Booking / Aktivitetsopgørelser elektronisk Conventus/Holbæk Kommune.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Booking / Aktivitetsopgørelser elektronisk Conventus/Holbæk Kommune. www.conventus.dk"

Transkript

1 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 1af 19 Til: Foreninger i Holbæk Kommune Holbæk 1/ Vejledning til booking af aktiviteter samt aktivitetsopgørelser (haller og gymnastiksale) for sæson 2010/2011. Den -adresse, som er modtager på mail fra Holbæk Kommune, er foreningens indgang til edbsystemet. Holbæk kommune vil anvende forenings-systemet Conventus som foreningernes indgang. Vi anbefaler at der anvendes Internet Explorer, da der ellers kan være funktioner, der ikke fungerer som beskrevet. Vejledning indhold: Kontaktoplysninger...2 Opstart...2 For hvilke lokaler skal booking og aktivitetsopgørelser registreres elektronisk...2 Få tilsendt adgangskode (første gang / glemt adgangskode)...2 Åbn foreningens adgang til Conventus / Holbæk Kommune...4 Kontroller de tildelte tider...4 Inde fra foreningens login i Conventus...4 Uden at være logget ind i Conventus...5 Booking...7 Vælg ressourcer til visning i booking-billede...7 Ændre visningstidspunkter...8 At kunne se delingsaftaler på booking-billede...8 Start booking...8 Advarsel ved overlappende bookinger...9 Visning af alle tidspunkter i en booking...9

2 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 2af 19 Aktivitetsopgørelser...11 Faser i en aktivitetsopgørelse...11 Hvor findes Aktivitetsopgørelse i Conventus...11 Kladder forskellige måder at danne dem på...12 Foreninger der anvender Conventus til medlemsadministration...12 Foreninger hvor alle aktiviteter er lavet som BOOKINGER...12 Opret en kladde manuelt...12 Auto generering - kladder...12 Ny kladde...13 Visning af kladdelinier...15 Rediger / Slet / Send kladdelinie...16 Udfyldning af kladdelinier...16 SEND aktivitetsopgørelser til hallens indbakke...16 Generelt...17 Ændring af adgangskode / profil...17 Brugervejledning i Conventus:...17 Kontrol / ændring af forenings- og kontakt-oplysninger...17 Brugervejledning i Conventus:...17 Opret ny bruger...18 Brugervejledning i Conventus:...18 Brugervejledninger generelt i Conventus...18 Kontaktoplysninger...19 Kontaktoplysninger Kultur og Fritid Hans Henrik Nielsen, hhni@holb.dk, og Gitte Dolmer, gdn@holb.dk, Opstart For hvilke lokaler skal booking og aktivitetsopgørelser registreres elektronisk lokaler i idrætshallerne og udvalgte gymnastiksale Absalonsskolens Boldsal, Absalonsskolens gymnatiksal, Brunhøjskolens gymnastiksal, Børnehuset Hagesteds gymnastiksal / Hagested forsamlingshus sal, Holbæk Taekwondos sal, Seminariets Boldhal, Stenhushallen, Udby Skoles gymnastiksal, Ungdomsområdets gymnastiksal, Østre Skoles lillesal Tumlesal, Østre Skoles store gymnastiksal, Ågerup Skoles gymnastiksal og Starkhallerne Få tilsendt adgangskode (første gang / glemt adgangskode) Åbn InternetExplorer Vælg følgende link.. I skærmbilledets højre side..

3 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 3af 19.. i den grønne oval (indeni den røde oval) vælges linket Glemt adgangskode.. Her indtastes jeres -adr (den som er anvendt af kommunen til at sende mail til jer) og klikker på Send. Gå ind i jeres mail og vent på at I modtager en mail fra Conventus.. (eks)....åbn mailen..

4 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 4af 19 Åbn foreningens adgang til Conventus / Holbæk Kommune Åbn InternetExplorer Vælg følgende link.. I skærmbilledets øverste højre side angives nu (grøn oval) Brugernavn ( -adr) og Adgangskode (tilsendt på ), og klik på knappen Login.... og du er nu logget ind som din forening og kontaktperson (se de grønne ovaler). Kontroller de tildelte tider De tildelte tider er i Conventus oprettet som delingsaftaler det er kun foreninger med delingsaftale i et bestemt tidsrum, der kan booke i dette tidsrum. Inde fra foreningens login i Conventus Tastevejledning - vælg: Administration > Booking > Delingsaftaler Delingsaftalerne kan ses under menupunktet Delingsaftaler Der skal vælges Type = Ekstern, herefter Vis og så vælge de enkelte ressourcer én efter én. Her kan man se foreningens tildelte tider, enten i tekstform..

5 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 5af 19.. eller ved at klikke på ikonet i grøn cirkel.... her kan man også se evt andre foreninger, der har fået tildelt tid i samme ressource. Uden at være logget ind i Conventus På hjemmesiden.. kan man se både de tildelte tider og de faktiske bookinger få de enkelte ressourcer.

6 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 6af 19 Ved at vælge fanebladet Booking (default), så kan der søges efter ressourcer her der indeholder teksten hal.... i eks vælges Jyderup Hallen > Stor hal > faneblad Delingsaftaler, hvor delingsaftalerne for denne ressource vises. På fanebladet Bookinger..

7 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 7af 19.. vises evt bookinger vises et ugeskema med de faktiske bookinger. Her kan vælges en konkret dato / uge. Det er også her at jeres bookinger indenfor den tildelte tid vil blive vist. Booking Vælg menupunkt Booking og hvis første gang billedet anvendes.. Vælg ressourcer til visning i booking-billede.. så klik Indstillinger for at markere hvilke ressourcer der skal vises i billedet..

8 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 8af 19.. og vælg den/de ressourcer der skal kunne bookes på (i eks Hal1). Ændre visningstidspunkter Det er også en god ide at ændre tidspunkter for visning til det man har brug for (i eks til 14-23). Klik Vis og vælg f.eks Uge lodret At kunne se delingsaftaler på booking-billede De tidspunkter din forening har adgang til at booke i, er markeret lysegråt og når man fører musen hen over det lysegrå, så skifte baggrunden på feltet farve og der kan startes en booking. Udenfor det lysegrå kan du ikke booke. Start booking Placer markøren over et felt i det lysegrå (i eks tirs 24/8 kl 20.00).... og klik..

9 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 9af 19 Udfyld nu booking-formularen HUSK at markere Gentag, så åbnes for yderligere felter. Her skal udfyldes de nøjagtige oplysninger om den aktivitet der er planlagt. (I eks. Er der angivet et datointerval 24/8-24/ hver tirsdag kl og relevant tekst). Feltet Gruppe kan vælges fra Adressebog hvis man har oprettet hold/gruppe der (denne funktionalitet skal anvendes hvis din forening bruger Conventus som medlems-og administrationssystem. Hvis ikke, så lad feltet være tomt). Advarsel ved overlappende bookinger Bemærk! Der kan i nogle tilfælde komme en dialogboks frem, med en liste af datoer, hvor bookingen overlapper eksisterende bookinger. Det vil typisk være indlagte lukketider. Der kan blot klikkes på knappen "OK", hvorefter der bookes på alle datoer undtagen de overlappende datoer. Visning af alle tidspunkter i en booking Menupunkt Booking for en dato hvor der er en booking vælg evt Uge Lodret for at vise ugeformatet. (I eks er det tirsdag 24/8, der er én af de bookede tider)..

10 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 10af 19.. Her vises bookingen: Det lille t betyder at der er mere tekst, det lille s betyder at det er en del af en serie-booking (gentag). Klik på den ønskede booking.... og klik på Vis..

11 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 11af 19 Her kan man se, redigere og slette i enkelte/markerede linier eller hele bookingen. Aktivitetsopgørelser Faser i en aktivitetsopgørelse Først registrerer foreningen sine ansøgninger som kladder. Kladderne kan redigeres indtil de er helt OK Ansøgninger sendes til det sted, hvor de ansøgte ressoucer ligger de ændrer status til Afsendt og kan ikke mere redigeres.. Hvor findes Aktivitetsopgørelse i Conventus Efter at foreningen en logget ind i Conventus, vælges menupunktet Administration.... der startes en ny side og her vælges menu-punktet Booking.... og derefter undemenu-punktet Aktivitetsopgørelse

12 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 12af 19.. hvorefter nedenstående billede vises.. Kladder forskellige måder at danne dem på Foreninger der anvender Conventus til medlemsadministration For foreninger, der anvender Conventus til medlemsadministration, KAN vælge Auto generering, hvorefter der automatisk genereres en kladdelinie for hvert HOLD, der er aktiv på det ønskede tidspunkt. Se punktet Autogenerering - kladder nedenfor. Foreninger hvor alle aktiviteter er lavet som BOOKINGER For foreninger, der har udspecificeret deres tildelte tid (delingsaftaler) i konkrete bookinger, KAN vælge Auto generering, hvorefter der automatisk genereres en kladdelinie for hvert serie- BOOKING, der er aktiv på det ønskede tidspunkt. Se punktet Autogenerering - kladder nedenfor. Opret en kladde manuelt Der kan helt enkelt oprettes en ny tom kladdelinie. Se punktet Ny kladde nedenfor. Auto generering - kladder Klik på knap Auto generering (se grøn oval)..

13 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 13af 19.. her udfyldes Ugenummer og Årstal (blå ovaler) og der markeres hvilke ressource, der skal laves kladder for (grøn oval). Hvis der er mange ressourcer, så kan der søges på en enkelt ressource (orange oval). Klik på Udfør for at danne kladdelinier. (Rød oval) Hvis man har behov for at generere kladder for samme periode flere gange UDEN at samme linie genereres flere gange, så skal markeringen være sat. Se herefter punktet Visning af kladdelinier Ny kladde..klik på Ny (lilla oval)..

14 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 14af 19.. der kommer oversigt over mulige ressourcer, marker den ressource, der ønskes kladde for (rød oval).. og klik på Næste..

15 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 15af 19.. hvor felterne med grønne ovaler er udfyldte på forhånd, og hvor felterne med rød ovaler skal udfyldes. Klik på Gem for at gemme kladdelinien. Visning af kladdelinier Vælg menu-punktet Aktivitetsopgørelse.... og de oprettede kladdelinier vises. Klik på én linie for at få den vist detaljeret..

16 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 16af 19 Rediger / Slet / Send kladdelinie Her kan der redigeres, slettes og sendes. Udfyldning af kladdelinier Klik på Udfyldelse i forrige billede.. Her kan antal og aldersfordeling udfyldes. Klik på Tilbage for at se oversigt igen. SEND aktivitetsopgørelser til hallens indbakke VENT med at sende til alle kladderne er registrerede.

17 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 17af 19 Når Aktivitetsopgørelserne er færdige så kan de sendes til hallens/kommunens indbakke for én ressource ad gangen ved at klikke på den lille højrepil (grøn oval). Der kommer så en lille advarsel om du er sikker hvis ja så OK. Generelt Ændring af adgangskode / profil Brugervejledning i Conventus: Klik på brugernavnet (lilla oval).. Kontrol / ændring af forenings- og kontakt-oplysninger Brugervejledning i Conventus: Administration > (ny side) Organisation > Generelt (se grøn oval)

18 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 18af 19 Kontroller Generelt og Kontaktperson (lilla indrammet) og rediger evt fejlagtige oplysninger. Opret ny bruger Brugervejledning i Conventus: Brugervejledninger generelt i Conventus Brugervejledninger kan generelt kaldes via nedenstående link.. men kan også kaldes ved klik på.. Og support-siden kaldes med bl.a brugervejledning..

19 (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 19af 19 Her kan der søges i Brugervejledninger og Support kan kontaktes. I første omgang skal I anvende Forum.... hvor der kan oprettes en support-sag med de evt spørgsmål / problemer I har. Telefon-supporten er pt KUN for forenings-relaterede (foreninger, der i forvejen anvender Conventus som administrativ system) spørgsmål. ELLERS kontakt Holbæk Kommune, Kultur og Fritid se nedenfor. Kontaktoplysninger Kultur og Fritid Hans Henrik Nielsen, hhni@holb.dk, og Gitte Dolmer, gdn@holb.dk,

www.conventus.dk Holbæk 31/3-2010. Til: Foreninger i Holbæk Kommune Vejledning til ansøgninger om lokalelån (haller og gymnastiksale).

www.conventus.dk Holbæk 31/3-2010. Til: Foreninger i Holbæk Kommune Vejledning til ansøgninger om lokalelån (haller og gymnastiksale). (infoforenstart_vejledning-1) Side 1af 13 www.conventus.dk Til: Foreninger i Holbæk Kommune Holbæk 31/3-2010. Vejledning til ansøgninger om lokalelån (haller og gymnastiksale). Den email-adresse, som er

Læs mere

Vejledning til ansøgninger om lokalelån (haller og gymnastiksale) for sæson 2010/2011. Kontaktoplysninger... 12

Vejledning til ansøgninger om lokalelån (haller og gymnastiksale) for sæson 2010/2011. Kontaktoplysninger... 12 (Ansogninger_Holbak.doc) Side 1af 12 www.conventus.dk Til: Foreninger i Holbæk Kommune Holbæk 31/3-2010. Vejledning til ansøgninger om lokalelån (haller og gymnastiksale) for sæson 2010/2011. Den email-adresse,

Læs mere

Book et lokale i Conventus

Book et lokale i Conventus Book et lokale i Conventus Ændret august 2017 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1 Find ledig lokale... 3 2 Book et lokale... 4 3.1 Send bookingansøgning... 8 3.2 Send flere bookingansøgninger...

Læs mere

VEJLEDNING I CONVENTUS... 1

VEJLEDNING I CONVENTUS... 1 Indhold VEJLEDNING I CONVENTUS... 1 ANSØGNINGER... 2 DETAILBOOKING... 7 AFBOOKING... 9 FRITIDSPORTALEN... 10 Vejledning i Conventus Log på foreningens profil på www.conventus.dk. Hvis ikke den kommunale

Læs mere

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Indledning Denne vejledning beskriver hvordan man som forening har mulighed for at indsætte arrangementer og nyheder på portalen

Læs mere

Vejledning - til foreningsoplysninger samt bookinganmodninger

Vejledning - til foreningsoplysninger samt bookinganmodninger Vejledning - til foreningsoplysninger samt bookinganmodninger I denne vejledning kan du finde information om, hvordan du opdaterer din offentlige profil og kontaktoplysninger. Derudover indeholder vejledningen

Læs mere

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook Hvidovre Kommune Vejledning i brug af Interbook Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 4 Kodeordet er nu skiftet Startsiden... 4 Startsiden... 5 Søg ledige

Læs mere

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner?

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner? Kaj Heydt 18-09- INDHOLDSFORTEGNELSE LOG IND I CONVENTUS... 3 TRÆNEREN ER OPRETTET I CONVENTUS MEN HAR INGEN RETTIGHEDER... 4 TRÆNEREN ER IKKE OPRETTET I CONVENTUS... 10 TRÆNEREN KNYTTES / FJERNES FRA

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

VEJLEDNING HALLER. Udarbejdet af. Kultur & Fritid

VEJLEDNING HALLER. Udarbejdet af. Kultur & Fritid VEJLEDNING HALLER Udarbejdet af Kultur & Fritid November 2012 Indhold 1. Generel information... 3 2. Redigering af stamdata og visning på Fritidsportalen... 4 3. Oprettelse af titlen halinspektør... 7

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook. Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne.

Vejledning i brug af Interbook. Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne. Vejledning i brug af Interbook Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne. 1 Indledning Tønder Kommunes lokalebookingsystem og foreningsportal (Interbook) er et program,

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook

Vejledning i brug af Interbook Vejledning i brug af Interbook Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritidssektionen 28. april 2008 Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 3 Startsiden... 4

Læs mere

Booking ansøgninger i Conventus

Booking ansøgninger i Conventus Booking ansøgninger i Conventus Ændret den 13. april 2015 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1 Generel information... 2 2 Følgende faciliteter skal bookes elektronisk (Der kommer løbende nye

Læs mere

Vejledning i at lave en booking

Vejledning i at lave en booking Vejledning i at lave en booking På hjemmesiden www.silkeborgkommune.dk går du ind under Borger og derefter Kultur og Fritid Derefter kan du vælge at klikke på: - Brug af lokaler og indendørs faciliteter

Læs mere

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Det er nu muligt at booke lokaler i Vallensbæk Kommune via Internettet og kommunens hjemmeside. Du får adgang til siden ved at følge nedenstående

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

Brugervejledning til elever

Brugervejledning til elever Brugervejledning til elever Velkommen til praktikpladsen.dk Indholdsfortegnelse: 1 Denne vejledning... 2 2 Rediger profil... 2 2.1 Sådan redigerer du din personlige profil... 3 2.2 Synlighed (over for

Læs mere

Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk

Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Kom godt i gang! Brugervejledning til Fiberbredbånd, Webmail og e-mailopsætning Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold 4 Opkobling til internettet 5 Oprettelse på

Læs mere

VEJLEDNING HALLER. Udarbejdet af. Team Fritid og Kultur

VEJLEDNING HALLER. Udarbejdet af. Team Fritid og Kultur VEJLEDNING HALLER Udarbejdet af Team Fritid og Kultur Marts 2016 Indhold 1. Generel information... 3 2. Redigering af stamdata og visning på Fritidsportalen... 4 3. Oprettelse af titlen halinspektør...

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

Vejledning til Sæsonbooking

Vejledning til Sæsonbooking Indhold Find og Login på foreningsportalen... 1 Opret en sæsonbooking... 2 Kopiering af tidligere ansøgninger... 4 Status på ansøgninger... 4 Oversigt over foreningens tildelte tider - efter godkendelsen...

Læs mere

Foreningsguide. Frederikssund.kultur.egon.dk/forening. EG On Kultur & Fritid

Foreningsguide. Frederikssund.kultur.egon.dk/forening. EG On Kultur & Fritid Foreningsguide Frederikssund.kultur.egon.dk/forening EG On Kultur & Fritid Indhold 1. Login 1. Hvis du har modtaget en invitation 2. Hvis du ikke har modtaget en invitation 2. Foreningsforsiden 3. Administration

Læs mere

Kontaktpersoner. Indhold

Kontaktpersoner. Indhold Kontaktpersoner Alle, der skal have adgang til lederportalen, skal oprettes som kontaktpersoner. Dvs. ledere, institutledere og andre, der skal have adgang til at logge ind på lederportalen og tilgå relevante

Læs mere

Brugervejledning til AIM spørgeskemaer

Brugervejledning til AIM spørgeskemaer Brugervejledning til AIM spørgeskemaer Adgang 1. Åben aim-askovfonden.dk 2. Skærmbilledet ser ud som følger: 3. Login: Din e-mail adresse 4. Adgangskode har du modtaget pr. mail. Ellers klik på Glemt din

Læs mere

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet Vejledning til brugerforvalter EDI systemet 15. november 2017 Vejledning til brugerforvalter Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugerforvalter. Brugerforvalter har en række opgaver for de

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

BESTILLING AF NEMID. For at bestille ny NemID vælger du www.nets-danid.dk. Vælg Bestil NemID medarbejdersignatur.

BESTILLING AF NEMID. For at bestille ny NemID vælger du www.nets-danid.dk. Vælg Bestil NemID medarbejdersignatur. BESTILLING AF NEMID For at bestille ny NemID vælger du www.nets-danid.dk Vælg Bestil NemID medarbejdersignatur. CVR nummeret trækker automatisk adressen fra CVR registeret, så den skal IKKE ændres. Bekræft

Læs mere

Vejledning til brug af Foreningsportalen

Vejledning til brug af Foreningsportalen Børne- og Kulturforvaltningen Kultur- og Fritidsafdelingen Vejledning til brug af Foreningsportalen Foreningsportalen kan benyttes af både borgere og foreninger til søgning af foreningsoplysninger. Som

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

VEJLEDNING I Lokaleansøgning

VEJLEDNING I Lokaleansøgning På disse sider beskrives processen for lokaleansøgning via Foreningsportalen. Ansøgningsprocessen kan beskrives kort med nedenstående punkter: Kladder udfyldes Ansøgning sendes afsted Behandles i diverse

Læs mere

SÆT STIKKET I OG SÅ ER DU GODT KØRENDE. Brugervejledning til GE FIbernet Internet. Kom godt WWW.GEFIBERNET.DK

SÆT STIKKET I OG SÅ ER DU GODT KØRENDE. Brugervejledning til GE FIbernet Internet. Kom godt WWW.GEFIBERNET.DK SÆT STIKKET I OG SÅ ER DU GODT KØRENDE Brugervejledning til GE FIbernet Internet Kom godt i gang! WWW.GEFIBERNET.DK Kom godt i gang! Med denne vejledning kommer du godt i gang med at bruge GE Fibernet

Læs mere

7.0 Ældre Sagen mail. Log på For at logge på formands webmail skriv adressen: i adressefeltet i Internet Explorer.

7.0 Ældre Sagen mail. Log på For at logge på formands webmail skriv adressen:   i adressefeltet i Internet Explorer. 7.0 Ældre Sagen mail Log på For at logge på formands webmail skriv adressen: https://webmail.aeldresagen.dk i adressefeltet i Internet Explorer. I login vinduet indskrives brugernavn som er den tilsendte

Læs mere

Booking ansøgninger i Conventus

Booking ansøgninger i Conventus Booking ansøgninger i Conventus 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1 Generel information... 2 2 Følgende faciliteter skal bookes elektronisk (Der kommer løbende nye lokaler til)... 3 3 Find

Læs mere

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet Vejledning til brugerforvalter EDI systemet 1. april 2019 Vejledning til brugerforvalter Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugerforvalter. Brugerforvalter har en række opgaver for de selskaber,

Læs mere

Brugervejledning til FiberBredbånd Internet. Kom godt i gang!

Brugervejledning til FiberBredbånd Internet. Kom godt i gang! SÆT STIKKET I OG SÅ ER DU GODT KØRENDE Brugervejledning til FiberBredbånd Internet Kom godt i gang! Kom godt i gang! Med denne vejledning kommer du godt i gang med at bruge FiberBredbånd internet - en

Læs mere

Conventus Instruktør brugervejledning

Conventus Instruktør brugervejledning Conventus Instruktør brugervejledning Du får nu mulighed for at benytte nogle af de faciliteter, som er tilgængelige i Conventus. F.eks. vil det være muligt for dig at følge med i, hvem der er tilmeldt

Læs mere

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Holstebro Kommune Kultur og Fritid Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Foreningsportalen kan benyttes både af borgere og foreninger til søgning af foreningsoplysninger og

Læs mere

Brugervejledning til Djurspakken

Brugervejledning til Djurspakken Brugervejledning til Djurspakken Indtast www.djurspakken.dk i din WEB browser Login ved at klikke på login i øverst højre hjørne Indtast det tilsendte brugernavn og password husk at vælge domæne djurspakken.dk

Læs mere

Kort introduktion til e-boks

Kort introduktion til e-boks Kort introduktion til e-boks Fremover vil din lønseddel blive sendt til e-boks. e-boks er en elektronisk postkasse og arkiv, som du har adgang til via Internettet. Alle danskere kan gratis anvende e-boks.

Læs mere

Vejledning til Aktivfuresoe.dk

Vejledning til Aktivfuresoe.dk Vejledning til Aktivfuresoe.dk Aktivfuresoe.dk er Furesøs nye portal, som er borgernes vindue ind til Furesøs aktive foreningsliv. Portalen er målrettet borgerne, mens det er foreningerne, som skal levere

Læs mere

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Det er nu muligt at booke lokaler i Høje-Taastrup Kommune via Internettet og kommunens hjemmeside. Du får adgang til siden ved at følge nedenstående

Læs mere

Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling. Administrators rolle. Kom godt i gang

Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling. Administrators rolle. Kom godt i gang Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling Denne quickguide gennemgår de vigtigste trin, du som skoleadministrator skal igennem, når du benytter Skoleportalen til afvikling af prøver i

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet Vejledning til brugeradministrator EDI systemet 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugeradministrator. Opgaverne er: - Oprette og vedligeholde

Læs mere

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune

Manual Version 2. til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Manual Version 2 til oprettelse af hjemmesider for landsbyer i Rebild kommune Oversigt: Login Hjemmeside...... side 3 Login Administrationsmodul... side 5 Kategorier.. side 6 Opret/rediger første side...

Læs mere

Foreningsguide. EG On Kultur & Fritid

Foreningsguide. EG On Kultur & Fritid Foreningsguide EG On Kultur & Fritid Log in billedet (ved modtaget invitation) Hvis du allerede har modtaget en midlertidig adgangskode på mail, så indtaster du denne i log in felterne sammen med din

Læs mere

VEJLEDNING TIL FORENINGER I

VEJLEDNING TIL FORENINGER I VEJLEDNING TIL FORENINGER I Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret/tilføj/rediger medlemmer i Ledelsen eller andre grupper...

Læs mere

e-mailkonsultation Patientinformation

e-mailkonsultation Patientinformation Side 1 e-mailkonsultation Patientinformation Side 2 Indholdsfortegnelse : Indholdsfortegnelse :... 2 Emailkonsultation Login... 3 Patientens postkasse... 4 e-mailkonsultation til lægen... 5 Receptfornyelse...

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Vejledning Interbook. Alt om lokalebooking

Vejledning Interbook. Alt om lokalebooking Vejledning Interbook Alt om lokalebooking 1 Indholdsfortegnelse Her finder du interbook... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 4 Skift kodeord... 4 Søg ledige tider (Lokalebooking)...

Læs mere

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN...

FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 2017 BI Fodbold Guide til brug af Conventus. Billund Idrætsforenings medlemssystem for trænere og holdledere. Indhold FORORD... 1 LOG PÅ... 1 INDSTILLINGER... 2 ADRESSEBOGEN... 4 Vis info... 5 Log... 5

Læs mere

Denne vejledning fortæller hvordan du får adgang til Min bolig første gang du logger på. hvordan du logger på første gang og får registreret dig som

Denne vejledning fortæller hvordan du får adgang til Min bolig første gang du logger på. hvordan du logger på første gang og får registreret dig som Kære beboer Denne vejledning fortæller hvordan du får adgang til Min bolig første gang du logger på. Den fortæller: hvordan du logger på første gang og får registreret dig som bruger af systemet hvordan

Læs mere

Brugeradministrationsvejledning til SMS Web

Brugeradministrationsvejledning til SMS Web Brugeradministrationsvejledning til SMS Web Administration Denne side vil være forskellig afhængig af om man er administrator eller bruger. Administrator får oversigt over alle brugerne samt konfiguration,

Læs mere

TÅRNBY FORENINGSPORTAL

TÅRNBY FORENINGSPORTAL GUIDE TIL TÅRNBY FORENINGSPORTAL - for foreninger Tårnby Foreningsportal Tårnby Foreningsportal er foreningernes værktøj til booking af faciliteter, indsendelse af dokumentation samt kommunikation med

Læs mere

Håndbog i brugen af Mødrehjælpens webmail

Håndbog i brugen af Mødrehjælpens webmail Håndbog i brugen af Mødrehjælpens webmail Senest opdateret 18. november 2015/los Indholdsfortegnelse Generelt... 1 Indstil kompatibilitetsvisning... 2 Login på webmailen... 5 Ændring af adgangskode...

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet Vejledning til brugeradministrator EDI systemet 15. november 2017 Vejledning til brugeradministrator Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugeradministrator. Opgaverne er: - Oprette og vedligeholde

Læs mere

Gode råd til brug af Min Side

Gode råd til brug af Min Side Side 1 Gode råd til brug af Min Side Nappedam Kajak Indholdsfortegnelse Login til Min Side... 1 Brugernavn til Min Side... 1 Glemt password... 2 Hjælp til login til Min Side... 2 Sådan deler du dine kontaktoplysninger

Læs mere

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Indhold Indledning Sådan opretter du dig Sådan betaler du Sådan får du en ny adgangskode Sådan kobler du dit brugernavn og kodeord med

Læs mere

IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer. 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2

IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer. 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2 IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2 2. Opret kompetencer, der passer til din arbejdsplads Side 3 3. Opret

Læs mere

Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB).

Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB). Vejledning til administration af brugere i DONG Energy s installationsblanket (ISB). Forord. I forbindelse med Autorisationsloven, som trådte i kraft i juni måned 2014, har det været nødvendigt at indføre

Læs mere

KOM GODT I GANG MED ENAO

KOM GODT I GANG MED ENAO VEJLEDNING KOM GODT I GANG MED ENAO Senest revideret 11. februar 2015 ENERGITILSYNET KOM GODT I GANG MED ENAO Side 1/1 INDHOLD HVAD ER ENAO?... 1 INDBERETNINGER I ENAO... 1 HVORDAN FÅR MAN ADGANG TIL

Læs mere

Introduktion. Conventus. Workshop. Stamdata - opsætning Personlige indstillinger Brugere Rettigheder Adressebog Nye medlemmer

Introduktion. Conventus.  Workshop. Stamdata - opsætning Personlige indstillinger Brugere Rettigheder Adressebog Nye medlemmer www.conventus.dk Nemt med onlinebetaling og SMS kontakt... www. dgi.dk/nemt Håndboldkampen for oldgirls er flyttet fra lørdag til søndag Workshop Stamdata - opsætning Personlige indstillinger Brugere Rettigheder

Læs mere

Brugervejledning til FOKUSpartnere

Brugervejledning til FOKUSpartnere Indholdsfortegnelse LOGIN 3 GENERELT 3 BRUGERVEJLEDNING 4 VIRKSOMHEDSPROFIL 4 1) Virksomhedsnavn 6 2) Beskrivelse af virksomheden 6 3) Generel information 6 4) Yderligere information 6 5) Kontaktpersoner

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

Miniguide til fritidsportal, Aktivfuresø.dk - Furesø Kommune

Miniguide til fritidsportal, Aktivfuresø.dk - Furesø Kommune Miniguide til fritidsportal, Aktivfuresø.dk - Furesø Kommune Version: 2.0 Design/Booking/Foreningsregister Side 1 af 20 Indhold 1. Forord... 3 2. Oprettelse af ny bruger... 5 3. Booking... 6 3.1. Enkeltbookinger...

Læs mere

Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2007

Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2007 Opsætning af Outlook til Hosted Exchange 2007 Sådan opsættes Outlook 2007 til Hosted Exchange 2007. Opdateret 29. december 2010 Indhold 1 Indledning... 2 2 Outlook 2007 klienten... 2 3 Automatisk opsætning

Læs mere

Vejledning i.

Vejledning i. Vejledning i Denne vejledning hjælper dig trin for trin i gang med Søger du svar på et enkelt spørgsmål, kan du også klikke direkte på følgende overskrifter: 1. OPRET DIN FORBRUGERWEB-KONTO... 2 1.1 Sådan

Læs mere

Administration. www.conventus.dk. Stamdata opsætning Personlige indstillinger Brugere Rettigheder Adressebog Nye medlemmer. Kalender Arkiv Hjemmeside

Administration. www.conventus.dk. Stamdata opsætning Personlige indstillinger Brugere Rettigheder Adressebog Nye medlemmer. Kalender Arkiv Hjemmeside Administration Version 5.4 revideret august 2010 www.conventus.dk Stamdata opsætning Personlige indstillinger Brugere Rettigheder Adressebog Nye medlemmer Kalender Arkiv Hjemmeside Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 18. maj 2018 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa /

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa / Bruger v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@greenglass.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Vejledning til foreninger der er oprettet i Conventus

Vejledning til foreninger der er oprettet i Conventus Vejledning til foreninger der er oprettet i Conventus Ændre adgangskode Opret personer, som skal have adgang til Conventus Opret nye titler Ændre i stamoplysninger Korrekt visning på Fritidsportalen Revideret

Læs mere

Brugermanual. Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006

Brugermanual. Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006 Brugermanual Outlook Web Access for Exchange Server 2003 (OWA 2003) Udarbejdet af IT-afdelingen 2006 Indholdsfortegnelse INDLEDNING... 3 HVORDAN DU FÅR ADGANG TIL DIN EMAIL... 3 OWA 2003 BRUGERGRÆNSEFLADE...

Læs mere

VEJLEDNING til FORENINGER i

VEJLEDNING til FORENINGER i VEJLEDNING til FORENINGER i Indhold 1. Generel information... 3 2. Oprettelse af forening i... 4 3. Adgang til... 5 4. Redigér stamdata... 6 5. Opret grupper... 7 6. Opret nye titler... 9 7. Tildel titel...

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

Brugervejledning Book et kommunalt lokale

Brugervejledning Book et kommunalt lokale Brugervejledning Book et kommunalt lokale Når foreningen ønsker at benytte et lokale, skal bookingforespørgslen laves på: www.foreningsportalen.esbjergkommune.dk Start med at logge på siden med brugernavn

Læs mere

VEJLEDNING FORENINGER

VEJLEDNING FORENINGER VEJLEDNING FORENINGER Udarbejdet af: Kultur og Fritid August 2014 Indhold 1. Generel information... 3 2. Adgang til... 4 3. Redigér stamdata... 5 4. Opret grupper... 6 5. Opret nye titler... 8 6. Tildel

Læs mere

Conventus manual til foreninger i Ikast-Brande Kommune

Conventus manual til foreninger i Ikast-Brande Kommune Conventus manual til foreninger i Ikast-Brande Kommune Indholdsfortegnelse Hvad er Conventus?... 3 Andre funktioner i Conventus... 3 Opret din forening i Conventus... 4 Kultur og Fritid forventer... 5

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.1 maj 2014 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

Webmail Gmail Generelt Side 1

Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 1 Webmail Gmail Generelt Side 2 Indholdsfortegnelse Oprette en Gmail...... Side 4 Indbakken Oversigt...... Side 9 Skriv en mail...... Side 11 Formateringsværktøjer...... Side

Læs mere

Introduktion til Playmapping

Introduktion til Playmapping Introduktion til Playmapping Mobil version http://mobile.playmapping.com/ 01-08-2018 Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 PLAYMAPPING Login 3 Startside (Beliggenheder) 4 Søgning Beliggenheder

Læs mere

Brugermanual SIF (33069-04) Side 1/28. Godkendt af: Dato: Dokumentnr.: 077.024.214 Projekt: SIF (33069-04)

Brugermanual SIF (33069-04) Side 1/28. Godkendt af: Dato: Dokumentnr.: 077.024.214 Projekt: SIF (33069-04) Side 1/28 Brugermanual SIF (33069-04) Godkendt af: Dato: Side 3/28 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INDLEDNING... 4 1.1 Fangster, sporbare enheder og salg... 4 2 GENEREL NAVIGERING... 4 2.1 Login... 4 2.2 Log ud...

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info BRUGERVEJLEDNING Til klinikker og brugere i voresklinik.info 1. LIDT OM VORESKLINIK.INFO voresklinik.info er både navnet og adressen på jeres nye intranetløsning. Der kan tilføjes en masse spændende funktioner

Læs mere

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk

Elevadministrations modulet. Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Elevadministrations modulet Brugervejledning Optagelse.dk Forfatter: Tine Kanne Sørensen UNI C UNI C, 19.12.2013 Indhold 1 Indledning... 5 1.1

Læs mere

Vejledning KPK Online Prøverum

Vejledning KPK Online Prøverum Vejledning KPK Online Prøverum INDHOLD Introduktion side 2 Funktionsliste side 2 Få adgang til systemet side 3 Opload dine billeder side 4 Sådan bruges systemet side 5 Gem dine eksempler side 7 Side 1/7

Læs mere

VEJLEDNING HALLER/SKOLER

VEJLEDNING HALLER/SKOLER VEJLEDNING HALLER/SKOLER Emner Hvordan kan jeg tjekke om booking er foretaget af foreningen..? Hvordan kan jeg som facilitet (hal/skole) booke for en forening.? Fremsøgning og godkendelse af forening som

Læs mere

Mobile Arbejdssedler. Mobile TID. Mobile Observationer

Mobile Arbejdssedler. Mobile TID. Mobile Observationer Næsgaard MOBILE Generelt Flere vejledninger Næsgaard MOBILE kan anvendes til markregistrering og/eller til tidsregistrering. Har du adgang till både Mark og TID i PC program kan du som administrator bestemme

Læs mere

Brugervejledning til Fælleskalender for Hjortshøj og Omegn

Brugervejledning til Fælleskalender for Hjortshøj og Omegn Brugervejledning til Fælleskalender for Hjortshøj og Omegn Alle foreninger i Hjortshøj og Omegn kan oprette aftaler i kalenderen. Hver forening får sin egen farve. Aftalerne i kalenderen har således forskellige

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.2 januar 2015 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

VEJLEDNING FORENINGER

VEJLEDNING FORENINGER VEJLEDNING FORENINGER Udarbejdet af: Hedensted Kommune Kultur og Fritid November 2012 Indhold 1. Generel information... 3 2. Adgang til... 4 3. Redigér stamdata... 5 4. Opret grupper... 6 5. Opret nye

Læs mere

Opstartsvejledning til Conventus

Opstartsvejledning til Conventus Opstartsvejledning til Conventus Opret jeres forening/organisation Ændre adgangskode Opret personer, som skal have adgang til Conventus Opret nye titler Ændre i stamoplysninger Korrekt visning på Fritidsportalen

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg)

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) Opdateret af Kultur & Fritid, september 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 - Nyheder...- 4 - Søg ledige

Læs mere

Moodle for Adgangskursus

Moodle for Adgangskursus Moodle for Adgangskursus Moodle er et Learning Management System (e-læringssystem), som undervisere og sekretærer på Adgangskursus anvender til at formidle information til de studerende. Moodle er derfor

Læs mere

Vejledning i Conventus for udvalgsformænd i ÅK

Vejledning i Conventus for udvalgsformænd i ÅK Indhold Vejledning i Conventus for udvalgsformænd i ÅK 1 Indledning...1 2 Egen profil...2 2.1 Blå medlems profil...2 2.2 Orange bruger profil...2 3 Overblik...3 4 Indstillinger...4 5 Kommunikation (email)...4

Læs mere

Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking

Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking Vejledning: Jeg vil gerne lave en enkeltstående booking 1) Oversigt over indhold af denne vejledning 2) Gå ind på Fritidsportalen i Silkeborg Kommune 3) Klik på en genvej 4) Søg dig frem til en facilitet

Læs mere

Brugervejledning. til Waoo! Email

Brugervejledning. til Waoo! Email Brugervejledning til Waoo! Email Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Oprettelse af mailadresser...4 Anvendelse af webmail...8 Opsætning af Windows Mail... 12 Opsætning af Outlook Express...18 Opsætning af

Læs mere

Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes.

Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes. Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes. Denne brugervejledning er skrevet til personer, som har rollen [Admin] i denne SMS database. Administrator 3 Opret Admin setup 4 Oversigten: Alle Brugerprofiler

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere