Tilsynsrapport 2009 Bronzealdervej Plejecenter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilsynsrapport 2009 Bronzealdervej Plejecenter"

Transkript

1 Tilsynsrapport 2009 Bronzealdervej Plejecenter 12. august 2009 J.nr: /4 Embedslægeinstitutionen Midtjylland Lyseng Allé Højbjerg Tlf Fax E-post midt@sst.dk Adresse: Bronzealdervej, Odder Kommune: Odder Telefon: E-post: Leder: Bente Markfoged P-nummer: Dato for tilsynet: 30. juli 2009 Tilsynet blev foretaget af: Helle Dyhr, cand. scient. san. Evt. kommentarer til rapporten fremsendes til Embedslægerne Midtjylland sst@sst.dk

2 Plejeboligtilsynet i 2009 Hidtil har Sundhedsstyrelsen ved Embedslægerne gennemført mindst et uanmeldt tilsynsbesøg om året på alle plejeboligenheder. Også i 2009 vil alle plejeboligenheder få tilsyn. Med ændring af sundhedsloven i 2008 blev det vedtaget, at Sundhedsstyrelsen kan undlade tilsyn det efterfølgende år, hvis der ved tilsynet ikke findes fejl og mangler, som kan give problemer for beboernes sikkerhed. Side august 2009 Sundhedsstyrelsen I forbindelse med tilsynene i 2009 vil der således blive taget stilling til, om plejeboligenheder skal have tilsyn i 2010, og beslutningen vil blive indføjet i tilsynsrapporten. De plejeboligenheder, der ikke får tilsyn i 2010, vil få tilsyn i I 2009 er årets tema plejeboligenhedernes registrering af og opfølgning på fejl og mangler inden for medicinhåndteringen. Formålet er udelukkende at belyse området og temaet indgår ikke i beskrivelse af fejl og mangler ved tilsynet. Herudover er der ikke sket ændringer siden tilsynet i Opfølgning på tidligere tilsyn Plejeboligerne på Bronzealdervej, Odder er et nyt bo-tilbud til ældre i Odder kommune. En del af de nuværende beboere flyttede fra henholdsvis Ålykkecentret, Gyllinghjemmet, Hou Ældrecenter samt Ørting Lokalcenter i januar Anbefalinger fra Embedslægeinstitutionens tilsyn i 2008 vil ikke blive refereret i denne rapport, idet det vurderes, at en samlet oversigt over anbefalingerne fra de 4 plejebolig-enheder ikke vil give et meningsfuldt sammenligningsgrundlag Konklusioner og anbefalinger Det var Sundhedsstyrelsens vurdering, at plejeboligerne på Bronzealdervej fungerede sundhedsfagligt meget tilfredsstillende. Der bør dog snarest foretages en indsats på hygiejneområdet som det fremgår senere i denne rapport. Plejeboligerne vil som udgangspunkt modtage tilsyn i Sundhedsstyrelsen anbefaler at: at styrke fokus på korrekt registrering ved medicingivning, når medicinske præparater gives efter skema.

3 det fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser, i hvilket omfang beboeren er i stand til at varetage sine helbredsmæssige interesser, eller om disse varetages af pårørende eller værge. ledelsen sikrer, at al sundhedsfaglig personale er bekendt med hvorledes man sikrer høj håndhygiejne. Side august 2009 Sundhedsstyrelsen Grundlaget for konklusionen og anbefalingerne fremgår af beskrivelsen af plejehjemstilsynet nedenfor. Venlig hilsen Helle Dyhr Cand. scient. san.

4 Tilsynet Plejeboligerne Bronzealdervej havde 60 plejeboliger, organiseret som 6 huse med hver 10 lejligheder. I forbindelse med tilsynet blev der afholdt samtale med 2 teamledere, samt tværgående ressourceperson. Daglig leder Bente Markfoged var ikke til stede ved tilsynet, men tilsynsførende havde efterfølgende en telefonisk samtale vedrørende enkelte opklarende spørgsmål. Side august 2009 Sundhedsstyrelsen Tilsynet blev orienteret om personalets sammensætning og kompetence, om den sundhedsfaglige arbejdstilrettelæggelse og den sygeplejefaglige dokumentation. I plejeboligerne, Bronzealdervej var der primært ansat social og sundhedsassistenter, social og sundhedshjælpere, plejehjemsassistenter samt sygehjælpere. Der var desuden ansat en pædagog. Uuddannede medarbejdere blev anvendt som vikarer - primært blev Odder kommunes vikarkorps benyttet. Som et nyt tiltag var der i foråret 2009 ansat 2 sygeplejersker i dagvagt. Tilsyn blev orienteret om, at alle beboerne på Bronzealdervej vil blive tilbudt en forbyggende og sundhedsfremmende vurdering. Et særligt fokusområde vil være udarbejdelse af handleplaner/indsatsområder hos beboere med komplekse sundhedsfaglige problemstillinger. Sygeplejerskegruppen i døgnplejen kontaktedes ved behov for supervision eller særlige komplekse sundhedsfaglige spørgsmål i aften og nattevagt. Efterfølgende blev plejeboligerne besigtiget, og personalerepræsentanter samt beboere blev interviewet. Den sygeplejefaglige dokumentation og medicinhåndteringen blev vurderet hos tre tilfældigt udvalgte beboere med komplekse plejebehov. Personalet gav udtryk for, at flytteprocessen var gået overordentlig godt. Dels var den godt organiseret, dels havde der været et godt samarbejde personalet imellem, men også de mange pårørendes indsats havde været uvurderlig. Sundhedsadministrative forhold Instrukser Alle plejeboligenheder skal have instrukser for syv forskellige områder. Det fremgår af afsnittet Sundhedsfaglige instrukser i det vedlagte afrapporteringsskema til Sundhedsstyrelsens Enhed for Tilsyn. De syv områder er: 1. Personalets kompetence, ansvar og opgaver 2. Vikarers kompetence, ansvar og opgaver 3. Delegation af sundhedsfaglige opgaver 4. Plejepersonalets opgaver i forbindelse med beboernes behov for behandling 5. Hvordan de ansatte skal forholde sig i forbindelse med smitsom sygdom 6. Føring, opbevaring og adgang til de sygeplejefaglige optegnelser 7. Medicinhåndtering

5 En instruks er en forskrift for, hvordan personalet skal forholde sig i en bestemt situation, herunder hvilke procedurer, de skal følge. En instruks skal indeholde en præcisering af, hvilken personalegruppe, instruksen er skrevet for. Derudover skal det fremgå med dag, måned og år, hvornår instruksen trådte i kraft, og hvornår den er blevet ajourført og hvem, der er ansvarlig for instruksen. Side august 2009 Sundhedsstyrelsen Det oplystes, at Bronzealdervejs plejebolig-enheder havde skriftlige instrukser for alle af de syv områder, som Sundhedsstyrelsen anbefaler, der skal være instrukser for. Ved tilsynsbesøget konstateredes det, at der forelå sundhedsfaglige instrukser for alle de områder som Sundhedsstyrelsen anbefaler. I en enkelte af plejeboligenhederne var de nyeste opdaterede instrukser ikke i enheden, idet de aktuelt var i trykken efter revidering og opdatering. De foreliggende skriftlige instrukser var daterede, signerede og forsynet med dato for, hvornår de var trådt i kraft, og hvornår de var blevet ajourført, og de indeholdt en præcisering af den personalegruppe, de var skrevet for. Sundhedsfaglige forhold Sygeplejefaglige optegnelser Plejeboligenhedens personale anvendte den elektroniske journal CARE. Ved tilsynet blev tre beboeres sygeplejefaglige optegnelser gennemgået. Alle optegnelserne indeholdt en aktuel helhedsvurdering af beboerens sundhedstilstand, der omfattede alle af de 11 sygeplejefaglige problemområder, som er angivet i Sundhedsstyrelsens vejledning om sygeplejefaglige optegnelser. I 3 af de tre stikprøver var der en aktuel oversigt over beboernes sygdomme og handikap. Hos beboere med kroniske sygdomme var det overskueligt beskrevet, hvilke aftaler der var med den praktiserende læge om kontrol mv. af de kroniske sygdomme. I en enkelt af stikprøverne var den seneste opdatering dog fra jan De sygeplejefaglige optegnelser hos de tre beboere indeholdt en beskrivelse af pleje- og behandlingsplaner i relation til beboernes sygdomme og sundhedsfaglige problemområder. Opfølgning og evaluering af iværksat pleje og behandling blev rutinemæssigt anført i de sygeplejefaglige optegnelser. Vedrørende opbevaringen af de sygeplejefaglige optegnelser og den måde, notaterne bliver skrevet på, var alle relevante målepunkter opfyldt i de tre stikprøver, jf. punkterne , om de sygeplejefaglige optegnelsers systematik, overskuelighed og entydighed i indberetningsskemaet til Sundhedsstyrelsen.

6 Medicinhåndtering Plejeboligenheden anvendte medicin doseret i doseringsæsker af personalet. Dokumentationen af medicinordinationerne var korrekt i 3 af tre stikprøver. Side august 2009 Sundhedsstyrelsen Medicinen blev opbevaret forsvarlig. Doseringsæsker og beholdere med ophældt medicin var mærket korrekt i alle stikprøver. Der var i alle stikprøverne overensstemmelse mellem den ordinerede medicin og den i medicinskemaet anførte medicin. Antallet af tabletter angivet i medicinskemaet var i overensstemmelse med antallet af tabletter i doseringsæskerne/pakker i alle stikprøver. Den ordinerede medicin fandtes i beboerens medicinbeholdning i alle stikprøver. Hos en enkelt beboer var der ikke foretaget en korrekt registrering vedrørende anvendelse af øjendråber. Det var således ikke muligt, at vurderer hvorvidt beboeren havde fået dryppet øjne 6 gange på 14 dage. Plejeboligenheden havde ikke fælles medicin eller depot af akut medicin med undtagelse af adrenalin. I alle stikprøver fremgik det, hvornår den praktiserende læge sidst havde revideret medicinskemaet Sundhedsstyrelsen anbefaler: at styrke fokus på korrekt registrering ved medicingivning, når medicinske præparater gives efter skema. Adgang til sundhedsfaglige ydelser Samarbejdet med beboernes praktiserende læger fungerede overvejende tilfredsstillende Samarbejdet med vagtlæger, speciallæger, omsorgstandplejen samt gerontopsykiatrisk team fungerede meget tilfredsstillende. Der var et velfungerende samarbejde med de lokale sygehuse. Ved udskrivning af beboerne fra sygehusene fik plejeboligenheden dog ikke altid relevante oplysninger om undersøgelse, behandling og pleje, hvilket medførte at personalet ofte måtte kontakte de enkelte sygehusafdelinger for opklarende spørgsmål. I enkelte tilfælde havde personalet oplevet problemer med udlevering af relevante hjælpemidler i forbindelse med beboernes udskrivelse Alle beboere blev orienteret om muligheden for influenzavaccination og om Fødevarestyrelsens og Sundhedsstyrelsens anbefaling af D-vitamin og kalciumtilskud.

7 Patientrettigheder Plejeboligenheden havde ikke en fast rutine med henblik på at vurdere, om beboerne selv var i stand til at varetage deres helbredsmæssige interesser. Det fremgik ikke konsekvent af de sygeplejefaglige optegnelser, om det var beboeren selv eller en pårørende/værge, der gav informeret samtykke til behandling. Side august 2009 Sundhedsstyrelsen Det blev oplyst, at der altid blev indhentet informeret samtykke til behandling. Informationen blev rutinemæssigt dokumenteret i de sygeplejefaglige optegnelser, men det fremgik ikke tydeligt om det var beboeren og/eller de pårørende/værgen der gav samtykke. Ved samtalerne blev det oplyst, at hvis en beboer ikke ønskede at blive behandlet, blev pårørende/værge og egen læge - efter aftale med beboeren - informeret og eventuelt inddraget i det videre forløb. Det blev oplyst, at personalet kun videregav helbredsoplysninger til de pårørende, hvis der var indhentet samtykke fra beboeren. Samtykket blev efterfølgende noteret i de sygeplejefaglige optegnelser. Efter det oplyste blev beboernes krav på sundhedspersonalets tavshed om helbredsforhold efterkommet. Sundhedsstyrelsen anbefaler at: det fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser, i hvilket omfang beboeren er i stand til at varetage sine helbredsmæssige interesser, eller om disse varetages af pårørende eller værge. Sundhedsrelaterede forhold Hygiejne Personalet oplyste, at de var instrueret i håndhygiejne. Sundhedsstyrelsen konstaterede ved tilsynet, at flere i personalegruppen havde smykker og ur på hænder/underarme. Der var mulighed for at vaske hænder og anvende håndsprit i beboernes bolig, hvor der også var engangshåndklæder og engangshandsker. Staten Serum Instituts e-learning program om håndhygiejne er tilgængeligt på deres hjemmeside: Programmet kan bruges til at lære, hvordan man opretholder en høj håndhygiejnekvalitet til forebyggelse af smittespredning. Sundhedsstyrelsen anbefaler at: ledelsen sikrer, at al sundhedsfaglig personale er bekendt med hvorledes man sikrer høj håndhygiejne.

8 Ernæring Personalet oplyste, at beboerne rutinemæssigt får tilbud om at blive vejet, når de flytter ind i plejeboligenheden samt efter behov. For beboere med særlige ernæringsmæssige behov blev der udarbejdet en kostplan/ernæringsplan. Planen blev vurderet med jævne mellemrum samtidig med, at beboeren fik kontrolleret vægten. Der var opmærksomhed på beboernes væskeog fødeindtagelse, og der blev ført væske- og ernæringsregnskab hos beboere, som havde problemer med at spise og drikke. Side august 2009 Sundhedsstyrelsen Det fremgik af stikprøverne, at alle beboere blev vejet med jævne mellemrum. Beboerne tilkendegav ved tilsynet, at de fik rigeligt at spise og drikke. Desuden oplyste beboerne, at de fik den hjælp, de havde behov for i forbindelse med måltiderne. Men flere beboere oplevede at der var for lidt frugt og grønt. Der blev ikke tilset beboere med ernæringssonde. Personale, der gav sondemad, var undervist og oplært i dette og førte regnskab med indgift af sondemad og væske. Bronzealdervej har igennem en længere periode haft særlig fokus på ernæringsområdet. Hvilket blandt andet har medført en løbende og tæt vurdering af beboernes ernæringstilstand. Eksempelvis bliver beboerne vægt og BMI hyppigt registreret. Desuden har hver bo-enhed en tovholder på ernæringsområdet. Tovholderen er bl.a. ansvarlig for kontakten til Det Danske Madhus (hovedleverandør af mad til Bronzealdervej), samt vurdering af hvorvidt den enkelte beboer har behov for en særlig ernæringsmæssig indsats. Aktivering og mobilisering Ved tilsynet blev det oplyst, at beboernes fysiske funktionsniveau og eventuelle behov for træning blev vurderet af ved indflytningen, og at det blev beskrevet i de sygeplejefaglige optegnelser. Beboere med nedsat fysisk funktionsniveau fik tilbud om træning. Resultatet af evt. træning blev systematisk vurderet og dokumenteret i de sygeplejefaglige optegnelser. Der var opmærksomhed på forebyggelse af fald. Faldepisoder blev registreret i de sygeplejefaglige optegnelser. Herudover registrerede plejeboligenheden systematisk fald med henblik på forebyggelse. Det blev oplyst, at plejeboligenheden ikke havde problemer med tryksår. Der var de nødvendige trykaflastende hjælpemidler til rådighed, og personalet var opmærksom på at forebygge tryksår. Vurdering og behandling af beboere med risiko for udvikling af tryksår fremgik af de sygeplejefaglige optegnelser.

9 Bygningsforhold og indeklima Plejebolig-enhedens ledelse oplyste, at beboerne havde adgang til røgfri fællesarealer, og at plejeboligenheden havde en rygepolitik for både beboere og personale. Side august 2009 Sundhedsstyrelsen Det var Sundhedsstyrelsens oplevelser at såvel personale som beboere var meget tilfreds med de nye lokaliteter. Som et nyt tiltag havde mulighed for at have husdyr i bo-enhederne. Kvalitetssikring og egenkontrol Plejeboligenheden havde en central registrering af fejl og mangler vedrørende medicinhåndtering og fald ulykker. Der var i en instruks, som beskrev, hvad der skulle registreres centralt vedrørende fejl og mangler inden for medicinhåndteringen. Plejepersonalet var oplyst om, at der blev foretaget en centrale registrering af fejl og mangler vedrørende medicinhåndteringen og de var mundtlig instrueret i, hvad de skulle gøre, når de fandt fejl og mangler, således at der skete en central registrering. Det blev oplyst at, kvalitetssikring og egenkontrol var et fast punkt på temamøder 1 gang ugentlig, samt ved fælles husmøder hver 6. uge. En af temakoordinatoren var ikke bekendt med hvorvidt der blev foretaget central registrering. Der var foretaget registrering af fejl og mangler vedrørende medicinhåndteringen inden for de sidste tre måneder. Der foregik en systematisk opfølgning af fejl og mangler vedrørende medicinhåndteringen for hele plejeboligenheden med henblik på forebyggelse. Tilsynet er nærmere beskrevet i Sundhedsstyrelsens vejledning om tilsyn med plejehjem, plejeboligbebyggelser og tilsvarende boligenheder. Denne vejledning kan ses på Sundhedsstyrelsens hjemmeside: under sundhed A til Å/ Plejehjemstilsyn.

10 Sagsnummer /4 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 2 Besøgsdato Navn og adresse på plejehjem Kommune 727 Region Antal beboere 60 Helle Dyhr, akademisk medarbejder Helle Dyhr, akademisk medarbejder Plejecenter Bronzealdervej,,Bronzealdervej, 8300 Region Midtjylland Overordnet konklusion på tilsynet Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Tilsynet har fundet fejl og mangler, som samlet kun indebærer meget ringe risiko for patientsikkerheden Tilsynet har fundet fejl og mangler, som indebærer patientsikkerhedsmæssige risici men ikke alvorlige fejl og mangler Tilsynet har fundet alvorlige fejl og mangler Tilsynet har fundet anledning til alvorlig kritik i Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn i Anbefalinger JA Nej [1011] Instrukser [1012] Sygeplejefaglige optegnelser i [1013] Medicinhåndtering i [1014] Adgang til sundhedsfaglige ydelser [1015] Patientrettigheder [1016] Hygiejne i [1017] Ernæring [1018] Fysisk aktivitet og mobilisering [1019] Bygningsforhold og indeklima [1020] Kvalitetssikring og egenkontrol i i i i i i i Bemærkninger Der er ikke foretaget en vurdering af opfølgning på tidligere tilsyn - Årsagsforhold fremgår af vedlagte rapporten

11 A. Sundhedsfaglige instrukser - Generelt De skriftlige instrukser er let tilgængelige, ajourførte, kendte og følges af personalet [311] De skriftlige instrukser er let tilgængelige for alle medarbejdere [312] De skriftlige instrukser er kendte og følges af personalet [313] De skriftlige instrukser er daterede, signerede og forsynet med dato for ikrafttrædelse og seneste ajourføring, samt indeholder en præcisering af den personalegruppe, instrukserne er skrevet for Ja i i i Nej B. Personalets kompetence, ansvars- og opgavefordeling - Instruks Ledelsen sikrer, at der er en skriftlig instruks for personalets kompetence, ansvars- og opgavefordeling: [414] Der er en skriftlig instruks for personalets kompetence, ansvars- og opgavefordeling [411] Den skriftlige instruks beskriver personalets kompetence, ansvars- og opgavefordeling [412] Den skriftlige instruks beskriver vikarers kompetence, ansvars og opgaver [413] Den skriftlige instruks beskriver regler for delegation af sundhedsfaglige opgaver C. Personalets opgaver i forbindelse med beboernes behov for behandling - Instruks Ledelsen sikrer, at der er en skriftlig instruks for personalets opgaver i forbindelse med beboernes behov for behandling: [513] Der er en skriftlig instruks for personalets opgaver i forbindelse med beboernes behov for behandling [511] Den skriftlige instruks beskriver, hvordan personalet skal forholde sig i forbindelse med akut opstået sygdom eller ulykkestilfælde, herunder tilkald af læge [512] Den skriftlige instruks beskriver, hvordan personalet skal forholde sig i forbindelse med kronisk sygdom, herunder kontakt til læge [514] Den skriftlige instruks beskriver, hvordan personalet skal forholde sig i forbindelse med terminal behandling af beboerne, herunder tilkald af læge D. Personalets opgaver i forbindelse med smitsom sygdom - Instruks Ledelsen sikrer, at der er en skriftlig instruks for personalets opgaver i forbindelse med smitsom sygdom [611] Der er en skriftlig instruks for, hvordan personalet skal forholde sig ved smitsomme sygdomme E. Hygiejne - Generelt Der er beskrevne arbejdsgange og hjælpemidler til opfyldelse af Ja Nej i i i i i i i i Ja i Nej

12 almindelig anerkendt hygiejnisk standard [612] Der er procedurer for instruktion af personalet i håndhygiejne [613] Personalet undlader at bære smykker/ure på hænder/underarme [617] Der er mulighed for at vaske og afspritte hænderne [615] Der er engangshåndklæder til rådighed i [616] Der er engangshandsker til rådighed i i i i F. Føring, opbevaring og adgang til de sygeplejefaglige optegnelser - Instruks Ledelsen sikrer, at der er en skriftlig instruks for personalets opgaver i forbindelse med føring, opbevaring og adgang til de sygeplejefaglige optegnelser [244] Der er en skriftlig instruks for føring, opbevaring og adgang til de sygeplejefaglige optegnelser [241] Den skriftlige instruks beskriver personalets opgaver og ansvar i forbindelse med dokumentation i de sygeplejefaglige optegnelser [242] Den skriftlige instruks beskriver krav til indhold og systematik i de sygeplejefaglige optegnelser [243] Den skriftlige instruks beskriver opbevaring af de sygeplejefaglige optegnelser G. Føring, opbevaring og adgang til de sygeplejefaglige optegnelser - Generelt i i i i Ja Nej [221] De sygeplejefaglige optegnelser føres ét sted (i én journal) [227] Personale, der deltager i observation, behandling og pleje, har adgang til at indføre notater i de sygeplejefaglige optegnelser i i H. Medicinhåndtering - Instruks Ledelsen sikrer, at der er en skriftlig instruks for medicinhåndtering: [168] Der er en skriftlig instruks for medicinhåndtering i [161] Den skriftlige instruks beskriver personalets kompetence i forbindelse med medicinhåndtering i [162] Den skriftlige instruks beskriver dokumentation af medicinordinationer, herunder telefonordinationer ordinationsændringer, receptfornyelse og ophør med medicin i [165] Den skriftlige instruks beskriver, hvordan i

13 medicin dispenseres [163] Den skriftlige instruks beskriver medicinadministration, herunder instrukser for identifikation af beboeren og beboerens medicin i [164] Den skriftlige instruks beskriver modtagelse af medicin, herunder kontrol og dokumentation af at medicinen er i overensstemmelse med ordinationen i [166] Den skriftlige instruks beskriver håndtering af dosisdispenseret medicin i [167] Den skriftlige instruks beskriver samarbejdet med de behandlende læger vedr. medicinordinationer i I. Medicinhåndtering - Generelt Ja Nej [123] Reglen om, at der ikke må forefindes fælles medicin, bliver overholdt i [141] Udlevering af medicin sker på grundlag af identifikation af beboeren enten ved navn og personnummer eller fødselsdato og år eller ved sikker genkendelse i [143] Personalet sikrer, at beboerens identitet er i overensstemmelse med angivelse af navn og personnummer på doseringsæsken eller anden medicinbeholder i Tema 2009 målepunkter (T091, T092, T093, T094, T095, T096): Belysning af området: Registrering af og opfølgning på fejl og mangler inden for medicinhåndtering. Temaet for 2009 skal belyse området medicinhåndtering, som fortsat giver anledning til mange fejl og mangler. Der er valgt en anden synsvinkel end tidligere, idet der i 2009 ses på, om der centralt på plejehjemmet registreres fejl og mangler, og om der følges op på disse. Nedenstående spørgsmål vedrørende central registrering udgør ikke krav til plejehjemmene, dvs. de udløser ikke fejl og mangler, og de indgår ikke i vurderingen af hovedkonklusionen på plejehjemstilsynet. Definition: Ved central registrering forstås, at oplysninger om fejl og mangler i medicin - håndteringen samles ét sted (fx i en mappe/bog eller et særskilt afsnit i IT-systemet), enten på afsnittet eller på plejehjemmet, og ikke kun i beboernes individuelle sygeplejefaglige optegnelser. Centralt er kun centralt på selve plejehjemmet (og ikke fx hos en områdeleder i kommunen) Plejehjemmet har en central registrering af fejl og mangler vedrørende medicinhåndtering? [T091] Ja: Ledelsen oplyser, at plejehjemmet har for eksempel en JA Nej

14 mappe/bog eller et særskilt afsnit i IT-systemet til central registrering af fejl og mangler vedrørende medicinhåndteringen Nej: Ledelsen oplyser, at plejehjemmet ikke har hverken en mappe/bog eller et særskilt afsnit i IT-systemet til central registrering af fejl og mangler vedrørende medicinhåndteringen. (I resten af spørgsmålene registreres Ikke aktuelt ) i Plejehjemmet har en instruks, der beskriver, hvad der skal registreres centralt vedrørende fejl og mangler indenfor medicinhåndtering. [T092] Ja: Ledelsen oplyser, at plejehjemmet har en instruks, der beskriver, hvad der skal registreres centralt som fejl og mangler indenfor medicinhåndtering Nej: Ledelsen oplyser, at plejehjemmet ikke har en instruks, der beskriver, hvad der skal registreres centralt som fejl og mangler indenfor medicinhåndtering Ikke aktuelt: Plejehjemmet har ikke en mappe/bog eller et afsnit i IT-systemet til central registrering af fejl og mangler vedrørende medicinhåndteringen. i Der er foretaget central registrering af fejl og mangler vedrørende medicin-håndteringen i en mappe/bog eller et afsnit i IT-systemet indenfor de sidste tre måneder [T093] Ja: Tilsynet konstaterer, at der er foretaget central registrering af fejl og mangler vedrørende medicinhåndteringen i en mappe/bog eller et afsnit i ITsystemet indenfor de sidste tre måneder Nej: Tilsynet konstaterer, at der ikke er foretaget central registrering af fejl og mangler vedrørende medicinhåndteringen i en mappe/bog eller et afsnit i ITsystemet indenfor de sidste tre måneder Ikke aktuelt: Plejehjemmet har ikke en mappe/bog eller et afsnit i IT-systemet til registrering af fejl og mangler vedrørende medicinhåndteringen. i Ledelsen sikrer, at der foregår en systematisk og samlet opfølgning af fejl og mangler for hele plejehjemmet [T094] Ja: Ledelsen vurderer systematisk, om en enkelt rapport eller et mønster i flere rapporter giver grundlag for forebyggende tiltag, og der sker en tilbagemelding til hele personalet vedrørende dette Nej: Indebærer, at ledelsen ikke sikrer en systematisk opfølgning i form af vurdering og tilbagemelding Ikke aktuelt: Plejehjemmet har ikke en mappe/bog eller et afsnit i IT-systemet til registrering af fejl og mangler vedrørende medicinhåndteringen. i Personalet er oplyst om, at der findes en central registrering af fejl og mangler indenfor medicinhåndtering [T095] Ja: Personalet oplyser, at de har kendskab til at der findes en central registrering af fejl og mangler indenfor medicinhåndtering Nej: Personalet oplyser, at de ikke har kendskab til, at der foretages en central registrering af fejl og mangler

15 indenfor medicinhåndtering (hvis blot en af de interviewede ikke ved, at der findes en central registrering, svares nej). Ikke aktuelt: Plejehjemmet har ikke en mappe/bog eller et afsnit i IT-systemet til central registrering af fejl og mangler vedrørende medicinhåndteringen i Personalet er instrueret i, hvad de skal gøre, når de finder fejl og mangler vedrørende medicinhåndteringen, således at fejl og mangler registreres centralt [T096] Ja: Personalet oplyser, at de er instrueret i, hvad de skal gøre, således at det sikres, at fejl og mangler registreres centralt Nej: Personalet oplyser, at de ikke er instrueret i, hvad de skal gøre, når fejl og mangler skal registreres centralt (hvis blot en af de interviewede oplyser, at vedkommende ikke er instrueret, svares nej) Ikke aktuelt: Plejehjemmet har ikke en mappe/bog eller et afsnit i IT-systemet til registrering af fejl og mangler vedrørende medicinhåndteringen i Bemærkninger: Stikprøver Stikprøve Sygeplejefaglige optegnelser De sygeplejefaglige optegnelser indeholder som minimum en beskrivelse af, hvorvidt beboeren har aktuelle eller potentielle problemer inden for følgende problemområder: [2111] Aktivitet (ADL) i [2112] Sanseindtryk, inkl. syn og hørelse i [2113] Kommunikation, inkl. hukommelse og sprogfunktion [2114] Smerter i [2115] Bevægeapparat, inkl. balance og faldtendens [2116] Vejrtrækning og kredsløb i [2117] Søvn og hvile i [2118] Psykosociale forhold, inkl. stimulation og intellektuel funktion [2119] Hud og slimhinder i [21110] Udskillelse af affaldsstoffer, herunder inkontinens og obstipation [21111] Ernæring i Ja i i i i Nej

16 [216] De sygeplejefaglige optegnelser indeholder en beskrivelse af beboerens sygdomme og handikap i [212] De sygeplejefaglige optegnelser indeholder en aktuel beskrivelse af pleje og behandling samt resultat heraf, såfremt resultatet foreligger i [213] Indikation for behandling fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser i De sygeplejefaglige optegnelser er systematiske, overskuelige og entydige og opbevares forsvarligt: [222] Beboerens navn og personnummer er anført på alle ark i de sygeplejefaglige optegnelser [223] Der er dato (dag, måned, år) på alle notater i de sygeplejefaglige optegnelser [224] Alle notater i de sygeplejefaglige optegnelser er signerede [225] Rettelser i de sygeplejefaglige optegnelser foretages således, at den oprindelige tekst fremgår, og rettelserne er signerede [226] De sygeplejefaglige optegnelser opbevares utilgængeligt for uvedkommende i i i i i 1.2 Medicinhåndtering Ved en medicinordination, herunder dosisdispenseret medicin, skal følgende dokumenteres i de sygeplejefaglige optegnelser: [1112] Dato for ordinationen (dag, måned, år) og/eller seponering [1113] Den ordinerende læges navn/sygehusafdeling [1114] Præparatets navn, dispenseringsform (f.eks. tabletter, mikstur) og styrke [1115] Enkeltdosis og døgndosis, herunder tidspunkt for indgift [1116] Enkeltdosis og maksimal døgndosis for pnmedicin [1117] Behandlingsindikation i i i i i i Ledelsen sikrer at medicinen opbevares forsvarligt og personalet sikrer, at der forefindes medicin til beboeren i overensstemmelse med medicinordinationerne: [121] Medicinen opbevares forsvarligt og utilgængeligt for uvedkommende [122] Hver enkelt beboers medicin opbevares adskilt fra de øvrige beboeres medicin [124] Doseringsæsker, og andre beholdere med ophældt medicin, er mærket med beboerens navn og personnummer [127] i i i

17 Ophældt pn-medicin er doseret i ordinerede doser og mærket med beboerens navn, personnummer, præparatets navn, styrke og dosis. i Personalet sikrer, at der er overensstemmelse mellem den ordinerede og den ophældte medicin: [131] Der er overensstemmelse mellem antallet af tabletter på medicinskemaet og antallet af tabletter i doseringsæskerne i 1.3 Patientrettigheder De sygeplejefaglige optegnelser indeholder oplysninger om information og samtykke til behandling og pleje (informeret samtykke): [911] Det fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser, i hvilket omfang beboeren er i stand til at varetage sine helbredsmæssige interesser, eller om disse varetages af pårørende eller værge [914] Det fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser, at der er indhentet informeret samtykke til behandling og pleje i i 1.4 Ernæring Beboeren sikres sufficient ernæring: [711] Beboeren bliver vejet ved indflytningen, under forudsætning af beboerens samtykke [712] Hvis beboeren har særlige ernæringsmæssige behov, er der lagt en kost- eller ernæringsplan [713] Kost- eller ernæringsplanen bliver evalueret regelmæssigt, herunder kontrol af beboerens vægt i i i 1.5 Fysisk aktivitet og mobilisering Der foreligger en vurdering af beboerens behov for vedligeholdelsestræning og/eller genoptræning, og der er tilbud om træning ved træningsbehov: [811] Beboerens aktuelle fysiske funktionsniveau er beskrevet [813] Hvis beboeren har behov for træning foreligger der et dokumenteret tilbud herom [814] Effekten af træningen er dokumenteret [815] Vurdering og behandling af beboere med risiko for udvikling af tryksår er dokumenteret i i i i Bemærkninger til stikprøve 1 : Stikprøve 2

18 2.1 Sygeplejefaglige optegnelser De sygeplejefaglige optegnelser indeholder som minimum en beskrivelse af, hvorvidt beboeren har aktuelle eller potentielle problemer inden for følgende problemområder: [2111] Aktivitet (ADL) i [2112] Sanseindtryk, inkl. syn og hørelse i [2113] Kommunikation, inkl. hukommelse og sprogfunktion [2114] Smerter i [2115] Bevægeapparat, inkl. balance og faldtendens [2116] Vejrtrækning og kredsløb i [2117] Søvn og hvile i [2118] Psykosociale forhold, inkl. stimulation og intellektuel funktion [2119] Hud og slimhinder i [21110] Udskillelse af affaldsstoffer, herunder inkontinens og obstipation [21111] Ernæring i Ja i i i i Nej [216] De sygeplejefaglige optegnelser indeholder en beskrivelse af beboerens sygdomme og handikap i [212] De sygeplejefaglige optegnelser indeholder en aktuel beskrivelse af pleje og behandling samt resultat heraf, såfremt resultatet foreligger i [213] Indikation for behandling fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser i De sygeplejefaglige optegnelser er systematiske, overskuelige og entydige og opbevares forsvarligt: [222] Beboerens navn og personnummer er anført på alle ark i de sygeplejefaglige optegnelser [223] Der er dato (dag, måned, år) på alle notater i de sygeplejefaglige optegnelser [224] Alle notater i de sygeplejefaglige optegnelser er signerede [225] Rettelser i de sygeplejefaglige optegnelser foretages således, at den oprindelige tekst fremgår, og rettelserne er signerede [226] De sygeplejefaglige optegnelser opbevares utilgængeligt for uvedkommende i i i i i 2.2 Medicinhåndtering Ved en medicinordination, herunder dosisdispenseret medicin, skal følgende dokumenteres i de sygeplejefaglige optegnelser: [1112] Dato for ordinationen (dag, måned, år) i

19 og/eller seponering [1113] Den ordinerende læges navn/sygehusafdeling [1114] Præparatets navn, dispenseringsform (f.eks. tabletter, mikstur) og styrke [1115] Enkeltdosis og døgndosis, herunder tidspunkt for indgift [1116] Enkeltdosis og maksimal døgndosis for pnmedicin [1117] Behandlingsindikation i i i i i Ledelsen sikrer at medicinen opbevares forsvarligt og personalet sikrer, at der forefindes medicin til beboeren i overensstemmelse med medicinordinationerne: [121] Medicinen opbevares forsvarligt og utilgængeligt for uvedkommende [122] Hver enkelt beboers medicin opbevares adskilt fra de øvrige beboeres medicin [124] Doseringsæsker, og andre beholdere med ophældt medicin, er mærket med beboerens navn og personnummer [127] Ophældt pn-medicin er doseret i ordinerede doser og mærket med beboerens navn, personnummer, præparatets navn, styrke og dosis. i i i i Personalet sikrer, at der er overensstemmelse mellem den ordinerede og den ophældte medicin: [131] Der er overensstemmelse mellem antallet af tabletter på medicinskemaet og antallet af tabletter i doseringsæskerne i 2.3 Patientrettigheder De sygeplejefaglige optegnelser indeholder oplysninger om information og samtykke til behandling og pleje (informeret samtykke): [911] Det fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser, i hvilket omfang beboeren er i stand til at varetage sine helbredsmæssige interesser, eller om disse varetages af pårørende eller værge [914] Det fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser, at der er indhentet informeret samtykke til behandling og pleje i i 2.4 Ernæring Beboeren sikres sufficient ernæring: [711] Beboeren bliver vejet ved indflytningen, under forudsætning af beboerens samtykke [712] Hvis beboeren har særlige ernæringsmæssige behov, er der lagt en kost- eller ernæringsplan [713] Kost- eller ernæringsplanen bliver i i

20 evalueret regelmæssigt, herunder kontrol af beboerens vægt i 2.5 Fysisk aktivitet og mobilisering Der foreligger en vurdering af beboerens behov for vedligeholdelsestræning og/eller genoptræning, og der er tilbud om træning ved træningsbehov: [811] Beboerens aktuelle fysiske funktionsniveau er beskrevet [813] Hvis beboeren har behov for træning foreligger der et dokumenteret tilbud herom [814] Effekten af træningen er dokumenteret [815] Vurdering og behandling af beboere med risiko for udvikling af tryksår er dokumenteret i i i i Bemærkninger til stikprøve 2 : Stikprøve Sygeplejefaglige optegnelser De sygeplejefaglige optegnelser indeholder som minimum en beskrivelse af, hvorvidt beboeren har aktuelle eller potentielle problemer inden for følgende problemområder: [2111] Aktivitet (ADL) i [2112] Sanseindtryk, inkl. syn og hørelse i [2113] Kommunikation, inkl. hukommelse og sprogfunktion [2114] Smerter i [2115] Bevægeapparat, inkl. balance og faldtendens [2116] Vejrtrækning og kredsløb i [2117] Søvn og hvile i [2118] Psykosociale forhold, inkl. stimulation og intellektuel funktion [2119] Hud og slimhinder i [21110] Udskillelse af affaldsstoffer, herunder inkontinens og obstipation [21111] Ernæring i Ja i i i i Nej [216] De sygeplejefaglige optegnelser indeholder en beskrivelse af beboerens sygdomme og handikap i [212] De sygeplejefaglige optegnelser indeholder en aktuel beskrivelse af pleje og i

21 behandling samt resultat heraf, såfremt resultatet foreligger [213] Indikation for behandling fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser i De sygeplejefaglige optegnelser er systematiske, overskuelige og entydige og opbevares forsvarligt: [222] Beboerens navn og personnummer er anført på alle ark i de sygeplejefaglige optegnelser [223] Der er dato (dag, måned, år) på alle notater i de sygeplejefaglige optegnelser [224] Alle notater i de sygeplejefaglige optegnelser er signerede [225] Rettelser i de sygeplejefaglige optegnelser foretages således, at den oprindelige tekst fremgår, og rettelserne er signerede [226] De sygeplejefaglige optegnelser opbevares utilgængeligt for uvedkommende i i i i i 3.2 Medicinhåndtering Ved en medicinordination, herunder dosisdispenseret medicin, skal følgende dokumenteres i de sygeplejefaglige optegnelser: [1112] Dato for ordinationen (dag, måned, år) og/eller seponering [1113] Den ordinerende læges navn/sygehusafdeling [1114] Præparatets navn, dispenseringsform (f.eks. tabletter, mikstur) og styrke [1115] Enkeltdosis og døgndosis, herunder tidspunkt for indgift [1116] Enkeltdosis og maksimal døgndosis for pnmedicin [1117] Behandlingsindikation i i i i i i Ledelsen sikrer at medicinen opbevares forsvarligt og personalet sikrer, at der forefindes medicin til beboeren i overensstemmelse med medicinordinationerne: [121] Medicinen opbevares forsvarligt og utilgængeligt for uvedkommende [122] Hver enkelt beboers medicin opbevares adskilt fra de øvrige beboeres medicin [124] Doseringsæsker, og andre beholdere med ophældt medicin, er mærket med beboerens navn og personnummer [127] Ophældt pn-medicin er doseret i ordinerede doser og mærket med beboerens navn, personnummer, præparatets navn, styrke og dosis. i i i i Personalet sikrer, at der er overensstemmelse mellem den ordinerede og den ophældte medicin: [131]

22 Der er overensstemmelse mellem antallet af tabletter på medicinskemaet og antallet af tabletter i doseringsæskerne i 3.3 Patientrettigheder De sygeplejefaglige optegnelser indeholder oplysninger om information og samtykke til behandling og pleje (informeret samtykke): [911] Det fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser, i hvilket omfang beboeren er i stand til at varetage sine helbredsmæssige interesser, eller om disse varetages af pårørende eller værge [914] Det fremgår af de sygeplejefaglige optegnelser, at der er indhentet informeret samtykke til behandling og pleje i i 3.4 Ernæring Beboeren sikres sufficient ernæring: [711] Beboeren bliver vejet ved indflytningen, under forudsætning af beboerens samtykke [712] Hvis beboeren har særlige ernæringsmæssige behov, er der lagt en kost- eller ernæringsplan [713] Kost- eller ernæringsplanen bliver evalueret regelmæssigt, herunder kontrol af beboerens vægt i i i 3.5 Fysisk aktivitet og mobilisering Der foreligger en vurdering af beboerens behov for vedligeholdelsestræning og/eller genoptræning, og der er tilbud om træning ved træningsbehov: [811] Beboerens aktuelle fysiske funktionsniveau er beskrevet [813] Hvis beboeren har behov for træning foreligger der et dokumenteret tilbud herom [814] Effekten af træningen er dokumenteret [815] Vurdering og behandling af beboere med risiko for udvikling af tryksår er dokumenteret i i i i Bemærkninger til stikprøve 3 :

23

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji Sagsnummer 4-17-128/4 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 4 Helle Lerche Nordlund Elisabet T. Hansen Besøgsdato 30-06-2009 Navn og adresse på plejehjem Kommune 183 Region Antal beboere

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji Sagsnummer 1-17-140/6 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 1 kmd kmd Besøgsdato 28-10-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 849 Region Antal beboere Solgården,,Aggersundvej 31,

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj Sagsnummer 1-17-134/6 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 1 kmd kmd Besøgsdato 17-05-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 849 Region Antal beboere 18 Hune Plejecenter,,Hansensvej

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkj Sagsnummer 5-17-101/5 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Lizet Jorck Claus Iversen Besøgsdato 18-03-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 329 Region Antal beboere 109 Knud Lavard

Læs mere

Sagsnummer 5-17-11/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5

Sagsnummer 5-17-11/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Sagsnummer 5-17-11/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Lizet Jorck Henrik Greiffenberg Besøgsdato 10-05-2007 Navn og adresse på plejehjem Kommune 253 Region Antal beboere 49 Hedebo,,Degnestræde

Læs mere

Overordnet konklusion på tilsynet. A. Sundhedsfaglige instrukser

Overordnet konklusion på tilsynet. A. Sundhedsfaglige instrukser Sagsnummer 3-17-186/3 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 3 Besøgsdato 16-10-2008 Navn og adresse på plejehjem Kommune 480 Region Antal beboere 26 Sundhedsfaglig konsulent Karen Prahl

Læs mere

Sagsnummer /2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5

Sagsnummer /2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Sagsnummer 5-17-14/2 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 5 Lizet Jorck Henrik Greiffenberg Besøgsdato 07-05-2007 Navn og adresse på plejehjem Kommune 253 Region Antal beboere 95 Strandcentret,,Frydenhøj

Læs mere

BIRKELSE PLEJECENTER. Jammerbugt kommune

BIRKELSE PLEJECENTER. Jammerbugt kommune Jr. nr.: 5-2211-1852/1 P-nr.: 1003057914 SST-id: PHJSYN-00003044 Tilsynsførende: Ulla Birgit Paludan Ansvarlig embedslæge: Henrik Bøggild Embedslægeinstitution: Embedslægerne Nordjylland Besøgsdato: 20.

Læs mere

grethe.jorgensen@fredericia.dk

grethe.jorgensen@fredericia.dk Jr. nr.: 5-2211-1116/1 P-nr.: 1003429171 SST-id: PHJSYN-00003016 Tilsynsførende: Ulla Smith Ansvarlig embedslæge: Henrik Kirkeby Embedslægeinstitution: Embedslægerne Syddanmark Besøgsdato: 26. marts 2012

Læs mere

Plejecenter Knud Lavard Centret

Plejecenter Knud Lavard Centret Jr. nr.: 5-2211-1175/1 P-nr.: 1011938090 SST-id: PHJSYN-00002156 Tilsynsførende: Lizet Jorck Ansvarlig embedslæge: Claus Iversen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Sjælland Besøgsdato: 16. april 2012

Læs mere

Plejecenter Solbakken

Plejecenter Solbakken Jr. nr.: 5-2211-1062/1 P-nr.: 1004354521 SST-id: PHJSYN-00002155 Tilsynsførende: Lotte Petersen Ansvarlig embedslæge: Claus Iversen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Sjælland Besøgsdato: 15. februar

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Seniorcenter Kildegården

Birthe Margrethe Pedersen. Seniorcenter Kildegården Jr. nr.: 5-2211-940/1 P-nr.: 1003263992 SST-id: PHJSYN-00003899 Tilsynsførende: Birthe Margrethe Pedersen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav Overordnet konklusion på tilsynet Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Tilsynet har fundet mindre fejl og mangler, som samlet kun indebærer meget ringe risiko for patientsikkerheden Tilsynet

Læs mere

Lone Husted ASP PLEJECENTER Struer. Midtjylland. Struer kommune.

Lone Husted ASP PLEJECENTER Struer. Midtjylland. Struer kommune. Jr. nr.: 5-2211-132/1 P-nr.: 1003057641 SST-id: PHJSYN-00003447 Tilsynsførende: Lone Husted Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Embedslægerne Midtjylland Besøgsdato: 26. marts 2012

Læs mere

Dronning Ingrids Hjem. Carl Jacobsens Vej 6A KØBENHAVNS KOMMUNE

Dronning Ingrids Hjem. Carl Jacobsens Vej 6A KØBENHAVNS KOMMUNE Jr. nr.: 5-2211-680/1 P-nr.: 1007809278 SST-id: PHJSYN-00002384 Tilsynsførende: Kirsten Thornval Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato:

Læs mere

Elisabeth Tornberg Hansen. Embedslægerne Hovedstaden. Fredensborg kommune

Elisabeth Tornberg Hansen. Embedslægerne Hovedstaden. Fredensborg kommune Jr. nr.: 5-2211-809/1 P-nr.: 1003257099 SST-id: PHJSYN-00002524 Tilsynsførende: Ansvarlig embedslæge: Embedslægeinstitution: Sonja Aasted Elisabeth Tornberg Hansen Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato:

Læs mere

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav. Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger

Overordnet konklusion på tilsynet. Opfølgning på tidligere tilsyn. Krav. Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Overordnet konklusion på tilsynet Tilsynet har ikke fundet anledning til bemærkninger Tilsynet har fundet fejl og mangler, som samlet kun indebærer meget ringe risiko for patientsikkerheden Tilsynet har

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Tagenshus

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Tagenshus Jr.nr.: 5-2211-121/1 P-nr.: 1017009210 SST-id: PHJSYN-00003608 Tilsynsførende: Birthe Margrethe Pedersen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

sikkerpost@frederikshavn.dk

sikkerpost@frederikshavn.dk Jr. nr.: 5-2211-2023/1 P-nr.: 1013556683 SST-id: PHJSYN-00004261 Tilsynsførende: Henrik Bøggild Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Nord

Læs mere

Hanne Juhl Pedersen. Hiort Lorenzen Center. 6100 Haderslev. Syddanmark. Haderslev kommune. dikmiv@haderslev.dk

Hanne Juhl Pedersen. Hiort Lorenzen Center. 6100 Haderslev. Syddanmark. Haderslev kommune. dikmiv@haderslev.dk Jr. nr.: 5-2211-1250/1 P-nr.: 1009677824 SST-id: PHJSYN-00003987 Tilsynsførende: Hanne Juhl Pedersen Ansvarlig embedslæge: Henrik Kirkeby Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Bofællesskaberne i Brønderslev. Brønderslev kommune.

Bofællesskaberne i Brønderslev. Brønderslev kommune. J-nr: 5-2911-320/1 P-nr.: 1003376580 SST-id: PHJSYN-00004595 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Nord

Læs mere

Marianne Presskorn-Thygesen. Seniorcentret Rosenlund

Marianne Presskorn-Thygesen. Seniorcentret Rosenlund Jr. nr.: 5-2211-1146/1 P-nr.: 1009230951 SST-id: PHJSYN-00002735 Tilsynsførende: Marianne Presskorn-Thygesen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden

Læs mere

Marianne Presskorn-Thygesen. Ældrecenter Æblehaven

Marianne Presskorn-Thygesen. Ældrecenter Æblehaven Jr. nr.: 5-2211-911/1 P-nr.: 1004680016 SST-id: PHJSYN-00002464 Tilsynsførende: Marianne Presskorn-Thygesen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden

Læs mere

Karen Marie Dencker. Kaas Plejecenter Pandrup. Nordjylland. Jammerbugt kommune. P-nr.: SST-id: PHJSYN

Karen Marie Dencker. Kaas Plejecenter Pandrup. Nordjylland. Jammerbugt kommune. P-nr.: SST-id: PHJSYN P-nr.: 1010330536 SST-id: PHJSYN-00002227 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæge: Henrik Bøggild Embedslægeinstitution: Embedslægerne Nordjylland Besøgsdato: 22. november 2012 Plejehjem:

Læs mere

Jr. nr.: 5-2211-4449/1 P-nr.: 1003422724 SST-id: PHJSYN-00004449 Tilsynsførende: Ellen Breddam Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Syd Besøgsdato: 09. december 2013 Plejehjem:

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Embedslægeinstitutionen Øst. Plejecentret Kristinehøj HELSINGØR KOMMUNE

Birthe Margrethe Pedersen. Embedslægeinstitutionen Øst. Plejecentret Kristinehøj HELSINGØR KOMMUNE P-nr.: 1003057823 SST-id: PHJSYN-00002550 Tilsynsførende: Ansvarlig embedslæge: Embedslægeinstitution: Birthe Margrethe Pedersen Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitutionen Øst Besøgsdato: 12. april

Læs mere

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji

Opfølgning på tidligere tilsyn Ja Nej delvist [1010] Der er fulgt op på tidligere tilsyn nmlkji Sagsnummer 1-17-139/6 Tilsynsgående Ansvarlig embedslæge Embedslægeinstitution 1 kmd kmd Besøgsdato 04-10-2010 Navn og adresse på plejehjem Kommune 849 Region Antal beboere Møllegården,,Vestergade 9, 9460

Læs mere

Tilsynsrapport 2008 Dronning Ingrids Hjem

Tilsynsrapport 2008 Dronning Ingrids Hjem J.nr. 4-17-140/3 P nr. 1007809278 Tilsynsrapport 2008 Dronning Ingrids Hjem Adresse: Carl Jakobsens Vej 8, 2500 Vallby Kommune: København Leder: Inge Holm Dato for tilsynet: 14. oktober 2008 Telefon: 35

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Aleris Christians Have

Tilsynsrapport 2009 Aleris Christians Have J. nr.: 5-17-130/4 P nr.: Tilsynsrapport 2009 Aleris Christians Have Kommune: Adresse: Leder: Solrød Christians Torv 123, 2680 Solrød Strand Fung. Bitten Hansen Dato for tilsynet: 16-10-2009 Telefon: 3078

Læs mere

Tilsynsrapport 2008 Aleris Christians Have Solrød kommune

Tilsynsrapport 2008 Aleris Christians Have Solrød kommune Tilsynsrapport 2008 Aleris Christians Have Solrød kommune Adresse: Kommune: Leder: Christians Torv 123, 2680 Solrød Solrød Tine Laursen Dato for tilsynet: 02.09.08 Telefon:???? E-post: Tilsynet blev foretaget

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Ørbygård

Tilsynsrapport 2009 Ørbygård J. nr.:4-17-214/4 P nr.: 1003271490 Tilsynsrapport 2009 Ørbygård Adresse: Medelbyvej 6, 2610 Rødovre Kommune: Rødovre Leder: Hanne Henriquis Dato for tilsynet: 28.januar 2009 Telefon: 36 37 08 80 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Rosenvang

Tilsynsrapport 2009 Rosenvang J. nr.: 5-17-147/4 P nr.: Tilsynsrapport 2009 Rosenvang Kommune: Adresse: Leder: Vordingborg Sankelmarksvej 6, 4760 Vordingborg Ulla Krøger Dato for tilsynet: 06-12-2009 Telefon: 55362200 E-post: Tilsynet

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Plejehjemmet Engskrænten

Tilsynsrapport 2009 Plejehjemmet Engskrænten J. nr.:4-17-211/4 P nr.: 1003271246 Tilsynsrapport 2009 Plejehjemmet Engskrænten Adresse: Kirkesvinget 5, 2610 Rødovre Kommune:Rødovre Leder: Kate Dybdal Dato for tilsynet: 30.januar 2009 Telefon:36 70

Læs mere

Tilsynsrapport for Bofællesskabet Odensevej

Tilsynsrapport for Bofællesskabet Odensevej Tilsynsrapport for Bofællesskabet Odensevej Adresse: Odensevej 29E 5610 Assens Kommune: Assens Leder: Social og sundhedsassistent Åse Bartholin Dato for tilsynet: 12. november 2007 Telefon: 63 74 00 96

Læs mere

PLEJEHJEMMET SOLGÅRDEN. Jammerbugt kommune

PLEJEHJEMMET SOLGÅRDEN. Jammerbugt kommune Jr. nr.: 1-17-140/7 P-nr.: 1003377423 SST-id: PHJSYN-00001085 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæge: Karen Marie Dencker Embedslægeinstitution: Embedslægerne Nordjylland Besøgsdato:

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Hesselager. J. nr.: 3-17-109/5 P nr.: 1011547488. Adresse: Langgade 2, 5874, Hesselager. Kommune: Svendborg

Tilsynsrapport 2010. Hesselager. J. nr.: 3-17-109/5 P nr.: 1011547488. Adresse: Langgade 2, 5874, Hesselager. Kommune: Svendborg J. nr.: 3-17-109/5 P nr.: 1011547488 Tilsynsrapport 2010 Hesselager Adresse: Langgade 2, 5874, Hesselager Kommune: Svendborg Leder: Jytte Jørgensen Dato for tilsynet: 25/8-2010 Telefon: 62 25 16 96 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Dorthe Mariehjemmet

Tilsynsrapport 2009 Dorthe Mariehjemmet J. nr.:4-17-213/4 P nr.: 1010524756 Tilsynsrapport 2009 Dorthe Mariehjemmet Adresse: Rødovrevej 325,2610 Rødovre Kommune:Rødovre Leder: Flemming Høj Jermiin Dato for tilsynet: 27.januar 2009 Telefon: 3670

Læs mere

Tilsynsrapport 2008 Akaciegården

Tilsynsrapport 2008 Akaciegården J.nr.4-17-31/3 P nr. 1002969056 Tilsynsrapport 2008 Akaciegården Adresse: Skellet 25, 2000 Frederiksberg Kommune: Frederiksberg Leder: Kirsten Thorsager Dato for tilsynet: 15. og 16.maj 2008 Telefon: 36

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Søskrænten

Tilsynsrapport 2009 Søskrænten J. nr.: 1-17-53/4 P nr.: 1003371930 Tilsynsrapport 2009 Søskrænten Adresse: Fredensvej 15, Sjørring, 7700 Thisted Kommune: Thisted Leder: Områdeleder/sygeplejerske Birgit Muff Dato for tilsynet: 8. 6.

Læs mere

Carl Nielsens Alle 39A KØBENHAVNS KOMMUNE

Carl Nielsens Alle 39A KØBENHAVNS KOMMUNE Jr. nr.: P-nr.: 1005037432 SST-id: PHJSYN-00002355 Tilsynsførende: Helle Lerche Nordlund Ansvarlig embedslæge: Anna Lise Wagner Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato: 10. august 2011

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Møllehøjen

Tilsynsrapport 2009 Møllehøjen J. nr.: P nr.: Tilsynsrapport 2009 Møllehøjen Kommune: Adresse: Leder: Greve Kommune Møllehaven 2, Karlslunde, 2670 Greve Gitte Hansen Dato for tilsynet: 8. september 2009 Telefon: 4616 5600 E-post: Tilsynet

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Christinehaven. J. nr.: 3-17-94/4 P nr.:1013061722. Adresse: Christinedalsvej 22, Svendborg. Kommune: Svendborg

Tilsynsrapport 2010. Christinehaven. J. nr.: 3-17-94/4 P nr.:1013061722. Adresse: Christinedalsvej 22, Svendborg. Kommune: Svendborg J. nr.: 3-17-94/4 P nr.:1013061722 Tilsynsrapport 2010 Christinehaven Adresse: Christinedalsvej 22, Svendborg Kommune: Svendborg Leder: Sektionsleder Lisbeth Kyndbøl Dato for tilsynet: 27. august 2010

Læs mere

Tilsynsrapport 2009. Havkær Lokalcenter. Adresse: Mosealleen 3, 8381 Tilst. Kommune: Århus. Telefon: 87453000. E-post: mag3@aarhus.

Tilsynsrapport 2009. Havkær Lokalcenter. Adresse: Mosealleen 3, 8381 Tilst. Kommune: Århus. Telefon: 87453000. E-post: mag3@aarhus. Tilsynsrapport 2009 Havkær Lokalcenter J.nr: 2-17-118/4 Embedslægeinstitutionen Midtjylland Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg Tlf. 7222 7970 Fax 7222 7448 E-post midt@sst.dk Adresse: Mosealleen 3, 8381 Tilst

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 Strandcentret

Tilsynsrapport 2007 Strandcentret Tilsynsrapport 2007 Strandcentret Adresse: Frydenhøj Allé 100, 2670 Greve Kommune: Greve Leder: Stella Hviid Dato for tilsynet: 7. maj 2007 Telefon: 43 59 00 00 E-post: shv@greve.dk T Tilsynet blev foretaget

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 for Guderup Plejecenter

Tilsynsrapport 2009 for Guderup Plejecenter J. nr.: 3-17- 115 /4 P nr.:1003324457 Tilsynsrapport 2009 for Guderup Plejecenter Adresse: Parkvej 20 6430 Nordborg Kommune: Sønderborg Leder: Områdeleder Ragnhild Jacobsen Dato for tilsynet: 20. november

Læs mere

sikkerjob-velfaerd@viborg.dk

sikkerjob-velfaerd@viborg.dk Jr. nr.: 2-17-335/6 P-nr.: 1014716935 SST-id: PHJSYN-00001397 Tilsynsførende: Lone Husted Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Embedslægerne Midtjylland Besøgsdato: 24. oktober 2011

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 Havkær Lokalcenter

Tilsynsrapport 2007 Havkær Lokalcenter Tilsynsrapport 2007 Havkær Lokalcenter 12. december 2007. j.nr. 2-17-120/2/ELH Embedslægeinstitutionen Midtjylland Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg Tlf. 7222 7970 Fax 7222 7448 E-post info@sst.dk Dir. tlf.

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Kløvermarken

Tilsynsrapport 2009 Kløvermarken J. nr.: 1-17-60/4 P nr.: 1003371723 Tilsynsrapport 2009 Kløvermarken Adresse: Solsikkevej 43, Koldby, 7752 Snedsted Kommune: Thisted Leder: Områdeleder/sygeplejerske Winnie Halkjær Dato for tilsynet: 27.

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Vindeby Pilevej. J. nr.: 3-17-91/5 P nr.:1013062087. Adresse: Vindeby Pilevej 26, Svendborg. Kommune: Svendborg

Tilsynsrapport 2010. Vindeby Pilevej. J. nr.: 3-17-91/5 P nr.:1013062087. Adresse: Vindeby Pilevej 26, Svendborg. Kommune: Svendborg J. nr.: 3-17-91/5 P nr.:1013062087 Tilsynsrapport 2010 Vindeby Pilevej Adresse: Vindeby Pilevej 26, Svendborg Kommune: Svendborg Leder: Lene Ditlevsen Dato for tilsynet: 10. september 2010 Telefon: 6223

Læs mere

Omsorgscenter Nordhøj. Frederikssund kommune. hala@frederikssund.dk

Omsorgscenter Nordhøj. Frederikssund kommune. hala@frederikssund.dk Jr. nr.: 4-17-53/6 P-nr.: 1003282764 SST-id: PHJSYN-00002125 Tilsynsførende: Sonja Aasted Ansvarlig embedslæge: Anna Lise Wagner Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato: 14. februar

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 for Kildebakken Plejecenter

Tilsynsrapport 2009 for Kildebakken Plejecenter J. nr.: 3-17-306 /2 P nr.: 1009677832 Tilsynsrapport 2009 for Kildebakken Plejecenter Adresse: Varbergvej 13, 6100 Haderslev Kommune: Haderslev Leder: Plejecenterleder Vivian Vigsø Dato for tilsynet: 23.

Læs mere

Tilsynsrapport 2007. Gambo. Adresse: Farsbøllevej 18, 5471, Søndersø. Kommune: Nordfyn. Leder: Inge Toftegård. Dato for tilsynet: 02102007

Tilsynsrapport 2007. Gambo. Adresse: Farsbøllevej 18, 5471, Søndersø. Kommune: Nordfyn. Leder: Inge Toftegård. Dato for tilsynet: 02102007 Tilsynsrapport 2007 Gambo Adresse: Farsbøllevej 18, 5471, Søndersø Kommune: Nordfyn Leder: Inge Toftegård Dato for tilsynet: 02102007 Telefon: 64831331 E-post: ito@nordfynskommune.dk Tilsynet blev foretaget

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Ældrecenter Lergården. Adresse: Lergård 88-98, 6200 Aabenraa. Kommune: Aabenraa. Leder: Birte Rasmussen.

Tilsynsrapport 2012. Ældrecenter Lergården. Adresse: Lergård 88-98, 6200 Aabenraa. Kommune: Aabenraa. Leder: Birte Rasmussen. Tilsynsrapport 2012 J.nr. 5-2211-343/1 Ældrecenter Lergården Adresse: Lergård 88-98, 6200 Aabenraa Kommune: Aabenraa Leder: Birte Rasmussen Telefon: 73768144 E-post: bras@aabenraa.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2012 OMRÅDECENTER MØLLEPARKEN. Adresse: Damgade 5, 6400 Sønderborg. Kommune: Sønderborg. Leder: Marianne Krarup.

Tilsynsrapport 2012 OMRÅDECENTER MØLLEPARKEN. Adresse: Damgade 5, 6400 Sønderborg. Kommune: Sønderborg. Leder: Marianne Krarup. Tilsynsrapport 2012 J.nr. 5-2211-306/1 OMRÅDECENTER MØLLEPARKEN Adresse: Damgade 5, 6400 Sønderborg Kommune: Sønderborg Leder: Marianne Krarup Telefon: 88725050 E-post: mkrr@sonderborg.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Ortved Plejecenter

Tilsynsrapport 2009 Ortved Plejecenter J. nr.: P nr.: Tilsynsrapport 2009 Ortved Plejecenter Kommune: Adresse: Leder: Ringsted Roskildevej 498B, 4100 Ringsted Marianne Lehnshøj Dato for tilsynet: 23.02.09 Telefon: 57627740 E-post: Tilsynet

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 for Engparken.

Tilsynsrapport 2010 for Engparken. J. nr.: 3-17-52/5 P nr.: 1003322831 Tilsynsrapport 2010 for Engparken. Adresse: Kirkealle 22, Gram Kommune: Haderslev Leder: Centerleder Andrea Terp Dato for tilsynet: 15-10-2010 Telefon: 74346832 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Aalbæk Plejeboliger

Tilsynsrapport 2009 Aalbæk Plejeboliger J. nr.: 1-17- 23/4 P nr.: 1013556845 Tilsynsrapport 2009 Aalbæk Plejeboliger Adresse: Stationsvej 9, 9982 Aalbæk Kommune: Frederikshavn Leder: Områdeleder/sygeplejerske Mette Sole Dato for tilsynet: 9.

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Lyngvejs Ældrecenter

Tilsynsrapport 2010 Lyngvejs Ældrecenter J. nr.: 3-17-8/5 P nr.: 1013331916 Tilsynsrapport 2010 Lyngvejs Ældrecenter Adresse: Strandvænget 14 Kommune: 6710 Esbjerg Leder: Lotte Hadberg Dato for tilsynet: 12-11-2010 Telefon: 76164650 E-post: jks@esbjergkommune.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Bryghuset - demens. J. nr.: 3-17-87/4 P nr.:10033218185. Adresse: Bryghusvej 2, Svendborg. Kommune: Svendborg.

Tilsynsrapport 2010. Bryghuset - demens. J. nr.: 3-17-87/4 P nr.:10033218185. Adresse: Bryghusvej 2, Svendborg. Kommune: Svendborg. J. nr.: 3-17-87/4 P nr.:10033218185 Tilsynsrapport 2010 Bryghuset - demens Adresse: Bryghusvej 2, Svendborg Kommune: Svendborg Leder: Rita Stuhr Dato for tilsynet: 1. oktober 2010 Telefon: 6223 3400 /6223

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Plejecentret Værebro

Tilsynsrapport 2009 Plejecentret Værebro J. nr.: 4-17-78/4 P nr. 1003264689 Tilsynsrapport 2009 Plejecentret Værebro Adresse: Værebrovej 24, 2880 Bagsværd Kommune: Gladsaxe Leder: Helle Stougård Dato for tilsynet: 31. juli 2009 Telefon:39574441

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 For Krogstenshave

Tilsynsrapport 2009 For Krogstenshave J.nr.4-17-111/4 P nr. 1003268027 Tilsynsrapport 2009 For Krogstenshave Adresse:Krogstens Alle 47, 2650 Kommune: Hvidovre Leder: Maj Britt Friedberg Dato for tilsynet: 18. og 26. august 2009 Telefon: 36

Læs mere

KOLLEKTIVHUSET PÅ BELLAHØJ KØBENHAVNS KOMMUNE

KOLLEKTIVHUSET PÅ BELLAHØJ KØBENHAVNS KOMMUNE Jr. nr.: 4-27-159/2 P-nr.: 1003251533 SST-id: PHJSYN-00001759 Tilsynsførende: Sonja Aasted Ansvarlig embedslæge: Anna Lise Wagner Embedslægeinstitution: Embedslægerne Hovedstaden Besøgsdato: 09. november

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Himmelev Gl. Præstegård. J. nr.: P nr.: Sognevej 124, 4000 Roskilde. Susanne Palmblad. Dato for tilsynet: 28.7.

Tilsynsrapport 2010. Himmelev Gl. Præstegård. J. nr.: P nr.: Sognevej 124, 4000 Roskilde. Susanne Palmblad. Dato for tilsynet: 28.7. J. nr.: P nr.: Tilsynsrapport 2010 Himmelev Gl. Præstegård Adresse: Kommune: Leder: Sognevej 124, 4000 Roskilde Roskilde Susanne Palmblad Dato for tilsynet: 28.7.2010 Telefon: 46315481 E-post: Tilsynet

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 For Krogstenshave

Tilsynsrapport 2007 For Krogstenshave Journr. 4-17-111/2 Tilsynsrapport 2007 For Krogstenshave Adresse: Krogstens Alle 47, 2650 Hvidovre Antal boliger: ca. 120 inklusiv beskyttede boliger Kommune: Hvidovre Dato for tilsynet: 6. december 2007

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Taasinge Plejecenter. Adresse: Syrenvej 24, 5700 Svendborg. Kommune: Svendborg. Leder: Jane Schleimann. Telefon: 62 23 41 38

Tilsynsrapport 2012. Taasinge Plejecenter. Adresse: Syrenvej 24, 5700 Svendborg. Kommune: Svendborg. Leder: Jane Schleimann. Telefon: 62 23 41 38 Tilsynsrapport 2012 J. nr. 5-2211-1259/1 Taasinge Plejecenter Adresse: Syrenvej 24, 5700 Svendborg Kommune: Svendborg Leder: Jane Schleimann Telefon: 62 23 41 38 E-post: sinjas@svendborg.dk Dato for tilsynet:

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Marstal Plejecenter

Tilsynsrapport 2009 Marstal Plejecenter J. nr.: 3-17-123/4 P nr.: 1003312941 Tilsynsrapport 2009 Marstal Plejecenter Adresse: Gasværksvej 10, Marstal Kommune: Ærø Leder: Anette Clausen Dato for tilsynet: 8-7-2009 Telefon: 62525576 E-post: ac@aeroekommune.dk

Læs mere

Tilsynsrapport Bryggerlunden. Adresse: Bryghusvej 58, 5700 Svendborg. Kommune: Svendborg. P-nummer: Leder: Lene Ditlevsen

Tilsynsrapport Bryggerlunden. Adresse: Bryghusvej 58, 5700 Svendborg. Kommune: Svendborg. P-nummer: Leder: Lene Ditlevsen Tilsynsrapport 2008 Bryggerlunden Adresse: Bryghusvej 58, 5700 Svendborg Kommune: Svendborg P-nummer: 1013048270 Leder: Lene Ditlevsen Dato for tilsynet: 4-12- 2008 Telefon: 62234130 E-post: sivled@svendborg.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2009. Demenscenter Mimosen. J. nr.: 4-17-6/4 P nr.: 1009953015. Adresse: Ellevej 38, 47 og 49. Kommune: Allerød

Tilsynsrapport 2009. Demenscenter Mimosen. J. nr.: 4-17-6/4 P nr.: 1009953015. Adresse: Ellevej 38, 47 og 49. Kommune: Allerød J. nr.: 4-17-6/4 P nr.: 1009953015 Tilsynsrapport 2009 Demenscenter Mimosen Adresse: Ellevej 38, 47 og 49 Kommune: Allerød Leder: Centerchef Tina Rantzau Christensen Dato for tilsynet: 29. juni 2009 Telefon:

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Klintholm Havn Centret. J. nr.: P nr.: Sildemarken 2, Magleby, 4791 Borre. Dato for tilsynet: 30.6.2010.

Tilsynsrapport 2010. Klintholm Havn Centret. J. nr.: P nr.: Sildemarken 2, Magleby, 4791 Borre. Dato for tilsynet: 30.6.2010. J. nr.: P nr.: Tilsynsrapport 2010 Klintholm Havn Centret Adresse: Kommune: Leder: Sildemarken 2, Magleby, 4791 Borre Vordingborg Helene Kvist Dato for tilsynet: 30.6.2010 Telefon: 55365236 E-post: Tilsynet

Læs mere

Gammelgaardsvej 44, Kaas. Jammerbugt Kommune

Gammelgaardsvej 44, Kaas. Jammerbugt Kommune Jr. nr.: 1-17-133/7 P-nr.: 1010330536 SST-id: PHJSYN-00001077 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæger: Karen Marie Dencker Embedslægeinstitution: Embedslægerne i Nordjylland Besøgsdato:

Læs mere

Tilsynsrapport 2009. Ældreboligcentret Lyngehus. J. nr.: 4-17-3/4 P nr.: 1003625248. Adresse: Hillerødvej 48A, 3540 Lynge.

Tilsynsrapport 2009. Ældreboligcentret Lyngehus. J. nr.: 4-17-3/4 P nr.: 1003625248. Adresse: Hillerødvej 48A, 3540 Lynge. J. nr.: 4-17-3/4 P nr.: 1003625248 Tilsynsrapport 2009 Ældreboligcentret Lyngehus Adresse: Hillerødvej 48A, 3540 Lynge Kommune: Allerød Leder: Bente Nees Dato for tilsynet: 25. juni 2009 Telefon: 48 16

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Lykkevalg

Tilsynsrapport 2010 Lykkevalg J. nr.:3-17-205 P nr.:1003820604 Tilsynsrapport 2010 Lykkevalg Adresse:Lykkevalg 5, 5600 Faaborg Kommune:Faaborg-Midtfyn Leder:Børge Fugl Hansen Dato for tilsynet: 30. september 2010 Telefon:72 53 05 16

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Christians Have

Tilsynsrapport 2009 Christians Have J. nr.: 5-17-131/4 P nr.: Tilsynsrapport 2009 Christians Have Kommune: Adresse: Leder: Solrød Christians Have 123, 2680 Solrød Kirsten Bjerregaard Dato for tilsynet: 02-12-2009 Telefon: 5618 2450 E-post:

Læs mere

Karen Marie Dencker. Biersted Plejecenter Aabybro. Nordjylland. Jammerbugt kommune.

Karen Marie Dencker. Biersted Plejecenter Aabybro. Nordjylland. Jammerbugt kommune. Jr. nr.: 1-17-131/7 P-nr.: 1009008094 SST-id: PHJSYN-00001075 Tilsynsførende: Karen Marie Dencker Ansvarlig embedslæge: Karen Marie Dencker Embedslægeinstitution: Embedslægerne i Nordjylland Besøgsdato:

Læs mere

blev fundet fejl og mangler, som samlet kun indebærer meget ringe risiko for patientsikkerheden

blev fundet fejl og mangler, som samlet kun indebærer meget ringe risiko for patientsikkerheden Tilsynsrapport 2012 Kildemosen J.nr. /5-2211-328/1 Embedslægerne Midtjylland Lyseng Allé 1 8270 Højbjerg Adresse: Kildemosen 1-7, 8305 Samsø Tlf. 72 22 79 70 Fax 72 22 74 48 E-post midt@sst.dk Kommune:

Læs mere

Tilsynsrapport 2008 Hvalsø Ældrecenter Lejre kommune

Tilsynsrapport 2008 Hvalsø Ældrecenter Lejre kommune Tilsynsrapport 2008 Hvalsø Ældrecenter Lejre kommune Adresse: Kommune: Leder: Roskildevej 11, 4330 Hvalsø Lejre Susanne Marcussen Dato for tilsynet: 10.11.08 Telefon: 46464740 eller lederen 46464745 E-post:

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Hjemmet

Tilsynsrapport 2010 Hjemmet J. nr.: 4-17-233/5 P nr.: 100 330 7603 Tilsynsrapport 2010 Hjemmet Adresse: Pihls Allé 10, 3782 Klemensker Kommune: Bornholms Regionskommune Leder: Lissy Madsen Dato for tilsynet: 16. november 2010 Telefon:

Læs mere

Tilsynsrapport 2011. Rosenlunden. Adresse: Nørrebrogade 8, 7000 Fredericia. Kommune: Fredericia. Leder: Jeanette Ringner. Telefon: 72 10 66 88

Tilsynsrapport 2011. Rosenlunden. Adresse: Nørrebrogade 8, 7000 Fredericia. Kommune: Fredericia. Leder: Jeanette Ringner. Telefon: 72 10 66 88 Tilsynsrapport 2011 J.nr. 3-17-59/6 Rosenlunden Adresse: Nørrebrogade 8, 7000 Fredericia Kommune: Fredericia Leder: Jeanette Ringner Telefon: 72 10 66 88 E-post: ipjg@fredericia.dk; jeanette.ringner@fredericia.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Plejecenter Svovlhatten. J. nr.: 3-17-148/5 P nr.: 1009510962. Adresse: Svovlhatten 2, 5220 Odense SØ.

Tilsynsrapport 2010. Plejecenter Svovlhatten. J. nr.: 3-17-148/5 P nr.: 1009510962. Adresse: Svovlhatten 2, 5220 Odense SØ. J. nr.: 3-17-148/5 P nr.: 1009510962 Tilsynsrapport 2010 Plejecenter Svovlhatten Adresse: Svovlhatten 2, 5220 Odense SØ Kommune: Odense Leder: Lene Fonnesbæk Jensen Dato for tilsynet: 22. oktober 2010

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Lokalcenter Korsløkkehaven

Tilsynsrapport 2009 Lokalcenter Korsløkkehaven J. nr.:3-17-147/4 P nr.: 1009001251 Tilsynsrapport 2009 Lokalcenter Korsløkkehaven Adresse: Korsløkkehaven 2-6, 5220 Odense SØ Kommune: Odense Leder: Alice Sundstrøm Dato for tilsynet: 2. november 2009

Læs mere

Sagsnummer 20-17-78/4 Udfyldt af Embedslægeinstitution. Besøgsdato 07-09-2006 Navn og adresse på plejehjem Kommune. Amt

Sagsnummer 20-17-78/4 Udfyldt af Embedslægeinstitution. Besøgsdato 07-09-2006 Navn og adresse på plejehjem Kommune. Amt Sagsnummer 20-17-78/4 Udfyldt af Embedslægeinstitution Konklusioner Anna Lise Wagner ELIFRB Besøgsdato 07-09-2006 Navn og adresse på plejehjem Kommune Fredensborg-Humlebæk Kommune Amt Frederiksborg Amt

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 Øresundshjemmet

Tilsynsrapport 2007 Øresundshjemmet Jour.nr.: 4-17-24/2 Tilsynsrapport 2007 Øresundshjemmet Adresse: Øresundsvej 52, 3050 Humlebæk Kommune: Fredensborg Leder: Marika Worm Dato for tilsynet: 20-08-2007 Telefon: 49191212 E-post: oresundshjemmet@fredensborg.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Plejehjemmet Montebello

Tilsynsrapport 2009 Plejehjemmet Montebello J. nr.: 4-17-95/4 P nr.: 1009987718 Tilsynsrapport 2009 Plejehjemmet Montebello Adresse: Gurrevej 92, 3000 Helsingør Kommune: Helsingør Leder: Rie Luxhøj Dato for tilsynet: 08-07-2009 Telefon: 49281400

Læs mere

sikkerpost@silkeborg.dk

sikkerpost@silkeborg.dk Jr. nr.: 5-2211-528/1 P-nr.: 1013525095 SST-id: PHJSYN-00003155 Tilsynsførende: Heidi Aagaard Ansvarlig embedslæge: Henrik Trykker Embedslægeinstitution: Embedslægerne Midtjylland Besøgsdato: 08. april

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Rudkøbing Plejehjem

Tilsynsrapport 2010 Rudkøbing Plejehjem J. nr.: 3-17-244/5 P nr.: 1003057550 Tilsynsrapport 2010 Rudkøbing Plejehjem Adresse: Viebæltet 25,5900 Rudkøbing Kommune: Langeland Leder: Forstander Bente Ramhøj Dato for tilsynet: 2.juli 2010 Telefon:

Læs mere

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Bøgehøjgård HELSINGØR KOMMUNE

Birthe Margrethe Pedersen. Plejehjemmet Bøgehøjgård HELSINGØR KOMMUNE Jr. nr.: 5-2211-705/1 P-nr.: 1003279764 SST-id: PHJSYN-00003604 Tilsynsførende: Birthe Margrethe Pedersen Ansvarlig embedslæge: Elisabet Tornberg Hansen Embedslægeinstitution: Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Klostertoften Ældrecenter. Adresse: Søndermarksvej 18, 8800 Viborg. Kommune: Viborg. Telefon: 87 87 65 70

Tilsynsrapport 2010. Klostertoften Ældrecenter. Adresse: Søndermarksvej 18, 8800 Viborg. Kommune: Viborg. Telefon: 87 87 65 70 Tilsynsrapport 2010 Klostertoften Ældrecenter J.nr. 2-17-4/5 Embedslægerne Midtjylland Lyseng Alle 1 8270 Højbjerg Tlf 7222 7970 Fax 7222 7448 E-post midt@sst.dk Adresse: Søndermarksvej 18, 8800 Viborg

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Bryghuset Plejen

Tilsynsrapport 2010 Bryghuset Plejen J. nr.: 3-17-88/5 P nr.:1003318185 Tilsynsrapport 2010 Bryghuset Plejen Adresse: Bryghusvej 2, 5700 Svendborg Kommune: Svendborg Leder: Sektionsleder Heidi Rasmussen Dato for tilsynet: 8. juni 2010 Telefon:

Læs mere

Tilsynsrapport 2007 Nældebjerg Plejecenter

Tilsynsrapport 2007 Nældebjerg Plejecenter Tilsynsrapport 2007 Nældebjerg Plejecenter Adresse: Rådhusholmen 8, 2670 Greve Kommune: Greve Leder: Områdeleder Susanne Gether Sørensen Dato for tilsynet: 3. maj 2007 Telefon: 43 97 86 00 E-post: sgs@greve.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Omsorgscentret Kildegården

Tilsynsrapport 2009 Omsorgscentret Kildegården J. nr.: 4-17-74/4 P nr. 1003263992 Tilsynsrapport 2009 Omsorgscentret Kildegården Adresse: Kildebakkegårds alle 165, 2860 Søborg Kommune:Gladsaxe Leder: Anne Kristensen Dato for tilsynet: 30. juli 2009

Læs mere

Tilsynsrapport For Humble Plejecenter. J. nr.: /4 P nr.: Adresse: Hovedgaden 55, Humble. Kommune: Langeland

Tilsynsrapport For Humble Plejecenter. J. nr.: /4 P nr.: Adresse: Hovedgaden 55, Humble. Kommune: Langeland J. nr.: 3-17-247/4 P nr.: 1003318963 Tilsynsrapport 2009 For Humble Plejecenter Adresse: Hovedgaden 55, Humble Kommune: Langeland Leder: Anita Olsen Dato for tilsynet: 2-7-2009 Telefon: 62571170 E-post:

Læs mere

J. nr.: 3-17-137/5 P nr.: 1003075569

J. nr.: 3-17-137/5 P nr.: 1003075569 J. nr.: 3-17-137/5 P nr.: 1003075569 Adresse: Kommune: Leder: Hannerupgårdsvej 35, 5230 Odense M Odense Kommune Forstander Ann-Lene Aagaard Dato for tilsynet: 11. juni 2010 Telefon: 6613 2500 E-post: aaa@gurli-vibeke.dk

Læs mere

Tilsynsrapport 2009 Plejecenter Ærtebjerghaven

Tilsynsrapport 2009 Plejecenter Ærtebjerghaven J. nr.: 3-17-158/4 P nr.: 1012550991 Tilsynsrapport 2009 Plejecenter Ærtebjerghaven Adresse: Ærtebjerghaven 41, 5270 Odense N Kommune: Odense Leder: Heidi Kaastrup Dato for tilsynet: 12.august 2009 Telefon:

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Bryghuset Demens. Adresse: Bryghusvej 2, 5700 Svendborg. Kommune: Svendborg. Leder: Eva Aagesen. Telefon: 6223 4115

Tilsynsrapport 2012. Bryghuset Demens. Adresse: Bryghusvej 2, 5700 Svendborg. Kommune: Svendborg. Leder: Eva Aagesen. Telefon: 6223 4115 Tilsynsrapport 2012 24. maj 2013 J.nr. 5-2211-893/1 Bryghuset Demens Adresse: Bryghusvej 2, 5700 Svendborg Kommune: Svendborg Leder: Eva Aagesen Telefon: 6223 4115 E-post: eva.aagesen@svendborg.dk Dato

Læs mere

Tilsynsrapport 2013. Plejehjemmet Grønnegården. Adresse: Langrode 11, 6200 Aabenraa. Kommune: Aabenraa. Leder: Conny Andersen.

Tilsynsrapport 2013. Plejehjemmet Grønnegården. Adresse: Langrode 11, 6200 Aabenraa. Kommune: Aabenraa. Leder: Conny Andersen. Tilsynsrapport 2013 4.. juni 201 J. nr. 5-2211-519/1 Plejehjemmet Grønnegården Adresse: Langrode 11, 6200 Aabenraa Kommune: Aabenraa Leder: Conny Andersen Telefon: 73768660 E-post: ca@aabenraa.dk Dato

Læs mere

Tilsynsrapport 2010 Plejehjemmet Frederiksbroen

Tilsynsrapport 2010 Plejehjemmet Frederiksbroen J. nr.: 3-17/128/5 P nr.: 1003315083 Tilsynsrapport 2010 Plejehjemmet Frederiksbroen Adresse: Georgsgade 61 B, 5000 Odense C Kommune: Odense Leder: Centerleder Helle Andersen Dato for tilsynet: 29. oktober

Læs mere

Tilsynsrapport 2008 Christians Have Solrød kommune

Tilsynsrapport 2008 Christians Have Solrød kommune Tilsynsrapport 2008 Christians Have Solrød kommune Adresse: Kommune: Leder: Christians Torv 123, 2680 Solrød Solrød Kirsten Stukert Dato for tilsynet: 09.09.08 Telefon:???? E-post: Tilsynet blev foretaget

Læs mere

Opfølgende tilsynsrapport 2014

Opfølgende tilsynsrapport 2014 Opfølgende tilsynsrapport 2014 Plejehjemmet Søndervang Adresse: Nyelandsvej 87, 2000 Frederiksberg Kommune: Frederiksberg Leder: Lene Wichmann Telefon: 61 18 92 74 E-post: lewi01@frederiksberg.dk Dato

Læs mere

Tilsynsrapport 2012. Rosenlunden. Adresse: Nørrebrogade 8, 7000 Fredericia. Kommune: Fredericia. Leder: Jeanette Ringner. Telefon: 72 10 66 91

Tilsynsrapport 2012. Rosenlunden. Adresse: Nørrebrogade 8, 7000 Fredericia. Kommune: Fredericia. Leder: Jeanette Ringner. Telefon: 72 10 66 91 Tilsynsrapport 2012 J.nr. 5-2211-672/1 Rosenlunden Adresse: Nørrebrogade 8, 7000 Fredericia Kommune: Fredericia Leder: Jeanette Ringner Telefon: 72 10 66 91 E-post: jeanette.ringner@fredericia.dk Dato

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Knud Lavard Centret. J. nr.: P nr.: Eksercerpladsen 3, 4100 Ringsted. Henrik Mortensen. Dato for tilsynet: 18.3.

Tilsynsrapport 2010. Knud Lavard Centret. J. nr.: P nr.: Eksercerpladsen 3, 4100 Ringsted. Henrik Mortensen. Dato for tilsynet: 18.3. J. nr.: P nr.: Tilsynsrapport 2010 Knud Lavard Centret Adresse: Kommune: Leder: Eksercerpladsen 3, 4100 Ringsted Ringsted Henrik Mortensen Dato for tilsynet: 18.3.2010 Telefon: 57 62 83 00 E-post: Tilsynet

Læs mere