Årsregnskabsmeddelelse for 2011

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årsregnskabsmeddelelse for 2011"

Transkript

1 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads København K Dato: Vor ref.: Telefon: Claus Andersen Selskabsmeddelelse nr Årsregnskabsmeddelelse for 2011 Tilfredsstillende resultat i en økonomisk krisetid Selvom den økonomiske afmatning stadig er mærkbar, kan Nordjyske Bank også for 2011 præsentere et tilfredsstillende driftsresultat. Bankens basisindtjening før nedskrivninger m.v. andrager 199 mio. kr. for Denne basisindtjening er det bedste resultat de seneste 5 år, når der ses bort fra 2010, som var påvirket af ekstraordinær stor opskrivning af sektoraktier. Resultat før skat på 68 mio. kr. Forrentning af den gennemsnitlige egenkapital på 5,5 pct. Udbytte 1 kr. pr. aktie svarende til 10 pct. Konsolidering af bankens egenkapital med 43 mio. kr. efter betaling af 17 mio. kr. i skat og 8 mio. kr. i udbytte til aktionærerne Netto renteindtægter på 356 mio. kr. en stigning på 4 mio. kr. i forhold til 2010 Gebyrer og provisioner netto på 102 mio. kr. en stigning på 2 mio. kr. i forhold til 2010 Driftsudgifter 277 mio. kr. mod 268 mio. kr. i 2010 Nedskrivninger incl. Det Private Beredskab på 112 mio. kr. mod 97 mio. kr. i 2010 Udlån faldet med 4 pct. i 2011 til 5,8 mia. kr. Indlån på 6,4 mia. kr. et marginalt fald på 53 mio. kr. Stabil funding på 7,6 mia. kr. i forhold til udlån på 5,8 mia. kr., svarende til funding-ratio på 0,76 Likviditetsoverdækning på 179 pct. Solvens 18,8 pct. og kernekapital på 18,7 pct. alene baseret på egenkapital. Solid overdækning i forhold til solvensbehov på 9,9 pct. Kundetilfredshedsanalyse på banken og bankens filialer i 2011 viser generelt meget tilfredse kunder Den realiserede basisindtjening ligger inden for de seneste udmeldte forventninger om en basisindtjening mellem 190 og 200 mio. kr. Forventninger til 2012 Banken forventer, at også 2012 vil være præget af en afdæmpet økonomisk udvikling. Banken forventer i 2012 at have en fortsat pæn basisindtjening før betaling til Indskydergarantifonden, nedskrivninger på udlån og kursregulering af værdipapirer i intervallet mio. kr. og dermed på niveau med, hvad der er realiseret i Det samlede resultat vil naturligvis være påvirket af nedskrivningsposten på udlån og kursudviklingen på bankens beholdning af værdipapirer. Den største usikkerhedsfaktor ligger på nedskrivningsposten på udlån og garantier, hvor den svage økonomiske vækst må forventes at medføre en nedskrivningsprocent i 2012 på niveau med 2011.

2 Side: 2 af 8 Nordjyske Banks klare forretningsmodel og de sunde bankdyder, som banken drives efter, har været afgørende faktorer for skabelsen af det stærke fundament, som banken bygger på, og som er et stærkt udgangspunkt for de kommende udfordringer på det finansielle marked. Vi holder os til de bankforretninger og kunder i det nære markedsområde, som vi kender og har forstand på, og som vi søger at betjene på en seriøs og langtidsholdbar måde. Målet er uændret, at det nordjyske område og vore mange tusinde kunder og aktionærer også på længere sigt kan bevare fordelene ved at have deres egen lokale bank, hvor der kan handles og besluttes lokalt og selvstændigt til gavn og glæde for hele områdets udvikling. Banken forventer, at konsolideringen blandt danske pengeinstitutter vil øges i de kommende år, og banken forventer fortsat at være offensiv og opsøgende i den forventede strukturtilpasning. Det er naturligt, at vi fortsat er interesseret i at vokse i Nordjylland, men også København og Aarhus har stor interesse for banken. Vi vil primært koncentrere os om privatkunder samt mindre og mellemstore erhvervskunder. Nordjyske Bank er godt rustet til fremtidens udfordringer med en stærk lokal forankring bestående af mange aktionærer og et stort kundegrundlag. Banken har en stærk egenkapital, en god likviditet og et stærkt kapitalgrundlag. Resultatopgørelse i sammendrag (beløb i mio. kr.) Netto renteindtægter Gebyrer og provisionsindtægter, netto Afkast af sektoraktier Andre driftsindtægter m.v Basisindtægter Driftsudgifter og driftsafskrivninger Basisindtjening før nedskrivninger m.v Betalinger til Indskydergarantifonden / Det Private Beredskab Nedskrivninger vedr. Det Private Beredskab Nedskrivninger på egne udlån m.v Basisindtjening Kursreguleringer af noterede værdipapirer m.v Resultat før skat Rentabilitetsnøgletal Resultat før skat / gns. egenkapital 5,5 10,4 6,5 7,8 18,3 Resultat efter skat / gns. egenkapital 4,1 8,0 5,8 5,8 14,3 Omkostninger i pct. af basisindtægter 58,2 53,5 58,4 60,2 57,5 Basisindtægterne andrager i alt 476 mio. kr. - det er 25 mio. kr. mindre end det tilsvarende resultat for Korrigeret for ekstraordinær stor opskrivning af bankens sektoraktier i 2010 på i alt 38 mio. kr., mod normalt ca. 5 mio. kr., er der reelt tale om en mindre stigning i basisindtægterne.

3 Side: 3 af 8 Kundernes efterspørgsel efter finansielle produkter har været vigende. Konkurrencen mellem pengeinstitutterne er blevet skærpet, især i forhold til indlånskunderne, hvor konkurrencen er præget af stadigt stigende rentesatser på indlån. På trods heraf er det lykkedes for Nordjyske Bank at holde sin indlånsmasse intakt. Det samlede indlån er således kun reduceret med 53 mio. kr., svarende til et fald på 0,8 pct. i perioden fra ultimo 2010 til ultimo I samme periode udgør faldet for alle pengeinstitutter ifølge Danmarks Nationalbank 2 pct. Udlån er reduceret med 242 mio. kr. - eller 4 pct. - medens garantier er reduceret med 320 mio. kr., hvilket blandt andet skyldes normalisering af tinglysningsproceduren efter igangsætning af den elektroniske tinglysning. Faldet i udlån skal ses i sammenhæng med et fald for alle pengeinstitutter på 8 pct. ifølge Danmarks Nationalbank. Forretningsudvikling præget af den økonomiske krise 2011 har, som de foregående to til tre år, været præget af den økonomiske krise. Udvikling i forretningsomfang (beløb i mio. kr.) Aktiver i alt Udlån Garantier Indlån Egenkapital Den stigende efterspørgsel fra pengeinstitutter på indlån er en følge af, at pengeinstitutternes mulighed for at finansiere sin udlånsforretning via de nationale og internationale pengemarkeder har været meget begrænsede og for nogle næsten umulige. I den forbindelse skal det bemærkes, at Nordjyske Bank inden for det seneste halve år har fået flere lånetilbud fra større danske pengeinstitutter. Prissætningen på såvel indlån som udlån har været præget af likviditets- og fundingsituationen. De høje funding- og indlånsomkostninger har medført forhøjelser af udlånsrenten, selvom Nationalbanken har nedsat de officielle renter til det laveste niveau nogensinde. På trods af et år med afmatning og blandt andet lav aktivitet på boligområdet, hvor der har været en halvering af antal realkreditboligsager i forhold til året før, har banken fastholdt niveauet for gebyrindtægter. Omkostninger De samlede omkostninger, driftsudgifter og driftsafskrivninger er opgjort til i alt 277 mio. kr., hvilket er 9 mio. kr. mere end det foregående år, svarende til en stigning på 3 pct. Udviklingen i omkostningerne er i 2011 ekstraordinært påvirket af udgifter og afskrivninger i forbindelse med renovering af bankens domicilejendomme for ca. 3 mio. kr. Bankens bidrag til genopretning af den finansielle stabilitet har i 2011 været beskedent i forhold til de foregående par år. I 2011 har banken bidraget med i alt 14 mio. kr. i forbindelse med sammenbruddene i Amagerbanken, Fjordbank Mors og MaxBank. Alt i alt har Nordjyske Bank i løbet af de seneste 4 år bidraget med 104 mio. kr. til genopretning af den finansielle stabilitet.

4 Side: 4 af 8 Nedskrivninger Nedskrivninger på egne udlån og andre tilgodehavender er opgjort til i alt 112 mio. kr., hvilket er 31 mio. kr. mere end i 2010, men på niveau med de seneste udmeldte forventninger om en nedskrivningsprocent i niveauet 1,5. Årets nedskrivningsprocent er opgjort til 1,6. Stigningen i forhold til 2010 kan henføres til en bred vifte af brancher. Baggrunden er den yderligere forværring af den europæiske og danske økonomi hen over sommeren, kulminerende med den aktuelle statsgældskrise i de sydeuropæiske lande. Det skal bemærkes, at nedskrivninger på landbrug er på niveau med Kreditrisici Udlån i forhold til egenkapital 4,6 5,0 5,5 5,4 4,9 Årets udlånsvækst -4,0-0,9 6,2 12,2 16,1 Summen af store engagementer 37,1 33,0 13,2 *) 41,1 *) 111,1 *) Årets nedskrivningsprocent 1,6 1,3 1,3 0,6-0,2 Akkumuleret nedskrivningsprocent 5,8 4,1 3,6 2,5 1,9 Andel af tilgodehavender med nedsat rente 1,1 0,9 0,6 0,4 0,3 *) Beregnet i henhold til tidligere regler. Det samlede udlån er faldet med 242 mio. kr., svarende til et fald på 4 pct. til mio. kr. Den stigende opsparingskvote, de fortsat svage konjunkturer og afledt svage investeringsklima er baggrund for stagnationen i udlån til både erhverv og private. Erhvervsudlånet er faldet med 59 mio. kr., hvilket svarer til 2 pct., medens udlån til private er faldet med 58 mio. kr., svarende til et fald på 3 pct. Udlån til de offentlige myndigheder er faldet med 125 mio. kr. Helt overordnet er bankens bruttorisiko på udlån og garantier fordelt med 61 pct. til erhverv og 39 pct. til private. Den samlede risiko på udlån og garantier er i løbet af 2011 faldet med 561 mio. kr., svarende til et fald på knap 8 pct. På privatporteføljen synes der fortsat at være begrænsede tabssignaler, hvorfor nedskrivningerne i 2011 på privatkunder er relativt små i forhold til privatkunders andel af udlån og garantier på 39 pct. Ejendomsbranchen har p.t. udfordringer, men Nordjyske Bank har som følge af bankens forretningsmodel - begrænset udlån til og risiko på denne branche med en andel på 6 pct. Udlån til landbrug Nordjyske Bank har en væsentlig koncentration af udlån og garantier til dansk erhvervslandbrug, der udgør 19 pct. Banken har helt naturligt et forholdsvis stort udlån til landbrugserhvervet, som er et stort erhverv i markedsområdet. Landbrugserhvervet har altid bidraget positivt til indtjeningen i Nordjyske Bank. Bankens landbrugskunder har generelt robuste kapitalforhold, og generelt er landbrugskunderne kendetegnet ved, at den altovervejende hovedpart har været i branchen gennem mange år. Det betyder blandt andet, at størstedelen af jordkøb er sket til priser under det nuværende niveau.

5 Side: 5 af 8 Bankens nedskrivningssaldo på dansk erhvervslandbrug andrager 144 mio. kr. ultimo Herudover kommer kursnedskrivninger på udlån til dansk erhvervslandbrug modtaget i forbindelse med overtagelse af udlån fra Løkken Sparekasse og Øster Brønderslev Sparekasse på i alt 26 mio. kr. Hertil kommer, at banken i solvensbehovsopgørelsen har reserveret yderligere 148 mio. kr. til dansk erhvervslandbrug og har dermed samlet reserveret 318 mio. kr. til udlån og garantier til landbrugsengagementer svarende til 23 pct. Nordjyske Bank er naturligvis påvirket af de aktuelle økonomiske udfordringer i landbruget. En aktuel stresstest af bankens landbrugsportefølje viser, at en kombination af et tab af hele blancodelen på alle landbrugsengagementer samt et væsentligt fald i værdien af landbrugsaktiver, der ligger til sikkerhed for disse engagementer alt andet lige vil medføre et fald i bankens solvens til godt 10 pct., men fortsat over bankens individuelle solvensbehov. Den udførte stresstest er selvfølgelig et utænkeligt scenarie, men den viser, at landbrugets aktuelle vanskeligheder på ingen måde kan true banken. Bankens eksponering mod dansk erhvervslandbrug er uddybet i Nordjyske Banks årsrapport for Likviditet Ultimo 2011 udgjorde den samlede likviditet mio. kr. opgjort i henhold til FIL 152. Det lovmæssige likviditetskrav udgjorde 806 mio. kr., og bankens likviditetsmæssige overdækning var på mio. kr., svarende til 179 pct. Banken har et beredskab i form af bekræftede lines på 350 mio. kr., som ikke er udnyttet. Nationalbanken har pr. 1. oktober 2011 udvidet sikkerhedsgrundlaget for udlån til også at omfatte udlån af god bonitet. Med den betydelige egenlikviditet som banken råder over, forventer vi ikke at få brug for yderligere likviditet. Nationalbankens låneordning er dog et væsentligt likviditetsmæssigt beredskab. Med baggrund i stor usikkerhed på pengemarkedet udstedte banken i juli 2010 et variabelt forrentet 3-årigt obligationslån på nominelt 1,0 mia. kr., garanteret af Finansiel Stabilitet på vegne af den danske stat. Obligationerne tilgik bankens egenbeholdning med mulighed for et eventuelt senere salg. I lyset af bankens meget positive likviditetssituation har banken i 2011 førtidsindfriet obligationslånet med halvdelen i april 2011 og halvdelen i december 2011, hvilket samtidig reducerer fundingomkostningerne. I april 2012 forfalder et syndikeret lån på ca. 470 mio. kr. Det er hensigten at indfri lånet med egne midler, idet der ikke er behov for at optage ny funding. Derved reduceres bankens samlede fundingomkostninger yderligere. Indfrielsen reducerer likviditetsoverdækningen fra 179 pct. til 120 pct. Overdækningen overstiger fortsat bankens målsætninger og også Tilsynsdiamantens krav om en overdækning på min. 50 pct. Nordjyske Bank har udført en stresstest af likviditeten over 12 måneder, som viser, at banken fortsat vil kunne leve op til Tilsynsdiamantens krav under dette stressede forløb.

6 Side: 6 af 8 Bankens indlånsoverskud er i årets løb blevet øget med 189 mio. kr. og udgør nu 598 mio. kr. Dertil kommer egenkapitalen på mio. kr. så bankens egenlikviditet udgør mio. kr. Indlån / udlån (beløb i mio. kr.) Indlån Udlån Indlånsoverskud Det er bankens politik at finansiere udlånsaktiviteterne med indlån fra kunder og egenkapital. Bankens funding-ratio - der opgøres som udlån i forhold til egenkapital og indlån m.v. - udgør 0,76 pr pct. af indlånene er dækket af Indskydergarantifonden. Banken er ikke afhængig af dyre aftaleindlån, og der er ingen indlån, som udgør mere end 1 pct. af indlån i alt, ligesom de 10 største indlån udgør mindre end 5 pct. af indlån i alt. Kapitalforhold Ved opgørelse af bankens kapitaldækning (solvens) anvendes standardmetoderne for beregning af kreditrisici uden for handelsbeholdningen samt markedsrisici. Til brug for måling af de operationelle risici anvendes den såkaldte basisindikatormetode. Bankens solvensprocent andrager 18,8 pr. 31. december Det individuelle solvensbehov Nordjyske Banks stresstest af indtjening og risici resulterer i en tilstrækkelig basiskapital på 623 mio. kr., svarende til et individuelt solvensbehov på 9,9 pct. Set i lyset af, at den faktiske solvens udgør 18,8 pct. ultimo 2011, har banken en overdækning af det individuelle solvensbehov på 90 pct. baseret på kapital af bedste kvalitet, nemlig egenkapital. Det understreger bankens solvensmæssige robusthed. For nærmere oplysning om bankens beregnede individuelle solvensbehov henvises til bankens hjemmeside: Tilsynsdiamanten Finanstilsynet introducerede i 2010 den såkaldte Tilsynsdiamant, som består af fem pejlemærker for, hvad der som udgangspunkt anses for særlige risikoområder for pengeinstitutvirksomhed. For hver af de fem pejlemærker, har Finanstilsynet opstillet en grænseværdi, som pengeinstitutterne som udgangspunkt bør ligge inden for.

7 Side: 7 af 8 Tilsynsdiamantens pejlemærker: Pejlemærker Grænseværdi Nordjyske Bank Summen af store engagementer < 125 pct. af basiskapitalen 37 pct. Udlånsvækst p.a. < 20 pct. - 4 pct. Ejendomseksponering < 25 pct. af udlån og garantier 6 pct. Stabil funding-ratio < 1,0 0,76 Likviditetsmæssig overdækning > 50 pct. 179 pct. Nordjyske Bank opfylder ultimo 2011 fuldt ud de fastlagte grænseværdier. Basel III Nordjyske Bank er opmærksom på den kommende regulering (Basel III), der øger kravene til kapital og likviditet. Ifølge vore estimater vil banken kunne leve op til de forventede nye krav. Konsolidering Af årets resultat efter skat samt anden totalindkomst, i alt 51 mio. kr., foreslås 8 mio. kr. anvendt til udbytte, og resten henlagt til egenkapitalen. Egenkapitalen er herudover i løbet af året reduceret med netto 4 mio. kr., som følge af netto køb af bankens aktier. Bankens egenkapital andrager ved udgangen af året i alt mio. kr. Forslag til generalforsamlingen I henhold til lovgivningen skal bankens lønpolitik fremlægges til godkendelse af generalforsamlingen. Udover bankens lønpolitik samt forslag til resultatdisponering har bestyrelsen ikke andre forslag til årets ordinære generalforsamling, der afholdes den 13. marts 2012 i Arena Nord, Frederikshavn. Usikkerhed ved indregning og måling Årets resultat er ikke påvirket af usædvanlige forhold - udover dem der allerede er omtalt i denne regnskabsmeddelelse. I lighed med de øvrige danske pengeinstitutter hæfter Nordjyske Bank for tab, som Indskydergarantifonden må imødese i forbindelse med andre pengeinstitutters konkurs. Nordjyske Banks seneste opgjorte andel af sektorens indeståelse over for Garantifonden for indskydere og investorer andrager 0,68 pct. Der er ikke, efter regnskabsårets afslutning, indtruffet hændelser, som har indflydelse på bankens resultat for 2011, bankens aktiver og passiver samt den finansielle stilling ultimo Ved opgørelsen af de regnskabsmæssige værdier er der udøvet skøn. De udøvede skøn er baseret på forudsætninger, som ledelsen finder forsvarlige. De væsentligste skøn vedrører: nedskrivninger på udlån og tilgodehavender, hvor kvantificering af risikoen for manglende fremtidige betalinger er forbundet med et væsentligt skøn, værdifastsættelse af immaterielle aktiver, med hensyn til kvantificering af de fremtidige indtægter og den anvendte kalkulationsrente, værdifastsættelse af ejendomme, med hensyn til de anvendte kalkulationsrenter og den interne lejeværdi, samt værdifastsættelse af unoterede sektoraktier

8 Side: 8 af 8 Koncernredegørelse Nordjyske Bank ejer hele aktiekapitalen i Sæbygård Skov A/S. Datterselskabets resultat for 2011 er indeholdt i bankens resultatopgørelse under resultat af kapitalandele i associerede og tilknyttede virksomheder. Aktierne er optaget til 12,4 mio. kr., der er den regnskabsmæssige indre værdi. Der er ikke udarbejdet koncernregnskab, idet datterselskabets virksomhed, både med hensyn til balance og resultat, set i forhold til bankens, er ubetydelig. Forventninger til 2012 Banken forventer, at også 2012 vil være præget af en afdæmpet økonomisk udvikling. Der forventes begrænset efterspørgsel på udlån til både private og erhverv som følge af den generelle usikkerhed på konjunkturerne. Dette kombineret med den intense konkurrence om kundernes indlån medfører, at banken ikke i 2012 forventer nogen væsentlig vækst i forretningsomfanget med kunder. Banken forventer i 2012 at have en fortsat pæn basisindtjening før betaling til Indskydergarantifonden, nedskrivninger på udlån og kursregulering af værdipapirer - i intervallet mio. kr. og dermed på niveau med, hvad der er realiseret i Et mål som kun kan realiseres via en fortsat stram omkostningsstyring. Det samlede resultat vil naturligvis være påvirket af nedskrivningsposten på udlån og kursudviklingen på bankens beholdning af værdipapirer. Den største usikkerhedsfaktor ligger på nedskrivningsposten på udlån og garantier, hvor den svage økonomiske vækst må forventes at medføre en nedskrivningsprocent i 2012 på niveau med Årsrapport 2011 I øvrigt henvises til bankens årsrapport for 2011, der er udsendt samtidig med denne meddelelse, og som er tilgængelig på bankens hjemmeside Finanskalender for marts 2012 Ordinær generalforsamling 15. maj 2012 Offentliggørelse af kvartalsrapport pr. 31. marts august 2012 Offentliggørelse af halvårsrapport pr. 30. juni november 2012 Offentliggørelse af kvartalsrapport pr. 30. september 2012 For yderligere kommentarer henvises til bankdirektør Claus Andersen på telefon nr Venlig hilsen Hans Jørgen Kaptain formand for bestyrelsen Claus Andersen bankdirektør

100 millioner kr. i overskud i Sparekassen Vendsyssel

100 millioner kr. i overskud i Sparekassen Vendsyssel PRESSEMEDDELELSE *** 100 millioner kr. i overskud i Sparekassen Vendsyssel Sparekassen Vendsyssel kan i 2010 præsentere et overskud på 100 mio. kr. før skat, hvilket er en forøgelse med hele 225 % i forhold

Læs mere

Kvartalsrapport pr for Nordjyske Bank

Kvartalsrapport pr for Nordjyske Bank Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 17 København K Dato: 23.11.24 Side: Vor ref.: Direktionen 1 Telefon: 9633 5 Fondsbørsmeddelelse nr. 14.24 Kvartalsrapport pr. 3.9.24 for Nordjyske Bank Nordjyske Banks

Læs mere

Halvårsrapport 2011 Indhold

Halvårsrapport 2011 Indhold Indhold Indhold Hovedpunkter... 3 Resume... Selskabsoplysninger... Repræsentantskabet... Direktionen... Revisor... Ledelsesberetning... Anvendt regnskabspraksis... Resultatopgørelse... Totalindkomstopgørelse...

Læs mere

Halvårsregnskab. Sparekassen Thy Store Torv Thisted

Halvårsregnskab. Sparekassen Thy Store Torv Thisted Halvårsregnskab Sparekassen Thy Store Torv 1 7700 Thisted www.sparthy.dk 2011 2 Indhold: Ledelsesberetning...side 3-6 5 års hoved- og nøgletal... side 7 Ledelsesberetning HOVEDAKTIVITET Sparekassen Thy

Læs mere

Kvartalsrapport for 1. kvartal 2003 fra Nordjyske Bank - resultat bedre end forrige år og bedre end forventet.

Kvartalsrapport for 1. kvartal 2003 fra Nordjyske Bank - resultat bedre end forrige år og bedre end forventet. Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 17 København K Dato: 26.5.23 26.5.23 Side: Vor ref.: direktionen 1 Telefon: 9921 2223 Kvartalsrapport for 1. kvartal 23 fra Nordjyske Bank - resultat bedre end forrige

Læs mere

Kvartalsrapport for 1. kvartal 2004

Kvartalsrapport for 1. kvartal 2004 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 17 København K Dato: 25.5.24 25.5. Side: 1 Vor ref.: direktionen Telefon: 9633 5 Fondsbørsmeddelelse nr. 7.24 Kvartalsrapport for 1. kvartal 24 Banken fastholder i

Læs mere

Basisindtjeningen fortsætter den positive udvikling, men igen store nedskrivninger

Basisindtjeningen fortsætter den positive udvikling, men igen store nedskrivninger NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Hovedkontoret Østergade 2, Hvidbjerg 7790 Thyholm Telefon 9695 5200 Fax 9695 5249 CVR 6485 5417 www.hvidbjergbank.dk Email: post@hvidbjergbank.dk

Læs mere

Halvårsregnskab. Sparekassen Thy Store Torv Thisted

Halvårsregnskab. Sparekassen Thy Store Torv Thisted Halvårsregnskab Sparekassen Thy Store Torv 1 7700 Thisted www.sparthy.dk 2010 2 Indhold: Ledelsesberetning...side 3-6 5 års hoved- og nøgletal... side 7 Ledelsesberetning Hovedaktivitet Sparekassen Thy

Læs mere

ny præsentation af basisindtjeningen m.v. i ledelsesberetningen.

ny præsentation af basisindtjeningen m.v. i ledelsesberetningen. Nasdaq OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1067 København K Dato: 06.02.2011 Dato: Vor ref.: Jens 06.02.2011 Ole Jensen Side: Telefon: 96331 5000 e-mail: direktionen@nordjyskebank.dk Selskabsmeddelelse

Læs mere

Kvartalsrapport pr. 31. marts 2011

Kvartalsrapport pr. 31. marts 2011 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Dato: 23.05.2011 Dato: Vor ref.: Jens 23.05.2011 Ole Jensen Side: Telefon: 96331 5000 Selskabsmeddelelse nr. 11.2011 Kvartalsrapport pr. 31. marts

Læs mere

Hvidbjerg Bank, periodemeddelelse for 1. kvartal 2018

Hvidbjerg Bank, periodemeddelelse for 1. kvartal 2018 Hovedkontoret Østergade 2, Hvidbjerg 7790 Thyholm Telefon 9695 5200 Fax 9695 5249 CVR 6485 5417 www.hvidbjergbank.dk Email: post@hvidbjergbank.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København

Læs mere

Periodemeddelelse efter 3. kvartal

Periodemeddelelse efter 3. kvartal NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 7. november 2012 Fondsbørsmeddelelse nr. 20/2012 Periodemeddelelse efter 3. kvartal 2012.. Under henvisning til reglerne om børsnoterede

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads København K Aars, den 26. april 2012 Fondsbørsmeddelelse nr. 7/2012.

NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads København K Aars, den 26. april 2012 Fondsbørsmeddelelse nr. 7/2012. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Aars, den 26. april 2012 Fondsbørsmeddelelse nr. 7/2012 Periodemeddelelse 1. januar 31. marts 2012 for Sparekassen S Himmerland A/S Yderligere

Læs mere

Hvidbjerg Bank, periodemeddelelse for 1. kvartal 2017

Hvidbjerg Bank, periodemeddelelse for 1. kvartal 2017 Hovedkontoret Østergade 2, Hvidbjerg 7790 Thyholm Telefon 9695 5200 Fax 9695 5249 CVR 6485 5417 www.hvidbjergbank.dk Email: post@hvidbjergbank.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København

Læs mere

Hvidbjerg Bank, periodemeddelelse for 1.-3. kvartal 2012

Hvidbjerg Bank, periodemeddelelse for 1.-3. kvartal 2012 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Hovedkontoret Østergade 2, Hvidbjerg 7790 Thyholm Telefon 9695 5200 Fax 9695 5249 CVR 6485 5417 www.hvidbjergbank.dk Email: post@hvidbjergbank.dk

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads København K Aars, den 28. oktober 2013 Fondsbørsmeddelelse nr. 12/2013.

NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads København K Aars, den 28. oktober 2013 Fondsbørsmeddelelse nr. 12/2013. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Aars, den 28. oktober 2013 Fondsbørsmeddelelse nr. 12/2013 Periodemeddelelse 1. januar 30. september 2013 for Sparekassen S Himmerland A/S Yderligere

Læs mere

Hvidbjerg Bank A/S, periodemeddelelse for 1. kvartal 2019

Hvidbjerg Bank A/S, periodemeddelelse for 1. kvartal 2019 Hovedkontoret Østergade 2, Hvidbjerg 7790 Thyholm Telefon 9695 5200 Fax 9695 5249 CVR 6485 5417 www.hvidbjergbank.dk Email: post@hvidbjergbank.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København

Læs mere

Periodemeddelelse efter 1. kvartal

Periodemeddelelse efter 1. kvartal NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 16. maj 2012 Fondsbørsmeddelelse nr. 15/2012 Periodemeddelelse efter 1. kvartal 2012.. Under henvisning til reglerne om børsnoterede

Læs mere

Resultat bedre end forrige år - og på niveau med forventningerne

Resultat bedre end forrige år - og på niveau med forventningerne Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1007 København K Dato: 24.11. 24.11. Side: 1 Vor ref.: Direktionen Telefon: 9633 5000 Kvartalsrapport pr. 30.09. for Nordjyske Bank Nordjyske Banks bestyrelse har i

Læs mere

2010 Inkl. hoved- og nøgletal samt faktaboks

2010 Inkl. hoved- og nøgletal samt faktaboks Pressemeddelelse Årsrapport 2010 Inkl. hoved- og nøgletal samt faktaboks Må straks offentliggøres Pressemeddelelse Negativ kursregulering af egenbeholdning medvirker til et utilfredsstillende resultat

Læs mere

Periodemeddelelse. 1. januar 31. marts 2015. for Jutlander Bank A/S

Periodemeddelelse. 1. januar 31. marts 2015. for Jutlander Bank A/S NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Aars, den 11. maj 2015 Selskabsmeddelelse nr. 5/2015 Periodemeddelelse 1. januar 31. marts 2015 for Jutlander Bank A/S Yderligere oplysninger:

Læs mere

Risikorapport pr. 30. juni 2013

Risikorapport pr. 30. juni 2013 pr. 30. juni 2013 Indhold Indhold risikorapport 30.06.2013 Side Indledning... 3 Solvenskrav og tilstrækkelig basiskapital... 4 Tilstrækkelig basiskapital og solvensbehov... 6 Solvensmæssig overdækning...

Læs mere

Hvidbjerg Bank, periodemeddelelse for 1.3. kvartal 2016

Hvidbjerg Bank, periodemeddelelse for 1.3. kvartal 2016 Hovedkontoret Østergade 2, Hvidbjerg 7790 Thyholm Telefon 9695 5200 Fax 9695 5249 CVR 6485 5417 www.hvidbjergbank.dk Email: post@hvidbjergbank.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København

Læs mere

Periodemeddelelse. 1.. kvartal 2011

Periodemeddelelse. 1.. kvartal 2011 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Aars, den 2. maj 2011 Fondsbørsmeddelelse nr. 9/2011 Periodemeddelelse 1.. kvartal 2011 for Sparekassen S Himmerland A/S Yderligere oplysninger:

Læs mere

Periodemeddelelse for perioden 1. januar september 2012

Periodemeddelelse for perioden 1. januar september 2012 Nasdaq OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Fondsbørsmeddelelse nr. 12/ 2012 Nakskov, den 14. nov. 2012 Ref.: Direktionen / jc Periodemeddelelse for perioden 1. januar - 30. september 2012

Læs mere

Periodemeddelelse efter 1. kvartal

Periodemeddelelse efter 1. kvartal NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 30. maj 2011 Fondsbørsmeddelelse nr. 23/2011 Periodemeddelelse efter 1. kvartal 2011.. Under henvisning til reglerne om børsnoterede

Læs mere

Periodemeddelelse. 3.. kvartal 2010

Periodemeddelelse. 3.. kvartal 2010 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Aars, den 25. oktober 2010 Fondsbørsmeddelelse nr. 15/2010 Periodemeddelelse 3.. kvartal 2010 for Sparekassen S Himmerland A/S Yderligere oplysninger:

Læs mere

Kvartalsrapport pr. 30. september 2010

Kvartalsrapport pr. 30. september 2010 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Dato: 22.11.2010 Dato: Vor ref.: Jens 22.11.2010 Ole Jensen Side: Telefon: 96331 5000 Selskabsmeddelelse nr. 17.2010 Kvartalsrapport pr. 30. september

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads København K Aars, den 29. oktober 2012 Fondsbørsmeddelelse nr. 14/2012.

NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads København K Aars, den 29. oktober 2012 Fondsbørsmeddelelse nr. 14/2012. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Aars, den 29. oktober 2012 Fondsbørsmeddelelse nr. 14/2012 Periodemeddelelse 1. januar 30. september 2012 for Sparekassen S Himmerland A/S Yderligere

Læs mere

Risikorapport. pr. 31. marts 2014

Risikorapport. pr. 31. marts 2014 Risikorapport pr. 31. marts 2014 Indhold Indhold risikorapport 31.03.2014 Side Indledning... 3 Solvenskrav og tilstrækkelig basiskapital... 4 Tilstrækkelig basiskapital og solvensbehov... 6 Solvensmæssig

Læs mere

Hvidbjerg Bank, periodemeddelelse for kvartal 2018

Hvidbjerg Bank, periodemeddelelse for kvartal 2018 Hovedkontoret Østergade 2, Hvidbjerg 7790 Thyholm Telefon 9695 5200 Fax 9695 5249 CVR 6485 5417 www.hvidbjergbank.dk Email: post@hvidbjergbank.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København

Læs mere

Vedlagt følger årsregnskabsmeddelelse for DLR Kredit A/S dækkende perioden 1. januar til 31. december Med venlig hilsen

Vedlagt følger årsregnskabsmeddelelse for DLR Kredit A/S dækkende perioden 1. januar til 31. december Med venlig hilsen Den 27. februar 2014 Til NASDAQ OMX København A/S ---------------------------------------------- Bestyrelsen for DLR Kredit A/S godkendte d.d. årsrapporten for 2013. Vedlagt følger årsregnskabsmeddelelse

Læs mere

Periodemeddelelse 1. januar 31. marts 2010

Periodemeddelelse 1. januar 31. marts 2010 Periodemeddelelse 1. januar 31. marts 2010 Selskabsmeddelelse nr. 07/2010 11. maj 2010 Kontaktperson: bankdirektør Flemming Jensen tlf. 55 86 15 36 Side 1 af 8 Hovedpunkter Regnskabet for perioden 1. januar

Læs mere

Periodemeddelelse 1. kvt. 2011

Periodemeddelelse 1. kvt. 2011 Hovedtal Resultat før skat udgør - 4,1 mio. kr. Netto rente- og gebyrindtægter stiger med 13,9% Basisindtjeningen udgør 2,6 mio. kr. * Negative kursreguleringer på 2,7 mio. kr. Nedskrivninger på udlån

Læs mere

Periodemeddelelse for 1. kvartal 2014 for Hvidbjerg Bank. Overskud i Hvidbjerg Bank. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads København K

Periodemeddelelse for 1. kvartal 2014 for Hvidbjerg Bank. Overskud i Hvidbjerg Bank. NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads København K NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Hovedkontoret Østergade 2, Hvidbjerg 7790 Thyholm Telefon 9695 5200 Fax 9695 5249 CVR 6485 5417 www.hvidbjergbank.dk Email: post@hvidbjergbank.dk

Læs mere

Jernbanegade 4-8 DK-9900 Frederikshavn. Telefon: Fax:

Jernbanegade 4-8 DK-9900 Frederikshavn. Telefon: Fax: Kvartalsrapport pr. 31. marts 2012 Jernbanegade 4-8 DK-9900 Frederikshavn Telefon: +45 9633 5000 Fax: +45 9633 5003 email@nordjyskebank.dk www.nordjyskebank.dk CVR-nr: 30828712 BIC/SWIFT:ebandk22 Dato:15.05.2012

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE HALVÅRSRAPPORT 2016

PRESSEMEDDELELSE HALVÅRSRAPPORT 2016 PRESSEMEDDELELSE HALVÅRSRAPPORT 2016 Pressemeddelelse halvårsrapport 2015 // 2 PRESSEMEDDELELSE FORVENTNINGER FOR 2016 OPJUSTERES EFTER STÆRKT HALVÅRSREGNSKAB Middelfart Sparekasse kom ud af første halvår

Læs mere

Hvidbjerg Bank, periodemeddelelse for 1. kvartal 2016

Hvidbjerg Bank, periodemeddelelse for 1. kvartal 2016 Hovedkontoret Østergade 2, Hvidbjerg 7790 Thyholm Telefon 9695 5200 Fax 9695 5249 CVR 6485 5417 www.hvidbjergbank.dk Email: post@hvidbjergbank.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København

Læs mere

Hvidbjerg Bank, periodemeddelelse for 1. kvartal 2015

Hvidbjerg Bank, periodemeddelelse for 1. kvartal 2015 Hovedkontoret Østergade 2, Hvidbjerg 7790 Thyholm Telefon 9695 5200 Fax 9695 5249 CVR 6485 5417 www.hvidbjergbank.dk Email: post@hvidbjergbank.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København

Læs mere

Halvårsrapport for 1. halvår 2009

Halvårsrapport for 1. halvår 2009 Halvårsrapport for 1. halvår 2009 Lille plus i Kreditbanken i 1. halvår 2009 Banken har et overskud på 1,4 mio. kr. før skat. Resultatet bygger på en fin udvikling i renteog gebyrindtægterne, på en fornuftig

Læs mere

Halvårsrapport Ledelsesberetning. Fondsbørsmeddelelse nr. 10/2011 Aabenraa, den 20. juli 2011

Halvårsrapport Ledelsesberetning. Fondsbørsmeddelelse nr. 10/2011 Aabenraa, den 20. juli 2011 Halvårsrapport 2011 Godt resultat i en bundsolid bank Med et overskud før skat på 7,1 mio. kr. i første halvår 2011 følger Kreditbanken sine planer for 2011. Ledelsen vurderer, at der er tale om et godt

Læs mere

Periodemeddelelse Q Lollands Bank A/S Nybrogade Nakskov. Reg. nr CVR-nr

Periodemeddelelse Q Lollands Bank A/S Nybrogade Nakskov. Reg. nr CVR-nr Lollands Bank A/S Nybrogade 3 4900 Nakskov Reg. nr. 6520 CVR-nr. 36 68 48 28 Telefon: 54 92 11 33 Fax: 54 95 11 33 Internet: www.lollandsbank.dk E-mail: nakskov@lobk.dk Periodemeddelelse Q1 2019 Selskabsmeddelelse

Læs mere

Indhold. Indhold risikorapport Side

Indhold. Indhold risikorapport Side Indhold Indhold risikorapport 30.09.2015 Side Indledning... 3 Solvenskrav og tilstrækkelig kapitalgrundlag... 4 Tilstrækkeligt kapitalgrundlag og solvensbehov... 6 Solvensmæssig overdækning... 6 Solvensmål...

Læs mere

Pressemeddelse Årsregnskab 2012 // 1. pressemeddelelse. Årsrapport 2012

Pressemeddelse Årsregnskab 2012 // 1. pressemeddelelse. Årsrapport 2012 Pressemeddelse Årsregnskab 2012 // 1 pressemeddelelse Årsrapport 2012 Pressemeddelse Årsregnskab 2012 // 2 Tilfredsstillende indtjening, solide økonomiske nøgletal og rekord mange nye kunder i Middelfart

Læs mere

Risikorapport pr. 30. juni 2014

Risikorapport pr. 30. juni 2014 pr. 30. juni 2014 Indhold Indhold risikorapport 30.06.2014 Side Indledning... 3 Solvenskrav og tilstrækkelig basiskapital... 4 Tilstrækkelig basiskapital og solvensbehov... 6 Solvensmæssig overdækning...

Læs mere

Periodemeddelelse. 1. januar 30. september for Jutlander Bank A/S

Periodemeddelelse. 1. januar 30. september for Jutlander Bank A/S NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Aars, den 3. november 2014 Selskabsmeddelelse nr. 17/2014 Periodemeddelelse 1. januar 30. september 2014 for Jutlander Bank A/S Yderligere oplysninger:

Læs mere

Årsregnskabsmeddelelse for året 2010

Årsregnskabsmeddelelse for året 2010 NASDAQ OMX Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K Nakskov, den 23. februar 2011 Ref.: Direktionen / jc Fondsbørsmeddelelse nr. 3/ 2011 Årsregnskabsmeddelelse for året 2010 Årsregnskabet i overskrifter:

Læs mere

Periodemeddelelse for 1. kvartal 2012 for Hvidbjerg Bank. Rekordfremgang i resultatet af primær drift for Hvidbjerg Bank

Periodemeddelelse for 1. kvartal 2012 for Hvidbjerg Bank. Rekordfremgang i resultatet af primær drift for Hvidbjerg Bank NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Hovedkontoret Østergade 2, Hvidbjerg 7790 Thyholm Telefon 9695 5200 Fax 9695 5249 CVR 6485 5417 www.hvidbjergbank.dk Email: post@hvidbjergbank.dk

Læs mere

Kvartalsrapport - 1. kvartal 2006

Kvartalsrapport - 1. kvartal 2006 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 17 København K Dato: 15.5.26 15.5.26 Side: 1 Vor ref.: direktionen Telefon: 9633 5 Fondsbørsmeddelelse nr. 9.26 Kvartalsrapport - 1. kvartal 26 Tilfredsstillende resultat

Læs mere

Nordjyske Banks bestyrelse har i dag godkendt bankens regnskab for første halvår 2004.

Nordjyske Banks bestyrelse har i dag godkendt bankens regnskab for første halvår 2004. Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 17 København K Dato: 1.8.24 1.8.24 Side: 1 Vor ref.: direktionen Telefon: 9921 2223 Fondsbørsmeddelelse nr. 1.24 Halvårsrapport for 24 fra Nordjyske Bank Nordjyske

Læs mere

Periodemeddelelse efter 3. kvartal

Periodemeddelelse efter 3. kvartal NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 3. november 2010 Fondsbørsmeddelelse nr. 16/2010 Periodemeddelelse efter 3. kvartal 2010.. Under henvisning til reglerne om børsnoterede

Læs mere

Jernbanegade 4-8 DK-9900 Frederikshavn. Telefon: Fax:

Jernbanegade 4-8 DK-9900 Frederikshavn. Telefon: Fax: Halvårsrapport pr. 30. juni 2012 Jernbanegade 4-8 DK-9900 Frederikshavn Telefon: +45 9633 5000 Fax: +45 9633 5003 email@nordjyskebank.dk www.nordjyskebank.dk CVR-nr: 30828712 BIC/SWIFT:ebandk22 Dato:14.08.2012

Læs mere

Periodemeddelelse kvt. 2011

Periodemeddelelse kvt. 2011 Periodemeddelelse 1. - 3. kvt. 2011 Hovedtal Resultat før skat udgør 8,5 mio. kr. Netto rente- og gebyrindtægter stiger med 18,0% til 90,7 mio. kr. Basisindtjeningen fordobles i forhold til 2010 og udgør

Læs mere

Risikorapport vedr. opgørelse af tilstrækkelig basiskapital og solvensbehov pr

Risikorapport vedr. opgørelse af tilstrækkelig basiskapital og solvensbehov pr Side: 1 Risikorapport vedr. opgørelse af tilstrækkelig basiskapital og solvensbehov pr. 30.06.2011 Side: 2 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Beskrivelse af intern proces og metode... 4 Tilstrækkelig

Læs mere

Bestyrelsen for DLR Kredit A/S godkendte d.d. årsrapporten for 2014.

Bestyrelsen for DLR Kredit A/S godkendte d.d. årsrapporten for 2014. Den 26. februar 2015 Til NASDAQ Copenhagen ------------------------------------- Bestyrelsen for DLR Kredit A/S godkendte d.d. årsrapporten for 2014. Vedlagt følger årsregnskabsmeddelelse for DLR Kredit

Læs mere

Risikorapport pr. 31. marts 2015

Risikorapport pr. 31. marts 2015 pr. 31. marts 2015 Indhold Indhold risikorapport 31.03.2015 Side Indledning... 3 Solvenskrav og tilstrækkelig kapitalgrundlag... 4 Tilstrækkelig kapitalgrundlag og solvensbehov... 6 Solvensmæssig overdækning...

Læs mere

Hvidbjerg Bank, periodemeddelelse for 1.3. kvartal 2014

Hvidbjerg Bank, periodemeddelelse for 1.3. kvartal 2014 Hovedkontoret Østergade 2, Hvidbjerg 7790 Thyholm Telefon 9695 5200 Fax 9695 5249 CVR 6485 5417 www.hvidbjergbank.dk Email: post@hvidbjergbank.dk NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København

Læs mere

Bemærk, at pressemeddelelsen efter aftale først må offentliggøres den 20. august 2013 kl. 17.00 halvårs- regnskab 2013

Bemærk, at pressemeddelelsen efter aftale først må offentliggøres den 20. august 2013 kl. 17.00 halvårs- regnskab 2013 Pressemeddelse Halvårsregnskab 2013 // 1 Bemærk, at pressemeddelelsen efter aftale først må offentliggøres den 20. august 2013 kl. 17.00 halvårs- regnskab 2013 Pressemeddelse Halvårsregnskab 2013 // 2

Læs mere

Årsrapport 2013. pressemeddelelse. Pressemeddelse Årsregnskab 2013 // 1

Årsrapport 2013. pressemeddelelse. Pressemeddelse Årsregnskab 2013 // 1 Pressemeddelse Årsregnskab 2013 // 1 pressemeddelelse Årsrapport 2013 Pressemeddelse Årsregnskab 2013 // 2 Resultat på 27,5 mio. kr. efter skat i Middelfart Sparekasse Middelfart Sparekasse leverer et

Læs mere

Årsregnskabsmeddelelse for året 2011

Årsregnskabsmeddelelse for året 2011 NASDAQ OMX Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K Nakskov, den 29. februar 2012 Ref.: Direktionen / jc Fondsbørsmeddelelse nr. 1/ 2012 Årsregnskabsmeddelelse for året 2011 Årsregnskabet i overskrifter:

Læs mere

Periodemeddelelse. 1. januar 30. september 2015. for Jutlander Bank A/S

Periodemeddelelse. 1. januar 30. september 2015. for Jutlander Bank A/S NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Aars, den 9. november 2015 Selskabsmeddelelse nr. 8/2015 Periodemeddelelse 1. januar 30. september 2015 for Jutlander Bank A/S Yderligere oplysninger:

Læs mere

Periodemeddelelse efter 3. kvartal

Periodemeddelelse efter 3. kvartal NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 4. november 2009 Fondsbørsmeddelelse nr. 19/2009 Periodemeddelelse efter 3. kvartal 2009... Under henvisning til reglerne om børsnoterede

Læs mere

Vedlagt følger årsregnskabsmeddelelse for DLR Kredit A/S dækkende perioden 1. januar til 31. december Med venlig hilsen

Vedlagt følger årsregnskabsmeddelelse for DLR Kredit A/S dækkende perioden 1. januar til 31. december Med venlig hilsen Den 23. februar 2012 Til NASDAQ OMX København A/S ---------------------------------------------- Bestyrelsen for DLR Kredit A/S godkendte d.d. årsrapporten for 2011. Vedlagt følger årsregnskabsmeddelelse

Læs mere

Fremgang sikrer flot 2017-resultat i Sparekassen Thy

Fremgang sikrer flot 2017-resultat i Sparekassen Thy Pressemeddelelse 2017 Fremgang sikrer flot 2017-resultat i Sparekassen Thy Sparekassen Thy har sendt årsresultatet helt i top med et overskud på 157 mio. kr. før skat. Forklaringen er mange nye kunder og

Læs mere

Halvårsrapport pr. 30. juni 2011

Halvårsrapport pr. 30. juni 2011 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Dato: 09.08.2011 Dato: Vor ref.: Claus 09.08.2011 Andersen Side: Telefon: 96331 5000 Selskabsmeddelelse nr. 16.2011 Halvårsrapport pr. 30. juni

Læs mere

I forbindelse med aflæggelsen af årsrapporten for 2012 udtaler ordførende direktør Anders Dam:

I forbindelse med aflæggelsen af årsrapporten for 2012 udtaler ordførende direktør Anders Dam: NASDAQ OMX Copenhagen A/S DIREKTIONEN Vestergade 8-16 8600 Silkeborg Telefon 89 89 89 89 Telefax 89 89 19 99 www. jyskebank.dk E-mail: jyskebank@jyskebank.dk CVR-nr. DK17616617 - Årsregnskabsmeddelelse

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret november 2012 Indhold Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse for aktionærer

Læs mere

Periodemeddelelse 1. kvartal 2015

Periodemeddelelse 1. kvartal 2015 Periodemeddelelse 1. kvartal 2015 CVR-nr. 65746018 Næstved afd. har fået godt fat siden åbningen den 21. november 2014. Fondsbørsmeddelelse nr. 04/2015 RESUME, HOVED- OG NØGLETAL Resultat før skat på 9,0

Læs mere

I forbindelse med offentliggørelsen af denne meddelelse udtaler ordførende direktør Anders Dam:

I forbindelse med offentliggørelsen af denne meddelelse udtaler ordførende direktør Anders Dam: - NASDAQ OMX Copenhagen A/S Jyske Bank-koncernen forventer et resultat før skat for 1. halvår 2014 i niveauet 3,0 mia. kr. Nye boliglånsprodukter for ca. 9,0 mia. kr. Jyske Bank lancerer Jyske F3 og Jyske

Læs mere

Bruttoindtjeningen på kunderelaterede forretninger er øget med kr. 135 mio. til kr. 803 mio.

Bruttoindtjeningen på kunderelaterede forretninger er øget med kr. 135 mio. til kr. 803 mio. Københavns Fondsbørs BESTYRELSEN Vestergade 8-16 DK-8600 Silkeborg Telefon 89 22 20 01 Telefax 89 22 24 96 25.04. Jyske Bank-koncernens kvartalsrapport for - RESULTAT FØR SKAT KR. 471 MIO. FORRENTER PRIMOEGENKAPITALEN

Læs mere

Pressemeddelelse. Halvårsrapport. 1. halvår 2011. Inkl. nøgletal samt faktaboks. Må straks offentliggøres

Pressemeddelelse. Halvårsrapport. 1. halvår 2011. Inkl. nøgletal samt faktaboks. Må straks offentliggøres Pressemeddelelse Halvårsrapport 1. halvår 2011 Inkl. nøgletal samt faktaboks Må straks offentliggøres Pressemeddelelse Fortsat flot udvikling i den primære drift og markant kundetilgang Middelfart Sparekasse

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen A/S. Årsregnskabsmeddelelse februar 2014

NASDAQ OMX Copenhagen A/S. Årsregnskabsmeddelelse februar 2014 NASDAQ OMX Copenhagen A/S DIREKTIONEN Vestergade 8-16 8600 Silkeborg Telefon 89 89 89 89 Telefax 89 89 19 99 www. jyskebank.dk E-mail: jyskebank@jyskebank.dk CVR-nr. DK17616617 - Årsregnskabsmeddelelse

Læs mere

Indhold. Indhold. Side

Indhold. Indhold. Side Solvensrapport 2015 Indhold Indhold Side Indledning... 3 Den interne proces... 4 Beskrivelse af metode... 4 Solvenskrav og tilstrækkelig kapitalgrundlag... 4 Tilstrækkeligt kapitalgrundlag og solvensbehov...

Læs mere

Jyske Bank-koncernens kvartalsrapport for kvartal 2001

Jyske Bank-koncernens kvartalsrapport for kvartal 2001 Københavns Fondsbørs BESTYRELSEN Vestergade 8-16 8600 Silkeborg Telefon 89 22 20 01 Telefax 89 22 24 96 E-mail: jyskebank@jyskebank.dk 16.10. Jyske Bank-koncernens kvartalsrapport for - - Basisindtjening

Læs mere

Delårsrapport pr. 30. september Resultat før skat 158 mio. kr. mod 98 mio. kr. året forud.

Delårsrapport pr. 30. september Resultat før skat 158 mio. kr. mod 98 mio. kr. året forud. Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 17 København K Dato: 2.11.26 Side: 1 Vor ref.: direktionen Telefon: 9633 5 Fondsbørsmeddelelse nr. 14.26 Delårsrapport pr. 3. september 26 Den positive udvikling, der

Læs mere

Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S Danske Andelskassers Bank A/S Investorpræsentation - Opdateret februar 2013 Indhold Danske Andelskassers Bank Organisation Historie Fokus på det lokale En betydende spiller Værdiskabelse for aktionærer

Læs mere

Delårsrapport pr. 30. september 2007

Delårsrapport pr. 30. september 2007 OMX Den Nordiske Børs, København Nikolaj Plads 6 17 København K Dato: Vor ref.: direktionen 19.11. Side: Telefon: 96331 5 Selskabsmeddelelse nr. 12. Delårsrapport pr. 3. september Resultat før skat 143

Læs mere

Kvartalsrapport pr. 30. september 2011

Kvartalsrapport pr. 30. september 2011 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Dato: Vor ref.: Claus 21.11.2011 Andersen Side: Telefon: 96331 5000 Selskabsmeddelelse nr. 18.2011 Kvartalsrapport pr. 30. september 2011 Resultat

Læs mere

Periodemeddelelse for 1. kvartal 2014

Periodemeddelelse for 1. kvartal 2014 Periodemeddelelse for 1. kvartal 2014 Fondsbørsmeddelelse nr. 07/2014 RESUME, HOVED- OG NØGLETAL Resultat før skat på 14,5 mio. kr. Basisdrift på 10,1 mio. kr. Nedskrivninger på udlån mv. på 2,0 mio. kr.

Læs mere

Periodemeddelelse 3. kvartal 2015

Periodemeddelelse 3. kvartal 2015 Periodemeddelelse 3. kvartal 2015 CVR-nr. 65746018 Møns Bank vil åbne filial i Vordingborg hvor Allan Andersen, Mette Frank og Jan Nielsen allerede betjener kunder. Fondsbørsmeddelelse nr. 07/2015 RESUME,

Læs mere

Karl Ostrowski Per Kvorning Erik Møller Birthe Rusike Medlem af revisionsudvalget

Karl Ostrowski Per Kvorning Erik Møller Birthe Rusike Medlem af revisionsudvalget Side 1 Side 2 Ledelsespåtegning Bestyrelsen og direktionen har d.d. behandlet og godkendt halvårsrapporten for perioden 1. januar 30. juni 2014, der består af ledelsesberetning, 5 års nøgletal samt regnskab

Læs mere

Delårsrapport pr. 30. september 2005

Delårsrapport pr. 30. september 2005 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 17 København K Dato: 21.11.25 21.11.25 Side: 1 Vor ref.: direktionen Telefon: 9633 5 Fondsbørsmeddelelse nr. 14.25 Delårsrapport pr. 3. september 25 Bankens ordinære

Læs mere

Periodemeddelelse efter 3. kvartal 2013.

Periodemeddelelse efter 3. kvartal 2013. NASDAQ OMX Nordic Nikolaj Plads 6 1007 København K Mariager, den 6. november 2013 Fondsbørsmeddelelse nr. 35/2013 Periodemeddelelse efter 3. kvartal 2013. Under henvisning til reglerne om børsnoterede

Læs mere

2010 Inkl. hoved- og nøgletal samt faktaboks

2010 Inkl. hoved- og nøgletal samt faktaboks Pressemeddelelse Årsrapport 2010 Inkl. hoved- og nøgletal samt faktaboks Må straks offentliggøres Pressemeddelelse Stabil udvikling i 2010 ramt af faldende obligationskurser i fjerde kvartal Alligevel

Læs mere

Halvårsrapport 2017 PenSam Bank A/S CVR-nr Hjemsted Farum

Halvårsrapport 2017 PenSam Bank A/S CVR-nr Hjemsted Farum Halvårsrapport 2017 PenSam Bank A/S CVR-nr. 13 88 46 76 Hjemsted Farum Indholdsfortegnelse Udvalgte hoved- og nøgletal...2 Ledelsesberetning...4 Halvårsregnskabet Ledelsespåtegning...6 Resultatopgørelse...7

Læs mere

Regnskabsmeddelelse for 2011

Regnskabsmeddelelse for 2011 Regnskabsmeddelelse for 2011 Overskud på 14,3 mio. kr. i Kreditbanken Endnu et solidt resultat i Kreditbanken, der svarer til bankens forventninger til 2011. Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen,

Læs mere

Pressemeddelelse Årsrapport

Pressemeddelelse Årsrapport Pressemeddelelse Årsrapport 2009 Incl. hoved- og nøgletal samt faktaboks Må straks offentliggøres Pressemeddelelse Underskud på trods af fortsat flot fremgang for basisforretningen På trods af et flot

Læs mere

Regnskabsmeddelelse for 2013

Regnskabsmeddelelse for 2013 Regnskabsmeddelelse for 2013 Overskud på 15,9 mio. kr. i Kreditbanken Et solidt resultat, der svarer til bankens forventninger til 2013. Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen, at der for 2013

Læs mere

Periodemeddelelse. 1. januar 31. marts for Jutlander Bank A/S

Periodemeddelelse. 1. januar 31. marts for Jutlander Bank A/S NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Aars, den 8. maj 2017 Selskabsmeddelelse nr. 3/2017 Periodemeddelelse 1. januar 31. marts 2017 for Jutlander Bank A/S Yderligere oplysninger:

Læs mere

Indhold. Indhold. Side

Indhold. Indhold. Side 1. kvartal 2016pr. 30. juni 2016 Solvensrapport Indhold Indhold Side Indledning... 3 Solvenskrav og tilstrækkelig kapitalgrundlag... 4 Tilstrækkeligt kapitalgrundlag og solvensbehov... 7 Solvensmæssig

Læs mere

Årsregnskabsmeddelelse for året 2012

Årsregnskabsmeddelelse for året 2012 NASDAQ OMX Copenhagen Nikolaj Plads 6 1007 København K Nakskov, den 27. februar 2013 Ref.: Direktionen / jc Fondsbørsmeddelelse nr. 2/ 2013 Årsregnskabsmeddelelse for året 2012 Årsregnskabet i overskrifter:

Læs mere

Regnskabsmeddelelse for 2009 fra Kreditbanken A/S

Regnskabsmeddelelse for 2009 fra Kreditbanken A/S Regnskabsmeddelelse for 2009 Overskud i Kreditbanken Banken har i 2009 præsteret et overskud på 4,6 mio. kr. før skat og dermed et relativt fornuftigt resultat i et meget svært år! I 2010 forventer banken

Læs mere

Periodemeddelelse. 1.. kvartal 2009

Periodemeddelelse. 1.. kvartal 2009 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Aars, den 27. april 2009 Fondsbørsmeddelelse nr. 5/2009 Periodemeddelelse 1.. kvartal 2009 for Sparekassen S Himmerland A/S Yderligere oplysninger:

Læs mere

Regnskabsmeddelelse for 2004 fra Kreditbanken A/S

Regnskabsmeddelelse for 2004 fra Kreditbanken A/S Regnskabsmeddelelse for fra Kreditbanken A/S Året i overskrifter: Resultat før skat på 4 mio. kr. - forrenter egenkapitalen med 18%. Tab og hensættelser på debitorer reduceret til 5 mio kr. (9,7 mio kr

Læs mere

Jyske Bank-koncernens kvartalsrapport for 1. kvartal 2005

Jyske Bank-koncernens kvartalsrapport for 1. kvartal 2005 Københavns Fondsbørs BESTYRELSEN Vestergade 816 8600 Silkeborg Telefon 89 22 20 01 Telefax 89 22 24 96 Email: jyskebank@jyskebank.dk 26.04. Jyske Bankkoncernens kvartalsrapport for RESULTAT FØR SKAT PÅ

Læs mere

Indhold. Indhold. Side

Indhold. Indhold. Side 1. kvartal 2016pr. 30. september 2016 Solvensrapport Indhold Indhold Side Indledning... 3 Solvenskrav og tilstrækkelig kapitalgrundlag... 4 Tilstrækkeligt kapitalgrundlag og solvensbehov... 7 Solvensmæssig

Læs mere

KVARTALSRAPPORT 30. SEPTEMBER 2011 ANDELSKASSEN J.A.K. SLAGELSE

KVARTALSRAPPORT 30. SEPTEMBER 2011 ANDELSKASSEN J.A.K. SLAGELSE KVARTALSRAPPORT 30. SEPTEMBER 2011 ANDELSKASSEN J.A.K. SLAGELSE INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsens regnskabspåtegning.... 2 Ledelsesberetning...... 3-4 Resultatopgørelse...... 5 Balance........ 6 Ændringer

Læs mere

Nykredit Bank koncernens kvartalsrapport kan fra i dag downloades i pdf-format på

Nykredit Bank koncernens kvartalsrapport kan fra i dag downloades i pdf-format på Til Københavns Fondsbørs og pressen 11. maj 2006 Kvartalsrapport 2006 1. januar 2006 31. marts 2006 Kontakt: Bestyrelsesformand Henning Kruse Petersen Bankdirektør Kim Duus Tlf. 33 42 15 10 eller 33 42

Læs mere

Halvårsrapport for 1. halvår 2007

Halvårsrapport for 1. halvår 2007 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 17 København K Dato: 7.8.27 Side: 1 Vor ref.: direktionen Telefon: 9633 5 Selskabsmeddelelse nr. 1.27 Halvårsrapport for 27 Resultat før skat vokser med 28 pct. til

Læs mere

1. kvartal 2010 for Sparekassen Lolland A/S

1. kvartal 2010 for Sparekassen Lolland A/S PERIODEMEDDELELSE 1. kvartal 2010 for Sparekassen Lolland A/S Yderligere oplysninger: Sparekassen Lolland A/S (CVR-NR. 30065743) Adm. direktør Lynge Thang Jørgensen Nygade 4, 4900 Nakskov Tlf.: 5492 3344

Læs mere