hamsa yoga studio yogalærer uddannelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "hamsa yoga studio yogalærer uddannelse 2009-2010"

Transkript

1 hamsa yoga studio yogalærer uddannelse

2 introduktion at undervise i yoga er for fedt. mange mennesker oplever, efter i nogen tid at have dyrket yoga, at de simpelt hen er ved at flyde over med gode ideer og oplevelser, som de har lyst til at dele med andre; og så er det tid til en yogalærer-uddannelse. det er intet mindre end en gave at formidle noget, der ligger ens hjerte nært men samtidig kan det også være udfordrende at give noget så delikat videre til andre. hvordan formidler man en følelse, en fornemmelse, en tanke og en stemning? hvordan får man det til at dreje sig om de andres proces og ikke ens egen? hvordan kan man få sine elever til at bage brownies? vi er rigtig glade for igen i år at tilbyde hamsa yoga studios yogalærer-uddannelse. vi glæder os til at føre vores unikke, hjerteorienteret tilgang til yoga videre til alle jer, der ønsker at gå dybere i jeres forståelse af yogaen og jer selv, og måske har en lille yogalærer gemt i maven. denne yogauddannelse er på landsplan en enestående mulighed. uddannelsen lever op til internationale standarder da vi som den eneste yogaskole i danmark er blevet anerkendt af yoga alliance som RYS (registered yoga school). vi håber på at kunne inspirere og uddanne yoga-undervisere af højeste kvalitet, for hvem glæde, humor, sikkerhed, grundighed og ærlighed er nøgle-begreber. hvem kan deltage? uddannelsen henvender sig til alle dem, der ønsker at fordybe sig i deres praksis, og minimum har lavet yoga i 2 år. du behøver ikke at ville være yoga-lærer dog er uddannelsen tilrettelagt mod dette og der vil være en del undervisnings øvelser. men hvis du bare har lyst til at udforske yogaen og udvide din forståelse af din yogapraksis og dig selv, så er du også velkommen på uddannelsen. hvad kan man efter uddannelsen? du vil blive undervist af højt kvalificerede lærere, der vil give dig et godt fundament for alle facetter af det at tilrettelægge og undervise en yogaklasse på niveau 1. du vil få en grundig teoretisk og praktisk gennemgang af filosofien bag yoga, meditation, åndedrætsteknikker, gå i dybden med en masse stillinger og udvikle et godt kendskab til den anatomi og fysiologi, der er relevant for yogastillingerne. således vil du ikke bare kunne asana delen, men samtidig også have en god baggrundsviden, der giver den nødvendige ballast for at kunne lede en fantastisk klasse.

3 praktiske oplysninger uddannelsen er baseret på, at man tager alle moduler inden for et år hvilket også gør, at prisen er så lav. Vi tillader kun et fravær på 10 timer. hvis der er hele moduler/kurser, man mangler, er det er dog mulig mod betaling 1 at tage disse på uddannelsen året efter; og herefter ophører eksamens retten. hvis man på forhånd ved, at man skal være væk længere tid, men gerne vil i gang så er der mulighed for at prøve at ansøge alligevel og der vil muligvis ydes dispensation (husk at oplys det i ansøgningsskemaet). pris og betaling uddannelsen er et helt forløb, der indeholder alt undervisning beskrevet her, og prisen er kr. ved ansøgning betales kr (refunderes kun hvis man ikke bliver optaget); ved optagelse betales kr og resten kr senest d. 1.sept alt betales via hjemmesiden ifølge de regler som er sat op der. hvis man ønsker at betale den sidste del i rater så oplys det i ansøgningsskemaet, så vi kan snakke om det. ansøgning der er ansøgningsfrist den 15. Juni; og den 1 juli vil i få at vide om i er optaget. senest den 1. august skal vi have modtaget den første rate på kr. modtages denne betaling ikke rettidig vil vi give pladsen til en anden. beskrivelse af uddannelsen hamsa yoga studio er den eneste yoga skole i danmark der er anerkendt af den amerikanske yoga alliance, der er verdens største yoga forbund. vores undervisere er yogaalliance på 200RYT eller E- RYT500 niveau. udover det har vi allieret os med en fysioterapeut der selv er uddannet yogalærer. moduler er 15 timer over en weekend: fredag 18-21; lørdag og søndag & hvert modul vil have et hovedtema og et eller flere sekundære temaer f.eks. chanting, yoga for gravide, ernæring eller lignende. modulerne er en blanding af teori og praksis, og der vil være omkring siders læsning og ca.10 timers forberedelse til hver weekend. kursusforløb er et modul, der kræver en del læsning og derfor er spredt ud over et nogle uger - enten 6 gange 2 timer eller 4 gange 3 timer og vil foregå enten om morgenen eller aftenen. 1 moduler og kurser der tages det efterfølgende år koster 2100 kr. pr. modul og 1600 kr. pr. kursus.

4 immersion i påsken vil der være en fordybende workshop (immersion) der bringer undervisningsmetode og teknik på banen. der vil blive rig mulighed for at afprøve undervisningsteknikker og undervise hinanden. retreat at rejse væk har altid været betragtet som en essentiel del af personlig udvikling. en retreat bringer dig ud af dine vante omgivelser og ind i en ny kontekst. retreatens beskyttede atmosfærer giver grobund for processer, der normalt er vanskelige i vores dagligdag. konkret behøver du ikke tænke på forpligtelser, aftaler eller arbejde, og herved frigives en masse energi, som kan dirigeres over på yoga og transformation eller hygge. derfor har vi valgt, at der skal indgå en 3 dages retreat med 15 timers yoga, som en del af uddannelsen. enetimer der vil være 2 enetimer a 60 min inkluderet i uddannelsen. det er vigtigt, at man prøver, hvad det vil sige at blive undervist individuelt med fokus på særlig udfordrende områder for en. timerne kan også bruges til mere samtale prægede sessioner, hvor man fokusere på blokeringer; undervisnings udfordringerne eller andet af mere følelsesmæssig karakter, der måtte have direkte relation til uddannelsen. vi foreslår, at man tager timerne med forskellige undervisere. Selvstudie hjemmepraksis og dagbogsskrivning vil være en del af uddannelsen og i vil blive sat i gang med dette fra starten. det er vigtigt at følge sin egen udvikling og hvordan det påvirker en at arbejde med krop, sind og hjertet forløbet igennem. yogaklasser vi kræver at man kommer til mindst 40 klasser i hamsa gennem uddannelsesforløbet 2. hver klasse skal registreres på dagbogs form og der skal skrives en kort note om hver klasse til egen brug. desuden er det et krav, at man tager mindst 4 yoga klasser uden for hamsa yoga studio med mindst 2 forskellige undervisere og forskellige stilarter. Disse 4 klasser skal ganske kort beskrives ved i skema form at fremhæve gode og mindre hensigtsmæssige ting i undervisningen. dette skal afleveres. observationsklasser i vil skulle observere 2 klasser med henblik på undervisnings teknik. efter klassen vil vi bruge en halv times tid på at gennemgå klassen. det vil give jer en god mulighed for efterfølgende at diskutere med underviseren overvejelser ved undervisningen og specifikke situationer der giver anledning til spørgsmål. 2 de 40 yoga klasser er inkluderet i prisen og svarer til en per uge i forløbet. Det er vigtigt at holde sin egen praksis og læringsproces i gang og derfor er det et krav at disse skal tages. Sker dette ikke risikerer man at man ikke bliver indstillet til eksamen.

5 eksamen vil bestå af en praktisk prøve hvor man tilrettelægger en klasse og underviser dele eller hele klassen og får feedback på klassen. Yderligere skal der skrives en opgave (essay/paper på max 5 sider) over et emne, som vi giver jer. alle dele samt de afleveringsopgaver der er undervejs vil udgøre en del af bedømmelsen. der vil være en ekstern underviser som censor på eksamen. moduler modul 1 begynd rejsen sept strukturen, intentionen og tilgangen til uddannelsen vil blive gennemgået. der vil blive brugt en del tid på at lave yoga og lære hinanden at kende, samt finde frem til vores personlige og vores kollektive forventninger til uddannelsen. i fællesskab vil vi sætte en intention for uddannelsen og begynde dagbogsskrivningen sammen. der vil også blive taget hul på anatomien og fysiologien. modul 2 find dit ståsted 2-4 okt dette er modulet for de stående stillinger. her forklares alle de stående stillinger i detaljer. der lægges vægt på at forklare og afprøve den overordnede effekt, som opnås ved at praktisere disse stillinger samt den yogaspecifikke anatomi, som knytter sig til dem. som sekundært emne vil der være fokus på kreative sekvenser af de stående stillinger i form af vinyasa yoga. modul 3 vend dig indad 30 okt-1 nov dette modul vil vi gå i dybden med foroverbøjninger og vi vil gennemgå og forklare de foroverbøjninger, som vi har valgt ud som niveau 1 stillinger. der lægges vægt på at forklare og afprøve den overordnede effekt, som opnås ved at praktisere disse stillinger samt den yogaspecifikke anatomi, som knytter sig til dem. som sekundært emne vil dette modul indeholde en session af restorativ og terapeutisk yoga. modul 4 harmoni og udrensning nov i denne weekend vil vi fokusere på siddende, liggende og drejede stillinger. det er en bred vifte af stillinger og nogle af dem vil være gengangere men med nyt fokus på den overordnede effekt, som opnås ved at praktisere disse stillinger samt den yogaspecifikke anatomi og biomekanik, som knytter sig til dem. som sekundært emne vil vi på dette modul give fokus til kost og ernæring samt yogastillingernes udrensende effekt.

6 modul 5 begyndelsen på forvandling 8-10 jan dette er modulet for hofteåbnende stillinger, en del stillinger har vi allerede været igennem, men der vil blive lagt vægt på at forklare og afprøve den overordnede effekt specifikt som hofteåbnere, der opnås ved at praktisere disse stillinger samt den yogaspecifikke anatomi og biomekanik, som knytter sig til dem. som sekundært emne fokuseres der på stillingernes følelsesforløsende effekt, samt yoga og graviditet. modul 6 åben dit hjerte 5-7 feb dette er modulet for bagoverbøjninger. her forklares alle de bagoverbøjninger, som kan bruges på niveau 1. der lægges vægt på at forklare og afprøve den overordnede effekt, som opnås ved at praktisere disse stillinger samt den yogaspecifikke anatomi og biomekanik, som knytter sig til dem. som sekundært emne vil vi introducere andre af yogaens hjerteåbnende teknikker så som mantra sang og chants. modul 7 vend op og ned på alt 5-7 marts så er vi nået til omvendte stillinger og arm-balance stillinger. her forklares alle disse stillinger, som kan bruges på niveau 1. vi vil praktisere alle disse stillinger samt den yogaspecifikke anatomi og biomekanik som knytter sig til dem. som sekundært emne vil vi fokusere på andre yogarelaterede teknikker så som ayurveda, kriyas, bandhas og massage. påske immersion Undervisningsteknik 1-5 april hamsa yoga studios undervisere vil over en 4 dages periode gennemgå alle aspekter af at undervise i yoga. der vil blive lagt vægt på, hvordan man tilrettelægger en yogaklasse, således at der er sammenhæng og harmoni mellem stillingerne og den grundide for klassen, som man har formuleret. der vil være vægt på praktisk træning og kunsten at undervise verbalt og ikke visuelt, således at man kan være tilstede i klassen og ikke udføre sin egen yoga, mens man underviser. modulet indeholder de etiske og moralske vejledninger, som er opstået og udviklet over tid samt teknikker til at opøve den rette attitude og nærvær for en underviser. retreat at give slip og blive stille 29 april-2 maj vi tager væk og glemmer alt om at undervise. en 3 dages immersion i dig selv og din yoga. vi vil holde en stilledag, give plads til samtale men mest af alt er det din mulighed for igen at gå dybt i din egen yoga uden at tænke på at skulle præstere. modul 8 målet er nået maj det sidste modul vil være en summering af alt, hvad der er blevet undervist i over de forgange måneder. der vil yderligere være et Q&A delmodul, men resten af weekenden vil gå med at øve sig i at

7 undervise i praksis. Man vil komme til at tilrettelægge alle dele af en klasse (intro; opvarmning; etc.) og undervise flere af delene. Modul eks. fredag 18-18:30 velkomst og tilbageblik på forrige modul lørdag 18:30-21:00 masterclass - stående stillinger samt afsluttende meditation 10:00-11:00 general introduktion til stående stillinger og deres effekt;hvad er en stående stilling; deres effekt; hvor ligger de godt i sekvensen; forbehold og terapeutisk virkning 11:00-13:00 yoga specifik anatomy for stående stillinger, teori i praksis via yoga i små grupper 13:00-15:00 frokost 15:00-17:30 gennemgang af stående stillinger; gennemgang af teori og stillingerne øves samt forskelligheder vises på hinanden 17:30-18:00 opsummering af dagen søndag 10:00-11:00 kreative sekvenser - vinyasa stil 11:00-13:00 gennemgang af stående stillinger; 1/2 time per stilling; gennemgang af teori og stillingerne øves samt forskelligheder vises på hinanden 13:00-15:00 frokost 15:00-16:30 gennemgang af stående stillinger; 1/2 time per stilling; gennemgang af teori og og stillingerne øves samt forskelligheder vises på hinanden 16:30-17:30 vinyasa klasse 17:30-18:00 opsummering af modul; kort evaluering (Q&A) læsevejledning til næste modul

8 kurser kurser anatomi/fysiologi september 2009 der vil blive givet en introduktion anatomien der indeholder gennemgang af de større muskler, posturale og glattemuskler samt de forskellige fibre og deres arbejde. vi vil komme ind på nervesystemet, hjertekar systemet og lymfesystemet, organerne og deres placering og lidt grundfunktioner. samt slutte af med det endokrine system. dette vil give en god grundviden som ballast når vi går igang med at undervise. kursus Filosofi oktober 2009 du vil blive givet en grundig introduktion til yoga filosofien og kigge på forskellige grene af yoga, samt se på deres syn på virkeligheden og på yogateknikkernes formål. vi vil gennemgå den historiske udvikling af yogatraditionen, og kigge nærmere på nogle af de vigtigste skoler, samt læse de allermest centrale tekster. du vil lære om klassisk yoga, klassisk samkhya, advaita vedanta, samt hatha yoga traditionen. teksterne som vi vil læse (eller læse uddrag fra) er: Veda erne, Upanisad erne, Bhagavad Gita, Yogasutra samt Hathayogapradipika. kursus 3 Meditation marts 2010 du vil blive undervist i flere forskellige meditationsteknikker, og undervisningen vil både være praktisk og teoretisk. målet med kurset er at få kendskab til teknikkerne, således at de kan bruges i egen praksis og introduceres i en undervisningstime. dette modul vil også indeholde anatomi og fysiologi, der er vigtig for forståelsen af de kropslige dele af meditation såsom gennemgang af nervesystemet og hjernen samt bevidsthedens og den spirituelle krops anatomi. kursus 4 pranyama april 2010 dette er et praktisk kursus, hvor du 4-6 morgener over 2 uger vil blive introduceret til og guidet i en bred vifte af de klassiske vejrtrækningsteknikker. herefter vil du være i stand til at inddrage pranayama i din egen praksis og undervise i de basale vejtrækningsteknikker. dette kursus vil også indeholde områdespecifik anatomi og fysiologi vigtig for den fysiske forståelse af respiration samt en gennemgang af nadi er, prana og vayu læren.

9 pensum foreløbig pensumliste 2009/2010 (endelig liste vil blive sent når du er optaget) obligatorisk læsestof: Anusara teacher training manual by John Friend Light on yoga by B.K.S. Iyengar Iyengar yoga (in danish) by Anette Lind Dyrbye Living your Yoga by Judith Lasater Hathayogapradipika any translation Yoga Sutra translation by George Feuerstein Yoga mind, body and spirit by Donna Farhi Bhagavad Gita translation by Stephen Mitchell dele af bogen Awakening the spine by Vanda Scaravelli 30 essential yoga poses by Judith lasater Jivamukti yoga by Sharon Ganon og David Life Yoga Body Buddah Mind by Cyndi Lee Anatomy of hatha yoga by Coutler andet relevant litteratur A Path With Heart by Jack Kornfield The hearth of meditation by Swami durgananda Light on Pranayama by B.K.S Iyengar The Breathing Book by Donna Farhi.

10 uddannelsesplan (forbehold for ændringer) september M1 K1 K1 K1 K1 oktober M2 K2 K2 K2 K2 M3 november M4 december 2010 januar M5 februar M6 marts K4 april immersion M7 K3 K3 K3 K3 retreat maj retreat M8 juni e M moduler fredag kl.18-21; lørdag og søndag kl & kl K1 anatomi 4 aftener K2 filosofi 4 tirsdage kl K3 meditation 4 tirsdage kl K4 pranayama 5 morgener kl. 7-9 e eksamen alle er tilstede i en 1/2-1 dag for at undervise hinanden

yogalærer uddannelse 2008-2009

yogalærer uddannelse 2008-2009 hamsa yoga studio yogalærer uddannelse 2008-2009 introduktion At undervise i noget man nærer dyb respekt for, er noget af det største, man kan give videre til andre. Det er en gave at formidle noget, der

Læs mere

introduktion 1 moduler og kurser der tages det efterfølgende år koster 2.100 dkk pr. modul og 1600 dkk pr. kursus.

introduktion 1 moduler og kurser der tages det efterfølgende år koster 2.100 dkk pr. modul og 1600 dkk pr. kursus. introduktion Det er for fedt at undervise yoga. Mange yogier oplever, at de simpelt hen er ved at flyde over med gode ideer og oplevelser, som de har lyst til at dele med andre, og så er det tid til en

Læs mere

Intuitiv yogalæreruddannelse

Intuitiv yogalæreruddannelse 200 timers Yoga Alliance godkendt Intuitiv yogalæreruddannelse opstart 18. september 2015 udbydes af Kira Løve, E-RYT500 indehaver af my yoga studio Charlottenlund Fordyb dig i yogaen og bliv uddannet

Læs mere

Intuitiv yogalæreruddannelse

Intuitiv yogalæreruddannelse 200 timers Yoga Alliance godkendt Intuitiv yogalæreruddannelse Opstart 19. og 26. september 2014 udbydes af Kira Løve, E-RYT500, my yoga studio, Charlottenlund Uddannelsesindhold Curriculum Yoga-teknik

Læs mere

Intuitiv yogalæreruddannelse

Intuitiv yogalæreruddannelse 200 timers Yoga Alliance godkendt Intuitiv yogalæreruddannelse opstart 18. september 2015 udbydes af Kira Løve, E-RYT500 indehaver af my yoga studio Charlottenlund Fordyb dig i yogaen og bliv uddannet

Læs mere

Weekendmoduler (14-16. juni & 28-30. juni): - Fredag 14.00 21.00 - Lørdag 10.00 18.00 - Søndag 10.00 18.00. Ugen (8.-14. juli): - Dagligt 08.00 18.

Weekendmoduler (14-16. juni & 28-30. juni): - Fredag 14.00 21.00 - Lørdag 10.00 18.00 - Søndag 10.00 18.00. Ugen (8.-14. juli): - Dagligt 08.00 18. Introduktion: Vi har igennem flere år brygget på ideen om at lave en kortere vinyasa-orienteret yogalæreruddannelse, og nu hvor Hamsa Yoga Studio har åbnet et nyt center i Aarhus, er tiden inde til at

Læs mere

KURSET: PRAKSIS: copyright all rights reserved hamsa yoga studio

KURSET: PRAKSIS: copyright all rights reserved hamsa yoga studio KURSET: Teknik bliver til kunst når den udvider ens potentiale. På Hamsa Yoga Studio er det ultimative mål med teknik er at forøge effekten af yogaen, så som stress reduktion, forbedret søvnkvalitet og

Læs mere

Intuitiv yogalæreruddannelse

Intuitiv yogalæreruddannelse 200 timers Yoga Alliance godkendt Intuitiv yogalæreruddannelse Opstart 30. september (11 weekender i Charlottenlund) 11. januar 2018 (24 torsdage i Charlottenlund) udbydes af Kira Løve, E-RYT500 indehaver

Læs mere

Intuitiv yogalæreruddannelse

Intuitiv yogalæreruddannelse 200 timers Yoga Alliance godkendt Intuitiv yogalæreruddannelse Opstart 30. september (11 weekender i Charlottenlund) 7. oktober (11 weekender i Odense) 11. januar 2018 (24 torsdage i Charlottenlund) udbydes

Læs mere

copenhagen AYURVEDA & YOGA 50-TIMERS KURSUS

copenhagen AYURVEDA & YOGA 50-TIMERS KURSUS copenhagen AYURVEDA & YOGA 50-TIMERS KURSUS HAMSA YOGA STUDIO / KØBENHAVN CITY DATO: 10. JANUAR - 05. MARTS 2017 MED SOHAM JOHANSEN & KATHINKA SØNDERGAARD FIND INFO & ANSØGNINGSSKEMA PÅ HAMSAYOGA.DK UDDANNELSENS

Læs mere

UNDERVISNING FRA HJERTET Sekvensering og undervisningsmetodik

UNDERVISNING FRA HJERTET Sekvensering og undervisningsmetodik UNDERVISNING FRA HJERTET Sekvensering og undervisningsmetodik 50 timers kursus for yogalærere BESKRIVELSE Undervisning fra hjertet betyder at være dybt forankret i hjertets visdom og have åbenhed overfor

Læs mere

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Ønsker du et forløb med udvikling af egen yogapraksis. Blive i stand til at undervise i yoga

Læs mere

UDDANNELSENS INDHOLD:

UDDANNELSENS INDHOLD: UDDANNELSENS INDHOLD: På Hamsas 100-timers basisuddannelse ønsker vi at give deltagerne de fundamentale redskaber til at undervise sikre og effektfulde yogaklasser på niveau 1. Selvom uddannelsen selvfølgelig

Læs mere

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 3.

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 3. Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 3. marts 2016 Ønsker du et forløb med udvikling af egen yogapraksis. Blive

Læs mere

100-TIMERS BASIS-YOGALÆRERUDDANNELSE

100-TIMERS BASIS-YOGALÆRERUDDANNELSE 100-TIMERS BASIS-YOGALÆRERUDDANNELSE AARHUS C // SOMMER 2014 Datoer: 13-15. & 27-29. juni samt 7-13. juli Eksamen: 15-17. august Uddannelsens indhold: Der er mange skønne yogasystemer, og der findes hverken

Læs mere

På uddannelsen ønsker vi at videregive et redskab, som kan gavne alle, der ønsker at opleve mere ro og nærvær i mødet med sig selv - og verden.

På uddannelsen ønsker vi at videregive et redskab, som kan gavne alle, der ønsker at opleve mere ro og nærvær i mødet med sig selv - og verden. INDHOLD Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi udbyder denne 60 timers uddannelse i RESTORATIV YOGA - for yogalærere og behandlere. Uddannelsen varer 10 uger og næste gang er den 15. september - 26.

Læs mere

YOGATEKNIK 50-TIMERS TEMAUDDANNELSE. Foråret 2015. Datoer: 1.- 3. maj & 28.- 31. maj. Sted: Hamsa Yoga Studio Mejlgade 50A 8000 Aarhus C

YOGATEKNIK 50-TIMERS TEMAUDDANNELSE. Foråret 2015. Datoer: 1.- 3. maj & 28.- 31. maj. Sted: Hamsa Yoga Studio Mejlgade 50A 8000 Aarhus C YOGATEKNIK 50-TIMERS TEMAUDDANNELSE Foråret 2015 Datoer: 1.- 3. maj & 28.- 31. maj Sted: Hamsa Yoga Studio Mejlgade 50A 8000 Aarhus C Pris: 6.500 dkk. Uddannelsens indhold: Teknik for teknikkens skyld

Læs mere

YOGALÆRERUDDANNELSE BASIS UDDANNELSE 1. WEEKEND: D. 12. - 14. JUNI 2. WEEKEND: D. 26. - 28. JUNI INTENSIV UGE: D. 6. - 12. JULI PRIS 12.000 KR.

YOGALÆRERUDDANNELSE BASIS UDDANNELSE 1. WEEKEND: D. 12. - 14. JUNI 2. WEEKEND: D. 26. - 28. JUNI INTENSIV UGE: D. 6. - 12. JULI PRIS 12.000 KR. YOGALÆRERUDDANNELSE BASIS UDDANNELSE 1. WEEKEND: D. 12. - 14. JUNI 2. WEEKEND: D. 26. - 28. JUNI INTENSIV UGE: D. 6. - 12. JULI PRIS 12.000 KR. 100 TIMERS BASIS YOGALÆRERUDDANNELSE SOMMER 2015 HOS HAMSA

Læs mere

Ønsker du at undervise i yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum.

Ønsker du at undervise i yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Ønsker du at undervise i yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Ønsker du et forløb med udvikling af egen yogapraksis. Blive i stand til at undervise i yoga Udvikle

Læs mere

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE JANUAR/FEBRUAR 2019

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE JANUAR/FEBRUAR 2019 Januar/februar 2019 København Undervisere: Simon Krohn Charlotte Nielsen Lokaler, tilmelding & spørgsmål: NOR: nordic health house Hejrevej 30, 3. sal 2400 København NV +45 23 92 19 01 info@nor.house UDDANNELSENS

Læs mere

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE. Januar/februar 2018 København

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE. Januar/februar 2018 København 100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE Januar/februar 2018 København Undervisere: Simon Krohn, Soham Johansen og Charlotte Nielsen Lokaler, tilmelding & spørgsmål: NOR: nordic health house Hejrevej 30, 5. sal

Læs mere

UDDANNELSENS INDHOLD:

UDDANNELSENS INDHOLD: UDDANNELSENS INDHOLD: Ifølge sagn og fortællinger blev yoga oprindeligt givet til mennesket som en gave fra Shiva. Denne gave kunne hjælpe mennesket til at finde vitaliltet, visdom, fred og heling. Dette

Læs mere

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE SEPTEMBER/OKTOBER 2018

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE SEPTEMBER/OKTOBER 2018 September/oktober 2018 København Undervisere: Simon Krohn Charlotte Nielsen Lokaler, tilmelding & spørgsmål: NOR: nordic health house Hejrevej 30, 3. sal 2400 København NV +45 23 92 19 01 info@nor.house

Læs mere

LILLE YOGAHUS KIDS TEACHER TRAINING

LILLE YOGAHUS KIDS TEACHER TRAINING While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about... Velkommen til vores Børneyogalærer uddannelse, som er skabt i et unikt samarbejde af dedikerede og dygtige

Læs mere

INFORMATION OM ANSØGNING TIL 100 TIMERS BASIS- YOGALÆRERUDDANNELSE

INFORMATION OM ANSØGNING TIL 100 TIMERS BASIS- YOGALÆRERUDDANNELSE INFORMATION OM ANSØGNING TIL 100 TIMERS BASIS- YOGALÆRERUDDANNELSE Før du ansøger: Yoga kan være mange ting. Der er mange stilarter og endnu flere måder at undervise yoga. Hvis du overvejer at uddanne

Læs mere

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse introduktion I efteråret 2014 har vi hos prana yoga shala komprimeret vores populære 200-timers Yoga Alliance-godkendte uddannelse, så du på 4 ½ måned kan blive certificeret yogalærer. Vi tilbyder en grundig,

Læs mere

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse introduktion forår 2014 introduktion Hos prana yoga shala får du en grundig, hands-on uddannelse som yogalærer. Uddannelsen har både weekender med anatomi, filosofi og undervisningsmetodik på programmet,

Læs mere

LILLE YOGAHUS KIDS TEACHER TRAINING

LILLE YOGAHUS KIDS TEACHER TRAINING While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about... Velkommen til vores Børneyogalærer uddannelse, som er skabt i et unikt samarbejde af dedikerede og dygtige

Læs mere

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse introduktion forår 2015 introduktion Til foråret 2015 kan du endnu engang deltage i prana yoga shalas populære 200-timers Yoga Alliance-godkendte uddannelse, hvor du på under et halvt år kan blive certificeret

Læs mere

KURSET: PRAKSIS: DATOER & TIDER:

KURSET: PRAKSIS: DATOER & TIDER: KURSET: Ifølge sagn og fortællinger blev yoga oprindeligt givet mennesket som en gave af Shiva. Denne gave kunne hjælpe en til at finde visdom, fred, heling. Dette finder vi især sandt for restorativ yoga.

Læs mere

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 18.

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 18. Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Næste hold start 18. august 2017 Ønsker du et forløb med udvikling af egen yogapraksis. Blive

Læs mere

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE MARTS/APRIL 2019

100-TIMERS YOGALÆRERUDDANNELSE MARTS/APRIL 2019 Marts/april 2019 København Undervisere: Simon Krohn Charlotte Nielsen Lokaler, tilmelding & spørgsmål: NOR: nordic health house Hejrevej 30, 3. sal 2400 København NV +45 23 92 19 01 info@nor.house UDDANNELSENS

Læs mere

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse introduktion forår 2016 introduktion Fra slutningen af februar 2016 tilbyder vi hos prana yoga shala for sjette gang vores populære 200-timers Yoga Alliance-godkendte uddannelse, hvor du på cirka et halvt

Læs mere

BASIS YOGALÆRERUDDANNELSE

BASIS YOGALÆRERUDDANNELSE copenhagen BASIS YOGALÆRERUDDANNELSE 100-TIMERS UDDANNELSE HAMSA YOGA STUDIO / KØBENHAVN CITY DATO: 03. FEBRUAR - 19. MARTS 2017 MED SOHAM JOHANSEN & SIMON KROHN FIND INFO & ANSØGNINGSSKEMA PÅ HAMSAYOGA.DK

Læs mere

Hamsa Yoga Studio`s. Basis co p y r i g h t H a m s a Yog a S t udi o Foråret 2019 København K

Hamsa Yoga Studio`s. Basis co p y r i g h t H a m s a Yog a S t udi o Foråret 2019 København K Basis yogalæreruddannelse Foråret 2019 København K @ co p y r i g h t H a m s a Yog a S t udi o 2019 Hamsa Yoga Studio`s UDDANNELSENS INDHOLD På Hamsas basisuddannelse ønsker vi at give deltagerne de fundamentale

Læs mere

Uddannelsens grundtanke er det læringssyn, menneskesyn og hestesyn, der ligger bag alt, hvad Courage (udbyder af HEALfacilitator) står for.

Uddannelsens grundtanke er det læringssyn, menneskesyn og hestesyn, der ligger bag alt, hvad Courage (udbyder af HEALfacilitator) står for. Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator Vi ønsker at udbrede viden og kompetencer om hestes evne til udvikling af mennesker. HEALfacilitator er en vidensbaseret facilitatoruddannelse, der sætter dig

Læs mere

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne INSTRUKTØR UDDANNELSE i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne GENERELT Hvem bør deltage? Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine personlige og professionelle

Læs mere

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen AFREJSE : 13. - 21. marts 2016 og november 2016 (datoer på vej) - 9 dage DKK 15.900 YOGARETREAT

Læs mere

L oka l er, t i l m el d i n g & sp ø rgsm å l : NO R: n ord i c h ea l t h h o u se Hejreve j 3 0, 3. sa l. A u g u st / septe mber 2019 Kø b e nhavn

L oka l er, t i l m el d i n g & sp ø rgsm å l : NO R: n ord i c h ea l t h h o u se Hejreve j 3 0, 3. sa l. A u g u st / septe mber 2019 Kø b e nhavn 100- T I M E R S Y O G A L Æ R E R U D D A N N E L S E A U G U S T / S E P T E M B E R 2019 A u g u st / septe mber 2019 Kø b e nhavn U n d er v isere: S i m o n Kro hn C h a r l o tte Nie lsen L oka l

Læs mere

Mindjuice Speakeruddannelse

Mindjuice Speakeruddannelse Mindjuice Speakeruddannelse Vi har længe haft en drøm om at skabe en helt særlig uddannelse i gennemslagskraft. Efter mange års erfaringer med og viden om det menneskelige potentiale er det nu endelig

Læs mere

Vi starter vores dag i fællesskab - hvor vi alle er med til at sætte intentionerne for, at vi sammen gør vores yogadag, til den bedste dag.

Vi starter vores dag i fællesskab - hvor vi alle er med til at sætte intentionerne for, at vi sammen gør vores yogadag, til den bedste dag. Mindful Yogadag i Fredericia Idrætscenter Holdbeskrivelser. Yoga & Meditation for alle Ved Tina Blomstergren Vi starter vores dag i fællesskab - hvor vi alle er med til at sætte intentionerne for, at vi

Læs mere

OVERSIGT MODUL 1 - Fundament Styrke, selvtillid, tro på sig selv. Forståelse, indsigt, accept og kærlighed til sig selv. Grundlæggende modul.

OVERSIGT MODUL 1 - Fundament Styrke, selvtillid, tro på sig selv. Forståelse, indsigt, accept og kærlighed til sig selv. Grundlæggende modul. FAG Yoga FAGFORMÅL (OVERORDNET) Gennem yogaundervisning med fokus på relevante temaer vil eleverne arbejde med deres forhold til sig selv, andre og det omkringliggende samfund. De vil arbejde med deres

Læs mere

Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator

Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator En vidensbaseret facilitatoruddannelse, der sætter dig i stand til at facilitere udvikling og læreprocesser med heste for både voksne og børn. Som eksamineret

Læs mere

Yogafestival 2018, beskrivelser af hold.

Yogafestival 2018, beskrivelser af hold. Yogafestival 2018, beskrivelser af hold. Morgen meditation for ALLE Ved Tina Blomstergren Stop op og lyt til øjeblikket og dig selv. Du vil både blive guidet og inviteret til stilhed. Vi samles alle sammen

Læs mere

2 0 0 t i m e r s yogauddannelse Prana Flow. De 5 Elementer. af charlotte bruun

2 0 0 t i m e r s yogauddannelse Prana Flow. De 5 Elementer. af charlotte bruun 2 0 0 t i m e r s yogauddannelse Prana Flow De 5 Elementer af charlotte bruun Alt i naturen består af fem grundlæggende elementer: Jord Jord er vores anker, grounding hvor vi (gen)finder trygheden i os

Læs mere

Wellness og yoga retreat

Wellness og yoga retreat Wellness og yoga retreat Ønsker du inspiration og energi til at leve sundere, både fysisk og mentalt? Er det tid til at fokusere på dig selv? Så glæd dig til oktober, hvor Line Friis afholder et eksklusivt

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

Face-it terapeut Skolen

Face-it terapeut Skolen F LIVING Bliv certificeret Face-iT-terapist Face-it terapeut Skolen Det seriøse valg for dig der vil videre. - Dette er en holistisk efteruddannelse der gør en forskel. - Ønsker du personlig udvikling

Læs mere

Mindfulness kursus en mere mindful hverdag. - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget.

Mindfulness kursus en mere mindful hverdag. - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget. Mindfulness kursus en mere mindful hverdag - Erfaringer med 3 dag og 1 døgninstitution i Gentofte kommune. 100 ansatte og 80 børn har deltaget. Kære læser I materialet kan du læse om kurset i Gentofte

Læs mere

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk Horse in Harmony Uddannelse Hvorfor denne uddannelse? Denne uddannelse er blevet udviklet i harmoni med min vision om at gøre verden til et bedre sted at være for heste og deres mennesker. Jeg ønsker at

Læs mere

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen.

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen. SPIRITUEL UDDANNELSE til dig der vil udfolde din sjæls energi til dig der vil skabe et lyst og let liv i kærlighed til dig der vil leve i endnu mere lys og glæde 2015 Spirituel Uddannelse er stedet, hvor

Læs mere

M I N D F U L N E S S C H A L L E N G E

M I N D F U L N E S S C H A L L E N G E Guide 8 11/11-18/11 2015 UGENS FOKUS: Accept Denne uge laver du igen 45 min. daglig træning og vælger mellem enten Mindfulness-meditation eller Yoga. Det er op til dig, om du vil bruge lydfil, video eller

Læs mere

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk Horse in Harmony Uddannelse Hvorfor denne uddannelse? Denne uddannelse er blevet udviklet i harmoni med min vision om at gøre verden til et bedre sted at være for heste og deres mennesker. Jeg ønsker at

Læs mere

Note fra forfatteren

Note fra forfatteren Note fra forfatteren Vejen til oplysning Denne bog er baseret på uddrag af forskellige kurser jeg har undervist, samt informationer jeg har modtaget fra Mestrene, for at tilvejebringe instruktion i selv-oplysningsprocessen.

Læs mere

Skal du til at studere en alternativ uddannelse, hvor du kan hjælpe andre med at få det bedre?

Skal du til at studere en alternativ uddannelse, hvor du kan hjælpe andre med at få det bedre? S.M.B.A. Juni 2018 Skal du til at studere en alternativ uddannelse, hvor du kan hjælpe andre med at få det bedre? - I så fald vil du få brug for et grundigt kursus i Anatomi, fysiologi og sygdomslære af

Læs mere

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ LÆR UNGE AT FINDE DEN INDRE RO KURSUSCENTER BROGAARDEN APRIL/MAJ 2014 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ Lær

Læs mere

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk Horse in Harmony Uddannelse Hvorfor denne uddannelse? Denne uddannelse er blevet udviklet i harmoni med min vision om at gøre verden til et bedre sted at være for heste og deres mennesker. Jeg ønsker at

Læs mere

- INTRODUKTION TIL YIN YOGA - INTRODUKTION TIL YOGA FILOSOFI

- INTRODUKTION TIL YIN YOGA - INTRODUKTION TIL YOGA FILOSOFI INTRODUKTION TIL YIN YOGA - INTRODUKTION TIL YIN YOGA - INTRODUKTION TIL YOGA FILOSOFI Lill Palmblad Tid Til Ro Erhvervspsykolog, yoga- og mindfulnessinstruktør Stille, indadvendt, dybt Udfordrende på

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

Firmayoga. Simone Vendelbo. Ro Yoga, Silkeborg. Ro Yoga, Silkeborg - royoga.dk - Side 1 af 5

Firmayoga. Simone Vendelbo. Ro Yoga, Silkeborg.   Ro Yoga, Silkeborg - royoga.dk - Side 1 af 5 Firmayoga Simone Vendelbo Ro Yoga, Silkeborg www.royoga.dk Ro Yoga, Silkeborg - royoga.dk - Side 1 af 5 Hvorfor firmayoga? Omend yoga og meditation har været dyrket i Østen i over 3000 år, så er det i

Læs mere

Teori U - Uddannelsen

Teori U - Uddannelsen Teori U - Uddannelsen Teori U Akademiet - frisætter mennesker, forløser energi og skaber transformativ udvikling! Det er i livet og i hverdagen, det skal gøre en forskel! Teori U - Uddannelsen - deep diving!

Læs mere

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år Amager d. 11.02.2011 Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år En unik mulighed for at kombinere Gendai Reiki-Trin 1 med intens personlig udvikling i en fast gruppe

Læs mere

Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse

Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse Professionel coaching og coaching som ledelsesværktøj ICF godkendt coaching uddannelse Coaching som ledelsesværktøj Coaching er en anerkendt metode med effektive værktøjer til at udvikle medarbejdere og

Læs mere

>HUSET I CENTRUM< Healerskolen i Sønderjylland

>HUSET I CENTRUM< Healerskolen i Sønderjylland >HUSET I CENTRUM< Healerskolen i Sønderjylland Åndsvidenskab Clairvoyance Terapi og Foredrag Esoterisk Healing Filosofi Psykologi og Sociologi Healeruddannelse trin 1-21 DEN nye tids HEALERE Telefon 7461

Læs mere

Zoneterapiskolen - Et naturligt valg af uddannelse

Zoneterapiskolen - Et naturligt valg af uddannelse Zoneterapiskolen - Et naturligt valg af uddannelse EN UDDANNELSE MED FREMTID I Zoneterapiskolen Logos tilbyder FDZ zoneterapeutuddannelsen. Zoneterapeutskolen Logos ligger i Århus midtby, Guldsmedgade

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2014 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater

Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater Opnå mindre stress og bedre resultater med mentaltræning Styr dine tanker, så de ikke styrer dig Vi befinder os i en verden, hvor næsten alt drejer sig

Læs mere

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse

Prana Yoga Shala s yogalæreruddannelse introduktion efterår 2017 introduktion Fra starten af november 2017 tilbyder vi hos prana yoga shala for ottende gang vores populære 200-timers Yoga Alliance-godkendte uddannelse, hvor du på cirka et halvt

Læs mere

- målet er: at lære deltagerne at kunne være på i en ukendt og evt. pressset situation med kort varsel.

- målet er: at lære deltagerne at kunne være på i en ukendt og evt. pressset situation med kort varsel. Intro forløb forløbet er lavet til at kunne afvikles over 2 lektioner. 1 Lektion: Gennemgang af konceptet. Jeg snakker ud fra mine egne erfaringer og oplevelser med filosofien. I slutningen af timen får

Læs mere

BALI. Den Spirituelle Udviklingsrejse

BALI. Den Spirituelle Udviklingsrejse BALI Den Spirituelle Udviklingsrejse 9 dages eksklusiv spirituel udviklingsrejse til fantastiske Bali. Rejsen er udfordrende, kærlig og transformerende og har til formål at styrke din adgang både til dit

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Arkitektur. 6. jan. 2. feb Bliv klar til optagelse

Arkitektur. 6. jan. 2. feb Bliv klar til optagelse Arkitektur 6. jan. 2. feb. 2020 Bliv klar til optagelse Vil du arbejde med arkitektur? Drømmer du om at komme ind på Arkitektskolen Aarhus eller Kunstakademiets Arkitektskole? Så kræver det en forståelse

Læs mere

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright Ute Lehmann -

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright Ute Lehmann - Horse in Harmony Uddannelse Hvorfor denne uddannelse? Denne uddannelse er blevet udviklet i harmoni med min vision om at gøre verden til et bedre sted at være for heste og deres mennesker. Jeg ønsker at

Læs mere

Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør

Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør Uddannelsen til Fysiologisk Hundemassør, er for dig der vil lære at massere egne og andres hunde og katte. Du kan bruge uddannelsen på dine egne dyr, på din arbejdsplads

Læs mere

Mindfulnessinstruktør

Mindfulnessinstruktør Mindfulnessinstruktør Bliv mindfulnessinstruktør for erhvervslivet Bag om uddannelsen som mindfulnessinstruktør MINDFULNESSINSTRUKTØR I ERHVERVSLIVET Vores instruktørprogram er for dig, som ønsker at gøre

Læs mere

IDRÆT OG NETVÆRK EFTERÅR 2015

IDRÆT OG NETVÆRK EFTERÅR 2015 IDRÆT OG NETVÆRK EFTERÅR 2015 INDHOLD Ugentlige idrætsaktiviteter Fitness i DGI-Byen Mandage 11-13 3 Svømning i DGI byen Tirsdage 11-13 4 Idræt i Kongens Have Onsdage 11-13 5 Yoga og afspænding Torsdage

Læs mere

TAKEAWAY TEACHING TEMA: GRUPPEDANNELSE. Bliv inspireret til at undervise i studiestrategier. Udviklet af Rose Alba Broberg, CUDiM

TAKEAWAY TEACHING TEMA: GRUPPEDANNELSE. Bliv inspireret til at undervise i studiestrategier. Udviklet af Rose Alba Broberg, CUDiM TAKEAWAY TEACHING Bliv inspireret til at undervise i studiestrategier v TEMA: GRUPPEDANNELSE Udviklet af Rose Alba Broberg, CUDiM TAT undertema: Gruppedannelse, Rose Alba Broberg, CUDiM og Ekstern Lektor

Læs mere

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Cheerleading 2014 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND CHEERLEADING TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor cheerleading. Uddannelserne ligger i slutningen

Læs mere

Feng Shui Skolen - siden 1999

Feng Shui Skolen - siden 1999 Feng Shui Skolen - siden 1999 Bliv professionel konsulent eller privat udøver til glæde og gavn i dit eget liv Du har nu mulighed for at blive erhvervs- og privatkonsulent i en og samme uddannelse. Feng

Læs mere

Fordybelse i kristen bøn og meditation i retrætens form

Fordybelse i kristen bøn og meditation i retrætens form Søger du indlevelse i det kristne åndelige liv? Ønsker du at blive retræteleder? Oplever du at mennesker taler med dig om tro? Overvejer du at blive åndelig vejleder? - så er dette tilbud måske noget for

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2015 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright Ute Lehmann -

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright Ute Lehmann - Horse in Harmony Uddannelse Hvorfor denne uddannelse? Denne uddannelse er blevet udviklet i harmoni med min vision om at gøre verden til et bedre sted at være for heste og deres mennesker. Jeg ønsker at

Læs mere

Sundhed for dig på Samsø i april 2019

Sundhed for dig på Samsø i april 2019 Sundhed for dig på Samsø i april 2019 - Yogaretreat hvor din krop er i fokus Du bliver inviteret og guidet igennem yoga morgen og eftermiddag/aften med fokus på områder og funktioner i kroppen. Hver yogatime

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

Introduktionstilbud til de to første moduler af UJJ Praktiske undervisningsteknikker til dig der underviser.

Introduktionstilbud til de to første moduler af UJJ Praktiske undervisningsteknikker til dig der underviser. UJJ Undervisnings Jiu Jitsu Introduktionstilbud til de to første moduler af UJJ Praktiske undervisningsteknikker til dig der underviser. Bang Akademi introducerer nu Undervisnings Jiu Jitsu, den eneste

Læs mere

ART-træner-uddannelse Ungliv 2015

ART-træner-uddannelse Ungliv 2015 A.R.T. - Aggression Replacement Training er bygget på Kognitive Adfærds Terapeutiske principper, hvorfor en grundforståelse af KAT kan være en stor fordel såfremt man ønsker at implementere A.R.T. programmet

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 45, København, 2016-2017 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker

Læs mere

Uddannelse. Yogalærer Grunduddannelsen på Yoga Skolen i Helsingør

Uddannelse. Yogalærer Grunduddannelsen på Yoga Skolen i Helsingør Uddannelse Yogalærer Grunduddannelsen på Yoga Skolen i Helsingør En moderne uddannelse der, med respekten for de gamle, gennem generationer overførte teknikker, tilføres nutidens sprog og pædagogik, således

Læs mere

Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evalueringsskema LFG, hold 2, E10 Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? I relation

Læs mere

Lead Auditor-Uddannelse. ISO9001:2015

Lead Auditor-Uddannelse. ISO9001:2015 Uddannelsesplan 5 dgs IRCA Certificeret Lead Auditor-Uddannelse. ISO9001:2015 1 Inden du møder: Forberedelsen I god tid før uddannelsesstarten modtager du et USB-stik, der indeholder stort set hele kompendiet.

Læs mere

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Meget kvalificerede undervisere og udbytterige forelæsninger måden stoffet er blevet formidlet på har gjort, at jeg

Læs mere

Styrk din præsentation med krop og stemme

Styrk din præsentation med krop og stemme Styrk din præsentation med krop og stemme Præsentationsteknik med større gennemslagskraft Kropssprog: Brug din krop og stemme til bedre præsentationer Sæt fokus på din personlige fremtræden, og bliv bevidst

Læs mere

IDRÆT OG NETVÆRK EFTERÅR 2015

IDRÆT OG NETVÆRK EFTERÅR 2015 IDRÆT OG NETVÆRK EFTERÅR 2015 INDHOLD Ugentlige idrætsaktiviteter Fitness i DGI-Byen Mandage 11-13 3 Svømning og infrarød sauna Tirsdage 11-13 4 Idræt i Kongens Have Onsdage 11-13 5 Yoga og afspænding

Læs mere

Retningslinier for uddannelse, certificering og vedligeholdelse af førstehjælpsinstruktører

Retningslinier for uddannelse, certificering og vedligeholdelse af førstehjælpsinstruktører Retningslinier for uddannelse, certificering og vedligeholdelse af førstehjælpsinstruktører 1. Uddannelsens formål m.v. Uddannelsen gennemføres af en af Dansk Førstehjælpsråds medlemsorganisationer i overensstemmelse

Læs mere

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub 28. februar 2015 Aqua Fitness Workshop 2015 Inspiration, ideer og ny viden Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub Kom og få indspark til din undervisning Deltag i Aqua Fitness Workshop 2015 og få inspiration,

Læs mere

MasterCoach uddannelsen Modulopbygning

MasterCoach uddannelsen Modulopbygning MasterCoach uddannelsen Modulopbygning Modul 1: Livsformål og Enneagrammet På MasterCoach uddannelsens første modul bliver du introduceret til F.R.E.D. dit første skridt på din MasterCoach-rejse. F.R.E.D.

Læs mere

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt?

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt? FINANS TRAINEE FINANS TRAINEE MED ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker sig over 10 måneder. Uddannelsen består af tre grene: Et praktisk forløb i virksomheden Faget Finansielle

Læs mere

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris

Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang. 10. juni 2018 kl til i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse med yoga & intuitiv kraftsang 10. juni 2018 kl. 9.30 til 17.30 i Rejsestalden, Jægerspris Nydelse er en af de bedste veje til at søge ned i kroppen og give slip på alt det du burde og skulle. Nydelsen

Læs mere