Lokalplan Feriecenter ved Albertinelund - Bønnerup Strand. med kommuneplantillæg nr. 16 (til Kommuneplan for Nørre Djurs Kommune)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalplan 016-707. Feriecenter ved Albertinelund - Bønnerup Strand. med kommuneplantillæg nr. 16 (til Kommuneplan 1999-2011 for Nørre Djurs Kommune)"

Transkript

1 Anmelder: Norddjurs Kommune Afdeling: Plan- og Byggeafdelingen Telefon: Dato: T E K N I K O G M I L J Ø Lokalplan Feriecenter ved Albertinelund - Bønnerup Strand med kommuneplantillæg nr. 16 (til Kommuneplan for Nørre Djurs Kommune) Norddjurs Kommune Torvet Grenaa Tlf:

2 VEJLEDNING Vejledning Lokalplanen er opdelt i en Redegørelsesdel, der omhandler baggrunden for lokalplanen, samt hvilken sammenhæng lokalplanen har med den øvrige planlægning og en Bestemmelsesdel, der udgør de bindende retningslinier for områdets anvendelse og bygningernes udseende m.v. Lokalplanens kortbilag 1 og 2 er bindende for områdets fremtidige anvendelse. De øvrige illustrationer er ikke bindende, men illustrerer, hvordan bebyggelsen kan komme til at se ud. Planen er udarbejdet af Tegnestuen Ivan Ditlevsen ApS, Auning i samarbejde med Plan- og Byggeafdelingen, Norddjurs Kommune Dato: December 2007 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf bk@norddjurs.dk 2.

3 LOKALPLAN NR DECEMBER 2007 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Læsevejledning 2 Indholdsfortegnelse 3 LOKALPLANENS REDEGØRELSE Oversigtskort - luftfoto 4 Baggrund 4 Eksisterende forhold 4 Lokalplanens indhold 4 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5 LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1.0 Lokalplanens formål Områdets afgrænsning og zonestatus Områdets anvendelse Udstykning Vej-, sti- og parkeringsforholdforhold Tekniske installationer Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens ydre fremtræden Ubebyggede arealer, beplantning og hegn Servitutter Forudsætning for ibrugtagning af ny bebyggelse Landzonetilladelser Andre tilladelser Retsvirkningerne af lokalplanen Vedtagelsespåtegning 14 LOKALPLANENS KORTBILAG Lokalplanområdets afgrænsning, matrikelkort Kortbilag 1 Lokalplanområdets udformning Kortbilag 2 Visualisering Kortbilag 3 TILLÆG NR. 16 TIL NØRRE DJURS KOMMUNES KOMMUNEPLAN Vedtagelsespåtegning 20 Retsvirkningerne af kommuneplantillægget 21 Matrikelkortet er gengivet med Kort- og Matrikelstyrelsens tilladelse 3.

4 REDEGØRELSE Oversigtskort - luftfoto Baggrund Norddjurs Kommunalbestyrelse ønsker at fremme turismen i kommunen og derved skabe muligheder for yderligere arbejdspladser indenfor serviceerhvervene i et tyndt befolket område. På baggrund heraf har Norddjurs Kommunalbestyrelse den 8. maj 2007 vedtaget, at der udarbejdes en landzonelokalplan for et område til feriecenter med 240 sengepladser ved Albertinelund, Bønnerup Strand. Eksisterende forhold Lokalplanen omfatter et område på ca. 6,3 ha beliggende sydvest for Albertinelund Camping, Bønnerup Strand og øst for det eksisterende sommerhusområde. Lokalplanområdet består af blandingsskov/krat og små marker. Landbrugsmæssigt er der tale om et areal, der fortrinsvis består af grovkornet sandjord. Der ligger en gravhøj i området. Lokalplanens indhold Lokalplanen fastlægger strukturen i området, dets vej- og stiforhold, principper for bebyggelsens udformning og retningslinier for de grønne fællesarealer. Bebyggelse Lokalplanen muliggør opførelsen af feriehuse med i alt 240 sengepladser. Feriehusene er beregnet til overnatning, ferie og lignende. De tilhø- 4.

5 LOKALPLAN NR DECEMBER 2007 rende grønne arealer anlægges med mulighed for boldspil, leg og ophold. Veje og stier Fra Albertinelund bliver der vejadgang til feriehusene. Veje og stier i lokalplanområdet udlægges som grusveje eller eventuelt fast belægning. Der laves en ny sti til gående trafik langs Albertinelund. Beplantning Med udgangspunkt i områdets eksisterende beplantning etableres et nyt beplantningsbælte mod sommerhusområdet mod vest og langs Græsholmvej og Albertinelund. Eksisterende beplantning tilrettes og omlægges, så det indgår som en naturlig del af feriecentret. Lokalplanens forhold til anden planlægning Regionplan 2005 for Århus Amt Området er i regionplanens retningslinie 4.2 for hoteller, feriebyer og lignende udlagt til ferie- og fritidsformål med mulighed for etablering af nye hoteller, feriebyer eller lignende ferieanlæg med mere end 100 sengepladser. Det planlagte feriecenter indgår i den ramme for ferieanlæg i kystnærhedszonen ved Bønnerup, hvor der må etableres maksimalt sengepladser. Ifølge regionplanens retningslinie 3.3 ligger området delvis indenfor et området med særlige drikkevandsinteresser. Lokalplanen er i overensstemmelse med regionplanen. Kommuneplan for Nørre Djurs Kommune Området er en del af rammeområde 08-1-F, der i kommuneplanen er udlagt til ferie- og fritidsformål, men der er ikke udover anvendelsen angivet konkrete rammer for lokalplanlægningen. For at skabe fuld overensstemmelse mellem lokalplanen og kommuneplanen, er der sideløbende med lokalplanlægningen udarbejdet et tillæg nr. 16 til Nørre Djurs Kommunes Kommuneplan I kommuneplantillægget fastlægges konkrete rammer for lokalplanlægningen i rammeområde 08-1-F. De nye rammebestemmelser fremgår af kommuneplantillæg nr. 16 på side 18. Lokalplanen er i overensstemmelse med kommuneplanen. Kystnærhedszone Placeringen indenfor kystnærhedszonen i en afstand af meter fra kysten er i overensstemmelse med den gældende regionplans udpegning af areal til kommende ferieanlæg i Bønnerup. Området er beliggende bag eksisterende skrænt, skovbeplantning og campingplads. Området vil ikke kunne ses fra kysten. 5.

6 REDEGØRELSE Området vil på alle sider blive omkranset af afskærmende beplantningsbælter, og den eksisterende beplantning vil indgå i feriecentret som en naturlig del af området. Feriecenterbebyggelsen kan derfor på ingen måde visuelt påvirke kystlandskabet og vil kun i ringe grad påvirke landskabet iøvrigt. Snit gennem landskabet ved campingplads og feriecenter: Turistpolitisk Handlingsplan for Grenaa -, Midtdjurs - og Nørre Djurs Kommuner, januar 2005 Det fremgår af kommuneplanen for tidligere Nørre Djurs Kommune og den turistpolitiske handlingsplan, at turisterhvervet i kommunen er i stadig udvikling, og at beskæftigelsen inden for de turistrelaterede erhverv som det eneste erhverv er steget makant i de senere år. Kommunalbestyrelsen skønner, at der fortsat er kapacitet til, at turisterhvervet kan udvikle sig med et bredt spektrum af faciliteter - også uden at det medfører væsentlige ulemper for lokalbefolkningen og naturen. Det er kommunalbestyrelsens mål, at udbygningen af kommunens rekreative faciliteter sker på en måde, der også kommer kommunens egen befolkning til gavn. Under indsatsområder, initiativer og handlinger er nævnt etablering af nye ferieanlæg ved Bønnerup Strand. Lokalplanen er i overensstemmelse med den turistpolitiske handlingsplan. Miljøvurdering Ifølge lov om miljøvurdering af planer og programmer (lov nr. 316 af 5. maj 2004) skal alle fysiske planer, som skønnes at få væsentlig indvirkning på miljøet, miljøvurderes. I overensstemmelse med regional planlægning ændrer lokalplanen anvendelsen af et eksisterende landbrugsareal fra jordbrug til et mindre feriecenter i et lokalområde, som i forvejen rummer store sommerhusområder og andre feriefaciliteter. Planen åbner hermed mulighed for et anlægsprojekt, som er opført på lovens bilag 4 over projekter, det et obligatorisk at miljøvurdere: Bilag 4, stk. 12 c: Feriebyer og hotelkomplekser udenfor byområder og hermed forbundet anlægsarbejde Det fremgår imidlertid af vejledningen til loven (vejledning nr offentliggjort den 24. august 2006), at projekter opført på bilag 3 og 4 dog er undtaget fra det obligatoriske krav om miljøvurdering, hvis planen eller programmet kun fastlægger anvendelsen af mindre områder på lokalt plan eller alene indeholder mindre ændringer - hvilket forventes 6.

7 LOKALPLAN NR DECEMBER 2007 at gælde hovedparten af kommunernes lokalplaner. Der skal således kun gennemføres en miljøvurdering, hvis planen eller programmet må antages at kunne få væsentlig indvirkning på miljøet. Norddjurs Kommune vurderer som planmyndighed, at lokalplanen ikke vil få en så væsentlig indvirkning på miljøet, at den skal miljøvurderes. Som baggrund for beslutningen er der gennemført miljøscreening og i kommunens afgørelse er der lagt vægt på følgende forhold: Lokalplanen åbner mulighed for realisering af ferie- og fritidsfaciliteter, som kun vil få betydning på lokalt plan, og som etableres indenfor et mindre og velafgrænset område. Lokalplanen påvirker ikke et internationalt naturbeskyttelsesområde eller andre natur-, kultur- eller landskabelige værdier, da området er et jordbrugsareal, som på alle sider afgrænses af høj bevoksning. Området er udlagt til ferie- og fritidsanlæg i Regionplan 2005 for Århus Amt og i Kommuneplan for Nørre Djurs Kommune. Den trafikforøgelse, som planens realisering kan forventes at medføre, vil ikke påvirke miljøet væsentligt i forhold til den nuværende trafik til de tilstødende campingplads- og sommerhusområder. Naturbeskyttelse Der er i området et fortidsminde, der er omfattet af naturbeskyttelseslovens 18, fortidsmindebeskyttelseslinien. Omkring fortidsminder, herunder gravhøje, må der ikke bygges, beplantes m.v. indenfor en afstand af 100 meter fra fortidsmindet. Lokalplanen respekterer fortidsmindebeskyttelseslinien. 7.

8 REDEGØRELSE Støjforhold Lokalplanområdet er omgivet af et sommerhusområde, campingplads og dyrkningsarealer, og der er ingen væsentlige støjkilder i områdets nærhed. Der gælder følgende vejledende grænseværdier for det tilstødende sommerhusområde: Tidsrum Mandag - fredag kl Mandag - fredag kl Alle dage kl Områdetype (faktisk anv.) lørdag kl lørdag kl søn- og helligdag kl Sommerhusområder og offentligt tilgængelige rekreative 40 db(a) 35 db(a) 35 db(a) områder. Sær- lige naturområder. Vejledende grænseværdier for støjbelastningen fra virksomheder målt udendørs. Feriecentret må ikke give anledning til støjgener, der overskrider ovenstående. Spildevandsplanen for tidligere Nørre Djurs Kommune Lokalplanområdet er omfattet af kommunens spildevandsplan. Spildevand føres til eksisterende hovedkloak. Overfladevand skal nedsives. Vandforsyning Området ligger indenfor Albertinelund Vandværks forsyningsområde. Museumsloven Findes der under jordarbejder grave, gravpladser og bopladser, ruiner eller andre jordfaste fortidsminder, skal arbejdet standses i det omfang, det berører fortidsmindet og fundet skal straks anmeldes til Djurslands Museum. Landbrug Lokalplanens område er pålagt landbrugspligt. En ophævelse af landbrugspligten skal ske ved en erklæring fra praktiserende landinspektør, jævnfør 6, stk. 1 nr. 1 i lov om landbrugsejendomme. 8.

9 Lokalplanens bestemmelser LOKALPLAN NR DECEMBER 2007 Lokalplan for et feriecenterområde ved Albertinelund, Bønnerup Strand. Lokalplanområdets størrelse er ca. 5,6 ha. I henhold til lov om planlægning (jævnfør lovbekendtgørelse nr. 813 af 21. juni 2007) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i stk. 2.1 nævnte område. 1.0 Lokalplanens formål Lokalplanen har til formål, 1.1 at området anvendes til feriecenterbebyggelse med tilhørende faciliteter, 1.2 at fastlægge vejadgangen til området, og 1.3 at fastlægge bestemmelser om bebyggelsens udformning og placering. 2.0 Områdets afgrænsning og zonestatus 2.1 Lokalplanområdet afgrænses som vist på kortbilag 1 og omfatter en del af matr. nr. 2 a, Emmedsbo, Hemmed, samt alle parceller der efter den 1. december 2007 udstykkes fra arealet. 2.2 Lokalplanområdet er beliggende i landzone. 3.0 Områdets anvendelse 3.1 Området må kun anvendes til feriecenterbebyggelse samt forpagterbolig. Området vil kunne benyttes hele året rundt til enkeltovernatninger, ferie, weekendophold, lejerskoleophold, kursusophold og anden lignende anvendelse. 3.2 Der må ikke opføres helårsbeboelse indenfor lokalplanområdet, med undtagelse af en helårsbolig som alene må anvendes af ejer eller forpagter af feriecentret. Feriehusene må ikke anvendes til helårsbeboelse. 4.0 Udstykning 4.1 Indenfor lokalplanens område skal yderligere udstykning ske efter nærmere tilladelse fra Norddjurs Kommune. 4.2 Der må ikke ske udstykning af helårsboligen, jævnfør punkt 3.2, til selvstændig bebyggelse uden tilknytning til feriecentret. 9.

10 BESTEMMELSER 5.0 Vej-, sti- og parkeringsforhold 5.1 Området vejbetjenes fra kommunevejen Albertinelund som vist på kortbilag 2. Ejer-/forpagterboligen, jævnfør punkt 3.2, vejbetjenes fra lokalplanområdet. 5.2 Der udlægges private fællesveje som vist på kortbilag Boligvejene udlægges i 8,0 meters bredde med en anlægsbredde på 5,0 meter med 1,5 meter rabat. 5.4 Der udlægges stier i princippet som vist på kortbilag Der udlægges en sti langs Albertinelund til gående trafik som vist på kortbilag 2. Anlægsbredden skal være 2,0 m med 0,5 m rabat mod feriecenteret. Der udlægges en rabat mod Albertinelund på 1,5 m samt yderligere et 1,5 m bredt areal til evt. vejudvidelse. 5.6 Veje og stier anlægges med grusbelægning eller eventuelt en fast belægning. 5.7 Der skal etableres minimum 1½ parkeringsplads pr. feriebolig. Parkeringspladserne skal placeres i forbindelse med boligvejene i princippet som vist på kortbilag Der skal etableres parkeringspladser ved servicebygninger til gæster og personale. 5.9 Campingvogne, både over 7 meter samt uindregistrerede køretøjer og lignende, må ikke opbevares indenfor lokalplanområdet Parkering af køretøjer over kg totalvægt må kun foretages i det omfang, det er nødvendigt for af- og pålæsning. 6.0 Tekniske installationer 6.1 Indenfor området skal der etableres et fælles forsyningsanlæg til modtagelse af radio- og TV-signaler, som alle modtagere i lokalplanområdet skal tilsluttes. Der må ikke opsættes individuelle antenner på de enkelte ferieboliger eller servicebygninger. Fællesantenne skal opstilles ved servicebygning. 6.2 Ledningsanlæg skal lægges i jord. 6.3 Belysning på interne veje og stier skal udføres som parkbelysning. 6.4 Containere til glas og papir skal placeres i forbindelse med servicebygningen. 7.0 Bebyggelsens omfang og placering 7.1 Bebyggelsesprocenten må ikke overstige 20%. 10.

11 LOKALPLAN NR DECEMBER Bebyggelsen skal placeres indenfor byggefelterne til henholdsvis feriehuse, servicebygning og ejer-/forpagterbolig, jævnfør kortbilag 2. Bebyggelsen må kun bestå af feriehuse, ejer-/forpagterbolig og servicebygning. Feriehusene opføres og indrettes med henblik på overnatning og ferier for 6-8 personer. Der opføres eventuelt forskellige hustyper i størrelsen ca m 2, eksklusiv eventuelt overdækket terrasse. Feriehusene kan opføres fritliggende eller sammenbyggede i princippet som vist på kortbilag 2. Serivcebygningen kan opføres i en eller flere bygningsenheder på i alt indtil 300 m 2 indeholdende depotrum, renovation og redskabsrum. Yderligere renovationscontainere skal placeres og evt. inddækkes, så der ikke opstår gener for den omkringliggende bebyggelse. 7.3 Feriehusene må i alt indeholdende maksimalt 240 sengepladser. Der må ikke indrettes sengepladser i servicebygningerne. 7.4 Feriehusene må opføres i maksimalt 1½ etage med udnyttelig tagetage og en trempelhøjde på maksimalt 1,5 m. 7.5 Der kan opføres en ejer-/forpagterbolig i 1 etage på indtil 250 m 2 bruttoetageareal samt dertil hørende garage/udhuse i henhold til bygningsreglementet. Bygningerne skal placeres indenfor byggefeltet, jævnfør kortbilag 2, jævnfør punkt Intet punkt af bebyggelsens ydervægge eller tagflader må gives en større højde end 8,0 m, ejer-/forpagterboligen dog kun 5,0 m over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet. 7.7 Facadehøjden, bortset fra gavltrekanter, må ikke overstige 4,0 meter over terræn regnet til den linie, hvor ydervægge og tagflader mødes. På ejer-/forpagterboligen må facadehøjden på mindst en langside ikke overstige 3,5 m. 7.8 Taghældningen i henhold til vandret må ikke overstige På ejer-/forpagterboligen må taghældningen i forhold til vandret ikke overstige Bebyggelsens ydre fremtræden. 8.1 Al bebyggelse indenfor lokalplanområdet skal fremstå med et harmonisk helhedspræg i design, materialer og farveholdning. 8.2 Facader skal udføres i træ. 8.3 Tage skal beklædes med sort tagpap med lister. På ejer-/forpagterboligen kan dog også beklædes med tagsten. Der må ikke anvendes glaserede tagsten. 11.

12 BESTEMMELSER 8.4 Såfremt der etableres anlæg til indvinding af solenergi, skal de dele af anlægget, der anbringes udvendigt på bygninger, tilpasses tagfladen eller bygningens øvrige ydervægge, så det passer til bygningens arkitektur. 8.5 Facader skal overvejende fremstå i samme farvenuance valgt fra jordfarveskalaen. Vinduesrammer, døre og mindre facadepartier kan dog gives en anden farve, som skal være afdæmpet og ens for sammenhængende bebyggelse. 8.6 Vinduer, døre, glaspartier og rammer skal udføres i træ eller aluminium. Skiltning og reklamering 8.7 Der må generelt ikke opstilles skiltepyloner, flagstænger til brug for reklameflag eller etableres anden erhvervsmæssig skiltning på terræn indenfor lokalplanens område. Ved indkørslen til feriecentret fra Albertinelund må der opstilles 1 henvisningsskilt på terræn. Henvisningsskiltets flade må maksimalt være på 2 m 2 og intet punkt af skiltet må være højere end 1,5 m målt fra færdigt terræn. 8.8 Erhvervsmæssig skiltning på servicebygningen skal underordne sig bygningens proportioner. Der kan derudover ikke anvendes skilte, bortset fra husnumre, mindre henvisningsskilte og lignende. 8.9 Der må kun opstilles 1 flagstang i maksimalt 10 meters højde. 9.0 Ubebyggede arealer, beplantning og hegn 9.1 Der udlægges fællesarealer som et større sammenhængende grønt område midt i lokalplanområdet samt området mellem feriehuse og eksisterende sommerhuse, som vist på kortbilag 2. Støjende fællesaktiviteter såsom boldbane, legeplads, grillplads og lignende skal placeres i bebyggelsens centrale fællesareal. Der kan etableres gangstier med enkelte bænke. 9.2 I den eksisterende beplantning på de ubebyggede arealer skal større træer bevares i videst muligt omfang. Den eksisterende beplantning kan reguleres med udtynding, rydning af pladser for hytter samt genplantning. Den ikke bebyggede del af området kan beplantes med træer og buske, jævnfør dog punkt Beplantningen skal ske med egnstypiske arter, der opretholder områdets karakter af naturområde. 12.

13 LOKALPLAN NR DECEMBER Langs Græsholmvej og Albertinelund skal der etableres et 5,0 meter bredt beplantningsbælte, dog friholdes en oversigtslinie på 15 x 60 meter fri for beplantning højere end 1,0 meter, jævnfør punkt 10.1 og kortbilag 2. Beplantningen skal udføres som tæt buskadsbeplantning med en højde på maksimalt 4,0 m langs Albertinelund og maksimalt 2,0 m langs Græsholmvej. I plantebæltet langs Albertinelund kan plantes enkelte solitærtræer. 9.4 Der skal etableres et beplantningsbælte mod det eksisterende sommerhusområde i varierende bredde fra min. 10,0 m til 30,0 m i princippet som vist på kortbilag 2. Undtaget herfra er plantebæltet i byggefeltet til ejer-/forpagterboligen, hvor bredden skal være minimum 5,0 m. Beplantningen skal udføres som en tæt buskadsbeplantning med en højde på maksimalt 5,0 m. Højden skal gradueres, så der i videst muligt omfang ikke opstår skyggegener for den omkringliggende bebyggelse. 9.5 Terrænreguleringer må ikke uden kommunalbestyrelsens særlige tilladelse overstige +/- 1,0 meter Servitutter 10.1 Der er ikke tinglyst servitutter indenfor lokalplanområdet, som skønnes at være i modstrid med lokalplanens bestemmelser. Der er tinglyst servitut om en oversigtslinie ved Græsholmvej på 15 meter og ved Albertinelund på 60 meter, hvor beplantningen ikke må være højere end 1,0 meter Forudsætninger for ibrugtagning af ny bebyggelse 11.1 Bebyggelsen kan opføres i flere etaper Vej- og stisystem samt parkeringspladser skal etableres efterhånden som husene opføres Det omgivende beplantningsbælte, jævnfør punkt 9.3, 9.4 og kortbilag 2 skal etableres inden ny bebyggelse tages i brug Landzonetilladelser 12.1 I henhold til lov om planlægning, 15, stk. 4, fastsættes hermed bestemmelse om, at følgende landzonetilladelser efter lovens 35, stk. 1, ikke er fornødne, men anses for meddelt ved den offentlig bekendtgørelse af den endeligt vedtagne lokalplan: Tilladelse til opførelse af ny bebyggelse i det omfang, bebyggelsen er tilladt i henhold til lokalplanens bestemmelser. Tilladelse til ændret anvendelse af ubebyggede arealer, når ændringen er i overensstemmelse med lokalplanens bestemmelser. 13.

14 BESTEMMELSER Tilladelse til udstykning, når udstykningen er i overensstemmelse med lokalplanens bestemmelser Andre tilladelser 13.1 Uanset foranstående bestemmelser må der ikke foretages ændringer af eksisterende lovlige forhold, førend Jordbrugskommissionen har ophævet landbrugspligten Uanset foranstående bestemmelser må der ikke foretages ændringer af eksisterende lovlige forhold indenfor området, der er omfattet af naturbeskyttelseslovens fortidsmindebeskyttelseslinie, med mindre der er meddelt tilladelse fra Norddjurs Kommune Retsvirkningerne af lokalplanen 14.1 Lokalplanen gælder fra den dag, det er offentliggjort, at planen er vedtaget endeligt. Dette indebærer, at hvis en ejendom ønskes bebygget, udstykket eller anvendt på en anden måde end hidtil, skal det ske i overensstemmelse med planen. Lokalplanen medfører derimod ikke pligt til at opføre de bygninger, anlæg m.v., der er indeholdt i planen, og en eksisterende lovlig anvendelse kan fortsætte uændret. Bestemmelserne i private byggeservitutter og andre såkaldte tilstandsservitutter bortfalder i det omfang, de ikke er forenelige med lokalplanen. Kommunen kan dispensere fra lokalplanen, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Når en dispensation berører omboendes interesser, skal disse underrettes om den pågældende dispensation og have 14 dages frist til at fremkomme med bemærkninger herom, før dispensationen eventuelt gives. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun foretages ved en ny lokalplan Vedtagelsespåtegning Forslag til lokalplan er vedtaget af Norddjurs Kommunalbestyrelse. Grenaa, den 4. marts 2008 Anders Brinch Larsen miljø- og teknikdirektør / Hans Carsten Rasmussen afdelingschef 14.

15 LOKALPLAN NR DECEMBER 2007 Loaklplan er vedtaget endeligt af Norddjurs Kommunalbestyrelse. Grenaa, den 1. juli 2008 Anders Brinch Larsen miljø- og teknikdirektør / Hans Carsten Rasmussen afdelingschef 15.

16 BESTEMMELSER 16.

17 LOKALPLAN NR DECEMBER

18 KORTBILAG 16.

19 LOKALPLAN NR DECEMBER

20 KOMMUNEPLANTILLÆG Tillæg nr. 16 til Nørre Djurs Kommunes Kommuneplan I henhold til lov om planlægning (lovbekendtgørelse nr. 883 af 18. august 2004 med senere ændringer) foretages hermed følgende ændring af kommuneplanen: Indenfor hovedstrukturens område 08-1-F fastlægges følgende rammer for lokalplanlægningen: En lokalplan for området skal sikre: - at områdets anvendelse fastlægges til ferie- og fritidsformål, - at der fastsættes en maksimal bebyggelsesprocent på 20, - at bebyggelsen ikke opføres med mere end 1½ etage og i mere end 8,0 meters højde, og - at landskabelige og naturbeskyttelsesmæssige interesser samt kulturminder i og omkring lokaplanområdet i videst muligt omfang respekteres. Vedtagelsespåtegning Forslag til kommuneplantillæg nr. 16 til Nørre Djurs Kommuneplan er vedtaget af Norddjurs Kommunalbestyrelse. Grenaa, den 4. marts 2008 Anders Brinch Larsen miljø- og teknikdirektør / Hans Carsten Rasmussen afdelingschef 20.

21 LOKALPLAN NR DECEMBER 2007 Kommuneplantillæg nr. 16 til Nørre Djurs Kommuneplan er vedtaget endeligt af Norddjurs Kommunalbestyrelse. Grenaa, den 1. juli 2009 Anders Brinch Larsen miljø- og teknikdirektør / Hans Carsten Rasmussen afdelingschef Retsvirkningerne af kommuneplantillægget Når kommuneplantillægget er endeligt vedtaget, skal kommunalbestyrelsen ifølge planlovens 12 virke for kommuneplantillæggets gennemførelse. Inden for byzoner kan kommunalbestyrelsen modsætte sig udstykning og bebyggelse, som er i strid med kommuneplanens rækkefølgebestemmelser. Indenfor byzoner og sommerhusområder kan kommunalbestyrelsen modsætte sig opførelse af bebyggelse eller ændret anvendelse af bebyggelse eller ubebyggede arealer, når bebyggelsen er i strid med bestemmelser i kommuneplanens rammedel. Forbud kan dog ikke nedlægges, når det pågældende område i kommuneplanen er udlagt til offentlige formål, eller når området er omfattet af en lokalplan eller byplanvedtægt. 21.

Lokalplan Forslag. Erhvervsområde ved Auningvej i Nørager TEKNIK OG MILJØ

Lokalplan Forslag. Erhvervsområde ved Auningvej i Nørager TEKNIK OG MILJØ TEKNIK OG MILJØ Forslag Lokalplan 023-707 Erhvervsområde ved Auningvej i Nørager Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk INDLEDNING Vejledning Lokalplanen er opdelt i en

Læs mere

Lokalplan 029-707. Forslag. Plejeboliger på Violskrænten i Grenaa. med Kommuneplantillæg 31 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune)

Lokalplan 029-707. Forslag. Plejeboliger på Violskrænten i Grenaa. med Kommuneplantillæg 31 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune) TEKNIK OG MILJØ Forslag Lokalplan 029-707 Plejeboliger på Violskrænten i Grenaa med Kommuneplantillæg 31 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune) Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 87 59

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR Læsevejledning

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR Læsevejledning GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 172 Læsevejledning Lokalplanen er opdelt i en Redegørelsesdel, der omhandler baggrunden for lokalplanen, samt hvilken sammenhæng lokalplanen har med den øvrige planlægning

Læs mere

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf.

Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. Udarbejdet af Arkitektfirmaet ApS Poul Erik Clausen i samarbejde med Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Birgit Kaarøe Tlf. 87 58 59 30 Fax. nr. 87 58 59 88 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

Lokalplan 027-707. Forslag. Boligområde på Skalbakken i Ørsted. Med kommuneplantillæg nr. 45 til kommuneplan 2005-2017 for Rougsø Kommune

Lokalplan 027-707. Forslag. Boligområde på Skalbakken i Ørsted. Med kommuneplantillæg nr. 45 til kommuneplan 2005-2017 for Rougsø Kommune TEKNIK OG MILJØ Forslag Lokalplan 027-707 Boligområde på Skalbakken i Ørsted Med kommuneplantillæg nr. 45 til kommuneplan 2005-2017 for Rougsø Kommune Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT

Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT Wilhelminelyst GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR.72 FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS PÅ ANHOLT o GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 72 Lokalplan for et område til campingplads på Anholt. l jss J E2 *S ' ' : ' -"^ 2J

Læs mere

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser

Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4. for en campingplads og ferielejligheder i Gedser Lokalplan nr. 70 og kommuneplantillæg nr. 4 for en campingplads og ferielejligheder i Gedser 1 Gedser Indledning... 3 Beskrivelse af lokalplanområdet... 3 Baggrunden for lokalplanens tilvejebringelse...

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 120235 for et boligområde ved Sdr. Ringvej i Give GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et nyt boligområde, beliggende ved Sdr. Ringvej i Give by. En lokalplan

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej. Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004.

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej. Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. VALLØ KOMMUNE Lokalplan 2-18 Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. Vallø Kommune Lokalplan 2-18 Boligområde og børneinstitution ved Valnøddevej

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg

TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - MAJ 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Tillæg 12 til Kommuneplan 2013 har været i offentlig høring i 8 uger fra den

Læs mere

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej

for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Lokalplan GL 55 for ejendommen på hjørnet af Rosenvej og Hortensiavej Indholdsfortegnelse: PLANREDEGØRELSE Lokalplanens baggrund side 3 Lokalplanens område side 3 Lokalplanens formål side 4 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en

Læs mere

Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88

Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88 Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88 GRENAA KOMMUNE LOKALPLANNR. 147 Læsevejledning Lokalplanen er opdelt i en

Læs mere

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY.

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. KOMMUNE NR. 1069 BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ Odder Kommune Lokalplan nr. 1069 Lokalplan for et område til offentlige formål beliggende ved

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan Boligområde ved Lyngbyvej og Harestien i Lyngby

Lokalplan Boligområde ved Lyngbyvej og Harestien i Lyngby TEKNIK OG MILJØ Forslag Lokalplan 052-707 Boligområde ved Lyngbyvej og Harestien i Lyngby Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 87 59 10 00 www.norddjurs.dk VEJLEDNING LÆSEVEJLEDNING Lokalplanen

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE

THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN 5.7 FOR BOLIGOMRÅDE I TAMBOHUSE FREMLAGT FRA DEN 4. DECEMBER 2002 TIL DEN 12. FEBRUAR 2003. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 9. APRIL 2003. Forord til lokalplanforslaget Thyholm Kommunes

Læs mere

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by.

Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. Lokalplan 9-19 for et område vest for Ærøskøbing by. ÆRØSKØBING KOMMUNE 1 Indhold Redegørelse side 3 Tillæg til kommuneplan 5 Lokalplan 7 Formål 8 Område og zonestatus 8 Områdets anvendelse 8 Udstykninger

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

Lokalplanens redegørelse

Lokalplanens redegørelse Lokalplan for et område til offentligt formål STRØBYSKOLEN og STRØBYHALLEN Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens baggrund 3 Skitseforslag til udvidelse af Strøbyskolen 5 Tillæg

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN NR. B

LOKALPLAN NR. B LOKALPLAN NR. B 12.07.01 BOLIGOMRÅDE VED BRANDGADEN -094 32c 32a L o k a l p l a n o m r å d e 2b Brandgaden 0 50 meter ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 12.07

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning

INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning LOKALPLAN 63 MARIENLYST BØRNEINSTITUTION INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning REDEGØRELSE - Eksisterende forhold - Lokalplanens baggrund og indhold - Forhold til anden planlægning - Tilladelser fra andre myndigheder

Læs mere

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR Grenå Strand FOR DRONNINGENS FERIEBY

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR Grenå Strand FOR DRONNINGENS FERIEBY Anmelder: Grenaa Kommune Teknisk Forvaltning Torvet 3,8500 Grenaa Tlf. 86 32 15 88 Grenå Strand GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 121 FOR DRONNINGENS FERIEBY S^p^PFJ^ÆRKR ''GRENAA" KUN GYLDIGT MED AFSTEMPtING

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

I øvrigt skal vi altid lave en lokalplan, når det er nødvendigt for at sikre, at kommuneplanen kan gennemføres.

I øvrigt skal vi altid lave en lokalplan, når det er nødvendigt for at sikre, at kommuneplanen kan gennemføres. Tillæg 1 til Lokalplan 65 for et område ved Ll. Karlsmindevej og Spodsbjergvej September 2011 Natur og Udvikling Halsnæs Kommune Rådhuset Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Tlf. 47 78 40 00 Hvorfor laver

Læs mere

HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE

HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold 2 Hvad er en lokalplan 2 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 003 for parkeringsareal ved Gudhjem

Lokalplan 003 for parkeringsareal ved Gudhjem 6 00m 1.1.1.1.1.1.1.1.1 1.1.1.1.1.1.1.1.2 Lokalplan 003 for parkeringsareal ved Gudhjem Tofte u" 204e D 100d D 100u D 6c 236f D "t" 236b D 240c D Stationsv 236m D "n" 236i D Plan & Byg 2004 REDEGØRELSE

Læs mere

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby. Lokalplanens redegørelse

-1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse Stølgård Strøby. Lokalplanens redegørelse -1 Lokalplan for et område til boligbebyggelse "Stølgård" Strøby Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens baggrund 2 Tillæg til Valløs kommuneplan 3 Lokalplanens forhold til anden

Læs mere

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole Lokalplan 01-58 for et område til offentlige formål - Idræts- og Nurefterskole 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANOMRÅDETS BELIGGENHED... 3 FORMÅL MED LOKALPLANEN... 3 EKSISTERENDE FORHOLD...

Læs mere

VEDTAGET. Tillæg 39. Silkeborg Kommuneplan

VEDTAGET. Tillæg 39. Silkeborg Kommuneplan VEDTAGET Tillæg 39 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Vedtaget af Plan-, Miljø- og Klimaudvalget 13. juni 2016 Offentliggjort 15. juni 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Tillæg 39 til Silkeborg Kommuneplan

Læs mere

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø I Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej Lokalplan 81B Ældrecentret i Hvalsø Orientering Regler for Lokalplaners Udarbejdelse Indhold En lokalplan er en fysisk plan, der fastlægger de

Læs mere

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2 ÆRØ KOMMUNE Forslag til lokalplan nr. 19-9 ejendommen Søby Nørremarksvej 2 Kommuneplantillæg nr. 1 Kommuneplan 2009-2021 for Ærø Kommune Forord til lokalplanen Denne lokalplan omfatter ejendommen Søby

Læs mere

Lokalplan 018-707. Forslag. Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole. Med kommuneplantillæg nr. 46 til Rougsø Kommuneplan TEKNIK OG MILJØ

Lokalplan 018-707. Forslag. Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole. Med kommuneplantillæg nr. 46 til Rougsø Kommuneplan TEKNIK OG MILJØ TEKNIK OG MILJØ Forslag Lokalplan 018-707 Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole Med kommuneplantillæg nr. 46 til Rougsø Kommuneplan 2005-2017 Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

Udarbejdet af Teknisk Afdeling Dato: September 2005 Kontaktperson: Gerda Enevoldsen Tlf.: Fax. nr

Udarbejdet af Teknisk Afdeling Dato: September 2005 Kontaktperson: Gerda Enevoldsen Tlf.: Fax. nr Udarbejdet af Teknisk Afdeling Dato: September 2005 Kontaktperson: Gerda Enevoldsen Tlf.: 87 58 59 10 Fax. nr. 87 58 59 88 E-mail: ge@grenaakommune.dk GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 162 Læsevejledning Lokalplanen

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

TILLÆG. Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand

TILLÆG. Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JANUAR 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 12 til Kommuneplan 2013, Varde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

TILLÆG NR. 13 REKREATIVT OMRÅDE VED LØNNE - FERIECENTER ENKELTOMRÅDE 13.10.R01 VARDE KOMMUNE

TILLÆG NR. 13 REKREATIVT OMRÅDE VED LØNNE - FERIECENTER ENKELTOMRÅDE 13.10.R01 VARDE KOMMUNE TILLÆG NR. 13 REKREATIVT OMRÅDE VED LØNNE - FERIECENTER ENKELTOMRÅDE 13.10.R01 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2010-2022 - APRIL 2011 VEJLEDNING OPBYGNING Tillæg 13 til Kommuneplan 2010-2022 udgøres af en

Læs mere

Lokalplan nr. 3.07. Område til boligformål ved. Kløvermarken i Klovborg

Lokalplan nr. 3.07. Område til boligformål ved. Kløvermarken i Klovborg Lokalplan nr. 3.07 Område til boligformål ved Kløvermarken i Klovborg Nørre-Snede Kommune Lokalplan nr. 3.07 for et område til boligformål i Klovborg Indholdsfortegnelse Side Lokalplanområdets beliggenhed...4

Læs mere

1 : lo.od0 KOMMUNE NR. 5017 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS VED SPØTTRUP STRANDVEJ VED HOV

1 : lo.od0 KOMMUNE NR. 5017 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS VED SPØTTRUP STRANDVEJ VED HOV 1 : lo.od0 ODDER LOKALPLAN KOMMUNE NR. 5017 FOR ET OMRÅDE TIL CAMPINGPLADS VED SPØTTRUP STRANDVEJ VED HOV Odder Kommune Lokalplan nr. 5017 Lokalplan for et område til campingplads beliggende ved Spøttrup

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Hadsten Kommune Lokalplan nr.

Hadsten Kommune Lokalplan nr. Hadsten Kommune Lokalplan nr. 134 For et område til erhvervsformål ved Højvangsvej i Hadbjerg August 2001 Hadsten Kommune Vesselbjergvej 18 8370 Hadsten Tlf.: 8761 4000 Fax: 8761 4040 E-mail: hadstenkommune@hadsten.dk

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26

Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26 Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-26 Boligområde ved Nordmarken Vedtaget af Vallø Kommunalbestyrelse den 16. december 2004 1 Lokalplan 1-26 Boligområde ved Nordmarken Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse

Læs mere

Hedehusene DDO, COWI. Lokalplan Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej

Hedehusene DDO, COWI. Lokalplan Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej Reerslevvej Brandhøjgårdsvej DDO, COWI Lokalplan 4.16.7 Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej Hedehusene Lokalplan 4.16.7 Støjskærm langs Brandhøjgårdsvej 2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan 4.16.7 Indhold: Redegørelse

Læs mere

2-118 BOGENSE KOMMUNE. Bogense Kyst mv. Lokaiplan nr. 2-118 for et område ti/ferie- ogfritidsformål, August 2001

2-118 BOGENSE KOMMUNE. Bogense Kyst mv. Lokaiplan nr. 2-118 for et område ti/ferie- ogfritidsformål, August 2001 2-118 Bogense Kyst m.v. Lokaiplan nr. 2-118 for et område ti/ferie- ogfritidsformål, Bogense Kyst mv. August 2001 BOGENSE KOMMUNE Rådhuset 5400 Bogense Tlf. 64 8110 73 Fax 64 81 28 80 Lokalplan nr. 2-118

Læs mere

LOKALPLAN N R for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup.

LOKALPLAN N R for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup. LOKALPLAN N R. 079 for udvidelse af erhvervsejendom i Tebstrup. Skanderborg Kommune 1996 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 079 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 66. Stenhavegård

Lokalplan 66. Stenhavegård Lokalplan 66 Stenhavegård R E D E G Ø R E L S E INLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr 66, er beliggende i UsserØd, mellem Stampevej og Breeltegårds arealer Området afgrænses mod syd af Stampevej,

Læs mere

Lokalplantillæg 55.1 og kommuneplantillæg nr. 14

Lokalplantillæg 55.1 og kommuneplantillæg nr. 14 Lokalplantillæg 55.1 og kommuneplantillæg nr. 14 Gammelmark Strand Camping Område til campingformål Indholdsfortegnelse 1 Broager kommune Lokalplantillæg 55.1 Område til campingformål Indledning Hvad er

Læs mere

LOKALPLAN 163 FORSLAG TIL. FOR BOLIGBEBYGGELSE l ÅG AD E PLAN- OG VEJAFDELINGEN

LOKALPLAN 163 FORSLAG TIL. FOR BOLIGBEBYGGELSE l ÅG AD E PLAN- OG VEJAFDELINGEN Anmelder: Grenaa Kommune Teknik og Udvikling Torvet 3, 8500 Grenaa Telefon: 87 58 59 60 FORSLAG TIL LOKALPLAN 163 FOR BOLIGBEBYGGELSE l ÅG AD E PLAN- OG VEJAFDELINGEN FEBRUAR 2004 Udarbejdet af arkitekterne

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

Lokalplan nr. 66. for et boligområde ved Tagetesvej. Hundested Kommmune

Lokalplan nr. 66. for et boligområde ved Tagetesvej. Hundested Kommmune Lokalplan nr. 66 for et boligområde ved Tagetesvej Hundested Kommmune 1 Forslag til Lokalplan 66 for et område ved Engdraget. Indhold: Redegørelse Indledning... side 3 Område for lokalplanen... side 3

Læs mere

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby

Lokalplan nr. 82. Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby Lokalplan nr. 82 Boligområde ved Bøgevej i Nørre Aaby JUNI 2005 NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 82 NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1 Lokalplanens retsvirkninger...3

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Vallø kommune - Lokalplan 4-06 Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold tilanden kommunal planlægning 3 Kommuneplan

Læs mere

Kommuneplantillæg 38. Faaborg Udvidelse af Lyø camping FORSLAG

Kommuneplantillæg 38. Faaborg Udvidelse af Lyø camping FORSLAG Kommuneplantillæg 38 Faaborg 1997-2007 Udvidelse af Lyø camping FORSLAG Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal efter Planlovens 12 stk. 1 virke for kommuneplanens gennemførelse. Kommuneplanens

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP LOKALPLAN NR. B 12.04.01 BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1999 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN B 12.04.01 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Lokaiplanens formål

Læs mere

Lokalplan nr. 65. for et område ved Ll. Karlsmindevej og Spodsbjergvej. Hundested Kommune 1

Lokalplan nr. 65. for et område ved Ll. Karlsmindevej og Spodsbjergvej. Hundested Kommune 1 Lokalplan nr. 65 for et område ved Ll. Karlsmindevej og Spodsbjergvej Hundested Kommune 1 Indhold Redegørelse, side 3 Indledning, side 3 Område for lokalplanen, side 3 Eksisterende forhold og planlægning,

Læs mere

Lokalplan nr. 143. Nyborg Kommune Teknisk Afdeling, juli 2006. P-plads ved Hotel Nyborg Strand

Lokalplan nr. 143. Nyborg Kommune Teknisk Afdeling, juli 2006. P-plads ved Hotel Nyborg Strand Lokalplan nr. 143 Nyborg Kommune Teknisk Afdeling, juli 2006 P-plads ved Hotel Nyborg Strand Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Lokalplanens baggrund...4 Forhold til anden planlægning...5 Forsyningsforhold...5

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLAN 1.30. Vandrerhjem og campingplads ved Ishøj Strandvej. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN 1.30. Vandrerhjem og campingplads ved Ishøj Strandvej. Ishøj Kommune 1999 1 LOKALPLAN 1.30 Vandrerhjem og campingplads ved Ishøj Strandvej Ishøj Kommune 1999 BAGGRUND OG FORMÅL 3 I forbindelse med udviklingen af Køge Bugtområdet til et attrakivt turistområde og som led i den

Læs mere

FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95

FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95 FAABORG KOMMUNE Lokalplan 2.95 Erhvervsområde i Kaleko oktober 2002 Indholdsfortegnelse Offentlighedsperiode 1 Lokalplanens baggrund 2 Bestemmelser 3 Lokalplan 2.95 3 1 Lokalplanens formål 3 2 Område og

Læs mere

Lokalplan nr Område til erhvervsformål; planteskole i Hals

Lokalplan nr Område til erhvervsformål; planteskole i Hals Lokalplan nr. 5.35 Område til erhvervsformål; planteskole i Hals Fremlagt fra onsdag den 20-02-2002 til onsdag den 17-04-2002 Endelig vedtaget den 22.05.2002 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan

Læs mere

Lokalplan. For Bornholms Tekniske Samling i Rutsker. Inkl. regionkommuneplantillæg nr. 12. Teknik & Miljø 2008

Lokalplan. For Bornholms Tekniske Samling i Rutsker. Inkl. regionkommuneplantillæg nr. 12. Teknik & Miljø 2008 Lokalplan 035 For Bornholms Tekniske Samling i Rutsker. Inkl. regionkommuneplantillæg nr. 12 Teknik & Miljø 2008 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse Lokalplanens hensigter Forhold til anden planlægning Miljøvurdering

Læs mere

Lokalplan 012-707. Forslag. Torv ved Søndergade og Åbyen i Grenaa. med Kommuneplantillæg 28 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune)

Lokalplan 012-707. Forslag. Torv ved Søndergade og Åbyen i Grenaa. med Kommuneplantillæg 28 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune) T E K N I K O G M I L J Ø Forslag Lokalplan 012-707 Torv ved Søndergade og Åbyen i Grenaa med Kommuneplantillæg 28 (til Kommuneplan 1998-2010 for Grenaa Kommune) Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa

Læs mere

Lokalplan nr. 132. For udbygning af Den Midtvestjyske Idrætshøjskole med idrætsefterskole. Ikast Kommune

Lokalplan nr. 132. For udbygning af Den Midtvestjyske Idrætshøjskole med idrætsefterskole. Ikast Kommune Lokalplan nr. 132 For udbygning af Den Midtvestjyske Idrætshøjskole med idrætsefterskole. Ikast Kommune Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan?...5 Lokalplanredegørelse...6 1. Lokalplanområdets beliggenhed...6

Læs mere

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger Indhold Lokalplan nr. 5.2-1 for et bolig- og kolonihaveområde ved Holbækvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge

Lokalplan nr. 1.42.B. Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge Lokalplan nr. 1.42.B Boligområde ved Føllegårdsvej i Skævinge 28.11.2001 Lokalplan - Skævinge side 1 Skævinge Kommune lokalplan nr. 1.42.B Boligområde Føllegardsvej matr.nr. 16-+ 16 Skævinge By, Skævinge

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000 ~li 0 Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Indhoidsfortegnelse Lokalpianens redegørelse Lokalpianens baggrund 4 Forhold til anden planlægning 4 Forsyningsforhold

Læs mere

Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt.

Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt. LOKALPLAN NR. 1.38 l B2 Hotel Søfryd i Jyllinge. Gundsø byråd har d. 11.06.1997 vedtaget Lokalplan 1.38 endeligt. Lokalplanens baggrund og formål Baggrunden for at udarbejde denne lokalplan for området

Læs mere

Skolens idrætsbaner LOKALPLAN NR. 92. For Marbækskolen SKIBBY KOMMUNE

Skolens idrætsbaner LOKALPLAN NR. 92. For Marbækskolen SKIBBY KOMMUNE Skolens idrætsbaner LOKALPLAN NR. 92 For Marbækskolen SKIBBY KOMMUNE 1 Indholdsfortegnelse Redegørelse Lokalplanens indhold...3 Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning for området...5 Bestemmelser

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN 152 FOR EN SOMMERHUSUDSTYK- NING VED SORTEBÆRVEJ PLAN- OG VEJAFDELINGEN OKTOBER 2001 1.400 P 00 K

LOKALPLAN 152 FOR EN SOMMERHUSUDSTYK- NING VED SORTEBÆRVEJ PLAN- OG VEJAFDELINGEN OKTOBER 2001 1.400 P 00 K Anmelder: Grenaa Kommune Teknik og Udvikling Torvet 3, 8500 Grenaa Telefon: 87 58 59 60 LOKALPLAN 152 FOR EN SOMMERHUSUDSTYK- NING VED SORTEBÆRVEJ PLAN- OG VEJAFDELINGEN OKTOBER 2001 ORIGINAL 018581 01

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 125202 for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan En lokalplan er en fysisk plan, som i mere eller mindre detaljeret omfang fastlægger placeringen og udformningen

Læs mere

Lokalplan nr. 7.25 Område til sommerhuse v. Skovsgårdsvej/ Sydvestvej

Lokalplan nr. 7.25 Område til sommerhuse v. Skovsgårdsvej/ Sydvestvej Lokalplan nr. 7.25 Område til sommerhuse v. Skovsgårdsvej/ Sydvestvej SKOVSGÅRSVEJ BRENELSIG Fremlagt fra den 10.11.2004 til den 05.01.2005 Endelig vedtaget den 02.02.2005 Hals Kommune :: 7.25 http://www.halskom.dk/dk/planer_visioner/find_planen/lokalplaner/725.htm?mode=...

Læs mere

Lokalplan 032-707. Plejeboliger på Violskrænten (Grønnegården) i Grenaa. med Kommuneplantillæg 1 (til Kommuneplan 2009 for Norddjurs Kommune)

Lokalplan 032-707. Plejeboliger på Violskrænten (Grønnegården) i Grenaa. med Kommuneplantillæg 1 (til Kommuneplan 2009 for Norddjurs Kommune) T E K N I K O G M I L J Ø Lokalplan 032-707 Plejeboliger på Violskrænten (Grønnegården) i Grenaa med Kommuneplantillæg 1 (til Kommuneplan 2009 for Norddjurs Kommune) Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 1. E. 6-01 for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej REDEGØRELSEN...1 LOKALPLANENS INDHOLD...1 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...1 1 LOKALPLANENS FORMÅL:...3

Læs mere

Lokalplan nr. 5.30 Område til Ferieog Fritidsformål

Lokalplan nr. 5.30 Område til Ferieog Fritidsformål Lokalplan nr. 5.30 Område til Ferieog Fritidsformål v. Strandvejshotellet, Hals HALS KOMMUNE SEP. 2000 ν SKOVSGÅRDSVEJ STRANDVEJEN DEGNELODDEN SKOLESTIEN 2 6 3 3 0 2 4 14 16 1 4 33 35 26 2 1 3 18 5 7 7

Læs mere

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området *

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Lokalplan nr. 94 for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Formålet med lokalplanen * Lokalplanens indhold * Lokalplanens

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN 42 ØLSTYKKE KOMMUNE RÅDHUSET FREDERIKSBORQVEJ 5 WSTITUTKDN FOR FYSISK OQ PSYKISK HANDI- CAPPEDE 3650 ØLSTYKKE

LOKALPLAN 42 ØLSTYKKE KOMMUNE RÅDHUSET FREDERIKSBORQVEJ 5 WSTITUTKDN FOR FYSISK OQ PSYKISK HANDI- CAPPEDE 3650 ØLSTYKKE LOKALPLAN 42 WSTITUTKDN FOR FYSISK OQ PSYKISK HANDI- CAPPEDE ØLSTYKKE KOMMUNE RÅDHUSET FREDERIKSBORQVEJ 5 3650 ØLSTYKKE OVERSIGTSKORT OVER LOKALPLANOMRADETS AFGRÆNSNING HAMPELANDSKOLEN rt-n HAMPELAND STENBUKKEN

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993.

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. LOKALPLAN NR. 4-05 FOR VALLØ KOMMUNE Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ

Læs mere

Lokalplan 007-707. Sommerhusområde ved Fjellerup Strand -Fælledvej TEKNIK OG MILJØ

Lokalplan 007-707. Sommerhusområde ved Fjellerup Strand -Fælledvej TEKNIK OG MILJØ TEKNIK OG MILJØ Lokalplan 007-707 Sommerhusområde ved Fjellerup Strand -Fælledvej Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk VEJLEDNING Læsevejledning Lokalplanen er opdelt

Læs mere