Professionel baristamaskine til servering over disken

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Professionel baristamaskine til servering over disken"

Transkript

1 NESCAFÉ MILANO 2.0 Professionel baristamaskine til servering over disken GØR DINE KUNDER TILFREDSE GØR TILBEREDNINGEN LET ØG DIN INDTJENING

2 MULIGHEDERNE I dag indtages der kaffe alle vegne, på forskellige tidspunkter og i alle former. Både efterspørgslen, kvalitetsbevidstheden og tilgængeligheden er steget. En tredjedel af al kaffe, som sælges out-of-home i dag, er specialkaffe. Der er store muligheder på dette voksende marked - gå ikke glip af dem!

3 Grib chancen! Nu har alle i hotel-, restaurations- og cateringbranchen mulighed for at udnytte den aktuelle tendens og tjene penge på deres kaffeforretning allerede dag ét, uden at det tager tid og ressourcer fra den primære forretning. Hvordan? NESCAFÉ Milano 2.0 er løsningen! Kaffebarsalget ventes at stige med 16 % i Takeaway-salget er steget mere end 20 % de sidste 5 år. 33 % af kaffekunderne nyder en takeaway-kaffe mindst en gang om ugen. kr:- 2x En gennemsnitlig latte macchiato sælges for næsten det dobbelte af, hvad en kop sort kaffe koster. 2,5x Latte art forbedrer oplevelsen væsentligt og betyder, at kunderne er villige til at betale endnu mere.

4 UDFORDRINGEN Et meget omskifteligt marked, personale uden baristauddannelse, svingende kvalitet for hver kop kaffe, bevidste kunder, dyrt udstyr, høje vedligeholdelsesomkostninger og mindre avancer. At sælge specialkaffe er ikke altid så let.

5 Overvind forhindringerne Hvordan ville det være med en letanvendelig og problemfri alt-i-en-løsning? En løsning, som gør det muligt at servere alle de specielle kaffedrikke, som dine kunder ønsker hurtigt og enkelt med kun et tryk på en knap? DAGENS FORBRUGERE VIL HAVE EN TOTALOPLEVELSE: SMAG: Fyldig og afbalanceret smag med en mild og cremet konsistens. UDSEENDE: En flot kop kaffe. FØLELSE: Omgivelser, kommunikation og valgfrihed.

6 LØSNINGEN NESCAFÉ Milano 2.0 er en komplet kaffeløsning, som på en enkel måde gør din forretning til en succes.

7 NESCAFÉ MILANO HJÆLPER DIG MED......at gøre dine kunder tilfredse Med nøje udvalgte ingredienser og teknisk perfektion sikrer NESCAFÉ Milano 2.0 en ensartet kaffekvalitet kop efter kop. Men det kræver mere at tiltrække dagens forbrugere. Et tiltalende udseende og det overordnede indtryk er mindst lige så vigtigt. Alle kaffeelskere har en yndlingsdrik. Med NESCAFÉ Milano 2.0 kan du servere kundetilpassede kaffedrikke med finesse. Hvis du giver dine kunder, hvad de vil have, vender de tilbage og køber mere! vad de vill ha - och de kommer återkomma för mer!...at gøre tilberedningen let Det har aldrig været nemmere at tilberede specialkaffe i baristaklassen end med NESCAFÉ Milano 2.0. Med den intuitive berøringsskærm er den færdige drik klar efter et tryk på en knap. De integrerede instruktionsfilm viser med enkle trin, hvordan man vedligeholder maskinen og laver imponerende latte art, og viser oplysninger om drikkene. Desuden får du ProCare-supportprogrammet, hvor vores dygtige teknikere regelmæssigt sørger for, at din maskine er i perfekt stand. Dit personale får også uddannelse og inspiration. De bliver mere kreative og bevidste og vil brænde for deres arbejde....at øge din indtjening Med NESCAFÉ Milano 2.0 får du en storstilet kaffeforretning uden at investere en krone! Det eneste, du betaler, er løbende månedlige omkostninger. Du løber ingen risiko og får fuld kontrol over indtjeningen. Med vores supportprogram ProCare får du omfattende kommerciel og teknisk support, hvilket hjælper dig med at øge salget og avancen og sikrer, at du altid er helgarderet. TID I SEK. 120 Udvikl din menu øg din indtjening OMTRENTLIG PRIS 10:- 20:- 25:- 27:- 30:- 32:-

8 PRODUKT DE BEDSTE INGREDIENSER ART OF BLENDING

9 En komplet kaffeløsning MASKINE SERVICE NEM BETJENING KOMMERCIEL SERVICE TEKNISKE INNOVATIONER TEKNISK SERVICE

10 PRODUKT Alle ingredienser er udviklet specifikt til NESCAFÉ Milano med nøje udvalgte råvarer. Det resulterer i produkter af høj kvalitet med den bedst mulige smag. KAFFE MED OMTANKE Når du serverer drikke fra en NESCAFÉ Milano 2.0, er der en verden til forskel. Gennem Nestlé tager NESCAFÉ Milano 2.0 ansvar for hele logistikkæden fra kaffebønderne, som sår og høster bønnerne, til dig, dine kunder og dine ansatte. Nestlé har siden 1962 samarbejdet med kaffefarmerne for at sikre, at vores kaffe produceres ansvarligt. På denne måde sikrer vi hele kaffekæden fra bønne til kop. Eksempelvis uddannes bønder om året i dyrknings- og høstteknikker. Der er distribueret 16 millioner kaffeplanter, og planen er at plante yderligere 220 millioner sygdomsresistente planter inden 2020.

11 100% kaffe Kaffe lavet på bønner af høj kvalitet fra nøje udvalgte plantager for at sikre en ensartet og høj kvalitet. Ristet og blandet til perfektion for at passe til både maskinen og den færdige drik. Fra bønne til kop. 100% mælk Vi anvender frisk mælk af bedste kvalitet og kontrollerer hele kvalitetsprocessen fra ko til kop. Mælken passer perfekt til cremede kaffevarianter og varm kakao og danner et fyldigt, fløjlsblødt skum. Kakao En kvalitetskakao med en cremet og fyldig smag med milde, bittersøde toner. Udviklet til at skulle nydes som den er, med mælk eller som en del af en kaffespecialitet. Art of blending - din egen blanding Med blandingsteknikker forsyner vi dig med en kaffeblanding og en smagsprofil, som passer til netop dine kunders smag.

12 MASKINE NESCAFÉ Milano 2.0 er til lige så stor glæde for dit personale som dine kunder. Nem betjening og professionelle baristadrikke er et vinderkoncept!

13 Nem håndtering Brugervenlige funktioner Enkelt rengøringssystem Plug & Play Farvekodede beholdere og blandeskåle Automatisk advarselssystem Patenteret maskinteknologi baseret på omfattende brugerundersøgelser Betjeningspanel Interaktiv, multifunktionel berøringsskærm Brugervenlig og kan tilpasses Personaleuddannelse via instruktionsfilm på displayet Forskellige adgangsniveauer Kvalitetskontrol for personalet Kundetilpasning Din kaffe på din måde Op til 27 drikkevalg med alles favoritter Opdateret med kundepræferencer Fleksibilitet til at markedsføre forskellige menuvalg og tilbud med henblik på at øge salget, opbygge loyalitet og friste kunderne til at købe mere Beverage studio Fjernstyret maskinhåndtering Indbygget telemetri Fjernstyret programmering og enkel skaleringsfunktion juster menuen og opskriften på afstand Browserstatistik sikrer funktionaliteten og maksimerer potentialet

14 SERVICE NESCAFÉ Milano handler ikke bare om at servere bedre kaffe for kunderne. Det handler også om at sikre, at din kaffeforretning blive en succes. Derfor har vi ProCare kommerciel og teknisk support. Alt dette er for at sikre, at du oftere sælger mere til en bedre pris.

15 Kommerciel support Vi hjælper dig med at gøre oplevelsen omkring din NESCAFÉ Milano 2.0 endnu større. Du får omfattende markedsføringsmateriale, som stimulerer kunderne og øger din bruttoavance. Teknisk support Vores engagerede personale vil være behjælpelig med at foretage vedligeholdelse og kontroller. Dette er for at sikre en smidig håndtering, så du altid er helgarderet. MASKININVESTERING VEDLIGEHOLDELSE KVALITETSSIKRING INSTALLATION AF MASKINEN PERSONALEUDDANNELSE UDVIKLING AF MENUER OG OPSKRIFTER INSIGHT MATERIALE TIL SLUTKUNDEN BEREGNING OG ANALYSE MARKETINGSUPPORT

16 INSTALLATION AF MASKINEN NESCAFÉ Milano 2.0 er helt færdig og driftsklar du er i gang på ingen tid. Vi hjælper dig med at tilpasse drikkenes volumen og indstille menuvalgene og står for den grundlæggende tekniske uddannelse af personalet. Du behøver ikke at vente på at gå i gang selv! VEDLIGEHOLDELSE ProCare indebærer, at vi altid udfører service inden for 24 timer. Regelmæssige vedligeholdelsesbesøg sikrer, at maskinen holdes i tiptop stand og serverer perfekte drikke kop efter kop. Eventuelle reparationer og servicedele indgår! MASKININVESTERING NESCAFÉ Milano 2.0 kræver ingen startomkostninger. Du behøver ikke at investere en krone og kan komme i gang med det samme. Du betaler kun en månedlig leje, og deri indgår alle dele af ProCare! Du opnår en fortjeneste efter salg af 3 kopper om dagen. Derfor kan du generere mere salg fra dag ét. KVALITETSSIKRING Din NESCAFÉ Milano 2.0 kontrolleres løbende for at sikre den tekniske funktion og drikkenes kvalitet. Derfor kan du altid trygt servere perfekte drikke.

17

18 PERSONALEUDDANNELSE Der er en række korte instruktionsfilm, som altid er tilgængelige via pegeskærmen sammen med information om drikkene. NESCAFÉ Milano 2.0 indeholder også tips om latte art og servering, som hjælper dit personale med at imponere kunderne. Desuden giver maskinen automatisk signal, når den skal rengøres. Det giver dig mere tid til flot service og mersalg. INSIGHT Med NESCAFÉ Milano 2.0 kan du løbende gøre dig bekendt med Nestlé Professionals internationale business intelligence og oplysninger om tendenser. BEREGNING OG ANALYSE Med NESCAFÉ Milano 2.0 får du styr på salg og lønsomhed. Via berøringsskærmen eller trådløst via en computer får du aktuelle salgsstatistikker og kan nemt se, hvilke drikke der fungerer bedst på forskellige tidspunkter. Du kan satse rigtigt med målrettede kampagner og øge salget.

19 MARKETINGSUPPORT Som en del af vores ProCare-program har du mulighed for selv at vælge tilbehør til din NESCAFÉ Milano 2.0. Du kan vælge mellem kopper, glas, takeaway-krus, sukkersticks og et latte art kit. MATERIALE TIL SLUTKUNDEN Vi stiller attraktivt markedsføringsmateriale til rådighed for at hjælpe dig med at kommunikere med kunderne og øge deres bevidsthed om kaffe, øge salget og opbygge loyalitet. UDVIKLING AF MENUER & OPSKRIFTER Med NESCAFÉ Milano 2.0 får du fleksibiliteten ved, at du via pegeskærmen kan variere menuvalget ud fra tidspunktet på dagen. Det gøres nemt via din computer. Desuden har du mulighed for via menuen at øge salget af smagsatte drikke i forbindelse med forskellige lejligheder og sæsoner. Til dette formål fås også attraktivt markedsføringsmateriale, så du kan kommunikere med dine kunder.

20 powered by N588/14

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr.

Serviceabonnement - Min tryghed. Medlemstilbud. Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. - Min tryghed Medlemstilbud Få de første 3 måneders abonnement uden beregning. Spar op til 747 kr. Alt det med småt Hos dukapc behandler vi folk pænt, og vi regner med, at vores kunder gør det samme. Derfor

Læs mere

" If it doesn t make you smile, change it."

 If it doesn t make you smile, change it. " If it doesn t make you smile, change it." the business1 04 Hvad er Network Marketing? 06 Hvorfor er Forever det bedste alternativ? 08 Sådan tjener du penge med Forever 12 Incentives og belønningssystem

Læs mere

Regnskabsprogram med CRM. Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen. KampagNetilbud!

Regnskabsprogram med CRM. Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen. KampagNetilbud! lik b er v g oide 12 o l s o el tr s artik n o Læ åk F Regnskabsprogram med CRM Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen Komplet regnskabsprogram Bru Effektiv fakturering og regnskab Relationsbyggende

Læs mere

Fødevareløsning. - en komplet brancheløsning til fødevareindustrien

Fødevareløsning. - en komplet brancheløsning til fødevareindustrien Fødevareløsning - en komplet brancheløsning til fødevareindustrien 7 STORE UDFORDRINGER Fødevareindustrien ved, at det at stille mad på bordet ikke er så enkelt, som at åbne køleskabet. Som fødevarevirksomhed

Læs mere

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Den store CRM guide Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Indhold Forord... 3 Hvad er CRM?... 4 Hvorfor er CRM så vigtig lige nu?... 5 Hvordan virker CRM??... 8 De 8 vigtigste

Læs mere

Vi tager os af alt det kedelige, så du får en pension

Vi tager os af alt det kedelige, så du får en pension Vi tager os af alt det kedelige, så du får en pension Det forpligter at rådgive om penge, pension og investeringer Hvad er forskellen på Bankpension og andre pensionsselskaber? Der er flere, men en af

Læs mere

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D Opgaver Gruppe 16 Informationsteknologi D IT Opgaver Her kan du se alle de IT opgaver som vi har lavet i løbet at vores informationsteknologi D periode. Media College Aalborg Side 0 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ydelseskatalog. Tak fordi du downloadede dette dokument vores ydelseskatalog. Vi hjælper dig helt i mål! Ydelseskatalog. Indhold

Ydelseskatalog. Tak fordi du downloadede dette dokument vores ydelseskatalog. Vi hjælper dig helt i mål! Ydelseskatalog. Indhold Indhold 2 Business intelligence workshops 3 Customer Intelligence workshops 4 at få flere kunder 5 at kunne vækste sine kunder 6 at kunne fastholde sine kunder 7 Generelt om segmentering 8 Behovsbasere

Læs mere

VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION

VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION 2 Der er ingen genveje til smartere kommunikation, men der findes enkle og gode værktøjer, som bringer dig hen, hvor du ønsker. Det vigtigste værktøj er vores værdikæde.

Læs mere

Juletilbud til Mamut kunder

Juletilbud til Mamut kunder EKSTRA BRUGERLICENS rabat Læs mere side 3 INVESTER I VIDEN op til 47% på kursus Læs mere side 8 op til 47% 9 AF 10 HAR ADGANG TIL INTERNETTET! Er du tilgængelig? Læs mere side 4 Juletilbud til Mamut kunder

Læs mere

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

Mamut Enterprise Status/Analyse

Mamut Enterprise Status/Analyse Mamut Business Software Tillægsprodukter og Enterprise-udvidelser Mamut Enterprise Status/Analyse Version 14 MBS.EXT.BIT.DK.2011.01 3 Indhold Indhold... 1 Tillægsprodukter og Enterpriseudvidelser... 3

Læs mere

VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER

VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER VISION OG MISSION Vores vision er at blive Nordens førende leverandør af integrerede løsninger til effektiv eksekvering af direkte

Læs mere

Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen 249,-

Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen 249,- Læ sm ere sid e & 12 1 REGNSKAB OG KUNDESTYRING Unikt økonomisystem som forenkler arbejdsdagen Komplet regnskabsprogram Bru Effektiv fakturering og regnskab Relationsbyggende kundehåndtering Sælg mere

Læs mere

Kvalitet i flot design

Kvalitet i flot design Q 26 Q 36 Q 46 Q 49 Q 56 Q 58 Q 66 Q 78 Q 88 Q 98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner 1 DK 2 Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den

Læs mere

Få Kontrol. Plus: M a m u t M a g a z i n e. over pengene. Kundestyret udvikling. Ny undersøgelse. Mamut One. Reach Your Goals!

Få Kontrol. Plus: M a m u t M a g a z i n e. over pengene. Kundestyret udvikling. Ny undersøgelse. Mamut One. Reach Your Goals! M a m u t M a g a z i n e S o m m e r 2 0 0 9 E t k u n d e m a g a s i n m e d f o k u s p å a t f o r e n k l e h v e r d a g e n Få Kontrol over pengene Kundestyret udvikling I Mamut er vi optagede

Læs mere

Det Elektroniske Menukort

Det Elektroniske Menukort Christine Uglebjerg Pedersen, Josefine Nørgaard & Nick Bakkegaard Kontaktadresse: Det Elektroniske Menukort Midtfyns gymnasium Lærer: Niels Ross Sørensen 1 Indholdsfortegnelse: Forretningsplan og ide s.

Læs mere

VEJLEDNING FOR BØRSCHEFEN

VEJLEDNING FOR BØRSCHEFEN VEJLEDNING FOR BØRSCHEFEN Børsen er helt central i ToughRoad og børschefen er central på børsen. Chefen er instruktør, der hjælper spillerne i gang og superviserer dem i dagens løb. Samtidig kan chefen

Læs mere

SÆT KUNDERNE I SYSTEM OG OPTIMÉR SALGET

SÆT KUNDERNE I SYSTEM OG OPTIMÉR SALGET SÆT KUNDERNE I SYSTEM OG OPTIMÉR SALGET Næsten halvdelen af alle salgsforsøg løber ud i sandet, mens eksisterende kunder siver, ofte uden at nogen egentlig kan forklare hvorfor. Begge dele er dyrt og i

Læs mere

Fra papir til internet. Digital indberetning i små og mellemstore virksomheder

Fra papir til internet. Digital indberetning i små og mellemstore virksomheder Fra papir til internet Digital indberetning i små og mellemstore virksomheder Fra papir til internet Digital indberetning i små og mellemstore virksomheder Forord Forord Håndværksrådet og Erhvervs- og

Læs mere

At sælge varer eller ydelser fra en webshop har mange lighedspunkter med salg fra en almindelig butik. De fundamentale ting ved salg er helt ens:

At sælge varer eller ydelser fra en webshop har mange lighedspunkter med salg fra en almindelig butik. De fundamentale ting ved salg er helt ens: Webshop At købe sine cowboybukser, bestille billetter til koncerten, booke sit besøg hos frisøren eller ændre adresse hos kommunen online bliver mere almindeligt år for år. Forbrugeren forventer efterhånden

Læs mere

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE 1 INTRO DE FØRSTE SKRIDT er en ny måde at drive a-kasse på. Fra at være a-kassen, der bestemmer, hvor, hvordan og hvornår den ledige skal være i kontakt med a-kassen,

Læs mere

DANSK E-HANDEL DIBS ÅRLIGE RAPPORT OM E-HANDEL, MOBIL HANDEL OG ONLINE BETALING

DANSK E-HANDEL DIBS ÅRLIGE RAPPORT OM E-HANDEL, MOBIL HANDEL OG ONLINE BETALING DANSK E-HANDEL DIBS ÅRLIGE RAPPORT OM E-HANDEL, MOBIL HANDEL OG ONLINE BETALING DANSK E-HANDEL 1 Intro - Henriette Høyer Gil E-handel i Danmark Betaling på nettet Nordisk overblik Ordliste 4-5 6-19 - 27

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere

Interaktiv 3d i Flash

Interaktiv 3d i Flash 1 Indholdsfortegnelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 2 INTRODUKTION 4 3 PROBLEMFORMULERING 4 4 PROBLEMAFGRÆNSNING 5 5 METODE OG STRUKTUR 5 5.1 Metode 6 5.2 Struktur 6 6 UDVIKLINGS IDE. 7 6.1 Bruger anvendelighed

Læs mere

HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus. Netværk & servere OpManager Applications Manager DeviceExpert PasswordManager Pro

HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus. Netværk & servere OpManager Applications Manager DeviceExpert PasswordManager Pro www.draware.dk HelpDesk ServiceDesk Plus SupportCenter Plus Webbaserede softwareløsninger, der forbedrer IT-driften med et minimalt aftryk på budgettet. I forhold til større applikationer tilbyder Manage-

Læs mere

TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING

TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING Landets førende teknologipartner der gør det nemt... I over 40 år har vi leveret tekniske løsninger til det danske erhvervsliv, og vores mål har altid

Læs mere

Mamut Enterprise Kunde- og PartnerWeb

Mamut Enterprise Kunde- og PartnerWeb Mamut Business Software Mamut Enterpriseudvidelser Mamut Enterprise Kunde- og PartnerWeb Version 14 MBS.EXT.PWB.DK.2011.01 I Indhold Indhold... 1 Tillægsprodukter og Enterpriseudvidelser... 3 Mamut Enterprise

Læs mere

Et bedre liv, hvor du bor

Et bedre liv, hvor du bor Et bedre liv, hvor du bor Et bedre liv, hvor du bor Man skal bo godt for at have det godt. Men hvad er det egentligt at bo godt? Det ved kun du og din familie. Til gengæld ved vi noget om boliglån. Sammen

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere