Sæson Tour Club Møn. - når du vil køres lige til teaterdøren. Teaterbussen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sæson Tour Club Møn. - når du vil køres lige til teaterdøren. Teaterbussen"

Transkript

1 Sæson Tour Club Møn - når du vil køres lige til teaterdøren Teaterbussen tourclubmoen.dk teaterbus@gmail.com Formand Niels Carlsen tlf Kasserer Randi Hansen tlf

2 Festmad bragt lige til døren Storegade 29 DK-4780 Stege Tlf Fax Kobbelvej Stege Tlf Besøg Hørerøret Møn s hørecenter til en snak om din hørelse. Altid GRATIS høretest mulighed for 14 dages GRATIS og uforpligtende prøveperiode. Salg og service af høreapparater og høreværn. Storegade Stege Tlf mail@hoereroeret.dk Mange tak til vores annoncører

3 Teaterbussen Velkommen til Teatersæsonen Vi byder velkommen til vores 4. sæson som forening med nye og spændende forestillinger. Læs mere om de enkelte forestillinger på de følgende sider og se selv, om ikke der er noget, du kunne tænke dig at opleve! BILLETTER Alle, der køber billet, skal være medlem af Tour Club Møn. Det koster 50 kr. pr. person om året. For at opnå rabat på dine billetter, skal du købe billet til mindst 3 forestillinger. Køber du flere billetter end 3 i samme sæson, får du også rabat på dem. TILMELDING Når du har udfyldt tilmeldingsblanketten midt i kataloget, skal du sende den til Tour Club Møns kontor. ÉN TILMELDING PR. HUSSTAND Hvis par, der ikke har fælles bopæl, ønsker plads ved siden af hinanden i teatret, så send tilmeldingerne i samme kuvert. AFGANGSTIDER OG OPSAMLINGSSTEDER Tider og steder kan altid læses på vores hjemmeside: tourclubmoen.dk HUSK AT GIVE OS DIN Vi sender din faktura på , ligesom vi giver dig besked på din , hvis noget ændrer sig eller en forestilling bliver aflyst. Derfor beder vi om, at alle, der har en , skriver den på tilmeldingskuponen (med BLOKBOGSTAVER). VEL MØDT OG PÅ GENSYN På gensyn i teaterbussen, der igen i sæsonen kommer fra Ørslev Turist! Med venlig hilsen Tour Club Møn Niels Carlsen tlf

4 Seebach musical 1 2 Seebach er hele Danmarks nye musical og er familien Seebachs historie fortalt gennem alle de store hits. Musicalen Seebach er historien om en af de mest betydningsfulde familier i dansk musik. Om far og søn - Tommy og Rasmus. Om op- og nedture. Om den lette genre og dens tunge bagside i forhold til livet, døden og kærligheden. Om musikken. Om drømme og nederlag. Nykøbing F Revyen onsdag den 11. juli 2018 onsdag den 22. august 2018 Forestilling nr. 1 på Det Kgl. Teaters Gamle Scene Forestilling nr. 2 i Nykøbing Teater UDSOLGT Spænd selen og smør lattermusklerne! Der er lagt op til latter-rige sommerløjer i Nykøbing F Revyen Som altid, så handler det om en god gedigen gang underholdning med morsomheder om tidens aktuelle emner. Publikum kommer med på en rejse gennem de sidste 50 års danske musikhistorie - fra rampelyset på de store scener til de mørkeste afkroge af livet bag dem. Seebach musicalen er et stykke danmarkshistorie fra 60ernes pigtråd over tre årtiers Melodi Grand Prix til vor tids popmusik. Det hele er indrammet af den musik, vi allesammen kender. Den er fejende flot, rørende og morsom. Politiken Flemming Krøll står atter engang og for sidste gang i spidsen for et sprudlende ensemble, der består af: Julie Steincke, Pernille Schrøder, Rasmus Krogsgaard og Gordon Kennedy. Kapelmester Mickey Pless binder numrene sammen i musikalsk selskab med et veloplagt orkester.

5 3 Kærlighed ved første hik onsdag den 26. september 2018 Forestilling nr. 3 i Tivolis Koncertsal 4 svejk tirsdag den 9. oktober 2018 Forestilling nr. 4 på Nørrebro Teater I slutningen af 90érne kom hele Danmark på fornavn med Anja og Viktor i den populære film af samme navn. Nu kommer den sjove og superromantiske komedie som livssmittende pop-musical. Fortid og nutid mødes: Dengang i 1999, hvor Viktor mødte sin elskede Anja for første gang - og frem til 2018, hvor Anja netop har forladt sin mand gennem 20 år. Musikken leveres live på scenen af bandet Innocent Blood, der skrev musikken til filmens populære soundtrack. Mens alle andre lider og dør, så går den gode soldat Svejk igennem krigens strabadser uden en skramme. Hvad er Svejk? Idiot, genial eller et udspekuleret fjols? Oplev et stjernehold af skuespillere i stykket om den godmodige soldat, der møder verden med det farligste våben: Humoren! Medvirkende: Sofie Lassen-Kahlke, Robert Hansen, Oliver Bjerrehus, Joachim Knop, Karl Bille, Anna Clara Sachs Leschly, Nicolai Jensen m.fl. Medvirkende: Rasmus Botoft, Ulla Henningsen, Steen Stig Lommer, Asger Reher, Tom Jensen, Asbjørn Krogh Nissen, Jesper Groth, Emil Bodenhoff-Larsen og Sara Viktoria Bjerregaard.

6 5 Peer gynt torsdag den 25. oktober 2018 Forestilling nr. 5 på Folketeatrets Hippodromen Peer Gynt er et eventyrligt drama om at være sig selv, uden at være sig selv nok. Blodet er aldrig så tyndt, at man ikke er lidt i slægt med Peer Gynt, minder Henrik Ibsen os om i sin fantasifulde fortælling om lykkeridderen, der drager ud i verden med ambitioner om at finde sig selv og blive noget til stort. Peer Gynt prøver det meste på sin rejse, der fører ham verden rundt: Han forfører kvinder på stribe og forlader dem. Han bliver rig og mister det hele. Han bliver profet og mister forstanden. Undervejs indser han, at han i virkeligheden og i sin ihærdige søgen efter sin indre kerne, er flygtet fra de allervigtigste ting og personer i sit liv: Familien, kæresten og barnet - alle dem, der kunne have hjulpet ham med at finde sig selv. Peer Gynt spiller på Hippodromen. Medvirkende: Preben Kristensen, Cyron Melville, Annette Støvelbæk, Mads Knarreborg, Michael Brostrup m.fl.

7 6 pelle erobreren torsdag den 15. november 2018 Forestilling nr. 6 i Østre Gasværk 7 Julekoncert onsdag den 12. december 2018 Forestilling nr. 7 i Ringsted Kongrescenter Pelle Erobreren er Martin Andersen Nexøs berømte historie om en far og hans søn, der flygter fra fattigdommen over havet og ankommer til Bornholm i Det er den rørende historie om en lille dreng, der uforfærdet og nysgerrigt udfordrer sin skæbne og verden omkring sig. Om hans ukuelige far, der drømmer om at give sit barn et bedre liv, end han selv har haft. Østre Gasværk gør Pelle Erobreren til en episk forestilling fuld af ord, sange og musik. Medvirkende: Thomas Bo Larsen, Kaya Brüel, Bjarne Henriksen, Signe Egholm Olsen, Sara Hjort Ditlevsen, Birgitte Raaberg, Stine Prætorius, Kristian Halken m.fl. Der er lagt op til en stemningsfuld og hyggelig julekoncert med Stig Rossen og hans store orkester og kor. Julekoncerten byder på en perlerække af julens klassikere, så vi kommer i den helt rette julestemning! Medvirkende: Stig Rossen, Andrea Lykke Oehlenschlæger, orkester og kor.

8 Priser & rabatter Køb billet til mindst 3 forestillinger og nyd godt af vores rabatter. Rabatpriserne er anført under Serie. Nr. Forestilling serie løssalg 1 Seebach Musical 770 Hvis du køber billet til en eller to forestillinger betaler du løssalgspris Nykøbing Revyen 2018 Kærlighed ved første hik Svejk Vi anbefaler, at du anfører et par forestillinger under alternative ønsker, hvis nu en af de ønskede forestillinger er udsolgt Peer Gynt Pelle Erobreren Julekoncert FORDELING AF BILLETTER Vi har kun et begrænset antal billetter til hver forestilling Nytårskoncert Mød mig på Cassiopeia Derfor anbefaler vi, at du afleverer din bestilling hurtigst muligt og inden den 15. juni Den dag trækker vi lod om billetterne, så alle får en fair behandling og chance Flagermusen The Phantom of The Opera Jeg er sgu min egen Det giver os samtidig overblik over, om der er behov for en ekstra bus og forestilling, hvis mange vil se det samme! 16 Toves værelse Der kan derfor forekomme en ny/ekstra dato, hvis mange vil se den samme forestilling og vi sætter en ekstra bus ind. BETALING Seriebilletter kan betales i 2 rater: 1. rate senest 14 dage fra fakturadato. 2. rate senest 1 måned efter 1. rate. Løssalgsbilletter betales senest 8 dage fra fakturadato. KONTAKT Tour Club Møns kontor, Rønnevænget 28, 4780 Stege. Kasserer: Randi Hansen. Tlf teaterbus@gmail.com PS. Bestilte billetter refunderes ikke! PPS. Billetter udleveres i teaterbussen.

9 . Tilmeldingskupon sæson Navn Adresse Postnummer & By Telefon / Mobiltelefon Bindende underskrift Påstigning (sæt kryds) q Sukkerfabrikken Stege q Kalvehave q Stensved Ønsker at betale i q 1 rate q 2 rater NB. 1 tilmelding pr. husstand. Ønsker I at få billetter ved siden af hinanden, så send tilmeldingerne i samme kuvert. ØNSKER Angiv hvor mange billetter du ønsker til de enkelte forestillinger Forestillingsnummer Antal billetter Udfyldes af Tour Club ALTERNATIVE ØNSKER Forestillingsnummer Antal billetter

10 Husk porto Tour Club Møn v/randi Hansen RØNNEVÆNGET Stege

11 11 nytårskoncert 12 mød mig på cassiopeia fredag den 4. januar 2019 onsdag den 6. februar 2019 Forestilling nr. 11 i Maribo Hallen Forestilling nr. 12 på Folketeatret Et godt nytår skal fejres med en FESTLIG nytårskoncert! Sidste år sendte vi tre busfulde Tour Clubbere til nytårskoncert i Maribo - og nu gentager vi successen! Tag med til Nørregade Teatrets traditionsrige og festlige nytårskoncert. Her sørger det, der engang var Tivolis Promenade-orkester, og som i dag blot hedder Promenadeorkestret, for en festlig aften i Maribo Hallen. Medvirkende: Den norske sopran Vibeke Kristensen, svenske Linda Olofsson, Christoffer Brodersen og Stig Rossen - og så naturligvis det sprudlende promenadeorkester. I denne elskede Kai Normann Andersen musical bliver mødet mellem Olympens guder og teatrets folk til en festlig aften med romantik, stjernestøv og skøn musik. Historien om komponisten Berger, der får hjælp af musikkens muse, bliver i Folketeatrets version støvet lidt af, så vi kan grine og synge med inden Den allersidste dans! Tag med til en glad aften med alle de kendte melodier. Medvirkende: Amalie Dollerup, Trine Gadeberg, Carsten Svendsen, Christopher Læssø, Lone Hertz, Asger Reher, Troels Malling, Kristian Holm Joensen m.fl.

12 13 flagermusen onsdag den 27. februar 2019 Forestilling nr. 13 i Operaen Champagnen flyder i stride strømme, og lidenskaber og løgne får både frit spil og helt frit løb i en hyldest til livet og livsglæden i Johan Strauss klassiker: Flagermusen. Vi møder hele systemet oppefra og ned. De lyver og flirter en masse allesammen: De adelige, de nyrige spekulanter fra borgerskabet, deres koner, konernes elskere, deres ambitiøse tjenestepiger og statens ubestikkelige embedsmænd. På nær den svært berusede fængselsbetjent, der ene mand gennem sine alkoholtåger erfarer sandheden - og er nødt til at drikke endnu mere for at holde det ud og for at komme på omgangshøjde med de andre galninge! Peter Langdal har iscenesat løjerne i Operaen, og det bliver mere end almindeligt festligt med masser af god musik til at få forviklingerne til at glide ned! Medvirkende: Gert Henning-Jensen, Michael Kristensen, Susanne Resmark, Morten Eisner, Denise Beck, Mia Bergström, Joakim Larsson og mange flere + Det Kgl. Operakor og Det Kgl. Kapel Orkester.

13 Phantom of the opera 14 onsdag den 13. marts 2019 Forestilling nr. 14 på Det Ny Teater Oplev dansk teaterhistories største publikumssucces og mest ekstravagante musical af Andrew Lloyd Webber. Det bliver et skue uden lige, når flere end 100 sangere, skuespillere, balletdansere og musikere går på scenen i en ny kæmpe-opsætning af den legendariske musical, der har spillet for udsolgte sale verden over. Musicalen blev uropført i London i 1986, hvor den stadig væk spiller. I West End og på Broadway har forestillingen skrevet teaterhistorie ved at være den længst spillende musical i engelsk og amerikansk teaterhistorie. Phantom of the Opera er en helt igennem romantisk og dramatisk historie, der udspiller sig i Pariseroperaen i slutningen af 1800-tallet. En vansiret komponist, der skjuler sit ansigt bag en maske, huserer nederst i operaens kælder og forelsker sig håbløst i den unge sopran Christine. Han gør ALT, hvad han kan for at vinde hendes kærlighed. Helt uden skrupler terroriserer han på det groveste operaens personale med sine mange numre og sin musik. Denne opsætning på Det Ny Teater er helt ud over det sædvanlige og byder på nogle af de mest overdådige dekorationer, kostumer og special effects, der er set på en dansk scene. Medvirkende: Tomas Ambt Kofod, Louise Fribo, Christian Lund og mange, mange flere Musik: Andrew Lloyd Webber Sangtekster: Charles Hart Manuskript: Richard Stilgoe og Andrew Lloyd Webber

14 jeg er sgu min egen Toves værelse torsdag den 28. marts 2019 tirsdag den 9. april 2019 Forestilling nr. 15 på Nørrebro Teater Forestilling nr. 16 på Folketeatret Tove Ditlevsen har netop udgivet novellesamlingen Den onde lykke og er i gang med sit fjerde ægteskab. Ægteskabet med Ekstra Bladets chefredaktør Victor Andreasen veksler mellem konstant lykke og sammenbrud. De bevæger sig i en spændetrøje af gensidigt begær og nedslidende afhængighed. Velkommen til en musikforestilling om at sætte sin hat som man vil - frit efter Bent Fabricius Bjerre og Klaus Rifbjerg. Den fandenivoldske Annie har det svært med regler, kasser og etiketter. Hun vil sætte sin hat som hun vil og møde verden med godt humør. For hvis man aldrig prøver noget, så sker der heller ikke noget. Jeg er sgu min egen er en sprudlende folkekomedie og et musikalsk drømmespil om at ville leve livet. Medvirkende: Lise Baastrup, Tom Jensen, Anne Sofie Espersen, Marie Askehave, Morten Hemmingsen, Nicolai Jandorf og Mathilde Passer. De føler sig bundet til hinanden via skæbnen, men kvæles i det. Hun dulmer livet med kemi. Han søger lindring hos unge elskerinder. Denne hudløst ærlige forestilling spiller på Folketeatrets Store Scene. Medvirkende: Paprika Steen, Lars Brygmann, Bente Eskesen m.fl.

15 - din lokale elkontakt Tlf Lendemark Hovedgade 17 * 4780 Stege info@sme-el.dk Klinik for Fodterapi Rådhusgade Stege Tlf Kl Møn Storegade 33, Storegade 33, 4780 Stege, Tlf Få en 5-stjernet oplevelse Stege Zoneterapi v/ebbe Larsen Storegade Stege Tlf ml stegezoneterapi@gmail.com Thorsvangs Allé Stege Tlf Tlf tourclubmoen.dk AutoMester Stege A/S v/lasse Hansen Elmevej 5, 4780 Stege Tlf HAIR FLAIR Frisør Tine Jensen, Ulvshalevej 8, Stege Tlf Meget mere discount!

16 Lohmannsvej Stege Tl MØNS AUTO ApS Kostervej Stege Tlf Lendemark

Sæson Tour Club Møn

Sæson Tour Club Møn Sæson 2017-18 Tour Club Møn - når du vil køres lige til teaterdøren Teaterbussen tourclubmoen.dk teaterbus@gmail.com Tlf. 55 81 13 49 /55 81 60 69 Storegade 29 DK-4780 Stege Tlf. 55 86 15 00 Fax 55 86

Læs mere

http://tourclubmoen.dk tourclubmoen@gmail.com Tlf. 55 81 53 64 / 55 81 13 49

http://tourclubmoen.dk tourclubmoen@gmail.com Tlf. 55 81 53 64 / 55 81 13 49 Teaterbussen Tour Club Møn - når du vil køres lige til teaterdøren http://tourclubmoen.dk tourclubmoen@gmail.com Tlf. 55 81 53 64 / 55 81 13 49 Sæson 2012-13 Teaterbussen Velkommen til Teatersæsonen 2012-13

Læs mere

Sæson Tour Club Møn

Sæson Tour Club Møn Sæson 2019-20 Tour Club Møn - når du vil køres lige til teaterdøren Teaterbussen tourclubmoen.dk teaterbus@gmail.com Formand Niels Carlsen tlf. 2336 4780 Kasserer Randi Hansen tlf. 5581 6069 Storegade

Læs mere

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2013. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 8. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2013 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 3. oktober 4. oktober 7. oktober 8. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Stjernestunder 2016/2017

Stjernestunder 2016/2017 Stjernestunder 2016/2017 for kun kr. * for kun kr. * Stjernestunder 2016/2017 Stjernestunder 2016/2017 Kære medlem Velkommen til en ny spændende sæson i Teaterforeningen for Ringsted og Omegn. Igen i år

Læs mere

Teaterforeningen for Ringsted & Omegn. Velkommen til sæson 2015-2016

Teaterforeningen for Ringsted & Omegn. Velkommen til sæson 2015-2016 Te Teaterforeningen for Ringsted & Omegn Velkommen til sæson 2015-2016 Kære medlem, Velkommen til en ny spændende sæson i Teaterforeningen for Ringsted og Omegn. Igen i år tilbyder vi at du frit kan vælge

Læs mere

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf

Arrangør beskrivelse. Juleforestillingen Nissemor og Kanelia i julenød Entre: 43,75 kr Tilmelding til Sømanden, tlf Tid og sted 17. november kl. 17.30 19. november kl. 11.00 21. november kl. 18.45 23. november kl. 11.00 23. november kl. 15.30 Buerup Skole 25. november kl. 18.00 26. november kl. 16.00 2.-3. december

Læs mere

Teaterforeningen. Velkommen til sæson 2015 2016

Teaterforeningen. Velkommen til sæson 2015 2016 Te Teaterforeningen Velkommen til sæson 2015 2016 Kære medlem, Velkommen til en ny spændende sæson med Teaterforeningen til Ringsted og omegn. Igen i år tilbyder vi hele 5 forestillinger ud fra vores program

Læs mere

900,- *Ekskl. gebyr. Nøddeknækkeren (Schaufuss) Stjernestunder 2016/2017. 10. december 2016 - kl. 20. Kære medlem. Vælg 5 forestillinger for kun kr.

900,- *Ekskl. gebyr. Nøddeknækkeren (Schaufuss) Stjernestunder 2016/2017. 10. december 2016 - kl. 20. Kære medlem. Vælg 5 forestillinger for kun kr. Stjernestunder 2016/2017 Vælg 5 forestillinger for kun kr. * 900,- Stjernestunder 2016/2017 Nøddeknækkeren (Schaufuss) balletten) Kære medlem Velkommen til en ny spændende sæson i Teaterforeningen for

Læs mere

http://tourclubmoen.dk tourclubmoen@gmail.com Tlf. 55 81 53 64 / 55 81 13 49

http://tourclubmoen.dk tourclubmoen@gmail.com Tlf. 55 81 53 64 / 55 81 13 49 Teaterbussen Tour Club Møn - når du vil køres lige til teaterdøren http://tourclubmoen.dk tourclubmoen@gmail.com Tlf. 55 81 53 64 / 55 81 13 49 Sæson 2013-14 Storegade 29 DK-4780 Stege Tlf. 55 86 15 00

Læs mere

Fornyelse af medlemskabet - og forårets forestillinger

Fornyelse af medlemskabet - og forårets forestillinger Nyhedsbrev nr. 24 22. januar 2012 Fornyelse af medlemskabet - og forårets forestillinger I den kommende uge vil alle medlemmer af Silkeborg Teaterkreds modtage en opkrævning fra os. Vi håber naturligvis

Læs mere

Ældredage 2011. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 11. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2011. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 11. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2011 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 6. oktober 7. oktober 10. oktober 11. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor?

Læringsspørgsmål til de 15 sange. 10. Hvilken del af sangen synes du bedst om eller mindst om? Hvorfor? Læringsspørgsmål til de 15 sange Askepot 1. Hvorfor er det figuren Askepot, der er hovedperson? 2. Hvad er Askepots drøm? 3. Hvad er Askepots virkelighed? 4. Hvad vil Shu- Bi- Dua gerne fortælle med denne

Læs mere

Klubmesterskab

Klubmesterskab Klubmesterskab 2012-13 den 18.11.2012 i Arena Himmerland Støvring Badminton byder velkommen til klubmesterskaberne 2012-13 søndag den 18.11.2012 fra kl. 09.00 til ca. kl. 16.00. Mød op i god tid før det

Læs mere

Klubmesterskab

Klubmesterskab Klubmesterskab 2012-13 den 18.11.2012 i Arena Himmerland Støvring Badminton byder velkommen til klubmesterskaberne 2012-13 søndag den 18.11.2012 fra kl. 09.00 til ca. kl. 16.00. Mød op i god tid før det

Læs mere

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år KORSØRLØBET 2003 Piger indtil 10 år 1 MATHILDE THORSEN 0.10.08,6 2 ANNE KNUDSEN 0.10.10,8 3 SABINE OLSEN 0.10.16,4 4 PERNILLE HANSEN 0.10.36,0 5 ELINE KRISTIANSEN 0.11.19,9 6 JOSEFINE MIKKELSEN 0.11.32,8

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

RESULTATLISTE Kongsted Å^ben 15M riffelstaevne

RESULTATLISTE Kongsted Å^ben 15M riffelstaevne Steen Nielsen Fra: Gemt af Windows Internet Explorer 8 Sendt: 30. november 2011 18:30 Emne: Resultatliste - Kongsted Å^ben 15M riffelstaevne 29-11-2011 11:00:14 - DDS SP v.3.11.11.8 RESULTATLISTE Kongsted

Læs mere

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.16.november 2018

Fredagsbrev Århus Friskole fredag d.16.november 2018 1. klasse lærer om genbrug I 1. klasse afslutter vi i denne uge vores forløb om bæredygtighed. Torsdag var vi på Malling Genbrugsstation, hvor en formidler viste os rundt og fortalte om, hvordan man genbruger,

Læs mere

Spilleperiode 6/11-13/12

Spilleperiode 6/11-13/12 Spilleperiode 6/11-13/12 Program.indd 1 20-10-2014 22:39:04 FORMANDENs KLUMME Vi var til DM i revy... Vores sidste forestilling Revy 2014 Det er ikke lutter lagkage, blev i al beskedenhed en stor succes.

Læs mere

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab. er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information.

Reerslev.nu. for landsbyliv og fællesskab.   er altid opdateret med aktuelle nyheder, gode historier og praktisk information. 7. november kl. 18.45 8. november kl. 19.00 Buerup Forsamlingshus 10. november kl. 18.00 10.november kl. 18.00 23.00 Kragerup Gods 11. 12. november kl. 10.00 16.00 Kragerup Gods 14. november 14. november

Læs mere

Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen Resultater og billeder af medaljemodtagere

Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen Resultater og billeder af medaljemodtagere Herresingle U09 B 1. Søren Pedersen (Holsted) 2. Tobias Hansen (Skodborg) 3. Max Bøgedahl (Skodborg) 4. Anne Mia Storm Pedersen (Andst) 5. Christian Huss Eskesen (Gesten) Kommunemesterskab 2010 Andst/Vejen

Læs mere

RESULTATLISTE FOR. 15m Riffelstævne 2010 Nykøbing F. Skytteforening

RESULTATLISTE FOR. 15m Riffelstævne 2010 Nykøbing F. Skytteforening RESULTATLISTE FOR 15m Riffelstævne 2010 Nykøbing F. Skytteforening Vindere af præmiechecks: Kr. 250,00 klassegruppe BK: Magnus Nielsen, Vallensbæk IF af 1939 399/20 Kr. 250,00 klassegruppe JUN: Nicolai

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

Fritidsundervisning for børn og unge KOMMUNEQARFIK SERMERSOOQ. Sundhed, Forebyggelse og Fritid

Fritidsundervisning for børn og unge KOMMUNEQARFIK SERMERSOOQ. Sundhed, Forebyggelse og Fritid 2016-2017 Fritidsundervisning for børn og unge KOMMUNEQARFIK SERMERSOOQ Sundhed, Forebyggelse og Fritid 1 Fritidsundervisning for børn og unge 2016-2017 Fælles Service Afdeling for Sundhed, Forebyggelse

Læs mere

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014

Hovedrolle som ung. Mandag d. 31. marts 2014 Hovedrolle som ung Helene,4 kl., på 10 år deler hovedrollen med Liv Hermansen,8. kl., og Mie Krogh,9. kl., Selvom hun kun går i 4. kl. er hun en vigtig del af stykket. Hun er dog kun med i starten af stykket

Læs mere

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2017 på Gentofte Rådhus Tirsdag d. 10/10 Onsdag d. 11/10 Torsdag d. 12/10 Fredag d. 13/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til

Læs mere

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2012 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 4. oktober 5. oktober 8. oktober 9. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Kære trænere og ledere i HFS fodbold

Kære trænere og ledere i HFS fodbold Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Kære trænere og ledere i HFS fodbold I denne folder vil vi oplyse om de praktiske forhold i forbindelse med at være fodboldtræner/-leder i

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering Senior 60 liggende 4. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1876,9 10 7505,5 40 2 Kolding 1 1842,3 4 7412,0 24 3 DSB/ASF 1 1846,9 6 5565,8 22 4 Viborg 1 1850,6 8 7394,9 18 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1819,9 0 7351,8

Læs mere

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2018 på Gentofte Rådhus Tirsdag d. 9/10 Onsdag d. 10/10 Torsdag d. 11/10 Fredag d. 12/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til

Læs mere

GUTTERMANN KULTURPRODUKTION

GUTTERMANN KULTURPRODUKTION GUTTERMANN KULTURPRODUKTION GK Books GK Live www.guttermann-kultur.dk Skriv til os på: guttermannkultur@gmail.com Eller ring på: mobil +45 23 72 31 22, mobil +45 40 59 22 83 eller fastnet +45 33 24 02

Læs mere

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh)

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh) Træningsstald med højest indtjening (ej B-løb) - ***** Kørselsdato Amatörtränare Navn St > D Præmiesum Lund Betina B (Bh). Hansen Niels Kristian B (Bh). Lind-Holm Stefan B (Bh). Henriksen Lise B (Bh).

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben

FORÅRSPROGRAM. Seniorklubben FORÅRSPROGRAM Seniorklubben Kære medlemmer Så er vi i gang med foråret, og der er mange dage, som vi skal udnytte. Det er nemlig tid til at modtage programmet for det første halve år af 2015. Vi håber

Læs mere

2012> 2013 DANMARKSPREMIERE 23. APRIL 2013>STORE SCENE. En kort en lang

2012> 2013 DANMARKSPREMIERE 23. APRIL 2013>STORE SCENE. En kort en lang 2012> 2013 DANMARKSPREMIERE 23. APRIL 2013>STORE SCENE En kort en lang EN KORT EN LANG Forfattere: Hella Joof & Klaus Bondam Komponist: Martin Brygmann Bearbejdelse til teater/musical: Morten Kirkskov

Læs mere

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest

Julefest på BØF. Torsdag d. 4. december Fra 15.30-17.30 Slår frits dørerne op for Årets julefest Hold øje uge 47 Sidste efterårsmåned er ved at rinde ud. En enkelt uge har vi tilbage, før julemåneden og dermed vinteren er over os. På den ene side er der stadig lang tid til årsskiftet, og samtidigt

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i marts:

Oversigt over aktiviteter i marts: Marts nr. 3 Oversigt over aktiviteter i marts: Tirsdag d.3 kl. 10.15 Torsdag d. 5 kl. 10 Tirsdag d. 10 kl. 10.15 Torsdag d.12 kl. 10 Tirsdag d.17 kl. 10.15 Torsdag d.19 kl. 10 Torsdag d.19 kl. 14 16 Tirsdag

Læs mere

Fællesmøder i Kirkehuset. Juniorklubben på Nis Petersens vej 24 Se her på siden. Luthersk Missions Ungdom. Mødes i private hjem.

Fællesmøder i Kirkehuset. Juniorklubben på Nis Petersens vej 24 Se her på siden. Luthersk Missions Ungdom. Mødes i private hjem. Fællesmøder i Kirkehuset. Juniorklubben på Nis Petersens vej 24 Se her på siden. Luthersk Missions Ungdom. Mødes i private hjem. Samfundslejr/. Bibelkreds. JUNIORKLUBBEN Overnatning Mus Bål Lomborg- ekspedition

Læs mere

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver:

Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Hjemmesiden har modtaget følgende julehilsner: SlægtsID 6.7.2. Hans Eigil Jensen skriver: Tak for jeres arbejde med at ajourføre slægtsregnskabet. Jeg kan fortælle, at vores mor 6.7. Else Kirstine (Stinne)

Læs mere

Godthåbsvej. Bilag 3. Skema over afsendere af høringssvar og omhandlede emner

Godthåbsvej. Bilag 3. Skema over afsendere af høringssvar og omhandlede emner Bilag 3 Godthåbsvej Skema over afsendere af høringssvar og omhandlede emner A B C D E F G H I J K L Formålet Trafik Støj Slitage Parkering (herunder cykel-p) Plads/hjørne (nedlæggelse af vejudvidelse)

Læs mere

Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur. PAUL HÜTTEL læser BERTOLT BRECHT - oplæsning & musik

Søren Kierkegaard Kulturproduktion & Edition NONSK Kultur. PAUL HÜTTEL læser BERTOLT BRECHT - oplæsning & musik Søren Kierkegaard produktion & Edition NONSK PAUL HÜTTEL læser BERTOLT BRECHT - oplæsning & musik Oplæsningens grand old man, kongelig skuespiller Paul Hüttel også kendt og elsket som Bertolt Brecht alter

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1872,6 10 9378,1 50 2 Kolding 1 1865,0 7 9277,0 31 3 DSB/ASF 1 1865,2 7 7431,0 29 4 Viborg 1 1852,7 4 9247,6 22 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1843,9 0 9195,7

Læs mere

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag

Nr. Lyndelse friskole Tirsdag d. 1. april 2014. Endnu en skøn dag Endnu en skøn dag Der bliver lavet drager, dukker og teater på højt tryk. Alle børnene hygger sig sammen med deres venner. Vi har talt med to dejlige unger, Mikkel og Anna, fra 2 og 3 klasse. Mikkel og

Læs mere

Resultatliste - Samlet Nålestævne, Dybvad Atletikstadion tirsdag den 28. august 2012. Piger under 7 år. Piger 8 år

Resultatliste - Samlet Nålestævne, Dybvad Atletikstadion tirsdag den 28. august 2012. Piger under 7 år. Piger 8 år Resultatliste - Samlet Nålestævne, Dybvad Atletikstadion tirsdag den 28. august 2012 Piger under 7 år 1 201 Chia Lund 2005 Aalborg AM 40m 400m Læ Bo Ku 1084 8,6s (295) 1.48,9s (188) 2,12m (340) 10,27m

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 DDS SP v.3.14.4.1 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening 200/11 200/14 400/25 2 20564 Silas Højfeldt Kildehøj 10-456

Læs mere

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48

AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen. Tema: Livserfaring - så det JANUAR 2012 NR 3/48 dørene åbnes kl. 18:30 JANUAR 2012 NR 3/48 Det jeg siger her, er ikke noget jeg selv har fundet på, men det er sagt af en mand, som vidste, hvad han talte om -! AFTENENS VISEVÆRT: Tonny Andersen Tema:

Læs mere

RESULTATLISTE Svinninge 15 meter jubilæums stævne

RESULTATLISTE Svinninge 15 meter jubilæums stævne RESULTATLISTE Svinninge 15 meter jubilæums stævne Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 98646 Tine Sørensen 10-033 Svinninge Skytteforening 200/14 200/09 400/23 G 2 92369 Sebastian Pedersen 10-003 Korsør Skytteforening

Læs mere

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne ville se!! Vi vidste det bare ikke... Film skal ses på det store Program SÆSON 2013 & 2014 lærred. Gå i FILMKLUBBEN - gå i kino Læs venligst hele programmet af hensyn til praktiske

Læs mere

DANMARKSTURNÉ JANUAR 2015

DANMARKSTURNÉ JANUAR 2015 CSB Island Entertainment ApS præsenterer GORDON KENNEDY FARSHAD KHOLGHI JOACHIM KNOP MIKKEL SCHRØDER ULDAL PRESSEINFO 2014 ET MUSIKALSK COMEDYSHOW DER KLÆDER MANDEN AF TIL SKINDET! DANMARKSTURNÉ JANUAR

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FOR JÆGERKLASSE: Skytte Point Placering Jakob Christensen 417 1 Jesper Madsen 415 2 Kristian Lassen 414* Bo Bundsbæk

Læs mere

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847.

Analyse af Skyggen. Dette eventyr er skrevet af H. C. Andersen, så derfor er det et kunsteventyr. Det er blevet skrevet i 1847. Analyse af Skyggen Man kan vel godt sige, at jeg har snydt lidt, men jeg har søgt på det, og der står, at Skyggen er et eventyr. Jeg har tænkt meget over det, og jeg er blevet lidt enig, men jeg er stadig

Læs mere

file://c:\users\dgisyd\documents\dgi Mangekamp v3.1\printout\resultlisttotal.html

file://c:\users\dgisyd\documents\dgi Mangekamp v3.1\printout\resultlisttotal.html Side 1 af 5 Resultatliste - Samlet Piger under 7 år 1 46 Eva Kjeldahl 2006 Vejen AF 40m 800m Læ Bo 1634 7,93s (429) 3.42,06s (343) 2,64m (523) 15,67m (339) Piger 8 år 1 1 Flora Kildal 2005 Esbjerg AM 40m

Læs mere

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla

Plc Plc JFM SC Nr. 1.kører / 2.kører Licensnummer Kateg. Bil Kl. Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid Rute I alt Kla Gen Kla Kla Klasse. : R1 - Rallylicens, 0-1400 ccm, klassede dæk - Rally kategori 2 4 Michael Springer 093-0-050773 R1 Peugeot R1 01=02:10 02=02:54 03=02:14 04=02:30 05=03:15 06=02:24 00:00 00:29:23 1 15 Gert M. Jensen

Læs mere

Holberg.nu 27/2009. Sorø Amatør Teater. Et par knap så påklædte acteurs - Carsten Holm (tv) og Jesper Bernøe (i front) Ludvig Holberg's

Holberg.nu 27/2009. Sorø Amatør Teater. Et par knap så påklædte acteurs - Carsten Holm (tv) og Jesper Bernøe (i front) Ludvig Holberg's s. 1 Holberg.nu 27/2009 Sorø Amatør Teater Et par knap så påklædte acteurs - Carsten Holm (tv) og Jesper Bernøe (i front) Ludvig Holberg's Den Stundesløse Museumsgården i Sorø Fotos og lydklip fra forestillingerne

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

RESULTATLISTE Ølgod Skydning 2014

RESULTATLISTE Ølgod Skydning 2014 RESULTATLISTE Ølgod Skydning 204 Gevær, 5m. - Mesterskab BK 07780 Mads Olesen 05-09 Skjern Skytteforening 200/09 99/06 399/5 Guld 2 88088 Marie Bæk Pagaard 05-09 Skjern Skytteforening 200/2 98/09 398/2

Læs mere

Børn til og med 11 år, 6 km

Børn til og med 11 år, 6 km Børn til og med 11 år, 6 km 00:37:04 Tilde Plass 306 1 00:55:42 Mille Plass 307 2 00:55:43 Cecilie Rasmussen 338 3 01:02:16 Rasmus Rosendahl Kaa 163 4 01:02:18 Ida Rosendahl Kaa 155 5 01:02:20 Christine

Læs mere

Skriftlig del Læseforståelse 1

Skriftlig del Læseforståelse 1 Skriftlig del Læseforståelse 1 Navn (PR-nummer ato Prøvenummer Prøveafholdende udbyder Prøvegruppenummer Tilsynsførendes underskrift !, Instruktion:. svar. Cykelsmeden Jakob Hansen på 60 år bor i en lille

Læs mere

Resultater Vinterlang 2016 2016-01-31

Resultater Vinterlang 2016 2016-01-31 MeOS 2016-02-01 10:15:20, KORT, (1/6) Resultater Vinterlang 2016 2016-01-31 KORT (34 / 34) Tid Efter 1. Rasmus Lau Petersen Allerød OK 36:20 2:21 (2:21) 2:30 (4:51) 2:51 (7:42) 2:01 (9:43) 1:33 (11:16)

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

kl. 20-21 Hans Jørgen Beck Michael Sevel Jan Olsen Claus Meulengrath og 26306081 20331485 26160973 kl. 21-22 Do Do Do Do

kl. 20-21 Hans Jørgen Beck Michael Sevel Jan Olsen Claus Meulengrath og 26306081 20331485 26160973 kl. 21-22 Do Do Do Do Mandag Navne haltider kl. 08-09 Anders Tøstrup Rengøring 23318165 kl. 09-10 Lisbeth Bieber Jørn Malmstrøm Mogens Nielsen Hans Hallenberg 24651977 23489059 51949098 20418678 kl. 10-11 Gorm K. Jensen Jørgen

Læs mere

KLARGØRING ONSDAG. Antal personer: 0 0 0 0 3 3 4 4 0 0 0 16 16 0 0 Skal bruge: 3 3 3 3 18 18

KLARGØRING ONSDAG. Antal personer: 0 0 0 0 3 3 4 4 0 0 0 16 16 0 0 Skal bruge: 3 3 3 3 18 18 KLARGØRING ONSDAG Søren Jensenius xx xx xx xx xx xx Andreas Jensenius xx xx xx xx xx xx Lars Jensenius xx xx xx xx Lars Rørbæk xx xx Erik Husher xx xx xx xx xx xx Mette Schondel Andersen xx xx Emma Gade

Læs mere

spilleaftener. Eller bedre! Intentionen er, at den næste revy gerne må være endnu mere gakket

spilleaftener. Eller bedre! Intentionen er, at den næste revy gerne må være endnu mere gakket Nr. 217 december 2017 FiN REVY-START Så er revyen 2018 skudt i gang - og den kom fint fra start. Trods flere afbud var der solid opbakning til tekstmødet 4. december, og mange gode ideer til skægge numre

Læs mere

RESULTATLISTE Holmegaard cup 2011

RESULTATLISTE Holmegaard cup 2011 23-06-2011 22:59:18 - DDS SP v.3.11.6.5 RESULTATLISTE Holmegaard cup 2011 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 87091 Tanja R. Wriedt 14-006 Næstved 150/10 149/08 299/18 2 88697 Kasper Danielsen 14-006 Næstved

Læs mere

Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06

Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06 Fordeling af timer i Emdruphallen 2005/06 Medl.nr Navn Tlf. Mail Tildel tid Rasmus Bie Olsen Mandage kl. 7-8 7690 Christian Ohm 6073 Peter Thyregod 4587 4528 pthy@novozymes.com Mandage kl. 8-9 6630 Bo

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Nr. 216 oktober 2017 Der blev sagt SKÅÅÅL. og velkommen til oktober ved en forrygende jubi-fest. Tak til fest-arrangører og til SAG 1

Nr. 216 oktober 2017 Der blev sagt SKÅÅÅL. og velkommen til oktober ved en forrygende jubi-fest. Tak til fest-arrangører og til SAG 1 Nr. 216 oktober 2017 Der blev sagt SKÅÅÅL. og velkommen til oktober ved en forrygende jubi-fest. Tak til fest-arrangører og til SAG 1 Nyt fra kassereren Indmeldelser: Bruno Jensen Søndersø Skovvej 93 5471

Læs mere

Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 592,00 pr. 1. januar 2009

Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 592,00 pr. 1. januar 2009 Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 592,00 pr. 1. januar 2009 Vores åbningstider: Mandag - fredag kl. 13.00-18.00 I ferier kl. 8.00-18.00

Læs mere

Gentofte Badminton Klub USU Træningsoversigt Publiceret: 9. august 2014

Gentofte Badminton Klub USU Træningsoversigt Publiceret: 9. august 2014 Mandag kl. 14.30-16.00 Noah Kjær, Oliver Kauffmann, Frederik Gjøll, Leander Aksel Stender, Silas Magnus Thornøe, Frederikke Frøkjær, Nathalie Aunbirk. Mandag kl. 16.00-17.30 William Gram Andersen, Emil

Læs mere

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Side 1 af 8 StævneProgram 17:32 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.28 November 2010 RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Senior 1P Næstved Skytteforening UNG 14-55879

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

KM Single og Double Grøndal Centret 28.+29. januar 2012

KM Single og Double Grøndal Centret 28.+29. januar 2012 Damer 1 Randi Kryger Pedersen Game On 182 224 246 249 202 175 258 207 1743 55 25 2 Trine Suadicani BK Sisu 229 212 222 185 165 212 205 181 1611 45 30 3 Pernille Hyldekrog Pin-crackers 183 185 212 195 181

Læs mere

Transskriberet af Lene Fabritius

Transskriberet af Lene Fabritius Fra 15 de Februar 1886 til 15 de Februar 1887 Lab 1 Zacharias Petersen 04/04 1886 Fisker Janus Petersen F 2 Carl Marinus Trolle 04/04 1886 Fisker August Trolle F 3 Niels Christian Lønstrup 30/04 1886 Fisker

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

RESULTATLISTE TKL Sommerstævne 2013

RESULTATLISTE TKL Sommerstævne 2013 27-05-2013 10:14:40 - DDS SP v.3.13.2.1 RESULTATLISTE TKL Sommerstævne 2013 Tak for fremmødet til vores stævne Lodtrækning med 5 gevinster af 200,-kr. 1. 19352 Henrik Strand 04-020 Taarup-Kvols-Løgstrup

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Info til officials. Tusind tak for du vil bruge din tid sammen med os, så vi kan få afviklet motorsportsfestivalen Her er en foreløbig tidsplan:

Info til officials. Tusind tak for du vil bruge din tid sammen med os, så vi kan få afviklet motorsportsfestivalen Her er en foreløbig tidsplan: Info til officials Tusind tak for du vil bruge din tid sammen med os, så vi kan få afviklet motorsportsfestivalen 2019. Her er en foreløbig tidsplan: Onsdag: Kl. 12.30-20.00: Licens- og teknisk kontrol

Læs mere

KM Single og Double Grøndal Centret 28.+29. januar 2012

KM Single og Double Grøndal Centret 28.+29. januar 2012 Grøndal Centret 8.+9. januar 0 Start: Lørdag 8. januar 0 kl. 9.00 4 Ebbe Holm KBK 940 8 Herre B Herrer 7 4 Preben Thomsen KBK 940 9 Herre C Herrer 7 5 Morten Lilmoes Jackpot 6 Herre E Herrer 67 5 Kim Lilhammer

Læs mere

Kørselsdato : TETR0842

Kørselsdato : TETR0842 Lista Körsven Segerrikaste Bana (P - Bornholms Trav Licens på alla banor Amatör Pedersen Laura (Bh) BM Christoffersen Kenn (Bh) B Gommans John (Bh) B Møller Ole (Bh) B Mikkelsen John (Bh) B Hjort Kim (Bh)

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2013 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset.

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Nr. 172 november 2011 Reception lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Vi ved ikke om der måske skal klippes en snor over? Vi ved heller ikke om den nordfynske verdenspresse kommer? Men vi ved alle

Læs mere

Hold 10 fra til 28/5 til 10/6 2017

Hold 10 fra til 28/5 til 10/6 2017 Hold 10 fra til 28/5 til 10/6 2017 Kvindfolkemøde * Cykelhold * Male- og tegnehold SØNDAG 28/5 Sted 14:30 16:30 Ankomst og modtagelse ved Christian Schou, Jannie Lehmann og Peter Søvad 15:00 16:30 Eftermiddagskaffe/te

Læs mere

Holdkonkurrence: Storebæltsmester. 1 Storebælts Mester Mikkel Christiansen Klasse: US1 191/04 Total 191/04. Holdkonkurrence: Gevær hold

Holdkonkurrence: Storebæltsmester. 1 Storebælts Mester Mikkel Christiansen Klasse: US1 191/04 Total 191/04. Holdkonkurrence: Gevær hold Holdkonkurrence: Storebæltsmester 1 Storebælts Mester 53557 Mikkel Christiansen Klasse: US1 191/04 Total 191/04 Holdkonkurrence: Gevær hold 1 Nyborg Skytteforening 53557 Mikkel Christiansen Klasse: US1

Læs mere

Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14

Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14 Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14 Abonnementer for private og institutioner 13//14 Abonnement 1 (2-4 år) 120 kr. pr. stk. jeg skal nok finde den skab besat Af æbler Abonnement 2 (4-6 år) 120

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

- lige de film vi gerne vil se!! Vi vidste det bare ikke...

- lige de film vi gerne vil se!! Vi vidste det bare ikke... - lige de film vi gerne vil se!! Vi vidste det bare ikke... PROGRAM SÆSON 2017 & 2018 FILM SKAL SES PÅ DET STO RE LÆRRED. GÅ I FILMKLUB BEN - GÅ I KINO Læs venligst hele programmet af hensyn til praktiske

Læs mere

Kontingent SENIOR Efterår 2015-01.07.2015-12:00

Kontingent SENIOR Efterår 2015-01.07.2015-12:00 Billettype Bo Brassøe 1 Christian Poulsen 1 Jacob Hørbye 1 Mathias Fuglsang 1 Thomas Mølbjerg Jørgensen 1 Alex Brøndum 1 Anders Borregaard 1 Bjørn Bundgaard Jensen 1 Casper Hansen 1 Christian Jungersen

Læs mere

BK FREM - FREDERIKSSUND IK

BK FREM - FREDERIKSSUND IK CAROLINE SKREV AUTOGRAFER PÅ FREM S JUBILÆUMSBOG TIL FORDEL FOR HJÆLPEFONDEN. BK FREM - FREDERIKSSUND IK LØRDAG D. 12. MAJ 2012 1:00 VALBY IDRÆTSPARK FORKAMP KL. 13.30 U-10 BK FREM - FREDERIKSSUND FREM

Læs mere

Diplom DELTAGER DISTANCE TID. Allan Kjær Andersen Maraton Anne E. Jeppsson Halvmaraton

Diplom DELTAGER DISTANCE TID. Allan Kjær Andersen Maraton Anne E. Jeppsson Halvmaraton Allan Kjær Andersen Maraton 3.50.20 Anne E. Jeppsson Halvmaraton 1.15.27 Anne-Mette Pedersen Halvmaraton Annette Due de Fries 21 km 2.17.30 Annette Petersen Halvmaraton 2.21.33 Annika B Christiansen 7

Læs mere

RESULTATLISTE Næstveds 50m stævne 2011

RESULTATLISTE Næstveds 50m stævne 2011 15-05-2011 14:40:42 - DDS SP v.3.11.5.1 RESULTATLISTE Næstveds 50m stævne 2011 Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 55104 Tobias Garn Hansen 14-035 Stege Ndr. 150/12 150/08 300/20 2 88120 Løkke Petersen 14-006

Læs mere