Generelt: Det skal være en god oplevelse for børnene! Det er suverænt dommeren, der bestemmer, og dommeren vil vejlede spillerne, hvor nødvendigt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generelt: Det skal være en god oplevelse for børnene! Det er suverænt dommeren, der bestemmer, og dommeren vil vejlede spillerne, hvor nødvendigt."

Transkript

1 I skemaet nedenfor findes en beskrivelse af de enkelte discipliner. Det er tilladt at deltage i flere discipliner. Generelt: Det skal være en god oplevelse for børnene! Det er suverænt dommeren, der bestemmer, og dommeren vil vejlede spillerne, hvor nødvendigt. Disciplin /aktivitet Svømning Beskrivelse og regler for disciplinen - Holdkap, bestående af 6 deltagere, fortrinsvis 3 piger og 3 drenge. - Heatinddeling efter klassetrin. - Der svømmes på baner, adskilt med banetov. Max. 6 hold per heat. - Distance 6 x 50 meter fri svømning (man kan selv vælge om man vil svømme crawl, bryst, ryg eller butterfly eller en kombination af alle svømmearter), vending valgfri bassinvæggen i vendeenden SKAL røres med en del af kroppen. Man må IKKE gå på bunden i den lave del af bassinet eller trække sig frem i banetovene. - Der kan startes fra startskammel eller fra kanten, med hovedspring eller hvordan man ellers vil. - Den næste svømmer må først starte, når den første har rørt bassinvæggen efter 50 meter. Mini-håndbold Bordtennis Mini-håndbold er stort set ligesom almindelig håndbold, hvad angår reglerne. Hvert hold består af fem spillere, en målmand og fire markspillere. Det er tilladt at gå 3 skridt, og dernæst drible med bolden. Når man har gjort dette, spilles bolden videre eller der skydes på mål. Så der er altså de samme regler, som når vi ser landsholdet spille, dog med en stor undtagelse, og det er, at der ikke er en dommer, men derimod en vejleder. Vejlederens rolle er at guide spillerne igennem kampen, og dermed fx huske den enkelte spiller på at aflevere bolden, når han/hun har taget sine 3 skridt. Dermed er det op til vejlederen, hvornår en spiller har taget for mange skridt. Der bliver derfor oftest kun dømt for mål, og opgiverkast, efter en målscoring. Resten er en mundtlig vejledning af spillerne, og man bør ikke hænge sig i detaljer som 3 eller 4 skridt. Vejlederen søger for at kampen afvikles i en sportslig ånd, hvor alle får lov til at spille håndbold. Vejlederne guider spillerne, og har dermed en hjælpende funktion og ikke en dømmende funktion i den forstand hvilket er en væsentlig pointe. Hvis der bliver lavet en forsvarsfejl, dømmer vejlederen frikast til det angribende hold. Frikastet foregår/tages ved, at en spiller spiller bolden videre til en holdkammerat. Hver kamp varer 6 minutter. Klassen stiller med 2 spillere Sammensætningen dreng/pige er valgfri. Der spilles på tid, 6 minutter pr kamp. Spillerne bytter halvvejs og det samlede pointtal tæller. Der serves 2 gange inden der skiftes. Vunden kamp giver 3 point, uafgjort 2 point og tabt kamp 1 point. Bordtennisklubben stiller med et antal ledere, der hver får ansvar for 2-3 borde. Der spilles alle mod alle i en eller to puljer afhængig af antallet af tilmeldte klasser. Der er omklædnings-/bademuligheder i Håndbold-hallen. KlasseKampen stiller bat og bolde til rådighed. Det er dog naturligvis tilladt at medbringe sit eget.

2 Kids Volley Basketball Længdespring Sportsdykning Kids Volley spilles med indendørs sportssko eller bare tæer på en fuld badminton bane med et net i 2 m højde. Vi forsøger at nå at spille 3 kampe per hold. Der vil være en dommer ved banen. Regler for serven: Der trækkes lod om hvilket hold som starter kampen op med første serv. Spillet startes med underhåndsserv af dén spiller som står bagerst og til højre. Hvis underhåndsserven slår spillet i stykket, kan dommeren ændre serven for begge hold til et underhåndskast (men der gives ikke om-serv ). Serveretten vindes sammen med point. Spillereglerne: Der er maksimalt 4 spillere på banen. Spillerne står i firkant så banen dækkes bedst muligt. Hvis holdet består af mere end 4 spillere, kan holdkaptajn skifte ud når bolden er ude af spil. Bolden SKAL gribes. Bolden SKAL kastes med underhåndskast og 2 hænder på bolden, over nettet i ét forsøg, derfra hvor bolden er grebet. Spilleren må ikke gå med bolden. Når en spiller på ens eget hold kaster bolden over nettet, så roterer spillerne på holdet én position i urets retning. Bolden er tabt når, bolden ikke gribes, kastes i nettet, kastes ud af banen, og ved servefejl. Hver gang en bold er vundet, er der point. (running score) Sportsånd: Det er god stil at spillerne mødes ved nettet efter den afsluttende bold, og siger modstanderne tak for kampen Vi spiller 'street-basket', dvs. 2 hold spiller mod én kurv. Hver klasse spiller minimum 2 kampe. Der er 3 spillere på banen fra hvert hold ad gangen. - Kampen startes ved at mindste spiller får bolden bag linjen (kridtstregen). - Ved scoring (og fejl) skiftes der ud (der må selvfølgelig også skiftes ud løbende). - VIGTIGT: Når man erobrer bolden, skal en spiller ud bag linjen (kridtstregen) og spille bolden ind på banen - dette må I gerne fortælle spillerne. - Hver scoring giver 2 point - scoring uden for den afmærkede linje (kridtstreg) giver 3 point. Pigepoint tæller ikke dobbelt som i fodbold. - Der vil være en dommer fra Allerød Basketball Klub (ALBA) til stede ved hver kamp. - Generelt: Det er suverænt dommeren, der bestemmer omfanget af at fløjte og dommeren vil vejlede spillerne, hvor nødvendigt. - Det er holdledernes opgave at melde kampens resultat til ALBAs centrale turnerings administration - umiddelbart efter hver kamp. I længdespring deltager 4 elever, som får hver 1 spring. Hvert holds 4 spring afvikles umiddelbart efter hinanden og holdlederen melder holdnavnet til opmåleren inden første deltager springer. Den samlede længde af de 4 spring afgør holdets placering Holdene skal bestå af 2-4 personer. Fordeling af pige/dreng er valgfri. Man må gerne medbringe sit eget ABC-udstyr (maske, snorkel og finner), ellers kan I låne af ORCA. Der vil være forskellige gruppeopgaver, som skal løses under vand. Der vil være flaskedykkere i vandet, der holder øje med at opgaverne løses korrekt Point bliver givet på baggrund af tid, dybde og sværhedsgrad

3 Fodbold 5-mands fodbold - 1. og 2. klassetrin 8-mands fodbold 3. og 4. klassetrin Håndbold Der bliver spillet i puljer uden afvikling af finale. Holdet må stille med lige så mange deltagere, der ønskes blot må der højest være 5 på banen ad gangen. Afvikles efter DBU's regler for 5-mandsfodbold med følgende "særregler" for KlasseKampen: - Der må IKKE spilles med fodboldstøvler. - Anvendelse af benskinner er frivilligt. - Mål, scoret af en pige, tæller dobbelt. Der bliver spillet i puljer uden afvikling af finale. Holdet må stille med lige så mange deltagere, der ønskes blot må der højest være 8 på banen ad gangen. Afvikles efter DBU's regler for 8-mandsfodbold med følgende "særregler" for KlasseKampen: - Der må IKKE spilles med fodboldstøvler. - Anvendelse af benskinner er frivilligt. - Mål, scoret af en pige, tæller dobbelt. Der spilles efter de almindelige håndboldregler med følgende undtagelser: Der er 5 spillere på hvert hold, hvoraf 1 er målvogter. Der skal minimum være en pige på banen hele tiden, eller spilles med max. 4 spillere. Der må ikke mandsopdækkes. Der må ikke dækkes op uden for den stiplede 3 meter-linje. Mål scoret af en pige tæller dobbelt. Forhindringsbane Lidt generelle regler: Der må ikke dobbeltdribles. Modstanderen får bolden, hvis der dobbeltdribles. (Dobbeltdribling er, når en spiller dribler og tager bolden op i hænderne og dribler igen). Der må højst tages 3 skridt. Ved mere end 3 skridt bliver der dømt skridt og modstanderen får bolden. (En spiller må gerne tage 3 skridt, drible, tage bolden op og tage 3 skridt). Det er ikke tilladt at skubbe, men man må gerne tackle. Målvogteren må gerne spille med i angrebet, så det angribende hold på denne måde kommer i overtal men med et ubevogtet mål. Banen: En udfordring, der kræver både hurtighed, snilde og samarbejde. Hvert hold skal løbe 2 heats. Der skal være 6 løbere pr. heat. Vi opfordrer til, at man så vidt muligt bruger forskellige løbere i de to heat, så så mange børn som muligt får prøvet banen. Løbet foregår som en slags stafetløb med indlagte opgaver undervejs. Der placeres én deltager på hhv. etape 1, 2 og 3. På 4. etape venter resten af holdet og løser den sidste udfordring i fællesskab. Det er tilladt for holdene at hjælpe de enkelte deltagere mundtligt med at løse opgaverne undervejs, men løsningen skal rent fysisk udføres af den, der løber etapen. Løbet gennemføres på tid. Den hurtigste af de to tider tæller i konkurrencen. Heatene afvikles med ca. 5 minutters mellemrum. Hold øje med hvilke heats I skal deltage i og stå klar ved den angivne bane (fremgår af løbsoversigten, som hænger på pavillonen). Vær til stede inden første heat starter. Der vil regler og baneforløb blive gennemgået. Vær opmærksom på, at de to heat, hvert hold skal deltage i, IKKE nødvendigvis vil være lige efter hinanden. En af opgaverne vil være at binde et råbåndsknob. Der vil være vejledning og mulighed for at øve sig på stedet, men det er også tilladt at have øvet sig hjemmefra.

4 Skumtennis Hver klasse spiller 2-3 kampe á 5-6min lidt afhængig af evt. forsinkelser. Det er vigtigt at I står klar ved jeres bane ved spilletidspunktet. Er der et hold der ikke møder op til tiden, vinder modstanderne kampen, hvis den ikke kan afholdes indenfor den afsatte tid. Klassen stiller med 4 spillere sammensætning af dreng/pige er helt valgfri. Der spilles doubler på minitennis-baner, som har ca. samme størrelse som en badmintonbane. Der tælles fortløbende point 1,2,3,4, osv. og der serves 2 gange inden der skiftes. Bolden sættes i gang med underhånds-serv. Der må serves på hele modstanderens bane. Floorball Stafetløb Orienteringsløb Løbes umiddelbart efter afvikling af stafetløbet for klassen Der er låne-ketchere og bolde til kampene, men det er også muligt at medbringe sin egen ketcher. Der spilles med børnevenlige bolde (skumbolde) og I starter med et lille prøvespil (under 1min) inden kampen starter. Sved på panden og styr på staven. Med masser af sammenhold, teknik og tempo er floorball en actionpacked holdsport for alle. Floorball er en begyndervenlig stavsport. Måske kender du den allerede den hvide bold med huller fra idrætstimerne? Den er et hit hos både lærere og elever, fordi den er intens, sjov og simpel. Til Klassekampen spilles der efter DGIs regler i 3-Mands Floorball, dog med følgende "særregler": Der spilles i puljer uden afvikling af finale. Kampene spilles på mindre baner (ca. 18x8m) med bander. Holdet (mix) består af 3 markspillere samt op til 3 udskiftere. Der er flyvende udskiftning. Mål scoret af en pige tæller dobbelt. 5 simple regler: 1. Man må ikke røre bolden med hænderne. 2. Man må ikke have sin floorballstav mellem modstanderens ben. 3. Staven må ikke løftes højere end hoften. 4. Man må ikke ligge eller sidde på knæ mens man spiller. 5. Det er altid dommeren/kampvejlederen der bestemmer Der spilles med rigtige floorballstave og Allerød Floorball sørger selvfølgelig for stave, man kan låne. 6x100m stafetløb med en depeche. Klassens hold er på 6 forskellige løbere, som hver løber 100 m og bringer depechen videre - frem til mål. Holdet består som udgangspunkt af 3 piger og 3 drenge. Der løbes frem og tilbage på den ene langside af løbebanen, og der skiftes i hver ende af langsiden. Alle hold løber i år KUN 1 gang. Point fordeles efter placeringen i sin gruppe/heat Til Orienteringsløb skal man finde et antal poster i en bestemt rækkefølge på kortest mulig tid. Det hold, der samlet bruger kortest tid, får flest point. Til løbet får løberne udleveret et kort, der viser løbsområdet ovenfra og hvor bygninger, hegn, stier og andre genstande er indtegnet. Posterne er markeret på kortet med en rød ring og et nummer. Posterne er forbundet med en rød linje samt med start og mål, og markerer i fugleflugt den rute løberne skal følge. Holdene skal bestå af 4 løbere. Hver løber skal løbe sin egen bane. Der vil være instruktion af løberne inden start. Fordeling af pige/dreng er valgfri. Bemærk at kortlæsning er lige så vigtigt som at løbe. Inden start får løberne udleveret et kort samt en chip, der elektronisk bruges til at stemple posterne. Der gives point samlet til hvert hold for: Bedste samlede tid for holdets løbere (dog højst max tiden) Strafpoint for poster, der ikke er stemplet eller stemplet i forkert rækkefølge

5

IDRÆTSDAGEN 2014 IDRÆTSDAGSTILBUD FOR 4.-7. KLASSE STÆVNET AFHOLDES TIRSDAG D. 24. JUNI 2014.

IDRÆTSDAGEN 2014 IDRÆTSDAGSTILBUD FOR 4.-7. KLASSE STÆVNET AFHOLDES TIRSDAG D. 24. JUNI 2014. IDRÆTSDAGEN 2014 IDRÆTSDAGSTILBUD FOR 4.-7. KLASSE STÆVNET AFHOLDES TIRSDAG D. 24. JUNI 2014. Discipliner: 4. klasse: Løb, spring & kast 5. klasse: Atletik, Håndbold 6. klasse Basket, Fodbold og Floorball

Læs mere

Vi ønsker alle rigtig god fornøjelse! Skolernes idrætsdag 12. juni 2009

Vi ønsker alle rigtig god fornøjelse! Skolernes idrætsdag 12. juni 2009 Skolernes idrætsdag 12. juni 2009 Gladsaxe Sportscenter, stafetløbet 2008. Vi byder alle elever og lærere velkommen til den fælles idrætsdag for 4.-6. klasserne. Idrætsdagen finder sted fredag den 12.

Læs mere

Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter

Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter Skolernes idrætsdag 10. juni 2011 Gladsaxe Sportscenter Vi byder alle elever og lærere velkommen til den fælles idrætsdag for 4.-6. klasserne. Idrætsdagen finder sted fredag den 10. juni fra kl. 9 til

Læs mere

Brug bolden 4. Flere idéer på spil

Brug bolden 4. Flere idéer på spil Brug bolden 4 Flere idéer på spil Indhold i dette hæfte: Bordtennis............................... 3 Tennis................................... 7 Fodbold.................................. 10 Håndbold................................

Læs mere

OL alternative konkurrencer

OL alternative konkurrencer OL alternative konkurrencer OL kan bruges som en sjov og alternativ aktivitet for deltagere i alle aldre, dog vil disciplinerne passe bedst fra U-10 spillere og opad. Disciplinerne kan plukkes og bruges

Læs mere

Reglerne til Kidsvolley level 0 til 2

Reglerne til Kidsvolley level 0 til 2 Reglerne til Kidsvolley level 0 til 2 I dette materiale, målrettet skoler og fritidsordninger, er kidsvolleyreglerne rettet til, så de passer til en undervisningssituation, hvor idrætslæreren har grupper

Læs mere

Brug bolden 3. Idéer på spil

Brug bolden 3. Idéer på spil Brug bolden 3 Idéer på spil Indhold i dette hæfte: Bordtennis.............................. 3 Tennis................................... 7 Fodbold................................. 12 Håndbold................................

Læs mere

QIANBALL DOUBLE REGLER REGLER FOR QIANBALL DOUBLE KAMPE. KFUMs Idrætsforbund.

QIANBALL DOUBLE REGLER REGLER FOR QIANBALL DOUBLE KAMPE. KFUMs Idrætsforbund. KFUMs IDRÆTSFORBUND PRÆSENTERER REGLER FOR QIANBALL DOUBLE KAMPE Sidste års medalje vindere. Udarbejdet af KFUMs Idrætsforbund. KFUMs IDRÆTSFORBUND Revideret januar 2008. Danske double spilleregler for

Læs mere

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt

Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Ung Rejs GymnasiumFutsal Regelsæt Banen: Der spilles på en håndboldbane, dvs. 20 x 40 meter Bold: Bolden skal være en Futsal fodbold. Mål: Målene består af to håndboldmål i hver ende af banen. Antal spillere:

Læs mere

Idrætsdagsmappe 2018

Idrætsdagsmappe 2018 Idrætsdagsmappe 2018 I denne idrætsdagsmappe finder I: Vejledning til dagen. Beskrivelse af samtlige discipliner med regler, antal deltagere osv. Vejledning til idrætsdag Dagen nærmer sig, hvor vi skal

Læs mere

ØVELSER TIL UNDERVISNING I HØVDINGEBOLD

ØVELSER TIL UNDERVISNING I HØVDINGEBOLD ØVELSER TIL UNDERVISNING I HØVDINGEBOLD 1 ØVELSER Nedenstående øvelser og spil er tænkt som inspiration til undervisning i høvdingebold. Målgruppen er 4.-5. klassetrin, men flere af øvelserne vil med justering

Læs mere

for begyndere Støt dit barn, når det starter til tennis, grafikken her forklarer alt om: Play and Stay De grundlæggende regler og principper

for begyndere Støt dit barn, når det starter til tennis, grafikken her forklarer alt om: Play and Stay De grundlæggende regler og principper for begyndere Støt dit barn, når det starter til tennis, grafikken her forklarer alt om: Point, sæt, partier Play and Stay Tennis10 Skumtennis De grundlæggende regler og principper Tennis i korte træk

Læs mere

Alle er med:-) www.spilcricket.dk. Spil og lege vejledning

Alle er med:-) www.spilcricket.dk. Spil og lege vejledning Spil og lege vejledning Cricketrundbold I skal bruge: Et gærde, et bat, en blød skumbold, en gul top og 3 kegler. Start med at stille banen op. Placer gærdet, så der er god plads foran det. Sæt den gule

Læs mere

Regler for aktiviteter til Sportsdag 2019 i Business Park Skejby

Regler for aktiviteter til Sportsdag 2019 i Business Park Skejby Regler for aktiviteter til Sportsdag 2019 i Business Park Skejby 5-personers mix-fodbold 7-mands herrefodbold Badminton Beachvolley Bordtennis Floorball Crossløb (10x1,5 km, min. 2 pers., mix) Tovtrækning

Læs mere

2.-3. klasse totalhåndbold & street handball Del 13: Lege

2.-3. klasse totalhåndbold & street handball Del 13: Lege Del 13: Lege Fang slangens hale: 0-10 minutter Forklaring og instruktion til Fang slangens hale. Eleverne deles i grupper á 4-5 elever. Kegler/markeringer. 5x5 meter. Hver gruppe får et areal markeret

Læs mere

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK byder velkommen til Beach Handball i Glesborg lørdag den13. juni 2015 Beach Handball i Glesborg ved hallen Så er turneringsplanen klar for Beach Handball i Glesborg lørdag den

Læs mere

Program. for. Skolernes idrætsdag. 1. juni 2007. 4. - 6. klasser. Gladsaxe Sportscenter

Program. for. Skolernes idrætsdag. 1. juni 2007. 4. - 6. klasser. Gladsaxe Sportscenter Program for Skolernes idrætsdag 4. - 6. klasser 1. juni 2007 Gladsaxe Sportscenter Hvor finder du: Badminton for 5. klasser side 11 Basketball for 4. klasser side 7 Beachvolley for 6. klasser side 25 Bordtennis

Læs mere

Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18

Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18 Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18 På Balle Beach anlæg Ballevej 57, 7182 Bredsten Lørdag og søndag den 11. og 12. juni 2016 Velkommen til Beach Handball Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund,

Læs mere

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK byder velkommen til Beach Handball i Glesborg Lørdag d. 25. maj 2019 Beach Handball i Glesborg ved Nørre Djurs Hallen Så er turneringsplanen klar for Beach Handball i Glesborg

Læs mere

Tilmeldingen foregår elektronisk på hjemmesiden via nedenstående link:

Tilmeldingen foregår elektronisk på hjemmesiden via nedenstående link: Skoleidrættens Forårsfestival tirsdag den 25. juni 2019 er et samarbejde mellem Dansk Skoleidræt og landets kommuner. Forårsfestivalen er en række af festivaler der er geografisk fordelt over det meste

Læs mere

Småspil og volleyspecifikke lege

Småspil og volleyspecifikke lege Småspil og volleyspecifikke lege Småspil i undervisningen er en spændende og udfordrende måde for eleverne at arbejde med tekniske elementer. I dette afsnit præsenteres en masse småspil, der alle bygger

Læs mere

Mandag- C-miljøet. 1 teknisk, 1 taktisk, 1 teknisk og 1 Spil

Mandag- C-miljøet. 1 teknisk, 1 taktisk, 1 teknisk og 1 Spil De overordnede temaer for efteråret for BAS er: - Touch, - Præcise afleveringer. - Vendinger - 1v2 defensivt - Possession. - 2 Handlinger - Fysisk ABC 1 teknisk, 1 taktisk, 1 teknisk og 1 Spil Mandag-

Læs mere

Kidsvolley-lektioner med fuld fart på kl.

Kidsvolley-lektioner med fuld fart på kl. Kidsvolley-lektioner med fuld fart på 0.-3. kl. Kaste og gribe 10 min. Eleverne fordeles rundt i gymnastiksalen/hallen. Parvis om en bold. Alle bolde kan bruges. Studs bolden til makker, som griber den.

Læs mere

Idrætsdagsmappe 2015

Idrætsdagsmappe 2015 Idrætsdagsmappe 2015 I denne idrætsdagsmappe får I udleveret: Vejledning til dagen. Beskrivelse af samtlige discipliner med regler, antal deltagere osv. Vejledning til idrætsdag d.11.9 2015 Dagen nærmer

Læs mere

Program Beach Stævne/Event

Program Beach Stævne/Event Program Beach Stævne/Event U-9, U-10, U-11 & U-12 På Balle Beach anlæg Lørdag den 19. maj 2018 Velkommen til Beach Handball i Balle Det er med stor glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde

Læs mere

Dansk Håndbold Forbund

Dansk Håndbold Forbund 1 2 3 4 Hvornår begynder udvisningstiden for en udvist spiller? Når dommeren har vist Når den udviste spiller Når dommeren fløjter for dommertegn nr. 14 har passeret sidelinien og genoptagelse af spillet.

Læs mere

Spil. Lege spil. Store: Fodtennis Her spiller vi fodtennis over et net. Eller i kan spille over et håndboldmål.

Spil. Lege spil. Store: Fodtennis Her spiller vi fodtennis over et net. Eller i kan spille over et håndboldmål. Lege spil Store: Fodtennis Her spiller vi fodtennis over et net. Eller i kan spille over et håndboldmål. Spil Futsal De forskellige grupper skal spille Futsal kampe mod hinanden. Såfremt grupperne er store

Læs mere

LinusPro Beach Handball Cup 2018

LinusPro Beach Handball Cup 2018 LinusPro Beach Handball Cup 2018 Praktisk info Information om de syv stævnedage vi har på banerne i Skæring! Velkommen til Beach Handball 2018 Det er med glæde, at JHF - Kreds 5 kan byde velkommen til

Læs mere

INFO OG REGLER TIL DISCIPLINERNE TIL SPORTSDAG 2018

INFO OG REGLER TIL DISCIPLINERNE TIL SPORTSDAG 2018 INFO OG REGLER TIL DISCIPLINERNE TIL SPORTSDAG 2018 www.businessparkskejby.dk/sportsdag2018 I dette dokument finder du regler til disciplinerne: 5-MIX fodbold (side 2) 7-mands herrefodbold (side 3) Badminton

Læs mere

Nu er vi klar med programmet til den allerførste atletikdag glæd jer til at læse alle informationerne

Nu er vi klar med programmet til den allerførste atletikdag glæd jer til at læse alle informationerne Program Store atletikdag, skole OL! 5. Klasser Torsdag den 26. april 2018 kl. 8.30-15.00 Bagsværd Stadion, Bagsværd Hovedgade 86-90, 2880 Bagsværd Nu er vi klar med programmet til den allerførste atletikdag

Læs mere

Ketcheropvarmning: Stafetter: Afleverer bolden til næste i køen!

Ketcheropvarmning: Stafetter: Afleverer bolden til næste i køen! DROP IN Der er 3 baner til rådighed, og jeg forestiller mig, at hvis der kun er 2 Drop-in-tovholdere, så er der en bane, hvor der gives instruktion til øvelser + emne (fx serv og så evt. have udskrevet

Læs mere

Blindt hækkeløb. 4x100 meter stafet uden arme. Balance bowling

Blindt hækkeløb. 4x100 meter stafet uden arme. Balance bowling Paralympiske Lege Paralympiske Lege (PL) kan bruges som en sjov og alternativ aktivitet for deltagere i alle aldre, dog vil disciplinerne passe bedst fra U-10 spillere og opad. Deltagerne deles op i hold

Læs mere

RUGBY OG AMERIKANSK FODBOLD

RUGBY OG AMERIKANSK FODBOLD RUGBY OG AMERIKANSK FODBOLD RUGBY OG AMERIKANSK FODBOLD Amerikansk fodbold stammer fra spillet rugby. Begge spil spilles med en oval bold, der både må kastes og sparkes. I rugby og amerikansk fodbold løber

Læs mere

2. UDGAVE! VOLLEYBALLUDVALGET INDBYDER HERMED TIL FOLKESKOLENS VOLLEYBALLSTÆVNE FOR PIGER OG DRENGE 2014.

2. UDGAVE! VOLLEYBALLUDVALGET INDBYDER HERMED TIL FOLKESKOLENS VOLLEYBALLSTÆVNE FOR PIGER OG DRENGE 2014. 2. UDGAVE! VOLLEYBALLUDVALGET INDBYDER HERMED TIL FOLKESKOLENS VOLLEYBALLSTÆVNE FOR PIGER OG DRENGE 2014. Mandag d.13. og onsdag d.15. januar i Sundby Idrætspark. Tilmeldingsfrist senest onsdag d. 18.

Læs mere

Til Klubber ved Pokal Festival 2014

Til Klubber ved Pokal Festival 2014 Til Klubber ved Pokal Festival 2014 Hermed følger informationer om turneringen i de åben pokalrækker ved Pokal Festivalen, der henvises endvidere til diverse praktisk info. Haller Alle Kids og Teen Trænermøde

Læs mere

TOTALHÅNDBOLD I FORENINGEN Fra lille purk til gammel skurk

TOTALHÅNDBOLD I FORENINGEN Fra lille purk til gammel skurk TOTALHÅNDBOLD I FORENINGEN Fra lille purk til gammel skurk Kære forening, kære trænere, ledere, hjælpere og spillere Dette hæfte har til formål at give et indblik i totalhåndbold. Hvordan spiller vi totalhåndbold

Læs mere

HÅNDBOLD I SKOLEN. Sådan spiller I Totalhåndbold og Street Handball

HÅNDBOLD I SKOLEN. Sådan spiller I Totalhåndbold og Street Handball HÅNDBOLD I SKOLEN Sådan spiller I Totalhåndbold og Street Handball Kære idrætsundervisere og SFO pædagoger Dette hæfte har til formål at indføre dig i to let tilgængelige udgaver af håndbold, som er velegnet

Læs mere

Floorball. Undervisningsmateriale. Dansk Floorball Union Uddannelse skole - indskoling

Floorball. Undervisningsmateriale. Dansk Floorball Union Uddannelse skole - indskoling Floorball Undervisningsmateriale Udarbejdet i samarbejde med Hørsholm Rungsted Floorball Klub 1 Indhold Rammerne... 4 Storytelling... 4 Opvarmning... 4 Fælles øvelser... 4 Stationsbaserede øvelser... 5

Læs mere

BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på?

BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på? BLÅ 30 skal udføre et straffekast. Hvad skal du være opmærksom på? BLÅ 30 udvises i 2 min, hvis han rammer målmanden? JA NEJ Modspillere skal være mindst 3 m. fra BLÅ 30? JA NEJ Et straffekast skal udføres

Læs mere

Træningsøvelser. Organisationscirklen. Taktisk træning. Organisationscirklen - også kaldet spilhjulet - er et pædagogisk redskab

Træningsøvelser. Organisationscirklen. Taktisk træning. Organisationscirklen - også kaldet spilhjulet - er et pædagogisk redskab Organisationscirklen Organisationscirklen - også kaldet spilhjulet - er et pædagogisk redskab til dig. DGI Idræt & Fællesskab Træningsøvelser Med spilhjulet har du et godt redskab til både at planlægge

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U9 28 oktober 2017

HIF Medaljestævne U6 U9 28 oktober 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 28 oktober 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren og

Læs mere

GUIDE TIL DEN GODE HÅNDBOLDVEJLEDER

GUIDE TIL DEN GODE HÅNDBOLDVEJLEDER GUIDE TIL DEN GODE HÅNDBOLDVEJLEDER Sådan giver du en god håndboldoplevelse Hvad skal en vejleder? Vejlederen er ansvarlig for samtlige af kampens deltagere. Vejlederen skal fjerne spillernes opmærksomhed

Læs mere

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK byder velkommen til Beach Handball i Glesborg lør.26. og søn 27. maj 2018 Beach Handball i Glesborg ved hallen Så er turneringsplanen klar for Beach Handball i Glesborg lørdag

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle.

Der er 11 spillere på en fodboldbane. De fordeles i målet, i forsvaret, på midtbanen og i angrebet. Spillernes rolle. FODBOLD for begyndere Når du skal lære at spille fodbold, er der mange nye regler og begreber, der kan være svære i starten. Heldigvis kan de nemt læres og derfor har vi lavet den her infografik, der forklarer

Læs mere

Forslag til træningsøvelser for U13 14

Forslag til træningsøvelser for U13 14 Forslag til træningsøvelser for U13 14 Inderside. Spillerantal: Alle 2 bolde pr. 3 spiller Banestørrelse: 20 x 20 meter Scoring: Ingen Rød spiller skal stoppe bolden med fodsålen inden den spilles tilbage

Læs mere

4 kegler målebånd stopure tablet eller papir + blyant

4 kegler målebånd stopure tablet eller papir + blyant Sådan laver du Skole OL i idrætstimerne 7. klasse I det følgende beskrives, hvordan man som lærer kan afvikle kvalifikation til finalestævnet i klassernes idrætstimer. Husk at taste jeres resultater ind

Læs mere

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse Velkommen til Slagelse Cup 2017 Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag den 9 dec. 2017 kl. 09:00 til 17:30 Søndag den 10 dec. 2017 kl. 08:30 til

Læs mere

NB: Pædagoger/lærere skal selv sørge for afviklingen af kampene og sende resultatet til Jesper Andersen, Vadgård Skole. Tlf.

NB: Pædagoger/lærere skal selv sørge for afviklingen af kampene og sende resultatet til Jesper Andersen, Vadgård Skole. Tlf. Program Gladsaxe mesterskaber i Streetfodbold 4.-6. klasse Gladsaxe Stadions streetbane ved kunstgræsbanerne. Tirsdage den 7. maj, 14. maj, 21. maj og 28. maj 2019 Så er det tid til Gladsaxe Mesterskaberne

Læs mere

Hjertelig velkommen til

Hjertelig velkommen til Hjertelig velkommen til 2016 Sponsorer for KN CUP 2016 Velkommen til Spillere, Ledere og Supportere I forbindelse med KNCUP 2016 i Jetsmark IF, vil vi gerne sikre os, at I som ledere, spillere og supportere

Læs mere

Teknikmærker. FC Skanderborgs teknikmærke. Indholdsfortegnelse. FC Skanderborg. Spillernavn: Baggrund side 2. Teknikmærkerne og afvikling side 3

Teknikmærker. FC Skanderborgs teknikmærke. Indholdsfortegnelse. FC Skanderborg. Spillernavn: Baggrund side 2. Teknikmærkerne og afvikling side 3 FC Skanderborg Teknikmærker FC Skanderborgs teknikmærke Spillernavn: Indholdsfortegnelse Baggrund side 2 Teknikmærkerne og afvikling side 3 Øvelse 1: Jonglering side 4 Øvelse 2: Løb/dribling med bolden

Læs mere

14. samt januar

14. samt januar 14. samt 21. - 22. januar 2017 45. sæson I samarbejde med vores sponsorer har vi fornøjelsen, for 45. gang at arrangere indefodboldturnering for skolerne i Aalbæk, Strandby og Skagen. Resultater, billeder

Læs mere

20. Idrætsfestival for Sindet 2015. Regler INTRODUKTION TIL KROLF. - og gode tips til træning. Idræt For Sindet 1 DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND

20. Idrætsfestival for Sindet 2015. Regler INTRODUKTION TIL KROLF. - og gode tips til træning. Idræt For Sindet 1 DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IDRÆTSFESTIVAL FOR SINDET 20. Idrætsfestival for Sindet 2015 Regler INTRODUKTION TIL KROLF - og gode tips til træning DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND Idræt For Sindet 1 Peptalk - Et par gode tips til træning

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere

Side 1. HIF Medaljestævne. U6 U december Sponsorer. Hvidovre IF drengeafdeling. Stævne sponser

Side 1. HIF Medaljestævne. U6 U december Sponsorer. Hvidovre IF drengeafdeling. Stævne sponser Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 15-16 december 2018 Sponsorer Hvidovre IF drengeafdeling Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der

Læs mere

Indhold Klubbens opgaver ved U-6 stævner... 2 Vejledning til vejledere U-6 håndbold... 3 Klubbens opgaver ved U-8 stævner...

Indhold Klubbens opgaver ved U-6 stævner... 2 Vejledning til vejledere U-6 håndbold... 3 Klubbens opgaver ved U-8 stævner... Guide U4 U6 U8 Indhold Klubbens opgaver ved U-6 stævner... 2 Vejledning til vejledere U-6 håndbold... 3 Klubbens opgaver ved U-8 stævner... 7 Tillæg til U-8 totalhåndboldregler i JHF Kreds 2... 8 Spilleregler...

Læs mere

alle, der har lyst. Du skal have fat i minimum fem Frisbees på forhånd (disse Formålet Med Aftenen

alle, der har lyst. Du skal have fat i minimum fem Frisbees på forhånd (disse Formålet Med Aftenen 21 / FRISBEE FREAK / SIDE 1 AF 6 [ Frisbee-freak ] Introduktion Til Denne Aften Dette opstartsevent er til en lys sommeraften, og du kan passende invitere alle, der har lyst Du skal have fat i minimum

Læs mere

Program Momenti Beach Cup

Program Momenti Beach Cup Program Momenti Beach Cup På Vojens Strand Lørdag og søn øndag den 2. og 3. juni 2018 Velkommen til Beach Handball i Vojens Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde med Vojens

Læs mere

2.-3. klasse Kast, spring og løb Del 7: Lege

2.-3. klasse Kast, spring og løb Del 7: Lege Del 7: Lege Apport Fido: 0-10 minutter Forklaring og instruktion til Apport Fido. Eleverne er sammen to og to. 1 bold. Bolde i forskellige størrelser og materiale. Ingen bane. Den ene elev er hunden Fido

Læs mere

Regler INTRODUKTION TIL KROLF. 19. Idrætsfestival for Sindslidende 2014. - og gode tips til træning. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda!

Regler INTRODUKTION TIL KROLF. 19. Idrætsfestival for Sindslidende 2014. - og gode tips til træning. Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 19. Idrætsfestival for Sindslidende 2014 Regler INTRODUKTION TIL KROLF - og gode tips til træning DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND Idræt for sindslidende - ikke så tosset endda! 1 Peptalk - Et par gode tips

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U marts 2018

HIF Medaljestævne U6 U marts 2018 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 17-18 marts 2018 Side 2 Praktisk information Spillested U6 U7 U8 i Dansborghallen, Sollentuna Allé 2, 2650 Hvidovre. U9 A, B og C i Frydenhøjhallen, Egevolden 106C, 2650

Læs mere

Forslag til færdighedstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til færdighedstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til færdighedstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved

Læs mere

Skole OL finale 2016. Generel info

Skole OL finale 2016. Generel info Skole OL finale 2016 Generel info Velkommen Velkommen til Skole OL finalen 2016! Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik, spændende konkurrencer, kampgejst og sammenhold!

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen MSC Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved

Læs mere

Aarup Fritidscenter Januar 2012

Aarup Fritidscenter Januar 2012 1 Aarup Fritidscenter 6-7-8 Januar 2012 Velkommen til årets kommune mesterskab i indendørs fodbold 2012. Vi har i år en rekordstor opbakning til stævnet, hvor der er tilmeldt 123 hold i 15 forskellige

Læs mere

TRÆNING 1. Opvarmning (1 øvelse) Opdeling i 3 grupper. Start øvelse 1-2 og 3 (1 station) Vandpause og skift af øvelse

TRÆNING 1. Opvarmning (1 øvelse) Opdeling i 3 grupper. Start øvelse 1-2 og 3 (1 station) Vandpause og skift af øvelse TRÆNING 1 kl. 17:00 Kl. 17:05 Samling Opvarmning (1 øvelse) Tagfat (1 eller 2 fangere) - når man bliver fanget er det udenfor firkanten til træneren evt. variation med kædetagfat Kl. 17:15 Kl. 17:20 Opdeling

Læs mere

Hjertelig velkommen til

Hjertelig velkommen til Hjertelig velkommen til 2017 Sponsorer for KN CUP 2017 Velkommen til Spillere, Ledere og Supportere I forbindelse med KNCUP 2017 i JIF/JFC, vil vi gerne sikre os, at I som ledere, spillere og supportere

Læs mere

SÅ ER STRANDHÅNDBOLD LIGE NOGET FOR DIG!

SÅ ER STRANDHÅNDBOLD LIGE NOGET FOR DIG! Strandhåndbold SÅ ER STRANDHÅNDBOLD LIGE NOGET FOR DIG! DGI Nordvest, Østsalling IF og Sundsøre Håndbold har hermed fornøjelsen af at invitere til strandhåndboldstævne ved Sundsøre Hallen, Breum. Hvem?

Læs mere

Øvelser til forhånd og baghånd

Øvelser til forhånd og baghånd Øvelser til forhånd og baghånd Forhånd og baghånd kan integreres i de fleste øvelser. Her er en masse øvelser, som giver mulighed for at lege forhånd og baghånd ind. En øvelse har altid et fagligt formål,

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017

HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle.

Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle. Fodbold blev måske op-fundet i det gamle Æ-gyp-ten. Her har man fun-det bolde af læ-der, træ og pa-py-rus. De bolde er mere end 2000 år gamle. I Kina har man også spillet fod-bold for flere 1000 år siden,

Læs mere

GREVE GOAL SHOW 2018

GREVE GOAL SHOW 2018 GREVE GOAL SHOW 2018 Program for indendørs fodboldstævne Lørdag 10. februar 2018 - er afviklet Søndag 11. februar 2018 Greve Idræts Center Lillevangsvej 88 2670 Greve Version 10/2-2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Opvarmning B/C (15 min)

Opvarmning B/C (15 min) Opvarmning B/C (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Aflevering Bane 2 De første 10 aflevering

Læs mere

10. samt januar

10. samt januar 10. samt 17. - 18. januar 1 2015 43. sæson I samarbejde med vores sponsorer har vi fornøjelsen, for 43. gang at arrangere indefodboldturnering for skolerne i Aalbæk og Skagen. Resultater, billeder og spilleregler

Læs mere

Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info

Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info Skole OL Lokalstævne i Sæby 19. og 20. maj 2016 For skolerne i Frederikshavn kommune Generel info Hvornår?... 2 Medbring... 2 Ved ankomst... 2 Vinderklasserne... 2 Tilbud til elever... 3 HUSK... 3 Følgende

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

Stævneledermanual Kidsvolley level 3

Stævneledermanual Kidsvolley level 3 Inden stævnet Tjek computer/printer. Kan I printe kampskemaer? - og er der toner nok til hele stævnet? Manglende udskrift af turneringen/kampskemaer kan medføre kaos og en dårlig oplevelse for de deltagende

Læs mere

Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der. Sommerfest på Bygholm Camping

Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der. Sommerfest på Bygholm Camping Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der 2018 Sommerfest på Bygholm Camping Lørdag den 14/7 kl. 10 starter vi årets sommerfest med en gang Støvlekast. Regler man bukker sig ned og svinger

Læs mere

Credits. Udskoling. Udarbejdet af: Kære idrætslærer/idrætslærerteam. Den lange bane betyder, at vi i gennem undervisningsforløbene

Credits. Udskoling. Udarbejdet af: Kære idrætslærer/idrætslærerteam. Den lange bane betyder, at vi i gennem undervisningsforløbene Credits Kære idrætslærer/idrætslærerteam Udarbejdet af: Med dette materiale i hånden får du og dine idrætskolleger nye muligheder for at samarbejde om god kvalitet i idrætsundervisningen på både den korte

Læs mere

totalhåndbold Del 1: Lege

totalhåndbold Del 1: Lege totalhåndbold Del 1: Lege 0-15 minutter Forklaring og instruktion til Ståtrold med bold Antal elever Udstyr Bane Beskrivelse og regler Variationer Eleverne deles i grupper á 15-25 elever Kegler/ markeringer-

Læs mere

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse Sådan gør du: Du har modtaget en 4-cifret kode i e-mailen fra Bet25. Den kode skal du dele ud til dine 6 holdkammerater, som de skal taste ind på deres Bet25-konto under menuen, som vist på billedet: Turneringsstruktur

Læs mere

Skole OL-lokalstævne i Herning - torsdag den 12. maj. Generel info

Skole OL-lokalstævne i Herning - torsdag den 12. maj. Generel info Skole OL-lokalstævne i Herning - torsdag den 12. maj Generel info 1 Velkommen Velkommen til Skole OL-stævnet i Herning. Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik,

Læs mere

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS

SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS SPILØVELSER FOR MÆND MOTIONSFODBOLD FOR MÆND KOM I FORM MED FODBOLD FITNESS FORORD TIL SPILØVELSER KÆRE FODBOLDSPILLER Fodbolddelen består af 12 øvelseskort med en øvelse på forsiden og et spil på bagsiden.

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

SKOLEREGLER VERSION Reglerne er udviklet i samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Mastiff A/S og DR.

SKOLEREGLER VERSION Reglerne er udviklet i samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Mastiff A/S og DR. SKOLEREGLER VERSION 2018 Reglerne er udviklet i samarbejde mellem Dansk Skoleidræt, Mastiff A/S og DR. INDHOLD Indhold Side 2 Indledning Side 2 Banen, bolden og overtrådt Side 3 Spillere og spilstart Side

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved at

Læs mere

Opvarmning A (15 min)

Opvarmning A (15 min) Miljø B/C opvarmning Opvarmning A (15 min) Der laves 3 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Kanal træning - berøring 2 + aflevering Bevægelighedstræning

Læs mere

Klubdag for de mindste (U-6/U-8)

Klubdag for de mindste (U-6/U-8) Klubdag for de mindste (U-6/U-8) Saml foreningens mindste spillere og deres forældre til en sjov og hyggelig dag i hallen, hvor der er fokus på fælles aktiviteter og klubånd. Denne klubdag er målrettet

Læs mere

Velkommen til. Bagger Låse&Alarm Cup Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse

Velkommen til. Bagger Låse&Alarm Cup Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Velkommen til Bagger Låse&Alarm Cup 2016 Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Afholdes den 26-27 november 2016 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag

Læs mere

Time Out. Diskvalifikation af RØD 7 og nyt opgiverkast.

Time Out. Diskvalifikation af RØD 7 og nyt opgiverkast. 1 2 3 4 5 HVID 9 står korrekt placeret ved udførelsen af et opgiverkast. Dommerne fløjter for opgiverkastet, men inden HVID 9 får kastet, er HVID 15 løbet frem over midterlinjen, hvor han bliver trukket

Læs mere

Hørning IF FODBOLD Den røde tråd

Hørning IF FODBOLD Den røde tråd Hørning IF FODBOLD Den røde tråd Træning øvelser 1 Opvarmningsøvelser. 1. Pasningsøvelser 2. 3. 4. 5. 6. 2 Opvarmningsøvelser. Pasningsøvelse Øvelsen kan bruges i forbindelse med opvarmningen. Spillerne

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

VB står for Venstreback, PL for Playmaker, 1:e for Kontra 1. bølge osv.

VB står for Venstreback, PL for Playmaker, 1:e for Kontra 1. bølge osv. VB står for Venstreback, PL for Playmaker, 1:e for Kontra 1. bølge osv. Definition på fløjafslutning Position VF og HF Fløjafslutninger er alle afslutninger som sker udenfor forsvarrets etter, selvom det

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

SOFT-RUGBY er en tilpasset form for rugby, som kan spilles og nydes af alle. I dette hæfte vil vi gennemgå reglerne for spillet, samt komme med

SOFT-RUGBY er en tilpasset form for rugby, som kan spilles og nydes af alle. I dette hæfte vil vi gennemgå reglerne for spillet, samt komme med 1 2 SOFT-RUGBY er en tilpasset form for rugby, som kan spilles og nydes af alle. I dette hæfte vil vi gennemgå reglerne for spillet, samt komme med forslag til træningsøvelser og planlægning af lektioner

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen MSC Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved

Læs mere

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen

Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen MSC Forslag til stationstræning med fokus på at tilpasse øvelsen efter hvilken gruppe, der skal træne på stationen Formål: Give værktøjer til at trænerne har redskaber til at differentiere træningen ved

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

HIF Medaljestævne. U6 U9 27 oktober Praktisk information

HIF Medaljestævne. U6 U9 27 oktober Praktisk information Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 27 oktober 2019 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren og ved Hvidovre

Læs mere

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Bane 2 Vending - retvendt

Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min. Bane 2 Vending - retvendt Opvarmning (15 min) Der laves 4 baner (temaer) og spillerne fordeles med lige mange på hver bane skift hver 3-4 min Bane 1 Touch Bane 2 Vending - retvendt Bane 3 Spiller A Spiller C Spiller A Spiller B

Læs mere