Curriculum Vitae. Glenn Sattrup Christensen Lundevej Frederikssund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Curriculum Vitae. Glenn Sattrup Christensen Lundevej 27 3600 Frederikssund"

Transkript

1 Curriculum Vitae Glenn Sattrup Christensen Lundevej Frederikssund Mobil tlf.: : Født: 17 marts år. Civil Status: Single. 2 drenge 15 og 17 år. Ikke ryger. Personlig Profil: Dynamisk og fleksibel mand på 45 år, som har et godt humør og er mobil. Tager selv initiativ til at arbejdsopgaver løses koncentreret, systematisk og analysere, så de bliver løst optimalt første gang. Vil knuse problemer med nye ideer. Er en god administrator og hjælper gerne andre kolleger, kan lide at være social aktiv i forskellige sammenhæng, med andre mennesker. Samtidig er jeg hurtig til at sætte mig ind i nye arbejdsområder og problematikker. Jeg forstår at tage hurtige beslutninger ud fra givne retningslinjer. Bevarer overblikket - selv under pres - og er produktiv - samt er stærk afslutter. Karriereresumé: Leon Hansen Maskinfabrik APS. April til Oktober LHM er underleverandør til Offshore-industrien og alt produktion er 100% eksport. Ansat som teknisk indkøber hente priser hjem, til tilbud såvel til produktions ordre, samt transport ind og udland. indkøb af tekniske produkter såvel lagervarer optimering af indkøbsstørrelse og lagerstyring forbedring af likviditeten ved indkøb frigivelse af indkøbsordre til underleverandør søge efter nye leverandører frigivelse af indkøbsordre til underleverandør og kontering af fakturaer har indgået i forskellige indkøbsrelaterede udviklingsprojekter

2 Struers A/S. fra Januar til Marts Struers er en udviklingsorienteret, global virksomhed med en dominerende markedsposition inden for udvikling og produktion af apparater og forbrugsartikler til materialografisk præparation af faste materialer, som har en markedsandel på mere end 40%. Struers har salgsselskaber i 19 lande, et netværk af forhandlere overalt i verden og en engageret, kompetent medarbejderstab. Ansat som teknisk indkøbsvikar hente priser hjem indkøb af tekniske produkter såvel lagervarer optimering af indkøbsstørrelse og lagerstyring forbedring af likviditeten ved indkøb frigivelse af indkøbsordre til underleverandør søge efter nye leverandører frigivelse af indkøbsordre til underleverandør og kontering af fakturaer har indgået i forskellige indkøbsrelaterede udviklingsprojekter vedligeholdelse af indkøbsfunktions EDB ad hoc opgaver afdelingens problem knuser Yamazaki Mazak Danmark A/S. fra November til December Mazak er verdens største og førende leverandør af CNC-styrede drejebænke, bearbejdningscentre og produktionssystemer indenfor spåntagende bearbejdning af metal. Projektansættelse som kvalitetskoordinator Opstille ny såvel brugte maskiner, og indkøre dem. Ergolet A/S. fra August 2008 til August Ergolet udvikler, producerer og sælger hjælpemidler til ældre- og handicappede i såvel Danmark som på udvalgte eksportmarkeder. Ansat som kvalitetskoordinator udføre kontrolspecifikationer for importvarer (Polen) varetage indgangs- og færdigvarekontrol overvåge kontrolfunktionen som sådan kontakt til underleverandører vedrørende kvalitetsspørgsmål (Polen) ad hoc opgaver i samarbejde med ledelsen behandling af indsamlede data planlægning i den afdeling jeg tilhører ad hoc opgaver i produktions, indkøbs- og salgsafdelingen oplæring af nye kolleger laver ordre i skinne afdelingen, producere dem og klar - gøre dem til forsendelse C.V. for Glenn Sattrup Christensen Side 2 af 8.

3 DISA A/S. fra Marts 2007 til August DISA A/S. Producer støberimaskiner til stålstøberierne. Ansat som teknisk indkøber produkt modne nye emner/tegninger og hente priser hjem indkøb af teknisk produkter såvel lager vare manko møder med montagen og produktionen optimering af indkøbs størrelse og lagerstyring søge efter nye leverandører forbedring af likviditeten ved indkøb rapportering af månedlige nøgletal frigivelse af indkøbsordre til underleverandør og kontering af fakturaer har indgået i forskellige indkøbsrelaterede udviklingsprojekter vedligeholdelse af indkøbsfunktions EDB hjælpe andre i PTA og KA i indkøbs, tekniske og kvalitetsspørgsmål oplæring af nye kolleger ad hoc opgaver afdelingens problem knuser Fritz Hansen A/S. fra November 1999 til Februar Fritz Hansen A/S. Producer designer møbler. Ansat som CNC Robot fører CNC Robot (slib) laver nye programmer og forbedringer (FANUC) rette fejl i programmer og lettere fejlfinding (mekanisk/elektrisk) koordineret arbejdes opgaver med andre kolleger planlægning plus at bestille vare ind til produktionen returnere færdig produceret vare til lager eller til næste produktions led implementere nye produkter og processer teams såvel kvalitets og lean koordinator oplæring af nye kolleger auditorer (ISO 9000 og 14000) ECI. A/S. fra Januar 1998 til Oktober EuroCom Indstries A/S. Producer telekommunikations udstyr til skibsfarten. Ansat som servicemedarbejder for et salgsselskab (Skanti). behandling af reklamationer modtage vare/reklamationer fra kunder, og registrere dem sende indkommende vare/reklamationer til reparation eller lager kontakt til underleverandører vedrørende leveringstid på reparation sende vare/reklamationer fra reparation til kunde eller retur lager kontering af fakturaer laver serie nummer til produktionen og registrere dem brænde prommer til produktionen Dadeko A/S. fra August 1997 til December Ansat som salgschauffør i Coca-Cola Cold Drink division. al opfyldning af automatter rengøring af automatter afregning på automaterne kørslens planlægning mellem automaterne/kunderne C.V. for Glenn Sattrup Christensen Side 3 af 8.

4 Stenhøj Kompressor A/S. fra April 1996 til Juli Stenhøj kompressor A/S er et datterselskab i stenhøj koncernen, selskabet producerer og sælger Stenhøj/Espolin stempel og skrue -kompressor med lufttørre m.m. Der omsættes på 39 mio. kr. Med 26 forhandler over hele Europa/verden. Ansat som logistik ansvarlig og teknisk indkøber. indkøb af teknisk produkter optimering af indkøbs størrelse og lagerstyring søge efter nye leverandør forbedring af likviditeten ved indkøb frigivelse af indkøbsordre til underleverandør og kontering af fakturaer vedligeholdelse af indkøbsfunktions EDB hjælpe andre i PTA og resten af firmaet i indkøbs, tekniske og kvalitetsspørgsmål Thyregod Metal og Plastindustri A/S. fra Januar 1991 til Marts Thyregod Metal og Plastindustri A/S, der er en del af den internationale V.Kann Rasmussen Koncern. Velux ovenlysvinduer Ansat som kvalitetstekniker. varetage indgangs- og færdigvarekontrol overvåge kontrolfunktionen som sådan kontakt til underleverandører vedrørende kvalitetsspørgsmål ad hoc opgaver i samarbejde med ledelsen behandling af indsamlede data koordinering med indkøbs- og salgsafdelingen ledelse af fire medarbejder (fag - og ufaglærte) C.V. for Glenn Sattrup Christensen Side 4 af 8.

5 Kurser: SAP-kursus At jeg har opnået en kompetence og lære de grundlæggende forretningsmæssige processer, der anvendes i strukturer; organisationer, stamdata osv. anvendes i hele SA NetWeaver som en teknologi, infrastruktur understøtter ERP forretningsprocesser NetWeaver Business Intelligence (BI) som en rapporterings-og analyseværktøj samt praksis simuleringer: Indkøb Materiale Planlægning Program & Project Management Manufacturing Execution Plant Maintenance Inventory Management Strategisk Enterprise Management Financial Accounting Økonomistyring Human Capital Management Kundeservice Lifecycle Data Management Sales Order Management Solceller og komponenter Forhandler kursus af Energie aus Wind und Sonne. I samarbejde med underleverandører som El Inverter :Danfoss, SMA, og Fronius samt solcelle fabrikanterne: REC, Sovello, KYOCERA og AVANCIS, plus dvs. Altec, Huber+Suhner, LappKabel og Solar-log. Solcelles historie. Instruktion i opmåling og dimensionering af anlæg m.m. Konfiguration af solcelleanlæg, samt planlægge og tilbyde med succes. Solarmoduller: Overblik, udvalg og kvalitetsmærker, samt livs cyklus (PV CYCLY). Montage og montagesystemer samt sikkerhed før, under og efter montage. Elektriske installationer og nettetilslutninger. (den danske el samt lovgivning). plus dvs. overvågningsudstyr Solcellemærket i Danmark, samt de optimale områder og forhold i Danmark. Økonomi og rentabilitets samt potentiale, plus vedligeholdsplanner m.m. De politiske milepæle i Danmark, fremtidens energiforsyning Projektstyring At jeg har opnået en kompetence, som bygger på en forståelse af organisationen og dens strukturer, kulturer og processer set i projektsammenhænge, således at jeg vil kunne deltage ved etableringen af et projekt, dets gennemførelse og kvalitetssikring. Kan analysere et projekts baggrund og dets forudsætning for succes Kan analysere etableringen af et projekt og dets overordnede ramme der specificeres i projektmandatet samt analysere den overordnede planlægning af et projekt, herunder etablering af den aktuelle projektorganisation Kan anvende projektmål; hoved- og delmål og dertil relaterede målepunkter og deres tidsestimering og deraf udledte ressourceforbrug Vil anvende rapportering og opfølgning for at sikre kvalitet og effektivitet Jeg kan anvende og lave risikovurdering Kan anvende grundlæggende ledelsesværktøjer i projektledelsessammenhæng Vil medvirke til den økonomiske styring af projektet, som angivet i projektmandatet Gaffeltruck certifikat B Kan betjene forskellige gaffeltruck, gaffelstabler m.m. Vedligeholdelse daglig såvel periodisk Kan bruge de forskellige lagersystemer Er aktiv deltager i arbejdsmiljø/ergonomi m.m. Kender til sikkerhedsbestemmelserne C.V. for Glenn Sattrup Christensen Side 5 af 8.

6 Teams uddannelse i Polen At kunne arbejde på tværs af sproggrænser Kendskab til teams kommunikation Seminar Forbedre kommunikation i DISA indkøbsafdeling Få klar hed over målsætningen for afdelingen, såvel for den enkelte Auditorer Vore erfaringer og trends Værdien af et kvalitetsstyringssystem contra et ledelsessystem Hvad vil vi med audit? Løbende forbedring af kvalitetsstyringssystemet De 8 ledelsesprincipper Procesbegrebet Procestilgangen Procesaudit Auditmetoder, der fokuserer på processer og ledelse Alternative auditmetoder Hvordan vi kommer videre Feed Back For at få bedre kvalitet og der bliver produceret bedre Bedre socialt samvær i brug af rose og rise vi snakker bedre sammen Kunden bliver mere tilfreds Vi fastholder vores arbejde Kunde leverandørforhold i virksomheden At kunne forstå kunde kvalitets behov Forståelse af begrebet kunde-/leverandørforhold Etablere og vedligeholde en faglig kommunikation med kolleger vedr. kvaliteten Forbedre kvalitetsniveauet i virksomheden Hjertestarter Lærer at bruge hjertestarter m.m. Kvalitetsstyring i virksomheden At kunne bruge kvalitetsstyringssystemer som ISO 9001 og Lave og forbedre kvalitetsinstruktioner Auditering af egne kvalitetsinstruktioner Lean Lære Leans tankegang teoretisk Værktøjer (Værktøjskasse i lean) 7 klassiske former for spil Værdiskabende værdier og tankegange Teams uddannelse I At kunne arbejde i et team Kendskab til teams kommunikation (Intern såvel ekstern) At være ansvarlig for teams (Intern såvel ekstern) Kommunikation i produktionsgrupper At kunne kommunikere klart og tydeligt Løse kommunikations problemer i en gruppe Lave plan over løsnings modeller ved hjælp af div. Hjælpemidler Beskriv informationsstrømmene og gøre dem klart, relevant og præcis. C.V. for Glenn Sattrup Christensen Side 6 af 8.

7 Konflikthåndtering Hensigtsmæssig adfærd og kommunikationsformer Forståelse af egen - og andres, roller og adfærd At kunne håndtering konflikt- og voldssituationer og løse disse Håndtering af stress Systematisk problemløsning og virksomheds standarder Identificere et problemfelt/forbedringsområde og lave mål for løsningen Indsamle fakta og årsager til problemformuleringen Håndtere problemformuleringen og lave løsninger med konsekvenser Lave handlingsplan med ansvarsområde, tidshorisont Får et rigtig godt grin Få glæde ved at grine Kundeorientering Hos Fritz Hansen Programmering og betjening af FANUC robot.(giben) Oprette programmer, programmering, rette programmeringer. Effektivt samarbejde Gennem dialog CAD/CAM - introduktion + trin 1,2 og 3A Softwarekendskab, modelleringsformer, overfladetyper, arbejdsforløb på 3D cad/cam-anlæg, automatisk cnc-programmering på 3D cad/cam-anlæg og efterfølgende afprøvning på CNC-maskiner. Industriel overfladebehandling I Den rette forståelse for beskyttelse af overflade i såvel møbler som bygningskomponenter, samt kendskab til lovlige brug af materialer samt vælge det rette sikkerhedsudstyr Programmering og betjening af FANUC robot.(giben) Lettere fejl søgning i programmer (software) såvel som hardware Logistik I + II + III Den samlede forståelse for logistik mellem: salg - lager - planlægning - produktion indkøb - afdelinger samt distributionsfunktionen på lederniveau At styrer logistikopgaverne i såvel: projektfasen, indførelse og i den daglige organisation, og tilpasser logistikorganisationen til Edb-systemerne CAD Lære at bruge de grundlæggende i AutoCAD (3D-tegninger) version 13 CAD-Introduktion Lære at bruge de grundlæggende i AutoCAD (2D-tegninger) version 12 Produktionsstyring og planlægningsteknikker At bruge gantt-kort og procesdiagram, og lave periodeplanlægning Organisations- og ledelsesanalyse Intern analyse af virksomheden Thyregod Metal og Plastindustri A/S s organisations- og ledelse C.V. for Glenn Sattrup Christensen Side 7 af 8.

8 Geometriske tolerancer Forståelse og brug af geometriske tolerancer Diverse leder- og instruktørkursus hos Det Danske Spejderkorps Lærer at brug hjælpeværktøjer som: pædagogik, planlægnings værktøjer, AVmidler m.m. Og forstå organisationen og den enkelte leders ansvar Instruktionsteknikker, undervisningsmetoder m.m. Udvidet førstehjælp EDB: Microsoft Office Super bruger SAP Bruger BaaN Bruger Movex Bruger Navision Bruger Auto-CAD Bruger Solid Works Bruger Master CAD/CAM Bruger PDM Bruger Sprog: Engelsk: Bruger niveau Nordisk: Taler og læser ligeledes teknisk engelsk Tysk: Forstå Projekter: Sport med smerte Kørekort: Uddannelse: B,C,D og Gaffeltruck certifikat B Projektstyring, Copenhagen Business College 2010 Teknonom i Kvalitetsstyring, Vejle tekniske Akademi Maskintekniker med speciale i Driftsteknik, Metalindustriens Fagskole i Ballerup 1990 Maskinarbejder udlært hos Jørgen Høyer Enterprise in Machining ApS 1989 Længere varerne kursuser og efteruddannelser: SAP-kursus. Konsulentgruppen Hvidehus 2012 Teams/Lean medarbejder/koordinator, Erhvervsskolen Hamlet 2004 Programmering og betjening af FANUC robot. Giben Scandinavia A/S 2003 CAD/CAM - introduktion + trin 1,2 og 3A. Metalindustriens Fagskole i Ballerup 2002 Logistik I + II + III. Roskilde Tekniske Skole 1998 Fritid: Hovedsageligt sammen med min familie. Jeg har i de sidste par år arbejdet frivilligt med salg af pølser på Roskilde Dyrskue, overskuddet bruges udelukkende til humanitært arbejde, samt de Danske Ølentusiaster afholder deres årlige Ølfestival. Er aktiv medlem af en større international etik og humanitær organisation. Fysisk spiller jeg golf og står på ski om vinteren. Holder mig ved lige med fitness. Jeg vil til jobsamtalen medbringe dokumentation for uddannelser og kurser. C.V. for Glenn Sattrup Christensen Side 8 af 8.

KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB?

KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB? KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB? HJÆLP TIL DIN JOBSØGNING Med denne kvikguide er du allerede godt på vej i jagten på dit nye job. Du får

Læs mere

FREMTIDENS KOMPETENCER

FREMTIDENS KOMPETENCER Kursuskatalog FRMTIDNS KOMPTNCR SLVVALGT UDDANNLS 2. HALVÅR 2011 en? u brug har d encer et komp vilke 21 h no 20 et an arked bm Jo heder ulig u de m rd ruge B in D - Får I til r ert å ler hv se or dis

Læs mere

Lager og logistik. Kursusudbud 2013. Bastrupgaardvej 5 7500 Holstebro Telefon 99 122 554 www.kursus.ucholstebro.dk

Lager og logistik. Kursusudbud 2013. Bastrupgaardvej 5 7500 Holstebro Telefon 99 122 554 www.kursus.ucholstebro.dk Lager og logistik Kursusudbud 2013 Bastrupgaardvej 5 7500 Holstebro Telefon 99 122 554 www.kursus.ucholstebro.dk NORDRE RINGVEJ TRANSPORT / LOGISTIK BIL / FLY / TRANSPORTMIDLER Bastrupgårdvej 5 LUNDHOLMVEJ

Læs mere

Ledelse og selvledelse på industriarbejdspladsen

Ledelse og selvledelse på industriarbejdspladsen Ledelse og selvledelse på industriarbejdspladsen 03»En daglig kamp for at få indflydelse«3 cases Flügger A/S Alfa Laval Kolding A/S Rose Poultry A/S, Skovsgård Tilrettelæggelse Margit Johansen Indholdsfortegnelse

Læs mere

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER 2014-15 KURSUSKATALOG FORRETNINGSFORSTÅELSE FORANDRINGSLEDELSE DET PERSONLIGE LEDERSKAB LEDELSE

Læs mere

Introduktion Specialforløb Bygge-anlæg

Introduktion Specialforløb Bygge-anlæg Side 1 Robot og automation Lager og logistik Ordskolen OrdBlindeUndervisning Forb. VoksenUndervisning Dansk og/eller matematik 6 ugers akademimoduler; Salgspsykologi Erhvervsøkonomi Innovative processer

Læs mere

Kursuskatalog. Randers Kommune. Stabene Miljø & Teknik Sundhed & Ældre Social- & Arbejdsmarked Kultur- & Borgerservice Børn & Skole

Kursuskatalog. Randers Kommune. Stabene Miljø & Teknik Sundhed & Ældre Social- & Arbejdsmarked Kultur- & Borgerservice Børn & Skole Kursuskatalog Randers Kommune Stabene Miljø & Teknik Sundhed & Ældre Social- & Arbejdsmarked Kultur- & Borgerservice Børn & Skole Forord Velkommen til fremtidens kompetencer i Randers Kommune Med de statsanerkendte

Læs mere

Business Centret. Indhold

Business Centret. Indhold Kurser for ledere Business Centret Det glæder os at kunne præsentere vores kurser for nuværende og kommende ledere. I brochuren finder du kurser inden for bl.a. salg, regnskab, it, kommunikation og sprog.

Læs mere

ProjektstyringsNYT Center for projekt- og porteføljestyring Efterår 2010

ProjektstyringsNYT Center for projekt- og porteføljestyring Efterår 2010 ProjektstyringsNYT Center for projekt- og porteføljestyring Efterår 2010 Side 2 - Projektværktøjer - hvad er det? Side 2. Artikel af Lars B. Møller. Et der et enkelt svar på ovenstående spørgsmål? Og får

Læs mere

kursuskatalog forår 2008

kursuskatalog forår 2008 viden kursuskatalog forår 2008 udvikling netværk 2 Ledelse Tid til et efteruddannelsestjek? I en tid, hvor der er gang i økonomien og mangel på kvalificeret arbejdskraft, bliver det vanskeligere at få

Læs mere

AMU-kursuskatalog 2011/2012 Inspiration til efteruddannelse

AMU-kursuskatalog 2011/2012 Inspiration til efteruddannelse AMU-kursuskatalog 2011/2012 Inspiration til efteruddannelse Gå på opdagelse i Learnmark Horsens store udbud af AMU-kurser Side 2 Learnmark Horsens AMU-kursuskatalog 2011/2012 Velkommen! Bliv klar til fremtiden

Læs mere

faglige arbejdsmiljø kurser konsulentydelser skræddersyede AMU kurser

faglige arbejdsmiljø kurser konsulentydelser skræddersyede AMU kurser arbejdsmiljø faglige kurser konsulentydelser skræddersyede kurser AMU Kursuskalender januar - juni 2014 2 nyt kursuscenter optimale rammer for kompetenceudvikling Siden foråret har forbipasserende kunnet

Læs mere

Nr. 3 december 2003. business intelligence

Nr. 3 december 2003. business intelligence Nr. 3 december 2003 business intelligence Indhold Samarbejde med resultater... 3 Lars Qvortrup Business Intelligence til små og mellemstore virksomheder 4 Tim Hansson og Thomas Møhring Fælles viden og

Læs mere

Kursuskatalog 2015 Dental Consult

Kursuskatalog 2015 Dental Consult 01-04-2015 Kursuskatalog 2015 Dental Consult Hos Dental Consult kan du få et løft, der styrker dine egne kompetencer og klinikken som arbejdsplads. kurser 2015 Indholdsfortegnelse 01) Dental - Lederudvikling

Læs mere

Informationsteknokogi

Informationsteknokogi Informationsteknokogi Artikel trykt i Informationsteknologi. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks største og

Læs mere

Factory. Nyhedsbrev vedr. C5 Factory & OpenERP advanced Manufacturing

Factory. Nyhedsbrev vedr. C5 Factory & OpenERP advanced Manufacturing Factory 17. januar 2014 Nyhedsbrev vedr. C5 Factory & OpenERP advanced Manufacturing Hermed har vi fornøjelsen at udsende nyt om Danmarks bedste IT løsninger til produktionsstyring. Indhold Det er stadig

Læs mere

Kompetenceudvikling. kvalitet miljø arbejdsmiljø fødevarer. Kurser 2015

Kompetenceudvikling. kvalitet miljø arbejdsmiljø fødevarer. Kurser 2015 Kompetenceudvikling kvalitet miljø arbejdsmiljø fødevarer Kurser 2015 Henning Nyekjær Indehaver af QMS-Consult hny@qmsconsult.dk Mobil: +45 2462 3664 Lone Meng Kursusadministration/bogholderi lme@qmsconsult.dk

Læs mere

WESTERGAARD KURSER 2015

WESTERGAARD KURSER 2015 WESTERGAARD KURSER 2015 DIN SERVICE MANAGEMENT SPECIALIST IT-SERVICE BORGERSERVICE KUNDESERVICE Danske kursusmaterialer Dansk pædagogik Erfarne instruktører 2015 KURSUSKATALOG 1 Et videnshus fyldt med

Læs mere

KURSUSPROGRAM 2010-2011

KURSUSPROGRAM 2010-2011 KURSUSPROGRAM 2010-2011 Juni 2010 Udgiver: Dansk Byggeri Postboks 2125 1015 København K Tlf.: 72 16 00 00 Fax: 72 16 00 10 Layout: MONTAGEbureauet ApS Foto: Hanne Gabel Christensen, Ricky John Molloy,

Læs mere

JOBBET ER DIT! www.ca.dk Tlf. 3314 9045

JOBBET ER DIT! www.ca.dk Tlf. 3314 9045 JOBBET ER DIT! www.ca.dk Tlf. 3314 9045 måske skulle vi skifte navn til ca k-kasse? CA er en a-kasse. Ingen tvivl om det. Og hvis du bliver arbejds løs, hjælper vi dig mindst lige så godt som alle andre

Læs mere

e -BUSINESS Elektroniske fakturaer behandles også fuldautomatisk...

e -BUSINESS Elektroniske fakturaer behandles også fuldautomatisk... e -BUSINESS - Guide til elektronisk drift og handel DECEMBER 2006 ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE VÆLG DET RIGTIGE NIVEAU E-business er for mange virksomheder tæt knyttet

Læs mere

DIN KARRIEREPARTNER ALT DETTE FÅR DU

DIN KARRIEREPARTNER ALT DETTE FÅR DU JOBBET ER DIT! CA DIN KARRIEREPARTNER Vi støder alle på udfordringer i løbet af vores arbejdsliv. Måske har du brug for rådgivning eller inspiration måske søger du nyt job måske dit første job. I CA ser

Læs mere

04/14. side 13. Mål det rigtige og skab resultater effektive og udviklende kvalitetsmål

04/14. side 13. Mål det rigtige og skab resultater effektive og udviklende kvalitetsmål 04/14 side 13 DFK KONFERENCE: Mål det rigtige og skab resultater effektive og udviklende kvalitetsmål Torsdag den 27. november 2014 Hotel Storebælt, Nyborg indhold 03 I 08 I 13 I 16 I 20 I 23 I 27 I 29

Læs mere

Kvalificerede medarbejdere søger nye udfordringer

Kvalificerede medarbejdere søger nye udfordringer Kvalificerede medarbejdere søger nye udfordringer Vi vil gerne præsentere nogle fantastiske medarbejdere, som vi desværre er nødt til at tage afsked med. Se her, hvad de kan tilbyde din virksomhed. Ring

Læs mere

Obligatoriske og løse opgaver i virksomhederne

Obligatoriske og løse opgaver i virksomhederne Obligatoriske og løse opgaver i virksomhederne BSc.merc. (HA) Entreprenørskab og Innovation Forår 2013 Studienævn for Erhvervsøkonomi i Kolding Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse Samfundsvidenskabeligt

Læs mere

Informationsmøde om energisyn. Anne Lund Andersen. 09. jun. 15. Energisyn?

Informationsmøde om energisyn. Anne Lund Andersen. 09. jun. 15. Energisyn? Anne Lund Andersen Informationsmøde om energisyn 09. jun. 15 Energisyn? Anne Lund Andersen Informationsmøde om energisyn 09. jun. 15 Hvad er DI Energi? Et branchefællesskab Medlemmer: virksomheder, der

Læs mere

RESULTAT LØN. belønning og anerkendelse

RESULTAT LØN. belønning og anerkendelse RESULTAT LØN belønning og anerkendelse RESULTAT LØN belønning og anerkendelse 2 RESULTATLØN FORORD 3 Forord Øvirge udgivelser i PlusLøn serien Som inspiration til virksomhedernes lønsystemer udgiver DI

Læs mere

kunderne beretter mange gange når vi taler med virksomheder, vender de tilbage med nogle enkle men vigtige spørgsmål:

kunderne beretter mange gange når vi taler med virksomheder, vender de tilbage med nogle enkle men vigtige spørgsmål: ur story kunderne beretter mange gange når vi taler med virksomheder, vender de tilbage med nogle enkle men vigtige spørgsmål: - hvilke kompetencer har sap? - hvilke sap-kunder findes i min branche? -

Læs mere

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres DC Magazine oktober 2013 FORRETNINGSSYSTEMER Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres FORRETNINGSSYSTEMER side 18 Forøg konkurrencekraften med Datacon FORRETNINGSSYSTEMER side 14 Fakturaworkflow

Læs mere

DET HANDLER OM FAGLIGHED BDU

DET HANDLER OM FAGLIGHED BDU DET HANDLER OM FAGLIGHED BDU UDDANNELSESLINJER BDUs uddannelseslinjer består hver især af tre faste kursusmoduler plus et valgfrit modul, som du frit kan vælge ud fra tre moduler. Du har således yderligere

Læs mere