Klubblad B77-Bordtennis, januar Nr. 36 NYT KLUBBLAD NYT LAYOUT NY FORMAND MEN STADIG B77-BORDTENNIS. Generalforsamling

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Klubblad B77-Bordtennis, januar 2014. Nr. 36 NYT KLUBBLAD NYT LAYOUT NY FORMAND MEN STADIG B77-BORDTENNIS. Generalforsamling"

Transkript

1 NYT KLUBBLAD NYT LAYOUT NY FORMAND MEN STADIG B77-BORDTENNIS Generalforsamling Generalforsamlingen afholdes i år mandag d. 17. februar kl i klublokalet. Tre generationer stiller op til kamp for B77-Bordtennis, kommer de mon også til generalforsamlingen?

2 Formanden har ordet - Prebens sidste leder Vores dronning og vores statsminister var begge to inde på, at vi skal være gode ved hinanden, og værdsætte den frivillige indsats som mange borgere yder i dette land. Dette er jeg helt enig i, efter selv at have været idrætsleder i nu 50 år, de sidste mange af dem, i B.77 på alle planer. Men alting har en ende som Shu-bi-dua synger og nu synger jeg så på sidste vers (dog ikke i B.77-Mandskor!!) og det sker på klubbens generalforsamling mandag d. 17. februar. Jeg håber, at mange vil møde op denne dag, så jeg kan få sagt tak for mange fantastiske og morsomme timer sammen med de dejlige umulige medlemmer i B.77 Bordtennis. Uden Jer ingen klubejer!! Den afgående formand Hele den gamle bestyrelse er villig til at fortsætte, og Hans Schwaner har sagt ja til at stille op som ny formand. Hans var jo det medlem, der på sidste generalforsamling reddede ungdomsafdelingen fra nedlæggelse, og sammen med Lars Kaas og Anja Thornsen har kørt ungdomsafdelingen i denne sæson. Stor tak til ungdomsudvalget for deres flotte indsats. Hans har som formand for udvalget vist store kvaliteter i udvalgsarbejdet, og har deltaget i alle bestyrelsesmøderne, så han nu kender til det arbejde det kræver, at være leder i B.77 Bordtennis. Så det er en enig og optimistisk bestyrelse der indstiller Hans til formand, og jeg håber, at medlemmerne vil bakke ham op, både til valget og i det daglige 77-liv. Både ungdom og seniorspillerne har allerede hentet medaljer og mesterskaber på dette tidspunkt af sæsonen. I holdturneringen ligger vi også pænt placeret i mange af rækkerne. Alle holdlederne og trænere har også udført et perfekt arbejde, så det er en stolt formand, der her har skrevet sin sidste leder i klubbladet. Vi ses i 77 og til generalforsamlingen. Den nye formand?

3 1. holdet har ordet Så er første halvdel afsluttet af denne sæson. Holdet er blevet forstærket i år, efter tilgangen af MUREN eller Dennis som vi kalder ham. Desværre har vi måtte undvære Jacob som har været under behandling hos Jørgen Ege, var vist noget med knæet. Vi har spillet 8 kampe 5 sejre og 3 nederlag = 10 point. Det må være godkendt. Dennis 21 kampe 11 sejre. Vandt over toplistens nr. 1 i 3 sæt. Tommy 15 kampe 6 sejre, har været plaget af dårlig ryg, bliver bare bedre kamp for kamp og runder helt sikkert 1700 rating point denne sæson. Henrik 15 kampe 6 sejre. alle kampe vundet i 5 sæt. Henriks våben nr. 1 RUTINE. Per 24 kampe 15 sejre. holdet 1 single og chauffør køre bare der ud af. Jimmi 21 kampe 16 sejre hvad skal jeg sige, hvad jeg ikke har i talent har jeg i knopper... Nu ser vi bare frem mod årets vigtigste kamp, re-matchen i bowling mod krydderdrengene fra 3. holdet. Håber at se mange til denne nye form for afslutningsbal(bowl.) Husk nu at nyd hver en bold i spiller - Ses 1. holdet Forstærkninger til 1. holdet og Dennis

4 2. holdet (Mark) byder ind med lidt lækkert Så blev det min tur til at skrive indlæg til klubbladet efter gentagne ønsker og påmindelser fra Den Lange. Det har resultatmæssigt været en meget blandet sæson. Den har både budt på op- og nedture. Vi havde undervejs gravet os ned i et hul med 3 nederlag i træk, men kom heldigvis stærkt igen og sluttede af med samme antal sejre. Så vi heldigvis ved årsskiftet lå med 8 point i 9 kampe og placeret midt i rækken. Som tilknytning til ovenstående skal det siges at marginalerne ikke helt har været på vores side. I 8-6 nederlaget til Karlslunde tabte vi hele 6 stk. 5-sætningskampe ud af 8 mulige, så pointhøsten kunne godt havde været større. Denne sæson er vores nye spiller Hans Schwaners første serie 2 sæson i mange år, men dette kan dog ikke ses på resultaterne. Han har klaret det med bravour og ligger med 12 sejre ud af 24 mulige. Alt i alt har vores hold i denne sæson været meget homogent. Vi ligger med henholdsvis 14,13,12 og 11 singlesejre i denne sæson, og dette må siges at være godkendt. På trods af et mandskab på 5 personer var vi dog alligevel nødt til at benytte os af reserver, og her skal der siges stor tak til Jesper Cloos og Dennis Jørgensen. Vi stødte desuden på et stort chok undervejs, da Tobias Røhling meddelte os, at han ikke ønskede at forsætte med at spille bordtennis. Her skal der siges 1000 tak for de mange år, som du har været i klubben, og vi ønsker dig held og lykke fremover. Du er altid velkommen til at tage med Mutti ned og træne, og hvis din bordtennissult kommer tilbage, så er du selvfølgelig velkommen. Til sidst har jeg, som skribent, lyst til at fortælle en lille sjov historie om 2 nederlag til vores holds 2 alderspræsidenter, Hansi og Lange. I en 8-6 sejr mod Københavns BTK har den lange og den tidligere fængselsbetjent formået at tabe til en 15 årig dreng. Dette er som udgangspunkt ikke pinligt, men når den unge knægt samtidig, i Junior A, har tabt til vores unge talent Lucas Vulpius, så er det alligevel lidt komisk. Det skal dog lige siges at undertegnede slog ham 3-0 ;) 77-hilsner, Mark & 2. Holdet Det lykkedes redaktøren at finde et par billeder af Mark, de er fra den gang han havde lidt mere respekt for de ældre og var en sød og artig dreng!!!!

5 3. holdet aka Bronzeholdet server en kølig fra vældfærdskassen Bronzeholdets har i efteråret har været inde i en sejrs krise der var så markant at der blev snakket om psykolog hjælp til holdet, for at komme ud af krisen. En krise der medførte at vi spillede uafgjort 4 gange i træk. og selvom der blev kæmpet om alle bolde med sveden haglende fra panden, var der intet der lykkes...det blev bare til uafgjort. 4 gange i træk. Men men men...der er jo ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget nemlig vores velfærdskasse. den bugner, og igen i år er det Arild der er den største bidragsyder (det blir fand me en god afslutning vi skal ha på holdet.) Jesper derimod han fører sig frem og ligger pt. nummer 8 på toplisten Linda ligger nr. 11, Flemming nr. 19 and the raesin in the hotdog-end er selvfølgelig Arild som ligger nr. 26. Vi sluttede vores efterårs sæson af med en hyggelig doubleturnering, hvor Arild fik 0 point og de andre fik 2 point hver, derefter tog vi på Nuovo Italia hyggede os resten af aften med historier fra det dramatiske bordtennis efterår Vores mål for foråret er at nedbringe antallet af uafgjorte, og at Arild betaler mindre til velfærdskassen!!!! Bronzeholdet i stærkeste opstilling! 4. holdet på krykker i 2013 og imellem to stole i 2014 Store var ambitionerne ved sæsonstarten. Holdet var forstærket med René Nybo (Spydet) der har forbedret sit niveau i Ballerup samt ved at løfte vægte og spille tennis. Den faste stab bestående af Brian, Ebbe Strüwing, Jørgen Gjøg og Poul Lundberg så frem til en komfortabel sæson med ham på holdet. Men fra midten af august meldte Brian og Ebbe fra på grund af personlige udfordringer og i september meldte Jørgen Gjøg, at han skulle opereres for prostatakræft. Så i stedet for 5 spillere på holdet, måtte vi gå ind i sæsonen med 2 ½ spillere.

6 Situationen ved juletid er: At vi ligger nr. 4 i en stærk pulje, 4 points fra toppen og 5 fra bunden, At reserver fra de øvrige hold, dvs. Frank Larsen, Henrik Mathiessen, Allan Strømsted tilsammen har spillet 15 singler og skaffet os 9 sejre. René har spillet alle 27 kampe med 24 sejre til følge; spillede altså langt flere kampe end forventet, Poul har skaffet os 8 sejre i 24 kampe og Jørgen Gjøg nåede 6 sejre i 15 kampe, inden operation og rekonvalescens tog over. Men sygdommen har heldigvis ikke bredt sig. Det er altså de gode reserver samt holdledelsen, der har reddet os frem til jul. Foråret byder på store udfordringer. Jørgen Gjøg kommer til træning den 6. januar og vil gøre alt for at så sit gamle niveau. René forsøger at holde dampen oppe. Vi må håbe på hjælp fra de øvrige hold endnu en gang, når én af os må sidde over. Alle hold i rækken får nemlig points, så vi skal nok have 6-7 points mere for at være sikret forlængelse i serie 3. Overvejelserne for næste sæson går på, om vi ikke er i færd med at sætte os imellem to stole. Konkurrencen i serie 3 øges til stadighed. René og Frank Larsen taber kampe her, som de ikke ville have gjort for 3 år siden. Jørgen Gjøg og Poul vinder stadig færre kampe. Så en beslutning vi skal tage, når vi har sikret klubbens position i serie 3 endnu en sæson, bliver, om vi skal fordele os helt anderledes på holdene til næste sæson? Ellers sætter vi os måske imellem to stole. Tak til alle i klubben for jeres medleven og den gode træning, som vi oplever den ene mandag/onsdag efter den anden. Poul Lundberg Andreasen Holdleder B 77-4

7 5. holdet aka Golfholdet tee er ud til en ny sæson Vores hold måtte desværre starte sæsonen med at skulle finde en ny 4. mand, da Hans Schwaner ville prøve kræfter med serie 2, og da man ikke må bremse mennesker i deres udvikling måtte vi jo give slip på den gode herre. De tilbageværende (Johnny, Frank og Allan) måtte jo så lægge hovederne i blød, det valgte vi at gøre over en runde golf og en kop øl, og lur mig om vi ikke fandt ham på golfbanen. Vores gamle kammerat Michael Sørensen (ham med kineserfatning) ville godt spille bordtennis igen, så den lå jo lige til højrebenet. Vi har fået overstået første halvdel af sæsonen på tilfredsstillende vis, det skal lige siges at der kun er 7 hold i vores række så der er ikke helt så mange kampe som vi plejer at spille, men vi får da kørt nogle kilometer og tilbragt noget tid sammen idet at ØBTU har valgt at drible os rundt på hele Sjælland. Med hensyn til vores holdkampe har det været lidt blandet med resultaterne, der har været klare sejre og klare nederlag, de individuelle kampe har budt på sejre som burde have været nederlag og omvendt med dertil hørende spidse bemærkninger fra " holdkammeraterne". Til sidst vil jeg bare ønske god vind resten af sæsonen til alle hold i klubben. M.V.H Allan og resten af 5.holdet. 6. holdet aka Sporvejsholdet har endnu ikke nået endestationen (og tak for det) Sporvejsholdet starter sæson 2013 uden skader. Henrik er tilbage med et nyt syn på en god sæson. Vi lægger ud med et lokalbrag mod B det er bare en kamp vi ikke vil tabe, holdkaptajnen sætter holdet. Henrik, Allan, Søren starter, og vi plejer at have nogen tætte kampe der kan gå begge veje vi fulgtes ad så det var doublen der var afgørende. Henrik og Allan spiller en god double som vi vinder. Slutresultat 6-4. Vores næste kamp er mod IHS også en form for lokal kamp, det er Axel Bechmann holdet + Søren Andersen (senior træner B. 77) de møder kun 2 op hvor Søren Andersen men de kan ikke stille meget op vi vinder 8-2. For at gøre en lang historie kort vinder vi resten af kampene, nogle stort andre knebet 6-4. Politiet, posten, B.77,8 er de hold hvor vi skal op på den store klinge. Første halvdel og året er ved at tage sin slutning, vi skal som altid have vores juleafslutning det er ikke nemt at finde en dato for 2 på arbejdsmarked og 2 pensionister men det lykkedes 2 gang. Vores interne mester blev Henrik i både single og double, bagefter satte vi os til et veldækkede bord med tilhørende højt belagte smørebrød med lidt vådt til ganen. Jeg vil gerne slutte med at sige tak til holdet for nogle dejlige stunder sammen. Hvis vi forsætter 2 halvdel af sæsonen lige så godt er vi i fare for oprykning. Til alle B.77 er, godt nytår og ses i Allan Samuelsen

8 7. holdet af Danmark med et indspark Tak for et godt og hyggeligt nytårsarrangement. Holdet bestod af Jørgen Weber, Carsten Larsson, John Silfverberg og Jan Dorph Launbo af DANMARK (holdleder) ved turneringsstart. Desværre måtte Jørgen Weber melde fra på grund af helbredsmæssige årsager inden turneringsstart samt at Carsten har meldt sig ud af klubben, da han ikke var tilfreds med at vente på ledige borde til træning. Han nåede en kamp for holdet. SÅ NU VAR GODE RÅD DYRE, vi var holdlederen og John tilbage, samt målsætningen for sæsonen blev ændret fra en placering i midten til ikke at blive sidst. For at blive tre på holdet, overtalte holdlederen Ricky Strange (tidligere ungdomsspiller i klubben for 5 år siden) til at indgå på holdet. Et stort velkommen til Ricky. Efterårssæsonen sluttede for vor vedkommende med en næstsidste plads med 3 point, et flere end nummer sidst som vi dog har tabt til. Så indtil videre er holdets målsætning holdt. Årsagerne til de manglende resultater eller dårlige undskyldninger kan være mange, men nogle af dem er ok (synes holdlederen), blandt andet at holdet er kommet i en utrolig stærk række med 2 nedrykningshold fra serie 3 samt 2 hold med unge spillere der har serie 3 niveau (spørg B77 9 de er lige så overrasket). Men alt i alt er det ikke nogen skam at tabe til modstandere der er bedre end en selv, selv om holdet har gjort alt, hvad der er muligt, vi passer vor træning og er ved godt mod og håber på det bedste. DESVÆRRE bliver holdet igen reduceret til 2 mand i forårssæsonen, da holdlederen skal gennemgå en operation i januar 2014 med henblik på et kunstigt knæ. Bestyrelsen har oplyst af Jeff indtræder på holdet, så det igen kan bestå af 3 spillere. Holdlederen fortsætter dog som holdleder i forårssæsonen så vidt det er muligt med hensyn til helbredet med de forpligtelser der er forbundet med dette samt er sikker på han kommer stærkt tilbage i den nye sæson. Til sidst en stor tak til B77 s 9 hold som vi er i pulje med, for at indgå som reserver, når der har været behov for dette. Desværre kan holdlederen ikke give en tak til de andre serie 4 hold for dette, da ikke nogen af dem har haft den fornødne tid til at hjælpe os, selv om vort hold har afgivet tid til at være reserve for dem. Til slut en stor ros til bestyrelsen for deres nytårsarrangement, det var f en god og meget hyggelig turnering, som bør indføres permanent på lige fod med klubmesterskabet. Må alle bordtennis spillere i B 77 have godt nytår og få en god forårssæson. Vi ses til efteråret. Jan Dorph Launbo af DANMARK, holdleder B77-7.

9 8. holdet tager kegler Vi startede ud mod B77 6. En kamp hvor vi i forvejen var undertippede. Vi spillede ikke helt op til vores bedste, og modtog det eneste nederlag hidtil i sæsonen. Siden har vi vunde flere kampe med forholdsvis komfortable sejre. Det skal dog nævnes, at kampene mod IMS og Posten var ganske spændende, idet vi her vandt 6 4 i begge kampe. Vi ligger således nummer 2 i rækken med 16 points kun 2 point efter B77 6. Vores stærkeste kort er holdleder, Claus Adamsen, der har vundet 19 ud af 21 kampe. Han har en sikker hånd, et hurtigt fodskifte og et bat med knopper, som modstanderne som regel ikke kan hamle op med. Poul har som altid spillet ganske stabilt. Den største præstation var, da han slog Aksel Beckmann fra IHS, der har over 1600 points. En pudsig oplevelse var i øvrigt, da Poul i en kamp havde glemt sine shorts og spillede i moderigtige sorte underbukser med hvide striber. Gudskelov var det mod politiet, som er vant til lidt af hvert. Schwaner har vist en stigende formkurve og har generelt forbedret sit bordtennisspil i denne sæson. Preben Riel har ikke nået at spille så mange kampe i sæsonen, men har dog vundet 8 ud af 9 kampe. Han har proklameret, at han vender stærkt tilbage i 2014 for at bidrage med sin store erfaring og defensive spillestil, hvor han konsekvent står 2 3 meter fra bordet og returnerer bolde. Til vores juleafslutning havde Preben arrangeret et vel tilrettelagt program, hvor vi deltog i en udmærket fællesmiddag i Næsbyhulen med italienske og franske vine. Vi havde selvfølgelig også traditionen tro en lille konkurrence, hvor vi spillede skoma r, også i Næsbyhulen. Her gik der ikke lang tid før vi fandt en naturlig vinder i Schwaner, som næsten måtte vente en halv time, inden de andre havde spillet færdigt. Derefter fik vi Prebens berømte Irish Coffee i hans ungkarlehybel, og sluttede af med at drikke os behørigt berusede i julebryg. 8. Holdet altid i stødet Den afgørende kamp i sæsonen bliver nok mod B 77 6, der spilles i starten af det nye år. Her vil det vise sig, om vi har den mentale og spillemæssige styrke til at vinde over dem og indtage

10 førstepladsen. Flertallet på holdet tror dog på, at vi er på vej ind i en ny storhedstid, hvor vi kan vinde rækken og komme til at spille i en bedre række næste år. Tilslut vil vi takke Ricky og Allan Samuelsen, der hjalp os, da vi manglede en mand i et par kampe. Glædelig Jul og Godt Nytår til alle i B77 bordtennis. 9. holdet Lars, Ole, Anja og Bodil Vi startede sæsonen med en sejr over vores søsterhold B77-7 og over Cito 2, men så tørrede pointhøsten ud. Kun i den allersidste kamp inden vinterpausen fik vi uafgjort mod Solrød. Det er dejligt at vi sluttede lidt positivt:-) Ole er blevet rigtig god og klart vores topscorer, og derefter kommer Lars, som har vundet en del her i de seneste kampe. Anja og Jeg har ikke haft den bedste sæson, men håber på bedre tider i det nye år :-) Det er ikke fordi vi synes at holdet har spillet specielt dårligt her i efteråret. Der har været mange 5 sættere som desværre for det meste i seneste kampe er gået til modstanderne. Men vi synes ganske simpelt, at de andre hold er meget bedre end sidste år. Er det også noget I andre har bemærket? Selvom vi er 4 på holdet har vi i flere omgange måtte låne fra andre serie 4 hold. Derfor siger vi mange tak til Henrik Mathiessen, Jan Dorph og John for at steppe ind og supplere, når vi var i spillermangel. Rigtig god Jul og ønsket om et godt 2014 til alle. Mange hilsner Bodil

11 10. holdet venter stadig på fotografen Vores hold er det nye hold i serie 5. Vi har været ude og spille to gange og begge gange blev det desværre til nederlag. De to nye spillere Henri og Christian startede i september, så det hele er nyt for dem. Vi spiller 2 mands turnering som sagt i serie 5. Vi er 4 spillere på holdet så vi skiftes til at spille kampene. Det er en god ting fordi vi har 2 så nye spilere på holdet og de klarer sig super godt. Vi har stadigvæk den første sejr til gode, det er gode spillere vi er oppe imod men vi har den optimisme der skal til, så vi skal sgu nok vinde en kamp eller to i år. Vi alle 4 er "nye" endnu og mangler naturligvis erfaring og vi glæder os til næste samling. Det er godt at vi ikke er dårlige tabere..:o)) Vi har endnu ikke fået taget et holdbillede men det kommer. Til slut vil vi ønske jer alle et godt nytår og vi glæder os til mange gode timer til træning. Holdlederen Anja

12 Dame B2 Ingelise og Jeg (Anja Højer) spiller sammen i år i damerække B. Vi har kun mødtes til en samling i B-rækken hvor vi mødte vores egne B1 (Helle og Inger) og derefter mødte vi Furesø 2 og vi vandt begge kampe, sæsonen er jo hel ny og vi har mange kampe endnu så meget kan ske endnu. Det er altid smadder hyggeligt til vores samlinger hvor der bliver disket op med skønne kager og slik og lidt frugt, vi skal jo huske at være sunde. For både Ingelise og mit vedkommende lavede vi et nytårsforsæt i november, vi skal helt klart være bedre til at komme til træning, det har knebet lidt i 2013 men i 2014 giver vi den en skalle. Godt nytår til alle og vi ses til træning. Ingelise og Anja Dame B3 sender et lille pip Et lille Pip "Indlæg" til klubbladet. Damespillere B3, Hvem er vi! Efter nogle herlige point stævner, har vi taget hul på holdkampene. Det er blevet til 1 Kamp som blev afholdt i Farum... Vi pakkede bilen og kørte afsted. 1. etape Rødovre -Glostrup. 2. Etape Glostrup -Farum. Vi havde 2 chauffører på den aften. Herligt... Inger tager selv ansvaret! Men men igen en omrokering at forholde sig til...en af de mere tricky slags. Min gamle makker og medspiller var pludselig blevet min MODSPILLER... det var sgu lidt underligt...jeg er ellers omstillingsparat tit og ofte... grunden denne gang var tja... nye amespillere. Velkommen i Klubben... Af et ærligt Hjerte. Vores klub er bedst, trygt og kendt...socialt og alt muligt. Jeg har lige taget bestik af kombinationerne i "FUGLEPERSPEKTIV. Og hvad ser jeg.??... Hvordan vil det gå?? Men vi ser... Jeg er en positiv person af Guds nåde.. Dette indlæg er helt mit eget og rigtigt navlebeskuende...yes!!! Det kan godt stå alene...jeg tar` selv ansvaret.. OG... Knuz Inger

13 Ungdoms-siderne Generelt om ungdomsafdelingen: På trods af, at ungdomsafdelingen var stærkt lukningstruet inden denne sæson, så lever den i bedste velgående. I år består den så af tre ungdomshold samt lidt over en håndfuld pointstævnespillere. Træningen var først på året fordelt på fire dage, hvilket gjorde det noget svært at få fyldt bordene op, og når vejret så med flere storme viste tænder, så prøvede enkelte af pointstævnespillerne at få specialtræning, da de til tider kun mødte en frem. Træningen blev derfor fra medio november reduceret til to dage, tirsdag og torsdag fra Dette er gået over forventning, hvorved alle borde nu er i brug. A-truppen har også taget godt i mod pointstævnespillerne, og det har også været til stor gavn for de helt unge, da de nu får mere kvalificeret modstand til træningen. Dvs. det er en fornøjelse at være træner, da der bliver gået til den til alle træninger, samt det sociale og snakken kører i truppen. Pointstævnespillere Der har været afholdt stævner i henholdsvis Karlslunde og Brøndby, hvor de yngste spillere har deltaget med stor succes. I det første stævne dominerede Victor og Cornelius D-rækken, hvor de blev henholdsvis nr. 2 og 3, hvilket medførte oprykning til række C til næste stævne. Ved næste stævne var modstanden så lidt større i række C, hvor Cornelius så hjemførte en flot 5. plads i rækken, men dog overgået af sin i bordtennissammenhæng genopståede bror Mads, som hjemførte en flot 2. plads. B 77 forsatte de flotte takter, da ungdomsafdelingens senest ankomne Philip vandt D-rækken flot gået. Derudover deltager Nicolai i rækken B, hvor modstanden er noget stærkere, hvilket dog ikke har hindret, at han har vundet nogle kampe. Husk træningen, da det er her I får færdighederne til at præstere bedre til stævnerne. Vi ser nu frem til vores eget pointstævne d. 18. januar. Junior B Et stærkt besat hold med Martin, Jacob og Andreas. Holdet har præsteret til godkendt i efteråret med to sejre, 2 uafgjorte og to nederlag, hvilket placerer dem på en tredje plads i en række, som pt. ser ud til allerede at være afgjort, da to hold er rykket markant fra i toppen. Målet for foråret må derfor være at holde stillen, samt som minimum kører en sikker tredjeplads i hjem, hvilket bør være muligt, når de stiller op i stærkeste stilling til de sidste samlinger. Træneren Foto: Martin og Jacob efter guld ved 2-mandsmesterskabet

14 Ungdom A Hej alle. Her er en lille update på første halvsæson af herre ungdom A rækken. Holdet i år er Jacob Rasmus Nielsen, Jacob Ahmed og Lucas Vulpius. Alle 3 er drenge spillere. Et rigtigt stærkt hold, som også bliver nødvendigt, da et par junior hold også er med i rækken. Vi lagde ud på hjemmebane mod Solrød og Fårevejle. 2 af medalje kandidaterne i mine øjne. Solrød blev slået 8-2 men cifrene lyver lidt, da 4 af kampene blev 3-2 og kunne gå begge veje. Super gejst og holdånd fra dag 1. Lucas med stævne guld og pokal Så var det Fårevejle. Vi fulgtes ad hele vejen, 5-4 til dem inden sidste kamp, som dog blev vundet sikkert.5-5 blev den. Kampen blev dog meget forsinket da en af deres spillere sendte sin mor ud efter tape til sin skade, og ville ikke spille videre uden.. Tape i Rødovre en søndag formiddag er sgu en udfordring.. :) Så var det Amager, altid gode hold de stiller med. Bagud 2-0, men vi vinder 8-2, så ingen panik der. Derefter gik det som det skulle, lige inden vi skulle til Ejby. Ejby som har lamme tævet alt og alle stort set 10-0 hver gang. På vejen der ned vidste 3 trætte drenge, som ikke lige havde overholdt deres sengetid, at det var op ad bakke, men vi var dog ok med i en 3-4 kampe. Tabte kamp var mod Slagelse som umiddelbart så overkommelig ud. Det blev meget tæt, da de stillede i stærkeste opstilling. 5-5 blev den kamp. Så vi overvintrer på en 2.plads.Tør ikke spå om det endelige resultat, da 2-3 andre hold ånder os lige i nakken, men vi går ben hårdt efter den 2. plads. Holdlederen Drenge B: Denne sæson er den første hvor Julius, Elias og Oliver spiller sammen. De har været super gode til at motivere hinanden med gode råd og opmuntring når det har været svært. Uheldigvis har de været op imod nogle stærke hold og har desværre tabt de første 5 holdkampe. Det har været nogle meget tætte holdkampe, som blev afgjort i allersidste kamp. Men dette regner vi med ændres i 2014 hvor de har mulighed for revanche mod de samme 5 hold. Holdlederen

15 Sponsor siden

16 Baghånden De glade vindere af kommunemesterskabet i Rødovre som B.77 afholdt i december. Tillykke til SFO-cafeen på Tinderhøj skole.

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

FIF Pétanque Formandens beretning 2016

FIF Pétanque Formandens beretning 2016 FIF Pétanque Formandens beretning 2016 Tak for et godt år Sæsonen 2016 har sportsligt været et tilfredsstillende år med mange gode resultater for klubben. Vores hold i både DPF og DGI regi har gjort det

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Klubblad B77-Bordtennis, januar Nr. 38 B77-BORDTENNIS STADIG I CENTRUM. Nye tider i B77

Klubblad B77-Bordtennis, januar Nr. 38 B77-BORDTENNIS STADIG I CENTRUM. Nye tider i B77 B77-BORDTENNIS STADIG I CENTRUM Nye tider i B77 B77 Bordtennis har taget endnu et skridt den digitale retning. NU ER VI OGSÅ AKTIVE PÅ FACEBOOK Billedet herover pryder pt. B77 Bordtennis Facebook gruppe

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub

SPIL. Bordtennis. - Verdens hurtigste boldspil. Trænings oversigt 2015 2016. Holme-Olstrup Bordtennis klub SPIL Bordtennis - Verdens hurtigste boldspil Trænings oversigt 2015 2016 Om Holme-Olstrup BTK Årets idrætsklub i Næstved kommune 2014 Vi er en rummelig klub, hvor der er plads til alle der har lyst til

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Klubblad B77-Bordtennis, april 2015. Nr. 39. B77-BORDTENNIS i fremgang både sportsligt og på medlemssiden. Rekorddeltagelse

Klubblad B77-Bordtennis, april 2015. Nr. 39. B77-BORDTENNIS i fremgang både sportsligt og på medlemssiden. Rekorddeltagelse B77-BORDTENNIS i fremgang både sportsligt og på medlemssiden Rekorddeltagelse B77 Bordtennis havde tilmeldingsrekord til årets junior/senior-mesterskab. OG VI ER STADIG AKTIVE PÅ FACEBOOK Foto: Orientering

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008

Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Kære ungdomsmedlem og bordtennisforældre i SISU. Århus aug. 2008 Så står den nye sæson 2008/2009 for døren og vi glæder os til at se de unge mennesker tilbage med bat og godt humør. Ungdomsudvalget er

Læs mere

Dagens kamp: 09/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF

Dagens kamp: 09/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF Dagens kamp: 09/09-2006 Christiansbjerg IF vs. Hornslet IF Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling:

Brøndbyernes IF-beretning 2013. Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Brøndbyernes IF-beretning 2013 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Jørn Sørensen Bente Fryland John Pedersen Arne Nielsen Rudolf Larsen Æret være deres minde.. Året 2013

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen

Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20. Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Informationsaften - ungdom - Sæsonen 2019/20 Onsdag d. 28. August 2019, Virumhallen Agenda Velkomst Træning i VSBTK Præsentation af trænerteamet Forventninger til træningen Sæsonens aktiviteter Stævner,

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Veteran VM John Toudahl

Veteran VM John Toudahl Veteran VM 2012 - John Toudahl Det var igen en stor oplevelse at kunne deltage i et VM for veteraner. Der var omkring 3400 spillere fra 67 nationer med til mesterskaberne og som spillede 22.000 bordtenniskampe

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Klubblad B77-Bordtennis, maj 2014. Nr. 37 B77-BORDTENNIS STADIG I CENTRUM. Formandsskiftet. I ord og billeder findes i dette spændende blad.

Klubblad B77-Bordtennis, maj 2014. Nr. 37 B77-BORDTENNIS STADIG I CENTRUM. Formandsskiftet. I ord og billeder findes i dette spændende blad. B77-BORDTENNIS STADIG I CENTRUM Formandsskiftet I ord og billeder findes i dette spændende blad. Preben og Hans giver hånd på en god fremtid for B77-Bordtennis Bemærk venligst at Hans er opstillet under

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Dagens kamp: 20/05-2006. Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup

Dagens kamp: 20/05-2006. Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup Dagens kamp: 20/05-2006 Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

NR. 32 JANUAR 2014 ÅRGANG 9 GODT NYTÅR

NR. 32 JANUAR 2014 ÅRGANG 9 GODT NYTÅR SUPERVETERANERNE NR. 32 JANUAR 2014 ÅRGANG 9 GODT NYTÅR Kvartalets side 2 mand G O D Man tror det er løgn, når nogen siger at manden T bliver 52 til januar, men det er rigtigt. Jeg vil vove at påstå at

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Fremgang trods stort nederlag

Fremgang trods stort nederlag Fremgang trods stort nederlag Tilføjet af søndag 18. maj 2008 U12 drengene som jo i denne halvsæson har valgt at spille i U13, løb i dag ind i Bjæverskov hvor fysikken ved at spille mod en årgang ældre

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Jyderup Skakklub. Holdkampen: B2 rækken, 3.runde, hjemmekamp mod Slagelse 2.

Jyderup Skakklub. Holdkampen: B2 rækken, 3.runde, hjemmekamp mod Slagelse 2. Holdkampen: B2 rækken, 3.runde, hjemmekamp mod Slagelse 2. Tirsdag, den 16.december 2014 mødtes vi ved skakbrætterne på vort spillested Tornved Skolen, Jyderup Afdeling, B fløjen. Vi var fuldt hold, men

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus

Dagens kamp: 17/06-2006. Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Dagens kamp: 17/06-2006 Christiansbjerg IF vs. JAI Aarhus Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler!

Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler! Holdskak: Fuldt hus i vores klublokaler! Det har været småt med holdskakopdateringer på det seneste, bl.a. pga. sygdom, men nu starter vi op igen, og hvilken bedre dag end denne? Helt sensationelt spillede

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar?

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? 3. division herrer - slutstilling Bronzemedalje i 3. div. det er vel ik så ringe endda 3. division damer - slutstilling Damerne vinder 3. div. og sikrer oprykning

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til

Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til Et par ord fra Formanden! Vi har i år valgt i bestyrelsen at lave et par små ændringer i forhold til tidligere år med hensyn til aktivitetskalenderen, vi har lagt 2 tematurneringer ind i programmet, 2

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

sæsonstart mandag d. 23 august.

sæsonstart mandag d. 23 august. Igen i år flot vejr til at spille skak på torvet i sæsonstart mandag d. 23 august. Nr. 1 Møn Skakklub Sponsor 23 august 2010 På den anden side... Formand, PR, Klubblad: Lars B. Jensen, Ulvshalevej 51,

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

FORHÅNDEN. Østdanmarksmester i Drenge B

FORHÅNDEN. Østdanmarksmester i Drenge B B O R D T E N N I S FORHÅNDEN Nr. 35 maj 2013 Østdanmarksmester i Drenge B Tillykke til Elias, Lucas og Jacob R. www.b77-bordtennis.dk 1 BATVINKLEN BATVINKLEN Østdanmarksmesterskab til B.77, som du kan

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008

Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Bestyrelsens beretning - sæsonen 2007/2008 Kære alle i RBBC. Det er en stor glæde for mig at aflægge beretning for denne næsten forgangne sæson - dette mit første år som formand. Sæsonen har haft mange

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets fjerde Nyhedsbrev. Denne gang omhandlende nyt fra afdelingerne, turneringerne, caféen, månedens tilbud, medlem nummer 1000

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

En rigtig god jul og godt nytår.

En rigtig god jul og godt nytår. Med dette nyhedsbrev, vil vi i bestyrelsen gerne underrette jer om lidt af hvert omkring livets gang i klubben. Vi forventer det udkommer ca. 4 gange årligt. Først og fremmest ønskes alle, spillere, trænere,

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Dagens kamp: 14/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Stenvad B. Tillykke med oprykningen drenge

Dagens kamp: 14/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Stenvad B. Tillykke med oprykningen drenge Tillykke med oprykningen drenge Dagens kamp: 14/09-2006 Christiansbjerg IF vs. Stenvad B Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF

Læs mere