FÆLLESTURE Vi håber, at du vil få glæde af denne oversigt og lade dig inspirere til dine ferieoplevelser for 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FÆLLESTURE 2014. Vi håber, at du vil få glæde af denne oversigt og lade dig inspirere til dine ferieoplevelser for 2014."

Transkript

1 FÆLLESTURE 2014 I nedenstående finder du en oversigt over vores planlagte fællesture for Turene er endnu ikke åbne for tilmelding, da datoerne ikke kan bekræftes og derfor kun er foreløbige. Oversigten vil løbende blive opdateret med flere informationer og med nye ture. Så snart vi kan bekræfte turene endeligt med datoer og pris, åbner vi op for tilmelding. Dette vil blive offentliggjort på vores hjemmeside og i vores nyhedsbrev. Vi har på nuværende tidspunkt planlagt fire nye fællesture. En af disse nye fællesture er Muldyrstrek i Høje Atlas i Marokko, som allerede i denne sæson 2013 udbydes som individuel tur. Derudover er vi i fuld gang med at planlægge fællesture til Nepal, Madeira og Kappadokien i Tyrkiet. Vi håber, at du vil få glæde af denne oversigt og lade dig inspirere til dine ferieoplevelser for Vagabond Tours Se uddybende information om sværhedsgrader og indkvarteringsgrader på vores hjemmeside. Priser for hver enkelt tur offentliggøres så snart disse fastlægges. Alt indhold i denne oversigt er foreløbigt og vi forbeholder os retten til at ændre og opdatere i turenes indhold.

2 NYHED 2014 MAROKKO Muldyrstrek i Høje Atlas Foreløbig dato: Maj eller september måned Indkvarteringsgrad: 1-3 Vandring i Høje Atlas-bjergene med turleder, kok og muldyrsfører. Turen kombinerer et spændende muldyrstrek med et luksuriøst ophold i Marrakech. Inklusive fly. Mere info følger NYHED 2014 NEPAL Panorama-trekking i Katmandu-dalen Varighed: 21 dage Foreløbig dato: November måned 2014 Sværhedsgrad: 3-4 Indkvarteringsgrad: Ikke fastlagt Panorama-trekking i Katmandu-dalen med besøg i nationalparken Chitwan, udflugt til Pokhara og byerne Patan og Bhaktapur. Inklusiv turleder, bærere af bagage og fly. Mere info følger

3 NYHED 2014 PORTUGAL Madeira Foreløbig dato: Maj måned 2014 Indkvarteringsgrad: Ikke fastlagt Dagsvandringer på stier langs Madeiras levadaer (vandingskanaler) kombineret med vandring i bjergene. Inklusiv turleder og fly. Mere info følger NYHED 2014 TYRKIET Kappadokien Foreløbig dato: September måned Vandring med turleder og kørsel af bagage. Inklusive fly. Oplev Kappadokien en af Tyrkiets største naturoplevelser med imponerende klippeformationer og spændende kulturoplevelser. Mulighed for ballonflyvning. Mere info følger

4 SPANIEN Camino norte (nordruten) Foreløbig dato: Juli eller august 2014 Vandring med turleder, kørsel af bagage, halvpension og inklusiv fly. Vi følger Camino Norte fra Santander til Oviedo, som er to spændende byer på ruten. Nordruten, som faktisk er den oprindelige pilgrimsvej til Santiago, går både langs kysten og indimellem inden i landet. Ruten byder på flotte landskaber med fjorde, strande og fiskerbyer. Vi kommer både gennem traditionelle fiskerlandsbyer og mere moderne kystbyer. Nordruten til Santiago kan spores tilbage til perioden umiddelbart efter fundet af apostlen Jakobs grav i 814. Selvom de spanske konger siden foretrak at promovere den franske rute længere mod syd, bevarede nordruten sin popularitet. Det menes at Frans af Assisi vandrede ad nordruten til Santiago i år SPANIEN Caminoen fra León til Santiago de Compostela Varighed: 16 dage Foreløbig dato: 05/09 20/ (september) Vandring med turleder, kørsel af bagage, halvpension og inklusiv fly. Strækningen fra León til Santiago de Compostela er en af de smukkeste og mest varierede på pilgrimsruten. Vandringen begynder på den golde Meseta-slette, passerer León-bjergene og går gennem frugtbare dale. Turen fører gennem charmerende bjerglandsbyer, og undervejs passeres krucifikser, statuer og andre seværdigheder. Oplev den særlige stemning når vi ankommer til Santiago de Compostela. Bagagen køres mellem hotellerne og om aftenen nydes den lokale gastronomi. Oplev den sidste afgørende strækning af caminoen fra León til Santiago og oplev messen i den imponerende katedral i Santiago.

5 SPANIEN Caminoen fra Sarria til Santiago de Compostela Foreløbig dato: 10/05 17/ (maj) Vandring med turleder, kørsel af bagage, halvpension og inklusiv fly. På denne tur vandrer vi 113 km ad Caminoen fra Sarria til Sankt Jakobs grav i Santiago de Compostela. Ruten går gennem det landlige Gacilien, hvor vi passerer små landsbyer, hvor livet leves på traditionel vis. Vi nyder de storslåede udsigter over landskabet og møder vejkrucifikser, statuer, kirker og andre smukke bygningsværker. Efter en strækning med eukalyptus-skov ankommer vi til Santiago. Her indsuger vi den intense pilgrimsstemning og oplever fællesskabet, når vi sammen går til pilgrimskontoret og får udstedt pilgrimsbevis og har mulighed for at overvære messen i katedralen. Turen er en introduktion til vandring i almindelighed og pilgrims-traditionen i særdeleshed. SPANIEN Caminoen fra Sarria til Santiago de Compostela Foreløbig dato: 05/07 12/ (juli) Vandring med turleder, kørsel af bagage, halvpension og inklusiv fly. På denne tur vandrer vi 113 km ad Caminoen fra Sarria til Sankt Jakobs grav i Santiago de Compostela. Ruten går gennem det landlige Gacilien, hvor vi passerer små landsbyer, hvor livet leves på traditionel vis. Vi nyder de storslåede udsigter over landskabet og møder vejkrucifikser, statuer, kirker og andre smukke bygningsværker. Efter en strækning med eukalyptus-skov ankommer vi til Santiago. Her indsuger vi den intense pilgrimsstemning og oplever fællesskabet, når vi sammen går til pilgrimskontoret og får udstedt pilgrimsbevis og har mulighed for at overvære messen i katedralen. Turen er en introduktion til vandring i almindelighed og pilgrims-traditionen i særdeleshed.

6 SPANIEN Pilgrimsvejen til Santiago (bus- og vandretur) Foreløbig dato: 26/04 03/ (april/maj) Sværhedsgrad: 1 Kulturrejse med turleder ad caminoen i bus med mulighed for at vandre. Inklusiv halvpension og fly. På denne tur oplever du pilgrimsvejen med dens mange seværdigheder, fascinerende kulturhistorie og smukke natur. Vi har en bus med på hele turen fra Burgos til Santiago. Men for dig, som har lyst, er der mulighed for at snøre vandrestøvlerne og gå kortere eller længere etaper mellem 2,5 og 13 km. Vi overnatter på 3- og 4-stjernede hoteller langs pilgrimsruten. Vi gør ophold i de vigtige pilgrimsbyer Burgos og León og får rige vandremuligheder i det landlige Gacilien, før vi til sidst ankommer til Santiago de Compostela. Her er der tid til at se nærmere på katedralen med St. Jakobs grav og indsuge stemningen i den charmerende og imponerende by. Turen slutter med en dagstur til Finisterre Verdens ende. SPANIEN Pilgrimsvejen til Santiago (bus- og vandretur) Foreløbig dato: 20/09 27/ (september) Sværhedsgrad: 1 Kulturrejse med turleder ad caminoen i bus med mulighed for at vandre. Inklusiv halvpension og fly. På denne tur oplever du pilgrimsvejen med dens mange seværdigheder, fascinerende kulturhistorie og smukke natur. Vi har en bus med på hele turen fra Burgos til Santiago. Men for dig, som har lyst, er der mulighed for at snøre vandrestøvlerne og gå kortere eller længere etaper mellem 2,5 og 13 km. Vi overnatter på 3- og 4-stjernede hoteller langs pilgrimsruten. Vi gør ophold i de vigtige pilgrimsbyer Burgos og León og får rige vandremuligheder i det landlige Gacilien, før vi til sidst ankommer til Santiago de Compostela. Her er der tid til at se nærmere på katedralen med St. Jakobs grav og indsuge stemningen i den charmerende og imponerende by. Turen slutter med en dagstur til Finisterre Verdens ende.

7 ITALIEN Amalfikysten Foreløbig dato: 03/05 10/ (maj) Vandring med turleder og med base på tre forskellige 3- stjernede hoteller. Inklusive fly. Amalfikysten er ganske enkelt verdens smukkeste kyststrækning! Området byder på en perlerække af maleriske byer og dramatiske klippelandskaber. På turen har du mulighed for at opleve det bedste, som Amalfi-kysten har at byde på. Et af de vandrermæssige højdepunkter er Gudernes Sti, som fører os til den charmerende by, Positano med den kulørte fiskerbåde trukket op på stranden og stejle labyrintiske gader. Vi besøger byerne Amalfi, Atrani og Ravello og vandrer i det skønne kyst- og bjerglandskab. Undervejs har vi base tre steder i San Lazzaro, Amalfi by og Napoli. Fra vores base i Amalfi by kan man bade på stranden og om aftenen nyde den gode mad på en af byens restauranter. ITALIEN Amalfikysten Foreløbig dato: 12/07 19/ (juli) Vandring med turleder og med base på tre forskellige 3- stjernede hoteller. Inklusive fly. Amalfi-kysten er ganske enkelt verdens smukkeste kyststrækning! Området byder på en perlerække af maleriske byer og dramatiske klippelandskaber. På turen har du mulighed for at opleve det bedste, som Amalfi-kysten har at byde på. Et af de vandrermæssige højdepunkter er Gudernes Sti, som fører os til den charmerende by, Positano med den kulørte fiskerbåde trukket op på stranden og stejle labyrintiske gader. Vi besøger byerne Amalfi, Atrani og Ravello og vandrer i det skønne kyst- og bjerglandskab. Undervejs har vi base tre steder i San Lazzaro, Amalfi by og Napoli. Fra vores base i Amalfi by kan man bade på stranden og om aftenen nyde den gode mad på en af byens restauranter.

8 ITALIEN Amalfikysten Foreløbig dato: 20/09 27/ (september) Vandring med turleder og med base på tre forskellige 3- stjernede hoteller. Inklusive fly. Amalfi-kysten er ganske enkelt verdens smukkeste kyststrækning! Området byder på en perlerække af maleriske byer og dramatiske klippelandskaber. På turen har du mulighed for at opleve det bedste, som Amalfi-kysten har at byde på. Et af de vandrermæssige højdepunkter er Gudernes Sti, som fører os til den charmerende by, Positano med den kulørte fiskerbåde trukket op på stranden og stejle labyrintiske gader. Vi besøger byerne Amalfi, Atrani og Ravello og vandrer i det skønne kyst- og bjerglandskab. Undervejs har vi base tre steder i San Lazzaro, Amalfi by og Napoli. Fra vores base i Amalfi by kan man bade på stranden og om aftenen nyde den gode mad på en af byens restauranter. ITALIEN Cinque Terre de fem lande Foreløbig dato: 17/05 24/ (maj) Dagsvandringer med turleder og med fast base på 3-stjernet hotel. Inklusive fly. Vi tager på dagsvandringer og benytter indimellem jernbanen, som forbinder de bilfri byer i Cinque Terre. Vi vandrer ad den kendte Via Dell Amore med imponerende udsigter over kysten. Vi følger også stier ind i landet mellem stendiger og vinmarker. Efter dagens vandring kan du gå ned på den dejlige badestrand, slappe af på en af byens fortovscaféer eller nyde det lokale køkken. Vi bor på 3-stjernet hotel midt i Monterossos stemningsfulde historiske bydel, kun 200 meter fra stranden. Lige om hjørnet fra hotellet er der et udvalg af gode små restauranter og hyggelige caféer, og når frokost og middagstid nærmer sig, lokker de liflige dufte fra restauranternes køkkener.

9 ITALIEN Cinque Terre de fem lande Foreløbig dato: 19/07 26/ (juli) Dagsvandringer med turleder og med fast base på 3-stjernet hotel. Inklusive fly. Vi tager på dagsvandringer og benytter indimellem jernbanen, som forbinder de bilfri byer i Cinque Terre. Vi vandrer ad den kendte Via Dell Amore med imponerende udsigter over kysten. Vi følger også stier ind i landet mellem stendiger og vinmarker. Efter dagens vandring kan du gå ned på den dejlige badestrand, slappe af på en af byens fortovscaféer eller nyde det lokale køkken. Vi bor på 3-stjernet hotel midt i Monterossos stemningsfulde historiske bydel, kun 200 meter fra stranden. Lige om hjørnet fra hotellet er der et udvalg af gode små restauranter og hyggelige caféer, og når frokost og middagstid nærmer sig, lokker de liflige dufte fra restauranternes køkkener. ITALIEN Cinque Terre de fem lande Foreløbig dato: 13/09 20/ (september) Dagsvandringer med turleder og med fast base på 3-stjernet hotel. Inklusive fly. Vi tager på dagsvandringer og benytter indimellem jernbanen, som forbinder de bilfri byer i Cinque Terre. Vi vandrer ad den kendte Via Dell Amore med imponerende udsigter over kysten. Vi følger også stier ind i landet mellem stendiger og vinmarker. Efter dagens vandring kan du gå ned på den dejlige badestrand, slappe af på en af byens fortovscaféer eller nyde det lokale køkken. Vi bor på 3-stjernet hotel midt i Monterossos stemningsfulde historiske bydel, kun 200 meter fra stranden. Lige om hjørnet fra hotellet er der et udvalg af gode små restauranter og hyggelige caféer, og når frokost og middagstid nærmer sig, lokker de liflige dufte fra restauranternes køkkener.

10 ITALIEN Toscana Foreløbig dato: 17/05 24/ (maj) Vandringer med turleder og med fast base på 3-stjernet hotel central i den smukke by Barga. Inklusive fly. Fra Barga tager vi på vandreture i de Apunske Alper og Appenninerne. Stierne fører gennem dale og bjergpas med udsigter over Garfagnana-dalen, marmorbrud og kysten. Vi besøger den lille bjergby Corfino, passerer små gårde og græsgange, og gør holdt ved nogle højtliggende refugier, hvor vi kan nyde en forfriskning og bjergtagende udsigter. Efter dagens vandring kan du slappe af på hotellets tagterrasse, i byens friluftsbad eller på en fortovscafé. Barga er en lille kulturby og den historiske del af byen er rig på smalle stræder, trapper og charmerende små pladser. På fridagen kan du besøge de charmerende byer, Lucca eller Pisa. ITALIEN Toscana Foreløbig dato: 19/07 26/ (juli) Vandringer med turleder og med fast base på 3-stjernet hotel central i den smukke by Barga. Inklusive fly. Fra Barga tager vi på vandreture i de Apunske Alper og Appenninerne. Stierne fører gennem dale og bjergpas med udsigter over Garfagnana-dalen, marmorbrud og kysten. Vi besøger den lille bjergby Corfino, passerer små gårde og græsgange, og gør holdt ved nogle højtliggende refugier, hvor vi kan nyde en forfriskning og bjergtagende udsigter. Efter dagens vandring kan du slappe af på hotellets tagterrasse, i byens friluftsbad eller på en fortovscafé. Barga er en lille kulturby og den historiske del af byen er rig på smalle stræder, trapper og charmerende små pladser. På fridagen kan du besøge de charmerende byer, Lucca eller Pisa.

11 ITALIEN Toscana Foreløbig dato: 13/09 20/ (september) Sværhedsgrad: 3-4 Vandringer med turleder og med fast base på 3-stjernet hotel central i den smukke by Barga. Inklusive fly. Fra Barga tager vi på vandreture i de Apuanske Alper og Appenninerne. Stierne fører gennem dale og bjergpas med udsigter over Garfagnana-dalen, marmorbrud og kysten. Vi besøger den lille bjergby Corfino, passerer små gårde og græsgange, og gør holdt ved nogle højtliggende refugier, hvor vi kan nyde en forfriskning og bjergtagende udsigter. Efter dagens vandring kan du slappe af på hotellets tagterrasse, i byens friluftsbad eller på en fortovscafé. Barga er en lille kulturby og den historiske del af byen er rig på smalle stræder, trapper og charmerende små pladser. På fridagen kan du besøge de charmerende byer, Lucca eller Pisa. ITALIEN Toscana alpin Foreløbig dato: 12/07 19/ (juli) Sværhedsgrad: 3-4 Vandring med turleder og fast base på 3-stjernet hotel. Inklusive fly. Turen er for dig, der gerne vil lidt højere op for at opleve bjergtoppe og belønnes med 360-graders panoramaer over Toscanas bjerge og dale. Vi vandrer i de Apuanske Alper og Appenninerne. Et af de absolutte højdepunkter er turen til toppen af Monte Tambura (1891m), hvorfra du har en fantastisk udsigt over Garfagnana-dalen, Appenninerne og kystlinjen. Vi har base i den smukke by Barga. Efter dagens vandring kan du slappe af på hotellets tagterrasse, i byens friluftsbad eller på en fortovscafé. På fridagen kan besøge Lucca eller Pisa. Turen er ikke teknisk svær du skal blot have en god grundform.

12 ENGLAND Hadrian s Wall Foreløbig dato: 16/08 23/ (august) Vandring med certificeret bjergguide og kørsel af bagage. Overnatning på hotel og B&B. Inklusive halvpension (morgenmad og frokost) og fly. For næsten 2000 år siden gik kejser Hadrian i gang med et kæmpe projekt: At markere nordgrænsen af det romerske Brittania med en lang befæstet mur. Det tog seks år at fuldføre muren, og den holdt barbarerne ude de følgende 250 år. I dag kommer de indtrængende mere langvejs fra og med mere fredelige hensigter, nemlig at vandre eller cykle langs med det monumentale bygningsværk. Den 135 km lange rute går fra kyst til kyst og passerer nogle af de smukkeste steder i England ud over klipperige bjerge og barske hedelandskaber også de livlige byer Carlisle og Newcastle. Denne unikke rute omfatter nogle af de bedst bevarede dele af muren og benytter de mange fine offentlige stier, som allerede findes. FRANKRIG Pyrenæerne Foreløbig dato: 05/07 12/ (juli) Vandring med turleder og fast base på hotel. Inklusive halvpension (morgenmad og frokost) og fly. Hvis du endnu ikke har vandret i Pyrenæerne, har du en stor vandreoplevelse til gode. Denne tur foregår i den franske region Midi-Pyrénées. Vi skal opleve de flotteste vandreture i bjergene i området ad grønne græsgange, op til spejlklare bjergsøer, gennem imponerende bjergpas og til en af områdets cirkusdale. Hvis vi er opmærksomme, vil vi se murmeldyr, gemser, lammegribbe og måske kongeørne. Vi har fast base på et dejligt hotel beliggende i den lille men livlige bjergby Luchon. Hver eftermiddag vender vi tilbage til Luchon og kan slappe af i byens varme bade eller nyde en café au lait eller pastis på en fortovscafé.

13 FRANKRIG Rundt om Mont Blanc Varighed: 9 dage Foreløbig dato: 26/07 03/ (juli/august) Sværhedsgrad: 3-4 Indkvarteringsgrad: 1-2 Hytte-til-hytte vandring med certificeret turleder. Turen er inklusiv kost og logi samt kørsel af bagage. Inklusive fly. Tour du Mont Blanc fører gennem Frankrig, Schweiz og Italien rundt om det legendariske bjerg, Vesteuropas højeste. Du vandrer i mellem 1000 og 2700 meters højde i imponerende alpine landskaber gennem dramatiske pas som Col des Fours (2665m) og ned i skønne dale med idylliske græsgange og landsbyer. Du belønnes med den ene storladne udsigt efter den anden. Vores højt kvalificerede turleder er lokal og har det særlige bjergførerdiplom. Aftensmad og morgenmad tilbereder hytteværten og turlederen fremtryller picnic undervejs. Vi overnatter i bjerghytter alle med spektakulær beliggende og herlig afslappet bjergstemning. SKOTLAND The West Highland Way Varighed: 10 dage Foreløbig dato: 18/07 27/ (juli) Sværhedsgrad: 3 Vandring med certificeret bjergguide og kørsel af bagage. Inklusive fly. Denne klassiske vandretur (i alt 153 km) går nordpå fra Milngavie nær Glasgow til Fort William i hjertet af det skotske højland. Vi vandrer hver dag til et nyt sted og overnatter på små hyggelige hoteller, B&B og vandrerhjem. Vi passerer Loch Lomond, går gennem nationalparken The Trossachs og slutter ved Storbritanniens højeste punkt, Ben Navis (1344 km). Turen slutter med en ekstra dag i Fort William, hvor du er fri at vandre til toppen af Ben Navis eller tage de 650 meter op med Englands eneste svævebane, shoppe eller se nærmere på byen. Højlandet har sin egen historie, tradition og sprog med rødder tilbage til klantiden. Landskabet er mange steder uberørt, og tiden står stille mellem de gamle krogede fyrretræer, viadukter, ruiner og borge.

FÆLLESTURE Vi håber, at du vil få glæde af denne oversigt og lade dig inspirere til dine ferieoplevelser for 2014.

FÆLLESTURE Vi håber, at du vil få glæde af denne oversigt og lade dig inspirere til dine ferieoplevelser for 2014. FÆLLESTURE 2014 I nedenstående finder du en oversigt over vores planlagte fællesture for 2014. Turene er endnu ikke åbne for tilmelding, da datoerne ikke kan bekræftes og derfor kun er foreløbige. Oversigten

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

MC Road Trips i Spanien

MC Road Trips i Spanien Frontera MC Road Trips i Spanien Tag med på guided road trip i det smukke Spanien - og oplev også historien og kulturen. Besøg maleriske landsbyer, varieret natur, smukke bjergkæder, vide sletter og historiske

Læs mere

Vandreferie Rundt om Mont Blanc

Vandreferie Rundt om Mont Blanc Vandreferie Rundt om Mont Blanc Mont Blanc massivet består af Mont Blanc (4.807 m) og er uden tvivl et af de smukkeste bjergmassiver i Alperne. På denne rundtur vil du både opleve Mont Blanc massivets

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Vandring i Cinque Terre, 7 dage

Vandring i Cinque Terre, 7 dage Vandring i Cinque Terre, 7 dage Syv dages vandretur i Ligurien, langs Italiens mest dramatiske kyststrækninger, gennem vinmarker og farvestrålende fiskerlandsbyer. I besøger de historiske byer Levanto,

Læs mere

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues

Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Vandreferie på pilgrimsruten Camino Portugues Lørdag,23/4 tirsdag,3/5 2016. Pris:kr.10.298,- Pilgrimme fra Portugal har i mange år fulgt denne rute hele vejen op gennem landet. Ruten går igennem forskellige

Læs mere

Vejen til Rom Via Francigena

Vejen til Rom Via Francigena Vejen til Rom Via Francigena Lørdag 26. maj lørdag 2. juni 2018 Vandring og kulturoplevelser på den gamle pilgrimsvej Via Francigena ind til Rom. Vi går ad gamle stier og veje gennem det Toscanske landskab

Læs mere

Italien - Vandring Amalfikysten, 8 dage

Italien - Vandring Amalfikysten, 8 dage Italien - Vandring Amalfikysten, 8 dage 8 dages vandreferie i hjertet af Amalfikysten, der er en af Italiens smukkeste kyststrækninger. Grundet dens placering på sydsiden af Sorrento-halvøen, giver dens

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT I MAJ Cykel nordøen rundt med guider, og oplev det utroligt smukke Korsika - "Den Gemte Perle". Nordøen rundt på Korsika med guide Du har nu mulighed

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Har du en passion for motorcykelkørsel?

Har du en passion for motorcykelkørsel? Frontera MOTORCYCLING IN SPAIN Har du en passion for motorcykelkørsel? På motorcykel i Spanien. Er du passioneret motorcyklist? Er du til road-trips? Vil du køre i et af Europas smukkeste lande med en

Læs mere

Vandring på Via Francigena - Lucca Til Siena - VF5

Vandring på Via Francigena - Lucca Til Siena - VF5 Vandring på Via Francigena - Lucca Til Siena - VF5 Dette er en legendarisk pilgrimsrute i Toscana og er en perfekt introduktion til regionen. Turen er ideel for de, som elsker museer, gallerier og romersk

Læs mere

Vandreferie i Cinque Terre og på Portofino-halvøen

Vandreferie i Cinque Terre og på Portofino-halvøen Vandreferie i Cinque Terre og på Portofino-halvøen Denne rejse byder på vandreture gennem et omfattende stisystem, der giver mulighed for at vandre fra landsby til landsby, gennem frodige skove og smukke

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

Vandring i Pisa, Lucca, Cinque Terre & Portovenere

Vandring i Pisa, Lucca, Cinque Terre & Portovenere Vandring i Pisa, Lucca, Cinque Terre & Portovenere Denne tur byder på otte dages vandreferie og oplevelsesferie i Toscana og Ligurien med ophold på tre charmerende hoteller i henholdsvis Pisa, Levanto

Læs mere

Historisk vandring på Camino Portugués - fra Porto til Santiago

Historisk vandring på Camino Portugués - fra Porto til Santiago Historisk vandring på Camino Portugués - fra Porto til Santiago Dagsprogram Turledere: Kirsten Brandt & Erik Olsen, Dansk Vandrelaug Overvejende moderate dagsvandringer, som veksler med enkelte mere krævende

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Vandring langs Amalfikysten, 8 dage

Vandring langs Amalfikysten, 8 dage Vandring langs Amalfikysten, 8 dage Alle overnatninger på denne rejse er i de smukke kystbyer på Amalfikysten. Otte dages vandreferie i hjertet af Amalfikysten, der er en af Italiens smukkeste kyststrækninger.

Læs mere

Wellness Walks i Schweiz

Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks i Schweiz Wellness Walks er den rene naturoplevelse højt oppe i den klare luft i de Schweiziske alper. Det er vandreture kombineret med et luksus Spa- & Wellnessophold i et af Europas smukkeste

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Uanset om du er religiøs eller ej, så er der en særlig stemning på Caminoen også den portugisiske fra Porto til Santiago de Compostela. Ruten

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika.

Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. VANDREFERIE PÅ EGEN HÅND PÅ KORSIKA VANDRING RUNDT OM CAP CORSE  Klassisk korsikansk vandreferie mellem små landsbyer på halvøen Cap Corse i den nordligste del af Korsika. Det kan du glæde dig til

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Italien - Vandreferie fra Dolomitterne til Gardasøen

Italien - Vandreferie fra Dolomitterne til Gardasøen Italien - Vandreferie fra Dolomitterne til Gardasøen Vandringen starter i den berømte, bjergomkransede spaby Merano, hvorfra I vandrer gennem vinmarker og frugtplantager, forbi historiske slotte og glitrende

Læs mere

Løve s vinrejse til Italien

Løve s vinrejse til Italien Løve s vinrejse til Italien 9 dages rejse fra d. 23. april - 1. maj 2016 Italiens vine: Barolo, Brunello, Amarone, Supertoscaner m.fl. - 6 vinsmagninger - 5 besøg hos vingårde i Alsace, Piemonte, Chianti,

Læs mere

Kvalitetsrejser til Nordspanien

Kvalitetsrejser til Nordspanien Kvalitetsrejser til Nordspanien Santiago de Compostela GALICIA Orense Pontevedra Vigo PORTUGAL o Atlántic Océano Gijón Oviedo Ciudad Real San Sebastián Teru A Zaragoza Pamplona NAVARRA PAÍS VASCO VitoriaGasteiz

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

MANDEREJSE PYRENÆERNE

MANDEREJSE PYRENÆERNE 7 E. 23. - 29. MAJ 2015 MANDEREJSE PYRENÆERNE VANDRETUR FOR MÆND MED EVENTYRER OG PSYKOTERAPEUT HANS ERIK RASMUSSEN AFSKED UDFORDRING UDSYN MÅLRETTETHED OVERSKRIDE GRÆNSER INDLEVELSE HJEMKOMST Indhold

Læs mere

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Fra Det Skæve Tårn i Pisa til øen Elba ud for Piombino Denne cykeltur kombinerer det charmerende, karakteristiske toskanske bakkelandskab med det slående, smukke

Læs mere

Fantastisk vandreferie til en meget stærk pris. Ruby Rejsers unikke fællesrejsekoncept kombineret med vandreferie er en helt særlig rejseoplevelse.

Fantastisk vandreferie til en meget stærk pris. Ruby Rejsers unikke fællesrejsekoncept kombineret med vandreferie er en helt særlig rejseoplevelse. FRANKRIG - GRUPPEVANDREFERIE MED DANSK VANDRELEDER HØJE BJERGPAS I VALLOIRE Fantastisk vandreferie til en meget stærk pris. Ruby Rejsers unikke fællesrejsekoncept kombineret med vandreferie er en helt

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

I Caminoens fodspor 2015

I Caminoens fodspor 2015 I Caminoens fodspor 2015 Moto-Mundo har lavet en motorcykeltur langs Caminoruten (Jakobs vejen) i det nordlige Spanien, med de religiøse seværdigheder i fokus. Turen foregår i september måned, i 17 dage

Læs mere

På opfordring udbydes Jubilæumstur på El Camino Til Santiago de Compostela i Nordspanien

På opfordring udbydes Jubilæumstur på El Camino Til Santiago de Compostela i Nordspanien På opfordring udbydes Jubilæumstur på El Camino Til Santiago de Compostela i Nordspanien Lørdag, 19/9 tirsdag, 29/9-2015 Vi vandrer 9 dage á ca. 17 km pr. dag, i alt ca. 150 km / 170 km. PÅ OPFORDRING

Læs mere

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø.

Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. OPLEVELSESRIG MOTIONSCYKLING PÅ KORSIKA KORSIKA FRA NORD TIL SYD Tag på cykelferie til Korsika og oplev Middelhavets mest eventyrlige ø. Det kan du glæde dig til På denne cykelferie til Korsika kan du

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr.

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. AFREJSE søndag den 24. september 2017 fra Horsens, Vejle og Kolding m.v. PRIS KR. 3900,- pr. person inklusive halvpension.

Læs mere

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser GOLF i Italien UNIK GOLFFERIE i ITALIEN - begrænset antal pladser ENESTÅENDE mulighed Det unikke ved at spille golf i Italien er de fantastiske omgivelser i form af bjerge, dale, søer - ja selve naturen

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand

KULTURGAS. kul tur gas. i Brabrand KULTURGAS kul tur gas i Brabrand Generel information om KulturGas KulturGas har til formål at få kulturelle aktiviteter til Gasværket i Brabrand. De foredrag, der foregår på Gasværket, varer ca. 2 timer

Læs mere

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kent - Englands Have Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.895,- Højdepunkter Haver og hyggelige byer Guldkysten ved Brighton Imponerende Leeds Castle Højt roste Sissinghurst Garden

Læs mere

Algarve - vandring i det sydlige Portugal

Algarve - vandring i det sydlige Portugal Algarve - vandring i det sydlige Portugal Lørdag, den 10. november lørdag, den 17. november 2018 Turleder: Lokal guide + Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug Dagsprogram På denne vandretur skal vi udforske

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kirchberg - Tyrol. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kirchberg - Tyrol Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Besøg hos Alpebonden Innsbruck og Swarovskis Krystalverden Grossglockner højalpevejen Vores centralt placerede

Læs mere

Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015.

Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015. Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015. I Alsace har både vinen og området krop og sjæl. Det er et kulturlandskab i mange dimensioner: vinmarkerne,

Læs mere

Klassisk cykeltur i Puglia

Klassisk cykeltur i Puglia Klassisk cykeltur i Puglia Den sydlige del af Italien i regionen Puglia, som danner støvlens hæl, er ideel til en cykelferie for både børn og voksne. Strækningerne, som vi cykler ad, er for det meste moderate

Læs mere

Sykkelferie langs Donau

Sykkelferie langs Donau Sykkelferie langs Donau Turen går fra Passau til Wien og sender jer ud på ca. 330 km fordelt på seks etaper. Ruten går ad stier langs den blå Donau-flod. Stierne er blevet brugt af romerne, konger og kejsere

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Pilgrimsvandring 2010. Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel

Pilgrimsvandring 2010. Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel Pilgrimsvandring 2010 Ole Førster Petersen Ellen og Arne Gundel 1 Vi vil, vi kan og vi gør det Vi er tre unge mennesker, på tilsammen 200 år, som valgte at gå den 800 km lange Pilgrimsvandring. De 800

Læs mere

Saalbach - Hinterglemm

Saalbach - Hinterglemm Saalbach - Hinterglemm Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter I von Trapps fodspor i Salzburg Den smukke og solrige Glemmtal Joker Card med masser af fordele bl.a.

Læs mere

Nordfyns Folkehøjskole Program. Pilgrimsrejse til Spanien Fra d. 7. oktober til d. 23. oktober 2011

Nordfyns Folkehøjskole Program. Pilgrimsrejse til Spanien Fra d. 7. oktober til d. 23. oktober 2011 Nordfyns Folkehøjskole Program Pilgrimsrejse til Spanien Fra d. 7. oktober til d. 23. oktober 2011 Program for højskoleophold og caminovandring På højskolen På højskolen får deltagerne lejlighed til at

Læs mere

Velkommen til Ferie Hotel Südharz.

Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Ferien Hotel Südharz Velkommen til Ferie Hotel Südharz. Introduktion Bygningen, hvor hotellet er indrettet, har aner tilbage til 1900-tallet og indbyder til en hyggelig og charmerende atmosfære i grønne

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

SCHWEIZ - GRUPPEVANDREFERIE MED DANSK VANDRELEDER MONTE ROSA MASSIVET MED IKONISKE MATTERHORN.

SCHWEIZ - GRUPPEVANDREFERIE MED DANSK VANDRELEDER MONTE ROSA MASSIVET MED IKONISKE MATTERHORN. SCHWEIZ - GRUPPEVANDREFERIE MED DANSK VANDRELEDER MONTE ROSA MASSIVET MED IKONISKE MATTERHORN. Vi kan i 2018 tilbyde en fantastisk vandreuge i et af de smukkeste vandreområde i de Schwieziske Alper. Med

Læs mere

Castello delle Forme

Castello delle Forme Castello delle Forme Firenze MARCHE TOSCANA Assisi Perugia UMBRIEN Castello delle Forme Umbrien, Italiens grønne hjerte - centralt beliggende øst for Toscana, nord for Rom og med en masse spændende byer

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Camønoen, Danmarks smukkeste vandrerute

Camønoen, Danmarks smukkeste vandrerute Camønoen, Danmarks smukkeste vandrerute Torsdag d. 28. juni - mandag d.2. juli 2018 Turledere: Erik Olsen og Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug Camønoen, Danmarks smukkeste vandrerute, strækker sig over

Læs mere

Korsika efter dit hoved... vandring i bjergene, dasen på stranden - du kan selv sammensætte turen efter dine behov. Inkl. billeje.

Korsika efter dit hoved... vandring i bjergene, dasen på stranden - du kan selv sammensætte turen efter dine behov. Inkl. billeje. RUNDTUR I BIL OPLEV KORSIKA MED HOTEL Korsika efter dit hoved... vandring i bjergene, dasen på stranden - du kan selv sammensætte turen efter dine behov. Inkl. billeje. Rundtur i bil Korsikansk roadtrip

Læs mere

NYHED Denne tur er en af vores to nye gruppevandreture i Schweiz i sommeren 2017.

NYHED Denne tur er en af vores to nye gruppevandreture i Schweiz i sommeren 2017. SCHWEIZ - GRUPPEVANDREFERIE MED DANSK VANDRELEDER MONTE ROSA MASSIVET MED IKONISKE MATTERHORN. NYHED Denne tur er en af vores to nye gruppevandreture i Schweiz i sommeren 2017. Med udgangspunkt fra den

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Eventuel framelding: Ved eventuel framelding er depositum tabt.

Eventuel framelding: Ved eventuel framelding er depositum tabt. Vin- og gourmetrejse/trøffelfest i Piemonte, Ligurien og Bardolino i Italien samt Franken i Tyskland. Fly ud/bus hjem 4/10-12/10 2013 Ordet Piemonte betyder ved bjergets fod. Her er tale om et dramatisk

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet

Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Kroatien-Istrien-Adriaterhavet Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.295,- Højdepunkter Det azurblå Adriaterhav **** hotel i Rabac m. én drikkevare til middagen inkl. Postojna Grotten

Læs mere

Polen - Szklarska Poreba

Polen - Szklarska Poreba Polen - Szklarska Poreba Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.895,- Højdepunkter Vidunderlig natur i Vestpolen Det dejlige Hotel Las m. bl.a. swimmingpool Små, hyggelige udflugter

Læs mere

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE 8 E MED AFREJSE 28. SEPTEMBER 2019 UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE AFSKED MED DET GAMLE - SAMARBEJDE - UDFORDRING - UDSYN MÅLRETTEHED - OVERVINDE GRÆNSER - STYRKE - HJEMKOMST MED EVENTYRER, PSYKOTERAPEUT

Læs mere

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Balatonsøen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Balatonsøen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Fantastisk feriemål i Ungarn Attraktive udflugter til Budapest, Puszta, Heviz og sejltur på søen Godt turisthotel

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

New York, Columbus Circle

New York, Columbus Circle New York, Columbus Circle Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er der således skabt

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

Saksiske Schweiz Et eventyr i sandsten!

Saksiske Schweiz Et eventyr i sandsten! Vandring for alle 5 eller 6 dage Kombitur: Både vandre- og turisttur. Saksiske Schweiz Et eventyr i sandsten! På begge sider af grænsen mellem Tyskland og Tjekkiet ligger en fælles nationalpark, hvor den

Læs mere

Vandring Amalfikysten og Sorrento-halvøen

Vandring Amalfikysten og Sorrento-halvøen Vandring Amalfikysten og Sorrento-halvøen Denne vandreferie er en god måde at opleve Amalfi, den vestlige del af den sorrentinske halvø og dejlige Sorrento. Området har været en kendt turistdestiantion

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien For blot 30 år siden kostede de vinene fra Priorat området syd for

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Rhinen - Rüdesheim. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Rhinen - Rüdesheim Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Udsigten over Rhinen Troldkvinden Loreley Rüdesheims legendariske Drosselgasse Godt vinbondebesøg - både

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

Velkommen til H+ Hotel Goslar

Velkommen til H+ Hotel Goslar H+ Hotel Goslar Velkommen til H+ Hotel Goslar Introduktion Det 4-stjernede H+ Hotel Goslar ligger i grønne omgivelser i udkanten af den spændende by Goslar. Hotellet ligger blot 15 minutters gang fra den

Læs mere

Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - "Den Gemte Perle".

Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - Den Gemte Perle. MOTIONSCYKELFERIE KORSIKA NORDØEN RUNDT Nordøen Rundt - besøg det utrolig smukke Korsika - "Den Gemte Perle". En af vores guider på turen er super seje Christina Rindom - tidligere OL roer Nordøen Rundet

Læs mere