SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE"

Transkript

1 SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TORSDAG DEN 5. OKTOBER 2006, KL PÅ OTTERUP RÅDHUS, BYRÅDSSALEN

2 Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: 178 Fraværende: Arne Kruse. Tessa Gjødesen deltog ikke i behandlingen af punkterne (begge inkl.). Til behandling forelå: 163. Økonomisk status for de 3 nuværende kommuner Godkendelsessager fra de 3 nuværende kommuner Åbnings-/telefontider for de 3 rådhuse Kommunevåben/logo for Nordfyns Kommune Forslag til Betalingsvedtægt for Nordfyns Kommune Tømning af septiktanke Dagrenovation i Nordfyns Kommune Nedsættelse af Beredskabskommission Forslag til rammeaftaler på det sociale og socialpsykiatriske område Erhvervsservice og iværksætterhuse Forslag til Indkøbspolitik for Fællesindkøb Fyn Ændring af valgdistrikter Orientering fra Formanden LUKKET PUNKT: Orientering fra Formanden LUKKET PUNKT: Tilbud på revision...194

3 Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: Økonomisk status for de 3 nuværende kommuner Sagsnr I Bekendtgørelse om regulering af væsentlige økonomiske dispositioner i kommunerne i fremgår, at Sammenlægningsudvalget skal orienteres om økonomien i de kommuner, der indgår i den nye kommune. Hvor en kommune den 1. januar 2007 indgår i 2 eller flere kommuner, skal sammenlægningsudvalgene for disse kommuner orienteres. Senest den 20. i hver måned skal kommunerne endvidere oplyse sammenlægningsudvalgene om følgende for den seneste måned: 1. Oversigt over den likvide beholdning i henhold til saldi ultimo måneden og gennemsnitlige saldi over de seneste 12 måneder på funktionerne og 9.50 i det kommunale budget- og regnskabssystem. 2. Oversigt over kontrakter, som er indgået siden seneste oversendelse af oplysninger, og som indebærer udgiftsmæssige bindinger efter 1. januar Opgørelse over akkumuleret bevægelse på regnskab sammenholdt med budgettet for 2006 korrigeret for godkendte tillægsbevillinger. Opgørelsen skal være opdelt på drift, anlæg og finansielle poster og specificeret på udgifter og indtægter. Driftsudgifterne skal endvidere være specificeret på hovedkonti samt på arterne løn og øvrig drift jf. det kommunale budget- og regnskabssystem. Økonomiske oplysninger udarbejdet den 19. september Indstilles til Sammenlægningsudvalget, at de tre kommunalbestyrelser tilskrives om, at budgetterne skal tilstræbes overholdt i Økonomiudvalgets indstilling godkendt Godkendelsessager fra de 3 nuværende kommuner Sagsnr På baggrund af Indenrigs- og Sundhedsministeriets skrivelse af 29. marts 2006 om Sammenlægningsudvalgets mulighed for at regulere væsentlige økonomiske dispositioner i kommunalbestyrelserne i 2006 traf Sammenlægningsudvalget i sit møde den 6. april 2006 beslutning om, at Sammenlægningsudvalget ikke skal godkende tillægsbevillinger på drift og anlæg i 2006 i de nuværende kommuner på under 0,1 mio. kr.

4 Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: 180 Søndersø Kommune fremsender 3 sager til godkendelse: Byggemodning af 2 vænger i Morud. Der ansøges om frigivelse af kr. til byggemodning og kr kr. Endelig godkendelse af kommuneplantillæg og lokalplan 116 udvidelse af golfbane ved Langesø. Renovering af gadebelysningsanlæg i Søndersø. Der ansøges om frigivelse af kr. til formålet. Kr finansieres af det afsatte rådighedsbeløb og kr finansieres af kassebeholdningen. Otterup Kommune fremsender 1 sag til godkendelse: Ansøgning om tillægsbevilling til grundkapitaltilskud på kr. vedrørende etablering af Bofællesskabet Elmehaven. Indstilles godkendt. Desuden indstilles følgende 2 sager fra Bogense Byråd godkendt: Parkeringsplads ved Nordfynshallerne udgift kr Nedbrydning af gammel vandværksbygning - udgift kr Godkendt Åbnings-/telefontider for de 3 rådhuse Sagsnr J.nr Midlertidigt Tværgående Samarbejdsudvalg for Rådhusene fremsender forslag til åbningstider/telefontider på de 3 rådhuse fra den 1. januar Notat om åbningstider på rådhusene. Indstilles godkendt. Godkendt.

5 Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: Kommunevåben/logo for Nordfyns Kommune Sagsnr J.nr Sammenlægningsudvalget har i sit visionsoplæg bl.a. vedtaget, at Nordfyns Kommune skal være en moderne og professionel kommune, at der skabes grundlag for, at borgere og medarbejdere føler ejerskab til den nye kommune, at der tilrettelægges en effektiv og målrettet markedsføring. Forvaltningen har i et notat belyst vigtigheden af, at der udarbejdes et kommunevåben, der både er flot og symbolsk i sit udtryk, men også er fremtidssikret, og som borgerne kan føle ejerskab til. Notat af 14. august 2006 om Kommunevåben/logo for Nordfyns Kommune Notat af 8. september 2006 med forslag til procedure, tidsplan og økonomi for udarbejdelse af kommunevåben/logo og designmanual Notat om Kommunalreformen og kommunevåbnene Horsens Kommune, indhold Notat om Mere om Heraldik Vejen Kommune, Borgernes billede. Økonomiske oplysninger: De økonomiske konsekvenser for de skitserede muligheder er belyst i notat af 8. september Administrationens indstilling: Udvalget anmodes om at tage stilling til, om Nordfyns Kommune skal have et kommunevåben eller et logo? om ét af de eksisterende kommunevåben/logoer kan anvendes i Nordfyns Kommune enten i den foreliggende form eller i en ny tilpasset form? om borgerne skal inddrages? den økonomiske ressource, der kan afsættes til processen? Beslutning i Chefgruppen den 13. september 2006: Det indstilles, at Bogense Kommunes kommunevåben videreføres som Nordfyns Kommunes kommunevåben. Med hensyn til designmanual indhentes der tilbud fra de mulige lokale firmaer efter no cure no pay princippet. Beslutning i Erhvervs- og Fritidsudvalget den 14. september 2006: Det indstilles, at Nordfyns Kommune skal have et kommunevåben, og at der søges om tilladelse til at anvende Bogenses byvåben som nyt kommunevåben. Det indstilles endvidere, at der afsættes en økonomisk ramme på kr ,- til formålet inkl. designmanual, og at administrationen bemyndiges til at anvende den afsatte ramme til formålet.

6 Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: 182 Erhvervs- og Fritidsudvalgets indstilling indstilles godkendt. Nordfynslisten stillede forslag om, at der skal udskrives en konkurrence om kommunevåben. For stemte 3 (F, N) Imod stemte 20 (A, C, O, V) Hverken for eller imod stemte 1 (B) Forslaget er dermed forkastet. Erhvervs- og Fritidsudvalgets indstilling kom til afstemning. For stemte 21 (A, C, O, V og B) Imod stemte 3 (F, N) Indstillingen godkendt Forslag til Betalingsvedtægt for Nordfyns Kommune Sagsnr J.nr De tre Tekniske Afdelinger har udarbejdet forslag til betalingsvedtægt for Nordfyns Kommune. Sammenlægningsudvalget for Nordfyns Kommune skal vedtage en betalingsvedtægt, der gælder for ejendomme, der er sluttet til det offentlige spildevandsanlæg eller på anden måde knyttet til kommunens kloakforsyning i Nordfyns Kommune. Vedtægten er udarbejdet i medfør af lov om betalingsregler for spildevandsanlæg m.v., jævnfør Lovbekendtgørelse nr. 716 af 23. juni Betalingsvedtægten omfatter endvidere de betalingsmæssige forhold med betaling for den obligatoriske tømningsordning, der omfatter f.eks. tømning af bundfældningstanke (septiktanke). Der er taget udgangspunkt i de tre eksisterende vedtægter, der gælder frem til den 31. december På sagen henligger notat, som beskriver ændringer i forhold til de tre gældende vedtægter.

7 Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: 183 Forslag til vedtægt Notat udarbejdet af de tre Tekniske Afdelinger Vedtægter fra Otterup, Bogense og Søndersø Kommuner Lovbekendtgørelse nr. 716 af 23. juni 2001 Administrationens indstilling: Det indstilles, at vedtægten godkendes. Beslutning i Teknik- og Miljøudvalget den 19. september 2006: Det indstilles, at forslaget godkendes. Indstilles godkendt. Godkendt Tømning af septiktanke Sagsnr J.nr I forbindelse med kommunesammenlægningen skal der ske en harmonisering af tømningen af septiktanke i Bogense, Otterup og Søndersø Kommuner. De Tekniske Forvaltninger udarbejder fælles regulativ for tømningen af septiktanke. Bogense og Søndersø Kommuner har udbudt opgaven med tømning af septiktanke, som begge steder udføres af Fyns Kloak Service. Otterup Kommune tømmer tankene med egen slamsuger. Bogense og Søndersø har som krav for tømningen stillet, at der anvendes KSA-bil, som afvander slammet ved tømning. Entreprenøren bortskaffer slammet. Otterup anvender traditionel slamsuger, hvilket betyder, at både vand og slam suges fra tankene. Slammet bortskaffes på eget renseanlæg. Der overgår ingen kontraktlige forpligtigelser på området pr. 1. januar 2007.

8 Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: 184 Administrationens notat. Administrationens indstilling: Det anbefales, at opgaven udbydes i en indbudt licitation blandt følgende entreprenører, som alle er erfarne i tømning af septiktanke, og kan tilbyde tømning med KSA-bil, som afvander slammet: FKS A/S, Tværvej 15, Nørre-Åby Simon Moos A/S, Kallehave 21, Hørup, 6400 Sønderborg Leif M. Jensen A/S, Sydvestvej 70, Glostrup. Alternativt kan der afholdes offentlig licitation. Beslutning i Teknik- og Miljøudvalget den 19. september 2006: Det indstilles, at opgaven udbydes i offentlig licitation. Teknik- og Miljøudvalgets indstilling indstilles godkendt. Godkendt Dagrenovation i Nordfyns Kommune Sagsnr J.nr Teknik- og Miljøudvalget har tidligere behandlet sagen i møderne den 20. april, 16. maj, 6. juni og det ekstraordinære møde den 13. juni Økonomiudvalget og sammenlægningsudvalget har behandlet sagen henholdsvis den 15. juni og den 22. juni Et flertal i Sammenlægningsudvalget har vedtaget: - at nuværende kontrakter med renovatører forsøges forlænget til den 1. september at Administrationen udarbejder tre forslag til ny renovationsordning baseret på en vægtbaseret løsning (plastspande), en volumenbaseret løsning (plastspande), plus en fritvalgsmodel, hvori indgår en kombineret løsning af både spande og sække. - der udarbejdes ligeledes forslag til drift af genbrugspladser.

9 Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: 185 Notat af 7. juli 2006 med beskrivelse af 3 minimums-løsninger Dagrenovation Fordele og ulemper Dagrenovation Valgmuligheder Dagrenovationspriser 2004 i Otterup, Bogense og Søndersø Kommuner Notat fra FAKS (Fyns Affalds Koordinerings Selskab) vedrørende ideer til nyt sammenlagt renovationssystem 3 brochurer om affaldssystemer: Affaldssystemer, Mobilt vaskeanlæg til affaldsspande og PWS Combi System 2 publikationer fra Miljøstyrelsens hjemmeside: Undersøgelse i Tinglev og Nørre Rangstrup Kommuner: Vægtbaserede indsamlingssystemer for dagrenovation og Fordele og ulemper ved gebyrdifferentierede indsamlingssystemer for husholdningsaffald Brochure fra RenoDjurs Affaldshåndbogen 2006 Arbejdsgruppens rapport vedrørende affaldsområdet Overordnet oversigt over ordninger i de 3 kommuner Beslutning fra møde i Teknik- og Miljøudvalget den 1. august 2006: Det udarbejdede materiale udsendes til de politiske grupper. Disse opfordres til at gennemgå materialet og fremsætte ønsker til evt. supplerende materiale eller yderligere belysninger. Disse ønsker skal fremsendes til Teknik- og Miljøudvalget senest den 1. september Teknik- og Miljøudvalget forventer herefter at foretage indstilling til nyt renovationssystem på mødet den 19. september Der var ved fristens udløb ikke indkommet ønsker om yderligere materiale. Beslutning i Teknik- og Miljøudvalget den 19. september 2006: Det indstilles, at der indføres en 2-årig forsøgsperiode: Søndersø fortsætter uændret med vægtbaseret ordning og 1 fraktion. Bogense fortsætter med vægtbaseret ordning og 1 fraktion med udvidelse med ugetømning i juni. juli og august. Otterup fortsætter med sækkeløsning med udbygning med et valgfrit tilbud om vægtbaseret spandeløsning. Forsøgsperioden løber til 31. december 2008 og ordningen gennemarbejdes i forsøgsperioden. Der arbejdes med en forlængelse af de nuværende kontrakter indtil udløbet af forsøgsperioden. Carl Martin Christensen indstiller, at der fra 1. oktober 2007 indføres en vægtbaseret spandeordning i hele kommunen. Arne Erlund indstiller, at der gives mulighed for at vælge en volumenbaseret sækkeløsning i hele kommunen.

10 Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: 186 Det indstilles ligeledes: - I forsøgsperioden anskaffes alle nye spande af kommunen. Borgeren kan så vælge at købe spanden via en engangsbetaling eller at leje spanden via et løbende gebyr. - Frivægt fastsættes til 5 kg. - Ved spande fortsættes med skelafhentning, dog med visiteret mulighed for stadepladsafhentning. - Nærgenbrugspladserne i hele kommunen udvides til at omfatte containere til papir, dåser og flasker. Genbrugspladser: Det indstilles: Åbningstider: Restriktion: Erhverv: Klunsning: Mandag lukket. Tirsdag fredag kl Lørdag søndag kl I perioden 1. oktober 31. marts dog lukket søndag. Køretøjer over kg (samlet vægt af vogntog) har ikke adgang. Klippekortordning for under kg. Herudover kan afleveres efter vægt i Bogense. Der etableres organiseret klunsning på alle 3 pladser. Teknik- og Miljøudvalgets indstilling indstilles godkendt, dog således at den vægtbaserede løsning for Otterup Kommune ændres til en volumenbaseret spandeløsning. Carl Martin Christensen fastholder sin indstilling. Økonomiudvalgets indstilling godkendt. C-gruppen fastholder, at man ønsker en vægtbaseret spandeløsning i hele kommunen fra den 1. januar Steen Brydegaard tilslutter sig C-gruppens indstilling Nedsættelse af Beredskabskommission Sagsnr J.nr I henhold til beredskabsloven, lovbekendtgørelse nr. 137 af 1. marts 2004, 9, stk. 2 skal kommunalbestyrelsen nedsætte en beredskabskommission til at varetage den umiddelbare forvaltning af redningsberedskabet.

11 Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: 187 Kommunalbestyrelsen træffer bestemmelse om kommissionens sammensætning. Kommissionen, hvis medlemstal skal være ulige, skal bestå af borgmesteren, der er formand, politimesteren og et flertal valgt af kommunalbestyrelsen. Kommunalbestyrelsen udpeger en repræsentant for de frivillige som observatør i beredskabskommissionen, hvis der ikke indgår en repræsentant for de frivillige som medlem af kommissionen. Kommunalbestyrelsen kan træffe beslutning om, at den umiddelbare forvaltning af de opgaver, der efter er henlagt til kommunalbestyrelsen, varetages af beredskabskommissionen. Loven giver ikke mulighed for at kompetencen kan gives til andre udvalg. Fortegnelse over medlemmer af den nuværende fælles beredskabskommission. Notat af 8. august 2006 fra Beredskabschefen. Beredskabsloven. Det indstilles, at beredskabskommissionen kommer til at bestå af 5 medlemmer, heraf 3 fra kommunalbestyrelsen. De frivillige kan udpege et medlem som observatør. Opgaverne efter varetages af beredskabskommissionen. Økonomiudvalgets indstilling godkendt, idet der vælges 3 medlemmer af kommunalbestyrelsens medlemmer til beredskabskommissionen Forslag til rammeaftaler på det sociale og socialpsykiatriske område Sagsnr J.nr Region SydDanmark har fremsendt oversigt over alle tilbud med tilhørende takster, som er omfattet af rammeaftalen 2007 på det sociale og socialpsykiatriske område. Rammeaftaler indgås årligt mellem kommunerne i Syddanmark og mellem kommunerne og Region SydDanmark. Med henvisning til 5 i Bekendtgørelse om rammeaftaler m.m. på det sociale område skal rammeaftaler for det kommende år godkendes af Sammenlægningsudvalget, og udvalgets beslutning skal være Regionen i hænde senest den 15. oktober 2006.

12 Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: 188 Kommunens ønsker til rammeaftale er drøftet i Social- og sundhedsudvalget 18. april Forslag til rammeaftale incl. bilag. Beslutning i Social- og Sundhedsudvalget den 21. september 2006: Indstilles godkendt. Indstilles godkendt. Godkendt Erhvervsservice og iværksætterhuse Sagsnr J.nr KL og Erhvervs- og Byggestyrelsen er nu blevet enige om konkretiseringen af den aftale, de indgik den 26. april 2006, om erhvervsservice og iværksætterhuse. I første omgang skal der dannes en erhvervsdrivende fond, der skal drive Iværksætterhuset i Syddanmark. Fonden tegnes af de kommuner, som står bag Iværksætterhuset. Fonden skal som minimum have en grundkapital på kr. I Syddanmark foreslås fonden dannet med en grundkapital på kr. indskudt af de 22 syddanske kommuner fordelt efter indbyggertal, hvilket svarer til 25, 4 øre pr. indbygger. Erhvervs- og Byggestyrelsen har udarbejdet standardvedtægter for den erhvervsdrivende fond, som forudsættes anvendt i Syddanmark. Dannelsen af fonden, herunder grundkapital og vedtægter kræver godkendelse af Byrådene/Sammenlægningsudvalgene. Indskuddet andrager for Nordsfyns Kommunes vedkommende kr. Vedtægter for den erhvervsdrivende fond.

13 Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: 189 Indstilles godkendt og finansieres af de budgetterede kr. 35, - pr. indbygger. Godkendt Forslag til Indkøbspolitik for Fællesindkøb Fyn Sagsnr J.nr Sammenlægningsudvalget godkendte i møde den 22. juni 2006, at Nordfyns Kommune indgår i Fællesindkøb Fyn sammen med Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde og Nyborg Kommuner. Styregruppen for Fællesindkøbet har udarbejdet forslag til Indkøbspolitik for Fællesindkøb Fyn. Det overordnede formål med indkøbspolitikken er at skabe rammerne for, at kommunerne som helhed kan købe varer og tjenesteydelser på de økonomisk mest fordelagtige vilkår. Samordningen og koordineringen af kommunernes indkøb skal sikre, at kommunerne for at udnytte indkøbsressourcerne optimalt optræder som én kunde over for leverandørerne for herigennem at opnå forretningsmæssige og administrative fordele. Forslag til Indkøbspolitik Indstilles godkendt. Godkendt.

14 Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: Ændring af valgdistrikter Sagsnr J.nr Indenrigs- og Sundhedsministeriet har ved skrivelse af 5. juli 2006 ændret den nuværende kredsinddeling vedrørende afholdelse af folketingsvalg m.v. så afholdelse af kredsvalg fra 1. januar 2007 er i Middelfartkredsen der består af Middelfart og Nordfyns Kommuner. På det konstituerende møde i december 2006 vælges kredsvalgbestyrelse (4 medlemmer og 4 suppleanter fra hver kommune). Formand og næstformand vælges i Middelfart. I forbindelse med det nye samarbejde omkring fremtidig valghandling har der været afholdt fællesmøde i Middelfart med deltagelse af borgmestre, kommunaldirektører samt valgmedarbejdere i de to kommuner i den nye Middelfart storkreds bestående af Middelfart og Nordfyns Kommune. Som et led i harmoniseringen i øvrigt vedrørende valghandlinger fremover foreslås nedenstående ændring af valgdistrikter gennemført pr. 1. januar 2007 gældende for både Middelfart Kommune og Nordfyns Kommune: FORSLAG TIL VALGSTEDER I MIDDELFART KOMMUNE (fra 20 til 11) fra den 1. januar 2007 Valgsted Tidligere valgsteder/antal vælgere Antal vælgere i alt Ejby Skole Ejby Rådhus Balslev Forsamlingshus 220 Husby Forsamlingshus297 Ørslev Forsamlingshus 174 Gelsted Skole Gelsted Kro Tanderup Skole 349 Brenderup Sko- Brenderup Forsamlingshus le Fjelsted/Harndrup Skole Indslev Forsamlingshus 318 Fjelsted Forsamlingshus 593 Harndrup Forsamlingshus 685 (Tidl. Ejby Kommune ialt: 7.496) NørreAaby Kommuneskole Nørre Aaby Hote Rolund Forsamlingshus 285 Føns gl. skole (forsamlingshus) 242 Baaring Skole Baaring Forsamlingshus Roerslev Forsamlingshus 294 (Tidl. Nørre Aaby Kommune ialt: 4.021)

15 Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: 191 Vestre Skole Vestre Skole Lillebæltshallen Lillebælthallen Hyllehøjskolen Kauslunde Forsamlingshus Aulby Skole Røjle Forsamlingshus 992 Strib Skole Strib Skole (Tidl. Middelfart Kommune ialt: ) TOTAL ANTAL VÆLGERE Det anførte antal vælgere = antal ved seneste EU-valg FORSLAG TIL VALGSTEDER I NORDFYNS KOMMUNE (fra 22 til 13) fra den 1. januar 2007 Valgsted Tidligere valgsteder/antal vælgere Antal vælgere i alt Bogense Skole Bogense Skole Guldbjerg/Nr. Sandager Smidstrup Forsamlingshus 357 Klinte Skole Klinte Nørreby Forsamlingshus Kongslundskolen Grindløse Grindløse Sognegård 296 Ore Skåstrup Forsamlingshus 501 Skovby - Skovby Forsamlingshus 679 (Tidl. Bogense Kommune ialt: 5.077) Lunde - Lunde Forsamlingshus 489 Skeby - Skeby Forsamlingshus 646 Østrup - Østrup Forsamlingshus 341 (Tidl. Otterup Kommune ialt: 8.465) Otterup Skole OtterupN.Nordvestskolen Otterup S. Biblioteket Krogsbølle Skole Krogsbølle Skole 842 Norup Egense Forsamlingshus 724 Løkkemarkskolen Uggerslev-Nr. Højrup Uggerslev Forsamlingshus 613 Nr. Nærå-Bederslev Roerslev Klubhus 500 Horsebæksko- Hjadstrup - Horsebækskolen 539 len Skovløkkeskolen Havrehedsskolen Morud- Morud Forsamlingshus Hårslev Skole Hårslev Hårslev Forsamlingshus Særslev Skole Særslev Særslev Forsamlingshus Søndersøskolen Søndersø Søndersø Kro Skamby Skamby Boldklubs Klubhus 627

16 Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: 192 Veflinge Skole Veflinge VeflingeForsamlingshus (Tidl. Søndersø Kommune ialt: 8.605) TOTAL ANTAL VÆLGERE (Det bemærkes, at ovennævnte vælgertal er ca. tal og korrektioner kan forekomme i forbindelse med justering med skoledistrikternes placering.) På mødet den 5. september 2006 var der enighed om at fremsende ovennævnte forslag til Sammenlægningsudvalgene i Middelfart og Nordfyns Kommune til endelig godkendelse med følgende begrundelser: 1. Skoledistrikter anvendes primært som valgdistrikter. 2. Skolerne anvendes som afstemningssteder, hvor det er muligt. Fordelen ved det er, at det ikke giver problemer at disponere over lokalerne, hvorimod forsamlingshuse kan være reserverede til andre formål. 3. Der vil på skolerne være mulighed for opkobling af EDB således at der kan ske direkte indberetning til valgsystemet. 4. De større enheder vil give en mere sikker og rutineret indberetning i afstemningsbøgerne, hvilket igen giver en hurtigere opgørelse af valget. 5. Netadgangen på de enkelte valgsteder giver mulighed for indretning af valgcafe m.v., ligesom det giver mulighed for evt. kommende elektronisk afstemning. 6. Ændring af antallet af valgsteder bør gennemføres fra 1. januar 2007, sammen med de øvrige strukturændringer i forbindelse med harmonisering og effektivisering i de nye kommuner. 7. Der vil i et vist omfang være mulighed for, at materialer til valghandlingerne kan opbevares på skolerne. Hermed er der en ressourcemæssig besparelse ved, at valgmaterialet ikke skal transporteres rundt. 8. En del vælgere vil få længere til afstemningsstedet, men vælgere der er forhindret i at møde frem på afstemningsdagen har ret til at bede om at måtte stemme i hjemmet eller brevstemme på Rådhusene forud for valgene. 9. Det forudsættes, at skolerne er tilgængelige for handicappede. 10. Økonomisk opnås der en besparelse i forbindelse med diætudbetaling til færre valgstyrere, tilforordnede, administrative medarbejdere, reducering af udgifter til transport af valgmateriel samt lejeudgifter til valgsteder. Referat fra mødet den 5. september 2006 er vedlagt dagsordenen. Kortoversigt vedrørende forslag til valgstedernes geografiske placering i Middelfart og Nordfyns Kommune fra 1. januar 2007 er vedlagt dagsordenen. Personalemæssige konsekvenser: Færre ressourcer fra administrationen. Konsekvenser for øvrige områder: Ingen. Økonomiske oplysninger: Er ikke beregnet se dog pkt. 10 ovenfor

17 Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: 193 Indstilling: Det indstilles, at forslaget imødekommes. Indstilles godkendt, dog således at Guldbjerg lægges til Kongslundskolen, og Nr. Sandager lægges til Klinte Skole. Økonomiudvalgets indstilling godkendt Orientering fra Formanden Sagsnr J.nr o o o o Indenrigs- og Sundhedsministeriet meddeler ved skrivelse af 29. august 2006 dispensation fra lånerammen for 2007 på 3,2 mio. kr. Nordfyns Kommune havde ansøgt om 3,5 mio. kr. Økonomisk afdeling fremsender ansøgning til Indenrigs- og Sundhedsministeriet vedrørende omlægning af dækningsafgift til indkomstskat og grundskyld. Økonomisk afdeling fremsender ansøgning til Indenrigs- og Sundhedsministeriet om lånedispensation til engangsinvesteringer på i alt 11 mio. kr. KL fremsender ved skrivelse af 22. september 2006 notat vedrørende serviceudgifter i budget Til efterretning.

18 Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: LUKKET PUNKT: Orientering fra Formanden Sagsnr LUKKET PUNKT: Tilbud på revision Sagsnr J.nr

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 7 TORSDAG DEN 4. MAJ 2006, KL. 19.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Sammenlægningsudvalget 4. maj 2006 Side: 82 Fraværende: Erik Hansen

Læs mere

ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 16 TORSDAG DEN 1. NOVEMBER 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Økonomiudvalget 1. november 2007 Side: 2 Fraværende: Mogens Christensen.

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 TORSDAG DEN 22. MARTS 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 22. marts 2007 Side: 22 Fraværende:

Læs mere

Norddjurs Kommune. Notat fra Fokusgruppe Økonomi. 28. december 2005

Norddjurs Kommune. Notat fra Fokusgruppe Økonomi. 28. december 2005 Norddjurs Kommune 28. december 2005 Notat fra Fokusgruppe Økonomi Regulering af væsentlige økonomiske dispositioner i kommunerne og samspil mellem sammenlægningsudvalg og kommunalbestyrelserne i 2006.

Læs mere

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE ONSDAG DEN 25. JANUAR 2006, KL

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE ONSDAG DEN 25. JANUAR 2006, KL SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE ONSDAG DEN 25. JANUAR 2006, KL. 19.00 Sammenlægningsudvalget 25. januar 2006 Side: 20 Fraværende: Til behandling forelå: Til behandling forelå: 21. Valg af medlem

Læs mere

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 11 TORSDAG DEN 7. SEPTEMBER 2006, KL. 16.00 PÅ BOGENSE RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Sammenlægningsudvalget 7. september 2006 Side: 157 Fraværende:

Læs mere

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR BOGENSE KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 2 TORSDAG DEN 5. JANUAR 2006, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, RÅDSSALEN Sammenlægningsudvalget 5. januar 2006 Side: 8 Fraværende: Tessa Gjødesen,

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 5 TORSDAG DEN 26. APRIL 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 26. april 2007 Side: 31 Fraværende:

Læs mere

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 14 TORSDAG DEN 5. OKTOBER 2006, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Sammenlægningsudvalget 5. oktober 2006 Side: 197 Fraværende: Arne

Læs mere

ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ØKONOMIUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 41 TORSDAG DEN 30. APRIL 2009, KL. 0.00 PÅ BOGENSE RÅDHUS, MØDELOKALE 1 Økonomiudvalget 30. april 2009 Side: 2 Fraværende: Pia Longet, Mogens Christensen.

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 9 ONSDAG DEN 20. JUNI 2007, KL. 16.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Familieudvalget 20. juni 2007 Side: 2 Fraværende: Til behandling forelå:

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 13 TIRSDAG DEN 7. OKTOBER 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 7. oktober 2008 Side: 2 Fraværende: Kurt

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 3 TORSDAG DEN 15. FEBRUAR 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 15. februar 2007 Side: 15 Fraværende:

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 34 TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2009, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 10. september 2009 Side:

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune

Vesthimmerlands Kommune Vesthimmerlands Kommune Teknisk udvalg Formand: Uffe Bro Erik Nielsen, Mads Krarup, Kaj Wisti Lassen, Birgitte Tetzlaff, Niels Krebs Hansen, Ib Johansen. tirsdag den 7. november 2006 kl. 12:00 i Farsø

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 ONSDAG DEN 14. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 14. marts 2007 Side: 2 Fraværende: Dorte Schmidt Brown deltog

Læs mere

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SAMMENLÆGNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 10 TORSDAG DEN 10. AUGUST 2006, KL. 19.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Sammenlægningsudvalget 10. august 2006 Side: 142 Fraværende: Tessa

Læs mere

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE ÆLDRERÅDET FOR NORDFYNS KOMMUNE DAGSORDEN FOR MØDE NR. 2 TORSDAG DEN 14. JANUAR 2010, KL. 9.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Ældrerådet 14. januar 2010 Side: 2 Fraværende: Ingen Til behandling foreligger:

Læs mere

Referat Bogense Provsti Møder

Referat Bogense Provsti Møder Referat Bogense Provsti Møder Bogense provstiudvalgsmøde 20190320 - d. 20-03-2019 til 23:59 Deltagere: Keld Balmer Hansen, Kjeld Bruun, Erik Steen Hansen, Bente Helene Hatting Kaysen, Else Haubro Wismar

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 23 TORSDAG DEN 18. SEPTEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 18. september 2008 Side:

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 31 ONSDAG DEN 26. NOVEMBER 2008, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 26. november 2008 Side: 2 Fraværende: Ingen Tessa Gjødesen

Læs mere

BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER. Indledning

BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER. Indledning BILAG 1: GENNEMGANG AF DE ENKELTE RUTER Indledning Bilaget indeholder en gennemgang af busbetjeningen i hvert af Nordfyn Kommunes skoledistrikter. Udover at redegøre for de ændringer, der foreslås gennemført

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TORSDAG DEN 28. FEBRUAR 2008, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 28. februar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 6 EKSTRAORDINÆRT MØDE MANDAG DEN 30. APRIL 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 30. april 2007 Side: 49 Fraværende:

Læs mere

TEKNIK- OG MILJØUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

TEKNIK- OG MILJØUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE TEKNIK- OG MILJØUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 32 TORSDAG DEN 2. APRIL 2009, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Teknik- og Miljøudvalget 2. april 2009 Side: 2 Fraværende: Til

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 25 TORSDAG DEN 27. NOVEMBER 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 27. november 2008 Side: 2

Læs mere

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 2 TORSDAG DEN 18. JANUAR 2007, KL. 19.00 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Kommunalbestyrelsen 18. januar 2007 Side: 27 Fraværende: Arne Kruse,

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 19 TORSDAG DEN 28. AUGUST 2008, KL. 14.30 PÅ OTTERUPGÅRDEN, FABRIKSVEJ 7, OTTERUP Social- og Sundhedsudvalget 28. august 2008 Side:

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 37 TORSDAG DEN 7. MAJ 2009, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 7. maj 2009 Side: 2 Fraværende: Eva Laut Andersen, Torben

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 6. maj 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 6. maj 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 6. maj 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård Til stede: Else Wismar, Grethe Monrad, Bente Kaysen, Keld B. Hansen, Kjeld Bruun og Stig

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 39 ONSDAG DEN 10. JUNI 2009, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 10. juni 2009 Side: 2 Fraværende: Benno Frandsen. Torben

Læs mere

Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk. Søren S. Kjær /Søren Ole Sørensen

Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk. Søren S. Kjær /Søren Ole Sørensen Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 8.00-11.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk Indkaldte: Jan Lysgaard Thomsen Inger Marie Vynne Rie Perry Karsten Thystrup og Jesper Gradert,

Læs mere

Beslutningsprotokol. Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde

Beslutningsprotokol. Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde Mødedato: 20. februar 2006 Mødelokale: Mødelokale 201, Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 15.00 Sluttidspunkt for møde Fraværende: Carsten Dinsen Andersen Gruppemøder: 20. februar 2006 19 Indholdsfortegnelse

Læs mere

1 Dagsorden godkendes. Der er kommet 1 bilag til pkt. 6 og pkt. 7. Dagsorden godkendt.

1 Dagsorden godkendes. Der er kommet 1 bilag til pkt. 6 og pkt. 7. Dagsorden godkendt. Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 5. november 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård Til stede: Keld B. Hansen, Stig Saxbjørn, Kjeld Bruun, Else Wismar, Grethe Monrad,

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 9 TIRSDAG DEN 1. APRIL 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 1. april 2008 Side: 2 Fraværende: Pia Longet

Læs mere

Samordningsaftale vedrørende redningsberedskabet for Norddjurs og Syddjurs kommuner

Samordningsaftale vedrørende redningsberedskabet for Norddjurs og Syddjurs kommuner Samordningsaftale vedrørende redningsberedskabet for Norddjurs og Syddjurs kommuner 1. To eller flere kommunalbestyrelser kan i medfør af beredskabslovens 10 samordne deres redningsberedskab. Som led i

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde Page 1 of 7 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 22. februar 2005 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Hans Krarup Olesen med afbud. Bemærkninger Knud Hjørnholm

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TORSDAG DEN 23. AUGUST 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 23. august 2007 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 19 TIRSDAG DEN 20. OKTOBER 2009, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 20. oktober 2009 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 7 TIRSDAG DEN 11. DECEMBER 2007, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 11. december 2007 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 17. februar 2014 kl. 16.00 i Lunden, Rådhuset Medlemmer Gitte Hemmingesen ( ) Morten Fenger ( ) Birgit Mortensen ( ) Hans-Henrik Blom ( )

Læs mere

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ERHVERVS- OG FRITIDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 15 TORSDAG DEN 24. JANUAR 2008, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Erhvervs- og Fritidsudvalget 24. januar 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 8. juni Kl Mødested: Provstikontoret

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 8. juni Kl Mødested: Provstikontoret Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 8. juni 2017. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Til stede: Keld B. Hansen, Stig Saxbjørn, Grethe Monrad, Else Wismar, Doris Mogensen, Bente Kaysen og som sekretær:

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSION FOR NORDFYNS KOMMUNE

BEREDSKABSKOMMISSION FOR NORDFYNS KOMMUNE BEREDSKABSKOMMISSION FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 1 TORSDAG DEN 24. MAJ 2007, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Beredskabskommission 24. maj 2007 Side: 2 Fraværende: Ingen. Politiinspektør

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 22. januar 2015. Kl. 12.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 22. januar 2015. Kl. 12.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 22. januar 2015. Kl. 12.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø præstegård Til stede: Keld B. Hansen, Stig Saxbjørn, Else Wismar, Grethe Monrad, Doris Mogensen,

Læs mere

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 37 TORSDAG DEN 26. NOVEMBER 2009, KL. 19.00 PÅ BOGENSE RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Kommunalbestyrelsen 26. november 2009 Side: 2 Fraværende: Anders

Læs mere

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs Dagsorden: 15-15 Regnskab for 2. kvartal 2015 16-15 Øget genanvendelse af dagrenovion via optisk sortering 17-15 Forslag om ændring

Læs mere

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE ARBEJDSMARKEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 7 ONSDAG DEN 22. AUGUST 2007, KL. 16.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Arbejdsmarkedsudvalget 22. august 2007 Side: 2 Fraværende: Ingen.

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 44 ONSDAG DEN 11. NOVEMBER 2009, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 11. november 2009 Side: 2 Fraværende: Eva Laut. Til

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 27. august 2008 Lokale: Kraftvarmeværket Tidspunkt: Kl. 11:00-13:00 Jens Fjendbo Jensen, Formand (V) Uffe Sørensen (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Martin

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 2 for mødet TIRSDAG den 13. februar 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 2 for mødet TIRSDAG den 13. februar 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Init.: Dato: 13.02.2007 Side: 4 FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Dagsorden nr. 2 for mødet TIRSDAG den 13. februar 2007 kl. 17.00 på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Fraværende: Jørgen Meier Sørensen med afbud. MEDDELELSER

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 16 ONSDAG DEN 28. NOVEMBER 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 28. november 2007 Side: 2 Uden for dagsordenen mødes

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 19. marts 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 19. marts 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 19. marts 2015. Kl. 16.00 Mødested: Konfirmandstuen i Søndersø Præstegård Til stede: Keld B. Hansen, Stig Saxbjørn, Kjeld Bruun, Else Wismar, Grethe Monrad og

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 28 ONSDAG DEN 24. SEPTEMBER 2008, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 24. september 2008 Side: 2 Fraværende: Torben Skovhus

Læs mere

Beredskabssamvirket Gudsø

Beredskabssamvirket Gudsø Vedtægter for Det kommunale forbund " " Forbundets navn er " ". 1. 2. Medlemmer af forbundet er de kommunale redningsberedskaber i Vejle, Fredericia, og Kolding. Forbundets formål er at drive et fælles

Læs mere

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen

side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 1 Åbent referat for Økonomiudvalgets møde den 06.12.2011 kl. 14:00 Byrådssalen Tilgår pressen side 2 Ole Peter Christensen (F) Indholdsfortegnelse: 528. Organisering samt tids- og procesplan vedr.

Læs mere

Regulativ TØMNINGSORDNING. for. for bundfældningstanke til husspildevand i Thisted Kommune

Regulativ TØMNINGSORDNING. for. for bundfældningstanke til husspildevand i Thisted Kommune Regulativ for TØMNINGSORDNING for bundfældningstanke til husspildevand i Thisted Kommune Gældende fra 1. januar 2012 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Lovgrundlag... s. 2 Formål... s. 2 Regulativet... s. 3 Almindelige

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 8 TIRSDAG DEN 29. MAJ 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Familieudvalget 29. maj 2007 Side: 2 Fraværende: Til behandling forelå: 42.

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 2 TORSDAG DEN 18. JANUAR 2007, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 18. januar 2007 Side: 7 Fraværende:

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Jørgen Hansen.

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Jørgen Hansen. Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 28. oktober 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Afbud fra Jørgen Hansen. Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden PU medlemmerne ser gerne

Læs mere

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine

åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine åbent møde for Økonomiudvalgets møde den 22. december 2011 kl. 13:30 i Aars Gæstekantine Indholdsfortegnelse 314. Affaldsgebyrer gældende for erhverv i 2012 683 2 Medlemmer Knud Kristensen Jens Lauritzen

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 27. maj 2015. Kl. 16:00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Gunnar Lorentsen

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 27. maj 2015. Kl. 16:00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Gunnar Lorentsen Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 27. maj 2015. Kl. 16:00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Afbud fra Gunnar Lorentsen Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Kirkehøjskolen

Læs mere

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 36 TORSDAG DEN 29. OKTOBER 2009, KL. 19.00 PÅ BOGENSE RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Kommunalbestyrelsen 29. oktober 2009 Side: 2 Fraværende: Benno Frandsen,

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 32 TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2009, KL. 14.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, MØDELOKALE 3 Social- og Sundhedsudvalget 10. september 2009 Side:

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 28. februar 2006 Lokale: Byrådssalen Tidspunkt: kl. 19.00 - kl. 20.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Budget for Sammenlægningsudvalget...

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 2 ONSDAG DEN 17. JANUAR 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 17. januar 2007 Side: 7 Fraværende: Ingen. Til behandling

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 12. januar 2006 Lokale: Byrådssalen, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 19,00-20.45 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/17 Udpegelse

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 18. november 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 18. november 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 18. november 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Nye Gias takster fra den 1. december

Læs mere

Regulativ TØMNINGSORDNING

Regulativ TØMNINGSORDNING Egedal Kommune Regulativ for TØMNINGSORDNING for bundfældningstanke til husspildevand i Egedal Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 DEFINITION OG ANVENDELSE... 3 2 NYE TANKE... 3 3 EKSISTERENDE TANKE...

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 6. september Kl. 16:00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 6. september Kl. 16:00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 6. september 2016. Kl. 16:00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Høringssvar vedr. Ny jernbane

Læs mere

Notat. Budget 2013 Middelfart Spildevand

Notat. Budget 2013 Middelfart Spildevand Notat Oprettelsesdato: 8. november 2012 Udarbejdet af: Jacob Støving Sagsnummer: [Journalnr.] Budget 2013 Middelfart Spildevand Budget 2013 for Middelfart Spildevand A/S indeholder anlægsinvesteringer

Læs mere

Annemette la Cour, Randers Kommune (referent) Referat. Møde:

Annemette la Cour, Randers Kommune (referent) Referat. Møde: Referat Møde: Politisk styregruppe for beredskab Mødetid: Mødested: Lokale D.3. 39. Laksetorvet, Randers Sekretariat: Sekretariatet Referat Medlemmer af den politiske styregruppe: Syddjurs: Claus Wistoft

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE SOCIAL- OG SUNDHEDSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 22 TIRSDAG DEN 28. OKTOBER 2008, KL. 15.30 PÅ SØNDERSØ RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Social- og Sundhedsudvalget 28. oktober 2008 Side: 2 Fraværende:

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 22. april 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 22. april 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 22. april 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Ansøgning om tilladelse til at overskride

Læs mere

Sagsnr.: J.nr.: Dokumentnr.: Sagsnr.: J.nr.: Dokumentnr.

Sagsnr.: J.nr.: Dokumentnr.: Sagsnr.: J.nr.: Dokumentnr. KOMMUNALBESTYRELSEN Dato 26. juni 2019 Side 1/6 REFERAT LUKKET MØDE KOMMUNALBESTYRELSEN Mødested: Rådhuset, Holbækvej 141B, Kalundborg kl. 17:00 20. Meddelelser lukket møde Sagsnr.: 326-2017-43861 J.nr.:

Læs mere

Statsforvaltningens brev af 26. juli 2007 til Slagelse Kommune:

Statsforvaltningens brev af 26. juli 2007 til Slagelse Kommune: Statsforvaltningens brev af 26. juli 2007 til Slagelse Kommune: 26-07- 2007 TILSYNET Sagsresume og konklusion NN har anmodet om Statsforvaltningens udtalelse vedr. daværende Korsør kommunes godkendelse

Læs mere

Referat. Økonomiudvalget. Møde nr.: 5/2007 Mødedato: mandag den Mødetidspunkt: 17:30-17:40

Referat. Økonomiudvalget. Møde nr.: 5/2007 Mødedato: mandag den Mødetidspunkt: 17:30-17:40 Referat Økonomiudvalget Møde nr.: 5/2007 Mødedato: mandag den 12-03-2007 Mødetidspunkt: 17:30-17:40 Mødested: Byrådssalen Medlemmer Niels Ulrich Hermansen (NUH) V Bent Pedersen (BP) O Poul Erik Madsen

Læs mere

Tømningsordning for hustanke

Tømningsordning for hustanke Regulativ for Tømningsordning for hustanke Teknik- og Miljøforvaltningen April 2011 Indholdsfortegnelse 1 Formål m.v.... 3 2 Lovgrundlag... 3 3 Definitioner... 3 4 Tilslutningspligt... 4 5 Tekniske bestemmelser...

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 11. februar Kl Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 11. februar Kl Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 11. februar 2016. Kl. 16.30 Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård Til stede: Keld B. Hansen, Kjeld Bruun, Stig Saxbjørn, Grethe Monrad, Else Wismar,

Læs mere

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE

KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE KOMMUNALBESTYRELSEN FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 16 TORSDAG DEN 14. FEBRUAR 2008, KL. 19.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, BYRÅDSSALEN Kommunalbestyrelsen 14. februar 2008 Side: 2 Fraværende: Børge Nielsen

Læs mere

30-04-2014. Dato 30. april 2014. Tid 16:15. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Stedfortræder

30-04-2014. Dato 30. april 2014. Tid 16:15. ML 0.23 (byrådslounge) NB. Stedfortræder Referat Økonomiudvalget 30-04-2014 Dato 30. april 2014 Tid 16:15 Sted ML 0.23 (byrådslounge) NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer Birgit S. Hansen (A) - Formand Lars Møller (V) Bjarne Kvist (A)

Læs mere

TillægsdagsordePlan- og Miljøudvalget

TillægsdagsordePlan- og Miljøudvalget TillægsdagsordePlan- og Miljøudvalget n Ordinært møde Dato 6. december 2011 Tid 14:30 Sted Fasanvej 1, udvalgslokalet NB. Fraværende Ingen Stedfortræder Medlemmer John Christensen (V) - Formand Pia Karlsen

Læs mere

Udvalg Teknik- og Miljøudvalget

Udvalg Teknik- og Miljøudvalget REGNSKAB 2014 Udvalg Teknik- og Miljøudvalget Bevillingsområde 10.26. 10.26 Renovation mv. Udvalgets sammenfatning og vurdering I 2014 har der været en stabil bortskaffelse af alle former for affald fra

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Onsdag den 30-07-2008 Mødested: Solsikkevej 2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Peter Rosendahl, Svend Erik Larsen Fraværende:

Læs mere

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol

Børne- og Skoleudvalget. Beslutningsprotokol Børne- og Skoleudvalget Beslutningsprotokol Dato: 06. marts 2012 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:00 Ole Jespersgaard, Formand (A) Peter H. S. Kristensen (A) Adnan Jedon (A) Bodil

Læs mere

Referat Bogense Provsti Møder

Referat Bogense Provsti Møder Referat Bogense Provsti Møder Bogense provstiudvalgsmøde 20181023 - d. 23-10-2018 kl. 17:00 til 21:00 Deltagere: Kjeld Bruun, Ulrik Andersen, Erik Steen Hansen, Bente Helene Hatting Kaysen, Doris Marie

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kommunalbestyrelsen den 07-10-2013, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Kommunalbestyrelsen Dagsorden Mandag den 7. oktober 2013 kl. 17:00 afholder Kommunalbestyrelsen møde i Mødesalen/Rådhus. Kommunalbestyrelsen

Læs mere

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN

LOLLAND-FALSTER BRANDVÆSEN Referat af Beredskabskommissionens konstituerende møde torsdag d. 30. januar 2014 kl. 16.30 Mødested: Lolland-Falster Brandvæsen Skibevej 2, 4930 Maribo Mødedeltagere: John Brædder, Holger Schou Rasmussen,

Læs mere

Ny Tønder Kommune SammenlægningsudvalgetBeslutningsprotokol Beslutningsprotokol

Ny Tønder Kommune SammenlægningsudvalgetBeslutningsprotokol Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Mødedato: 10. februar 2006 Mødelokale: Tønder Rådhus Starttidspunkt for møde 13.00 Sluttidspunkt for møde Fraværende: Gruppemøder: 10. februar 2006 1 Indholdsfortegnelse Åbent møde:

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Gerda Enevoldsen

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 26. november 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby. Afbud fra Gerda Enevoldsen Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 26. november 2014. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Afbud fra Gerda Enevoldsen Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt. Under punkt

Læs mere

Punkt 7: Budget 2017 og takster for tømningsordningerne for samletanke og septiktanke til godkendelse

Punkt 7: Budget 2017 og takster for tømningsordningerne for samletanke og septiktanke til godkendelse 23. oktober 2015 Punkt 7: Budget 2017 og takster for tømningsordningerne for samletanke og septiktanke til godkendelse 1 Indstilling Alle beløb i denne indstilling er ekskl. moms. Indstillingen er udarbejdet

Læs mere

Referat fra økonomiudvalgets møde den 24. april 2006 kl på Aars Rådhus PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE

Referat fra økonomiudvalgets møde den 24. april 2006 kl på Aars Rådhus PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE Referat fra økonomiudvalgets møde den 24. april 2006 kl. 13.00 på Aars Rådhus Indholdsfortegnelse PUNKTER VEDR. VESTHIMMERLANDS KOMMUNE blad 44. Løbende opfølgning af de sammenlagte byråds økonomiske dispositioner

Læs mere

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018

Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 Vedtægter gældende til 19. april 2018 Vedtægter godkendt på generalforsamlingen den 19. april 2018 1. Navn Foreningens navn er Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland. Foreningen har hjemsted i Holstebro

Læs mere

2007-03-28 Helsingør Kommune. Ændringsforslag til 2. behandling af budgettet.

2007-03-28 Helsingør Kommune. Ændringsforslag til 2. behandling af budgettet. 2007-03-28 Helsingør Kommune. Ændringsforslag til 2. behandling af budgettet. Resumé: Udtalt, at et byrådsmedlem var berettiget til at fremsætte og få behandlet ændringsforslag ved 2. behandlingen af budgettet.

Læs mere

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 7. januar Kl Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård

Referat for: Bogense Provstiudvalg. PU møde 7. januar Kl Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård Referat for: Bogense Provstiudvalg PU møde 7. januar 2016. Kl. 16.30 Mødested: Konfirmandstuen, Søndersø præstegård Til stede til møde: Keld B. Hansen, Stig Saxbjørn, Grethe Monrad, Else Wismar, Bente

Læs mere

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden

Egebjerg Kommune. Økonomiudvalget. Dagsorden Egebjerg Kommune Økonomiudvalget Dagsorden Dato: Torsdag den 16-august-2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 09.30 Sluttidspunkt for møde: Mødested: Udvalgsværelse II Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab Administrative styregruppe fælles beredskab Møde vedr.: Referat 26102015 - administrative styregruppe Mødested: Laksetorvet Randers Mødedato: 26-10-2015 Sendes til: Hjemmesiden Beredskab & Sikkerhed Deltagere:

Læs mere

Referat Bogense Provsti Møder

Referat Bogense Provsti Møder Referat Bogense Provsti Møder Bogense provstiudvalgsmøde 20181129 - d. 29-11-2018 kl. 17:00 til 21:59 Deltagere: Bogense Provsti, Bogense Provstiudvalg Afbud: Kjeld Bruun Afbud fra Kjeld Bruun. Alle tilstedeværende

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune

Vesthimmerlands Kommune Vesthimmerlands Kommune Teknisk udvalg Formand: Uffe Bro Erik Nielsen, Mads Krarup, Kaj Wisti Lassen, Birgitte Tetzlaff, Niels Krebs Hansen, Ib Johansen. torsdag den 21. september 2006 kl. 12:00 i Aars

Læs mere