Siden sidst (juli 2012):

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Siden sidst (juli 2012):"

Transkript

1 Nyhedsbrev oktober 2012 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion og fotos for dette nyhedsbrev: Poul-Erik Neergaard. Siden sidst (juli 2012): juli: Overnatningstur til Fænø Kalv. Turen blev slået op af Struer Kajaknet. Tanja var klar til nye oplevelser og synes flere skulle have muligheden og lagde den på vores forum. Fra klubben deltog også Svend Munk og undertegnede. Lillebælt, hvor Fænø Kalv ligger, er et smukt farvand med udfordringer i form af mange fartøjer af alle arter på vandet og strømforhold. Det hele bør opleves; men med respekt derfor. At marsvin nærmest er en selvfølge her, og vejret var perfekt, skal der ikke klages over. Forsøg med tirsdags ro-/vandreture. Anette gjorde i juli forsøg på at samle deltagere til kombinerede ro-/vandreture. Det blev ikke til meget i denne omgang; men fra tidligere ture, som sidste års Æbelø-tur og årets Ø-Hoptur har der været gode erfaringer med en kombination at de to motionsformer. Mon ikke det forsøges taget op igen. Billede: På vej hjem fra Fænø Kalv. Torsdagsroning. Mange medlemmer, heriblandt de nye fra årets frironingskursus, har været med på torsdagsroningerne. Der har været korte såvel som lidt længere ture, og der er blevet øvet lidt teknik.

2 August: Andre på fjorden. Lars D. havde besøg af nogle kajakroere fra Snaptun, der gerne ville se fjorden. Hans Stokholm Kjer, der er i gang med at ro Danmark Rundt i etaper, var på Mariager Fjord. Flere kajakroere, heriblandt et par fra MKK, havde fornøjelsen af at møde ham og følge ham på lidt af hans spændende forehavende. Han kan i øvrigt følges ved at Google kajaktrip.dk 25. august: Frironingsprøve. Ved årets frironingsprøve bestod 9 nye medlemmer. Tillykke til disse. Vi har heldigvis, efterfølgende set flere af dem på Fjorden; men håber, at alle, af og til, vil vise sig. Det er jo først nu, der er åbnet op for alle de store flotte oplevelse, hyggeligt samvær og god motion. De fleste nye kajakroere synes, at en tur til Katbjerg Odde er en lang og udmarvende tur. Dog vil de fleste efter yderligere en sommers hyggelige ture af forskellig længde kunne tage turen til Hobro eller Hadsund og retur, og stadig have lidt energi til over. Kroppen vænnes til det og styrkes. Dog skal man altid øge turenes længde med en vis forsigtighed. Tænk altid på håndled og skuldre. De kan blive ømme; men det må ikke gøre ondt! Ved tilløb til smerte bør man straks snakke med mere erfarne roere herom. 26. august: Tur på Mariager Fjord med Nappedam Kajak. Turen blev aflyst, da Nappedam Kajak meldte fra. Efterfølgende må det erkendes, at det var en fejl at aflyse. Vi burde have gennemført, da der var nok tilmeldte fra MKK til, at det kunne have været en god tur. Jeg beklager fra min side, og har noteret dette. Læren er, at opslåede ture gennemføres så vidt det er forsvarligt. Billede: Torsdagsroning på Mariager Fjord september: Overnatningstur til Jeginø. Struer Kajaknet havde inviteret Mariager til en hyggetur på Limfjorden med overnatning på Jeginø. Tanja havde igen påtaget sig at formidle dette, og det lykkedes ganske pænt, da 8 medlemmer fra MKK deltog. Det blev en flot, god, hyggelig, hård og lærerig tur. En af de ture deltagerne længe vil huske. En stor tak til Struer Kajaknet for at tænke på os. 16. september: Silkeborgsøerne. Mellerup Havkajak havde inviteret medlemmer af MKK til at deltage på deres årlige tur på Silkeborgsøerne. 12 af deltagerne er medlem af MKK. Det var en af de gode dage. Turen var med indlagt vandretur op til toppen af Himmelbjergen.

3 27. september: Roning i måneskin. Torsdag, den 27. september, var sidste torsdag i år med fællesroning. Klubbens bestyrelse var kommet frem til, at det skulle prøves med en aften/mørkeroning. Da det samtidig næsten skulle være fuldmåne, kunne en sådan tur blive flot. Det meste af denne dag regnede det. Det var rigtigt øv, og holdt givetvis nogle tilbage. De 8, der valgte at tage på tur, blev dog belønnet. Kl. 18 holdt regnen. Der blev roet ud på fjorden - over på nordsiden, kaffen blev nydt, lyset svandt; men samtidig klarede det op, og månen lyste, så man kunne finde vej over fjorden tilbage til Mariager. Mottoet må endnu engang være: Planlæg en tur og gennemfør den, hvis det ellers er forsvarligt! Billede: Aftenskumring over Fjorden. 29. september: Løvfaldstur. Da vi har nogle vanedyr i foreningen, og da Helgenæs nu engang er et fantastiske flot, spændende og mytedannende sted, var Helgenæs igen i år stedet, hvor turen skulle afholdes. Kort før turen tog nogle deres egen tolkning af vejret og blev lidt usikre. Turen var dog lagt ud som en tur for alle klubbens medlemmer, så afviklingen skulle foregå under hensyntagen hertil. Turen med dens 10 deltagere startede med rundstykker i tørvejr, læ og lun luft på østsiden. Efter knapt en times roen gjorde vi holdt for at få en tår kaffe. Efterfølgende times roen blev en meget blandet affære. Først i læ på fladt vand, herefter i styrtende regn og hagl samt lidt rusk, for de sidste tre km til Slettehage at være i bølger på cm. (Helt tæt på kysten var der roligere). Stadig godt tilpasse spiste vi i Madpakkehuset ved Slettehage Fyr, alt imens et par lette byger passerede. Da Slettehage let giver fobi af en eller anden afart, valgte ledelsen af ro tilbage samme vej som vi kom. Dette gav mulighed for at ro det første stykke med god rygvind, og dem der ønskede det fik mulighed for nogle fornuftige surf lidt længere ude på Kattegat. Efter de første tre km kom vi i læ med ret fladt vand; men fortsat lidt rygvind. Kort før vi var tilbage ved bilerne blev vi mødt af endnu en kraftig byge med regn, hagl og lyn. Da vi var ved bilerne, klarede det op, og vi kunne nærmest pakke i solskin. På grund af den gode medvind var vi for tidligt tilbage og droppede den fælles pizza i Rønde. En helt igennem god tur med megen snak, omskifteligt vejr, sæler (og marsvin, som var svære at se i bølgerne), ingen uheld - bare fint. Igen: Planlæg en tur og gennemfør den, hvis det ellers er forsvarligt!

4 Billede: Løvfaldsturen Her mellem Lyshage og Slettehage. Fremadrettet: Fællesroning og individuelt arrangerede ture. Se ofte på "Forum". Husk dog: Vejr- og vandtemperatur kræver en passende varm og beskyttende beklædning, og at man minimum er to, der ror sammen! Husk ved fællestransport, at da det er rimeligt dyrt at holde bil, betales der normalt kr. 0,50 pr. km som passager samt kr. 20,00 for transport af kajak. Dette skal ses i relation til at det næppe er muligt at holde bil til under tre kr./km! (Der er en grund til at statens officielle takst er kr. 3,80) Lørdage: Fællesroning kl. 12:00.. Det er håbet, at mange nye, såvel som mere erfarne medlemmer vil være at træffe i kajak på Fjorden til klubbens fællesroninger lørdag eftermiddag. Her er der mulighed for såvel korte som lidt længere roture. Der kan spørges ind til kajakroningens mange facetter, der kan hygges og naturen kan nydes. Oktober-november: Måneder, hvor alle kan være med på vandet. Det er fortsat om at benytte sig af mulighederne. Luft- og vandtemperaturer er rimelige, og hvis man har lidt hang til friluftsliv, så er havkajak-sejlads ikke det værste, man kan bruge tid på. Dog som tiden går og temperaturen falder, skal der tænkes stadig mere på sikkerhed og lun/tør påklædning. Benyt muligheden for at se de falmende skove fra søsiden. Det er flot! Nyt, Nyt: Jørgen Thiellesen og Claus Holm planlægger roture de kommende tirsdag eller torsdag (eftermiddage). Hvis nogen har mulighed for at tage med, så hold jer orienteret via klubbens forum. Husk ved lån af klubkajak: Hvis du vil låne en klubkajak, er det en god ide at følge klubbens reglement om, at der skal reserveres forinden, på klubbens reservationsside. Det er forholdsvist nemt.

5 Opgaver, der slås op under Kajaksnak: Alle er velkomne til at melde sig på de opgaver, som fra tid til anden kommer under kajaksnak. Jo flere vi deltager i opgaveløsningen, jo mindre bliver der at lave for den enkelte. Ultimo november. Broen tages op. For dels at få broen efterset, dels for at undgå skader og vedligeholdelse i vinter, så er det bestemt, at broen tages op, sidst i november. Billede: Selv december måned har sine gode dage. Her i Vinteraktiviteter. Der arbejdes på et til to vinterarrangementer; men samtidig modtager bestyrelsen gerne ideer til flere. Mariagers havneplan. Mariagerfjord Kommune har fremlagt en masterplan for den del af havneområdet, hvor vores klub holder til. Dette er spændende læsning med stor betydning for klubben. 1. december: Næste Nyhedsbrev. 23. december Lillejuleaftensdagstur. Der roes en tur med efterfølgende glög og æbleskiver. Januar 2013: Overnatningstur Der vil forsøges afholdt en vinter overnatningstur. Herom senere. Svømmehal. Klubben vil leje svømmehallen i Hadsund 4 gange her i vinter. Disse vil komme til at ligge henholdsvist i januar, februar, marts og april juni 2013: Ø-hop tur Det tilstræbes at arrangere en bred tur i stil med 2012-turen. Turen kan være i et lidt andet farvand med tilsvarende muligheder.

6 Husk: Test dine redninger og sørg for at udstyret er i orden og passer til vejrudsigten. Spørgsmål kan altid rettes til klubbens bestyrelse. Godt efterår. Vi ses på vandet! Sponsor for Mariager Kajak Klub: Rimelig stor. Rimelig rar.

Siden sidst (2012-APR):

Siden sidst (2012-APR): Nyhedsbrev 2012 - JUL Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør og fotos for dette nyhedsbrev, når ikke andet

Læs mere

Siden sidst (2011-DEC):

Siden sidst (2011-DEC): Nyhedsbrev 2012 - APR Nyhedsbrevene vil blive udsendt ca. den 1. APR, 1. JUL, 1. OKT og 1. DEC. Der modtages gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktør for dette nyhedsbrev: Poul-Erik. Siden sidst

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

Velkommen til Horsens Kajakklub

Velkommen til Horsens Kajakklub Velkommen til Horsens Kajakklub Vi stiller trænere og materiel til rådighed og forventer så af dig, at du har lysten og viljen til: At lære at ro kajak At du efter endt træning deltager i den sociale del

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Siden er sidst revideret den 2. januar 2016 af GRL Om Kerteminde Kajakklub Kerteminde Kajakklub blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling og er således stadig en ny klub. Det betyder,

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Roning Sund og. sjov motion. i årevis

Roning Sund og. sjov motion. i årevis Roning Sund og sjov motion i årevis Hvordan får man på samme tid mulighed for at komme i god form, tabe sig (hvis nødvendigt), opnå personlige resultater, hygge sig sammen med gode kammerater og nyde oplevelser

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Mellerup Havkajak August Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Siden sidst. Åbent hus

Mellerup Havkajak August Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Siden sidst. Åbent hus Whaaaat et nyhedsbrev??!!! Jeg har ikke været så flittig til, at lave nyhedsbreve i år, så der er helt sikkert sket meget siden sidst Det har jeg skrevet en gang, i et nyhedsbrev, men nu skriver jeg det

Læs mere

Kanaltur i København

Kanaltur i København Kanaltur i København Lørdag den 4. september SKelskør ROklub Tidende www.skelskørroklub.dk Formand: Kristiane Kristiansen Stenmaglebjergvej 79 Mob.: 2511 4695 @: kristiane_kristiansen@yahoo.dk Næstformand:

Læs mere

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning.

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning. oklubs RO Formål Nyborg Roklubs kajakreglement har til formål at udstikke rammer, der tilgodeser både sikkerhed og trivsel i klubben. Det er ønsket at give medlemmerne de optimale muligheder, så de på

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Krogen vedtaget af bestyrelsen 2015-06-01. Bestemmelserne gælder i overensstemmelse med DKF s sikkerhedsbestemmelser både for klubbernes medlemmer og deres gæster og gælder for al roning

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015.

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Denne beretning burde have været udsendt elektronisk inden dette møde. Dette har et flertal i den siddende bestyrelse ikke ønsket alligevel så derfor bliver fremlæggelsen

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

HAVKAJAK TEAM NORD. HTN er mere end bare et havkajakkursus. Vi er en lille klub med et stort fællesskab

HAVKAJAK TEAM NORD. HTN er mere end bare et havkajakkursus. Vi er en lille klub med et stort fællesskab Hvis du følger HTN i et år vil du opleve meget mere end blot at blive fortrolig med at ro havkajak I løbet af et spændende år vil Havkajak Team Nord introducere dig til havkajak sporten Vi vil vejlede

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Nyhedsbrev Marts 2018

Nyhedsbrev Marts 2018 Nyhedsbrev Marts 2018 Siden sidst Antal roede kilometer i februar 2018 overgår februar måned sidste år. Totalt ligger vi på 10.411 km og er dermed nu allerede på linie med sidste års total opgjort efter

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Frigivelse i 2 tempi

Frigivelse i 2 tempi Version: 2018.04.24 Frigivelse.docx Side 1 af 5 Frigivelseskurser i 2 hastigheder Frigivelse Hvad skal man egentlig for at blive frigivet i havkajak i? Man skal kunne de færdigheder, som man skal kunne

Læs mere

Medlemsmøde i Fredericia Roklub. Den 21. April 2018 Holder vi Internt triatlon-stævne for FR. s medlemmer. Nærmere om program senere.

Medlemsmøde i Fredericia Roklub. Den 21. April 2018 Holder vi Internt triatlon-stævne for FR. s medlemmer. Nærmere om program senere. 2018 DATO TID AKTIVITET 3. april 19:00 Tirsdag den 3. April kl. 19,00 er der igen sangaften i Fredericia Roklub. 8. april 11:00 12.- 14. April Se tekst 17.April Standerhejsning Efter standerhejsningen

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Krogen vedtaget af bestyrelsen 2015-06-01. Bestemmelserne gælder i overensstemmelse med DKF s sikkerhedsbestemmelser både for klubbernes medlemmer og deres gæster og gælder for al roning

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Lørdag den 7. April kl.9,00 er der klubrengøring. "Bro motion er go motion"

Lørdag den 7. April kl.9,00 er der klubrengøring. Bro motion er go motion 2018 DATO TID AKTIVITET 3. april 19:00 Tirsdag den 3. April kl. 19,00 er der igen sangaften i Fredericia Roklub. Lørdag den 7. April kl.9,00 er der klubrengøring. 7. April 9:00 8. april 11:00 12.- 14.

Læs mere

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2016 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Andres J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren.

Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren. Missjø skærgården 2008 et eldorado for havkajakroeren. I sommerferien 2008 tog Inger Marie og jeg færgen fra Frederikshavn til Gøteborg. Krydsede (med bil ) østover og ramte den sydsvenske skærgård med

Læs mere

Skelskør Roklub Kajak Reglement.

Skelskør Roklub Kajak Reglement. Skelskør Roklub Kajak Reglement. 1. Formål og gyldighed. 1Al kajakroning i Skelskør Roklubs regi følger de sikkerhedsbestemmelser, der er udarbejdet Dansk Kano og Kajak Forbund. 2Dette reglement, som er

Læs mere

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km.

Turoversigt 2014. 13. 14. Juni - Skibelund tur. Start: Fredag d.13.6 kl 17:00. Hjemkomst: Lørdag til frokost. Turlængde: 2 x 11 km. Turoversigt 2014 13. 14. Juni - Skibelund tur Start: Fredag d.13.6 kl 17:00 Hjemkomst: Lørdag til frokost Turlængde: 2 x 11 km Medbring: Madpakke og drikkevarer til fredag aften Der er frisk vand på pladsen

Læs mere

Om Kerteminde Kajakklub

Om Kerteminde Kajakklub Version: 24-04-2018.docx Side 1 af 8 blev etableret i juni 2005 ved en stiftende generalforsamling i juni og er således stadig en ny klub. Det betyder, at der stadig hersker en udbredt pionerånd og en

Læs mere

Vind mellem 4 og 8 m/sekundet og bølger. Oppakning som til tur eller vægt svarende til det (20 30 kg).

Vind mellem 4 og 8 m/sekundet og bølger. Oppakning som til tur eller vægt svarende til det (20 30 kg). Havkajakinstruktør Arbejdspapir og uddybning til vejledende retningslinier Revideret 18 maj 2004 Gramattisk rettet 21 sep 2004 Kendt farvand: Sommerhalvåret: Aspiranten skal være bekendt med områdets specielle

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Nyborg Roklubs ROREGLEMENT

Nyborg Roklubs ROREGLEMENT Roreglementet gælder for alle medlemmer og for alle bådtyper, undtagen kajakker. Kajakker har et særskilt reglement. Ved tilfælde af kæntring, og hvor båden efterlades, ring 114 og til en fra Nyborg Roklubs

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen

Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Begynder kursus 2017 Turkajak - Kajakklubben Krogen Klubhuset åbner en halvtime før kursisterne skal være klar omklædte. Instruktører: Lisa - Birgit M. - Anders J. Hjælpeinstruktør: Anette, Program Efter

Læs mere

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i kajakker

Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i kajakker Godkendt af bestyrelsen den 20. juni 2012 Reglement for Strib Ro- og Kajakklub Roning i kajakker Kajakreglement Dette reglement er gældende for de af Strib Ro- og Kajakklubs medlemmer, der måtte ønske

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart

Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart Sidst revideret Maj 2015 Sikkerhedsbestemmelser for Kajakklubben Strømmen Middelfart 1. Formål og gyldighed Formålet med sikkerhedsbestemmelserne er at fremme sikker kajakroning i Kajakklubben Strømmen.

Læs mere

Reglement for Ro-sikkerhed, herunder frigivelse af roere

Reglement for Ro-sikkerhed, herunder frigivelse af roere Reglement for Ro-sikkerhed, herunder frigivelse af roere Dato 14/12/2018 1. Hvornår og hvordan virker disse regler Ifølge Sletten Havkajakklub s vedtægter har bestyrelsen vedtaget disse regler den 29.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem

Nyhedsbrev nr. 5 Den 12. maj 2013. Kære medlem Kære medlem I kajakken igen Det er blevet forår. Nogle vil endda sige, at det er blevet sommer. Derfor er det på høje tid, at komme i kajakken igen efter vinterens pause. Men det kan være svært at komme

Læs mere

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning

1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning 1 Formål og gyldighed 2 Generelle bestemmelser for sikkerhed ved roning Bestemmelserne gælder for roning i Hobro Ro- og Kajakklubs kajakker, og for roning i private kajakker i klubsammenhæng. Bestemmelsernes

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6

Kerteminde Kajakklub Mine muligheder. Kerteminde Kajakklub. Mine muligheder. Version: Mine muligheder.docx Side 1 af 6 Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 6 som medlem af Overblikket Vores kajakklub har et omfattende aktivitetsprogram, og det kan være svært at overskue. Derfor er her en kronologisk oplistning af dine muligheder.

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

INFO fra kajakudvalget

INFO fra kajakudvalget INFO fra kajakudvalget Brejning Bådklubs kajakudvalg december 2013 Vi vil forsøge at nå mere ud til vores medlemmer. Derfor vil vi med jævne mellemrum udsende et infobrev med oplysninger om bl.a. udvalgets

Læs mere

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder.

Uddannelse Kursusmuligheder. Kerteminde Kajakklub. Uddannelse. Kursusmuligheder. Version: Kursusmuligheder. Version: 2018.04.24.docx Side 1 af 10 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement,

Læs mere

på Vejlefjordskolen Sikkerhedsinstruks for kajakaktiviteter Vejlefjordskolen maj 2013 Side 1 af 8

på Vejlefjordskolen Sikkerhedsinstruks for kajakaktiviteter Vejlefjordskolen maj 2013 Side 1 af 8 KAJAK på Vejlefjordskolen Sikkerhedsinstruks for kajakaktiviteter Vejlefjordskolen maj 2013 Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse 1. Identifikation af rederen 2. Beskrivelse af sejladsaktiviteter 3. Identifikation

Læs mere

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad.

Nu banker foråret virkelig på døren, isen er væk, vi har temperaturer på 8 15 grader om dagen og nu skal vi derudad. Nyhedsbrev nr. 2 Den 10. marts 2012 Kære medlem (Billede fra bølgekursus ved Bagenkop i efteråret 2011 vi skulle lære hvordan man komme på vandet i pålandsvind det var ikke lige noget for dem med ny kajak)

Læs mere

HVIDOVRE ROKLUB. Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning

HVIDOVRE ROKLUB. Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning HVIDOVRE ROKLUB Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning Sikkerhedsbestemmelser og reglement Hvidovre Roklubs kajakroning, gældende for medlemmer og for ikke-medlemmer, der gæster klubben. Formålet med dette

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

1. maj tur til Strib, Middelfart og sommerhuset eller bare ud i det blå,!husk morgenbrød, kaffe, madpakke, drikkevarer og vadesko.

1. maj tur til Strib, Middelfart og sommerhuset eller bare ud i det blå,!husk morgenbrød, kaffe, madpakke, drikkevarer og vadesko. Aktivitetsplan 2017 2017 DATO TID AKTIVITET 2. april 11:00 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt at spise ved frisktilberedt

Læs mere

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet

En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet En fortælling om klubetablering og klubbens brug af EPP systemet Vision 2015 Den foretrukne kajakklub i KøbenhavnK Medlem 500 frigivne medlemmer over 18 år Instruktør 25 aktive instruktør 1 hav og tur-/kap

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser for Rungsted Kajakklub (roreglement)

Sikkerhedsbestemmelser for Rungsted Kajakklub (roreglement) Sikkerhedsbestemmelser for Rungsted Kajakklub (roreglement) 1. Indledning Af klubbens vision fremgår, at Rungsted Kajakklub skal give mulighed for at dyrke sikker kajakroning. Sikkerhedsbestemmelserne

Læs mere

Thisted Ro- og Kajakklub Reglement og sikkerhedsbestemmelser marts 2015

Thisted Ro- og Kajakklub Reglement og sikkerhedsbestemmelser marts 2015 1: Formål og gyldighed Formålet med disse sikkerhedsbestemmelser er at fremme sikker roning i Thisted Ro- og Kajakklub Disse sikkerhedsbestemmelser supplerer DKF s sikkerhedsbestemmelser og Dansk Forening

Læs mere

Kajakreglement. Gældende fra Indhold

Kajakreglement. Gældende fra Indhold Kajakreglement Gældende fra 27-02-2019 Indhold 1. Formål og gyldighed... 2 2. Generelle bestemmelser for sikkerhed... 2 3. Bestemmelser for børn og unge... 3 4. Sikkerhedsmæssigt udstyr m.v.... 3 5. Kajakret...

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene.

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013 Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. Turfølget var ikke stort, men det var godt: Jan Michalik, Peter Henrik Sørensen, Gorm

Læs mere

Kerteminde Maritime Haver Generalforsamling 2019 Formandens beretning

Kerteminde Maritime Haver Generalforsamling 2019 Formandens beretning Økonomi: Vi har i 2018 hjemtaget og afsluttet de bevillinger vi har ansøgt om i forbindelse med etableringen af havhaven. Vores kassebeholdning er ikke prangende, men vi har plus på kontoen og klarer os

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Kajak Version: 2019.06.27 kajak Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Generelle bestemmelser... 3 2.1 Rettigheder og pligter som roer... 3 2.2 Risikovurdering... 3 2.3 Under turledelse... 4 2.4

Læs mere

Sikkerheds cirkulære Hou Maritime Idrætsefterskole - Havkajaksejlads i forbindelse med liniefaget outdoor og andre vandaktiviteter

Sikkerheds cirkulære Hou Maritime Idrætsefterskole - Havkajaksejlads i forbindelse med liniefaget outdoor og andre vandaktiviteter Sikkerheds cirkulære Hou Maritime Idrætsefterskole - Havkajaksejlads i forbindelse med liniefaget outdoor og andre vandaktiviteter Udarbejdet af Lars Johnsen og Søren Bojer d. 22. maj, d. 20. juni og d.

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Hvorfor Bente fik pokalen Hvordan man er aktiv i roklubben uden at ro Hvorfor man ikke behøver

Læs mere

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen

December 2014. Nyt fra Bestyrelsen TAK Nyt fra Bestyrelsen Side 1 Taastrup Agility Klub Træningsplads: Snubbekorsvej 24C 2630 Taastrup Hjemmeside: www.tak-agility.dk Formand: Kim Andersen formand@tak-agility.dk Kasserer: Jane Sørensen kasserer@tak-agility.dk

Læs mere

Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011

Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011 Retningslinier for instruktion for inrigger- og kajakroere. Revideret og godkendt på bestyrelsesmøde den 7. april 2011 Hver kanin betaler et instruktionsgebyr. For kajakkaniner er det 500 kr. For inriggerkaniner

Læs mere

Brøndby Cykel Motion

Brøndby Cykel Motion Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Redaktion Kaj Flindt Nyhedsbrev SEPTEMBER 2009 Udsendt den 2/9-2009 www.kaj.flindt@hotmail.com Nyhederne først: Nu banker efteråret på døren. Der er et enkelt løb

Læs mere

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg

Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012. Referat. Roudvalg 1 Roudvalg Instruktør- og turleder-møde Onsdag 18. Januar 2012 Referat Deltagere: Poul, Kurt, Marianne, Louise, Christina, 2xFlemming, Jørgen Damgaard og Jesper Afbud: Pia, Preben, Birger, Leif og Jørgen

Læs mere

Regler for Vinter-roning i Stouby kajak fællesskab.

Regler for Vinter-roning i Stouby kajak fællesskab. Regler for Vinter-roning i Stouby kajak fællesskab. Hvis man ror i tidsrummet mellem standerstrygning i 31. oktober og til standerhejsning i 1. april, skal man overholde en række bestemmelser. I det tidsrum

Læs mere

Sikkerhedsanbefalinger

Sikkerhedsanbefalinger Sikkerhedsanbefalinger Perioden for vinterroning 1. november 1. april Vandtemperatur ved Skagen er nu Ca. 10 o Celsius 3 Farer hvis du falder i vandet Kuldechock Dykkerrefleks Underafkøling Kuldechock

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Da vi sad til årsmødet sidste år, var byggeriet forholdsvis nystartet, og da sluttede jeg af med at sige at:

Da vi sad til årsmødet sidste år, var byggeriet forholdsvis nystartet, og da sluttede jeg af med at sige at: Side 1 Årsberetning 2017 Indledning Da vi sad til årsmødet sidste år, var byggeriet forholdsvis nystartet, og da sluttede jeg af med at sige at: Vi stod over for et år, der ville bringe noget nyt, i og

Læs mere

Sikkerhedsbestemmelser

Sikkerhedsbestemmelser Version: 2018.06.23.docx Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Generelle bestemmelser... 3 3 Læsevejledning... 4 4 Risikovurdering... 4 5 Sikkerhedsinstruks... 4 6 Krav... 5 6.1 Vinterroning....

Læs mere

SRK - Bestyrelsens beretning for 2016

SRK - Bestyrelsens beretning for 2016 SRK - Bestyrelsens beretning for 2016 Ordinær generalforsamling i Strib Ro og Kajakklub, onsdag den 1. februar 2017 2016 er forløbet tilfredsstillende. Beretningen deles i fire afsnit, nemlig: Sommer aktivitet

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.5. maj 2011 30. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Mindeord Poul Andersen Instruktion Nyt åbent rohold Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62

Læs mere

Bjørn Rune Jensen og Henrik Bennetzen Havkajakture Sjælland Atelier

Bjørn Rune Jensen og Henrik Bennetzen Havkajakture Sjælland Atelier Bjørn Rune Jensen og Henrik Bennetzen Havkajakture Sjælland Atelier 2008 For la get Ate li er, www.atelier.dk, mail@atelier.dk 2008 Tekst og billeder Henrik Bennetzen og Bjørn Rune Jensen Alle rettigheder

Læs mere

Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning

Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning Danmarks bedste motionsroklub MTU søsætter Motionsturneringen DM i Motionsroning Af Leif Thygesen. De udgør vel omkring 96-97 procent af Danmarks cirka 16.000 roere, alligevel er det sjældent at man kan

Læs mere

Egen erfaring og viden om kajak, vejr og kulde. Vandtemperatur. Afstand til kysten. Soloroning eller gruppe, herunder erfaring i gruppen.

Egen erfaring og viden om kajak, vejr og kulde. Vandtemperatur. Afstand til kysten. Soloroning eller gruppe, herunder erfaring i gruppen. Sikkerhedsregler Egen erfaring og viden om kajak, vejr og kulde. Vandtemperatur. Afstand til kysten. Soloroning eller gruppe, herunder erfaring i gruppen. Egne færdigheder kajakteknisk. Udstyr, kajak,

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

HAVKAJAKTURE I KAJAKKLUBBEN PAGAJ Retningslinier for klubture i havkajak Marts 2012

HAVKAJAKTURE I KAJAKKLUBBEN PAGAJ Retningslinier for klubture i havkajak Marts 2012 HAVKAJAKTURE I KAJAKKLUBBEN PAGAJ Retningslinier for klubture i havkajak Marts 2012 Niveauer og færdigheder Med udgangspunkt i EPP2 (EURO PADDLE PASS) som bliver brugt til frigivelse af nye havkajakroere

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2018 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06

Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06 Senior + til Immeln den 3. 5. august 2009-08-06 Søen Immeln ligger ca. 20 km nordøst for Kristianstad. Oversigtskort over søen til slut. 2009-08-03, mandag. Der kommer en byge, medens vi læsser kajakkerne

Læs mere

NYHEDSARKIV 2010. Omkring 1. november vil der komme nogle dage hvor hjemmesiden er nede p.g.a. at vi skifter udbyder. 201026.okt

NYHEDSARKIV 2010. Omkring 1. november vil der komme nogle dage hvor hjemmesiden er nede p.g.a. at vi skifter udbyder. 201026.okt Nedbrud NYHEDSARKIV 2010 Omkring 1. november vil der komme nogle dage hvor hjemmesiden er nede p.g.a. at vi skifter udbyder. 201026.okt Standerstrygning Søndag d. 31. oktober kl. 14.00 er der standerstrygning.

Læs mere

RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB

RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB Side 1! af 10! Ro reglement for Kalundborg Roklub Opdateret af bestyrelsen 28. marts 2015 Indhold: 1. Generelt 2. Dagligt rofarvand 3. Sikkerhed 4. Benyttelse af klubbens

Læs mere

- er et uafhængigt samråd og netværk til fremme af sikkerheden ved friluftsliv med havkajak i Danmark. Havkajaksamrådet har følgende

- er et uafhængigt samråd og netværk til fremme af sikkerheden ved friluftsliv med havkajak i Danmark. Havkajaksamrådet har følgende Havkajaksamrådet - er et uafhængigt samråd og netværk til fremme af sikkerheden ved friluftsliv med havkajak i Danmark. Havkajaksamrådet har følgende medlemmer: Dansk Kano og Kajak Forbund Danske Gymnastik

Læs mere

Månedens kajak November 2010 Necky Chatham 17 & 18

Månedens kajak November 2010 Necky Chatham 17 & 18 Månedens kajak November 2010 Necky Chatham 17 & 18 (Foto: Michael i hans Necky Chatham 18 - Februar 2010) Det var egentlig ikke fordi, jeg skulle have en ny kajak jeg var bare taget af sted sammen med

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer.

Status lige nu er at rengøringsordningen ikke fungerer. Kajakklubben Strømmen Bestyrelsens beretning Sæson 2006-07 Året 2006 var et år med megen aktivitet. Kæmpe indsatser blev leveret af rigtig mange medlemmer i mange forskellige sammenhænge. Mange gamle kæmper

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ INRIGGERINSTRUKTION Ry roklub VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2019 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Feb2019/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB

RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB RO REGLEMENT KALUNDBORG ROKLUB Side 1 af 9 Ro reglement for Kalundborg Roklub Opdateret af bestyrelsen 28. marts 2015 Indhold: 1. Generelt 2. Dagligt rofarvand 3. Sikkerhed 4. Benyttelse af klubbens udstyr

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Sommer 2015. Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde

Sommer 2015. Roskilde Fjords Kajakklub. Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde Roskilde Fjords Kajakklub Brinchhjemmet Strandvejen 18 Veddelev 4000 Roskilde Superinstruktør i høj sø Og nu med navn! World Cup på Bagsværd Sø Sommer 2015 2 4 7 2 Superinstruktør i høj sø Onsdag den 10.

Læs mere

Nyhedsbrev. Vores dejlige tur til Glyngøre og Pinenhus er nu overstået her er lige nogle kommentarer fra

Nyhedsbrev. Vores dejlige tur til Glyngøre og Pinenhus er nu overstået her er lige nogle kommentarer fra Nyhedsbrev Så går vi hen mod efteråret og bladene er ved at falde af træerne i hobetal, vi i bestyrelsen arbejder med at få trådene til at hænge sammen, der er lidt problemer med at parkere ved cku, og

Læs mere

HOBRO ROKLUB. Klubbesøg 14. april 2015

HOBRO ROKLUB. Klubbesøg 14. april 2015 HOBRO ROKLUB Klubbesøg 14. april 2015 HVEM ER JEG? KAN MAN BLIVE FOR GAMMEL TIL AT RO? Hvad er jeres eget bud? I har rederansvaret = I definerer svaret på spørgsmålet DFfR s holdning = JA. Det kan man

Læs mere

Kerteminde Kajakklub

Kerteminde Kajakklub Version: 2018.05.15.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af GRL 18/10-2016) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: grøn, gul eller rød som information, når man

Læs mere

Kerteminde Kajakklub Turfarver. Kerteminde Kajakklub. Turfarver. Version: Turfarver.docx Side 1 af 5

Kerteminde Kajakklub Turfarver. Kerteminde Kajakklub. Turfarver. Version: Turfarver.docx Side 1 af 5 Version: 2018.05.15.docx Side 1 af 5 Grøn, gul og rød tur (Sidst revideret af GRL 18/10-2016) Siden foråret 2014 er alle klubturene i blevet tildelt en farve: grøn, gul eller rød som information, når man

Læs mere