019 Køge Sejlklub Dommer - bestemmelser Dommere : Dommertjansen til onsdagssejladserne går på skift imellem de deltagende både - For at afvikle dommertjansen mest forsvarligt skal der

Læs mere

Orø Rundt Singlehand 2016 Sejlklubben Orø Bådelaug Sejladsbestemmelser

Orø Rundt Singlehand 2016 Sejlklubben Orø Bådelaug Sejladsbestemmelser Orø Rundt Singlehand 2016 Sejlklubben Orø Bådelaug Sejladsbestemmelser Distancesejladsen Orø Rundt Singlehand, hvor det kun er skipper, der må være ombord afvikles lørdag den 28. maj 2015 klokken 10:00.

Læs mere

Tirsdags - Sejladsbestemmelser FS 2011.

Tirsdags - Sejladsbestemmelser FS 2011. Side: 1 Tirsdags - Sejladsbestemmelser FS 2011. Arrangør: Fredericia Sejlklub. Sejladsbestemmelser: Der sejles efter: ISAF s kapsejladsregler 2009-2012. DS sejladsbestemmelser. Arrangørens sejladsbestemmelser.

Læs mere

DS DM for L 23 og Albin Express

DS DM for L 23 og Albin Express DS DM for L 23 og Albin Express SEJLADSBESTEMMELSER: Senest ændret 13. august 2014 1. REGLER Faaborg Sejlklub 13. 17. august 2014 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne (RRS) definerede regler

Læs mere

AFTENKAPSEJLADSER KØLBÅDE 2016 NYBORG SEJLFORENING

AFTENKAPSEJLADSER KØLBÅDE 2016 NYBORG SEJLFORENING Dommergerning Start- og mållinie Startlinie udlægges med Kegnæsjolle. Benzintank, stager med orange flag, samt blylodder til stager findes i benzinskuret, som er aflåst med A-nøgle. A-nøgle udleveres af

Læs mere

Nivå Bådelaug Klubmesterskab i J/80

Nivå Bådelaug Klubmesterskab i J/80 Nivå Bådelaug Klubmesterskab i J/80 Åbent for alle. Nivå Bådelaug Nivå Havn 27. September 2014 SEJLADSBESTEMMELSER Sejladsbestemmelserne udskrives IKKE ved stævnet! 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de

Læs mere

KS Romsø Rundt Sejladsbestemmelser Kerteminde den 1. september. DH & Tursejler

KS Romsø Rundt Sejladsbestemmelser Kerteminde den 1. september. DH & Tursejler KS Romsø Rundt 2012 Sejladsbestemmelser Kerteminde den 1. september DH & Tursejler 01. Regler Der sejles efter følgende regler : ISAF`s kapsejladsregler (RRS) 2009 2012 DS og SKSF`s forskrifter Klasseregler

Læs mere

Racer & Cruiser Cup Tunø Rundt Lørdag den 25. august Sejladsbestemmelser

Racer & Cruiser Cup Tunø Rundt Lørdag den 25. august Sejladsbestemmelser Racer & Cruiser Cup Tunø Rundt 2018 Lørdag den 25. august 2018 Hou Bådelaug Norsminde Sejlklub Sejladsbestemmelser 1. Regler 1.1 Tunø RCC er for kølbåde. Tilmelding sker på formular på Hou Bådelaugs hjemmeside.

Læs mere

AFTENKAPSEJLADSER KØLBÅDE 2013 NYBORG SEJLFORENING

AFTENKAPSEJLADSER KØLBÅDE 2013 NYBORG SEJLFORENING Dommergerning Start- og mållinie Startlinie udlægges med Kegnæsjolle. Benzintank, stager med orange flag, samt blylodder til stager findes i benzinskuret, som er aflåst med A-nøgle. A-nøgle udleveres af

Læs mere

Racer & Cruiser Cup. Tunø Rundt 2015. Lørdag den 5. september 2015. Sejladsbestemmelser

Racer & Cruiser Cup. Tunø Rundt 2015. Lørdag den 5. september 2015. Sejladsbestemmelser Racer & Cruiser Cup Tunø Rundt 2015 Lørdag den 5. september 2015 Hou Bådelaug Norsminde Sejlklub Sejladsbestemmelser 1. Regler 1.1 Der sejles i 2 klasser: Cruiser klassen og Racer klassen 1.2 Der sejles

Læs mere

Aarhus Sejlklub Kystpromenaden 7 DK-8000 Aarhus C Tel:(+45)

Aarhus Sejlklub Kystpromenaden 7 DK-8000 Aarhus C Tel:(+45) .. Sejladsbestemmelser AFI 2 Star Race 2017 AFI 2Star Race Aarhus Sejlklub 17. 18. juni 2017 SEJLADSBESTEMMELSER version juni 2017 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler

Læs mere

Bureauet åbnes lørdag den 8. september 2018 kl. 7.00, hvor registrering og uddeling af sejladsposer vil foregå.

Bureauet åbnes lørdag den 8. september 2018 kl. 7.00, hvor registrering og uddeling af sejladsposer vil foregå. Sejladsbestemmelser. Korsør Sejlklub. Familiesejlads, - uden spiler. Doublehanded, - DH2018. Racing, - DH2018. Tidspunkt: Lørdag, den 8. september 2018. Lokalitet: Bureau: Korsør Marina. Bureauet åbnes

Læs mere

Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for BB-10 meter Hvidovre Sejlklub Suset 27 29 august 2015

Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for BB-10 meter Hvidovre Sejlklub Suset 27 29 august 2015 Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for BB-10 meter Hvidovre Sejlklub Suset 27 29 august 2015 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk

Læs mere

Speed-Cup Faaborg-Sejlklub juni 2016

Speed-Cup Faaborg-Sejlklub juni 2016 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i kapsejladsreglerne (RRS) definerede regler inkl. Skandinavisk sejlerforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter 1.2 Reglerne er ændret således: Indledningen til Del

Læs mere

IKC-2016 udtagelsessejlads (4)

IKC-2016 udtagelsessejlads (4) IKC-2016 udtagelsessejlads (4) Knarr Kongelig Dansk Yachtklub Rungsted Havn 19. og 20. september 2015 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl.

Læs mere

Kolding Sejlklub og Kolding Bådelaug Onsdagssejladser Sejladsbestemmelser.

Kolding Sejlklub og Kolding Bådelaug Onsdagssejladser Sejladsbestemmelser. Kolding Sejlklub og Kolding Bådelaug Onsdagssejladser 2018 Sejladsbestemmelser. REGLER Der sejles efter Dansk Sejlunion Kapsejladsreglerne 2017-20, samt disse forskrifter. Reglerne er ændret således: Straffen

Læs mere

Brandsø Rundt 2. september 2017

Brandsø Rundt 2. september 2017 Brandsø Rundt 2. september 2017 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de gældende kapsejladsregler inkl. Skandinavisk Sejlerforbunds og DS s forskrifter. 1.2 Desuden gælder følgende regler:

Læs mere

Njord Sejladsen, sejladsbestemmelser 2018

Njord Sejladsen, sejladsbestemmelser 2018 Njord Sejladsen, sejladsbestemmelser 2018... En sejlads både for tur- og kapsejlere...nu på 19. år! Tid: Starten går lørdag den 16. juni 2018 kl. 08:20 (turbåde) og 08:30 (kapsejlere) Både med dybdegang

Læs mere

Optimist Rangliste Stævne 2014

Optimist Rangliste Stævne 2014 Optimist Rangliste Stævne 2014 Kolding Sejlklub Kolding Fjord 23. - 24. August A optimist rangliste Yderligere deltager B optimist SEJLADSBESTEMMELSER 1 Regler 1.1 Der sejles efter de i kapsejladsreglerne

Læs mere

GRAASTEN SEJLKLUB SEJLADSBESTEMMELSER. GS Klubmesterskab 2017

GRAASTEN SEJLKLUB SEJLADSBESTEMMELSER. GS Klubmesterskab 2017 GRAASTEN SEJLKLUB SEJLADSBESTEMMELSER GS Klubmesterskab 2017 1 REGLER 1.2 Klubmesterskabet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk Sejlunions

Læs mere

Sejladsbestemmelser. Hesselø Rundt Hundested Motor- og Sejlklub og Lynæs Sejl- og Kajakklub Lørdag 31. august 2019

Sejladsbestemmelser. Hesselø Rundt Hundested Motor- og Sejlklub og Lynæs Sejl- og Kajakklub Lørdag 31. august 2019 Sejladsbestemmelser Hesselø Rundt 2019 Hundested Motor- og Sejlklub og Lynæs Sejl- og Kajakklub Lørdag 31. august 2019 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl.

Læs mere

GILLELEJE CUP 2018 GILLELEJE SEJLKLUB. Gilleleje Havn. Lørdag den 09. juni 2018 SEJLADSBESTEMMELSER

GILLELEJE CUP 2018 GILLELEJE SEJLKLUB. Gilleleje Havn. Lørdag den 09. juni 2018 SEJLADSBESTEMMELSER GILLELEJE CUP 2018 GILLELEJE SEJLKLUB Gilleleje Havn Lørdag den 09. juni 2018 SEJLADSBESTEMMELSER 1 Regler 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne 2017-2020 definerede regler inkl. Nordic Sailing

Læs mere

Classic Fyn Rundt. Sejladsbestemmelser

Classic Fyn Rundt. Sejladsbestemmelser Kerteminde Sejlklub Classic Fyn Rundt Sejladsbestemmelser for tursejlere Kerteminde den 9.-11. juni 2017 7 K E R T E M I N D E S E J L K L U B CLASSIC FYN RUNDT for tursejlere Kerteminde Sejlklub 9-11.

Læs mere

GRAASTEN SEJLKLUB SEJLADSBESTEMMELSER. GS Aftenkapsejladser 2017

GRAASTEN SEJLKLUB SEJLADSBESTEMMELSER. GS Aftenkapsejladser 2017 GRAASTEN SEJLKLUB SEJLADSBESTEMMELSER GS Aftenkapsejladser 2017 1 REGLER 1.2 Aftenkapsejladserne sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk Sejlunions

Læs mere

Nu er det 9. sæson med den familie- og begyndervenlige mandagsdyst. I 2014 var vi 9 både med, og der deltog vel typisk 4-7 både hver mandag.

Nu er det 9. sæson med den familie- og begyndervenlige mandagsdyst. I 2014 var vi 9 både med, og der deltog vel typisk 4-7 både hver mandag. Kapsejlads for sjov Kapsejlads for sjov 2015 BALLAD KAPSEJLADS FOR SJOV er i gang igen! Man kan stadig nå at tilslutte sig. Nu er det 9. sæson med den familie- og begyndervenlige mandagsdyst. I 2014 var

Læs mere

Det De nu vil se, kan indeholde stødende adfærd. Det kan være, at netop De er fanget i at begå en forseelse.

Det De nu vil se, kan indeholde stødende adfærd. Det kan være, at netop De er fanget i at begå en forseelse. Årets oplevelser Disclaimer Det De nu vil se, kan indeholde stødende adfærd. Det kan være, at netop De er fanget i at begå en forseelse. Men bare rolig. Ingen ved, at det er Dem. Vi bringer blot situationen,

Læs mere

Pointsystem Tillæg A lavpointsystem inkl. punkt A5. Regelændring Regel 44.1/44.2 er ændret til en straf på én 360 gr. vending.

Pointsystem Tillæg A lavpointsystem inkl. punkt A5. Regelændring Regel 44.1/44.2 er ændret til en straf på én 360 gr. vending. AFTENKAPSEJLADSER KØLBÅDE 2018 NYBORG SEJLFORENING SEJLADSBESTEMMELSER Regler ISAF s til enhver tid gældende kapsejladsregler og Nyborg Sejlforenings sejladsbestemmelser for denne serie. Handicapsystemet

Læs mere

Hjelm/Tunø rundt (eller Tunø/Hjelm rundt)

Hjelm/Tunø rundt (eller Tunø/Hjelm rundt) Hjelm/Tunø rundt (eller Tunø/Hjelm rundt) Danmarks smukkeste midsommer-natsejlads Kaløvig Bådelaug Fredag, 15. juni lørdag, 16. juni 2018 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Der sejles efter de i Kapsejladsreglerne

Læs mere

Sejladsbestemmelser.

Sejladsbestemmelser. Sejladsbestemmelser. Bestemmelser: Både der deltager i løb 2-3 eller 4 skal overholde ISAF kapsejladsregler 2013-2016 samt Dansk Sejlunions sejladsbestemmelser. Både der er placeret i løb 1 sejler efter

Læs mere

Banekort og sejladsbestemmelser for kapsejlads

Banekort og sejladsbestemmelser for kapsejlads 05 Hou Bådelaug Banekort og sejladsbestemmelser for kapsejlads. Alle deltagere - med undtagelse af dem, der sejler efter de internationale søvejsregler (fører Danneborg) sejler efter ISAF/Dansk Sejlunions

Læs mere

Klubmesterskab kølbåde Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser

Klubmesterskab kølbåde Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser Klubmesterskab kølbåde 2016 Køge Sejlklub Sejladsbestemmelser Regler : Sejladserne sejles efter de i kapsejladsreglernes definerede regler incl. Skandinavisk Sejlforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter

Læs mere

Start 2 er de hurtige både, startflag romer II (sort på hvid bund) hejses før startprocedure.

Start 2 er de hurtige både, startflag romer II (sort på hvid bund) hejses før startprocedure. SSS Mandags kapsejlads regler Gældende fra mandag 2. maj 2016 Fast overdommer Vi har fået fast afløser til dommerbåden StorSpræl, og han vil hver mandag gå ud før start med dommerbåden og blive ude og

Læs mere

TORM ungdoms Grandprix 2014 SEJLADSBESTEMMELSER

TORM ungdoms Grandprix 2014 SEJLADSBESTEMMELSER TORM ungdoms Grandprix 2014 Kongelig Dansk Yachtklub Rungsted Havn 16. 18. maj 2014 Første afdeling af TORM ungdoms Grandprix Første afdeling af Laser-jollernes rangliste YSWC udtagelse for 29er, Laser

Læs mere

Indbydelse til Seawind Nytårs regatta 2010 Lørdag d. 8. januar i Hornbæk

Indbydelse til Seawind Nytårs regatta 2010 Lørdag d. 8. januar i Hornbæk Indbydelse til Seawind Nytårs regatta 2010 Lørdag d. 8. januar i Hornbæk Alle friske Seawind ejere inviteres hermed til nytårs regatta i Hornbæk Diverse julefrokoster og andre jule- og nytårsaktiviter

Læs mere

Glyngøre Cup TORM Ungdoms Grandprix 2015 Sallingsund Sejlklub Maritim Center Skive Glyngøre 15 17maj 2015. 2 afdeling af TORM ungdoms Grandprix

Glyngøre Cup TORM Ungdoms Grandprix 2015 Sallingsund Sejlklub Maritim Center Skive Glyngøre 15 17maj 2015. 2 afdeling af TORM ungdoms Grandprix Glyngøre Cup TORM Ungdoms Grandprix 20 Sallingsund Sejlklub Maritim Center Skive Glyngøre 17maj 20. 2 afdeling af TORM ungdoms Grandprix Yderligere deltager Finn, RS: X, 49er, 49er FX, SL1 samt Nacra SEJLADSBESTEMMELSER

Læs mere

Tirsdagssejladser 2018

Tirsdagssejladser 2018 Tirsdagssejladser 2018 Skippermøde hver gang kl. 17:45 i klubhus. (Den 4-11 -18 og 24 september vil der være skippermøde kl. 17.15) Sejladsbestemmelser: Der sejles efter ISAF s (RRS) 2017-2020, Dansk sejlunions

Læs mere

Aftenkapsejladser 2012

Aftenkapsejladser 2012 Aftenkapsejladser 2012 Jægerspris Sejlklub 10. maj - 28. juni og 9. august - 22. september SEJLADSBESTEMMELSER 1. REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne (RRS 2009-2012) definerede regler

Læs mere

2012 v. 6. Hou Bådelaug. Banekort og sejladsbestemmelser for kapsejlads (revideret udgave pr. 24.5.12)

2012 v. 6. Hou Bådelaug. Banekort og sejladsbestemmelser for kapsejlads (revideret udgave pr. 24.5.12) 0 v. 6 Hou Bådelaug Banekort og sejladsbestemmelser for kapsejlads (revideret udgave pr. 4.5.). Alle deltagere - med undtagelse af dem, der sejler efter de int.søvejsregler (Danneborg) sejler efter ISAF/Dansk

Læs mere

Banekort og sejladsbestemmelser for kapsejlads 6.4.2016

Banekort og sejladsbestemmelser for kapsejlads 6.4.2016 2016 Hou Bådelaug Banekort og sejladsbestemmelser for kapsejlads 6.4.2016 1. Alle deltagere - med undtagelse af dem, der sejler efter de internationale søvejsregler (fører Danneborg) sejler efter ISAF/Dansk

Læs mere

Harboe Cup 2014. Tera Sport, Tera Pro og Feva XL Sjællandsmesterskab for Feva XL. Skælskør Amatør-Sejlklub 27.-28. september 2014

Harboe Cup 2014. Tera Sport, Tera Pro og Feva XL Sjællandsmesterskab for Feva XL. Skælskør Amatør-Sejlklub 27.-28. september 2014 Harboe Cup 2014 Tera Sport, Tera Pro og Feva XL Sjællandsmesterskab for Feva XL Skælskør Amatør-Sejlklub 27.-28. september 2014 SEJLADSBESTEMMELSER Bane I 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne

Læs mere

Racer & Cruiser Cup. Tunø Rundt Lørdag den 3. september 2016

Racer & Cruiser Cup. Tunø Rundt Lørdag den 3. september 2016 Racer & Cruiser Cup Tunø Rundt 2016 Lørdag den 3. september 2016 Hou Bådelaug Norsminde Sejlklub Sejladsbestemmelser 1. Regler 1.1 Der sejles i 2 klasser: Cruiser klassen og Racer klassen 1.2 1.3 Der sejles

Læs mere

Sejlklubben Bugten kapsejlads Tunø Rundt 12. maj DH og Easy Sejl med / Tursejler. Sejladsbestemmelser

Sejlklubben Bugten kapsejlads Tunø Rundt 12. maj DH og Easy Sejl med / Tursejler. Sejladsbestemmelser Sejlklubben Bugten kapsejlads Tunø Rundt 12. maj 2018 DH og Easy Sejl med / Tursejler Sejladsbestemmelser 1 ORGANISATION 1.1 Sejladsen organiseres af Sejlklubben Bugten Aarhus 2 REGLER Sejladsen vil blive

Læs mere

Korsør Sejlklubs Sejladsbestemmelser onsdagssejladser 2017

Korsør Sejlklubs Sejladsbestemmelser onsdagssejladser 2017 Korsør Sejlklubs Sejladsbestemmelser onsdagssejladser 2017 Bestemmelser: Der sejles efter ISAF kapsejladsregler 2017-2020 Dansk Sejlunions sejladsbestemmelser, samt disse sejladsbestemmelser. Præmietidsberegning:

Læs mere

GILLELEJE CUP 2019 GILLELEJE SEJLKLUB. Gilleleje Havn. Lørdag den 15. juni 2019 SEJLADSBESTEMMELSER

GILLELEJE CUP 2019 GILLELEJE SEJLKLUB. Gilleleje Havn. Lørdag den 15. juni 2019 SEJLADSBESTEMMELSER GILLELEJE CUP 2019 GILLELEJE SEJLKLUB Gilleleje Havn Lørdag den 15. juni 2019 SEJLADSBESTEMMELSER 1 Regler 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne 2017-2020 definerede regler inkl. Nordic Sailing

Læs mere

Böklunder TORM Ungdoms Grandprix 2014 SEJLADSBESTEMMELSER

Böklunder TORM Ungdoms Grandprix 2014 SEJLADSBESTEMMELSER Böklunder TORM Ungdoms Grandprix 2014 Sailing Aarhus klubberne Aarhus Sailing Week 30. 31. august 2014 3. afdeling af TORM ungdoms Grandprix Yderligere deltager Zoom8 SEJLADSBESTEMMELSER 1 Regler 1.1 Der

Læs mere

onsdagskapsejladserne SEJLADSBESTEMMELSER

onsdagskapsejladserne SEJLADSBESTEMMELSER onsdagskapsejladserne på Limfjorden vest for Aalborg Sæson 2019 Alle kølbådstyper SEJLADSBESTEMMELSER 1 Regler 1.1 Der sejles efter de i kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Nordic Sailing Federations

Læs mere

Åbent jysk internationalt mesterskab. JM 2017 Wayfarer Ho Bugt Sejlklub 19. og 20. august 2017

Åbent jysk internationalt mesterskab. JM 2017 Wayfarer Ho Bugt Sejlklub 19. og 20. august 2017 Åbent jysk internationalt mesterskab. JM 2017 Wayfarer Ho Bugt Sejlklub 19. og 20. august 2017 Sejladsbestemmelser (Dansk Sejlunions skabelon for sejladsbestemmelser er anvendt) 1 Regler 1.1 Stævnet sejles

Læs mere

Tirsdagssejladser 2018

Tirsdagssejladser 2018 Tirsdagssejladser 2018 Skippermøde hver gang kl. 17:45 i klubhus. (Den 4-11 -18 og 24 september vil der være skippermøde kl. 17.15) Sejladsbestemmelser: Der sejles efter ISAF s (RRS) 2017-2020, Dansk sejlunions

Læs mere

Thurø Sejlklub Hyæneræs 29. august 2015 Sejladsbestemmelser

Thurø Sejlklub Hyæneræs 29. august 2015 Sejladsbestemmelser Thurø Sejlklub Hyæneræs 29. august 2015 Sejladsbestemmelser Regler: Der sejles efter ISAF's kapsejladsregler 2013-2016. Stævneleder: Præmietid: Opslagstavle: Skippermøde: Deltagere: Banerne: Banebeskrivelse:

Læs mere

Korsør Sejlklubs Sejladsbestemmelser onsdagssejladser 2016

Korsør Sejlklubs Sejladsbestemmelser onsdagssejladser 2016 Korsør Sejlklubs Sejladsbestemmelser onsdagssejladser 2016 Bestemmelser: Der sejles efter ISAF kapsejladsregler 2013-2016 Dansk Sejlunions sejladsbestemmelser, samt disse sejladsbestemmelser. Præmietidsberegning:

Læs mere

Nivå Bådelaug DS-DM 2015 for IF-båd og L23 Onsdag den 19. august til lørdag den 22. august 2015 med søndag den 23. august som reservedag.

Nivå Bådelaug DS-DM 2015 for IF-båd og L23 Onsdag den 19. august til lørdag den 22. august 2015 med søndag den 23. august som reservedag. Nivå Bådelaug DS-DM 2015 for IF-båd og L23 Onsdag den 19. august til lørdag den 22. august 2015 med søndag den 23. august som reservedag. SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne

Læs mere

Frederiksværk Sejlklub Sejladsbestemmelser Onsdagskapsejlads

Frederiksværk Sejlklub Sejladsbestemmelser Onsdagskapsejlads Frederiksværk Sejlklub 2018 Sejladsbestemmelser Onsdagskapsejlads 1 Frederiksværk Sejlklub 2018 Lokale bestemmelser (a) Formål: Onsdagssejlads i Frederiksværk sejlklub afholdes med det formål, at træne

Læs mere

Onsdags-/lørdagssejladser Helsingør Sejlklub 2017

Onsdags-/lørdagssejladser Helsingør Sejlklub 2017 Onsdags-/lørdagssejladser Helsingør Sejlklub 2017 Alle sejlbåde kan deltage. Der er ingen betaling for deltagelse, du skal dog være medlem af en sejlklub. Mød blot op og meld dig ind på banen eller ved

Læs mere

Udtagelsesstævne for H-både Sejlklubben Køge Bugt Hundige Havn 8 10 maj 2015. SEJLADSBESTEMMELSER

Udtagelsesstævne for H-både Sejlklubben Køge Bugt Hundige Havn 8 10 maj 2015. SEJLADSBESTEMMELSER Udtagelsesstævne for H-både Sejlklubben Køge Bugt Hundige Havn 8 10 maj 2015. SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds

Læs mere

Sejlklubben Bugten kapsejlads Tunø Rundt 20. maj Sejladsbestemmelser

Sejlklubben Bugten kapsejlads Tunø Rundt 20. maj Sejladsbestemmelser Sejlklubben Bugten kapsejlads Tunø Rundt 20. maj 2017 Sejladsbestemmelser 1 ORGANISATION 1.1 Sejladsen organiseres af Sejlklubben Bugten Aarhus 2 REGLER Sejladsen vil blive sejlet efter ISAF s kapsejladsregler,

Læs mere

Taarbæk Sejlklubs Huggert Pokal. for Ynglinge. Sejladsbestemmelser

Taarbæk Sejlklubs Huggert Pokal. for Ynglinge. Sejladsbestemmelser Sejladsbestemmelser 1 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Nordic Sailing Federation s og Dansk Sejlunions forskrifter. 1.2 Reglerne er

Læs mere

Harboe Cup 2014. Sjællandsmesterskab Optimist A og Zoom 8. Ranglistestævne Optimist A. Skælskør Amatør-Sejlklub 27.-28.

Harboe Cup 2014. Sjællandsmesterskab Optimist A og Zoom 8. Ranglistestævne Optimist A. Skælskør Amatør-Sejlklub 27.-28. Harboe Cup 2014 Sjællandsmesterskab Optimist A og Zoom 8 Ranglistestævne Optimist A Skælskør Amatør-Sejlklub 27.-28. september 2014 SEJLADSBESTEMMELSER Bane E 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne

Læs mere

Det 50. SLETTEN KNARR STÆVNE KNARR SLETTEN BÅDEKLUB juni 2019 SEJLADSBESTEMMELSER

Det 50. SLETTEN KNARR STÆVNE KNARR SLETTEN BÅDEKLUB juni 2019 SEJLADSBESTEMMELSER Det 50. SLETTEN KNARR STÆVNE KNARR SLETTEN BÅDEKLUB 15. 16. juni 2019 SEJLADSBESTEMMELSER Forkortelsen [DP] i en regel i indbydelsen betyder, at straffen for brud på reglen efter protestkomitéens skøn

Læs mere