Ballerup Atletik Klub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ballerup Atletik Klub"

Transkript

1 Formands orientering bestyrelsesmøde 24/ Så fik vi afholdt generalforsamling vi sagde desværre farvel til Pia og Henrik samt Maria. Vi sagde ikke helt farvel til Pia da hun fortsætter som træner. For Henrik s vedkommende er det et farvel til kasserer posten (hvilket jeg er meget ked af) men et velkommen som motionsrepræsentant. Der blev ikke valgt nogen kasserer men det blev besluttet at bestyrelsen organisere sig således at det ikke går ud over driften af BAK. Vi skal så lede med lys og lygte efter en ny kasserer. 26 marts: Var til Kronborg Games 3 afdeling, vi havde mange atleter i gang med meget flotte resultater og et væld af PR. Der var T-shirt til alle som slog PR. I den samlede stilling efter 3 afdeling fik vi 2 atleter på skamlen i D13 blev Emil Ipsen nr. 2 og i Senior blev Kristian Ipsen nr april: Første bestyrelsesmøde blev afholdt i klubhuset. Her blev gennemgået vores opgaveliste med hvem der gør hvad osv. Vi fik ikke besluttet hverken næste møde eller bestyrelsesmiddag. 10 april: Afholdte vi Øst landevej 3 og 5 km i skovlunde bypark. Alle vidste hvad de skulle vejret var godt og vores D13 drenge blev nr. 1 i hold så super søndag. 12 april: Samarbejdsmøde med PULS 96. Jørgen og jeg deltog. Dvs. Jørgen deltog kun 1 min da han lige var blevet farfar tilykke. Møde gik ud på kommunikation. Aftalte at hvis der sker væsentlige ændringer ang. stadion på deres træningsdage skulle de have en og det skal skrives i den fælles kalender. Andre forhold ang. klubhus er som de altid har været jf. samarbejdsaftale april: Træningslejr Avignon. Dejlig træningslejr, godt vejr vores nye telt fungerede perfekt. Dog er stedet ikke optimalt for vores elite når de skulle 2 gange på stadion. Grundet meget trafik tog det ca. 45min hver vej. Dejligt at se at næsten hele vores ungdomsgruppe deltog. Trænersamarbejdet og træningsforberedelse kunne godt forbedres til næste år. Alt i alt fin lejr. 7-8 maj: Var til Tårnby Games hvor vi fik luftet vores nye klubbeach flag ser fantastisk ud. Super forældreopbakning med frugt/boller/kage og kaffe. Vores atleter klarede det også fint med flere medaljer til følge. 11 maj: Sæsonens første UP stævne blev afholdt på Ballerup stadion. Her var mange af vores nyuddannede hjælpere i sving samt en af vores nye startere Peter Ranners. Der var som altid bøvl med eltidsanlæget. Vi fik afholdt et godt stævne med mange fine resultater. 15 maj: DT Greve. Vores kvalificerede sig til oprykningskamp til elitedivisionen tillykke. Vores kvinder var ramt af afbud men klarede det flot alligevel og blive et år mere i 1 div. Var stangsspringsdommer hele dagen så det var begrænset hvad jeg fik set.

2 21 maj: LTU Herlufsholm. I år stillede vi med hold i alle aldersgrupper både for drenge og piger. Det ældste pige hold var ramt af flere skader så det var ikke alle øvelser de kunne stille op i men de var med og havde det sjovt. Vores 12-15års piger blev samlet nr. 9 ud af 12 flot resultat tillykke. Vores 12-15års drenge blev en flot nr. 2 det samme gjorde vores års drenge SUPER. De er hermed kvalificeret til finalen på Helsingørs nye stadion d. 13 august 2011 håber de bliver færdig til tiden det er de samme som har renoveret vores stadion i Ballerup. Generelt har jeg haft meget travlt på mit arbejde så klubarbejdet har kørt lidt på pumperne. Har dog haft tid til samtaler med Jytte fra stadion om vores stadion og specielt vores stangsspringsmadras som vi afventer afklaring på ultimo maj forhåbentlig skulle den være klar medio juni Vi har fået nye startblokke, 10 nye hække, ny klokke samt 2 nye resultattavler så nu er vi klar til foråret samt øst mesterskabet d juni. Har deltaget i forældremøder på mini, bobler og ungdom der var til alle 3 møder meget fin forældre deltagelse. Vores nye klub-modul er så småt ved at være kørt ind Ulrich og Mette Pfeiffer har været på sagen og ydet et stor indsats tak. Atletik hilsen René Formands orientering bestyrelsesmøde 28/ maj: Var til Øst/vest mangekamp i Greve. Vi stillede med 5 atleter. Det blev Guld til Kristian Ipsen i 10 kamp han klarede det flot og slog PR i 5 af de 10 dicipliner. Emil Ipsen blev nr. 4, Frederikke Mortensen nr. 8, Gro Budek nr. 15 og Rasmus B. Hansen nr. 12 (blev disket på 200m for 2 tyvstarter!). Gro, Kristian og Cecillia er frisk på DM mangekamp i august i Aabenraa. 1 juni: Var til stævneudvalgsmøde i klubhuset hvor vi fik vendt de kommende østmesterskaber d juni. 3 juni: EM hold udtagelse på Østerbro. Vi stillede med Frederik Thomsen på 100m han løb super flot med ny pr på 10,84 (efterfølgende blev han udtaget til landshold som skal til serbien d /6-11 tillykke). Vi havde også en starter Peter Ranners i gang der var kun ham (ingen recall starter tyndt!!) så jeg måtte træde til den første time.

3 4-5 juni: Lyngby Games var der hele lørdagen. Vi stillede med mange atleter som fik flotte resultater og en del medaljer se resultater samt galleri. Hele søndagen havde vi Ulrik og Peter på som startere. 16 juni: Bestyrelsesmiddag, Rest. Avanti i Ballerup super hyggeligt hvor vi fik sagt farvel til de gamle og goddag til de nye juni: Østmesterskab på Ballerup Atletik Stadion. Super godt arrangeret stævne stor ros til alle hjælpere, dommere, kiosk personale samt ikke mindst Connie og Ulrich. Vi fik flotte resultater og flere østmestre se resultater og galleri på hjemmesiden. Så fik vi bekræftet at vi får vores stangspringsmadras jubii skulle komme primo juli. Atletik hilsen René Formands orientering bestyrelsesmøde 26/ juli: Øresundsspelen, Helsingborg var en tur med vores atleter til Øresundsspelen i år overnattede vi ikke da der ikke var tilslutning til dette vi kørte frem og tilbage. Kunne godt mærke at det havde været en hård forårs sæson da vores atleter var et stykke fra PR. Øresundsspelen er ikke hvad det har været der var ikke særlig stor tilslutning til stævnet måske fordi det havde byttet termin med VU-spelen i Göteborg juli: Världsungdomsspelen, Göteborg. Det var med stor glæde og tilfredshed at vi fik udtaget 4 atleter til DAF s østhold Emil Ipsen (højde), Asger Slipsager (spyd), Lukas Jensen (800m) samt Christoffer Olsen (Spyd) sidst nævnte kunne desværre ikke deltage da han længe forinden havde planlagt sommerferie. Det blev til meget fine resultater i for de 3 andre i deres øvelser. Emil sprang fantastisk i højde og slog pr. med 1,54 og blev nr.2 i det meget stærke felt super. Lukas Jensen var kommet i meget stærkt selskab med fik løbet et flot løb dog ca. 2 sek. fra PR. Asger var også i stærkt felt i spyd med kastede næsten op til PR. Alle 3 havde en super tur hvor Trille og undertegnede lavede middag til hele gruppen lørdag. Vi havde også Mathilde Ranners, Klaus Jaque samt vores elitegruppe til start dog ikke Andreas som havde valgt at tage til 18års fødselsdag i stedet. Bedst gik det Frederik i 100m hvor han blev nr. 2. Uge 28: Havde en snak med Andreas og hans indstilling til træning og konkurrencer. Han fik til opgave at finde ud af om han ville være medlem af elitegruppe eller hellere feste. Han valgte så at være medlem af elitegruppen.

4 21-23 juli: Valbo Games, Gävle. I min ferie havde jeg fornøjelse at opleve Valbo Games i Gävle. Leif fra Global Sport havde talt godt for dette stævne og jeg må sige vi blev ikke skuffet alt fungerede perfekt. Emil og Kristian stillede til start i forskellige øvelser for Kristians vedkommende var det vigtigt at komme i gang med stangspring igen efter et par uheldige oplevelser samt en spring blokering. Han sprang 4.15 og slog PR på 100m. Emil fik en 3 plads i højde samt slog pr på 80mtr juli: DN galan, Stockholm. Sommerens højdepunkt. BAK stillede med Klaus, Kristian, Emil I. Emil C, Frederik samt Andreas. Fantastisk arrangeret stævne med live TV på nettet og call room et mesterskab værdigt. Vi fik 2 guld, Frederik 100 og Andreas i stang og 3 bronze Emil I i 60m hæk og længde samt Emil C i stang. De vidste gode takter inden Store DM. 6-7 august: Store DM Østerbro. Var starter hele lørdagen sammen med Kjeld det gik super fint. Vi stillede til start med Klaus Jaque samt hele elitegruppen dog ikke Caroline Ranners. Vi fik bronze i stang ved Andreas samt bronze i længde til Frederik. Resten af atleterne var et stykke fra deres årsbedste. 11 august: Copenhagen Games, Østerbro. Var igen starter sammen med Kjeld og Peter Ranners. Det gik rigtig fint. Vi stillede i øvrigt til start med Frederik på 100m. Det var rigtig dårligt vejr så resultaterne var ikke helt i top. Det regnede kraftigt fra stævne start til slut rigtig synd for arrangementet. 13 august: LTU finale, Helsingør. Vi havde kvalificeret 2 holdt til finalen. 1 drenge hold år og 1 drenge hold år. Bedst gik det for de årige drenge som fik en flot 3 plads års drengene fik en ærgerlig 4 plads. Men flot kæmpe af alle med fin opbakning fra forældre samt vores 2 pige hold. Stort tak til Lån og Spar for de flotte sponsor trøjer august: DM mangekamp i Aabenraa. Var taget til Aabenraa med 3 mangekæmpere Gro Budek, Cecillia S. Jørgensen samt Kristian Ipsen. Der var lejet 2 hytter på Fjordlyst Camping så rammerne var perfekte det var vejret også. Alle 3 havde en super week-end med flere flotte personlige rekorder og slutteligt blev det til en bronzemedalje til Kristian og første gang over 5000point (5088). Undertegnede var starter hele week-enden august: DMU i Odense. Vi stillede med et stort hold til DMU. Dem som skulle på både lørdag og søndag fik tilbudt overnatning på Hotel Cabinn. Vi fik et godt DMU med en del personlige rekorder og Guld til Andreas (stang), Frederik (længde), Jakob (Spyd) samt Emil C (stang). Sølv til Christoffer M (3000mF), Frederik (100m) samt Kristian (højde). Bronze til Kristian (stang). Andre flotte resultater var Asger i spyd 40,45 samt Rasmus Gøse i Hammer 35,08. Efterfølgende blev

5 Andreas (stang) og Frederik (4x100m stafet og længde) udtaget til Nordisk Mesterskab stort tillykke. 3-4 september: Nordisk Mesterskab ungdom, Østerbro. Klubben var med i arrangement gruppen for dette mesterskab. Ulrich stod for en stor del af dette og vi havde flere hjælpere og dommere til stede stort tak til alle. Jeg var desværre ikke selv tilstede da jeg var arbejdsramt. Rent resultatmæssig fik vi en flot bronze til Frederik i længde (6,95). Frederik var også med til at sætte dansk rekord i 4x100m stafet stort tillykke. 7 og 8 september: Stod for sensommer stævner begge dage d. 7 mellem lang og d. 8 stangspring. 11 september: DT kvalifikation til elitedivisionen. ØV med ØV på vores atleter ramte ikke lige dagen så har jeg vidst ikke sagt for meget. Vi må have en snak ang. DT og fokus fra vores atleter. 12, 14 og 15 september: Stod for sensommerstævner d. 12 sprint, d. 14 spring samt d. 15 kast. Stor tak for hjælpen til forældre. 18 september: Øst hold årige Hillerød. Efter denne week-end har jeg fået rigtig mange sure og kede af det forældre i røret. Nogle af kritik punkterne går på planlægningen og øvelsesvalget andre går på at der var flere som meldte afbud i 11 time rigtig ærgerligt for dem som var taget til Hillerød. Det blev desværre ikke til medalje i nogle af aldersgrupperne. Tak til Lars Budek som sprang til som gruppeleder september: 15 kamp, KIF Østerbro. Efter sidste års succes med guld i par 15 kamp til Kristian og Michael i Herregruppen var der flere atleter som stillede til start fra BAK. Man havde i år slået alle par sammen til en mix-par gruppe. Bedst gik det for Kristian som igen i år stillede til start sammen med Michael (Michael har i foråret skiftet klub til KIF) De blev det bedste rene herrepar med en 3 plads tillykke. Øvrige eje atleter som stillede til start var Per HC, Emil HC, Andreas, Jakob, Klaus samt undertegnede alle havnede i top 10. Sjovt stævne som traditionen tro slutter med 3000M forhindring hvor alle (næsten) var udklædt derefter fest og diplomoverrækkelse i KIF s klubhus september: Aflutningsstævnet, Greve. Vi havde rigtig mange atleter til start. Forældregruppen havde sørget for optimal opbakning i form af kaffe/kage/frugt og boller om søndagen var der også popkorn til den store guldmedalje. En del bobler forældre savnede en træner til deres atleter tror der er brug for et forældremøde i denne gruppe!. Ellers klarede atleterne sig fint vi var forgudet med dejligt vejr. Lørdag var Peter Ranners stater hele dagen og Søndag var René og Lars dommere i stangspring hele dagen. Tak til de forældre som sprang til som hjælpere i diverse øvelser.

6 26 september: Generalforsamling, klubhuset. Eneste punkt på dagsordnen var valg af kasserer. Der var 6 stemmeberettiget samt 1 fuldmagt. Jeanette Rønning blev valgt enstemmigt tillykke og velkommen i bestyrelsen. 26 september: Trænermøde i ungdom/senior gruppen i klubhuset. Se udsendt referat Stadion: Entrepenøren er gået i gang med udbedringer på stadion ved spydkast i begge ender samt flytning af isætskasse til stangspring så vores nye måtte kan være der. Glæder os til at tage det i brug til foråret. Atletik hilsen René Formands orientering bestyrelsesmøde: 21/ Har i det store og hele fået styr på alle papirer vedr. kasserer skiftet. Mangler lige de sidste ting ang. Danske Bank. 25 oktober: Deltog ved DAF s elitemøde i Odense. Der blev fremlagt en helt ny elitestruktur med 2 decentrale centre med hver en centertræner. I øst Carsten Bomme og i Vest Lars Nielsen. Derudover tilknyttes en række diciplintrænere alt efter sammensætning af elitegruppen. Mere om det senere når det hele er på plads oktober: Var med Kristian til Mangekamp samling i Aabenraa. Fungerede sammen med Trille som Træner om lørdagen. Super samling med mange gode indtryk og ideer. 1 november: Møde med Jytte ang. stangspringsmadras. Kommunen har købt en stangsmadras uden topmadras og standere. Jytte kunne så meddele at Stadion får syet madrassen om samt investere i en topmadras. Nye standere indkøbes også (i alt kr. 95tkr.i mer udgift). 4 november: Årsfest se indlæg på hjemmeside! Hyggelig aften med i alt 87 deltagere. Gro Budek og Frederik Thomsen blev årets udøvere og Stephan Jensen årets leder. 9 november: Havde en snak med Jacob Slipsager. Det er efterhånden sjældent at vi ser Jacob til træning så jeg ville vide hvad han går og laver. Hele eliteaftalen går jo ud på at vi skal fastholde alteterne i klubben og give dem så gode træningsmuligeheder så muligt. Aftalen har så været at han trænede 1 gang ugentligt sammen med kasterne i Sparta (fredag) men det er vidst blevet til mere hen ad vejen og det ville jeg hører hans mening om. Han må jo overveje hvor han vil træne. Han ville vende tilbage til mig inden 1 uge men har pt. intet hørt.

7 13 november: Indbrud i klubhuset mellem kl. 16 søndag og kl. 10 mandag. Øv. Ulrich og Mogens har tages sig af oprydningen og Jytte tager sig af udskiftning af det ødelagte vindue. Vi fik ikke stjålet noget af betydning. Super Arena: Har haft en del korrespondance med Carsten. Først var der ikke ryddet ordentligt op og vores ting ikke pakket rigtigt. Så aftalte jeg med han at vi tog billeder før og efter billeder samt fortalte ham hvad vi ikke havde brug for til alm. Træning. Jeg afventer stadigvæk at hører fra ham vedr. ekstra træningsdage mht. til stangspring. Vores gamle stangspringsmadras skulle være flyttet op i Arenaen men jeg har ikke hørt noget endnu. Det følger jeg op på med Jytte og Carsten. Atletik hilsen/rené Formands orientering bestyrelsesmøde: 1/ Efter indbruddet i klubhuset d. 13 november har der yderligere været 4-5 stykker jeg har opgivet at holde styr på dem vi har fået stjålet en gammel DVD maskine og en del trøjer og andet tøj. ØV ØV ØV hvorffor kan de ikke lade det være i fred i øvrigt er lys ikke reetableret. December 2011 Det var med meget stor sorg at jeg modtog meddelelsen om Peter Ranners Død det har fyldt meget og der mangler ord. Klubben var rigt repræsenteret ved bisættelsen d. 9 januar ligesom vi havde en flot stor krans med. Æret være hans minde.. Var forbi og hilse på vores super motionister til deres julefrokost. Jeg roste dem meget for at de havde valgt BAK og ikke Fitness World eller en anden forretning i BAK støtter de det store ungdomsarbejde som alle vores trænere og ledere gør. 7 januar: Kronborg Games var forbi sidst på dagen hvor jeg så et par af vores atleter i aktion januar: Var inde og se vores stangspringere i ishallen i Sparta det var meget koldt og de havde yderligere slået alle drengene sammen i en stor gruppe så det tog en hulens tid inden de kom til at springe den fejl skal vi ikke lave til Øst inde januar: Kulturaften i Ballerup Kommune hvor klubben var repræsenteret af Ulrich. Ved overrækkelsen af Team Ballerup Penge fik vi tildelt ca ,00 nærmere info hvad penge må bruges til aftales senere januar: Øst inde 2012 i Ballerup Super Arena Super fedt stævne vi kan bare det der!! Alle ved hvad de skal. Vi har fået meget stor ros for stævnet. Havde den glæde at være vært ved en frokost for borgmestren samt kulturudvalgsformanden Peter Mølkjær var også med fra Sponsor

8 udvalget. Borgmestren var meget benovet over at se alle de glade atleter og se hvad BSA også kan bruges til. Glæder mig allerede til næste år. 22 Januar: Søndag var Tommy, Emil og Andreas til Stavhopskanevalen hvor Andreas slog PR med 4,85 de 5 meter nærmer sig januar: Pallas Spelen. Vi havde en stor gruppe atleter med som altid et super stævne med mange gode resultater. 4-5 februar: DM mangekamp inde Helsingborg. Kristian, Gro, Laura og Cecillia drog til Helsingborg for at være med i DM mangekamp. Pigerne fik en velfortjent bronzemedalje. Kristian blev nr. 4 så han formåede ikke at forsvare DM fra Super tur hvor vi også stillede med dommer og hjælpere. 16 februar: På en mørk torsdag i Århus var Tommy, Frederik og Andreas draget vestpå for at springe stang og løbe sprint. Andreas sprang 5,00mtr DUR og samtidig udtagelse til Ungdoms VM i Barcelona til sommer super flot!!. Frederik var i hopla og tangerede DUR på 50mtr med 5,99 flot og tillykke februar: Store DM 2012 inden Skive. Hvilket et stævne flot arrangeret. 4 medaljer til BAK. Frederik sølv i 60mtr (6,83) og højde (2,06) samt bronze i længde (7,36). Andreas bronze i stang med (4,95). Emil, Kristian var med i stang og klarede det fint. Klaus var med på 800m. Så det var en stolt formand der kom hjem sent søndag aften. De 4 drenge i elitegruppe blev i Skive sammen med Tommy så den står på træningslejr inden DMU d. 3-4 marts. 27 februar: Var til Opfølgningssamtale med Peter Bøgelund ang. Team Ballerup og hvad vore kr. må bruges til. De skulle for så vidt muligt bruges til Træningssamlinger og udvikling af elitegruppen. Ang. Elitegruppen. Har kørt en samtalerække med de 6 atleter. D.v.s. jeg mangler stadig Caroline Ranners samtalen vil blive taget når alle er klar til det. Kristian, Andreas, Frederik og Emil fortsætter i gruppen på uændrede vilkår der er opsat mål. Sportigan har sponsoreret t-shirts og sweatshirts. Mht. Jakob Slipsager så har han valgt at fortsætte sin atletik i Sparta det er jeg ked af men det kunne ikke være anderledes. Held og lykke til ham. Har talt med Jytte ang. Stangspringsmadras og den vil blive sendt til ombygning i uge 9 så vi skulle kunne være klar når ude sæsonen starter. Atletik hilsen/rené

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben.

For 2017 blev der indberettet 105 medlemmer, så henover året har vi haft flere medlemmer i klubben. Bestyrelsens beretning for 2018 I FIF Hillerød Atletik har der i 2018 bestemt været mange lyspunkter, men der er stadig mange ting at arbejde på og som skal forbedres, før end vi kan sige, at vi har en

Læs mere

Atletikafdelingens beretning for 2018.

Atletikafdelingens beretning for 2018. Atletikafdelingens beretning for 2018. Skive AM har stadig de allerbedste træningsfaciliteter både sommer og især vinter. Vi har alle forudsætninger for at kunne præstere på højeste niveau, både organisatorisk

Læs mere

Ballerup Atletik Klub

Ballerup Atletik Klub Formands orientering bestyrelsesmøde: 29/1-2014 Som jeg nævnte på sidste bestyrelsesmøde har jeg meget travlt på arbejdet lige pt. det er bestemt ikke blevet bedre så jeg er meget glad for at Jørgen Matz

Læs mere

Ballerup Atletik Klub

Ballerup Atletik Klub Formands orientering bestyrelsesmøde: 28/1-2015 Det har været en hektisk og svær tid for mig og min familie. Min dejlige hustru Trille blev ramt af bryst kræft og er blevet opereret 3 gange og er nu i

Læs mere

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende.

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende. Bestyrelsens beretning for 2014 06.03.2015 FIF Hillerød Atletik befinder sig stadig i en opbygningsfase, men vi er godt på vej til at få skabt en stærk ungdomsgruppe, der kan fungere som et solidt grundlag

Læs mere

ÅRSBERETNING Året, der gik i ungdomsafdelingen.

ÅRSBERETNING Året, der gik i ungdomsafdelingen. ÅRSBERETNING 2013. Året, der gik i ungdomsafdelingen. Som ved sidste års beretning kan jeg med glæde sige, at det i år gik endnu bedre, både på det sportslige, men bestemt også på det sociale, der helt

Læs mere

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og

Formandens Årsberetning er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og Formandens Årsberetning 2019 2018 er nok det år i MCC s historie hvor der er kørt flest km. Det har været en utrolig flot sommer vi har haft i 18 og det betyder altså meget hvordan vejret arter sig med

Læs mere

Stævnereferat Tårnby Games 2017

Stævnereferat Tårnby Games 2017 Stævnereferat Tårnby Games 2017 29 FIF-atleter deltog i weekenden i forårets store stævne Tårnby Games. Lørdag i strålende forårsvejr og søndag væsentligt koldere - især først på dagen. Tårnby Games har

Læs mere

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning KIFs støtteordning Formålet med støtteordningen er at skabe så gode forhold som muligt for den enkelte aktive i tilrettelæggelsen af den daglige træning og frem mod konkurrencer, så flest mulige kan etablere

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

KIF Atletik - Støtteordning 2011. Gældende fra 1. januar 2011. Senior og ungdoms støtteordning

KIF Atletik - Støtteordning 2011. Gældende fra 1. januar 2011. Senior og ungdoms støtteordning Gældende fra 1. januar 2011 Overordnet giver KIF støtte til de aktive atleter i klubben ud fra præstation/resultater, talent og deltagelse på forskellige hold (landshold, DT og LTU). For at få støtte af

Læs mere

For 2016 blev der indberettet 112 medlemmer, så vi har oplevet et medlemsfald.

For 2016 blev der indberettet 112 medlemmer, så vi har oplevet et medlemsfald. Bestyrelsens beretning for 2017 Som bestyrelse i FIF Hillerød Atletik sidder vi med lidt blandede følelser omkring året 2017. Der har bestemt været lyspunkter, men der er stadig mange ting at arbejde på

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Hammer Diskos Kugle (3kg) (0.75kg) 6.50 (3kg) (3kg) (4kg) (0.75kg) (1kg)

Hammer Diskos Kugle (3kg) (0.75kg) 6.50 (3kg) (3kg) (4kg) (0.75kg) (1kg) Rasmus har haft en stærk udvikling i kastedisciplinerne. Han arbejder hårdt med sin kasteteknik og synes at have særligt talent for især diskos og hammerkast. Rasmus satte i 2014 Dansk ungdomsrekord i

Læs mere

Årets bedste udendørs resultater 2009

Årets bedste udendørs resultater 2009 Årets bedste udendørs resultater 2009 DRENGE opdateret den 31.12.2009 40m Ulrik Nielsen, 2000 D9-0,4 7,33s 10.06 Greve Noak Helgesen, 2000 D9-0,4 7,61s 22.08 Østerbro Lukas Budek, 2000 D9-1,9 7,65s 20.06

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Løb og indendørs atletikstævner 2011

Løb og indendørs atletikstævner 2011 Løb og indendørs atletikstævner 2011 KIF - Ungdom deltager i to vinterturneringer. En løbeturnering l og en indendørs atletikturnering: Kronborg Games. Vinterløbeturneringen er både en individuel, en hold-

Læs mere

Ungdomsudvalget, Esben Kryger, tlf ,

Ungdomsudvalget, Esben Kryger, tlf , FIF Hillerød Atletik Sæsonplan, maj-juni 2009 Hermed en oversigt over de stævner, vi planlægger at deltage i i første halvdel af udendørssæsonen. På de næste sider følger tilmeldingsinfo. Alle spørgsmål

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Ballerup Atletik Klub

Ballerup Atletik Klub Formands orientering bestyrelsesmøde: 1/5-2017. 28/3: Generalforsamling: Se nærmere referat på hjemmesiden. Jeg personligt besluttede at tage 2 år mere som formand det skyldes bla. det gode samarbejder

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2013.

Bestyrelsens beretning for 2013. Bestyrelsens beretning for 2013. 21.02.2014 Medlemmer og fastholdelse af disse FIF Hillerød Atletik har ved årets udgang ca. 100 medlemmer, hvilket er lidt færre end det vi kunne konstatere ved generalforsamling

Læs mere

EN FORÅRSDAG I GLOSTRUP Glostrup Games 2018 lørdag den 28. april

EN FORÅRSDAG I GLOSTRUP Glostrup Games 2018 lørdag den 28. april EN FORÅRSDAG I GLOSTRUP Glostrup Games 2018 lørdag den 28. april Traditionen tro startede udendørssæsonen på Glostrup Stadion, idet GIC for 38. gang arrangerede Glostrup Games. I mange år blev det afholdt

Læs mere

FIF HILLERØD ATLETIK

FIF HILLERØD ATLETIK FIF HILLERØD ATLETIK Resultater 2014 inde Stævner med deltagelse fra FIF Hillerød: 5 stævner FIF H: *) 72 / 199 / 167 / *) Antal stævner - FIF H: deltagere / starter / pr / KR - DR o.l. 11. januar 2014

Læs mere

KIFs støtteordning. KIFs støtteordning

KIFs støtteordning. KIFs støtteordning KIFs støtteordning KIFs bestyrelse har udarbejdet en støtteordning, som skal være med til at skabe overskuelige rammer for hvordan KIF støtter den enkelte aktive atlet i arbejdet mod bedre resultater.

Læs mere

Referat fra Øst-mesterskaber for atletikhold Resume skrevet af: Mikael Falck

Referat fra Øst-mesterskaber for atletikhold Resume skrevet af: Mikael Falck Referat fra Øst-mesterskaber for atletikhold Resume skrevet af: Mikael Falck Heldigvis er der også holdkonkurrencer i atletik. Lørdag d. 16. september var det igen glimrende atletik vejr, så rammerne var

Læs mere

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende.

De fem mål, som det for et par år siden blev besluttet at arbejde hen imod over en femårig periode, er stadig gældende. Bestyrelsens beretning for 2016 08.03.2017 FIF Hillerød Atletik befinder sig stadig i en opbygningsfase, men vi arbejder på at få skabt en stærk ungdomsgruppe, der kan fungere som et solidt grundlag til

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Københavns Idræts Forenings støtteordning

Københavns Idræts Forenings støtteordning Københavns Idræts Forenings støtteordning Gældende fra 1. oktober 2010 Overordnet giver KIF støtte til de aktive atleter i klubben ud fra præstation/ resultater, talent og deltagelse på forskellige hold

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Danske mesterskaber gennem tiderne

Danske mesterskaber gennem tiderne Danske mesterskaber gennem tiderne Søren B Jørgensen, 64 1977 13-14 år 1500 m 4.26,3 m 1977 13-14 år 3000 m 9.29,8 m 1977 13-14 år Cross 8.28,0 m 1977 13-14 år 10 km L 36.13,0 m 1978 13-14 år 1500 m 4.16,3

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Generalforsamling i Korsør AM

Generalforsamling i Korsør AM Generalforsamling i Korsør AM 1. Valg af dirigent og stemmetæller 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastlæggelse af kontingent 5. behandling af indkomne forslag

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Danske Mesterskaber i Mangekamp 8. & 9. August 2009 på Skive Stadion

Danske Mesterskaber i Mangekamp 8. & 9. August 2009 på Skive Stadion Skive AM og Dansk Atletik Forbund indbyder til Danske Mesterskaber i Mangekamp 8. & 9. August 2009 på Skive Stadion Starttid Lørdag kl. 12.00 Søndag kl. 9.30 Adresse: Aldersgrupper: Øvelser: Engvej 19,

Læs mere

Statistik Medaljehøsten Øst Mesterskaber: 2 guld, 4 sølv og 8 bronze Danske Mesterskaber: 9 guld, 4 sølv og 6 bronze

Statistik Medaljehøsten Øst Mesterskaber: 2 guld, 4 sølv og 8 bronze Danske Mesterskaber: 9 guld, 4 sølv og 6 bronze Mikkel Roald-Arbøl Medaljehøst Ungdom Øst Mesterskaber: 2 guld, 4 sølv og 8 bronze Danske Mesterskaber: 9 guld, 4 sølv og 6 bronze Østmesterskaber Indendørs Ballerup 23-24.januar (0+0+6) 12-13 Clara Iding

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16 Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2015-16 Indholdsfortegnelse GGIF Grand Prix 3 Grand Prix Gymnastik 4 Forventninger 4 Træning 5 Økonomi 6 Reserver 7 Vigtige datoer 2015-16 8 Kontakt

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Region Øst - UP Stævner 2017

Region Øst - UP Stævner 2017 Region Øst - UP Stævner 2017 UP 1, Mandag den 15. maj kl. 18.00 Klub: IK Olympia, Maribo Sted: Maribo atletik stadion, Ved Stadion 2, 4930 Maribo Eltid:? Senest tilmelding: Mandag den 8. maj 2017-9 år:

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Referat af generalforsamling AK Viking, den

Referat af generalforsamling AK Viking, den Referat af generalforsamling AK Viking, den 19.5. 2016. 12 Fremmødte. 1. 2.. 3 Valg af dirigent Her blev Kaj Helmer Madsen valgt. Formandens beretning. Beretningen indsat som bilag 1, efter referatet.

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Masters-afdelingen i Vejle IF

Masters-afdelingen i Vejle IF Masters-afdelingen i Vejle IF Nyhedsbrev oktober 2018 Af Ove Lausten Mia Sørensen verdensmester på halvmaraton i Malaga. Klubrekord af Poul Bachmann ved VM og Peer Jensen nr. 6 i kaste femkamp. Rigmor

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis November 2015 OL i Rio de Janeiro KUN 9 måneder 40 uger 267 dage 6384 timer så er vi i gang I sidste uge blev jeg og 4 andre svømmere udtaget til OL. Gentofte

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside.

Husk i øvrigt, at du altid løbende kan tjekke nyheder og andet info på forsiden på vores hjemmeside. Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. juni 2013 22:51 Emne: Nyhedsbrev juni 2013 Kære medlem af Risskov Taekwondoklub, Sommeren er over os, og med det varmere vejr

Læs mere

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres.

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres. HLK Beretning 2015 Hvad er der sket i 2015 Vi har fortsat et fornuftigt medlemstal på omkring 120 ved årsskiftet. Der er flere der står på spring til indmeldelse i 2016. Det er stadig den gode ånd der

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Øst/Vest mesterskaber mangekamp 2019 Stævneinformation

Øst/Vest mesterskaber mangekamp 2019 Stævneinformation Øst/Vest mesterskaber mangekamp 2019 Stævneinformation Kære atleter, forældre, trænere og klubber Velkommen til Øst-Vest mangekamp på Viby Stadion. Stadion: Mesterskabet afholdes på Viby Stadion, Skanderborgvej

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Pytlicks piger på sporet

Pytlicks piger på sporet Pytlicks piger på sporet Billedforslag: Et jublende kvindelandshold, der løfter OL- pokalen, mens guldkonfettien regner ned over dem. Billedtekst: Sådan så det ud i 2004, da holdet vandt guld til OL. Ni

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

DM Indledende årige hold & DM junior hold

DM Indledende årige hold & DM junior hold Foto Michael Hyllested Dansk Atletik Forbund og Ballerup Atletik Klub indbyder til: DM Indledende 12-15 årige hold & DM junior hold Søndag d. 28 maj kl. 10.00 Sted: Ballerup Atletik Stadion Arrangør: Ballerup

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne. Kapitel 3 - Biler, cykler og

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne. Kapitel 3 - Biler, cykler og 1. Jeg kører sådan rimelig ofte Katrine: Skal du lave noget i weekenden? Birgitte: Ja, jeg skal faktisk til Fyn altså her den 14. Katrine: Ja. Hvordan kommer du derhen? Birgitte: Jeg skal køre i bil. Katrine:

Læs mere

Øst Danske Langbane Mesterskaber og

Øst Danske Langbane Mesterskaber og Øst Danske Langbane Mesterskaber 27-28.2 og 1.3 2015. I weekenden deltog Helsinge svømmeklub med 7 svømmere til dette års udgave af øst danske langbane mesterskaber i Ballerup. Det var et stævne som vi

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Referat Elite- og Talentudvalg

Referat Elite- og Talentudvalg Referat Elite- og Talentudvalg TID: Mandag den 12. december 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde.

Referat af bestyrelsesmøde. Referat af bestyrelsesmøde. Dato og tid: Sted: 9. oktober 2013, kl. 16.30 Ribegade 17, 4th 2100 Ø (hos Tina Fehrn) Deltagere: Jan Kristoffersen (JK) David Hansen (DH) Tina Fehrn (TF) - REF Ole Meilby (OM)

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark.

Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Formandens beretning til GF 2012-Enduroklub Danmark. Frederiksberg December 2012 Formanden vil gerne starte med at sige STORT TAK til alle de medlemmer som har deltaget i at hjælpe til med alle mulige

Læs mere

Inde EM i Spanien 2011.

Inde EM i Spanien 2011. Så blev det lørdag den 26. marts og det danske landshold skal skyde hele fire guldfinaler! Første finale var dame junior compound med Sarah, Ida og Michalina. Pigerne blev nr. 1 indledende og skulle op

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

At sige at 2014 blev et turbulent år for HIF Atletik er absolut ingen overdrivelse.

At sige at 2014 blev et turbulent år for HIF Atletik er absolut ingen overdrivelse. Formandens beretning - Helsingør IF Atletik 2014 At sige at 2014 blev et turbulent år for HIF Atletik er absolut ingen overdrivelse. Nye trænere Den største omvæltning umiddelbart var at klubben på grund

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

Ballerup Atletik Klub

Ballerup Atletik Klub Formands orientering bestyrelsesmøde: 3/10-2016. 5/6: Team Ballerup Triathlon. 213 gennemførte der var lavet nogle tiltag til 2016 udgaven bla. hold samt der var en kort og lang udgave. Måske var der ikke

Læs mere

Årets medaljehøst 2016 Medaljehøst Ungdom Danske Mesterskaber: 15 guld, 11 sølv og 5 bronze Øst Mesterskaber: 17 guld, 5 sølv, 2 bronze

Årets medaljehøst 2016 Medaljehøst Ungdom Danske Mesterskaber: 15 guld, 11 sølv og 5 bronze Øst Mesterskaber: 17 guld, 5 sølv, 2 bronze Medaljehøst Ungdom Danske Mesterskaber: 15 guld, 11 sølv og 5 bronze Øst Mesterskaber: 17 guld, 5 sølv, 2 bronze Østmesterskaber Indendørs Ballerup 23-24.januar (2+1+1) 16-17 Thea Jensen (99) Kugle 14,49

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger

Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Bilag 6.1: Sekretariatets indstilling om tilsagn på de fremkomne ansøgninger Indstillingsnr.: 1 Indstilling: Tilsagn Indstillet beløb: 150.000 kr. ABC Cykling 150.000 kr. Projekt: Udvidet elitesatsning

Læs mere

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - Benjamin Boeskov Gabrielsen. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Benjamin Boeskov Gabrielsen 2730 Herlev Atletik - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/benjamin-boeskov-gabrielsen

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Ved et tilbageblik på året 2015 var det igen et år vi i klubben kan se tilbage på med glæde og med mange sportslige højdepunkter igennem året. Lidt malurt i bærgeret må være

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juli 2016 19 dage til OL i Rio. Et helt specielt OL for Gentofte Svømmeklub. Danmark stiller med 15 svømmere til OL. Heraf 2 fra Gentofte. Det er fedt, det

Læs mere

Amager Atletik Club. Elite-koncept. Krav og støtte til Amager Atletik Club s Elite. August 2015 Side 1 af 7

Amager Atletik Club. Elite-koncept. Krav og støtte til Amager Atletik Club s Elite. August 2015 Side 1 af 7 Amager Atletik Club Elite-koncept Krav og støtte til Amager Atletik Club s Elite August 2015 Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Målsætning for AAC s elitekoncept... 3 3 Elite- og talentarbejdet...

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info

Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info Grindsted Gymnastik og Idrætsforening Grand Prix Info 2016-17 Indholdsfortegnelse GGIF Grand Prix 3 Grand Prix Gymnastik 4 Forventninger 4 Træning 5 Økonomi 6 Reserver 7 Vigtige datoer 2016-17 8 Kontakt

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30

Agenda. Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Velkommen Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner Nick Juba Individuelle interviews Tak for i dag ca. 16.30 Agenda Velkommen Kontaktmuligheder Præsentation af holdet Landstræner

Læs mere

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014

Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 Logbog fra Clara Meinckes deltagelse i EM 2014 EM Sofia Dag 1: Vi mødtes i lufthavnen 14:45, men fløj først 16:50. Vi mellemlander i München. Vi kiggede lidt butikker, og nu flyver vi videre til Sofia.

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere