Læn dig tilbage, og lad LED TV 7-serien tage dig til en ny dimension. SMART TV åbner op for en helt ny dimension af underholdning i hjemmet, hvor

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Læn dig tilbage, og lad LED TV 7-serien tage dig til en ny dimension. SMART TV åbner op for en helt ny dimension af underholdning i hjemmet, hvor"

Transkript

1 Læn dig tilbage, og lad LED TV 7-serien tage dig til en ny dimension. SMART TV åbner op for en helt ny dimension af underholdning i hjemmet, hvor vores indbyggede Smart Hub gør det muligt for dig at interagere med TV'et. Alt, hvad du ønsker at gøre - om det er at surfe eller vise billeder og film - er både lettere og sjovere end nogensinde før. Med lanceringen af 3D TV og vore unikke "One design" har vi skabt en form for underholdning, der vil tryllebinde og overraske dig. LED TV 7-seriens knivskarpe og virkelighedstro 3D-billedkvalitet lader dig nyde film, spil og andre medier på helt nye betingelser.

2 Film, shows, apps og meget mere. Dette SMART TV kan det hele Tag springet ind i aktiv underholdning i hjemmet med Samsungs LED TV 7000's Smart Hub. Det er den enkleste måde at få mere ud af dit TV på. Nu kan du udnytte internettet fuldt ud gennem TV'et med nye funktioner som Search All, Your Video og Web Browser. Funktionerne hjælper dig til at finde TV-relateret indhold og informationer online, samtidig med at du kan dele film, fotos og musik med andre. Og med de næsten uendelige muligheder, som Samsungs TV Apps og Social TV tilbyder, er LED TV 7000 klar til at gøre din underholdning og kommunikation meget sjovere. Virkelighedstro 3D Opgrader til den totale 3D TV-oplevelse med LED TV 7000, som automatisk synkroniserer det avancerede 3D-billede med det seneste inden for 3D-lyd gennem Samsungs 3D Sound Effect. Dette

3 er muligt takket være Samsungs innovative 3D HyperReal Engine, som forbedrer billedet og optimerer ydelsen, så du får et livfuldt og krystalklart Full HD-billede. Du vil med garanti blive imponeret over Micro Dimming-funktionen, som fremhæver de mindste detaljer i billedet, samt 3D Auto Contrast, som forbedrer dybdeskarpheden. Med de nye fjerlette og ergonomisk udformede 3Dbriller og en indbygget 3D-konverter i realtid er dette SMART LED TV klar til at puste nyt liv ikke kun i dine 2D-film, men i hele din oplevelse af underholdning i hjemmet. One Design Samsung SMART LED TV 7000 er i det tidløse design "One Design", som forhøjer TV-oplevelsen. SMART LED TV 7000 tager dig tættere på underholdningen takket være skærmens ultra tynde ramme, som giver et minimalistisk indtryk og en oplevelse, der får dig til at føle, at du befinder dig midt i begivenhedernes centrum. TV'et har en tynd metalramme, der giver et sofistikeret look og passer ind i alle miljøer. Det lette design gør også, at TV'et er ideelt til at hænge op på væggen - helt i tråd med den moderne boligindretning.

4 TV med forbedrede billeddetaljer, farvegengivelse og betjeningsmuligheder Nyd en billedkvalitet uden sidestykke med Samsungs avancerede billedteknik. Micro Dimmingteknikken sikrer en kontrast helt i top, hvor hvid er endnu mere hvid, og sort er endnu mere dyb sort. Og uden glorieeffekt kan du se selv de mindste detaljer i billedet. HyperReal Engine og LEDbaggrundsbelysningen forbedrer billedet og optimerer ydelsen, så du får et krystalklart Full HDbillede. Ved hjælp af komplekse algoritmer gengiver Wide Colour Enhancer Plus-teknikken farverne endnu mere virkelighedstro og viser detaljer og nuancer, der ellers er usynlige.

5 Den ultimative base for underholdning i hjemmet Med en lang række forskellige tilslutningsmuligheder kan du styre al din digitale underholdning fra ét sted. AllShare tilslutter dit TV trådløst til alle kompatible digitale enheder, så du får adgang til den musik og de film og fotos, der ligger på dem. Du kan også downloade AllShare PC software, som gør, at du kan søge og streame alt indholdet på din PC og afspille det på dit TV. Med HDMIindgangene (High Definition Multimedia Interface) kan du tilslutte fire enheder direkte, som betyder, at du får adgang til endnu mere indhold, som du kan vise og dele med andre. Vil du have en endnu mere biograflignende oplevelse, justerer Cinema Black automatisk letterbox-lyseffekten. Og Anynet gør det super nemt at betjene det hele ved at samle funktionerne i alle dine separate fjernbetjeninger i én stilfuld fjernbetjening.

6 Smart Hub Med Smart Hub kan du let springe rundt mellem enheder og programmer på dit TV. Og nu kan du også downloade forskellige apps, som hjælper dig med at søge efter TV-indhold, samtidig med at du ser TV, surfer på internettet, er i kontakt med familie og venner eller læser filmanmeldelser. Webbrowser Surf via TV'et. En særlig weblæser, der er optimeret til brug på dit Samsung TV, giver dig en medrivende og interaktiv weboplevelse. Søg, shop, tilslut og brug de sociale medier - det er dig, der bestemmer. Your Video Få mere ud af film. Samsungs Your Video er en Video on Demand-tjeneste, der anbefaler filmklip og TV-programmer, der afspejler din smag. Karakterer og kortfattede sammendrag hjælper dig med at finde den rette underholdning. Search All Find mere TV-indhold. Samsung Search All i TVserierne 8000, 7000 og 6000 gør det let for dig at finde shows, du har lyst til at se selv mens du ser noget andet på TV og at søge efter andet indhold på internettet. Social TV Hold kontakten med din familie og dine venner. Samsungs funktion Social TV gør det muligt for dig at blogge og chatte om de shows, du elsker, på websteder som Facebook, Twitter og Google Talk samtidig med at du ser live TV. Social TVfunktionen fungerer dog kun i visse regioner. Skype Skype på dit Samsung TV gør det muligt at ringe gratis i hele verden ved hjælp af Skype-to-Skype video. Det er bare at tilslutte et TV-kamera, så er du klar. Du kan også foretage opkald til fastnetog mobiltelefoner til stærkt reducerede priser.

7 3D-lyd Fordyb dig i en fantastisk 3D-lyd. Samsungs Depth Rendering Technology producerer en 3Dlyd, der er lige så fyldig og livagtig som i biografen og giver en lydoplevelse, der er så gribende, at du helt glemmer, at det er et TV, du ser på. 3D-konvertering Se mere i 3D. Samsung SMART TV har indbygget en konverter, der omkonverterer 2Dfilm til 3D, og som gør alt det ellers velkendte indhold mere spændende end nogensinde før. Micro Dimming Samsungs Micro Dimming-teknologi har nået nye højder med sit nye chipsæt og forbedrede algoritmer. Med Micro Dimming bliver hvid endnu mere hvid og sort endnu mere dyb sort, hvilket giver en optimal billedskarphed og kontrast. 3D Auto Contrast Få en endnu større oplevelse. Samsungs integrerede 3D Auto Contrast anvender avancerede teknologier til at forstærke indtrykket af dybde i 3D-visningen og producerer rumligt dybe og forbløffende livagtige billeder. 3D-briller Samsungs 3D Active-briller er letvægtsbriller i et ergonomisk design med fleksible brillestænger og næsepuder, så du kan fordybe dig i "action" i timevis uden at føle nogen form for gener. Digitalt støjfilter Se analoge programmer med samme krystalklare skarphed, som havde de været udsendt digitalt, med Samsungs digitale støjfiler. Filtret hjælper til med at fjerne en del af den digitale "støj", der ses på skærmen. Wide Color Enhancer Plus Se verden i naturtro farver. Samsungs Wide Color Enhancer Plus forbedrer billedkvaliteten ved hjælp af avancerede algoritmer og gengiver selv hårfine toner og detaljer, som et mindre avanceret TV ikke kan gengive. Full HD 1080p Kom tættere på virkeligheden. Samsungs Full HD TV'er kan bryste sig af en dobbelt så høj opløsning som standard HD TV'er og giver et naturtro og detaljeret billede, der højner din synsoplevelse.

8 Clear Motion Rate Oplev den sande betydning af skarphed i bevægelige billeder med Samsungs Clear Motion Rate. En del af billedkvaliteten kan tilskrives opdateringsfrekvensen (refresh rate), men Clear Motion Rate optimerer den ved at fastsætte bevægelserne i et billede ud fra tre faktorer: chipsættet, TV-panelet og baggrundsbelysningen. Med den nye standard for måling og kontrol af bevægelser vil du helt sikkert kunne se en forskel. Ultra Clear Panel Sig farvel til slør. Samsungs nye filter- og panelopbygning fjerner skyggeeffekter og lagdelte billeder, så du ser et præcist og krystalklart TV-billede fra praktisk talt alle vinkler. HDMI 1.4 Tilslut flere medier. Med fire HDMI-indgange (High Definition Multimedia Interface ) kan du vise højopløste medier fra flere forskellige enheder på dit SMART TV. Allshare Alt på ét sted. AllShare forbinder trådløst kompatible enheder ved hjælp af DLNAteknologien, så du kan se og lytte til alle de film, fotos og musiknumre, der ligger på dem, på dit Samsung SMART TV. Tilslut Share Movie Få fuldt udbytte af dine digitale enheder. ConnectShare Movie omdanner dit TV til et underholdningscenter. Sæt ganske enkelt USBhukommelsen i, eller tilslut din harddisk for at vise de film, fotos og musiknumre, der ligger herpå. Funktioner og specifikationer kan ændres uden forudgående varsel.

Film, shows, apps og meget mere. Dette SMART TV kan det hele.

Film, shows, apps og meget mere. Dette SMART TV kan det hele. Film, shows, apps og meget mere. Dette SMART TV kan det hele. Tag springet ind i aktiv underholdning i hjemmet med Samsungs LED TV 8000's Smart Hub. Det er den enkleste måde at få mere ud af dit TV på.

Læs mere

Den ultimative base for underholdning i hjemmet Et væld af tilslutningsmuligheder gør det muligt for dig at nyde alt dit digitale indhold og udnytte a

Den ultimative base for underholdning i hjemmet Et væld af tilslutningsmuligheder gør det muligt for dig at nyde alt dit digitale indhold og udnytte a Smart TV kan det dér med film, programmer og applikationer Oplev en helt dimension af fjernsynskigning med Samsung Smart TV og Samsung Apps-platformen. Samsung Apps er en hastigt voksende samling af internetforbundne

Læs mere

All Share sørger for, at du er tilsluttet. Anynet+

All Share sørger for, at du er tilsluttet. Anynet+ previous next Med et ultra tyndt 40" LED TV fra Samsung får du en imponerende billedoplevelse med uovertruffen lysstyrke, farvemætning og kontrastforhold. Nye en mere intensiv billedoplevelse i 1080 p

Læs mere

Lyskontrol, energibesparelser

Lyskontrol, energibesparelser Lyskontrol, energibesparelser Samsungs HDTV er det nemmeste på jorden - og det mest behagelige for dine øjne. Samsungs unikke Eco Sensor måler, hvor intenst rummets belysning er og indstiller automatisk

Læs mere

Internet@TV med Samsung Apps

Internet@TV med Samsung Apps HT-C5500 leverer HD-billede og lyd, der matcher dit Samsung HD TV. Med dette hjemmebiosystem får du fantastiske billeder og mange tilslutningsmuligheder. Internet@TV med Samsung Apps Samsungs eksklusive

Læs mere

Internet@TV med Samsung Apps. Nem tilslutning med All Share. Blu-ray-DVD

Internet@TV med Samsung Apps. Nem tilslutning med All Share. Blu-ray-DVD Internet@TV med Samsung Apps Samsungs eksklusive Internet@TV-teknologi åbner op for flere verdener, end du kan forestille dig - og lægger det hele ud på din TVskærm. Uden større problemer kan du tilslutte

Læs mere

Den nye serie af 4K-tv fra Sony åbner for en helt ny underholdningsverden med Android TV

Den nye serie af 4K-tv fra Sony åbner for en helt ny underholdningsverden med Android TV Pressemeddelelse Sony, 6. januar 2015 Den nye serie af 4K-tv fra Sony åbner for en helt ny underholdningsverden med Android TV De nye BRAVIA -tv fra Sony byder på en helt ny smart tv-oplevelse og overvældende

Læs mere

Få masser af 3D-underholdning og onlineindhold med Sonys nye Blu-ray-systemer

Få masser af 3D-underholdning og onlineindhold med Sonys nye Blu-ray-systemer Pressemeddelelse Sony, CES 6. januar 2011 Få masser af 3D-underholdning og onlineindhold med Sonys nye Blu-ray-systemer Sony præsenterer nye Blu-ray-systemer med forbedret internetfunktionalitet, imponerende

Læs mere

Nye BRAVIA tv med HD-opløsning og overlegen kontrast

Nye BRAVIA tv med HD-opløsning og overlegen kontrast Side 1 af 15 Forum Nyheder Artikler Guides Anmeldelser Links FAQ Nyheds breve Køb salg Hardware Billeder Kontakt Thorvalds 21 marts 2006 Parat til digital modtagelse fra DR og TV2 Nye BRAVIA tv med HD-opløsning

Læs mere

LG Ultra HD TV 65UH664V

LG Ultra HD TV 65UH664V Side 1 af 12 LG Ultra HD TV 65UH664V Vigtige funktioner HDR Pro ColorPrime Pro Ultra Luminance 3D Color Mapping Ultra Surround webos 3.0 Tilføj til sammenligning PRINT DEL Side 2 af 12 HDR-Pro ColorPrime-Pro

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Digitalt TV og Digital modtager

Digitalt TV og Digital modtager Digitalt TV og Digital modtager Digitalt TV er en betegnelse for det TV signal, du modtager. Når man taler Digitalt TV taler man også tit om DVB, henholdsvis DVB T, DVB C eller DVB S. DVB står for Digital

Læs mere

Få liv i alle værelser med det nye bærbare BRAVIA S57

Få liv i alle værelser med det nye bærbare BRAVIA S57 Pressemeddelelse 16. september 2009 Få liv i alle værelser med det nye bærbare BRAVIA S57 Smart, overskueligt TV er ideelt til soveværelse, køkken og andre steder, hvor du vil skabe dit eget rum Slank

Læs mere

People First. Lad ikke undskyldningerne komme i vejen... Har du brug for en opgradering?

People First. Lad ikke undskyldningerne komme i vejen... Har du brug for en opgradering? Har du brug for en opgradering? People First Vi mener, at det kræver mere end blot avanceret teknologi og audiologi at udvikle de bedste høreapparater. Dette er grunden til, at vi placerer personen i centrum

Læs mere

INTERNET OG TV som det burde være

INTERNET OG TV som det burde være Tilbud til foreninger (Lodskovvad Bunken) Vi tilslutter din bolig til fibernettet - uanset antal meter for kun BESTIL INDEN 3/9 2018 OG BETAL 0 KR. I TILSLUTNING 3.500 kr. INTERNET OG TV som det burde

Læs mere

Sonys VAIO med Touch-skærm bliver nu lanceret i Norden

Sonys VAIO med Touch-skærm bliver nu lanceret i Norden Pressemeddelelse Sony, 14. september 2010 Sonys VAIO med Touch-skærm bliver nu lanceret i Norden Sony præsenterer nu den nye VAIO J-serie af ultra slanke og kompakte notebooks Multi-touch VAIO Display

Læs mere

GoXtreme Barracuda 4k

GoXtreme Barracuda 4k GoXtreme Barracuda 4k Et smart, robust actionkamera, der kan benyttes under vandet og samtidig optage i ultra HD. Tag det med til dykkerture, badeferier eller ekstremt våde omgivelser. Kameraet er vandtæt

Læs mere

Vær opmærksom på, at funktioner og specifikationer kan være forskellige fra land til land.

Vær opmærksom på, at funktioner og specifikationer kan være forskellige fra land til land. Denmark KDL-32V4500 http://www.sony.dk Dette dokument blev oprettet den 2008-05-23 32" (81 cm) BRAVIA HD Ready V4500 LCD-TV i "draw the LINE"- designkonceptet og elegant Piano Black. Det har en MPEG-4

Læs mere

Et system flere forbindelser

Et system flere forbindelser Et system flere forbindelser Tv I Telefon I Mobil I Computer I Musik I Mikrofon ConnectLine til nem kontrol og til sikre håndfri samtaler, når man er på farten Oticon Streamer er ikke kun en fjernbetjening,

Læs mere

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED

INTERNET MED LYSETS HASTIGHED INTERNET MED LYSETS HASTIGHED Internettet spiller en central rolle i den moderne digitale danskers hverdagsliv. Vi bruger internettet i alle livets aspekter; når vi er sociale, når vi arbejder, når vi

Læs mere

Nye HDMI-kabler fra Sony leverer ultimativ underholdning

Nye HDMI-kabler fra Sony leverer ultimativ underholdning Pressemeddelelse Sony, 2. november 2010 Nye HDMI-kabler fra Sony leverer ultimativ underholdning Sony lancerer en ny serie af højtydende kabler, som understøtter 3D og Ethernet Nye højhastigheds HDMI-kabler

Læs mere

Få hul igennem til Digitalt kabel-tv. Marts 2009

Få hul igennem til Digitalt kabel-tv. Marts 2009 Få hul igennem til Digitalt kabel-tv Marts 2009 BONUSKANALER Få ekstra digitale tv-kanaler - kvit og frit. STARTFORFRA Start en aktuel udsendelse forfra og få det hele med. Side 5 HDTV Få tv-billeder i

Læs mere

1 Introduktion Funktioner 3. 2 Kom godt i gang Pakkens indhold Oversigt over kameraet 5. 3 Installation 6

1 Introduktion Funktioner 3. 2 Kom godt i gang Pakkens indhold Oversigt over kameraet 5. 3 Installation 6 Indhold 1 Introduktion 3 1.1 Funktioner 3 2 Kom godt i gang 4 2.1 Pakkens indhold 4 2.2 Oversigt over kameraet 5 3 Installation 6 3.2 Tilføj IP116 Smart kameraet i App 6 3.3 Tilgå IP116 Smart kameraet

Læs mere

Oplev video og lyd, når det er bedst

Oplev video og lyd, når det er bedst artikel SateLlite p100 Satellite p100 Oplev video og lyd, når det er bedst Toshibas bærbare Satellite P100 leverer bedre personligt digitalt indhold. Satellite P100, der er udviklet med henblik på at håndtere

Læs mere

Fjernsynet bliver en del af indretningen, når LG lancerer ny designserie i Danmark

Fjernsynet bliver en del af indretningen, når LG lancerer ny designserie i Danmark PRESSEMEDDELELSE LG ELECTRONICS København den 3. maj 2012 Fjernsynet bliver en del af indretningen, når LG lancerer ny designserie i Danmark LGs nye serie af LED-fjernsyn er blevet rost for sine slanke

Læs mere

KAN DU LI at blive udfordret, VIL DU ELSKE DET HER Dubai, London, Tokyo og New York. Verden ligger åben som en østers, der pirrer dine sanser uanset hvor du er på vej hen. Arkitektur og design absorberes

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på BLIV TRÅDLØS Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge og som er udviklet

Læs mere

IMPONERENDE HOME CINEMA EPSON PROJEKTORER TIL HJEMMEBIOGRAFEN

IMPONERENDE HOME CINEMA EPSON PROJEKTORER TIL HJEMMEBIOGRAFEN IMPONERENDE HOME CINEMA EPSON PROJEKTORER TIL HJEMMEBIOGRAFEN DEN GØR DIG ÅNDELØS 2006 Twentieth Century Fox Film Corporation and Dune Entertainment LLC. All Rights Reserved Se de nyeste film i High Definition

Læs mere

POWER TO YOUR NEXT STEP Grib alle muligheder

POWER TO YOUR NEXT STEP Grib alle muligheder POWER TO YOUR NEXT STEP Grib alle muligheder you can 2 Vores rejse begynder Surfs up! Surfskole: Her kommer vi! Fordelen ved digitale spejlreflekskameraer Skift dit objektiv, skift dit synspunkt Med udskiftelige

Læs mere

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele Der er masser af muligheder i dit tv TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele TDC HomeTrio Tv, bredbånd og telefoni Med TDC HomeTrio får du de bedste tv-kanaler direkte gennem dit telefonstik,

Læs mere

Samsung Communication Toolkit Samsung Ultra HD Blu-ray Player UBD-K8500 Collaboration with FOX Entertainment

Samsung Communication Toolkit Samsung Ultra HD Blu-ray Player UBD-K8500 Collaboration with FOX Entertainment Samsung Communication Toolkit Samsung Ultra HD Blu-ray Player UBD-K8500 Collaboration with FOX Entertainment 2015 Twentieth Century Fox Film Corporation and TSG Entertainment Finance LLC. All Rights Reserved

Læs mere

Kom godt i gang NSZ-GS7. Netværksmedieafspiller. Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel.

Kom godt i gang NSZ-GS7. Netværksmedieafspiller. Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel. Kom godt i gang DK Netværksmedieafspiller NSZ-GS7 Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel. Kom godt i gang: ON/STANDBY Tænder og slukker afspilleren. Styring af tilsluttede enheder

Læs mere

Køb af DVD afspiller

Køb af DVD afspiller Køb af DVD afspiller Markedet for DVD afspillere er stort, og der er mange producenter, der udbyder DVD afspillere. Som med meget andet HiFi, så gælder det også for DVD afspillere, at i langt de fleste

Læs mere

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer 11_014 Produktguide UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer Godt at vide Hærdet glas skal behandles forsigtigt! Glasset kan pludselig gå i stykker, hvis kanten er beskadiget, eller overfladen er ridset.

Læs mere

Her er de bedste mediebokse til streamingtjenester

Her er de bedste mediebokse til streamingtjenester Her er de bedste mediebokse til streamingtjenester Her fortæller BT sammen med Flatpanels.dk, hvilke mediebokse der er bedst til streamingtjenesterne Netflix, YouBio, HBO, Viaplay, TV 2 Play, Canal Digital

Læs mere

BRAVIA 2011: Få mere ud af dit tv, end du nogensinde havde drømt om

BRAVIA 2011: Få mere ud af dit tv, end du nogensinde havde drømt om Pressemeddelelse Sony, CES 6. januar 2011 BRAVIA 2011: Få mere ud af dit tv, end du nogensinde havde drømt om De nye tv fra Sony byder på øget internetindhold, mere funktionalitet, forbedret 2D og 3D-visning

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Lydbjælke Installationsvejledning HT-CT770 Indholdsfortegnelse Opsætning 1 Kassens indhold 4 2 Installation 5 3 Tilslutning 6 4 Tænd for systemet 8 5 Lytte til lyden 9 Grundlæggende betjening Oplev lydeffekterne

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID? Parrot ASTEROID er en serie af integrerede multimedie systemer, der er designet for det automotive miljø og

Læs mere

Stilfuld pladsbesparelse: Nye soundbars og første TV Base Speaker fra Sony

Stilfuld pladsbesparelse: Nye soundbars og første TV Base Speaker fra Sony Pressemeddelelse Sony, 7. januar 2014 Stilfuld pladsbesparelse: Nye soundbars og første TV Base Speaker fra Sony Elegante soundbars fra Sony med 2.1-kanals virtual surround sound og nem opsætning Stilfuldt

Læs mere

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind

Tillykke med dit nye hjem. Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Tillykke med dit nye hjem Dine nye tv-oplevelser er allerede flyttet ind Du har nu fri adgang til masser af tv-kanaler Det kan være trættende at flytte. Derfor har vi sørget for, at du kan se alle kanalerne

Læs mere

Gør. hver. dag. fantastisk. Beltone Amaze. M102661DK Rev.A

Gør. hver. dag. fantastisk. Beltone Amaze. M102661DK Rev.A Gør hver dag 2018 GN Hearing Care Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Beltone er et varemærke, der tilhører GN Hearing Care Corporation. Apple, Apple logoet, iphone, ipad, ipod touch og Apple Watch

Læs mere

HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER

HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER HTC INTRODUCERER NYE PRODUKTER OG SERVICES SOM REDEFINERER KVALITETEN -OG BRUGEN AF SMARTPHONEBILLEDER Med lanceringen af RE, HTC Desire EYE, EYE Experience og Zoe har HTC defineret en helt ny måde at

Læs mere

FÅ DANMARKS BEDSTE INTERNET INTERNET SOM DET BURDE VÆRE Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018

FÅ DANMARKS BEDSTE INTERNET INTERNET SOM DET BURDE VÆRE Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 FÅ DANMARKS BEDSTE INTERNET DANMARKS BEDSTE INTERNET FOR 7. ÅR I TRÆK 2018 2017 2016 2015 Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 INTERNET SOM DET BURDE VÆRE FEDE FORDELE VÆLG PAKKEN DER PASSER TIL DIG

Læs mere

HVAD ER MEDIA CENTER EDITION 2005?

HVAD ER MEDIA CENTER EDITION 2005? ARTIKEL MEDIA CENTER EDITION HVAD ER MEDIA CENTER EDITION 2005? MICROSOFT WINDOWS XP MEDIA CENTER EDITION 2005, BEDRE KENDT SOM MCE, LEVERER DET ULTIMATIVE INDEN FOR HJEMMEUNDERHOLDNING TIL COMPUTERBRUGERE.

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt, hvad du behøver for at være på Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge, og som er udviklet for at forbedre

Læs mere

Dette skal du vide, før du køber nyt TV

Dette skal du vide, før du køber nyt TV Dette skal du vide, før du køber nyt TV Det kan være en hård og svær omgang at købe nyt fjernsyn. Du kan læse, hvor godt TV et er på én side, for derefter at læse, hvor dårligt det er på en anden side.

Læs mere

Digitalt/Analogt kabel TV

Digitalt/Analogt kabel TV Digitalt/Analogt kabel TV Analogt TV signal Som kunde hos YouSee skal du ikke foretage dig noget i forbindelse med, at det analoge signal bliver slukket den 31. oktober 2009. YouSee vil de næste mange

Læs mere

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny.

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny. CLASS D Amplifiere 160W DSP 500W SoundDeny Chrome CLASS-D WAF DMOS DESIGN SoundDeny Active loudspeakers by TP RADIO DMOS WAF 300W Det er nærmest naturstridigt at disse pinde kan give indtryk af at være

Læs mere

Pressemeddelelse. Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS. EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST

Pressemeddelelse. Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS. EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST Pressemeddelelse EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS IXUS 1000 HS Søborg, 19 th August 2010 I 10-året for den første

Læs mere

SUPERTILBUD TIL AUNING

SUPERTILBUD TIL AUNING SUPERTILBUD TIL AUNING Bliv klar til hygge i den mørke tid med Waoo fiber. Så kan du surfe, game og streame ubegrænset, uden at forbindelsen hakker. Åbn og se de ekstra skarpe priser til Auning. Waoo leveres

Læs mere

Cool scandinavian loudspeakers V.1

Cool scandinavian loudspeakers V.1 Cool scandinavian loudspeakers V.1 Vi elsker musik SA er det eneste højttalermærke, der er grundlagt af en musiker. Ole Witthøft spillede i et band og var skuffet over, at ingen højttalere på markedet

Læs mere

Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder

Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder Pressemeddelelse Sony, CES 6. januar 2011 Sony lancerer verdens første kompaktkameraer med Full HD progressiv video, Dual Recording og optagelse af 3D-stillbilleder De nye Cyber-shot topmodeller med 16,2

Læs mere

Drive connected. www.parrot.com

Drive connected. www.parrot.com Drive connected Navigation Apps Håndfri Musik Ekstra www.parrot.com Hvad er Parrot ASTEROID Smart? Parrot ASTEROID Smart er et multimediesystem designet for det automotive miljø og alle typer Smartphones.

Læs mere

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel)

DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- Tilbud til foreninger (generel) Tilbud til foreninger (generel) SKARP PRIS! 2 mdr. internet til 0,- DANMARKS BEDSTE INTERNET * for 7. år i træk * Kilde: Loyalty Group BrancheIndex TM 2018 SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo

Læs mere

Phonak Audéo TM B-Direct. Håndfri tale der er Made for All

Phonak Audéo TM B-Direct. Håndfri tale der er Made for All Phonak Audéo TM B-Direct Håndfri tale der er Made for All Dit høreapparat der er nemt at koble til både mobiltelefon og TV Hos Phonak stræber vi efter at skabe innovativ høreteknologi, der forbedrer livskvaliteten

Læs mere

Følg med os ind i en ny epoke med High-Definition underholdning

Følg med os ind i en ny epoke med High-Definition underholdning Følg med os ind i en ny epoke med High-Definition underholdning HIGH-DEFINITION VIDEO: DEN NYE STANDARD FOR BILLEDOPLEVELSER High-Definition video fra HDTV transmissioner eller HD medier som Blu-ray discs,

Læs mere

Mobiltelefoner og tilbehør. via bruttolønnen

Mobiltelefoner og tilbehør. via bruttolønnen Mobiltelefoner og tilbehør via bruttolønnen IPHONE 6 iphone 6 fra Apple er udstyret med superhurtig A8 processor, intuitiv ios 8 operativsystem og NFC-teknologi til betaling. PROCESSOR IOS 8 OG A8 PROCESSOR

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 Ny OLYMPUS TOUGH duo giver fremragende billeder på en nem måde. TOUGH TG-610 og TG-310 kan stort set tåle alt: Vandtæt, stødsikkert og frostsikkert. PRESSEMEDDELELSE Ny

Læs mere

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen SOUNDGATE SoundGate forbinder dig med omverdenen Mulighederne for at få forbindelse til omverdenen er større end nogensinde før. Vi kan få forbindelse til vores familie, venner og kolleger gennem mange

Læs mere

QosmioEngine Avanceret videobehandling

QosmioEngine Avanceret videobehandling QosmioEngine Avanceret videobehandling Qosmio forener videofunktionerne af høj kvalitet fra QosmioEngine og QosmioPlayer, Harman Kardon højttalere og SRS TruSurround XT surroundsound, digitale afspilningsog

Læs mere

KØBERVEJLEDNING. Toshiba-FUNKTION

KØBERVEJLEDNING. Toshiba-FUNKTION Toshiba-FUNKTION TILBAGE TIL SKOLEN TILBAGE TIL SKOLEN KØBERVEJLEDNING Uanset om der er tale om en studerende, en lærer eller en skole, der skal købe udstyr til et klasselokale, tilbyder Toshiba et stort

Læs mere

Nye smarte og hurtige Blu-ray -afspillere fra Sony. Nyd forbedret lyd- og billedkvalitet samt hurtigere og lettere adgang til onlineunderholdning

Nye smarte og hurtige Blu-ray -afspillere fra Sony. Nyd forbedret lyd- og billedkvalitet samt hurtigere og lettere adgang til onlineunderholdning Pressemeddelelse Sony, 7. januar 2014 Nye smarte og hurtige Blu-ray -afspillere fra Sony Nyd forbedret lyd- og billedkvalitet samt hurtigere og lettere adgang til onlineunderholdning Del smartphone- og

Læs mere

Lille frihedskæmper med store ambitioner

Lille frihedskæmper med store ambitioner PRESSEMEDDELELSE Lille frihedskæmper med store ambitioner - Libratone introducerer ny bærbar AirPlay højttaler København, 27. september 2012 - Den danske audiovirksomhed, Libratone, introducerer i dag

Læs mere

Vær opmærksom på, at funktioner og specifikationer kan være forskellige fra land til land.

Vær opmærksom på, at funktioner og specifikationer kan være forskellige fra land til land. Denmark KDL-46W4000 http://www.sony.dk Dette dokument blev oprettet den 2008-05-23 46" (117 cm) BRAVIA 1080p ægte HD W4000 LCD-TV med "draw the LINE"- design, klare billeder takket være BRAVIA ENGINE 2,

Læs mere

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Waoo! Forening Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Få lynhurtigt internet og masser af TV til en lav pris! Hvad venter DU på? Fremtiden fås NU! Fiberbredbånd TV Telefoni 2 Få Waoo! Forening

Læs mere

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER

SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Tilbud til foreninger (indi 46) SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Bestil Waoo Basic, Extra eller Full og få 2 mdr. internet 0,- * SUVERÆNE DIGITALE OPLEVELSER Når du vælger Waoo Fiber fra Eniig, får du ikke

Læs mere

Qosmio: Hør forskellen

Qosmio: Hør forskellen Qosmio: Hør forskellen PERSONAL COMPUTER LCD TV WITH TM TRUBRITE DISPLAY HDD/DVD Qosmio forbedret lydoplevelse RECORDER VIRTUAL SURROUND Med lanceringen af Qosmio, et mobilt underholdnings- og informationssystem,

Læs mere

Sony præsenterer ny VAIO L: Alt-i-én multimedie-pc bringer 3D-underholdning til nye højder

Sony præsenterer ny VAIO L: Alt-i-én multimedie-pc bringer 3D-underholdning til nye højder Pressemeddelelse Sony IFA, 31. august 2011 Sony præsenterer ny VAIO L: Alt-i-én multimedie-pc bringer 3D-underholdning til nye højder Ny 24 alt-i-én multimedie-pc med multi-touch 3D-skærm, 2D til 3D-support

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Hjemmebiografsystem Installationsvejledning HT-XT1 Indholdsfortegnelse Opsætning 1 Kassens indhold 3 2 Installation 4 3 Tilslutning 6 4 Tænd for systemet 8 5 Lyt til lyden 9 Grundlæggende betjening Opleve

Læs mere

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND!

GUIDE: SKÆRP DIT BRAND! En gratis e-guide til dig fra Stormvind. - med håb om at du kan lide smagen i denne digitale smagsprøve på Velbekomme! Dorte 1 Inden du går i gang med at investere din tid i at implementere nogle af disse

Læs mere

ActivPanel INTERAKTIVE SKÆRME. Powered by

ActivPanel INTERAKTIVE SKÆRME. Powered by ActivPanel INTERAKTIVE SKÆRME Powered by ActivPanel den næste generation af skærme til anvendelse foran i klasserummet skaber en sømløs og forbundet undervisnings- og læringsmæssig oplevelse, der vækker

Læs mere

Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem

Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem Pressemeddelelse Sony, 6. januar 2015 Sony annoncerer nye og smarte måder at nyde musikken på i dit hjem High-Resolution Audio gengiver musikken, som kunstneren oprindelig har tænkt den skulle høres Klar

Læs mere

Sammenligning af Ølgod Antenneforening og SE/Stofa. Marts, 2014

Sammenligning af Ølgod Antenneforening og SE/Stofa. Marts, 2014 Sammenligning af Ølgod Antenneforening og SE/Stofa Marts, 2014 1 Via et medlemskab af Ølgod Antenneforening er du sikret medindflydelse og støtter dit lokal-samfund Ølgod Antenneforening er en "non-profit"

Læs mere

Den bedste underholdning samlet et sted!

Den bedste underholdning samlet et sted! Den bedste underholdning samlet et sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din pakke Se de nyeste film og serier med YouSee Play Millioner af

Læs mere

Sony udvider sin portefølje af innovative 2011 Blu-ray-systemer

Sony udvider sin portefølje af innovative 2011 Blu-ray-systemer Pressemeddelelse Sony, 6. april 2011 Billede: BVD-L800 Sony udvider sin portefølje af innovative 2011 Blu-ray-systemer Flere elegante afspillere med avancerede funktioner og muligheder, der redefinerer

Læs mere

Ny Blu-ray hjemmebiograf-serie fra Sony sikrer underholdning i stuen

Ny Blu-ray hjemmebiograf-serie fra Sony sikrer underholdning i stuen Pressemeddelelse Sony, 7. januar 2010 Ny Blu-ray hjemmebiograf-serie fra Sony sikrer underholdning i stuen Sonys nye Blu-ray hjemmebiografsystemer er specielt designet og udviklet til de nye Monolithic

Læs mere

OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG

OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG OPLEVELSER FOR ENHVER SMAG Internet som det burde være Fibernet er fremtidens internet Fibernet giver liv, fart og flere muligheder så langt øjet rækker. Men ét er selve forbindelsen; noget andet er funktionalitet,

Læs mere

Beltone Direct Line. Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør

Beltone Direct Line. Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør Line Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør Oplev ægte frihed Det trådløse Line tilbehør gør det lettere for dig at deltage i enhver samtale og interagere med verden omkring dig på en intuitiv

Læs mere

Få overblik over digitale tv-pakker hos Skanderborg Antenneforening. Maj 2009

Få overblik over digitale tv-pakker hos Skanderborg Antenneforening. Maj 2009 Få overblik over digitale tv-pakker hos Skanderborg Antenneforening Maj 2009 Undgå nitter vælg dine egne favoritter Med Digitalt kabel-tv får du adgang til Danmarks bredeste og mest fleksible udbud af

Læs mere

Velkommen. Valg af Smartphone

Velkommen. Valg af Smartphone Velkommen til Valg af Smartphone arrangeret af Kontor Syd i Padborg og Ældre Sagen i Distrikt 5 Dias 1 Hvem er vi: Mads Auerbach, Kontor Syd i Padborg, Willi Nielsen, Ældre Sagen i Bov Dias 2 Ældre Sagen,

Læs mere

EOS 550D har også 3,5 mm stereo mikrofonstik som giver mulighed for ekstern mikrofon ved optagelser.

EOS 550D har også 3,5 mm stereo mikrofonstik som giver mulighed for ekstern mikrofon ved optagelser. Pressemeddelelse Embargo: 8. februar 2010, 15:00 CET 18 megapixels, 1080p HD-film, ISO 6400: Canons EOS 550D flytter grænser for digitale spejlreflekskameraer inden for konsumentmarkedet London, 8. februar

Læs mere

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat

YouSee Mobil. Få det, som du vil med særlig foreningsrabat YouSee Mobil Få det, som du vil med særlig foreningsrabat Mobil til dem, der gerne vil have det hele Gode oplevelser skal ikke bare være noget, du får derhjemme. Derfor giver YouSee dig den bedste dækning

Læs mere

NYT TV. - hvad skal jeg vide, før jeg køber?

NYT TV. - hvad skal jeg vide, før jeg køber? NYT TV - og få et mindre energiforbrug Vil du gerne have en ekstra god grund til at vælge et tv med lavt energiforbrug? Så får du den her: Der er nemlig penge at spare på energiforbruget, bare du holder

Læs mere

Aflæsning via dit netværk

Aflæsning via dit netværk FRANKERING TIL EN DIGITAL VERDEN Aflæsning via dit netværk MERE END EN FRANKERINGSMASKINE 30 45 65 PostBase er mere end en frankeringsmaskine. Postbase er modulopbygget og kan derfor tilpasses alle dine

Læs mere

Lucky You! Nu åbner Sony Center Næstved

Lucky You! Nu åbner Sony Center Næstved Nu åbner Fredag den 28. Januar kl. 08.00 i! 7.333,- SPAR 3.666,- 200 Hz LED TV KDL-40HX800 40 3D-ready Full HD TV med Motionflow 200Hz PRO, BRAVIA Internet Video og Wi-Fi Ready, Dynamic Edge LED og Deep

Læs mere

Velkommen til en ny verden af muligheder

Velkommen til en ny verden af muligheder Velkommen til en ny verden af muligheder Lynhurtigt og stabilt internet De bedste TV-kanaler i skarp kvalitet Billig telefoni med Danmarks bedste dækning Se vores gode tilbud på TV, fiber og telefoni TV-pakker

Læs mere

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Waoo! Forening Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Få lynhurtigt internet og masser af TV til en lav pris! Hvad venter DU på? Fremtiden fås nu! Fiberbredbånd TV Telefoni 2 Få Waoo! Forening

Læs mere

UNI C 2012 Pædagogisk IT-kørekort. Basismodul 3. Frank Bach, frank@frankix.dk. Web 2.0 tjenester

UNI C 2012 Pædagogisk IT-kørekort. Basismodul 3. Frank Bach, frank@frankix.dk. Web 2.0 tjenester Basismodul 3 Frank Bach, frank@frankix.dk Web 2.0 tjenester Social eller ej?... 3 Sociale bogmærker... 3 Wikis... 5 Blogging... 6 Billede og video... 7 Sociale netværk - vennetjenester... 8 Andre tjenester...

Læs mere

Velkommen til en ny verden af muligheder

Velkommen til en ny verden af muligheder Velkommen til en ny verden af muligheder Lynhurtigt og stabilt internet De bedste TV-kanaler i skarp kvalitet Billig telefoni med Danmarks bedste dækning Velkomsttilbud specielt til dig i Mejdal - spar

Læs mere

Innovation og kvalitet

Innovation og kvalitet TAGARNO MAGNUS HD Innovation og kvalitet MAGNUS HD kombinerer HD-teknologiens knivskarpe billede og mikroskopets forstørrelsesmuligheder med muligheden for korrekt arbejdsstilling i et sikkert, ergonomisk

Læs mere

I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives

I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives I gennemsnit bruges 5,4 timer om ugen i et mødelokale. Kilde: Futuresource Corporate AV End User Perspectives det perfekte mødelokale Tænk, hvis du kunne bruge arbejdslivets mange møder på ideer og beslutninger,

Læs mere

404 CAMCORDER CAMCORDER- OG KAMERAFUNKTIONER

404 CAMCORDER CAMCORDER- OG KAMERAFUNKTIONER Dansk DANISH 404 CAMCORDER CAMCORDER- OG KAMERAFUNKTIONER Supplement til brugervejledningen til ARCHOS 404 Version 1.1 Besøg www.archos.com/manuals for at downloade den seneste version af denne vejledning.

Læs mere

Den bedste underholdning samlet ét sted!

Den bedste underholdning samlet ét sted! Den bedste underholdning samlet ét sted! Digitalt tv med Danmarks største udvalg af HD-kanaler Vælg en fast tv-pakke eller bland selv din tv-pakke Se Live-tv og de nyeste film og serier med YouSee Play

Læs mere

CANAL DIGITAL FAMILY MIX. - Nu kan du selv vælge, hvad du vil se

CANAL DIGITAL FAMILY MIX. - Nu kan du selv vælge, hvad du vil se CANAL DIGITAL FAMILY MIX - Nu kan du selv vælge, hvad du vil se 1 FAMILY MIX tv, internet og telefoni Du har nu en enestående chance for at få digitalt tv og selv bestemme, hvilke tvkanaler, du vil se.

Læs mere

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele

Waoo! Forening. Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Waoo! Forening Fiberbredbånd, TV, Telefoni og masser af fordele Få lynhurtigt internet og masser af TV til en lav pris! Få Waoo! Forening med fordel Waoo! Forening tilbydes i din forening Det gør at du

Læs mere

Se DR TV på dit fjernsyn

Se DR TV på dit fjernsyn Se DR TV på dit fjernsyn www.dr.dk Du kan se DR TV på dit tv på fem forskellige måder via kabel, trådløst, via app til Apple TV, smart tv eller Playstation 3/4 Du kan se DR TV på dit fjernsyn på fem forskellige

Læs mere

Projektorer til hjemmeunderholdning. Oplev handlingen

Projektorer til hjemmeunderholdning. Oplev handlingen Projektorer til hjemmeunderholdning Oplev handlingen Hjemmeunderholdning Model EB-S05 Standardopløsning SVGA (800 x 600) Oprindeligt formatforhold 4:3 Output for farvet lys (lumen) 3.200 Kontrastforhold

Læs mere

Tv fra YouSee - på alle skærme

Tv fra YouSee - på alle skærme Tv fra YouSee - på alle skærme Til Grundejerlauget Holteavlsgård V/ Christian Limkilde Agenda Digital/Analog TV pakker NYHED: Bland selv TV fra YouSee Se TV når det passer dig (YouSee Plus) Bredbånd YouSee

Læs mere

Bedste HD billedkvalitet nogensinde fra Handycam

Bedste HD billedkvalitet nogensinde fra Handycam Pressemeddelelse 7. juli 2009 Nyt Handycam fra Sony: Bedste HD billedkvalitet nogensinde fra Handycam Sonys nye topmodel inden for Handycam videokameraer er spækket med teknologi af højeste karat, som

Læs mere