Du finder ansvarlig for og superbruger af holdsport på listen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Du finder ansvarlig for og superbruger af holdsport på listen"

Transkript

1 Håndbog for holdledere Opgaverne beskrevet her kan deles mellem træner og holdleder og forældre. Det vigtige er at få afstemt og fordelt hvem der gør hvad, så der er gensidigt klare forventninger. Og så alle opgaver bliver løst. Beskrivelsen er ikke udtømmende og i princippet er holdleders opgaver alt det rundt om årgangen, som gør at træneren kan koncentrere sig om at træne og spillerne om at spille fodbold. Vigtigt dokument! For dig som holdleder er kontakt liste til diverse udvalg og opgaveansvarlige på alle områder i klubben et virkelig vigtigt dokument så ved du altid, hvor du kan spørge og hente information og hjælp. I det følgende blot kaldt listen Opgave Holdsport Beskrivelse Det er nødvendigt at kende holdsport rimelig godt som holdleder. Sammen med kendskab til diverse udvalg på listen er holdsport dit vigtigste redskab. Holdsport bliver brugt til al kommunikation og info om træning, kampe arrangementer ect. Der er et utal af genveje og muligheder som letter arbejdet med at koordinere og styre informationer, kørsel, afbud, kampe, tøjvask, træninger, tilbagemeldinger fra spillere/forældre osv. Med jævne mellemrum er der minikurser ved superbrugere i klubben. Giv lyd, hvis du mangler viden det plejer at kunne lade sig gøre at få en grundig introduktion. Du finder ansvarlig for og superbruger af holdsport på listen Nogle hold laver udover kommunikationen på holdsport også en FB gruppe for holdet til diverse info og sætter foto ind fra stævner m.v. Nye spillere Tag imod nye spillere så de oplever sig velkommen og så forældrene ved hvordan holdet og forældrefællesskabet omkring holdet fungerer. At der er fælles oprydningsdag ved opstart af sæson osv. Så bliver det muligt for nye forældre at byde ind på opgaver omkring holdet og det bliver klart, hvad der forventes af dem. Her har du mulighed for høj grad af indflydelse! Og du har en vigtig opgave i at Lystrup fodbold er en klub, hvor alle oplever sig velkommen OG inddraget Nye spillere skal registreres på holdsport. Tid og sted for træning Banefordeling og tidspunkter foregår inden 1.4. for foråret og inden 1.8. for efteråret. Hertil kommer booking af hallen til indendørs og ønsker til kunstgræs eller grusbane i vinter. Der kommer mail til holdledere fra baneansvarlige, når du skal ønske træningstidspunkter for dit hold. Det er nemmest for det store puslespil af banetider, at samme træningstid bevares år efter år, med mulig ændring, når årgangen rykker op til nye størrelser på målene. Baneansvarlig se listen.

2 Jo ældre spillerne bliver jo senere træner de typisk der er begrænset baneplads og de yngste har fortrinsret på de tidlige træningstider. Forældre kontakt Et godt forældresamarbejde gør det sjovere at være holdleder og træner. Og det gør det sjovere at spille fodbold, fordi det er en anden oplevelse at spille en kamp med forældre- familie- og venners opbakning fra sidelinjen. Et godt forældresamarbejde forebygger, at enkelte forældre bliver trætte af at være dem, der hver gang byder ind med fx kørsel, det er således væsentligt at opbygge et godt forældrefællesskab rundt om holdet og klubben Forældrekontakt fylder mere jo yngre spillerne er. Forældremøde kan være en fin mulighed for at alle forældre i fællesskab kan beslutte, hvordan holdet skal fungere omkring kørsel, tøjvask, forpligtelse i træningen, forældreopbakning fra sidelinjen ved kampe, niveauopdeling og ikke-niveauopdeling ect. Angående niveauopdeling har klubben en målsætning se hjemmesiden. Til daglig er det opgaven at kommunikere med de forældre der henvender sig. Du kan altid hente hjælp hos andre holdledere eller i bestyrelsen, hvis du står med en udfordring. Kontaktdata på alle holdledere på hvert enkelt hold står opført på hjemmesiden Træning Tøj Din opgave er at støtte træneren så han/hun kan nøjes med at træne. Som holdleder på sidelinjen kan du se noget andet end træneren har blik for. Dels det du oplever med træneren, så I i fællesskab skaber de bedste betingelser for at alle spillere har gode fodboldoplevelser Alle hold har/skal have spillerdragter (røde). Nogle hold har også udebanedragter (blå). Farven er bestemt af klubben og kan ikke laves om. Klubben ligger inde med udebanedragter, som man kan låne og alternativt bruger vi overtrækstrøjer. Særligt hos de mindste årgange er det overtrækstrøjer/veste Spørg materialeforvalter for lån du finder ham på listen Der er tradition for at man arver spillerdragter fra årgangen over. Materialeforvalterne har styr på hvem der har tøj i overskud, som er blevet for småt og skal videre (find ham på listen). På de yngste årgange sørger forældre individuelt for strømper i den røde klubfarve til kampe. Din opgave er at sørge for, at der er tøj til det antal hold I spiller på årgangen, så der altid som minimum er spillertrøjer og helst også shorts til alle spillere og til alle kampe. Der følger som udgangspunkt målmandstrøjer fra U8 og op. Kontakt materialeansvarlig hvis du mangler.

3 Vask af tøj. Det er din opgave at koordinere, at det bliver gjort, så der altid er rent tøj. Find den måde det bedst fungerer på din årgang (turnus, frivillighed eller noget andet der virker) Overtræksveste, net samt bolde skaffes ved materialeforvalteren. Egne vanddunke indtil ca. U13. Herefter evt. vanddunkesæt til holdet. Hvis man ikke ønsker at benytte dele-drikkedunke, kan man vælge enten personligt at købe en drikkedunk, købe hold drikkedunke, eller få sponseret hold drikkedunke. Hold drikkedunke kan materialeforvalter købe hjem til ok priser Økonomi v tøj Kender du eller en forælder fra årgangen nogen firmaer der vil støtte med kamptøj, er det MEGET fint. Der findes et sponsorkatalog og et regelsæt for henvendelse til virksomheder. FØR du henvender dig til en evt. sponsor skal du tjekke med sponsoransvarlig på sponsor@lystrupfodbold.dk for at vi sikrer, at vi ikke kommer rendende lokalt de samme steder (for ofte). Retningslinjer for kontakt til sponsor se link: Sponsorkatalog med priser se link: Klubben har to støtteforeninger: Juletræsfonden og Club100, hvor man kan søge støtte, hvis man ikke selv kan finde en sponsor. Find dem på listen Spillertøjet tilhører klubben og går i arv også selvom det er sponsoreret. Materialeforvalter står klar til at formidle tøjet videre straks din årgang er færdig med det. Hvert andet eller tredje år kommer der nye træningsdragter/klubdragter. De koster typisk i omegnen af 500,- Der er mulighed for at få sponsorer til at støtte holdet økonomisk mod at de får deres reklame på dragten. Træningsdragten er med hel eller delvis selvbetaling afhængig af hvordan I kan få det sponsoreret. Træningsdragter tilhører spillerne Vi har en rigtig god samhandelsaftale med Sportsmaster, der bl.a. forpligter ALLE hold til at købe spillertøj og træningsdragter via Sportsmaster. Tilmelding til turneringer DBU-turneringer Henvend dig til ansvarlig for Kluboffice på listen, så sørger de for tilmelding til turnering. Hold øje med DBU s hjemmesiden for deadlines på turneringer, så du er sikker på at din årgang bliver tilmeldt med det antal hold og på det niveau der passer til jeres spillere. I nogle rækker tilbydes desuden træningsturning. Link med vigtige datoer: Det er vigtigt at træner er med til at vurdere både niveau og antal tilmeldte hold. Kampe kræver, at der er træner eller forældre som kan tage med børnene ud og mht. niveau: Det er bare sjovest at spille jævnbyrdige kampe. Og DBU og klubben henstiller til at man udfordrer holdene på rette niveau fra U8 og opefter.

4 Justering/flytning af kampe Tjek at dit hold OG at træneren kan på de datoer kampene ligger. Fra du modtager oversigten, er der en kort frist for ændringer til alle kampdatoer er endelige. Undgå fx datoer for konfirmation i Lystrup, kendte klassearrangementer, arrangementer med Liffen, ture med håndbold osv. Send mail til kampfordeler og angiv ønske om ny dato og tidspunkt Mailen skal indeholde række, kampnummer, tidligere dato for kamp, præcis angivelse af dato og klokkeslæt for flytning. (Kopier evt. linjen med kampen fra kampprogrammet på DBU s hjemmeside). Har du brug for at ændre noget med kort varsel, eller du vil være særlig hjælpsom overfor kampfordeleren, kan du selv henvende dig til træneren for det hold I skal møde og finde et nyt tidspunkt og så sende cc til kampfordeler i Lystrup. Aftalen skal konfirmeres af kampfordeleren som herefter tjekker baneplads på hjemmebane og herefter sender ændring til DBU Der er 2 kampfordelere se listen Kampfordeler for børn (U5-U11) Jørn Bramming Kampfordeler for unge og voksne (U12- seniorer) Finn Bertelsen Afbud: Der skal hurtigst mulig meldes afbud til en kamp. Sent afbud medfører bøde til klubben. Kontakt kampfordeler indtil 8 dage før med besked om afbud og han skal kontakte modstander og aflyse på DBU. Afbud senere end 8 dage før kampen kontaktes træner for modstanderhold straks (og det medfører bøde). Søg på deres hjemmeside for træner eller evt. kampfordeler. Herefter ligeledes besked til vores egen kampfordeler om at modstander er oplyst, kampen skal aflyses så DBU kan aflyse dommeren. Husk igen række og kamp nr. Og bedst som man tror at alt er på plads og i orden sker der en ændring Det er muligt løbende at tjekke DBU kampprogrammet for evt. ændringer, så du er helt sikker. Kampe Når kampprogrammet er klar (fristen for flytning af kampe er slut), skal alle kampe lægges op på holdsport. Du kan gøre det selv eller blot sikre, at det bliver gjort Holdkort skal udfyldes fra U13 forud for alle 11 mands kampe. Det sker elektronisk på DBU appen under værktøjskasse og holdkort. Enten ved dig eller ved træner. Hvis en spiller mangler hjælper Kluboffice dig. Det kan tage et par dage at få det ordnet Resultater for hjemmekampe skal indberettes på DBU appen eller på Mit DBU (PC) senest 7 timer efter kampen. Enten ved dig eller ved træner.

5 Hvis du misser holdkort eller indberetning af resultater bliver du rykket og får en bøde af DBU de mener det alvorligt Kluboffice opretter dig, så du kan få adgang til DBU appen. Stævner På bl.a. staevner.dk kan du søge på stævner. Alternativt spørg træner eller andre holdledere om hvilke stævner der er interessante. Der er forskel på kvaliteten af stævner. Klubben betaler op til 2 stævner pr. år pr. hold indenfor rimeligt beløb. Fx 24 spillere på årgangen ved 8 mands = 3 hold Holdet lægger ud og sender efterfølgende faktura til kassereren i klubben og får refunderet. Kassereren findes på hjemmesiden under bestyrelse Ønskes yderligere stævner, er det ved egenbetaling. Indberette til aktivitetsudvalg Hvert 5. år udtages klubben til indberetning af aktivitets niveau. Senest i 2017 Du hører nærmere fra klubben, hvis du skal gøre noget i den forbindelse. Som udgangspunkt skal alt opdateres via aktiviteter på holdsport hvem deltager i træning, kampe, stævner osv. Det er forældre ansvar at melde deres børn til/fra træning hver gang. Hvis det kniber må du formidle til forældrene at det er deres opgave. Ikke kun for at klubben kan registrere aktivitetsniveau (hvilket de skal for at opnå støtte fra Århus kommune), men også fordi der er godt for trænerne at vide, hvor mange de kan forvente dukker op, så de kan planlægge træning efter det. Sociale arrangementer Det er en god ide at lave noget socialt, som ligger udover fodbolden. Kun fantasien sætter grænser og der er et hav af muligheder. Din opgave er at mobilisere kræfter fra forældrene: Hvad syntes de er en god ide? Hvad har de lyst til at sætte i gang omkring holdet? Flere hold har et aktivitetsudvalg. Du kan som holdleder være del af det udvalg eller du kan være på sidelinjen. Der er mulighed for at booke klubhuset til aktiviteter. Det gøres på holdsport, når du oprettet et arrangement (tjek først at det ikke er optaget ellers bliver det bøvlet når du forsøger) Der er mulighed for at booke hallen og nogle gange også Liffen. Spørg dem direkte. Ansvarlig for fællesspisning i klubben laver dejlig mad i store mængder til meget rimelig pris. Se listen. Kun fantasien sætter grænser

6 Økonomi v holdet Hvis holdet har ønske om betalingsaktiviteter, kan der oprettes aktivitet på Holdsport og indbetales via dette system. Det kræver, at man opretter en konto i en bank til holdet. På en del årgange (særligt blandt de yngste) har trænere valgt at deres trænerhonorar går til en fælles holdkonto, så der altid er penge til stævner og sociale arrangementer. Hvis I vælger den løsning på din årgang, skal ansvarlig for trænergodtgørelse (se listen) have besked m jeres valg og kontonummer på årgangens konto. Samarbejde med trænere Husk at få afstemt forventninger indbyrdes! Hvad står du/forældre for? Og hvad står trænerne for? Eksempel på detaljer der skal afstemmes: Hvem udtager hold? Hvem gør hvad, hvis der mangler spillere? Hvordan ønsker træneren forældre opbakning fra sidelinjen ved kampe? Hvad er god forældreopbakning og hvad er no go? Bak din træner op i det han/hun gerne vil og tag dialogen, når I er uenige. Find inspiration på DBU.dk hvor der ligger 10 forældrebud. Står du i udfordringer kan du hente hjælp i bestyrelsen. Og du kan dele erfaringer og få gode tips hos andre holdledere i klubben pas på det bliver hjælp du får og ikke sladder du uforvarende kommer til at skabe Husk at: Alle gør deres bedste og alle arbejder frivilligt (trænergodtgørelsen dækker knapt vask, tøj/sko og de km som træner kører rundt med vores unger) Samarbejde i klubben Formidling mellem klubben og forældrene. Fx oplysninger om årets fodboldskoleprogram og tilmelding, eller når der mangler forældre til at tage vagter i forbindelse med salg af juletræer/ nytårskrudt, hvor indtjeningen går til forbedringer i klubben. Klubben har mange underudvalg og nogle årlige arrangementer, der altid søges flere frivillige til. En-to gange årligt er der fællesmøde for alle trænere og holdledere med info og drøftelser. Det forventes, at du deltager. Synlighed Du skal være synlig på hjemmesiden under dit hold med navn telefon og mail Kluboffice opretter dig du finder kluboffice på listen Nøgle Alle trænere har nøgle til klubhuset. Hvis du har brug for en nøgle til dig, kan du få en Du finder nøgleansvarlig på listen Ved indendørs: nøgle og bolde hos materialeforvalter Dommer Indtil U12 dømmes kampe af forældre fra årgangen ved alle hjemmekampe

7 Det er dit ansvar, at der er en dommer ved alle hjemmekampe indtil U12 Diverse Holdlederen/træneren kan sagtens aftale træningskampe imellem andre Lystrup hold Mangler der spillere til kamp, kan holdleder/træner spørge årgangen under om lån eller piger og drenge kan spørge på tværs af årgangen. Det er en rigtig god ide og melde sig i FB grupperne Forum for frivillige og trænere Lystrup IF Fodbold samt Lystrup IF Fodbold. Vundne pokaler sættes i klubhuset Sportsmaster klubkort (rabatkort) til Storcenter Nord, uddeles hvert år til holdleder og træner

TRÆNER I BMI FODBOLD

TRÆNER I BMI FODBOLD velkommen som TRÆNER I BMI FODBOLD BREDDE MED INDHOLD I BMI FODBOLD SKAL DER VÆRE PLADS TIL ALLE SPILLERE - UANSET NIVEAU, OG ALLE SPILLERE SKAL UDFORDRES, UDVIKLES OG HAVE DET SJOVT. DET KALDER VI BREDDE

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Hover IF Trænervejledning 2. udgave af

Hover IF Trænervejledning 2. udgave af Indholdsfortegnelse Velkommen til Hover IF... 2 Kontaktoplysninger... 2 Baneoversigt Hover stadion... 3 Målsætning for Hover IF fodboldafdeling... 4 Forventninger til trænere... 4 Forventninger til spillerne:...

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2016-17 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af

Læs mere

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu?

Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Hovedsponsor for Søften gymnastikforening Træner i Søften GF (SGF-Fodbold) hvad så nu? Søften GF Guldsponsorer Kontaktliste: Tak for din interesse i at blive træner i SGF-fodbold. Du kan se frem til mange

Læs mere

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001

u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 u13 FORÆLDREFOLDER Boldklubben Marienlyst Årgang 2001 Indholds fortegnelse Forord...3 Trænerens ansvar...4 Spillerens ansvar...5 Fælles regler for årgangene...6 Information...6 Deadlines...6 Forældre generelt...7

Læs mere

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD

Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Velkommen i klubben Informationshæfte sæsonen 2012/2013 FODBOLD Fodboldsæsonen 12/13 Vi vil gerne byde alle spillere og forældre velkommen til en ny fodboldsæson i Stilling IF Fodbold. Træningstider: Se

Læs mere

Trænermappe LRV-SKALS HÅNDBOLD

Trænermappe LRV-SKALS HÅNDBOLD TRÆNER MAPPE LRV-SKALS HÅNDBOLD Kære Træner Først skal du have en stor tak for, at du vil afse tid og kræfter til at være træner i LRV-Skals Håndbold i den kommende sæson. Vi har i denne mappe samlet de

Læs mere

Aaif s Træner/ledermøde

Aaif s Træner/ledermøde Referat Træner/ledermøde mandag den 31. januar 2011 Referent Bruno Hansen Deltagere: U7 Jørn Rønnow, U8 D Jimmi Rasmussen, U9 D Henrik Vilsen, U 9 P Morten Sundgaard, U10 P Morten Iversen, U11 P Bent Mygind,

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2015/16

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2015/16 En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2015/16 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af

Læs mere

Velkommen i ØAB 86. ØAB 86s bestyrelse og forskellige udvalg kan ses på www.ornhojnet.dk

Velkommen i ØAB 86. ØAB 86s bestyrelse og forskellige udvalg kan ses på www.ornhojnet.dk Velkommen i ØAB 86. Hermed nogle praktiske oplysninger om at have barn/børn der spiller fodbold i ØAB 86. Vi håber folderen kan være med til at besvarer nogle af alle de spørgsmål, man kan have som forældre

Læs mere

Der er stadig nogle få som mangler at sende mig spilleroplysninger. Send det til mig hurtigst muligt.

Der er stadig nogle få som mangler at sende mig spilleroplysninger. Send det til mig hurtigst muligt. Side 1 af 5 Fra: Til: Dato: Emne: Berit Carmel (berit@carmel.dk) undisclosed-recipients, 03/08/2012 09:30 01 Drenge - Nyhedsbrev nr. 2 Attachments: Hej allesammen Så er sommerferien ved at være overstået

Læs mere

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2016

En attraktiv klub i en attraktiv by. FU-håndbog 2016 En attraktiv klub i en attraktiv by FU-håndbog 2016 Visioner Fodbold-ungdomsafdelingens visioner er følgende: At skabe gode og trygge rammer for børn, hvor breddeidrætten tilgodeser børnene i form af ligeværd,

Læs mere

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE SPORTSLIG STRUKTUR PÅ VEJ MOD 2020 RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE BORUP FODBOLD Borup fodbold ønsker at være en attraktiv og rummelig klub for hele lokalområdet. Vi ønsker at være

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Trænermøde

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Trænermøde Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Trænermøde Mødeleder: Walid Referent: Henrik K. Jessen Dato og tidspunkt: 24. september kl:19:00 Tilstedeværende:, Henrik, Walid, Peskho, Bettina, Camilla, Patrick, Pelle, Jimmy,

Læs mere

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018.

BSF PÅSKECUP En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018. BSF PÅSKECUP 2018 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 1. april og mandag den 2. april 2018 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup Så er det igen tid til stævne i rammerne

Læs mere

Velkommen til Ålholm IF

Velkommen til Ålholm IF Velkommen til Ålholm IF Sponsor katalog Sæsonen 2015/16 Hvem er Ålholm IF - Håndbold? Å.I.F. Håndbold er en afdeling af Ålholm Idrætsforening, som oprindeligt blev stiftet under navnet Tjæreby Idrætsforening

Læs mere

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION

KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION KARLSLUNDE FODBOLD TRÆNER- OG LEDERINFORMATION Velkommen til Karlslunde Fodbold Tak fordi du har meldt dig som træner og leder i Karlslunde Fodbold. Med denne folder vil vi sørge for, at du kommer godt

Læs mere

Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom

Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom Håndbog for trænere og ledere i HVB børn og ungdom Denne håndbog er til hjælp til klubben trænere og ledere i HVB børn og ungdom. Er der punkter i syntes mangler så send mig en mail eva@hvb-fodbold.dk

Læs mere

HGF FODBOLD: TRÆNER-NYT

HGF FODBOLD: TRÆNER-NYT Vintertræning Efterårssæsonen er ved at være færdig for mange af ungdomsholdene. For de årgange der forsætte udetræningen efter efterårsferien, skal man være opmærksom på de udmeldinger der vil kommen

Læs mere

U17 DM nyhedsbrev. August 2015. Vigtige datoer: Mandag 10.8: Forældremøde 19.15 i kursuslokalet

U17 DM nyhedsbrev. August 2015. Vigtige datoer: Mandag 10.8: Forældremøde 19.15 i kursuslokalet U17 DM nyhedsbrev August 2015 Vigtige datoer: Mandag 10.8: Forældremøde 19.15 i kursuslokalet Informationer til forældre og spillere på U17 DM. Mandag 31.8: Infomøde om uddannelse 19.30 i kursuslokalet

Læs mere

Visioner - Det er klubbens hensigt gennem målrettet træner- og lederindsats, at give piger, drenge, kvinder og mænd mulighed for at dyrke fodbold.

Visioner - Det er klubbens hensigt gennem målrettet træner- og lederindsats, at give piger, drenge, kvinder og mænd mulighed for at dyrke fodbold. Håndbog udgave 2012 Vi byder dig velkommen i Tune IF s fodboldafdeling, og ønsker dig held og lykke med dit nye fritidsjob. Fra ledelsens side lægges der megen vægt på, at samtlige trænere har den størst

Læs mere

Trænerguide. I.F. Lyseng Fodbold, Trænerguide. Formål

Trænerguide. I.F. Lyseng Fodbold, Trænerguide. Formål Trænerguide 1 Formål Formålet med klubbens aktiviteter er, at det enkelte medlem finder glæde ved fodboldspillet. Det er klubbens ønske at skabe et miljø, hvor samværet og tolerancen overfor andre giver

Læs mere

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen.

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Vi startede med en kort præsentation, og det var godt at se, at alle årgange undtagen en enkelt var repræsenterede. Der var også en del nye ansigter i blandt.

Læs mere

værktøjer Nye digitale til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice.

værktøjer Nye digitale til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice. Nye digitale værktøjer til din klub og dig Som du måske ved, skal alle klubber registrere sine spillere i DBU s system KlubOffice. Det skal de, fordi det giver klubberne nogle nye muligheder og værktøjer,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Trænermappe. Side 2: Du ønsker at flytte en hjemmekamp eller udekamp DBU. Side 3: Modstander ønsker at flytte en hjemmekamp DBU.

Trænermappe. Side 2: Du ønsker at flytte en hjemmekamp eller udekamp DBU. Side 3: Modstander ønsker at flytte en hjemmekamp DBU. Indholdsfortegnelse: Trænermappe Side 2: Du ønsker at flytte en hjemmekamp eller udekamp DBU. Side 3: Modstander ønsker at flytte en hjemmekamp DBU. Side 4: Modstander ønsker at flytte en udekamp DBU.

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD

VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min glæde over, at du har valgt at spille

Læs mere

Info-folder til trænere

Info-folder til trænere Info-folder til trænere - med svar på alt vedrørende trænergerningen i TIF. TIF info-folder for trænere Denne info-folder er blevet til i håbet om, at den kan være med til at lette det daglige arbejde

Læs mere

Holsted fb - Trænervejledning

Holsted fb - Trænervejledning 1.0. Indledning Velkommen som træner i HFB. Vejledningen er lavet som et opslagsværk, hvor du kan finde de oplysninger du skal bruge som træner. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er der en kontakt

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

VELKOMMEN SOM TRÆNER I DHF FODBOLD KLUBBEN FOR ALLE. Dette er et opslagsværk til alle trænere i DHF fodbold med nyttige oplysninger og informationer.

VELKOMMEN SOM TRÆNER I DHF FODBOLD KLUBBEN FOR ALLE. Dette er et opslagsværk til alle trænere i DHF fodbold med nyttige oplysninger og informationer. VELKOMMEN SOM TRÆNER I DHF FODBOLD KLUBBEN FOR ALLE Dette er et opslagsværk til alle trænere i DHF fodbold med nyttige oplysninger og informationer. DHF fodboldudvalg 2015 Indholdsfortegnelse HVAD ER DHF

Læs mere

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 26. marts TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 26. marts TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36 BSF 3-mand Cup 2017 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 26. marts 2017 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup BSF 3-mands Cup 2017 For anden gang afholder BSF 3-mands

Læs mere

Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde

Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde Klubhus Leveregler/Praktiske oplysninger for trænere og ledere i Roskilde Boldklub / FC Roskilde Klubhusets åbningstider findes på tavler i Idrætsparken og på klubbens hjemmeside. Klubhuset har som hovedregel

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere

Håndbog til trænere m.fl. i GIF Fodbold Indholdsfortegnelse

Håndbog til trænere m.fl. i GIF Fodbold Indholdsfortegnelse Håndbog til trænere m.fl. i GIF Fodbold Indholdsfortegnelse Banefordeling... 2 Børneattester... 2 Foreningsportalen... 2 Foreningsservice... 3 Forplejning... 3 Genbrugsbutik DSUK... 3 Holdopdeling/niveaudeling...

Læs mere

Håndbog -for trænere/ledere i Ballerup-Skovlunde Fodbold

Håndbog -for trænere/ledere i Ballerup-Skovlunde Fodbold Håndbog -for trænere/ledere i Ballerup-Skovlunde Fodbold Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 2 2. Holdninger til børnefodbold... 2 2.1. Selektion / opsplitning / niveaudeling... 2 2.2. Håndtering af

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc

FC Øresund Maj 2010. FC Øresund. Håndbog 2010-2011. Ver 0.11. c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc FC Øresund Håndbog 2010-2011 Ver 0.11 c:\users\balager\private\fcø håndbog version 0 11 maj 2010.doc Indhold Table of Contents Indhold... 2 Formål:... 3 FCØ er et samarbejde, der har til formål at skabe

Læs mere

Træner og holdleder ABC

Træner og holdleder ABC Dig som træner og holdleder Træner og holdleder ABC Velkommen til Tune IF Håndbold. Her i ABC en får du de første informationer om klubben og alt dét, der er vigtigt at vide, når du er træner eller holdleder

Læs mere

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli)

Bank Sparekassen Faaborg Reg.nr. 0828 Kontonr. 0003169014. Datoliste Generalforsamling 1. tirsdag i hver måned (dog ikke i juli) HÅNDBOG for Historie/Formål Boldklubben KR70 opstod på den stiftende generalforsamling den 5. november 1970. Baggrunden for den stiftende generalforsamling var, dels at de i områdets to skoler Kølstrup

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold

Velkommen til. Næstved IF - Fodbold Velkommen til Næstved IF - Fodbold VELKOMMEN TIL NÆSTVED IF - FODBOLD På vegne af Næstved IF - Fodbold (NIF - Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen til NIF Fodbold. Samtidig udtrykker jeg min

Læs mere

Trænerguide. En hjælpende hånd til nye og gamle trænere. Kildemosens Boldklub

Trænerguide. En hjælpende hånd til nye og gamle trænere. Kildemosens Boldklub Trænerguide En hjælpende hånd til nye og gamle trænere Kildemosens Boldklub Sommer, 2018 Indhold Side 1 Rykning af kamp.................. 1 2 Ønsker til kampprogram............. 1 3 Udstyr til kamp..................

Læs mere

KampKlar. Indhold. Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015

KampKlar. Indhold. Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015 Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015 KampKlar Indhold Hvad er kampklar... 2 Det kan du som spiller med KampKlar:... 2 Det kan du som forælder / kontaktperson med KampKlar:... 2 Adgang... 3 Adgang via hjemmside....

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering

DGI badminton. Vi har brug for dig. forældreinvolvering DGI badminton Vi har brug for dig forældreinvolvering Dette hæfte er fyldt med gode ideer til, hvordan du involverer forældre i badminton arbejdet. 3 Ofte følger forældre deres børn til badminton, og

Læs mere

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget

Holdninger & Handlinger. Krav. Retningslinier. Visioner Værdier. Roller. Missioner. Målsætninger. Børnefodbold 2009. Udarbejdet af Fodbold-udvalget Holdninger & Handlinger Retningslinier Krav Visioner Værdier Missioner Roller Målsætninger Børnefodbold 2009 Udarbejdet af Fodbold-udvalget 1 1. Præsentation af Klubben. 1.1. Mission: IF62 Fodbold skal

Læs mere

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON

KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON KOM GODT I GANG MED DEN NYE SÆSON Velkommen til efterårssæsonen 2014. I vedlagte pakke finder du en plakat som med fordel kan sættes op i klubhuset eller et andet sted hvor trænere, spillere og frivillige

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Lørdag og søndag den 2.-3.januar 2010 I Brørup Hallerne, Vejen Hallen og Vejen Idrætscenter Hovedsponsor www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold

Læs mere

Velkommen til LSF. Du kan finde meget mere information på hjemmesiden: Med venlig hilsen LEDØJE-SMØRUM FODBOLD

Velkommen til LSF. Du kan finde meget mere information på hjemmesiden:   Med venlig hilsen LEDØJE-SMØRUM FODBOLD Velkommen til LSF Vi byder dig velkommen i Ledøje-Smørum fodboldafdeling. Det glæder os, at du har valgt at spille fodbold i vores klub, og det er en fornøjelse at kunne fortælle lidt om, hvem vi er og

Læs mere

HLIF Fodbold. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere

HLIF Fodbold. Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere HLIF Fodbold Info-folder til trænere, hjælpetrænere og holdledere Velkommen til HLIF Denne brochure er tænkt som et nyttigt arbejdsredskab for alle de personer, der hvert år lægger en kæmpe frivillig arbejdsindsats

Læs mere

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd:

Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: Dagsorden til forældre-/spillermøde, den 18. juni 2011 for U-18 piger i Team Århus Syd: 1. Hvorfor holdsamarbejde 2. Hvilke hold er tilmeldt 3. Hvordan bliver man udtaget 4. Trænersammensætning 5. Træningsstart,

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Referat af trænermøde 21/8 2013

Referat af trænermøde 21/8 2013 Referat af trænermøde 21/8 2013 Deltagere :Lars, Charlotte, Emma, Maria, Vinnie, Polle, Lene, Kurt, Heidi, Bo, Bo og Jette Polle byder velkommen 1000 tak for at i valgte at blive træner, holdleder og hjælpere

Læs mere

Til dig, der er ny forældre i NFC

Til dig, der er ny forældre i NFC NYKØBING FC Til dig, der er ny forældre i NFC Velkomstfolder til nye forældre. 1. udgave, marts 2019 2/8 Velkommen som forældre i Nykøbing FC s børne- og ungdomsafdeling. Vi er glade for at du giver dit

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej Ansager Tlf

Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej Ansager Tlf Sæson 2015-2016 Bestyrelsen: Kasserer: Margrethe Johansen Vinkelvej 38 6823 Ansager Tlf. 27147834 mj0908@hotmail.com Ulla Dahlmann Åparken 34 6823 Ansager Tlf. 53300566 dahlmann2212@gmail.com Klaus Balling

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 6.7. og 8. januar 2012 i Vejen Idrætscenter Hovedsponsor: Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest

Læs mere

SNEKKERSTEN IF-FODBOLD

SNEKKERSTEN IF-FODBOLD SNEKKERSTEN IF-FODBOLD TRÆNER & - HOLDLEDERHÅNDBOG 2014 Velkommen som træner/holdleder Snekkersten IF- fodbold byder dig velkommen som træner/holdleder omkring fodbolden. Vi holder til i Snekkersten Idrætscenter,

Læs mere

Træner og holdleder ABC

Træner og holdleder ABC Træner og holdleder ABC Dig som træner og holdleder Velkommen til Tune Håndbold. Her i ABC en får du de første informationer om klubben og dét, der er vigtigt at vide, når du er træner eller holdleder

Læs mere

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende Forældreinformation Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende grundlæggende værdier: Loyalitet

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

TRÆNERHÅNDBOG Hornbæk Sportsforening

TRÆNERHÅNDBOG Hornbæk Sportsforening TRÆNERHÅNDBOG Hornbæk Sportsforening VELKOMMEN SOM TRÆNER I HSF- FODBOLDAFDELING Klubben er etableret i 1945, og har siden starten stille og roligt udvidet sit medlemstal. Der er nu ca. 500 aktive spillere

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 24. April TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36

BSF 3-mand Cup En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY. Søndag den 24. April TopDanmark Hallen. Ballerup Idrætsby 36 BSF 3-mand Cup 2016 En turnering for de mindste i ånden af FAIR-PLAY Søndag den 24. April 2016 TopDanmark Hallen Ballerup Idrætsby 36 2750 Ballerup BSF 3-mand Cup 2016 TAK for den store tilslutning, som

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

RKG Klarup Ungdomsfodbold

RKG Klarup Ungdomsfodbold RKG Klarup Ungdomsfodbold Forældre Information 2016 Ungdomsudvalgets forventninger til sæsonen 2016 Sæsonen 2016 er lige skudt i gang. Tak for det store fremmøde af de mange ungdomsspillere samt forældre

Læs mere

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet

Oversigt over sommerferie og opstart: Dag Dato B-trup På ferie A-Trup På ferie Andet Så er planen for sommer opstarten 2014 klar I ugerne 28-29-30 er der hver tirsdag åben sommer træning for alle. For alle betyder det, forældre, venner, søskende osv. Vi mødes bare oppe på banerne også

Læs mere

Børneungdomstrænermøde

Børneungdomstrænermøde Børneungdomstrænermøde FBI Fredensborg Stadion August 2014. Agenda 1. Indledning. 2. Nyt fra Bestyrelsen. 3. Udvikling fremfor resultat. 4. Lidt praktiske tema er (nyt fra sportsudvalget). 5. Kommunikation.

Læs mere

Sponsorfolder Sådan kan du støtte HK Isefjord OG blive set lokalt!

Sponsorfolder Sådan kan du støtte HK Isefjord OG blive set lokalt! Sponsorfolder Sådan kan du støtte OG blive set lokalt! Velkommen til Klubbens værdigrundlag I Hk Isefjord er alle forældre, spillere og trænere engagerede i klubben og klubbens udvikling. Man ønsker som

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. Ishøj d. 9.1.2013 Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 9. januar 2013 kl. 18.00 i Valby. 1: Godkendelse af sidste referat 2: Nyt fra formanden 3: Nyt fra kassereren, regnskab 4: Nyt fra øvrige bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

AFK - storegruppen piger målsætninger

AFK - storegruppen piger målsætninger Vision Visionen for AFK pige/ kvindefodbold er at skabe Danmarks bedste tilbud til piger/ kvinder der gerne vil spille fodbold. Det gælder både for fodboldspillere der er eliteog breddeorienterede. Fodbold

Læs mere

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2013 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 4 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 7 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen

Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Alder afdeling (skoleåret fra august til juni) 4/5/6 år U6 3-mands Kap. 4 Den Blå Tråd i Børneafdelingen Fodbold Træning og opdeling Kamp og opdeling Værdier 6/7 år U7 3-mands 7/8 år U8 5-mands Fællestræning

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

RKG Klarup Ungdomsfodbold

RKG Klarup Ungdomsfodbold RKG Klarup Ungdomsfodbold Forældre Information 2018 Ungdomsudvalgets forventninger til sæsonen 2018 I ungdomsudvalget ser vi frem til en spændende sæson forhåbentlig med mindst lige så mange friske og

Læs mere

Træner Mappe HIF Ungdom

Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom Træner Mappe HIF Ungdom...1 Dig som Træner...2 HIF Fodbold...2 Ungsdomsudvalget...2 Kontaktperson...2 Ungdomskonsulent(erne)...2 Pædofili-attester...2 Ind- og udmeldelse...3 Indmeldelse...3

Læs mere

Stiftet den 7. maj 1937. Medlem af S.B.U. under Dansk Idræts Forbund og af De Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger.

Stiftet den 7. maj 1937. Medlem af S.B.U. under Dansk Idræts Forbund og af De Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger. Trænermanual 2009 Check liste: 20 punkter man bare skal have styr på, for at komme i gang som træner. 1. Kontrakt og pædofilierklæring 2. Spilleliste er alle spillere indmeldt og betaler de kontingent?

Læs mere

Man kommer ikke sovende til den slags mål. Træningen foregår nu fire gange om ugen og der er kamp næsten hver weekend.

Man kommer ikke sovende til den slags mål. Træningen foregår nu fire gange om ugen og der er kamp næsten hver weekend. 98 - U13 Kære forældre og spillere på 98 U13 Så er vi klar til endnu en sæson. er en klub med store ambitioner - og disse gælder naturligvis også for årgang 98. Det er målet for årgang 98 på lang sigt,

Læs mere

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER

VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER VELKOMMEN I LUNDTOFTE BOLDKLUB EN FOLDER MED VIGTIG INFORMATION TIL NYE MEDLEMMER Maj 2016 VELKOMST FRA FORMANDEN På vegne af Lundtofte Boldklub byder jeg nye spillere og deres familie velkommen til klubben!

Læs mere

FFI Fodbold trænermanual FFI FODBOLD TRÆNER MANUAL. Side 1

FFI Fodbold trænermanual FFI FODBOLD TRÆNER MANUAL. Side 1 FFI FODBOLD TRÆNER MANUAL Side 1 Indledning Denne skrivelse indeholder information omkring det at være eller blive fodboldtræner hos FFi fodbold. Manualen vil indeholde: Praktiske informationer omkring

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

Jutlander Bank Cup 2018

Jutlander Bank Cup 2018 3-mands U6 Mix, U7 Mix & U8 Piger Jutlander Bank Cup 2018 SØNDAG 4. NOVEMBER 2018 61640 os på Jutlander Bank Cup Rosendal Hobro IK Rosendal Fodbold har i samarbejde med Jutlander Bank og Sport 24 fornøjelsen

Læs mere

Træner-/tovholderstormøde 18. januar 2014

Træner-/tovholderstormøde 18. januar 2014 Træner-/tovholderstormøde 18. januar 2014 Dagsorden Velkomst, morgenbrød og kaffe Børne- og ungdomsfodbold 2014 Budgetter og rammer 2014 Sponsorer Festivalaktiviteter Træningsfaciliteter og materialer

Læs mere

SPILLEREGLER 2014. Lemming IF

SPILLEREGLER 2014. Lemming IF SPILLEREGLER 2014 Lemming IF 1 Kontaktoplysninger: Formand: Jesper Bang jb@lambang.dk 86859111 30521040 Næstformand: Lasse Schultz logjbyg@hotmail.com 25136775 Kasserer: Diana Jørgensen dianamelgaard@hotmail.com

Læs mere

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd

IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd IF Frem Bjæverskov Fodbold Trænerhåndbog Den orange tråd Indledning Vision 2020 Den orange tråd er at skabe en klar målsætning for fodboldafdelingen om, hvor klubben står, og hvilke mål der skal arbejdes

Læs mere

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub Fra Ælling til Svane Børneafdelingen Køge Boldklub 1 Indholdsfortegnelse Værdier og målsætninger... 3 Rammer og organisation... 4 Legepladsen... 5 Byggepladsen 3:3... 5 Forældreopgaver... 6 Principper

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014 Bestyrelsen: Næste bestyrelses møde er d. 29 Oktober 2014 Emner som I ønsker behandlet kan fremsendes til Lenelaungaard@hotmail.com ugen før mødet. Medlemstal Pr September 2014: 780 medlemmer Baner og

Læs mere

KONTRAKT. FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig)

KONTRAKT. FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig) KONTRAKT FBI UNGDOM AFTALE (Ulønnet medarbejder / frivillig) Ved underskrivelsen af denne aftale har bestyrelsen i Fredensborg Boldklub og Idrætsforening (FBI) indgået aftale med nedenstående frivillig

Læs mere

RKG Klarup Ungdomsfodbold

RKG Klarup Ungdomsfodbold RKG Klarup Ungdomsfodbold Forældre Information 2017 Ungdomsudvalgets forventninger til sæsonen 2017 I ungdomsudvalget ser vi frem til en spændende sæson forhåbentlig med mindst lige så mange friske og

Læs mere

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne.

DGI Inklusion. infofolder. Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne. DGI Inklusion 1 Har du lyst til at dyrke idræt? Infofolder Netværksforeningerne www.dgi.dk 2 Indledning At gå til en idræt er en helt enestående mulighed for at danne netværk, finde nye venner, lære sproget

Læs mere

HJÆLP. Information til spillere og forældre om. ny kontingentstruktur i Hammerum IF

HJÆLP. Information til spillere og forældre om. ny kontingentstruktur i Hammerum IF HJÆLP Information til spillere og forældre om ny kontingentstruktur i Hammerum IF Vi har brug for flere frivillige. Mange flere... Hammerum IF er en fodboldklub, der kun eksisterer fordi en række engagerede

Læs mere