1-dags master classes

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1-dags master classes"

Transkript

1 Ledernes 1-dags master classes Strategiudvikling Strategiimplementering Change Management Udvikling af effektive organisationer Innovation Bæredygtighed Social Business Performance Management Personlig kommunikation Leading Diversity Mindfulness Positiv Psykologi Gruppepsykologi Få nyeste viden om forretningsudvikling, strategi og ledelse

2 Ledernes 1-dags Master Classes PRIS Medlemmer af Lederne kr. ekskl. moms. Andre kr. ekskl. moms. Rabat ved flere tilmeldinger samtidigt. Se lederne.dk/masterclasses På vores 1-dags Master Classes bliver du opdateret på den seneste viden inden for ledelsesmæssige kerneområder. Vælg mellem 13 emner, der sætter fokus på forretningsudvikling, strategi og ledelse. Bliv inspireret af førende eksperter, der gennem teori og praktiske øvelser giver dig nye værktøjer og metoder, som du umiddelbart kan integrere i din hverdag. KONTAKT Chefkonsulent Helle Damsgård, Ledernes KompetenceCenter, telefon , TILMELDING masterclasses

3 i Strategiudvikling Omverdenen er blevet mere turbulent og uforudsigelig. Det stiller krav til virksomheders forandringsparathed. Samtidig er de interne krav til effektivitet og resultatskabelse øget. Dette stiller større krav til strategiarbejdet og implementering for at sikre vedvarende resultater. Styrk strategiudviklingen og få vedvarende resultater Få indsigt i hvordan strategiarbejdet bedst gennemføres, så du opnår de ønskede resultater. Vi arbejder med fem strategiske spørgsmål, som en god strategi skal besvare, og du får konkrete redskaber til at sikre succesfuld implementering. 7/ / / Derudover fokuserer vi på design af strategiprocessen samt klar definition af roller og ansvar. For at opnå størst mulig udbytte anbefales det, at du har en konkret strategi eller proces fra egen virksomhed, som du kan anvende som case til øvelserne. Underviseren er Lars Bo Hansen, direktør for strategisk udvikling hos Valcon. Lars er en af Skandinaviens førende ledelsesrådgivere inden for strategi og ledelse.

4 i Strategiimplementering 12/ / / Få forståelse for, hvordan du omsætter strategi til konkrete handlinger og resultater og værktøjer til at sikre, at de strategiske intentioner og ambitioner realiseres. Fra noget man taler om at gøre til effektfulde indsatser Traditionelt har strategiimplementering være håndteret ved at nedbryde den overordnede strategi i målepunkter og individuelle mål for at gøre den realiserbar. Imidlertid betyder hastigheden med hvilken virksomheder i dag forandrer sig, at denne tilgang sjældent løser opgaven. Strategiarbejdet bliver blot en anden form for budget- og styringsøvelse, som hverken giver forandring, skaber resultater eller motiverer, men alene opleves som en tung pligt. Ved i stedet at bygge processen op omkring involvering og dialog, sikrer du en effektiv implementering af strategien. Vi inddrager deltagernes egne udfordringer, og du lærer at bruge fire centrale redskaber, som klæder dig på til at skabe effektfulde indsatser. Underviseren er Lars Bo Hansen, direktør for strategisk udvikling hos Valcon. Lars er en af Skandinaviens førende ledelsesrådgivere inden for strategi og ledelse.

5 i Change Management Få indsigt i, hvordan du med håndgribelige værktøjer og aktiviteter implementerer forandringer succesfuldt. Bliv inspireret af konkrete eksempler fra en række danske og udenlandske virksomheder. Lær at lede forandringer med succes Forandringsledelse, eller Change Management, er i mange organisationer begrænset til en kommunikationsplan eller en række skabeloner, der skal udfyldes, inden forandringen igangsættes. Disse tilgange løser dog sjældent opgaven. Ved at styre forandringen via data, informationer og reel indsigt i forandringsbarrierer, netværk og relationer, sikrer du, at dine forandrings- og udviklingsprojekter giver de forventede resultater. Lær at bruge fire centrale redskaber i forandringsprocessen og styrk din evne til at lede forandringer med succes. 23/ / Deltagernes egne udfordringer inddrages aktivt og den enkelte får konkrete og brugbare svar på lige netop det, der opleves som en barriere. Underviseren er Jeppe Vilstrup Hansgaard, direktør og partner i konsulenthuset Innovisor. Han arbejder globalt med at etablere effektive organisationer via succesfulde forandringsinitiativer og er bl.a. citeret i CNN, BBC og Wall Street Journal.

6 i Udvikling af Effektive Organisationer 29/ / Når virksomheder vokser sig større og mere komplekse, udvikler de sig ofte til svært navigerbare enheder, der mest af alt minder om en supertanker. Få indsigt i, hvad der skal til for, at din virksomhed agerer som en agil speedbåd. Bliv klædt på til fremtidens udfordringer Med mindre rutine og standardiseret arbejde og et større fokus på, at kunden er i centrum for arbejdet, stilles der i dag krav til større decentralisering af beslutningskraft, større mulighed for tilretning af arbejdsopgaver og mere videndeling og samarbejde. Få en række håndgribelige værktøjer til at skabe en organisation, som er klædt på til effektivt at imødekomme denne virkelighed. Bliv inspireret af konkrete eksempler fra en række danske og udenlandske virksomheder. Underviseren er Jeppe Vilstrup Hansgaard, direktør og partner i konsulenthuset Innovisor. Han arbejder globalt med at etablere effektive organisationer via succesfulde forandringsinitiativer og er bl.a. citeret i CNN, BBC og Wall Street Journal.

7 i Innovation Gennem konkrete eksempler får du indblik i forskellige tilgange til innovation og indsigt i deres forskellige anvendelsesmuligheder. Du får redskaber til at udvikle din virksomhed effektivt og viden om, hvad innovation kræver af dig ledelsesmæssigt. Skab innovation med redskabet Business Model Canvas Få indblik i det højaktuelle værktøj, Business Model Canvas, som giver et visuelt overblik over muligheder og udfordringer og derved skaber et stærkt beslutningsgrundlag for din virksomheds udvikling. Metoden, der er internationalt anerkendt, er enkel, praktisk og særdeles effektiv. 10/ / Deltagernes egne udfordringer inddrages aktivt i undervisningen, og du får nye ideer, som kan implementeres direkte i virksomheden. Underviseren er Josefine Campbell, ekstern lektor på CBS med bred erfaring som konsulent indenfor feltet. Hun er forfatter til bl.a. Business Innovation in a Living Economy og The New Nature of Innovation skrevet til OECD s innovationspolitik.

8 i Bæredygtighed 4/ / CSR, social ansvarlighed, grøn omstilling, ressourceoptimering og bæredygtighed er blevet buzz ord, som både tiltrækker og skræmmer mange ledere. Hvordan navigerer du i de mange muligheder og problemstillinger, og hvad kan du gøre, hvis du gerne vil arbejde for et bedre miljø og samtidig udvikle din virksomhed i en positiv og konkurrencedygtig retning? Styrk din forretning med grøn omstilling Få en generel indføring i de forskellige begreber og problemstillinger omkring CSR og få indblik i, hvordan du styrker virksomheden ved at arbejde strategisk med social og miljømæssig ansvarlighed. Hvordan tjener man penge på bæredygtighed Hvordan kommunikerer man ansvarlighed Hvem kan styrke sit brand med CSR Hvordan kommer man som virksomhed i gang med CSR Underviseren er Josefine Campbell, ekstern lektor på CBS og konsulent med bred erfaring inden for feltet og en forretningsfokuseret tilgang til emnet. Forfatter på bl.a. Business Innovation in a Living Economy og The New Nature of Innovation.

9 i Social Business Flere og flere virksomheder er begyndt at benytte de sociale medier som vigtige forretningsstrategiske platforme. Få indføring i de nyeste tendenser inden for forretningsstrategisk brug af sociale medier, så du er klædt ledelsesmæssigt på til at træffe de rette beslutninger. Med indsigt i grundtankerne bag social business lærer du, hvordan du kan anvende sociale teknologier som grundlag for at øge konkurrenceevnen og innovationskraften. 27/ / / Skab succes med en forretningsstrategisk brug af sociale medier Udnyt mulighederne for din virksomhed i relation til social business Identificér din virksomheds udbytte af sociale medier Kend og forstå dine digitale kunder og de digitale redskaber, de bruger På kurset får du bogen Effektmåling på sociale medier, som du kan bruge, når du skal udvikle strategier i din virksomhed. Underviseren er Christian S. Lausten, medstifter og direktør hos Seismonaut. Christian har tidligere været videnschef i Innovation Lab og er en af Danmarks førende eksperter omkring den digitale udvikling og sociale medier.

10 i Performance Management 7/ / Performance Management er et begreb, der anvendes i forskellige sammenhænge i forbindelse med ønsket om at optimere den samlede performance eller præstation i en organisation. På denne Master Class fokuserer vi på forskellige indgangsvinkler til at optimere organisationen, med udgangspunkt i Performance Management. Effektiv ledelse med afsæt i strategien Få indsigt i hvordan du kan arbejde med organisationen ud fra strategien og hen i den direkte personaleledelse og optimering af individer og gruppers præstation. Herigennem får du indblik i mange af disciplinerne indenfor HR-Performance Management. Hvordan får man udviklet en implementerbar strategi Hvordan bærer man en strategi gennem organisationen og frem til den udførende medarbejder Hvilke håndtag har man til at skabe justering og selvjustering i det daglige arbejde (opfølgning, medarbejdersamtale, coaching, teambuilding etc.) Underviseren, Steen Ruby, er seniorkonsulent hos Valcon. Han er uddannet cand. oecon., lederuddannet bl.a. på Harvard Business School (AMP:ISMP) og certificeret i en række ledelses- og forandringsledelsesværktøjer.

11 i Personlig Kommunikation Få et detaljeret indblik i, hvad du som leder kan lære af nogle af verdens bedste kommunikatører: Fra Barack Obama over Oprah Winfrey til Bill Clinton. Lær af verdens bedste kommunikatører Vi giver dig bl.a. 5/ / Indblik i de syv stærke vaner fra verdens stærkeste kommunikatører Indsigt i dine egne kommunikative udviklingsområder som leder Indsigt i og konkrete værktøjer til at brænde bedre igennem som leder En styrket personlig gennemslagskraft Indsigt i hvordan du udvikler en åben, sikker og konstruktiv kommunikation Konkrete værktøjer og metoder til at flytte mennesker og meninger Undervisningsformen er interaktiv og tager afsæt i din egen hverdag, således at de indsigter, teknikker og værktøjer, du bliver udstyret med, kan anvendes direkte i jobbet. Underviseren er Jesper Klit, uddannet journalist og én af Danmarks mest efterspurgte inspiratorer indenfor kommunikation og ledelse. Han er desuden kommunikationsrådgiver for topledere i såvel private som offentlige virksomheder.

12 in Leading Diversity 24/ / Leaders experience ever-increasing globalisation and the growing number of international stakeholders are challenging existing procedures, practices, managementand communication styles etc. Research shows that diversity, when fully unfolded and exploited, enhances performance and productivity. However, very few leaders master diversity. Learn how to harvest the benefits from diversity in an international work place. Effective leadership across cultures Cultural Intelligence and Cultural Bridging Strategies The complexities of working internationally Which benefits can be gained from diversity Virtual Management efficient processes for virtual team work Facilitator is Michael Green, PhD in Cross-Cultural Leadership. He has extensive experience as an international senior executive and academic, specializing in developing leaders ability to work effectively in a multicultural business environment. Michael is also a faculty member of Living Institute, based in Denmark.

13 i Mindfulness MBSR (Mindful Based Stress Reduction) er det globalt set mest gennemtestede og velafprøvede mindfulness program, oprindeligt udviklet af Dr. Jon Kabat-Zinn, University of Massachusetts. Programmet er forskningsbaseret og har en veldokumenteret effekt på vores evne til at finde glæde i dagligdagens udfordringer samt til at møde og håndtere stress, krise og sygdom. Forøg dit fokus og evne til bevidst nærvær Få indsigt i, hvordan du kan bruge dig selv og de ledelsesværktøjer, du allerede har med større autenticitet. Lær hvordan du som leder og menneske kan bevare, styrke og udvikle dine indre ressourcer, så du går fra arbejde med mere energi, end da du kom. 3/ / / Du får indblik i Mindfulness tre hovedkomponenter og lærer, hvad mindfulness træning muliggør i forhold til de udfordringer, du som leder møder i dagligdagen. Undervisere er Eve Bengta Lorenzen, uddannet på Center for Mindfulness, University of Massachusetts, og blandt pionererne indenfor Mindfulness i Danmark, og hendes partner i Mindfullife Institute Robert J. Jørgensen, Cand.Psych. Aut. og HD.

14 i Positiv Psykologi 24/ / Lær hvordan du anvender Positiv Psykologi som ledelsesværktøj til at udnytte dine egne og dine medarbejderes styrker bedst muligt. Forskning i Positiv Psykologi viser, at ledelse der fokuserer på vores styrker skaber mere engagement, motivation og generelt bedre trivsel på arbejdspladsen. Ved at bruge Positiv Psykologi kan du skabe en virksomhed, hvor man lærer af det, der virker. Således sikrer du høj præstation samtidig med, at du understøtter positive relationer blandt dine medarbejdere. Tag afsæt i styrker og skab bedre resultater Få indsigt i den nyeste forskning om motivation og styrker Få metoder til at afdække dine medarbejderes styrker Få introduceret hvordan du faciliterer styrkebaseret ledelse Underviseren er Nina Tange, cand.scient.soc. og specialkonsulent ved Institut for Uddannelse og Pædagogik på Aarhus Universitet, hvor hun er leder af masteruddannelsen i Positiv Psykologi samt underviser og facilitator af læringsprocesser.

15 i Gruppepsykologi Ofte betragter vi medarbejderne som individer og glemmer, at de også er en del af et fællesskab, som påvirker både den enkelte medarbejders og den samlede gruppes reaktioner og handlinger. Få indsigt i hvordan du som leder kan bruge gruppepsykologi i hverdagen. Styrk din rolle som leder med indsigt i gruppepsykologi Du lærer at forstå individers adfærd i grupper, så du kan navigere professionelt som leder både i forhold til de roller, som du har og tager i grupper, og i forhold til dine medarbejderes roller. 4/ / Du får forståelse for, hvilke dilemmaer den enkelte medarbejder har i en gruppe, og bliver bedre til at forstå de tilsyneladende uforklarlige og ulogiske situationer, der kan opstå i grupper. Du bliver introduceret til den psykodynamiske og systemiske tilgang til afklaring af problemer og problemløsning. Underviseren er Henrik Rosenlund, HD i Organisation, certificeret ICF coach og psykoterapeut med speciale inden for erhvervs- og organisationspsykologi. Han har i de seneste 15 år arbejdet med ledelse og lederudvikling i erhvervslivet.

16 Ledernes 1-dags master classes Styrk dit lederskab tilmeld dig på lederne.dk/masterclasses

Styrk dit personlige lederskab. Skab øget motivation og bedre resultater. Tag afsæt i dine styrker KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014

Styrk dit personlige lederskab. Skab øget motivation og bedre resultater. Tag afsæt i dine styrker KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014 KURSER OG UDDANNELSER FOR LEDERE 2014 Skab øget motivation og bedre resultater Styrk dit personlige lederskab Tag afsæt i dine styrker Få personlig og målrettet rådgivning på 3283 3610 Kursusrådgivning

Læs mere

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer 11.-12. august 2014 Lær at lære og huske mere effektivt 25. september 2014 Strategi og forretningsudvikling i praksis 27.-28. oktober 2014 Styrk din personlige

Læs mere

Sommerskole 2010 uge 33 - den 16. - 20. august og uge 34 - den 23. - 27. august

Sommerskole 2010 uge 33 - den 16. - 20. august og uge 34 - den 23. - 27. august Forskningsbaseret efteruddannelse - intensive sommerskolekurser Sommerskole 2010 uge 33 - den 16. - 20. august og uge 34 - den 23. - 27. august Dalgas Have 15 2000 Frederiksberg Redaktion: Sommerskoleansvarlig

Læs mere

dm.dk Projektledelse Personlig udvikling Kommunikation Facilitering Ledelse og organisation Værkstøjskurser Facilitering Kommunikation Værkstøjskurser

dm.dk Projektledelse Personlig udvikling Kommunikation Facilitering Ledelse og organisation Værkstøjskurser Facilitering Kommunikation Værkstøjskurser Kursuskatalog 201 Kommunikation Projektledelse Ledelse og organisation Kommunikation Personlig udvikling Værkstøjskurser Personlig udvikling Personlig udvikling Værkstøjskurser Kommunikation Projektledelse

Læs mere

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING

2014-15 KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER KURSUSKATALOG LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING LEDELSE I PRAKSIS LEANLEDELSE I PRAKSIS SALGSPSYKOLOGI HR OG LEDELSE COACHING KOMPETENCEGIVENDE UDDANNELSER 2014-15 KURSUSKATALOG FORRETNINGSFORSTÅELSE FORANDRINGSLEDELSE DET PERSONLIGE LEDERSKAB LEDELSE

Læs mere

2015 Winholistic Academy Katalog

2015 Winholistic Academy Katalog 2015 Winholistic Academy Katalog Af: Peter Winther Winholistic ApS 09-03-2015 Indholdsfortegnelse KOMMUNIKATIONSUDDANNELSER... 4 Præsentationsteknik varighed 2 dage.... 4 Kommunikationsoptimering varighed

Læs mere

Styrkebaseret ledelse. uddannelse. uddannelse. IMPROVEMENT Rungstedvej 11 2970 Hørsholm Peter Bo Rützou 22 100 100 1

Styrkebaseret ledelse. uddannelse. uddannelse. IMPROVEMENT Rungstedvej 11 2970 Hørsholm Peter Bo Rützou 22 100 100 1 Styrkebaseret ledelse Formel Formel uddannelse uddannelse Som leder får du de medarbejdere og resultater, som du fortjener. IMPROVEMENT Rungstedvej 11 2970 Hørsholm Peter Bo Rützou 22 100 100 1 Som leder

Læs mere

Styrkebaseret ledelse. uddannelse. uddannelse. IMPROVEMENT Rungstedvej 11 2970 Hørsholm Peter Bo Rützou 22 100 100 1

Styrkebaseret ledelse. uddannelse. uddannelse. IMPROVEMENT Rungstedvej 11 2970 Hørsholm Peter Bo Rützou 22 100 100 1 Styrkebaseret ledelse Formel Formel uddannelse uddannelse Som leder får du de medarbejdere og resultater, som du fortjener. IMPROVEMENT Rungstedvej 11 2970 Hørsholm Peter Bo Rützou 22 100 100 1 Som leder

Læs mere

refleks 2015 Uddannelsesweekend

refleks 2015 Uddannelsesweekend refleks 2015 Uddannelsesweekend En weekend med fem vinkler på ledelse af frivillige i DUFs medlemsorganisationer. Lørdag den 12. september til søndag den 13. september 2015 i Haslev. refleks2015 velkommen

Læs mere

DSR-aftale - Esbjerg

DSR-aftale - Esbjerg DSR-aftale - Esbjerg Historie og åbningsforelæsning... 2 SOCIAL MOBILITET...2 Kommunikation og organisation... 2 COACHING (1)... 2 COACHING (2)... 3 COACHING (3)... 4 DET DANSKE SPROG ER MODERSMÅLET I

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Skab trivsel og varige resultater. Partner. Motivation Factor / partner 1

Skab trivsel og varige resultater. Partner. Motivation Factor / partner 1 Skab trivsel og varige resultater Partner Motivation Factor / partner 1 Partner Motivation Factor Partner Bliv partner hos Motivation Factor Institute og få adgang til et struktureret procesværktøj, der

Læs mere

KVALITET I OFFENTLIG SEKTOR EFQM EXCELLENCE MODELLEN 2003 I PRAKSIS

KVALITET I OFFENTLIG SEKTOR EFQM EXCELLENCE MODELLEN 2003 I PRAKSIS KVALITET I OFFENTLIG SEKTOR EFQM EXCELLENCE MODELLEN 2003 I PRAKSIS KVALITET I OFFENTLIG SEKTOR EFQM EXCELLENCE MODELLEN 2003 I PRAKSIS INDHOLD FORORD LÆSEVEJLEDNING 1. INTRODUKTION TIL EXCELLENCE I

Læs mere

executive Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04

executive Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04 Lederskab i en global fremtid De seneste tendenser inden for global lederudvikling Side 04 Selv de dygtigste kan blive bedre Jeg fik bekræftet mine styrker og udfordringer Side 10 Træd et skridt tilbage

Læs mere

kursuskatalog forår 2008

kursuskatalog forår 2008 viden kursuskatalog forår 2008 udvikling netværk 2 Ledelse Tid til et efteruddannelsestjek? I en tid, hvor der er gang i økonomien og mangel på kvalificeret arbejdskraft, bliver det vanskeligere at få

Læs mere

HR-strategi 2011 2014

HR-strategi 2011 2014 HR-strategi 2011 2014 Forord...3 Indledning...3 Målgrupper...3 Hvordan arbejder Fødevarestyrelsen med HR...4 Værdiskabende HR...4 Innovativ HR...4 Effektiv HR...4 Indsats 2011-2014...6 Hvad skal Fødevarestyrelsen

Læs mere

STRATEGISK PROJEKTLEDER

STRATEGISK PROJEKTLEDER ORK STRATEGISK PROJEKTLEDER UDDANNELSEN FOR DIG DER HAR ANSVARET FOR KOMPLEKSE UDVIKLINGSPROJEKTER Uddannelsens indhold og opbygning giver projektlederen: Kender du det? Du ved du er dygtig, du har bevist

Læs mere

WESTERGAARD KURSER 2015

WESTERGAARD KURSER 2015 WESTERGAARD KURSER 2015 DIN SERVICE MANAGEMENT SPECIALIST IT-SERVICE BORGERSERVICE KUNDESERVICE Danske kursusmaterialer Dansk pædagogik Erfarne instruktører 2015 KURSUSKATALOG 1 Et videnshus fyldt med

Læs mere

Confex kursuskatalog 2011

Confex kursuskatalog 2011 Mød os på www.confex.dk Tid til ledelse og personlig udvikling? Confex kursuskatalog 2011 KURSUS 2011 Her bliver du præsenteret for et udsnit af de kurser, konferencer og uddannelser, Confex kan tilbyde

Læs mere

DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET KOMPETENCE- UDVIKLING

DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET KOMPETENCE- UDVIKLING Kompetence opdatering Få opdateret virksomhedens kompetencer DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET Decentralisering af HR Opnå fordele med decentrale løsninger af HR KOMPETENCE- Nr. 1 / Maj 09 UDVIKLING

Læs mere

Dyk ned og vælg mellem 54 kurser og forløb

Dyk ned og vælg mellem 54 kurser og forløb Dyk ned og vælg mellem 54 kurser og forløb Velkommen til viden og værktøjer Morgendagens turister stiller høje krav, og de gør det løbende og individuelt. Det kræver både indsigt og udsyn af ledere, medarbejdere

Læs mere

6 ugers selvvalgt uddannelse Pædagogisk Diplomniveau (PD) Samtalen som redskab med organisationspsykologi og kognitiv kommunikation

6 ugers selvvalgt uddannelse Pædagogisk Diplomniveau (PD) Samtalen som redskab med organisationspsykologi og kognitiv kommunikation 6 ugers selvvalgt uddannelse Pædagogisk Diplomniveau (PD) Uddannelsessansvarlige: Tine Nyholm Commitment Lab ApS 03-06-2012 Formål Uddannelsen er målrettet dig, der ønsker at: reflektere over dine egne

Læs mere

kursuskatalog supplement as

kursuskatalog supplement as kursuskatalog supplement as indhold supplement as 04 Organisationsudvikling 08 personlig udviling 12 kommunikation & undervisningsteknik 17 arbejdsmiljø & stress 20 økonomi & regnskab 23 projektarbejde

Læs mere

MANOVA KURSUS KATALOG

MANOVA KURSUS KATALOG MANOVA KURSUS KATALOG MANOVA KURSUS KATALOG VELKOMMEN TIL MANOVAS KURSUSKATALOG Mange års kursusvirksomhed gør, at vi i dag kan præsentere et spændende kursuskatalog fyldt med inspirerende og udfordrende

Læs mere

Efteruddannelse via internettet

Efteruddannelse via internettet Kursusk atalog Camilla Raymond, konsulent, cand.psych. og lektor på Universitetet & Handelshøjskolen Efteruddannelse via internettet Anne Karin Smidt, cand.psych., konsulent Arne Vestergaard, cand.psych.,

Læs mere

Toplederens egen kompetenceudvikling

Toplederens egen kompetenceudvikling Toplederens egen kompetenceudvikling En guide til aktionslæring 1 Toplederens egen kompetenceudvikling en guide til aktionslæring Udgiver Væksthus for Ledelse Projektledelse Søren Bjerregaard Kjær, Djøf

Læs mere

WORKZ 2015 INTRODUKTION TIL VORES YDELSER OG PRODUKTER

WORKZ 2015 INTRODUKTION TIL VORES YDELSER OG PRODUKTER WORKZ 2015 INTRODUKTION TIL VORES YDELSER OG PRODUKTER 2 1 INDHOLD Om Workz side 4 Strategi og Innovation side 6 Udrulning og forandringskommunikation side 8 Ledelsesudvikling og træning side 10 Kulturforandring

Læs mere

Kurser. Uddannelsespuljen Efterår 2010. Albanigade 54 E, 1. sal 5000 Odense C Telefon: 66 14 60 61 e-mail: info@frivillighed.dk www.frivillighed.

Kurser. Uddannelsespuljen Efterår 2010. Albanigade 54 E, 1. sal 5000 Odense C Telefon: 66 14 60 61 e-mail: info@frivillighed.dk www.frivillighed. Kurser Uddannelsespuljen Efterår 2010 Albanigade 54 E, 1. sal 5000 Odense C Telefon: 66 14 60 61 e-mail: info@frivillighed.dk www.frivillighed.dk Uddannelsespuljen Velkommen til en ny kursussæson! I dette

Læs mere

KURSER OG NETVÆRK FORÅR 2015

KURSER OG NETVÆRK FORÅR 2015 KURSER OG NETVÆRK FORÅR 2015 VELKOMMEN TIL EN NY KURSUSSÆSON I dette katalog præsenterer Center for frivilligt socialt arbejde sine kursusaktiviteter i foråret 2015. Kataloget indeholder alle kurser, netværk

Læs mere

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk!

Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Det kræver effektiv ledelse at lave godt håndværk! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset formandsuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere