Velkommen til De Gyldne Nøglers nyhedsbrev Sommeren 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til De Gyldne Nøglers nyhedsbrev Sommeren 2013"

Transkript

1 Velkommen til De Gyldne Nøglers nyhedsbrev Sommeren 2013

2 Formandens ord Kære medlem og samarbejdspartner, Velkommen til vores andet nyhedsbrev i Vi håber I har haft tid til at nyde sommeren, som for en gangs skyld har været søde ved os i det ganske land, på trods af den travle sæson som vi alle kender for godt. Vores hjemmeside (www.concierge.dk) udvikler sig kontinuerligt, ligesom foreningen, med nye medlemmer og samarbejdspartnere. Siden sidst kan vi byde velkommen til bl.a. Q-Park og House of Amber. Arrangementer har der været masser af, gode og varierede oplevelser som det sig hør og bør, så vi sikre os at vi når rundt om det brede spektre vi har at lege med i København og omegn. Hvis du som medlem eller samarbejdspartner har en god ide til et arrangement er vi altid meget lydhør, da vi kun er ude på at give jer de bedste oplevelser! På medlemskort siden er der siden sidst kommet flotte aftaler i stand med Mielcke og Hurtigkarl samt XO Burgers & Steaks, Cafe Sommersko og Dan Turell. Husk du som medlem kan holde dig opdateret på vores lukkede facebook gruppe (De Gyldne Nøgler), kun for medlemmer af foreningen, hvor du kan se mere omkring disse fordele, under filer. På facebook har vi også rundet over 400 likes på vores fanside og vi håber på endnu flere. Her kan man følge med i vores aktiviteter, samt hvad der sker i København. Jeg håber du vil tage godt imod dette nyhedsbrev og vil nyde tekst og billeder på de følgende sider. God fornøjelse! De bedste hilsner Anders

3 GrønnegårdsTeatret 2013 Molières Fruentimmerskolen Tiden nærmer sig for De Gyldne Nøglers årlige og succesfulde arrangement på GrønnegårdsTeatret! Det er os en stor glæde igen at kunne invitere til vores årlige arrangement på Grønnegaards Teatret lørdag d. 10. august I år er vi lidt udfordret med hensyn til spisning, da Designmuseum Danmarks Have, hvor arrangementet normalt foregår, er under renovering og selve teatret foregår derfor i år i haven bag Odd Fellow Palæet, Bredgade 28. Her er der desværre ikke plads til vores 100 personers picnic. Efter aftale med folkene bag Grønnegårdsteatret er planen derfor at vi spiser vores sædvanlige luksus pic-nig i Kongens Have kl hvorefter vi går i samlet flok ad Dronningens Tværgade til Odd Fellow Palæet. Lidt om forestillingen: FRUENTIMMERSKOLEN er Molières komedie om kærlighedens uforudsigelighed og forelskelsens magt. Arnolphe er en mand i sin bedste alder. Han er sygeligt optaget af sit ry og rygte og det største tab af værdighed, han kan forestille sig, er at blive gjort til hanrej. Hans værste fjende er kvinden med alt hvad hun repræsenterer af uforud-sigelighed, seksualitet og kaos Derfor har Arnolphe brugt 20 år på at studere kvinder og deres ægtemænd for at finde ud af hvordan man undgår at blive bedraget af sin hustru. Og han har fundet en løsning: han har købt en purung, tilsyneladende forældreløs, pige, sendt hende i kloster og ladet hende opdrage i streng isolation efter hans forskrifter. Da hun efter en del år har nået den giftefærdige alder, henter han hende ind til byen; endelig er han klar til at indgå ægteskab Men stik imod alle planer kan pigen både se og sanse og har fri adgang til sine følelser. Og kort før brylluppet med Arnolphe forelsker hun sig i en ung mand

4 Programmet er som følger: Lørdag d. 10/ Kl Vi mødes i Kongens Have, hvor afregning samt udlevering af billetter foregår. Kl Spisning Kl Vi pakker sammen og går mod Odd Fellow Palæet Kl Forestillingen begynder og varer ca.1 time & 40 minutter uden pause. Pris: 275 DKK / Pers. Brug indgangen fra Kronprinsessegade der hvor Dronningens Tvær-gade og Kronprinsessegade danner et lille kryds. Vi mødes på græsplænen mellem træerne som forefindes lige inden for i haven skråt til højre. Husk at medbringe et tæppe! Selve teatret foregår i Odd Fellow Palæet, Bredgade 28. OBS: Er man forhindret på selve dagen gælder for-eningens No show regler. Spørgsmål på dagen rettes til Nete på: Bemærk alle tilmeldinger er bindende! Vi ser frem til et dejligt arrangement med foreningens medlemmer og samarbejdspartnere.

5 Foredrag med Leon Birdi og Kristian Brask Thomsen på Sølyst Det er De Gyldne Nøgler en stor glæde at kunne invitere til en dag med to dygtige foredragsholdere, Hr. Leon Birdi og Hr. Kristian Brask Thomsen. Arrangementet finder sted d. 27. august kl Leon Birdi Hotelbooster.com Hotelbooster er stiftet af konsulent Leon Birdi. De arbejder til dagligt med salgs- og serviceudvikling på hoteller, konferencecentre, restauranter, museer mm. Leon Birdi er også kendt fra TV2 hvor han er hotel- og rejseekspert på Go Morgen Danmark. Fra Hr. Leon Birdi bliver vi opdateret og gjort dygtigere i service og skal rundt om disse emner: 1. Intro og mål med foredraget 2. Hvorfor service? 3. Servicehjulet 4. Serviceledelse på gulvet 5. Små ting der ikke er småting 6. Service på formel - omsat til enkle handlinger 7. Serviceudvikling - hvordan kan jeg selv bidrage - hver dag? 8. Kort brainstorm 9. En ting der rykker - som vi kan udføre fra i morgen 10. Afrunding

6 Kristian Brask Thomsen bon-vivant.dk Tidligere restaurantdirektør og chefsommelier ved bl.a. Konrad, Formel B, The Square i London & Sofitel Plaza. Inkarnationen af passion og professionalitet: Tjener af den gamle skole, skribent, bon vivant, globetrotter og netværksmand på internationalt topniveau som medstifter af varierende on-line social networking sites. Indehaver Bon Vivant Communications, der repræsenter en række danske og udenlandske stjernekokke og gourmetrestauranter. Fra Hr. Kristian Brask Thomsen skal vi høre om top gastronomi og oplægget lyder sådan: Noma er slået af tronen som verdens bedste restaurant. Hvad nu? Hvad betyder det for tilstrømningen af turister, hvor en tredjedel rejser til Danmark pga. af topgastronomien? Hvordan bibeholder vi vores unikke status, - og understøtter vi den overhovedet som et velstilllet discountfolkefærd? Kristian Brask Thomsen tager temperaturen på topgastronomien, de usete muligheder og på Danmark, der er i gang med at lade guldfuglen flyve til varmere himmelstrøg. Om lokaliteten : Sølyst Den Kongelige Skydebane Sølyst har siden 1736 dannet ramme om de store fester og leveret minder for livet til utallige gæster. I dag fremstår Sølyst i skønneste stil omgivet af en velholdt park og med udsigt til Øresunds blå bølger. Sølyst er et landsted i Klampenborg og en af de mest spændende, historiske bygninger i Danmark. De højloftede, klassiske stuer i palæet, den kongelige skydebane og den charmerende park udgør de smukke rammer for bryllupper, private fester, møder og events.

7 På Sølyst har vi respekt for de gamle dyder når det gælder værtskab, service og køkkenfilosofi. Vi tager personligt ansvar for planlægningen af dit arrangement, for at overgå dine gæsters forventninger og for at servere velsmagende menuer af de bedste sæsonbestemte råvarer. Venue: Sølyst : Emiliekildevej 2, 2930 Klampenborg Dato: 27. august kl Pris: Gratis Hvem: Medlemmer Bindende tilmelding skal ske senest 22 august kl på eller på Facebook. OBS: Er man forhindret på selve dagen gælder foreningens no show regler og ved særlige tilfælde kan afbud kun ske via sms til Nete på: Bemærk alle tilmeldinger er bindende!

8 Foreningens 76års fødselsdag på Reinwalds De Gyldne Nøglers fødselsdag blev som altid fejret på behørig vis. I år foregik dette på Reinwald s Restaurant lørdag d. 4/5. Efterfesten sørgede natklubben Nord for. Herfra siger vi 1000 tak for en fantastisk aften til sponsorerne Strömma, DanTaxi, Hertz, Nordgruppen og ikke mindst Reinwald s for den dejlige mad og vin. For dem som ikke kunne deltager, er her et par stemningsbilleder.

9 Besøg i Stockholm Vores formand Anders Ruggiero og tidl. formand, Arshad Khokhar, var fornylig i Stockholm til et møde med vore nordiske kolleger. Her var dagsordenen primært, hvordan vi får vores svenske kolleger tilbage som en selvstændig og aktiv forening, da Svensk Hotel Portierforening, der er den ældste af de internationale concierge foreninger i verden. Til mødet deltog også 3rd International Vice President, Roderick Levejac, samt Sami Joutsenvuo fra Finland. Mødet var en del af Anders' virke som Zone Director for den Skandinaviske Zone. Det var yderst konstruktivt og vore svenske kolleger og ikke mindst formand, Olow Frank, fik mange nyttige informationer på mødet, såsom at have mere skriftligt forarbejde klar til vore internationale møder, for at dokumentere så meget som muligt af både historie, men også nuværende samt fremtidige arrangementer og visioner. Udover dette, besøgte de også et par af de bedste hoteller i byen, så som Grand Hotel, hvor mødet foregik, Hotel Rival og Sheraton, der senest har fået et Les Clefs d'or medlem. Der blev også arrangeret et møde med Strømma, omkring et samarbejde på tværs af zonen, som vi håber kan styrke forholdet mellem Strømma og Les Clefs d'or Scandinavian Zone.

10 Me-Movertur med becopenhagen De Gyldne Nøgler var naturligvis på pletten den 16. Juli til at afprøve et af byens nyeste sighteseeingkoncepter. becopenhagen er et nyt koncept inden for sightseeing og events i København. becopenhagen råder som noget helt unikt over en verdensnyhed under udvikling: Me-Mover en, som er en ny, lokalt udviklet step-cykel, som i sig selv er en rigtig sjov og god oplevelse og som er et fremragende eksempel på københavnsk innovation og cykelkultur. becopenhagen henvender sig med skræddersyede arrangementer til firmaer, konferencegrupper, m.m. og tilbyder en varieret kombination af kropslig udfoldelse og personligt engageret introduktion til København. I forbindelse med større grupper eller mere sammensatte arrangementer trækker der på en række lokale samarbejdspartnere, for eksempel restauranter/caféer, kajaksejlads og segway-ture. Se mere på og se denne video, der viser Me-mover en i aktion.

11 KL awaits you! Registreringen er nu åben til UICH s 61st International Congress i Kuala Lumpur, Malaysia. Kongressen byder på 5 intensive og spændende dage, fra 10. til 15. januar 2014, med møder, networking og aktiviteter med delegationer fra hele kloden. Du kan læse mere om kongressen her

12 Nyt fra sponsorer og samarbejdspartnere PODRUNS tag løbeskoene på og oplev havnens udvikling Hvad hvis byen kunne tale? Med podruns fra Dansk Arkitektur Center kan du høre fortællinger Københavns Havn, nyde nærheden til vandet og lade dig overraske af dramatiske lydeffekter, der gør løbeturen til noget særligt. Det eneste du skal gøre er at downloade en gratis app via Itunes App Store søg efter podruns. Derefter er det bare på med løbeskoene og høretelefonerne, så er du klar til en oplevelsesrig løbetur. Det hele foregår automatisk, så du behøver ikke at stoppe op eller sætte farten ned. Der er tre forskellige ruter af varierende længder fra 3 til 12 km. Hvis du hellere vil gå en tur end at løbe, har Dansk Arkitektur Center også en række podwalks med guidede arkitektur gåture til bl.a. Københavns Havn, Ørestaden og Carlsberg. Download gratis vores podruns fra eller hent vores app til din iphone eller ipad i itunes App Store. P.s. Hvis du tilfældigvis er i Aarhus, Odense eller Aalborg har vi også podruns til havneområder i disse byer.

13 House of Amber fejrer sit 80 års jubilæum 2013 udgør en milepæl i House of Amber historie som selskabet i år fejrer med sit 80 års jubilæum. House of Amber er stolt af at fejre 80 års dedikation til den danske designtradition, og markerer årsdagen med lanceringen af en limited edition kollektion kun tilgængelig i butikkerme i Jubilæumskollektion er inspireret af House of Amber lange designtradition kombineret med et moderne twist. Den fremhæver 80 års eksklusivt design og repræsenterer kernen i brandet: kvalitet, eksklusivitet, og dansk design. I forbindelse med jubilæet har House of Amber dette forår åbnet en ny butik ved siden af Tivoli. Med mere end 220 m2 er det House of Amber største butik i Danmark. Indretningen er elegant med en nordisk følelse og har en masse af lys og rum. Butikken har også et lounge område, hvor kunderne kan sidde ned og slappe af. Butikker: House of Amber, Vesterbrogade 1A ved Tivoli, 1620 København V House of Amber, Nygade 6, ved Gammeltorv, 1164 København K House of Amber og Copenhagen Amber Museum, Kongens Nytorv 2, 1050 København K Website:

14 BRDR. PRICE I TIVOLI: Som en del af Copenhagen Cooking, der finder sted for 9. gang i København fra den 23. august til den 1. september, hylder Brdr. Price i Tivoli sammen med de øvrige restauranter krebsen. Der serveres to lækre fransk inspireret krebseretter. Link til hjemmesiden, hvor I finder mere tekst om eventet: RESTAURANT BRDR. PRICE I ROSENBORGGADE Søndags-jazz 1. søndag i hver måned 2013 Den første søndag i hver måned resten af 2013 er der søndags-jazz i restauranten fra kl. 14:30-16:30 her kan gæsterne opleve nogle af Danmarks bedste jazz-musikere og samtidig nyde en lækker snack tallerken, god kage samt vin, øl, vand, kaffe etc. Der er fri entré til arrangementerne. Link til hjemmesiden, hvor I finder mere tekst om arrangementerne og om musikerne: (læs under fanebladet events) Jørgen Leth gæster Restaurant Brdr. Price i Rosenborggade fredag den 9. august, kl. 17:00 Jørgen Leth er blevet inviteret til at holde et lille uformelt foredrag i Spisekøkkenet i Rosenborggade. Han fortæller bl.a. om sine oplevelser fra dette års Tour De France og fortæller også om sit farverige liv. Der er fri entré til arrangementet, som varer i ca. 1 time. Arrangementet er en del af satsningen på fyraftensbar, som blev introduceret i foråret og som finder sted alle hverdage fra 15:00-17:30 der er altid et særligt fyraftensbar tilbud, som skifter løbende alt efter sæson.

15 Sommerens er over os og XO Burgers and Steaks har derfor åbent op for deres udendørs terrasse, hvor man kan nyde 2 lækre cocktails for 99,00 kr. i solens varme stråler. Vores udsøgte menukort tilbyder blandt andet en mør amerikansk Rib Eye steak fra Omaha Nebraska (ca. 300g.) til 249 kr. XO Burgers and Steaks glæder sig til at byde jer velkommen hen over sommeren.

16 Kære Concierge I Strömma Danmark er vi i fuld gang med vores absolutte højsæson, og der er derfor rygende travlt i alle ender og kanter. Vi håber også, at I på hotellerne har nok at gøre med glade sommergæster. Her lidt input til jeres august-nyhedsbrev fra os til jer. Fortsat god arbejdslyst og godt salg! Hvis gæsterne skulle efterspørge en lidt alternativ middagsoplevelse. Så kan I anbefale dem en hyggelig Dinner Cruise som har 3 afgange i august, nemlig fredag den 9., den 16. og den 23. Båden afgår fra Gl. Strand/Ved Stranden kl. 19:30, turen tager ca. 2 timer og koster kr. 499 pr. person. Udover den pragtfulde sejltur (i restaurantbåd med overdækning), inkluderer prisen en skøn menu fra Cofoco, som består af lakserielette af fersk og varmrøget laks med frisé salat, perlebygsalat med grønne asparges, kylling samt estragon mayo, tomatsalat med mandler, persille og vinagrette samt kaffe/the og "lidt til den søde tand. Der er også en flaske vin (25 cl) eller 2 øl/vand med i prisen. Billet købes på Det er ikke muligt at sælge Dinner Cruises via CityBreak, da vi ikke kan give kommission på disse ture. Skulle du eller dine kolleger imidlertid selv ønske at tage med på en afgang (evt. med familien/vennerne) giver vi gerne en kollegapris. I så fald kontakter du bare Pernille Frank på Copenhagen Panorama Sightseeing Igen vil vi gerne lige slå et slag for vores luksuriøse sightseeingtur omkring en række af de bedste københavnske attraktioner. Copenhagen Panorama Sightseeing kører dagligt kl. 10, 12, 14 og 16 fra Vester Voldgade og sælges via CityBreak med 15% kommission Husk denne tur kan også købes inkl. en billet til Tivoli eller til en kanalrundfart.

17 Efter mange måneders gennemgribende restaurering af den fredede bygning i Haveselskabets have på Frederiksberg, slog Mielcke & Hurtigkarl dørene op til foråret og sommeren i april, I takt med at de lyse timer bliver længere og skyggerne kortere er vi vendt tilbage til vores nyistandsatte restaurant efter en længere periode i ufrivillig eksil. Haven er i fuld flor og indendøre har vi travlt. Dugen er strøget, vinen er tempereret og knivene er hvæsset. Så stik imod hvad facaden mod runddelen ellers måtte indikere, har vi åben tirs-lør til middag hele sommeren og haven er i fuld flor! For medlemmer af De Gyldne Nøgler tilbyder vi hos Mielcke & Hurtigkarl en ganske særlig personale pris på 1250,- for den store oplevelse inkl. Vinmenu. Dette gælder for kortholder +1 ledsager (gyldigt medlemskort skal fremvises v. ankomst til restauranten, for at denne aftale gælder) Tir-Tors kan bookes online uden at skulle kontakte os først, blot man skriver "Les Clefs d'or" i kommentar feltet v booking. Fre-Lør kan være en mulighed men her skal restauranten kontaktes først, enten via mail eller telefon spørg efter Sofie, vores restaurantchef. Der kan ikke bookes for langt ud i fremtiden, hvis man er i tvivl om dette, kontakt da restauranten. HUSK: 20 reservationer på Mielcke & Hurtigkarl også giver dig en bonus i form af en middag for to. Restauranten kontakter dig når du har optjent til en middag. Dette forudsætter at bookningen foretages i eget navn og gæsternes skrives i kommentar-feltet.

18 Restaurant Koefoed har ansat sommelier Anders Regout til at tage sig af det nye vin koncept. Vinkortet indeholder nu ca 310 forskellige vine. Anders kommer fra en stilling som souschef på Frederiksminde hotel og har før arbejdet på The Paul i Tivoli. Servering udenfor med de 32 pladser er perfekt i sommervarmen og der kommer ny menuen fra midt August. Restaurant Koefoed melder om adskillige krydstogtsgæster som efterfølgende har lagt vejen forbi Bornholm efter at have besøgt restauranten. Restaurant Koefoed har tidligere vundet årets smørrebrød og har nu mulighed for at vinde årets frokost restaurant 2013.

19 Hvad med en Volvo? Vi skifter løbende vores biler, så dine udenlandske gæster altid kommer ud at køre i en meget ny bil. De næste måneder har vi blandt andet lækre Volvo er i vores flåde: Volvo XC60, Volvo XC70 automatic, Volvo V70 automatic og Volvo V60. Dine gæster kommer nemt ud at køre i en Hertz bil Alle hoteller har en folder, der i korte træk beskriver, hvordan du kontakter Hertz for at bestille bil til dine gæster. Disse foldere har vi altid med, sammen med brochurer til gæsterne, på vores 4 årlige besøg. Ring og bestil bilen på Hertz hotel hotline tlf Vi leverer bilen gratis på jeres hotel, så din gæst hurtigt kan komme videre. Skal du selv ud at køre? Der er oprettet billige dags- og weekendpriser til alle hotelansatte, så få et godt tilbud, når du har brug for en bil eller varevogn i Danmark eller udlandet. Husk at finde dit Hertz rabatkort frem. Med venlig hilsen Hertz Biludlejning

20 INVITATION Åbning af The Bird and the Churchkey - Beer & Gin Pub på Gammel Strand Torsdag den 22. august inviteres I hermed til åbningsreception fra kl Adressen er Gammel Strand 44 (Cocks & Cows gamle lokaler). GT s with something something The Bird & The Churchkey er det kryptiske navn på en ny bar der serverer øl i litervis og GT s på alle tænkelige måder. Specielt vores 8 GT s with something something glæder vi os til at lange over kobberbardesken her bliver alle de bedste gin s parret med de bedste tonics og nøje udvalgte toppings. Nyfortolkning af engelsk pub Indretning og stemning tager udspring i den klassiske engelske pub, men hvor stemningen er beholdt, har vi skruet gevaldigt på møbler og farver, så selv den største Nørrebro hipster får lyst til at drikke Guinness. Vi glæder os til at vise jer vores nye skud på stammen. De bedste hilsner fra Daniel Knuttel, Nord Gruppen og Christian Tønnesen, General Manager The Bird. For yderligere spørgsmål er i velkomne til at kontakte mig på mail

21 Copenhagen Cooking AUGUST 2013 STREET CORNER KITCHEN Dato: 24. august 2013 Tid: 18.00, takeout fra Sted: Hemmeligt. Besøg eller for opdateringer. Pris: 180 kr (3 retter) Reservation: International street maden er i København igen. Chef Jorge Gonzalez fra Street Corner Kitchen vil vende sit fokus mod den latinske kultur og afholde en afslappet og kommunale aften med mexicanske retter fra Oaxaca regionen. Børnevenligt og hyggeligt. Begivenheden er velegnet til alle aldre. WINE & GRUB THE ART OF BUNKER FOOD Dato: august 2013 Tid: Seating (velkomstdrink 17.30) Seating (Velkomstdrink 20.00) Sted: Hemmeligt. Besøg eller for opdateringer. Pris: 500 kr (vin + mad) Reservation: Pop-up-konceptet Wine & Grub (social dining i intime omgivelser) vender tilbage i en sommerudgave. Denne gang forbereder vi os til nuklear verdenskrig og kryber sammen i en bunker. Trods de frygtelige omstændigheder vil foodies ikke på kompromis deres behov for god mad og vin. I en legende twist, vil menuen bestå af fire vine og fire retter gourmet bunkermad. Nyd aftenen med en lille gruppe medspisende gæster til en usædvanlig beliggenhed med et whacky koncept. GUERILLA DINING DOPED UP Dato: august 2013 Tid: Sted: Hemmeligt. Besøg eller for opdateringer. Pris: 600 kr menuen; 600 kr drink parring Reservation: Narkotika og brugen heraf er generelt et tabuemne. Vores kok, William Milsted, har skabt en 7-retters menu der med et glimt i øjet udforsker udbredelsen af stoffer i samfundet. Med både det bekendte og ubekendte, vil du blive ført gennem en aften med legende infusioner af narkokulturen i både mad og drikke på et meget usædvanligt sted. En del af overskudet fra denne begivenhed vil gå til Fixelancen, en mobilt initiativ der støtter stofmisbrugere i at engagere sig i sikrere praksis under tilsyn af sundhedspersonale.

22 RUNDETAARN har to spændende udstillinger på programmet i sensommeren: 29. juni 18. august Knowledge & Dialogue På Biennalen for Kunsthåndværk og Design viser Danmarks ypperste kunsthåndværkere og designere nye værker. En meget turistvenlig udstilling, der viser, hvor bredt de danske kunsthåndværkere spænder. Læs mere om udstillingen her 24. august 29. september Power of the Pencil Blyantstegninger i stort format En rigtig kunstudstilling med skulpturer og kæmpe store blyantstegninger af Kirsten Lockenwitz og Lis Nogel. Læs pressemeddelelse her Sidste dag for solkig i Observatoriet er søndag d. 11. august. Observatoriet åbner igen i efterårsferien. Læs mere her

23 Nye billetter i Visitboxtours konceptet Visitboxtours har indgået aftale med en hel del hoteller og seværdigheder og der sælges mange billetter rundt om på hotellerne nu. Der arbejdes hele tiden på at få nye seværdigheder ind og nogle af de nyeste er: Den Blå Planet Guinness World Records H.C. Andersen Eventyrhuset Ripley s Believe It or Not! The Mystic Exploratorie Sommerland Sjælland Billetter til Bus, tog og Metro Næste år (efter en udskydelse kom på banen i sidste øjeblik) stopper salget af klippekort til bus, tog og metro. Dette har nok givet dig som hotelansat flere forespørgsler og tanker omkring billetter - og om hvilke muligheder der er for turister og forretningsfolk for at blive transporteret rundt i byen. På Visitboxtours billetsystem har vi været på forkant med denne udvikling, idet vi sammen med DSB, Movia & Metroselskabet har fået udviklet en løsning, der gør, at I kan tilbyde jeres gæster billetter leveret direkte til deres egen mobiltelefon. Løsningen har været kørende i mere end ½ år og gør det muligt for jer at levere billetter til gæsterne direkte fra visitboxtours konceptet! Ny Check-in folder med trafikkort I samarbejde med trafikselskaberne har vi lavet en ny Check-in folder med trafikkort og den vil blive leveret til jeres hotel inden for de næste par uger. Folderen kan I give jeres gæster ved checkin, og den indeholder bl.a. information om transportmulighederne, seværdigheder, by- og trafikkort. Og ikke mindst er der en formular, som gæsterne kan krydse af på, hvilke ting de ønsker at se og hvilke transportmuligheder de ønsker at benytte. De afleverer derefter formularen til jer i concierge/reception, således at I nemt kan levere billetter til dem - og give dem denne ekstra gode service!

24 AUGUST PÅ VISIT CARLSBERG Sommerferie Hestevognsture, skattejagt, konkurrencer, lege og andre spændende aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Hvornår: 1. august -11. august Hvor: Visit Carlsberg, Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 Kbh V Pris: Aktiviteterne er gratis for gæster med entrébillet. Hestevognstur koster 15 kr. som tilkøb til entrébillet. Guidet tur Guidet tur hver dag med introduktion til Carlsbergs historie fra grundlæggelsen i 1847 og til i dag. Hvornår: 1. august -11. august. Hver dag kl. 12 på dansk og kl. 14 på engelsk Hvornår: 11. august 31. august. Hver dag kl. 14 på engelsk og Søndag kl. 12 på dansk Reservation ikke nødvendig Hvor: Visit Carlsberg, Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 Kbh V Pris: 115 kr. (Entrébillet til Visit Carlsberg + 45 kr.) Billetter sælges i Visit Carlsbergs Brand Store Varighed: 45 min. Den lille Havfrue fylder 100 år Carlsberg fejrer Alle kender Den lille Havfrue, men de færreste ved, at det var Carl Jacobsen, der gav København sit vartegn den 23. august Jacobsen forelskede sig for alvor i Den lille Havfrue efter at have set en balletforestilling lavet over eventyret. Æstetikken fra balletten skulle foreviges sammen med eventyrets magi, og primaballerina Ellen Price blev valgt som inspiration og muse for billedhuggeren Edvard Eriksen. Dog var ballerinaen for blufærdig til at posere nøgen, så mens ansigtet er Ellen Price, er kroppen Edvard Eriksens kone. Carl Jacobsen var af den overbevisning, at kunst skulle gøres tilgængeligt for folket for at forskønne deres liv og deres by. Derfor blev skulpturen af Den lille Havfrue doneret til København og placeret på Langelinie Kaj, hvor hun længselsfuldt spejder efter sin elskede. 23. august kl. 15 Langelinie Den Lille Havfrue fylder 100 år, og en så spektakulær dames runde fødselsdag skal fejres med manér! Carlsberg hylder først havfruen på Langelinie og inviterer derefter til havefest på Vesterbro i det gamle bryggeri. 15 Hestevognene med de imponerende bryggerheste ankommer til Langelinie 15:30 Carlsberg-koret synger fødselsdagssang for Den lille Havfrue Carlsbergs havfrue-piger byder på øl til de voksne og Carlsberg Sport til børnene Den lille Havfrues fødselsdag fejres i Skulpturhaven på Visit Carlsberg med lækker musik fra DJ Rita lue, øl og fødselsdagskage alle er inviteret!

25 Københavns nye turistguide udkommer i september og oktober Efter en pause på 3 år kommer nu erstatningen for byens foretrukne turistguide Siden Copenhagen This Week standsede udgivelsen for 3 år siden, har de københavnske hoteller savnet den engelske publikation som på overskuelig og populær vis fortalte byens turister om begivenheder lige nu, samt byens spændende butikker og restauranter. Det bliver der nu gjort noget ved. Til efteråret udsender ADventure Medie & Marketing den første udgave af cph2day, som fortsætter der hvor CTW slap, men samtidig er et helt nyt og moderne koncept. cph2day udkommer i et praktisk lommeformat, og indeholder den eftertragtede liste over byens begivenheder med tid og sted osv. Desuden vil der være en liste over byens førende restauranter, cafeer, natteliv, hoteller. (Nævnte lister vil dog ikke være i den russiske udgave). Butikker og andre som har noget at tilbyde turisterne får mulighed for at annoncere i cph2day, som også indeholde kort over byen, offentlig transport mm. - og selvfølgelig små spændende artikler som gør cph2day til et rigtig interessant og læseværdigt medie. cph2day udsendes i 5 udgaver om året på engelsk, og 1 udgave om året på russisk: - Den russiske udgave udkommer 15. september. - De engelske udgaver udkommer 15. oktober, 1. april, 1. juni, 1. juli og 1. august. Hver udgave af cph2day udsendes i eksemplarer og distribueres til de førende hoteller samt turistinformation, lufthavn, m.fl. Den russiske udgave udgives og distribueres i samarbejde med VisitDenmark. Læs mere her

26 EVENTKALENDEREN August: Grønnegårdsteater 10/8 Leon Birdie og Kristian Braks Thomsen på Sølyst 27/8 September: Scandinavian Zone Møde 20-22/9 i Oslo Vi arbejder på 1-2 andre arrangementer i september Oktober: Concierge party November: Julefrokost lørdag den 9/11 -Der arbejdes desuden på 1-2 teaterarrangementer i løbet af efteråret.

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Rødt A: Pantone 187 - CMYK 0, 100, 100, 30 Guldfarve: Pantone 871 - CMYK 20, 30, 60, 10 Velkommen til Tivoli Congress Center Vi er

Læs mere

Australian Open 2014 med

Australian Open 2014 med Australian Open 2014 med Fra 8995,- pr. person Eksklusiv og unik tennisoplevelse Fantastiske Melbourne og Australien Se de største tennisstjerner i aktion Egne tenniseksperter guider dig gennem turneringen

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2013 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtigt lækre jule og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

Unik. central. beliggenhed

Unik. central. beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Congress Center Unik beliggenhed Downtown Copenhagen Vi er meget stolte af at kunne præsentere Tivoli Congress Center, Downtown Copenhagen. Tivoli Congress

Læs mere

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer

& Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Jul ogjul Nytår 2014 & Nytår 2013 Vi sørger for de perfekte rammer Vi har sammensat en række rigtig lækre jule- og nytårstilbud, så vi kan gøre din julefrokost eller nytårsfest til årets begivenhed. Vi

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

De Gyldne Nøgler - Formand Anders Ruggiero - President@concierge.dk - www. concierge.dk - In Service Through Friendship -

De Gyldne Nøgler - Formand Anders Ruggiero - President@concierge.dk - www. concierge.dk - In Service Through Friendship - 1 Nyhedsbrev Sommer 2012 2 Kære medlem, Velkommen til årets første nyhedsbrev, mit første som formand for De Gyldne Nøgler. Jeg skal som den første beklage forsinkelsen af dette, da ambitionen er at nyhedsbrevet

Læs mere

KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE

KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE KØBENHAVN DEFINING LUXURY AND EXPERIENCE THROUGH PASSION AND PEOPLE VELKOMMEN TIL HUSET NIMB Hjemsted for gastronomi i verdensklasse og inspirerende historie i mere end 100 år. En af Danmarks mest luksuriøse

Læs mere

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES!

VELKOMMEN TIL HOTELS DESIGNED TO SAY YES! VELKOMMEN TIL K Ø B E N H AV N RADISSON BLU ROYAL HOTEL Hammerichsgade 1, DK-1611 København V, Danmark T: +45 33 42 60 00 F: +45 33 42 61 00 copenhagen@radissonblu.com radissonblu.dk/royalhotel-koebenhavn

Læs mere

Generelforsamlingen afholdes på. Carlsberg Museum & Business Centre. Valby Langgade 1, 1799 København V. Festmiddagen afholdes efterfølgende på

Generelforsamlingen afholdes på. Carlsberg Museum & Business Centre. Valby Langgade 1, 1799 København V. Festmiddagen afholdes efterfølgende på INVITATION GENERALFORSAMLING & ÅRSFEST DANMARKS FARVE- OG LIMINDUSTRI FREDAG DEN 10. APRIL 2015 Generelforsamlingen afholdes på Carlsberg Museum & Business Centre Valby Langgade 1, 1799 København V Festmiddagen

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj HOLBÆK - DANMARK 30. Europa Vandredage 2015 22.-25. maj Velkommen til Holbæk Kære vandreentusiaster Her i Holbæk Kommune er vi stolte af at skulle huse den 30. udgave af Europa Vandredage i Pinsen 2015.

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

MØDE KONFERENCE KURSUS

MØDE KONFERENCE KURSUS MØDE KONFERENCE KURSUS HOLD VIRKSOMHEDENS ARRANGEMENT PÅ KULTURCAFé LUDVIG I SORØ Hold dit møde din konference eller dit kursus på Kulturcafé Ludvig i Sorø Kulturcafé Ludvig kan tilbyde skræddersyede arrangementer

Læs mere

KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014

KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014 KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014 Mad Events Byliv Rejse Lige midt i København ligger Danmarks nye højskole: Suhrs Madakademiet. Her får du masser af hands-on i køkkenerne, møder nogle af byens bedste kokke

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Oktoberfest Baseret på 10 deltagere

Inspiration Rejsemål: Oktoberfest Baseret på 10 deltagere Inspiration Rejsemål: Oktoberfest Baseret på 10 deltagere Oktoberfesten er traditionen tro blevet afholdt hvert år siden 1810. I de store festtelte serveres der store kolde pilsnere og grillkylling, og

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

EKSKLUSIVE MØDEFACILITETER I EDVARD BRANDES PALÆ

EKSKLUSIVE MØDEFACILITETER I EDVARD BRANDES PALÆ EKSKLUSIVE MØDEFACILITETER I EDVARD BRANDES PALÆ Mødetype: Direktionsmøder, bestyrelsesmøder, strategimøder o.lign. EKSKLUSIVE MØDEFACILITETER Edvard og Elise Brandes gamle palæ var allerede før sin realisering

Læs mere

S c h a n d t o r p. Østjysk Distrikt og Århus Stadsgilde. indbyder igen i år til fælles arrangement i forbindelse med. Fellowship Day 2015.

S c h a n d t o r p. Østjysk Distrikt og Århus Stadsgilde. indbyder igen i år til fælles arrangement i forbindelse med. Fellowship Day 2015. S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 32. ÅRGANG NUMMER 10 OKTOBER 2015 Østjysk Distrikt og Århus Stadsgilde indbyder igen i år til fælles arrangement i forbindelse med Fellowship

Læs mere

Proud Partner Venues 2012

Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Erhvervsnetværk - Vi spiller golf men det handler om business! - Netværk & golf der spiller Proud Partner Erhvervsnetværket i Smørum Golfcenter og Copenhagen Inland

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Nyhedsbrev juni Langemosen

Nyhedsbrev juni Langemosen NYBORG UNGDOMSSKOLE Nyhedsbrev juni Langemosen Juni 2015 DENN E G ANG: Nyt på skolen 1 Program for resten af skoleåret 2 Tider for mundtlige prøver i uge 25 Invitation til dimission 3 Københavnertur d.

Læs mere

Miniferie i Prag. Vi ses i Prag +420 777 768 190. Byrundtur med lokal dansk guide. Prag bedste bryggeritur geritur og øltur. Bådtur på Moldau.

Miniferie i Prag. Vi ses i Prag +420 777 768 190. Byrundtur med lokal dansk guide. Prag bedste bryggeritur geritur og øltur. Bådtur på Moldau. Miniferie i Prag. Prag er en fantastisk, charmerende by med masser af flotte og gamle bygninger. I dag kommer flere millioner gæster årligt til Prag for se den gyldne by med de hundrede tårne. Efter 1989

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor

HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE SERVICE I TOPKLASSE. citat TripAdvisor SERVICE I TOPKLASSE citat TripAdvisor HOTEL FIRESTJERNET FORKÆLELSE Lige der, hvor den gamle Lillebæltsbro rammer Jylland. Lige der, hvor Lillebælt smyger sig gennem noget af det smukkeste natur i Danmark.

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER Hvidevarer fra Electrolux, AEG-Electrolux, VOSS-Electrolux og Zanussi Book en tid til en rundvisning på electroluxhomecenter.dk NU! GRATIS ENTRÉ Få

Læs mere

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016

Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Team Odsherred og VisitOdsherred.dk præsenterer her markedsføringsplan for sæson 2016 Vi i Team Odsherred arbejder med markedsføringsprojekter, med fokus på hele Odsherred. Hvilke projekter, der sættes

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66

MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15. ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 MIDDELFART RESORT ÅRHUS Perlen ved Fænø Sund MIDDELFART Oddevejen 8 5500 Middelfart Tlf. +45 63 40 19 06 Fax +45 64 41 32 15 ODENSE middelfart@kursuscentre.dk www.ferieresort.dk CVR: 34 73 93 66 KØBENHAVN

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Proud Partner Venues 2012

Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Venues 2012 Proud Partner Erhvervsnetværk - Vi spiller golf men det handler om business! - Netværk & golf der spiller Proud Partner Erhvervsnetværket i Smørum Golfcenter er et aktivt netværk

Læs mere

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige

Kære medarbejdere. Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden. I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige Kære medarbejdere Fredag den 31. august indtager Mørkhøj filmens verden I er alle inviteret med til en oplevelse ud over det sædvanlige I løbet af en eftermiddag skal vi producere en stribe små film lige

Læs mere

dig&mig feriefornøjelser for

dig&mig feriefornøjelser for dig&mig feriefornøjelser for Lyst til femstjernet campingferie med udsigt til havet og fynsk idyl ad libitum? Så kom og nyd livet på Camp Hverringe. Her er hygge, fantastisk natur og andre voksne, der

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

CareNet vidensrejse til Paris 2015

CareNet vidensrejse til Paris 2015 CareNet vidensrejse til Paris 2015 Den 20. 22. maj 2015 inviterer CareNet på vidensejse til kærlighedens by Paris med fokus på sundheds- og velfærdsteknologi. Her kan du både se de nyeste sundheds- og

Læs mere

Foreløbig Rejseprogram, foreløbig ugeplan og Huskeseddel

Foreløbig Rejseprogram, foreløbig ugeplan og Huskeseddel Detaljeret rejseprogram for Tur/Retur fra Thisted til Dublin Information omhandlende Dag Dato Kl Program Bemærkninger Afrejse Søndag 30.03 10:55! 17:41 Selve ugen Mandag Torsdag Afrejse fra Thisted Banegård

Læs mere

International Inner Wheel Convention

International Inner Wheel Convention Invitation til SPONSORERING & UDSTILLING International Inner Wheel Convention 7-9 maj 2015 København, Danmark Velkommen til København! Invitation 16. International Inner Wheel Convention i København 2015

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør

OM OS/ Med venlig hilsen Mikkel Jerger / Restauratør OM OS/ For enden af Danmarks længste allé, som er en del af Ledreborg Slot, ligger Herthadalen. De smukke lokaler, som alle har egen terrasse med udsigt over Knapsø, har plads fra 15 til 200 personer,

Læs mere

og nyt liv i Varde midtby

og nyt liv i Varde midtby Områdefornyelse og nyt liv i Varde midtby side 2 Områdefornyelse og nyt liv i Varde midtby Området I Vardes absolutte centrum omkranset af Torvegade, Kræmmergade, Fiskergade og ligger der et upåagtet område

Læs mere

hvor du kan nyde det kreative køkken og årstidernes skiftende menuer.

hvor du kan nyde det kreative køkken og årstidernes skiftende menuer. Lobby Lobby 71 Nyhavn Hotel ligger på hjørnet af Nyhavn og Københavns Havn, med udsigt over vandet, og Skuespilhuset som nærmeste nabo. Uanset anledningen for dit næste besøg i hjertet af København, skaber

Læs mere

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon)

Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 Bilag 8 Interview med Rasmus (telefon) hallo det er Rasmus INTERVIEWER1: Goddag Rasmus, vi fik lov til at ringe til

Læs mere

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Nordfyns Højskole Fælledvej 11 5400 Bogense Telefon 648 132 80 KONTOR@NFHS.DK INDHOLDSFORTEGNELSE SOMMERHØJSKOLE

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012 Moderne Storbyoplevelser - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Motivation Side 4-5 Planlægning af ferien Side 7 Ferieaktiviteter Side 9 Døgnforbrug og rejsegruppe Side 11 Overnatninger

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

UGEDAG FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN

UGEDAG FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Studietur 2.a 2013 London Musik (PE) og Engelsk (LE) UGEDAG FORMIDDAG EFTERMIDDAG AFTEN Fredag den 15 3 13 AT (opgave på rejsen). 12:00 Mødetid vi mødes under uret på Århus H 12:27 Afgang fra Århus H.

Læs mere

Med toget på arbejde

Med toget på arbejde Med toget på arbejde Få maksimalt udbytte af din rejse Toget fører dig fra by til by, ofte hurtigere end du måske tror. Du får desuden en sammenhængende arbejdstid uden afbrydelser. Du kan med andre ord

Læs mere

Vi mødes ved Stevns Klint

Vi mødes ved Stevns Klint Vi mødes ved Stevns Klint Velkommen til Konference & Hotel Klinten På Konference & Hotel Klinten bliver jeres møde, konference eller kursus udbytterigt. Hos os oplever I et imødekommende personale af højeste

Læs mere

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Med 2a til New York Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Praktiske oplysninger: Adresse i New York The West Side YMCA 5 West 63rd Street New York, NY 10023 Tlf.: +001 212 875

Læs mere

nyt fra pensionist idræt

nyt fra pensionist idræt nyt fra pensionist idræt Nr. 1 2009 Weekendtur til Femø den 25.-26. april 2009 (Se vedlagte folder) & Kulturelle Vandreture i maj og juni 2009 Pensionist Idræts populære Kulturelle Vandreture omfatter

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her.

Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Mød os Fuglefløjt og vindens susen i bøgetræerne er det eneste, der larmer her. Vi har bøgeskoven og den nye Naturparken Hindsgavl Dyrehave som nærmeste naboer. Omgivelser der giver indtryk, og som er

Læs mere

Gavekort på 100 kr. kokkeskole for sushi elskere lækker ølsmagning på øl fra nørrebro bryghus Åbent hus arrangementer kom og smag!

Gavekort på 100 kr. kokkeskole for sushi elskere lækker ølsmagning på øl fra nørrebro bryghus Åbent hus arrangementer kom og smag! læs mere på luckysushi.dk www.luckysushi.dk eller tlf. 7011 5858 Gavekort på 100 kr. kokkeskole for sushi elskere lækker ølsmagning på øl fra nørrebro bryghus Åbent hus arrangementer kom og smag! 12254_LS_kupon_menukort_T6_16sider.indd

Læs mere

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen)

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) BERLIN 2015 Skive Kommune Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april Afgang fra Tieren kl. 07:45 Husk at tage en STOR madpakke med Huskeliste til rejsen: Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) Medicin inkl. medicinpas

Læs mere

Denne dagbog tilhører Norah

Denne dagbog tilhører Norah Denne dagbog tilhører Norah Den lille bog, du står med i hænderne nu, er en dagbog fra en russisk pige. Hun hedder Norah og er 12 år gammel. Dagbogen handler om hende og hendes familie. De var russiske

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

GLARMESTERVEJ 6-12 6710 ESBJERG V TLF. 7546 8400 WWW.FUNWORLD.DK

GLARMESTERVEJ 6-12 6710 ESBJERG V TLF. 7546 8400 WWW.FUNWORLD.DK Velkommen GLARMESTERVEJ 6-12 6710 ESBJERG V TLF. 7546 8400 WWW.FUNWORLD.DK Laserskydning Laserskydning er vores helt nye aktivitet og det er sjovt. Laserskydning er for alle aldre, og absolut helt ufarligt.

Læs mere

Unik central beliggenhed

Unik central beliggenhed Unik central beliggenhed Velkommen til Tivoli Hotel & Congress Center Integreret hotel og kongrescenter Til konference, udstilling og fest Op til 5.500 personer fordelt på 55 lokaler 2.500 m 2 samlet udstillingsareal

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

De Gyldne Nøglers Nyhedsbrev

De Gyldne Nøglers Nyhedsbrev De Gyldne Nøglers Nyhedsbrev Vinter 2013 Kære medlemmer, samarbejdspartnere og læsere, Hermed årets sidste nyhedsbrev. Jeg vil gerne takke jer hver og en for jeres engagement og støtte for at få denne

Læs mere

Startnummer mailkvittering

Startnummer mailkvittering Så nærmer vi os på fredag den 5. juni 2015 er det tid til Frederiksberg Natløb. Nedenfor finder du al væsentlig information om løbet. Natløbet er Danmarks sjoveste løb, så tag det roligt, nyd stemningen

Læs mere

MARTS 2014 NYHEDSBREV

MARTS 2014 NYHEDSBREV MARTS 2014 NYHEDSBREV Siden sidst: Her havde jeg håbet at kunne skrive en hel masse om vores arbejdsweekend. Desværre blev den aflyst på grund af sygdom blandt andet. Vi håber at vi snarest kan få arrangeret

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

ALLER MEDIA EVENTKALENDER ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT

ALLER MEDIA EVENTKALENDER ALLER MEDIESALG / DIGITAL : PRINT : EVENT ALLER MEDIA EVENTKALENDER E 1 INTRO EVENT I 360 0 SALG Tilgang Aller mediesalg arbejder med 360 0 løsninger. Event spiller typisk den opgave at skabe rammerne for det kreative omdrejningspunkt, som eksponeres

Læs mere

grillbuffet Stor åben www.bowlnfun.dk. www.thegrill.dk

grillbuffet Stor åben www.bowlnfun.dk. www.thegrill.dk Nyhed grillbuffet Stor åben www.bowlnfun.dk. www.thegrill.dk Grillbuffet The Grill -13 nye restauranter i Jylland og på Fyn I vores 13 nye restauranter står kokkene klar ved den åbne grill, med saftige

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

Hotel Valentin Star på Menorca. af Perhaps. 26. september 2014

Hotel Valentin Star på Menorca. af Perhaps. 26. september 2014 Hotel Valentin Star på Menorca af Perhaps 26. september 2014 Fra den 25. maj 2014 til den 8. juni 2014 gæstede vi Hotel Valentin Star i Cala n Bosch på Menorca. Hotellet har fire stjerner, og er et voksenhotel.

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning Maj - Juni 2012 Kære ErhvervsKvinder Herning. Sommerferien står for døren og det betyder, at ErhvervsKvinder Herning holder pause i 2 måneder med arrangementer. Vi mødes igen

Læs mere

Turistundersøgelsen 2011

Turistundersøgelsen 2011 Turistundersøgelsen 2011 Indhold Baggrund og metode Profil på turisterne På besøg i København 5 6 11 Mobilapplikationen, sociale medier og video Benchmark med udvalgte europæiske byer 21 26 Turistinformationen

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

JULEGAVER 2013 300 KRONER. En oplevelsesfabrik drevet med hjertet

JULEGAVER 2013 300 KRONER. En oplevelsesfabrik drevet med hjertet JULEGAVER 2013 300 KRONER En oplevelsesfabrik drevet med hjertet BAD MED DOKTOR FISK FORKÆLELSE Prøv en helt anderledes spa-oplevelse, der er fantastisk for din hud. Sæt dig ned i et dejligt, 35 grader

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

nyt fra pensionist idræt

nyt fra pensionist idræt nyt fra pensionist idræt Nr. 1 2008 Kulturelle Vandreture i maj og juni 2008 Således ser der ud en sommerdag i Ishøj Strandpark. Vidste du for eksempel at: vand er nødvendig for al hjerneaktivitet og dermed

Læs mere

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Det nye VisitVesthimmerland Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Vi markedsfører Vesthimmerland, rådgiver og servicerer både gæster og turisterhverv Fordi turismen er af stor betydning

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Broderloge nr. 90 Morten Børup

Broderloge nr. 90 Morten Børup Broderloge nr. 90 Morten Børup Venskabsbesøg i Skanderborg fra broderloge nr. 75 Veritas, Fagernes i Norge i dagene d. 14. 15. og 16. september 2012 Programmet for besøget: Fredag: 1. Brødre og ledsagere

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Restaurant Pakhuskælderen Lobby Lobby

Restaurant Pakhuskælderen Lobby Lobby Lobby Lobby 71 Nyhavn Hotel ligger på hjørnet af Nyhavn og Københavns Havn, med udsigt over vandet, og Skuespilhuset som nærmeste nabo. Hvad end anledningen er for dit næste besøg i hjertet af København,

Læs mere

*halv pris børn. *Brunch buffet ( Mindre udvalg) *1 glas juice eller smoothie eller 1 glas øl pr person *Ubegrænset med isvand. *Velkomst cocktail

*halv pris børn. *Brunch buffet ( Mindre udvalg) *1 glas juice eller smoothie eller 1 glas øl pr person *Ubegrænset med isvand. *Velkomst cocktail Konfirmation Brunch Pakke 1 Pris pr person : kr.369.- *1 ekstra refill på velkomst drinken *Brunch buffet ( xl udvalg ) *Diverse kaffe *Samt Diverse juice *Smoothies og shakes i 1 time. *Alt andet er efter

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere