Ringkøbing Skole. Tilbud på Norwell fitnessredskaber Maj 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ringkøbing Skole. Tilbud på Norwell fitnessredskaber Maj 2014"

Transkript

1 Ringkøbing Skole Tilbud på Norwell fitnessredskaber Maj 2014

2 Om UNIQA Unikke og inspirerende løsninger hver gang!" Børn, pædagogik og originalitet er noget af det vigtigste for os når vi hver gang søger at skabe unikke og inspirerende løsninger. Unikt sortiment UNIQA har næsten løsningen til alle projekter, da vi både har: Klassiske legepladser, naturlegepladser, udendørs fitness, parkourbaner, multibaner, alt i faldunderlag, samt et fantastisk møbelsortiment mm. Unik rådgivning UNIQA giver dig som kunde større frihed til at vælge præcis den producent, der bedst opfylder dine krav. Vi er ikke bundet af andre hensyn end til at levere den optimale løsning, der giver brugerne den bedste oplevelse. Derfor kan du indrette dig på større valgfrihed. Unik kvalitet UNIQA levere produkter og løsninger af kompromisløs kvalitet, hvor materialevalg, bearbejdning, sikkerhed og æstetik går op i en højere enhed. Det lyder som en række flotte ord, men vi sætter handling bag lige fra udvælgelse af producenter til rådgivning, levering og opfølgning. Unik Service UNIQA er dedikeret til at levere en unik oplevelse, hver gang vi rådgiver og vejleder dig som kunde. Vi er klar over, at det kun tager en enkelt dårlig oplevelse, at ødelægge et møjsommeligt opbygget ry. Derfor sætter vi alle kræfter ind på at sikre dig en god og personlig oplevelse hver gang.

3 Området i fremtiden At leve et sundt og aktivt liv er mere aktuelt end nogensinde før. Vi skal alle bevæge os uanset alder. Man ønsker på Ringkøbing Skole, at skabe et område til gavn for hele byens sundhed. Norwell udendørs fitness redskaber indbyder og opfordrer til motion og bevægelse på tværs af alder, fysisk formåen og social baggrund. Redskaberne vil blive tilgængelige for alle. Skolens elever vil få muligheden for at komme ud efter en hård time og få pulsen op relativt hurtigt, og det giver frisk ilt til hjernen og skærper deres koncentration og indlæringsevne. Samtidig vil det være oplagt at bruge redskaberne i forbindelse med idrætstimerne og i tværfaglige projekter. Med disse redskaber vil man kunne byde byen velkommen til skolen. Ungdomsskolen, idrætsklubberne, unge og gamle vil frit kunne benytte sig af redskaberne og skabe nye sociale relationer.

4 Norwell udendørs fitness redskaber

5 Menneskets udvikling

6 Norwell fitness redskaber Hvem er Norwell? Norwell Form Function er et dansk ejet familiefirma der har designet og udviklet, en serie af unikke motionsredskaber til udendørs brug. Redskaberne er designet således, at de passer alle uanset højde og drøjde. Udendørs fitness stammer oprindelig fra Kina, men da der er fysisk forskel på en Kineser og en skandinav, har Norwell designet redskaberne så de passer til den europæiske fysik. Kendetegnede for Norwell er: Redskaber der passer alle. Vores Norwell Apps og QR-koderne på hver Gennemtænkt funktionalitet. Stor variation af trænings muligheder. Unik Flot design. God kvalitet der kan holde til det danske klima 5 års garanti.

7 Norwell fitness redskaber mere end bare at flytte udendørs Hver eneste detaljer er gennemtænkt fra den høje funktionalitet og brugbarhed, som sikrer optimal virkning for brugerne, til det æstetiske danske design, som er nemt at placere i alle typer omgivelser. udbytte af at bruge vores fitness stationer: Fitness guider, apps og QR-koder, der giver adgang til øvelser og træningsvideoer En Norwell Outdoor Fitness park byder også på vigtige sociale fordele. Ved at fremme bedre sundhed, integration og sjov fitness, bliver fitness parken et naturligt mødested for alle mennesker, uanset alder og daglige gøremål. Vi har udviklet en række specielle værktøjer, som sikrer det maksimale udbytte af at bruge vores fitness stationer: Fitness guider, apps og QR-koder, der giver adgang til øvelser og træningsvideoer Vores Norwell Apps og QR-koderne på hver

8 Norwell fitness redskaber Med en Norwell Outdoor Fitness park på skolens eller institutionens område, kommer sjov fitness ind i billedet helt af sig selv. At være sund og aktiv er vigtigere end nogensinde. Især vores børn og unge har brug for at blive inspireret til at komme væk fra den udbredte, stillesiddende livsstil. Vores udendørs fitness guide gør det nemt for lærere og elever at engagere sig i sjov fitness både i og udenfor timerne. Guiden inspirerer til at røre sig, og vil være et værdifuldt værktøj til at forbedre dine elevers og studerendes helbredstilstand, og endda øge deres evner til at koncentrere sig og lære. Vores Norwell Apps og QR-koderne på hver station er ligeså nyttige og specielle værktøjer, som inspirerer til at motionere, og som giver fuld instruktion til brugerne. Alle vores fitness stationer bruger din egen vægt som modstand og er udfordrende og effektive, uanset konditionsniveau. Som resultat kan alle øvelser udføres uden risiko for skader. Vores redskaber er udviklet i den tidløse og minimalistiske stil, som kendetegner Dansk Design. Kombinationen af form og farve skaber en transparent kvalitet, som får dem til at passe ind i alle omgivelser. Norwell Outdoor Fitness stationerne er nemme at installere og kræver et minimum af vedligeholdelse.

9 Norwell fitness redskaber Norwell Form Function en serie af 16 solide fitnessredskaber til udendørs brug

10 Norwell fitness redskaber Styrketræning målrettet træning af kroppens muskelgrupper Regelmæssig brug af styrketræning: Nedsætter risikoen for fysiske skader. Giver mentalt overskud og øget koncentration. Giver større forbrænding, også når kroppen er i hvile. Fremmer en naturlige søvnrytme. Modvirker livsstilssygdomme. Modvirker overvægt. Modvirker dårlig kropsholdning og rygproblemer. Modvirker stress.

11 Norwell fitness redskaber Kondtionstræning Konditionstræning: Styrker hjerte og kredsløb, renser kroppen igennem og nedsætter risikoen for blodpropper og hjerte-kar sygdomme. Øger forbrændingen af kalorier/modvirker overvægt. Under konditionstræning, udskiller hjernen endorfiner, som gavner humøret og psyken, det modvirker stress og mildere former for depression. Bedre at være overvægtig og aktiv end inaktiv og slank

12 Norwell fitness redskaber Balance- og koordinationstræning En god balance og koordination: Styrker det indre korset/den indre dybereliggende muskulatur. og modvirker folkesygdommen dårlig ryg. Styrker nerver/signaler fra hjernen til musklerne. Styrker koncentration og kropsfornemmelse. Balance og koordinationstræning giver velvære og energi

13 Norwell fitness redskaber

14 NW202 - Cross

15 NW201 - Airwalker

16 Nw101 - Chest

17 NW102 - Back

18 NW106 - Legs NW106 Legs Med Leg opbygger du styrken i lægmuskler og læg. Med de lange fodplader passer Leg til alle benlængder.

19 NW103 Sit Up NW103 Sit up Styrkelse af muskelgrupper primært i mave

20 NW204 - Hip NW204 Hip Med Hip træner du hofte, ryg og mavemuskulatur skånsomt, samtidig med at du øger balance og koordination. Her er der også mulighed for at træne med en kammerat.

21 NW104 Pull Up NW104 Pull up Et fleksibelt og alsidigt redskab. En lang række øvelser, der omfatter skulder- og armstræk, grebsøvelser, kropsløft samt udstrækning af ryggens muskler.

22 Referencer

23 Referencer

24 Økonomisk overblik Betegnelse Antal a' pris Pris Air Walker , Cross , Pull Up , Chest , Back , Legs , Hip , Sit Up , Montage inkl. Støbning og beton , Faldunderlag under Pull Up , Fragt , Samlet pris eks. moms Rabat Pris i alt eks. moms

25 Miljø Unikke løsninger til unikke Børn!

26 Værd at vide UNIQA: Unikke løsninger til unikke børn! Alle legeredskaber fra UNIQA lever op til de strengeste regler inden for legepladssikkerhed DS/EN 1176/1177. Vi bruger ISO certificerede produkter Når UNIQA lever et nyt legemiljø har vi altid vores dygtige og inspirerende landskabsarkitekt med på råd. Hun sikre at jeres ønsker bliver taget med i løsningen. Alle UNIQAs produkter har de nødvendige certifikater. På legepladser har UNIQA op mod 15 års garanti. På møbler har UNIQA op mod 25 års garanti Vi tilbyder desuden både købe, leasing, leje og forskellige afdrag muligheder som finansiering når du handler med os. Medfølger altid elektronisk logbog indholdene: Afleveringsrapport, Produktbeskrivelser, Vedligeholdelsesvejledning, Garantibetingelser, skema til Inspektioner. Sikkerhed betyder alt for UNIQA! Et sikkert legemiljø er grundlæggende for god leg med optimal læring og udvikling. Jesper Mortensen, Adm. Direktør UNIQA har og benytter uddannet legepladsinspektør, hvilket betyder at vi kan tilbyde en professionel serviceaftale. UNIQA benytter kun professionelle og erfarende montører.

27 Forbehold Bygherre giver UNIQA fuldmagt og oversigt over institutionens ydreområde, så ansøger UNIQA om byggetilladelsen. Bygherre betaler kommunens gebyr/pris for byggetilladelsen,. Betalingsbetingelser 30 dage netto. Alle priserne er eksklusive moms og gældende ved skriftlig ordreafgivelse inden 1/ Multibanen etableres på området efter overensstemmelse med bygherre og UNIQA A/S. Ved monteringen tages forbehold for evt. store sten, betonfundamenter kabler og ledninger eller lignende i jorden. I montageprisen tages der forbehold for ikke-gravevenlig jord. Dette gør sig gældende ved store sten, trærødder, skjulte fundamenter, byggeaffald, ledninger, rør og lignende. Såfremt der skal gennembrydes asfalt tilkommer der en ekstra regning på dette samt bortskaffelse af opgravet materiale. Opgravet jord bliver som udgangspunkt deponeret på den matrikel hvor jorden opgraves. Såfremt jorden ønskes bortskaffet faktureres dette særskilt under hensyntagen til jordflytnings-bekendtgørelsen. Forventet påbegyndelse af arbejdet er ca. 6-8 uger efter ordreafgivelsen med alle informationer.

28 Uniqa A/S Industriparken Faxe tel: info@uniqa.dk web: uniqa.dk Unikke løsninger til unikke børn!

Varde kommune. Tilbud på Legeredskaber Marts 2013

Varde kommune. Tilbud på Legeredskaber Marts 2013 Varde kommune Tilbud på Legeredskaber Marts 2013 Indhold Løsningen Om UNIQA s. 3 Området i dag s. 4 Projekt forslag s. 5-19 Økonomisk overblik s. 20 Sikkerhed s. 21 Miljø s. 22 Værd at vide s. 23 Forbehold

Læs mere

Grankoglen, Rødding. Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012

Grankoglen, Rødding. Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012 Grankoglen, Rødding Tilbud på motorikbane og klatretårn REVIDERET juli 2012 Indhold Løsningen Om UNIQA s. 3 Grankoglen i dag s. 4-5 Skitse område s. 6 Projekt forslag s. 7-21 Økonomisk overblik s. 22 Værd

Læs mere

Skolen på La Cours Vej. Legeredskaber til skolegården Januar 2013

Skolen på La Cours Vej. Legeredskaber til skolegården Januar 2013 Skolen på La Cours Vej Legeredskaber til skolegården Januar 2013 1 Værd at vide UNIQA: Unikke løsninger til unikke børn! Alle legeredskaber fra UNIQA lever op til de strengeste regler inden for legepladssikkerhed

Læs mere

Sansehaven, Dragør Tilbud på indretning af legepladsen. Februar 2015

Sansehaven, Dragør Tilbud på indretning af legepladsen. Februar 2015 Sansehaven, Dragør Tilbud på indretning af legepladsen. Februar 2015 Værd at vide. Alle legeredskaber fra UNIQA lever op til de strengeste regler inden for legepladssikkerhed DS/EN 1176/1177. Vi bruger

Læs mere

Tilbud på nye legeredskaber til GF Nordvangsparken 2010

Tilbud på nye legeredskaber til GF Nordvangsparken 2010 Tilbud på nye legeredskaber til GF Nordvangsparken 2010 Hvem er Uno Koncept A/S? Enestående sortiment Enestående rådgivning Enestående kvalitet Enestående service Uno håndplukker det bedste inden for gade-

Læs mere

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ

PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ PROJEKTFORSALG - GRF. GRØNAGERVEJ 6. april 2016 LEGE- OG OPHOLDSOMRÅDET Grundejerforeningens Legeplads på Grønagervej er at af ældre dato, og lever på flere måder ikke og til EN1176, standarderne for legepladssikkerhed.

Læs mere

Tilbud på legeplads til Flintebakken

Tilbud på legeplads til Flintebakken Tilbud på legeplads til Flintebakken Hvem er UNO Et enestående sortiment fra de bedste producenter. En enestående rådgivning for dig og vores øvrige kunder. En enestående kvalitet i materialer og færdige

Læs mere

SKOLEMØBLER. Inspiration fra Danmarks største møbel sortiment til skoler _ 1 SKOLEMØBLER

SKOLEMØBLER. Inspiration fra Danmarks største møbel sortiment til skoler _ 1 SKOLEMØBLER Inspiration fra Danmarks største møbel sortiment til skoler 1 DANMARKS STØRSTE MØBEL SORTIMENT TIL SKOLER OG SFO Vi har på de følgende sider samlet et lille udpluk af vores store sortiment og de mange

Læs mere

Byggeren I Randers. Ny sikker Skater park

Byggeren I Randers. Ny sikker Skater park Byggeren I Randers Ny sikker Skater park Området i dag ... RHINORAMPS SKATERAMPER 100% genbrug, 100% aktivitet Skaterkulturen bliver mere og mere populær blandt unge. Mange bruger BMX cykler, løbehjul,

Læs mere

TILBUD PÅ UDENDØRS FITNESS - ÅRSLEV

TILBUD PÅ UDENDØRS FITNESS - ÅRSLEV TILBUD PÅ UDENDØRS FITNESS - ÅRSLEV 28. September 2015 UDENDØRS FITNESS BANE ETABLERET I FAABORG MÅLGRUPPE VOKSNE OG ÆLDRE Voksne For en stor del af den voksne målgruppe er aktiviteter afhængige af deres

Læs mere

Holdbeskrivelser. Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab

Holdbeskrivelser. Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab Holdbeskrivelser Styrketræning Kondtionstræning Sundhed & Velvære Vægttab Holdbeskrivelser Hos Dansk Fitness kan du gå til mange forskellige hold. Det er ikke alle centre som tilbyder alle hold, men alle

Læs mere

OUTDOOR FITNESS GUIDE Inspiration til motion og styrketræning for alle fra begyndere til øvede

OUTDOOR FITNESS GUIDE Inspiration til motion og styrketræning for alle fra begyndere til øvede OUTDOOR FITNESS GUIDE Inspiration til motion og styrketræning for alle fra begyndere til øvede Norwell Adult_fitnessguide_OMSLAG_DK_ENG_FR_NL_TY_SE.indd 3 11/11/2015 11.30 Dyrk motion, når det passer dig

Læs mere

SKÆRØD GRUNDEJERFORENING 27-08-2013

SKÆRØD GRUNDEJERFORENING 27-08-2013 SKÆRØD GRUNDEJERFORENING 27-08-2013 HVEM ER UNO? Hvem er UNO? UNO er en danskejet virksomhed som forhandler legeredskaber, multibaner og udendørs fitness fra flere af Europas største og førende producenter.

Læs mere

O u t d O O r F i t n e s s

O u t d O O r F i t n e s s Outdoor Fitness Norwell Form Function er en serie af redskaber til udendørs brug. Designet så alle mennesker, uanset alder og daglige gøremål, kan få glæde af at dyrke den livsvigtig motion i parken, på

Læs mere

GUMMIUNDERLAG GUMMIUNDERLAG _ 1

GUMMIUNDERLAG GUMMIUNDERLAG _ 1 GUMMIUNDERLAG GUMMIUNDERLAG _ 1 VERDENS BEDSTE GUMMIUNDERLAG TIL LEGEPLADSEN Hos UNIQA ønsker vi at give børn den bedste mulighed for at udvikle sig på en sjov og sikker måde. Derfor går vi ikke på kompromis

Læs mere

www.norwell.dk Norwell ApS Pilekrogen 14 5600 Faaborg info@norwell.dk 62681658 bruger manual

www.norwell.dk Norwell ApS Pilekrogen 14 5600 Faaborg info@norwell.dk 62681658 bruger manual www.norwell.dk Norwell ApS Pilekrogen 14 5600 Faaborg info@norwell.dk 62681658 bruger manual Filosofi Hvad er fordelene ved aktivitet og motion? Vi har set et behov fra en stor del af befolkningen i parker

Læs mere

LÆRING MED BEVÆGELSE. e Wall. UNIQA læringsmiljø

LÆRING MED BEVÆGELSE. e Wall. UNIQA læringsmiljø LÆRING MED BEVÆGELSE e Wall UNIQA læringsmiljø LÆRING MED BEVÆGELSE e Wall er et interaktivt læringsmiddel, der understøtter alle fag på alle klassetrin. Den fysiske bevægelse sker ved koblingen af øvelser

Læs mere

Hvem er CADO A/S? Juni 2014 Version II. Tilbud på Legeplads i Ramsøbakken med Faldunderlag, installation, drift og vedligehold.

Hvem er CADO A/S? Juni 2014 Version II. Tilbud på Legeplads i Ramsøbakken med Faldunderlag, installation, drift og vedligehold. Hvem er CADO A/S? Juni 2014 Version II Tilbud på Legeplads i Ramsøbakken med Faldunderlag, installation, drift og vedligehold. Ramsøbakken, Gadstrup Tak for at vi må komme med vores forslag til ny legeplads.

Læs mere

REFERENCER INSTITUTIONER

REFERENCER INSTITUTIONER REFERENCER INSTITUTIONER BØRNENE FORTJENER DET BEDSTE Vi har på de følgende sider samlet et lille udpluk af de mange legeområder og indretninger vi har lavet. Vi tager altid udgangspunkt i de respektive

Læs mere

Motionsmødesteder. i det fri - sådan gør du. Hvorfor etablere motionsmødesteder 4 Skal motionsredskaberne være af træ eller metal?

Motionsmødesteder. i det fri - sådan gør du. Hvorfor etablere motionsmødesteder 4 Skal motionsredskaberne være af træ eller metal? Motionsmødesteder i det fri - sådan gør du Hvorfor etablere motionsmødesteder 4 Skal motionsredskaberne være af træ eller metal? 5 Den rette placering l Motionsmødestedets indhold Lovgivning, regler og

Læs mere

Furesø Kommune Stigager 3500 Værløse

Furesø Kommune Stigager 3500 Værløse Furesø Kommune Stigager 3500 Værløse Att.: Borgmester Ole Bondo Cc: Børne- og Skoleudvalget Baunehøjpark GF Formand Erling Jensen Mosestedet 61 3500 Værløse 2874 8817 29erling11@gmail.com 15. januar 2015

Læs mere

Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet

Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet Skolen på Strandbouldevarden Forslag og tilbud til indretning af legepladsen omkring Fritidshjemmet Att. Projektleder Mai Hammer og Kaj Mortensen Dato: 2014.02.25 Rev. A Kontaktoplysninger: Elverdal A/S

Læs mere

1 COPYRIGHT MADS TÖMÖRKÈNYI PERFORMANCE DOKUMENTET MÅ IKKE KOPIERES ELLER VIDERESÆLGES UDEN TILLADELSE

1 COPYRIGHT MADS TÖMÖRKÈNYI PERFORMANCE DOKUMENTET MÅ IKKE KOPIERES ELLER VIDERESÆLGES UDEN TILLADELSE 1 MOBILITET & SMIDIGHED AF MADS TÖMÖRKÈNYI 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 4 FORORD 5 INFO & INDHOLD 6 HVORFOR SMIDIGHEDSTRÆNING? 8 HVORDAN OG HVOR OFTE? 9 v LANGE, STATISKE STRÆK 10 v SPÆND-SLAP AF-STRÆK-METODEN

Læs mere

VEJEN TIL SJOV FITNESS. Guide og inspiration til motion og styrketræning for juniorer

VEJEN TIL SJOV FITNESS. Guide og inspiration til motion og styrketræning for juniorer VEJEN TIL SJOV FITNESS Guide og inspiration til motion og styrketræning for juniorer Vejen til sjov fitness for juniorer Norwell Junior er en serie udendørs fitnessredskaber til juniorer og brugere med

Læs mere

Grundtræning. Hvad er grundtræning?

Grundtræning. Hvad er grundtræning? Grundtræning Hvad er grundtræning? Træning der går ud på at forbedre en persons fysiske tilstand (præstationsevne), fx: Konditionstræning Aerob (når der er ilt nok) Anaerob (når der ikke er ilt nok) Muskeltræning

Læs mere

Bjergmarken 4300 Holbæk att.: Francisco Ortega. Tilbud på samlings-scene _rev1 d. 20. marts 2014. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design 60 40 70 57

Bjergmarken 4300 Holbæk att.: Francisco Ortega. Tilbud på samlings-scene _rev1 d. 20. marts 2014. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design 60 40 70 57 Bjergmarken 4300 Holbæk att.: Francisco Ortega Tilbud på samlings-scene _rev1 d. 20. marts 2014 Trine Lund Msc. Arkitektur & Design 60 40 70 57 Elverdal A/S Risbyvej 24, D DK-2765 Smørum Tel +45 60 40

Læs mere

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme

Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Deltag på et inspirerende seminar Meditation et effektivt værktøj i hverdagen - vejen til ro, fordybelse, udvikling og professionalisme Teknologisk Institut Taastrup 20. april 2009 Teknologisk Institut

Læs mere

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvad er pensionistidræt? Er du pensionist eller efterlønsmodtager i Struer Kommune kan du deltage i vores træningstilbud.

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvad er pensionistidræt? Er du pensionist eller efterlønsmodtager i Struer Kommune kan du deltage i vores træningstilbud. AKTIVITET PENSIONIST IDRÆT 2014/2015 HVORFOR DYRKE IDRÆT? FORDI REGELMÆSSIG FYSISK AKTIVITET OG IDRÆTSUDØVELSE FORBEDRER DIN KONDITION, MUSKELSTYRKE, LEDBEVÆGELIGHED, KOORDINATION OG PSYKISKE VELVÆRE,

Læs mere

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvor foregår det? I Drengesalen i Aktivitetscenter Struer, Skolegade 5. 7600 Struer

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Hvor foregår det? I Drengesalen i Aktivitetscenter Struer, Skolegade 5. 7600 Struer AKTIVITET PENSIONIST IDRÆT 2015/2016 HVORFOR DYRKE IDRÆT? FORDI REGELMÆSSIG FYSISK AKTIVITET OG IDRÆTSUDØVELSE FORBEDRER DIN KONDITION, MUSKELSTYRKE, LEDBEVÆGELIGHED, KOORDINATION OG PSYKISKE VELVÆRE,

Læs mere

Konditionstestning af 8. klasserne i Rudersdal Kommune. - Pernille Corell Salomon

Konditionstestning af 8. klasserne i Rudersdal Kommune. - Pernille Corell Salomon Konditionstestning af 8. klasserne i Rudersdal Kommune - Pernille Corell Salomon Formål Sætte fokus på unges motionsvaner omkring 15-års alderen. Øge elevernes bevidsthed om deres kondition og få kendskab

Læs mere

Guide. Sådan træner og tænker du dig yngre. sider. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria. November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide. Sådan træner og tænker du dig yngre. sider. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria. November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide November 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan træner og tænker du dig yngre 10 sider Ud af comfortzonen med Krisztina Maria INDHOLD I DETTE HÆFTE: Træn og tænk dig

Læs mere

Bodyshape: MBL: Hit Fit Dance:

Bodyshape: MBL: Hit Fit Dance: Bodyshape: Hvad er bodyshape? Bodyshape er muskeludholdenhedstræning hvor vi primært benytter os af vægtstænger med selvvalgte antal kilo på siderne. Når du er til Bodyshape går vi igennem hele kroppen

Læs mere

Motion - fysisk aktivitet

Motion - fysisk aktivitet Motion - fysisk aktivitet under din tilknytning til Sygehus Himmerland Velkommen til Sygehus Himmerland Fysisk aktivitet giver velvære og glæde - ved at bevæge dig, medvirker du til at bevare dit humør,

Læs mere

Kom i form med sjov motion

Kom i form med sjov motion Kom i form med sjov motion Flere træningsformer lover dig vægttab og en flot krop, uden at det er hårdt eller kedeligt. BT tester fire af slagsen Af Stine Kjærside, 23. september 2012 03 Guide: Kom i form

Læs mere

SKOLEMØBLER Inspiration - Danmarks største møbelsortiment til skoler

SKOLEMØBLER Inspiration - Danmarks største møbelsortiment til skoler SKOLEMØBLER Inspiration - Danmarks største møbelsortiment til skoler 1 Education is the most powerful weapon which you can use to change the world. Nelson Mandela 3 Danmarks største udvalg af møbler til

Læs mere

innovativ udendørs fitness

innovativ udendørs fitness kontakt os og få mere information Norwell Outdoor Fitness 2014-15 innovativ udendørs fitness www.norwell.dk velkommen til en verden af udendørs fitness indhold fordelene ved udendørs fitness... 4 dansk

Læs mere

KOMPAN -Erglade for at præsentereen legeplads speciel designet til:

KOMPAN -Erglade for at præsentereen legeplads speciel designet til: KOMPAN -Erglade for at præsentereen legeplads speciel designet til: GRF. HYRDEHØJ 3 legepladsområder OPSUMMERING OG JERES FORVENTNINGER Vi har hermed fornøjelsen at præsentere forslag til en løsning på

Læs mere

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR leverer spændende og funktionelt byrumsinventar. ZENZO OUTDOOR har specialiseret sig i holdbare,

Læs mere

Playfurn Det legende møbel

Playfurn Det legende møbel Playfurn Det legende møbel PLAYFURN _ 1 IDEEN BAG PLAYFURN Ordet Playfurn spiller på play og furniture. Playfurn er nemlig til både børn og voksne, det uformelle og det professionelle miljø. Mens de voksne

Læs mere

TRÆNING TIL VIRKSOMHEDER, DER TAGER ANSVAR

TRÆNING TIL VIRKSOMHEDER, DER TAGER ANSVAR TRÆNING TIL VIRKSOMHEDER, DER TAGER ANSVAR Tilbyd træning på arbejdspladsen med GetStrong og få sundere og gladere kolleger! GetStrong tilbyder professionel og effektiv træning, der er tilpasset jeres

Læs mere

DGI SMARTsport. Prøven i idræt 9. klassetrin. Fysisk træning - Mapop.

DGI SMARTsport. Prøven i idræt 9. klassetrin. Fysisk træning - Mapop. DGI SMARTsport Prøven i idræt 9. klassetrin Fysisk træning - Mapop www.dgi.dk/smartsport 2 Fysisk træning Type af læringsaktivitet Introduktion & Evaluering Idræt - Kompetenceområde (efter 9. klassetrin)

Læs mere

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Betaling

HVORFOR DYRKE IDRÆT? Betaling AKTIVITET PENSIONIST IDRÆT 2018/2019 HVORFOR DYRKE IDRÆT? FORDI REGELMÆSSIG FYSISK AKTIVITET OG IDRÆTSUDØVELSE FORBEDRER DIN KONDITION, MUSKELSTYRKE, LEDBEVÆGELIGHED, KOORDINATION OG PSYKISKE VELVÆRE,

Læs mere

Udendørs Fitness-Udstyr www.scandi-trend.dk Tlf. 7070 7008

Udendørs Fitness-Udstyr www.scandi-trend.dk Tlf. 7070 7008 Udendørs Fitness-Udstyr www.scandi-trend.dk Tlf. 7070 7008 Om firmaet Scandi-Trend & Udendørs Fitness... Scandi-Trend er et danskejet firma, som primært beskæftiger sig med salg og opsætning af udstyr

Læs mere

BEVÆGELSESPOLITIK Vuggestuen Toppen

BEVÆGELSESPOLITIK Vuggestuen Toppen BEVÆGELSESPOLITIK Vuggestuen Toppen Aktive børn lærer bedre og trives bedst Børn er ikke kun hoved, men i høj grad krop. De oplever verden gennem kroppen, og det er vigtigt, at de hos os oplever glæden

Læs mere

Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland. Tilbud d. 4. december 2013. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design

Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland. Tilbud d. 4. december 2013. Trine Lund Msc. Arkitektur & Design Solbakkeskolen Solbakkevej 28 3630 Jægerspris att.: Kirsten Weiland Tilbud d. 4. december 2013 Trine Lund Msc. Arkitektur & Design Elverdal A/S Risbyvej 24, D DK-2765 Smørum Tel +45 60 40 70 55 Fax +45

Læs mere

innovativ udendørs fitness

innovativ udendørs fitness innovativ udendørs fitness indhold fordelene ved udendørs fitness... 4 dansk design... 6 optimal funktionalitet... 8 høj kvalitet og håndværk... 10 vores linjer... 13 til voksne: de fire områder... 15

Læs mere

REFERENCER SKOLER & SFO

REFERENCER SKOLER & SFO REFERENCER SKOLER & SFO BØRNENE FORTJENER DET BEDSTE Vi har på de følgende sider samlet et lille udpluk af de mange legeområder og indretninger vi har lavet. Vi tager altid udgangspunkt i de respektive

Læs mere

Vonsild Sogneskole - en skole i balance og bevægelse Sundhed, bevægelse og trivsel mod bedre læring

Vonsild Sogneskole - en skole i balance og bevægelse Sundhed, bevægelse og trivsel mod bedre læring Vonsild Sogneskole - en skole i balance og bevægelse Sundhed, bevægelse og trivsel mod bedre læring Idrætsskole fra 1. august 2008 Baggrund og rammer Politisk besluttet: Team Danmark idrætsby Team Danmark

Læs mere

Området blev opbygget med støtte fra:

Området blev opbygget med støtte fra: 4 km nordvest for Haderslev ligger Moltrup sogn. Sognet er bygget op omkring de 3 små byer Moltrup, Rovstrup og Bramdrup. Vi bor cirka 550 indbyggere i sognet der hovedsagligt består af parcelhuse og landbrug

Læs mere

Motion og Kost i dit SundhedsHus. Et gratis tilbud til dig, der har diabetes 2 eller forstadier hertil, forhøjet blodtryk eller forhøjet kolesterol

Motion og Kost i dit SundhedsHus. Et gratis tilbud til dig, der har diabetes 2 eller forstadier hertil, forhøjet blodtryk eller forhøjet kolesterol www.ballerup.dk/sundhedshuset Information til borgeren Motion og Kost i dit SundhedsHus Et gratis tilbud til dig, der har diabetes 2 eller forstadier hertil, forhøjet blodtryk eller forhøjet kolesterol

Læs mere

Pedersborg Skole, Sorø

Pedersborg Skole, Sorø Pedersborg Skole, Sorø Tilbud på område 1 - Skatermiljø ATT: David Ekstrøm 30.04.2018 - Tilbudsnr: 6780 Kontaktoplysninger: Elverdal A/S CVR nr. 30732596 Risbyvej 28 2765 Smørum Tel.: +45 35 13 32 22 Kontaktperson:

Læs mere

KOM I GANG MED AT LØBE EN GUIDE, DER KAN HJÆLPE DIG TIL AT LØBE MED FORNØJELSE.

KOM I GANG MED AT LØBE EN GUIDE, DER KAN HJÆLPE DIG TIL AT LØBE MED FORNØJELSE. KOM I GANG MED AT LØBE EN GUIDE, DER KAN HJÆLPE DIG TIL AT LØBE MED FORNØJELSE. KOM GODT I GANG MED AT LØBE Formålet med denne guide er at hjælpe dig til at løbe med fornøjelse, forbedre din form og undgå

Læs mere

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening

Koncentration. Sigt. Ram plet. Lær at skyde i din lokale skytteforening Lær at skyde i din lokale skytteforening Koncentration. Sigt. Ram plet. Alle kan gå til skydning uanset alder og fysisk form. Find et skytteforening i dit lokalområde og giv dig selv en udfordring Læs

Læs mere

Fag, fællesskab og frisk luft

Fag, fællesskab og frisk luft Fag, fællesskab og frisk luft En skole for alle med plads til forskellighed En fælles bestræbelse Indhold i skolen Mellemtrinnet på Ørkildskolen er 4.- 6. årgang. På hver årgang er der fire eller fem klasser

Læs mere

1 COPYRIGHT MADS TÖMÖRKÈNYI PERFORMANCE DOKUMENTET MÅ IKKE KOPIERES ELLER VIDERESÆLGES UDEN TILLADELSE

1 COPYRIGHT MADS TÖMÖRKÈNYI PERFORMANCE DOKUMENTET MÅ IKKE KOPIERES ELLER VIDERESÆLGES UDEN TILLADELSE 1 2-SPLIT AF MADS TÖMÖRKÈNYI 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 4 FORORD 5 INFO & INDHOLD 6 HVORFOR 2-SPLIT? 8 TRÆNINGSFORDELING 9 v KONDITIONSTRÆNING 9 v OPVARMNING 10 TRÆNINGSPROGRAMMET 12 ARMTRÆNING 13 BONUS: MAVETRÆNING

Læs mere

Lektion 8 Energiforbrug: fysisk aktivitet

Lektion 8 Energiforbrug: fysisk aktivitet Lektion 8 Energiforbrug: fysisk aktivitet I denne uge ser vi på energiforbrug i form af fysisk aktivitet Uge 1 Måltidsmønster Uge 3 Frokost & aftensmad Uge 5 Væske Uge 7 Energi (kcal/kj) Uge 9 Energiindtag:

Læs mere

Breddeidræt - sundhed for alle

Breddeidræt - sundhed for alle GYMPOINT TRÆNINGS REDSKABER Breddeidræt - sundhed for alle www.gympoint.dk Elever Undervisere Elever GymPoint skaber liv SOCIALT SAMLINGSSTED GymPoint er et samlingssted for motion og socialt samvær for

Læs mere

Information og træningsprogram til hjertepatienter

Information og træningsprogram til hjertepatienter Patientinformation Information og træningsprogram til hjertepatienter Velkommen til Vejle Sygehus Fysioterapien 1 2 Rev. okt. 2010 Information om fysisk aktivitet Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle voksne

Læs mere

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

stærk holdning Guide Guide: Træn dig til en sider Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Guide: Træn dig til en stærk holdning Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Få en god holdning INDHOLD: Få en stærk

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Lær at lave effektive og inspirerende præsentationer Effektiv formidling gennem PowerPointpræsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles

Læs mere

Kontormotion 4 minutter om dagen. Så lidt skal der til for at opnå forbedret fysisk og mental trivsel på arbejdspladsen

Kontormotion 4 minutter om dagen. Så lidt skal der til for at opnå forbedret fysisk og mental trivsel på arbejdspladsen Kontormotion 4 minutter om dagen Så lidt skal der til for at opnå forbedret fysisk og mental trivsel på arbejdspladsen Humanic Group ApS, Copenhagen, Tel: + 45 7022 6575 E-mail: info@humanicgroup.com Introduktion

Læs mere

TRÆNING I EGET HJEM. *Bonusmateriale

TRÆNING I EGET HJEM. *Bonusmateriale TRÆNING I EGET HJEM *Bonusmateriale MED TRÆNINGSPROGRAM Sammen med din ketodiæt kan du øge dit vægttab (og velvære!) med lidt træning. Denne e-bog er en kort bog om træning hjemmet, som er en god og nem

Læs mere

Hvorfor sundhed i naturen? E V A S K Y T T E, S U N D H E D S N E T V Æ R K E T T E M A D A G O M S U N D H E D I N A T U R E N, 1 2.

Hvorfor sundhed i naturen? E V A S K Y T T E, S U N D H E D S N E T V Æ R K E T T E M A D A G O M S U N D H E D I N A T U R E N, 1 2. Hvorfor sundhed i naturen? E V A S K Y T T E, S U N D H E D S N E T V Æ R K E T T E M A D A G O M S U N D H E D I N A T U R E N, 1 2. J U N I 2 0 1 2 Hvad er særligt ved naturen? Naturen Har ingen iboende

Læs mere

Det kan være en fordel at lave nogle strækøvelser hjemme og man behøver ikke bruge lang tid på det for at opnå positive resultater.

Det kan være en fordel at lave nogle strækøvelser hjemme og man behøver ikke bruge lang tid på det for at opnå positive resultater. Smidighed er vigtig for at kroppen kan fungere og præstere optimalt. Og der er en vis range of motion (ROM) i leddene, som er optimal for forskellige sportsgrene og aktiviteter. Men smidighed alene er

Læs mere

6. TEST betyder; ro 2000 meter så hurtigt som muligt, for at måle dine forbedringer.

6. TEST betyder; ro 2000 meter så hurtigt som muligt, for at måle dine forbedringer. Brug Pace Guiden for at få det bedste ud af træningsprogrammer i de forskellige træningsområder. Find din aktuelle 2000 meter tid i venstre kolonne, se på tværs for at finde din Pace i hvert område. Når

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

MOGENSTRUP GRUNDEJERFORENING AKTIVITETSSTI TIL GRØNT OMRÅDE

MOGENSTRUP GRUNDEJERFORENING AKTIVITETSSTI TIL GRØNT OMRÅDE MOGENSTRUP GRUNDEJERFORENING AKTIVITETSSTI TIL GRØNT OMRÅDE ATT: LARS SLOT DATO: 6. JUNI 2014 Kontaktoplysninger: Elverdal A/S CVR nr. 30732596 Risbyvej 24,D 2765 Smørum Tel.: 35 13 32 22 Kontaktperson:

Læs mere

Motion. Fordele og motionsformer. Oplæg af Merete Andreasen

Motion. Fordele og motionsformer. Oplæg af Merete Andreasen Motion Fordele og motionsformer Oplæg af Merete Andreasen 1 Motion / fysisk aktivitet Hvorfor motion / fysisk aktivitet? Forbedrer velværet Er nødvendigt for at vores krop fungerer ordentligt Der er både

Læs mere

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse

Holdnavn Alder Stestrup Fritidsgård Trænere Holdbeskrivelse Minispring 0. 2. klasse Hallen kl. 17:00-18:15 Kitt og Henriette Sacha Laila Tlf. 22874776 På dette hold skal vi lære at springe de mest grundlæggende ting indenfor springgymnastik. Vi skal bl.a. lære

Læs mere

Skrald, andebrød og fejekost

Skrald, andebrød og fejekost inspirationshæfte Skrald, andebrød og fejekost Dagligdags gøremål er god træning Skrald, andebrød og fejekost Dagligdags gøremål er god træning Når du bliver ældre og begynder at føle, at du kan mindre

Læs mere

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub

28. februar Aqua Fitness Workshop Inspiration, ideer og ny viden. Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub 28. februar 2015 Aqua Fitness Workshop 2015 Inspiration, ideer og ny viden Lavet i samarbejde med Them Svømmeklub Kom og få indspark til din undervisning Deltag i Aqua Fitness Workshop 2015 og få inspiration,

Læs mere

1 COPYRIGHT MADS TÖMÖRKÈNYI PERFORMANCE DOKUMENTET MÅ IKKE KOPIERES ELLER VIDERESÆLGES UDEN TILLADELSE

1 COPYRIGHT MADS TÖMÖRKÈNYI PERFORMANCE DOKUMENTET MÅ IKKE KOPIERES ELLER VIDERESÆLGES UDEN TILLADELSE 1 3-SPLIT AF MADS TÖMÖRKÈNYI 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 4 FORORD 5 INFO & INDHOLD 6 HVORFOR 3-SPLIT? 8 TRÆNINGSFORDELING 9 v KONDITIONSTRÆNING 9 v OPVARMNING 10 TRÆNINGSPROGRAMMET 12 ARMTRÆNING 13 BONUS: MAVETRÆNING

Læs mere

SIMPLE FITNESS STRATEGIER DER VIRKER

SIMPLE FITNESS STRATEGIER DER VIRKER SIMPLE FITNESS STRATEGIER DER VIRKER FortiusFitness.dk GARANTI FOR RESULTATER Velkommen til det første skridt i retning af den krop, du ønsker Et forløb hos Fortius Fitness er et samarbejde, hvor alt er

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Effektiv formidling gennem PowerPoint-præsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles at være vidne til en kedsommelig og ustruktureret PowerPointpræsentation med dårlige

Læs mere

til dig der har overvejende stillesiddende arbejde PFA Viden og Værktøjer

til dig der har overvejende stillesiddende arbejde PFA Viden og Værktøjer Bevægelse i arbejdsdagen til dig der har overvejende stillesiddende arbejde PFA Viden og Værktøjer En pixibog om små forandringer i din stille siddende hverdag, der øger dit energiniveau og din trivsel

Læs mere

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi:

Fælles start - fem muligheder! Formål: Det laver vi: Fælles start - fem muligheder! Kan du lide at bruge din krop? Ved du, at det kan være udviklende,udfordrende men fremfor alt sjovt at bevæge sig? Ved du, at bevægelse giver energi og overskud og fremmer

Læs mere

Idræts- og bevægelsesprofil. Brændgårdskolen Snejbjerg Skole Vildbjerg Skole

Idræts- og bevægelsesprofil. Brændgårdskolen Snejbjerg Skole Vildbjerg Skole Idræts- og bevægelsesprofil på Brændgårdskolen Snejbjerg Skole Vildbjerg Skole Indhold Forord... 3 Hvorfor vil vi have en idræts- og bevægelsesprofil?... 4 Hvad er ATK?... 5 Vildbjerg Skole... 6 0.-2.

Læs mere

Sæt fokus på det aktive liv Vi sætter fokus på det aktive liv for at:

Sæt fokus på det aktive liv Vi sætter fokus på det aktive liv for at: Sæt fokus på det aktive liv At bevæge sig både fysisk og mentalt er vigtigt igennem hele livet. I Favrskov Kommune sætter vi derfor fokus på dagligdagens små aktiviteter til at styrke krop og sind. Når

Læs mere

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence

Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Kickstart din nye livsstil med et fysisk og mentalt træningsophold i Provence Næste træningsophold 2011 uge 19, 23, 33 og 37 (Kontakt os hvis du har ønsker om andre datoer) For at få det lykkelige liv

Læs mere

KORNING IF NIKOSTINE. NIKOSTINE LEGEPLADS 02.marts 2016. 41Ik;

KORNING IF NIKOSTINE. NIKOSTINE LEGEPLADS 02.marts 2016. 41Ik; NIKOSTINE LEGEPLADS 02.marts 2016 KORNING IF 41Ik; NIKOSTINE Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen 4-45 2818 3738 johnny@nikostine.dk Tilbuddet er gældende til og med april 2016. Nikostine

Læs mere

reformer pilates rygsmerter

reformer pilates rygsmerter reformer pilates rygsmerter reformer pilates 5 gode grunde til at reformer pilates er godt ved rygsmerter og det gælder også for mænd. Av, min ryg! den oversete folkesygdom Ryggen skal bære os hele livet,

Læs mere

FODBOLD FITNESS DIN SUNDE OG FLEKSIBLE MULIGHED MINDRE BANER OG ALTID MED BOLD SPIL NÅR DU HAR TID OG LYST SUNDT, SJOVT OG SOCIALT DBU.

FODBOLD FITNESS DIN SUNDE OG FLEKSIBLE MULIGHED MINDRE BANER OG ALTID MED BOLD SPIL NÅR DU HAR TID OG LYST SUNDT, SJOVT OG SOCIALT DBU. DIN SUNDE OG FLEKSIBLE MULIGHED MINDRE BANER OG ALTID MED BOLD SPIL NÅR DU HAR TID OG LYST SUNDT, SJOVT OG SOCIALT DBU.DK/ KOLOFON: Udgiver: Dansk Boldspil-Union DBU Allé 1, 2605 Brøndby Tekst: DBU Kommunkation

Læs mere

Omhandlende muskelfunktion og træning: Oplæg v./ overlæge Lise Kay og fysioterapeut Karin Thye Jørgensen.

Omhandlende muskelfunktion og træning: Oplæg v./ overlæge Lise Kay og fysioterapeut Karin Thye Jørgensen. Referat PolioCafé den 8. september 2014 Omhandlende muskelfunktion og træning: Oplæg v./ overlæge Lise Kay og fysioterapeut Karin Thye Jørgensen. Fra januar bliver poliocaféen afholdt den 1. mandag i måneden

Læs mere

Varierer du din træning?

Varierer du din træning? Varierer du din træning? Af Fitnews.dk - onsdag 19. december, 2012 http://www.fitnews.dk/artikler/varierer-du-din-traening/ Når du ved, at du træner de muskler, du ønsker, og samtidig kan få en øget effekt

Læs mere

3 cases. Svanekollegiet JÆGERGÅRDEN

3 cases. Svanekollegiet JÆGERGÅRDEN 3 cases Svanekollegiet JÆGERGÅRDEN Fitnessgruppen har mange års erfaringer med at designe og etablerer motionsrum hos vel Fitnessentre såvel medarbejder motionsrum hos virksomheder. Vores mål er at laver

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

Qigong intro Velkomst E-guide

Qigong intro Velkomst E-guide Qigong intro Velkomst E-guide Vibeke Fraling, Qigong instruktør Kontakt: e-mail kontakt@vibekefraling.dk Telefon 28 83 07 13 www.vibekefraling.dk 1 Indholdsfortegnelse HVAD ER QIGONG? 2 HVAD KAN QIGONG

Læs mere

Idræts- og bevægelsesprofil. Brændgårdskolen Snejbjerg Skole Vildbjerg Skole

Idræts- og bevægelsesprofil. Brændgårdskolen Snejbjerg Skole Vildbjerg Skole Idræts- og bevægelsesprofil på Brændgårdskolen Snejbjerg Skole Vildbjerg Skole Indhold Forord... 3 Hvorfor vil vi have en idræts- og bevægelsesprofil?... 4 Hvad er ATK?... 5 Vildbjerg Skole... 6 0.-2.

Læs mere

Sundhed - den bedste personalegode

Sundhed - den bedste personalegode Sundhed - den bedste personalegode Værd at vide om en kompetent partner Vi sætter fagligheden i højsædet. Det er nemt at skrive, men hos Ergopartner sætter vi handling bag ordene, og tilbyder dig et resultatorienteret

Læs mere

1 COPYRIGHT MADS TÖMÖRKÈNYI PERFORMANCE DOKUMENTET MÅ IKKE KOPIERES ELLER VIDERESÆLGES UDEN TILLADELSE

1 COPYRIGHT MADS TÖMÖRKÈNYI PERFORMANCE DOKUMENTET MÅ IKKE KOPIERES ELLER VIDERESÆLGES UDEN TILLADELSE 1 HANDSTAND TUTORIAL AF MADS TÖMÖRKÈNYI 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 4 FORORD 5 INFO & INDHOLD 6 ESSENTIELT 7 v SKULDERMOBILITET 9 v STYRKE & STABILITET 10 v FALDTEKNIK 12 HANDSTAND PROGRAMMET 13 v STEP 1: OPVARMNING

Læs mere

Retreat Juni 2017

Retreat Juni 2017 Retreat 8.-11. Juni 2017 Et intenst retreat i naturen med træning i mindfulness, nærvær og personligt lederskab med Roxana Kia og Lars Lundbye Styrk dit overskud Forny din energi Træn dit fokus I den amerikansk-indianske

Læs mere

Træn dit blodtryk sundere - sådan gør du

Træn dit blodtryk sundere - sådan gør du Træn dit blodtryk sundere - sådan gør du Af Fitnews.dk - onsdag 24. oktober, 2012 http://www.fitnews.dk/artikler/traen-dit-blodtryk-sundere-sadan-gor-du/ Et kronisk forhøjet blodtryk er en stor og den

Læs mere

TOBØL UG NY LEGEPLADS VED HALLEN

TOBØL UG NY LEGEPLADS VED HALLEN TOBØL UG NY LEGEPLADS VED HALLEN 23. Marts 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvem er Uno og hvorfor vælge Uno? Opfølgning og sikkerhed Rådgivning og projektstyring Indretningsforslag Produktpræsentation Økonomisk

Læs mere

Ingen kontorstol vil aktivere dig mere.

Ingen kontorstol vil aktivere dig mere. Ingen kontorstol vil aktivere dig mere. Radikal og Genial. Allerede ved første øjekast ser man forskellen på en swopper og en almindelig kontorstol. Det radikalt anderledes design er et opgør med den passive

Læs mere

HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET

HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET HELSTØBT GUMMI ENESTÅENDE LØSNINGS I HØJESTE KVALITET BELÆGNING KREATIVE OG UNIKKE BELÆGNINGER Der er ingen grund til at gå på kompromis, når man kan gå på helstøbte løsninger i gummi. Hos UNO finder du

Læs mere

Sundhedshusets. tilbud i. Silkeborg Kommune

Sundhedshusets. tilbud i. Silkeborg Kommune Sundhedshusets tilbud i Silkeborg Kommune Indhold Velkommen i Sundhedshuset Silkeborg...3 Alkohol... 4 Motion... 5 Kost... 6 Rygning... 8 Kræftrehabilitering...10 Mental sundhed...12 Tilbud til borgere

Læs mere

FOR ALLE MED INTERESSE FOR VELVÆRE PÅ- OG UDEN FOR ARBEJDSPLADSEN

FOR ALLE MED INTERESSE FOR VELVÆRE PÅ- OG UDEN FOR ARBEJDSPLADSEN FOR ALLE MED INTERESSE FOR VELVÆRE PÅ- OG UDEN FOR ARBEJDSPLADSEN www.redminkrop.dk Tlf.: 40 222 395 MOTIVATIONS FOREDRAG PÅ ARBEJDSPLADSEN REDMINKROP gør en forskel inden for trivsel, sundhed og arbejdsmiljø

Læs mere

Byrumsidræt -sundhed for alle i den levende by

Byrumsidræt -sundhed for alle i den levende by Byrumsidræt -sundhed for alle i den levende by www.gympoint.dk GymPoint skaber liv... free to use aktivitets-udstyr til parker, havnepromenader, boligområder, sundhedscenter, skoler, idrætsanlæg mv. www.gympoint.dk

Læs mere

Interaktive multibaner SCOREBOARD SOUNDSYSTEM WALL

Interaktive multibaner SCOREBOARD SOUNDSYSTEM WALL Interaktive multibaner SCOREBOARD SOUNDSYSTEM WALL I fremtiden bliver der efterspørgsel på multimultibaner med multi-funktioner I 2016 udkom Lokale og Anlægsfonden (LOA) med rapporten Evaluering af fremtidens

Læs mere