BJØRNETIDENDE JUBILÆUM!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BJØRNETIDENDE JUBILÆUM!"

Transkript

1 BJØRNETIDENDE JUBILÆUM! Den 6. november har Lokalcenter Bjørnshøj 25 års jubilæum. Det skal fejres, og Brugerrådet er allerede godt i gang med forberedelserne. Der bliver frokostbuffet. Rådmand Jette Skive holder tale. Underholdning ved Lis og Per og Undervejs spiller husorkestret Gamle Venner. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen. Hold øje med opslagstavlen for flere oplysninger. DEADLINE FOR NÆSTE UDGAVE 20. nov HAR DU IND- LÆG EL IDÉER TIL INDHOLD, SÅ KONTAKT: bjornetidende@gmail.com eller LILLY PEDERSEN UDGAVE OKT-NOV LÆS I DETTE NUMMER: Om modeshow; kunstudstilling og fernisering, Om vores kommende arrangementer, om krolf, Om en nyopstartet mandegruppe og tilsvarende ny strikkeklub Og om alle caféens arrangementer AARHUS KOMMUNE OMRÅDE NORD BJØRNSHØJ, HJORTSHØJ, ROSENBAKKEN, SØNDERSKOVHUS, SKÆRING

2 KUNSTUDVALG Bjørnshøjs første fernisering Solen strålede om kap med de mange skønne farver i de flotte billeder, da vi den 4/9 holdt fernisering i forbindelse med Bjørnshøjs første kunstudstilling. Der kom mange mennesker og der blev spist og drukket og snakket og nogle af billederne fik hurtigt en lille seddel på med et solgt! Det er Sigrid Jensen og Herdis Nielsen, der udstiller nu. Har du endnu ikke set de flotte billeder, kan du sagtens nå det, for de hænger til ca. midt i november. Sigrid har deltaget i mange kurser. Efter en pause fra kunsten i 15 år, maler hun nu i malerklubben i Østergade, Århus. Inspiration henter Sigrid ude i naturen og maler ofte til musik og lader det inspirere på lærredet. Sigrid arbejder med akryl, olie og lidt akvarel. Herdis startede med porcelænsmaling, derefter tog hun fat på oliemaling. Hun malede møbler og meget andet med norsk rosenmaling. Herdis er helt autodidakt. Nu er det akrylmaling. Næste gang udstiller Jonna Bunk, som skriver følgende om sig selv: Jeg har altid tegnet, som barn med min far. Som lærerstuderende vidste jeg, at jeg ville undervise i tegning. Samtidig fortsatte jeg selv med at male, når jeg havde tid, eller når jeg var på rejse. Jeg kan bedst lide at finde et dejligt sted i naturen, hvor jeg kan sidde og male i fred. Landskaber byder på rigtig mange forskellige farver og former. Jeg prøver ikke på at få mit billede til at ligne, det jeg ser. Det er formerne og farverne, der interesserer mig. Jeg har altid været optaget af kunst, og Emil Noldes farverige akvareller, synes jeg, er fantastiske og inspirerende.

3 FRIVILLIGMØDE Alle de frivillige tilknyttet Lokalcentret og Plejeboligerne var torsdag den 25/9 inviteret til Frivilligmøde. Mødet havde to punkter på dagsordnen: Trivsel og fællesskab for frivillige på Bjørnshøj samt nye aktiviteter og liv på Bjørnshøj i fremtiden. Der blev ivrigt debatteret ved bordene og alle forslag skrevet op, således der afslutningsvist kunne stemmes på hvilke forslag, der først og fremmest skal arbejdes videre med. Visse af forslagene stregede Frivilligkoordinator Marianne Keiser dog med det samme. Disse kunne ikke stemmes på, da de enten allerede er i gang med at blive effektueret eller var så vigtige, at der med det samme skal forsøges at gøres noget. Et sådan punkt var fx bedre information omkring hvem man skal kontakte til hvad. Her i Bjørnetidende er der nu lavet en sådan liste. Mangler der noget på listen, så kontakt Bjørnetidende eller Marianne Keiser, så listen kan udvides! Til slut på mødet blev der oprettet en arbejdsgruppe, bestående af Marianne Keiser, Helga Lund, Brugerrådsmedlemmerne Lilly Pedersen og Tove Eriksen samt de to frivillige Kirsten Kristensen og Erik Vinding. De skal arbejde videre med de tre punkter, der fik flest stemmer. Ét punkt, der fik mange stemmer var ønsket om to årlige frivilligmøder. Derfor vil der allerede til marts igen blive afholdt et frivilligmøde. Også ønsket om at der arrangeres foredrag fik mange stemmer. Derfor er et foredrag allerede nu planlagt, så sæt kryds i kalenderen! Det bliver den 20. november kl i tårnet. Emnet bliver demens og foredragsholderne vil være Demenskonsulent Louise Storgaard og Forebyggelseskonsulent Dorthe Hvid Johannesen. Foredraget er for alle interesserede. Et tredje punkt, der fik mange stemmer er Bjørnetidende. Alle er enige om, at de gerne vil have et sådan blad op at stå! Så derfor efterlysningen på næste side og er det ikke noget for dig, så spørg meget gerne i dit netværk!

4 OG ENDNU EN EFTERLYSNING: sklubben efterlyser idéer til arrangementer, der ikke er alt for dyre. Arrangementer, som de kan lave tirsdage eftermiddage i cafeen fra kl. 14- ca. 16. Har du en god idé, så ring til Tove Nielsen på eller kom måske forbi en tirsdag eftermiddag!

5 NYT FRA CAFÉEN ADMINISTRATOR SØGES! En frivillig søges til at administrere Caféens Facebook Side. Er det noget du har lyst til, så henvend dig til Jane i Caféen. SKAL DU HOLDE FEST? Eller fødselsdag, begravelseskaffe el. lign., så kunne Bjørnshøj Caféen være rammen om den. Henvend dig i caféen og få en snak med Jane om mulighederne. Find og like os på facebook: cafebjornshoitrige Suppeaften d. 14/10 kl i Bjørnshøj café. Aspargessuppe Voksne : Børn u/ 12 år : 40,00 kr. 25,00 kr. Øl/vand og vin kan købes. Tilmelding i caféen senest 7/10 kl Eller på tlf

6 FRIVILLIGE EFTERSPØRGES! VIL DU HJÆLPE TIL I CAFÉEN? DET ER 1 DAG OM UGEN MAN- ELLER TORSDAG. DET ER FRA KL ER DU INTERESSERET, SÅ HENDVEND DIG I CAFÈEN ELLER KONTAKT FRIVILLIGKOORDINATOR MARIANNE KEISER. SUPPEAFTEN I NOV. ER DEN 18.!

7 NemID, Digital Postkasse og Fritagelse i eget hjem Inden 1. november 2014 skal alle, der kan, modtage digital post fra det offentlige. Er det et problem for dig at møde op på borgerservice eller biblioteket, er der nu hjælp at hente. Du kan få besøg af Område Nords It-hjemmehjælper Marianne Iversen. Hun hjælper dig med dit NemID eller med at blive fritaget, hvis du opfylder betingelserne for fritagelse. Ring og aftal et besøg på telefon: KOM OG VÆR MED TIL AT SPILLE KROLF Vi mangler spillere! Vi har det så fornøjeligt og hyggeligt, når vi mødes og tager et slag krolf. Så kom ud til os, vi skal nok lære dig det. Vi spiller på lokalcentres grønne områder hver fredag fra kl. 13. Spørg efter Tove Eriksen eller ring til hende og få en snak. Tlf Det gælder, i al sin enkelhed, om at få kuglen i hul på færrest antal slag. Alle spillere er på banen samtidig. Først slår spiller 1 et slag, dernæst spiller 2, spiller 3 osv. Rækkefølgen bibeholdes hele tiden. Man tildeles 1 straffeslag, hvis man slår for tidligt eller til en forkert kugle, og alle implicerede kugler flyttes tilbage. Man må ikke flytte flag eller andre forhindringer, hvorimod nedfaldne blade, grene og lignende godt må fjernes, uden at kuglen flytter sig.

8

9 ARRANGEMENTER UGE- DAG DATO KL HVAD & PRIS ARRANGØR 7/10 14/10 14/10 21/ Gudstjeneste Banko Suppeaften Foredrag om Korsika og Napoleon v/jonna Bunk Men.rådet Tirsd.klubben Caféen Tirsd.klubben Onsdag 22/10 9,30-11,30 NY Strikkecafé Malene M 28/10 14 Banko Tirs.klubben 4/11 14 Gudstjeneste Men.rådet Torsdag 6/11 12,30 Bjørnshøjs 25 års jubilæum Brugerrådet 11/11 11/ Mortens middag 65 kr. Tøjsalg Modeopvisning Caféen Tirsd.klubben 18./1 14 Banko Tirsd.klubben Onsdag 19/11 17 Suppeaften Caféen Torsdag 20/11 13,00 Fernisering Kunstudvalg Torsdag 20/ Foredrag om Demens v/ Hanna Früstück Marianne Keiser FOR ALLE ARRANGEMENTER GÆLDER AT ALLE ER VELKOMMEN. HOLD I ØVRIGT ØJE MED OPSLAG I INDGANGSPARTIERNE PÅ CENTRET, DA DER KAN VÆRE ÆNDRINGER! MODEOPVISNING Den 11/11 kl Vil du gerne ha fornyet garderoben og være klar til vinter og jul, men har ikke lyst eller mulighed for at tage langt væk i alskens butikker? Så har tirsdagsklubben løsningen! Vil du gerne finde en god julegave til fruen i huset? Så har tirsdagsklubben hjælpen parat. Eller vil du måske bare gerne se, hvad der rør sig i modebilledet for beklædning til andre end de purunge girafhøje og åleslanke piger anno vinter 2014? Så giver tirsdagsklubben dig nu muligheden! Alt du skal gøre er at møde op i Tårnet den 11. november for her arrangerer sklubben nemlig i samarbejde med Seniorshoppen en fantastisk modeopvisning. Fra kl. 10 er der salg af tøj og selve modeshowet løber af stablen kl. 14. Kom og vær med til en dejlig dag!

10 FRA BRUGERRÅDET Den 18. september holdt Brugerrådet høstfest for alle, der havde lyst. Vi havde en hyggelig dag med dejlig mad lavet af Birgit, som for tiden afløser Jane. Der blev sunget alle de gode sange om høsten, som næsten kan røre én til tårer, især hvis man selv har været med til at høste - dengang alle deltog i den store begivenhed. Gamle Venner underholdt med et dejligt program, hvor vi kunne synge med eller vugge i takt. Stemningen fejlede ikke noget." FOTO: LEIF BOBERG FOTO: LEIF BOBERG På Frivilligmødet den 25/9 blev det fra flere sider efterspurgt at Brugerrådets mødereferater bliver synliggjort. Dette ønske vil Brugerrådet naturligvis gerne efterkomme! Så fremover vil referatet (i en letlæselig udgave med stor skrifttype) blive hængt op på Brugerrådets opslagstavle. SÆT KRYDS I KALENDEREN Brugerrådets Julefrokost Onsdag den 10. December kl 13 på Bjørnshøjcentret. Opslag følger senere!

11 DEN NYTTIGE BAGSIDE Område Nord, Administrationen Områdechef Susanne Sejr Christensen Frivilligkoordinator Marianne Keiser Sparring, rådgivning, konfliktløsning og netværk for frivillige tilstræber tlf.tid tirs- og torsdag kl. 8-9 ellers læg besked på hovednummeret Område Nord, Lokalcenter Bjørnshøj Gartnerparken Trige IT-konsulent John Claire Indrykning af annoncer/aktiviteter/bjørnetidende på Lokalcenter Bjørnshøjs hjemmeside. Send dokumenter på mail IT-hjemmehjælper Marianne Iversen Hjælp til at oprette nem-id, digital postkasse, søge om fritagelse. IT hjemmehjælperen kommer hjem til dig Forebyggelseskonsulent Anne Dorthe Hvid Johannesen Forebyggende hjemmebesøg man, ons, fredag kl. 8-9 Aktivitetsrådgiver Helga Lund Lokalebooking, frivilliglister og opstart af nye aktiviteter man, ons, torsdag kl Café, køkken Jane Hansen Tilmelding til caféens arrangementer Pedel Ulrik Madsen Fx ved udlevering og aflv af nøgler SUNDHEDSENHEDEN Kontakt til Borgerkonsulenter (visitatorer), Sygeplejersker, træningsafdeling (fys/ergo) Man-fre kl BRUGERRÅDET Formand Henning Mogensen Modtager fx idéer til ture/aktiviteter Bjørnetidende Deadline den 20. ulige måneder. Modtager gerne indslag, informationer, fotos eller gode ideer. Tlf. Lilly Pedersen:

Aktiviteter i December Tirsdag d. 2. december kl. 14 Gudstjeneste i Tårnet. Onsd. 10. december kl. 13,00 Bjørnshøjs julefrokost

Aktiviteter i December Tirsdag d. 2. december kl. 14 Gudstjeneste i Tårnet. Onsd. 10. december kl. 13,00 Bjørnshøjs julefrokost Aktiviteter i December Tirsdag d. 2. december kl. 14 Gudstjeneste i Tårnet. Onsd. 10. december kl. 13,00 Bjørnshøjs julefrokost Hver tirsdag kl.14,00 Tirsdagsklubben, Caféen. Mandag 15. december Ond. 31.

Læs mere

Bjørnetidende Februar og Marts 2015

Bjørnetidende Februar og Marts 2015 1 Bjørnetidende Februar og Marts 2015 Så starter vi på et nyt år med et nyt Brugerråd, og vi vil forsøge at lave arrangementer, som kan underholde, glæde og fornøje på. Bjørnshøjcentret. Hjælp til Bjørnetidende!!

Læs mere

BJØRNETIDENDE På Trige Lokal Center JANUAR OG FEBRUAR 2016

BJØRNETIDENDE På Trige Lokal Center JANUAR OG FEBRUAR 2016 BJØRNETIDENDE På Trige Lokal Center JANUAR OG FEBRUAR 2016 Vinter er kommen. Redaktion Lilly Pedersen på tlf. 29638859 og Poul Birk Rasmussen Tlf. 61409482 2 Aktiviteter i Januar. 2016 Hver mandag kl.

Læs mere

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang.

Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal årgang. Centerbladet Lokalcenter Hasle. Nr. 8, april kvartal 2018 3. årgang. Onsdag den 7. februar blev der for første gang afholdt årsmøde som følge af den nye struktur og det blev et velbesøgt møde, hvor ca.

Læs mere

BJØRNETIDENDE. På Trige Lokal Center NOVEMBER-DECEMBER. 2015. Efterårets komme

BJØRNETIDENDE. På Trige Lokal Center NOVEMBER-DECEMBER. 2015. Efterårets komme På Trige Lokal Center BJØRNETIDENDE NOVEMBER-DECEMBER. 2015 Efterårets komme Redaktion Lilly Pedersen på tlf. 29638859 og Poul Birk Rasmussen Tlf. 61409482 2 Aktiviteter i November. 2015 Hver mandag kl.

Læs mere

Lokalcenter Bjerggården

Lokalcenter Bjerggården Lokalcenter Bjerggården Østerøgade 20 8200 Aarhus N Tlf. 8713 3200 Aktiviteter arrangementer & menuplan Månedsbladet januar 2016 Læs inde i bladet: Held og lykke med det nye år! Kvindegruppe på Fuglebakken

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

BJØRNETIDENDE SEPTEMBER-OKTOBER 2015. Efterårets komme. På Trige Lokal Center

BJØRNETIDENDE SEPTEMBER-OKTOBER 2015. Efterårets komme. På Trige Lokal Center BJØRNETIDENDE På Trige Lokal Center SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Efterårets komme Redaktion Lilly Pedersen på tlf. 29638859 og Poul Birk Rasmussen Tlf. 61409482 2 Aktiviteter i September 2015 Hver mandag kl.

Læs mere

LOKALCENTER TRANBJERG. Koloritten. Februar Marts. Gratis

LOKALCENTER TRANBJERG. Koloritten. Februar Marts. Gratis LOKALCENTER TRANBJERG Koloritten Februar Marts Gratis 2016 Til læserne Hermed det første nummer af Koloritten udarbejdet af det nye brugerråd, så der vil komme mere information i de næste numre. Redaktionen

Læs mere

Program 1/1-31/7 2016

Program 1/1-31/7 2016 Program 1/1-31/7 2016 Aktivitetscentret Gedvedhus SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Område Marselisborg. Ingun Hansen

Område Marselisborg. Ingun Hansen Område Marselisborg Ingun Hansen 2014 Lokalcenter Dalgas Dalgas Avenué 54 8000 Århus C Lokalcenter Marselis Marselis Boulevard 94 A 8000 Århus C Sundheds- og Kulturcenter Frederiksbjerg & Langenæs Ankersgade

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Februar og marts 2013

Februar og marts 2013 Februar og marts 2013 Ved julefrokosten fik en repræsentant fra hver afdeling en konvolut med indhold fra Lyngparkens Venner så de kunne julehygge sig sammen med beboerne. Aktiviteter på Lyngparken i Februar

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. november 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN november 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. november 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

GLORIA Januar 2013, 2. årgang

GLORIA Januar 2013, 2. årgang Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2013, 2. årgang 1 Leder Kære læser! Det er jul, det er cool lyder det i en gammel julesang, men for nogle er det mere koldt end cool når vintermånederne når de nordiske breddegrader.

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Lokalcenter Bjerggården

Lokalcenter Bjerggården Lokalcenter Bjerggården Østerøgade 20 8200 Aarhus N Tlf. 8713 3200 Aktiviteter arrangementer & menuplan Månedsbladet september 2015 Læs inde i bladet: Opstillingsmøde til brugerrådsvalget og foredrag om

Læs mere

Lind Aktivitetscenter

Lind Aktivitetscenter Lind Aktivitetscenter - hvor efterlønnere og pensionister mødes! Praktiske oplysninger Årskalender Arrangementer Årstidsfester 2013-14 Side 1 Side 2 Forord: Vi byder velkommen til en ny sæson i vores nye

Læs mere

Lokalcenter Bjerggården

Lokalcenter Bjerggården Lokalcenter Bjerggården Aktiviteter arrangementer & menuplan Østerøgade 20 8200 Aarhus N Tlf. 8713 3200 Månedsbladet november 2015 Læs inde i bladet: November kalender s. 2 November underholdning s. 3

Læs mere

Bjørnetidende August. 2015 nu er det sommer?!!!

Bjørnetidende August. 2015 nu er det sommer?!!! Bjørnetidende August. 2015 nu er det sommer?!!! Redaktion Lilly Pedersen på tlf. 29638859 og Poul Birk Rasmussen Tlf. 61409482 2 Aktiviteter i August 2015 Hver mandag kl. 10,00 Mandagstræf Tirsdag d. 4.

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Område Syd. Lokalcenter Kildevang. Aktivitetstilbud

Område Syd. Lokalcenter Kildevang. Aktivitetstilbud Område Syd Lokalcenter Kildevang Aktivitetstilbud 2014 Indhold Velkommen til aktivitetstilbuddene ved Lokalcenter Kildevang Velkommen til aktivitetstilbuddene ved Lokalcenter Kildevang 3 Brugerstyrede

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

fredagsbaren i marts

fredagsbaren i marts fredagsbaren i marts Til vores fredagsbar d.22.marts havde vi hyret Per Larsen til at stå for underholdningen. Det var et hit. Eller skal vi hellere sige masser af hits. Og Per havde taget sin gode ven

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Harmonikaspil. Torsdags dans

Harmonikaspil. Torsdags dans Det sker i Harmonikaspil Hver uge har Digterparkens beboere mulighed for at lade sig underholde af Grenaa Harmonikaklub, som spiller i Digterparkens Café. Her har du mulighed for at nyde det gode selskab

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

Hovergården Februar 2019

Hovergården Februar 2019 Hovergården Februar 2019 Erindringsdans Det vil være onsdage i februar og marts. Med opstart Onsdag d. 6 februar kl. 11.00. Efter dans tilbydes der fælles spisning i Café Oasen, hvor prisen vil være 45

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Seniorcentret

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Seniorcentret Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Seniorcentret Faste aktiviteter hver måned Balancetræning hver mandag fra oktober til april kl. 13 14 Der trænes med store bolde og forskellige redskaber,

Læs mere

Lokalcenter Bjerggården

Lokalcenter Bjerggården Lokalcenter Bjerggården Østerøgade 20 8200 Aarhus N Tlf. 8713 3200 Aarhus Kulturhovedstad 2017 200 Aktiviteter, arrangementer og menuplan Udsigt langs Dokk-1 og nedenfor lys fra Rådhus Tårnet, 21-1-2017

Læs mere

Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer

Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer Aarhus Kommune Velkommen i plejebolig et hjem i trygge rammer 2 VELKOMMEN Et nyt hjem I dag er en plejebolig ikke bare en bolig, men en del af et hjem. Et hjem med liv, fællesskaber og den tryghed, det

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl

Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund Aalborg Tlf: Åbningstider man tors kl Fredag kl Aktiviteter Juli til December 2016 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider man tors kl. 09.00 16.00. Fredag kl. 9.00 13.00 FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt!

MEDARBEJDERBLADET. jul. Glædelig. December Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! MEDARBEJDERBLADET Center for beskyttet beskæftigelse Glædelig jul December 2017 - Årgang 5- Nr. 11 Center for beskyttet beskæftigelse - hvor din stemme bliver hørt! Indhold December 2017 MEDARBEJDER BLADET

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. september 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. september 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN september 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. september 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Hovergården. Glædelig jul & godt nytår. December

Hovergården. Glædelig jul & godt nytår. December Hovergården Glædelig jul & godt nytår December Forsvarsbrødrene Vejle Underholder Mandag d. 3. december Kl. 13.30. Café Oasen serverer æbleskiver og kage Pris: 31,50 kr. Julebanko med sponsorgaver Mandag

Læs mere

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015

Arrangementer Lokalcenter Vejlby efterår 2015 August Tirsdag d. 25. august kl. 14.00 16.00 September Tirsdag d. 1. september kl. 14.00 16.00 Festugearrangement med Dansk Top stjernen Lotte Riisholt Pris: 60,- kr. inkl. kaffe og lagkage. Den lave pris

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2014

Biblioteket. Kurser for voksne Efterår 2014 Kurser for voksne Efterår 2014 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, som henvender sig til kommunens voksne borgere. Kurserne er alle relevante i forhold til bibliotekets

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktiviteter på Jyske Ås

Aktiviteter på Jyske Ås Aktiviteter på Jyske Ås Efterår 2017 2 Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse side 2 Centerrådets aktiviteter/ medlemmer side 3 Centerrådsprogram foraugust side 4 Centerrådsprogram forseptember side

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter RadiseNyt September - Oktober 2015 For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter Jesperhus Blomsterpark Radisevej 2, st. th, 2300 København S tlf. 32 58 90 14 www.amagerseniorklub.dk amagerseniorklub@hotmail.com

Læs mere

TRANBJERG LOKALCENTER. Koloritten. MAj juni 2017 G R A T I S

TRANBJERG LOKALCENTER. Koloritten. MAj juni 2017 G R A T I S TRANBJERG LOKALCENTER Koloritten MAj juni 2017 G R A T I S Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest 15. juni 2017. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

Lunde Nyt Januar 2019

Lunde Nyt Januar 2019 Lunde Nyt Januar 2019 Dato Tid Aktivitet Arrangør Sted Lunde 29. dec. 18.30 Julebal Lunde Kro Sogneforening 9. jan. 19.00 Banko Brugerrådet Bavnbo 15. dec. 14.30 Sang Brugerrådet Bavnbo 20. jan. 09.30

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Mandag fejrer vi Mollis 3 års fødselsdag (d. 11/2.) i forbindelse med Godmorgensang.

Mandag fejrer vi Mollis 3 års fødselsdag (d. 11/2.) i forbindelse med Godmorgensang. Ugebrev for uge 8. (der er ikke ugebrev for uge 7 på grund af vinterferie) Mandag fejrer vi Mollis 3 års fødselsdag (d. 11/2.) i forbindelse med Godmorgensang. Mandag er også dagen, hvor Leika begynder

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Højtlæsning bringer børn og ældre sammen Tilst Tidende. Højtlæsning bringer børn og ældre sammen

Højtlæsning bringer børn og ældre sammen Tilst Tidende. Højtlæsning bringer børn og ældre sammen Side 1 af 5 Tilst Tidende Tilst til tiden Forside Kultur Samfund Sport Om sitet Søg... Feature, Kultur Previous Next Højtlæsning bringer børn og ældre sammen I dag er det Generationernes Dag i hele landet.

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Område Syd. Lokalcenter Kildevang. Aktivitetstilbud

Område Syd. Lokalcenter Kildevang. Aktivitetstilbud Område Syd Lokalcenter Kildevang Aktivitetstilbud Indhold Velkommen til aktivitetstilbuddene ved Lokalcenter Kildevang 3 Brugerstyrede aktiviteter 4 HÅNDARBEJDE OG FREMSTILLING AF KORT 4 BAGEGRUPPE 4 BLOMSTERBINDING

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE

GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1. Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE GRUNDLÆGGENDE LEDERUDDANNELSE UNG 1 Foto: Bernt Nielsen KURSUSMATERIALE INDLEDNING FDFs Grundlæggende lederuddannelse består af forskellige moduler, der er forsøgt tilpasset de forskellige målgrupper,

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde!

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde! So -Otting november 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke Ring 97 56 44 22

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 09-2014. Kalender, kontakt mm. Fødseldagsinvitation Nyhedsbrev uge 09-2014 Side 1 Fastelavn Side 6 Fødseldagsinvitation Side 2 Nyt fra Troels Side 6-7 Bus Side 4 Forberedelser til fastelavn Side 8-12 Børnehaven Side 5 Fastelavn er mit navn.. Side 13 Kalender,

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juli 2018

ASTERSPOSTEN Juli 2018 ASTERSPOSTEN Juli 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Bredebo-Nyt. for Aktivitetscenteret

Bredebo-Nyt. for Aktivitetscenteret Bredebo-Nyt for Aktivitetscenteret September/oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Inge Graversen, Dorthe Hansen, Grethe Jensen, Grete Levinsen og Sonja Nielsen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Sognebladet Oddense-Otting

Sognebladet Oddense-Otting Sognebladet Oddense-Otting SEPTEMBER 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Lokalcenter Bjerggården

Lokalcenter Bjerggården Lokalcenter Bjerggården Østerøgade 20 8200 Aarhus N Tlf. 8713 3200 Aktiviteter, arrangementer og menuplan Månedsbladet Marts 2017 Foråret kommer 20. marts - Jævndøgn 26. marts - Sommertid Urene stilles

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 16 1. sal: Dagcenteret: 7. årgang 4. udgave 1. september 2016 3. Inge Elisabeth Ramberg 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 1. Lilli Erika Olsen 4. Anna Kathrine Madsen 6. Karen Østergaard 9. Martha Gotfred

Læs mere

Tapet i gangen: Er sat i værk. Det skal ligne en udendørsgade, der skal tapet op og males så værkstederne ligner huse.

Tapet i gangen: Er sat i værk. Det skal ligne en udendørsgade, der skal tapet op og males så værkstederne ligner huse. Returadresse Aktivitet Syd AktivitetsCenter Skjern, Nygade 48, 6900 Skjern Referat Brugerrådsmøde AktivitetsCenter Skjern Mødedato Torsdag d. 28. marts 2019 Mødetid kl. 9.30 12 Mødested AktivitetsCenter

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Fællesskab i Vangkvarteret

Fællesskab i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 11 28. oktober 2015 Kom og spis med, når fælleshuset holder Mortensaften, tirsdag den 10. november fra kl. 17.30 Kom og mød Kantmaskerne i fælleshuset, onsdag

Læs mere

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016

Nyhedsbrev. - Os, med god tid i hverdagen. April 2016 Nyhedsbrev 3 April 2016 Foråret er på vej, og Os, med god tid i hverdagen er i fuld gang. Vi har afholdt 2 temaeftermiddage, hvor det sidste var om regler indenfor frivillighed, kurser og uddannelse. Der

Læs mere

Evaluering af søndagscafé på Lindegården

Evaluering af søndagscafé på Lindegården Evaluering af søndagscafé på Lindegården Festsalen, Lindegårdsvej 3, Herning Arrangør: Seniorråd Vest Tovholder Bodil Markmøller 1 Evaluering af søndagscafé på Lindegården 4. oktober 2016 I december 2015

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere