Velkommen til De Gyldne Nøglers nyhedsbrev Sommeren 2013

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til De Gyldne Nøglers nyhedsbrev Sommeren 2013"

Transkript

1 Velkommen til De Gyldne Nøglers nyhedsbrev Sommeren 2013

2 Formandens ord Kære medlem og samarbejdspartner, Velkommen til vores andet nyhedsbrev i Vi håber I har haft tid til at nyde sommeren, som for en gangs skyld har været søde ved os i det ganske land, på trods af den travle sæson som vi alle kender for godt. Vores hjemmeside ( udvikler sig kontinuerligt, ligesom foreningen, med nye medlemmer og samarbejdspartnere. Siden sidst kan vi byde velkommen til bl.a. Q-Park og House of Amber. Arrangementer har der været masser af, gode og varierede oplevelser som det sig hør og bør, så vi sikre os at vi når rundt om det brede spektre vi har at lege med i København og omegn. Hvis du som medlem eller samarbejdspartner har en god ide til et arrangement er vi altid meget lydhør, da vi kun er ude på at give jer de bedste oplevelser! På medlemskort siden er der siden sidst kommet flotte aftaler i stand med Mielcke og Hurtigkarl samt XO Burgers & Steaks, Cafe Sommersko og Dan Turell. Husk du som medlem kan holde dig opdateret på vores lukkede facebook gruppe (De Gyldne Nøgler), kun for medlemmer af foreningen, hvor du kan se mere omkring disse fordele, under filer. På facebook har vi også rundet over 400 likes på vores fanside og vi håber på endnu flere. Her kan man følge med i vores aktiviteter, samt hvad der sker i København. Jeg håber du vil tage godt imod dette nyhedsbrev og vil nyde tekst og billeder på de følgende sider. God fornøjelse! De bedste hilsner Anders

3 GrønnegårdsTeatret 2013 Molières Fruentimmerskolen Tiden nærmer sig for De Gyldne Nøglers årlige og succesfulde arrangement på GrønnegårdsTeatret! Det er os en stor glæde igen at kunne invitere til vores årlige arrangement på Grønnegaards Teatret lørdag d. 10. august I år er vi lidt udfordret med hensyn til spisning, da Designmuseum Danmarks Have, hvor arrangementet normalt foregår, er under renovering og selve teatret foregår derfor i år i haven bag Odd Fellow Palæet, Bredgade 28. Her er der desværre ikke plads til vores 100 personers picnic. Efter aftale med folkene bag Grønnegårdsteatret er planen derfor at vi spiser vores sædvanlige luksus pic-nig i Kongens Have kl hvorefter vi går i samlet flok ad Dronningens Tværgade til Odd Fellow Palæet. Lidt om forestillingen: FRUENTIMMERSKOLEN er Molières komedie om kærlighedens uforudsigelighed og forelskelsens magt. Arnolphe er en mand i sin bedste alder. Han er sygeligt optaget af sit ry og rygte og det største tab af værdighed, han kan forestille sig, er at blive gjort til hanrej. Hans værste fjende er kvinden med alt hvad hun repræsenterer af uforud-sigelighed, seksualitet og kaos Derfor har Arnolphe brugt 20 år på at studere kvinder og deres ægtemænd for at finde ud af hvordan man undgår at blive bedraget af sin hustru. Og han har fundet en løsning: han har købt en purung, tilsyneladende forældreløs, pige, sendt hende i kloster og ladet hende opdrage i streng isolation efter hans forskrifter. Da hun efter en del år har nået den giftefærdige alder, henter han hende ind til byen; endelig er han klar til at indgå ægteskab Men stik imod alle planer kan pigen både se og sanse og har fri adgang til sine følelser. Og kort før brylluppet med Arnolphe forelsker hun sig i en ung mand

4 Programmet er som følger: Lørdag d. 10/ Kl Vi mødes i Kongens Have, hvor afregning samt udlevering af billetter foregår. Kl Spisning Kl Vi pakker sammen og går mod Odd Fellow Palæet Kl Forestillingen begynder og varer ca.1 time & 40 minutter uden pause. Pris: 275 DKK / Pers. Brug indgangen fra Kronprinsessegade der hvor Dronningens Tvær-gade og Kronprinsessegade danner et lille kryds. Vi mødes på græsplænen mellem træerne som forefindes lige inden for i haven skråt til højre. Husk at medbringe et tæppe! Selve teatret foregår i Odd Fellow Palæet, Bredgade 28. OBS: Er man forhindret på selve dagen gælder for-eningens No show regler. Spørgsmål på dagen rettes til Nete på: Bemærk alle tilmeldinger er bindende! Vi ser frem til et dejligt arrangement med foreningens medlemmer og samarbejdspartnere.

5 Foredrag med Leon Birdi og Kristian Brask Thomsen på Sølyst Det er De Gyldne Nøgler en stor glæde at kunne invitere til en dag med to dygtige foredragsholdere, Hr. Leon Birdi og Hr. Kristian Brask Thomsen. Arrangementet finder sted d. 27. august kl Leon Birdi Hotelbooster.com Hotelbooster er stiftet af konsulent Leon Birdi. De arbejder til dagligt med salgs- og serviceudvikling på hoteller, konferencecentre, restauranter, museer mm. Leon Birdi er også kendt fra TV2 hvor han er hotel- og rejseekspert på Go Morgen Danmark. Fra Hr. Leon Birdi bliver vi opdateret og gjort dygtigere i service og skal rundt om disse emner: 1. Intro og mål med foredraget 2. Hvorfor service? 3. Servicehjulet 4. Serviceledelse på gulvet 5. Små ting der ikke er småting 6. Service på formel - omsat til enkle handlinger 7. Serviceudvikling - hvordan kan jeg selv bidrage - hver dag? 8. Kort brainstorm 9. En ting der rykker - som vi kan udføre fra i morgen 10. Afrunding

6 Kristian Brask Thomsen bon-vivant.dk Tidligere restaurantdirektør og chefsommelier ved bl.a. Konrad, Formel B, The Square i London & Sofitel Plaza. Inkarnationen af passion og professionalitet: Tjener af den gamle skole, skribent, bon vivant, globetrotter og netværksmand på internationalt topniveau som medstifter af varierende on-line social networking sites. Indehaver Bon Vivant Communications, der repræsenter en række danske og udenlandske stjernekokke og gourmetrestauranter. Fra Hr. Kristian Brask Thomsen skal vi høre om top gastronomi og oplægget lyder sådan: Noma er slået af tronen som verdens bedste restaurant. Hvad nu? Hvad betyder det for tilstrømningen af turister, hvor en tredjedel rejser til Danmark pga. af topgastronomien? Hvordan bibeholder vi vores unikke status, - og understøtter vi den overhovedet som et velstilllet discountfolkefærd? Kristian Brask Thomsen tager temperaturen på topgastronomien, de usete muligheder og på Danmark, der er i gang med at lade guldfuglen flyve til varmere himmelstrøg. Om lokaliteten : Sølyst Den Kongelige Skydebane Sølyst har siden 1736 dannet ramme om de store fester og leveret minder for livet til utallige gæster. I dag fremstår Sølyst i skønneste stil omgivet af en velholdt park og med udsigt til Øresunds blå bølger. Sølyst er et landsted i Klampenborg og en af de mest spændende, historiske bygninger i Danmark. De højloftede, klassiske stuer i palæet, den kongelige skydebane og den charmerende park udgør de smukke rammer for bryllupper, private fester, møder og events.

7 På Sølyst har vi respekt for de gamle dyder når det gælder værtskab, service og køkkenfilosofi. Vi tager personligt ansvar for planlægningen af dit arrangement, for at overgå dine gæsters forventninger og for at servere velsmagende menuer af de bedste sæsonbestemte råvarer. Venue: Sølyst : Emiliekildevej 2, 2930 Klampenborg Dato: 27. august kl Pris: Gratis Hvem: Medlemmer Bindende tilmelding skal ske senest 22 august kl på eller på Facebook. OBS: Er man forhindret på selve dagen gælder foreningens no show regler og ved særlige tilfælde kan afbud kun ske via sms til Nete på: Bemærk alle tilmeldinger er bindende!

8 Foreningens 76års fødselsdag på Reinwalds De Gyldne Nøglers fødselsdag blev som altid fejret på behørig vis. I år foregik dette på Reinwald s Restaurant lørdag d. 4/5. Efterfesten sørgede natklubben Nord for. Herfra siger vi 1000 tak for en fantastisk aften til sponsorerne Strömma, DanTaxi, Hertz, Nordgruppen og ikke mindst Reinwald s for den dejlige mad og vin. For dem som ikke kunne deltager, er her et par stemningsbilleder.

9 Besøg i Stockholm Vores formand Anders Ruggiero og tidl. formand, Arshad Khokhar, var fornylig i Stockholm til et møde med vore nordiske kolleger. Her var dagsordenen primært, hvordan vi får vores svenske kolleger tilbage som en selvstændig og aktiv forening, da Svensk Hotel Portierforening, der er den ældste af de internationale concierge foreninger i verden. Til mødet deltog også 3rd International Vice President, Roderick Levejac, samt Sami Joutsenvuo fra Finland. Mødet var en del af Anders' virke som Zone Director for den Skandinaviske Zone. Det var yderst konstruktivt og vore svenske kolleger og ikke mindst formand, Olow Frank, fik mange nyttige informationer på mødet, såsom at have mere skriftligt forarbejde klar til vore internationale møder, for at dokumentere så meget som muligt af både historie, men også nuværende samt fremtidige arrangementer og visioner. Udover dette, besøgte de også et par af de bedste hoteller i byen, så som Grand Hotel, hvor mødet foregik, Hotel Rival og Sheraton, der senest har fået et Les Clefs d'or medlem. Der blev også arrangeret et møde med Strømma, omkring et samarbejde på tværs af zonen, som vi håber kan styrke forholdet mellem Strømma og Les Clefs d'or Scandinavian Zone.

10 Me-Movertur med becopenhagen De Gyldne Nøgler var naturligvis på pletten den 16. Juli til at afprøve et af byens nyeste sighteseeingkoncepter. becopenhagen er et nyt koncept inden for sightseeing og events i København. becopenhagen råder som noget helt unikt over en verdensnyhed under udvikling: Me-Mover en, som er en ny, lokalt udviklet step-cykel, som i sig selv er en rigtig sjov og god oplevelse og som er et fremragende eksempel på københavnsk innovation og cykelkultur. becopenhagen henvender sig med skræddersyede arrangementer til firmaer, konferencegrupper, m.m. og tilbyder en varieret kombination af kropslig udfoldelse og personligt engageret introduktion til København. I forbindelse med større grupper eller mere sammensatte arrangementer trækker der på en række lokale samarbejdspartnere, for eksempel restauranter/caféer, kajaksejlads og segway-ture. Se mere på og se denne video, der viser Me-mover en i aktion.

11 KL awaits you! Registreringen er nu åben til UICH s 61st International Congress i Kuala Lumpur, Malaysia. Kongressen byder på 5 intensive og spændende dage, fra 10. til 15. januar 2014, med møder, networking og aktiviteter med delegationer fra hele kloden. Du kan læse mere om kongressen her

12 Nyt fra sponsorer og samarbejdspartnere PODRUNS tag løbeskoene på og oplev havnens udvikling Hvad hvis byen kunne tale? Med podruns fra Dansk Arkitektur Center kan du høre fortællinger Københavns Havn, nyde nærheden til vandet og lade dig overraske af dramatiske lydeffekter, der gør løbeturen til noget særligt. Det eneste du skal gøre er at downloade en gratis app via Itunes App Store søg efter podruns. Derefter er det bare på med løbeskoene og høretelefonerne, så er du klar til en oplevelsesrig løbetur. Det hele foregår automatisk, så du behøver ikke at stoppe op eller sætte farten ned. Der er tre forskellige ruter af varierende længder fra 3 til 12 km. Hvis du hellere vil gå en tur end at løbe, har Dansk Arkitektur Center også en række podwalks med guidede arkitektur gåture til bl.a. Københavns Havn, Ørestaden og Carlsberg. Download gratis vores podruns fra eller hent vores app til din iphone eller ipad i itunes App Store. P.s. Hvis du tilfældigvis er i Aarhus, Odense eller Aalborg har vi også podruns til havneområder i disse byer.

13 House of Amber fejrer sit 80 års jubilæum 2013 udgør en milepæl i House of Amber historie som selskabet i år fejrer med sit 80 års jubilæum. House of Amber er stolt af at fejre 80 års dedikation til den danske designtradition, og markerer årsdagen med lanceringen af en limited edition kollektion kun tilgængelig i butikkerme i Jubilæumskollektion er inspireret af House of Amber lange designtradition kombineret med et moderne twist. Den fremhæver 80 års eksklusivt design og repræsenterer kernen i brandet: kvalitet, eksklusivitet, og dansk design. I forbindelse med jubilæet har House of Amber dette forår åbnet en ny butik ved siden af Tivoli. Med mere end 220 m2 er det House of Amber største butik i Danmark. Indretningen er elegant med en nordisk følelse og har en masse af lys og rum. Butikken har også et lounge område, hvor kunderne kan sidde ned og slappe af. Butikker: House of Amber, Vesterbrogade 1A ved Tivoli, 1620 København V House of Amber, Nygade 6, ved Gammeltorv, 1164 København K House of Amber og Copenhagen Amber Museum, Kongens Nytorv 2, 1050 København K Website:

14 BRDR. PRICE I TIVOLI: Som en del af Copenhagen Cooking, der finder sted for 9. gang i København fra den 23. august til den 1. september, hylder Brdr. Price i Tivoli sammen med de øvrige restauranter krebsen. Der serveres to lækre fransk inspireret krebseretter. Link til hjemmesiden, hvor I finder mere tekst om eventet: RESTAURANT BRDR. PRICE I ROSENBORGGADE Søndags-jazz 1. søndag i hver måned 2013 Den første søndag i hver måned resten af 2013 er der søndags-jazz i restauranten fra kl. 14:30-16:30 her kan gæsterne opleve nogle af Danmarks bedste jazz-musikere og samtidig nyde en lækker snack tallerken, god kage samt vin, øl, vand, kaffe etc. Der er fri entré til arrangementerne. Link til hjemmesiden, hvor I finder mere tekst om arrangementerne og om musikerne: (læs under fanebladet events) Jørgen Leth gæster Restaurant Brdr. Price i Rosenborggade fredag den 9. august, kl. 17:00 Jørgen Leth er blevet inviteret til at holde et lille uformelt foredrag i Spisekøkkenet i Rosenborggade. Han fortæller bl.a. om sine oplevelser fra dette års Tour De France og fortæller også om sit farverige liv. Der er fri entré til arrangementet, som varer i ca. 1 time. Arrangementet er en del af satsningen på fyraftensbar, som blev introduceret i foråret og som finder sted alle hverdage fra 15:00-17:30 der er altid et særligt fyraftensbar tilbud, som skifter løbende alt efter sæson.

15 Sommerens er over os og XO Burgers and Steaks har derfor åbent op for deres udendørs terrasse, hvor man kan nyde 2 lækre cocktails for 99,00 kr. i solens varme stråler. Vores udsøgte menukort tilbyder blandt andet en mør amerikansk Rib Eye steak fra Omaha Nebraska (ca. 300g.) til 249 kr. XO Burgers and Steaks glæder sig til at byde jer velkommen hen over sommeren.

16 Kære Concierge I Strömma Danmark er vi i fuld gang med vores absolutte højsæson, og der er derfor rygende travlt i alle ender og kanter. Vi håber også, at I på hotellerne har nok at gøre med glade sommergæster. Her lidt input til jeres august-nyhedsbrev fra os til jer. Fortsat god arbejdslyst og godt salg! Hvis gæsterne skulle efterspørge en lidt alternativ middagsoplevelse. Så kan I anbefale dem en hyggelig Dinner Cruise som har 3 afgange i august, nemlig fredag den 9., den 16. og den 23. Båden afgår fra Gl. Strand/Ved Stranden kl. 19:30, turen tager ca. 2 timer og koster kr. 499 pr. person. Udover den pragtfulde sejltur (i restaurantbåd med overdækning), inkluderer prisen en skøn menu fra Cofoco, som består af lakserielette af fersk og varmrøget laks med frisé salat, perlebygsalat med grønne asparges, kylling samt estragon mayo, tomatsalat med mandler, persille og vinagrette samt kaffe/the og "lidt til den søde tand. Der er også en flaske vin (25 cl) eller 2 øl/vand med i prisen. Billet købes på Det er ikke muligt at sælge Dinner Cruises via CityBreak, da vi ikke kan give kommission på disse ture. Skulle du eller dine kolleger imidlertid selv ønske at tage med på en afgang (evt. med familien/vennerne) giver vi gerne en kollegapris. I så fald kontakter du bare Pernille Frank på Copenhagen Panorama Sightseeing Igen vil vi gerne lige slå et slag for vores luksuriøse sightseeingtur omkring en række af de bedste københavnske attraktioner. Copenhagen Panorama Sightseeing kører dagligt kl. 10, 12, 14 og 16 fra Vester Voldgade og sælges via CityBreak med 15% kommission Husk denne tur kan også købes inkl. en billet til Tivoli eller til en kanalrundfart.

17 Efter mange måneders gennemgribende restaurering af den fredede bygning i Haveselskabets have på Frederiksberg, slog Mielcke & Hurtigkarl dørene op til foråret og sommeren i april, I takt med at de lyse timer bliver længere og skyggerne kortere er vi vendt tilbage til vores nyistandsatte restaurant efter en længere periode i ufrivillig eksil. Haven er i fuld flor og indendøre har vi travlt. Dugen er strøget, vinen er tempereret og knivene er hvæsset. Så stik imod hvad facaden mod runddelen ellers måtte indikere, har vi åben tirs-lør til middag hele sommeren og haven er i fuld flor! For medlemmer af De Gyldne Nøgler tilbyder vi hos Mielcke & Hurtigkarl en ganske særlig personale pris på 1250,- for den store oplevelse inkl. Vinmenu. Dette gælder for kortholder +1 ledsager (gyldigt medlemskort skal fremvises v. ankomst til restauranten, for at denne aftale gælder) Tir-Tors kan bookes online uden at skulle kontakte os først, blot man skriver "Les Clefs d'or" i kommentar feltet v booking. Fre-Lør kan være en mulighed men her skal restauranten kontaktes først, enten via mail eller telefon spørg efter Sofie, vores restaurantchef. Der kan ikke bookes for langt ud i fremtiden, hvis man er i tvivl om dette, kontakt da restauranten. HUSK: 20 reservationer på Mielcke & Hurtigkarl også giver dig en bonus i form af en middag for to. Restauranten kontakter dig når du har optjent til en middag. Dette forudsætter at bookningen foretages i eget navn og gæsternes skrives i kommentar-feltet.

18 Restaurant Koefoed har ansat sommelier Anders Regout til at tage sig af det nye vin koncept. Vinkortet indeholder nu ca 310 forskellige vine. Anders kommer fra en stilling som souschef på Frederiksminde hotel og har før arbejdet på The Paul i Tivoli. Servering udenfor med de 32 pladser er perfekt i sommervarmen og der kommer ny menuen fra midt August. Restaurant Koefoed melder om adskillige krydstogtsgæster som efterfølgende har lagt vejen forbi Bornholm efter at have besøgt restauranten. Restaurant Koefoed har tidligere vundet årets smørrebrød og har nu mulighed for at vinde årets frokost restaurant 2013.

19 Hvad med en Volvo? Vi skifter løbende vores biler, så dine udenlandske gæster altid kommer ud at køre i en meget ny bil. De næste måneder har vi blandt andet lækre Volvo er i vores flåde: Volvo XC60, Volvo XC70 automatic, Volvo V70 automatic og Volvo V60. Dine gæster kommer nemt ud at køre i en Hertz bil Alle hoteller har en folder, der i korte træk beskriver, hvordan du kontakter Hertz for at bestille bil til dine gæster. Disse foldere har vi altid med, sammen med brochurer til gæsterne, på vores 4 årlige besøg. Ring og bestil bilen på Hertz hotel hotline tlf Vi leverer bilen gratis på jeres hotel, så din gæst hurtigt kan komme videre. Skal du selv ud at køre? Der er oprettet billige dags- og weekendpriser til alle hotelansatte, så få et godt tilbud, når du har brug for en bil eller varevogn i Danmark eller udlandet. Husk at finde dit Hertz rabatkort frem. Med venlig hilsen Hertz Biludlejning

20 INVITATION Åbning af The Bird and the Churchkey - Beer & Gin Pub på Gammel Strand Torsdag den 22. august inviteres I hermed til åbningsreception fra kl Adressen er Gammel Strand 44 (Cocks & Cows gamle lokaler). GT s with something something The Bird & The Churchkey er det kryptiske navn på en ny bar der serverer øl i litervis og GT s på alle tænkelige måder. Specielt vores 8 GT s with something something glæder vi os til at lange over kobberbardesken her bliver alle de bedste gin s parret med de bedste tonics og nøje udvalgte toppings. Nyfortolkning af engelsk pub Indretning og stemning tager udspring i den klassiske engelske pub, men hvor stemningen er beholdt, har vi skruet gevaldigt på møbler og farver, så selv den største Nørrebro hipster får lyst til at drikke Guinness. Vi glæder os til at vise jer vores nye skud på stammen. De bedste hilsner fra Daniel Knuttel, Nord Gruppen og Christian Tønnesen, General Manager The Bird. For yderligere spørgsmål er i velkomne til at kontakte mig på mail

21 Copenhagen Cooking AUGUST 2013 STREET CORNER KITCHEN Dato: 24. august 2013 Tid: 18.00, takeout fra Sted: Hemmeligt. Besøg eller for opdateringer. Pris: 180 kr (3 retter) Reservation: International street maden er i København igen. Chef Jorge Gonzalez fra Street Corner Kitchen vil vende sit fokus mod den latinske kultur og afholde en afslappet og kommunale aften med mexicanske retter fra Oaxaca regionen. Børnevenligt og hyggeligt. Begivenheden er velegnet til alle aldre. WINE & GRUB THE ART OF BUNKER FOOD Dato: august 2013 Tid: Seating (velkomstdrink 17.30) Seating (Velkomstdrink 20.00) Sted: Hemmeligt. Besøg eller for opdateringer. Pris: 500 kr (vin + mad) Reservation: Pop-up-konceptet Wine & Grub (social dining i intime omgivelser) vender tilbage i en sommerudgave. Denne gang forbereder vi os til nuklear verdenskrig og kryber sammen i en bunker. Trods de frygtelige omstændigheder vil foodies ikke på kompromis deres behov for god mad og vin. I en legende twist, vil menuen bestå af fire vine og fire retter gourmet bunkermad. Nyd aftenen med en lille gruppe medspisende gæster til en usædvanlig beliggenhed med et whacky koncept. GUERILLA DINING DOPED UP Dato: august 2013 Tid: Sted: Hemmeligt. Besøg eller for opdateringer. Pris: 600 kr menuen; 600 kr drink parring Reservation: Narkotika og brugen heraf er generelt et tabuemne. Vores kok, William Milsted, har skabt en 7-retters menu der med et glimt i øjet udforsker udbredelsen af stoffer i samfundet. Med både det bekendte og ubekendte, vil du blive ført gennem en aften med legende infusioner af narkokulturen i både mad og drikke på et meget usædvanligt sted. En del af overskudet fra denne begivenhed vil gå til Fixelancen, en mobilt initiativ der støtter stofmisbrugere i at engagere sig i sikrere praksis under tilsyn af sundhedspersonale.

22 RUNDETAARN har to spændende udstillinger på programmet i sensommeren: 29. juni 18. august Knowledge & Dialogue På Biennalen for Kunsthåndværk og Design viser Danmarks ypperste kunsthåndværkere og designere nye værker. En meget turistvenlig udstilling, der viser, hvor bredt de danske kunsthåndværkere spænder. Læs mere om udstillingen her 24. august 29. september Power of the Pencil Blyantstegninger i stort format En rigtig kunstudstilling med skulpturer og kæmpe store blyantstegninger af Kirsten Lockenwitz og Lis Nogel. Læs pressemeddelelse her Sidste dag for solkig i Observatoriet er søndag d. 11. august. Observatoriet åbner igen i efterårsferien. Læs mere her

23 Nye billetter i Visitboxtours konceptet Visitboxtours har indgået aftale med en hel del hoteller og seværdigheder og der sælges mange billetter rundt om på hotellerne nu. Der arbejdes hele tiden på at få nye seværdigheder ind og nogle af de nyeste er: Den Blå Planet Guinness World Records H.C. Andersen Eventyrhuset Ripley s Believe It or Not! The Mystic Exploratorie Sommerland Sjælland Billetter til Bus, tog og Metro Næste år (efter en udskydelse kom på banen i sidste øjeblik) stopper salget af klippekort til bus, tog og metro. Dette har nok givet dig som hotelansat flere forespørgsler og tanker omkring billetter - og om hvilke muligheder der er for turister og forretningsfolk for at blive transporteret rundt i byen. På Visitboxtours billetsystem har vi været på forkant med denne udvikling, idet vi sammen med DSB, Movia & Metroselskabet har fået udviklet en løsning, der gør, at I kan tilbyde jeres gæster billetter leveret direkte til deres egen mobiltelefon. Løsningen har været kørende i mere end ½ år og gør det muligt for jer at levere billetter til gæsterne direkte fra visitboxtours konceptet! Ny Check-in folder med trafikkort I samarbejde med trafikselskaberne har vi lavet en ny Check-in folder med trafikkort og den vil blive leveret til jeres hotel inden for de næste par uger. Folderen kan I give jeres gæster ved checkin, og den indeholder bl.a. information om transportmulighederne, seværdigheder, by- og trafikkort. Og ikke mindst er der en formular, som gæsterne kan krydse af på, hvilke ting de ønsker at se og hvilke transportmuligheder de ønsker at benytte. De afleverer derefter formularen til jer i concierge/reception, således at I nemt kan levere billetter til dem - og give dem denne ekstra gode service!

24 AUGUST PÅ VISIT CARLSBERG Sommerferie Hestevognsture, skattejagt, konkurrencer, lege og andre spændende aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Hvornår: 1. august -11. august Hvor: Visit Carlsberg, Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 Kbh V Pris: Aktiviteterne er gratis for gæster med entrébillet. Hestevognstur koster 15 kr. som tilkøb til entrébillet. Guidet tur Guidet tur hver dag med introduktion til Carlsbergs historie fra grundlæggelsen i 1847 og til i dag. Hvornår: 1. august -11. august. Hver dag kl. 12 på dansk og kl. 14 på engelsk Hvornår: 11. august 31. august. Hver dag kl. 14 på engelsk og Søndag kl. 12 på dansk Reservation ikke nødvendig Hvor: Visit Carlsberg, Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 Kbh V Pris: 115 kr. (Entrébillet til Visit Carlsberg + 45 kr.) Billetter sælges i Visit Carlsbergs Brand Store Varighed: 45 min. Den lille Havfrue fylder 100 år Carlsberg fejrer Alle kender Den lille Havfrue, men de færreste ved, at det var Carl Jacobsen, der gav København sit vartegn den 23. august Jacobsen forelskede sig for alvor i Den lille Havfrue efter at have set en balletforestilling lavet over eventyret. Æstetikken fra balletten skulle foreviges sammen med eventyrets magi, og primaballerina Ellen Price blev valgt som inspiration og muse for billedhuggeren Edvard Eriksen. Dog var ballerinaen for blufærdig til at posere nøgen, så mens ansigtet er Ellen Price, er kroppen Edvard Eriksens kone. Carl Jacobsen var af den overbevisning, at kunst skulle gøres tilgængeligt for folket for at forskønne deres liv og deres by. Derfor blev skulpturen af Den lille Havfrue doneret til København og placeret på Langelinie Kaj, hvor hun længselsfuldt spejder efter sin elskede. 23. august kl. 15 Langelinie Den Lille Havfrue fylder 100 år, og en så spektakulær dames runde fødselsdag skal fejres med manér! Carlsberg hylder først havfruen på Langelinie og inviterer derefter til havefest på Vesterbro i det gamle bryggeri. 15 Hestevognene med de imponerende bryggerheste ankommer til Langelinie 15:30 Carlsberg-koret synger fødselsdagssang for Den lille Havfrue Carlsbergs havfrue-piger byder på øl til de voksne og Carlsberg Sport til børnene Den lille Havfrues fødselsdag fejres i Skulpturhaven på Visit Carlsberg med lækker musik fra DJ Rita lue, øl og fødselsdagskage alle er inviteret!

25 Københavns nye turistguide udkommer i september og oktober Efter en pause på 3 år kommer nu erstatningen for byens foretrukne turistguide Siden Copenhagen This Week standsede udgivelsen for 3 år siden, har de københavnske hoteller savnet den engelske publikation som på overskuelig og populær vis fortalte byens turister om begivenheder lige nu, samt byens spændende butikker og restauranter. Det bliver der nu gjort noget ved. Til efteråret udsender ADventure Medie & Marketing den første udgave af cph2day, som fortsætter der hvor CTW slap, men samtidig er et helt nyt og moderne koncept. cph2day udkommer i et praktisk lommeformat, og indeholder den eftertragtede liste over byens begivenheder med tid og sted osv. Desuden vil der være en liste over byens førende restauranter, cafeer, natteliv, hoteller. (Nævnte lister vil dog ikke være i den russiske udgave). Butikker og andre som har noget at tilbyde turisterne får mulighed for at annoncere i cph2day, som også indeholde kort over byen, offentlig transport mm. - og selvfølgelig små spændende artikler som gør cph2day til et rigtig interessant og læseværdigt medie. cph2day udsendes i 5 udgaver om året på engelsk, og 1 udgave om året på russisk: - Den russiske udgave udkommer 15. september. - De engelske udgaver udkommer 15. oktober, 1. april, 1. juni, 1. juli og 1. august. Hver udgave af cph2day udsendes i eksemplarer og distribueres til de førende hoteller samt turistinformation, lufthavn, m.fl. Den russiske udgave udgives og distribueres i samarbejde med VisitDenmark. Læs mere her

26 EVENTKALENDEREN August: Grønnegårdsteater 10/8 Leon Birdie og Kristian Braks Thomsen på Sølyst 27/8 September: Scandinavian Zone Møde 20-22/9 i Oslo Vi arbejder på 1-2 andre arrangementer i september Oktober: Concierge party November: Julefrokost lørdag den 9/11 -Der arbejdes desuden på 1-2 teaterarrangementer i løbet af efteråret.

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest Lad os skræddersy jeres Jule- eller Nytårsfest VI INVITERER TIL JULEFROKOST OG NYTÅRSFEST Julefrokosten er ofte en af de mest festlige events, men det kan kræve en del at skulle planlægge hver eneste lille

Læs mere

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest

Lad os skræddersy jeres Jule- eller. Nytårsfest Lad os skræddersy jeres Jule- eller Nytårsfest VI INVITERER TIL JULEFROKOST OG NYTÅRSFEST Julefrokosten er ofte en af de mest festlige events, men det kan kræve en del at skulle planlægge hver eneste lille

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2013 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtigt lækre jule og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2014 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtig lækre jule- og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST Du sikrer dig en helt igennem unik og uforglemmelig oplevelse ved at holde dit arrangement på Trinity. 02//08 Fantastisk beliggenhed.

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade

Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER. Let at finde, svært at forlade Ophold PÅ HOTEL KOLDINGFJORD I AFSLAPPENDE OMGIVELSER Let at finde, svært at forlade Smuk BELIGGENHED IMPONERENDE ARKITEKTUR Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj HOLBÆK - DANMARK 30. Europa Vandredage 2015 22.-25. maj Velkommen til Holbæk Kære vandreentusiaster Her i Holbæk Kommune er vi stolte af at skulle huse den 30. udgave af Europa Vandredage i Pinsen 2015.

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

VORES FÆLLES FESTIVAL

VORES FÆLLES FESTIVAL VORES FÆLLES FESTIVAL INVITATION COPENHAGEN Fashion WEEK ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG I DEN FORBINDELSE VIL VI invitere JER TIL AT DELTAGE I Københavns mest fashionable event - COPENHAGEN FASHION Festival!

Læs mere

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard

Årskalender Regionens hyggeligste festlokaler. Sandvad Sognegaard Årskalender 2017 Regionens hyggeligste festlokaler Sandvad Sognegaard Velkommen Kære gæster Hvorfor tage til København eller Århus når I kan få de samme oplevelser i Sandvad? Med hjertet har vi sammensat

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 I dag står mange op hver morgen for sammen at hæve standarden for dialog, smag og sanselighed AXELBORG OSER AF STEMNING og inviterer

Læs mere

Proud Partner Venues 2012

Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Erhvervsnetværk - Vi spiller golf men det handler om business! - Netværk & golf der spiller Proud Partner Erhvervsnetværket i er et aktivt netværk af danske virksomheder,

Læs mere

Generelforsamlingen afholdes på. Carlsberg Museum & Business Centre. Valby Langgade 1, 1799 København V. Festmiddagen afholdes efterfølgende på

Generelforsamlingen afholdes på. Carlsberg Museum & Business Centre. Valby Langgade 1, 1799 København V. Festmiddagen afholdes efterfølgende på INVITATION GENERALFORSAMLING & ÅRSFEST DANMARKS FARVE- OG LIMINDUSTRI FREDAG DEN 10. APRIL 2015 Generelforsamlingen afholdes på Carlsberg Museum & Business Centre Valby Langgade 1, 1799 København V Festmiddagen

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Tæt på stjernerne VIP hos OB

Tæt på stjernerne VIP hos OB Tæt på stjernerne VIP hos OB Én gang Odense altid Odense! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

Udstillerpakken til byer - oplæg

Udstillerpakken til byer - oplæg Udstillerpakken til byer - oplæg CLEAN arrangerer igen i år den danske pavillon Det er byerne, der implementerer smart city løsninger. Den stærkeste blåstempling byerne kan give danske virksomheder er,

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN november 2016

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN november 2016 BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN 14. 17. november 2016 DANISH PROGRAM PARTNERS AND EXHIBITORS CLEANS SMART CITY ÅRSKONFERENCE På den årlige Smart City Expo & World Congres i Barcelona har

Læs mere

Velkommen til Copenhagen GO Hotel.

Velkommen til Copenhagen GO Hotel. Copenhagen Go Hotel Velkommen til Copenhagen GO Hotel. Introduktion Copenhagen Go Hotel er lyst og moderne indrettet og tilbyder gode faciliteter til både par- og familieferie nær København. Hotellet tilbyder

Læs mere

Som noget af det første bestilte vi derefter vores bryllupsfotograf. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ønskede, at Vores Store Dag skulle

Som noget af det første bestilte vi derefter vores bryllupsfotograf. Vi var ikke et sekund i tvivl om, at vi ønskede, at Vores Store Dag skulle Julebryllup på Holckenhavn Slot Hvordan skaber man sit eget drømmebryllup, når ens dagligdag er fyldt med bryllupsinspiration og gode idéer? Betina og Rasmus er ejere af firmaet Maid of Honour, som er

Læs mere

HOTEL DANMARK KONFERENCE

HOTEL DANMARK KONFERENCE HOTEL DANMARK KONFERENCE ALL INCLUSIVE 1 MØDER VED RÅDHUSPLADSEN Hotel Danmark er vores hyggelige 3* hotel, placeret kun 127 skridt fra Tivoli, tæt på Christiansborg, Nationalmuseet og endnu tættere på

Læs mere

Stjernestunder. Mercedes-Benz

Stjernestunder. Mercedes-Benz Stjernestunder. Mercedes-Benz Sublime oplevelser til dig fra os. Hos Daimler Biler skal det være en oplevelse at være Mercedes-ejer. Derfor har vi arrangeret nogle oplevelser, der hver især rækker ud over

Læs mere

Vil du være en del af international ArtWeek?

Vil du være en del af international ArtWeek? Vil du være en del af international ArtWeek? Picture this Det er sommer lune vinde lokker folket frem turisterne har indtaget byen og havnen er fuld af liv. Mennesker mødes omkring kulinariske oplevelser,

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER Hvidevarer fra Electrolux, AEG-Electrolux, VOSS-Electrolux og Zanussi Book en tid til en rundvisning på electroluxhomecenter.dk NU! GRATIS ENTRÉ Få

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

Velkommen til Copenhagen GO Hotel.

Velkommen til Copenhagen GO Hotel. Copenhagen Go Hotel Velkommen til Copenhagen GO Hotel. Introduktion Copenhagen Go Hotel er lyst og moderne indrettet og tilbyder gode faciliteter til både par- og familieferie nær København. Hotellet tilbyder

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

CareNet vidensrejse til Paris 2015

CareNet vidensrejse til Paris 2015 CareNet vidensrejse til Paris 2015 Den 20. 22. maj 2015 inviterer CareNet på vidensejse til kærlighedens by Paris med fokus på sundheds- og velfærdsteknologi. Her kan du både se de nyeste sundheds- og

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS TAILOR-MADE FOR YOU. Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for.

OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS TAILOR-MADE FOR YOU. Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for. TAILOR-MADE FOR YOU Få præcis de rammer og faciliteter, du har brug for. OPGRADER DIN KONFERENCE TIL BUSINESS CLASS Når du er på vej mod et vigtigt mål, kommer du bedst og hurtigst frem, hvis rejsen er

Læs mere

ALLER MEDIA EVENTKALENDER

ALLER MEDIA EVENTKALENDER ALLER MEDIA EVENTKALENDER SHOWS Dansk Top Award 8.000 gæster i Boxen i Herning, alt tv-transmitteres på dk4. Målgruppen er kvinder og mænd i alderen 40+ år. Mulighed for integreret samarbejde, sampling

Læs mere

UDFLUGTER & BUSSELSKABER 2018

UDFLUGTER & BUSSELSKABER 2018 UDFLUGTER & BUSSELSKABER 2018 BESØG EVENTYRLIGE GAVNØ Besøg Gavnø Slot og Slotspark - entréen giver adgang til hele området. Entré for busselskaber kr. 99,00 pr. person. Gratis entré + kaffe og kage til

Læs mere

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Kom og mød resten af Verden I Hjørring, Danmark * Enestående international atmosfære. * Sportslig udfordring. * Sociale oplevelser og erfaringer. * Kulturel

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder

Oplev universitetsbyen Lund og dens spændende historie. Good Morning Hotel Lund. Hotellet tilbyder Good Morning Hotel Lund Good Morning Lund ligger kun 2,5 kilometer fra Lund centrum - en by med 1000 år gamle aner. Der er mange seværdigheder, restauranter og muligheder for shopping. Med tog tager det

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

Australian Open 2014 med

Australian Open 2014 med Australian Open 2014 med Fra 8995,- pr. person Eksklusiv og unik tennisoplevelse Fantastiske Melbourne og Australien Se de største tennisstjerner i aktion Egne tenniseksperter guider dig gennem turneringen

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015

Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer. Frivillig Fredag Sorø 2015 Frivilligfest og Åbent Hus-arrangementer Frivillig Fredag Sorø 2015 Arrangører: Aktiviteten Stenlille AFRIKASTRIK Velkommen til Frivillig Fredag 2015 I år fejrer vi Frivillig Fredag både med Åbent Hus-arrangementer

Læs mere

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017 Den 3. juni 2017 Tag med til Ferraris fødselsdag - Det bliver ikke det samme uden dig! Kære Ferrari-ejer Den 3. juni 2017 bliver dagen, hvor vi fejrer Ferraris 70 års fødselsdag i Danmark. Vi skal fejre

Læs mere

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS

elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS Café KOLDINGHUS V elkommen TIL CAFÉ KOLDINGHUS I hjertet af Kolding ligger byens stolte varetegn Koldinghus Slot. En kulturoplevelse, der kun findes få magen til i Danmark. Slottets oprindelige vægge,

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

De Gyldne Nøgler - Formand Anders Ruggiero - President@concierge.dk - www. concierge.dk - In Service Through Friendship -

De Gyldne Nøgler - Formand Anders Ruggiero - President@concierge.dk - www. concierge.dk - In Service Through Friendship - 1 Nyhedsbrev Sommer 2012 2 Kære medlem, Velkommen til årets første nyhedsbrev, mit første som formand for De Gyldne Nøgler. Jeg skal som den første beklage forsinkelsen af dette, da ambitionen er at nyhedsbrevet

Læs mere

TÆT PÅ STJERNERNE. VIP hos OB

TÆT PÅ STJERNERNE. VIP hos OB TÆT PÅ STJERNERNE VIP hos OB ÉN GANG ODENSE - ALTID ODENSE! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Udstillerpakken til virksomheder - oplæg

Udstillerpakken til virksomheder - oplæg Udstillerpakken til virksomheder - oplæg CLEAN arrangerer igen i år den danske pavillon Omdrejningspunktet bliver at fremvise sammenhængen mellem danske byers udfordringer og de løsninger der skal skabe

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

NYHEDSBREV 10. marts 2014

NYHEDSBREV 10. marts 2014 NYHEDSBREV 10. marts 2014 Kære alle sammen Så er foråret på vej med hastige skridt og derfor skal vi jo have gang i nogle skønne forårsoplevelser. Derudover er der et tilbud, som ikke kommer fra os men

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116

Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 Horsensegnens lærerpensionister Kreds 110 og 116 PROGRAM Forår 2016 Et foredrag om livet som kvindelig politibetjent. En verden hvor kvinderne først kom i uniform og blev betragtet og behandlet som ligeværdige

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

skandinaviens største cykel- og triatlonmesse 2017 Bliv udstiller på skandinaviens største cykel- og triatlonmesse ØST 11.-12. november Roskilde Kongrescenter 25.-26. november MESSE C, Fredericia VEST Velkommen til CykelSportMessen - Skandinaviens

Læs mere

KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE

KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE VELKOMMEN TIL HUSET NIMB Hjemsted for gastronomi i verdensklasse og inspirerende historie i mere end 100 år. En af Danmarks mest luksuriøse

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel

spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel Læn dig tilbage spaophold weekendophold kæresteophold ferie Sanatorievej 26 DK-7140 Stouby Tel. +45 7682 3380 receptionen@vejlefjord.dk www.hotelvejlefjord.dk AFSLAPNING Spaophold og weekendophold Nyd

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014

Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! Velkommen som BasisPartner 2014 Velkommen som BasisPartner 2014 Flere gæster, tak! Sammen er vi både attraktive og stærke! BasisPartner 2014 BasisPartner Du får eksklusiv synlighed af din virksomhed i vores InfoCentre Som BasisPartner

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen.

3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine) i 2 timer under middagen samt kildevand under menuen. !!! Sommerfest Pakke 1 Min. 150-170 gæster Velkomst: SOSO Cocktail + velkomst Fingerfood : Lune og kolde hapsere serveres. 3 retters menu Buffet Følgende drikkevare er med : Hvidvin og rødvin (husets vine)

Læs mere

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS - Spændende aktiviteter for firmaer, foreninger og grupper OPLEVELSER OG EVENTS Har I brug for fælles oplevelser, der kan ryste venner, kollegaer og afdelinger sammen eller

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF. 26 27 90 26- INFO@DETFRANSKEHJORNE.DKWWW.DETFRANSKEHJORNE.dk http://worldkitchenevents.com/ http://bruno-leanu.dk SKØDSTRUP KØBENHAVN PARIS

Læs mere

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand KULTURGAS kul tur gas i Brabrand Generel information om KulturGas KulturGas har til formål at få kulturelle aktiviteter til Gasværket i Brabrand. De foredrag, der foregår på Gasværket, varer ca. 2 timer

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY

Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Powered by Bang & Olufsen 10 KM & HALVMARATHON I STRUER LYDENS BY Om arrangøren f.reklame: Sport, marketing og events f.reklame A/S er en virksomhed med en bred kontaktflade. Vi har i mere end 40 år beskæftiget

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND

Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND LIV OG LEDSAGELSE Ferielignende sommerferie aktiviteter JUNI - JULI - AUGUST 2016 ROADSHOW GENNEM VESTHIMMERLAND Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter som udbydes af Psykiatri og Handicap,

Læs mere

Anmeldelse af Alexander. luksushotel: Som en tur med Orientekspressen

Anmeldelse af Alexander. luksushotel: Som en tur med Orientekspressen S A N D E R S H O T E L Anmeldelse af Alexander Kølpins nye luksushotel: Som en tur med Orientekspressen S A N D E R S H E D D E R H O T E L L E T, D E R Å B N E R D Ø R E N E I D A G. 7 Sanders ligger

Læs mere

Aalborg Airport Hotel

Aalborg Airport Hotel Aalborg Airport Hotel Velkommen til Aalborg Airport Hotel! Introduktion Aalborg Airport Hotel slog dørene op den 1. oktober 2014 til et helt nyt og top moderne hotel. Hotellet ligger tæt på Aalborg Lufthavn

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere