Velkommen til De Gyldne Nøglers nyhedsbrev Sommeren 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til De Gyldne Nøglers nyhedsbrev Sommeren 2013"

Transkript

1 Velkommen til De Gyldne Nøglers nyhedsbrev Sommeren 2013

2 Formandens ord Kære medlem og samarbejdspartner, Velkommen til vores andet nyhedsbrev i Vi håber I har haft tid til at nyde sommeren, som for en gangs skyld har været søde ved os i det ganske land, på trods af den travle sæson som vi alle kender for godt. Vores hjemmeside (www.concierge.dk) udvikler sig kontinuerligt, ligesom foreningen, med nye medlemmer og samarbejdspartnere. Siden sidst kan vi byde velkommen til bl.a. Q-Park og House of Amber. Arrangementer har der været masser af, gode og varierede oplevelser som det sig hør og bør, så vi sikre os at vi når rundt om det brede spektre vi har at lege med i København og omegn. Hvis du som medlem eller samarbejdspartner har en god ide til et arrangement er vi altid meget lydhør, da vi kun er ude på at give jer de bedste oplevelser! På medlemskort siden er der siden sidst kommet flotte aftaler i stand med Mielcke og Hurtigkarl samt XO Burgers & Steaks, Cafe Sommersko og Dan Turell. Husk du som medlem kan holde dig opdateret på vores lukkede facebook gruppe (De Gyldne Nøgler), kun for medlemmer af foreningen, hvor du kan se mere omkring disse fordele, under filer. På facebook har vi også rundet over 400 likes på vores fanside og vi håber på endnu flere. Her kan man følge med i vores aktiviteter, samt hvad der sker i København. Jeg håber du vil tage godt imod dette nyhedsbrev og vil nyde tekst og billeder på de følgende sider. God fornøjelse! De bedste hilsner Anders

3 GrønnegårdsTeatret 2013 Molières Fruentimmerskolen Tiden nærmer sig for De Gyldne Nøglers årlige og succesfulde arrangement på GrønnegårdsTeatret! Det er os en stor glæde igen at kunne invitere til vores årlige arrangement på Grønnegaards Teatret lørdag d. 10. august I år er vi lidt udfordret med hensyn til spisning, da Designmuseum Danmarks Have, hvor arrangementet normalt foregår, er under renovering og selve teatret foregår derfor i år i haven bag Odd Fellow Palæet, Bredgade 28. Her er der desværre ikke plads til vores 100 personers picnic. Efter aftale med folkene bag Grønnegårdsteatret er planen derfor at vi spiser vores sædvanlige luksus pic-nig i Kongens Have kl hvorefter vi går i samlet flok ad Dronningens Tværgade til Odd Fellow Palæet. Lidt om forestillingen: FRUENTIMMERSKOLEN er Molières komedie om kærlighedens uforudsigelighed og forelskelsens magt. Arnolphe er en mand i sin bedste alder. Han er sygeligt optaget af sit ry og rygte og det største tab af værdighed, han kan forestille sig, er at blive gjort til hanrej. Hans værste fjende er kvinden med alt hvad hun repræsenterer af uforud-sigelighed, seksualitet og kaos Derfor har Arnolphe brugt 20 år på at studere kvinder og deres ægtemænd for at finde ud af hvordan man undgår at blive bedraget af sin hustru. Og han har fundet en løsning: han har købt en purung, tilsyneladende forældreløs, pige, sendt hende i kloster og ladet hende opdrage i streng isolation efter hans forskrifter. Da hun efter en del år har nået den giftefærdige alder, henter han hende ind til byen; endelig er han klar til at indgå ægteskab Men stik imod alle planer kan pigen både se og sanse og har fri adgang til sine følelser. Og kort før brylluppet med Arnolphe forelsker hun sig i en ung mand

4 Programmet er som følger: Lørdag d. 10/ Kl Vi mødes i Kongens Have, hvor afregning samt udlevering af billetter foregår. Kl Spisning Kl Vi pakker sammen og går mod Odd Fellow Palæet Kl Forestillingen begynder og varer ca.1 time & 40 minutter uden pause. Pris: 275 DKK / Pers. Brug indgangen fra Kronprinsessegade der hvor Dronningens Tvær-gade og Kronprinsessegade danner et lille kryds. Vi mødes på græsplænen mellem træerne som forefindes lige inden for i haven skråt til højre. Husk at medbringe et tæppe! Selve teatret foregår i Odd Fellow Palæet, Bredgade 28. OBS: Er man forhindret på selve dagen gælder for-eningens No show regler. Spørgsmål på dagen rettes til Nete på: Bemærk alle tilmeldinger er bindende! Vi ser frem til et dejligt arrangement med foreningens medlemmer og samarbejdspartnere.

5 Foredrag med Leon Birdi og Kristian Brask Thomsen på Sølyst Det er De Gyldne Nøgler en stor glæde at kunne invitere til en dag med to dygtige foredragsholdere, Hr. Leon Birdi og Hr. Kristian Brask Thomsen. Arrangementet finder sted d. 27. august kl Leon Birdi Hotelbooster.com Hotelbooster er stiftet af konsulent Leon Birdi. De arbejder til dagligt med salgs- og serviceudvikling på hoteller, konferencecentre, restauranter, museer mm. Leon Birdi er også kendt fra TV2 hvor han er hotel- og rejseekspert på Go Morgen Danmark. Fra Hr. Leon Birdi bliver vi opdateret og gjort dygtigere i service og skal rundt om disse emner: 1. Intro og mål med foredraget 2. Hvorfor service? 3. Servicehjulet 4. Serviceledelse på gulvet 5. Små ting der ikke er småting 6. Service på formel - omsat til enkle handlinger 7. Serviceudvikling - hvordan kan jeg selv bidrage - hver dag? 8. Kort brainstorm 9. En ting der rykker - som vi kan udføre fra i morgen 10. Afrunding

6 Kristian Brask Thomsen bon-vivant.dk Tidligere restaurantdirektør og chefsommelier ved bl.a. Konrad, Formel B, The Square i London & Sofitel Plaza. Inkarnationen af passion og professionalitet: Tjener af den gamle skole, skribent, bon vivant, globetrotter og netværksmand på internationalt topniveau som medstifter af varierende on-line social networking sites. Indehaver Bon Vivant Communications, der repræsenter en række danske og udenlandske stjernekokke og gourmetrestauranter. Fra Hr. Kristian Brask Thomsen skal vi høre om top gastronomi og oplægget lyder sådan: Noma er slået af tronen som verdens bedste restaurant. Hvad nu? Hvad betyder det for tilstrømningen af turister, hvor en tredjedel rejser til Danmark pga. af topgastronomien? Hvordan bibeholder vi vores unikke status, - og understøtter vi den overhovedet som et velstilllet discountfolkefærd? Kristian Brask Thomsen tager temperaturen på topgastronomien, de usete muligheder og på Danmark, der er i gang med at lade guldfuglen flyve til varmere himmelstrøg. Om lokaliteten : Sølyst Den Kongelige Skydebane Sølyst har siden 1736 dannet ramme om de store fester og leveret minder for livet til utallige gæster. I dag fremstår Sølyst i skønneste stil omgivet af en velholdt park og med udsigt til Øresunds blå bølger. Sølyst er et landsted i Klampenborg og en af de mest spændende, historiske bygninger i Danmark. De højloftede, klassiske stuer i palæet, den kongelige skydebane og den charmerende park udgør de smukke rammer for bryllupper, private fester, møder og events.

7 På Sølyst har vi respekt for de gamle dyder når det gælder værtskab, service og køkkenfilosofi. Vi tager personligt ansvar for planlægningen af dit arrangement, for at overgå dine gæsters forventninger og for at servere velsmagende menuer af de bedste sæsonbestemte råvarer. Venue: Sølyst : Emiliekildevej 2, 2930 Klampenborg Dato: 27. august kl Pris: Gratis Hvem: Medlemmer Bindende tilmelding skal ske senest 22 august kl på eller på Facebook. OBS: Er man forhindret på selve dagen gælder foreningens no show regler og ved særlige tilfælde kan afbud kun ske via sms til Nete på: Bemærk alle tilmeldinger er bindende!

8 Foreningens 76års fødselsdag på Reinwalds De Gyldne Nøglers fødselsdag blev som altid fejret på behørig vis. I år foregik dette på Reinwald s Restaurant lørdag d. 4/5. Efterfesten sørgede natklubben Nord for. Herfra siger vi 1000 tak for en fantastisk aften til sponsorerne Strömma, DanTaxi, Hertz, Nordgruppen og ikke mindst Reinwald s for den dejlige mad og vin. For dem som ikke kunne deltager, er her et par stemningsbilleder.

9 Besøg i Stockholm Vores formand Anders Ruggiero og tidl. formand, Arshad Khokhar, var fornylig i Stockholm til et møde med vore nordiske kolleger. Her var dagsordenen primært, hvordan vi får vores svenske kolleger tilbage som en selvstændig og aktiv forening, da Svensk Hotel Portierforening, der er den ældste af de internationale concierge foreninger i verden. Til mødet deltog også 3rd International Vice President, Roderick Levejac, samt Sami Joutsenvuo fra Finland. Mødet var en del af Anders' virke som Zone Director for den Skandinaviske Zone. Det var yderst konstruktivt og vore svenske kolleger og ikke mindst formand, Olow Frank, fik mange nyttige informationer på mødet, såsom at have mere skriftligt forarbejde klar til vore internationale møder, for at dokumentere så meget som muligt af både historie, men også nuværende samt fremtidige arrangementer og visioner. Udover dette, besøgte de også et par af de bedste hoteller i byen, så som Grand Hotel, hvor mødet foregik, Hotel Rival og Sheraton, der senest har fået et Les Clefs d'or medlem. Der blev også arrangeret et møde med Strømma, omkring et samarbejde på tværs af zonen, som vi håber kan styrke forholdet mellem Strømma og Les Clefs d'or Scandinavian Zone.

10 Me-Movertur med becopenhagen De Gyldne Nøgler var naturligvis på pletten den 16. Juli til at afprøve et af byens nyeste sighteseeingkoncepter. becopenhagen er et nyt koncept inden for sightseeing og events i København. becopenhagen råder som noget helt unikt over en verdensnyhed under udvikling: Me-Mover en, som er en ny, lokalt udviklet step-cykel, som i sig selv er en rigtig sjov og god oplevelse og som er et fremragende eksempel på københavnsk innovation og cykelkultur. becopenhagen henvender sig med skræddersyede arrangementer til firmaer, konferencegrupper, m.m. og tilbyder en varieret kombination af kropslig udfoldelse og personligt engageret introduktion til København. I forbindelse med større grupper eller mere sammensatte arrangementer trækker der på en række lokale samarbejdspartnere, for eksempel restauranter/caféer, kajaksejlads og segway-ture. Se mere på og se denne video, der viser Me-mover en i aktion.

11 KL awaits you! Registreringen er nu åben til UICH s 61st International Congress i Kuala Lumpur, Malaysia. Kongressen byder på 5 intensive og spændende dage, fra 10. til 15. januar 2014, med møder, networking og aktiviteter med delegationer fra hele kloden. Du kan læse mere om kongressen her

12 Nyt fra sponsorer og samarbejdspartnere PODRUNS tag løbeskoene på og oplev havnens udvikling Hvad hvis byen kunne tale? Med podruns fra Dansk Arkitektur Center kan du høre fortællinger Københavns Havn, nyde nærheden til vandet og lade dig overraske af dramatiske lydeffekter, der gør løbeturen til noget særligt. Det eneste du skal gøre er at downloade en gratis app via Itunes App Store søg efter podruns. Derefter er det bare på med løbeskoene og høretelefonerne, så er du klar til en oplevelsesrig løbetur. Det hele foregår automatisk, så du behøver ikke at stoppe op eller sætte farten ned. Der er tre forskellige ruter af varierende længder fra 3 til 12 km. Hvis du hellere vil gå en tur end at løbe, har Dansk Arkitektur Center også en række podwalks med guidede arkitektur gåture til bl.a. Københavns Havn, Ørestaden og Carlsberg. Download gratis vores podruns fra eller hent vores app til din iphone eller ipad i itunes App Store. P.s. Hvis du tilfældigvis er i Aarhus, Odense eller Aalborg har vi også podruns til havneområder i disse byer.

13 House of Amber fejrer sit 80 års jubilæum 2013 udgør en milepæl i House of Amber historie som selskabet i år fejrer med sit 80 års jubilæum. House of Amber er stolt af at fejre 80 års dedikation til den danske designtradition, og markerer årsdagen med lanceringen af en limited edition kollektion kun tilgængelig i butikkerme i Jubilæumskollektion er inspireret af House of Amber lange designtradition kombineret med et moderne twist. Den fremhæver 80 års eksklusivt design og repræsenterer kernen i brandet: kvalitet, eksklusivitet, og dansk design. I forbindelse med jubilæet har House of Amber dette forår åbnet en ny butik ved siden af Tivoli. Med mere end 220 m2 er det House of Amber største butik i Danmark. Indretningen er elegant med en nordisk følelse og har en masse af lys og rum. Butikken har også et lounge område, hvor kunderne kan sidde ned og slappe af. Butikker: House of Amber, Vesterbrogade 1A ved Tivoli, 1620 København V House of Amber, Nygade 6, ved Gammeltorv, 1164 København K House of Amber og Copenhagen Amber Museum, Kongens Nytorv 2, 1050 København K Website:

14 BRDR. PRICE I TIVOLI: Som en del af Copenhagen Cooking, der finder sted for 9. gang i København fra den 23. august til den 1. september, hylder Brdr. Price i Tivoli sammen med de øvrige restauranter krebsen. Der serveres to lækre fransk inspireret krebseretter. Link til hjemmesiden, hvor I finder mere tekst om eventet: RESTAURANT BRDR. PRICE I ROSENBORGGADE Søndags-jazz 1. søndag i hver måned 2013 Den første søndag i hver måned resten af 2013 er der søndags-jazz i restauranten fra kl. 14:30-16:30 her kan gæsterne opleve nogle af Danmarks bedste jazz-musikere og samtidig nyde en lækker snack tallerken, god kage samt vin, øl, vand, kaffe etc. Der er fri entré til arrangementerne. Link til hjemmesiden, hvor I finder mere tekst om arrangementerne og om musikerne: (læs under fanebladet events) Jørgen Leth gæster Restaurant Brdr. Price i Rosenborggade fredag den 9. august, kl. 17:00 Jørgen Leth er blevet inviteret til at holde et lille uformelt foredrag i Spisekøkkenet i Rosenborggade. Han fortæller bl.a. om sine oplevelser fra dette års Tour De France og fortæller også om sit farverige liv. Der er fri entré til arrangementet, som varer i ca. 1 time. Arrangementet er en del af satsningen på fyraftensbar, som blev introduceret i foråret og som finder sted alle hverdage fra 15:00-17:30 der er altid et særligt fyraftensbar tilbud, som skifter løbende alt efter sæson.

15 Sommerens er over os og XO Burgers and Steaks har derfor åbent op for deres udendørs terrasse, hvor man kan nyde 2 lækre cocktails for 99,00 kr. i solens varme stråler. Vores udsøgte menukort tilbyder blandt andet en mør amerikansk Rib Eye steak fra Omaha Nebraska (ca. 300g.) til 249 kr. XO Burgers and Steaks glæder sig til at byde jer velkommen hen over sommeren.

16 Kære Concierge I Strömma Danmark er vi i fuld gang med vores absolutte højsæson, og der er derfor rygende travlt i alle ender og kanter. Vi håber også, at I på hotellerne har nok at gøre med glade sommergæster. Her lidt input til jeres august-nyhedsbrev fra os til jer. Fortsat god arbejdslyst og godt salg! Hvis gæsterne skulle efterspørge en lidt alternativ middagsoplevelse. Så kan I anbefale dem en hyggelig Dinner Cruise som har 3 afgange i august, nemlig fredag den 9., den 16. og den 23. Båden afgår fra Gl. Strand/Ved Stranden kl. 19:30, turen tager ca. 2 timer og koster kr. 499 pr. person. Udover den pragtfulde sejltur (i restaurantbåd med overdækning), inkluderer prisen en skøn menu fra Cofoco, som består af lakserielette af fersk og varmrøget laks med frisé salat, perlebygsalat med grønne asparges, kylling samt estragon mayo, tomatsalat med mandler, persille og vinagrette samt kaffe/the og "lidt til den søde tand. Der er også en flaske vin (25 cl) eller 2 øl/vand med i prisen. Billet købes på Det er ikke muligt at sælge Dinner Cruises via CityBreak, da vi ikke kan give kommission på disse ture. Skulle du eller dine kolleger imidlertid selv ønske at tage med på en afgang (evt. med familien/vennerne) giver vi gerne en kollegapris. I så fald kontakter du bare Pernille Frank på Copenhagen Panorama Sightseeing Igen vil vi gerne lige slå et slag for vores luksuriøse sightseeingtur omkring en række af de bedste københavnske attraktioner. Copenhagen Panorama Sightseeing kører dagligt kl. 10, 12, 14 og 16 fra Vester Voldgade og sælges via CityBreak med 15% kommission Husk denne tur kan også købes inkl. en billet til Tivoli eller til en kanalrundfart.

17 Efter mange måneders gennemgribende restaurering af den fredede bygning i Haveselskabets have på Frederiksberg, slog Mielcke & Hurtigkarl dørene op til foråret og sommeren i april, I takt med at de lyse timer bliver længere og skyggerne kortere er vi vendt tilbage til vores nyistandsatte restaurant efter en længere periode i ufrivillig eksil. Haven er i fuld flor og indendøre har vi travlt. Dugen er strøget, vinen er tempereret og knivene er hvæsset. Så stik imod hvad facaden mod runddelen ellers måtte indikere, har vi åben tirs-lør til middag hele sommeren og haven er i fuld flor! For medlemmer af De Gyldne Nøgler tilbyder vi hos Mielcke & Hurtigkarl en ganske særlig personale pris på 1250,- for den store oplevelse inkl. Vinmenu. Dette gælder for kortholder +1 ledsager (gyldigt medlemskort skal fremvises v. ankomst til restauranten, for at denne aftale gælder) Tir-Tors kan bookes online uden at skulle kontakte os først, blot man skriver "Les Clefs d'or" i kommentar feltet v booking. Fre-Lør kan være en mulighed men her skal restauranten kontaktes først, enten via mail eller telefon spørg efter Sofie, vores restaurantchef. Der kan ikke bookes for langt ud i fremtiden, hvis man er i tvivl om dette, kontakt da restauranten. HUSK: 20 reservationer på Mielcke & Hurtigkarl også giver dig en bonus i form af en middag for to. Restauranten kontakter dig når du har optjent til en middag. Dette forudsætter at bookningen foretages i eget navn og gæsternes skrives i kommentar-feltet.

18 Restaurant Koefoed har ansat sommelier Anders Regout til at tage sig af det nye vin koncept. Vinkortet indeholder nu ca 310 forskellige vine. Anders kommer fra en stilling som souschef på Frederiksminde hotel og har før arbejdet på The Paul i Tivoli. Servering udenfor med de 32 pladser er perfekt i sommervarmen og der kommer ny menuen fra midt August. Restaurant Koefoed melder om adskillige krydstogtsgæster som efterfølgende har lagt vejen forbi Bornholm efter at have besøgt restauranten. Restaurant Koefoed har tidligere vundet årets smørrebrød og har nu mulighed for at vinde årets frokost restaurant 2013.

19 Hvad med en Volvo? Vi skifter løbende vores biler, så dine udenlandske gæster altid kommer ud at køre i en meget ny bil. De næste måneder har vi blandt andet lækre Volvo er i vores flåde: Volvo XC60, Volvo XC70 automatic, Volvo V70 automatic og Volvo V60. Dine gæster kommer nemt ud at køre i en Hertz bil Alle hoteller har en folder, der i korte træk beskriver, hvordan du kontakter Hertz for at bestille bil til dine gæster. Disse foldere har vi altid med, sammen med brochurer til gæsterne, på vores 4 årlige besøg. Ring og bestil bilen på Hertz hotel hotline tlf Vi leverer bilen gratis på jeres hotel, så din gæst hurtigt kan komme videre. Skal du selv ud at køre? Der er oprettet billige dags- og weekendpriser til alle hotelansatte, så få et godt tilbud, når du har brug for en bil eller varevogn i Danmark eller udlandet. Husk at finde dit Hertz rabatkort frem. Med venlig hilsen Hertz Biludlejning

20 INVITATION Åbning af The Bird and the Churchkey - Beer & Gin Pub på Gammel Strand Torsdag den 22. august inviteres I hermed til åbningsreception fra kl Adressen er Gammel Strand 44 (Cocks & Cows gamle lokaler). GT s with something something The Bird & The Churchkey er det kryptiske navn på en ny bar der serverer øl i litervis og GT s på alle tænkelige måder. Specielt vores 8 GT s with something something glæder vi os til at lange over kobberbardesken her bliver alle de bedste gin s parret med de bedste tonics og nøje udvalgte toppings. Nyfortolkning af engelsk pub Indretning og stemning tager udspring i den klassiske engelske pub, men hvor stemningen er beholdt, har vi skruet gevaldigt på møbler og farver, så selv den største Nørrebro hipster får lyst til at drikke Guinness. Vi glæder os til at vise jer vores nye skud på stammen. De bedste hilsner fra Daniel Knuttel, Nord Gruppen og Christian Tønnesen, General Manager The Bird. For yderligere spørgsmål er i velkomne til at kontakte mig på mail

21 Copenhagen Cooking AUGUST 2013 STREET CORNER KITCHEN Dato: 24. august 2013 Tid: 18.00, takeout fra Sted: Hemmeligt. Besøg eller for opdateringer. Pris: 180 kr (3 retter) Reservation: International street maden er i København igen. Chef Jorge Gonzalez fra Street Corner Kitchen vil vende sit fokus mod den latinske kultur og afholde en afslappet og kommunale aften med mexicanske retter fra Oaxaca regionen. Børnevenligt og hyggeligt. Begivenheden er velegnet til alle aldre. WINE & GRUB THE ART OF BUNKER FOOD Dato: august 2013 Tid: Seating (velkomstdrink 17.30) Seating (Velkomstdrink 20.00) Sted: Hemmeligt. Besøg eller for opdateringer. Pris: 500 kr (vin + mad) Reservation: Pop-up-konceptet Wine & Grub (social dining i intime omgivelser) vender tilbage i en sommerudgave. Denne gang forbereder vi os til nuklear verdenskrig og kryber sammen i en bunker. Trods de frygtelige omstændigheder vil foodies ikke på kompromis deres behov for god mad og vin. I en legende twist, vil menuen bestå af fire vine og fire retter gourmet bunkermad. Nyd aftenen med en lille gruppe medspisende gæster til en usædvanlig beliggenhed med et whacky koncept. GUERILLA DINING DOPED UP Dato: august 2013 Tid: Sted: Hemmeligt. Besøg eller for opdateringer. Pris: 600 kr menuen; 600 kr drink parring Reservation: Narkotika og brugen heraf er generelt et tabuemne. Vores kok, William Milsted, har skabt en 7-retters menu der med et glimt i øjet udforsker udbredelsen af stoffer i samfundet. Med både det bekendte og ubekendte, vil du blive ført gennem en aften med legende infusioner af narkokulturen i både mad og drikke på et meget usædvanligt sted. En del af overskudet fra denne begivenhed vil gå til Fixelancen, en mobilt initiativ der støtter stofmisbrugere i at engagere sig i sikrere praksis under tilsyn af sundhedspersonale.

22 RUNDETAARN har to spændende udstillinger på programmet i sensommeren: 29. juni 18. august Knowledge & Dialogue På Biennalen for Kunsthåndværk og Design viser Danmarks ypperste kunsthåndværkere og designere nye værker. En meget turistvenlig udstilling, der viser, hvor bredt de danske kunsthåndværkere spænder. Læs mere om udstillingen her 24. august 29. september Power of the Pencil Blyantstegninger i stort format En rigtig kunstudstilling med skulpturer og kæmpe store blyantstegninger af Kirsten Lockenwitz og Lis Nogel. Læs pressemeddelelse her Sidste dag for solkig i Observatoriet er søndag d. 11. august. Observatoriet åbner igen i efterårsferien. Læs mere her

23 Nye billetter i Visitboxtours konceptet Visitboxtours har indgået aftale med en hel del hoteller og seværdigheder og der sælges mange billetter rundt om på hotellerne nu. Der arbejdes hele tiden på at få nye seværdigheder ind og nogle af de nyeste er: Den Blå Planet Guinness World Records H.C. Andersen Eventyrhuset Ripley s Believe It or Not! The Mystic Exploratorie Sommerland Sjælland Billetter til Bus, tog og Metro Næste år (efter en udskydelse kom på banen i sidste øjeblik) stopper salget af klippekort til bus, tog og metro. Dette har nok givet dig som hotelansat flere forespørgsler og tanker omkring billetter - og om hvilke muligheder der er for turister og forretningsfolk for at blive transporteret rundt i byen. På Visitboxtours billetsystem har vi været på forkant med denne udvikling, idet vi sammen med DSB, Movia & Metroselskabet har fået udviklet en løsning, der gør, at I kan tilbyde jeres gæster billetter leveret direkte til deres egen mobiltelefon. Løsningen har været kørende i mere end ½ år og gør det muligt for jer at levere billetter til gæsterne direkte fra visitboxtours konceptet! Ny Check-in folder med trafikkort I samarbejde med trafikselskaberne har vi lavet en ny Check-in folder med trafikkort og den vil blive leveret til jeres hotel inden for de næste par uger. Folderen kan I give jeres gæster ved checkin, og den indeholder bl.a. information om transportmulighederne, seværdigheder, by- og trafikkort. Og ikke mindst er der en formular, som gæsterne kan krydse af på, hvilke ting de ønsker at se og hvilke transportmuligheder de ønsker at benytte. De afleverer derefter formularen til jer i concierge/reception, således at I nemt kan levere billetter til dem - og give dem denne ekstra gode service!

24 AUGUST PÅ VISIT CARLSBERG Sommerferie Hestevognsture, skattejagt, konkurrencer, lege og andre spændende aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Hvornår: 1. august -11. august Hvor: Visit Carlsberg, Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 Kbh V Pris: Aktiviteterne er gratis for gæster med entrébillet. Hestevognstur koster 15 kr. som tilkøb til entrébillet. Guidet tur Guidet tur hver dag med introduktion til Carlsbergs historie fra grundlæggelsen i 1847 og til i dag. Hvornår: 1. august -11. august. Hver dag kl. 12 på dansk og kl. 14 på engelsk Hvornår: 11. august 31. august. Hver dag kl. 14 på engelsk og Søndag kl. 12 på dansk Reservation ikke nødvendig Hvor: Visit Carlsberg, Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 Kbh V Pris: 115 kr. (Entrébillet til Visit Carlsberg + 45 kr.) Billetter sælges i Visit Carlsbergs Brand Store Varighed: 45 min. Den lille Havfrue fylder 100 år Carlsberg fejrer Alle kender Den lille Havfrue, men de færreste ved, at det var Carl Jacobsen, der gav København sit vartegn den 23. august Jacobsen forelskede sig for alvor i Den lille Havfrue efter at have set en balletforestilling lavet over eventyret. Æstetikken fra balletten skulle foreviges sammen med eventyrets magi, og primaballerina Ellen Price blev valgt som inspiration og muse for billedhuggeren Edvard Eriksen. Dog var ballerinaen for blufærdig til at posere nøgen, så mens ansigtet er Ellen Price, er kroppen Edvard Eriksens kone. Carl Jacobsen var af den overbevisning, at kunst skulle gøres tilgængeligt for folket for at forskønne deres liv og deres by. Derfor blev skulpturen af Den lille Havfrue doneret til København og placeret på Langelinie Kaj, hvor hun længselsfuldt spejder efter sin elskede. 23. august kl. 15 Langelinie Den Lille Havfrue fylder 100 år, og en så spektakulær dames runde fødselsdag skal fejres med manér! Carlsberg hylder først havfruen på Langelinie og inviterer derefter til havefest på Vesterbro i det gamle bryggeri. 15 Hestevognene med de imponerende bryggerheste ankommer til Langelinie 15:30 Carlsberg-koret synger fødselsdagssang for Den lille Havfrue Carlsbergs havfrue-piger byder på øl til de voksne og Carlsberg Sport til børnene Den lille Havfrues fødselsdag fejres i Skulpturhaven på Visit Carlsberg med lækker musik fra DJ Rita lue, øl og fødselsdagskage alle er inviteret!

25 Københavns nye turistguide udkommer i september og oktober Efter en pause på 3 år kommer nu erstatningen for byens foretrukne turistguide Siden Copenhagen This Week standsede udgivelsen for 3 år siden, har de københavnske hoteller savnet den engelske publikation som på overskuelig og populær vis fortalte byens turister om begivenheder lige nu, samt byens spændende butikker og restauranter. Det bliver der nu gjort noget ved. Til efteråret udsender ADventure Medie & Marketing den første udgave af cph2day, som fortsætter der hvor CTW slap, men samtidig er et helt nyt og moderne koncept. cph2day udkommer i et praktisk lommeformat, og indeholder den eftertragtede liste over byens begivenheder med tid og sted osv. Desuden vil der være en liste over byens førende restauranter, cafeer, natteliv, hoteller. (Nævnte lister vil dog ikke være i den russiske udgave). Butikker og andre som har noget at tilbyde turisterne får mulighed for at annoncere i cph2day, som også indeholde kort over byen, offentlig transport mm. - og selvfølgelig små spændende artikler som gør cph2day til et rigtig interessant og læseværdigt medie. cph2day udsendes i 5 udgaver om året på engelsk, og 1 udgave om året på russisk: - Den russiske udgave udkommer 15. september. - De engelske udgaver udkommer 15. oktober, 1. april, 1. juni, 1. juli og 1. august. Hver udgave af cph2day udsendes i eksemplarer og distribueres til de førende hoteller samt turistinformation, lufthavn, m.fl. Den russiske udgave udgives og distribueres i samarbejde med VisitDenmark. Læs mere her

26 EVENTKALENDEREN August: Grønnegårdsteater 10/8 Leon Birdie og Kristian Braks Thomsen på Sølyst 27/8 September: Scandinavian Zone Møde 20-22/9 i Oslo Vi arbejder på 1-2 andre arrangementer i september Oktober: Concierge party November: Julefrokost lørdag den 9/11 -Der arbejdes desuden på 1-2 teaterarrangementer i løbet af efteråret.

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer

Ølsmagning. En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer Ølsmagning En oplevelse for 2 personer Vælg blandt mere end 25 bryghuse og barer 2 Sund livsstil En oplevelse for krop og sjæl for 1 person Vælg blandt mere end 40 oplevelser 1 EN HELT SPECIEL OPLEVELSE!

Læs mere

Dec 2013 5. årgang 8. udgave

Dec 2013 5. årgang 8. udgave Dec 2013 5. årgang 8. udgave ÅBENT ALLE DAGE FRA 06:30 20:00 TÆTTERE PÅ DIG OG DIN HVERDAG! F O R M A N D E N S F O R O R D Zebra-projektet på godt og ondt! For nylig afholdt vi i Gundsømagle en Zebra-event

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

NYT PIBERGÅRDEN HANDICAP ER ET FRISTED MIDT I NATUREN VÆR MED TIL AT MED HANDICAP OM MENNESKER AFLIVE MYTERNE

NYT PIBERGÅRDEN HANDICAP ER ET FRISTED MIDT I NATUREN VÆR MED TIL AT MED HANDICAP OM MENNESKER AFLIVE MYTERNE HANDICAP NYT NR. 6 DECEMBER 2011 VÆR MED TIL AT AFLIVE MYTERNE OM MENNESKER MED HANDICAP KEND REGLERNE: MINIGUIDE OM HANDICAPPARKERING PIBERGÅRDEN ER ET FRISTED MIDT I NATUREN Handicare tilbyder jer markedets

Læs mere

VI-TO. Lokalbladet for Tornby-Vidstrup

VI-TO. Lokalbladet for Tornby-Vidstrup VI-TO Lokalbladet for Tornby-Vidstrup Syttende årgang Nr. 3 Juni - Juli 2012 Indholdsfortegnelse side Leder........................ 2 Havbakken.................... 3 Tornby Forsamlingshus.......... 4 Tornby-Vidstrup

Læs mere

bladet Tag et gratis kursus fra sofarækken læs side 4 nr 4 august 2012

bladet Tag et gratis kursus fra sofarækken læs side 4 nr 4 august 2012 hk midt bladet nr 4 august 2012 Tag et gratis kursus fra sofarækken læs side 4 af afdelingsformand Martin Rasmussen leder Det skal i højere grad være op til det enkelte medlem selv at fastsætte sit kontingent

Læs mere

rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015

rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015 rettnyt:02 LANDSFORENINGEN RETT SYNDROM 2015 ANNONCE RETT NYT INDHOLD nr. 2 2015 6 4 Redaktionen 5 Nyt fra bestyrelsen 6 Familietur til Legoland 8 Børn med særlige behov 9 9 Mille og Meywalkeren 10 Bestyrelsens

Læs mere

HOMO OG KATOLIK ELIAS ZINATI OM AT VÆRE HOMO MED INDVANDRERBAGGRUND JUNE 2008

HOMO OG KATOLIK ELIAS ZINATI OM AT VÆRE HOMO MED INDVANDRERBAGGRUND JUNE 2008 66 JUNE 2008 HOMO OG KATOLIK ELIAS ZINATI OM AT VÆRE HOMO MED INDVANDRERBAGGRUND & BØSSERNE FRA GANLØSE KRO MORTEN KJÆRS HUSKONCERTER OG NYE CD AMSTERDAM: FRI SMUK OG UNIK + GAY GUIDE IN ENGLISH Har du

Læs mere

Bjert får en helt ny Dagli Brugs

Bjert får en helt ny Dagli Brugs Nummer 8, 16. årgang, september 2010 Uddeles gratis til samtlige husstande i 6091 Bjert og 6092 Sdr. Stenderup Bjert får en helt ny Dagli Brugs Læs side 3 Nu kommer der en ungdomsklub i Bjert Læs side

Læs mere

Toppen af Danmark. Nyhedsbrev - september 2010. Formanden har ordet. Lysets Land. Nye markedsføringstiltag. Naturen+ siden sidst

Toppen af Danmark. Nyhedsbrev - september 2010. Formanden har ordet. Lysets Land. Nye markedsføringstiltag. Naturen+ siden sidst Nyhedsbrev - september 2010 Toppen af Danmark Formanden har ordet Lysets Land Nye markedsføringstiltag Naturen+ siden sidst Vækst via Netværk - Lysets Land 2020 Nyt fra turistbureauerne Formanden har ordet...

Læs mere

IGEN-MAND UNDER LUPPEN TOILET-HUMOR I FAVRSKOV LOKALFORENING FLOT INDSATS TIL FOLKEMØDET. side 8-9. side 5. side 6-7

IGEN-MAND UNDER LUPPEN TOILET-HUMOR I FAVRSKOV LOKALFORENING FLOT INDSATS TIL FOLKEMØDET. side 8-9. side 5. side 6-7 Kræftens Bekæmpelse I Blad for frivillige I Oktober 2014 SLØJFEN IGEN-MAND UNDER LUPPEN side 8-9 TOILET-HUMOR I FAVRSKOV LOKALFORENING side 5 FLOT INDSATS TIL FOLKEMØDET side 6-7 2 LEDER Flere penge til

Læs mere

DINNDK09D. Gastronomi for 2. Vælg frit mellem 30 restauranter

DINNDK09D. Gastronomi for 2. Vælg frit mellem 30 restauranter DINNDK09D Gastronomi for 2 Vælg frit mellem 30 restauranter 2 En helt speciel oplevelse! Den bog du nu holder i hænderne har et budskab: Personen som forærede den til dig, ønsker at give dig en speciel

Læs mere

Årbog 2011 INDENLANDSK SØMANDSMISSION

Årbog 2011 INDENLANDSK SØMANDSMISSION Årbog 2011 INDENLANDSK SØMANDSMISSION 1 Indenlandsk Sømandsmission E-mail: info@somandsmissionen.dk Hjemmeside: www.somandsmissionen.dk Hermed udsendes 14. årgang af Indenlandsk Sømandsmissions Årbog.

Læs mere

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009

VokseVærker. Ventilens år 2011-2012 ISSN: 2245-0009 VokseVærker Ventilens år 2011-2012 1993 1999 2012 2015 2022 ISSN: 2245-0009 I dette årsskrift Kære Læser 3 Årsmøde 2012 4 - Indkaldelsen Ventilen i tal 5 - Et hurtigt overblik 6 Ventilen har vokseværk

Læs mere

23. årgang. Nr. 45. i Skandinavisk Naturpark, fotograf Niels Poulsen. Vinter i Ishøj

23. årgang. Nr. 45. i Skandinavisk Naturpark, fotograf Niels Poulsen. Vinter i Ishøj Nr. 23. årgang Årgang Januar 2012 Nr. 45 49 25. Januar 2014 P r o g r a mfor F1. o rhalvår 1. H a2014 lvår 2012 Program Vinter i Ishøj Isbjørne i Skandinavisk Naturpark, fotograf Niels Poulsen Ole Møller

Læs mere

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2016/17. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2016/17. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School Valgfrihed! Kun hos InterStudies: vælg mellem 3 programtyper Plusprogram Giver dig en blød landing på Orientation Camp i London eller

Læs mere

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark De, der drog ud AVALANNERIT - om grønlandske studerende i Danmark Jeg trives, hvor jeg bor, men jeg savner mit hjem i det kolde nord (frit efter Natasja) De, der drog ud - AVALANNERIT 1. udgave, 2. oplag,

Læs mere

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2015/16. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA

Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School 2015/16. InterStudies Workshop var en super god camp, Tine, USA Med InterStudies får du både valgfrihed og optimale vilkår! High School Valgfrihed! Kun hos InterStudies: vælg mellem 3 programtyper Plusprogram Giver dig en blød landing på Orientation Camp i London eller

Læs mere

METRONYT MAJ2013. Konkurrence: Hvad skal tunnelboremaskinerne hedde? send dit forslag og vær med på første parket til dåben.

METRONYT MAJ2013. Konkurrence: Hvad skal tunnelboremaskinerne hedde? send dit forslag og vær med på første parket til dåben. METRONYT MAJ2013 Konkurrence: Hvad skal tunnelboremaskinerne hedde? send dit forslag og vær med på første parket til dåben. VI KENDER ET STED Til dig der værdsætter den gode kvalitet! Byd familien eller

Læs mere

TisvildeNyt. Årgang 16 nr. 5 nov.-dec. 2008. Årgang 21 nr. 3. maj-juni 2013. Løssalg kr. 20. Amerikanertræf på Parkeringspladsen i maj 2012

TisvildeNyt. Årgang 16 nr. 5 nov.-dec. 2008. Årgang 21 nr. 3. maj-juni 2013. Løssalg kr. 20. Amerikanertræf på Parkeringspladsen i maj 2012 TisvildeNyt Årgang 16 nr. 5 nov.-dec. 2008 Årgang 21 nr. 3 Amerikanertræf på Parkeringspladsen i maj 2012 maj-juni 2013 Løssalg kr. 20 BRILLER. SOLBRILLER. KONTAKTLINSER v/optiker CHRISTIAN SCHØNBECK HELSINGE

Læs mere

Eventyr Golf 2014. Årsmagasin. Klubinformation Kalender Kontakt

Eventyr Golf 2014. Årsmagasin. Klubinformation Kalender Kontakt Eventyr Golf 2014 Årsmagasin Klubinformation Kalender Kontakt 1993-2014 Velkommen til Eventyr Golf 2014 Årsmagasin 2 INDHOLD : Formanden har ordet 5 Klubsekretærens side 6 Centerkontoret - nyt i 2014 9

Læs mere

Alsmøde side 3. Familien Schmidt i Kærneland side 12. Nummer 4 - december 2011-88. årgang - Udgivet af Danske Mejeristers Fagforening

Alsmøde side 3. Familien Schmidt i Kærneland side 12. Nummer 4 - december 2011-88. årgang - Udgivet af Danske Mejeristers Fagforening Alsmøde side 3 Familien Schmidt i Kærneland side 12 Nummer 4 - december 2011-88. årgang - Udgivet af Danske Mejeristers Fagforening MEJERISTEN Medlemsblad for Danske Mejeristers Fagforening Tilsluttet

Læs mere

KVÆRNDRUP TRUNDERUP GULTVED EGESKOV

KVÆRNDRUP TRUNDERUP GULTVED EGESKOV INDHOLD: Side 6: Indvielse af Mågepark og -sø Side 11: Turen går til Kværndrup Øst og Nordthorpe Side 13: Bellissima - en skønhed, der klæder folk Side 17: Skovsport Brian Side 19: Foreninger og institutioner

Læs mere

MARATHON-AVISEN. - til dig, der kan li at løbe 4-8-12-15- 26-27-29-32. Januar 2011, nummer 1, 15. årgang COTE D AZUR. Medaljerne venter i BERLIN

MARATHON-AVISEN. - til dig, der kan li at løbe 4-8-12-15- 26-27-29-32. Januar 2011, nummer 1, 15. årgang COTE D AZUR. Medaljerne venter i BERLIN Medaljerne venter i BERLIN 16 Masser af USA 4-8-12-15- 26-27-29-32 COTE D AZUR 29 MARATHON-AVISEN Januar 2011, nummer 1, 15. årgang - til dig, der kan li at løbe CUBA MEDOC BERLIN NEW YORK Marathon Travel

Læs mere

Nr. 2 - juni 2013. 3F København. Vind 5.000,- eller en uges. ferie! Se side 21

Nr. 2 - juni 2013. 3F København. Vind 5.000,- eller en uges. ferie! Se side 21 Nr. 2 - juni 2013 3F København Vind 5.000,- eller en uges ferie! Se side 21 I dette nummer: Arbejdsmarkedsydelse - er det nok? s. 3 Kontingentbetaling s. 7 Solidariteten lister sig ind s. 9 Resultater

Læs mere

ISS. Michael og Søren kom flyvende fra start som ISS ere. Rundt om. Dejligt at have noget at stå op til ISS hjælper arbejdsløse unge i gang

ISS. Michael og Søren kom flyvende fra start som ISS ere. Rundt om. Dejligt at have noget at stå op til ISS hjælper arbejdsløse unge i gang Rundt om ISS ISS facility services no. 1 2014 Dejligt at have noget at stå op til ISS hjælper arbejdsløse unge i gang Side 8 God mad er vejen til succes Mener ISS Catering-direktør Side 12 Michael og Søren

Læs mere

Knud s. e:4. Crypt ography. Maj 2013

Knud s. e:4. Crypt ography. Maj 2013 Knud s Crypt ography C e:4 Maj 2013 Lederen Skrevet af Mia Jørgensen, JCI Sct. Knud Det skal ikke være nogen hemmelighed at redaktionen arbejder på at få medlemmer fra andre afdelinger til at bidrage med

Læs mere

TisvildeNyt. januar-februar 2015. årgang 23 nr. 1 løssalg kr. 20. Tirsvæld set fra skoven - Foto: RP

TisvildeNyt. januar-februar 2015. årgang 23 nr. 1 løssalg kr. 20. Tirsvæld set fra skoven - Foto: RP TisvildeNyt januar-februar 2015 årgang 23 nr. 1 løssalg kr. 20 Tirsvæld set fra skoven - Foto: RP Bruger du dit fritidshus nok? Få et gratis Salgstjek - så ved du hvad dit fritidshus er værd Tlf: 48 70

Læs mere

Café Paraplyen. Årsrapport April 2012 Marts 2013. www.paraplyen odense.dk omsorg@paraplyen-odense.dk

Café Paraplyen. Årsrapport April 2012 Marts 2013. www.paraplyen odense.dk omsorg@paraplyen-odense.dk Café Paraplyen Årsrapport April 2012 Marts 2013 Nørregade 77 79 5000 Odense C Tlf.: 6612 8585 Et spisested, et værested og en social café www.paraplyen odense.dk omsorg@paraplyen-odense.dk En selvejende

Læs mere

Louises Vietnam. hemmelige tips til din personlige rejse. Louise Ariesen Rams

Louises Vietnam. hemmelige tips til din personlige rejse. Louise Ariesen Rams Louises Vietnam hemmelige tips til din personlige rejse Louise Ariesen Rams 1 Louises Vietnam - hemmelige tips til din personlige rejse Af Louise Ariesen Rams Louise Ariesen Rams Foto: Privat, Bo Løvschall,

Læs mere