Indhold. Køkkenarmaturer. Produktoversigt. Teknik

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indhold. Køkkenarmaturer. Produktoversigt. Teknik"

Transkript

1

2 Indhold Køkkenarmaturer Axor Starck Axor Citterio Axor Citterio M Axor Uno 2 /Uno Hansgrohe PuraVida Hansgrohe Talis Hansgrohe Focus Produktoversigt Teknik... 38

3 En kok vil gerne have de bedste ingredienser. Det begynder med armaturet. Derfor stræber vi efter at fremstille produkter, som fornøjer vores sanser. Det har vi modtaget diverse designpriser for. Men et armatur fra Hansgrohe eller Axor er også altid en fornuftig beslutning. For du får et produkt med en lang levetid, som i innovationskulturens ånd sætter standarder inden for funktionalitet og kvalitet. Armaturet er jo trods alt det mest brugte redskab i køkkenet; vi bruger det op til 90 gange om dagen. Synes du ikke også, at fornøjelsen ved at lave mad derfor burde begynde med armaturet? Virksomheden Hansgrohe kan se tilbage på en 110 år lang familietradition, og den har længe været en af verdens førende producenter af armaturer og brusere med hovedkvarter i Schwarzwald, Tyskland. I 1993 opstod designmærket Axor som et supplement til det etablerede premiummærke Hansgrohe

4 Sanser Ro Væsentlig Kompromisløs Ligetil Enkel

5 04 05 Axor Starck Ikoner til køkkenvasken fra verdens nok mest berømte designer. Philippe Starck har designet for Axor siden Franskmandens armaturer skiller sig ud via de elementære former og klare funktioner, der følger princippet for minimalistisk æstetik. Et karakteristisk kendetegn ved kollektionen er joystick-grebet, som er let at betjene.

6 Axor Starck Individuelt indstilleligt svingningsområde (110 /150 /360 ) Udtræksbruser med 2 stråletyper (normal-/brusestråle) ComfortZone Joystick-greb Variabel placering af greb (til højre eller til venstre) 1-grebs køkkenarmatur med eller uden udtræksbruser Axor Starck-designet er minimalistisk og flydende fra armaturkroppen til tuden og fra tuden til udtræksbruseren. Axor Starck findes i to funktionelle armaturvarianter: Variant 1 med svingtud, der kan indstilles i tre svingningstrin, alt efter hvad du foretrækker. Eller variant 2, som også har en udtræksbruser, der gør det bekvemt at nå alle dele af vasken og gør det let at skylle tallerkener af.

7 Svingtud 06 07

8 Axor Starck Semi-Pro Svingtud (360 ) Udtræksbruser med 2 stråletyper (normal-/brusestråle) ComfortZone 1-grebs køkkenarmatur Semi-Pro Axor Starck Semi-Pro er armaturvarianten for den ambitiøse hobby-kok. Med sin 360 svingbare tud og sit samtidig minimalistiske design egner den sig især til dobbeltvaske og vaske, der er integreret i køkkenet som en ø-løsning.

9 08 09

10 ERGONOMIA ELEGANZA PIACERE MODERNITÀ Den italienske arkitekt og designer Antonio Citterio bøjer sig for elementet vand med et elegant-tilbageholdende køkkenarmaturprogram. Særligt markant er det præcist udformede greb i høj kvalitet. Det er langt og fladt og derfor særdeles ergonomisk i betjeningen. Antonio Citterio har også designet et andet køkkenarmatur for Axor, der med sine yderst slanke og høje former antager en urban æstetik.

11 Axor Citterio 10 11

12 1-grebs køkkenarmatur Semi-Pro Fjeder af rustfrit stål Svingtud (360 ) Axor Citterio findes i tre forskellige funktionelle udformninger op til High-End-funktionalitet med en fjeder i rustfrit stål, der gør tuden særdeles bevægelig. De har alle en slank formgivning og det særligt ergonomisk udformede greb tilfælles, der også med beskidte og indsæbede hænder er let som ingenting at betjene.

13 Axor Citterio Udtræksbruser med 2 stråletyper (normal-/brusestråle) ComfortZone Individuelt indstilleligt svingningsområde (110 /150 /360 ) Ergonomisk greb 1-grebs køkkenarmatur med udtræksbruser 1-grebs køkkenarmatur med svingtud

14 Udtræksbruser Individuelt indstilleligt svingningsområde (110 /150 /360 ) 2-huls 1-grebs køkkenarmatur med udtræksbruser Axor Citterio M med udtræksbruser har en normalstråle og en brusestråle.

15 Axor Citterio M ComfortZone Individuelt indstilleligt svingningsområde (110 /150 /360 ) Ergonomisk greb Greb kan fleksibelt installeres i vaskens omgivelser huls 1-grebs køkkenarmatur med svingtud Den markante tud kan enten frit svinge 360 eller efter ønske stoppe ved 110 eller 150. Det separate greb kan installeres på en hvilken som helst side af vasken. For eksempel bag vasken, langt fra små barnehænder, eller ergonomisk korrekt for venstrehåndede på venstre side af vasken præcis som du ønsker det.

16 form follows emotion. Hvornår er et armatur rigtigt godt? Det er det, når vi gerne vil røre ved det og bruge det. Den tyske designgruppe Phoenix Design, der består af Andreas Haug og Tom Schönherr, har i forvejen designet talrige køkkenarmaturer for Hansgrohe og Axor. Dertil hører nu også det første Axor køkkenarmatur til vægmontering.

17 Axor Uno 2 /Axor Uno 16 17

18 Axor Uno 2 Grebet kan monteres til højre eller til venstre Enkel betjening med joystick-grebet Svingtud Teleskoptuden giver meget frirum 1-grebs køkkenarmatur Til indbygning Axor Uno² vægarmaturet er endnu en intelligent løsning til mere bevægelsesfrihed ved vasken. Den integrerede teleskoptud kan bekvemt trækkes ud og svinges, så din aktionsradius ved vasken gøres meget større.

19 18 19

20 Axor Uno 2 /Axor Uno Svingtud (360 ) ComfortZone Variabel placering af greb (til højre eller til venstre) 1-grebs køkkenarmatur med svingtud Axor Uno og Axor Uno² er to køkkenarmaturprogrammer med et tydeligt, geometrisk formsprog, der passer ind i enhver køkkenstil. Axor Uno² er den stilistiske videreudvikling af Axor Uno, og den er en smule slankere og mere minimalistisk i sit udtryk. Ved opvask og madlavning er den 360 svingbare tud, som findes på begge armaturer, særlig behagelig.

21 Individuelt indstilleligt svingningsområde (110 /150 /360 ) 20 21

22 Pur. Sensuel. Levende. Den fascinerende kombination af design og teknologi.

23 Hansgrohe PuraVida PuraVida armaturets navn udtrykker det puristiske formsprog og samtidig nydelsen ved at håndtere livselementet vand. Vaskens blikfang i form af den enestående DualFinish børstet rustfrit stål på armaturkroppen møder tudens blanke krom overside blev udviklet sammen med det velrenommerede bureau Phoenix Design og forfinet med intelligente funktioner af Hansgrohe. En smuk og brugervenlig måde at fejre madlavningen på.

24 Hansgrohe PuraVida 2-huls elektronisk køkkenarmatur Når du trykker på knappen, rinder vandet. Præcis så meget og så varmt, som du ønsker. Den ønskede temperatur og vandmængde kan forudindstilles og gemmes efter behov. Eller sagt på en anden måde: Intelligent funktionalitet giver dig muligheden for fuld komfort ved vasken. Det bliver understreget af, at den elektroniske betjening kan placeres i den position ved vasken, hvor det er optimalt for dig. ComfortZone Hansgrohe armaturer giver dig en stor ComfortZone. Det vil sige, at en høj tud giver dig mere frirum og gør det bekvemt at fylde store gryder og vaser med vand. DualFinish i steel-optik Svingtud (120 ) ComfortZone Elektronisk betjening Betjeningsenhed kan installeres fleksibelt

25 24 25 Hurtigt temperaturvalg Vandmængde Temperaturvalg Rengøring Tryk 1 x 2 x 3 x Drej Tryk + drej Tryk + hold nede Et betjeningselement med flere funktioner: 1 tryk for koldt vandt, 2 tryk for blandet vand, 3 tryk for varmt vand. Drej betjeningselementet for individuel indstilling af temperaturen. Tryk og drej for at regulere vandmængden. Og armaturet indeholder endnu mere: rengøringsmodus og varmtvandsbegrænser.

26 DualFinish i steel-optik Et PuraVida køkkenarmatur med DualFinish er et blikfang i ethvert køkken. Den samlingsfri overgang fra den børstede armaturkrop til den polerede tud understreger den høje kvalitet. Samtidig er armaturets overflade fremstillet ved hjælp af PVD-teknik, hvilket gør den særligt modstandsdygtig over for hverdagens belastninger.

27 Hansgrohe PuraVida Svingtud (120 ) ComfortZone Fleksibel placering af greb 2-huls 1-grebs køkkenarmatur Det fås også klassisk: Med Hansgrohe PuraVida som 1-grebs-variant, hvor vandmængde og temperatur styres manuelt med et elegant vingegreb. Også her kan grebet installeres efter dine ønsker på en hvilken som helst side af vasken.

28 Alt, hvad der kendetegner en fremragende køkkenhjælp. Moderne design, der passer ind overalt. Funktionelle detaljer, der gør madlavningen til en nydelse.

29 Hansgrohe Talis Talis findes i forskellige varianter: fra basismodellen til et armatur med høj svingtud, fra udtrækstud til udtræksbruser. En armaturlinje, der udvider din aktionsradius ved vasken. Eller er din vask foran et vindue? Så vælg et flytbart armatur: Løft armaturet op, læg det ned og åbn vinduet.

30 Hansgrohe Talis S 2 Variarc / Talis S Hvor form og funktionalitet indgår i en æstetisk symbiose. Hansgrohe Talis er slank, stilfuld og udstyret med et enkelt pin-greb. Den høje, svingbare tud med ComfortZone giver et komfortabelt frirum mellem blandingsbatteri og vask og dermed mere bevægelsesfrihed. Hansgrohe Talis S 2 Variarc 1-grebs køkkenarmatur med udtrækstud Hansgrohe Talis S 2 Variarc 1-grebs køkkenarmatur med svingtud Svingtud (150 ) MagFit magnetisk holder ComfortZone Tuden kan trækkes ud Lodret grebsposition Flytbart, så det kan stå foran et vindue, der åbnes indad Individuelt indstilleligt svingningsområde (110 /150 /360 ) ComfortZone Quick-Clean anti-kalk-funktion Lodret grebsposition

31 Hansgrohe Talis S 2 Variarc 1-grebs køkkenarmatur med udtræksbruser Svingtud (150 ) MagFit magnetisk holder Udtræksbruser (kan trækkes 50 cm ud) med 2 stråletyper (normal-/brusestråle) ComfortZone Lodret grebsposition Flytbart, så det kan stå foran et vindue, der åbnes indad Hansgrohe Talis S 1-grebs køkkenarmatur med udtræksbruser Enkelt pin-greb Hansgrohe Talis S 1-grebs køkkenarmatur Enkelt pin-greb Udtræksbruser med 2 stråletyper (normal-/brusestråle) ComfortZone Quick-Clean anti-kalk-funktion Svingtud (150 ) ComfortZone Quick-Clean anti-kalk-funktion Svingtud (150 )

32 Elegance i krom. Æstetik forenes med det praktiske.

33 Hansgrohe Focus Hansgrohe Focus er den tidløse armaturlinje med wow-effekt. En høj svingtud, der kan drejes op til 360, og brugervenlige funktioner er dele af Focus-sortimentet. Ud over krom fås armaturerne i steel-optik, der harmonerer med overfladefarver på bageovne, køleskabe, emhætter eller greb.

34 Hansgrohe Focus 1-grebs køkkenarmatur Hansgrohe Focus E 1-grebs køkkenarmatur Langt, ergonomisk greb Langt, ergonomisk greb Svingtud (360 ) Svingtud (360 ) QuickClean anti-kalk-funktion QuickClean anti-kalk-funktion

35 Hansgrohe Focus / Focus E / Focus S Hansgrohe Focus-armaturet med den høje svingtud. Lige noget for kokke, der har brug for meget frirum. Selv store gryder kan stilles under tuden og fyldes komfortabelt. Her oplever du virkelig det forstørrede råderum mellem tud og vask Hansgrohe Focus 1-grebs køkkenarmatur Individuelt indstilleligt svingningsområde (110 /150 /360 ) ComfortZone Variabel placering af greb (til højre eller til venstre) Hansgrohe Focus S 1-grebs køkkenarmatur Langt, ergonomisk greb Svingtud (360 ) QuickClean anti-kalk-funktion

36 Produktoversigt Axor Axor Starck Axor Citterio 270 Axor Citterio M Ø Axor Uno 2 Axor Uno Ø Axor Starck 1 1-grebs køkkenarmatur med udtræksbruser Art.-Nr , -000, grebs køkkenarmatur med svingtud Art.-Nr , -000, grebs køkkenarmatur Semi-Pro Art.-Nr grebs køkkenarmatur med pin-greb Art.-Nr Axor Citterio 5 1-grebs køkkenarmatur Semi-Pro Art.-Nr , -000, grebs køkkenarmatur med udtræksbruser Art.-Nr , -000, grebs køkkenarmatur med svingtud Art.-Nr Axor Citterio M 8 2-huls 1-grebs køkkenarmatur med udtræksbruser Art.-Nr , -000, huls 1-grebs køkkenarmatur Art.-Nr , -000, -800 Axor Uno grebs køkkenarmatur Indbygning Art.-Nr , -000, -800 Indbygningsdel (ikke vist) Art.-Nr grebs køkkenarmatur med svingtud Art.-Nr , -000, -800 Axor Uno 12 1-grebs køkkenarmatur med svingtud Art.-Nr Køkken afpsærringsventil til Hansgrohe og Axor køkkenarmaturer (ikke vist) Art.-Nr , -000, -800 Overflade krom (-000) Overflade Steel-optik (-800) Alle angivelser er i mm

37 Produktoversigt Hansgrohe Hansgrohe PuraVida Hansgrohe Talis S Ø Ø Hansgrohe Talis S 2 Variarc Hansgrohe Focus Hansgrohe Focus E Hansgrohe Focus S Hansgrohe PuraVida 1 2-huls elektronisk køkkenarmatur Art.-Nr , -000, huls 1-grebs køkkenarmatur Art.-Nr , -000, -800 Hansgrohe Talis S 3 1-grebs køkkenarmatur med udtræksbruser Art.-Nr , -000, grebs køkkenarmatur Art.-Nr , -000, -800 Hansgrohe Talis S 2 Variarc 5 1-grebs køkkenarmatur med udtræksbruser Art.-Nr , -000, grebs køkkenarmatur med udtrækstud Art.-Nr , -000, grebs køkkenarmatur med svingtud Art.-Nr , -000, -800 Hansgrohe Focus 8 1-grebs køkkenarmatur med svingtud Art.-Nr , -000, grebs køkkenarmatur Art.-Nr , -000, -800 Hansgrohe Focus E 10 1-grebs køkkenarmatur Art.-Nr Hansgrohe Focus S 11 1-grebs køkkenarmatur Art.-Nr Overflade krom (-000) Overflade Steel-optik (-800) Alle angivelser er i mm

38 Et overblik over alle produktfordele fra udtræksbruser til svingningsområde. Keramik-/Joystick-kartusche Boltic grebsbefæstigelse QuickClean Enkel montering Takket være specielt hærdede kunststoffer sikrer Joystick-, M1- og M2-kartuscherne en lang funktionstid for armaturet. Med sin kegleformede styrepind sørger Boltic grebsbefæstigelsen for en vakkelfri betjening. På de elastiske skiver har kalk svært ved at sætte sig fast. Skulle der alligevel forekomme kalkrester, kan de gnides væk med et let fingerstrøg. Den fleksible tilslutning gør armaturet let at montere. PEX-slanger Quality made by Hansgrohe Svingningsområde Udtræksbruser/-tud PEX-slangerne er temperaturbestandige samt smags- og lugtneutrale. Du får et kvalitetsprodukt, der er udviklet og fremstillet af Hansgrohe. Armaturerne giver et begrænset svingningsområde (110 /120 /150 ) eller fuld bevægelsesfrihed (360 ) En udtræksbruser eller -tud udvider din aktionsradius ved vasken.

39 MagFit magnetisk holder Takket være MagFit-funktionen glider slangen nærmest lydløst tilbage og fikserer sig midt i armaturtuden. QuickConnect til udtræksbruserslanger Takket være QuickConnect-funktionen er slangerne særligt lette at montere. Stråletyper udtræksbruser Udtræksbruseren har desuden 2 stråletyper normalstråle og brusestråle, som er meget lette at skifte imellem. Ergonomiske greb Lange, flade greb gør betjeningen særligt ergonomisk Lodret grebsposition Den lodrette grebsposition gør også installation mulig, hvor der kun er lidt plads mellem armatur og væg. Og: Når grebet står i lodret position, hvor det er svært for børn at nå, er vandet varmt. Åbner man for vandet med grebet i vandret position, er vandet koldt. Adskillelse af tud og betjeningsenhed Grebet kan installeres fleksibelt, så det passer til personlige præferencer. Variabel Grebsplacering Grebet kan valgfrit placeres til højre eller til venstre på armaturet. ComfortZone Ekstra høj tud giver særligt meget frirum og er ideel, når du skal fylde gryder, skåle og vaser. Teleskopfunktion Flytbart armatur Steel-optik PVD Køkken-afspærringsventil Med et teleskopudtræk får du endnu mere frirum under vandhanen. Ideelt til montering foran et vindue der åbnes indad. Armaturet kan uden besvær løftes op og lægges ned. Overflader i steel-optik bliver fremstillet ved hjælp af PVD-teknologi og er særligt slidstærke og ridsebestandige. Valgfrit tilvalg i passende design til alle Hansgrohe og Axor køkkenarmaturer til eksterne apparater, til afbrydelse af for eksempel opvaskemaskiner.

40 Hansgrohe A/S Jegstrupvej 6 DK-8361 Hasselager Tel Fax EAN folgt DK Køkkenbrochure Form-Nr. 840xxxxxx 10/11/xx Printed in Germany Trykt på 100% klorfrit bleget papir Der tages forbehold for tekniske ændringer og farveafvigelser af tryktekniske årsager.. Koncept og layout: bilekjaeger, Stuttgart; Tilrettelæggelse: fön design, Schramberg; Peter Fehrentz, Hamburg; Fotos: Kuhnle & Knödler, Radolfzell; Uli Maier, Stuttgart; Renderings: recom, Leinfelden-Echterdingen; Thanks to: Arclinea Frankfurt; Duravit, Hornberg; Küchenstudio Wagner Stuttgart; Zeyko Küchen, Mönchweiler

Indhold. Køkkenarmaturer. Produktoversigt. Teknik

Indhold. Køkkenarmaturer. Produktoversigt. Teknik Indhold Køkkenarmaturer Produktoversigt Teknik Hansgrohe PuraVida... 04 Hansgrohe Metris... 10 Hansgrohe Talis... 16 Hansgrohe Focus... 20 Axor Starck... 28 Axor Citterio... 34 Axor Citterio M... 38 Axor

Læs mere

Indhold. Køkkenarmaturer. Produktoversigt. Teknik

Indhold. Køkkenarmaturer. Produktoversigt. Teknik Indhold Køkkenarmaturer Hansgrohe Metris Select... 04 Hansgrohe Metris... 08 Hansgrohe PuraVida... 14 Hansgrohe Talis... 20 Hansgrohe Focus... 24 Axor Starck... 32 Axor Citterio... 38 Axor Citterio M...

Læs mere

Metris. Til behov i enhver højde

Metris. Til behov i enhver højde Metris Til behov i enhver højde Metris. Hansgrohe Hvilken højde er perfekt til dig? Oplev den nye Metris armaturserie. ComfortZone l/min 5,0 Vand er en elementær del af vores hverdag og har mange forskellige

Læs mere

Axor Universal. Accessories

Axor Universal. Accessories Axor Universal Accessories Axor Universal Tilbehør 02 Axor Universal T i l b e h ø r 03 Er du til elegance og perfektion på badeværelset? Så bør du under ingen omstændigheder gå på kompromis med tilbehøret.

Læs mere

NewComer. Axor WaterDream by Front

NewComer. Axor WaterDream by Front NewComer Axor WaterDream by Front Axor har med Nendo og Front fundet to nye internationale designpartnere og fører en åben dialog om den nye definition af brusebadet. Oki Sato fra Nendo i Japan og Front

Læs mere

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder.

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. 02 Hansgrohe ComfortZone Giv dig selv mere rum. Med Metris, Talis og Focus. Badeværelset er meget mere end et sted for personlig hygiejne. I

Læs mere

NewComer. 06 14 20 24 Axor Bouroullec. Axor Citterio M. Axor Elektroniske armaturer. Axor Starck

NewComer. 06 14 20 24 Axor Bouroullec. Axor Citterio M. Axor Elektroniske armaturer. Axor Starck NewComer 2011 NewComer 2 011 06 14 20 24 Axor Bouroullec Axor Citterio M Axor Elektroniske armaturer Axor Starck Feel Free to Compose. Axor Bouroullec er den nye kollektion der tilbyder individuelle badeværelsesløsninger.

Læs mere

Intelligente funktioner, nyskabende design og ergonomisk komfort: nye køkkenarmaturer i Hansgrohe-serierne Metris og Focus

Intelligente funktioner, nyskabende design og ergonomisk komfort: nye køkkenarmaturer i Hansgrohe-serierne Metris og Focus Presseinformation Intelligente funktioner, nyskabende design og ergonomisk komfort: nye køkkenarmaturer i Hansgrohe-serierne Metris og Focus Det smukkeste værktøj i køkkenet Hasselager, maj 2015. Madlavningsprogrammer,

Læs mere

Elegance. Style. Classic. New

Elegance. Style. Classic. New Classic Elegance Style New Classic Med den udvalgte og autentiske Hansgrohe stil, ønsker vi at inspirere dig: Rummet er skræddersyet efter individuelle præferencer, harmonisk udformet og stilfuldt præsenteret.

Læs mere

VISER VEJ I FORM OG FUNKTION. De nye Talis -badarmaturer nu også med Select -teknologi.

VISER VEJ I FORM OG FUNKTION. De nye Talis -badarmaturer nu også med Select -teknologi. VISER VEJ I FORM OG FUNKTION. De nye Talis -badarmaturer nu også med Select -teknologi. Talis Designhistorie INNOVATION I HØJSÆDET. KVALITETSDESIGN. Sådan lykkes det igen og igen Hansgrohe og Phoenix Design

Læs mere

Velvære finder sted under hovedbruseren. Skybrud, regnskyl, Mere glæde i badet. Mere brusefornøjelse med sammenblandingen af luft og vand.

Velvære finder sted under hovedbruseren. Skybrud, regnskyl, Mere glæde i badet. Mere brusefornøjelse med sammenblandingen af luft og vand. Brusesystemer Velvære finder sted under hovedbruseren. Skybrud, regnskyl, regndans der er flere ord for hvad man kan opleve under en Hansgrohe bruser. Og mens brusefornøjelsen er steget i takt med bruserstørrelsen,

Læs mere

Hansgrohe Indbygningssortiment NYHED. De nye ShowerSelect og Ecostat kappesæt til ibox universal.

Hansgrohe Indbygningssortiment NYHED. De nye ShowerSelect og Ecostat kappesæt til ibox universal. Hansgrohe Indbygningssortiment NYHED De nye og Ecostat kappesæt til ibox universal. 1 FUNKTIoN ShowerSelect ShowerSelect # 15762, -000 S # 15744, -000 ShowerSelect # 15767, -000 ShowerSelect S # 15747,

Læs mere

Axor Starck ShowerCollection

Axor Starck ShowerCollection Axor Starck ShowerCollection Søgen efter tilbagetrukkethed og tryghed ønsket om at lægge hverdagen bag sig og genfinde energien. Som udgangspunkt er badeværelset stedet hvor vi mennesker dyrker os selv,

Læs mere

Urban chik. Axor Citterio M

Urban chik. Axor Citterio M Axor Citterio M Urban chik. Axor Citterio M Axor Citterio M En slentretur ned ad strøget. Et besøg på museum. En Espresso på Piazza en. Det aktive, fyldestgørende liv mellem kontor, café og atelier Milano,

Læs mere

Hansgrohe Brusernyheder. Croma Select og Crometta 100 De nye Hansgrohe brusere

Hansgrohe Brusernyheder. Croma Select og Crometta 100 De nye Hansgrohe brusere Hansgrohe Brusernyheder N Y H E D Croma Select og Crometta 100 De nye Hansgrohe brusere Croma Select Håndbrusere, Porter sæt, brusersæt Croma Select S Multi håndbruser # 26800, -400 (16 l/min) # 26801,

Læs mere

Raindance Select. Min brusefornøjelse.

Raindance Select. Min brusefornøjelse. Raindance Select Min brusefornøjelse. Hansgrohe. Brusefornøjelse 03 Min brusefornøjelse: Altid en rørende oplevelse De mange måder at opleve vandet på. Vand er rengørende og forfriskende. Vandet vasker

Læs mere

Den nye armaturserie Logis fra Hansgrohe forbinder smukt design med en prissætning, der særligt retter sig mod projektbranchen

Den nye armaturserie Logis fra Hansgrohe forbinder smukt design med en prissætning, der særligt retter sig mod projektbranchen Presseinformation Den nye armaturserie Logis fra Hansgrohe forbinder smukt design med en prissætning, der særligt retter sig mod projektbranchen Logis: Ny projektserie fra Hansgrohe Hasselager, september

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

Axor Montreux. En genfunden tid.

Axor Montreux. En genfunden tid. Axor Montreux En genfunden tid. B egyndelsen af det 20. århundrede: Mens Hans Grohe grundlagde sit firma i Schiltach, Schwarzwald, når Belle Époque sit højdepunkt i Europa: Overalt hersker der opbrudsstemning,

Læs mere

PuraVida er her. Oplev sensualiteten

PuraVida er her. Oplev sensualiteten PuraVida PuraVida er her. Oplev sensualiteten i badeværelset. Poetisk renhed og klarhed. Det er her vi oplever vandet, den flydende kilde til afslapning og farven hvid, i al dets skønhed. Hvid repræsenterer

Læs mere

Idéer til badet. Brusere og armaturer

Idéer til badet. Brusere og armaturer Idéer til badet. Brusere og armaturer I n d h o l d. Teknologier 10 fakta og præferencer fra brusebadet. 4 Select Kvalitet Made by Hansgrohe. 6 Skift stråletype med et enkelt tryk på Select-knappen og

Læs mere

Axor Massaud. Axor Massaud 1

Axor Massaud. Axor Massaud 1 Axor Massaud Axor Massaud 1 2 Axor Massaud Nature Inspired Design Axor Massaud 3 4 Axor Massaud I badeværelset vender vi ryggen til dagligdagen. Her nyder vi kostbare og yderst personlige minutter. Sjældent

Læs mere

Idéer til badet. Armaturer Brusere Brusesystemer

Idéer til badet. Armaturer Brusere Brusesystemer Idéer til badet. Armaturer Brusere Brusesystemer Vores familie har en passion for vand. Schiltach har været hjemsted for vandfornøjelse siden 1901. Min bedstefar var en ganske særlig mand: visionær og

Læs mere

Axor Starck V: Oplev vandets vitalitet Axor og Philippe Starck introducerer vandhvirvlen til håndvasken

Axor Starck V: Oplev vandets vitalitet Axor og Philippe Starck introducerer vandhvirvlen til håndvasken Presseinformation Note til redaktionen: Information kan offentliggøres, men produktets lanceringsdato i Danmark er endnu ukendt (p.t. forventes det lanceret primo 2015). Axor Starck V: Oplev vandets vitalitet

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

FRIHEDEN TIL SELV AT DESIGNE.

FRIHEDEN TIL SELV AT DESIGNE. Axor Bouroullec FRIHEDEN TIL SELV AT DESIGNE. De franske brødre Ronan og Erwan Bouroullec er blandt de mest eftertragtede designere i den internationale møbelindustri. Deres fi losofi er: Produkterne

Læs mere

Ideer til badeværelset. Armaturer Brusere Brusesystemer

Ideer til badeværelset. Armaturer Brusere Brusesystemer Ideer til badeværelset. Armaturer Brusere Brusesystemer Vores familie har en passion for vand. Schiltach har været hjemsted for vandfornøjelse siden 1901. Min bedstefar var en ganske særlig mand: visionær

Læs mere

Axor Urquiola Awakening your Senses

Axor Urquiola Awakening your Senses Axor Urquiola Awakening your Senses Vores stil i hjemmet afspejler vores personlighed. En charmerende blanding af stil og objekter, af erindringer og nye opfindelser. Ting der, som tiden går, bevidst

Læs mere

Hansgrohe Bæredygtige brusernyheder NYHED. Crometta Spar vand, energi, CO 2 og omkostninger med EcoSmart-teknologien.

Hansgrohe Bæredygtige brusernyheder NYHED. Crometta Spar vand, energi, CO 2 og omkostninger med EcoSmart-teknologien. Hansgrohe Bæredygtige brusernyheder NYHED Crometta Spar vand, energi, CO 2 og omkostninger med EcoSmart-teknologien. Crometta Håndbruser, Porter-sæt, Brusersæt Crometta Vario Håndbruser # 26330, -400 #

Læs mere

EcoSmart giver dig en betydelig besparelse: Mindre vand- og energiforbrug

EcoSmart giver dig en betydelig besparelse: Mindre vand- og energiforbrug Hansgrohe Teknisk information Effektive produkter til Hotel- og restaurationsbranchen EcoSmart giver dig en betydelig besparelse: Mindre vand- og energiforbrug Økonomiske besparelser med garanti Certificering

Læs mere

www.bauhaus.dk Håndvask & køkkenarmaturer

www.bauhaus.dk Håndvask & køkkenarmaturer www.bauhaus.dk Håndvask & køkkenarmaturer Håndvaskarmatur Puravida Hvid/krom. Med push-open bundventil. Vandsparer til max. 5 l/min. 2899.- Priserne gælder fra lørdag d. 8. marts til og med fredag d. 1.

Læs mere

AXOR MONTREUX FORM FOLLOWS PERFECTION

AXOR MONTREUX FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR MONTREUX FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR MONTREUX AUTENTICITET. I PERFEKTION. 03 Tidsalderen omkring århundredeskiftet. Symbol på opbrud og teknisk fremskridt. Fuld af kulturel rigdom. Foreviget i Europas

Læs mere

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK FM Mattsson Køkken Tryksag nr 251/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet

Læs mere

DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE

DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE CLOVER EASY BY DAMIXA 2 3 CLOVER EASY BY DAMIXA HVIS HÆNDER KUNNE TALE Hvis hænder kunne tale ville de forlange et greb, der er designet

Læs mere

Damixa Clover Easy. Brugervenligt design der gør hverdagen lettere

Damixa Clover Easy. Brugervenligt design der gør hverdagen lettere Damixa Clover Easy Brugervenligt design der gør hverdagen lettere Clover Easy By Damixa 2 3 Clover Easy By Damixa Hvis hænder kunne tale Hvis hænder kunne tale ville de forlange et greb, der er designet

Læs mere

Køkkenarmaturer Köksblandare

Køkkenarmaturer Köksblandare Køkkenarmaturer Köksblandare Axor 4 Axor Citterio 6 Axor Starck 10 Axor Uno 14 Axor Uno 2 16 Axor Steel 18 Axor Montreux 20 Axor Oversigt 22 Översikt Hansgrohe 24 Hansgrohe Metropol E 26 Hansgrohe Talis

Læs mere

Axor Universal tilbehør: Ordenens æstetik Philippe Grohe og Antonio Citterio præsenterer nyt tilbehørsprogram

Axor Universal tilbehør: Ordenens æstetik Philippe Grohe og Antonio Citterio præsenterer nyt tilbehørsprogram Presseinformation Axor Universal tilbehør: Ordenens æstetik Philippe Grohe og Antonio Citterio præsenterer nyt tilbehørsprogram Hasselager, november 2014. Modulopbygget, multifunktionelt og brugbart overalt.

Læs mere

Select din bruse fornøjelse: Den innovative måde at nyde vand på. Select det nye Hansgrohe-betjeningskoncept

Select din bruse fornøjelse: Den innovative måde at nyde vand på. Select det nye Hansgrohe-betjeningskoncept Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Select det nye Hansgrohe-betjeningskoncept Select din bruse fornøjelse: Den innovative måde at nyde vand på Select: Innovation for større glæde i

Læs mere

RainBrain Planlægning og installation.

RainBrain Planlægning og installation. RainBrain Planlægning og installation. Intelligent brusekomfort. Takket være RainBrain, bliver brusebadet intelligent og brusefornøjelsen bliver endnu større. Via RainBrain kan en lang række funktioner

Læs mere

ibox universal Indretning og installation

ibox universal Indretning og installation ibox universal Indretning og installation 1 ibox universal Én for alle Indledning ibox universal Installationsrevolutionen fortsætter 4 Basis for alle standard- og termostatløsninger 6 En million gange

Læs mere

STILREN ELEGANCE. 22. Udgave 2016

STILREN ELEGANCE. 22. Udgave 2016 22. Udgave 2016 STILREN ELEGANCE WELLNESS H VER DAG Renhed i en ny dimension Et douchetoilet, der ser ud som et normalt WC. Geberit AquaClean Sela imponerer med sit strømlinede design og kan med garanti

Læs mere

Presseinformation. Mere frihed i industriel design: Axor præsenterer ny Axor WaterDream med ECAL/University of Art and Design Lausanne

Presseinformation. Mere frihed i industriel design: Axor præsenterer ny Axor WaterDream med ECAL/University of Art and Design Lausanne Presseinformation Fuorisalone 2015 i Milano Mere frihed i industriel design: Axor præsenterer ny Axor WaterDream med ECAL/University of Art and Design Lausanne Hasselager/Milano, juni 2015. Axor, Hansgrohes

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,-

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,- Børma køkkenarmatur Børma håndvask/brusearmatur Med J-tud. Krom Uden bundventil. Krom VVS nr. 70 5504 104 VVS nr. 70 3514 104 Leveret og monteret kr. 1.795,- Leveret og monteret kr. 2.195,- Børma brusearmatur

Læs mere

NEWS SELECT DIN BRUSEFORNØJELSE!

NEWS SELECT DIN BRUSEFORNØJELSE! NEWS SELECT DIN BRUSEFORNØJELSE! ERNE 2014 KÆRE LÆSER Som bekendt holder vi hos Hansgrohe aldrig op med at tænke nyt og skabe endnu smukkere ting til brugen af vand. Og nu har det endnu en gang nej, endda

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

Nyheder til. grohe.dk. løsninger til dit køkken

Nyheder til. grohe.dk. løsninger til dit køkken Nyheder til dit køkken grohe.dk løsninger til dit køkken innovationer køkken SySteMer GROHE KØKKEN SYSTEMER Kogende, filtreret, afkølet eller med brus. Vores systemer leverer vand, der er klart til brug

Læs mere

KVALITET SUNDHED MILJØ BÆREDYGTIGHED. Eksklusive rustfri stål armaturer i dansk design til køkken og bad

KVALITET SUNDHED MILJØ BÆREDYGTIGHED. Eksklusive rustfri stål armaturer i dansk design til køkken og bad KVALITET SUNDHED MILJØ BÆREDYGTIGHED Eksklusive rustfri stål armaturer i dansk design til køkken og bad Kvalitet & Sundhed Alle armaturer fra Quadro er produceret i rustfrit stål, der er særdeles velegnet

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation også af de nye ShowerSelect kappesæt.

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation også af de nye ShowerSelect kappesæt. Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation også af de nye kappesæt ibox universal Én for alle Lige siden ibox universal blev introduceret, har den været den første

Læs mere

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis.

Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Indstillet på sekunder. Besparelser i årevis. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. Indstil og spar Vælg din egen ugeplan Så sænkes temperaturen

Læs mere

signa base www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri

signa base www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri signa base DEN NYE DIMENSION INDEN FOR INSTALLATIONSKANALER ENKELT. OVERRASKENDE. ANDERLEDES. www.rehau.dk Bygge og Anlæg Bilindustri Industri ENKELT. OVERRASKENDE. ANDERLEDES. Enkel at montere SIGNA BASE

Læs mere

50/65 C. mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid

50/65 C. mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid NYHED TWINTAPS KOGENDE-VANDHANE OG BLANDINGSBATTERI I SAMME DESIGN 100 C 50/65 C Faktum 01. Energibesparende. Med en elkedel koger du ofte meget mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger,

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

Axor Citterio M Badeværelsesplanlægning

Axor Citterio M Badeværelsesplanlægning Axor Citterio M Badeværelsesplanlægning Axor Citterio M. Storbyens tiltrækningskraft. Flere og flere mennesker flytter nu atter fra landet og ind til byerne. Men uanset hvor mangfoldige mulighederne er,

Læs mere

Axor Starck Organic. your. your Heart

Axor Starck Organic. your. your Heart Axor Starck Organic Fo l l o w your H e a d a n d your Heart QR koderne i denne brochure, giver dig adgang til film, interviews, apps og meget mere. Download en QR læser til din smartphone, scan koden

Læs mere

GROHE RED. Kogning af pasta. Brygning af te og kaffe. Flåning af tomater. grohe.dk GROHE Red Side 85

GROHE RED. Kogning af pasta. Brygning af te og kaffe. Flåning af tomater. grohe.dk GROHE Red Side 85 Kogende varmt vand. Før i tiden skulle du bruge en gryde eller en elkedel. Nu kommer det direkte ud af armaturet. Det innovative Red kedelsystem har altid tre til seks liter kogende vand (afhængig af kedelversion)

Læs mere

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK FM Mattsson Bad Tryksag nr 249/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet er

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt.

prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt. prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt. The twisted mind Anders Hermansen Den unikke vandhaneserie fra Damixa forener på forbilledlig vis brugerstyret design med visioner og udsøgt sans for æstetik.

Læs mere

HÅNDVASK- & KØKKENARMATURER

HÅNDVASK- & KØKKENARMATURER HÅNDVASK- & KØKKENARMATURER Masser af inspiration Priserne gælder fra fredag d. 25. oktober til og med mandag d. 31. marts 2014 HÅNDVASKARMATUR PURAVIDA Hvid/krom. Med push-open bundventil. Vandsparer

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

Eligo en vask til dit reelle behov

Eligo en vask til dit reelle behov Eligo en vask til dit reelle behov A COMPANY OF THE -GROUP Dette er Eligo En vask til dit reelle behov For mange er valget af en vask blevet et valg mellem form og funktion. Og fremfor alt et uinteressant

Læs mere

Afløbsteknik. V3 Afløb til køkkenvaske, udslagsvaske og apparater

Afløbsteknik. V3 Afløb til køkkenvaske, udslagsvaske og apparater V3 Afløbsteknik V3 Afløb til køkkenvaske, udslagsvaske og apparater Under løbende. Nem montering og fleksible anvendelsesmuligheder. De universelle kombinationer og praktiske problemløsninger sikrer en

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

Gå ikke på kompromis med plads og funktionalitet

Gå ikke på kompromis med plads og funktionalitet BLANCO XL-køkkenvaske www.blanco.dk Gå ikke på kompromis med plads og funktionalitet Scan og se en video fra a+n showroom andersen & nielsen as Meterbuen 2 4 DK-2740 Skovlunde Tlf.: 36 41 02 00 Besøg www.blanco.dk

Læs mere

BLANCO STEELART, køkkenvaske, køkkenarmaturer og affaldssystemer 2011/12

BLANCO STEELART, køkkenvaske, køkkenarmaturer og affaldssystemer 2011/12 BLANCO STEELART, køkkenvaske, køkkenarmaturer og affaldssystemer 2011/12 2 BLANCO STEELART Køkkenvaske i rustfrit stål Side 4 Integrerbare køkkenvaske BLANCO ZEROX- og BLANCO CLARONLINE Side 8 Køkkenvaske

Læs mere

Hansgrohe SE havde stor succes på verdens største VVS-fagmesse ISH 2015 i Frankfurt

Hansgrohe SE havde stor succes på verdens største VVS-fagmesse ISH 2015 i Frankfurt Presseinformation Hansgrohe SE havde stor succes på verdens største VVS-fagmesse ISH 2015 i Frankfurt Produktnyheder, prisregn og publikumssucces Frankfurt/Hasselager, marts 2015. Hansgrohe SE har kun

Læs mere

s i m p l y S c a n d i n a v i a

s i m p l y S c a n d i n a v i a s i m p l y S c a n d i n a v i a 5 Christian Bjørn Design Christian Bjørn Design har gennem de seneste 25 år udviklet mange produkter for skandinaviske virksomheder, og flere af dem har høstet internationale

Læs mere

Smarte funktioner og gennemtænkt design gør din hverdag lettere. Tag hensyn til verdenen og spar samtidig penge på dit vand- og energiforbrug

Smarte funktioner og gennemtænkt design gør din hverdag lettere. Tag hensyn til verdenen og spar samtidig penge på dit vand- og energiforbrug Oras Oras Optima Optima Family Disse armaturer har noget nyt, noget smart, noget ekstra i sig de er mere end bare et armatur. De smarte funktioner gør brugen af armaturet lettere, mere sikkert og mere

Læs mere

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,-

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,- Børma køkkenarmatur Børma håndvask/brusearmatur Med J-tud. Krom Uden bundventil. Krom VVS nr. 70 5504 104 VVS nr. 70 3514 104 Leveret og monteret kr. 1.795,- Leveret og monteret kr. 2.195,- Børma brusearmatur

Læs mere

Hansgrohe. Axor. Indholdsfortegnelse. Brusere. Axor Starck 85. Showerpipes 4. Axor Starck X 97. Brusersæt 8. Axor Starck ShowerCollection 102

Hansgrohe. Axor. Indholdsfortegnelse. Brusere. Axor Starck 85. Showerpipes 4. Axor Starck X 97. Brusersæt 8. Axor Starck ShowerCollection 102 indholdsfortegnelse.qxd 07-11-2011 09:37 Side 1 Indholdsfortegnelse Hansgrohe Axor Brusere Showerpipes 4 Brusersæt 8 Håndbrusere 16 Bruserstænger & holdere 20 Tilbehør til bruserstænger 22 Hovedbrusere

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

Katalog køkken, vitahus.no

Katalog køkken, vitahus.no Køkken. Køkkenet er en af de lidt større opgaver, hvor der er mange ting der skal vælges. Vi viser herunder de væsentligste ting. De viste produkter er vejledende. Dvs. at i det aktuelle tilfælde anvender

Læs mere

Installationsvejledning Nordic blandingsbatterier. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning Nordic blandingsbatterier. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning Nordic blandingsbatterier Læs denne vejledning før installation Indledning Installation, vedligeholdelse og garanti Quooker blandingsbatteriet fås i samme design, som de kogende-vandhaner

Læs mere

VVS: Sanitetsliste Sign./ Side JBC/ALO / 2 Tegn. nr. V.03 SAG: Randers Egnsteater, Talentskole Sag nr. 13.01.008 Dato 18.09.2014 Rev. 07.01.

VVS: Sanitetsliste Sign./ Side JBC/ALO / 2 Tegn. nr. V.03 SAG: Randers Egnsteater, Talentskole Sag nr. 13.01.008 Dato 18.09.2014 Rev. 07.01. VVS: Sanitetsliste Sign./ Side JBC/ALO / 2 SANITETSLISTE Efterfølgende specifikationer af sanitetsporcelæn, sanitetsgenstande, armaturer mv. skal danne grundlag for arbejdets udførelse. I arbejdet indgår

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Vores hanekollektion består af otte modeller; Basic, Classic,

Læs mere

DOMEAS 10 VANDSPARERÅD

DOMEAS 10 VANDSPARERÅD DOMEAS 10 VANDSPARERÅD 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Montér en spareperlator på din vandhane. Den blander vandet med luft, så strålen virker større og du kan spare over 40% på dit vandforbrug. Køb en vandbesparende

Læs mere

Produkter Indivo løfteenheder til køkken. Version 4

Produkter Indivo løfteenheder til køkken. Version 4 Produkter Indivo løfteenheder til køkken Version 4 Det fleksible køkken Uanset om køkkenet er nyt eller et man har glædet sig over i flere år, kræver det få ændringer at gøre det fleksibelt og tilgængeligt

Læs mere

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation

Installationsvejledning COMBI E. Læs denne vejledning før installation Installationsvejledning COMBI E Læs denne vejledning før installation Indledning Sådan fungerer Quooker COMBI E Quooker COMBI E er en kogende- og varmtvandsforsyning, som består af en sikkerhedsventil,

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Der findes seks modeller i vores kollektion af kogendevandhaner.

Læs mere

Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013

Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013 Brutto prisliste Gældende fra 1 januar 2013 Indhold Mora MMIX... 1 Mora Cera... 2 Mora Rexx... 3 Mora Styxx... 4 Mora Izzy... 5 Mora Classic... 6 Mora Care... 7 Brusersæt og tilbehør... 8 Bundventiler...

Læs mere

GROHE armaturer til køkken og bad

GROHE armaturer til køkken og bad www.grohe.dk GROHE armaturer til køkken og bad I denne brochure introduceres et udsnit af GROHEs produkter og sortiment. Ønsket er at præsentere de mange muligheder og løsninger, GROHE kan tilbyde til

Læs mere

Axor Citterio Nyt badeværelse, nye produkter, ny inspiration!

Axor Citterio Nyt badeværelse, nye produkter, ny inspiration! Axor Citterio Nyt badeværelse, nye produkter, ny inspiration! Axor Citterio. Videreudviklingen af en succesfuld kollektion Med introduktionen af Axor Citterio kollektionen i 2003, blev begrebet luksus

Læs mere

www.grohe.dk Nye brusere nyhed med GROHE DreamSpray teknologi www.grohe.dk 05/2006 - Copyright by GROHE

www.grohe.dk Nye brusere nyhed med GROHE DreamSpray teknologi www.grohe.dk 05/2006 - Copyright by GROHE nyhed 05/2006 - Copyright by GROHE Grohe A/S Walgerholm 11 3500 Værløse Tlf.: 44 65 68 00 Fax: 44 65 02 52 E-mail: grohe@grohe.dk Nye brusere med GROHE DreamSpray teknologi New GROHE DreamSpray Showers

Læs mere

Man bliver aldrig for gammel til et lækkert badeværelse

Man bliver aldrig for gammel til et lækkert badeværelse Man bliver aldrig for gammel til et lækkert badeværelse Ergonomiske badeværelser 20540-BD ERGO btc folder.indd 1 25/10/10 17.26 Flot design, diskret ergonomi Komfort bliver vigtigere med alderen. I et

Læs mere

VALUE funktionelle løsninger til badeværelset

VALUE funktionelle løsninger til badeværelset VALUE funktionelle løsninger til badeværelset VALUE Funktionelle hjælpemidler til en tryg hverdag. VALUE-serien betyder et rart og sikkert miljø for dem, der har behov for lidt ekstra hjælp til de daglige

Læs mere

KEEPING UP THE FLOW HOUSING BOLIGAFLØB STAINLESS STEEL DRAINAGE SYSTEMS

KEEPING UP THE FLOW HOUSING BOLIGAFLØB STAINLESS STEEL DRAINAGE SYSTEMS KEEPING UP THE FLOW HOUSING BOLIGAFLØB STAINLESS STEEL DRAINAGE SYSTEMS 2 TOKYO DISKRET HIGH-TECH ELEGANCE Med TOKYO risten til WaterLine baderumsrender får du alle muligheder. Risten er nemlig udformet

Læs mere

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

Indholdsfortegnelse BODY & MIND

Indholdsfortegnelse BODY & MIND Indholdsfortegnelse ARMATURER... 10 Børma Standard... 10 Skanmix Togrebs... 14 Skanmix Etgrebs... 18 CeraPlan... 22 Promix... 26 O 2 ecomix... 30 Moments... 34 HANDI... 38 Børma Standard Handi... 40 Promix

Læs mere

ESTELLO P R O D U K T B L A D. Central-/fjernvarme

ESTELLO P R O D U K T B L A D. Central-/fjernvarme TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central-/fjernvarme Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse Watt Krom EKC1220 331245024 1200x200 150 122 Krom Sort EKC1230 EBC1230 331245124 331245021 1200x275 225 164

Læs mere

Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller. Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen

Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller. Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen X X Fleksibilitet og individuelt design gør din behandlingsenhed til en aktiv medspiller Kvalitet er ikke en overvejelse Kvalitet er løsningen 2 3 Fuld kontrol - med foden Lad mulighederne stå åbne - hver

Læs mere

Ceratherm 100-200. Funktionalitet og design

Ceratherm 100-200. Funktionalitet og design Ceratherm 100-200 Funktionalitet og design Ceratherm 100-200 Ceratherm er en serie af funktionelle termostater i flot og enkelt design. Under sit rene, strømlinede udseende gemmer sig en verden af teknologi

Læs mere

Toilettet, som vasker dig med vand.

Toilettet, som vasker dig med vand. Toilettet, som vasker dig med vand. I centrum af dit badeværelse: Velvære. Vand har egenskaber, som har en mærkbar indvirkning på vores velbefindende: det forfrisker, opliver, renser. Men Geberit AquaClean

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

Be inspired by Danish Design FERN. Twist & Save - it s your choice

Be inspired by Danish Design FERN. Twist & Save - it s your choice Be inspired by Danish Design FERN Twist & Save - it s your choice Vælg selv, hvornår du vil spare på vandet Når det drejer sig om at spare på vandet, er vandhaner et oplagt sted at begynde. De fleste vil

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Foldedøre. Funktionelle foldedøre. * se garantibetingelserne www.marley.dk. Gør det med Marley.

Foldedøre. Funktionelle foldedøre. * se garantibetingelserne www.marley.dk. Gør det med Marley. Folde Funktionelle folde * se garantibetingelserne www.marley.dk Gør det med Marley. Funktionelle folde Så praktisk og så flot: folde sørger ganske enkelt for mere plads i rummet! For svingområdet for

Læs mere

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid

mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid Faktum 01. Energibesparende. Med en elkedel koger du ofte meget mere vand end nødvendigt. Ofte sker det, at vandet koger, bliver glemt og skal koges igen det er spild af tid og energi. Med Quooker derimod

Læs mere