Medlemskab gør en forskel

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medlemskab gør en forskel"

Transkript

1 Medlemskab gør en forskel bestwestern.com bestwestern.dk

2 Hvad betyder det for hotellet?

3 Best Western - fordelene ved at være en del af verdens største hotelkæde Best Western er en sammenslutning af individuelt ejede og drevne hoteller. Som medlem i Best Western får du adgang til alle fordelene ved at være en del af verdens største hotelkæde og samtidig bevare ejerskab og kontrol over dit hotel. Fordelene ved medlemskabet er unikke for Best Western og er kun mulige på grund af, at Best Western er en non-profit organisation. Best Western har kun ét fokus, og det er at levere forretning og profit til vores medlemshoteller. Den succesfulde Best Western forretningsmodel har været konsekvent de seneste seks årtier - hotelvært hjælper hotelvært. Succes en har medført, at der i dag er mere end medlemshoteller og Best Western er dermed den største hotelkæde i verden. Den årlige fornyelsesrate af Best Western medlemskabet er næsten 100 %. Hotelejere synes godt om at være en del af Best Western organisationen. Alt i alt er der ikke andre hotelgrupper, som skaber så meget direkte værdi for hotellet eller for den sags skyld kan fastholde de meget lave omkostninger for adgangen til et globalt brand.

4 Branding og varemærkeværdi Bliv en del af et brand, der er milliarder værd og har taget årtier at etablere... når du tænder for Best Western skiltet, bliver dit hotel genkendeligt nede ad gaden og rundt om i hele verden.

5 Som en non-profit organization plejer Best Western altid hotelejernes interesser helhjertet. Dit hotel nyder godt af prisvindende branding og varemærketiltag samt aktiviteter rundt om i verden, udviklet på basis af en årlig, multi-million reklame- og marketinginvestering. Best Western brandet og varemærket er kendt for at levere fremragende værdi, god service og for hvert eneste hotels unikke personlighed... Et hotel til enhver lejlighed, på enhver beliggenhed og placering Best Western Rewards er vores globale loyalitetsprogram med mere end 12 millioner medlemmer over hele verden, der optjener point hver gang de bor på et Best Western hotel. For dig som Best Western hotelvært betyder det mere end 12 millioner potentielle kunder med en god grund til at vælge netop dit hotel. Best Western Rewards et ægte globalt loyalitetsprogram Best Western Rewards point kan indløses på et hvilket som helst Best Western hotel, tilmed kan medlemmerne nyde godt af vores strategiske partnere. Vi har mange luftfartsselskaber som partnere, herunder SAS, American Airlines, Lufthansa og Air Miles for blot at nævne nogle få. Det betyder hyppige promotions med mange af verdens største flyselskaber, som er mere tilbøjelige til at booke et Best Western hotel. Best Western Rewards samarbejder også med andre strategiske partnere om at skabe tilbud til vores kunder, herunder internationale biludlejningsfirmaer m.v.

6 Styrken til at levere global salg Salgs- og marketingteamet hos Best Western udvikler konstant mulighederne for medlemshotellerne. På tværs af markederne for både fritids-og forretningsrejsende udvikler vi relationer og forretningsmæssige programmer med internationale organisationer, hvilket fører til øget forretning til medlemshotellerne på tværs af Best Western organisationen. De foretrukne muligheder, som Best Western forfølger og sikrer sine samarbejdspartnere, er et direkte resultat af vores størrelse som hotelkæde og globale tilstedeværelse. Disse muligheder er langt uden for rækkevidden af det enkelte hotel eller mindre hotelgrupper, som ikke er repræsenteret ved et globalt hotelbrand. Best Western er blandt andet repræsenteret på verdens største rejsemesser for kontinuerligt at sikre kontrakter og fremme Best Western og brandet. På fritidsmarkedet er vores Best Check Commision rejsebureau betalingsordning med til at positionere Best Western hotellerne og gør Best Western yderst interessant at benytte som partner.

7 Online Salg På Bestwestern.com har vores hoteller deres egen del af vores prisbelønnede hjemmeside og booking engine. Sitet tilbyder sikker on-line booking og multi-sprog funktionalitet. Sitet er understøttet med betydelig søgemaskineoptimering og online marketing initiativer. Internetplatforme med bl.a. mobil-sites og iphone apps understøtter også Best Western s online tilstedeværelse. Salg via Booking-centre Vores flersprogede globale booking-centre betyder, at dit hotel er tilgængeligt for alle potentielle kunder i hele verden, hver dag, 24 timer i døgnet. Derudover tilbyder vi ring-gratis nummer for værelsesreservationer i mere end halvfjerds lande. Global Distribution Systems Salg Best Western Global Distribution Systems (GDS) sikrer en problemfri forbindelse til alle de store systemer, herunder Sabre, Amadeus, Galileo og Worldspan. Det betyder, at hvert Best Western hotel er synligt for rejsebureauer over hele verden. Vores GDS tilslutning kombineret med de globale salgsteams og foretrukne partnerskaber maksimerer andelen af indtægterne til vores hoteller fra denne kanal.

8 Når du er en del af holdet Best Western s integration team er vores engagerede team af professionelle, som sikrer, at vores nye hotelejere bliver integreret i Best Western organisationen - hurtigt og med et minimum af forstyrrelser i det daglige. Best Western integration teamet har med succes integreret hundredvis af hoteller og er eksperter gennem hele processen.

9 Best Western Support Teamet vil bl.a. sikre, at nye hoteller bliver integreret med Best Western s globale reservationskanaler og vores salgs-og marketing support-systemer. Der gives omfattende træning i mybestwestern.com, vores gæstetilfredshedsprogram Medallia og vores to-vejs PMS systemer. Det er naturligvis vigtigt som Best Western hotel, at vores standarder for faciliteter og service er forklaret og bliver overholdt. Teamet vil rådgive på disse områder, og årlige anmeldelser vil sikre, at standarderne opretholdes. Omsætningsfremmende distributionskanaler bliver et stadigt vigtigere kriterium for succes for det moderne hotel. Hos Best Western har vi ekspertise i at generere forretning til hotellet gennem disse kanaler, og som en ekstra service kan du benytte dig af denne ekspertise for at fremme forretningen for dit hotel. Channel Management vil sikre dit hotel maksimale indtægter gennem alle distributionskanaler. Best Western teamet er altid klar til at analysere og gennemgå potentialet i andre og nye distrubtionskanaler.

10 Omsorg for gæsterne hele vejen rundt Der er to Best Western værktøjer, der er skabt til at hjælpe dig til at øge gæstetilfredsheden, træningen og uddannelsen i gæsteomsorg og service samt vores gæstetilfredshedssoftware.

11 Best Western har udviklet et I-Care Gæsteomsorgs Program, der udspringer af vores verdensomspændende erfaringer og kombinerer globale standarder med lokalt knowhow. Denne professionelle uddannelse er til rådighed for medarbejdere og har vist sig at øge gæstetilfredsheden. Som Best Western Hotel vil du få adgang til Medallia, vores gæstetilfredsheds software. Feedback fra Medallia kommer tilbage til dig som hotelejer, hvilket giver øget indsigt i dine gæsters behov og adfærd. Systemets rapporteringsfunktioner er uovertruffne og er i øjeblikket i drift i mere end hoteller verden over. Hvert hotel, som bærer varemærket Best Western stræber efter at overgå gæsternes forventninger og levere det højeste niveau af service og gæsteomsorg.

12 Hos Best Western har vi altid været engageret i at tilbyde vores hotelejere ressourcer til at hjælpe dem til succes. Af denne grund har vi lanceret tre beskrivende varemærker under et enkelt brand, Best Western. Denne spændende strategi er en del af vores langsigtede engagement til at forbedre vores varemærke og generere markante indtægter til vores hoteller. Når hotelejere kan konkurrere effektivt på markedet med deres hotel og øge gæstetilfredsheden, vil et forbedret investeringsafkast ofte følge lige bagefter. BEST WESTERN Tilbyder en indbydende og komfortabel oplevelse fra det øjeblik, du ankommer. Vores personlige gæsteomsorg sikrer et afslappende ophold med exceptionel høj værdi for den rejsende.

13

14 BEST WESTERN PLUS Tilbyder altid lidt ekstra for forretnings- og ferierejsende. Alle Best Western Plus er veludstyrede med bekvemmeligheder, som sikrer øget komfort for vores gæster. Best Western har identificeret et voksende segment af moderne rejsende, der er mere sofistikerede og søger overnatning, som samtidig tilbyder livsstilsmuligheder sammen med den traditionelle bed and breakfast oplevelse. Det er disse gæster, som ønsker nye rejseoplevelser med masser af ekstra værdi og gode tilbud. Men det betyder ikke nødvendigvis, at de ønsker at betale dyrt for andre luksus goder.

15 Placeret mellem Best Western hoteller og luksus varemærket Best Western Premier, tilbyder det nye Best Western Plus ekstra smarte hoteller, der er stilfulde, miljøvenlige, dynamiske og livsstils-orienterede. Best Western Plus egenskaber indarbejder lokal charme, design og kulturarv med komfort og venlig service på strategisk udvalgte steder, som gør det nemt for gæsterne at nyde deres ophold.

16 BEST WESTERN PREMIER En særegen stil og overdådige faciliteter samt et raffineret niveau af komfort og høflighed møder vores forretnings-og ferierejsende. Best Western Premier hoteller vil altid efterlade et varigt indtryk. Alle Best Western Premier hoteller har én afgørende ting tilfælles. Hvert Best Western Premier tilbyder den ekstra dimension af karakter, der er vanskelig at beskrive, men alligevel er let genkendelig helt ned til de talrige autentiske detaljer og komfortable funktioner. Alle Best Western Premier hoteller er opført i en arkitektur, som uden overdrivelse kan betegnes som ekstraordinær og fremviser en spændende mosaik af stemninger og lokale kulturer fra hele verden.

17

18 Best Western medlemskab Globalt Brand Største hotelkæde i verden Intet andet brand skaber så høj en værdi Aggressivt salg og marketing Support og standarder

19 ...gør en forskel

20 bestwestern.com bestwestern.dk

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

Work smarter, not harder Referencebrochure for skandinaviske Lotus-kunder

Work smarter, not harder Referencebrochure for skandinaviske Lotus-kunder Work smarter, not harder Referencebrochure for skandinaviske Lotus-kunder Work smarter, not harder Med den aktuelle globale finansielle uro har alle organisationer brug for nye metoder til at samarbejde

Læs mere

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt)

Networked business EU-DK 2012. MOBILE (Internt/Eksternt) Networked business FACTBOOK EU-DK 2012 DANSK ERHVERVSLIVS BRUG AF: SOCIALE MEDIER (Internt/Eksternt) PR & Kommunikation Salg & Marketing (inkl. web) Service & Support Innovation (R&D, produkt- & procesudvikling)

Læs mere

White Paper. Application Management Outsourcing blandt danske top-500 virksomheder - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig

White Paper. Application Management Outsourcing blandt danske top-500 virksomheder - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig White Paper - sådan prioriterer it-cheferne og sådan udvikler markedet sig Udarbejdet for af Anne-Lise Wang, Phacit, HENRY Fellow I samarbejde med HENRY Corporation 2010 HENRY Corporation Denmark Sammenfatning

Læs mere

KEfteråret er for alvor ved at melde sin ankomst, men det betyder

KEfteråret er for alvor ved at melde sin ankomst, men det betyder News Nr.2 ære læser KEfteråret er for alvor ved at melde sin ankomst, men det betyder ikke, at vi hos Innofactor er ved at gå i hi tværtimod. For kort tid siden afholdte vi Innofactors første kundedag:

Læs mere

Sådan får du. PR & sociale medier. med. René Hjetting

Sådan får du. PR & sociale medier. med. René Hjetting Sådan får du med PR & sociale medier René Hjetting Sådan får du succes med PR og sociale medier 2014 René Hjetting 1. udgave, 1. oplag Trykt i Danmark 2014 ISBN: 978-87-997580-0-5 (Trykt udgave) ISBN:

Læs mere

Step by Step - en faseopdelt tilgang til forretningsudvikling

Step by Step - en faseopdelt tilgang til forretningsudvikling EPI-center Danmark er et dynamisk og udviklende branchekontorfællesskab for iværksætter- og mikrovirksomheder, der arbejder inden for online salg og markedsføring. Vores kontorfællesskab strækker sig over

Læs mere

Software Architect Software Architect

Software Architect Software Architect Software Architect Du har det store overblik! Bliv Software Architect hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere indenfor fremtidens teknologiplatforme og arkitekturer.

Læs mere

Skousen har vokseværk Bliv en del af succesen

Skousen har vokseværk Bliv en del af succesen Skousen har vokseværk Bliv en del af succesen 1 2 Er du klar til succes? Når de danske familier i dag skal investere i nye hvidevarer, vælger flere og flere at gå til Skousen. Skousen tilbyder nemlig vore

Læs mere

Ydelseskatalog. Tak fordi du downloadede dette dokument vores ydelseskatalog. Vi hjælper dig helt i mål! Ydelseskatalog. Indhold

Ydelseskatalog. Tak fordi du downloadede dette dokument vores ydelseskatalog. Vi hjælper dig helt i mål! Ydelseskatalog. Indhold Indhold 2 Business intelligence workshops 3 Customer Intelligence workshops 4 at få flere kunder 5 at kunne vækste sine kunder 6 at kunne fastholde sine kunder 7 Generelt om segmentering 8 Behovsbasere

Læs mere

VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER

VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER VI HJÆLPER VORES KUNDER MED AT BYGGE STÆRKERE RELATIONER TIL DERES KUNDER VISION OG MISSION Vores vision er at blive Nordens førende leverandør af integrerede løsninger til effektiv eksekvering af direkte

Læs mere

Trendguide. CMO s guide til digital marketing

Trendguide. CMO s guide til digital marketing Trendguide CMO s guide til digital marketing 20 14 Indhold Introduktion 3 Marketing automation 4 Remarketing 6 Kontaktpunkter & CXM 8 Attribution Modelling (tilskrivningsmodellering) 10 Konverteringsoptimering

Læs mere

SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE

SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES / 1 SØNDERJYLLAND ONLINE SØNDERJYLLAND ONLINE TURISTAKTØRENS GUIDE TIL DIGITAL SUCCES 61 KAPITEL 2 Facebook KAPITEL 3 TripAdvisor / 3 37 Din

Læs mere

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events

EVENTSAMARBEJDE I REBILD. Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events EVENTSAMARBEJDE I REBILD Eventstrategi og praktisk guide til styrkelse af samarbejdet omkring events Projektet Destinations-, organisationsog eventudvikling i Rebild Kommune Formålet med projektet Destinations-,

Læs mere

Bredana CRM Foodservice brancheløsning

Bredana CRM Foodservice brancheløsning Bredana CRM Foodservice brancheløsning Vejen til optimal styring af salgs- og marketing processerne i foodservicebranchen baseret på Microsoft Dynamics CRM www.bredana.dk Indhold» Vi kan hjælpe dig med

Læs mere

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE

VELKOMMEN TIL WORLD TRADE VELKOMMEN TIL WORLD TRADE Velkommen til World Trade Center Ballerup Washington og Beijing har deres - nu har også Danmark fået sit første World Trade Center. Som lejer i World Trade Center Ballerup bliver

Læs mere

En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi

En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi En guide til en effektiv Facebook-side og overvejelser du bør gøre dig om strategi Copyright www.casperfrederiksen.dk 1 Forord Er du beslutningstager? Er du træt af halv-humanistisk kommunikationsnak om

Læs mere

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER. 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen PROFESSIONELLE HJEMMESIDER 3. generations hjemmesider tilbyder ny teknologi, viden og processer, som kan ses på bundlinjen Bliv klogere på hvordan du indkøber en moderne hjemmeside, driver den professionel

Læs mere

Outsourcing af IT skaber værdi for din forretning

Outsourcing af IT skaber værdi for din forretning Outsourcing af IT skaber værdi for din forretning Hostnordic har valgt HP Blade Server til Datacenteret det kan ikke betale sig at lade være Regnestykket er enkelt. Det kan ikke betale sig at lade være.

Læs mere

Application Management Service

Application Management Service Application Management Service I dette Whitepaper vil vi beskrive nogle af vores erfaringer med Application Management. De fleste virksomheder har på et tidspunkt lavet, eller fået lavet, en mindre applikation,

Læs mere

VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION

VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION VÆRKTØJSKASSE TIL MARKEDS- KOMMUNIKATION 2 Der er ingen genveje til smartere kommunikation, men der findes enkle og gode værktøjer, som bringer dig hen, hvor du ønsker. Det vigtigste værktøj er vores værdikæde.

Læs mere

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning

Den store CRM guide. Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Den store CRM guide Alt hvad du behøver at vide, når din virksomhed skal vælge CRM løsning Indhold Forord... 3 Hvad er CRM?... 4 Hvorfor er CRM så vigtig lige nu?... 5 Hvordan virker CRM??... 8 De 8 vigtigste

Læs mere

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere

Markedsføring til børn og børnefamilier

Markedsføring til børn og børnefamilier Markedsføring til børn og børnefamilier Strategiske anbefalinger Udarbejdet af Kidvertising Agency 2011 Materialet er udarbejdet med støtte fra: DEN EUROPÆISKE UNION Den Europæiske Fond for Regionaludvikling

Læs mere

THE FOOD ASSEMBLY DENMARK E-HANDELSPLADS FOR LOKALE FØDEVARER

THE FOOD ASSEMBLY DENMARK E-HANDELSPLADS FOR LOKALE FØDEVARER THE FOOD ASSEMBLY DENMARK E-HANDELSPLADS FOR LOKALE FØDEVARER SUMMARY Konceptet går ud på at få The Food Assembly til Danmark. The Food Assembly er et gennemprøvet og succesfuldt koncept, som blev etableret

Læs mere

News. På toppen... GRENKE nyhedsbrev 2015. GRENKE Rammeaftale Ambivalens Leasing skaber fordele for alle parter Unge alfaledere Specialister kræver

News. På toppen... GRENKE nyhedsbrev 2015. GRENKE Rammeaftale Ambivalens Leasing skaber fordele for alle parter Unge alfaledere Specialister kræver GRENKE nyhedsbrev 2015 News by På toppen... GRENKE Rammeaftale Ambivalens Leasing skaber fordele for alle parter Unge alfaledere Specialister kræver hl-repro får lynhurtig og fleksibel finansiering På

Læs mere

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Spring ud i det! VORES KULTUR Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Vi skal gøre kunden glad Vi skal være bedst Vi skal tjene penge Vi skal have det sjovt

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere