NYHEDSBREV august 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYHEDSBREV august 2017"

Transkript

1 NYHEDSBREV august 2017 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet, så er du meget velkommen til at kontakte Anja og Majken på post@bsik.dk Mindeord for Sten Ydemann Jensen Det gør os ondt at måtte meddele, at vores flex-medarbejder Sten Ydemann Jensen, station Grenå er afgået ved døden. Som I tidligere er orienteret om, så fik Sten en meget kraftig hjerneblødning og gennemgik efterfølgende en stor operation på Aarhus Universitetshospital. Sten blev den sidste uge holdt i kunstigt koma for at forhindre yderligere trykstigninger i hjernen. Stens familie var hos ham, da lægerne slukkede for respiratoren. Sten blev 46 år. Sten var ansat hos beredskabet i flexjob, men der var ikke noget flex over Stens engagement. Han gav alt, hvad han havde i sig hver eneste dag. Han mødte op til aftalt tid. Han havde minimalt sygefravær. Og han knoklede på for at hjælpe alle de steder, hvor der var brug for ham. Læs dette i stille eftertænksomhed og husk på, hvor skrøbeligt livet er. De varmeste tanker går til Stens familie. Sten blev bisat i Kolind fredag den 25. august. Æret være Stens minde. Ændring af dato for holdleder-vedligeholdelses-kursus og nyt kursus for Holdleder som teknisk leder til de ny-uddannede holdledere Det er med stor beklagelse, at vi bliver nødt til at flytte vores planlagte vedligeholdelsesuddannelse for holdledere d. 9. og 10. september Vi har ikke været gode nok til at få gjort opmærksom på, at uddannelsen ville blive afholdt den pågældende weekend. Vi har derfor valgt at flytte uddannelsen til foråret Der vil blive afholdt et vedligeholdelseskursus for holdledere lørdag d. 14. april 2018 på Gl. Estrup, hvor der vil være 12 pladser. Vi opfordrer Stationskoordinatorerne til, i samarbejde med deres holdledere, at finde de holdledere, der gerne vil have et kompetenceløft. Vi vil efter kurset evaluere indholdet sammen med de holdledere, der har deltaget, og derefter udbyde flere kurser. Målet er, at alle holdledere skal igennem vedligeholdelsesuddannelse. Der vil også i foråret bliver afholdt obligatorisk kursus i Holdleder som teknisk leder for vores nyuddannede holdledere. Kurset bliver afholdt på Langvang i Randers, i weekenden d. 3. og 4. marts 2018, og der vil også her være 12 pladser på kurset. Så kære nye holdledere: Stort tillykke med jeres veloverståede uddannelse. Skynd jer, at får booket weekenden i kalenderen og få tilmeldt jer til kurset på vores hjemmeside, så vi kan få jer helt færdiguddannet. RANDERS - FAVRSKOV - DJURSLAND

2 Info fra staben Hvis du skifter kontonummer eller flytter bank er det ikke nødvendigt at give at give os besked. Lønnen går altid til din nem-konto, og er den flyttet til et andet kontonummer eller en anden bank, så går lønnen automatisk til den nye nem-konto. Konkurrenceholdet og deres tur til Østrig internationale brandmandskonkurrence Af Jens Rasmussen, Hornslet. Hermed et lille indslag om vores brandmandskonkurrencehold, som i år deltog i de 16. internationale Brandmandskonkurrencer. Konkurrencerne blev holdt Villach i det sydlige Østrig, i perioden juli 2017 Det er Dansk CTIFs Brandmandskonkurrenceforening som står for Danmarks deltagelse i de internationale brandmands-olympiader hvert 4. år. Vi mødtes på brandstationen i Hornslet søndag den 9. juli kl for at køre til lufthavnen i Billund, hvor vi skulle flyve til Frankfurt, og derfra videre til Graz. Efter ankomsten, hentede vi de biler vi havde lejet, for derefter at køre de 175 km. til Villach. Og kl. 21 ankom vi til skolen, hvor vi fik tildelt det klasselokale vi skulle være i resten af perioden. (Vi nåede dog lige at proviantere lidt til aftenen) Om mandagen skulle vi møde på Stadion Lind kl hvor vi skulle tilmeldes før vores første træning Vi havde så ca. en ½ time til at træne udlægget, hvorefter der var træning i stafetten. (Både træning og konkurrencen forgår ved parallelstart) Om tirsdagen var der igen træning samme tid. Tirsdag aften var der Danskeraften, hvor Dansk CTIFs Brandmandskonkurrenceforening var vært for alle de danske hold. Onsdag aften var der officielt åbning af konkurrencerne, med fælles indmarch for alle nationer. Efter åbningstalerne, blev den olympiske ild tændt. Torsdag og fredag havde vi fri, og fik derfor lejlighed til at se på de andre konkurrencer, og ellers køre lidt ud i området. Vi var bl.a. inde og se en bunkermuserum fra den kolde krig, og en tur i svævebane. Lørdag kl skulle vi så i konkurrence, så det var tidligt i seng om fredagen.

3 Konkurrencen forløb fint, det var dog ikke den bedste tid vi har haft, men den var fejlfri, og det var det vigtige, stafetten gik også godt, den var også fejlfri. Da vi var mellem de første hold i konkurrence, blev vi for at se de andre danske hold, og så var det ellers bare at vente til om aftenen, til afslutningen hvor resultaterne blev offentliggjort. Og til vores glæde, og overraskelse så fik vi tildelt en sølvmedalje. Kort om vores hold Vi har deltaget i CTIF Brandmandskonkurrencerne siden 1987, og har deltaget hvert år siden i de nationale Brandmandskonkurrencer. I starten var vi 26 hold i Danmark, og vi skulle så konkurrere om at deltage i de internationale brandmands konkurrence som blive holdt hvert 4 år. Det er kun de 10 bedste hold for hvert land der må deltage. De internationale brandmands konkurrencer vi har deltaget i er: 1989 Warszawa, Polen Berlin, Tyskland Herning, Danmark Kuopio, Finland Varazdin, Kroatien Ostrava, Tjekkiet Mulhouse, Frankrig Villach, Østrig. Det er umuligt at beskrive reglerne for konkurrencerne her, men det drejer sig om at være hurtig og fejlfri, der er utrolig mange muligheder for at få fejl, og én fejl giver mellem 5 og 20 fejl, som er det samme som tillægssekunder. Holdet består af 9 mand plus evt. en reserve, stafetten skal løbes af 8 mand, og der er 3 forhindringer, en 6 meter lang bum, et 1,5 meter højt plankeværk og et 8 meter langt rør. Hvis der skulle være nogle stationer der ønsker at høre nærmere omkring brandmands konkurrencerne er i velkommen til at kontakte os, vi vil også gerne være behjælpelig med evt. opstart, træning m.v. Planspilsøvelse Anholt Tirsdag den 15. august 2017 Den lille brand der vokser sig for stor til, at det lokale beredskab selv kan håndtere opgaven uden assistance fra både brand, politi og sundhedsberedskabet. Et scenarie vi hidtil har været rimeligt forskånet for men er vi klar til at klare opgaven, hvis den opstår? Det er et ubesvaret spørgsmål, der har hængt i luften den sidste tid. Derfor satte vi os for at undersøge sagen. Repræsentanter fra det lokale beredskab, indsatsledere fra B&S, politi, sund, HEMS og JOC blev sat sammen og spillede et sådant scenarie igennem for at teste beredskabernes samarbejde og løsningsmodeller. Som forventet viste der sig flere udfordringer igennem hele forløbet - især i forhold til transport både til og fra øen samt på øen.

4 Planspilsøvelsen var næste skridt i kvalitetssikringen af beredskabet på øen. Vi står overfor yderligere uddannelse af mandskab, udarbejdelse af nye procedurer samt en fuldskala øvelse i på Anholt. Vi havde en særdeles lærerig dag med udveksling af viden om alt relevant og ideer til løsningsforslag på de mange forskellige problematikker. Alt sammen noget der tages med i det efterfølgende arbejde med udarbejdelse af procedurer for indsats Sommeren hos de frivillige Rap om kap Når ænderne slippes løs og svømmer om kap på Grenåen i det årlige race om at blive en af de udtrukne, er det med de frivilliges hjælp. De arrangerer flydespærrer, opsamling af ænderne og til tider et lille skub, hvis ænderne ikke vil afsted. Dette gøres i samarbejde med Scleroseforeningen til deres lotteri til indsamling af penge. Forplejning i Fjellerup 600 liter mælk 15 kg havregryn 120 kg kartofler 20 l madlavnings fløde 40 agurker Er bare nogle af tingene på indkøbslisten til to hyggelige dage med madlavning over feltkomfuret. Vi nærmer os hastigt et jubilæum! De frivillige har i snart 25 år lavet, leveret og serveret mad til arrangementet Ordet og Israel i Fjellerup. Det er med højt humør at de mange kilo kartofler bliver skrællet og salaten snittes.

5 Vandsjov Trods det usikre sommervejr var brandmænd fra deltidsstyrken, såvel som de frivillige igen i år at finde på campingpladser til vandsjov og andre småarrangementer. Et samarbejde mellem deltidsstyrken, de frivillige og juniorbrandkorpset har ført til stor succes flere steder, da der herved var noget for enhver; vandkamp, en køretur i brandbilerne, en tur i højden med liften, sminkning af sår og rifter eller en tur i røgdykkercontaineren. Pasning af vagt De frivillige har ved flere lejligheder hjulpet stationerne med pasning af vagten i forbindelse med diverse arrangementer. Stationerne har stået for maden og andre praktiske ting og så er hyggen kommet af sig selv. Der har været stor tilfredshed fra de frivillige af stationernes servicering. Det er værdsat så meget, at der ved sidste tilfælde af vagtpasning både blev vasket biler og garagegulv, imens maden blev klargjort.

6 Pensionist kaffebord 14 frivillige fra vores frivilligenheder i Grenå og Randers mødte mandag morgen kl 06 på Langvang og tændte op i de store feltkomfurer og fik kogt de første 800 liter vand, samt brygget 300 liter kaffe inden afgangen til det årlige pensionistkaffebord for byens pensionister. Kaffebordet har deltagelse af 1600 pensionister og der bliver i løbet af formiddagen brygget ca liter kaffe til de glade og forventningsfulde pensionister. En rigtig hyggelig formiddag, hvor alle de frivillige ydede en fantastisk indsats og virkelig hyggede sig sammen om opgaven.

7 DHL-Stafetten i Mindeparken i Århus Den 15. august var der DHL-stafet i Mindeparken i Århus og Beredskab & Sikkerhed stillede med 5 løbehold og 3 gå-hold. Trods regnbyger var det et rigtig godt arrangement, hvor vi blev belønnet med mad fra grillen, og vi håber der er opbakning til at gentage succesen næste år. Måske endda med et hold fra hver station? Det er alletiders grund til at begynde at træne nu, så man er klar til DHL-stafet 2018, hvor Kasper har lovet os teltplads, så vi kan nyde maden i tørvejr i tilfælde af regn. Og der er plads til alle, hvad enten man er bedst til at dyrke det sociale, helst vil heppe på løberne, vandre i skoven eller udfordre sig selv på løberuten. Herunder er tiderne for holdene, dog gik noget galt med depechen for løbeholdet Kørsel 1, så deres tid er desværre ikke blevet registreret. Løbeholdenes tider:

8 Gåholdenes tider:

9 Presseklip Beredskab & Sikkerhed på pletten Den 1. august brød et fly i brand på flyvepladsen på Langagervej overfor Brandskolen Moselund. Tilfældigvis var Per Ballegård på stedet. Han og Sten var ved at køre skrotbiler fra Moselund til Stena Recycling og ved anden kørsel, da Per vil køre ud fra Moselund og ad Langagervej, kan han i det fjerneste af flyvepladsen se at der er ild og der kommer en slags eksplosion, der dør ud igen. Han kan ikke se mennesker dernede, men en bondemand i traktor med gyllevogn kører utrolig stærkt imod ham. Bonden smider traktoren og løber over til Per, der stadig holder i lastbilen. Bonden råber, at en flyver er faldet ned og at Per må gøre noget. Og det gjorde han ved at kalde vagtcentralen over radioen. Hvad politi.dk skrev om hændelsen: Fly brød i brand ved Grenaa 1. august 2017 En 65-årig kvinde fra Grenaa blev kørt på sygehuset med lettere forbrændinger, da et mindre fly brød i brand i dag ved en flyveplads på Langagervej i Hammelev ved Grenaa. Kvinden skulle til Ærø med piloten, en 66-årig mand fra København. Det er politiets formodning, at flyet fik problemer under letningen og ramte ind i nogle nærliggende træer. Herefter brød flyet i brand. De to personer nåede ud af flyet, som nu er totalt udbrændt. En indsatsleder fra Beredskab og Sikkerhed var på stedet og kunne hjælpe de to personer. Begge var lettere tilskadekommet, men kun kvinden blev kørt på sygehuset. Politiet har afspærret området og Havarikommissionen skal nu undersøge de nærmere omstændigheder ved ulykken.

10 Familie må genhuses efter voldsom lejlighedsbrand Publiceret 02. august 2017 kl. 07:02 Randers Amtsavis Randers: Tirsdag kl blev brandvæsenet kaldt ud til en lejlighedsbrand på Skelvangsvej, hvor der af ukendte årsager var gået ild i en stol i lejlighedens stue. Indsatsleder hos Beredskab og Sikkerhed Randers, Christian Nøddelund, fortæller, at stuen er særdeles medtaget og at branden også har skabt røg og sodskader flere andre steder i lejligheden. - Stuen er totalt splittet ad, og branden har skabt kraftig røgudvikling, siger han. I lejligheden befandt sig en kvindelig beboer og hendes to børn, og de slap ud med kun det allermest nødtørftige. - De stod i dyner og dét, de nu lige havde nået at få omkring sig, så det har været en rigtig træls oplevelse for dem. Der er ikke noget at sige til, at de var noget chokerede, fortæller indsatslederen. Kvinden og de to børn blev tirsdag aften kørt på hospitalet til observation for eventuelle røgskader. Lejligheden er ikke længere beboelig, og derfor vil de tre nu blive genhuset. Kontaktoplysninger Hvis du har noget på hjerte, så skriv til Kasper på: kaso@bsik.dk eller ring mellem på Ansatte i Beredskab & Sikkerhed med spørgsmål til driften skal primært trække på stationskoordinatorerne. Kan du ikke få svar på dit spørgsmål her, så er du velkommen til at trække på områdekoordinatoren: Område Vest: Niels Freudendahl: omrvest@bsik.dk Område Nord: Kirsten Dyrvig: omrnord@bsik.dk Område Syd: Niels Henrik Nielsen: omrsyd@bsik.dk Falck-ansatte kontakter Bjarne Jørgensen på bjj@falck.dk hvis der er spørgsmål til driften.

NYHEDSBREV APRIL 2017

NYHEDSBREV APRIL 2017 NYHEDSBREV APRIL 2017 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet,

Læs mere

NYHEDSBREV NOVEMBER 2016

NYHEDSBREV NOVEMBER 2016 NYHEDSBREV NOVEMBER 2016 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, som der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold

Læs mere

NYHEDSBREV DECEMBER 2016

NYHEDSBREV DECEMBER 2016 NYHEDSBREV DECEMBER 2016 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, som der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold

Læs mere

NYHEDSBREV juni RANDERS - FAVRSKOV - DJURSLAND Vestergrave Randers C. Tlf

NYHEDSBREV juni RANDERS - FAVRSKOV - DJURSLAND Vestergrave Randers C. Tlf NYHEDSBREV juni 2017 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet,

Læs mere

NYHEDSBREV august 2018

NYHEDSBREV august 2018 NYHEDSBREV august 2018 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

NYHEDSBREV oktober 2019

NYHEDSBREV oktober 2019 NYHEDSBREV oktober 2019 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

NYHEDSBREV februar 2019

NYHEDSBREV februar 2019 NYHEDSBREV februar 2019 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

NYHEDSBREV juni Kære Alle. Velkommen til vores nye kollega. Nyt fra Beredskabskommissionen

NYHEDSBREV juni Kære Alle. Velkommen til vores nye kollega. Nyt fra Beredskabskommissionen NYHEDSBREV juni 2018 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

NYHEDSBREV JANUAR 2016

NYHEDSBREV JANUAR 2016 NYHEDSBREV JANUAR 2016 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Husk at du også har adgang til informationer på hjemmesiden www.beredskabogsikkerhed.dk og updates på Facebook-siden. Nyhedsbrevet

Læs mere

NYHEDSBREV juli Mød Peter, sommerpraktikant ved Beredskab & Sikkerhed

NYHEDSBREV juli Mød Peter, sommerpraktikant ved Beredskab & Sikkerhed NYHEDSBREV juli 2017 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet,

Læs mere

NYHEDSBREV april 2019

NYHEDSBREV april 2019 NYHEDSBREV april 2019 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

NYHEDSBREV MARTS 2016

NYHEDSBREV MARTS 2016 NYHEDSBREV MARTS 2016 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer på mail så ofte, som der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet,

Læs mere

NYHEDSBREV november 2018

NYHEDSBREV november 2018 NYHEDSBREV november 2018 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Fir sugeslanger. Juni CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang

Fir sugeslanger. Juni CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr årgang Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 2-2017 36. årgang Arkivfoto fællestræning i Herning Fir sugeslanger Juni 2017 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Støt vores sponsorer de støtter os Formanden

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Fir sugeslanger. Februar CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr

Fir sugeslanger. Februar CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 1-2017 36. årgang Stadion Lind - Villach Fir sugeslanger Februar 2017 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2017 Kst. formand: Lars Stensbjerg Brand

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

NYHEDSBREV Maj Havmiljø-øvelse den 16.marts

NYHEDSBREV Maj Havmiljø-øvelse den 16.marts NYHEDSBREV Maj 2017 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis du har input eller idéer til indhold i nyhedsbrevet,

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

DHL Stafetten 2007. Løb & WaLK Mindeparken i ÅRHUS. Tirsdag d. 14. august & onsdag d. 15. august

DHL Stafetten 2007. Løb & WaLK Mindeparken i ÅRHUS. Tirsdag d. 14. august & onsdag d. 15. august DHL Stafetten 2007 Løb & WaLK Mindeparken i ÅRHUS Tirsdag d. 14. august & onsdag d. 15. august DHL Stafetten En storslået folkefest i Mindeparken for venner, kolleger og familie Kom og vær med til denne

Læs mere

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34.

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2015 34. årgang Optog mod konkurrencepladsen Fir sugeslanger September 2015 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2015 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Venedig, Gardasøen og Østrig.

Venedig, Gardasøen og Østrig. Venedig, Gardasøen og Østrig. Lørdag den 13. juni 2015 tog 39 personer fra Nordjylland på Agri Nord seniorklubs årlige sommer tur, der i år gik til Venedig, Gardasøen og Østrig. Vi blev samlet op i en

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her)

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her) Så er det blevet tid til sæsonens sidste tur til Jylland (med mindre man da lige napper DM revanchen i Tønder den 4. oktober). Denne gang går turen nordpå, hvor Feldborg BMX er vært ved Danmarksmesterskabet

Læs mere

NYHEDSBREV september 2018

NYHEDSBREV september 2018 NYHEDSBREV september 2018 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det.

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011.

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Region Hovedstaden Årsberetning 2011. Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Regionsårsmødet i kreds Vestegnen fredag den 23. marts 2012. Så har Region Hovedstaden været i gang

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Midtjysk Brand & Redning

Midtjysk Brand & Redning Midtjysk Brand & Redning 1. december 2016 Nyhedsbrev nr. 29 Personalepolitik MED-udvalget har på sit møde den 23. november behandlet personalepolitikken for sidste gang. Den endelige version er nu ude

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Endelig tur beskrivelse

Endelig tur beskrivelse Endelig tur beskrivelse DMU turen 2013 Görlitz (EDBX) via Barth (EDBH) Den 6. 9. juni 2013 Görlitz Kære Turdeltager, Tiden nærmer sig, hvor vi alle drager afsted på årets DMU tur. Vi har derfor fornøjelsen

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Midtjysk Brand & Redning

Midtjysk Brand & Redning Midtjysk Brand & Redning 22. august 2017 Nyhedsbrev nr. 33 Kære alle sommerferien er overstået for de fleste så i håbet om, at alle har haft en god ferie, er det tid til et nyhedsbrev Nyt på personalesiden

Læs mere

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt.

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt. Jyllinge Løbeklub Nyhedsbrev Maj 2017. Nyhedsbrev Maj 2017. Til trods for at vi nu er kommet et godt stykke ind i foråret, har vi ikke set meget til sol og varme udover de sidste par dage. Vi er efterhånden

Læs mere

Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp

Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp Sagsnummer: 4 Navn: Teodor Elza Alder: 75 Ansøgt om: Medicinhjælp F. 22-10-1940 April 2013 Bevilget 2012 Medicinhjælp og bleer Bevilget apr. 2013 Medicinhjælp + bleer & tøj Bevilget sep. 2013 Medicinhjælp

Læs mere

Bliv brandmand på deltid hos Beredskab & Sikkerhed. Vi har brug for dig!

Bliv brandmand på deltid hos Beredskab & Sikkerhed. Vi har brug for dig! Bliv brandmand på deltid hos Beredskab & Sikkerhed i har brug for dig! WWW.BLIBRANDMANDNU.DK idste du det? 4 ud af 5 i de danske beredskaber er deltids- eller frivillige brandfolk. De må lægge hammeren,

Læs mere

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo

KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV. Dag Dato Aktivitet Personale. Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo KLUB SVANEN STEDET FOR ET AKTIVT FRITIDS- OG VOKSENLIV Dag Dato Aktivitet Personale Tir 2. jul Ansigtsmaling + Klubrådsmøde Ki Ti Ta Lo Tor 4. jul Madbix Pølser fra grillen Ki Ti Ca Lo Tir 9. jul Rundbold

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Nu er sommeren snart på hæld, og hvilken sommer det har været. Det har været dejligt med alle de solskinstimer, så vi også har kunne nyde haven. Denne sommer har vi også

Læs mere

NYHEDSBREV oktober 2017

NYHEDSBREV oktober 2017 NYHEDSBREV oktober 2017 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

Rejsebrev fra Færøerne

Rejsebrev fra Færøerne Rejsebrev fra Færøerne Side 1 af 4 Studerendes navn: Studienummer: E-mail.: Cathrine Dohn Jensen PS12414 1022065@ucn.dk Praktikperiode: 2. el. 3. Praktikperiode nr. 2. Praktik fra til: dd.mm.år: 1. august

Læs mere

AKTIVITETER SÆSON 2018

AKTIVITETER SÆSON 2018 AKTIVITETER SÆSON 2018 Kære alle, Hermed planlagte aktiviteter for sæsonen 2018, som starter med datoer for de enkelte begivenheder og dernæst en nærmere beskrivelse samt oplysninger om tilmeldingsfrist,

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

Rejsebrev nr. 5 fra GP 1 i Marathon i Grækenland

Rejsebrev nr. 5 fra GP 1 i Marathon i Grækenland Rejsebrev nr. 5 fra GP 1 i Marathon i Grækenland I dag fredag er helliget pladserne til Baku både individuelt og for hold. Da vi er sikret en plads individuelt, har vi kun mulighed for at veksle den til

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014

Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Pilates B Nyhedsbrev Juni 2014 Sommertræning SOMMER! Længe ventet for de fleste den er her nu! Så nyd det hver dag og vær god ved dig selv og din krop. Hvis du skal nyde den skønne danske sommer hjemme

Læs mere

Illustreret program. Marokko seminaret

Illustreret program. Marokko seminaret Illustreret program Marokko seminaret 16. marts 23. marts 2013 Lørdag den 16. marts 2013 Så kom dagen, hvor vi skulle rejse til Marokko. Ni spændte danskere mødtes i Kastrup Lufthavn lørdag morgenen. For

Læs mere

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015

Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Holbæk Youth Festival 8.-10. maj 2015 Arrangeres i samarbejde med vores Food Partner: Et anderledes svømmestævne for de yngste: Drenge 2001-2006, piger 2003-2008 Korte afsnit, finaler for alle grupper

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 12-02-2018 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

Dette bliver det sidste indlæg fra vores tid i Rumænien. Den sidste uge er gået, det er svært at forstå hvor de næsten 3 måneder blev af.

Dette bliver det sidste indlæg fra vores tid i Rumænien. Den sidste uge er gået, det er svært at forstå hvor de næsten 3 måneder blev af. Dette bliver det sidste indlæg fra vores tid i Rumænien. Den sidste uge er gået, det er svært at forstå hvor de næsten 3 måneder blev af. Det har været nogle meget spændende, udfordrende og givende måneder,

Læs mere

NYHEDSBREV Marts 2018

NYHEDSBREV Marts 2018 NYHEDSBREV Marts 2018 Hermed modtager I nyhedsbrevet fra Beredskab & Sikkerhed. Nyhedsbrevet redigeres af Majken Machon Aabenhus og det udkommer via intranettet så ofte, der er nyhedsstof til det. Hvis

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

BLÅ NEGL FEB 2017 FELTAVIS

BLÅ NEGL FEB 2017 FELTAVIS BLÅ NEGL 24 26 FEB 2017 FELTAVIS Nr. 01 Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland Klar parat start Blå Negl 2017 Den 24/02-17 kl. 1956 var det 19. gang at Blå Negl blev iværksat. I år med rekord stor deltagelse

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Studietur til Medical Services

Studietur til Medical Services 2014 Studietur til Medical Services Anders Vikke Falck 1. Indledning Efter at have fået tildelt Erik Falcks studielegat faldt valget på at besøge Medical Services LTD. Medical Services er en engelsk virksomhed,

Læs mere

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Information omkring opstart af løb af Velkommen til Thyholm Løbeklub. Find os på Facebook. Hvem er vi? Thyholm Løbeklub kom til verden den 3. januar 2009

Læs mere

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017 Den 3. juni 2017 Tag med til Ferraris fødselsdag - Det bliver ikke det samme uden dig! Kære Ferrari-ejer Den 3. juni 2017 bliver dagen, hvor vi fejrer Ferraris 70 års fødselsdag i Danmark. Vi skal fejre

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 17.-23. maj 2015

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 17.-23. maj 2015 Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 17.-23. maj 2015 Deltagere fra MFR: Saadia (Hajja), Adil, Mohammed og alle elever fra MFR Deltagende tolke: Dalal, Amine, Imane, Hamza Deltagere fra LU: Emil,

Læs mere

Sommerlejr 2015 Skagen

Sommerlejr 2015 Skagen Sommerlejr 2015 Skagen Velkommen til sommerlejr SÅ BLEV DET ENDELIG SOMMERLEJR Det er os en stor glæde at byde dig og din familie, hjertelig velkommen til sommerlejr 2015. Et stort stykke forarbejde skal

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Om holdene i DcH Herning

Om holdene i DcH Herning Om holdene i DcH Herning Få svar på spørgsmål vedr. vores hold og tilmelding til disse BEMÆRK: Der arbejdes i øjeblikket på en omstrukturering af klubbens hold så der kan ske ændringer i løbet af 2014.

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub,

Michael Hartvig. Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Michael Hartvig Fra: Risskov Taekwondo Klub [ChungMoo@klub-modul.dk] Sendt: 3. april 2013 11:17 Emne: Nyhedsbrev april 2013 Kære medlemmer i Risskov Taekwondoklub, Foråret ser langsomt ud til også at være

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Annas og min rejse begyndte på Odense Banegård d. 17. november kl. 8. Selv om det var tidligt, var humøret højt, da vi satte kursen mod Kastrup

Læs mere

Hovergården Oktober 2018

Hovergården Oktober 2018 Hovergården Oktober 2018 Erindringsdans Hovergården starter igen i år, op med erindringsdans. Det vil være Onsdage i Oktober og November. Med opstart Onsdag d.3 Oktober kl. 11.00. Efter dans tilbydes der

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

Dagbog - Kinaturen. Indledning

Dagbog - Kinaturen. Indledning Dagbog - Kinaturen Indledning En dag i juni, fik far en mail fra Badminton Danmark. Der stod, at jeg havde vundet en tur til China Open, sammen med 9 andre spillere fra Danmark. Jeg vandt ved lodtrækning,

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2013. Den 31. januar var første gang Vibeke Follesen og Trine Flørnæs slog dørerne op til cafemøder på Cafe Zingoni Vini i Nørreport

ÅRSRAPPORT 2013. Den 31. januar var første gang Vibeke Follesen og Trine Flørnæs slog dørerne op til cafemøder på Cafe Zingoni Vini i Nørreport ÅRSRAPPORT 2013 Den 31. januar var første gang Vibeke Follesen og Trine Flørnæs slog dørerne op til cafemøder på Cafe Zingoni Vini i Nørreport Centret Holstebro. Møderne har nu kørt et helt år og fortsætter

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Træningsplan for Team Richard, Sparta

Træningsplan for Team Richard, Sparta Træningsplan for Team Richard, Sparta Træning er rettet mod DM 10 km den 1. april 2017. Maksimal træningsmængde pr. uge 100-130 km. Træningsplanen er et udgangspunkt, som den enkelte er selv tilpasser,

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 3 Maj 2009 Åbningstider og tlf. nr. Mandag: Viggo Jonasen kl. 9.00-12.00 Tirsdag: Lenette og Nanna kl. 9.00-12.00 Onsdag, torsdag: Socialrådgiver

Læs mere

OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3

OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3 OFFICIEL PRECAMP FOR UDDANELSESWEEKEND 3 Kære -deltagere Det er med stor glæde, at vi hermed inviterer Jer til den store Uddannelsesweekend 3, der markerer afslutningen på Jeres oplevelse og uddannelse

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig.

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig. E-mail nyhedsbrev nr. 36 Guidet tur til Christiania. Lørdag den 23. august kl. 16.00 Vi mødes ved Porten/Hovedindgangen ved Prinsessegade, hvor en guide venter på os. Turen varer 1 1/2 til 2 timer. Turen

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ

Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Ry roklub INRIGGERINSTRUKTION VELKOMMEN TIL INSTRUKTION 2018 Kristi himmelsfarts turen til Slåen sø 2017 Inriggerudvalget Jan2018/JLH/EJ Kære Inrigger Kanin Du får dette brev, fordi du har udtrykt ønske

Læs mere

Benediktes dagbog. 23/01-2016 Der er noget uvirkeligt ved at se palmetræer, på samme måde som det er uvirkeligt at blive vækket af nogle andre fugle.

Benediktes dagbog. 23/01-2016 Der er noget uvirkeligt ved at se palmetræer, på samme måde som det er uvirkeligt at blive vækket af nogle andre fugle. Benediktes dagbog Australien var to fantastiske måneder. Jeg oplevede så meget også bare i de små ting at jeg hver aften var helt smadret når jeg gik i seng. Før jeg tog afsted kaldte folk det en oplevelse

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre!

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre! Nyhedsbrev maj 2015 I disse nyhedsbreve kan du følge med i hvad der sker, ikke kun i det center hvor du kommer mest, men også i de andre Key2Fitness centre. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen

Læs mere

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET.

NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. April 2018 NYHEDSBREV FRA KULTURHUSET. Med dette nyhedsbrev vil Kulturhusudvalget gerne byde Grantoftens beboerne indenfor i vores fælles hus. Dels for at fortælle hvilke arrangementer, der afholdes, men

Læs mere

Greenkeeper teamet fortsætter deres vinterarbejde med klargøring af maskiner, og mindre opgaver rundt på banen, hvor vejret tillader det

Greenkeeper teamet fortsætter deres vinterarbejde med klargøring af maskiner, og mindre opgaver rundt på banen, hvor vejret tillader det FEBRUAR 2018 No. 3 Banen lige nu Greenkeeper teamet fortsætter deres vinterarbejde med klargøring af maskiner, og mindre opgaver rundt på banen, hvor vejret tillader det Efter nogle dage med frost vurderede

Læs mere