Windsurfing Beach-volley Indendørs volley Funk/showdance Havkajak

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Windsurfing Beach-volley Indendørs volley Funk/showdance Havkajak"

Transkript

1 Windsurfing Beach-volley Indendørs volley Funk/showdance Havkajak Idrætskurser 07

2 urser Et højskoleophold er aktiv ferie for dig, der vil udfordres både fysisk, socialt og intellektuelt På Idrætshøjskolen i Sønderborg ved vi godt, hvor priviligerede vi er. Omgivelserne kan ganske enkelt ikke være smukkere! Vand, skov og by er lige uden for døren. Skolens park på 12 hektar forbinder skolebygningerne med stranden og lystbådehavnen. Og vandet indbyder dig hver dag - til sejlads, surf, kajak eller en forfriskende dukkert. Sønderskoven, som kun ligger 1 km. fra skolen, er perfekt til outdoor idrætsgrene, triathlon og gå- eller løbeture. Når du vil til byen, vælger du helt naturligt at gå ad strandpromenaden. Det tager kun et kvarter at gå ind til centrum, hvor hyggelige caféer, spændende butikker og andre uddannelsesinstitutioner præger bybilledet.

3 3: INDENDØRS 4: FUNK/ 5: HAVKAJAK VOLLEYBALL SHOWDANCE OG LUKSUS- 1: WINDSURFING 2: BEACHVOLLEY FRILUFTSLIV juli juli juli juli august 2007 Idrætshøjskolen i Sønder- Idrætshøjskolen i borg er velegnet til windsur- Sønderborg indbyder igen i Dette ugekursus giver dig Kan du lide at danse? Og er En uge med bl.a. havkajak, fing. Skolen ligger lige ned til år til beachvolley-camp! muligheden for at dygtiggøre du til rytmer og svedige mountainbike og finere vandet, så grib chancen og se, dig som volleyball-spiller, uan- moves? madlavning over bål. om sporten er noget for dig. Deltagerne inddeles i to set om du er nybegynder eller kategorier: Øvede og divisionspiller. Kurset henvender sig til alle Der kræves ingen forudsætnin- Kurset henvender sig primært ikke/mindre øvede. danseglade - uanset alder, ger for deltagelse i kurset. til begyndere og let øvede. For Hvad enten du er nybegyn- Udover masser af volley vil niveau, køn og størrelse. Vi lægger niveauet efter dig, der har prøvet sporten deren eller beach-hajen, der programmet stå på foredrag, deltagernes ønsker og færdig- før, bliver der mulighed for at søger et højere konkurrence- almene valgfag, aftenhygge Bemærk, at kursus 1-4 heder. finpudse vendinger og lære niveau, vil du få et stort med de øvrige camp-deltagere gennemføres samtidig. Max. 40 deltagere. nogle nye tricks. udbytte af en uges intensiv og mange andre idrætsaktivi- På de almene valgfag og beachvolley-træning i teter såsom surf, frisbeegolf, ved alle aftenarrange- Danmarks største sandkasse! kajak og klatring. menter deltager kursister fra alle kurser.

4 windsurfing juli 2007 Windsurfing er for dig, der elsker vand, for våd, det bliver du med garanti! I Danmark har vi de bedste betingelser for at dyrke windsurfing, da vi er omgivet af vand og ofte mærker vinden blæse ved kysterne. På Idrætshøjskolen i Sønderborg har du gode muligheder for at stifte bekendtskab med windsurfing. Skolen ligger lige ned til vandet, så grib chancen og se, om sporten er noget for dig. Kurset vil indeholde de grundlæggende start- og sejlmanøvrer samt vendinger. Desuden vil vi komme ind på vind- og vejrforhold samt udstyr. Skolen råder over udstyr og våddragter, som udlånes til kursisterne uden beregning. I ugens løb vil vi arbejde vi med: - Tilrigning/udstyr - Startmanøvrer - Vind- og sejlretninger - Vendinger - Tricks - Sikkerhed Det er en forudsætning for deltagelse i kurset, at du er fortrolig med vand og har lyst og vilje til at opholde dig i længere tid på vandet. Vi udbyder følgende almene valgfag: - Kreativt værksted - Kommunikation - Massage - Musik og samspil Kurset henvender sig primært til begyndere og let øvede. For dig, der har prøvet sporten før, bliver der mulighed for at finpudse vendinger og lære nogle nye tricks. Parallelt med windsurfing-kurset gennemføres kurserne Familiekursus, Indendørs volley, Beachvolley og Funk/showdance. På de almene valgfag og ved alle aftenarrangementer deltager kursister fra alle kurser. Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til kursusleder Adam Lasthein på tel

5 1 Din balance og tålmodighed vil blive udfordret! Du får naturen som med- og modspiller!

6 Vi indbyder igen til beachvolley-camp i Danmarks største sandkasse!

7 Beachvolley juli Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til kursusleder Marieke Brinck på tel Danmarks største sandkasse ligger på Idrætshøjskolen i Sønderborg! Skolen har et stort beachanlæg med 6 baner, og sammen med en stab af højt kvalificerede instruktører er det perfekte rammer om en enestående beachvolley-camp! Dette ugekursus giver dig muligheden for at dygtiggøre dig som beachvolley-spiller. Kurset finder sted på Idrætshøj-skolen i fantastiske rammer, som indbyder til afslapning, idræt og samvær. Kom og oplev en forrygende uge på højskole, hvor hygge, grin og smukke omgivelser kombineres med intensiv undervisning i beachvolley. Deltagerne inddeles i to kategorier: Øvede og ikke/mindre øvede. Hvad enten du er nybegynderen, der vil stifte bekendtskab med det populære spil, eller beach-hajen, der søger et højere konkurrenceniveau - f.eks. som opstart på Nestea- Touren, vil du få et stort udbytte af en uges intensiv beachvolleytræning i Danmarks største sandkasse! Et højskoleophold er aktiv ferie for dig, der vil udfordres både fysisk, socialt og intellektuelt. Udover masser af beachvolley vil programmet stå på foredrag, almene valgfag, aftenhygge med de øvrige camp-deltagere og mange andre idrætsaktiviteter såsom surf, frisbeegolf, kajak og klatring. Vi udbyder følgende almene valgfag: - Kreativt værksted - Kommunikation - Massage - Musik og samspil Parallelt med beachvolley-kurset gennemføres kurserne Indendørs volley, Familiekursus, Windsurfing og Funk/showdance. På de almene valgfag og ved alle aften-arrangementer deltager kursister fra alle kurser. Tag fat i dine volley-kammerater eller kom, som du er, og giv dig selv en forrygende oplevelse på Idrætshøjskolen i Sønderborg! Undervisere Jeppe Brinck Tidl. spiller på A-landsholdet i volleyball. Jesper Hansen Flere sæsoner udnævnt til årets spiller. Tidl. spiller på A-landsholdet i volleyball. Søren Stein Brinck Forstander på Idrætshøjskolen i Sønderborg. Tidl. spiller på A-landsholdet i volleyball. Marieke Brinck Guldvinder med DHG ved DM i Lærer på Idræts-højskolen i Sønderborg. Tidl. spiller på A-landsholdet i volleyball.

8 Tag fat i dine volley-kammerater eller kom, som du er, og giv dig selv en forrygende oplevelse!

9 Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til kursusleder Marieke Brinck på tel Indendørs volleyball juli Idrætshøjskolen i Sønderborg volley-spillet fra grunden med indbyder igen i år til volleyballcampniske niveau. henblik på at forbedre dit tek- Dette ugekursus giver dig muligheden for at dygtiggøre dig som nybegynder, vil vi via simple Er du mix-/motionspiller eller volleyball-spiller. øvelser lære dig volley-spillet Kurset finder sted på Idrætshøjskolen - i fantastiske rammer, forbedre dit tekniske niveau. fra grunden med henblik på at som indbyder til afslapning, idræt og samvær. Kom og oplev Et højskoleophold er aktiv ferie en forrygende uge på højskole, for dig, der vil udfordres både hvor hygge, grin og smukke fysisk, socialt og intellektuelt. omgivelser kombineres med intensiv undervisning i indendørs volley. grammet stå på foredrag, alme- Udover masser af volley vil prone valgfag, aftenhygge med de Hvad enten du er nybegynder øvrige camp-deltagere og eller divisionspiller, vil du få et mange andre idrætsaktiviteter stort udbytte af en uges intensiv såsom surf, frisbeegolf, kajak volleyball-træning. og klatring. Er du divisionsspiller, vil du blive Vi udbyder følgende almene klargjort og finpudset til en ny valgfag: indendørs-sæson. Vi indarbejder - Kreativt værksted alle tekniske elementer gennem - Kommunikation varierede øvelser og småspil, så - Massage du bliver teknisk velfunderet, - Musik og samspil samtidig med at du får en større taktisk indsigt. Er du mix- Parallelt med Indendørs volley /motionspiller eller nybegynder, gennemføres kurserne vil vi via simple øvelser lære dig Beachvolley, Familiekursus, Windsurfing og Funk/ showdance. På de almene valgfag og ved alle aften-arrangementer deltager kursister fra alle kurser. Undervisere Jeppe Brinck Tidl. spiller på A-landsholdet i volleyball. Jesper Hansen Flere sæsoner udnævnt til årets spiller. Tidl. spiller på A-landsholdet i volleyball. Søren Stein Brinck Forstander på Idrætshøjskolen i Sønderborg. Tidl. spiller på A-landsholdet i volleyball. Marieke Brinck Guldvinder med DHG ved DM i Lærer på Idræts-højskolen i Sønderborg. Tidl. spiller på A-landsholdet i volleyball.

10 Det føles godt slet ikke at kunne lade være med at danse lidt rundt, mens jeg står og børster tænder!

11 Funk/showdance juli Kan du lide at danse? Og er du til rytmer og svedige moves? På kurset arbejder vi med forskellige trin, rytmer, koreografier og udtryk. Til de nyeste impulser fra musikverdenen danser vi bl.a. FUNK - en stilart, som bruges i de fleste musikvideoer og er et mix af hip hop, street- og mtv-dance. Der er fokus på krop, trin, koreografi og personlig stil. Vi vil også kaste os ud i koreografier indenfor den mere showprægede dansestil, som f.eks. involverer danse med hatte og stole. Vi mixer de forskellige stilarter sammen, og måske laver vi et danseshow, som vi optræder med. Kurset henvender sig til alle danseglade - uanset alder, niveau, køn og størrelse. Du behøver ikke at have danset før, men det vil naturligvis være en fordel. Det kræver sved, energi og hårdt arbejde - men vi har det samtidig sjovt! Niveauet tilpasses deltagernes forudsætninger. Udover idræt, er der tilbud om at deltage i følgende almene valgfag: - Kommunikation - Kreativt værksted - Musik og samspil - Massage Parallelt med kurset Funk/ showdance gennemføres kurserne Indendørs volley, Familiekursus, Beachvolley og Windsurfing. På de almene valgfag og ved alle aftenarrangementer deltager kursister fra alle kurser. Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til kursusleder Ulla Wolff på tel

12 På vej til finere madlavning over bål og meget mere

13 Havkajak og luksus-friluftsliv august Tag en uge med havkajak og friluftsliv på programmet. Tilføj 40 friske kajakentusiaster, så har du ingredienserne til et kursus i storslåede omgivelser på Idræts-højskolen i Sønderborg! Skolen råder over 20 kajakker af forskellig type, og vi giver på kurset en grundig indføring i, hvordan de bruges. Så hvis du overvejer et kajakkøb, er her en glimrende mulighed for at afprøve forskellige bådtyper inden købet. Kurset vil bl.a. indeholde: - Ro- og redningsteknik - Førstehjælp - Turplanlægning - Udstyrslære Der kræves ingen forudsætninger for deltagelse i kurset, og vi lægger niveauet efter deltagernes ønsker og færdigheder. En stor del af kurset foregår under åben himmel. Vi er luksus-mennesker i den forstand, at vi ikke lever primitivt i naturen, men i stedet koncentrerer os om af-grænsede aktiviteter i det fri. Det kan f.eks. være (finere) madlavning over bål Mountainbike, Klatring og Geo-caching (skattejagt med GPS). Vi udnytter skolens smukke beliggenhed ved vandet og tæt på storslået natur, og de mange muligheder, det giver. Der vil være mulighed for at skifte hold i ugens løb, ligesom vi alle vil være sammen om mange aktiviteter. På alle områder bliver der undervist efter retningslinjer givet af havkajak-sammenslutningen. Der er plads til 40 kursister. Holdet vil pga. sikkerhed og begrænsninger i udstyr blive inddelt i 2 grupper efter færdighedsniveau i kajak. Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til kursusleder Sune Roed Andersen på tel

14 urser Det sjove ved at dele værelse med en ukendt er, at man bagefter slet ikke kan forstå, at man ikke kendte hinanden for bare en uge siden

15 Navn Cpr. nr. Adresse Postnr./by Tel. Praktiske oplysninger Tilmelding 1. Windsurfing juli Beachvolley juli 2007 Kursuspriser Kursusprisen er kr pr. uge. Prisen inkluderer undervisning, kost og indkvartering i dobbeltværelse med bad og toilet på gangen. Indkvartering på enkeltværelse kan bestilles særskilt mod et tillæg på kr Ønskes dobbeltværelse med eget bad og toilet, er merprisen kr. 300 pr. person. Leje af sengelinned samt ét håndklæde er inkluderet i prisen. Det vil være en god idé at medbringe badehåndklæder. Ankomst og afrejse Ankomst sker første kursusdag i tidsrummet mellem kl og Afrejse er sidste kursusdag kl Tilmelding Udfyld tilmeldingskuponen og send den til skolen eller tilmeld dig via Når din optagelse er bekræftet, beder vi dig indbetale et depositum på kr Restbeløbet betales senest en måned før kursusstart. 3. Indendørs volley juli Funk/showdance juli Havkajak/friluftsliv august Medlem af elevforeningen, årgang: Jeg ønsker indkvartering på enkeltværelse med håndvask (Merpris kr. 500) Jeg ønsker indkvartering på dobbeltværelse med bad og toilet (Merpris kr. 300) Medlemmer af Idrætshøjskolens Elevforening får et tilskud på kr Jeg ønsker indkvartering på dobbeltværelse med håndvask Jeg ønsker vegetarkost Evt. øvrige tilmeldinger på samme adresse: Navn Cpr. nr. Vegetarkost Send eller fax tilmeldingen til: Idrætshøjskolen i Sønderborg Friheds Allé Sønderborg Fax:

16 Vi ses til sommer på Idrætshøjskolen i Sønderborg besouled Friheds Allé Sønderborg Tlf Fax admin@ihs.dk 3 min. til centrum 2 min. til strand og skov 1 sek. til hjertet Faciliteter: Idrætshal Idrætssal Aerobic-/spejlsal Styrketræningslokale Testcenter Svømmehal Sauna Kreativt værksted Foredragssal Musiklokale Fodboldbaner Beachvolleybaner Beachhåndboldbane Klatrevægge Badestrand Surf- og sejlfarvand Kajakker Kanoer Sejlbåde Surfudstyr IT-rum Cykelcrossbane Frisbee-golfbane Petanquebaner Multi-/forhindringsbane Bålplads IHS

Idræt og livskvalitet Midt i livet Motion og kultur Idræt og oplevelse

Idræt og livskvalitet Midt i livet Motion og kultur Idræt og oplevelse www.ihs.dk Idræt og livskvalitet Midt i livet Motion og kultur Idræt og oplevelse Seniorkurser 07 Motion i stedet for piller Fællesskab i stedet for ensomhed Kultur i stedet for underholdning Kvalitet

Læs mere

www.ihs.dk Familie 07

www.ihs.dk Familie 07 www.ihs.dk Dans med familien KR. HIMMELFARTSFERIEN, 16. - 20. MAJ 2007 Formiddag Piger (9-17 år): På utallige opfordringer arrangerer Idrætshøjskolen i Sønderborg nu et dansekursus for fami- Drenge (9-17

Læs mere

[ out of office ] Kompetence-TRÆNINGSPLADS for erhvervslivet

[ out of office ] Kompetence-TRÆNINGSPLADS for erhvervslivet [ out of office ] Kompetence-TRÆNINGSPLADS for erhvervslivet Flyt jer fysisk og ryk mentalt Få inspiration og opnå værdifuld læring til et nyt og forbedret teamwork på arbejdspladsen. Styrk jeres evner

Læs mere

www.ihs.dk Dans 07 Birgitte Gyrd

www.ihs.dk Dans 07 Birgitte Gyrd www.ihs.dk Dans 07 Birgitte Gyrd Dans 07 4. - 9. april 2007: Argentinsk tango 16. - 20. maj, Kr. himmelfartsferien: Dans med familien 25. juni - 1. juli 2007: Dans, dans, dans 1 9. - 25. juli 2007: Dans,

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Nyd faciliteterne og den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg og gå hele runden på Benniksgaard Golfcenter.

Nyd faciliteterne og den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg og gå hele runden på Benniksgaard Golfcenter. g o l f o g h øj s k o l e t i d t i l g o l f u g e k u r s e r 2011 Nyd faciliteterne og den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg og gå hele runden på Golfcenter. Idrætshøjskolen i Sønderborg

Læs mere

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret!

Sportscamp 5 Egmont. Højskolen i Hou 15.-17. april 2016. du er inviteret! Sportscamp 5 Egmont Højskolen i Hou 15.-17. april 2016 du er inviteret! Sportscamp Sportscamp er en weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi,

Læs mere

Nordfyns Højskole. Korte kurser.

Nordfyns Højskole. Korte kurser. Nordfyns Højskole Korte kurser www.nordfyns.nu Om Nordfyns Højskole Du er kommet til en lille hyggelig højskole i landsbyen Harritslev udenfor Bogense. Vi glæder os til at være med til at give dig en fantastisk

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 26. juni - 2. juli 2016 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på

Læs mere

Kursusprogram for GF 2016 på IHS i Sønderborg

Kursusprogram for GF 2016 på IHS i Sønderborg Kursusprogram for GF 2016 på IHS i Sønderborg Fra onsdag d. 5/10 til fredag d. 7/10 inviterer GI til kursus, generalforsamling og fest på Idrætshøjskolen i Sønderborg, Friheds Allé 42, 6400 Sønderborg.

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2019 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

SommerCamp 2016. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler

SommerCamp 2016. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler SommerCamp 2016 Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler 1 SommerCamp 3 ugers højskole for 1.500 kr. 3 gode grunde til at tage på SommerCamp Studieforberedelse Vejledning Fællesskab 3 højskoler afholder

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september

TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september TUMLINGELEG for børn fra 1-3 år. Onsdag kl. 16:30 17:25 Starter i uge 37, d. 9. september Pris: 325,00 kr. for en voksen og et barn Instruktør: Helle Tag mor, far eller en anden voksen med til tumlingeleg.

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

SommerCamp 2015. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler

SommerCamp 2015. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler SommerCamp 2015 Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler 1 2 SommerCamp 3 ugers højskole for 1.500 kr. 3 gode grunde til at tage på SommerCamp Studieforberedelse Vejledning Fællesskab 3 højskoler

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus SKRIV DIN LIVSHISTORIE 21.10.18 27.10.18 Ekstra kursus PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling

Læs mere

Kampagnemagasin nr. 2-2008

Kampagnemagasin nr. 2-2008 Kampagnemagasin nr. 2-2008 Motionér med familien på højskole - Aktiv ferie på Sydfyn Haderslev går forrest i Arbejdspladsen Motionerer kampagnen - Alle medarbejdere i kommunen deltager gratis Af: Jakob

Læs mere

Kurser 2014-2015. Drammelstrupvej 15 - Tirstrup 8400 Ebeltoft tlf. 87 52 91 20 e-mail: post@djfh.dk www.djfh.dk

Kurser 2014-2015. Drammelstrupvej 15 - Tirstrup 8400 Ebeltoft tlf. 87 52 91 20 e-mail: post@djfh.dk www.djfh.dk Kurser 2014-2015 LANGT HØJSKOLEOPHOLD Kursus 2-14 fra den 10. august 2014 i 12 eller 18 uger Kursus 1-15 fra den 4. januar 2015 i 12 eller 22 uger Kursus 2-15 fra den 9. august 2015 i 12 eller 18 uger

Læs mere

SommerCamp 2011. Sommerhøjskole med støtte fra Integrationsministeriet

SommerCamp 2011. Sommerhøjskole med støtte fra Integrationsministeriet SommerCamp 2011 Sommerhøjskole med støtte fra Integrationsministeriet 1 SommerCamp 3 ugers højskole for 1.500 kr. Er du ung og har anden etnisk baggrund end dansk, giver Integrationsministeriet støtte

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

Patchwork ASKOV HØJSKOLE

Patchwork ASKOV HØJSKOLE Patchwork 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Patchwork får du mulighed for at fordybe dig i patchwork, samtidig med, at du sammen med hele holdet får indblik i nye tendenser og brydninger

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 17.02.19 23.02.19 PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

SommerCamp 2013. Sommerhøjskole med støtte fra Integrationsministeriet

SommerCamp 2013. Sommerhøjskole med støtte fra Integrationsministeriet SommerCamp 2013 Sommerhøjskole med støtte fra Integrationsministeriet 1 2 SommerCamp 3 ugers højskole for 1.500 kr. Er du ung og har anden etnisk baggrund end dansk, giver Integrationsministeriet støtte

Læs mere

Sportsweekend. du er inviteret! 5 Egmont Højskolen. Villavej 25, 8300 Odder september 2017

Sportsweekend. du er inviteret! 5 Egmont Højskolen. Villavej 25, 8300 Odder september 2017 Sportsweekend 5 Egmont Højskolen Villavej 25, 8300 Odder 1.-3. september 2017 du er inviteret! Sportsweekend Sportsweekend er weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret,

Læs mere

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE

PATCHWORK ASKOV HØJSKOLE PATCHWORK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 16. - 22. august 2009 Le, leg og lev vel! Sommerhøjskole arrangeret i samarbejde med Fountainhouse k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 Sommerhøjskolen arrangeres i samarbejde

Læs mere

SommerCamp 2014. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler

SommerCamp 2014. Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler SommerCamp 2014 Sommerhøjskole med støtte fra Satspuljemidler 1 SommerCamp 3 ugers højskole for 1.500 kr. 3 gode grunde til at tage på SommerCamp Studieforberedelse Vejledning Fællesskab 3 højskoler afholder

Læs mere

Tank op! Sommerkurser 2015

Tank op! Sommerkurser 2015 Tank op! Sommerkurser 2015 Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative fag som omdrej

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

JUDO SOMMERLEJR 2014

JUDO SOMMERLEJR 2014 JUDO SOMMERLEJR 2014 Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo Danmarks samlingspunkt - på tværs af generationer Søndag d. 27. juli - Lørdag d. 2. august GERLEV IDRÆTSHØJSKOLE Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve

Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008. En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve Et ugekursus på Brenderup Højskole : 13. - 19. Juli 2008 En Spirituel Rejse gennem meditation & kreativitet til centrering & kraft med Eskild Tjalve En spirituel rejse er en holistisk rejse hvor både tanke,

Læs mere

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE

EFTERSKOLEUGE FOR UNGE EFTERSKOLEUGE FOR UNGE 29. juni - 5 juli 2014 Efterskoleuge Tag på Baunehøj en uge og mærk fællesskabets forunderlige sus. Ugen er til dig som er 14-16 år og her kan du prøve, hvordan det er at gå på efterskole.

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE Bridge på Askov 20.08.17 26.08.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

Træning Teknik Motion Sjov Samvær

Træning Teknik Motion Sjov Samvær Judo sommerlejr 2015 Træning Teknik Motion Sjov Samvær JEON KI YOUNG KOREANSK JUDO LEGENDE 3 x VM GULD 1 X OL GULD ÅRETS GÆSTETRÆNER Søndag d. 26. juli - Lørdag d. 1. august Har du planlagt din sommerferie

Læs mere

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit

Læs mere

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk

NRUI I BEVÆGELSE. En klub i bevægelse. Aktiv forår i Næsbjerg og Rousthøje. www.nrui.dk Aktiviteterne er tiltænkt hele familien og vi håber på stor deltagelse, også fra folk som ikke tidligere har været aktive. Man behøver ikke at deltage i samme aktivitet hver gang - her er mulighed for

Læs mere

STRIK ASKOV HØJSKOLE

STRIK ASKOV HØJSKOLE STRIK 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

P-FAG. Valghæfte 2012-2013. Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig

P-FAG. Valghæfte 2012-2013. Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig P-FAG Valghæfte 2012-2013 Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig Brorsonskolen p-fag 2012/2013 Kære elever og forældre. Brorsonskolen tilbyder alle elever i 6. og

Læs mere

BROWNSEA. Deltagerantal Min 12 og max 40 deltagere.

BROWNSEA. Deltagerantal Min 12 og max 40 deltagere. Forår 2010 BROWNSEA I 1907 afholdt Baden-Powell den første spejderlejr i verden. Lejren blev afholdt for en gruppe drenge på Brownsea Island, en lille ø nær Pool i det sydvestlige England. Her boede og

Læs mere

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet -

Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Sommerkurser 2016 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 10.11.19 16.11.19 Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

DYKNING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN

DYKNING FAKTA GODT AT VIDE OM AKTIVITETEN DYKNING DYKNING Til dykning lærer du at bevæge dig under vandet og får en god fornemmelse for din krop og din vejrtrækning. Når du skal lære at dykke, er der både teoriundervisning på land og praktisk

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 13.05.18 19.05.18 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det

Læs mere

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE

Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Patchwork - Strik 02.11. 08.11.15 ASKOV HØJSKOLE Fælles for begge kurser Motion for alle. Undgå stivhed i nakke og skuldre ved Charlotte Aagaard Nielsen. Morgensang og sangaften med Kristian la Cour. Ingrid

Læs mere

Skriv din livshistorie november 2018

Skriv din livshistorie november 2018 Skriv din livshistorie 11.-17. november 2018 Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er samtidig

Læs mere

Nordfyns Folkehøjskole KORTE KURSER VELKOMMEN

Nordfyns Folkehøjskole KORTE KURSER VELKOMMEN KORTE KURSER VELKOMMEN OM NORDFYNS FOLKEHØJSKOLE er en lille hyggelig højskole i landsbyen Harritslev få kilometer fra kystbyen Bogense. Skolen er omgivet af skøn natur, der opfordrer til både ro og inspiration.

Læs mere

Strik ASKOV HØJSKOLE

Strik ASKOV HØJSKOLE Strik 05.11.17 11.11.17 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset Strik får du mulighed for at fordybe dig i emnet strik, samtidig med at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for

Læs mere

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV

SOMMERJAZZ PÅ ASKOV SOMMERJAZZ PÅ ASKOV 02.06.19 08.06.19 Åbn saxofonkassen, børst støvet af bassen, få rørt tangenterne og find trommestikkerne frem! På dette jazzkursus spiller vi en god gang jazzmusik! Vi dyrker glæden

Læs mere

Broderi

Broderi Broderi 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

Spring, rytme og dans på højt niveau. Centre of Movement. - en uge med bevægelse og oplevelse

Spring, rytme og dans på højt niveau. Centre of Movement. - en uge med bevægelse og oplevelse Spring, rytme og dans på højt niveau Centre of Movement - en uge med bevægelse og oplevelse 30. juli - 5. august 2017 2 Gymnastik og dans på højt niveau WHAT? En uge hvor dygtige gymnaster og instruktører

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter

Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus. 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Dansere og spillefolk indbydes til... Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 30.-31. maj i Stoholm Fritids- og Kulturcenter Lederuddannelse og inspirationskursus 2015 Lørdag den 30. maj kl. 9.00 til

Læs mere

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 17.09.17 23.09.17 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov I sommeren 2016 fandt tre heldige og ihærdige amatørarkæologer den hidtil største guldskat fra Danmarks vikingetid.

Læs mere

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand

Åbent Vand Inspirationsdag DGI Svømning. Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand DGI Svømning Åbent Vand Inspirationsdag 2018 Styrk dig selv som svømmer og træner i åbent vand Lørdag d. 18. august kl. 10-16 ved Marselisborg Lystbådehavn 2 Vær med, når DGI åbner dørene til den første

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

STRIK

STRIK STRIK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er der

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE. Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Bridge på Askov 15.05.17 21.05.17 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis, og hvor det

Læs mere

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE

SØLVSMYKKER ASKOV HØJSKOLE SØLVSMYKKER 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst

Læs mere

Motion skal der til. En inspirerende uge om motion. Uge 30. Dato 24/7-30/7

Motion skal der til. En inspirerende uge om motion. Uge 30. Dato 24/7-30/7 2016 skal der til En inspirerende uge om motion Uge 30 Dato 24/7-30/7 Side 2 Side 11 MOTION SKAL DER TIL, uge 30 Et liv uden motion kan udvikle sig til at blive et liv fyldt med fysiske skavanker i stedet

Læs mere

Kitesurfing begynderkursus. Windsurfing

Kitesurfing begynderkursus. Windsurfing Windsurfing Kitesurfing begynderkursus Eastwind Surf School. Intro eller begynderkursus Intro 3 timer/ Begynder 3 timer pr. dag, 3 dage. Balka Strand v. livreddertårnet. Alle dage kl. 10.00-13.00 og 14.00

Læs mere

Lange kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Lange kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Lange kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Japansk På Bosei får du undervisning i japansk hver dag! Det kræver tid og fokus at lære japansk, og det får du på Bosei. Det er det eneste sted ud over universiteterne,

Læs mere

Nyd faciliteterne & den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg & gå hele runden på Benniksgaard Golf Course, Alssund Golfklub & Nordborg

Nyd faciliteterne & den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg & gå hele runden på Benniksgaard Golf Course, Alssund Golfklub & Nordborg g o l f o g h øj s k o l e t i d t i l g o l f u g e k u r s e r 2013 Nyd faciliteterne & den smukke beliggenhed på Idrætshøjskolen i Sønderborg & gå hele runden på Benniksgaard Golf Course, Alssund Golfklub

Læs mere

Skolerne i Oure Sport & Performance since 1987

Skolerne i Oure Sport & Performance since 1987 Skolerne i Oure Sport & Performance since 1987 Jesper Henriksen Medlem af Højskolens daglige ledelse jh@oure.dk Skolerne i Oure blev etableret i 1987 og består af Oure Efterskole, Oure Gymnasium og Oure

Læs mere

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE

Bridge på Askov ASKOV HØJSKOLE Bridge på Askov 19.08.18 25.08.18 ASKOV HØJSKOLE Har du lyst til at spille bridge, og vil du samtidig udbygge din viden, så er det lige et kursus for dig. Et kursus, hvor der veksles mellem teori og praksis,

Læs mere

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk »Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk Velkommen til Djurslands Folkehøjskole Jeg vil gerne byde dig velkommen på vores

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2016. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2016. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2016 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Ud i naturens spisekammer 03.07.16 09.07.16

Ud i naturens spisekammer 03.07.16 09.07.16 Ud i naturens spisekammer 03.07.16 09.07.16 Hvordan smager den danske natur? Vi finder ud af det, når vi sammen sanker fra havet, markerne og den vilde natur og pepper klassiske retter op med naturlige

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Skriv din livshistorie februar 2017

Skriv din livshistorie februar 2017 Skriv din livshistorie 19.-25. februar 2017 Skriv om dit liv - for når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

ELEV MED HEST LOVSANG SAMMENSPIL STØTTEDANSK

ELEV MED HEST LOVSANG SAMMENSPIL STØTTEDANSK Helårs valgfag ELEV MED HEST På LME har vi indledt et samarbejde med Ellum Rideklub, så du mulighed for at passe din hest, mens du går på efterskole. Rideklubben ligger kun 3 km fra efterskolen, her kan

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

P-FAG. Valghæfte Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig

P-FAG. Valghæfte Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig P-FAG Valghæfte 2013-2014 Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud har til dig p-fag 2013/2014 Kære elever og forældre. tilbyder alle elever i 6. og 7. klasse at deltage i en P- fagsordning med

Læs mere

Å-Strand. Sommerhøjskole 2014. Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Å-Strand. Sommerhøjskole 2014. Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Å-Strand Sommerhøjskole 2014 Å Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2014 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Senioruge Uge 29: Ferie med oplevelser Uge

Læs mere

SKYUMCAMP 26-30 JUNI

SKYUMCAMP 26-30 JUNI SKYUM 26-30 JUNI 2016 GENEREL INFO GLÆDEN VED SPORTEN OG STÆRKT FÆLLESSKAB SkyumCamp er et sommerophold for dig, som vil dyrke masser af sport og have en smagsprøve på livet som efterskoleelev på Skyum.

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2018 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Hvert år giver vi mere end 400 elever mod på en sundere livsstil. Vi tilbyder korte

Læs mere

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-)

Glæder mig rigtig meget til at møde jer, lære jer at kende og hjælpe jer mod jeres mål. Vi ses ;-) Aarhus 1900 CÆCILIE Jeg er 24 år og kommer oprindeligt fra Aalborg, hvor jeg har læst idræt i et år på Aalborg Universitet. Jeg følte for at prøve noget nyt, og jeg valgte at tage overlov fra studiet for

Læs mere

TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE

TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE TILMELDING TIL SKYUM IDRÆTSEFTERSKOLE Navn: vil gerne optages som elev på Skyum. Når du bliver optaget som elev på Skyum Idrætsefterskole får du samtidig en opkrævning på 500,-. Beløbet er et rent indskrivningsgebyr,

Læs mere

SPIL BRIDGE PÅ HØJSKOLE

SPIL BRIDGE PÅ HØJSKOLE SPIL BRIDGE PÅ HØJSKOLE Egå Ungdoms-Højskole Eghøjvej 31 8250 Egå Bridgekursus på Egå Ungdoms-Højskole HUSK PORTO 29.juni - 5. juli 2014 Spil bridge på højskole er et kursus i bridge på alle niveauer.

Læs mere

Sommerkurser en sund vej i livet -

Sommerkurser en sund vej i livet - Sommerkurser 2017 - en sund vej i livet - Ubberup Højskole er den største og mest erfarne livsstilshøjskole i Danmark. Vi tilbyder korte og lange høj skolekurser med ernæring, idræt, psykologi og kreative

Læs mere

Tænk, hvis du gik glip af

Tænk, hvis du gik glip af Tænk, hvis du gik glip af af noget i 2019 FRITID Tilmeld jer fantastiske, finurlige, fælles forårsoplevelser i ungdomsskolen. Se et lille udvalg inde i folderen. tilmelding på vusk.dk Dette arrangement

Læs mere

Ta på sommerhøjskole. - og bliv bedre til dansk og matematik på tre uger

Ta på sommerhøjskole. - og bliv bedre til dansk og matematik på tre uger Ta på sommerhøjskole - og bliv bedre til dansk og matematik på tre uger 1 Sommerhøjskole 2018 - et tre-ugers intensivt læringsforløb 1 Hvad er intensive læringsforløb? 2 Egå Ungdoms-Højskole 3 Rønde Højskole

Læs mere

Agerskov Kristne Friskole. Valgfagshæfte. Skoleåret 2017/18. Valgfag Side 1

Agerskov Kristne Friskole. Valgfagshæfte. Skoleåret 2017/18. Valgfag Side 1 Agerskov Kristne Friskole Valgfagshæfte Skoleåret 2017/18 Valgfag Side 1 Valgfag pa AKF Du sidder nu med papirer, der fortæller hvilke valgfag, der er mulighed for at vælge i efteråret 2017 og foråret

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE

Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE Ud i naturens spisekammer 05.07.15 11.07.15 ASKOV HØJSKOLE Vores land er et fantastisk forrådskammer. Fra havet, markerne og den vilde natur får vi nogle af verdens fineste råvarer. Dette kursus er for

Læs mere

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING

FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING FAMILIEHØJSKOLE NATUR KUNST - FORTÆLLING 13.10.19 19.10.19 PROGRAM Fællesskabende Familiehøjskole Vi glæder os til at se dig og din familie her på Askov Højskole. I denne uge bliver du og din familie ført

Læs mere

Har du et eller flere overvægtige børn i alderen 8 13 år og er du interesseret i at ændre på den situation, er dette kurset, du har ventet på.

Har du et eller flere overvægtige børn i alderen 8 13 år og er du interesseret i at ændre på den situation, er dette kurset, du har ventet på. Familie, filosofi og outdoor (6. juli - 12. juli 2008) Familie Har du et eller flere overvægtige børn i alderen 8 13 år og er du interesseret i at ændre på den situation, er dette kurset, du har ventet

Læs mere

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011

FAMILIEKUR SER SOMMER 2011 KUNSTLEGEPLADS 24.-30. juli CIRKUS 3.-9. juli 10.-16. juli ROLLESPIL 17.-23. juli HJEMMELAVEDE SPIL - SKULPTUR - FOTO FUNKY FAMILIE 24.-30. juli FANTASI - HYGGE - FORTÆLLING DOGCAMP 3.-9. juli SAMMENSPIL

Læs mere

Om undersøgelsen. Sådan udfylder du skemaet

Om undersøgelsen. Sådan udfylder du skemaet Om undersøgelsen Det spørgeskema, du skal til at udfylde, indeholder spørgsmål om din brug af naturen og dine oplevelser med at være aktiv i naturen. Der er også nogle spørgsmål, som handler om, hvordan

Læs mere

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk

»Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk »Alle har ret til et fedt højskoleophold«drammelstrupvej 15 Tirstrup 8400 Ebeltoft Tlf. 87 52 91 20 www.djfh.dk post@djfh.dk Velkommen til Djurslands Folkehøjskole Jeg vil gerne byde dig velkommen på vores

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De seks sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver sunde, hjælpsomme og positive

Læs mere

JUDO SOMMERLEJR 2016. Årets gæstetrænere, - vores gode venner fra Tokai KENJI MITSUMOTO NAOYA HARAGUCHI. Træning Teknik Motion Sjov Samvær

JUDO SOMMERLEJR 2016. Årets gæstetrænere, - vores gode venner fra Tokai KENJI MITSUMOTO NAOYA HARAGUCHI. Træning Teknik Motion Sjov Samvær JUDO SOMMERLEJR 2016 Træning Teknik Motion Sjov Samvær Årets gæstetrænere, - vores gode venner fra Tokai KENJI MITSUMOTO NAOYA HARAGUCHI Ankomst 31.07 Afrejse 06.08 GERLEV IDRÆTSHØJSKOLE Har du planlagt

Læs mere