Tag- og facadeløsninger til boliger og fritidshuse. Beklæd dit hus med stil og styrke

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tag- og facadeløsninger til boliger og fritidshuse. Beklæd dit hus med stil og styrke"

Transkript

1 Tag- og facadeløsninger til boliger og fritidshuse Beklæd dit hus med stil og styrke

2 Derfor er stål et oplagt valg til boliger og fritidshuse Økonomisk tagrenovering Kan lægges oven på eksisterende tag Færre tømrertimer til montage Fulde længder uden ende samlinger Stort udvalg af profiler og farver Høj styrke Lang levetid Minimal vedligeholdelse 30 års fuld garanti

3 Stål er det økonomiske valg til boliger, fritidshuse og etageejendomme Stål er et både stærkt og økonomisk alternativ ved nybyg og renovering af tage, og facader på alle typer privatboliger, fritidshuse og etageejendomme. Med vores store program af profiler, overflader og farver kan du desuden få præcis det udtryk, du ønsker fra det klassiske tagstenslook, til en stram og moderne arkitektur skabt med pladeprofiler, som Nordic Klikfals og Pandeplader. Siden valsede stålplader i 1990 erne begyndte at gøre deres indtog på tagene af danske parcelhuse og sommerhuse, har flere og flere boligejere fået øjnene op for ståls mange fordele. I dag er mere end parcelhuse således effektivt beskyttet af et tag fra DS Stålprofil. Særligt når et ældre eternit- eller skifertag skal renoveres, er stål med sin lave kvadratmeterpris et godt alternativ til fx tegl og tagpap. Og regnestykket bliver kun endnu mere fordelagtigt af, at et nyt ståltag kan lægges oven på det gamle tag og dermed spare dig for mange dyre håndværkertimer, ligesom du slipper for at bruge tid og penge på at skaffe dit gamle tag af vejen. Fritidshus med styrke Stålprofiler egner sig også særdeles godt på, både taget og facaden af et fritidshus. Er huset placeret tæt på havet, har vi overfladebelægninger, der kan modstå et højt indhold af fugt og salt i luften. Du kan desuden vælge en særlig belægning, der effektivt forhindrer, at solens UV-stråler får pladerne til at ændre farve (falme). Stålprofiler på taget giver mange arkitektoniske muligheder, både i forhold til design, farve og belægningens funktionelle egenskaber (fx glansgrad).

4 Dine vigtigste fordele står bøjet i stål Der er mange hensyn at tage, når du skal vælge tag til din bolig eller dit fritidshus. Kvadratmeterpris. Montagepris. Holdbarhed. Udseende. Og Vedligeholdelse. For blot at nævne nogle stykker. Med en kvalitetsløsning i tyndpladestål er du godt dækket ind på alle punkter. Stål har blandt andet styrke til at modstå naturens omskiftelige luner og beskytte både dig og dit indbo i op til 50 år. Og vel at mærke med et minimum af rengøring og vedligeholdelse, fordi stålpladernes glatte overflade gør det sværere for alger, mos og snavs at sætte sig fast. Hver gang det regner, bliver dit ståltag derfor vasket effektivt af. Stål er samtidig det lette valg, helt bogstaveligt. Et ståltag vejer nemlig betydeligt mindre end andre tag løsninger (fx fem gange mindre end tegl), selvom det har mindst samme styrke som andre tagmaterialer. Den lave vægt og den beskedne profilhøjde betyder, at stålpladerne, som det eneste tagmate riale, kan lægges oven på dit gamle eternit- eller skifertag, som dermed kommer til at fungere som undertag for det nye. Den løsning er både hurtig, effektiv og billig.

5 Stål tåler enhver sammenligning TAGTYPE HOLDBARHED MATERIALEPRIS MONTERINGSPRIS KRAV TIL LØBENDE VEDLIGEHOLDELSE Stålpladetag år Billig Billig Få Tegltag (Vingetagsten) år Rimelig / Dyr Dyr Mange Betontagsten år Rimelig Dyr Få Bølgeeternittag år Rimelig Billig Få Tagpaptag år Rimelig Billig Få Zinktag år Dyr Dyr / Rimelig Få Data hentet fra Bolius Boligejernes Videncenter.

6 Giv din bolig et arkitektonisk udtryk, der gør indtryk Stål giver dig stort kreativt spillerum for at få en bolig eller et fritidshus med både styrke og karakter, uanset om du skal bygge nyt eller renovere. Samtidig kan du fint lade stålprofiler indgå i æstetiske kombinationer, med andre byggematerialer Mørkegrå pandeplader på taget skaber en smuk kombination med facadernes lærketræ 2. Kundetilpassede pandeplader på tag og karnap 3. Premium facadepanel giver en vedligeholdelsesfri klinkbeklædning 4. Pandeplader på taget får tradition og modernisme til at mødes 5. Stilrent design med pandeplader på klassisk, moderne villa

7 5

8 Stål på taget giver ro. Både i maven og i stuen Uanset hvilken stålprofil du lægger på dit tag, får du en stærk løsning, der holder i op til 50 år. Og lad os med det samme aflive den gamle myte om, at et ståltag støjer mere end andre tagtyper, når det regner eller hagler. Inde i huset vil du ikke kunne høre forskel, fordi både undertag, isolering, loftrum og loft (dæk) absorberer lyden, længe før den når dine ører. Et moderne ståltag ruster i øvrigt heller ikke, hvis du vælger den rigtige overfladebelægning. Med garanti! Tagstensprofiler Med vores tagstensprofiler får du et tag, der ligner et klassisk tegltag og holder lige så længe, til gengæld koster det ned til det halve. DS Stålprofil tilbyder to forskellige tagstensprofiler foruden en profil, der i geometri minder om eternitplader. Alle tre profiler er konstrueret med en særlig aflægningskant (bæreben), der sikrer, at dit tag er helt tæt i sideoverlæggene. Du kan vælge mellem flere belægninger med forskellige egenskaber, herunder glansgrad, ligesom profilerne fås i mange spændende farver. Pandeplader Pandeplader er et oplagt valg, hvis du vil have en tidsløs tagbeklædning til en fornuftig kvadratmeterpris. Pladerne fås i tilpassede længder, og du kan desuden vælge at få dine pandeplader leveret med smalle designspor mellem profiltoppene, for at opnå et distinkt udtryk. Pandeplader fås i mange overflader og farver og egner sig til både nybyg og renovering af såvel helårshuse som fritidshuse, garager, redskabsrum og etageejendomme.

9 Pandeplader på taget giver ny villa elegant fremtoning 2. Eksklusiv villa har fået udskiftet gammelt eternittag med DS Markant tagstensprofiler 3. Historisk bygning i klassisk stil Nordic Klikfals DS Stålprofils nyeste og mest eksklusive profil giver dig en arkitektonisk stilren tagbeklædning, uden synlige skruer. Designet gør samtidig Nordic Klikfals til et økonomisk stærkt alternativ til en zinkbeklædning både på tag, gavl og facade. Du får stor designmæssig frihed med de forskellige bredder, tilpassede længder, belægninger og farver. Nordic Klikfals er tillige både hurtigere og nemmere (og dermed billigere) at montere end andre tagbelægninger, fordi profilerne blot skal klikkes sammen. Ligesom Pandeplader fås Nordic Klikfals med eller uden designspor mellem profiltoppene.

10 Få meget mere udtryk og meget mindre vedligeholdelse på facaden Stålprofiler bruges i stor stil som facadebeklædning på moderne kontordomiciler og andre større byggerier. Men også på private boliger og fritidshuse kan stål skabe spændende udtryk på facaden og samtidig spare dig for, at skulle male og vedligeholde med års mellemrum. Flere af vores profiltyper egner sig desuden særdeles godt til at indgå i flotte kombinationer med andre facadematerialer som træ, glas, fibercement, beton og tegl (mursten). Facadepanel Facadepaneler i tyndpladestål er en stærk og langtidsholdbar facadeløsning ved nybyg og renovering af både helårsboliger, fritidshuse, garager og skure. Panelerne minder i designet om en klinkbeklædning, men modsat en traditionel klinkbeklædning i træ slipper du for at skulle male din facade. Nogensinde. Vælger du en overfladebelægning med høj UV-bestandighed og korrosionsværdi, kan du også med ro i sindet beklæde dit fritidshus med Facadepaneler, uanset hvor tæt huset ligger tæt på vandet. Pandeplader Pandeplader er gennem de senere år blevet et stadig mere populært valg på gavle og facader. Både på grund af profilernes enkle og stilrene fremtoning, og fordi den stærke stålfacade holder i op til 50 år med et minimum af vedligeholdelse. Pladerne fås med forskellige geometrier, til såvel lodret som vandret montering, og du kan desuden vælge fra en bred palet af farver og overfladebelægninger med forskellige funktionelle egenskaber, fx korrosionsværdi, glansgrad, farveægthed og rengøringsvenlighed.

11 Premium facadepanel i sort Pladur IceCrystal på overetagen giver dette enfamiliehus et moderne og elegant udtryk. Nordic Klikfals Da vi introducerede Nordic Klikfals i 2016, kastede arkitekter fra både ind- og udland hurtigt deres kærlighed på de stilrene profilplader. Først og fremmest på grund af det moderne udtryk uden synlige skruer, men også fordi profilet er et økonomisk attraktivt alternativ til en zinkbeklædning på gavle og facader. Nordic Klikfals fås med eller uden ekstra designspor mellem profiltoppene, og du kan vælge mellem flere overfladebelægninger og mange flotte farver.

12 Vi deler gerne vores erfaring, viden og kompetencer

13 Projektservice Vores specialister hjælper gerne din taglægger med byggeteknisk knowhow, statiske beregninger, montageplaner og detaljeløsninger, både før, under og efter byggeriet. Tilbehørsprogram Vores brede tilbehørsprogram gør dit tageller facadeprojekt komplet. Du kan også få bukket specialtegnede inddækninger og lignende tilbehør for at opnå en perfekt finish. Leveringsservice Vores effektive leveringsservice med Track & Trace gør det nemt for din taglægger, at planlægge optimalt. Det sparer både tid, omkostninger og besvær under byggeriet. Garantiordning DS Stålprofil har markedets mest attraktive garantibetingelser. Vi yder 30 års fuld garanti på profiler og tilbehør.

14 Vi har pakket Danmark ind i stål siden 1969 Historien om DS Stålprofil starter i Her sner den unge Svend Møller Hansen inde under et ophold i Irland. Og mens han venter, lader han sig inspirere af en lokal smed, der fremstiller stålkonstruktioner. Tilbage i Hobro indtager Svend Møller Hansen forældrenes lade, hvor han starter sin egen produktion af stålkonstruktioner med virksomheden Dansk Stålkonstruktion. Allerede året efter opfører han sin første produktionsbygning på Jyllandsvej i Hobro. I 1975 starter den initiativrige nordjyde en handelsafdeling, der skal indkøbe tyndplader til Dansk Stålkonstruktion. Selskabet får navnet Dansk Stålprofil, og få år efter suppleres med egenproduktion af både tyndplader og stålåse. DS-Gruppen, som moderselskab. Dansk Stålprofil skifter i den forbindelse navn til det nuværende DS Stålprofil. I 2001 etableres fælles salgsselskab for DS Stålkonstruktion og DS Stålprofil på det tyske marked. DS Stahl GmbH har domicil i Sittensen, sydvest for Hamburg. I dag er DS Stålprofil en af Skandinaviens største producenter af tyndpladestål. Organisk vækst og nye opkøb får i de følgende år Svend Møller Hansens livsværk til at vokse kraftigt. I 1999 etableres derfor en ny koncernstruktur med

15 DS Stålprofil er en af Skandinaviens største producenter af profiler i tyndpladestål. Vi er samtidig den eneste danske familieejede producent med egen fabrik i Danmark. Det sikrer høj kvalitet og hurtig levering.

16

DS Nordic Klikfals. tag- og facadebeklædning i stål. DS Nordic Klikfals Marts

DS Nordic Klikfals. tag- og facadebeklædning i stål. DS Nordic Klikfals Marts DS Nordic Klikfals tag- og facadebeklædning i stål DS Nordic Klikfals Marts 2018 1 Beklæd med stål, styrke og stolthed DS Stålprofil gør bygninger stærke med stål. Og med stolthed. I næsten 50 år har vi

Læs mere

DS Nordic Klikfals. tag- og facadebeklædning i stål. DS Nordic Klikfals December

DS Nordic Klikfals. tag- og facadebeklædning i stål. DS Nordic Klikfals December DS Nordic Klikfals tag- og facadebeklædning i stål DS Nordic Klikfals December 2018 1 Beklæd med stål, styrke og stolthed DS Stålprofil gør bygninger stærke med stål. Og med stolthed. I næsten 50 år har

Læs mere

DS PREMIUM FACADEPANEL

DS PREMIUM FACADEPANEL DS PREMIUM FACADEPANEL 2 DS Stålprofil DS Premium Facadepanel www.ds-staalprofil.dk Indhold: DS Premium Facadepanel s. 4 Genanvendelse s. 4 Materialebeskrivelse s. 5 Farvekort s. 6 Overfladebeskrivelse

Læs mere

DS Garantibevis Februar 2018

DS Garantibevis Februar 2018 DS Garantibevis Februar 2018 Betingelser for opfyldelse af garantivilkår At produktet ikke anvendes i særligt korrosivt eller aggressivt miljø, f.eks. i luft med højt saltindhold, i konstant kontakt med

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning til klassisk eller moderne byggeri Cembrit B7 Sortblå Unik styrke og flot finish Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er et stærkt valg.

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En ny generation og en stærk løsning til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fibercement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere

Bølgeplader i fibercement

Bølgeplader i fibercement Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige, miljøvenlige

Læs mere

DS Produktkatalog. Marts 2018

DS Produktkatalog. Marts 2018 DS Produktkatalog Marts 2018 Hersteller-Nr.: 137411 DS Farvekort Farve Farvenr. Polyester 25 µm RC3 Farvenr. / Godstykkelse i mm 0,40 0,50 0,60 0,75 1,00 1,50 Palux 30 µm RC5 Farvenr. / Godstykkelse i

Læs mere

Cembrit Bølgeplader i fibercement

Cembrit Bølgeplader i fibercement Cembrit Bølgeplader i fibercement En stærk løsning www.cembrit.dk Til klassisk eller moderne byggeri En ny generation Den nye generation af fiber cement bølgeplader fra Cembrit er fremstillet af naturlige,

Læs mere

DS Ståltrapezprofil Tag. Spændtabeller Juli 2018

DS Ståltrapezprofil Tag. Spændtabeller Juli 2018 DS Ståltrapezprofil 35-206 Tag Spændtabeller Juli 2018 DS Ståltrapezprofil 35-206 Tag Trapezpladen er med sin karakteristiske profil et velkendt syn på tag og facader af både små og store bygninger. Stor

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og holdbar løsning.

Skifer i fibercement. En smuk og holdbar løsning. Skifer i fibercement En smuk og holdbar løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk Skifer i fibercement En smuk og tidløs løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

På toppen siden 1966

På toppen siden 1966 På toppen siden 1966 ISOPLASTICON ApS Tømrer & Tagdækning Isoplasticon ApS Tømrer & Tagdækning servicerer primært kunder i Østjylland, men vi har kunder over hele landet. Sådan har det været siden begyndelsen

Læs mere

DS NORDIC KLIKFALS. til tag og facade

DS NORDIC KLIKFALS. til tag og facade DS NORDIC KLIKFALS til tag og facade 2 DS Stålprofil DS Nordic Klikfals www.ds-staalprofil.dk Indhold: DS Nordic Klikfals s. 4 Tekniske data og varianter s. 5 Fordele og detaljer s. 6 Tilbehør s. 9 Standardinddækninger

Læs mere

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 Lindab Topline Tagstensprofil Lindab Topline tagstensprofiler Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 2 Lindab Topline Drømme under tag Hvis du overvejer et nyt tag til drømmehuset,

Læs mere

Corus ByggeSystemer A/S. Colorsteel Trapez

Corus ByggeSystemer A/S. Colorsteel Trapez Corus ByggeSystemer A/S Colorsteel Trapez Mere end økonomisk... 1. Corus ByggeSystemer A/S sætter standarden - vi har markedets førende produkter 2. Stærke produktkoncepter til byggeriet - Corus ByggeSystemer

Læs mere

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning Cembrit Skifertag En smuk og tidløs løsning Cembrit 40 x 40 Diagonal Skifer Sortblå Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed.

Læs mere

DS Aluminiumsinddækninger

DS Aluminiumsinddækninger DS Aluminiumsinddækninger DS Aluminiumsinddækninger November 2018 1 Styrke og stolthed DS Stålprofil gør bygninger stærke og komplette med stål og aluminium. Og med stolthed. I 50 år har vi været i front

Læs mere

Cembrit planker & Cembrit paneler

Cembrit planker & Cembrit paneler Cembrit planker & Cembrit paneler 15 ÅRS CEMBRIT GARANTI Fibercement - et stærkt byggemateriale Et godt mix af egenskaber Cembrit fibercement er et enestående byggemateriale, der er ideelt til alle former

Læs mere

GUIDE HOLD LIV I DIT GAMLE TAG

GUIDE HOLD LIV I DIT GAMLE TAG GUIDE HOLD LIV I DIT GAMLE TAG 2 HOLD LIV I DIT GAMLE TAG BLIV EKSPERT PÅ DIT EGET TAG Det behøver hverken være svært eller tidskrævende at holde liv i dit gamle tag. Til gengæld har et velholdt tag betydning

Læs mere

B L A N K. Den lette tagløsning. scandinavien a/s

B L A N K. Den lette tagløsning. scandinavien a/s B L A N K Den lette tagløsning MetroBond BLANK er et stilrent og elegant kvalitets produkt, der med sin blanke overflade giver et eksklusivt udseende - og det tør vi godt give års garanti på! scandinavien

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet LindabTag og facadebeklædning Når det skal være stålstærkt og stilfuldt

lindab vi forenkler byggeriet LindabTag og facadebeklædning Når det skal være stålstærkt og stilfuldt lindab vi forenkler byggeriet LindabTag og facadebeklædning Når det skal være stålstærkt og stilfuldt 1110.03 1 2 Lindab Tagstensprofil Drømme under tag Hvis du overvejer et nyt tag til drømmehuset, er

Læs mere

DSStålprofil. tagstensprofiler. vi Giver Stål PrOfil! DS CLASSIC 350 DS MARKANT 350 DS MARKANT 460 DS MARKANT 1050 DS MARKANT 1070

DSStålprofil. tagstensprofiler. vi Giver Stål PrOfil! DS CLASSIC 350 DS MARKANT 350 DS MARKANT 460 DS MARKANT 1050 DS MARKANT 1070 SStålprofil tastensprofiler S LSS 350 S MRNT 350 S MRNT 460 S MRNT 1050 S MRNT 1070 vi iver Stål PrOfil! tastensprofiler S lassi 350 ækbredde elægninger 28 mm 1060 mm 1140 mm odstykkelse/vægt 0,50 mm/4,80

Læs mere

Cembrit planker & Cembrit paneler

Cembrit planker & Cembrit paneler Cembrit planker & Cembrit paneler 15 ÅRS CEMBRIT GARANTI Fibercement - et stærkt byggemateriale Et godt mix af egenskaber Cembrit fibercement er et enestående byggemateriale, der er ideelt til alle former

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader - HardieLinea HardiePlank brædder HardiePanel plader - HardieLinea Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader

JAMES HARDIE. HardiePlank brædder. HardiePanel plader HardiePlank brædder HardiePanel plader Fibercement - kort fortalt Hvad er fibercement? Fibercement er den tekniske betegnelse for det byggemateriale, der anvendes til Cembrits tag- og facadeprodukter,

Læs mere

DSStålprofil. SINUSprofIlEr. WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143

DSStålprofil. SINUSprofIlEr. WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143 DSStålprofil SINUSprofIlEr DS SINUSPROFIL 18-75 DS SINUSPROFIL 35-143 WWW.DS-StaalprofIl.DK DS SINUS 18-75 SINUSprofilER 14 DS Markant Dækbredde 1000 mm 142 34 Højde Sinus TP 18-75 Tagprofil 18 mm Dækbredde

Læs mere

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk

HardiePlank. Brædder. www.cembrit.dk HardiePlank Brædder www.cembrit.dk Smukt som træ med fibercements fordele Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder har samme struktur og udseende som træbrædder, men er fremstillet af

Læs mere

Corus ByggeSystemer A/S. Colorsteel Sinus

Corus ByggeSystemer A/S. Colorsteel Sinus Corus ByggeSystemer A/S Colorsteel Sinus Trends - og traditioner 1. Corus ByggeSystemer A/S sætter standarden - vi har markedets førende produkter 2. Stærke produktkoncepter til byggeriet - Corus ByggeSystemer

Læs mere

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk

Eternit PLAN. Facadeplader i fibercement. www.cembrit.dk Eternit PLAN Facadeplader i fibercement www.cembrit.dk Eternit PLAN er en stærk og smuk facadebeklædning, som kræver minimal vedligeholdelse. Eternit PLAN er velegnet til komplette facadeløsninger, men

Læs mere

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse...

Juni 2009 2.132 DK ivarplank. Få mere fritid. stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... Juni 2009 2.132 DK ivarplank Få mere fritid stærk fibercementplanke med minimal vedligeholdelse... ivarplank fibercement med mini Med ikilauta ivarplank er er det det slut med at bruge kostbar fritid og

Læs mere

DSStålprofil TAGSTENSPROFILER WWW.DS-STAALPROFIL.DK DS UNIK 400 DS CLASSIC 350 DS MARKANT 350 DS MARKANT 460 DS MARKANT 1050 DS MARKANT 1070

DSStålprofil TAGSTENSPROFILER WWW.DS-STAALPROFIL.DK DS UNIK 400 DS CLASSIC 350 DS MARKANT 350 DS MARKANT 460 DS MARKANT 1050 DS MARKANT 1070 DSStålprofil TAGSTENSPROFILER DS UNIK 400 DS CLASSIC 350 DS MARKANT 350 DS MARKANT 460 DS MARKANT 50 DS MARKANT 70 WWW.DS-STAALPROFIL.DK TAGSTENSPROFILER DS UNIK 400 43 mm 0,50 mm / 5, kg/m² 1.000mm 200

Læs mere

DS Standardinddækninger

DS Standardinddækninger Hersteller-Nr.: 137411 DS Vores store sortiment af tilbehør betyder one-stop-shopping og samlet levering; også ved små mængder. Du finder bl.a. lysplader, inddækninger, befæstelse og tætningstilbehør.

Læs mere

Lindab i landbruget Smukt ligger landet

Lindab i landbruget Smukt ligger landet Lindab i landbruget Smukt ligger landet I et moderne og effektivt landbrug er der ikke plads til fejltagelser. Intensiv drift kræver stærke og holdbare materialer, og stål er derfor den helt rigtige løsning,

Læs mere

Nyt fra din blikkenslager. i zink

Nyt fra din blikkenslager. i zink Nyt fra din blikkenslager GAVLE og tagrender i zink Blikkenslageren anbefaler NY gavl? - Den bedste løsning er i zink VMZ Stikfals VANDRET/ QUARTZ-ZINC Er du også en af de mange boligejere, som hellere

Læs mere

Corus ByggeSystemer A/S. Multipanel

Corus ByggeSystemer A/S. Multipanel Corus ByggeSystemer A/S Multipanel Det individuelle 1. Corus ByggeSystemer A/S sætter standarden - vi har markedets førende produkter 2. Stærke produktkoncepter til byggeriet - Corus ByggeSystemer A/S

Læs mere

Markedets stærkeste tagrende. En for alle... byggerier 1331.02

Markedets stærkeste tagrende. En for alle... byggerier 1331.02 Lindab Rainline Tagrender Markedets stærkeste tagrende En for alle... byggerier 1331.02 2 Lindab Rainline Et tagrendesystem til alle opgaver Hvad enten du bygger en liebhavervilla, en landbrugshal, eller

Læs mere

LindabTopline. Det stærke og smukke tag. til renovering og nybyggeri

LindabTopline. Det stærke og smukke tag. til renovering og nybyggeri LindabTopline Produktbrochure LindabTopline Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri DK 5.01.01 SEP 04 2 LindabTopline Så flot kan det gøres Der er ikke noget som et nyt tag, der kan ændre

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

Moderne og funktionelt byggeri. med Tonality facadetegl

Moderne og funktionelt byggeri. med Tonality facadetegl Moderne og funktionelt byggeri med Tonality facadetegl Et komplet udtryk med Tonality facadetegl Hirtshals Transportcenter i mørkegrå Tonality. Da det gamle toldcenter i Hirtshals var blevet for småt,

Læs mere

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED

Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Cembrit Patina Cembrit Patina Rough NYHED Det naturlige valg til din facade Klassisk design med overlegen æstetik Få et moderne og rustikt udtryk og et flot farvespil på facaden med Cembrit Patina & Cembrit

Læs mere

Corus ByggeSystemer A/S. ClickFals

Corus ByggeSystemer A/S. ClickFals Corus ByggeSystemer A/S ClickFals Stående fals: Økonomisk attraktivt 1. Corus ByggeSystemer A/S sætter standarden - vi har markedets førende produkter 2. Stærke produktkoncepter til byggeriet - Corus ByggeSystemer

Læs mere

VMZINC regnvandssystemer

VMZINC regnvandssystemer REGNVANDSSYSTEMER VMZINC regnvandssystemer - zink til vand REGNVANDSSYSTEMER - tagrender med stil VMZINC regnvandssystemer er en smagfuld og elegant løsning, når det drejer sig om montering af tagrender

Læs mere

VMZ Klink facadesystem. - rustik kvalitet i zink

VMZ Klink facadesystem. - rustik kvalitet i zink VMZ Klink facadesystem - rustik kvalitet i zink Et smukt løft til den traditionelle stil... Til traditionelle gavltrekanter og facader, hvor der fx tidligere har været brugt træ er VMZ Klink det indlysende

Læs mere

VMZINC regnvandssystemer

VMZINC regnvandssystemer REGNVANDSSYSTEMER VMZINC regnvandssystemer - zink til vand Sådan køber du regnvandssystemerne fra VMZINC: Er du nu blevet inspireret til at montere regnvandssystemerne fra VMZINC på dit hus, så kontakt

Læs mere

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse

Eter-Color. et naturligt og stærkt valg. Gennemfarvet fibercement. Stærk kvalitet naturlige, spændende farver. Minimal vedligeholdelse August 2012 2.122 DK Eter-Color et naturligt og stærkt valg Gennemfarvet fibercement Stærk kvalitet naturlige, spændende farver Minimal vedligeholdelse Til alle slags facader Eter-Color er en vejrbestandig

Læs mere

Elements of Vision. PAROC -elementløsninger

Elements of Vision. PAROC -elementløsninger Elements of Vision PAROC -elementløsninger Panel System 2.00 DK August 2012 Erstatter: Januar 2008 PAROC-ELEMENTLØSNINGER GIVER MULIGHED FOR STOR ARKITEKTONISK FRIHED OG INDIVIDUALITET. DE PRAKTISKE, SPECIALDESIGNEDE

Læs mere

Håndværkertips God fornøjelse.

Håndværkertips God fornøjelse. Det handler om beklædning. Om tag, facader og profiler. Og om modeller, der henrykker og skaber glæde. Vi taler Cembrit profiler. Om tagbeklædning og facadeplader i fibercement og årets kalender til håndværkerne.

Læs mere

B&C 25 MED AERLOX TEKNOLOGI. 40% lettere, 100% så holdbar

B&C 25 MED AERLOX TEKNOLOGI. 40% lettere, 100% så holdbar B&C 25 MED AERLOX TEKNOLOGI 40% lettere, 100% så holdbar Aerlox brochure latest 19.1.indd 1 En ny begyndelse for tagrenovering B&C fra Monier er den mest populære betontagsten på danske tage. I årtier

Læs mere

økken kviste tag specialopgaver vinduer belægning

økken kviste tag specialopgaver vinduer belægning økken kviste tag specialopgaver vinduer belægning bad sommerhus Bare rolig vi ordner din bolig fra kælder til tag... Tjelle-byg står bag! tømrerfirmaet Tjelle-Byg ApS Bollegade 30 9330 Dronninglund Tlf.

Læs mere

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering Cembrit Windstopper Vindspærreplader til nybyg og renovering Styrke bag facaden Moderne byggerier ser ens ud udefra. Stærke, sunde og fejlfri. Flotte facader og smukke beklædninger. Men bag facaden er

Læs mere

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov

Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Hvordan vælger jeg vinduer? Vintech vi producerer vinduer og døre præcis til dine behov Vintech er en mindre vinduesfabrik, grundlagt i 1979 i Ørbæk. Kvalitet har gennem alle årene været det faste omdrejningspunkt

Læs mere

FIBERCEMENT FACADER INSPIRATION

FIBERCEMENT FACADER INSPIRATION DK / NOVEMBER 2018 EX OG FUSION FIBERCEMENT FACADER INSPIRATION MOLAND//WIMEX FIBERCEMENTFACADER INSPIRATION NOVEMBER 2018 3 VORES BILLEDER ER TIL FOR AT INSPIRERE DIG! Det kan være svært, på tryk, at

Læs mere

Lindab Doorline garageporte En smuk port at komme hjem til. Skræddersyet til dansk byggestil 1109.01

Lindab Doorline garageporte En smuk port at komme hjem til. Skræddersyet til dansk byggestil 1109.01 Lindab Doorline Garageporte Lindab Doorline garageporte En smuk port at komme hjem til Skræddersyet til dansk byggestil 1109.01 Lindab Doorline En port til drømme og det man skal passe på Når garagen

Læs mere

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler -

Den ægte vare. Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring. Fagmanden anbefaler - Fagmanden anbefaler - Den ægte vare Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring! Outrups greb er designet af Monica Ritterband 1 Uanset hvordan du bor Outrup har de rigtige

Læs mere

TAGPAP INSPIRATION. Dækningsmetoder med tagpap - med meget forskellige visuelle udtryk og anvendelsesområder

TAGPAP INSPIRATION. Dækningsmetoder med tagpap - med meget forskellige visuelle udtryk og anvendelsesområder TAGPAP INSPIRATION Dækningsmetoder med tagpap - med meget forskellige visuelle udtryk og anvendelsesområder Fugletårn i Vorup Enge ved Gudenåen Kuplen på det naturskønne udkigstårn giver udfordring til

Læs mere

Kontaktinformation. Navn: Navn: Martin Nielsen. Morten Jensen. Stilling: Stilling: Bygningskonstruktør. Direktør. Tlf.: 60 68 53 63. Tlf.

Kontaktinformation. Navn: Navn: Martin Nielsen. Morten Jensen. Stilling: Stilling: Bygningskonstruktør. Direktør. Tlf.: 60 68 53 63. Tlf. Kontaktinformation Martin Nielsen Morten Jensen Direktør Bygningskonstruktør Tlf.: 60 68 53 63 Tlf.: 23 83 37 85 Mn@Bygcom.com Mj@Bygcom.com Jacob Levsen Olesen Inja Langanin Bygningskonstruktør Sælger

Læs mere

RATIONELT MILJØRIGTIGT LANDBRUGSBYGGERI

RATIONELT MILJØRIGTIGT LANDBRUGSBYGGERI RATIONELT MILJØRIGTIGT LANDBRUGSBYGGERI DEN INTELLIGENTE LØSNING TIL MODERNE LANDBRUGSBYGGERI ENKLE OG ANERKENDTE PRODUKTER EXPAN Byggesystem består af skræddersyede væg- og facadeelementer, der er støbt

Læs mere

Blad : 070 Juni Virksomheden Tag. Loft. Ydervæg. Skillevæg

Blad : 070 Juni Virksomheden Tag. Loft. Ydervæg. Skillevæg Blad : 070 Juni 2003 Virksomheden Tag. Loft. Ydervæg. Skillevæg Eternit er et lønsomt byggemateriale... Virksomhedens bygninger skal være stærke og funktionelle. De skal også være smukke. Og når husene

Læs mere

Med DS DropStop er dit tag altid tørt

Med DS DropStop er dit tag altid tørt Med DS DropStop er dit tag altid tørt Skal du opføre et uisoleret tag, kan du med fordel bestille dine profilplader med vores unikke antikondensfilt DS DropStop på undersiden. Det forhindrer effektivt

Læs mere

EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN

EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN > MODERNE OG INNOVATIV Farver, overflader og samlinger - skab et unikt udseende med fremtidens muligheder 2 www.hbc.dk >

Læs mere

TAGPAP INSPIRATION. Pålægningsmetoder med tagpap - med meget forskellige visuelle udtryk og anvendelsesområder

TAGPAP INSPIRATION. Pålægningsmetoder med tagpap - med meget forskellige visuelle udtryk og anvendelsesområder TAGPAP INSPIRATION Pålægningsmetoder med tagpap - med meget forskellige visuelle udtryk og anvendelsesområder Fugletårn i Vorup Enge ved Gudenåen Kuplen på det naturskønne udkigstårn giver udfordring til

Læs mere

AAG KATALOG. skridsikre gulve og trapper. en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning

AAG KATALOG. skridsikre gulve og trapper. en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning AAG KATALOG skridsikre gulve og trapper en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning SKRIDSIKRE GULVE løsninger der øger komfort og sikkerhed EN SOLID LEVERANDØR AAG har stor viden omkring

Læs mere

HardiePlank Brædder i fibercement

HardiePlank Brædder i fibercement HardiePlank Brædder i fibercement www.cembrit.dk Fremtidens træværk Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder ligner til forveksling træ, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement

Læs mere

TAG- OG FACADESYSTEMER. tag- og facadesystem. - klassisk nytænkning i zink

TAG- OG FACADESYSTEMER. tag- og facadesystem. - klassisk nytænkning i zink TAG- OG FACADESYSTEMER tag- og facadesystem - klassisk nytænkning i zink - en smagfuld løsning VMZ Adeka er en ny stilfuld mulighed for tag og facade til både ny og bestående arkitektur. På grund af dens

Læs mere

FENCE-LINE S Y S T E M S

FENCE-LINE S Y S T E M S FENCE-LINE S Y S T E M S Mere end bare et hegn... Skal aldrig males Kan ikke rådne eller ruste Kære kunde Her i kataloget finder De en gennemgang af de forskellige hegnstyper, som FENCE-LINE tilbyder.

Læs mere

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering

CEMBRIT WINDSTOPPER. Cembrit Windstopper. Vindspærreplader til nybyg og renovering Cembrit Windstopper Vindspærreplader til nybyg og renovering Bag Facaden Moderne byggerier ser ens ud udefra. Stærke, sunde og fejlfri. Flotte facader og smukke beklædninger. Men bag facaden er der stor

Læs mere

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion Gitterbakker med høj yde- og korrosionsevne Zinc+gitterbakker 1 P127354 En ny og let anvendelig løsning til krævende installationer Gitterbakker er

Læs mere

Blad: 040 Oktober Inspiration. til smukke rammer for fritiden

Blad: 040 Oktober Inspiration. til smukke rammer for fritiden Blad: 040 Oktober 2006 Inspiration til smukke rammer for fritiden Perfekt til det danske klima Fritidshuset er stedet, hvor de fl este kommer for at holde fri og slappe af. Derfor skal fritidshuset også

Læs mere

Stærkt og stilrent. I stål og aluminium. Tag og facadebeklædning i tyndpladestål og aluminium

Stærkt og stilrent. I stål og aluminium. Tag og facadebeklædning i tyndpladestål og aluminium Stærkt og stilrent. I stål og aluminium Tag og facadebeklædning i tyndpladestål og aluminium Løsningen er individuel. Men den høje kvalitet er standard for os. Mere end 60 års erfaring Laukien har igennem

Læs mere

Bølgeplader. ivarcem & VillaCem

Bølgeplader. ivarcem & VillaCem Bølgeplader ivarcem & VillaCem Kvalitet på toppen ivarcem bølgeplader kan anvendes som tag & facadebeklædning på alle former for byggerier, hvad enten det gælder bolig, erhvervs, hal eller landbrugsbyggeri.

Læs mere

Solceller til bygningsintegrering

Solceller til bygningsintegrering Solceller til bygningsintegrering -Produceret i Danmark Flensbjerg 8, 4960 Holeby, Danmark Tlf: 3536 7777 www.dansksolenergi.com Skifer Integration BESTEM GLAS Vi laver solcellepanelet i den størrelse,

Læs mere

Tag og facadebeklædning i tyndpladestål og aluminium

Tag og facadebeklædning i tyndpladestål og aluminium Stærkt og stilrent. I stål og aluminium Tag og facadebeklædning i tyndpladestål og aluminium Mit Begeisterung für den gemeinsamen Erfolg Løsningen er individuel. Men den høje kvalitet er standard for os.

Læs mere

Rådner ikke Brandsikret materiale 10 års garanti Nemt at arbejde med Stort tilbehørsprogram

Rådner ikke Brandsikret materiale 10 års garanti Nemt at arbejde med Stort tilbehørsprogram Rådner ikke Brandsikret materiale 10 års garanti Nemt at arbejde med Stort tilbehørsprogram Nordic Fibercement Nordic Fibercement er gennemtestede produkter til det Nordiske marked. Vores fibercement beklædning

Læs mere

DS Højprofiler Produktbeskrivelse og montagevejledning Februar 2013

DS Højprofiler Produktbeskrivelse og montagevejledning Februar 2013 DS Højprofiler Produktbeskrivelse og montagevejledning Februar 2013 2 DS Stålprofil Andrupvej 9 DK-9500 Hobro Februar 2013 www.ds-staalprofil.dk» Indhold: DS Højprofiler s. 2 Opbevaring og montage s. 3

Læs mere

10% større dækflade 10% lettere montage

10% større dækflade 10% lettere montage 10% større dækflade 10% lettere montage DIAMANT TAgprofIl www.gerardroofs.eu EN VIRKsOMhED For over 50 år siden producerede Lou Fisher fra New Zealand verdens første pressede metaltag med stengranulat

Læs mere

DS Nordic Klikfals Montagevejledning December 2018

DS Nordic Klikfals Montagevejledning December 2018 DS Nordic Klikfals Montagevejledning December 2018 DS Nordic Klikfals stilren stålbeklædning DS Stålprofils nyeste og mest eksklusive profil giver dig en arkitektonisk stilren tagog facadebeklædning uden

Læs mere

Produktkatalog. En stærk løsning i fibercement til nybyg og renovering

Produktkatalog. En stærk løsning i fibercement til nybyg og renovering Produktkatalog En stærk løsning i fibercement til nybyg og renovering TAG Cembrit giver dig mange forskellige muligheder for et smukt, holdbart og vedligeholdelsesfrit tag. Gå på opdagelse i de mange variationer

Læs mere

Bygnings konstruktion i Rækkehusene, Dannevang 4xx & Kirkeleddet 5xx. Nyværende brandsikring mellem boligerne. Tag konstruktion og ovenlys vindue.

Bygnings konstruktion i Rækkehusene, Dannevang 4xx & Kirkeleddet 5xx. Nyværende brandsikring mellem boligerne. Tag konstruktion og ovenlys vindue. Bygnings konstruktion i Rækkehusene, Dannevang 4xx & Kirkeleddet 5xx. Nyværende brandsikring mellem boligerne. Tag konstruktion og ovenlys vindue. Væg på baghave siden og front siden. Plantegning 1 sal.

Læs mere

Shingle Den lette tagløsning

Shingle Den lette tagløsning Shingle Den lette tagløsning den lette tagløsning Produktet Shingle Uovertruffen holdbarhed Med Shingle tilbyder Metrotile et produkt der har sat byggetraditioner og arkitektur i højsædet. Samtidig har

Læs mere

Tips til taget - renovering og vedligeholdelse

Tips til taget - renovering og vedligeholdelse Tips til taget - renovering og vedligeholdelse Løbende reparationer og vedligeholdelse af taget er nødvendige for at bevare ejendommens værdi og undgå vandskader, råd- og svampeangreb. Her er nogle gode

Læs mere

SOLCELLER OG TAG I ÉT - TIL ALLE TYPER AF HUSE OG EJENDOMME

SOLCELLER OG TAG I ÉT - TIL ALLE TYPER AF HUSE OG EJENDOMME SOLCELLER OG TAG I ÉT - TIL ALLE TYPER AF HUSE OG EJENDOMME 02 6.000 kvadratmeter tag producerer strøm i Fredericia 04 Solceller betaler taget 05 Tagplader og solceller smelter sammen 06 Flot carporttag

Læs mere

ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER. Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK

ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER. Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK 2 3 Slappe af, læse, dagdrømme, skrive lange breve,

Læs mere

MontageVejleDning. DS Sigma stålåse. underlag for tag- og facadebeklædning. Montagevejledning. DS Sigma stålåse

MontageVejleDning. DS Sigma stålåse. underlag for tag- og facadebeklædning. Montagevejledning. DS Sigma stålåse Januar 08 Montagevejledning DS Sigma stålåse underlag for tag- og facadebeklædning Produkter og tilbehør Monteringsvejledninger Detaljer Vedligeholdelse MontageVejleDning 2 Montering af anvendes som bærende

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

LAVT ENERGIFORBRUG ALTERNATIVE BYGGEMATERIALER FLEKSIBLE LØSNINGER GOD PRIS

LAVT ENERGIFORBRUG ALTERNATIVE BYGGEMATERIALER FLEKSIBLE LØSNINGER GOD PRIS LAVT ENERGIFORBRUG ALTERNATIVE BYGGEMATERIALER FLEKSIBLE LØSNINGER GOD PRIS Lautrup & Lyngsø opfører gennemarbejdede kvalitetshuse med fokus på form, funktion, fornyelse og fornuftige priser LAUTRUPOGLYNGSOE.DK

Læs mere

Alle priser er ekskl. moms. Stålbeklædning til tag og facade DS Bruttoprisliste Juli 2017

Alle priser er ekskl. moms. Stålbeklædning til tag og facade DS Bruttoprisliste Juli 2017 Alle priser er ekskl. moms. Stålbeklædning til tag og facade Bruttoprisliste Juli 2017 2 Stålprofil Bruttoprisliste Farvekort Farve Korrosionsbestandighed: RC3 Polyester µm Godstykkelse i Korrosionsbestandighed:

Læs mere

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV

ISOKLINKER. Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV ISOKLINKER Efterisolering og murværk i ét. NUTIDENS LØSNING PÅ FREMTIDENS BEHOV Dear Reader, ISOKLINKER facade isoleringssystemer er blevet afprøvet og testet gennem mange år og løbende forskning og udvikling

Læs mere

BYG NYT. 2 BO BEDRE SPECIALMAGASIN nr. 1 2006. Se adressenøglen bagest i bladet

BYG NYT. 2 BO BEDRE SPECIALMAGASIN nr. 1 2006. Se adressenøglen bagest i bladet Beskyttet udeliv. Den overdækkede terrasse på husets førstesal er 22 m 2 og fungerer som et ekstra udendørsrum hele sommeren. Når duggen falder, eller det småregner, kan man stadig sidde i læ og nyde udsigten

Læs mere

Systemer til forbedring af byrum og landskab. vægbeplantning

Systemer til forbedring af byrum og landskab. vægbeplantning Systemer til forbedring af byrum og landskab vægbeplantning Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk Walgerholm 13-15

Læs mere

Få mere fritid... ivarplank. ivarclick Operal. www.cedral.dk 1. stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! Okt 2014 2.133 DK.

Få mere fritid... ivarplank. ivarclick Operal. www.cedral.dk 1. stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! Okt 2014 2.133 DK. Cedral ivarplank Cedral ivarclick Operal Få mere fritid... stærke fibercement planker med minimal vedligeholdelse! Okt 2014 www.cedral.dk 1 2.133 DK Gør din fritid mere attraktiv med mindre besvær Minimal

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte Vælg den optimale løsning

lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte Vælg den optimale løsning lindab vi forenkler byggeriet LindabGarageporte Vælg den optimale løsning Produceret og udviklet i Danmark. Alle Lindab Garageporte er udviklet og produceret i Danmark. Det betyder, at du får en garageport,

Læs mere

Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26

Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26 E/F Vendsysselgade 24-26 c/o formand Ruben Nielsen Vendsysselgade 24, 2. th. 9000 Aalborg Råd til byggeri. Aalborg, den 19.06.2015 Besigtigelse af tagkonstruktion Vendsysselgade 24-26 For Ejerforeningen

Læs mere

NYHED EASY-PLANK/ MONTAGE

NYHED EASY-PLANK/ MONTAGE NYHE ESY-PLNK/ MONTGE 1 Easy-Plank: Nyheden Easy-Plank fås både i en mat og blank overflade, der med sin stærke profil og kraftige overflade udstråler super velholdt træ. ette kombineret med den hurtige

Læs mere

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER

PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER PRIMOBOGEN PRIMO GØR DET NEMT, HURTIGT OG SIKKERT AT VÆLGE LISTER Afslutningslister Lister til ledningsskjul Glas- og tætningslister Bløde fodlister og trappeforkanter www.primolister.dk MINIMUM VEDLIGE

Læs mere

ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre!

ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre! ClimaLet -serien kvalitets-plastvinduer og døre! Eller send en mail til salg@esvinduet.dk Dansk produceret efter dit behov - Hvad er den rigtige løsning til bygningen? Det er ikke altid let at vælge den

Læs mere

Elegant, innovativt og indadgående

Elegant, innovativt og indadgående FUTURA+i Elegant, innovativt og indadgående Fremstillet i aluminium og PUR 53 mm slanke rammer for et let udtryk og stort lysindfald Højisolerende og energibesparende Futura+i er indadgående med alle fordelene

Læs mere

Lad fantasien slå gnister. ROCKPANEL Brilliant

Lad fantasien slå gnister. ROCKPANEL Brilliant Lad fantasien slå gnister ROCKPANEL Brilliant Kreativitet kræver inspiration Forvandling fra vision til design Hver bygning har sin egen historie. Med ROCKPANEL facadebeklædning kan du give din bygning

Læs mere