Livet udendørs. Produktguide

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Livet udendørs. Produktguide"

Transkript

1 07_018 Produktguide Livet udendørs Ikke alle produkter, som er vist her, kan købes i varehuset. Gentofte fører kun en lille del af sortimentet, se mere ved de enkelte produkter. Kontakt en medarbejder, eller gå på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se detaljerede produktoplysninger på prislappen og på vores hjemmeside. Alle dele skal samles.

2 SJÄLLAND stol med armlæn Lysegråt/mørkegråt pulverlakeret aluminium. Hynder sælges separat

3 03 UDENDØRS MÅLTIDER/10 UDENDØRS AFSLAPNING/34 INDHOLDSFORTEGNELSE LEV LIVET UDENDØRS... 4 UDENDØRS MÅLTIDER Møbelsæt Stole, taburetter og bænke Hynder til havemøbler Spiseborde HAVEMØBLER TIL BØRN UDENDØRS AFSLAPNING Modulopbyggede sofaer Sofahynder Modulopbyggede kombinationer Dekorative puder og plaider Lænestole og sofaer Sofaborde Solsenge, strandstole og hængekøjer PAVILLONER, PARASOLLER, LÆ-/SOLSKÆRME OG AFSKÆRMNING UDENDØRS BELYSNING UDENDØRS GULVBELÆGNING UDENDØRS TÆPPER UDENDØRS MADLAVNING HAVEARBEJDE UDENDØRS OPBEVARING UDENDØRS VASKETØJ VEDLIGEHOLDELSE STÆRKE UDENDØRSMATERIALER MØBLER, DER ER GODE FOR DI105 OG MILJØET SERVICER UDENDØRS MADLAVNING/72 HAVEARBEJDE/84

4

5 Lev livet udendørs Drømmer du om at ta en lur i solen? En spadseretur i haven? En kæmpestor grillfest? Din drøm venter derhjemme, uanset hvor meget eller lidt plads du har. Med din fantasi og vores store sortiment af produkter til udendørs brug kan alle dine drømme blive til virkelighed, uanset om de handler om afslapning, middage, madlavning, havearbejde, opbevaring eller at få hjælp til vasketøjet. Vi har udendørsprodukter til alle.

6

7 07 SERVER NOGET SJOV Der er noget helt særligt over at være udendørs, mens I tilbereder et måltid og hygger jer sammen. Det føles, som om maden smager bedre, når solen skinner. Måske er det, fordi vi er tættere på naturen det er ikke til at sige. Men vi er sikre på, at vi har alt, hvad du skal bruge for at nyde at lave mad og spise udendørs: Fra spiseborde og stole til grill og haveredskaber. Og vi har alt under et tag, uanset hvor du vælger at bruge det!

8

9 09 TA DET ROLIGT Når du er udenfor, er det nemmere at sætte farten ned og praktisere kunsten at lave ingenting. Uanset om du er på din altan, på stranden, i en park eller i din have kan du gøre dit udendørs område til dit helt eget. Vi har alt, hvad du skal bruge fra modulopbyggede sofaer, hængekøjer og solsenge til parasoller, pavilloner, belysning, tekstiler og alt derimellem i design, du vil elske, til en udendørs oase, du ikke har lyst til at forlade.

10 Udendørs måltider Solrig søndagsmiddag. Morgenmad på altanen. Fest på terrassen. Med en spisestueløsning udendørs har du altid et bord med god udsigt og fantastisk selskab. SJÄLLAND bord. Massiv eukalyptus med lysebrun/lysegrå bejdse/ aluminium

11

12

13 13 FØLG DIN EGEN OPSKRIFT Uanset om du har et kæmpestort drivhus, en lillebitte altan i en storby, en fælles gårdhave eller laver en pop-op-overraskelse på stranden, har vi borde, stole, bænke og taburetter, der passer til dit udendørs område. Vi tilbyder masser af design, farver og materialer, så du kan skabe det udtryk, du kan li, med det vedligeholdelsesniveau, du ønsker. Og uanset hvilken løsning du vælger, kommer dine udendørs måltider til at indeholde noget grønt! Nyd livet, og brug tiden på at spise, slappe af og grine med familie og venner i din fleksible oase på altanen. Forkæl dig selv med havets frugter, og reserver en plads tæt ved vandkanten. Snup en kop te, og nyd storbyens lyde på din altan, højt hævet over gaden.

14 14 MØD VORES FAVORITTER Er du klar til at dykke ned i en verden af havemøbler, men ved ikke, hvor du skal begynde? Vi har samlet nogle af vores yndlingsserier her, så du kan få et overblik over seriernes stil og fordele. Lær mere om funktioner, størrelser, materialer, farver og priser på de følgende sider, og sammensæt en kombination af møbler, der passer perfekt til dig. ÄPPLARÖ er lavet af holdbart, mørkt hårdttræ (akacie) og har løsninger til alle områder, f.eks. klapstole, borde til små altaner og borde, der kan forlænges, til store haver. Vi har en forkærlighed for ÄPPLARÖ men sig det ikke til de andre havemøbler! Hvorfor? Fordi det er vores største serie, der kan klare alt fra madlavning og måltider til afslapning og opbevaring. Siddemøblerne omfatter klapstole og taburetter, stole med armlæn, hvilestole, solsenge, bænke, og modulopbyggede sofaer. Bordene fås med forskellige funktioner og størrelser, f.eks. klapborde, firkantede borde og borde til montering på altaner. Serien omfatter også et rullebord og vægpanel, så du kan tilberede og servere mad og samtidig holde orden. Hvis du føler dig fortabt i de mange udendørs muligheder, synes vi, at ÄPPLARÖ er et godt sted at starte især fordi du altid kan tilføje flere dele, hvis dit behov og dine drømme ændrer sig.

15 15 SJÄLLAND kan gøres personlig og kræver kun lidt vedligeholdelse. Delene er fremstillet af slidstærk eukalyptus, aluminium og glas. Sættet fås i 2 størrelser og passer til både store og små områder. LÄCKÖ er inspireret af traditionelle havemøbler af smedejern. Delene er fremstillet af pulverlakeret stål eller plastrotting, kræver kun lidt pleje og er nemme at vedligeholde. VINDALSÖ mikser hvidt, pulverlakeret og vedligeholdelsesfrit aluminium med varm eukalyptus, der er forbehandlet for at beskytte træet mod vind og vejr. Serien omfatter også et rullebord. VÄDDÖ er en pladsbesparende drøm af møbler, der kan stables eller klappes sammen. Delene er fremstillet af pulverlakeret stål og plast, er holdbare og nemme at vedligeholde, og lamellerne ligner træ. ASKHOLMEN er fremstillet af akacie (holdbart hårdttræ), behandlet med gråbrun bejdse, der beskytter træet. Serien indeholder også dele, der kan klappes sammen og passer til små altaner. TUNHOLMEN er nem at bære, rengøre og stable ligesom restaurantmøbler. Møblerne er fremstillet af rustfrit aluminium og er holdbare og vedligeholdelsesfri. SALTHOLMEN er en favorit, der kan klappes sammen, perfekt til små altaner med høj aktivitet. Delene er fremstillet af holdbart, pulverlakeret stål, der er nemt at vedligeholde, leveres samlet, så de kan bruges med det samme. TÄRNÖ møblerne kan klappes sammen, og er holdbare. Kombinationen af akacie (naturligt hårdttræ) og pulverlakeret stål. Træet er behandlet med gråbrun bejdse, der beskytter træet og gør det smukt. FALHOLMEN er fremstillet af holdbart, bæredygtigt akacie, behandlet med gråbrun bejdse, der beskytter træet og gør det smukt. Stolene kan stables, så du sparer plads.

16 16 Mange af vores havemøbler er fremstillet af vedligeholdelsesfri materialer, som er markeret med symbolet Nem at vedligeholde. Læs mere om, hvordan du vedligeholder dine havemøbler, på side 99. MØBELSÆT TIL 2 PERSONER TÄRNÖ Massiv akacie med sort/ gråbrun bejdse/pulverlakeret stål TÄRNÖ klapbord, cm stk.*) TÄRNÖ klapstol stk.*) ASKHOLMEN Massiv akacie med gråbrun bejdse ASKHOLMEN klapbord til væg, cm stk. ASKHOLMEN klapstol stk. ÄPPLARÖ Massiv akacie med brun bejdse ÄPPLARÖ klapbord til væg, cm stk. ÄPPLARÖ vægpanel, cm stk. ÄPPLARÖ hylde til vægpanel, cm stk. ÄPPLARÖ klapstol stk.*) SJÄLLAND Pulverlakeret aluminium. Mørkegråt/lysegråt Understel, cm, lysegråt stk. Bordplade, cm, mørkegrå stk. Stol med armlæn, lysegrå/mørkegrå stk. SJÄLLAND Glas/ pulverlakeret aluminium. Gråt/ lysegråt glas Understel, cm, lysegråt stk. Bordplade, cm, mørkegråt glas stk. Stol med armlæn, lysegrå/mørkegrå stk. SJÄLLAND Massiv akacie/ pulverlakeret aluminium. Lysebrunt/lysegråt Understel, cm, lysegråt stk. Bordplade, cm, lysebrun stk. Stol med armlæn, lysegrå/lysebrun stk. MÄLARÖ Massiv akacie med hvid lak/pulverlakeret stål MÄLARÖ klapbord, cm stk. MÄLARÖ klapstol stk. HÄRÖ/FEJAN Pulverlakeret stål/plast. Hvidt HÄRÖ klapbord, cm stk. FEJAN klapstol stk. VÄDDÖ Pulverlakeret stål/ plast. Hvidt VÄDDÖ bord, cm stk.*) VÄDDÖ stol stk.*)

17 17 SALTHOLMEN Pulverlakeret stål. Beige Bordet og stolen er testet til udendørs, offentlig brug og opfylder de krav, der stilles til sikkerhed, holdbarhed og stabilitet, i følgende standard: EN581. SALTHOLMEN klapbord, Ø 65 cm stk.*) SALTHOLMEN klapstol stk.*) SALTHOLMEN Pulverlakeret stål. Beige SALTHOLMEN klapbord, L24/77/ cm, H 72 cm stk. SALTHOLMEN klapstol stk.*) LÄCKÖ Pulverlakeret stål. Gråt LÄCKÖ bord, Ø 70 cm stk. LÄCKÖ stol stk. TUNHOLMEN Pulverlakeret aluminium. Gråt Bordet og stolen er testet til udendørs, offentlig brug og opfylder de krav, der stilles til sikkerhed, holdbarhed og stabilitet, i følgende standard: EN581. TUNHOLMEN bord, cm stk.*) TUNHOLMEN stol stk.*) TUNHOLMEN Pulverlakeret aluminium. Mørkebrunt Bordet og stolen er testet til udendørs, offentlig brug og opfylder de krav, der stilles til sikkerhed, holdbarhed og stabilitet, i følgende standard: EN581. TUNHOLMEN bord, cm stk. TUNHOLMEN stol stk. *) Kan også fås i IKEA Gentofte. Læs mere om vedligeholdelse på side 99. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

18 18 MØBELSÆT TIL 4 PERSONER ASKHOLMEN Massiv akacie med gråbrun bejdse ASKHOLMEN klapbord, cm stk. ASKHOLMEN klapstol stk. ÄPPLARÖ Massiv akacie med brun bejdse ÄPPLARÖ klapbord, 20/77/ cm stk.*) ÄPPLARÖ klapstol stk.*) FALHOLMEN Massiv akacie med gråbrun bejdse FALHOLMEN bord, cm stk. FALHOLMEN stol med armlæn stk. SJÄLLAND Pulverlakeret aluminium. Lysegråt/mørkegråt SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk. SJÄLLAND bordplader, cm, mørkegrå, 2 stk stk. SJÄLLAND bænk, 136 cm, lysegrå/mørkegrå stk. SJÄLLAND stol med armlæn, lysegrå/mørkegrå stk. SJÄLLAND Glas/ pulverlakeret aluminium. Gråt/ lysegråt glas SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk. SJÄLLAND bordplader, cm, mørkegråt glas, 2 stk stk. SJÄLLAND bænk, 136 cm, lysegrå/mørkegrå stk. SJÄLLAND stol med armlæn, lysegrå/mørkegrå stk. SJÄLLAND Massiv akacie/ pulverlakeret aluminium. Lysebrunt/lysegråt SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk. SJÄLLAND bordplader, cm, lysebrun, 2 stk stk. SJÄLLAND bænk, 136 cm, lysegrå/lysebrun stk. SJÄLLAND stol med armlæn, lysegrå/lysebrun stk. SJÄLLAND Pulverlakeret aluminium. Lysegråt/mørkegråt SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk. SJÄLLAND bordplader, cm, mørkegrå, 2 stk stk. SJÄLLAND stol med armlæn, lysegrå/mørkegrå stk. SJÄLLAND Glas/ pulverlakeret aluminium. Gråt/ lysegråt glas SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk. SJÄLLAND bordplader, cm, mørkegråt glas, 2 stk stk. SJÄLLAND stol med armlæn, lysegrå/mørkegrå stk. SJÄLLAND Massiv eukalyptus/ pulverlakeret aluminium. Lysebrunt/lysegråt SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk. SJÄLLAND bordplader, cm, lysebrun, 2 stk stk. SJÄLLAND stol med armlæn, lysegrå/lysebrun stk.

19 19 ÄPPLARÖ Massiv akacie med brun bejdse ÄPPLARÖ klapbord, 140/200/ cm stk. ÄPPLARÖ stol med armlæn stk. VINDALSÖ Massiv eukalyptus med hvid/brun bejdse/ pulverlakeret aluminium VINDALSÖ bord, cm stk. VINDALSÖ stol med armlæn stk. VINDALSÖ Massiv eukalyptus med hvid/brun bejdse/pulverlakeret aluminium VINDALSÖ bord, cm stk. VINDALSÖ positionsstol stk. VÄDDÖ Pulverlakeret stål/ plast. Hvidt VÄDDÖ bord, cm stk. VÄDDÖ stol stk.*) SALTHOLMEN Pulverlakeret stål. Beige SALTHOLMEN klapbord, L24/77/ cm, H 72 cm stk. SALTHOLMEN klapstol stk.*) *) Kan også fås i IKEA Gentofte. Stol sælges fra april 2018 Stol sælges fra april 2018 Stol sælges fra april 2018 SJÄLLAND Pulverlakeret aluminium. Mørkegråt/lysegråt SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk. SJÄLLAND bordplader, cm, mørkegrå, 2 stk stk. SJÄLLAND positionsstol, lysegrå/mørkegrå stk. SJÄLLAND Glas/ pulverlakeret aluminium. Gråt/ lysegråt glas SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk. SJÄLLAND bordplader, cm, mørkegråt glas, 2 stk stk. SJÄLLAND positionsstol, lysegrå/mørkegrå stk. SJÄLLAND Massiv eukalyptus/ pulverlakeret aluminium. Lysebrunt/lysegråt SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk. SJÄLLAND bordplader, cm, lysebrun, 2 stk stk. SJÄLLAND positionsstol, lysegrå/lysebrun stk. Læs mere om vedligeholdelse på side 99. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

20 20 MØBELSÆT TIL 6-8 PERSONER ÄPPLARÖ Massiv akacie med brun bejdse ÄPPLARÖ Massiv akacie med brun bejdse ÄPPLARÖ Massiv akacie med brun bejdse ÄPPLARÖ klapbord, 140/200/260x78 cm ÄPPLARÖ stol med armlæn stk stk. ÄPPLARÖ bord, cm stk. ÄPPLARÖ stol med armlæn stk. ÄPPLARÖ bænk med ryglæn stk. ÄPPLARÖ klapbord, 140/200/ cm stk. ÄPPLARÖ positionsstol stk. SJÄLLAND Pulverlakeret aluminium. Mørkegråt/lysegråt SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk. SJÄLLAND bordplader, cm, mørkegrå, 2 stk stk. SJÄLLAND stol med armlæn, lysegrå/mørkegrå stk. SJÄLLAND Glas/ pulverlakeret aluminium. Gråt/lysegråt glas SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk. SJÄLLAND bordplader, cm, mørkegråt glas, 2 stk stk. SJÄLLAND stol med armlæn, lysegrå/mørkegrå stk. SJÄLLAND Massiv eukalyptus/ pulverlakeret aluminium. Lysebrunt/lysegråt SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk. SJÄLLAND bordplader, cm, lysebrun, 2 stk stk. SJÄLLAND stol med armlæn, lysegrå/lysebrun stk. Sælges fra april 2018 Sælges fra april 2018 Sælges fra april 2018 SJÄLLAND Pulverlakeret aluminium. Mørkegråt/lysegråt SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk. SJÄLLAND bordplader, cm, mørkegrå, 2 stk stk. SJÄLLAND positionsstol, lysegrå/mørkegrå stk. SJÄLLAND Glas/ pulverlakeret aluminium. Gråt/lysegråt glas SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk. SJÄLLAND bordplader, cm, mørkegråt glas, 2 stk stk. SJÄLLAND positionsstol, lysegrå/mørkegrå stk. SJÄLLAND Massiv eukalyptus/ pulverlakeret aluminium. Lysebrunt/lysegråt SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk. SJÄLLAND bordplader, cm, lysebrun, 2 stk stk. SJÄLLAND positionsstol, lysegrå/lysebrun stk. Læs mere om vedligeholdelse på side 99. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

21

22 22 STOLE, TABURETTER OG BÆNKE TÄRNÖ klapstol. Sæde: B39 D28, H 45 cm. Massiv akacie/pulverlakeret stål. Sort/gråbrun bejdse *) ASKHOLMEN klapstol. Sæde: cm, siddehøjde 46 cm. Massiv akacie. Gråbrun bejdse ÄPPLARÖ taburet, kan klappes sammen 40 38, H 42 cm. Massiv akacie. Brun bejdse ÄPPPLARÖ klapstol. Sæde: B40 D41, H 44 cm. Massiv akacie. Brun bejdse *) ÄPPLARÖ stol med armlæn. Sæde: B49 D49, H 41 cm. Massiv akacie med brun bejdse. Brun bejdse ÄPPLARÖ positionsstol, kan klappes sammen. Sæde: B44 D48, H 41 cm. Massiv akacie med brun bejdse. Brun bejdse ÄPPLARÖ bænk. Til 2 personer , H 44 cm. Massiv akacie. Brun bejdse ÄPPLARÖ bænk med ryglæn , H 80 cm. Massiv akacie med brun bejdse. Brun bejdse SJÄLLAND stol med armlæn Sæde: B44 D46, H 43 cm. Pulverlakeret aluminium. Lysegrå/mørkegrå SJÄLLAND stol med armlæn. Sæde: B44 D46, H 43 cm. Massiv eukalyptus/ pulverlakeret aluminium. Lysegrå/lysebrun SJÄLLAND bænk. Sæde: B127 D42, H 52 cm. Pulverlakeret aluminium. Lysegrå/mørkegrå SJÄLLAND bænk. Sæde: B127 D42, H 52 cm. Massiv eukalyptus/pulverlakeret aluminium. Lysegrå/lysebrun

23 23 Sælges fra april 2018 Sælges fra april 2018 SJÄLLAND positionsstol, kan klappes sammen. Sæde: B45 D43, H 42 cm. Pulverlakeret aluminium. Lysegrå/mørkegrå SJÄLLAND positionsstol, kan klappes sammen. Sæde: B45 D43, H 42 cm. Massiv eukalyptus/pulverlakeret aluminium. Lysegrå/lysebrun MÄLARÖ klapstol. Sæde: B35 D38, H 46 cm. Lakeret, massiv akacie/ pulverlakeret stål. Hvid FALHOLMEN stol med armlæn. Sæde: B50 D42, H 42 cm. Massiv akacie. Kan stables, så du sparer plads. Gråbrun bejdse VINDALSÖ stol med armlæn. Sæde: B40 D42, H 45 cm. Lakeret, massiv eukalyptus/aluminium. Stolene kan stables, så du kan ha flere stole stående, uden at de fylder. Hvid/brun bejdse VINDALSÖ positionsstol. Sæde: B45 D41, H 45 cm. Lakeret, massiv eukalyptus/ aluminium. Stolene kan stables, så du kan ha flere stole stående, uden at de fylder. Hvid/brun bejdse FEJAN klapstol. Sæde: B40 D39, H 45 cm. Pulverlakeret stål/plast. Hvid SALTHOLMEN klapstol. Sæde: B38 D35, H 46 cm. Pulverlakeret stål. Stolen er testet til udendørs, offentlig brug og opfylder de krav, der stilles til sikkerhed, holdbarhed og stabilitet, i følgende standard: EN581. Beige *) *) Kan også fås i IKEA Gentofte. Læs mere om vedligeholdelse på side 99. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

24 24 STOLE, TABURETTER OG BÆNKE VÄDDÖ taburet. B36 D33, H 46 cm. Pulverlakeret, galvaniseret stål/plast. Taburetterne kan stables, så du kan ha flere taburetter stående, uden at de fylder. Hvid VÄDDÖ stol. Sæde: B39 D46, H 46 cm. Pulverlakeret stål/galvaniseret stål/plast. Stolene kan stables, så du kan ha flere stole stående, uden at de fylder. Hvid *) VÄSTERÖN taburet. Sæde: B24 D24, H 44 cm. Pulverlakeret stål/plast. Taburetterne kan stables, så du kan ha flere taburetter stående, uden at de fylder. Orange Grå VÄSTERÖN bænk. Til 2 personer. Sæde: B91 D28, H 44 cm. Pulverlakeret stål/plast. Bænkene kan stables, så du kan ha flere bænke stående, uden at de fylder. Orange Grå INNAMO stol med armlæn Sæde: B37 D45, H 45 cm. Plast. Stolene kan stables, så du kan ha flere stole stående, uden at de fylder. Hvid Mørkegrå LÄCKÖ stol med armlæn Sæde: B42 D42, H 42 cm. Pulverlakeret stål/plast. Stolene kan stables, så du kan ha flere stole stående, uden at de fylder. Grå LÄCKÖ stol. Sæde: B37 D38, H 44 cm. Pulverlakeret stål. Stolene kan stables, så du kan ha flere stole stående, uden at de fylder. Grå TUNHOLMEN stol. Sæde: B42 D50, H 45 cm. Pulverlakeret aluminium. Stolene kan stables, så du kan ha flere stole stående, uden at de fylder. Stolen er testet til udendørs, offentlig brug og opfylder de krav, der stilles til sikkerhed, holdbarhed og stabilitet, i følgende standard: EN581. Mørkebrun Grå *)

25 25 HYNDER TIL HAVESÆT Gør dine udendørs måltider endnu mere komfortable med vores hynder. Hynderne fås i forskellige farver og mønstre og gør dine udendørs siddemøbler ekstra stilfulde. Nogle hynder har aftageligt betræk, der kan maskinvaskes. Alle hynder kan vendes og bruges på begge sider og har bånd og/eller stropper, så de bli r holdt sikkert på plads. FRÖSÖN betræk sælges separat og passer til DUVHOLMEN inderpuder, så det er nemt at gi stolene et nyt udtryk og vaske betrækkene. Betrækket er vandafvisende, så du bare ryster vandet af efter en let regnbyge. FRÖSÖN betræk: 100% polyester. Kan maskinvaskes. DUVHOLMEN inderpuder: Fyld: Polyestervat/polyuretanskum. Må ikke vaskes. FRÖSÖN betræk til sidde-/ryghynde cm Skal suppleres med DUVHOLMEN inderpude til sidde-/ryghynde. Beige Mørkegrå FRÖSÖN betræk til stolehynde, Ø 35 cm. Skal suppleres med DUVHOLMEN inderpude til stolehynde, Ø 35 cm. Beige Mørkegrå DUVHOLMEN inderpude til sidde-/ryghynde, ekskl. betræk. Indeholder: 1 siddehynde, cm, og 1 ryghynde, cm. DUVHOLMEN inderpude til stolehynde, Ø 35 cm, ekskl. betræk. 4 cm tyk. Grå Grå Betræk til stolehynde, SJÄLLAND cm. Skal suppleres med DUVHOLMEN inderpude til stolehynde, cm. Beige Mørkegrå FRÖSÖN betræk er syet af polyester, der er fremstillet af PET-genbrugsplast og farvet med en teknik, der er mere ressourceeffektiv og slidstærk, så farven holder længere i solen. DUVHOLMEN inderpude til stolehynde, cm, ekskl. betræk. 5 cm tyk. Grå YTTERÖN hynder kan vendes og bruges på begge sider, så de holder længere. NÄSTÖN hynder har forskellige farver på de 2 sider, så du kan ændre udseendet af dit udendørsområde ved at vende hynden. Betræk: 100% polyester. Fyld: Polyuretanskum. Må kun vaskes i hånden. Stolehynde, Ø 35 cm. 8 cm tyk. Blå *) Stolehynde, cm. 8 cm tyk. Blå *) Sidde-/ryghynde, siddedybde 47 cm, ryghøjde 45 cm, bredde 50 cm. 8 cm tyk. Blå Betræk: 100% polyester. Fyld: Polyuretanskum. Må kun vaskes i hånden. Stolehynde, cm. 2 cm tyk. Turkis/beige Sidde-/ryghynde, siddedybde 48 cm, ryghøjde 68 cm, bredde 47 cm. 2 cm tyk. Turkis/beige *) Kan også fås i IKEA Gentofte. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

26 26 HYNDER TIL HAVEMØBLER HÅLLÖ hynder kan vendes og bruges på begge sider, så de holder længere. Stoffet er farvet på en mere bæredygtig måde, så farven holder længere i solen. STEGÖN hynder kan vendes og bruges på begge sider, så de holder længere. Betræk: 100% polyester. Fyld: Polyesterfibre. Må kun vaskes i hånden. Stolehynde, Ø 35 cm. 8 cm tyk. Beige Stolehynde, cm. 8 cm tyk. Beige Stolehynde, cm. 8 cm tyk. Beige Betræk: 100% polyester. Fyld: Polyestervat. Må kun vaskes i hånden. Stolehynde, cm. 6 cm tyk. Sidde-/ryghynde, siddedybde 48 cm, ryghøjde 68 cm, bredde 47 cm. 8 cm tyk. Beige Sort Beige Stolehynde, cm. 6 cm tyk. Sort Beige Sidde-/ryghynde, cm. 6 cm tyk. Sort Beige BENÖ hynde kan vendes og bruges på begge sider, så den holder længere. Fiberfarvning reducerer forbruget af vand og farvestof og gi'r bedre farveægthed sammenlignet med traditionelle farvningsteknikker. GRENÖ puder kan bruges som lændestøtte eller armlæn og gøre din havesofa eller -stol ekstra komfortabel. Alle puder har aftageligt betræk, der kan maskinvaskes. Betræk: 100% polyester. Fyld: Polyestervat. Kan maskinvaskes. BENÖ stolehynde, Ø 35 cm. 3 cm tyk. Mørkegrå Betræk: 100% polyester. Inderstof: Uvævet polypropylen. Fyld: Hulfibre af polyester. Kan maskinvaskes. Pude, cm. 15 cm tyk. Mørkeblå/beige Blå/grå Gul/hvid Multifarvet Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

27 27 HYNDER TIL HAVEMØBLER SÅDAN VÆLGER DU Hynder HÅLLÖ beige, sort NÄSTÖN beige/turkis (dobbeltsidet) STEGÖN beige YTTERÖN* blå BENÖ mørkegrå DUVHOLMEN** FRÖSÖN beige, FRÖSÖN mørkegrå Møbler ÄPPLARÖ Klapstol cm cm cm cm Ø35 cm Ø35 cm Stol med armlæn cm cm cm Positionsstol cm cm cm cm Bænk med ryglæn cm cm cm Taburet cm cm cm cm VINDALSÖ Stol med armlæn cm cm cm cm cm Hvilestol cm cm cm ASKHOLMEN Klapstol Ø35 cm Ø35 cm Ø35 cm Ø35 cm FALHOLMEN Stol med armlæn cm cm cm cm TÄRNÖ Klapstol Ø35 cm Ø35 cm Ø35 cm Ø35 cm LÄCKÖ Stol Ø35 cm Ø35 cm Ø35 cm Ø35 cm Stol med armlæn cm cm SALTHOLMEN Klapstol Ø35 cm Ø35 cm Ø35 cm Ø35 cm SJÄLLAND Stol med armlæn cm Positionsstol cm Bænk Ø35 cm Ø35 cm Ø35 cm Ø35 cm *) YTTERÖN hynde Ø 35 cm fås med prikker, øvrige størrelser med blomstermønster. **) DURHOLMEN inderpude skal suppleres med FRÖSÖN betræk (sælges separat).

28 28 SPISEBORDE TÄRNÖ klapbord. Til 2 personer , H 70 cm. Massiv akacie/pulverlakeret stål. Sort/gråbrun bejdse *) ASKHOLMEN klapbord , H 73 cm. Til 2 personer. Massiv akacie. Gråbrun bejdse ASKHOLMEN vægmonteret klapbord 70 44, H 71 cm. Til 2 personer. Bordet skal fastgøres til væggen. Massiv akacie. Gråbrun bejdse ASKHOLMEN klapbord , H 73 cm. Til 4 personer. Massiv akacie. Gråbrun bejdse ÄPPLARÖ klapbord til væg. Til 1-2 personer , H 72 cm. Kan suppleres med ÄPPLARÖ vægpanel eller monteres direkte på muren på altanen. Massiv akacie. Brun bejdse ÄPPLARÖ klapbord. Til 2-4 personer. 20/77/133 62, H 71 cm. Massiv akacie. Brun bejdse *) ÄPPLARÖ bord. Til 4-8 personer , H 72 cm. Hullet i midten af bordet holder parasollen på plads. Massiv akacie. Brun bejdse ÄPPLARÖ klapbord. Til 4-8 personer. 140/200/260 78, H 72 cm. Hullet i midten af bordet holder parasollen på plads. Massiv akacie. Brun bejdse SJÄLLAND bord Til 2 personer , H 73 cm. Pulverlakeret aluminium SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk SJÄLLAND bordplade, cm, mørkegrå stk SJÄLLAND bord Til 2 personer , H 73 cm. Glas/ pulverlakeret aluminium SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk SJÄLLAND bordplade, cm, mørkegråt glas stk SJÄLLAND bord Til 2 personer , H 73 cm. Massiv eukalyptus/ pulverlakeret aluminium SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk SJÄLLAND bordplade, cm, lysebrun stk

29 29 SJÄLLAND bord Til 4-6 personer , H 75 cm. Hullet i midten af bordet holder parasollen på plads. Pulverlakeret aluminium SJÄLLAND bordplader, cm, 2 stk. mørkegrå stk SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk SJÄLLAND bord Til 4-6 personer , H 75 cm. Hullet i midten af bordet holder parasollen på plads. Glas/pulverlakeret aluminium SJÄLLAND bordplader, cm, 2 stk. mørkegråt glas stk SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk SJÄLLAND bord Til 4-6 personer , H 75 cm. Hullet i midten af bordet holder parasollen på plads. Massiv eukalyptus/pulverlakeret aluminium SJÄLLAND bordplader, cm, 2 stk. lysebrun stk SJÄLLAND understel, cm, lysegråt stk FALHOLMEN bord , H 72 cm. Til 4 personer. Massiv akacie. Gråbrun bejdse MÄLARÖ bord. Til 2 personer , H 74 cm. Lakeret, massiv akacie/ pulverlakeret stål. Hvidt VINDALSÖ bord. Til 4-6 personer , H 76 cm. Lakeret, massiv eukalyptus/aluminium. Hullet i midten af bordet holder parasollen på plads. Hvidt/brun bejdse HÄRÖ klapbord. Til 2 personer , H 71 cm. Pulverlakeret stål/ plast. Hvidt SALTHOLMEN klapbord Til 2 personer. Ø 65, H 71 cm. Pulverlakeret stål. Bordet er testet til udendørs, offentlig brug og opfylder de krav, der stilles til sikkerhed, holdbarhed og stabilitet, i følgende standard: EN581. Beige *) SALTHOLMEN klapbord Til 4 personer. 24/77/130 74, H 72 cm. Pulverlakeret stål. Beige *) Kan også fås i IKEA Gentofte. Læs mere om vedligeholdelse på side 99. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

30 30 SPISEBORDE VÄDDÖ bord. Til 2 personer , H 71 cm. Pulverlakeret stål/ galvaniseret stål/plast. Hvidt *) V VÄDDÖ bord. Til 4 personer , H 71 cm. Pulverlakeret stål/ galvaniseret stål/plast. Hvidt LÄCKÖ bord. Til 2 personer. Ø 70, H 71 cm. Pulverlakeret stål. Gråt C TUNHOLMEN klapbord. Til 2 personer , H 71 cm. Pulverlakeret aluminium. Bordet er testet til udendørs, offentlig brug og opfylder de krav, der stilles til sikkerhed, holdbarhed og stabilitet, i følgende standard: EN581. Mørkebrunt Gråt *) V *) Kan også fås i IKEA Gentofte. Læs mere om vedligeholdelse på side 99. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

31

32 LEG DAGEN LANG Der er en masse ting at lave og udforske udendørs, og her kan dine børn lege i timevis. Men de fleste haveborde og -stole er lavet til voksne. Derfor designer og fremstiller vi også havemøbler i børnestørrelse, som er nemme at vedligeholde fra stole, taburetter og borde til en lænestol, sækkepude og et børnebord med bænke. Nogle af møblerne er designet til både indendørs og udendørs brug. Så tag dem bare med ind, når sommerens glæder er forbi!

33 33 HAVEMØBLER TIL BØRN MAMMUT børnestol, kan bruges indendørs og udendørs. B39 H67 cm. Sæde: D26 H30 cm. Plast. Blå Hvid Rød Mørk rosa MAMMUT børnetaburet, kan bruges indendørs og udendørs. Ø 30, H 30 cm. Plast. Gul Orange Hvid Mørkelilla MAMMUT børnebord, kan bruges indendørs og udendørs. L77 B55, H 48 cm. Plast. Hvidt Rødt MAMMUT børnebord, kan bruges indendørs og udendørs. Ø 85, H 48 cm. Plast. Blåt UTTER børnetaburet, kan bruges indendørs og udendørs. B28 D28, H 27 cm. Forstærket plast. Hvid UTTER børnebord, kan bruges indendørs og udendørs. L58 B42, H 43 cm. Forstærket plast. Hvidt RESÖ børnebord med bænke. L92 B89, H 49 cm. Massiv akacie med bejdse. Gråbrun bejdse BUNSÖ børnelænestol. Sæde: B37 D36, H 26 cm. Plast. Hvid Lys orange BUSSAN sækkepude, kan bruges indendørs og udendørs. L94/187 B67, H 20/70 cm. Polyester/plast. Sækkepuden kan bruges på mange måder. Fold den sammen til en lænestol, eller fold den ud til en lav hvilestol. Anbefales fra 3 år. Grå Orange Læs mere om vedligeholdelse på side 99. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

34 Udendørs afslapning Bøger. Film. Snacks og drinks. Brætspil. Samtaler. Tage en lur. Flyt alle dine indendørs yndlingsaktiviteter med udenfor! SOLLERÖN lænestol med KUNGSÖ sidde-/ ryghynde Brun plastrotting

35

36

37 37 INDRET EN STUE UDENDØRS Udvid dit opholdsområde! Med vores store udvalg af udendørs siddemøbler kan du indrette en ekstra stue i loungestil på altanen, i haven eller på stranden. Vælg imellem vores modulopbyggede sofaer, solsenge, borde og meget mere, og indret et skræddersyet sted at hænge ud udendørs. Og for at få større komfort, en smukkere stil og et hyggeligere område udenfor har vi også puder, tæpper og gulvbelægning. Med belysning, pavilloner, parasoller og parasolfødder kan du nyde dit udendørs område fuldt ud, også når det bli r mørkt, eller hvis det er lidt for solrigt eller blæsende.

38 FIND DIN SOFASTIL Hvordan foretrækker du at slappe af? Elsker du at krybe sammen i en lille sofa? Eller vil du hellere ligge ned og strække benene i en stor sofa med en puf? Hvor stort er dit udendørs område? Med en modulopbygget sofa kan du designe en personlig kombination, der matcher din stil og dit udendørs område. Og du kan tilføje flere sektioner senere eller skille delene ad og flytte rundt på dem. Vi tilbyder 3 serier modulopbyggede udendørssofaer. Alle produkterne vises på de følgende sider.

39 39 SOLLERÖN er lavet af slidstærk plastrotting, der er nemt at vedligeholde, og som føles og ser ud som naturlig rotting. Opbevaring under sædet med plads til puder og plaider. KUNGSHOLMEN er også lavet af slidstærk plastrotting og rustfrit aluminium, der er nemt at vedligeholde og har et fint vævet mønster i sortbrun. ÄPPLARÖ er fremstillet af holdbar, massiv akacie (mørkt hårdttræ). Træet er forbehandlet med flere lag bejdse og kræver vedligeholdelse af og til, så møblerne holder i mange år. SKRÆDDERSYET ELLER FÆRDIGLAVET? SOLLERÖN, KUNGSHOLMEN OG ÄPPLARÖ Hvis du vil ha en skræddersyet løsning, kan du finde den stil, du kan li, og kombinere sofasektionerne, så de matcher dine ønsker og behov. Du kan også vælge imellem forskellige kombinationer til 2, 3 eller 4 personer, som vi allerede har udvalgt og designet. Valget er dit! + + = +

40 40 MODULOPBYGGEDE SOFAER SOLLERÖN 1-pers. siddesektion Pulverlakeret stål/plast. B62 D82, H 74 cm. Sæde: B62 D62, H 32 cm. Kan suppleres med FRÖSÖN/ DUVHOLMEN, KUNGSÖ eller HÅLLÖ ryg- og siddehynder. Opbevaringsplads under sædet til puder og plaider. Kan suppleres med TOSTERÖ opbevaringstaske til hynder, cm. Brun *) SOLLERÖN hjørnesektion Pulverlakeret stål/plast. B82 D82, H 74 cm. Sæde: B62 D62, H 32 cm. Kan suppleres med FRÖSÖN/DUVHOLMEN, KUNGSÖ eller HÅLLÖ ryg- og siddehynder. Opbevaringsplads under sædet til puder og plaider. Kan suppleres med TOSTERÖ opbevaringstaske til hynder, cm. Brun *) SOLLERÖN taburet. Pulverlakeret stål/plast. L62 B62, H 32 cm. Kan suppleres med FRÖSÖN/ DUVHOLMEN, KUNGSÖ eller HÅLLÖ siddehynder. Opbevaringsplads under sædet til puder og plaider. Kan suppleres med TOSTERÖ opbevaringstaske til hynder, cm. Brun *) SOLLERÖN armlæn, 2 stk. Pulverlakeret stål/plast. B18 D82, H 53 cm. Brune *) ÄPPLARÖ 1-pers. siddesektion. Massiv akacie. B63 D80, H 73 cm. Sæde: B63 D63, H 28 cm. Kan suppleres med HÅLLÖ, FRÖSÖN/DUVHOLMEN eller KUNGSÖ rygeller siddehynder. Brun bejdse ÄPPLARÖ hjørnesektion. Massiv akacie. B80 D80, H 73 cm. Sæde: B63 D63, H 28 cm. Kan suppleres med HÅLLÖ, FRÖSÖN/DUVHOLMEN eller KUNGSÖ rygeller siddehynder. Brun bejdse ÄPPLARÖ bord/taburet. Massiv akacie. B63 L63, H 28 cm. Kan suppleres med HÅLLÖ, FRÖSÖN/DUVHOLMEN eller KUNGSÖ siddehynder. Brun bejdse KUNGSHOLMEN hjørnesektion Pulverlakeret aluminium/plast. B80 D80, H 73 cm. Sæde: B62 D62, H 34 cm. Kan suppleres med KUNGSÖ, FRÖSÖN/DUVHOLMEN eller HÅLLÖ ryg- og siddehynder. Sortbrun KUNGSHOLMEN 1-pers. siddesektion. Pulverlakeret aluminium/plast. B62 D80, H 73 cm. Sæde: B62 D62, H 34 cm. Kan suppleres med KUNGSÖ, FRÖSÖN/ DUVHOLMEN eller HÅLLÖ ryg- og siddehynder. Sortbrun KUNGSHOLMEN taburet Pulverlakeret aluminium/plast. B62 L62, H 34 cm. Kan suppleres med KUNGSÖ, FRÖSÖN/DUVHOLMEN eller HÅLLÖ siddehynder. Sortbrun

41 41 SOFAHYNDER FRÖSÖN betræk sælges separat og passer til DUVHOLMEN inderpuder, så det er nemt at gi stolene et nyt udtryk og vaske betrækkene. FRÖSÖN/DUVHOLMEN passer til SOLLERÖN, KUNGSHOLMEN og ÄPPLARÖ modulopbyggede siddesektioner og KLÖVEN lænestol og 2-pers. sofa. Betrækket er vandafvisende, så du bare kan ryste vandet af efter en let regnbyge. HÅLLÖ sidde- og ryghynder. Passer til SOLLERÖN, ÄPPLARÖ og KUNGSHOLMEN siddesektioner. Fiberfarvning reducerer forbruget af vand og farvestof og gi'r bedre farveægthed sammenlignet med traditionelle farvningsteknikker. FRÖSÖN betræk til siddehynde, cm. Skal suppleres med DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm. 100% polyester. Kan maskinvaskes. Beige *) Mørkegråt DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm, ekskl. betræk. 12 cm tyk. Betræk: Uvævet polypropylen. Fyld: Polyestervat. Kerne af Polyuretanskum. Må ikke vaskes. Grå *) Siddehynde, cm. 8 cm tyk. Betræk: 100% polyester. Inderstof: Uvævet polypropylen. Fyld: Polyestervat. Betrækket kan maskinvaskes. Inderhynden må ikke vaskes. Sort Beige Ryghynde, cm. 18 cm tyk. Betræk: 100% polyester. Inderstof: Uvævet polypropylen. Fyld: Hulfibre af polyester. Betræk og inderpude kan maskinvaskes. Sort Beige FRÖSÖN betræk til ryghynde, cm. Skal suppleres med DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm. 100% polyester. Kan maskinvaskes. Beige *) Mørkegråt KUNGSÖ sidde- og ryghynder. Passer til SOLLERÖN, KUNGSHOLMEN og ÄPPLARÖ siddesektioner og KLÖVEN. Betrækket er vandafvisende, så du bare kan ryste vandet af efter en let regnbyge. Fiberfarvning reducerer forbruget af vand og farvestof og gi'r bedre farveægthed sammenlignet med traditionelle farvningsteknikker. DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm, ekskl. betræk. 14 cm tyk. Betræk: Uvævet polypropylen. Fyld: Polyuretanskum/ fiberkugler af polyester. Må ikke vaskes. Grå *) FRÖSÖN betræk er syet af polyester, der er fremstillet af PET-genbrugsplast og farvet med en teknik, der er mere ressourceeffektiv og slidstærk, så farven holder længere i solen. Siddehynde, cm. 11 cm tyk. Betræk: 100% polyester. Inderstof: Uvævet polypropylen. Fyld: Polyestervat/polyuretanskum. Betrækket kan maskinvaskes. Inderhynden må ikke vaskes. Sort Hvid Ryghynde, cm. 18 cm tyk. Betræk: 100% polyester. Inderstof: Uvævet polypropylen. Fyld: Hulfibre af polyester. Betrækket og inderhynden kan maskinvaskes. Sort Hvid *) Kan også fås i IKEA Gentofte. Læs mere om vedligeholdelse på side 99. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

42 42 MODULOPBYGGEDE SOFAER 2-PERS. SOFAER SOLLERÖN med FRÖSÖN/DUVHOLMEN hynder, beige SOLLERÖN med FRÖSÖN/DUVHOLMEN hynder, mørkegrå 2-pers. sofa Størrelse: B161 D82, H 80 cm. Siddehøjde 46 cm.*) SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. FRÖSÖN betræk til ryghynde, cm, beige stk. FRÖSÖN betræk til siddehynde, cm, beige stk. DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm, grå stk. DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm, grå stk. 2-pers. sofa Størrelse: B161 D82, H 80 cm. Siddehøjde 46 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. FRÖSÖN betræk til ryghynde, cm, mørkegråt stk. FRÖSÖN betræk til siddehynde, cm, mørkegråt stk. DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm, grå stk. DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm, grå stk. SOLLERÖN med HÅLLÖ hynder, beige SOLLERÖN med HÅLLÖ hynder, sorte 2-pers. sofa Størrelse: B161 D82, H 80 cm. Siddehøjde 40 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. HÅLLÖ ryghynde, cm, beige stk. HÅLLÖ siddehynde, cm, beige stk. 2-pers. sofa Størrelse: B161 D82, H 80 cm. Siddehøjde 40 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. HÅLLÖ ryghynde, cm, sort stk. HÅLLÖ siddehynde, cm, sort stk. SOLLERÖN med KUNGSÖ hynder, hvide SOLLERÖN med KUNGSÖ hynder, sorte 2-pers. sofa Størrelse: B161 D82, H 80 cm. Siddehøjde 43 cm. 2-pers. sofa Størrelse: B161 D82, H 80 cm. Siddehøjde 43 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. KUNGSÖ ryghynde, cm, hvid stk. KUNGSÖ ryghynde, cm, sort stk. KUNGSÖ siddehynde, cm, hvid stk. KUNGSÖ siddehynde, cm, sort stk.

43 43 ÄPPLARÖ med FRÖSÖN/DUVHOLMEN hynder, beige ÄPPLARÖ med FRÖSÖN/DUVHOLMEN hynder, mørkegrå 2-pers. sofa Størrelse: B160 D80, H 73 cm. Siddehøjde 42 cm. ÄPPLARÖ hjørnesektion, brun bejdse stk. FRÖSÖN betræk til siddehynde, cm, beige stk. FRÖSÖN betræk til ryghynde, cm, beige stk. DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm, grå stk. DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm, grå stk. 2-pers. sofa Størrelse: B160 D80, H 73 cm. Siddehøjde 42 cm. ÄPPLARÖ hjørnesektion, brun bejdse stk. FRÖSÖN betræk til ryghynde, cm, mørkegråt stk. FRÖSÖN betræk til siddehynde, cm, mørkegråt stk. DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm, grå stk. DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm, grå stk. *) Kan også fås i IKEA Gentofte. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

44 44 MODULOPBYGGEDE SOFAER 2-PERS. SOFAER ÄPPLARÖ med HÅLLÖ hynder, beige ÄPPLARÖ med HÅLLÖ hynder, sorte 2-pers. sofa Størrelse: B160 D80, H 73 cm. Siddehøjde 36 cm. ÄPPLARÖ hjørnesektion stk. HÅLLÖ siddehynde, cm stk. HÅLLÖ ryghynde, cm stk. 2-pers. sofa Størrelse: B160 D80, H 73 cm. Siddehøjde 36 cm. ÄPPLARÖ hjørnesektion stk. HÅLLÖ siddehynde, cm stk. HÅLLÖ ryghynde, cm stk. KUNGSHOLMEN med KUNGSÖ hynder, hvide KUNGSHOLMEN med KUNGSÖ hynder, sorte 2-pers. sofa Størrelse: B160 D80, H 73 cm. Siddehøjde 45 cm. KUNGSHOLMEN hjørnesektion stk. KUNGSÖ ryghynde, cm stk. KUNGSÖ siddehynde, cm stk. 2-pers. sofa Størrelse: B160 D80, H 73 cm. Siddehøjde 45 cm. KUNGSHOLMEN hjørnesektion stk. KUNGSÖ ryghynde, cm stk. KUNGSÖ siddehynde, cm stk.

45 45 MODULOPBYGGEDE SOFAER 3-PERS. SOFAER SOLLERÖN med FRÖSÖN/DUVHOLMEN hynder, beige SOLLERÖN med FRÖSÖN/DUVHOLMEN hynder, mørkegrå 3-pers. sofa Størrelse: B223 D82, H 80 cm. Siddehøjde 46 cm.*) SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. FRÖSÖN betræk til ryghynde, cm, beige stk. FRÖSÖN betræk til siddehynde, cm, beige stk. DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm, grå stk. DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm, grå stk. 3-pers. sofa Størrelse: B223 D82, H 80 cm. Siddehøjde 46 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. FRÖSÖN betræk til ryghynde, cm, mørkegråt stk. FRÖSÖN betræk til siddehynde, cm, mørkegråt stk. DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm, grå stk. DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm, grå stk. SOLLERÖN med HÅLLÖ hynder, beige SOLLERÖN med HÅLLÖ hynder, sorte 3-pers. sofa Størrelse: B223 D82, H 80 cm. Siddehøjde 40 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. HÅLLÖ ryghynde, cm, beige stk. HÅLLÖ siddehynde, cm, beige stk. 3-pers. sofa Størrelse: B223 D82, H 80 cm. Siddehøjde 40 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. HÅLLÖ ryghynde, 62x42 cm, sort stk. HÅLLÖ siddehynde, 62x42 cm, sort stk. *) Kan også fås i IKEA Gentofte. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

46 46 MODULOPBYGGEDE SOFAER 3-PERS. SOFAER SOLLERÖN med KUNGSÖ hynder, hvide SOLLERÖN med KUNGSÖ hynder, sorte 3-pers. sofa Størrelse: B223 D82, H 80 cm. Siddehøjde 43 cm. 3-pers. sofa Størrelse: B223 D82, H 80 cm. Siddehøjde 43 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. KUNGSÖ ryghynde, cm, hvid stk. KUNGSÖ ryghynde, 62x44 cm, sort stk. KUNGSÖ siddehynde, cm, hvid stk. KUNGSÖ siddehynde, 62x62 cm, sort stk. ÄPPLARÖ med FRÖSÖN/DUVHOLMEN hynder, beige ÄPPLARÖ med FRÖSÖN/DUVHOLMEN hynder, mørkegrå 3-pers. sofa Størrelse: B223 D80, H 73 cm. Siddehøjde 42 cm. 3-pers. sofa Størrelse: B223 D80, H 73 cm. Siddehøjde 42 cm. ÄPPLARÖ hjørnesektion, brun bejdse stk. ÄPPLARÖ 1-pers. siddesektion, brun bejdse stk. FRÖSÖN betræk til siddehynde, cm, beige stk. FRÖSÖN betræk til ryghynde, cm, beige stk. DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm, grå stk. DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm, grå stk. ÄPPLARÖ hjørnesektion, brun bejdse stk. ÄPPLARÖ 1-pers. siddesektion, brun bejdse stk. FRÖSÖN betræk til siddehynde, cm, mørkegråt stk. FRÖSÖN betræk til ryghynde, cm, mørkegråt stk. DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm, grå stk. DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm, grå stk. ÄPPLARÖ med HÅLLÖ hynder, beige ÄPPLARÖ med HÅLLÖ hynder, sorte 3-pers. sofa Størrelse: B223 D80, H 73 cm. Siddehøjde 36 cm. ÄPPLARÖ hjørnesektion stk. ÄPPLARÖ 1-pers. siddesektion stk. HÅLLÖ siddehynde, cm stk. HÅLLÖ ryghynde, cm stk. 3-pers. sofa Størrelse: B223 D80, H 73 cm. ÄPPLARÖ hjørnesektion stk. ÄPPLARÖ 1-pers. siddesektion stk. HÅLLÖ siddehynde, cm stk. HÅLLÖ ryghynde, cm stk.

47 47 KUNGSHOLMEN med KUNGSÖ hynder, hvide KUNGSHOLMEN med KUNGSÖ hynder, sorte 3-pers. sofa Størrelse: B222 D80, H 73 cm. Siddehøjde 45 cm. KUNGSHOLMEN hjørnesektion stk. KUNGSHOLMEN 1-pers. siddesektion stk. KUNGSÖ siddehynde, cm stk. KUNGSÖ ryghynde, cm stk. 3-pers. sofa Størrelse: B222 D80, H 73 cm. Siddehøjde 45 cm. KUNGSHOLMEN hjørnesektion stk. KUNGSHOLMEN 1-pers. siddesektion stk. KUNGSÖ siddehynde, cm stk. KUNGSÖ ryghynde, cm stk. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

48 48 MODULOPBYGGEDE SOFAER 3-PERS. SOFAER MED PUF SOLLERÖN med FRÖSÖN/DUVHOLMEN hynder, beige SOLLERÖN med FRÖSÖN/DUVHOLMEN hynder, mørkegrå 3-pers. sofa med puf Størrelse: B223 D82, H 80 cm. Siddehøjde 43 cm.*) SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. SOLLERÖN puf, cm, brun stk. FRÖSÖN betræk til ryghynde, cm, beige stk. FRÖSÖN betræk til siddehynde, cm, beige stk. DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm, grå stk. DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm, grå stk. 3-pers. sofa med puf Størrelse: B223 D82, H 80 cm. Siddehøjde 43 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. SOLLERÖN puf, cm, brun stk. FRÖSÖN betræk til ryghynde, cm, mørkegråt stk. FRÖSÖN betræk til siddehynde, cm, mørkegråt stk. DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm, grå stk. DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm, grå stk. SOLLERÖN med HÅLLÖ hynder, beige SOLLERÖN med HÅLLÖ hynder, sorte 3-pers. sofa med puf Størrelse: B223 D82, H 80 cm. Siddehøjde 40 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. SOLLERÖN puf, cm, brun stk. HÅLLÖ ryghynde, cm, beige stk. HÅLLÖ siddehynde, cm, beige stk. 3-pers. sofa med puf Størrelse: B223 D82, H 80 cm. Siddehøjde 40 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. SOLLERÖN puf, 62x62 cm, brun stk. HÅLLÖ ryghynde, 62x42 cm, sort stk. HÅLLÖ siddehynde, 62x42 cm, sort stk. SOLLERÖN med KUNGSÖ hynder, hvide SOLLERÖN med KUNGSÖ hynder, sorte 3-pers. sofa med puf Størrelse: B223 D82, H 80 cm. Siddehøjde 43 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. SOLLERÖN puf, cm, brun stk. KUNGSÖ ryghynde, cm, hvid stk. KUNGSÖ siddehynde, cm, hvid stk. 3-pers. sofa med puf Størrelse: B223 D82, H 80 cm. Siddehøjde 43 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. SOLLERÖN puf, cm, brun stk. KUNGSÖ ryghynde, cm, sort stk. KUNGSÖ siddehynde, cm, sort stk.

49 49 ÄPPLARÖ med FRÖSÖN/DUVHOLMEN hynder, beige ÄPPLARÖ med FRÖSÖN/DUVHOLMEN hynder, mørkegrå 3-pers. sofa med taburet Størrelse: B223 D80, H 73 cm. Siddehøjde 42 cm. ÄPPLARÖ hjørnesektion, brun bejdse stk. ÄPPLARÖ 1-pers. siddesektion, brun bejdse stk. ÄPPLARÖ bord/taburet, cm, brun bejdse stk. FRÖSÖN betræk til ryghynde, cm, beige stk. FRÖSÖN betræk til siddehynde, cm, beige stk. DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm, grå stk. DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm, grå stk. 3-pers. sofa med taburet Størrelse: B223 D80, H 73 cm. Siddehøjde 42 cm. ÄPPLARÖ hjørnesektion, brun bejdse stk. ÄPPLARÖ 1-pers. siddesektion, brun bejdse stk. ÄPPLARÖ bord/taburet, cm, brun bejdse stk. FRÖSÖN betræk til ryghynde, cm, mørkegråt stk. FRÖSÖN betræk til siddehynde, cm, mørkegråt stk. DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm, grå stk. DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm, grå stk. *) Kan også fås i IKEA Gentofte. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

50 50 MODULOPBYGGEDE SOFAER 3-PERS. SOFAER MED TABURET ÄPPLARÖ med HÅLLÖ hynder, beige ÄPPLARÖ med HÅLLÖ hynder, sorte 3-pers. sofa med taburet Størrelse: D80 H73 cm. Bredde: Højre 223 cm, venstre 143 cm. Siddehøjde 36 cm. ÄPPLARÖ hjørnesektion stk. ÄPPLARÖ 1-pers. siddesektion stk. ÄPPLARÖ bord/taburet stk. HÅLLÖ siddehynde, cm stk. HÅLLÖ ryghynde, cm stk. 3-pers. sofa med taburet Størrelse: D80 H73 cm. Bredde: Højre 223 cm, venstre 143 cm. Siddehøjde 36 cm. ÄPPLARÖ hjørnesektion stk. ÄPPLARÖ 1-pers. siddesektion stk. ÄPPLARÖ bord/taburet stk. HÅLLÖ siddehynde, cm stk. HÅLLÖ ryghynde, cm stk. KUNGSHOLMEN med KUNGSÖ hynder, hvide KUNGSHOLMEN med KUNGSÖ hynder, sorte 3-pers. sofa med taburet Størrelse: D80 H73 cm. Bredde: Højre 284 cm, venstre 142 cm. Siddehøjde 45 cm. KUNGSHOLMEN hjørnesektion stk. KUNGSHOLMEN 1-pers. siddesektion stk. KUNGSHOLMEN taburet, sortbrun stk. KUNGSÖ siddehynde, cm stk. KUNGSÖ ryghynde, cm stk. 3-pers. sofa med taburet Størrelse: D80 H73 cm. Bredde: Højre 284 cm, venstre 142 cm. Siddehøjde 45 cm. KUNGSHOLMEN hjørnesektion stk. KUNGSHOLMEN 1-pers. siddesektion stk. KUNGSHOLMEN taburet, sortbrun stk. KUNGSÖ siddehynde, cm stk. KUNGSÖ ryghynde, cm stk.

51 51 MODULOPBYGGEDE SOFAER HJØRNESOFAER SOLLERÖN med FRÖSÖN/DUVHOLMEN hynder, beige SOLLERÖN med FRÖSÖN/DUVHOLMEN hynder, mørkegrå Hjørnesofa Størrelse: D82 H80 cm. Bredde: Højre 225 cm, venstre 162 cm.*) Siddehøjde 46 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN hjørnesektion, brun stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. FRÖSÖN betræk til ryghynde, cm, beige stk. FRÖSÖN betræk til siddehynde, cm, beige stk. DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm, grå stk. DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm, grå stk. Hjørnesofa Størrelse: D82 H80 cm. Bredde: Højre 225 cm, venstre 162 cm. Siddehøjde 46 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN hjørnesektion, brun stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. FRÖSÖN betræk til ryghynde, cm, mørkegråt stk. FRÖSÖN betræk til siddehynde, cm, mørkegråt stk. DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm, grå stk. DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm, grå stk. SOLLERÖN med HÅLLÖ hynder, beige SOLLERÖN med HÅLLÖ hynder, sort Hjørnesofa Størrelse: D82 H80 cm. Bredde: Højre 225 cm, venstre 162 cm. Siddehøjde 40 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. SOLLERÖN hjørnesektion, brun stk. HÅLLÖ ryghynde, cm, beige stk. HÅLLÖ siddehynde, cm, beige stk. Hjørnesofa Størrelse: D82 H80 cm. Bredde: Højre 225 cm, venstre 162 cm. Siddehøjde 40 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. SOLLERÖN hjørnesektion, brun stk. HÅLLÖ ryghynde, 62x42 cm, sort stk. HÅLLÖ siddehynde, 62x42 cm, sort stk. *) Kan også fås i IKEA Gentofte. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

52 52 MODULOPBYGGEDE SOFAER HJØRNESOFAER SOLLERÖN med KUNGSÖ hynder, hvide SOLLERÖN med KUNGSÖ hynder, sorte Hjørnesofa Størrelse: D82 H80 cm. Bredde: Højre 225 cm, venstre 162 cm. Siddehøjde 43 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN hjørnesektion, brun stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. KUNGSÖ ryghynde, cm, hvid stk. KUNGSÖ siddehynde, cm, hvid stk. Hjørnesofa Størrelse: D82 H80 cm. Bredde: Højre 225 cm, venstre 162 cm. Siddehøjde 43 cm. SOLLERÖN armlæn, brune, 2 stk stk. SOLLERÖN hjørnesektion, brun stk. SOLLERÖN 1-pers. siddesektion, brun stk. KUNGSÖ ryghynde, cm, sort stk. KUNGSÖ siddehynde, cm, sort stk. ÄPPLARÖ med FRÖSÖN/DUVHOLMEN hynder, beige ÄPPLARÖ med FRÖSÖN/DUVHOLMEN hynder, blå Hjørnesofa Størrelse: D80 H73 cm. Bredde: Højre 223 cm, venstre 143 cm. Siddehøjde 42 cm. ÄPPLARÖ hjørnesektion, brun bejdse stk. ÄPPLARÖ 1-pers. siddesektion, brun bejdse stk. FRÖSÖN betræk til siddehynde, cm, beige stk. FRÖSÖN betræk til ryghynde, cm, beige stk. DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm, grå stk. DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm, grå stk. Hjørnesofa Størrelse: D80 H73 cm. Bredde: Højre 223 cm, venstre 143 cm. Siddehøjde 42 cm. ÄPPLARÖ hjørnesektion, brun bejdse stk. ÄPPLARÖ 1-pers. siddesektion, brun bejdse stk. FRÖSÖN betræk til siddehynde, cm, blåt stk. FRÖSÖN betræk til ryghynde, cm, blåt stk. DUVHOLMEN inderpude til siddehynde, cm, grå stk. DUVHOLMEN inderpude til ryghynde, cm, grå stk. ÄPPLARÖ med HÅLLÖ hynder, beige ÄPPLARÖ med HÅLLÖ hynder, sorte Hjørnesofa Størrelse: D80 H73 cm. Bredde: Højre 223 cm, venstre 143 cm. Siddehøjde 36 cm. Hjørnesofa Størrelse: D80 H73 cm. Bredde: Højre 223 cm, venstre 143 cm. Siddehøjde 36 cm. ÄPPLARÖ hjørnesektion stk. ÄPPLARÖ 1-pers. siddesektion stk. HÅLLÖ siddehynde, cm stk. HÅLLÖ ryghynde, cm stk. ÄPPLARÖ hjørnesektion ÄPPLARÖ 1-pers. siddesektion HÅLLÖ siddehynde, cm HÅLLÖ ryghynde, cm stk stk stk stk.

53 53 KUNGSHOLMEN med KUNGSÖ hynder, hvide KUNGSHOLMEN med KUNGSÖ hynder, sorte Hjørnesofa Størrelse: D80 H73 cm. Bredde: Højre 222 cm, venstre 142 cm. Siddehøjde 45 cm. KUNGSHOLMEN hjørnesektion stk. KUNGSHOLMEN 1-pers. siddesektion stk. KUNGSÖ siddehynde, cm stk. KUNGSÖ ryghynde, cm stk. Hjørnesofa Størrelse: D80 H73 cm. Bredde: Højre 222 cm, venstre 142 cm. Siddehøjde 45 cm. KUNGSHOLMEN hjørnesektion stk. KUNGSHOLMEN 1-pers. siddesektion stk. KUNGSÖ siddehynde, cm stk. KUNGSÖ ryghynde, cm stk. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

54 BLØDT OG BEHAGELIGT Sid endnu bedre i din udendørs sofa med puder og plaider. Ta dine favoritter med udenfor, så du får den helt rigtige støtte i ryggen og bløde plaider, der holder dig varm. Puder og plaider udtrykker også din personlige stil og hjælper med at skabe sammenhæng i indretningen af dit udendørs område. Husk at tage dem med ind, når dagen eller aftenen er forbi, så de kan holde til mange års hygge både inde og ude.

55 55 DEKORATIVE PUDER OG PLAIDER SOMMAR 2018 pudebetræk, cm. 100% bomuld. Kan maskinvaskes. Passer til puder, cm. Multifarvet/stribet SOMMAR 2018 pudebetræk, cm. 100% bomuld. Kan maskinvaskes. Passer til puder, cm. Zigzag-mønster/multifarvet GRENÖ pude, vandafvisende, cm. 15 cm tyk. Betrækket er nemt at holde rent, fordi du kan tage det af og vaske det i vaskemaskinen. Betræk: 100% polyester. Inderstof: Uvævet polypropylen. Fyld: Hulfibre af polyester. Mørkeblå/beige Blå/grå Gul/hvid Multifarvet VÅRGYLLEN pudebetræk, cm. 100% polyester. Kan maskinvaskes. Passer til puder, cm. Hvidt/sort VENDLA pudebetræk, cm. 100% bomuld. Kan maskinvaskes. Passer til puder, cm. Sort/hvidt GURLI pudebetræk, cm. 100% bomuld. Kan maskinvaskes. Passer til puder, cm. Lys pink GURLI pudebetræk, cm. 100% bomuld. Kan maskinvaskes. Passer til puder, cm. Sort INNER inderpude, hvid. Polypropylen/ polyester. Kan maskinvaskes cm cm LISAMARI plaid, cm. 100% akryl/30% polyester. Kan maskinvaskes. Gråmeleret/gul GULLINGEN pudebetræk, vandafvisende, cm. 100% polyester. Kan maskinvaskes. Passer til puder, cm. Skal suppleres med INNER inderpude, cm, når det bruges udendørs. Beige Mørkeblåt SÖTHOLMEN pudebetræk, vandafvisende, cm. Betræk: 100% polypropylen. For: 100% polyester. Kan maskinvaskes. Passer til puder, cm. Skal suppleres med INNER inderpude, cm, når det bruges udendørs. Orange Blåt SÖTHOLMEN pudebetræk gi r dit udendørsområde farve og karakter. Alle betræk er håndlavet i Vietnam og afspejler den unikke personlighed hos den dygtige kunsthåndværker, der har lavet det. Besøg udstillingen Livet udendørs, Tekstiler, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

56 SLAP AF, OG LAD BATTERIERNE OP Det er meget forskelligt, hvordan vi foretrækker at slappe af nogle elsker at læse under et skyggefuldt træ, mens andre foretrækker at nyde solen ved en pool med en kølig drink. Derfor tilbyder vi mange forskellige løsninger, hvor du kan læne dig tilbage og slappe af: Fra lænestole og solsenge til sofaborde og sækkepuder. Vi har også hængekøjer til ultimativ alenetid. Og et hængekøjestativ, så du kan hænge ud, indtil du får plantet et par palmer på stranden.

57 57 LÆNESTOLE OG SOFAER KLÖVEN/KUNGSÖ lænestol B76 D81, H 73 cm. Sæde: B62 D60, H 33 cm. Massiv eukalyptus. KLÖVEN lænestol, brun bejdse stk. KUNGSÖ ryghynde, cm hvid stk. eller sort stk. KUNGSÖ siddehynde, cm hvid stk. eller sort stk. KLÖVEN/KUNGSÖ 2-pers. sofa B138 D81, H 73 cm. Sæde: B124 D60, H 33 cm. Massiv eukalyptus. KLÖVEN 2-pers. sofa, cm, brun bejdse stk. KUNGSÖ ryghynde, cm hvid stk. eller sort stk. KUNGSÖ siddehynde, cm hvid stk. eller sort stk. SOFABORDE ÄPPLARÖ bord/taburet , H 28 cm. Massiv akacie. Brun bejdse KUNGSHOLMEN sofabord B62 L62, H 35 cm. Plast/pulverlakeret aluminium/hærdet glas. Sortbrunt KLÖVEN sofabord , H 41 cm. Massiv eukalyptus. Brun bejdse SOLLERÖN sofabord. L92 B62, H 51 cm. Pulverlakeret stål/ aluminium/plast. Antracit/brunt KROKHOLMEN sofabord Ø 73, H 44 cm. Pulverlakeret stål/ galvaniseret stål/plast. Beige *) *) Kan også fås i IKEA Gentofte. Læs mere om vedligeholdelse på side 99. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

58 58 SOLSENGE ÄPPLARÖ solseng. L199 B71, H 33 cm. Massiv akacie. Brun bejdse TORHOLMEN solseng. L219 B70, H 47 cm. Pulverlakeret aluminium. Grå HÅMÖ solseng. L199 B59, H 28 cm. Pulverlakeret stål/polyester/plast. Lys beige HYNDER TIL SOLSENGE HÅLLÖ hynde til solseng cm. 5 cm tyk. Betræk: 100% polyester. Fyld: Polyestervat. Må kun vaskes i hånden. Sort Beige BUSSAN sækkepude. Til indendørs og udendørs brug. L94/187xB67, H20/70 cm. Polyester/plast. Sækkepuden kan bruges på mange måder. Fold den sammen til en lænestol, eller fold den ud til en lav hvilestol. Grå Orange KUNGSÖ hynde til solseng cm. 5 cm tyk. Betræk: 100% polyester. Inderstof: Uvævet polypropylen. Fyld: Polyestervat/polyuretanskum. Betræk, der kan maskinvaskes. Inderhynden må ikke vaskes. Sort Hvid IKEA PS VÅGÖ lænestol Sæde: B55 D50, H 36 cm. Plast. Hvid Sort

59 59 STRANDSTOLE HÅMÖ strandstol, kan klappes sammen B54 D65, H 63 cm. Sæde B40xD38, H 37 cm. Pulverlakeret stål/100% polyester. Pink HÅMÖ hvilestol, kan klappes sammen B60xD66, H 97 cm. Sæde B45xD37, H 44 cm. Pulverlakeret stål/100% polyester. Turkis MYSINGSÖ strandstol, kan klappes sammen. B53 D99, H 80 cm. Massiv bøg/100% polyester. Turkis Lys orange HÆNGEKØJER FREDÖN hængekøje. L200 B100 cm. 100% polyester/massiv eukalyptus/plast. Maks. belastning 120 kg. Kan suppleres med GÅRÖ hængekøjestativ. Sort Beige RISÖ hængekøje. L265 B150 cm. 100% polyester/plast. Maks. belastning 120 kg. Kan suppleres med GÅRÖ hængekøjestativ. Lys orange GÅRÖ hængekøjestativ. L301 B119, H 129 cm. Pulverlakeret stål/plast. Grå Læs mere om vedligeholdelse på side 99. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

60 SKYGGE OG PRIVATLIV Når du nyder livet udendørs, bli r du også udsat for alle naturens luner. Med pavilloner og parasoller kan du beskytte dig mod vind og stærk sol. Du kan supplere en pavillon med LAPPÖN net eller bruge gardinerne på KARLSÖ pavillon til at gøre stemningen ekstra hyggelig. Og læ- og solskærme holder nysgerrige øjne på afstand, så du kan læne dig tilbage og slappe af hele dagen.

61 61 PAVILLONER, PARASOLLER OG LÆ-/SOLSKÆRME Parasoller og pavilloner er geniale til at beskytte dig og dem, du holder af, mod den brændende sol. Alle vores parasoller og pavilloner er fremstillet af polyester med UV-beskyttelse. Se her, hvad skalaen for solbeskyttelse dækker over: Fremragende beskyttelse 50+ Stoffet gi r fremragende beskyttelse mod solens UV-stråler, da det har en UPF-grad på 50+, hvilket betyder, at det blokerer for 98% af den ultraviolette stråling. Meget god beskyttelse 25+ Stoffet gi r meget god beskyttelse mod solens UV-stråler, da det har en UPF-grad på 25+, hvilket betyder, at det blokerer for 96% af den ultraviolette stråling. God beskyttelse 15+ Stoffet gi r god beskyttelse mod solens UV-stråler, da det har en UPF-grad på 15+, hvilket betyder, at det blokerer for 93% af den ultraviolette stråling. PAVILLONER Bemærk! En parasol eller pavillon beskytter ikke mod spredt eller reflekteret ultraviolet stråling. KARLSÖ pavillon med gardiner og tag Pulverlakeret stål/100% polyester. Stof: UPF 50+. Kan kombineres med LAPPÖN net til pavillon. Hvid. B300 D300, H 258 cm KARLSÖ ekstra tag til pavillion. 100% polyester. Stof: UPF 50+. Passer til KARLSÖ pavillion. Beige. B300 D300 cm AMMERÖ pavillon med tag. Mørkebrun/ beige. Pulverlakeret stål/100% polyester. Stof: UPF 50+. Kan kombineres med LAPPÖN net til pavillon. B300 D300, H 260 cm HÆNGEPARASOLLER AMMERÖ ekstra tag til pavillion. 100% polyester. Stof: UPF 50+. Passer til AMMERÔ pavillion. Beige. B300 D300 cm LAPPÖN net til pavillon. Bredden kan tilpasses, så den både passer til pavilloner, der måler cm og cm. H 205 cm. 100% polyester. Passer til AMMERÖ og KARLSÖ pavillon. Hvidt BAGGÖN hængeparasol. Ø 250, H 250 cm. Pulverlakeret stål/100% polyester. Stoffets vægt: 150 g/m 2. Stof: UPF 15+. Skal bruges sammen med SVARTÖ parasolfod (eller med 4 betonblokke, min. størrelse cm, samlet vægt min. 50 kg). Hvid SEGLARÖ hængeparasol. Kan vippes. L330 B240, H 260 cm. Pulverlakeret stål/100% polyester. Stoffets vægt: 200 g/m 2. Stof: UPF 50+. Du kan nemt dreje parasollen, så den skygger på forskellige områder, da den kan roteres 360 grader. Skal bruges sammen med SVARTÖ parasolfod (eller med 4 betonblokke, min. størrelse cm, samlet vægt min. 90 kg). Beige KARLSÖ hængeparasol. Ø 300, H 260 cm. Pulverlakeret stål/100% polyester. Stoffets vægt: Beige 200 g/m 2, sort 180 g/m 2. Stof: UPF 50+. Skal bruges sammen med SVARTÖ parasolfod (eller med 4 betonblokke, min. størrelse cm, samlet vægt min. 50 kg). Beige Sort Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

62 62 PARASOLLER SAMSÖ parasol. Kan vippes. Ø 200, H cm. Pulverlakeret stål/100% polyester. Stoffets vægt: 170 g/m 2. Stof: UPF 25+. Passer til GRYTÖ og LÖKÖ parasolfod. Beige KARLSÖ parasol. Kan vippes. Ø 300, H 250 cm. Stang Ø 38 mm. Pulverlakeret aluminium/100% polyester. Stoffets vægt: Beige 200 g/m 2, sort 180 g/m 2. Stof: UPF 50+. Passer til GRYTÖ og LÖKÖ parasolfod. Beige Sort RAMSÖ parasol, Ø 125, H 90 cm. Stang Ø 14 mm. Pulverlakeret stål/100% polyester. Stoffets vægt: 140 g/m 2. Stof: UPF 25+. Med gevindmuffe, så den er nem at montere og flytte. Spændvidde op til 35 mm. Turkis/lys beige RAMSÖ parasol. Ø 160, H cm. Stang Ø 22 mm. Pulverlakeret stål/100% polyester. Stoffets vægt: 140 g/m 2. Stof: UPF 25+. Passer til FISKÖ parasolfod. Turkis/lys beige LJUSTERÖ parasol, Ø 400, H 295 cm. Stang Ø 48 mm. Rustfrit stål/100% polyester. Stoffets vægt: 200 g/m 2. Stof: UPF 50+. Parasollen skal fastgøres til en permanent genstand, f.eks. en væg eller et træ, og til jorden med det medfølgende reb. Ekskl. pløkker til at fastgøre parasollen i jorden. Passer til GRYTÖ og LÖKÖ parasolfod. FLISÖ parasol. L 160 B100, H cm. Stang Ø 32 mm. Pulverlakeret stål/100% polyester. Stoffets vægt: 170 g/m 2. Stof: UPF 25+. Passer til BRAMSÖN parasolfod. Sort Beige HOLDBARE OG NEMME AT VEDLIGEHOLDE Vi har designet en parasol hvor betrækket kan vaskes i vaskemaskinen, når du skiller den ad. KUGGÖ parasolstel består af stang og stivere. Den kan også vippes. LINDÖJA parasoldug er nem at montere på KUGGÖ parasolstel. Den aftagelige dug fås i beige eller sort, så du kan ændre parasollens udtryk. Suppler med en fod, så parasollen står stabilt. Så er du klar til dovne dage i skyggen. SÅDAN BYGGER DU KUGGÖ/LINDÖJA PARASOL KUGGÖ + LINDÖJA + + GRYTÖ LÖKÖ = = KUGGÖ/LINDÖJA parasol Kan vippes. Ø 302, H 240 cm. Pulverlakeret aluminium/100% polyester. Stoffets vægt: Beige 200 g/m 2, sort 180 g/m 2. Stof: UPF 50+. Passer til GRYTÖ og LÖKÖ parasolfod. KUGGÖ parasolstel. Kan vippes. Grå stk. LINDÖJA parasoldug Beige stk. Sort stk.

63 63 PARASOLFØDDER GRYTÖ parasolfod. Ø 60 cm. Plast/pulverlakeret/galvaniseret stål. Passer til følgende parasoller: KUGGÖ/LINDÖJA, KARLSÖ 300 cm, LÅNGHOLMEN, LJUSTERÖ, SAMSÖ. Stang min. Ø 30 mm, maks. Ø 50 mm. Parasolfoden skal fyldes helt med sand. Der skal bruges ca. 25 liter sand (ca. 35 kg). Mørkegrå LÖKÖ parasolfod. Ø 59 cm. Vægt: 40 kg. Beton. Passer til følgende parasoller: KUGGÖ/ LINDÖJA, KARLSÖ 300 cm, LÅNGHOLMEN, LJUSTERÖ, SAMSÖ 200 cm. Grå FISKÖ parasolfod. B39 D39 cm. Stang maks. Ø 32 mm, min. Ø 18 mm. Plast. Skal fyldes med vand eller sand. Hvis parasolfoden fyldes med vand, skal den tømmes, når sæsonen er slut. Passer til RAMSÖ parasol Ø 160 cm. BRAMSÖN parasolfod. L40 B29 cm. Vægt: 15 kg. Stang maks. Ø 38 mm, min. Ø 25 mm. Beton/plast. Passer til FLISÖ parasol. Sort Hvid SVARTÖ parasolfod. L99 B99, H 11 cm. Genanvendt plast. Passer til hængeparasoller med krydsfod. Parasolfoden skal fyldes helt med sand. Der skal bruges ca. 64 liter sand (ca. 90 kg). Mørkegrå LÆ-/SOLSKÆRME, NET OG AFSKÆRMNING DYNING baldakin. L300 B200 cm. 100% polyester. Stof: UPF 25+. Hvid DYNING baldakin. L415 B360 cm. Trekantet. 100% polyester. Stof: UPF 25+. DYNING læ-/solskærm til altan L250 H80 cm. 100% polyester. Stof: UPF 25+. Beskytter mod vind, sol og nysgerrige blikke på altanen. Hvid Sort Hvid SLÄTTÖ læ-/solskærm. L211 H170 cm. Massiv akacie/100% polyester. Sort SOLIG net. Ø 150, H 300 cm. 100% polyester. Hvidt *) *) Kan også fås i IKEA Gentofte. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

64 TÆND LYS TIL EN HYGGELIG AFTEN Festen behøver ikke slutte, bare fordi solen går ned. Tænd lyset lige der, hvor du er, og skab en hyggelig stemning med udendørsbelysning. Vi har lamper til loft, bord og gulv lyskæder og lanterner. Næsten al vores SOLVINDEN belysning bruger solceller til at forvandle sollys til elektricitet, så lamperne får ikke din elregning til at vokse, og du slipper for ledninger og stik, der roder. Hvis du har brug for ekstra varme på en kølig aften og samtidig vil skabe en hyggelig stemning, så se nærmere på BRÖKO ildkurv.

65 65 UDENDØRS BELYSNING UDENDØRS LOFTLAMPER SOLVINDEN LED-loftlampe, solcelledrevet. Fås i: Ø 22, H 20 cm. Hvid Beige/pink Ø 30, H 27 cm. Hvid Orange/beige Ø 45, H 41 cm. Hvid Multifarvet SOLVINDEN LED-loftlampe, solcelledrevet. Fås i: Ø 15, H 25 cm. Hvid Grå/turkis Ø 23, H 40 cm. Hvid Blå/grå Ø 28, H 50 cm. Hvid Multifarvet SOLVINDEN LED-loftlampe, Ø 55 cm. Orange/blå UDENDØRS LYSKÆDER OG DEKORATION SOLVINDEN LED-lyskæde med 12 pærer Ledningens længde 8,4 m. Multifarvet SOLARVET LED-lyskæde med 12 pærer Med solcellepanel, der forvandler sollys til elektricitet. Nem at bruge. Kræver hverken ledninger eller stik. Inkl. 1 genopladeligt AAA HR3 1,2V-batteri. Ledningens længde 5 m. V Du kan gøre din lyskæde personlig, så den matcher årstiden eller din stil. Du skal bare tilføje dekoration efter dit valg og ændre den, når du får lyst. SOLVINDEN dekoration til lyskæde, 12 stk. LED-lyskæder sælges separat. Designet til SOLARVET LED-lyskæde. Tube. Hvid SOLVINDEN dekoration til lyskæde, 12 stk. LED-lyskæder sælges separat. Designet til SOLARVET LED-lyskæde. Globe. Hvid Grå/blå Multifarvet Blå/turkis Orange/pink Besøg udstillingen Livet udendørs, Belysning, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

66 66 UDENDØRS BORD- OG GULVLAMPER SOLVINDEN LED-loftlampe, solcelledrevet. Halvkugle, Ø 18, H 9 cm SOLVINDEN LED-bordlampe, solcelledrevet. Blå/hvid, Ø 13, H 30 cm Grå/hvid, Ø 17, H 42 cm SOLVINDEN LED-lanterne, solcelledrevet, H 30 cm. Grå Gul SOLVINDEN LED-loftlampe, solcelledrevet. Cylinder, Ø 6, H 25 cm UDENDØRS LANTERNER BORRBY lanterne til bloklys. Til indendørs og udendørs brug. Stål/glas. L15 B15 cm. H 28 cm, sort H 28 cm, hvid H 44 cm, sort H 44 cm, hvid GOTTGÖRA lanterne. Til indendørs og udendørs brug. Pulverlakeret stål/glas. Lanterne til fyrfadslys. H 26 cm, hvid SOMMAR Til indendørs og udendørs brug. Lanterne til fyrfadslys. H 15 cm, sort Lanterne til fyrfadslys. H 12 cm, sort ROTERA lanterne til fyrfadslys. Til indendørs og udendørs brug. H 21 cm. Hvid Sort Udendørs ildkurv. BROKÖ ildkurv. Lakeret stål. D41 B 41, H 50 cm. Sort Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

67

68 GI DIT UDENDØRS OMRÅDE NYT LIV Uanset om du vil forny din altan i en fart eller lave et afgrænset område til afslapning og spisning, kan RUNNEN gulvbelægning gi dig det udtryk, du kan li. Fliserne er nemme at lægge de skal bare klikkes sammen. Vælg en enkelt farve, eller miks og match. Følg vejledningen på næste side for at finde ud af, hvor mange pakker du skal bruge, eller brug RUNNEN beregner på IKEA.dk/udendørs RUNNEN beregner viser dig, hvor mange pakker du skal bruge til at dække dit område.

69 69 UDENDØRS GULVBELÆGNING Beregn, hvor mange pakker skal du bruge: 1 1. Beregn størrelsen på dit udendørs område ved at gange længden med bredden. Eksempel: Bredde 3 5 m = 15 m² 2. Divider resultatet med 0,81, og rund op (så du er sikker på at ha' fliser nok): Eksempel: 15 m² 0,81 = 18,51 Rundes op til 19 pakker. Her er en vejledning, hvor beregningerne allerede er lavet: Områdets areal Antal pakker Samlet pris brun bejdse, grå eller mørkegrå 2 m 2 3 pakker Samlet pris, kunstgræs 5 m 2 7 pakker m 2 9 pakker m 2 13 pakker m 2 15 pakker m 2 23 pakker m 2 25 pakker m 2 31 pakker m 2 37 pakker RUNNEN gulvfliser, udendørs, 0,81 m², 9 stk. L30 B30, H 2 cm. *) Kan også fås i IKEA Gentofte. Mørkegrå plast *) Akacie med brun bejdse *) Grå plast Kunstgræs RUNNEN gulvfliser kan skæres til og tilpasses hjørner og stolper. Hvis du vil vaske gulvet nedenunder, er det nemt at skille gulvfliserne ad og lægge dem igen. Det er nemt at beskytte RUNNEN gulvet med brun bejdse mod slid ved at behandle det med bejdse med jævne mellemrum, ca. 1 gang om året. RUNNEN grå og græs er vedligeholdelsesfrit.

70 70 UDENDØRSTÆPPER MORUM tæppe. Til indendørs og udendørs brug. B200 L300 cm. 100% polypropylen. Bagside: Syntetisk latex. Beige Mørkegråt MORUM tæppe. Til indendørs og udendørs brug. B160 L230 cm. 100% polypropylen. Bagside: Syntetisk latex. Beige Mørkegråt HODDE tæppe. Til indendørs og udendørs brug. 100% polypropylen. Gråt/sort. B200 L300 cm B160 L230 cm B133 L195 cm LOBBÄK tæppe. Til indendørs og udendørs brug. B200 L250 cm. 100% polypropylen. Beige ROSKILDE tæppe. Til indendørs og udendørs brug. B200 L250 cm. 100% polypropylen Blågrønt SOMMAR 2018 tæppe. Til indendørs og udendørs brug. B180 L240 cm. 100% polypropylen. Sort/gråt Stribet/turkis LØBERE SOMMAR 2018 tæppe. Til indendørs og udendørs brug. B75 L200 cm. 100% polypropylen. Sort/gråt Stribet/orange Turkis MORUM tæppe. Til indendørs og udendørs brug. B80 L200 cm. 100% polypropylen. Bagside: Syntetisk latex. Beige Mørkegråt HODDE tæppe. Til indendørs og udendørs brug. B80 L200 cm. 100% polypropylen. Gråt/sort Besøg udstillingen Livet udendørs, Tæpper, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

71

72

73 Udendørs madlavning Grøntsager. Fisk. Ananas. Hvad er der på menuen i dag? Gi dit køkken en fridag, og lav mad udendørs. Gå ud på terrassen, over i parken eller et andet sted, og hold en grillfest for familie og venner eller vend op og ned på hverdagens madlavningsrutiner.

74

75 75 SKRU OP FOR VARMEN Uanset om vi kalder det grill eller BBQ, elsker vi lækker mad og mindeværdige øjeblikke. Vi har den perfekte holdbare grill til dig, så du kan komme i gang med at lave mad udendørs! KLASEN grill har smarte funktioner, f.eks. et indbygget termometer, en grillrist af rustfrit stål af høj kvalitet, en aske-/fedtbakke, der kan trækkes ud, og varmeisolerede greb. Suppler med en rullevogn eller et opbevaringsskab, så du får plads til dit tilbehør til udendørs madlavning, der gør det nemmere at tilberede og servere maden. TOSTERÖ overtræk holder grillen fri for snavs, støv og pollen. Den bærbare KÖRPON kulgrill er genial at tage med i parken, på stranden og andre steder.

76 KLASSISK MED KUL En kulgrill gi'r maden en røget smag og er den traditionelle måde at grille på. Brug kul eller briketter til at lave en varm zone til direkte tilberedning og en køligere zone til indirekte tilberedning. Du kan også bruge grillen til at bage, wokstege eller lave pizza. Generelt kan du opnå højere temperaturer med en kulgrill end en gasgrill, men det tager længere tid at nå tilberedningstemperaturen. Vi anbefaler dig at vente minutter, efter at du har tændt kullene eller indtil de er dækket af grå aske før du lægger madvarerne på grillen. Du kan regulere temperaturen med ventilen på låget og på forsiden af grillen. Og når du er færdig, kan du slukke kullene ved at lægge låget på og lukke ventilen.

77 77 SKRÆDDERSYET ELLER FÆRDIGLAVET? Vælg imellem en skræddersyet grill eller kombinationer, som vi allerede har udvalgt og designet = Understel Opbevaringsskab Tophylde cm Indsats til kulgrill ALLE DELE OG PRISER KULGRILL KLASEN indsats til kulgrill. Skal suppleres med KLASEN eller ÄPPLARÖ understel. Sort KLASEN understel, cm. Rustfrit stål ÄPPLARÖ understel, cm. Brun bejdse ÄPPLARÖ opbevaringsskab, cm. Kan kun bruges sammen med KLASEN tophylde cm. Brun bejdse KLASEN tophylde, cm. Brun bejdse KLASEN tophylde, cm. Rustfrit stål ANDRE KULGRILL LILLÖN kulgrill. L64 B45, H 98 cm. Emaljeret stål/pulverlakeret stål. Sort KORPÖN bærbar kulgrill, kan klappes sammen. Rustfrit stål/emaljeret stål/ pulverlakeret stål. Sort Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

78 78 UDENDØRS MADLAVNING MED KULGRILL KLASEN KLASEN kulgrill, rustfrit stål. B74 D57, H 109 cm. Denne kombination Rustfrit stål KLASEN understel, cm, rustfrit stål stk. KLASEN indsats til kulgrill, sort stk. ÄPPLARÖ/KLASEN KLASEN rullebord, B74 D57, H 90 cm. Denne kombination med Tophylde af rustfrit stål Tophylde, brun bejdse KLASEN understel, cm, rustfrit stål stk. KLASEN tophylde, cm, brun bejdse stk. eller rustfrit stål stk. KLASEN kulgrill med rullebord B144 D57, H 109 cm. Denne kombination med Tophylde af rustfrit stål Tophylde, brun bejdse KLASEN understel, cm, rustfrit stål stk. KLASEN indsats til kulgrill, sort stk. KLASEN tophylde, cm, brun bejdse stk. eller rustfrit stål stk. ÄPPLARÖ/KLASEN kulgrill, brun bejdse. B77 D58, H 109 cm. Denne kombination ÄPPLARÖ understel, cm, brun bejdse stk. KLASEN indsats til kulgrill, sort stk. ÄPPLARÖ/KLASEN rullebord, B77 D58, H 90 cm. Denne kombination med Tophylde af rustfrit stål Tophylde, brun bejdse ÄPPLARÖ understel, cm, brun bejdse stk. KLASEN tophylde, cm, brun bejdse stk. eller rustfrit stål stk. ÄPPLARÖ opbevaringsskab, B77 D58, H 90 cm. Denne kombination med Tophylde af rustfrit stål Tophylde, brun bejdse ÄPPLARÖ opbevaringsskab, cm, brun bejdse stk. KLASEN tophylde, cm, brun bejdse stk. eller rustfrit stål stk. ÄPPLARÖ/KLASEN kulgrill med rullebord/ opbevaringsskab. B217 D58, H 109 cm. Denne kombination med Tophylde af rustfrit stål Tophylde, brun bejdse KLASEN indsats til kulgrill, sort stk. ÄPPLARÖ understel, cm, brun bejdse stk. ÄPPLARÖ opbevaringsskab, cm, brun bejdse stk. KLASEN tophylde, cm, brun bejdse stk. eller rustfrit stål stk. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

79 79 GODT AT VIDE Det indbyggede termometer i låget gør, at du kan kontrollere temperaturen, mens du griller uden at løfte låget. 2. For at opnå den ønskede grilltemperatur kan du regulere luftstrømmen ved hjælp af ventilerne af rustfrit stål på låget og på forsiden af grillen. 3. Grillristen er holdbar, fordi den er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet. 4. Varmeisolerede greb af rustfrit stål. 5. Askeskuffen kan trækkes ud og er nem at tømme, når du er færdig med at grille. 6. Hylden forneden er fremstillet af rustfrit stål, så du også kan bruge den som et holdbart arbejdsområde til at lægge varmt grilltilbehør på.

80 GAS TIL HURTIG TILBEREDNING Med en gasgrill når du hurtigt den ønskede temperatur, og det er nemt at kontrollere temperaturen præcist, mens du laver mad. Tjek, at der er gas i gasflasken, tryk på en knap og efter ca. 10 minutter er du klar til at gå i gang! Gas gi'r mindre røg end kul, og du får den helt specielle grillsmag, fordi flammebeskytterne opfanger kødsaft og forvandler den til røg. Når du er færdig, skal du bare lade brænderne brænde på højt niveau i 5 minutter, så eventuelle madrester brænder af, og grillen er nemmere at gøre ren.

81 81 SKRÆDDERSYET ELLER FÆRDIGLAVET? Vælg imellem en skræddersyet grill eller kombinationer, som vi allerede har udvalgt og designet = Gasgrill Understel Understel Tophylde, cm ALLE DELE OG PRISER GASGRILL KLASEN gasgrill. B73 D56, H 112 cm. Sort KLASEN understel, cm. Rustfrit stål KLASEN tophylde, cm. Brun bejdse KLASEN tophylde, cm. Rustfrit stål Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

82 82 UDENDØRS MADLAVNING MED GASGRILL KLASEN gasgrill med rullebord B144 D57, H 112 cm. Denne kombination med Tophylde af rustfrit stål Tophylde, brun bejdse KLASEN gasgrill stk. KLASEN understel cm stk. KLASEN tophylde, cm, brun bejdse stk. eller rustfrit stål stk. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

83 83 GODT AT VIDE Det indbyggede termometer i låget gør, at du kan kontrollere temperaturen, mens du griller uden at løfte låget. 2. Du kan kontrollere maden igennem det store glasvindue i låget uden at løfte det. 3. Grillristen er holdbar, fordi den er fremstillet af rustfrit stål af høj kvalitet. 5. De 2 flammebeskyttere under grillristen opfanger kødsaft og forvandler den til røg, som gi'r maden den helt specielle grillsmag. 6. Varmeisolerede greb af rustfrit stål. 7. Fedtbakken kan trækkes ud og er nem at rengøre. 4. Du behøver ikke bruge tændstikker eller lighter, da de 2 brændere af rustfrit stål tænder, når du trykker knapperne ind og drejer. Det gør det nemt at kontrollere varmen og tilberedningstiden og lave mad med stor præcision.

84 ASKHOLMEN blomsterkasse Gråbrun bejdse

85 Havearbejde Krydderurter. Grøntsager. Blomster. Træer. Planter gør os glade! Få naturen helt tæt på, og dyrk planter, uanset om du har en stor have eller en lille vindueskarm. Du skal bare vælge frø eller små udplantningsplanter. Tilsæt derefter vand, solskin, den rigtige temperatur og lidt tålmodighed!

86

87 87 DYRK DINE EGNE PLANTER Har du grønne fingre? Begynd med det mest nødvendige, f.eks. haveredskaber, dyrkningsmedie (kokosbast eller lerkugler), saks, beskæresaks, handsker, haveforklæde, en vandkande eller sprayflaske. Vælg derefter krukker i forskellige former, størrelser, farver og materialer, f.eks. terrakotta, plast eller pulverlakeret stål. SÖTCITRON krukke har en selvvandingindsats, så dine planter trives, også selvom du ikke vander dem jævnligt. ÖSTLIG og SOMMAR 2018 krukke er designet til at blive brugt både inde og ude. Når du har fundet de krukker, du skal bruge, kan du gøre din have eller altan endnu mere personlig og supplere med blomsterkasser, plantebakker og planteborde. Drivhuse er geniale til spirer og sarte planter. Dyrk flere planter ved at udnytte pladsen i højden med drivhuse, der er nemme at flytte. Støt klatreplanter ved at montere et espalier på en bred væg. Nogle af dem kan både bruges indendørs og udendørs.

88 88 HAVEREDSKABER GRÄSMARÖ havesæt. Til indendørs og udendørs brug. 3 dele. Turkis ODLA kokosbast 15 liter ODLA lerkugler 5 liter JACKFRUKT krydderurtesaks Turkis JACKFRUKT beskæresaks Turkis KRYDDNEJLIKA havehandsker Polyester/gummi. Mønstrede, S/M Turkis, M/L SOCKER vandkande. Til indendørs og udendørs brug. Pulverlakeret stål. Turkis, 1 liter, H 17 cm Pink, 1 liter, H 17 cm Turkis, 5 liter, H 29 cm TOMAT sprayflaske, 35 cl. Plast. Fås også i andre farver. Turkis Pink Grøn Sort KRYDDNEJLIKA haveforklæde Mønstret Haveforklæde til børn, grønt SOCKER spand/krukke, 10 liter. Til indendørs og udendørs brug. Ø 27, H 27 cm. Galvaniseret stål. Galvaniseret Turkis PLANTER TIL HAVEN Du finder et stort udvalg af sæsonens udendørs planter, både spiselige og dekorative, i Planteudstillingen i varehuset.

89 89 UDENDØRS KRUKKER ÖSTLIG krukke. Til indendørs og udendørs brug. Ø 32, H 32 cm Plast. Fås også i andre størrelser. Grå INGEFÄRA urtepotteskjuler med underskål, terrakotta. Ø 16, H 14 cm. Maks. Ø urtepotte 12 cm. Rødler. Fås også i andre størrelser GRÄSET krukke. D30 B30, H 32 cm. Pulverlakeret/galvaniseret stål. Fås også i andre størrelser. Beige SOMMAR 2018 urtepotteskjuler, 12 cm. Til indendørs og udendørs brug. Maks. Ø urtepotte 12 cm. Ø 15, H 15 cm. Plast/ pulverlakeret stål. Fås også i andre størrelser. Sort Turkis SOMMAR 2018 urtepotteskjuler, 12 cm. Til indendørs og udendørs brug. Stentøj. Maks. Ø urtepotte 12 cm. Ø 15, H 13 cm. Mørkegrå Pink SÖTCITRON selvvandingskrukke. Til indendørs og udendørs brug. L29 B11, H 14 cm. Fajance/plast med farvet glasur. Fås også i andre størrelser. Hvid Besøg udstillingen Livet udendørs, Planter og krukker, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

90 90 UDENDØRS DRIVHUSE, PIEDESTALER OG ESPALIERER HINDÖ drivhus/opbevaring. Til indendørs og udendørs brug. B63 D31, H 144 cm. Pulverlakeret, galvaniseret stål/pulverlakeret stål/hærdet glas. Grå HINDÖ plantebord. B78 D37, H 97 cm. Pulverlakeret stål/plast. Gråt ASKHOLMEN blomsterkasse. L62 B39, H 38 cm. Massiv akacie med bejdse. Gråbrun bejdse ASKHOLMEN piedestal. Massiv akacie med bejdse. Gråbrun bejdse ASKHOLMEN espalier. Massiv akacie med bejdse. Gråbrun bejdse IKEA PS 2014 drivhus. Til indendørs og udendørs brug. B46 D18, H 45 cm. Pulverlakeret stål/plast. Hvidt SOMMAR 2018 espalier. B28 H57 cm. Pulverlakeret stål. Passer til urtepotter, der er mindst Ø 15 cm. Sort

91 91 SOMMAR 2018 urtepotteskjuler med holder, sort. Pulverlakeret stålwire. Fås også i andre størrelser. Ø 16 cm cm SKURAR urtepotteskjuler med holder, 15 cm. Ø 17, H 22 cm, maks. Ø urtepotte 15 cm. Pulverlakeret stål. Hvid SOLROSFRÖ blomsterkasse med holder B19 L51, H 12 cm. Pulverlakeret stål. Galvaniseret Hvid SOMMAR 2018 ophæng til urtepotteskjuler med espalier B36 H67 cm. Ophænget har plads til en urtepotteskjuler, maks. Ø 15 cm. Sort SKURAR ampel, 30 cm. Pulverlakeret stål. Hvid SOMMAR 2018 piedestal. H 57, Ø 26 cm. Hylden har plads til en krukke, maks. Ø 26 cm. Pulverlakeret stål/plast. Sort SOMMAR 2018 piedestal. Kan vendes om og bruges til krukker i forskellige størrelser. Pulverlakeret stålwire. Sort, 26 cm Sort, 19 cm IKEA PS 2014 espalier. Til indendørs og udendørs brug. L70 B23, H 53 cm. Pulverlakeret stål/plast. Hver hylde har plads til en krukke, maks. Ø 21 cm. Hvid SOMMAR 2018 ophæng. Til indendørs og udendørs brug. Ophænget har plads til en urtepotteskjuler, Ø 19 cm eller større. Sort Besøg udstillingen Livet udendørs, Planter og krukker, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

92

93 93 UDENDØRS OPBEVARING Uanset hvor meget plads du har udendørs, kan du udnytte den bedre og få mere glæde af den med de rigtige opbevaringsløsninger. Vi har masser af bænke med opbevaring, skabe, reoler, bokse og kroge, så du kan organisere og opbevare krukker, legetøj, hynder, haveredskaber, sportsudstyr, tilbehør til vasketøj og alt muligt andet. Vores opbevaringsløsninger er ikke garanti for godt vejr, men de er garanti for, at du kan bruge mere tid på at nyde livet og mindre tid på at lede efter dine ting. Vores reoler er solide og holdbare til udendørs brug og alle dine ting. HYLLIS og HINDÖ kan også bruges indendørs. Gem dine ting væk, og beskyt dem mod vejr og vind med metalskabe i forskellige størrelser, som både kan bruges inde og ude. Eller læg dem væk i bænke med opbevaring, der også kan bruges som siddepladser. Du kan også kombinere dem med TOSTERÖ opbevaringstaske til hynder.

94 94 REOLER OG SKABE HYLLIS reol. Til indendørs og udendørs brug. B60 D27, H 140 cm. Galvaniseret stål. Grå LÄCKÖ reol. B61 D32, H 160 cm. Pulverlakeret stål. Grå *) HINDÖ drivhus/opbevaring. Til indendørs og udendørs brug. B63 D31, H 144 cm. Pulverlakeret, galvaniseret stål/pulverlakeret stål/hærdet glas. Grå HINDÖ skab. Til indendørs og udendørs brug. B78 D37, H 82 cm. Pulverlakeret, galvaniseret stål/pulverlakeret stål. Få mere opbevaringsplads ved at sætte en HINDÖ reol ovenpå. Grå HINDÖ reol. Til indendørs og udendørs brug. B78 D37, H 82 cm. Pulverlakeret, galvaniseret stål/pulverlakeret stål. Grå HINDÖ skab med reol. Til indendørs og udendørs brug. B78 D37, H 158 cm. Pulverlakeret, galvaniseret stål/pulverlakeret stål. Denne kombination Grå HINDÖ skab. Til indendørs og udendørs brug. B78xD37, H 82 cm Grå stk. HINDÖ reol. Til indendørs og udendørs brug. B78xD37, H 82 cm Grå stk. ÄPPLARÖ opbevaringsskab, B77 D58, H 90 cm. Denne kombination med Tophylde, brun bejdse Tophylde af rustfrit stål ÄPPLARÖ opbevaringsskab, cm, brun bejdse stk. KLASEN tophylde, cm, brun bejdse stk. eller rustfrit stål stk.

95 95 BÆNKE MED OPBEVARING ÄPPLARÖ bænk med vægpanel og hylder. B80 D44, H 158 cm. Massiv akacie med bejdse/galvaniseret stål. Skal fastgøres til væggen. Brun bejdse *) ÄPPLARÖ bænk med opbevaring B122 D50, H 54 cm. Massiv akacie med bejdse. Kan kombineres med TOSTERÖ opbevaringstaske til hynder. Brun bejdse *) Kan også fås i IKEA Gentofte. RULLEBORDE VINDALSÖ rullebord, L81 B51, H 71 cm. Pulverlakeret aluminium/massiv eukalyptus med bejdse. Hvidt/brun bejdse ÄPPLARÖ/KLASEN rullebord, B77 D58, H 90 cm. Akacie med brun bejdse/rustfrit stål. Denne kombination med Tophylde, brun bejdse Tophylde af rustfrit stål ÄPPLARÖ understel, cm, brun bejdse stk. KLASEN tophylde, cm, brun bejdse stk. eller rustfrit stål stk. KLASEN rullebord, B74 D57, H 90 cm. Rustfrit stål/akacie med brun bejdse. Denne kombination med Tophylde, brun bejdse Tophylde af rustfrit stål KLASEN understel, cm, rustfrit stål stk. KLASEN tophylde, cm, brun bejdse stk. eller rustfrit stål stk. UDENDØRS BOKSE TIL OPBEVARING UDENDØRS KROGE OG KNAGERÆKKER KLÄMTARE boks med låg. Til indendørs og udendørs brug. Plast. Mørkegrå cm cm SKRÄLL krog. Til indendørs og udendørs brug. Pulverlakeret stål. B6,5 D30, H 12 cm VAJERT knagerække med 4 kroge. Til indendørs og udendørs brug. Pulverlakeret stål/zink Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

96 HÆNG OP OG HÆNG UD Du vil sikkert hellere bruge tiden på at slappe af, men sommetider skal dit udendørs område også bruges til vasketøj. Så udnyt pladsen optimalt! Uanset om du har brug for et ekstra bredt tørrestativ eller et, der kan klappes helt sammen, har vi forskellige størrelser og former, der matcher dit behov. Med kurve og bøjler kan dit udendørs område forvandles til et centralt sted at tørre tøj. Lufttørring udendørs er godt for tøj og tekstiler, for så holder de længere. Og takket være vinden og solen bli'r din elregning også lavere.

97 97 UDENDØRS VASKETØJ MULIG tørrestativ. Til indendørs og udendørs brug. L173 B57, H 103 cm. Pulverlakeret stål. Hvidt Sort MULIG tørrestativ. Til indendørs og udendørs brug. 3 niveauer. L99 B58, H 152 cm. Pulverlakeret stål. Hvidt MULIG tørrestativ. Til indendørs og udendørs brug. 4 niveauer. L72 B72, H 160 cm. Pulverlakeret stål. Hvidt FROST tørrestativ. Til indendørs og udendørs brug. L134 B59, H 93 cm. Stål. Hvidt JÄLL tørrestativ. Til indendørs og udendørs brug. L79 B40, H 82 cm. Pulverlakeret stål/ plast. Hvidt TORKIS fleksibel tøjkurv. Til indendørs og udendørs brug. 35 liter. B58 D38, H 28 cm. Plast. Blå TORKIS kurv med 30 tøjklemmer. Til indendørs og udendørs brug. Plast og stål. Hvid/blå BAGIS bøjle. Til indendørs og udendørs brug. Hvid Sort STAJLIG bøjle. Til indendørs og udendørs brug. 5 stk. Hvid STAJLIG multibøjle. Til indendørs og udendørs brug. Hvid STAJLIG multibøjle, vertikal. Til indendørs og udendørs brug. Hvid Besøg udstillingen Livet udendørs, Opbevaring, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

98

99 99 VEDLIGEHOLDELSE Materialer, der er nemme at vedligeholde Aluminium, plast, plastrotting og stål er vedligeholdelsesfri materialer til havemøbler. Du skal bare sørge for at rengøre møblerne med en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel. Når sæsonen er slut, kan du dække dem til eller opbevare dem et køligt og tørt sted, f.eks. en garage, carport eller kælder, møbler af plast og plastrotting, kan revne i frostvejr. Materialer, der kræver lidt ekstra Akacie, fyr, eukalyptus og andre former for massivt træ kræver som regel lidt ekstra vedligeholdelse af og til. Rengør møblerne med vand og et mildt rengøringsmiddel, dæk dem til, når de ikke er i brug, og opbevar dem tørt og køligt, når sæsonen er slut. Alle vores havemøbler af træ er forbehandlet med bejdse eller lak. For at forlænge deres holdbarhed anbefaler vi at behandle møblerne igen for at undgå, at de revner. Hvor ofte du skal behandle møblerne, afhænger af placering og brug, og hvor meget de er udsat for sol, regn og vind. Møbler, der står i fri luft, kræver f.eks. ekstra behandling, når regndråber bli'r absorberet af træet i stedet for at danne små dråber. Hvis malingen på lakerede møbler begynder at skalle af eller se slidt ud, skal de lakeres eller pletmales med maling til udendørs brug. Vedligeholdelse af parasoller Slå parasollen ned, når den ikke er i brug så står den mere sikkert i vinden. Parasoller skal som regel kun renses grundigt 1 gang om året. Følg vaskeanvisningerne på etiketten. Vi anbefaler at beskytte parasollen mod snavs, pollen og regn med et TOSTERÖ overtræk og opbevare den køligt og tørt indendørs. Sørg for, at parasollen er helt tør, for du dækker den til. Vedligeholdelse af pavilloner Fjern altid pavillonens tag i blæst eller kraftig regn. Rengør pavillonen jævnligt, både udvendigt og indvendigt. Følg vaskeanvisningerne på etiketten. En pavillon af stål er nem at vedligeholde, den skal bare rengøres med en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel. Før du sætter pavillonen væk for vinteren, gøres stoffet grundigt rent, lad det tørre godt. Opbevar pavillonen køligt og tørt indendørs. TOSTERÖ opbevaringstaske til hynder kan bruges til pavillonens tag og gardiner. Vedligeholdelse af puder og hynder Rengør dine hynder og puder til udendørs brug jævnligt, så holder de længere. Følg vaskeanvisningerne på etiketten. Vi anbefaler, at de opbevares et tørt og køligt sted, når de ikke er i brug. Sørg for, at hynderne er helt tørre, før du lukker TOSTERÖ opbevaringstaske, så bevares formen på dem.

100 BESKYT DINE HAVEMØBLER Med lidt hjælp fra dig kan dine havemøbler holde i mange år. Generelt skal du rengøre havemøbler jævnligt og så vidt muligt undgå at lade dem stå ubeskyttet udendørs. Brug eventuelt et TOSTERÖ overtræk, og opbevar møblerne et tørt og køligt sted indendørs, når udendørssæsonen er slut.

101 101 OVERTRÆK OG BEJDSE TOSTERÖ overtræk til møbelsæt , H 90 cm. Passer til udendørs spisebord og -stole, 1 bord og 2 stole. Sort TOSTERÖ overtræk til møbelsæt , H 120 cm. Passer til udendørs spisebord og -stole, 1 bord og 4 stole. Sort TOSTERÖ overtræk til møbelsæt , H 105 cm. Passer til udendørs spisebord og -stole, 1 bord og 6 stole. Sort TOSTERÖ overtræk til solseng , H 40 cm. Sort TOSTERÖ overtræk til parasol. L 160 cm, maks. Ø 19 cm, min. Ø 13 cm. Passer til følgende parasoller: KUGGÖ/LINDÖJA, KARLSÖ 300 cm med vippefunktion, SAMSÖ, RAMSÖ og FLISÖ. Sort TOSTERÖ overtræk til parasol. L 220 cm, maks. Ø 38 cm, min. Ø 35 cm. Passer til følgende parasoller: SEGLARÖ, KARLSÖ hængeparasol, BAGGÖN, LÅNGHOLMEN og LJUSTERÖ. Sort TOSTERÖ overtræk til grill , H 111 cm. Sort TOSTERÖ opbevaringstaske til hynder , H 35 cm. Passer i ÄPPLARÖ bænk med opbevaring cm og AMMERÖ bænk med opbevaring. Sort TOSTERÖ opbevaringstaske til hynder 62 62, H 35 cm. Passer i SOLLERÖN sofasektioner. Sort VÅRDA træbejdse. Udendørs, 500 ml. Hvis du vil beskytte dine møbler og få dem til at skinne uden at gi' dem farve, anbefaler vi farveløs VÅRDA træbejdse. Hvis du også vil friske farven op, anbefaler vi VÅRDA træbejdse med pigment. Farveløs Brun, halvtransparent FIXA pensler /3 stk. Besøg udstillingen Livet udendørs, eller gå ind på IKEA.dk for at se hele sortimentet.

102

103 103 STÆRKE UDENDØRSMATERIALER Når du er udendørs, synes vi, at du skal bruge tiden på at dagdrømme, småsnakke, tage en lur og nyde lækker mad. Vi synes ikke, du skal bekymre dig over kvaliteten af dine havemøbler. Vi har tænkt og researchet for dig, så dine møbler kan holde i mange år. Vi har udvalgt slidstærke materialer, gi r dem ekstra beskyttelse mod sol og regn og behandler alle havemøbler, som om vi skulle tage dem med hjem til os selv i al slags vejr! Læs mere om vores udendørsmaterialer herunder. Metal Alt det metal, der bruges til vores havemøbler kan modstå regn, sne, lave og høje temperaturer. Aluminium er et let, slidstærkt og rustbestandigt materiale, også uden ekstra behandling. Stål er holdbart og beskyttet mod rust med pulverlakering. Galvaniseret stål er belagt med zink, der beskytter mod rust, og vi supplerer også med pulverlakering. Plast Alle vores havemøbler af plast og plastrotting er UVstabiliserede og falmer ikke, og det gør, at de ser nye og friske ud i længere tid. Plast og håndflettet plastrotting kan modstå regn, sne, lave og høje temperaturer. Frostvejr kan svække plast og plastrotting, så den ikke er velegnet til brug. Massivt træ Alle vores havemøbler er forbehandlede, så der går længere tid, før du skal vedligeholde dem. Akacie og eukalyptus er holdbart og slidstærkt på grund af træfibrenes høje tæthed. Tekstiler På samme måde som solens UV-stråler påvirker din hud, påvirker de også tekstilers farve. For at undgå at ensfarvede stofhynder falmer, har vi indført en produktionsteknik, der hedder fiberfarvning. I denne proces bli'r farvepigmenterne en del af fibrene, og det gi'r større farveægthed. Det reducerer vandforbruget med 80% og forbruget af farvestof med mere end 20% sammenlignet med traditionelle farveteknikker.

104

105 105 MØBLER, DER ER GODE FOR DIG OG MILJØET Træ er et fantastisk materiale, som vi har brugt, siden IKEA blev grundlagt i skovene i Småland. Vi er en global virksomhed med klare regler for alt det træ, vi bruger, og vi gør, hvad vi kan for at sikre, at alt vores træ kommer fra bæredygtige kilder, og at det er certificeret eller genanvendt. Med ÄPPLARÖ serien af massiv akacie og alle vores andre havemøbler har vi allerede nået dette mål. Serien omfatter robuste møbler, der er fremstillet efter metoder, der er bæredygtige for både mennesker og miljø.

106 106 TA DET ROLIGT, VI KAN HJÆLPE Er du klar til at nyde livet udendørs? Skynd dig at komme i gang, og lad os gøre arbejdet. Vores lokale serviceudbyder står klar til at hjælpe dig med alt fra afhentning og levering af din ordre til at montere din nye udendørs sofa. Vi tilbyder også finansiering. Indkøbsservice med levering Vi henter varerne på din huskeliste på Ta Selv Lageret og leverer dem direkte til dit hjem eller kontor. Levering Vi kan levere dine varer direkte til dit hjem eller kontor. Og vi stiller ikke bare varerne ved din fordør vi bærer dem ind og sætter dem i det rum, du ønsker. Du vælger dato og klokkeslæt. Montering Vores uafhængige, professionelle samarbejdspartnere kan montere dine produkter og tage emballagen med. Finansiering Du behøver ikke at betale det hele på en gang. Du kan vælge imellem vores mange fleksible betalingsmuligheder.

107

108 Inter IKEA Systems B.V. 2016/2018 Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer. TÄRNÖ møbelsæt Bord og 2 stole /sæt TÄRNÖ borde og stole er fremstillet af slidstærk, bæredygtigt indkøbt akacie og pulverlakeret stål. De kan klappes sammen, så du nemt kan ha ekstra stole stående til gæster. Se mere på side 16.

Produktguide Livet udendørs. Indret et udendørsområde, hvor du elsker at være

Produktguide Livet udendørs. Indret et udendørsområde, hvor du elsker at være 11_015 Produktguide Livet udendørs Indret et udendørsområde, hvor du elsker at være Gi' dit udendørsområde nyt liv Vi drømmer alle sammen om solrige sommermåneder, hvor vi slapper af i en stol med en god

Læs mere

Produktguide ÄPPLARÖ. Udendørsmøbler

Produktguide ÄPPLARÖ. Udendørsmøbler 51_015 Produktguide ÄPPLARÖ Udendørsmøbler Matcher din livsstil og udendørs plads Ønsker du dig en solseng til din altan? Skal du bruge et bord næste gang, du skal holde fest i baggården? Eller opbevaring

Læs mere

NORSBORG. Produktguide. Sofaserie. FUNKTIONER/DELE 2-pers. siddesektion 3-pers. siddesektion Chaiselongsektion Hjørnesektion Armlæn Ben

NORSBORG. Produktguide. Sofaserie. FUNKTIONER/DELE 2-pers. siddesektion 3-pers. siddesektion Chaiselongsektion Hjørnesektion Armlæn Ben Produktguide NORSBORG Sofaserie 20_018 FUNKTIONER/DELE 2-pers. siddesektion 3-pers. siddesektion Chaiselongsektion Hjørnesektion Armlæn Ben Aftageligt betræk Forskellige betræk Vaskbart betræk Læs mere

Læs mere

Produktguide NORSBORG. Sofaserie FUNKTIONER/DELE

Produktguide NORSBORG. Sofaserie FUNKTIONER/DELE 34_015 Produktguide NORSBORG Sofaserie FUNKTIONER/DELE 2-pers. siddesektion 3-pers. siddesektion Chaiselongsektion Hjørnesektion Armlæn Ben Aftageligt betræk Forskellige betræk Vaskbart betræk Læs mere

Læs mere

DELAKTIG Sofaserie. Produktguide. DESIGN Tom Dixon

DELAKTIG Sofaserie. Produktguide. DESIGN Tom Dixon Produktguide DELAKTIG Sofaserie 15_018 DESIGN Tom Dixon DELE Lænestolsplatform 2-pers. platform 3-pers. platform Ryglæn med hynde Armlæn med hynde Sofabord Gulvlampe Aftageligt betræk Forskellige betræk

Læs mere

VIMLE Sofaserie. Produktguide. DESIGN Ehlén Johansson

VIMLE Sofaserie. Produktguide. DESIGN Ehlén Johansson Produktguide VIMLE Sofaserie 31_018 DESIGN Ehlén Johansson DELE Armlæn 1-pers. siddesektion 2-pers. siddesektion 3-pers. siddesektion Hjørnesektion Chaiselong-sektion Puf med opbevnring nakkepude Aftageligt

Læs mere

Produktguide Livet udendørs. Indret et udendørsområde, hvor du elsker at være

Produktguide Livet udendørs. Indret et udendørsområde, hvor du elsker at være 02_016 Produktguide Livet udendørs Indret et udendørsområde, hvor du elsker at være Gi' dit udendørsområde nyt liv Vi drømmer alle sammen om solrige sommermåneder, hvor vi slapper af i en stol med en god

Læs mere

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 33_018 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 100 80 Armlæn Pude

Læs mere

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 09_016 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 80 100 Ryglæn 100

Læs mere

Produktguide VALLENTUNA Sofaserie

Produktguide VALLENTUNA Sofaserie Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 04_017 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 80 100 Ryglæn 100

Læs mere

KONTORSTOLE. Produktguide

KONTORSTOLE. Produktguide 11_014 Produktguide KONTORSTOLE Læs mere i garantifolderne for MARKUS og VOLMAR. Kontorstol med perfekt ergonomi Det er nemt at vælge den rigtige kontorstol, når du ved, hvad du har brug for. Tænk over,

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 36_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

EKET Opbevaringsserie

EKET Opbevaringsserie Produktguide EKET Opbevaringsserie 25_018 VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. SIKKERHED For at forhindre, at møblet vælter, skal

Læs mere

EKET Opbevaringsserie

EKET Opbevaringsserie Produktguide EKET Opbevaringsserie 51_016 VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. SIKKERHED For at forhindre, at møblet vælter, skal

Læs mere

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring 24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN Skræddersy din opbevaring OPBEVARING DER PASSER PERFEKT TIL DIG LÅGER I MANGE FARVER MED MANGE UDTRYK. SIDE 18-21 HER ER BESTÅ - OPBEVARINGSLØSNINGEN, DER

Læs mere

Godmorgon Badeværelsesmøbler

Godmorgon Badeværelsesmøbler 11_014 Produktguide Godmorgon Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre PRODUKTGUIDE PAX og KOMPLEMENT Hængslede døre 11_014 Læs mere i garantifolderen. Sikkerhed Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 44_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

GODMORGON Badeværelsesmøbler

GODMORGON Badeværelsesmøbler 38_015 Produktguide Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

SKENINGE. Produktguide. Skinnesystem. GODT AT VIDE Maks. elektrisk strømbelægning i 1 skinnesystem: 3680W

SKENINGE. Produktguide. Skinnesystem. GODT AT VIDE Maks. elektrisk strømbelægning i 1 skinnesystem: 3680W SKENINGE Produktguide Skinnesystem 28_018 GODT AT VIDE Maks. elektrisk strømbelægning i 1 skinnesystem: 3680W SIKKERHED Skinnesystemet skal installeres af en uddannet elektriker. Kun til loftmontering.

Læs mere

KUNGSFORS Køkkenserie

KUNGSFORS Køkkenserie Produktguide KUNGSFORS Køkkenserie 31_018 Smart opbevaring gi'r gode arbejdsgange i køkkenet KUNGSFORS serien af åben opbevaring gi'r køkkenredskaber, krydderier og opskrifter en fast og synlig plads på

Læs mere

CARITA STOL. Carita Stol 3

CARITA STOL. Carita Stol 3 CARITA STOL 2 Carita Stol Carita Stol 3 CARITA STOL Det er vigtigt, at vi tager os godt af dem, der har allermest brug for det. Derfor har vi givet vores møbelserie Carita de fordele og forudsætninger,

Læs mere

PRODUKTGUIDE. Opbevaringssystem

PRODUKTGUIDE. Opbevaringssystem PRODUKTGUIDE BESTÅ/INREDA Opbevaringssystem 12_014 Godt at vide Hærdet glas skal behandles forsigtigt! Alt glas er skrøbeligt, og en beskadiget kant eller ridset overflade kan i sjældne tilfælde få glasset

Læs mere

Produktguide Børnesenge

Produktguide Børnesenge Produktguide Børnesenge 36_015 SIKKERHED Alle vores produkter til børn bliver testet og gennemgår risikoanalyser, så de opfylder de strengeste sikkerhedskrav i alle de lande, hvor IKEA produkter sælges.

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 33_018 DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

Sengestel. Produktguide

Sengestel. Produktguide Produktguide Sengestel 31_017 En god dag begynder altid med en god nat Det kræver en god seng at vågne frisk og veludhvilet. I denne produktguide finder du alle vores senge, herunder sengestel med og uden

Læs mere

Sengestel. Produktguide

Sengestel. Produktguide Produktguide Sengestel 35_016 En god dag begynder altid med en god nat Det kræver en god seng at vågne frisk og veludhvilet. I denne produktguide finder du alle vores senge, herunder sengestel med og uden

Læs mere

SKENINGE. Produktguide. Skinnesystem. GODT AT VIDE Maks. elektrisk strømbelægning i 1 skinnesystem: 3680W

SKENINGE. Produktguide. Skinnesystem. GODT AT VIDE Maks. elektrisk strømbelægning i 1 skinnesystem: 3680W SKENINGE Produktguide Skinnesystem 36_016 GODT AT VIDE Maks. elektrisk strømbelægning i 1 skinnesystem: 3680W SIKKERHED Skinnesystemet skal installeres af en uddannet elektriker. Kun til loftmontering.

Læs mere

LILLÅNGEN Badeværelsesserie

LILLÅNGEN Badeværelsesserie Produktguide Badeværelsesserie 28_018 VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikkeslibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

HAVSTA. Produktguide. opbevaringsserie. PLEJE Træ: Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel.

HAVSTA. Produktguide. opbevaringsserie. PLEJE Træ: Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. HAVSTA Produktguide opbevaringsserie 38_018 PLEJE Træ: Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Glas: Tørres af med en hårdtopvredet klud eller vinduesrens.

Læs mere

ELVARLI Åbent opbevaringssystem

ELVARLI Åbent opbevaringssystem Produktguide ELVARLI Åbent opbevaringssystem 45_016 DESIGN Ehlén Johansson SIKKERHED Den indstillelige stolpe skal fastgøres til loftet. Gavlen skal fastgøres til væggen. Forskellige væg- og loftmaterialer

Læs mere

LILLÅNGEN Badeværelsesserie

LILLÅNGEN Badeværelsesserie 34_015 Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

tegninger møbelpakker03

tegninger møbelpakker03 tegninger møbelpakker tegninger & illustrationer indretning TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN / TERRASSE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - STUE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud.

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. 36_015 STUVA Opbevaringssystem DESIGN Ebba Strandmark VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. SIKKERHED Børn gør sjældent, hvad man forventer. De klatrer,

Læs mere

Altantilbehør 2009. Eksklusive og slidstærke altanmøbler

Altantilbehør 2009. Eksklusive og slidstærke altanmøbler Altantilbehør 2009 Eksklusive og slidstærke altanmøbler 2 Altantilbehør version 2.0 2009 Et lille udsnit af Altantilbehør version 2.0 2009 3 en lang hverdag En altan kan anvendes til meget, arbejdsplads,

Læs mere

PATRULL. Sikkerhedsprodukter

PATRULL. Sikkerhedsprodukter 38_014 PATRULL Sikkerhedsprodukter Gør hjemmet mere sikkert At skabe en bedre hverdag vil også sige at gøre den mere sikker. Derfor har IKEA udviklet PATRULL serien. Den er med til at minimere risikoen

Læs mere

GALANT Opbevaring. Produktguide

GALANT Opbevaring. Produktguide 11_014 Produktguide GALANT Opbevaring KVALITET Alle store dele i GALANT systemet er testet og godkendt til kontorbrug i henhold til europæiske sikkerhedskrav. Læs mere i garantifolderen. Professionel og

Læs mere

Produktguide IVAR. Opbevaringsløsning. VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde.

Produktguide IVAR. Opbevaringsløsning. VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde. 34_016 Produktguide IVAR Opbevaringsløsning VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde. MILJØ Fornybare materialer (træfibre). Fornybare materialer

Læs mere

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette 36_015 Produktguide ALGOT Opbevaring i hele hjemmet DESIGN Francis Cayouette KVALITET Designet til brug i hele hjemmet. ALGOT hylder er slidstærke, pletafvisende og nemme at holde rene. Hyldeknægtene er

Læs mere

Bordplader og ben Kombinationsborde

Bordplader og ben Kombinationsborde Produktguide Bordplader og ben Kombinationsborde 33_017 SIKKERHED Alle bordplader, benbukke, ben og understel er testet og godkendt til en maks. belastning på 50 kg. Hærdet glas skal behandles forsigtigt!

Læs mere

LILLÅNGEN Badeværelsesserie

LILLÅNGEN Badeværelsesserie Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie 27_017 VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikkeslibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Elements smukke detaljer med en funktion

Elements smukke detaljer med en funktion Elements smukke detaljer med en funktion Cane-line vil gerne give ekstra mange muligheder for at tilføre stemning, liv og personlighed i dit uderum. Derfor har vi udviklet en helt særlig kollektion kaldet

Læs mere

GODMORGON Badeværelsesmøbler

GODMORGON Badeværelsesmøbler 22_016 Produktguide Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 27_018 DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

43_018. Produktguide. Borde

43_018. Produktguide. Borde Produktguide Borde 43_018 Fantastiske borde til fantastiske øjeblikke Spise, snakke, spille spil eller lave lektier. En romantisk middag for 2 eller en fest for hele familien. En stor del af livet i hjemmet

Læs mere

MØBEL KATALOG. SILO ved amagerbanen 13 tel +45 70 220 840 mail@silo-dk.com

MØBEL KATALOG. SILO ved amagerbanen 13 tel +45 70 220 840 mail@silo-dk.com MØBEL KATALOG 2010 STOLE & BÆNKE #100 KARMSTOL klassisk karmstol bønnelycke mdd 1998 MATERIALER SÆDE VARIANTER TRÆ VARIANTER massiv træ polstret med skind europæisk eg polstret sæde polstret med tekstil

Læs mere

HoReCa In & Outdoor Chairs

HoReCa In & Outdoor Chairs HoReCa In & Outdoor Chairs 52 Indendørs cafe stole Art.nr. 17190 For You stol - lys brun Stabelbar plaststol i tidsløst design. Stolen fås i 6 farver. Bemærk Til indendørs og udendørs brug. Materiale:

Læs mere

Design and Quality. Produktguide LILLÅNGEN. Badeværelsesserie

Design and Quality. Produktguide LILLÅNGEN. Badeværelsesserie 17_016 Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikkeslibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Bolig & Interiør ( 7800 Skive )

Bolig & Interiør ( 7800 Skive ) 3543 - Bolig & Interiør ( 7800 Skive ) 3543 - Bolig & Interiør ( 7800 Skive ) Udlevering / Eftersyn Udlevering På adressen: Skyttevej 11B 7800 Skive Torsdag d. 11. oktober 2018 10:00-17:00 Eftersyn På

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Skyttevej 11B 7800 Skive. Lørdag d. 06. oktober :00-15:00. Auk: 3543 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: Skyttevej 11B 7800 Skive. Lørdag d. 06. oktober :00-15:00. Auk: 3543 Kat: 2. 3543 - Bolig & Interiør ( 7800 Skive ) Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Skyttevej 11B 7800 Skive Torsdag d. 11. oktober 2018 10:00-17:00 Eftersyn På adressen: Skyttevej 11B

Læs mere

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer 11_014 Produktguide UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer Godt at vide Hærdet glas skal behandles forsigtigt! Glasset kan pludselig gå i stykker, hvis kanten er beskadiget, eller overfladen er ridset.

Læs mere

Bordplader og ben Kombinationsborde

Bordplader og ben Kombinationsborde Produktguide Bordplader og ben Kombinationsborde 17_016 SIKKERHED Alle bordplader, benbukke, ben og understel er testet og godkendt til en maks. belastning på 50 kg. Hærdet glas skal behandles forsigtigt!

Læs mere

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE Produktguide IKEA Smart belysning, FLOALT, JORMLIEN, SURTE 36_017 GODT AT VIDE Dette symbol findes på emballagen på alle de produkter, der indgår i IKEA Smart belysning. En bedre hverdag derhjemme med

Læs mere

Priser eks. moms på møbler til forhandler

Priser eks. moms på møbler til forhandler Priser eks. moms på møbler til forhandler Vælg gruppe Vælg Varenummer Varetekst Søg Valgt sortering: Gruppe L30 Varenummer 1680 Tekst Bord antik mahogny rund marmor 71x85 cm. Forhandler pris Antal på hovedlager

Læs mere

5999,- Granit - Teak - Flet - Artwood. Luk op og se mulighederne når det gælder årets havemøbler.

5999,- Granit - Teak - Flet - Artwood. Luk op og se mulighederne når det gælder årets havemøbler. 0 Forar Havemøbler Granit - Teak - Flet - Artwood Luk op og se mulighederne når det gælder årets havemøbler. Granit møbelsæt Stort granitbord på 95 x 220 cm med stålstel i grå eller sort. 3499,- Daniel

Læs mere

Produktguide KONTORSTOLE

Produktguide KONTORSTOLE Produktguide KONTORSTOLE 09_016 Læs mere i garantifolderne for MARKUS og VOLMAR. Kontorstol med perfekt ergonomi Det er nemt at vælge den rigtige kontorstol, når du ved, hvad du har brug for. Tænk over,

Læs mere

Sengestel. Produktguide

Sengestel. Produktguide Produktguide Sengestel 24_018 En god dag begynder altid med en god nat Det kræver en god seng at vågne frisk og veludhvilet. I denne produktguide finder du alle vores senge, herunder sengestel med og uden

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Skyttevej 11B 7800 Skive. Søndag d. 02. september :00-15:00. Auk: 3469 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: Skyttevej 11B 7800 Skive. Søndag d. 02. september :00-15:00. Auk: 3469 Kat: 2. 3469 - Bolig & Interiør ( 7800 Skive ) Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Skyttevej 11B 7800 Skive Fredag d. 07. september 2018 10:00-17:00 Eftersyn På adressen: Skyttevej

Læs mere

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer.

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer. 31_015 Produktguide Køkkenbelysning Arbejdet i køkkenet bliver nemmere, sjovere og mere sikkert, når du har et godt og ensartet lys på hele bordpladen. Monter skabsbelysning oven på vægskabene, så du kan

Læs mere

Produktguide NORDLI. Soveværelsesserie. DESIGN Ola Bihlborg

Produktguide NORDLI. Soveværelsesserie. DESIGN Ola Bihlborg Produktguide NORDLI Soveværelsesserie 26_018 DESIGN Ola Bihlborg VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren klud. SIKKERHED Nogle af

Læs mere

Bordplader og ben Kombinationsborde

Bordplader og ben Kombinationsborde 36_015 Produktguide Bordplader og ben Kombinationsborde SIKKERHED Alle bordplader, benbukke, ben og understel er testet og godkendt til en maks. belastning på 50 kg. Hærdet glas skal behandles forsigtigt!

Læs mere

Børnesenge fra 3 år Senge, madrasser og tilbehør

Børnesenge fra 3 år Senge, madrasser og tilbehør Produktguide Børnesenge fra 3 år Senge, madrasser og tilbehør 24_018 Er tiden inde til en ny seng? Børn er altid i gang med at lære nye ting, eksperimentere og lege. Derfor har de brug for et trygt sted,

Læs mere

STUVA systemet. Produktguide. DESIGN Ebba Strandmark

STUVA systemet. Produktguide. DESIGN Ebba Strandmark Produktguide STUVA systemet 27_018 DESIGN Ebba Strandmark SIKKERHED Vi gi r sikkerhed førsteprioritet! Vores møbler til børn gennemgår risikoanalyser og bli r testet for at sikre, at de er velegnede til

Læs mere

STUVA systemet. Produktguide. DESIGN Ebba Strandmark

STUVA systemet. Produktguide. DESIGN Ebba Strandmark Produktguide STUVA systemet 35_018 DESIGN Ebba Strandmark SIKKERHED Vi gi r sikkerhed førsteprioritet! Vores møbler til børn gennemgår risikoanalyser og bli r testet for at sikre, at de er velegnede til

Læs mere

havemoebel-centret ALBERTSLUND 181 Havebænke sæson ataloget'kvalitet siden 1970 i la rfør er

havemoebel-centret ALBERTSLUND 181 Havebænke sæson ataloget'kvalitet siden 1970 i la rfør er 49. SÆSON 19/ 20 www.havemoebel-centret.dk ALBERTSLUND 181 Havebænke kataloget' 2019 49. sæson Vi lagerfører Opdateret 1. April Kvalitet siden 1970 39 forskellige-sæt Side 181 til 198 Åbningstider: i sommer

Læs mere

Produktguide SVALNÄS vægmonteret opbevaringssystem

Produktguide SVALNÄS vægmonteret opbevaringssystem Produktguide SVALNÄS vægmonteret opbevaringssystem 05_017 GODT AT VIDE Fremstillet af bambus et holdbart naturmateriale, som er nemt at vedligeholde. SIKKERHED De medfølgende metalspændeskiver skal bruges,

Læs mere

Udestue. Bambus-Sæt' Forskellige Sider 801 til sæson. Vi lagerfører. Åbningstider:

Udestue. Bambus-Sæt' Forskellige Sider 801 til sæson. Vi lagerfører. Åbningstider: Bambus-Sæt' Vi lagerfører Udestue 2018 48. sæson Kvalitet siden 1970 18 Opdateret 1. April. Forskellige Sider 801 til 814 Åbningstider: i sommer halvåret 1. April til 30. Sept. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors

Læs mere

Mest til rum arbejde og fornøjelse

Mest til rum arbejde og fornøjelse Mest til rum arbejde og fornøjelse Indretning af børneinstitutioner www.max-horsens.dk / Tlf. 75 65 66 11 Linoleumsborde har fået et comeback - med smukke, bløde og lyddæmpende overflader i flotte farver.

Læs mere

Pressen. 47. sæson. Sider 883 til 899. Åbningstider: HUSK! Havemøbler har vi hele året Med sjællands største udvalg. Kvalitet siden 1970

Pressen. 47. sæson. Sider 883 til 899. Åbningstider: HUSK! Havemøbler har vi hele året Med sjællands største udvalg. Kvalitet siden 1970 har skrevet'opdateret Pressen 2017 47. sæson Kvalitet siden 1970 1. Maj Sider 883 til 899 Åbningstider: i sommer halvåret 1. April til 30. Sept. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors kl.11 00-17 30 Fredag

Læs mere

Produktguide NORDLI. Soveværelsesserie. DESIGN Ola Wihlborg

Produktguide NORDLI. Soveværelsesserie. DESIGN Ola Wihlborg Produktguide NORDLI Soveværelsesserie 31_017 DESIGN Ola Wihlborg VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren klud. SIKKERHED Nogle af

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til sofaer og lænestole hver dag. Alle produkter i HOVÅS serien er testet i henhold til de højeste standarder for

Livet i hjemmet stiller store krav til sofaer og lænestole hver dag. Alle produkter i HOVÅS serien er testet i henhold til de højeste standarder for 29_010 HOVÅS Livet i hjemmet stiller store krav til sofaer og lænestole hver dag. Alle produkter i HOVÅS serien er testet i henhold til de højeste standarder for brug i private hjem og opfylder de høje

Læs mere

OMAR Opbevaringssystem

OMAR Opbevaringssystem Produktguide OMAR Opbevaringssystem 07_018 VEDLIGEHOLDELSE Tør den af med en blød klud opvredet i vand, eventuelt tilsat et mildt rengøringsmiddel eller sæbe. Tørres efter med en ren, tør klud. MILJØ Materialet

Læs mere

STUVA systemet. Produktguide. DESIGN Ebba Strandmark

STUVA systemet. Produktguide. DESIGN Ebba Strandmark Produktguide STUVA systemet 31_016 DESIGN Ebba Strandmark Børnemøbler, der er klar til forandringer Børn vokser hurtigt, men de behøver ikke vokse fra deres møbler. Vi designede delene i STUVA systemet,

Læs mere

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE Produktguide IKEA Smart belysning, FLOALT, JORMLIEN, SURTE 07_018 GODT AT VIDE Dette symbol findes på emballagen på alle de produkter, der indgår i IKEA Smart belysning. En bedre hverdag derhjemme med

Læs mere

gave idéer 20% Shop døgnet rundt på www.møbler.dk Spar op til

gave idéer 20% Shop døgnet rundt på www.møbler.dk Spar op til gave idéer Spar op til 20% Shop døgnet rundt på www.møbler.dk Silvia skærm Meget flot og dekorativ lampe i et tidsløst dansk design. Lavet i polypropylen og PC. Ø45 cm. Hvid skærm. Pris 399,- Kobber- eller

Læs mere

GORM SIKKERHED MILJØ GODT AT VIDE 24_010

GORM SIKKERHED MILJØ GODT AT VIDE 24_010 GORM 24_010 SIKKERHED Du skal forstærke hver anden sektion med et kryds, så reolen står stabilt. Dette møbel skal fastgøres til væggen med det medfølgende vægbeslag. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige

Læs mere

Produktguide Børnesenge

Produktguide Børnesenge 17_016 Produktguide Børnesenge SIKKERHED Alle vores produkter til børn bliver testet og gennemgår risikoanalyser, så de opfylder de strengeste sikkerhedskrav i alle de lande, hvor IKEA produkter sælges.

Læs mere

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 03 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 03 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE HUSBÅD PÅ INDRETNING MØBELPAKKE SPISEBORDSSTOL - ABOUT A CHAIR Design: Hee Welling En moderne skalstol, der både er smuk at se på og behagelig at sidde i. About a Chair har et rent og minimalistise udtryk

Læs mere

Produktguide PAX OG KOMPLEMENT

Produktguide PAX OG KOMPLEMENT Produktguide PAX OG KOMPLEMENT 48_015 SIKKERHED Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og rawlplugs, der passer til væggene i dit hjem

Læs mere

høj kvalitet, dansk design & god service

høj kvalitet, dansk design & god service høj kvalitet, dansk design & god service HER FINDER DU OS HERLEV Marielundvej 28, 2. floor 2730 Herlev Danmark Tlf. 44 94 16 42 AARHUS Rundbjergvej 11 8381 Tilst Danmark Tlf. 44 94 16 42 WWW.MANDALAY.DK

Læs mere

tegninger møbelpakker02

tegninger møbelpakker02 tegninger møbelpakker tegninger & illustrationer indretning TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN / TERRASSE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - STUE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER

Læs mere

PLATSA Opbevaringssystem

PLATSA Opbevaringssystem Produktguide PLATSA Opbevaringssystem 35_018 SIKKERHED Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og rawlplugs, der passer til væggene i

Læs mere

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE Produktguide IKEA Smart belysning, FLOALT, JORMLIEN, SURTE 32_018 GODT AT VIDE Dette symbol findes på emballagen på alle de produkter, der indgår i IKEA Smart belysning. En bedre hverdag derhjemme med

Læs mere

Pressen. 48. sæson. Sider 883 til 899. Åbningstider: HUSK! Havemøbler har vi hele året Med sjællands største udvalg. Kvalitet siden 1970

Pressen. 48. sæson. Sider 883 til 899. Åbningstider: HUSK! Havemøbler har vi hele året Med sjællands største udvalg. Kvalitet siden 1970 har skrevet'opdateret Pressen 2018 48. sæson Kvalitet siden 1970 1. Maj Sider 883 til 899 Åbningstider: i sommer halvåret 19. 1. April Marts til til 30. Sept. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors kl.11

Læs mere

EVERY PLACE TURNS COZY WITH A SACK it BEAN BAG

EVERY PLACE TURNS COZY WITH A SACK it BEAN BAG EVERY PLACE TURNS COZY WITH A SACK it BEAN BAG SACKit er en eksklusiv serie af møbler med udspring i sækkestolens fantastiske komfort. SACKit er udviklet og designet i Danmark med et stort ønske om at

Læs mere

Udestue. Bambus-Sæt' 18 Forskellige Sider 801 til 814. Vi lagerfører. 47. sæson. Åbningstider:

Udestue. Bambus-Sæt' 18 Forskellige Sider 801 til 814. Vi lagerfører. 47. sæson. Åbningstider: Bambus-Sæt' Vi lagerfører Udestue 2017 47. sæson Kvalitet siden 1970 Opdateret 1. Maj 18 Forskellige Sider 801 til 814 Åbningstider: i sommer halvåret 1. April til 30. Sept. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors

Læs mere

- vi sidder på kvaliteten

- vi sidder på kvaliteten - vi sidder på kvaliteten Vesterby borde Vi holder bordskik Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, hverken i materialevalg eller i detajler. Som eksempel er bordbenene fræset op i bordpladen, så de sidder

Læs mere

OPBEVARINGSLØSNINGER

OPBEVARINGSLØSNINGER 45_012 Produktguide OPBEVARINGSLØSNINGER Til dit køkken KVALITET SKUFFER: Alle vores RATIONELL køkkenskuffer har fuldt udtræk, så det er nemt at se og nå indholdet. Dine køkkenskuffer skal holde til en

Læs mere

Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING

Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING 39_018 God funktionsbelysning Belysning er vigtig i alle køkkener både når det gælder sikkerhed og udseende. Et godt og ensartet lys på hele bordpladen gør madlavningen

Læs mere

DYRK PLANTER INDENDØRS Produkter til jordløs dyrkning

DYRK PLANTER INDENDØRS Produkter til jordløs dyrkning Produktguide DYRK PLANTER INDENDØRS Produkter til jordløs dyrkning 32_018 GODT AT VIDE Dette symbol vises på emballagen på de produkter, der kan dyrkes indendørs med jordløs dyrkning. Fra frø, gødning,

Læs mere

12_014. Produktguide. Madrasser

12_014. Produktguide. Madrasser 12_014 Produktguide Madrasser Godnat, alle sammen Når man taler om madrasser, er der ikke én størrelse, der passer til alle. Ikke to personer er bygget ens, og ikke to personer sover ens. Det ved vi, og

Læs mere

Senge til babyer og små børn

Senge til babyer og små børn Senge til babyer og små børn Produktguide Tremmesenge, madrasser og tilbehør 49_017 Sikkerhed og komfort til dit barn Det er fantastisk at blive forældre, men det kan også gi' mange bekymringer. Derfor

Læs mere

KVARTAL Ophængningssystem til gardiner og panelgardiner

KVARTAL Ophængningssystem til gardiner og panelgardiner 26_012 Produktguide Ophængningssystem til gardiner og panelgardiner DELE vægbeslag, D 14,5 cm vægbeslag, D 7 cm loftbeslag skinne til 1 bane, L 140 cm skinne til 3 baner, L 140 cm hjørnedel til 1 bane

Læs mere

LIXHULT opbevaringsskabe

LIXHULT opbevaringsskabe Produktguide LIXHULT opbevaringsskabe 48_017 VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. SIKKERHED For at undgå at møblet vælter, skal det

Læs mere

CLASSIC KOLLEKTION MADE IN DENMARK

CLASSIC KOLLEKTION MADE IN DENMARK CLASSIC KOLLEKTION MADE IN DENMARK Stouby Furniture a/s, haremarksvej 7, dk-8723 løsning, telefon +45 75 65 01 00, email: stouby@stouby.com, www.stouby.com STOUBY CLASSIC KOLLEKTION 02 STOUBY CLASSIC KOLLEKTION

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til sofaer og lænestole hver dag. Alle produkter i KARLSTAD serien er testet i henhold til de højeste standarder

Livet i hjemmet stiller store krav til sofaer og lænestole hver dag. Alle produkter i KARLSTAD serien er testet i henhold til de højeste standarder KARLSTAD 01_012 Livet i hjemmet stiller store krav til sofaer og lænestole hver dag. Alle produkter i KARLSTAD serien er testet i henhold til de højeste standarder for brug i private hjem og opfylder de

Læs mere

Produktguide IVAR. Opbevaringsløsning. VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde.

Produktguide IVAR. Opbevaringsløsning. VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde. 38_015 Produktguide IVAR Opbevaringsløsning VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde. MILJØ Fornybare materialer (træfibre). Fornybare materialer

Læs mere

Jubii-Pris. SPAR 40% på mange udvalgte Altan & Havemøbel Sæt

Jubii-Pris. SPAR 40% på mange udvalgte Altan & Havemøbel Sæt SPAR 40% på mange udvalgte Altan & Havemøbel Sæt www.havemoebel-centret.dk ALBERTSLUND Det glæder os at byde Dem velkommen i Havemøbel-Centret Vi har i år lavet 3 hovedkataloger: Dette: 1xx Havemøbel-katalog

Læs mere

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE HUSBÅD PÅ INDRETNING MØBELPAKKE T3 SPISEBORD Design: bykato T3-bordet er skabt ud fra ønsket om at lave et klassisk spisebord med super funktionelle detaljer. T3 bordet har synkronudtræk, hvilket giver

Læs mere