Juni 2014 Årgang 14, nr. 6

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Juni 2014 Årgang 14, nr. 6"

Transkript

1 Juni 2014 Årgang 14, nr. 6 Svane fotograferet i søerne i København Pris: 10,00 kr.

2 Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer Plejecenterleder Alice Ordrup Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen Teamleder stueetagen Mette Palholt Hansen Teamleder køkken/café Jytte Thøstesen Aktiviteten Bladudvalget Bladet udkommer 1 gang månedligt. Formålet med bladet er at informere om store og små begivenheder på Torstorp Plejecenter. Bladet indeholder praktiske oplysninger i forhold til deltagelse i plejecentrets aktiviteter, både i forhold til dagaktivitetstilbuddet, og i forhold til dagligdagen for beboerne. Bladudvalget, der nedsat af bruger- og pårørenderådet, har 2 medlemmer: Leif Andersson og

3 Inge Lises side. Så er det sidste gang, jeg kan få lov til at skrive til jer i Morellen. Pr. 1. juni er der ansat en ny plejecenterleder. Hun hedder Alice Ordrup, og har sidst arbejdet i Kalundborg Kommune. Jeg vil overlade opgaven med en nærmere præsentation til Alice selv, når hun er startet her. Jeg vil fremover koncentrere mig 100 % om mit job som leder af kommunens hjemmepleje og sygepleje. Der er mange spændende opgaver, der venter forude. Medarbejderne i hjemmeplejen og sygeplejen har gennem det sidste ½ år været meget tålmodige, og accepteret, at jeg også havde opgaver på Torstorp, så jeg tror de sammen med mig glæder sig til, at jeg kan koncentrere min indsats om dem. Jeg har haft 6 fantastiske år på Torstorp. Det har altid været en fornøjelse at møde på arbejde. Den positive stemning strømmer én i møde, straks man kommer ind ad døren. Her er trygt og rart, og det har været min oplevelse, at Torstorp Plejecenter både er et godt sted at bo, et godt sted at komme på besøg eller for at deltage i aktiviteter, og et godt sted at arbejde. Dette finder jeg særdeles vigtigt og meget værdifuldt. Alle parter er afhængige af hinanden i hverdagen. Dygtige og engagerede medarbejdere er nødvendige for at beboerne trives, men beboernes trivsel er lige så nødvendig for at medarbejderne trives. Vi beskæftiger os med et område, hvor den menneskelige faktor har en stor indflydelse. Det betyder samtidig, at man altid vil kunne finde områder, hvor vi kunne have gjort det bedre. Det skal vi selvfølgelig hele tiden være opmærksomme på. Men for mig er det også vigtigt, at vi minder hinanden om de ting, som vi gør godt. Jeg er af den opfattelse, at det gode skaber mere godt, og at anerkendelse er vigtigt for éns udvikling. Alle har brug for at føle, at det de gør, har en værdi. Den indsats, I alle gør på Torstorp, har utrolig stor værdi. Det gælder uanset om man er beboer, og arbejder på i lidt højere grad at være deltagende i de daglige aktiviteter, eller om man er bruger i aktiviteten eller frivillig hjælper, og på den måde er med til at skabe hverdagen, eller om man er medarbejder, der sikrer at hverdagen fungerer for borgerne og for kollegerne. Tak for 6 gode år. Jeg vil hermed give bolden videre til Alice Ordrup. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med dit fremtidige arbejde i samarbejde med borgere og medarbejdere. Nyd sommeren. Inge Lise Clement Centerleder

4 Bruger- og pårørenderåd 2014, Torstorp Plejecenter Formand og repræsentant for pårørende: Leif Andersson Kittenstræde 4, 4720 Præstø Telefon: , Næstformand og repræsentant for brugerne af aktivitet/café: Birgit Lassen Morelhaven 139, 2630 Taastrup Telefon: Medlemmer: Jørgen Jakobsen, repræsentant for beboerne Morelhaven 124, -6, 2630 Taastrup Repræsentant for Seniorrådet: Inge Jacobsen Bygaden 3 C, 2630 Taastrup. Telefon: og ie@c.dk Tilsynsførende politikere: Merete Scheelsbeck Svend-Erik Hermansen Sekretær for Bruger- og pårørenderådet: Plejecenterleder Alice Ordrup Opdateret den:

5 Banko v. frivillige. Her på Torstorp plejecenter er vi så heldige at have en stor gruppe af brugere fra nærområdet. Disse pensionister er trofast kommet år efter år og har brugt husets aktiviteter og fyldt huset med impulser udefra. En lille gruppe af disse brugere udfører også frivilligt arbejde til gavn og glæde for husets beboere. Hver 1. torsdag i måneden holder de banko i cafeen, og står selv for alle indkøb, indpakning, bestilling af blomster til sidegevinster, samt regnskab. Vi er alle rigtig glade for at de, trods egne skavanker, har det Overskud det kræver at hjælpe andre. Billederne her er fra årets påskebanko, hvor vi undtagelsesvis måtte holde det i Aktivitetens lokale, da vores gulve i cafeen skulle olieres. Det blev trods omstændighederne et rigtig hyggeligt bankospil med 26 deltagere, og hvor alle gevinster var fremstillet af brugerne selv, og der var rigtig mange der havde banko og blev glade over de fine påskekyllinger m.m. En varm tak til jer alle!

6 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 23 Mandag 2/6 Tirsdag 3/6 Onsdag 4/6 Torsdag 5/6 Fredag 7/ Venepumpe øvelser Kom og vær med Spillebule I aktiviteten Air-Hockey Bordcurling Billiard Kom og dyst mod personalet Gudstjeneste Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Oplæsning Fra bogen Rødder Oplæsning Af Børns citater Højtlæsning af Velkomst Reception for Alice Ordrup i Cafeen Risposekast På boldcasino Lukket Resten af dagen pga. Grundlovsdag Filmklub Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

7 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 24 Mandag 9/6 Tirsdag 10/6 Onsdag 11/6 Torsdag 12/6 Fredag 13/6 2. Pinsedag Lukket Stolegymnastik Tivoli tur For tilmeldte Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Sangkoret mødes Hygge Under markisen i Aktivitets haven. Kom og vær med Film Vi ønsker alle en god Pinse. Vi opfylder et film ønske. Denne måneds film er: Sissi 2 En Trilogi Selvkørende Banko i Cafeen Filmklub Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes! Husk sommermarked Lørdag D. 14.6

8 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 25 Mandag 16/6 Tirsdag 17/6 Onsdag 18/6 Torsdag 19/6 Fredag 20/ Venepumpe øvelser Kom og vær med Kartoffeldag Opsøgende aktivitet Stolegymnastik Neglepleje Produktionsskolen 20 kr Demo dag Kom og prøv Livsstilspuden Tur til Efter først til mølle princippet, der er plads til 3 kørestolsbrugere I bo enhed Bowling Hygge Under markisen i Aktivitetens have Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Kommunens skovtur Kun for tilmeldte borgere. Turen går til Kragerup gods Ved Ruds Vedby Mini Banko For beboere og kørselshold Filmklub Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes!

9 AKTIVITETS-OVERSIGT UGE 26 Mandag 23/6 Tirsdag 24/6 Onsdag 25/6 Torsdag 26/6 Fredag 27/ Negle pleje I tv-stuen Stolegymnastik Gå tur Til de små haver Gymnastikhold i træningssalen. (selvkørende gruppe) Petanque Udendørs Tøj salg Brunch i cafeen Højtlæsning Af i tv-stuen Mirakel priser After party Sct. Hans Hygge under pergolaen i cafe gården med is, jordbær og fælles sange Opsøgende aktivitet I bo enhed 126.st Quiz Kom og få lidt hjernegymnastik Bliver afholdt i tv-stuen Opsøgende aktivitet I bo enhed 124.st Bliver afholdt på 1. sal i møde lokalet Borgere udefra er selvfølgelig velkommen til at benytte caféen i hele åbningstiden Ret til ændringer forbeholdes! Aktiviteten er lånt ud hele ugen, på nær tirsdag. Al aktivitet foregår i tv-stuen.

10 Besøg af 5. klasser fra Gadehaveskolen. Her i foråret modtog Aktiviteten en mail fra en lærer på Gadehaveskolen her i Taastrup. Hun skrev at hun havde sløjd med 5. klasserne, og at de i vinterens løb havde lavet en masse flotte redekasser/fuglehuse. Hun spurgte om det mon ville være noget som vi kunne bruge, og evt. hænge op til glæde for beboerne. Det syntes vi var en rigtig god ide, og vi inviterede straks de unge mennesker til at komme med deres redekasser og selv snakke med vores beboere. Der kom 19 unge på år, der var rigtig mange nationaliteter, nemlig børn fra Tunesien, Indien, Thailand, Tyrkiet, Malaysia, Letland, Danmark, Irak, Kurdistan og Afghanistan. Det blev en rigtig god formiddag på tværs af generationerne. De unge var meget høflige og stillede rigtig gode og interessante spørgsmål til de ældre, og vores brugere og beboere kom også med gode velovervejede spørgsmål, blandt andet om den nye skolereform.

11 Nu er vi de glade ejere af ca. 15 individuelle redekasser, alle malede i friske farver, og nogle med fladt tag, andre med skråt tag og et enkelt med foderbræt under. Her i løbet af foråret vil de alle blive hængt op rundt omkring i vores haver, så fuglene kan godt glæde sig til de flotte nye lejligheder. Vi siger tusind tak til alle de unge for de flotte redekasser!

12 Referat Torstorp Plejecenter 23. maj 2014 Referat Bruger- og pårørenderåd, Torstorp Plejecenter Mødedato: Mandag den 19. maj 2014 kl Der serveres frokost, da det er sidste gang Inge Lise deltager. Deltagere: Leif Andersson, Jørgen Jakobsen, Birgit Lassen, Inge Lise Clement Ordstyrer: Referent: Afbud: Leif Andersson Inge Lise Clement 1. Godkendelse af referat fra 14. april 2014 Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Godkendt 3. Orientering fra formanden Den nyligt afholdte forårsfest var rigtig god. Super god musik. Bruger- og pårørenderådet er kede af at skulle skifte sekretær. 4. Orientering fra ledelsen Kjeld Espersen er ophørt som seniorrådets repræsentant i bruger- og pårørenderådet på Torstorp. Inge Jacobsen har overtaget hvervet. Inge deltager fra næste møde. Alice Ordrup er ansat som ny plejecenterleder fra 1. juni. Kommer første dag på Torstorp tirsdag den 3. juni. Lokal-MED på Torstorp har drøftet anvendelse af de kr. fra puljen til løft af ældreplejen, der skal anvendes til aktiverende fællesarealer. Vi vil investere pengene i hønsehus med høns, da vi sidste år oplevede, at et sådant tiltag skabte meget liv i huset. Inden projektet sættes i gang, skal der udarbejdes retningslinje for pasning m.m. Desuden skal der tages stilling til den endelige placering. Ud over hønsehus, ønsker medarbejderne at indkøbe 6 stk. I-Pads, så der er én til rådighed for hver boenhed. Dette for at skabe nye muligheder for at de svageste ældre kan være aktive i forskellige spil. Bruger- og pårørenderådet accepterer dette. Hvis der herefter er penge til overs, vil de blive anvendt til nogle af de øvrige ønsker. 5. Orientering fra Seniorrådet Intet denne gang, da Seniorrådets repræsentant ikke deltager i mødet 6. Drøftelse af aktiviteter Sommerens aktiviteter er i fuld gang. Tivoli-turene kører, og sommermarked er planlagt. Der er ikke umiddelbart nye ønsker på nuværende tidspunkt.

13 7. Emner, der ønskes drøftet på næste møde Hilse på ny plejecenterleder. Forberedelse af fælles møde for bruger- og pårørenderåd den 17. juni. 8. Eventuelt Der er i perioder problemer med at finde en ledig parkeringsplads. Vi gør hvad vi kan i forhold til at medarbejderne først og fremmest bruger parkeringspladserne til venstre for indkørslen. Vi er dog udfordret af, at flere naboer finder det hensigtsmæssigt at låne vores parkeringspladser. Det kan være vanskeligt at finde ud af, hvem det er, og det er endnu sværere at forhindre dem i at gøre det. Samtidig er der flere borgere end tidligere, der kommer til træning på Torstorp. Mange af disse ankommer i bil. Endelig er de busser, som vores nuværende kørselsfirma anvender, større end de busser, det tidligere firma anvendte. Det betyder, at parkeringspladsen lettere ser overfyldt ud. Endelig er der i perioder meget trængsel på parkeringspladsen, når flere af vores leverandører kommer samtidig. Køkkenet informerer: Årets kartoffeldag fejres den mandag den 16. juni. Kartoffeldagen er en hyldest til den danske kartoffel, hvorfor menuen er sammensat, så den tager udgangspunkt i kartoflen, vel og mærke nye danske kartofler. Menuen denne dag vil være: Stegt flæsk og persillesauce med nye danske kartofler Jordbærtærte Til eftermiddagskaffen serveres: Kartoffel/mazarin kage De Danske Spritfabrikker sponsorerer en Snaps i dagens anledning. Venlig hilsen Køkkenet

14 Lukkedag i Pinsen I forbindelse med pinsen, er der lukket på helligdagen i Aktiviteten. Det drejer sig om følgende dag. (2. Pinsedag) Mandag den 9. juni God pinse

15 Kom og vær med til årets store på Torstorp Plejecenter Lørdag den 14. juni 2014 Kl Dagens Program Kl : vil der ligesom sidste år, være opstillet boder med en masse sjove og udfordrende aktiviteter. Fast pris på 5 kr. for aktiviteterne. Kl kan der i Caféen købes mad fra Grillen Hele dagen vil der være mulighed for at købe: Kaffe, Te, Kage, Is, Øl, Vand og Vin Mød op og vær med til at gøre dagen til en festdag

16 Film klub Filmklub hver fredag i aktiviteten kl Juni Fredag den Huset Christianshavn 12 Fredag den Afsnit 13 Fredag den Afsnit 14 Fredag den Afsnit 15 Hilsen Aktiviteten

17 Forårsfesten. Tirsdag den 6. maj sydede huset af aktivitet lige fra morgenstunden Frivillige hjælpere stod som sædvanlig klar til at hjælpe aktivitetspersonalet med at dække op til fest. I år skulle der dækkes til 78 gæster. Vi havde valgt fugle tema der var således små fugle på servietterne, bordkortene var håndklippede fugle, og de friske grønne birkegrene var også pyntet med stof-fugle, syet af brugere i Aktiviteten. Bordene blev rigtig flotte, de strålede af forår. Køkkenet havde ligeledes travlt med at lave den dejlige 3-retters menu, vinen var på køl, og så var det lige tid til at klæde sig om i privat tøj. Snart begyndte de forventningsfulde gæster at strømme til. De fik alle anvist deres plads og fik drikkevarer. Inge Lise holdt velkomsttalen, og gjorde samtidig opmærksom på at dette jo var den sidste fest hun deltog i inden hun forlader huset, næste gang vi fester, er det med en ny leder ved roret.

18 Lodderne til det amerikanske lotteri blev alle solgt, der var som altid rigtig god opbakning omkring at støtte lotteriet. Det er vi rigtig glade for, og siger hermed tak for jeres trofasthed. Overskuddet går som bekendt til Bruger- og pårørenderådet, og da rådet jo er flinke til at sponsere vores ture, bliver det jo beboerne, der får stor glæde af jeres støtte. I år var lotteriets gevinster udelukkende chokolade, vin og kaffe. Det faldt i god jord hos vinderne. Torstorps sangkor optrådte med 2 forårssange.

19 Gruppen D dansk stod for underholdningen i 2 x 45 min. Det gjorde de med bravur. Der var en rigtig god stemning, folk ikke bare sang, men skrålede med på det gode repertoire, og der var trængsel på dansegulvet. En rigtig dejlig dag. Hilsen personalet i Aktiviteten.

20 Kom til Skt. Hans after party Tirsdag den 24. juni kl Forhåbentligt under pergolaen i café gården. Vi hygger med pandekager, is og jordbær, samt kaffe og fælles sang. Brugere udefra er velkomne Pris: Beboere Borgere udefra gratis 30 kr. Hvem ved måske får vi besøg af hekse

21 Brunch I cafeen Torsdag den 26. juni kl Kom og nyd en dejlig kombineret morgenmad/frokost, sammen med de øvrige beboere, brugere og kørsels borgere. Der bliver dækket op i cafeen, hvor vi langsomt vil nyde, det dejlige udvalg af mad. Køkkenet og Aktiviteten vil som vanligt stå sammen om at forkæle din gane. Pris for brugere udefra 50 kr.

22 Spillebule med hjælp fra Logen Pacome. Så har der atter en gang været gang i den i Aktiviteten. Vi har igen holdt spillebule, hvor vi omdannede aktiviteten til værtshus. Der var godt besøgt både for og eftermiddag, og der blev da også langet masser af øl, sodavand og kaffe over disken. 2 friske mænd fra Logen Pacome kom for at hjælpe til og for at spille med beboerne, og det var rigtig dejligt at se hvordan vinderinstinktet kom op i de fleste. Der blev spillet på tværs, både beboere, brugere og logebrødre.

23 Logen Pacome havde en ekstra lille overraskelse i ærmet til os. De havde lagt mærke til at vi ved julemarkedet, havde sparet væk, at have en tromle ved tombolaen, vi brugte en papkasse, for så blev overskuddet større. Derfor havde de snakket sammen, og havde nu doneret en flot rød tromle til os, som vi vil glæde os til at bruge ved årets julemarked i tombolaen. Oven i købet var det ikke en tom tromle, nej, den var betænktsomt fyldt op med 5 serier numre til amerikansk lotteri, samt en lille gave til den 1. vinder. Det varmede os rigtig meget, at Logen Pacome sådan selv havde tænkt kreativt og nyttigt, og vi siger hermed tusind tak for den søde tanke.

24 MIDDAGSPLAN FOR JUNI 2014 Hovedret Biret Søn. 1. Forårssteg m/ skysovs - blomkål Muldvarpeskud Man. 2. Hakkebøf m/ bløde løg - løgsovs Kærnemælkskoldskål Tirs. 3. Stegt fisk m/ kold remouladesovs Chokoladebudding Ons. 4. Kogt poulard m/ aspargessovs Hønsekødsuppe Tors. 5. Svinekotelet m/ champignonsovs Grundlovsdessert Fre. 6. Stegt medister m/ stuvede bønner Abrikosgrød Lør. 7. Eksotisk kylling m/ karrysovs løse ris Frisk frugtsalat m/ råcreme Søn. 8. Flæskesteg m/ skysovs Citronfromage Man. 9. Marineret skinkeculotte m/ flødekart. Nougatis m/ vafler Tirs. 10. Kødboller m/ karrysovs Rabarbersuppe Ons. 11. Dampet fisk m/ limesovs - broccoli Sveskegrød Tors. 12. Moussaka m/ grøn salat Vaniljebudding m/ saftsovs Fre. 13. Kyllingebryst m/ skysovs Krenolinedessert Lør. 14. Kalvekød m/ forårsgrønt Pandekager m/ is Søn. 15. Porchetta m/ grillede grøntsager Ymerfromage m/ kirsebærsovs Man. 16. Stegt flæsk m/ persillesovs-nye kartofler Jordbærtærte Tirs. 17. Fiskefrikadeller m/ urtesovs Hindbærgrød Ons. 18. Barbecue revelsben m/ kold kartoffelsalat Jordbær rabarbersuppe Tors. 19. Krebinetter m/ stuvet ærter-gulerødder Hønsesalat på ananasring Fre. 20. Svensk pølseret m/ purløg Frisk frugt Lør. 21. Gullasch m/ kartoffelmos Forloren spejlæg Søn. 22. Stegt hamburgerryg m/ hvidvinssovs Regnbueis m/ vafler Man. 23. Dampet fisk m/ hollandaisesovs Frugtsuppe Tirs. 24. Stegt kalvelever m/ bløde løg Kærnemælkskoldskål m/ frugt Ons. 25. Farsbrød m/ feta - skysovs Vaniljemousse m/ skovbærsovs Tors. 26. Stegt kylling m/ persille-skysovs Rabarbergrød Fre. 27. Bøf lindstrøm m/ bearnaisesovs Frisk frugt Lør. 28. Pølser m/ kold kartoffelsalat Tærte m/ skum Søn. 29. Farseret ribbensteg m/ skysovs Abrikostrifli Man. 30. Frikadeller m/ stuvet spidskål Hawaiikoldskål

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Godt man stadig har lidt vinter forråd Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3

Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Marts 2015 Årgang 15, nr. 3 Trane dans Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Fuglebakken juni 2016

Fuglebakken juni 2016 Fuglebakken juni 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni Fredag den dag

Læs mere

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Januar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Januar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag

Læs mere

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr.

Januar 2015. Årgang 15, nr. 1. Godt Nytår. Pris: 10,00 kr. Januar 2015 Årgang 15, nr. 1 Godt Nytår Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

August 2015 Årgang 15, nr. 8. Roser fra café haven. Pris: 10,00 kr.

August 2015 Årgang 15, nr. 8. Roser fra café haven. Pris: 10,00 kr. August 2015 Årgang 15, nr. 8 Roser fra café haven Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder Majbrith

Læs mere

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015

Træningscenter Gladsaxes menu maj 2015 Oksesteg, med sauce, kartofler Citronfromage 1 Fredag og grøntsagssymfoni 2 Lørdag Helstegt nakkekam med sauce, stegte kartofler og marineret grønt Pærer med mascarponecreme 3 Søndag Stegt kylling persille,

Læs mere

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf..

Dagcentret. Ingeborgvej. Maj / juni 2016. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. Dagcentrets åbningstid: Mandag-torsdag kl. 09.00-15.15 fredag kl. 09.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 18 Cafeteriets åbningstid: Mandag - torsdag 15.00 Fredag kl. 10.00-13.00 Tlf.. 98 45 59 21 Dagcentret Ingeborgvej

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Fuglebakken februar 2017

Fuglebakken februar 2017 Fuglebakken februar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken Februar Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken Februar 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Februar Fredag

Læs mere

Fuglebakken Juni og juli 2019

Fuglebakken Juni og juli 2019 Fuglebakken Juni og juli 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Juni dag

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 24. september Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

Juli 2015 Årgang 15, nr. 7

Juli 2015 Årgang 15, nr. 7 Juli 2015 Årgang 15, nr. 7 Lille sommerfugl lille sommerfugl. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr.

a August 2013 b Muslingeskal fra Dubai God sommer Årgang 13, nr. 8 Pris: 10,00 kr. a August 2013 b Årgang 13, nr. 8 Muslingeskal fra Dubai God sommer Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

Fuglebakken marts 2016

Fuglebakken marts 2016 Fuglebakken marts 2016 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken marts Fredag den

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

Juni 2015 Årgang 15, nr. 6

Juni 2015 Årgang 15, nr. 6 Juni 2015 Årgang 15, nr. 6 Afrikansk Sortørn Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

April 2015 Årgang 15, nr. 4

April 2015 Årgang 15, nr. 4 April 2015 Årgang 15, nr. 4 God Påske Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

April 2012. Årgang 12, nr. 4. Pris: 10,00 kr.

April 2012. Årgang 12, nr. 4. Pris: 10,00 kr. April 2012 Årgang 12, nr. 4 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

a Maj 2013 b Der er grøde i luften! Årgang 13, nr. 4 Pris: 10,00 kr.

a Maj 2013 b Der er grøde i luften! Årgang 13, nr. 4 Pris: 10,00 kr. a Maj 2013 b Årgang 13, nr. 4 Der er grøde i luften! Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf.

Åbningstider: Hverdage fra kl Salg af varm mad fra kl Lukket lørdag og søndag. Kontakt i åbningstiden: Tlf. September 2019 Alle er velkomne i spisehuset små og store, unge og ældre, kom og nyd maden på stedet eller køb lidt med hjem! Eller kom bare og kig indenfor og få en snak med de ansatte i køkkenet eller

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Menuplan Hjemmeboende

Menuplan Hjemmeboende Uge 1 Hovedret Biret Grydestegt kylling m/persille, kartofler, skysovs,, ærter, grønne blomkål, peber Gammeldags kalvesteg m/kartofler, skysovs, Kogt sprængt nakke m/kartofler, lys sovs, blomkål, Stegt

Læs mere

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken December Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken December 2018 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken December Søndag

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 27. august Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og

Læs mere

a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr.

a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr. a December 2012 b Årgang 12, nr. 12 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011

Ryholtgård Nyt. Ryholtgård Nyt. Oktober November 2011 Ryholtgård Nyt Oktober November 2011 1 Husets informationer Plejehjemmet Ryholtgård Rymarksvej 23 2900 Hellerup www.ryholtgaard.dk Forstander: Mette Therkelsen Træffes efter aftale. Tlf. 39 10 25 50 Mail:

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.:

Januar Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl Fredag kl Tlf.: Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 Fredag kl.08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 Cafeens åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 21 Høreomsorg:

Læs mere

a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr.

a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr. a Januar 2013 b Årgang 13, nr. 1 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

adecember 2014 b Det sørme det sandt december!! Årgang 14, nr. 12 Pris: 10,00 kr.

adecember 2014 b Det sørme det sandt december!! Årgang 14, nr. 12 Pris: 10,00 kr. adecember 2014 b Årgang 14, nr. 12 Det sørme det sandt december!! Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 4. juni Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 fra 9.00-16.00

Læs mere

Juli Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl fredag kl

Juli Ingeborghus. Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl fredag kl Ingeborghus åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 fredag kl. 08.00-13.00 Tlf.: 98 45 59 18 / 23 35 91 21 Tlf.: 98 45 59 22 / 23 35 80 16 Caféens åbningstid: Mandag - torsdag kl. 08.00-15.00 Fredag

Læs mere

a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr.

a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr. a Oktober 2012 b Årgang 12, nr. 10 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Fener 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Side 1 Tina/Helge kan levere stof I dette nummer kan du læse om: Nyt fra Cafeerne Fest i Cafeen i Larslejsstræde Kulturnat Kalender m.m. Caféen Velkommen til Jan

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Græske frikadeller, tomatsauce, broccoli og kartofler Hakkebøf, bearnaisesauce, bønner og kartofler Henkogt fersken med, vanillecreme Jordbærkompot, vanilleflødeskum Kødsauce, gulerødder og pasta

Læs mere

oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr.

oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr. oktober 2011 Årgang 11, nr. 10. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen

Fuglebakken September Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej Aarhus V. Tlf.: Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Fuglebakken September 2019 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkommen Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken September Søndag

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned

Jeg vil gerne have at I sammensætter min dejlige menu for næste måned side 1/8 Hvid labsskovs(kalve kød), smør og rødbeder Farseret porre, skysauce, karotter og kartofler Appelsinfromage Hindbærsuppe med kammerjunker Kødboller, stuvet selleri og kartofler Stegt kyllingebryst,

Læs mere

Rosenbladet April og maj 2012

Rosenbladet April og maj 2012 Rosenbladet April og maj 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje: Helene

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf

April Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: Cafe Olga: Tlf April 2019 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: Tlf. 76 81 78 30 Dagcenteret: Tlf. 23 32 05 52-21 48 75 14 Mail: Betina Gregersen: bekgr@vejle.dk Mail: Karin Liltorp: kalil@vejle.dk

Læs mere

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage

Hvis du ikke afleverer menuplanen, vil du automatisk modtage mad på de forud aftalte dage side 1/7 Kogt kylling med peberrodssauce, karotter og kartofler Kalvekrebinet med skysauce, blomkål og kartofler Kærnemælksfromage med saftsauce Klar suppe med urter, kød og melboller Morgenmad Smørrebrød

Læs mere

november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr.

november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr. november 2011 Årgang 11, nr. 11. Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00.

Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. STRANDMARKSHAVE BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 Torsdag den 20. november Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2018

Nyt fra Skovgården Maj 2018 Nyt fra Skovgården Maj 2018 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse skovgaarden@furesoe.dk www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig Aktivitetsværkstedet (kørsel) Åbningstider:

Læs mere

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15.

Sophienyt. Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 16.00 4849 4320 : Fredag kl. 08:00 til 11:00 og kl. 13:00 15. Sophienyt Februar 2015 Åbningstider: mandag torsdag kl. 08:00 til 17:00 fredag kl. 08:00 15.00 Kontoret : mandag torsdag kl. 08:00 til 16:00 fredag kl. 08:00 15.00 Telefontid : mandag torsdag kl. 08:00

Læs mere

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016

Menuplan. Periode 02.04.2016 08.04.2016 Periode 02.04.2016 08.04.2016 Lør: Kødboller i selleri m. kartofler Søn: Flæskesteg m. skysovs, kartofler, rødkål Man: Farserede broccoli m. brun sovs, kartofler, broccoli Tir: Karrykylling m. karrysovs,

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

Rosenbladet Oktober og november 2012

Rosenbladet Oktober og november 2012 Rosenbladet Oktober og november 2012 Telefon liste Rosenvænget 74 92 97 85 Område leder Anita Meggers 30 71 15 96 Gruppeleder Margrethe Jensen 23 49 57 14 Frisør Maibritt Munkesalonen 74 71 04 19 Fodpleje:

Læs mere

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm.

GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag den 2. april kl. 14.15 i festsalen ved Bente Nystrøm. BIBLIOTEK Biblioteket kommer her mellem kl. 9.00-10.30 torsdag den 11. april. Bogtjenesten: Tlf. 36 39 20 22 Træffetid: Mandag fredag kl. 12.00-14.00. GUDSTJENESTE Der er gudstjeneste og altergang tirsdag

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Slagelse Kommune August 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl.

Slagelse Kommune August 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl. Slagelse Kommune August 2015 Aktivisten Aktivitets og Kulturhus for alle Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Rosenbladet August - september 2014

Rosenbladet August - september 2014 Rosenbladet August - september 2014 Rosenvænget: 74 92 97 85 Plejecenter leder: Anita Meggers: 30 71 15 96 Gruppeleder: Margrethe Jensen: 23 49 57 14 Beboer og personale byder: Luise Henriette Hansen st.

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Hovergården November 2018

Hovergården November 2018 Hovergården November 2018 MORTENS AND Kom og spis med i Café Oasen Fredag den 9 November Kl. 12.00 Andesteg med rødkål Brune og hvide kartofler skysovs Ris á la mande m. kirsebærsovs Kaffe & småkager 2

Læs mere

S E N I O R H Ø J S K O L E N

S E N I O R H Ø J S K O L E N ASTERSPOSTEN S E N I O R H Ø J S K O L E N Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk mail: astersvej@roskilde.dk 1 Plejecenter Astersvej 9 TLF.: 46 31 61 00 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

Februar 2012. Årgang 12, nr. 2. Pris: 10,00 kr.

Februar 2012. Årgang 12, nr. 2. Pris: 10,00 kr. Februar 2012 Årgang 12, nr. 2 Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Plejecenterleder Inge Lise Clement 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith Christiansen

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage Maj:

Læs mere

Slagelse Kommune November 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl.

Slagelse Kommune November 2015. Aktivisten. Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00. Fredag kl. 09:00-14:00. Lørdag og søndag kl. Slagelse Kommune November 2015 Aktivisten Aktivitets og Kulturhus for alle Kongehavecentret Svendsgade 102 4200 Slagelse Tlf. 58 50 12 20 www.kongehavecentret.dk Mandag-Tirsdag-Onsdag-Torsdag kl. 09: 00-16:00

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

aoktober 2014 b Årgang 14, nr. 10 Halloween Pris: 10,00 kr.

aoktober 2014 b Årgang 14, nr. 10 Halloween Pris: 10,00 kr. aoktober 2014 b Årgang 14, nr. 10 Halloween Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Birgit Radmer 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder og teamleder 1. sal Majbrith

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN

MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN MÅNEDSBREV FOR Juli 2018 ENGPARKEN 1 Nyt fra lokalleder: Så er vinduespartierne mod bækken udskiftet, og der er flere, der har givet udtryk for, at det virker. Vi arbejder på at få de resterende vinduer

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Hovergården Januar 2019

Hovergården Januar 2019 Hovergården Januar 2019 En stor tak til de mange sponsorer som har givet flotte gevinster til vores Julebanko her på Hovergården: Hedensted vvs The last waterhole St. Thomas Apotek Løve apoteket Gorms

Læs mere

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN NOVEMBER 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

H E L E E Nr 2 - februar 2015

H E L E E Nr 2 - februar 2015 H E L E E Nr 2 - februar 2015 HELENENYT Nr. 2 (februar årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Rammen om din næste fest!

Rammen om din næste fest! Rammen om din næste fest! Trappen 6, Guderup, 6430 Nordborg Telefon 74 45 34 84 Menukort Skal I holde fest? Så har vi rammerne her, som vi gerne vil vise frem, så vi kan tale om netop jeres fest, hvor

Læs mere

Fuglebakken januar 2017

Fuglebakken januar 2017 Fuglebakken januar 2017 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Januar Søndag den

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016

Tirsdag 16-02-2016. Hovedret: Forret/dessert: Favoritret: Gourmetret: Tilvalg: Protino (Citron/vanilje) Protino (Hindbær) Onsdag 17-02-2016 side 1/8 Kalkunstroganoff med bønner og løse ris Sprængt nakkefilet, peberrodssauce, gulerodsmix og kart. Halve æbler med cremesauce Svesketrifli Skinke med stuvet spinat og kartofler Oksekød med laurbærskysauce,

Læs mere

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719

Værestedet. Café På Vejen. PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Værestedet Café På Vejen PROGRAM April, Maj, Juni, Juli 2014 GRØNNEGADE 10 8600 SILKEBORG 8970 3719 Åbningstider: Tirsdag kl 14.15-21.30 Torsdag kl. 14.15-20.00 Sidste lørdag i hver måned kl. 11.00-14.00

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

Nyt fra Skovgården Juni 2016

Nyt fra Skovgården Juni 2016 Nyt fra Skovgården Juni 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk tlf. 7235 5800 tlf. 7235 5803 Åbningstider:

Læs mere