1-dags master classes

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1-dags master classes"

Transkript

1 Ledernes 1-dags master classes Strategiudvikling Strategiimplementering Change Management Udvikling af effektive organisationer Innovation Bæredygtighed Social Business Performance Management Personlig kommunikation Leading Diversity Mindfulness Positiv Psykologi Gruppepsykologi Få nyeste viden om forretningsudvikling, strategi og ledelse

2 Ledernes 1-dags Master Classes PRIS Medlemmer af Lederne kr. ekskl. moms. Andre kr. ekskl. moms. Rabat ved flere tilmeldinger samtidigt. Se lederne.dk/masterclasses På vores 1-dags Master Classes bliver du opdateret på den seneste viden inden for ledelsesmæssige kerneområder. Vælg mellem 13 emner, der sætter fokus på forretningsudvikling, strategi og ledelse. Bliv inspireret af førende eksperter, der gennem teori og praktiske øvelser giver dig nye værktøjer og metoder, som du umiddelbart kan integrere i din hverdag. KONTAKT Chefkonsulent Helle Damsgård, Ledernes KompetenceCenter, telefon , kurser@lederne.dk TILMELDING masterclasses

3 i Strategiudvikling Omverdenen er blevet mere turbulent og uforudsigelig. Det stiller krav til virksomheders forandringsparathed. Samtidig er de interne krav til effektivitet og resultatskabelse øget. Dette stiller større krav til strategiarbejdet og implementering for at sikre vedvarende resultater. Styrk strategiudviklingen og få vedvarende resultater Få indsigt i hvordan strategiarbejdet bedst gennemføres, så du opnår de ønskede resultater. Vi arbejder med fem strategiske spørgsmål, som en god strategi skal besvare, og du får konkrete redskaber til at sikre succesfuld implementering. 7/ / / Derudover fokuserer vi på design af strategiprocessen samt klar definition af roller og ansvar. For at opnå størst mulig udbytte anbefales det, at du har en konkret strategi eller proces fra egen virksomhed, som du kan anvende som case til øvelserne. Underviseren er Lars Bo Hansen, direktør for strategisk udvikling hos Valcon. Lars er en af Skandinaviens førende ledelsesrådgivere inden for strategi og ledelse.

4 i Strategiimplementering 12/ / / Få forståelse for, hvordan du omsætter strategi til konkrete handlinger og resultater og værktøjer til at sikre, at de strategiske intentioner og ambitioner realiseres. Fra noget man taler om at gøre til effektfulde indsatser Traditionelt har strategiimplementering være håndteret ved at nedbryde den overordnede strategi i målepunkter og individuelle mål for at gøre den realiserbar. Imidlertid betyder hastigheden med hvilken virksomheder i dag forandrer sig, at denne tilgang sjældent løser opgaven. Strategiarbejdet bliver blot en anden form for budget- og styringsøvelse, som hverken giver forandring, skaber resultater eller motiverer, men alene opleves som en tung pligt. Ved i stedet at bygge processen op omkring involvering og dialog, sikrer du en effektiv implementering af strategien. Vi inddrager deltagernes egne udfordringer, og du lærer at bruge fire centrale redskaber, som klæder dig på til at skabe effektfulde indsatser. Underviseren er Lars Bo Hansen, direktør for strategisk udvikling hos Valcon. Lars er en af Skandinaviens førende ledelsesrådgivere inden for strategi og ledelse.

5 i Change Management Få indsigt i, hvordan du med håndgribelige værktøjer og aktiviteter implementerer forandringer succesfuldt. Bliv inspireret af konkrete eksempler fra en række danske og udenlandske virksomheder. Lær at lede forandringer med succes Forandringsledelse, eller Change Management, er i mange organisationer begrænset til en kommunikationsplan eller en række skabeloner, der skal udfyldes, inden forandringen igangsættes. Disse tilgange løser dog sjældent opgaven. Ved at styre forandringen via data, informationer og reel indsigt i forandringsbarrierer, netværk og relationer, sikrer du, at dine forandrings- og udviklingsprojekter giver de forventede resultater. Lær at bruge fire centrale redskaber i forandringsprocessen og styrk din evne til at lede forandringer med succes. 23/ / Deltagernes egne udfordringer inddrages aktivt og den enkelte får konkrete og brugbare svar på lige netop det, der opleves som en barriere. Underviseren er Jeppe Vilstrup Hansgaard, direktør og partner i konsulenthuset Innovisor. Han arbejder globalt med at etablere effektive organisationer via succesfulde forandringsinitiativer og er bl.a. citeret i CNN, BBC og Wall Street Journal.

6 i Udvikling af Effektive Organisationer 29/ / Når virksomheder vokser sig større og mere komplekse, udvikler de sig ofte til svært navigerbare enheder, der mest af alt minder om en supertanker. Få indsigt i, hvad der skal til for, at din virksomhed agerer som en agil speedbåd. Bliv klædt på til fremtidens udfordringer Med mindre rutine og standardiseret arbejde og et større fokus på, at kunden er i centrum for arbejdet, stilles der i dag krav til større decentralisering af beslutningskraft, større mulighed for tilretning af arbejdsopgaver og mere videndeling og samarbejde. Få en række håndgribelige værktøjer til at skabe en organisation, som er klædt på til effektivt at imødekomme denne virkelighed. Bliv inspireret af konkrete eksempler fra en række danske og udenlandske virksomheder. Underviseren er Jeppe Vilstrup Hansgaard, direktør og partner i konsulenthuset Innovisor. Han arbejder globalt med at etablere effektive organisationer via succesfulde forandringsinitiativer og er bl.a. citeret i CNN, BBC og Wall Street Journal.

7 i Innovation Gennem konkrete eksempler får du indblik i forskellige tilgange til innovation og indsigt i deres forskellige anvendelsesmuligheder. Du får redskaber til at udvikle din virksomhed effektivt og viden om, hvad innovation kræver af dig ledelsesmæssigt. Skab innovation med redskabet Business Model Canvas Få indblik i det højaktuelle værktøj, Business Model Canvas, som giver et visuelt overblik over muligheder og udfordringer og derved skaber et stærkt beslutningsgrundlag for din virksomheds udvikling. Metoden, der er internationalt anerkendt, er enkel, praktisk og særdeles effektiv. 10/ / Deltagernes egne udfordringer inddrages aktivt i undervisningen, og du får nye ideer, som kan implementeres direkte i virksomheden. Underviseren er Josefine Campbell, ekstern lektor på CBS med bred erfaring som konsulent indenfor feltet. Hun er forfatter til bl.a. Business Innovation in a Living Economy og The New Nature of Innovation skrevet til OECD s innovationspolitik.

8 i Bæredygtighed 4/ / CSR, social ansvarlighed, grøn omstilling, ressourceoptimering og bæredygtighed er blevet buzz ord, som både tiltrækker og skræmmer mange ledere. Hvordan navigerer du i de mange muligheder og problemstillinger, og hvad kan du gøre, hvis du gerne vil arbejde for et bedre miljø og samtidig udvikle din virksomhed i en positiv og konkurrencedygtig retning? Styrk din forretning med grøn omstilling Få en generel indføring i de forskellige begreber og problemstillinger omkring CSR og få indblik i, hvordan du styrker virksomheden ved at arbejde strategisk med social og miljømæssig ansvarlighed. Hvordan tjener man penge på bæredygtighed Hvordan kommunikerer man ansvarlighed Hvem kan styrke sit brand med CSR Hvordan kommer man som virksomhed i gang med CSR Underviseren er Josefine Campbell, ekstern lektor på CBS og konsulent med bred erfaring inden for feltet og en forretningsfokuseret tilgang til emnet. Forfatter på bl.a. Business Innovation in a Living Economy og The New Nature of Innovation.

9 i Social Business Flere og flere virksomheder er begyndt at benytte de sociale medier som vigtige forretningsstrategiske platforme. Få indføring i de nyeste tendenser inden for forretningsstrategisk brug af sociale medier, så du er klædt ledelsesmæssigt på til at træffe de rette beslutninger. Med indsigt i grundtankerne bag social business lærer du, hvordan du kan anvende sociale teknologier som grundlag for at øge konkurrenceevnen og innovationskraften. 27/ / / Skab succes med en forretningsstrategisk brug af sociale medier Udnyt mulighederne for din virksomhed i relation til social business Identificér din virksomheds udbytte af sociale medier Kend og forstå dine digitale kunder og de digitale redskaber, de bruger På kurset får du bogen Effektmåling på sociale medier, som du kan bruge, når du skal udvikle strategier i din virksomhed. Underviseren er Christian S. Lausten, medstifter og direktør hos Seismonaut. Christian har tidligere været videnschef i Innovation Lab og er en af Danmarks førende eksperter omkring den digitale udvikling og sociale medier.

10 i Performance Management 7/ / Performance Management er et begreb, der anvendes i forskellige sammenhænge i forbindelse med ønsket om at optimere den samlede performance eller præstation i en organisation. På denne Master Class fokuserer vi på forskellige indgangsvinkler til at optimere organisationen, med udgangspunkt i Performance Management. Effektiv ledelse med afsæt i strategien Få indsigt i hvordan du kan arbejde med organisationen ud fra strategien og hen i den direkte personaleledelse og optimering af individer og gruppers præstation. Herigennem får du indblik i mange af disciplinerne indenfor HR-Performance Management. Hvordan får man udviklet en implementerbar strategi Hvordan bærer man en strategi gennem organisationen og frem til den udførende medarbejder Hvilke håndtag har man til at skabe justering og selvjustering i det daglige arbejde (opfølgning, medarbejdersamtale, coaching, teambuilding etc.) Underviseren, Steen Ruby, er seniorkonsulent hos Valcon. Han er uddannet cand. oecon., lederuddannet bl.a. på Harvard Business School (AMP:ISMP) og certificeret i en række ledelses- og forandringsledelsesværktøjer.

11 i Personlig Kommunikation Få et detaljeret indblik i, hvad du som leder kan lære af nogle af verdens bedste kommunikatører: Fra Barack Obama over Oprah Winfrey til Bill Clinton. Lær af verdens bedste kommunikatører Vi giver dig bl.a. 5/ / Indblik i de syv stærke vaner fra verdens stærkeste kommunikatører Indsigt i dine egne kommunikative udviklingsområder som leder Indsigt i og konkrete værktøjer til at brænde bedre igennem som leder En styrket personlig gennemslagskraft Indsigt i hvordan du udvikler en åben, sikker og konstruktiv kommunikation Konkrete værktøjer og metoder til at flytte mennesker og meninger Undervisningsformen er interaktiv og tager afsæt i din egen hverdag, således at de indsigter, teknikker og værktøjer, du bliver udstyret med, kan anvendes direkte i jobbet. Underviseren er Jesper Klit, uddannet journalist og én af Danmarks mest efterspurgte inspiratorer indenfor kommunikation og ledelse. Han er desuden kommunikationsrådgiver for topledere i såvel private som offentlige virksomheder.

12 in Leading Diversity 24/ / Leaders experience ever-increasing globalisation and the growing number of international stakeholders are challenging existing procedures, practices, managementand communication styles etc. Research shows that diversity, when fully unfolded and exploited, enhances performance and productivity. However, very few leaders master diversity. Learn how to harvest the benefits from diversity in an international work place. Effective leadership across cultures Cultural Intelligence and Cultural Bridging Strategies The complexities of working internationally Which benefits can be gained from diversity Virtual Management efficient processes for virtual team work Facilitator is Michael Green, PhD in Cross-Cultural Leadership. He has extensive experience as an international senior executive and academic, specializing in developing leaders ability to work effectively in a multicultural business environment. Michael is also a faculty member of Living Institute, based in Denmark.

13 i Mindfulness MBSR (Mindful Based Stress Reduction) er det globalt set mest gennemtestede og velafprøvede mindfulness program, oprindeligt udviklet af Dr. Jon Kabat-Zinn, University of Massachusetts. Programmet er forskningsbaseret og har en veldokumenteret effekt på vores evne til at finde glæde i dagligdagens udfordringer samt til at møde og håndtere stress, krise og sygdom. Forøg dit fokus og evne til bevidst nærvær Få indsigt i, hvordan du kan bruge dig selv og de ledelsesværktøjer, du allerede har med større autenticitet. Lær hvordan du som leder og menneske kan bevare, styrke og udvikle dine indre ressourcer, så du går fra arbejde med mere energi, end da du kom. 3/ / / Du får indblik i Mindfulness tre hovedkomponenter og lærer, hvad mindfulness træning muliggør i forhold til de udfordringer, du som leder møder i dagligdagen. Undervisere er Eve Bengta Lorenzen, uddannet på Center for Mindfulness, University of Massachusetts, og blandt pionererne indenfor Mindfulness i Danmark, og hendes partner i Mindfullife Institute Robert J. Jørgensen, Cand.Psych. Aut. og HD.

14 i Positiv Psykologi 24/ / Lær hvordan du anvender Positiv Psykologi som ledelsesværktøj til at udnytte dine egne og dine medarbejderes styrker bedst muligt. Forskning i Positiv Psykologi viser, at ledelse der fokuserer på vores styrker skaber mere engagement, motivation og generelt bedre trivsel på arbejdspladsen. Ved at bruge Positiv Psykologi kan du skabe en virksomhed, hvor man lærer af det, der virker. Således sikrer du høj præstation samtidig med, at du understøtter positive relationer blandt dine medarbejdere. Tag afsæt i styrker og skab bedre resultater Få indsigt i den nyeste forskning om motivation og styrker Få metoder til at afdække dine medarbejderes styrker Få introduceret hvordan du faciliterer styrkebaseret ledelse Underviseren er Nina Tange, cand.scient.soc. og specialkonsulent ved Institut for Uddannelse og Pædagogik på Aarhus Universitet, hvor hun er leder af masteruddannelsen i Positiv Psykologi samt underviser og facilitator af læringsprocesser.

15 i Gruppepsykologi Ofte betragter vi medarbejderne som individer og glemmer, at de også er en del af et fællesskab, som påvirker både den enkelte medarbejders og den samlede gruppes reaktioner og handlinger. Få indsigt i hvordan du som leder kan bruge gruppepsykologi i hverdagen. Styrk din rolle som leder med indsigt i gruppepsykologi Du lærer at forstå individers adfærd i grupper, så du kan navigere professionelt som leder både i forhold til de roller, som du har og tager i grupper, og i forhold til dine medarbejderes roller. 4/ / Du får forståelse for, hvilke dilemmaer den enkelte medarbejder har i en gruppe, og bliver bedre til at forstå de tilsyneladende uforklarlige og ulogiske situationer, der kan opstå i grupper. Du bliver introduceret til den psykodynamiske og systemiske tilgang til afklaring af problemer og problemløsning. Underviseren er Henrik Rosenlund, HD i Organisation, certificeret ICF coach og psykoterapeut med speciale inden for erhvervs- og organisationspsykologi. Han har i de seneste 15 år arbejdet med ledelse og lederudvikling i erhvervslivet.

16 Ledernes 1-dags master classes Styrk dit lederskab tilmeld dig på lederne.dk/masterclasses

1-dags Master Classes

1-dags Master Classes Ledernes 1-dags Master Classes Strategiudvikling Udvikling af effektive organisationer Change Management Strategiimplementering Innovation Bæredygtig forretningsudvikling strategisk brug af sociale medier

Læs mere

LEDERNES 1-DAGS MASTER CLASSES FÅ NYESTE VIDEN OM FORRETNINGSUDVIKLING, STRATEGI OG LEDELSE

LEDERNES 1-DAGS MASTER CLASSES FÅ NYESTE VIDEN OM FORRETNINGSUDVIKLING, STRATEGI OG LEDELSE LEDERNES 1-DAGS MASTER CLASSES FÅ NYESTE VIDEN OM FORRETNINGSUDVIKLING, STRATEGI OG LEDELSE CHANGE MANAGEMENT COACHING CROSS-CULTURAL MANAGEMENT DIGITAL MARKEDSFØRING EFFEKTIV TEAMKULTUR GRUPPEPSYKOLOGI

Læs mere

LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM. 6 dage fordelt på 3 moduler

LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM. 6 dage fordelt på 3 moduler LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM 6 dage fordelt på 3 moduler Vi tager udgangspunkt i dig og dit lederskab Ledernes Leadership Program henvender sig

Læs mere

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis

Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer Lær at lære og huske mere effektivt Strategi og forretningsudvikling i praksis Rådgivende salg styrk dine salgskompetencer 11.-12. august 2014 Lær at lære og huske mere effektivt 25. september 2014 Strategi og forretningsudvikling i praksis 27.-28. oktober 2014 Styrk din personlige

Læs mere

UDVIKLING OG VÆKST. Lederudviklingsforløb for praktiske ledere START: 23. FEBRUAR 2016. Påvirk virksomhedens succes og resultater via din ledelse

UDVIKLING OG VÆKST. Lederudviklingsforløb for praktiske ledere START: 23. FEBRUAR 2016. Påvirk virksomhedens succes og resultater via din ledelse UDVIKLING OG VÆKST Lederudviklingsforløb for praktiske ledere Påvirk virksomhedens succes og resultater via din ledelse START: 23. FEBRUAR 2016 Konsulentvirksomheden Genesi har eksisteret siden 2001, og

Læs mere

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne INSTRUKTØR UDDANNELSE i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne GENERELT Hvem bør deltage? Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine personlige og professionelle

Læs mere

LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM. Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI

LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM. Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI INDHOLD Side 4: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side 12: Side 13: Side

Læs mere

Ledernes Lederuddannelse. Få følgeskab som leder

Ledernes Lederuddannelse. Få følgeskab som leder Ledernes Lederuddannelse Få følgeskab som leder 1 2 Styrk din evne til at navigere i rollen som leder på en professionel måde Ledernes Lederuddannelse er et lederudviklingsforløb for dig, der ønsker at

Læs mere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere ICF-godkendt uddannelse Ledernes COACHUDDANNELSE Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere Få en internationalt godkendt

Læs mere

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

NÅR HR SKABER BUNDLINJE

NÅR HR SKABER BUNDLINJE NÅR HR SKABER BUNDLINJE Mennesker & forretning Netværks- og kompetenceudviklingsforløb for HR chefer og erfarne HR-konsulenter HR spiller en central rolle i opnåelsen af de nordjyske virksomheders forretningsmæssige

Læs mere

LEDERNES KOMPETENCECENTER

LEDERNES KOMPETENCECENTER LEDERNES KOMPETENCECENTER KURSUSOVERBLIK 2015 VIDEN DER BRINGER DIG VIDERE COACHING COACHING OG KONFLIKTHÅNDTERING 23/9 NY LEDER - HVAD NU? Adgang til modul i 3 måneder ÅRETS PROJEKTDAG 2015 Pris kr. 3.495

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER

COACHUDDANNELSE LEDERNES STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER LEDERNES COACHUDDANNELSE STYRK DIT LEDERSKAB OG DIN EVNE TIL AT OPBYGGE STÆRKE RELATIONER SKAB STØRRE MOTIVATION OG BEDRE PRÆSTATIONER BLANDT MEDARBEJDERE FÅ EN INTERNATIONALT GODKENDT COACHUDDANNELSE

Læs mere

Mannaz Executive Leadership Program - VL90

Mannaz Executive Leadership Program - VL90 Mannaz Executive Leadership Program - VL90 Verden er i forandring. Er du? Som en del af virksomhedens øverste ledelse oplever du i højere grad end nogensinde før, hvordan de ændrede spilleregler medfører

Læs mere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere Djøfs diplomuddannelser Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder Tænk længere Vælg en diplomuddannelse i ledelse eller projektledelse Hvorfor vælge en diplomuddannelse? Med en diplomuddannelse

Læs mere

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018 SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018 Strukturudviklingen gør, at vi skal være eksperter i strategi og forretningsudvikling. Vi skal kunne bruge værktøjerne i praksis og hjælpe

Læs mere

Sæt SKUB i din forandringsledelse

Sæt SKUB i din forandringsledelse Konference på Hotel Vejlefjord Sæt SKUB i din forandringsledelse 20. august 2018 Få ledelsesværktøjer, der hjælper dine medarbejdere i lærings- og forandringsprocesser Sådan får du og dit team succes i

Læs mere

LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING

LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING PRAKTISK UDDANNELSESFORLØB TIL UDVIKLING AF DIT PERSONLIGE LEDERSKAB, TEAMS OG ORGANISATIONER AUGUST 2018 - MAJ 2019 Uddannelsen til dig, der vil have træning

Læs mere

Teori U - Uddannelsen

Teori U - Uddannelsen Økonomi- og Organisationsudvikling, Organisation Teori U - Uddannelsen En uddannelse, der frisætter mennesker og skaber energi, giver dig grundlæggende kendskab til teorien, muligheder for anvendelse i

Læs mere

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com vækst Strategi, og lederskab Executive Lederudviklingsprogram www.mannaz.com En deltager udtaler: Arbejdet med egne cases og konsulenternes inddragelse af praksiseksempler skabte en meget virkelighedsnær

Læs mere

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice.

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. SERVICELEDER- UDDANNELSEN et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. Tag en servicelederuddannelse et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice Servicelederuddannelsen

Læs mere

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSRforløb)

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSRforløb) Mindfulness Based Stress Reduction (MBSRforløb) Bliv mere selvbevidst, og undgå stress Trænger du til forandring? Er det tid til at gøre en forskel i dit arbejds- og privatliv? Og ønsker du at blive en

Læs mere

NÅR HR SKABER BUNDLINJE

NÅR HR SKABER BUNDLINJE NÅR HR SKABER BUNDLINJE Mennesker & forretning Netværks- og kompetenceudviklingsforløb for HR chefer og erfarne HR-konsulenter HR spiller en central rolle i opnåelsen af de nordjyske virksomheders forretningsmæssige

Læs mere

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder Dansk Erhverv har skabt et Praksisnært og handlingsorienteret lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld

Læs mere

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder Dansk Erhverv har skabt et Praksisnært og handlingsorienteret lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld

Læs mere

STYRKEBASERET LEDERUDVIKLING

STYRKEBASERET LEDERUDVIKLING STYRKEBASERET LEDERUDVIKLING Styrkebaseret Lederudvikling Dit største potentiale for succes ligger i at fokusere på dine talenter og udvikle dem til styrker Gallups forskning påviser at den bedste mulighed

Læs mere

STRATEGISK RELATIONEL LEDELSE

STRATEGISK RELATIONEL LEDELSE STRATEGISK RELATIONEL LEDELSE EFFEKTFULDE FORANDRINGER I PRAKSIS UDDANNELSE BYGHOLM PARKHOTEL AUGUST 2015 DECEMBER 2015 LEDELSE WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK STRATEGISK RELATIONEL LEDELSE Strategisk relationel

Læs mere

MENTAL ROBUSTHEDSTRÆNER

MENTAL ROBUSTHEDSTRÆNER MENTAL ROBUSTHEDSTRÆNER BLIV UDDANNET MRT TRÆNER MRT Træneruddannelse for professionelle, som arbejder inden for HR, undervisning, sundhed og stressforebyggelse på arbejdspladsen. MRT TRÆNERUDDANNELSE

Læs mere

Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater

Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater Opnå mindre stress og bedre resultater med mentaltræning Styr dine tanker, så de ikke styrer dig Vi befinder os i en verden, hvor næsten alt drejer sig

Læs mere

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Lederuddannelse Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Leadership Acceleration Programme Bliv klædt på til at videreudvikle din lederrolle På vores lederuddannelse Leadership Acceleration

Læs mere

Systemic Team Coaching

Systemic Team Coaching Systemic Team Coaching Styrk og udvikle lederteamets, ledernes og forretningens potentiale Systemic team coaching er en meget effektiv proces til at optimere performance af individuelle team medlemmer,

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 40, Aarhus, Januar 2015 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker Lund,

Læs mere

EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN...

EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN... EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN... OM MOTIVATION MANAGEMENT I 2009 startede Motivation Management en succesfuld rejse. Vi har formået at forene motivation og ledelse på en succesfuld måde. Ideen om at

Læs mere

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 4. FORLØB 2016/2017

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 4. FORLØB 2016/2017 SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 4. FORLØB 2016/2017 Styrk din rådgivning Strukturudviklingen gør, at vi skal være eksperter i strategi og forretningsudvikling. Vi skal kunne bruge værktøjerne

Læs mere

FORANDRINGSLEDELSE MED SUCCES

FORANDRINGSLEDELSE MED SUCCES FORANDRINGSLEDELSE MED SUCCES PROGRAM 09:00 Velkomst v. Annette Eriksen, adm. direktør, Rovsing Business Academy 09:10 Udfordringer med forandringsledelse v. Thomas Essendrop, Underviser og seniorrådgiver,

Læs mere

uddannelsen Bliv en bedre sparingspartner for dine kunder - der bidrager aktivt til at optimere udbyttet af dine kunders møder

uddannelsen Bliv en bedre sparingspartner for dine kunder - der bidrager aktivt til at optimere udbyttet af dine kunders møder uddannelsen Bliv en bedre sparingspartner for dine kunder - der bidrager aktivt til at optimere udbyttet af dine kunders møder Få nye værktøjer, viden, inspiration og ideer - der styrker produktudvikling

Læs mere

Ledelse for projektledere

Ledelse for projektledere Ledelse for projektledere Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

TOPLEDERPROGRAMMET THE ALCHEMIST EXPERIENCE UDVIKLING AF TOPLEDERE, DER KAN FORME FREMTIDEN. Januar 2014 Oktober 2014

TOPLEDERPROGRAMMET THE ALCHEMIST EXPERIENCE UDVIKLING AF TOPLEDERE, DER KAN FORME FREMTIDEN. Januar 2014 Oktober 2014 TOPLEDERPROGRAMMET THE ALCHEMIST EXPERIENCE UDVIKLING AF TOPLEDERE, DER KAN FORME FREMTIDEN Januar 2014 Oktober 2014 Et tværsektorielt udviklingsprogram målrettet topledere The Alchemist Experience er

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner

PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN. et forløb, som udvikler dine lederevner PRODUKTIONSLEDER- UDDANNELSEN et forløb, som udvikler dine lederevner Tag en Produktions- og driftslederuddannelse et forløb, som udvikler dine lederevner Produktions- og driftslederuddannelsen er en skræddersyet

Læs mere

EXECUTIVE EXECUTIVE FORUM FORUM

EXECUTIVE EXECUTIVE FORUM FORUM EXECUTIVE FORUM Succes med implementering af strategien Ledelse af transformationsprocesser Ny inspiration til strategiske beslutninger Kundefokuseret forretningsudvikling Daniel Simonovich Spencer Harrison

Læs mere

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater

Facilitator uddannelsen. Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Facilitator uddannelsen Lær at facilitere værdiskabende processer der giver energi og resultater Future Performance udbyder en af Danmarks bedste certifikatgivende uddannelser som facilitator. Uddannelsen

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Med den nyeste viden om ledelse, innovation og forretningsudvikling

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Lederuddannelsen har tre moduler Med den nyeste viden om ledelse,

Læs mere

PEOPLE, CULTURE & LEADERSHIP HUMI. DIN SAMARBEJDSPARTNER...til succes. Organisation Uddannelse Coaching Foredrag

PEOPLE, CULTURE & LEADERSHIP HUMI. DIN SAMARBEJDSPARTNER...til succes. Organisation Uddannelse Coaching Foredrag PEOPLE, CULTURE & LEADERSHIP HUMI DIN SAMARBEJDSPARTNER...til succes Organisation Uddannelse Coaching Foredrag Alle ydelser er baseret på Emotionel Intelligens (EI), kommunikation og selvledelse. Organisation

Læs mere

Få succes med forandringer

Få succes med forandringer Få succes med forandringer - Inspiration og værktøjer til mellemlederens rolle som forandringsagent 1 6. - 1 7. m a r t s 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Potentialer, ressourcer

Læs mere

Bestyrelsesuddannelse. Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesuddannelse. Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde Bestyrelsesuddannelse Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde Executive Board Programme INSEAD Skab værdi i bestyrelsen og bidrag til forretningsudviklingen På vores bestyrelsesuddannelse

Læs mere

Hvor er du? Hvem er du? Hvad vil du? Hvordan gør du?

Hvor er du? Hvem er du? Hvad vil du? Hvordan gør du? 1 I Curia Management har vi gennem årene hjulpet flere hundrede opsagte medarbejdere videre i nyt job. Denne bog er udarbejdet af Curias konsulenter og bygger på vores solide erfaringer inden for rekruttering

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer På Mannaz Lederuddannelse sætter du dine erfaringer i spil, får sparring på konkrete ledelsesudfordringer i hverdagen

Læs mere

Sustainable Business Change Manager

Sustainable Business Change Manager Infomateriale Sustainable Business Change Manager Et meritgivende 5- måneders kursus i forandringsledelse og CSR ver. 2.0 Introduktion Hvad er CSR ver. 2.0? Fra velgørenhed 6l forretning At arbejde med

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse 5 gode råd til porteføljestyring af projekter: 1. Giv et 360-graders billede af porteføljen for alle interessenter 2. Forudsig og vurdér ledelsens behov for information 3. Lav projektopfølgning

Læs mere

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere

Læs mere

I denne rapport kan du se, hvordan du har vurderet dig selv i forhold til de tre kategoriserede hovedområder:

I denne rapport kan du se, hvordan du har vurderet dig selv i forhold til de tre kategoriserede hovedområder: - Mannaz Ledertest Dette er din individuelle rapport, som er baseret på dine svar i ledertesten. I rapporten får du svar på, hvilke ledelsesmæssige udfordringer der er de største for dig. Og du får tilmed

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

Executive lederudviklingsprogram

Executive lederudviklingsprogram NO.99 Executive lederudviklingsprogram 2. har ledere fordelt på 98 hold ikke taget fejl Business Insight er et executive lederudviklingsprogram med en klar global og forretningsmæssig orientering. Det

Læs mere

Ledelse. Kædechefuddannelsen

Ledelse. Kædechefuddannelsen Ledelse Organisa tion Økonomi Kommunikation Kædechefuddannelsen For kædechefer i frivillige kæder På denne uddannelse udvikles og dyrkes kædechefens viden og færdigheder, så denne har de optimale forudsætninger

Læs mere

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. IBCs Før-Leder Program. Udviklingsprogram for medarbejdere med lederpotentiale

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. IBCs Før-Leder Program. Udviklingsprogram for medarbejdere med lederpotentiale IBC Kurser og kompetenceudvikling IBCs Før-Leder Program Udviklingsprogram for medarbejdere med lederpotentiale IBC Kurser og kompetenceudvikling IBC Kurser og kompetenceudvikling Programmet til dig, der

Læs mere

STRATEGISK UDVIKLING OG LEDELSE AF FREMTIDENS IDRÆTS- OG FRITIDSFACILITETER

STRATEGISK UDVIKLING OG LEDELSE AF FREMTIDENS IDRÆTS- OG FRITIDSFACILITETER STRATEGISK UDVIKLING OG LEDELSE AF FREMTIDENS IDRÆTS- OG FRITIDSFACILITETER FORÅR 2018 Målrettet ledere og medarbejdere på idræts- og fritidsfaciliteter som ønsker værktøjer til at styrke den daglige ledelse

Læs mere

Ledelse af organisationskultur

Ledelse af organisationskultur Ledelse af organisationskultur Brug kulturen som løftestang for forandringer De fleste ledere har oplevet, at uanset hvor god en strategi er, kan organisationskulturen vise sig at være en kraftfuld størrelse,

Læs mere

Holistic Experience Management Certification, Diploma- og Master Classes

Holistic Experience Management Certification, Diploma- og Master Classes 2018 TM Holistic Experience Management Certification, Diploma- og Master Classes World Trade Center Ballerup Employee Experience Customer Experience Society Experience Holistic Results Holistic Experience

Læs mere

Strategisk relationel ledelse - videregående uddannelse for erfarne ledere og konsulenter

Strategisk relationel ledelse - videregående uddannelse for erfarne ledere og konsulenter Hold 2, København, oktober 2014 Strategisk relationel ledelse - videregående uddannelse for erfarne ledere og konsulenter Strategi er alt for vigtigt til kun at være noget ledere beskæftiger sig med. I

Læs mere

When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent?

When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent? Leadership Program PLP When business gets personal! Mangler du som leder den kompetence, der skal til for at være excellent? When business gets personal! Acuity World sætter dine personlige ledelseskompetencer

Læs mere

Info-møde 09.01.14 om netværksgruppen Fra strategi til handling. V. Ellen Vejle, virksomhedsrådgiver strategisk ledelse

Info-møde 09.01.14 om netværksgruppen Fra strategi til handling. V. Ellen Vejle, virksomhedsrådgiver strategisk ledelse Info-møde 09.01.14 om netværksgruppen Fra strategi til handling V. Ellen Vejle, virksomhedsrådgiver strategisk ledelse Virksomhedsrådgiver, Strategisk ledelse Ellen Vejle Faglige kompetencer Strategi-

Læs mere

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Praktisk lederuddannelse Uddannelsen er: Tæt på din hverdag Tilpasset dit behov som leder Tilrettelagt, så teori og praksis kan forenes erfaringsudveksling med andre

Læs mere

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed!

Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Det kræver fikse fingre at dyrke sin virksomhed! Gør som dine kollegaer i Danske Anlægsgartnere & Dansk Håndværk - ta en branchetilpasset lederuddannelse, som sætter fokus på hvordan ledelse kan bruges

Læs mere

Ledelse i praksis - en lederuddannelse, der giver indsigt i og redskaber til ledelse som disciplin

Ledelse i praksis - en lederuddannelse, der giver indsigt i og redskaber til ledelse som disciplin - en lederuddannelse, der giver indsigt i og redskaber til ledelse som disciplin At balancere modsatrettede krav Som fundament i lederuddannelsen ligger Clavis Erhvervspsykologis ledelsesbegreb: Paradoksledelse

Læs mere

DIPLOMCLASS DIGITALISERING

DIPLOMCLASS DIGITALISERING Fra strategi til handling DIPLOMCLASS DIGITALISERING - nye begreber at begribe med og værktøjer at handle med Diplomclass i Digitalisering Diplomclass i Digitalisering er en uddannelse på diplomniveau

Læs mere

Teori U - Uddannelsen

Teori U - Uddannelsen Teori U - Uddannelsen Teori U Akademiet - frisætter mennesker, forløser energi og skaber transformativ udvikling! Det er i livet og i hverdagen, det skal gøre en forskel! Teori U - Uddannelsen - deep diving!

Læs mere

Vækst via Ledelse et ledelsesudviklingsprogram til ledere i Region Sjælland. Projektleder: Karsten Andersen Projektkonsulent: Søren Duckert Hansen

Vækst via Ledelse et ledelsesudviklingsprogram til ledere i Region Sjælland. Projektleder: Karsten Andersen Projektkonsulent: Søren Duckert Hansen Vækst via Ledelse et ledelsesudviklingsprogram til ledere i Region Sjælland Projektleder: Karsten Andersen Projektkonsulent: Søren Duckert Hansen Baggrund for Vækst via Ledelse Vækst via Ledelse Et nationalt

Læs mere

Forandringsledelse. På kurset arbejder du med: Succesfuld ledelse af forandringsprocesser. Hvem deltager?

Forandringsledelse. På kurset arbejder du med: Succesfuld ledelse af forandringsprocesser. Hvem deltager? Forandringsledelse Forandringsledelse Skab resultater gennem succesfulde forandringer Succesfuld ledelse af ser Reorganisering, besparelser og nye krav om optimering er hverdag for mange. Forandringer

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

BUSINESS CASE OG GEVINSTREALISERING

BUSINESS CASE OG GEVINSTREALISERING BUSINESS CASE OG GEVINSTREALISERING Business casen er rygraden i ethvert forretningsprojekt. Om det handler om at købe et nyt IT system, en virksomhed eller om at outsource dele af sin IT-drift, ja, så

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE OVERORDNET FORMÅL MED UDDANNELSEN Danske Arkitektvirksomheder og CBS Executive udbyder

Læs mere

Strategisk kompetenceudvikling med effekt! Sammen om en bedre kommune, 27.9.13. Hanne Dorthe Sørensen, Dorthe@Lederskabelse.dk

Strategisk kompetenceudvikling med effekt! Sammen om en bedre kommune, 27.9.13. Hanne Dorthe Sørensen, Dorthe@Lederskabelse.dk Strategisk kompetenceudvikling med effekt! Sammen om en bedre kommune, 27.9.13. Hanne Dorthe Sørensen, Dorthe@Lederskabelse.dk Hvem er jeg? En forandringsleder der igennem de seneste 18 år har arbejdet

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 45, København, 2016-2017 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker

Læs mere

Uddannelse der udvikler. - HR-kompetencer

Uddannelse der udvikler. - HR-kompetencer Uddannelse der udvikler - HR-kompetencer Kære læser I denne folder kan du læse om AK-Samvirkes HR-uddannelsestilbud til alle ansatte i a-kasserne. Hvorfor vælge AK-Samvirke til uddannelse på HR-området?

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden?

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Vil du gerne være blandt fremtidens ledere, der gør en markant forskel og evner at skabe nye og innovative resultater? Vil du øge værdien af

Læs mere

RELATIONEL KOORDINERING SAMMEN GØR VI JER ENDNU BEDRE

RELATIONEL KOORDINERING SAMMEN GØR VI JER ENDNU BEDRE RELATIONEL KOORDINERING SAMMEN GØR VI JER ENDNU BEDRE # VI OPLEVER, AT MANGE OFFENTLIGE ORGANISATIONER ER UNDER VOLDSOMT PRES. LAD OS HJÆLPE JER! 2 KOORDINERING AF KOMPLEKSE OG TVÆRGÅENDE ARBEJDSPROCESSER

Læs mere

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b

I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser Fremtidens konkurrenceparameter i turisme-erhvervet Mange taler om kundeoplevelsen som et

Læs mere

EXECUTIVE FORUM 2018

EXECUTIVE FORUM 2018 EXECUTIVE FORUM 2018 Executive Forum 2018 Velkommen til programmet for Executive Forum 2018, hvor du kan glæde dig til hele fem fremragende arrangementer. Fem muligheder for dig til at hente inspiration

Læs mere

Ledelse af professionelle læringsfællesskaber

Ledelse af professionelle læringsfællesskaber Ledelse af professionelle læringsfællesskaber Et handlings- og praksisorienteret udviklingsforløb for ledere, ledelsesteam, projektledere, teamledere og koordinatorer på alle former for uddannelsesinstitutioner.

Læs mere

STRATEGISK SUNDHEDSLEDELSE

STRATEGISK SUNDHEDSLEDELSE 2-dages kursus du kan vælge mellem: 9. og 10. september 2014 i Odense 7. og 8. oktober 2014 i København 4. og 5. november 2014 i Aarhus Som deltager på kurset, modtager du også Charlotte Hjerls bog 'Førstehjælp

Læs mere

Strategikursus: Fra god til vindervirksomhed

Strategikursus: Fra god til vindervirksomhed Strategikursus: Fra god til vindervirksomhed få strategi til at virke i praksis! Powered by Audi Gladsaxe Bliv uddannet i Vinderstrategi A/S unikke Vinderstrategi koncept, så du kan guide jeres strategiarbejde

Læs mere

DIF LEDERAKADEMI En uddannelse for administrative, sportslige og politiske ledere i DIF s specialforbund 2014-15

DIF LEDERAKADEMI En uddannelse for administrative, sportslige og politiske ledere i DIF s specialforbund 2014-15 En uddannelse for administrative, sportslige og politiske ledere i DIF s specialforbund 2014-15 FOR ADMINISTRATIVE, SPORTSLIGE OG POLITISKE LEDERE I DIF S SPECIALFORBUND BLIV EN ENDNU BEDRE LEDER Strategisk

Læs mere

CSR en platform for innovation

CSR en platform for innovation CSR en platform for innovation CSR Greenland Præsentation d. 2. marts 2011 Agenda CSR Greenland Hvad er CSR? Hvorfor arbejde med CSR? Corporate social Innovation (CSI) CSI eksempler CSI i Grønland Anne

Læs mere

Drejebog for mere styrke på: World happiness day. ... sæt fokus på det der giver gnist og glæde i hverdagen

Drejebog for mere styrke på: World happiness day. ... sæt fokus på det der giver gnist og glæde i hverdagen Drejebog for mere styrke på: World happiness day... sæt fokus på det der giver gnist og glæde i hverdagen Den 20. marts 2014 er det World Med denne drejebog vil vi gerne give Happiness Day. Verden over

Læs mere

Fakta NLP Terapeuten NLP Terapeuten NLP Terapeuten

Fakta NLP Terapeuten NLP Terapeuten NLP Terapeuten Fakta Kommunikation er den afgørende faktor for, om du lykkes med dine mål og dit liv. Uddannelsen handler om, hvordan vores tanker udtrykkes gennem vores ord, og om hvordan vi kan påvirke egne tankemønstre

Læs mere

Deltagerne vil efter endt forløb, med rette, kunne kalde sig eksperter i behovsdreven innovation til sundhedsområdet. Side 2 af 10

Deltagerne vil efter endt forløb, med rette, kunne kalde sig eksperter i behovsdreven innovation til sundhedsområdet. Side 2 af 10 BioMedical Design er en interdisciplinær og toneangivende efteruddannelse. Formålet med efteruddannelsen er, at uddanne mennesker der kan tænke og agere kreativt og løsningsorienteret samt identificere

Læs mere

Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard

Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard Spørgsmål i DI s ledelsesscoreboard Herunder kan du læse de spørgsmål, som stilles i forbindelse med undersøgelsen. Både medarbejdere og ledere bliver stillet 88 spørgsmål. Herudover vil ledergruppen blive

Læs mere

Facilities Management Uddannelsen

Facilities Management Uddannelsen Uddannelse 13 dage DKK 65.999 Nr. 72184 P ekskl. moms Dato Sted 27-01-2020 Taastrup 31-08-2020 Taastrup 01-02-2021 Taastrup Gør som mere end 100 tidligere kursister og deltag på FM uddannelsen. Kom på

Læs mere

Mannaz Projektlederuddannelse

Mannaz Projektlederuddannelse Mannaz Projektlederuddannelse Værktøjer til at planlægge, lede og styre dine projekter På Mannaz Projektlederuddannelse bliver du klædt på med en helhedsforståelse for projektstyring og projektledelse.

Læs mere

8 Gates to Change Forandringsledelse

8 Gates to Change Forandringsledelse 8 Gates to Change Forandringsledelse Indarbejd udvikling, strategi og den menneskelige dimension i forandringsprocessen Gennemfør succesfulde forandringer 17.900 kr Varighed: 3 dage I mange organisationer

Læs mere