Velkommen. til BadDesign

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen. til BadDesign"

Transkript

1

2 Velkommen til BadDesign

3 BadDesign Aarhus er dit nye inspirationsunivers Hos BadDesign Aarhus finder du masser af inspiration til dit nye badeværelse. Her kan du gå på opdagelse i de mange flotte billedgallerier, lade dig forføre af de lækre badeværelsesdetaljer og få inspiration til dit drømmebadeværelse. Vi har samlet en række badeværelsesløsninger og -produkter fra nogle af landets førende leverandører inden for armaturer, sanitet og tilbehør til badeværelset, og hos BadDesign Aarhus kan du blive opdateret på de nye trends og tendenser inden for badeværelser. Oplev varen i miljø Når det perfekte badeværelse skal skabes, er det en fordel at se elementerne i et troværdigt miljø. Her kommer produkterne virkelig til deres ret, og du kan hurtigt danne dig et indtryk af, om et element passer ind i netop dit badeværelse. Du kan få inspiration til dit nye badeværelse i vores store showroom på Axel Kiers Vej i Højbjerg. Her har vi noget for enhver smag, og du kan se de nyeste trends. Professionel råd og vejledning I vores showroom finder du vores hjælpsomme og professionelle personale. De har mange års erfaring med at designe og indrette badeværelser og er klar til at guide dig igennem de forskellige overvejelser, produkter og designløsninger eventuelt støttet af inspirerende og overskuelige 3D-tegninger af din badløsning. Vores personale står altid klar med råd og vejledning, så du får den løsning, der passer til dine ønsker og behov uanset om det drejer sig om et helt nyt badeværelse, renovering eller tilkøb til det eksisterende. Besøg vores showroom mandag til fredag fra og sidste lørdag i måneden fra Vi elsker at rådgive og vise vores udstilling frem, så passer det bedre på andre tidspunkter, kan du altid kontakte os og lave en aftale.

4 Duravit Me by Starck møbelsæt 83 cm. Flot, tynd og stilren porcelænsvask designet af Philippe Starck med Duravit L-Cube vaskeskab i hvid højglans med to grebs frie skuffer.

5 Stil og elegance Vasken er designet i præcise linier, der giver plads til bløde og runde former indvendig. En fin porcelæns bundventil fuldender det enkle look. Vasken kan monteres alene eller sammen med et stilrent stativ med hylde til opbevaring.

6 Oras lancerer to nye berøringsfri armaturer. Begge de nye Oras Electra modeller kommer i versioner til både batteridrift og til fast strømforsyning og er designet til at blive brugt i mange forskellige miljøer. Det er to mere designorienterede armaturer end de andre berøringsfri modeller, vi har i sortimentet. Anvendelsesområdet for armaturerne er det samme som for de eksisterende modeller, men da designet er nyt og frisk, giver det os mulighed for, at øge det produktsortiment, vi kan tilbyde vores kunder. Vi er glade for, at kunne give vores kunder nye valgmuligheder siger Kasper Thomsen, landechef for Oras Armatur i Danmark.

7 Gode egenskaber Fordelene ved berøringsfri armaturer er mange og en del er velkendte lige fra øget hygiejne til vandbesparelse og intuitivt design. Oras er førende indenfor berøringsfri armaturer, og med de nye modeller er håbet, at denne position styrkes yderligere. De to modeller adskiller sig i designet; en med runde former og en med skarpe linjer. Fælles for de to modeller er, at de tilhører den velkendte Oras Electra serie og fås både som 6 V (batteri) og 12 V (faststrøm) modeller. Teknologien indeni De nye armaturer indeholder den gennemtestede Oras teknologi og tilbyder brugervenlige, intuitive egenskaber du ved, hvordan armaturet betjenes, når du ser det. Armaturerne er udstyret med temperaturregulering på siden, smudsfiltre og kontraventiler samt fleksible tilslutningsslanger. Teknologien indeni gemmer på en avanceret autofokus sensor, der ikke behøver nogen justering inden installationen. Armaturet er udstyret med en luftblander, der giver 6 l / min og sikrer dermed et lavt vandforbrug.

8 TRENDS Indret dig med metaller både de varme og de kolde Metalliske nuancer har længe været fremme i moderne boligindretning, og metallerne fortsætter med at dominere i de danske hjem.

9 Varme metaller Kobber, guld og messing er kendt som varme metaller, da de fremtræder med en varm og afrundet glød. De varme toner i messing, guld og kobber fremhæves bedst mod rå overflader af træ eller mursten, og de varme metaller fungerer godt som kontrast til den nordiske stils kølige og minimalistiske udtryk og skaber dynamik i hjemmet. Kolde metaller De varmere metaller har længe været populære, men nu vender de mere kølige metalliske nuancer som sølv, aluminium, børstet stål og krom tilbage i indretningen. De mere kølige metaller kan styles på vidt forskellige måder. De kan både være med til at skabe et helt minimalistisk og futurisk udtryk, og de kan være perfekte, hvis man ønsker en mere rå, industriel og upoleret stil. Sølv og krom har et moderne og skinnende look, og de to kan kombineres med alverdens farver, træsorter og andre metaller. Dog fungerer bejdset træ eller mørke vægge særlig godt til krom og sølv. En ny tilgang til metalliske overflader Før i tiden satte man ofte sit personlige præg på indretningen ved at male sine møbler, døre og andre af hjemmets dele og den trend er på vej tilbage. Netop nu ser man nemlig en ny tilgang til metalliske overflader såsom armaturer, nemlig at male dem. Det ses oftest, at de bliver malet mat og i sort eller hvid. På den måde kan armaturet få et retro look i forbindelse med rummets øvrige elementer. Udover greb og armaturer ser man også tendensen ved lamper og stoleben.

10 GEBERIT AQUCLEAN KOM OG SE VORES DOUCHETOILET ABSOULT RENHED Den behagelige douchestråle vasker dig blidt og effektivt. BERØRINGSFRI TØRRING Anvend den blide luftstrøm af dejlig, varm luft til tørring. INGEN UBEHAGELIGE LUGTE Lugtudsugningssystemet eliminerer automatisk ubehagelige lugte. BadDesign Aarhus Axel Kiers Vej 20, 8270 Højbjerg Tlf.:

11 Ifö Sense er en serie badeværelsesmøbler, der fås i fem farver, inspireret af Skandinaviens natur. Der er mange forskellige mål at vælge imellem, så derfor består serien af hele 168 varianter. Uanset hvad du vælger, er der masser af gennemtænkte opbevaringsløsninger, der er uundværlige i badeværelset. Vælg din favorit på ifo.dk

12 TRENDS Plads til hele familien Der er rift om badeværelset om morgenen alle skal i bad, børste tænder og sætte hår. En måde at løse dette klassiske morgenscenarie på er ved at skabe plads til hele familien på badeværelset.

13 Dobbelt vask - dobbelt plads En dobbeltvask er første mulighed. En dobbeltvask består af to individuelle vaske, og det gør, at der bliver plads til flere på én gang. Badekar Badekar er oplagt for børnefamilien. I badekarret kan flere børn bade samtidig, mens familien øvrige medlemmer kan benytte de andre faciliteter. Tænk alle opbevaringsmuligheder ind Det er vigtigt, at der er opbevaringsplads til hele familien, og det kan derfor være en god ide at tænke kreativt. Tænk opbevaring i højden. Med praktiske reoler kan du udnytte højden på dit badeværelse perfekt og skabe opbevaringsløsninger til dig og din familie. Familiens ældste medlemmer kan nemt tilgå de øverste hylder, mens familiens yngste kan få de nederste. Pladsen under håndvasken er ideel til at skabe ekstra opbevaringsplads, og det er derfor en oplagt mulighed at sætte et badeværelsesmøbel op. Det samme gør sig gældende for pladsen bag spejlet. Et badeværelsesspejl med glaslåger giver mulighed for ekstra opbevaring. Indret i zoner Indret badeværelset i zoner efter funktion. På den måde kan flere familiemedlemmer være på badeværelset samtidig uden at gå i vejen for hinanden.

14 hansgrohe. Meet the beauty of water. hansgrohe er premium-mærket for brusere, brusesystemer, badog køkkenarmaturer. Med prisbelønnede produkter former hansgrohe vandet i køkkenet og på badeværelset. hansgrohe forener fremragende design og kvalitet med lang levetid og intelligente funktioner. hansgrohe har fokus på miljø og bæredygtighed, og produktionen foregår med den nyeste teknologi, der samtidig skåner miljø og ressourcer.

15 FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR udvikler, designer og producerer vandhaner, brusere og tilbehør til luksuriøse badeværelser og køkkener - til perfektion. Særlige, avantgarde produkter og kollektioner skabes på højeste æstetiske og tekniske niveau. Nogle af dem ses i dag som klassikere inden for badeværelsesdesign. Disse designobjekter blevet udviklet i samarbejde med nogle af verdens største designere, bl.a. Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud og Patricia Urquiola.

16 ADRESSE Axel Kiers Vej Højbjerg ÅBNINGSTIDER Man-Fre: Sidste lørdag i måneden: FØLG OS:

STILREN ELEGANCE. 22. Udgave 2016

STILREN ELEGANCE. 22. Udgave 2016 22. Udgave 2016 STILREN ELEGANCE WELLNESS H VER DAG Renhed i en ny dimension Et douchetoilet, der ser ud som et normalt WC. Geberit AquaClean Sela imponerer med sit strømlinede design og kan med garanti

Læs mere

MØBLER INSPIRATION TIL DIT BADEVÆRELSE

MØBLER INSPIRATION TIL DIT BADEVÆRELSE MØBLER INSPIRATION TIL DIT BADEVÆRELSE Ifö Option spejlskab LED High 120 cm Led lys over og under spejlet VVS nr. 780011320 Kr. 9064 Ifö Sense overskab SOS30 hvid VVS nr. 780031130 Kr. 1479 Ifö Sense håndvask

Læs mere

NewComer. 06 14 20 24 Axor Bouroullec. Axor Citterio M. Axor Elektroniske armaturer. Axor Starck

NewComer. 06 14 20 24 Axor Bouroullec. Axor Citterio M. Axor Elektroniske armaturer. Axor Starck NewComer 2011 NewComer 2 011 06 14 20 24 Axor Bouroullec Axor Citterio M Axor Elektroniske armaturer Axor Starck Feel Free to Compose. Axor Bouroullec er den nye kollektion der tilbyder individuelle badeværelsesløsninger.

Læs mere

Sense. Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment. Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning

Sense. Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment. Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning DK 15-13 B 99942 Sense Nye Ifö Sense badeværelsesmøbler Flere nye farver i overskueligt sortiment Nyt Ifö Option Belysning, spejle og spejlskabe i ny udformning Vores mest fleksible møbelserie med innovative

Læs mere

Ifö Spira Art - En helt ny porcelænsserie til badeværelset, der er inspireret af den skandinaviske natur.

Ifö Spira Art - En helt ny porcelænsserie til badeværelset, der er inspireret af den skandinaviske natur. 23. Udgave 2016 Ifö Spira Art - En helt ny porcelænsserie til badeværelset, der er inspireret af den skandinaviske natur. Væghængt toilet inkl. sæde Helt uden den traditionette skyllekant, som gør det

Læs mere

Axor Universal. Accessories

Axor Universal. Accessories Axor Universal Accessories Axor Universal Tilbehør 02 Axor Universal T i l b e h ø r 03 Er du til elegance og perfektion på badeværelset? Så bør du under ingen omstændigheder gå på kompromis med tilbehøret.

Læs mere

Sådan skaber du miljøet

Sådan skaber du miljøet Joy er årets store nyhed. En strømlinjet skønhed uden sidestykke. Designet er legende formglad, men dog helt gennemtænkt med mange smarte funktioner under overfladen. Et møbel i en klasse for sig selv

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION FORM FOLLOWS PERFECTION 01 02 AXOR UNO K L A R H E D. I PERFEKTION. 03 Formernes enkelhed. Æstetik i konstruktionen. Lige fra begyndelsen lod puristerne tingene tale for

Læs mere

hansgrohe Unica Comfort: Robuste bruserstænger, der giver komfort og sikkerhed under bruseren

hansgrohe Unica Comfort: Robuste bruserstænger, der giver komfort og sikkerhed under bruseren Presseinformation hansgrohe Unica Comfort: Robuste bruserstænger, der giver komfort og sikkerhed under bruseren Brusekomfort med sikkert greb Hasselager, april 2017. Den blev opfundet af virksomhedens

Læs mere

Godmorgon Badeværelsesmøbler

Godmorgon Badeværelsesmøbler 11_014 Produktguide Godmorgon Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Dansk. Design. Dansk produceret

Dansk. Design. Dansk produceret 2017 Dansk Design Dansk produceret 1 INDHOLD 04-07 Badsæt med Ifö Sense vask dybde 47 cm 08-11 Badsæt med Square vask dybde 36 cm 12-19 Badsæt med Square + vask dybde 48 cm 20-23 Badsæt med Wave vask dybde

Læs mere

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm.

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm. KR. 12.220,- RUMBA DYBE SKABE MED BUEDE FRONTER OG GOD PLADS BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET Hurtig og nem be st il li ng! MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET KR. 10.565,-

Læs mere

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk

Urban Design. Geberit Monolith. Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark. Tlf. 86 74 10 86 Fax 86 74 10 98. www.geberit.dk Geberit A/S Lægårdsvej 26 8520 Lystrup Danmark Tlf. 86 74 86 Fax 86 74 8 www.geberit.dk Urban Design. Geberit Monolith CHd/01.11 by Geberit Vertriebs AG For folk med karakter. Og dem som sætter pris på

Læs mere

Ferie- og konferencecenter Musholm har valgt vandbesparende og handicapvenlige produkter fra hansgrohe

Ferie- og konferencecenter Musholm har valgt vandbesparende og handicapvenlige produkter fra hansgrohe Presseinformation Ferie- og konferencecenter Musholm har valgt vandbesparende og handicapvenlige produkter fra hansgrohe Nye vandhaner tjener sig selv hjem på et par år Korsør, april 2018. Musholm er efter

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

NYT BADEVÆRELSE MODERNE, LYST OG RUMMELIGT. Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer

NYT BADEVÆRELSE MODERNE, LYST OG RUMMELIGT. Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer NYT BADEVÆRELSE Rene linjer I Smukke detaljer I Varme materialer Badeværelset er indrettet efter de eksisterende installationers placering. Til badeværelset foreslåes elementer, som er enkle, smukke og

Læs mere

Be inspired by Danish Design. Tradition. i e n m o d e r n e f o r m

Be inspired by Danish Design. Tradition. i e n m o d e r n e f o r m Be inspired by Danish Design Tradition i e n m o d e r n e f o r m Inspireret af den fransk-klassiske og romantiske landstil er de nye 1-grebs Tradition armaturer fra Damixa et perfekt eksempel på et klassisk

Læs mere

Hansgrohe Sortiment Kvalitet til køkken og bad

Hansgrohe Sortiment Kvalitet til køkken og bad Hansgrohe Sortiment 2019 Kvalitet til køkken og bad Standardpakken - Focus - god Håndvaskarmatur Focus 70 1-grebs håndvaskarmatur med løft-op bundventil. Krom. HG nr. 31730000 VVS nr. 702122004 Focus 70

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,-

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,- Børma køkkenarmatur Børma håndvask/brusearmatur Med J-tud. Krom Uden bundventil. Krom VVS nr. 70 5504 104 VVS nr. 70 3514 104 Leveret og monteret kr. 1.795,- Leveret og monteret kr. 2.195,- Børma brusearmatur

Læs mere

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space. Dansani.

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space. Dansani. DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION Create your personal space Dansani.dk CREATE YOUR PERSONAL SPACE Dansani Special Collection Dansani Special

Læs mere

nyhed 2018 råt & raffineret dansk design & dansk produceret

nyhed 2018 råt & raffineret dansk design & dansk produceret nyhed 2018 råt & raffineret dansk design & dansk produceret svane.com / 1 nyhed 2018 råt & raffineret STRAMT nordic SKANDINAVISK KØKKENDESIGN I år har vi haft en anderledes tilgang til vores 2018 nyhed.

Læs mere

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02 LAMELGARDINER 2 BASIC WHITE Den klassiske hvide farve kan bruges i et væld af sammenhænge og er derfor ofte også en ideel farve til dine lamelgardiner. Med hvide lameller kan du skabe en rolig og stilren

Læs mere

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder.

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Til behov i alle højder. 02 Hansgrohe ComfortZone Giv dig selv mere rum. Med Metris, Talis og Focus. Badeværelset er meget mere end et sted for personlig hygiejne. I

Læs mere

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL JUNI 2019 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space DANSANI.

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL JUNI 2019 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space DANSANI. KAMPAGNE APRIL JUNI 2019 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION Create your personal space DANISH DESIGN DANSANI.DK Dansani Special Collection Dansani Special Collection er dansk design i holdbar

Læs mere

GODMORGON Badeværelsesmøbler

GODMORGON Badeværelsesmøbler 38_015 Produktguide Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

Elegance. Style. Classic. New

Elegance. Style. Classic. New Classic Elegance Style New Classic Med den udvalgte og autentiske Hansgrohe stil, ønsker vi at inspirere dig: Rummet er skræddersyet efter individuelle præferencer, harmonisk udformet og stilfuldt præsenteret.

Læs mere

5.499,- 3.999,- 1.699,- Afhentningspris 1.699,- 1.699,- Afhentningspris 1.699,- 999,- 2.899,- 4.899,- 4.499,- 16. udgave 2014

5.499,- 3.999,- 1.699,- Afhentningspris 1.699,- 1.699,- Afhentningspris 1.699,- 999,- 2.899,- 4.899,- 4.499,- 16. udgave 2014 16. udgave 2014 2.499,- 3.999,- BØRMA GEOMETRI A2 HÅNDVASKBATTERI Med lige tud og med bundventil, i krom. 2.499,- 3.999,- BØRMA GEOMETRI A1 HÅNDVASKBATTERI Med lige tud og med bundventil, i krom. 2.599,-

Læs mere

Tvis skydedøre holder

Tvis skydedøre holder Tvis skydedøre holder 1 hele vejen Tvis skydedøre holder. Her er designet gennemtænkt, og vi skræddersyer skabe til alle boligenes rum så er målet skævt væggene skrå så finder vi altid den optimale løsning

Læs mere

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder,

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, Bianca Bianca April 2010 Der tages forbehold for trykfejl samt udgåede modeller B305 Bianca Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, farver og et væld af spændende ILVA Ishøj Industridalen

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

LILLÅNGEN Badeværelsesserie

LILLÅNGEN Badeværelsesserie 34_015 Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

Badeværelsesmøbler SIDE. VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler B66

Badeværelsesmøbler SIDE. VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler B66 Badeværelsesmøbler VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler SIDE B64 B66 BADEVÆRELSESMØBLER NAUTIC B68 B82 A660 Vaskeskab til håndvask 5550 B68 A659 Vaskeskab

Læs mere

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space. Dansani.

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space. Dansani. DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION Create your personal space Dansani.dk Dansani Special Collection Dansani Special Collection er dansk design

Læs mere

2.995, , , ,- Alle priser er inkl. moms A2 KØKKENARMATUR VVS : A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , ,-   Alle priser er inkl. moms A2 KØKKENARMATUR VVS : A2 KØKKENARMATUR VVS : A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705539104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramiske ventiloverdele Høj svingtud 5 års drypgaranti 2.995,-

Læs mere

2.995, , , , , ,- Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , , , ,-   Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS : A1 KØKKENARMATUR VVS : 705723104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramisk kartouche Kan temperaturbegrænses Høj svingtud med

Læs mere

Man bliver aldrig for gammel til et lækkert badeværelse

Man bliver aldrig for gammel til et lækkert badeværelse Man bliver aldrig for gammel til et lækkert badeværelse Ergonomiske badeværelser 20540-BD ERGO btc folder.indd 1 25/10/10 17.26 Flot design, diskret ergonomi Komfort bliver vigtigere med alderen. I et

Læs mere

Interiør. Dansk møbelhåndværk Tidløst design Porcelæn til flere generationer Smarte detaljer BY QTOO NR. 1. Håndvaskarmaturer

Interiør. Dansk møbelhåndværk Tidløst design Porcelæn til flere generationer Smarte detaljer BY QTOO NR. 1. Håndvaskarmaturer Interiør Dansk møbelhåndværk Tidløst design Porcelæn til flere generationer Smarte detaljer NR. 1 BY QTOO Håndvaskarmaturer 1 Om qtoo 3 badmøbler 4 HØJSKABE 14 armaturer 16 tilbehør 18 spejle med belysning

Læs mere

Effekter fra Bad & Idé ApS UNDER konkurs

Effekter fra Bad & Idé ApS UNDER konkurs 3823 - Effekter fra Bad & Idé ApS UNDER konkurs 3823 - Effekter fra Bad & Idé ApS UNDER konkurs Udlevering / Eftersyn Udlevering På adressen: Skalmstrupvej 3A 7850 Stoholm Tirsdag d. 30. april 2019 08:00-15:00

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Skalmstrupvej 3A 7850 Stoholm. Torsdag d. 25. april :00-15:00. Auk: 3823 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: Skalmstrupvej 3A 7850 Stoholm. Torsdag d. 25. april :00-15:00. Auk: 3823 Kat: 2. 3823 - Effekter fra Bad & Idé ApS UNDER konkurs Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Skalmstrupvej 3A 7850 Stoholm Tirsdag d. 30. april 2019 08:00-15:00 Eftersyn På adressen:

Læs mere

CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ:

CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ: CHANGE. VEND RYGGEN TIL DINE GAMLE VANER: DET NYE GROHE SENSIA ARENA DUSCHTOILET. SE HVOR DU KAN OPLEVE SENSIA ARENA PÅ: arena.grohe.dk VASK FREM FOR AT TØRRE. FORDI INTET RENGØRER DIG MERE END VAND. VELKOMMEN

Læs mere

Samme service - ny profil

Samme service - ny profil Oktober 2016 Samme service - ny profil www.damsgaardgruppen.dk Damsgaard gruppen Ny rund håndbruser fra VOLA I tråd med designet af den prisbelønnede Round Series hovedbruser, 060 lancerer VOLA denne smukke

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK FM Mattsson Køkken Tryksag nr 251/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet

Læs mere

MANO. reolsystemer. MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde.

MANO. reolsystemer. MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde. MANO reolsystemer MANO reolsystemer MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde. MANO reolen leveres med hylder, skuffer og låger monteret.

Læs mere

linc viskan nordens mest solgte badmøbler side 8-9 bruseværkstedet Design din egen bruseløsning side 5 kilen 20% rabat på alle badmøbler side 10-11

linc viskan nordens mest solgte badmøbler side 8-9 bruseværkstedet Design din egen bruseløsning side 5 kilen 20% rabat på alle badmøbler side 10-11 Nr. 19 september februar 2014 linc Tilbud på bruseløsninger side 6-7 viskan nordens mest solgte badmøbler side 8-9 bruseværkstedet Design din egen bruseløsning side 5 kilen 20% rabat på alle badmøbler

Læs mere

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,-

VVS nr VVS nr Leveret og monteret kr ,- Leveret og monteret kr ,- Børma køkkenarmatur Børma håndvask/brusearmatur Med J-tud. Krom Uden bundventil. Krom VVS nr. 70 5504 104 VVS nr. 70 3514 104 Leveret og monteret kr. 1.795,- Leveret og monteret kr. 2.195,- Børma brusearmatur

Læs mere

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved FUGA er dansk kvalitetsdesign og du kan få yderligere oplysninger om FUGA og vores andre design-serier hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. 312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All

Læs mere

SKØNHED KOMMER INDEFRA

SKØNHED KOMMER INDEFRA SKØNHED KOMMER INDEFRA Nye produkter til indbygning: Skjul brusetermostaten eller håndvaskarmaturet i væggen og få flot, minimalistisk design i badeværelset 2 INDBYGGET ELEGANCE Stilrent skandinavisk design

Læs mere

Perfektion kommer med detaljerne. Visign betjeningsplader fra Viega.

Perfektion kommer med detaljerne. Visign betjeningsplader fra Viega. 2 Perfektion kommer med detaljerne. Visign betjeningsplader fra Viega. Farver, lys og indretning giver rummet udtryk. Men det er detaljerne, som giver karakter. Detaljer som Visign betjeningsplader fra

Læs mere

NYHED IFÖ SPIRA ART. Formet af Skandinavien

NYHED IFÖ SPIRA ART. Formet af Skandinavien NYHED IFÖ SPIRA ART Formet af Skandinavien Ifö har fremstillet porcelæn i Bromölla i Sverige i langt over 100 år, samt produkter til badeværelser i 80 år. Derfor er det heller ikke så underligt, at vi

Læs mere

BO MED HASLEV MØBLER

BO MED HASLEV MØBLER BO MED HASLEV MØBLER KVALITET & DANSK HÅNDVÆRK Haslev Møbelsnedkeri har i mere end 60 år designet og produceret fine træmøbler på vores værksted i Danmark. Træet spiller hovedrollen i vores møbler det

Læs mere

NYHED KORT LEVERINGSTID BADERUMSMØBLER LIMBO+ SAMBA RUMBA

NYHED KORT LEVERINGSTID BADERUMSMØBLER LIMBO+ SAMBA RUMBA NYHED LIMBO+ KORT LEVERINGSTID BADERUMSMØBLER LIMBO+ SAMBA RUMBA DK2018 LIMBO+ BUEDE FORMER MED GOD OPBEVARINGSPLADS LIMBO+ / - LIMBO+ / - MASSER AF OPBEVARINGS- PLADS,5 cm cm 40 cm 36 / cm 14,5 cm Møbelpakke

Læs mere

Metris. Til behov i enhver højde

Metris. Til behov i enhver højde Metris Til behov i enhver højde Metris. Hansgrohe Hvilken højde er perfekt til dig? Oplev den nye Metris armaturserie. ComfortZone l/min 5,0 Vand er en elementær del af vores hverdag og har mange forskellige

Læs mere

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie.

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie. I 2014 fyldte Pressalit 60 år. Meget er sket, og meget mere vil ske. Succes handler om at overraske positivt igen og igen. PRESSALIT SPACES Nyt syn på unikke løsninger MATRIX Vi satte os for at udvikle

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

Geberit urinalsystemer. Passer til alle behov.

Geberit urinalsystemer. Passer til alle behov. Geberit urinalsystemer Passer til alle behov. Alle fordele fra ét sted. Fleksibilitet er nøgleordet for Geberit urinalsystemer de tilbyder den perfekte løsning til alle krav eller byggeprojekter. Det brede

Læs mere

individuel skønhed og funktionalitet

individuel skønhed og funktionalitet by MOTU.DK individuel skønhed og funktionalitet Indhold side 4-5 soveværelse side 6-7 soveværelse side 8-9 side 10-11 side 12-13 side 14-15 side 16-17 side 18-19 påklædning éntre kontor skæve rum stue

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

Presseinformation. Fokus på design var vejen ind på markedet. Hansgrohe A/S fejrer 30 års jubilæum

Presseinformation. Fokus på design var vejen ind på markedet. Hansgrohe A/S fejrer 30 års jubilæum Presseinformation Hansgrohe A/S fejrer 30 års jubilæum Fokus på design var vejen ind på markedet Hasselager, april 2017. Hansgrohe A/S kunne den 1. marts 2017 fejre 30 års jubilæum som dansk datterselskab

Læs mere

Axor Universal tilbehør: Ordenens æstetik Philippe Grohe og Antonio Citterio præsenterer nyt tilbehørsprogram

Axor Universal tilbehør: Ordenens æstetik Philippe Grohe og Antonio Citterio præsenterer nyt tilbehørsprogram Presseinformation Axor Universal tilbehør: Ordenens æstetik Philippe Grohe og Antonio Citterio præsenterer nyt tilbehørsprogram Hasselager, november 2014. Modulopbygget, multifunktionelt og brugbart overalt.

Læs mere

Ifö bruseløsninger FORMET AF SKANDINAVIEN

Ifö bruseløsninger FORMET AF SKANDINAVIEN Ifö bruseløsninger FORMET AF SKANDINAVIEN 1 BRUSELØSNINGER FORMET AF SKANDINAVIEN Skandinavien er kendt for sin enkle og rene formgivning og Ifös brusevægge og brusedøre er ingen undtagelse. Vi har arbejdet

Læs mere

Ceratherm 100-200. Funktionalitet og design

Ceratherm 100-200. Funktionalitet og design Ceratherm 100-200 Funktionalitet og design Ceratherm 100-200 Ceratherm er en serie af funktionelle termostater i flot og enkelt design. Under sit rene, strømlinede udseende gemmer sig en verden af teknologi

Læs mere

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer CERAFLEX Det smarte valg til pålidelige armaturer FANTASTISK FOR DINE KUNDER. ENKELT FOR DIG. Vi mener, at det er vigtigt at få lighed i balancen mellem nem installation og total kundetilfredshed. Resultatet

Læs mere

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre PRODUKTGUIDE PAX og KOMPLEMENT Hængslede døre 11_014 Læs mere i garantifolderen. Sikkerhed Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og

Læs mere

2.995, , , , , ,- Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS :

2.995, , , , , ,-   Alle priser er inkl. moms A1 KØKKENARMATUR A2 KØKKENARMATUR VVS : A1 KØKKENARMATUR VVS : 705723104 A2 KØKKENARMATUR VVS : 705514104 Keramiske ventiloverdele Høj svingtud med drejelig spids 5 års drypgaranti Keramisk kartouche Kan temperaturbegrænses Høj svingtud med

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

VISER VEJ I FORM OG FUNKTION. De nye Talis -badarmaturer nu også med Select -teknologi.

VISER VEJ I FORM OG FUNKTION. De nye Talis -badarmaturer nu også med Select -teknologi. VISER VEJ I FORM OG FUNKTION. De nye Talis -badarmaturer nu også med Select -teknologi. Talis Designhistorie INNOVATION I HØJSÆDET. KVALITETSDESIGN. Sådan lykkes det igen og igen Hansgrohe og Phoenix Design

Læs mere

KVALITET SUNDHED MILJØ BÆREDYGTIGHED. Eksklusive rustfri stål armaturer i dansk design til køkken og bad

KVALITET SUNDHED MILJØ BÆREDYGTIGHED. Eksklusive rustfri stål armaturer i dansk design til køkken og bad KVALITET SUNDHED MILJØ BÆREDYGTIGHED Eksklusive rustfri stål armaturer i dansk design til køkken og bad Kvalitet & Sundhed Alle armaturer fra Quadro er produceret i rustfrit stål, der er særdeles velegnet

Læs mere

FÅ FOR KR EKSTRA UDSTYR TIL DIT KØKKEN

FÅ FOR KR EKSTRA UDSTYR TIL DIT KØKKEN svane køkkenet FÅ FOR KR. 10.000 EKSTRA UDSTYR TIL DIT KØKKEN 100% dansk design se mere på Når beslutningen er taget omkring investeringen i et nyt køkken, bad eller anden opbevaring kommer man til næste

Læs mere

Stofgardiner. Blød indramning af vinduerne

Stofgardiner. Blød indramning af vinduerne Stofgardiner Blød indramning af vinduerne Med PowerView Starskinnen bliver gardinerne en del at dit intelligente hjem 2 Stofgardiner Loungestemning og smukke folder Lange stofgardiner er igen blevet et

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

Den nye armaturserie Logis fra Hansgrohe forbinder smukt design med en prissætning, der særligt retter sig mod projektbranchen

Den nye armaturserie Logis fra Hansgrohe forbinder smukt design med en prissætning, der særligt retter sig mod projektbranchen Presseinformation Den nye armaturserie Logis fra Hansgrohe forbinder smukt design med en prissætning, der særligt retter sig mod projektbranchen Logis: Ny projektserie fra Hansgrohe Hasselager, september

Læs mere

SaphirKeramik en revolution indenfor keramisk designsprog. Fejring af 120 år med en episk installation i Milano

SaphirKeramik en revolution indenfor keramisk designsprog. Fejring af 120 år med en episk installation i Milano Møbelnyheder 2016 SaphirKeramik en revolution indenfor keramisk designsprog 2013 Fejring af 120 år med en episk installation i Milano 2012 Laufen Forum og vandhanefabrik åbner i Schweitz 9 IlBagnoAlessi

Læs mere

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer

CERAFLEX. Det smarte valg til pålidelige armaturer CERAFLEX Det smarte valg til pålidelige armaturer FANTASTISK FOR DINE KUNDER. ENKELT FOR DIG. Vi mener, at det er vigtigt at få lighed i balancen mellem nem installation og total kundetilfredshed. Resultatet

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design - med alle fordele GRAM har gennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm Toilet Ifö Sign Ifö Sign 7322 Side 3 Skandinavisk design og

Læs mere

FRISK OP OG FORNY DIN BOLIG

FRISK OP OG FORNY DIN BOLIG 18. udgave 2015 FRISK OP OG FORNY DIN BOLIG Electra berøringsfrit armatur Til 6V batteri inkl. push-open bundventil, i krom. Leveret & Monteret 2.699 Kr. Afhentningspris 1.899 Kr. Optima berøringsfrit

Læs mere

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE Byd den kommende udesæson velkommen med en smart og stilfuld opbevaringsløsning, der har plads til dine havehynder, tæpper og meget mere. Stilrent skandinavisk design

Læs mere

Produktguide HEMNES. Badeværelsesmøbler

Produktguide HEMNES. Badeværelsesmøbler 22_016 Produktguide HEMNES Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

Design and Quality. Produktguide LILLÅNGEN. Badeværelsesserie

Design and Quality. Produktguide LILLÅNGEN. Badeværelsesserie 17_016 Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikkeslibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN. frie køkken

SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN. frie køkken SLIP TANKERNE FRI OG FORESTIL DIG DIT NYE KØKKEN, BAD ELLER GARDEROBE KØKKEN frie køkken detdetfrie køkken FIRENZE HVIDMALET Dette køkkendesign giver med den lange brede bordplade masser af mulighed for

Læs mere

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring B99939 Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring Nu lancerer Ifö en serie badekar i et nyt og spændende design. Badekarrene er fremstillet i gennemfarvet akryl, som har mange fordele. På designsiden

Læs mere

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg

Rullegardiner. Stilrent med personligt præg Rullegardiner Stilrent med personligt præg Stramme og enkle udtryk til hele huset Rullegardinet er en klassiker, der aldrig går af mode. Og med god grund. De stramme, enkle linjer passer til ethvert hjem

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER

GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER GARDEROBER FRA TVIS KØKKENER 1 2 3 TVIS GARDEROBER Søger du en løsning til garderobe eller opbevaring, så se vores inspirerende løsninger her. Tvis Køkkener er ikke kun køkkener og bad, Tvis Køkkener er

Læs mere

GODMORGON Badeværelsesmøbler

GODMORGON Badeværelsesmøbler 22_016 Produktguide Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

Eligo en vask til dit reelle behov

Eligo en vask til dit reelle behov Eligo en vask til dit reelle behov A COMPANY OF THE -GROUP Dette er Eligo En vask til dit reelle behov For mange er valget af en vask blevet et valg mellem form og funktion. Og fremfor alt et uinteressant

Læs mere

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord.

Indhold 3 CASØ 200. 4 Spisebord. 6 Spisestuestol. 8 Sofabord & Lampebord. 10 Hængevitrine & Skænk. 12 Vitrine & TV-bord. CASØ 200 Indhold 3 CASØ 200 4 Spisebord 6 Spisestuestol 8 Sofabord & Lampebord 10 Hængevitrine & Skænk 12 Vitrine & TV-bord 14 Oversigt 2 CASØ 200 Spisestue med vægt på design og kvalitet Spisestue i tidsløs

Læs mere

Indhold 3 CASØ 500. 4 Spisebord. 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis. 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde. 10 Skænk og skrive/konsol - bord

Indhold 3 CASØ 500. 4 Spisebord. 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis. 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde. 10 Skænk og skrive/konsol - bord CASØ 500 Indhold 3 CASØ 500 4 Spisebord 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde 10 Skænk og skrive/konsol - bord 12 CASØ 500 TV-bord 14 Reol og vitrine 16 CASØ 501 TV-bord og

Læs mere

dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe /51 Wardrobe

dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe /51 Wardrobe dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe - 20001/51 Wardrobe 20001/18 Garderobeskab Farve 49/uu indrettes efter det personlige ønske Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller

Læs mere

DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER

DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER DET KOMPLETTE BADEVÆRELSE TIL ALLE PROJEKTER UOVERTRUFFEN KVALITET PÅ BEGGE SIDER Badeværelsesmøbler ET BREDT UDVALG AF LØSNINGER TIL BEGGE SIDER AF VÆGGEN Brusebadsløsninger og badekar Alle byggeprojekter

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

Produktkatalog SEKOMIX I 1

Produktkatalog SEKOMIX I 1 Produktkatalog SEKOMIX I 1 K INHOL landingsbatterier 2-39 rus 40-51 Vask 52-63 Toiletter 64-67 Toiletsæder 68-71 Stålvaske 72-73 ademiljøer 74-79 Godkendelser/Garanti lle produkter er udsat for den strengeste

Læs mere