Borup Plantage, Horsemosevej, Helgenæs, 8420 Knebel. Tilbudsgivning efter reglerne om offentligt udbud af kommunal ejendom.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Borup Plantage, Horsemosevej, Helgenæs, 8420 Knebel. Tilbudsgivning efter reglerne om offentligt udbud af kommunal ejendom."

Transkript

1 Navn. Adresse. Postnr. og by. Gudme, den 24. januar Borup Plantage, Horsemosevej, Helgenæs, 8420 Knebel. Tilbudsgivning efter reglerne om offentligt udbud af kommunal ejendom. Tak for din/jeres interesse for Borup Plantage. Borup Plantage ejes af Syddjurs Kommune, og udbydes derfor til salg ved tilbudsgivning i henhold til Bekendtgørelse nr. 472, af 20. juni 1991, om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Tilbudsgivningen er skriftlig, og der vil ikke være mulighed for senere at komme med supplerende bud. Købstilbuddet skal være uden forbehold, og gældende til og med fredag den 3. april Købstilbud lydende på xx kr. mere end alle andre, eller tilsvarende, vil der blive set bort fra. Købstilbuddet bedes skrevet ind i vedlagte tilbuds-slutseddel som følger: I slutsedlens 1.2 anføres budgivers navn, adresse og cpr/cvr nr. I slutsedlens 12.1, 12.2 og 12.3 anføres købstilbudets størrelse i ord og bogstaver. I slutsedlens 17, underskrives af tilbudsgiver nederst som køber. Såfremt tilbudsgiver er et selskab, skal tegningsudskrift fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen vedlægges købstilbuddet. Købstilbuddet, i form af den udfyldte og underskrevne slutseddel fremsendes i lukket kuvert, mærket Tilbud Borup Plantage til: Asger Olsen A/S, Søvangen 20, 5884 Gudme. Tilbudsfristen er mandag den 16. marts 2009, klokken Det er tilbudsgivers ansvar, at købstilbuddet er Asger Olsen A/S rettidigt i hænde. Sælger forbeholder sig retten til frit at vælge mellem fremkomne købstilbud, herunder muligheden for at forkaste alle købstilbud. Det vil ikke være muligt at overvære åbningen af købstilbuddene. Indkomne købstilbud er fortrolige, indtil salg har fundet sted.

2 Skulle der være nogen spørgsmål m.v., står undertegnede naturligvis til din/jeres rådighed. Med venlig hilsen. Asger Olsen Direktør, Statsaut. Ejendomsmægler, Valuar, HD (A) samt Skov og Landskabsingeniør. Bilag: Tilbudsslutseddel for Borup Plantage. Bilagsmappe til tilbudsslutsedlen for Borup Plantage.

3 Salgsprospekt For Borup Plantage, Helgenæs, 8420 Knebel. Areal: 24,9 ha. Offentligt Udbud Vejledende Kontantpris: kr kr.

4 Præsentation Introduktion For Syddjurs Kommune udbydes Borup Plantage til salg ved tilbudsgivning i henhold til Bekendtgørelse nr. 472, af 20. juni 1991, om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Borup Plantage er en dejlig, varieret skov-, jagt- og naturejendom på 24,9 ha, beliggende på den nordlige del af halvøen Helgenæs, som udgør dråben på sydsiden af Djurslands Næse. Terrænet er relativt kuperet, og jorden består i overvejende grad af grusede og sandede moræneaflejringer fra istiden. Hovedparten af ejendommen består af ældre og mellemaldrende østrigsk fyr, skovfyr og rødgran. Den øvrige del af ejendommen består af bevoksninger med birk, bøg, eg, rødeg, el, lærk og omorika, samt områder med krat, moser, søer, åbne naturarealer m.v. Ejendommens variation er således særdeles stor, og spænder lige fra lysåbne birke- ege- og fyrreskove, over mørke granbevoksninger, til smukke moser og søer, hvor ænderne boltrer sig. Jagten i Borup Plantage er særdeles god, ikke mindst på råvildt, ænder og andet småvildt. Skovens variation med søer, moser, krat og åben skov giver i det hele taget mulighed for en meget varieret jagt, herunder også jagt på ænder, duer, snepper, harer og ræv. For køber vil her være mulighed for at skabe sig sit eget lille fristed, hvor jagtmuligheder, skovdrift, friluftsliv og investering i fast ejendom kan gå hånd i hånd. Ejendommen er en selvstændig skovejendom, og kan erhverves af alle, herunder også af danske selskaber. Købstilbud skal være Asger Olsen A/S i hænde senest mandag den 16. marts 2009, kl

5 Udbudsvilkår Vejledende kontantpris Vejledende kontantpris: Kr Kr Salgsvilkår Ejendommen udbydes til salg i henhold til Bekendtgørelse nr. 472, af 20. juni 1991, om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme, og den tilhørende Vejledning nr. 60, af 28. juni 2004, om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Ejendommen udbydes i øvrigt på kontantbasis, og alene med en vejledende prisindikation. Syddjurs Kommune (sælger) forbeholder sig retten til at forkaste alle tilbud. Der henvises i øvrigt til ovennævnte bekendtgørelse og vejledning, som sammen med ejendommens øvrige dokumenter vil blive fremsendt til de tilbudsgivere, som ønsker at afgive bud på ejendommen. Overtagelse Ejendommen overtages den 1. maj Ejendommen overtages, som den er og forefindes. Refusion Vilkår om etablering af trampesti og mindre naturnær P-plads. Der foretages sædvanlig refusion af ejendommens indtægter og udgifter. Der vil i forbindelse med handlen blive stillet krav om, at køber for egen regning etablerer en trampesti samt en mindre naturnær P-plads med plads til 5-10 biler. Da der er tale om gruset undergrund, forventes etableringen at kunne klares med simple midler. F.eks. ved rydning af nogle få træer, fræsning/fjernelse af eventuelle stubbe, samt grenknusning og spray-markering af trampestien. De samlede udgifter til etablering af P-plads og trampesti skønnes at beløbe sig til maksimalt kr.

6 Forslag til trampestiens forløb og P-pladsens placering fremgår af bilag til tilbuds-slutsedlen. Trampestien og P-pladsens nøjagtige placering og udformning aftales nærmere direkte med Syddjurs Kommune, Natur og Miljø. Afgivelse af købstilbud Købstilbud skal afgives på tilbuds-slutseddel, som sammen med ejendommens øvrige dokumenter fremsendes til de tilbudsgivere, som ønsker at afgive tilbud på ejendommen. Tilbuds-slutsedlen og ejendommens øvrige dokumenter kan af interesserede rekvireres hos Asger Olsen A/S. Købstilbud skal være skriftlige og ubetingede. Budrunden er skriftlig, og der vil ikke være mulighed for senere at komme med supplerende bud. Bud lydende på xx kr. mere end alle andre, eller tilsvarende, vil der blive set bort fra. Købstilbuddene skal fremsendes i lukket kuvert, mærket Tilbud Borup Plantage til Asger Olsen A/S, Søvangen 20, 5884 Gudme. Tilbudsfrist Købstilbud skal være Asger Olsen A/S i hænde senest mandag den 16. marts 2009, kl Det er budgivers ansvar, at købstilbuddet er rettidigt fremme. Købstilbud skal være gældende til og med fredag den 3. april Det vil ikke være muligt at overvære åbningen af købstilbuddene. Indkomne købstilbud er fortrolige, indtil salg har fundet sted. Sælger forbeholder sig ret til at forkaste alle tilbud. Betaling og skøde Ved sælgers accept af købstilbuddet deponeres kr.

7 Restkøbesummen deponeres i sælgers pengeinstitut senest dagen før overtagelsen. Minimalskøde udfærdiges af købers advokat. Nærmere vilkår fremgår af tilbuds-slutsedlen, som sammen med ejendommens øvrige dokumenter, kan rekvireres hos Asger Olsen A/S. Beliggenhed Matr.nr. 2d og 2L, Borup By, Helgenæs, Syddjurs Kommune. Areal Grundarealet er ifølge matrikelfortegnelsen og tingbogen 24,8694 ha. Adresse Kommune Region Zonestatus Hovednotering Ejendommen er ikke selvstændigt vurderet, og den har endnu ikke nogen selvstændig adresse. Ejendommen er beliggende med adgangsvej fra Horsemosevej, Helgenæs, 8420 Knebel. Syddjurs Kommune. Region Midtjylland. Landzone. Ejendommens 2 matrikler er samnoteret, og fuldt ud fredsskovpligtige, men uden landbrugspligt. Ejendommen er derfor frit omsættelig, og vil kunne erhverves af næsten alle, herunder af danske selskaber. Historie Historie Borup Plantage ligger i det bakkede landskab på den nordlige del af Helgenæs, dråben under Djurslands Næse, umiddelbart syd for Mols Bjerge.

8 Historie fortsat Borup Plantage ca Borup Plantage ca Helgenæs blev, ligesom Mols Bjerge, skabt i slutningen af sidste istid, hvor store istunger skød sig frem sydfra op gennem Ebeltoft og Kalø Vig. Helgenæs er dannet af materiale af sand og sten, som istungerne skubbede op imellem sig og ismasser på Djursland. Da isen trak sig tilbage efter istiden, voksede området til med ege blandingsskov, som det meste af det øvrige Danmark. Områdets tidlige mennesker ryddede dog allerede i Stenalderen den oprindelige egeskov, for at kunne dyrke jorden, og indtil 1948 var hele det nordlige Helgenæs et kuperet overdrevslandskab, hvor kreaturer græssede, og hvor der blev drevet ekstensivt landbrug. I 1948 erhvervede den daværende Helgenæs Kommune området, hvor Borup Plantage nu er. Erhvervelsen skete med henblik på etablering af en plantage, på disse kuperede og grusede marginale jorder. Tilplantningen påbegyndtes i 1948, og færdiggjordes i Tilplantningen skete med Hedeselskabets hjælp og med tilskud fra Staten. Det er disse år gamle bevoksninger, som den dag i dag udgør skoven i Borup Plantage. Borup Plantage 2006 Borup Plantage flyfoto 2006 I nyere tid har Helgenæs, og beboerne på Helgenæs, også skrevet historie. Det skete bl.a. i forbindelse med etableringen af Nationalparken i Mols Bjerge. Det var nemlig oprindeligt meningen, at Helgenæs skulle være en del af Nationalparken, idet Helgenæs har samme geologiske og kulturhistoriske oprindelse som Mols Bjerge. Indædt modstand fra beboerne fra Helgenæs, gjorde imidlertid, at Helgenæs blev taget ud af Nationalparkplanerne. Nationalpark Mols Bjerge starter, eller slutter om man vil, derfor umiddelbart nord for Helgenæs, selvom det officielle Danmark gerne havde set Helgenæs som en del af Nationalparken.

9 Bygninger Bygninger Ejendommen er bygningsløs. Der vil i henhold til skovlovens regler kunne påregnes, at der vil kunne opnås tilladelse til at opføre en arbejdshytte på op til 10 m2. Sælger indestår dog ikke herfor. Arealfordeling Arealfordeling Ejendommen er fuldt ud fredskovspligtig og for størstedelens vedkommende bevokset med skov. Cirka halvdelen af ejendommen udgøres af ældre og mellemaldrende Skovfyr og Østrigsk Fyr, men variationen er stor og spænder lige fra ældre tætte rødgranbevoksninger, over lysåben fyrreskov til områder med bøgeskov, egeskov, birkeskov, søer, moser og krat. Ifølge bevoksningslisten fra 2000 udgør de enkelte bevoksninger følgende andel af skovens areal: Arealfordeling år 2000 i ca. tal: Hektar Andel i % Bevoksninger med bøg: 0,21 ha 1 % Bevoksninger med eg: 1,22 ha 5 % Bevoksninger med rødeg: 0,25 ha 1 % Bevoksninger med birk: 1,00 ha 4 % Bevoksninger med el: 0,37 ha 2 % Bevoksninger med rødgran: 5,35 ha 22 % Bevoksninger med lærk: 0,20 ha 1 % Bevoksninger med skovfyr: 3,01 ha 12 % Bevoksninger med østrigsk fyr: 11,10 ha 45 % Moser, søer, lysninger, vej m.v.: 1,80 ha 7 % I alt: 24,51 ha 100 % Der henvises i øvrigt til skovkort, bevoksningsliste og arealtabel i bilagene. Der er i øvrigt ikke sket væsentligste ændringer i bevoksningernes sammensætning siden 2000.

10 Arealfordeling fortsat Skovkort og bevoksningsliste er baseret på optegninger ud fra flyfotos, hvorfor der ofte er en mindre divergens mellem arealet i bevoksningsbeskrivelsen og arealet i henhold til matrikelfortegnelsen og tingbogen. Skoven Skovkort og bevoksningsliste er senest opdateret i Skoven Borup Plantage er en dejlig, varieret skov-, jagt- og naturejendom på 24,9 ha. Ejendommen er beliggende på den nordlige del af halvøen Helgenæs, som udgør dråben på sydsiden af Djurslands Næse. Ejendommen ligger tilbagetrukket fra alfarvej, og det er begrænset hvor meget publikum, som besøger ejendommen, ikke mindst fordi turister m.v. naturligt trækket ud til kysten, som er så tæt på. Terrænet er relativt kuperet, og jorden består i overvejende grad af grusede og sandede moræneaflejringer fra istiden. Ejendommens bevoksninger er anlagt ved tilplantning af det daværende overdrev, i perioden fra 1948 til Det er fortsat overvejende denne oprindelige 1. generations skov, som står på arealerne. Hovedparten af ejendommens bevoksninger består af ældre og mellemaldrende østrigsk fyr, skovfyr og rødgran. Den øvrige del af ejendommen består af bevoksninger med birk, bøg, eg, rødeg, el, lærk og omorika, samt områder med krat, moser, søer, åbne naturarealer m.v. Ejendommens variation er i det hele taget særdeles stor, og spænder lige fra lysåbne birke- ege- og fyrreskove, over mørke granbevoksninger, til smukke moser og søer, hvor ænderne boltrer sig.

11 Skoven fortsat Boniteten for de større hovedbevoksninger i rødgran, skovfyr, østrigsk fyr og eg ligger ifølge driftsplanen fra 2000 mellem 2 og 3, og det vurderes, at der vil kunne dyrkes de fleste gængse danske træarter på ejendommen. Den stående vedmasse udgjorde i år 2000 ifølge driftsplanen i alt m3, svarende til 133 m3/ha i gennemsnit for hele ejendommen. Ejendommens bevoksninger vurderes i øvrigt som værende ret stormfaste og stabile, da der indgår en meget stor andel af skovfyr, østrigsk fyr og eg, som alle er meget stormfaste. Udviklingsmuligheder Udviklingsmulighederne er mange, og de vil i sagens natur helt afhænge af en kommende ejers interesser og målsætning for ejendommen. Særligt skal i denne sammenhæng fremhæves, at hovedparten af skoven består af stormstabile og lysåbne bevoksninger med skovfyr, østrigsk fyr og eg. Disse træarter lader lyset komme ned til græsset og urterne i skovbunden, og de tåler samtidig relativt hård hugst og skærmstilling til gavn for eventuelle nyplantninger eller nærliggende fodermarker m.v. Desuden skal det nævnes, at rødgranerne og dele af fyrrebevoksningerne nærmer sig en alder, hvor man kunne begynde at overveje en foryngelse af disse. Endelig skal muligheden for at gøre yderligere for ejendommens jagtmuligheder fremhæves. Jagten er allerede god i dag, men den kan blive bedre, bl.a. gennem etablering af fodermarker, åbne naturarealer, nedskæring i moserne m.v. Jagt Jagt Jagten i Borup Plantage er særdeles god, ikke mindst på råvildt, ænder og andet småvildt. Skovens variation med søer, moser, krat og åben skov giver i det hele taget mulighed for en meget varieret jagt, herunder også jagt på ænder, duer, snepper, harer og ræv.

12 Jagt fortsat En ny ejer vil endvidere med fordel kunne gøre yderligere for jagten, f.eks. gennem etablering af fodermarker, udlægning af foder, nedskæring af krat langs søerne og lignende. Jagten i Borup Plantage er lejet ud indtil 31. marts 2009, hvor jagtlejekontrakten ophører. Jagten vil således stå til købers disposition fra overtagelsen den 1. maj Driftsøkonomiske forhold og moms Skatter, afgifter m.v. Ejendomsskatten for Borup Plantage er ikke opgjort selvstændigt, men opkræves sammen med ejendomsskatten for Syddjurs Kommunes øvrige skovejendomme, som er samvurderet under Ahlvej 999, 8400 Ebeltoft. Ejendomsskatten udgør i 2009 ca. 103 kr./ha., gennemsnitligt set for hele den samvurderede ejendom. Efter ejerskifte må det påregnes, at ejendommen vil blive selvstændigt vurderet, og at skatter og afgifter som følge heraf kan ændre sig. Budgetforslag Forslag til gennemsnitligt årsbudget for den kommende 10-års periode er vedlagt som bilag. Budgetforslaget er baseret på en gennemsnitsbetragtning med udgangspunkt i den nuværende driftsform, markedspriser m.v. Budgetforslaget er således uden forbindende, og køber opfordres til hos egne rådgivere at få udarbejdet budget baseret på egen drift og egne forudsætninger. Momsforhold Ejendommen er momsregistreret. Der er ingen momsreguleringsforpligtelse at overtage.

13 Retlige forhold Matrikulære noteringer Ejendommens 2 matrikler er samnoteret, og fuldt ud fredsskovpligtige, men uden landbrugspligt. Ejendommen er derfor frit omsættelig, og vil kunne erhverves af næsten alle, herunder af danske selskaber. Servitutter/Deklarationer Der henvises til ejendommens blad i tingbogen. Der er den 21. februar 1949 tinglyst dokument om fredskov m.v. samt salgsforbud. Forbuddet mod salg er under sletning fra tingbogen. Der vil forud for salget blive tinglyst deklaration om, at adgangsreglerne, for skovens besøgende, følger de til enhver tid gældende regler for offentligt ejede skove. I samme deklaration vil det også blive tinglyst, at P-pladsen og trampestien, som jf. udbudsvilkårene, skal etableres af køber, ikke efterfølgende må sløjfes. Det vurderes, at der herudover ikke er særligt byrdefulde servitutter lyst på ejendommen. Områdeudpegninger m.v. Ejendommens søer og moser er omfattet af 3 udpegning i henhold til Naturbeskyttelsesloven. Ejendommen er herudover kun i meget begrænset omfang omfattet af områdeudpegninger m.v. Der henvises i øvrigt til Hæftelser/Lån Ejendommen sælges ubehæftet. Offentlig vurdering 2007 Vurderet som Ejendommen er ikke selvstændigt vurderet. Ejendommen er i dag samvurderet med andre skove tilhørende Syddjurs Kommune, samlet vurderet under Ahlvej 999, 8400 Ebeltoft.

14 Offentlig vurdering I alt Den offentlige vurdering for hele Ahlvej 999, 8400 Ebeltoft, var pr. 1. oktober 2007: kr., heraf grundværdi: kr. Kapitalbehov (anslået) Det opgjorte kapitalbehov er eksklusiv saldo i henhold til refusionsopgørelse. Kapitalbehov (anslået) Ved forskellige købspriser: Ved en Købspris, kontant kr kr Tinglysningsafgift & gebyr (50%) kr kr Advokat m.v. anslået kr kr Kapitalbehov i alt (anslået) kr kr Bilag Bilag Bilag 1: Oversigtskort med matrikelskel. Bilag 2: Ortofoto 2006 med matrikelskel. Bilag 3: Skovkort fra Ikke opdateret siden. Bilag 4: Bevoksningsliste fra Ikke opdateret siden. Bilag 5: Arealtabel fra Ikke opdateret siden. Bilag 6: Budgetforslag. Bilag 7: Fotos fra ejendommen. Besigtigelse m.v. Besigtigelse bedes kun foretaget efter aftale med Asger Olsen A/S. For yderligere oplysninger, samt aftaler om forevisning kontakt venligst: Asger Olsen A/S Kontaktperson: Asger Olsen Søvangen 20 Tlf.: DK-5884 Gudme alo@asgerolsen.com Tlf.: Fax: post@asgerolsen.com

15 Matrikulært Oversigtskort. Borup Plantage, Horsemosevej, Helgenæs, 8420 Knebel. Matr. nr. 2d og 2l, Borup By, Helgenæs, Syddjurs Kommune.

16 Ortofoto Borup Plantage, Horsemosevej, Helgenæs, 8420 Knebel. Matr. nr. 2d og 2l, Borup By, Helgenæs. Syddjurs Kommune.

17

18 Tauron HEDESELSKABETS AREALPLANLÆGNING Tabel I Side 28 Region H H15.2 H19.4 H17.3 H16.2 RGR 5H BIR gang lalt * 121* * * cm /ha : Vedmasse 5.66 hart Mod Stedvis Tæt Ar-. diverse SKF BØG JAL REG ØSF.Anlagt Rest f.frø.. S50 H50 H52 H syd. Alder opvækst Forynges Diam HQ Bemærkninger Borup Skovregion Syd BXindblanding af ubevokset IX T PKDjurs ræ- oprindelig Tax af med Plantage Bonstødskud. Højde BØG GRA skovdistrikt Midt/Nord m af i 6.55 ØSF. 1. periode ha. Bevoksningsbeskrivelse Arealnr Distrikt 4.69* : 3: 46* 20* 37* 70* Afdel Ebeltoft Skov 49 a Stedvis.Anlagt 8: inghullet. indblanding Areal Kommune af SKF a HEDESELSKABET

19 Tauron HEDESELSKABETS AREALPLANLÆGNING Tabel I Side 29 Region 202: Distrikt 3: Arealnr : Skov 8: Skovregion Midt/Nord Syd Djurs Skovdistrikt Ebeltoft Kommune Borup Plantage Bevoksningsbeskrivelse 2000 Afdeling Areal B% Træ- Ar- Alder PK Bon 1% Tax Højde Diam Litra ha art gang f.frø m cm Vedmasse lalt /ha Bemærkninger 51 a RGR H Anlagt Meget uensartet. Indplantning af EG langs skel mod nordøst. b ØSF H Anlagt Indplantning af EG langs nordskel og off. vej. c 0.64 EG 1954 BIR H H Spredt indblanding af EL. 81* 127* d EL H e 0.33 ØSF H OHO H Stribe langs vestkant. 51* 155* f 0.77 diverse ubevokset g 0.16 diverse ubevokset h * mose 999 g * privat vej HEDESELSKABET

20 Tauron HEDESELSKABETS AREALPLANLÆGNING Tabel III Side 8 Region 202: Distrikt 3: Arealnr : Skov 8: Skovregion Midt/Nord Syd Djurs Skovdistrikt Ebeltoft Kommune Borup Plantage Driftsklassevis AREAL TABel 2000 oversigt Træart/anvendelse Areal Driftsklasse Areal ~---_._ RGR rødgran 5.35 Gran 5.35 LÆR lærk 0.20 Andet nål 0.20 ØSF østrigsk fyr SKF skovfyr 3.01 Fyr EG el eg LØvtræ lalt produktiv skov * UBV diverse ubevokset 1.01 VEJ privat vej 0.70 MOS mose 0.09 Ubevokset 1.80 * Total ** HEDE SELSKABET

21 Forslag til Budget for Borup Plantage. Forslag til gennemsnitlig årsbudget for den kommende 10-års periode. alo 23. januar Træproduktion. Kr. pr. år. Noter: Salg af Råtræ, Hovedskovning Der er regnet med 50 m3 á 300 kr. Salg af Råtræ, Tynding Der er regnet med 50 m3 á 250 kr. Skovning og transport af råtræ (13.000) Der er regnet med 100 m3 á 130 kr. Salg af Flis - Der er ikke regnet med flis. Skovning og transport af flis - Der er ikke regnet med flis. Sankning/selvskovning Der er regnet med 20 rm á 130 kr. DB I, træproduktion Nykultur (6.000) Der er regnet med 0,2 ha pr. år i gns. Kultur og Bevoksningspleje (1.500) Skønnet. Tilskud til gentilplantning - Der er ikke regnet med tilskud. DB II, træproduktion Juletræer og Pyntegrønt. Salg af juletræer og pyntegrønt - Der er ingen juletræer og pyntegrønt. Høst og transport af juletræer - Der er ingen juletræer og pyntegrønt. DB I, juletræer og pyntegrønt - Nykultur og bevoksningspleje - Der er ikke regnet med nykultur. Kultur og Bevoksningspleje - Der er ingen juletræer og pyntegrønt. DB II, juletræer og pyntegrønt. - Bygningsdrift. Husleje - Ejendommen er bygningsløs. Bygningsdrift - DB, Bygninger - Andre indtægter. Jagtudlejning Skønnet værdi ved nyudleje. Andet - Vurderes ikke til nogen større nettoværdi. Andre indtægter i alt Generalomkostninger. Vej- og grøftevedligeholdelse m.v. (1.500) Skønnet. Skovfogedbistand (7.000) Skønnet. Brandforsikring skoven (200) Skønnet præmie ved nytegning Stormforsikring skoven (700) Skønnet præmie ved nytegning Ejendomsskat (2.600) Forholdsmæssig ejendomsskat for Generalomkostninger, i alt. (12.000) ekskl. Regnskab og egen administration. Resultat før renter og afskrivninger Budgetforslaget er baseret på nuværende driftsform, og må kun opfattes som et forslag til budget. Der er således relativt stor elastik i budgetter for skovbrug. Budgetforslaget er således uden forbindende, og køber opfordres til, hos egne rådgivere, at få udarbejdet budget, på basis af købers drift. Engangsudgiften på skønsmæssigt kr. til anlæg af P-plads og trampesti ikke er medtaget.

22 Fotos fra Borup Plantage. Horsemosevej, Helgenæs, 8420 Knebel.

23 Navn Adresse Postnr. Og by. Gudme den 26. januar Borup Plantage på 24,9 ha, udbydes nu til salg. For Syddjurs Kommune udbydes Borup Plantage til salg ved tilbudsgivning i henhold til Bekendtgørelse nr. 472, af 20. juni 1991, om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Det er vores vurdering, at ejendommen kunne have deres interesse. Borup Plantage er en dejlig, varieret skov-, jagt- og naturejendom på 24,9 ha, beliggende på den nordlige del af halvøen Helgenæs, som udgør dråben på sydsiden af Djurslands Næse. Hovedparten af ejendommen består af ældre og mellemaldrende østrigsk fyr, skovfyr og rødgran. Den øvrige del af ejendommen består af bevoksninger med birk, bøg, eg, rødeg, el, lærk og omorika, samt områder med krat, moser, søer, åbne naturarealer m.v. Ejendommens variation er således særdeles stor, og spænder lige fra lysåbne birke- ege- og fyrreskove, over mørke granbevoksninger, til smukke moser og søer. Jagten i Borup Plantage er særdeles god, ikke mindst på råvildt, ænder og andet småvildt. Skovens variation med søer, moser, krat og åben skov giver i det hele taget mulighed for en meget varieret jagt, herunder også jagt på ænder, duer, snepper, harer og ræv. Ejendommen er en selvstændig skovejendom, og kan erhverves af alle, herunder af selskaber. Vejledende kontantpris: kr kr. Købstilbud skal være Asger Olsen A/S i hænde senest mandag den 16. marts 2009, kl Salgsprospekt kan downloades på eller rekvireres på tel: Med venlig hilsen Asger Olsen Direktør

24 Slutseddel for Borup Plantage 1. Parterne Undertegnede sælger 1.2. sælger herved til medundertegnede køber: Syddjurs Kommune Hovedgaden Rønde Navn: Cpr / Cvr. nr.: Adresse: Postnr. og By: 2. Ejendommen Nærværende overdragelse omfatter Borup Plantage, matr.nr. 2D og 2L, Borup By, Helgenæs, Syddjurs Kommune, og de på ejendommen værende hegn, træer, og andre beplantninger og alt ejendommens rette tilliggende og tilhørende, alt som besigtiget og antaget af køber Ejendommen overdrages i øvrigt med de samme rettigheder, byrder, servitutter og forpligtelser, hvormed den har tilhørt sælger og tidligere ejere Grundarealet for matr.nr. 2D og 2L, Borup By, Helgenæs, Syddjurs Kommune, andrager ifølge matrikelfortegnelsen og tingbogen i alt 24,8694 ha. heraf vej m2, jf. bilag 1 og bilag Zonestatus: Landzone. Anvendelse: Skovejendom. Borup Plantage er bygningsløs. Bygning 1 er i BBR er beliggende i anden skov tilhørende Syddjurs Kommune og vedrører ikke nærværende Borup Plantage Der er ikke tinglyst lokalplan på ejendommen, jf. bilag 1 og bilag 6.

25 2.6. Ejendommen er ikke selvstændigt vurderet. Den udgør en del af den samlede offentlige ejendomsværdi for skovene under Syddjurs Kommune, matr.nr. 112a, Ebeltoft. m.fl., beliggende Ahlvej 999, 8400 Ebeltoft, som i 2007 var vurderet til kr., heraf grundværdi kr., jf. bilag 3. Parterne erklærer, at den aftalte købspris overstiger den forholdsmæssigt beregnede ejendomsværdi for ejendommen. Parterne erklærer endvidere, at ejendommens værdi i handel og vandel på anmeldelsestidspunktet ikke overstiger den aftalte købesum. 3. Bygningsarealer Der er ingen bygninger, beliggende i Borup Plantage, som er registeret i BBR-registeret. jf og bilag Ejendommens stand Ejendommen overdrages, som den nu er og forefindes på tidspunktet for slutsedlens underskrift. Køber har forud for slutsedlens underskrift nøje gennemgået ejendommen med egen sagkyndig bistand, og har været opfordret til en grundig gennemgang af alle ejendommens forhold forinden underskrift Sælger oplyser, at sælger bekendt er der ikke nogen forhold, der hviler på midlertidige dispensationer. Sælger erklærer i øvrigt, at der ikke er fremkommet påbud fra offentlige myndigheder, der ikke er opfyldt fra sælger side Sælger fraskriver sig ethvert ansvar for ejendommens skovningspotentiale, ligesom sælger fraskriver sig ethvert ansvar for kvaliteten af ejendommens jagtfaciliteter, herunder blandt andet vildtbestande Sælger er ikke bekendt med utinglyste rettigheder over ejendommen i form af vejrettigheder, færdselsrettigheder, hævdrettigheder eller lignende, udover hvad der er nævnt i nærværende slutseddel. Sælger fraskriver sig ethvert ansvar for, at der måtte være sådanne utinglyste rettigheder over ejendommen. 5. Miljøforhold Sælger oplyser, at der sælger bekendt ikke foreligger registrering af miljøaffald på grunden, samt at der sælger bekendt ikke er forekomster af miljøaffald på grunden Ejendommen er ikke kortlagt i henhold til Lov om forurenet jord, jf. bilag 6 og bilag 8.

26 6. Servitutter Med hensyn til de på ejendommen tinglyste servitutter er køber oplyst herom og indforstået med at respektere disse. I øvrigt henvises til ejendommens blad i tingbogen, som sammen med udvalgte servitutter er vedlagt, jf. bilag 1 og bilag Der er ved servitut af 21. februar 1949 bl.a. tinglyst forbud mod salg, uden samtykke fra Landbrugsministeriet. Skov og Naturstyrelsen, som i dag er myndighed på området, har godkendt nærværende salg, betinget af at servitutten omtalt i 6.3. tinglyses på ejendommen, i forbindelse med salget. Sælger sørger for, at salgsforbudet slettes fra servitutten Ud over de allerede tinglyste servitutter vil køber skulle respektere en yderligere servitut, som tinglyses i forbindelse med salget. Servitutten giver offentligheden adgang til plantagen, efter de til enhver tid gældende regler for adgang til offentlige skove. Endvidere pålægger servitutten den til enhver tid værende ejer stedse at opretholde P-pladsen og trampestien, som køber jf. 7.4., bilag 5 og bilag 15 pålægges at anlægge indenfor rimelig tid efter overtagelsen af ejendommen Der er noteret og tinglyst fredskovspligt hele ejendommen, jf. bilag 1 og bilag Ejendommens vandhuller er beskyttet efter Naturbeskyttelseslovens 3, bilag Sælger bekendt påhviler der ikke herudover ejendommen utinglyste rettigheder eller byrder, bortset fra de under 7 nævnte. 7. Sælger oplyser at sælger ikke har begæret ejendommen omvurderet eller indgivet klage over den fastsatte vurdering. Køber gøres dog opmærksom på, at ejendommen jf ikke er selvstændig vurderet, og at ny offentlig vurdering af ejendommen som selvstændig ejendom må påregnes at der af sælger ikke har været søgt hektarstøtte, ligesom der ikke medfølger nogen støtterettigheder hertil at flyvehavre og bjørneklo kan forekomme. Køber indtræder i pligten til at luge / bekæmpe flyvehavre og bjørneklo i henhold til lovgivningens regler at der som en del af handlen stilles krav om, at køber indenfor rimelig tid efter overtagelsen, for egen regning etablerer en trampesti samt en mindre naturnær P-plads med plads til 5-10 biler, jf samt bilag 5, bilag 15 og bilag 16. Da der er tale om gruset undergrund, forventes etableringen at kunne klares med simple midler. F.eks. ved rydning af nogle få træer, fræsning/fjernelse af eventuelle stubbe, samt grenknusning og spray-markering af trampestien. De samlede udgifter til etablering af P-plads og trampesti skønnes at beløbe sig til maksimalt kr. ekskl. moms. Trampestien og P-pladsens nøjagtige placering og udformning aftales

27 nærmere direkte med Syddjurs Kommune, Natur og Miljø. Køber erklærer med sin underskrift på nærværende slutseddel, at være indforstået med at anlægge P-plads og Trampesti, for egen regning, som ovenfor anvist og beskrevet. Købesummen er ansat under hensyntagen hertil at der ikke verserer nogen løbende tilskudssager til skovdriften at sælger afvikler eventuelle gældsposter/skadesløsbreve vedrørende det solgte, som ikke skal overtages af køber, og 7.7. at der sælger bekendt ikke verserer sager eller består uopfyldte krav fra det offentlige eller private vedrørende ejendommen. 8. Forsikringsforhold Ejendommen er ikke forsikret Det påhviler køber ved egen foranstaltning at tegne nødvendige forsikringer herunder imod storm og brand, med virkning fra overtagelsesdagen. Sælger er uden ansvar for, at køber kan nytegne forsikringer med samme dækning og/eller til samme præmie. 9. Overtagelse Ejendommen overtages den 1. maj Det solgte henligger fra denne dato for købers regning og risiko. Risiko for brand og storm overgår dog allerede fra slutsedlens underskrift til køber, således at køber er berettiget til at modtage en eventuel storm- og brandforsikringssum til anordningsmæssig anvendelse, mod forinden at opfylde nærværende slutseddel. Sælger er forpligtet til på forsvarlig måde at vedligeholde og administrere ejendommen indtil overtagelsesdagen Sælger ophører skovdriftsaktiviteterne ved underskrift af slutseddel. Allerede skovet træ tilhører sælger. Opskåret træ, som er udkørt til vej per overtagelsesdagen skal køber acceptere, at sælger afhenter efter overtagelsesdagen. Træet skal være tydeligt afmærket Eventuelt nedskåret træ til flis tilfalder køber. Sælger modtager ingen refusion for eventuelt afholdte udgifter til nedskæring Der er ingen igangværende aftaler med brændesankere.

28 10. Lejeforhold Jagten i Borup Plantage er udlejet frem til 31. marts 2009, hvor den ophører uden yderligere varsel. Jagten er således til købers rådighed fra overtagelsesdagen. Hochsitze og øvrige jagtremedier tilhører jagtlejer. Alle fremtidige forhold med jagtlejer er sælger uvedkommende. 11. Refusion Med overtagelsesdagen som skæringsdag udfærdiges sædvanlig refusionsopgørelse over ejendommens indtægter og udgifter Sælger er forpligtet til senest 8 uger efter overtagelsesdagen, at fremsende nødvendigt materiale til udarbejdelse af refusionsopgørelsen. Det påhviler herefter ligeledes indenfor 8 uger køber at udarbejde refusionsopgørelsen. Saldoen reguleres kontant Det påhviler sælger at indfri samtlige i ejendommen indestående pantehæftelser, som ikke skal overtages af køber. 12. Købesum og berigtigelse heraf Købesummen for ejendommen er aftalt til kontant Kr. Skriver kroner Den kontante købesum fordeles således: Bygninger, registreret i BBR (der medfølger ingen). Kr. 0,00 Øvrige bygninger, ikke registreret i BBR (der medfølger ingen). Kr. 0,00 Skov inkl. skovgrundværdi. Kr. I alt Kr. Den samlede købesum ændres ikke, selvom skattevæsenet måtte foretage en anden fordeling af købesummen end ovenfor anført Ved sælgers accept af nærværende slutseddel deponeres rentefrit hos Asger Olsen A/S: Kr , Køber deponerer senest den torsdag den 30. april 2009 i sælgers pengeinstitut: I alt: Kr. Kr.

29 12.4. Renter indtil overtagelsesdagen tilfalder køber, mens renter fra og med overtagelsesdagen tilfalder sælger Købesummen, herunder det hos ejendomsmægleren deponerede beløb, frigives til sælger, når berigtigende advokat giver meddelelse om, at endeligt skøde er tinglyst uden præjudicerende retsanmærkninger, dog tidligst på overtagelsesdagen. Af de deponerede beløb er berigtigende advokat berettiget, men ikke forpligtiget, til før frigivelse af købesummen at indfri pantegæld, der ikke skal overtages af køber, og at betale eventuelle restancer eller udgifter vedrørende ejendommen, som påhviler sælger. 13. Gæld udenfor købesummen Udenfor købesummen overtager køber ingen gældsposter vedrørende det solgte, jf. bilag 6. Vedrørende eventuel momsreguleringsforpligtelse se nedenfor. Sælger indestår for, at samtlige forfaldne beløb vedrørende tilslutnings- og anlægsarbejder, herunder gæld til anlæg af vej, kloak, rensningsanlæg, vand, kollektiv varmeforsyning, elforsyning, fællesanlæg m.v. er betalt eller betales af sælger i forbindelse med handelens berigtigelse. Gæld, der afvikles gennem forbrug, samt gæld, der afvikles gennem grundejerforeninger, betales af køber fra overtagelsesdagen. Sælger oplyser, at der denne bekendt ikke er udført arbejder eller afsagt kendelser vedrørende ovennævnte, for hvilke udgifterne senere vil blive pålagt ejendommen. Eventuelle fremtidige forpligtelser i så henseende er sælger uvedkommende. 14. Moms Sælger oplyser, at ejendommen er momsregistreret Der er ingen momsreguleringsforpligtigelse. 15. Bilag Køber har fået udleveret og gjort sig bekendt med følgende bilag. Bilagene indgår som led i købers due diligence. Bilag 1: Tingbogsattest af 4. december Bilag 2: Matrikulære oplysninger af 7. november Bilag 3: Offentlig ejendomsvurdering Bilag 4: Skatter og afgifter 2009.

30 Bilag 5: Udvalgte servitutter i henhold til tingbogsattest, samt servitut, som tinglyses i forbindelse med salget. Bilag 6: Kommunale ejendomsoplysninger fra Syddjurs Kommune, af 9. december Bilag 7: BBR-ejeroplysninger, udskrevet fra den 7. november Bilag 8: Jordforureningsoplysninger fra Region Midtjylland, af 2. og 9. december Bilag 9: Oplysninger om 3 områder, fredede jorddiger, fortidsminder og Natura 2000 m.v. fra af 7. november Bilag 10: Jagtlejekontrakt af 7. februar (Ophører 31. marts 2009). Bilag 11: Matrikulære oversigtskort fra af 9. december Bilag 12: Ortofoto 2006 med matrikelskel indtegnet, fra Bilag 13: Skovkort, bevoksningsliste, arealtabel og foryngelsesplan fra år 2000 (ikke opdateret siden). Bilag 14: Skovkort fra 1985 (ikke opdateret siden). Bilag 15: Forslag til stiforløb og P-plads, af 3. november Bilag 16: Salgsprospekt af 23. januar Bilag 17: Bekendtgørelse nr. 472, af 20. juni 1991, om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Bilag 18: Vejledning nr. 60, af 28. juni 2004, om offentlig udbud ved salg af kommunens faste ejendomme. Bilag 19: Nærværende Tilbuds-slutseddel for Borup Plantage. Det bemærkes, at bilag 3, bilag 4 og bilag 7 omfatter alle skovene tilhørende Syddjurs Kommune, og at Borup Plantage kun udgør en mindre del heraf. 16. Omkostninger Handlen berigtiges af købers advokat. Køber og sælger betaler hver sin advokat. Køber og sælger betaler omkostningerne ved handlens berigtigelse, herunder registrerings- og tinglysningsafgift, med halvdelen til hver Sælger betaler salær til Asger Olsen A/S i henhold til særskilt aftale. 17. Accept Køber er pligtig at tage skøde senest den 30. april 2009, og er berettiget hertil, så snart købesummen er deponeret. Skødet udfærdiges som minimalskøde indeholdende alene de for tinglysningen nødvendige oplysninger, i hvilken forbindelse parterne er gjort opmærksomme på, at slutseddelen og bilag bør opbevares i mindst 30 år. Minimalskødet skal indeholde følgende passus: For overdragelsen gælder de i købsaftale af [dato for købsaftalens underskrift] fastsatte vilkår, idet der ikke ved nærværende skøde foretages forandringer heri, og idet købsaftalen opretholdes i alle ord og punkter. Til brug for den tinglysningsmæssige registrering oplyses følgende:.

31 17.2. Underskrevne parter erklærer på de ovenfor fastsatte vilkår at have handlet nævnte ejendom, og vi forpligter os til at opfylde denne slutseddel i alle dens ord og punkter. Køber har forinden slutsedlens underskrift foretaget due diligence ved blandt andet gennemgang af nærværende slutseddel og ejendommens dokumenter m.v Køber og sælger erklærer begge ved deres underskrift, at ejendommen hovedsagelig har været benyttet erhvervsmæssigt, og også fremover hovedsagelig skal benyttes erhvervsmæssigt, og at lov nr. 453 af 30. juni 1993 om omsætning af fast ejendom, samt lov nr. 391 af 14. juni 1995 om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom, derfor ikke er gældende for nærværende handel Parterne er gjort opmærksom på, at ejendomsmægleren i henhold til lov nr. 117 af 27. februar 2006 om forebyggende foranstaltninger mod hvidvask af udbytte og finansiering af terrorisme har pligt til at kræve, at kunden legitimerer sig, når der optages en forretningsmæssig forbindelse med disse, og at opbevare disse oplysninger i mindst 5 år. Rønde, den / 2009 Rønde, den / 2009 Som Sælger For Syddjurs Kommune Som Sælger For Syddjurs Kommune Vilfred Friborg Hansen Borgmester Nich Bendtsen Kommunaldirektør, den / 2009, den / 2009 Som Køber Som Køber Navn: Cpr / Cvr. Nr.: Navn: Cpr / Cvr. Nr.:

Salgsprospekt. Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give

Salgsprospekt. Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give 1 Salgsprospekt For Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give Areal: 26,4 ha. Kontantpris: 2.375.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nedvad Skov er en varieret og spændende skov- og jagtejendom på ca. 26,4 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give

Salgsprospekt. Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give 1 Salgsprospekt For Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give Areal: 2,1 ha. Kontantpris: 190.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Enemærket Skov er en varieret og spændende skovog jagtejendom på ca. 2,1 ha, beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby.

Salgsprospekt. Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby. Salgsprospekt For Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby. Areal: 13,6 ha. Kontantpris: 2.500.000 kr. Præsentation Introduktion Sivkærgård Skov er en dejlig, varieret skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Frijord, Gl. Rye Burmlundvej Ry

Salgsprospekt. Frijord, Gl. Rye Burmlundvej Ry 1 Salgsprospekt For Frijord, Gl. Rye Burmlundvej 1 8680 Ry Areal: 4,6 ha. Kontantpris: 775.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Ejendommen er en varieret og velpasset skov- og jagtejendom på 4,6 ha., beliggende

Læs mere

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone.

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone. Købsaftale Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle, sælger herved til Navn: CPR / CVR nr.: Adresse : Postnr. + by: E-mail: følgende del af den Vejle Kommune ifølge tinglyst adkomst tilhørende ejendom matr.nr.

Læs mere

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Matr.nr.1DI, Lille Værløse, Værløse til salg. Dato: Indholdsfortegnelse Parter side 2 Grunden side 2 Servitutter side 3 Overtagelse side 3 Øvrige forhold side 4 Miljø

Læs mere

Salgsprospekt. Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej Give

Salgsprospekt. Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej Give 1 Salgsprospekt For Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej 70 7323 Give Areal: 28,5 ha. Kontantpris: 3.275.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Bindesbøl Plantage er en veldrevet skovejendom på ca. 28,5 ha.

Læs mere

Salgsprospekt. Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager

Salgsprospekt. Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager 1 Salgsprospekt For Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager Areal: 38,6 ha. Kontantpris: 4.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Falslev Plantage er en dejlig, varieret skov- og jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø

Salgsprospekt. Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø Salgsprospekt For Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø Areal: 14,2 ha. Kontantpris: 1.350.000 kr. Præsentation Introduktion Illeris Søndre Plantage er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling.

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Salgsprospekt For Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Areal: 36,5 ha. Kontantpris: 5.500.000 kr. Præsentation Introduktion Lerbæk Mølleskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, fiske- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling.

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Salgsprospekt For Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Areal: 36,5 ha. Kontantpris: 4.750.000 kr. Præsentation Introduktion Lerbæk Mølleskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, fiske- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø Areal: 32,4 ha. Kontantpris: 3.850.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Skov er en frodig og varieret skov-, jagt- og naturejendom på 32,4 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup

Salgsprospekt. Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup Salgsprospekt For Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup Areal: 26,8 ha. Kontantpris: 2.700.000 kr. Præsentation Introduktion Rabeshøj Plantage en dejlig skov-, jagt- og naturejendom på 26,8

Læs mere

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.:

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: KØBSAFTALE Undertegnede Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: Afgiver herved købstilbud over for Kerteminde Kommune CVR-nr. 29 18 97 06 Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde om køb af ejendommen

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber)

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom,

Læs mere

Salgsprospekt. Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej Billund

Salgsprospekt. Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej Billund 1 Salgsprospekt For Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej 7 7190 Billund Areal: 21,1 ha. Kontantpris: 2.100.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Gødsbøl Vesterskov og Savbanke Skov er 2 dejlige

Læs mere

Købstilbud på jorden fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup

Købstilbud på jorden fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup Købstilbud på jorden fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup Købesummen ønskes ikke offentliggjort 1. Parterne Undertegnede afgiver hermed følgende købstilbud på jordtilliggendet fra Romdrupvej 122, 9270 Klarup.

Læs mere

KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by

KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by Bilag 1 Handelsvilkår KØBSAFTALE Adresse, postnr. + by Undertegnede navn adresse postnr. + by (i det følgende benævnt sælger) overdrager herved til medundertegnede Kolding Kommune CVR-nr. 29189897 Nytorv

Læs mere

Salgsprospekt. Nedergård Østerskov Vejlevej Nørre Snede

Salgsprospekt. Nedergård Østerskov Vejlevej Nørre Snede 1 Salgsprospekt For Nedergård Østerskov Vejlevej 41 8766 Nørre Snede Areal: 130 ha. Kontantpris: 14.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nedergård Østerskov er en smuk, varieret og spændende skov- og

Læs mere

TIL SALG. Et ca 12 ha stort areal beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft, udbydes til salg ved licitation.

TIL SALG. Et ca 12 ha stort areal beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft, udbydes til salg ved licitation. TIL SALG J. nr. 15 7042 TBJ Et ca 12 ha stort areal beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft, udbydes til salg ved licitation. Jorden sælges fra ejendommen beliggende Skårupvej 5, 8400 Ebeltoft. Jorden udbydes

Læs mere

Salgsprospekt. Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk

Salgsprospekt. Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk 1 Salgsprospekt For Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk Areal: 30,4 ha. Kontantpris: 3.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Døvling Østre Plantage er en regulær og velpasset skov- og jagtejendom

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

Salgsprospekt. Gammellung Mose 5771 Stenstrup

Salgsprospekt. Gammellung Mose 5771 Stenstrup Salgsprospekt For Gammellung Mose 5771 Stenstrup Areal: 6,0 ha. Kontantpris: 750.000 kr. Præsentation Introduktion Gammellung Mose er en dejlig, varieret jagt- og naturejendom på 6,0 ha., beliggende mellem

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø Areal: 20,3 ha. Kontantpris: 2.350.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Vesterskov er en frodig og varieret skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R :

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R : UDKAST K Ø B S A F T A L E Hillerød Kommune sælger herved til medundertegnede ejendommen matr.nr. 3c Nr. Herlev By, Nr. Herlev på 2.209 m 2 beliggende Bygaden 32, Nr. Herlev, 3400 Hilllerød. Ejendommen

Læs mere

TIL SALG. Ca. 20,5 HA LANDBRUGSJORD VED 8544 MØRKE. Jorden sælges fra ejendommen beliggende Nybrovej 2, Dagstrup, 8544 Mørke.

TIL SALG. Ca. 20,5 HA LANDBRUGSJORD VED 8544 MØRKE. Jorden sælges fra ejendommen beliggende Nybrovej 2, Dagstrup, 8544 Mørke. 1 TIL SALG Ca. 20,5 HA LANDBRUGSJORD VED 8544 MØRKE Jorden sælges fra ejendommen beliggende Nybrovej 2, Dagstrup, 8544 Mørke. Jorden udbydes til salg på de i materialet nævnte vilkår. Det bemærkes, at

Læs mere

KØBSAFTALE. Sælger og betinget overdrager herved til medundertegnede køber(e):

KØBSAFTALE. Sælger og betinget overdrager herved til medundertegnede køber(e): KØBSAFTALE Undertegnede Vejle Kommune Skolegade 1 7100 Vejle Sælger og betinget overdrager herved til medundertegnede køber(e): Navn: CPR / CVR nr.: Gade + husnr.: Postnr. + by: E-mail: den sælger ifølge

Læs mere

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse august 2016 Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse til salg. UDBUDSVILKÅR Grunden udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende Borupvej 115, 8543 Hornslet, matr. nr. 12h Søby By, Søby 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Undertegnede: Sælger herved til medundertegnede: Parcel nummer x (nedenfor kaldt ejendommen) jfr. vedhæftede udstykningsplan af 11. februar 2007 udarbejdet

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen NST-513-00697 Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende nord for Gulddysse Skov Matr. nr. 9k Gundsømagle By, Gundsømagle 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 8b Vindbyholt by, Roholte sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 8b Vindbyholt by, Roholte sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø

Salgsprospekt. Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø 1 Salgsprospekt For Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø Areal: 18,5 ha. Kontantpris: 3.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Holbækvænge Skov er en frodig og særdeles varieret skov-, jagt- og

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej 474, 9541 Suldrup samt

K Ø B S A F T A L E. ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej 474, 9541 Suldrup samt K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej

Læs mere

Salgsprospekt. Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø

Salgsprospekt. Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø Salgsprospekt For Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø Areal: 17,3 ha. Kontantpris: 1.850.000 kr. Præsentation Introduktion Illeris Nordre Plantage er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende ved Ejlstrupvej i Ringsted Kommune 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: Matr.nr.

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Salgsprospekt. Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland

Salgsprospekt. Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland 1 Salgsprospekt For Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland Areal: 9,2 ha. Kontantpris: 975.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Amlund Vesterskov er en dejlig lille skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen NST-513-00708 Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende øst for Gulddysse Skov Del af matr. nr. 9l Gundsømagle By, Gundsømagle 2 Tilbudsblanket Salg

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Sofienlyst 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

Salgsprospekt. Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang

Salgsprospekt. Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang 1 Salgsprospekt For Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang Areal: 165 ha. Kontantpris: 17.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Moselund plantage er en varieret og velpasset skovejendom på ca. 165

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende Sønderløgumlandevej 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: Matr.nr. 1440b Tønder. Kommune Tønder

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand.

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand. Afgift: kr. Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) Ejerlav: Erritsø By, Erritsø Matr. nr.: Matr. nr. Beliggende: Argentinervej husnummer j.nr.: Købsaftale Fredericia Kommune sælger herved den

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr. nr.: Kløvervej 87, 6100 Haderslev Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Boligareal Erhvervsareal Bebygget

Læs mere

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 59 Grønnebæk, Jels, beliggende Haderslevvej 37, 6630 Rødding.

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 59 Grønnebæk, Jels, beliggende Haderslevvej 37, 6630 Rødding. Tilbud om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 59 Grønnebæk, Jels, beliggende Haderslevvej 37, 6630 Rødding. Ejendommens areal udgør 45.300 m 2, heraf vej 0 m 2. Ejendommen sælges som

Læs mere

Købsaftale ubebygget grund

Købsaftale ubebygget grund Købsaftale ubebygget grund Vedrørende ejendommen beliggende Skibelundvej 1, 6500 Vojens. Dok. 13/101748-2 1/8 Mellem Energinet.dk CVR.nr. 28980671 Tonne Kjærsvej 65, Erritsø 7000 Fredericia (herefter benævnt

Læs mere

TIL SALG. 31 ha. jord inkl. vej i Vivild ved Allingåbro. sælges ved budgivning

TIL SALG. 31 ha. jord inkl. vej i Vivild ved Allingåbro. sælges ved budgivning J.nr. 10-8602 TIL SALG 31 ha. jord inkl. vej i Vivild ved Allingåbro sælges ved budgivning Jorden sælges fra ejendommen beliggende Østbyvej 2, 8961 Allingåbro, og udbydes til salg på de i materialet nævnte

Læs mere

Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune

Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune Sag 534649P1 TIL SALG Herning - Drejet 24 Ejendommen har tidligere været anvendt til institution Ejendommen sælges i offentligt

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev. 843 m 2 95 m 2. Kr. 960.000. Kr. 312.200

SALGSBETINGELSER: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev. 843 m 2 95 m 2. Kr. 960.000. Kr. 312.200 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr.nr.: Ejsbølvænge 3, 6100 Haderslev 3534 Haderslev Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Bebygget areal 843 m 2 95 m 2 Ejendomsværdi: 2010 Grundværdi: Kr. 960.000

Læs mere

Salgsprospekt. Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten

Salgsprospekt. Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten Salgsprospekt For Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten Areal: 19 ha. Kontantpris: 3.500.000 kr. Præsentation Introduktion Sjellemosegård er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe følgende grunde: - matr.nr. 46c Ø. Hornum By, Øster Hornum og - del af matr.nr. 46b Ø. Hornum

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende Borupvej 115, 8543 Hornslet, matr. nr.9h Årslev By, Årslev 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00533 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Sommerhusgrund beliggende Bjerghuse 147, Fjand, 6990 Ulfborg 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Trørødhus 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev. 774 m 2 iflg. tingbogen 112 m 2 (opført i 1961) Kr. 830.000. Kr. 165.300

SALGSBETINGELSER: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev. 774 m 2 iflg. tingbogen 112 m 2 (opført i 1961) Kr. 830.000. Kr. 165.300 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr. nr.: Hejsagervej 83, 6100 Haderslev 733 Hejsager, Halk Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Bebygget areal Samlet ejendomsværdi: 2010 Samlet grundværdi: 774

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejerlejlighed nr. 5 på matr.nr. 39p, Udenbys Vester Kvarter, København, beliggende Vesterbrogade 114, ST. TV., 1620 København V, til

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse Landbrugsjord beliggende Matr.nr. 5b Drastrup By, Frejlev og matr. nr. 2ak Sofiendal By, Skalborg 2 Tilbudsblanket Salg

Læs mere

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej Ejendomme 27. august 2013/AB Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD Storparceller på Halmstadvej Storparcellerne Parcel A (ca. 13.788 m2) Parcel B (ca. 10.755 m2) Begge parceller er beliggende på Halmstadvej

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset af køberen med de

Læs mere

Silkeborg Kommune udbyder et landbrugsareal beliggende ved Viborgvej/Hestehavevej til salg

Silkeborg Kommune udbyder et landbrugsareal beliggende ved Viborgvej/Hestehavevej til salg MINDSTEPRIS: 1,9 mio. kr. + moms GRUNDAREAL: 57.625 m 2 KOMMUNEPLANRAMME: delvist omfattet af 12-B-12 ZONESTATUS : landbrugsareal. Silkeborg Kommune udbyder et landbrugsareal beliggende ved Viborgvej/Hestehavevej

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Toldbodgade 3-5, Kolding

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Toldbodgade 3-5, Kolding KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Toldbodgade 3-5, Kolding Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail CVR nr: Tilbyder herved Kolding Kommune at købe ejendommen Toldbodgade 3-5 i Kolding, matr.nr.

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 2d Terslev by og sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 2d Terslev by og sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Bronzevej 4, 6000 Kolding

KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Bronzevej 4, 6000 Kolding KØBSAFTALE MED SALGSVILKÅR For ejendommen Bronzevej 4, 6000 Kolding Matr. nr. 10eh, Harte By, Harte Undertegnede Navn Adresse: By og postnr.: Tlf. nr. E.mail CVR nr: tilbyder herved at købe ejendommen

Læs mere

Salgsprospekt. Nybølle Lunder Skov Kasbækvej Horslunde

Salgsprospekt. Nybølle Lunder Skov Kasbækvej Horslunde 1 Salgsprospekt For Nybølle Lunder Skov Kasbækvej 25 4913 Horslunde Areal: 103 ha. Kontantpris: 9.850.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nybølle Lunder Skov er en frodig og spændende skovejendom på ca.

Læs mere

28,7 ha. jord inkl. vej beliggende Eskilsagre 4, 8961 Allingåbro

28,7 ha. jord inkl. vej beliggende Eskilsagre 4, 8961 Allingåbro J.nr. 99-8095 TIL SALG 28,7 ha. jord inkl. vej beliggende Eskilsagre 4, 8961 Allingåbro - sælges ved budgivning Jorden sælges fra ejendommen beliggende Eskilsagre 4, 8961 Allingåbro, og udbydes til salg

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 4r Orup by, Roholte sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 4r Orup by, Roholte sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Del 1 af Sandflugtsplantagen Fredskovsareal mellem Frederiksværk og Helsinge Matrikel nr. 5d og 5dd, Karsemose By, Vinderød beliggende 3300 Frederiksværk,

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup

K Ø B S A F T A L E. Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup K Ø B S A F T A L E Hadsundvej 2B, 9575 Terndrup Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe ejendommen matr.nr. 17c Terndrup By, Lyngby af areal ifølge tingbogen

Læs mere

TIL SALG. 26,3 ha. jord inkl. vej i Dejret. sælges ved budgivning

TIL SALG. 26,3 ha. jord inkl. vej i Dejret. sælges ved budgivning J.nr. 99-8848 TIL SALG 26,3 ha. jord inkl. vej i Dejret sælges ved budgivning Jorden på 26,3 ha inkl. vej ifølge tingbogen sælges fra ejendommen beliggende Dejret Bygade 9, 8420 Knebel, og udbydes til

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Åkærgård 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. Køge Kommunes ejendom matr.nr. 14 aq Ølsemagle by, Ølsemagle beliggende Skolevej 3, 4600 Køge.

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. Køge Kommunes ejendom matr.nr. 14 aq Ølsemagle by, Ølsemagle beliggende Skolevej 3, 4600 Køge. Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge 2017-008844-11 Skolevej 3, 4600 Køge Matr.nr. 14 aq Ølsemagle b, Ølsemagle KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen Køge Kommunes

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Dalgårdsvej 35, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Boeslunde Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 teknik@slagelse.dk

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Haraldshus 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære nr. 7 af 25. januar 2010 vedlægges. Ejendommens

Læs mere

Salgsprospekt. Kongemosen 8620 Kjellerup

Salgsprospekt. Kongemosen 8620 Kjellerup 1 Salgsprospekt for Kongemosen 8620 Kjellerup Areal: 22,3 ha. Kontantpris: 2.575.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Kongemosen er en 22,3 ha. skov-, jagt- og naturejendom, beliggende i særdeles fredfyldte

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Staben Nørregade 36 5000 Odense

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov.

K Ø B S A F T A L E. Ved forsinket betaling tillægges der renter efter den gældende rentelov. K Ø B S A F T A L E Vedr. Jernbanegade 13-9610 Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe del af matr.nr. 1nq Nøragergård hovedgård, Durup, beliggende

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for udstykningen Martin Madsens Vej og J.C. Danielsens Vej i Hornslet. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 21-09-2017 Sagsid 16/25701 Gældende for storparcel ved Marienhoffvej 21F, 8550 Ryomgård, matr.nr. 3kh, Ryomgård Hgd., Marie Magdalene 1. Udbud af storparceller De

Læs mere

Syddjurs Kommune. sælger. Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole. i offentligt udbud

Syddjurs Kommune. sælger. Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole. i offentligt udbud Syddjurs Kommune sælger Bispemosevej 3, Rosmus, 8444 Balle Tidligere pedelbolig til Rosmus Skole i offentligt udbud Ejendommen fremvises tirsdag den 17. juli 2018 mellem 13.30 og 15.00 eller efter aftale

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller Gældende for storparcel ved Ole Geislers Vej i Hornslet 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Salgsprospekt. Nordtyske Småskove Flensborg

Salgsprospekt. Nordtyske Småskove Flensborg Salgsprospekt For Nordtyske Småskove Flensborg Areal: fra 2 ha til 33 ha pr. skov. Kontantpris: ca. 7.000 Euro/ha, Svarende til ca. 52.200 Dkr/ha. Præsentation Introduktion For Kreis Schleswig-Flensburg

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum 2/10-14 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 8g Bælum By, Bælum, beliggende Solbjergvej

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Græsningsareal m.v. Matrikel nr. 56b, V. Birk, Skjern Jorder beliggende ved Ringvejen syd for Skjern, Ringkøbing-Skjern Kommune 2 Tilbudsblanket Salg

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nygade 5, Stepping

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nygade 5, Stepping KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Nygade 5, Stepping Undertegnede Navn: CPR nr. /CVR nr.: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail tilbyder herved at købe den Kolding Kommune tilhørende ejendom betegnet således:

Læs mere

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder:

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder: Sag nr. 96366/PJJ Reg.afgift. Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb 1.400,00 kr. I alt * kr. Delnr. * af Matr.nr. 12 a, Karlstrup By, Karlstrup Beliggende: Cementvej

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen

Miljøministeriet v/naturstyrelsen Miljøministeriet v/naturstyrelsen sælger Natur- og landejendom ved Sneum Å Nedlagt dambrug beliggende Møllevej 42, 6818 Årre 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Matr. nr.: Matr.nr. 3h og 3l Ålunde Gde.,

Læs mere

Salgsprospekt. Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet

Salgsprospekt. Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet Salgsprospekt For Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet Areal: 20,5 ha. Kontantpris: 3.750.000 kr. Præsentation Introduktion Sibirien Skov er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på 20,5 hektar,

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Kirkegade 12 i Ebeltoft 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune benævnes

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som

K Ø B S A F T A L E. tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget 2A, Skørping, som er angivet som Købsaftaleskabelon af 23. maj 2011 K Ø B S A F T A L E vedr. parcel af Hanesvinget 2A, 9520 Skørping Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: Tlf.: CPR/CVR: E-mail: tilbyder herved at købe den del af Hanesvinget

Læs mere

TILBUDSBLANKET. tilbyder herved at købe ovennævnte ejendom, jfr. Varde Kommunes udbud i h.t. annonce, for

TILBUDSBLANKET. tilbyder herved at købe ovennævnte ejendom, jfr. Varde Kommunes udbud i h.t. annonce, for TILBUDSBLANKET Udbudsvilkår for matr.nr. 16f, Burgård, Billum og 1n, Billum By, Billum af samlet areal 4.050 m 2. Billum Børnehave, Kildegårdvej 16, 6852 Billum Undertegnede: Navn(e): Adresse: Tlf. privat/arbejde/mobil

Læs mere

Tinghøj Allé Ringe. sælger betinget af godkendelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne

Tinghøj Allé Ringe. sælger betinget af godkendelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne KØBSAFTALE Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af godkendelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Den Almennyttige Erhvervsdrivende Fond,

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejerlejlighed nr. 4 på matr.nr. 1964, Udenbys Klædebo Kvarter, København, beliggende Willemoesgade 56, 3., 2100 København Ø, til salg.

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Faxe Kommune Frederiksgade Haslev (i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) VILKÅR:

K Ø B S A F T A L E. Faxe Kommune Frederiksgade Haslev (i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) VILKÅR: K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til (i det følgende benævnt køber) Matr. nr. 5gc Troelstrup by, Haslev. Ejendommen

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund matr. nr., Strandbjerggård Hovedgård, Humlum. Grunden er beliggende Strandbjerggårdparken,

Læs mere

U D B U D S M A T E R I A L E. Skals. vedrørende

U D B U D S M A T E R I A L E. Skals. vedrørende Nov. 2015 U D B U D S M A T E R I A L E Skals vedrørende Heraf vej Matr.nr. 4n Kølsen By, Vorde 0,6093 ha 0 m 2 Del af matr.nr. 10g Kølsen By, Vorde 5,5521 ha 1125 m 2 Matr.nr. 11g Kølsen By, Vorde 5,1124

Læs mere