SYNSCENTRALEN hvad mener du?? Hvordan oplevede du modtagelsen på Synscentralen?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SYNSCENTRALEN hvad mener du?? Hvordan oplevede du modtagelsen på Synscentralen? 1 2 279 15 15"

Transkript

1 SYNSCENTRALEN hvad mener du?? Hvilket årstal er du født i : Kontakten til Synscentralen har bestået af (sæt gerne flere krydser): Telefonisk kontakt: Besøg i hjemmet: Besøg på Synscentralen: Spørgsmål Hvordan var dit kendskab til din diagnose før kontakten til Synscentralen? Hvordan var dit kendskab til din diagnose efter kontakten til Sysncentralen? Problem Ikke optimalt Optimalt Ved ikke/ Ikke relevant Ved ikke/ Ikke relevant Hvordan oplevede du modtagelsen på Synscentralen? Var personalet ved ankomsten tilstrækkelig serviceminded og imødekommende? Blev du orienteret om, hvordan besøget skulle forløbe? Fik du mulighed for at fremlægge dine problemer? Oplevede du, at dine problemer blev forstået/blev taget alvorligt? Havde du tillid til den hjælp, du fik fra Synscentralen?

2 Spørgsmål Problem Ikke Opti- Ved ikke/ Ved ikke/ optimalt malt Ikke relevant Ikke relevant Var der tilstrækkelig tid? Fik du klar og forståelig råd og vejledning? Fremstod personalet kompetent? Blev du behandlet som et individ og ikke bare som en i rækken? Hvorledes oplevede du Synscentralens indretning og atmosfære? Nogle synshjælpemidler leveres af kommunen andre af Synscentralen (Amtet). Hvorledes har Synscentralens leveringer fungeret? Hvordan vurderer du samlet Synscentralens faglige hjælp til dig? Ris og ros (skriv, hvad du vil) Du beslutter selv, om du vil være anonym eller anføre dit navn: Navn: Adresse

3 5 Personalet har altid været ualmindeligt flinke, venlige og hjælpsomme. 6 Meget venlig behandling. 9 Jeg har haft en stor hjælp i Synscentralen, og håber at det kan fortsætte. Alle er søde og forstående. 12 Stor ros. 14 Personalet er meget venligt. Generelt stor tilfredshed. Skrevet ned for NN efter gennemgang af hvert spørgsmål af EB Lad kommunen overtag - og bliv hvor I er. Det er praktisk for de fleste. 16 Meget ros til personalet som altid har gjort et meget stort hjælpsomhed og forståelse overfor mig i en vanskelig tid. 19 Jeg har altid fået en fin behandling af alle. 20 Alt fungerede perfekt. 21 Meget ros. 23 Jeg er virkelig glad for forståelsen af mine problemer. Fik god orientering om hvilken hjælp der kan ydes. Men mine tv-briller virker ikke mere, - kan ikke se ansigterne mere på skærmen. 29 Meget tilfreds med alt og alle. 31 Det var en meget positiv oplevelse at møde jeres forståelse af mit problem. Klare oplysninger og god tid til at svare på mine spørgsmål. 37 Er altid blevet mødt af et venligt, dygtig og forstående personale. 38 Meget taknemlig, håber I stadig vil hjælpe mig. 39 En virkelig rar oplevelse, hvor jeg selv fik lov at bestemme farven (ikke så meget) på mine glas. Resultatet super/super. 40 Jeg har kun haft positive oplevelser med Synscentralens personale og har altid fået den hjælp jeg har haft behov for både på Synscentralen og ved hjemmebesøg. 41 Min ros er måske overdrevet, men svarmulighederne er ikke optimale. Lidt flere grader havde været ønskeligt. 42 Spørgsmål 14) * Læselampe ved lænestolen bør kunne stå på gulvet. En sådan har jeg købt selv. 44 Altid hjælpsom. 45 Man føler, at I gør alt for at man får et liv som fungerer så godt som muligt. 47 Været hjælpsom og imødekommende. 48 Jeg synes det fungerer fint! 49 Har skrevet dette for min mand. - NN 51 Tak for god og venlig behandling, jeg er meget tilfreds. 55 Fuld tilfredshed i enhver henseende. 56 Jeg er tilfreds med hjemmebesøg og behandling på Synscentralen. 57 Store ros. 58 Jeg er meget tilfreds med al den hjælp fra Synscentralen og ville aldrig have klaret mig så godt, som jeg gør. Der bliver gjort en alvorlig fejl, hvis den lukkes. 59 En stor ros til Synscentralen.

4 60 Jeg synes, at jeg er meget heldig - med alt hjælp! TAK 62 Alt i alt en god behandling. 63 Jeg er meget glad for den hjælp jeg har modtaget. 64 Det vil være et stort tab for Synscentralens brugere at miste denne institution til at yde hjælp og vejledning. 65 Altid hjæpsomme med at finde den rette person. 66 Ros til Damerne ved omstillingsbordet. 67 Glad for hjemmebesøget. 70 Var meget tilfreds Malene + Henrik venlige og rare. 71 Har haft besøg i hjemmet flere gange med tilbud om flere hjæpemidler. Meget positivt. 72 I yder en god service!! 77 Der var ikke tid til at se udstillingen. Lovet mærkning af mit komfur har ikke fundet sted. 79 Positivt overrasket over den faglige ekspertise og gode atmosfære. 81 Jeg har været meget tilfreds med besøg i hjemmet, og De kommer, når jeg ringer. 82 Jeg håber, at Synscentralen fremover vil forblive som der er nu. 84 Har haft stor glæde af hjælpen fra Anne Merete Møller. Samt en fin og god behandling af Henrik? (efternavn) 85 Venterum uden lys meeget længe - lang ventetid uden orientering. 86 Dygtigt, behageligt veluddannet personale. 88 Jeg blev behandlet godt og der var god tid til behandling. 90 Jeg har kun ros tilovers for afdelingen. Jeg har kun oplevet en superduper behandling. Tusind tak for det. 93 Jeg har aldrig været på Synscentralen, men dertil skal jeg sige, at jeg er blevet behandlet godt - i hjemmet. 98 Har kun gode erfaringer. 99 Den eneste "ris" er dette skema. Ordet "optimalt" er et for vanskeligt ord at forså for ældre mennesker. Hvorfor ikke kalde det for "fuldt tilfredsstillende". 101 O.K. 102 Fantastisk god vejledning og støtte. 103 Dårlig beliggenhed i forhold til tog og bus! Men særdeles god service! 105 Mit håb er, at det udmærkede samarbejde vil fortsætte under de nye strukturændringer. Jeg har kun ros og taknemmeligthed til systemet, som det fungerer nu! 106 Har kun positive ting at sige om den hjælp og støtte jeg har modtaget fra Synscentralen. 107 Alt godt. 108 Vi fik en dejlig modtagelse i hyggelige omgivelser og jeg som ægtefælle blev taget med på råd. - NN 110 Har været godt tilfreds med Synscentralen. 111 Beligenheden usentral. 112 For langt fra Stationen. 113 Jeg har kun ros til Synscentralen på alle punkter, utrolig stor hjælpsomhed og venlighed af alle ansatte.

5 114 Hjælpen fra SC giver mig tryghed i min tilværelse som enlig og gammel. Uden SC "gik det ikke"! 115 Damerne er helt ok og søde, men optikeren har ikke tid nok. 117 En fantastisk behandling og hjælp jeg har fået. Vi kan ikke undvære Synscentralen. Tusind tak til Henrik fra NN og NN. 118 Fin ros og god behandling. 120 Meget fin behandling. 124 NN har været meget glad for kontakten med Synscentralen. 125 Både undersøgelse og diagnose var grundig og præcis. Den efterfølgende konsulenthjælp og servicering med hjælpemidler har ligeledes været helt i top. (ved NN). 126 En meget fin behandling helt igennem kun ros til Sentralen. 127 Har haft besøg 1 gang, meget tilfreds, meget sød betjening. Tak! 128 Det var optikeren, der oplyste om at der var noget der hed Synscentralen. Ellers var vi aldrig kommet i kontakt med jer. - Ufyldt af svigerdatter på Kamma's vegne. (navn ulæseligt - vj) 129 Flink, rar og forstående. 131 Jeg har hele vejen fået meget fin behandling og hjælp, især af Anne Merete. Jeg er kun tilfreds. 132 Vi fik rigtig god behandling og det var en rigtig god og grundig undersøgelse. 136 Vi synes, at rådgivningen var kompetent og personlig. 137 Jeg er meget glad for kontakt med Synscentralen. Man får altid hjælp og vejledning og så er de altid meget venlige. 139 Tak for nye briller + skrivebord. P.t. 5x stærkere end gamle, - kun muligt takke være Jer. 140 OK 141 Har ikke været på Synscentralen. Øjenlægen kontaktede Synscentralen, hvor i kom med en lampe. Personen, der kom, havde meget travlt. 143 God oplevelse, men mit syn er ikke godt. 144 Medhjælperen fra Synscentralen besøgte mig i mit hjem, hvilket jeg var meget glad for. 147 Der er kun ros. 148 I støtter godt om et synshandicap, så jeg kom til at fungere bedre. Jeg kan læse lydbøger nu. 150 Har fået en god behandling. TAK 151 Jeg har ros til konsulenten samt kurset for svagseende. 152 Jeg håber på et besøg inden den mørke tid begynder, da der sidst blev talt om standerlampe. 153 Hurtig betjening. 154 GODT. 157 Hjemmebesøg (Malene) og 4 Spørgsmål) Personalet var til møde 1/2 time / 3/4 time inden jeg "kom til". Optikeren var behagelig og gav sig god tid. Damen ved hjæpemidlerne var frustreret og urolig!! 160 Jeg håber sandelig, at jeg kan benytte Synscentralens ekspertise også efter kommunesammenlægning. Ellers kunne jeg godt frygte at mange synshandicappede ville få et problem. 164 Jeg er tilfreds med at modtage nye bånd med posten og returnere de brugte. 165 Jeg vil bede om besøg i hjemmet, således at jeg får fuld valuta for hjælpemidlerne, jeg har fået udleveret.

6 166 Mange tak for det venlige brev med forskellige spørgsmå, som jeg har besvaret så godt som muligt. Mit ønske er, at jeg også fremover må få den gode kontakt med Synscentralen + personale efter behov. Venlig hilsen 167 Jeg er blevet hjulpet med glas i en styrke således, at jeg nu ser meget bedre og har fået et moderne let stel. Er meget taknemlig for alt. 169 Held og lykke - en stor hilsen. 171 En meget venlig og meget menneskelig personale. 173 Rettidig levering af lampe og lup. 174 Jeg følte Jeg var i gode hænder og fik superfin behandling. TAK 175 Ordet "ros" er understreget med 2 streger. 176 Når problemet er at man ikke kan se er det begrænset, hvor meget man har ud af hjælpen. 178 Se bemærkninger i skema til - Indretning - atmosfære. Oversigtskortene til de forskellige bygninger er ikke specielt gode til mennesker der ser dårligt. En meget venlig og omsorgsfuld måde at behandle en på. Bliv ved med det! 179 Mor ønsker sig en let læselup med Lys! 180 Min hjælper kunne godt tænke sig at høre om der er former for spil, man kan spille, når man er hel blind og gammel. 181 Det er svært at finde ud af, hvor man skal hen i begyndelsen, men Falck ved det som regel. 182 Tusind tak for al hjælp, det kunne ikke være bedre tak. 184 Mange roser til behandling. Håber fortsat 185 Fin behandling. 187 I stedet for krydser, vil jeg tillade mig at skrive. Jeg havde en virkelig god dag på Synscentralen. De var søde og flinke alle dem jeg kom i berøring med; og de gav sig god tid. Brillerne som jeg skulle have fik jeg ret hurtigt, og dem er jeg stadig glade for. Tak for god behandlig. 189 En stor ros til jer for hjælp og hurtig handling. Kommer fra dag til dag. 190 Mit syn svækkedes gradvist meget: Jeg bev opereret for grå stær den 19. Januar 2006 og blev glædeligt overrasket over resultatet. Det er nok ikke 100%, men meget fint synes jeg Gid det må vare ved. Det er rart at vide, at I bare er der for os. - Tak for det. Venlig hilsen 191 Minus 192 Det ville være dejligt at vide hvilke hjælpemidler der findes. 195 Synscentralens besøg og vejledning er uundværlig og ville være kaotisk for (søn) uden. TAK - MOR - NN 196 Dette skema er tåbeligt! Sig ønsker, at SC aflyser aftaler, man ikke kan holde. 198 Min mor kan ikke rigtigt huske og svare på det. Venligst datter (vist nok) Jona Jeppesen 199 Søde, rare og hjælpsomme mennesker. 201 Udfyldt ved hjælp fra / Teddy Hansen 203 Kan ikke overskue alle de spørgsmål. 204 Mere forklaring om problemet. 209 Mangler (?) social rådgivning, f.eks. Rådgivning og hjælp til at søge bistandstillæg.

7 210 Alt super fint. 211 Fik oplyst, at I ikke var i stand til at give nogle hjælpemidler. Mit ønske: Gid jeg kunne se TV. 212 Har været til utrolig stor hjælp og er det stadig. 214 Jeg vil give dem ros. 215 Er så synshæmmet, at der tilsyneladende ikke kan gøres mere. Hele forløbet af hjælpen har været ok. Udfyldt af søn - NN. 219 Kun ros. 220 For mig betyder Synscentralen alt. Jeg får næsten al min hjælp/hjælpemidler via Synscentralen. 222 Fjernsynsbrillerne skulle være indrettet således, at de kunne sættes på almindelige briller uden gene. 225 Har aldrig besøgt Synscentralen. Jeg er 97 år, derfor får jeg besøg i hjemmet. 227 Det ville være en fordel, om man kunne formulere spørgsmålene, så også "gamle mennesker" kunne forstå/besvare skemaet. Anvend et mere "ligetil" ordvalg. 228 Synscentralens nye beliggenhed er ikke særlig optimal. Godt med en Synscentral, hvis autoritet kommunerne reagerer hutigt overfor, hvilket ikke altid er tilfældet, når det går gennem DBS' konsulenter. 229 Er godt tilfreds. 231 Den dame der var hos mig var venlig og meget forklarende og jeg er glad for, at jeg igen kan læse. 232 Jeg oplever Synscentralens personale som hjælpsomme og yderst kompetente, samtidig har de givet mig hjælpemidler, som letter min hverdag. For min farmor - NN. 234 Godt tilfreds. 235 Det er kun roser I skal have. Tak for den gode hjælp fra jer. 237 Spørgsmål 14 (2): Har ringet og ville have byttet 2 stk. hjælpemidler (Lonny var der ikke). Fik en meget dårlig behandling af sekretæren. (Det skulle både gå igennem møder og øjenlæge m.m.) 238 Se vedlagte brev dateret : Jeg vil gerne på denne måde give udtryk for min taknemmelighed for den hjælp og service Synscentralen har ydet mig gennem årene. En særlig tak til Jesper Kryger for hans måde at være på samt den forståelse han har for mit synshandicap. Også en tak til Uffe for vejledning over telefonen, når jeg har haft problemer, når Jesper ikke har været til stede på centralen. Også et klap på skulderen til jeres omstillingsdamer for deres venlige og behagelige måde at tale med. Det er derfor mit håb, at den nye Lolland kommune vil tilslutte sig og bruge jer, når I overgår til Ny Vordingborg kommune. Med venlig hilsen NN 242 Jeg syntes Synscentralen fungerer godt, dog ville jeg sætte pris på at hjæpen kunne komme hurtigere efter henvendelse. Jeg ville sætte pris på at al hjælp til blinde kom fra en udvidet Synscentral, i stedet for at være overladt til inkompetent kommunal"hjælp". 243 Meget tilfreds med det hele. 244 Håber det må køre i samme ånd som hidtil. 245 Meget tilfreds. Modtaget pr. telefon af sekretær Vivi Juul, idet NN ikke er i stand til at udfylde skemaet selv. 246 En overlæge på RH's Øjenafdeling mente, at Vordingborg Synscentral er blandt landets bedste - måske endda den bedste. 247 Hjælpen bør følges op (årlig kontakt) således Synscentralen har tjek på hjælpen eller mangel på samme. 251 Jeg er glad og tilfreds med Synscentralens hjælp og behandling. 252 Ros.

8 253 Det har bare været et fantastisk sted at komme, jeg har været utrolig glad for at komme der. 256 Har kun været tilfreds. 257 Stor venlighed. 259 Mor har været/er meget glad og tilfreds med hjælpen fra Synscentralen, især den personlige kontakt. - NN. 260 Dagligdagen blev letter med hjælpen fra Synscentralen. 261 Spørgsmål 1 og 2 er efter mit skøn svære at forstå derfor?. 262 Sødt og dejligt personale, jeg er meget glad for Synscentralen. 265 Har altid været meget glad for at komme på Synscentralen, og altid blevet behandlet særdeles godt. 266 Disse svar er efter besøg i hjemmet og telefon. 268 Datter udfyldt skema. Med venlig hilsen NN 269 Jeg er yderst tilfreds med det hele! 270 Helt perfekt behandling - og meget søde. 272 Altid venlige og imødekommende. 275 Vores mor er meget glad og tilfreds med den behandling hun får hos jer. 278 Jeg har fået en fantastisk hjælp af alle de ansatte, jeg har haft kontakt med og er meget taknemmelig for rådgivning, lån af hjælpemidler, som har betydet, at jeg i de 5 år jeg havde grå stær (er lige opereret i 2006) har kunnet beholde mit arbejde og klare mig i hverdagen. 279 Synscentralen i Storstrøms Amt - Vordingborg - er det bedste der findes. Jeg håber, den bliver bevaret og at man stadig kan ringe direkte dertil i fremtiden. 281 Fuldt tilfreds med Synscenrtralens personale. 282 Ros. 283 Håber det fortsat bliver samme gode service og hurtig levering i ny Vordingborg Kommune. 284 Jeg savner undervisning i spiseteknik. 286 Ros - rigtig meget. 287 Alt i orden. Jeg har spurgt (søn) om hvad og hvor der skulle krydses. NN 289 I har hjulpet mig godt. 290 Kompetent og venlig behandling. 291 Jeg håber, Synscentralen kan råbe politerne op. En så velfungerende institution kaster man ikke blot på møddingen på rund af en såkaldt "regionsreform". 292 Har været fuldt ud tilfreds. 294 Det er vel problematisk at udsende et spørgeskema til et menneske, der ikke er i stand til at læse det, at se det -? Hjemmehjælpen har ikke tid ta læse, hjælpe med såkaldte personlige fornødenyder. For min lille mor, NN (datter) Klintevej 526, Magleby, 4791 Borre 295 Rigtig god behandling.

9 301 Min mand påpeger, at service var ovenud fin og er godt tilfreds. 304 Jeg føler mig godt behandlet og har fået en perfekt behandling. 305 Jeg vil sige mange tak for al god behandling af øjenlæger og personale. 306 Jeg vil til en hver tid komme igen, når det bliver nødvendigt. 307 Jeg har altid modtaget en forstående og venlig behandling på SC og altid fået de hjælpemidler, jeg havde brug for. 308 Henrik Holton har været utrolig flink. 309 God. 311 Stor ros! 313 Bør absolut bibeholdes i den nuværende standard og med det dejlige personale og dejlige atmosfære. 315 Kun ros. Godt behandlet. 316 Konsulent tilbød mig lift tilbage til Nykøbing F.

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 76 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 58% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt ok De

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 59 Svarprocent: 45% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? 5 måneders

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab Patienttilfredshedsundersøgelse august 2018 1. Hvem udfylder skemaet - sæt kryds Patient Pårørende Begge i fællesskab 323 13 14 2. Er du (sæt kryds) Mand Kvinde 130 221 3. Hvor gammel er du - sæt kryds

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 48 Svarprocent: 37% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 66 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 51% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 83 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 64% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Det er helt

Læs mere

LUP 2013 (Brancheforeningen) - Ambulante

LUP 2013 (Brancheforeningen) - Ambulante Patienternes kommentarer til Behandlingsafsnit (ambulante) på OPA Ortopædisk Privathospital Aarhus Indeholder kommentarer givet til de åbne spørgsmål i spørgeskemaet LUP Den Landsdækkende Undersøgelse

Læs mere

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken?

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken? Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken? Uddyb gerne dit samlede indtryk af besøget har været kunde i mange år og fået rette hjælp Altid positivt mødt. venligt personale et dejlig steg

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 60 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 46% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Henrik P. Møller Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Henrik P. Møller Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Henrik P. Møller Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Kan ikke huske det og har ikke været til

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Bjerringbro Øjenklinik ApS Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Bjerringbro Øjenklinik ApS Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Bjerringbro Øjenklinik ApS Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Bekræfte fødselsdag 16. Hvis

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 71 Svarprocent: 76% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Det er nogen

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 57 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 44% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 68 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 52% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Afhængig

Læs mere

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken?

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken? Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken? dit samlede indtryk af besøget Jeg har fået en udsøgt behandling og gode øvelser til at styrke min ryg. Begge dele bevirker at jeg i dag har det

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Jeg skulle oplyse mit cpr-nr

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 77 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 86% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Øjenlæge Michael Kjær Hansen Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Øjenlæge Michael Kjær Hansen Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Øjenlæge Michael Kjær Hansen Kommentarrapport 16. Hvis du har yderligere kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken, kan du skrive dem her: De var søde

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Lisbeth Ludvigsen Gede Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Lisbeth Ludvigsen Gede Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Lisbeth Ludvigsen Gede Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Jeg sagde selv mit navn, da jeg kom...

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 70 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 54% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 77 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 59% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Det fungerer

Læs mere

STRUER KOMMUNALE TANDPLEJE BRUGERUNDERSØGELSE PÅ THYHOLM

STRUER KOMMUNALE TANDPLEJE BRUGERUNDERSØGELSE PÅ THYHOLM STRUER KOMMUNALE TANDPLEJE BRUGERUNDERSØGELSE PÅ THYHOLM 1 1 tilfredshed m ed den komm unale tandpleje 1 % andel 4 ja nej I 1 gennemførte tandplejen en spørgeskemaundersøgelse blandt brugerne af Den Kommunale

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 42 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 32% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Patienter og henvisende tandlæger siger:

Patienter og henvisende tandlæger siger: Patienter og henvisende tandlæger siger: April 2016 Specialtandlæge Pernille Egdø og hendes usædvanligt venlige og veloplagte personale er en ren fornøjelse at visitere - også selv om man byder på fri

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 88 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 67% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 69 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 53% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Plejeboligundersøgelse i Aarhus kommune -2015

Plejeboligundersøgelse i Aarhus kommune -2015 undersøgelse i Aarhus kommune -2015 Den følgende rapport viser en oversigt over tilknyttede kommentarer fra pårørendeundersøgelsen 2015. 1. Kommentarer til tilfredshed med plejeboligen alt i alt? Stor

Læs mere

Brugertilfredshed. Patienter i behandling på tandreguleringsklinikken

Brugertilfredshed. Patienter i behandling på tandreguleringsklinikken Brugertilfredshed Patienter i behandling på tandreguleringsklinikken 2012 1 Om undersøgelsen Spørgeskemaet blev udleveret i perioden 8. maj 2012 til 31. august 2012 i forbindelse med behandling på tandreguleringsklinikken.

Læs mere

Hvad synes du om indholdet af kurset?

Hvad synes du om indholdet af kurset? Oversigt 2011 Evaluering af brugerundervisning Randers Bibliotek. Evaluering har i 2011 været op til underviserne om det skulle på programmet cirka 220 svar. Hvad synes du om indholdet af kurset? 86 40%

Læs mere

Undervisningsmiljøvurderingen skal revideres, når der sker ændringer, der har betydning for undervisningsmiljøet, dog mindst hvert tredje år.

Undervisningsmiljøvurderingen skal revideres, når der sker ændringer, der har betydning for undervisningsmiljøet, dog mindst hvert tredje år. Vi vurderer undervisningsmiljøet Loven om elevers og studerendes undervisningsmiljø, der trådte i kraft den 1. august 2001, kræver, at alle uddannelsessteder, offentlige og private, udarbejder en skriftlig

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse Pædagogisk Psykologisk Rådgivning

Brugertilfredshedsundersøgelse Pædagogisk Psykologisk Rådgivning Brugertilfredshedsundersøgelse Pædagogisk Psykologisk Rådgivning Udarbejdet af: Jakob Vejlø, PPR Børne- og Ungerådgivningen Dato: 1-1-11 Sagsid.: Version nr.: 1 1 Indledning Børne- og Ungerådgivningen

Læs mere

Om undersøgelsen. God service er kun et smil borte. Under dette slogan søsatte Langeland Kommune en brugertilfredshedsundersøgelse

Om undersøgelsen. God service er kun et smil borte. Under dette slogan søsatte Langeland Kommune en brugertilfredshedsundersøgelse Indholdsoversigt Om undersøgelsen Side 3 Konklusion Side 3 Resultater: Køn Side 4 Alder Side 5 Hvad drejer henvendelsen sig om Side 6 Jeg fik ordnet hvad jeg kom for Side 7 Jeg oplevede jeg blev behandlet

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Vibeke Bech Thøgersen Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Vibeke Bech Thøgersen Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Vibeke Bech Thøgersen Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Blev tiltalt ved navn 16. Hvis du

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse Vedbæk Lægeklinik fra perioden 1/5/2015-4/5/2015

Patienttilfredshedsundersøgelse Vedbæk Lægeklinik fra perioden 1/5/2015-4/5/2015 Patienttilfredshedsundersøgelse Vedbæk Lægeklinik fra perioden 1/5/2015-4/5/2015 Patientdeltagelse i procent 4 Kønsfordeling 56% 44% 100 Hvor mange år har du benyttet den læge, du vurderer 75 78% 50 25

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE I TANDPLEJEN. Sammenskrevet af overtandlæge Marianne Blegvad

BRUGERUNDERSØGELSE I TANDPLEJEN. Sammenskrevet af overtandlæge Marianne Blegvad BRUGERUNDERSØGELSE I TANDPLEJEN 4 Sammenskrevet af overtandlæge Marianne Blegvad Som led i den løbende kvalitetsudvikling af tandplejen gennemførte vi i Lemvig kommunale tandpleje i foråret 4 en spørgeskemaundersøgelse

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Evaluering af børnesamtalen

Evaluering af børnesamtalen Evaluering af børnesamtalen 15. august - 14. oktober 2011 Statsforvaltningernes evaluering af børnesamtalen 1. Indledning I resultatkontrakt 2011 er der fastsat et krav om, at statsforvaltningerne i 2011

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 74 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 57% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET ØNH-klinikken Øresund Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET ØNH-klinikken Øresund Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 ØNH-klinikken Øresund Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Blev spurgt til vores e-mailadresse

Læs mere

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Autisme Center Holmehøj

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Autisme Center Holmehøj De pårørende har ordet 2012 Kommentarsamling for pårørende til beboere på Autisme Center Holmehøj Indledning Denne kommentarsamling indeholder de kommentarer, som de pårørende har givet i forbindelse med

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden 01-05-2018-01-08-2018 Patientdeltagelse i procent 35% Kønsfordeling 59% 39% 30,0 22,5 15,0 Hvor mange år har du benyttet den læge, du vurderer

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Sundhedscentret Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Sundhedscentret Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Sundhedscentret Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Havde glemt sundhedskort Jeg henvendte mig

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 59 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 45% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

løbende fremme og udvikle kvaliteten, patientsikkerheden og det faglige niveau

løbende fremme og udvikle kvaliteten, patientsikkerheden og det faglige niveau Patienttilfredshedsundersøgelse på Hejmdal Privathospital 2016 Nærværende patientundersøgelse er fra året 2016, hvor patienter og pårørende er blevet tilbudt at deltage via vores hjemmeside samt med spørgeskemaer

Læs mere

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Fertilitetsklinikken. Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Fertilitetsklinikken. Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM LUP Somatik 2017 Kommentarsamling Ambulante patienter Fertilitetsklinikken Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt DEFACTUM Social, sundhed & arbejdsmarked LUP Somatik 2017 Landsdækkende Undersøgelse

Læs mere

BILAG 5. INFORMATIONSBREVE TIL SKOLERNE

BILAG 5. INFORMATIONSBREVE TIL SKOLERNE BILAG 5. INFORMATIONSBREVE TIL SKOLERNE Oversigt Brev til skolen... 2 Brev 1 til skoleleder... 3 Brev til bibliotekar... 3 Brev 1 til lærere... 4 Brev til forældrene... 5 Brev 2 til skoleleder... 6 Brev

Læs mere

Undervisningsevaluering Kursus

Undervisningsevaluering Kursus Undervisningsevaluering Kursus Fag: Matematik A / Klasse: tgymaauo / Underviser: Peter Harremoes Antal besvarelser: ud af = / Dato:... Elevernes vurdering af undervisningen Grafen viser elevernes overordnede

Læs mere

Fodterapeuter - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem

Fodterapeuter - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem Fodterapeuter - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem Denne rapport indeholder alle evalueringer fra fodterapeutklinikker i 2018 og frem til nu, som er indkommet via det elektroniske spørgeskema,

Læs mere

De pårørende har ordet 2012. Kommentarsamling for pårørende til beboere på Bocenter Høvejen

De pårørende har ordet 2012. Kommentarsamling for pårørende til beboere på Bocenter Høvejen De pårørende har ordet 2012 Kommentarsamling for pårørende til beboere på Indledning Denne kommentarsamling indeholder de kommentarer, som de pårørende har givet i forbindelse med gennemførelsen af pårørendeundersøgelsen

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Øjenlæge Lars Loumann Knudsen Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Øjenlæge Lars Loumann Knudsen Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Øjenlæge Lars Loumann Knudsen Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Der er tale om en akut ting,

Læs mere

Hofteopereret på Ringkjøbing Amts Sygehuse

Hofteopereret på Ringkjøbing Amts Sygehuse Ringkjøbing Amt Kvalitetsafdelingen for Sundhedsvæsenet Hofteopereret på Ringkjøbing Amts Sygehuse En undersøgelse af patienters tilfredshed med operation på Herning Sygehus og efterfølgende pleje og behandling

Læs mere

Analyseresultater Graviditetsbesøg

Analyseresultater Graviditetsbesøg Analyseresultater Graviditetsbesøg Hovedkonklusion I analysearbejdet er der fokuseret på graviditetsbesøg som forældreforberedende generel indsats i forhold til primært jordemorens tilbud til vordende

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Antal tilbagemeldinger: 167 af 174 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Kvindeklinikken. Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Kvindeklinikken. Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM LUP Somatik 2017 Kommentarsamling Ambulante patienter Kvindeklinikken Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt DEFACTUM Social, sundhed & arbejdsmarked LUP Somatik 2017 Landsdækkende Undersøgelse

Læs mere

"Vi havde hørt godt om skolen fra nogle venner. Det havde også betydning, at skolen har niveau inddelt undervisning".

Vi havde hørt godt om skolen fra nogle venner. Det havde også betydning, at skolen har niveau inddelt undervisning. Selvevaluering 2012 Sammenfatning og konklusion. Bestyrelsen for Skanderup Efterskole og skolens ledelse har i år besluttet at spørge forældregruppen om deres tilfredshed med skoleåret. Vi finder det meget

Læs mere

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Bihuset

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Bihuset De pårørende har ordet 2012 Kommentarsamling for pårørende til beboere på Bihuset Indledning Denne kommentarsamling indeholder de kommentarer, som de pårørende har givet i forbindelse med gennemførelsen

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 78 Svarprocent: 60% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt helt

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Speciallæge i Øre-næse-halssygdomme (82724) Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Speciallæge i Øre-næse-halssygdomme (82724) Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Speciallæge i Øre-næse-halssygdomme (82724) Kommentarrapport 2 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Mit navn blev

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 66 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 64% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013 Meta Mariehjemmet Tilsynsrapport udarbejdet af Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow Velfærdsstaben

Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013 Meta Mariehjemmet Tilsynsrapport udarbejdet af Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow Velfærdsstaben Kommunale tilsyn på plejecentre Vejle Kommune 2013 Meta Mariehjemmet Tilsynsrapport udarbejdet af Sundhedsfaglig Konsulent Lis Linow Velfærdsstaben 2 Indhold Tilsynsrapport for uanmeldt tilsyn... 3 Tilsynets

Læs mere

Resultat elevtrivsel Skolepraktik alle december 2011 Frekvensanalyse (13 besvarelser svarende til 50 %)

Resultat elevtrivsel Skolepraktik alle december 2011 Frekvensanalyse (13 besvarelser svarende til 50 %) Resultat elevtrivsel Skolepraktik alle december 2011 Frekvensanalyse (13 besvarelser svarende til 50 %) 1) Er du kvinde eller mand? 2) Hvor gammel er du? 53.00 41.00 33.00 25.00 18.00 20.00 21.00 41.00

Læs mere

løbende fremme og udvikle kvaliteten, patientsikkerheden og det faglige niveau

løbende fremme og udvikle kvaliteten, patientsikkerheden og det faglige niveau Patienttilfredshedsundersøgelse på Hejmdal Privathospital 2017 Nærværende patientundersøgelse er fra året 2017, hvor patienter og pårørende er blevet tilbudt at deltage via vores hjemmeside samt med spørgeskemaer

Læs mere

3. og 4. årgang evaluering af praktik

3. og 4. årgang evaluering af praktik 3. og 4. årgang evaluering af praktik Februar 2013 52% af de spurgte har svaret 1. Hvor mange klasser har du haft timer i? Respondenter Procent 1 klasse 27 11,6% 2 klasser 73 31,3% 3 klasser 50 21,5% 4

Læs mere

40% Næsten. af svagsynede kan forbedre synet dramatisk med en ny brille. Ny dansk undersøgelse: - men de ved det bare ikke og tror heller ikke på det!

40% Næsten. af svagsynede kan forbedre synet dramatisk med en ny brille. Ny dansk undersøgelse: - men de ved det bare ikke og tror heller ikke på det! Ny dansk undersøgelse: Næsten 40% af svagsynede dramatisk med en ny brille - men de ved det bare ikke og tror heller ikke på det! Henrik Holton Optiker, f.a.a.o. Mange mennesker med nedsat syn har ofte

Læs mere

Patientoplevet kvalitet På Radiologisk afdeling Odense Universitetshospital

Patientoplevet kvalitet På Radiologisk afdeling Odense Universitetshospital Patientoplevet kvalitet På Radiologisk afdeling Odense Universitetshospital August 2012 Indhold Indledning... 3 Formål... 3 Metode... 3 Datagrundlag... 4 Baggrundsoplysninger om respondenterne... 5 Samlet

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Børne- og Allergiklinikken Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Børne- og Allergiklinikken Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Børne- og Allergiklinikken Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Jeg blev bedt om at nævne min

Læs mere

Patienter og henvisende tandlæger siger:

Patienter og henvisende tandlæger siger: Patienter og henvisende tandlæger siger: Marts 2017 Kære Pernille, Jo, selvfølgelig må du bruge min ros på hjemmesiden! :-) Her er en uddybning: Tak for utrolig god og professionel behandling i går! I

Læs mere

Servicekorpset. Brugertilfredshedsundersøgelse af hovedrengøringen

Servicekorpset. Brugertilfredshedsundersøgelse af hovedrengøringen Servicekorpset Brugertilfredshedsundersøgelse af hovedrengøringen Servicekorpset 2016 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Konklusion... 3 Tilfredshed med den indledende kontakt... 4 Tilfredshed med pjecen...

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Christian Gede Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Christian Gede Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Christian Gede Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Henvisning fra egen læge 16. Hvis du har

Læs mere

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans Interview med chefgreenkeeper Adam Evans v/mogens Damm Dette interview blev lavet d. 21.januar, 2016, nogle dage før Adam tiltræder sit nye arbejde som chefgreenkeeper i Frederikshavn Golf Klub. Adam Evans

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Hjørring. Underviser Dea Krogh

Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Hjørring. Underviser Dea Krogh Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester 27.09.16 til 30.09.16 i Hjørring. Underviser Dea Krogh Antal tilbagemeldinger: 83 ud af 98 mulige 1: Oplevede

Læs mere

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER 2015

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER 2015 REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER 2015 Kommentarsamling for ambulante patienter på Øjenafdeling J - Dagkirurgi Aarhus Universitetshospital Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 46 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 35% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Bilag 4: Mailkorrespondance

Bilag 4: Mailkorrespondance Bilag 4: Mailkorrespondance 1. december 2014 kl. 13.12 Kære, Tak for at vil give dig tid til dette. Jeg har fået din mail fra XXXXXX, som jo er hjælper for mig. Jeg vedhæfter vores projektrapport i sin

Læs mere

Patientfeedback i Onkologisk Stråleterapi, Vejle Sygehus - i perioden 1/11 31/ , standard rapport. Samlet status. Angiv dit køn.

Patientfeedback i Onkologisk Stråleterapi, Vejle Sygehus - i perioden 1/11 31/ , standard rapport. Samlet status. Angiv dit køn. Samlet status Angiv dit køn Angiv din alder Angiv din civilstand 1 Hvilken type kræft har du eller har du haft? (angiv gerne flere svar) Hvor mange strålebehandlinger skal du have i alt (Tal mellem 0-40)?

Læs mere

Brugerundersøgelse på Århus Musikskole

Brugerundersøgelse på Århus Musikskole Brugerundersøgelse på Århus Musikskole Kulturforvaltningen Sommeren 2007 Indholdsfortegnelse Metode side 3 Overordnede resultater side 4 Sammenfatning: Århus Musikskole gennemførte i foråret 2007 en brugerundersøgelse

Læs mere

KLAP-evaluering. Survey til virksomheder

KLAP-evaluering. Survey til virksomheder KLAP-evaluering Survey til virksomheder (Planlagt udsendt til kontaktpersoner ultimo januar 2015) Godkendt dec. 2014 1 Mailtekst virksomhedens kontaktperson [Emne] Spørgsmål vedrørende borgere i skåne

Læs mere

Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således:

Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således: Undervisningsmiljøvurdering Som indledning til undersøgelsen af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen beskrives vilkårene for undersøgelsen således: Læs Først! Det er afgørende vigtigt, at det

Læs mere

Forebyggende hjemmebesøg - bruger undersøgelse. Vordingborg Kommune. Totalrapport. Antal besvarelser: 51

Forebyggende hjemmebesøg - bruger undersøgelse. Vordingborg Kommune. Totalrapport. Antal besvarelser: 51 Vordingborg Kommune Totalrapport Antal besvarelser: 51 Denne rapport indeholder besvarelser for 51 respondenter og undersøgelsen har en svarprocent på 100%. Undersøgelsen blev gennemført i perioden 01-06-2016-31-08-2016.

Læs mere

Samlet status. Månedsopdeling. Angiv dit køn. Distribueret. Nogen svar. Gennemført 100% Frafaldet 0% 25% 50% 75% 100% Oktober 2013.

Samlet status. Månedsopdeling. Angiv dit køn. Distribueret. Nogen svar. Gennemført 100% Frafaldet 0% 25% 50% 75% 100% Oktober 2013. Samlet status Ny % Distribueret % Nogen svar % Gennemført % 7 Frafaldet % Månedsopdeling % % % 7% % Oktober % November % December % nuar % Februar % Marts % April % Maj 9% Juni 7% 8 Juli August % September

Læs mere

Brugerundersøgelse i Mariagerfjord Kommunes børn og unge tandpleje, efterår 2017

Brugerundersøgelse i Mariagerfjord Kommunes børn og unge tandpleje, efterår 2017 Brugerundersøgelse i Mariagerfjord Kommunes børn og unge tandpleje, efterår 2017 Introduktion Denne brugerundersøgelse omtaler Mariagerfjord Kommunes del af en undersøgelse, hvor tandplejen i fem kommuner

Læs mere

Brugerundersøgelse i Hjørring Kommunes børn og unge tandpleje, efterår 2017

Brugerundersøgelse i Hjørring Kommunes børn og unge tandpleje, efterår 2017 Brugerundersøgelse i Hjørring Kommunes børn og unge tandpleje, efterår 2017 Introduktion Denne brugerundersøgelse omtaler Hjørring Kommunes del af en undersøgelse, hvor tandplejen i fem kommuner i efteråret

Læs mere

De bedste dage i mit liv var da mine to

De bedste dage i mit liv var da mine to De bedste dage i mit liv var da mine to sønner blev født. Sådan tror jeg også, at mange andre forældre har haft det. Man står ved begyndelsen af noget nyt og ufattelig spændende. Intet er givet. Alt er

Læs mere

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER Kommentarsamling for Ambulante patienter på. Øjenklinik Regionshospitalet Randers

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER Kommentarsamling for Ambulante patienter på. Øjenklinik Regionshospitalet Randers REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER 2014 Kommentarsamling for Ambulante patienter på Øjenklinik Regionshospitalet Randers Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser 2014 for Region

Læs mere

Tilsynsrapport på serviceloven 86 stk. 1 og 2 2014

Tilsynsrapport på serviceloven 86 stk. 1 og 2 2014 Tilsynsrapport på serviceloven 86 stk. 1 og 2 2014 Jytte Normann, Halsnæs Kommune Tinne Westerlund, Frederikssund Kommune Jane Andersen, Hillerød Kommune Tilsynsrapport på serviceloven 86 st. 1 og 2 i

Læs mere

Brugertilfredshed. Forældre til børn i behandling på tandreguleringsklinikken

Brugertilfredshed. Forældre til børn i behandling på tandreguleringsklinikken Brugertilfredshed Forældre til børn i behandling på tandreguleringsklinikken 2012 1 Om undersøgelsen Spørgeskemaet blev udleveret i perioden 8. maj 2012 til 31. august 2012 i forbindelse med behandling

Læs mere

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER Kommentarsamling for ambulante patienter på

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER Kommentarsamling for ambulante patienter på REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER 2015 Kommentarsamling for ambulante patienter på Øjenklinik Ambulatorium Regionshospitalet Randers Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Birger B. Larsen og Lars Haugaard Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Birger B. Larsen og Lars Haugaard Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Birger B. Larsen og Lars Haugaard Kommentarrapport 16. Hvis du har yderligere kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken, kan du skrive dem her: At der

Læs mere

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER 2015. Kommentarsamling for ambulante patienter på

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER 2015. Kommentarsamling for ambulante patienter på REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER 2015 Kommentarsamling for ambulante patienter på Endokrinologisk Klinik - Randers Regionshospitalet Randers Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed

Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 2014: Tilfredshed Spørgeskemaundersøgelse mini-rol 04: Tilfredshed Vi har lavet undersøgelser: En som henvender sig til spillerne, og en som henvender sig til forældrene (se side 7). Samarbejdet med begge parter er vigtigt

Læs mere

Brugerundersøgelse af biblioteket

Brugerundersøgelse af biblioteket Brugerundersøgelse af biblioteket Baggrund Om undersøgelsen I kontorkontrakten for 006 er Informationsservice ansvarlig for, at der gennemføres en undersøgelse af brugernes tilfredshed med biblioteket.

Læs mere

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER 2015. Kommentarsamling for ambulante patienter på

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER 2015. Kommentarsamling for ambulante patienter på REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER 2015 Kommentarsamling for ambulante patienter på Ambulatorium for Ortopædkirurgiske Ryglidelser Silkeborg Hospitalsenhed Midt Den Landsdækkende Undersøgelse

Læs mere

Har du brug for en ven, der bare er der? I samarbejde med:

Har du brug for en ven, der bare er der? I samarbejde med: I samarbejde med: Har du brug for en ven, der bare er der? Denne folder er til dig som er barn eller ung Mangler du af og til en forstående voksen at snakke med? Synes du, at de voksne tit har for travlt

Læs mere

Jeg kan komme til ham, når altså lige meget, hvad fanden der sker. Foto: Ajs Nielsen

Jeg kan komme til ham, når altså lige meget, hvad fanden der sker. Foto: Ajs Nielsen Jeg kan komme til ham, når altså lige meget, hvad fanden der sker Foto: Ajs Nielsen Flere og flere børn vokser op hos deres enlige mor, og de har ingen eller kun en meget sparsom kontakt med deres far.

Læs mere

Transskription af interview Jette

Transskription af interview Jette 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Transskription af interview Jette I= interviewer I2= anden interviewer P= pædagog Jette I: Vi vil egentlig gerne starte

Læs mere

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 ALLE BESØGENDE TOTAL : 8.406 4% 3% 13% 38% Økonomi, revision, business & marketing Jura, Politik & Samfund 30% 21% Studerende på 1.

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Audiolog Merete Ipsen øre-næse-halsl Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Audiolog Merete Ipsen øre-næse-halsl Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Audiolog Merete Ipsen øre-næse-halsl Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Det er længe siden,

Læs mere