I en international turnering giver to organisationer et godt forløb: Euro-Sportring, og turne arrangøren. Hver har sine egne ansvarsområder.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I en international turnering giver to organisationer et godt forløb: Euro-Sportring, og turne arrangøren. Hver har sine egne ansvarsområder."

Transkript

1 GENERELLE INFORMATIONER Velkommen til Euro-Sportring! Vi informerer dig hermed med yderligere detaljer om vores turneringer og rejsen. Hvis du efter at have læst dette der er noget som er utydeligt, så tøv ikke med at kontakte os. ORGANISATIONEN Fra en partner med mere end 50 års erfaring, kan du forvente en professionel organisation. Alle turneringer er udviklet i samråd med de forskellige idrætsforbund. For arrangørerne og Euro- Sportring er, at alle hold med en sportslig og entusiastisk holdning er velkomne. Betingelsen er, at din klub er tilknyttet et idrætsforbund. I en international turnering giver to organisationer et godt forløb: Euro-Sportring, og turne arrangøren. Hver har sine egne ansvarsområder. Euro-Sportring sørger for: information til deltagerne, om turneringen og rejsetekniske spørgsmål; registrering af holdene hos turneringens arrangøren; overvågning af deltagerne under deres ophold fra ankomst afgang; organisering af indkvartering, måltider og transport af deltagerne; den finansielle afvikling. Turneringen arrangøren sørger for: sport programmet; Turnerings festligheder som beskrevet i turnerings beskrivelsen; Turnering oplysninger, herunder kampenes tidsplan, listen over deltagende hold, turneringen regler, resultater, osv. TURNERINGEN Program Euro-Sportring turneringer opfylder betingelserne, du kan forvente ved en international turnering. Så vi taler om optimale sport indkvartering officielle dommer udtalelser, godkendte mandat og tidsplan. Tidsplanen er arrangeret således, at alle hold kan tælle op til det sidste fløjt i den sidste kamp i en spændende konkurrence. Dispensation Alders grænsen på de forskellige ungdoms kategorier er ikke identiske i alle lande. Reglerne for de nationale forbund afviger. For at mulig gøre deltagelse af så mange nationaliteter som muligt hvis det er ifølge liga forhold fra andre lande med forskellige alders grænser bliver der givet dispensation. De forskellige uddelinger er noteret på turneringens informationsside. EURO-SPORTRING INFO-SERVICE Du vil blive mødt ved ankomsten af vores lokale Euro-Sportring repræsentant personligt om programmet, ruterne til bolig- og boldbaner og andre praktiske forhold. Derudover er vores personale under dit ophold til rådighed med hensyn til spørgsmål og hjælp. BOLIGER Euro-Sportring udvælger med stor omhu passende indkvartering for deltagerne i turneringen. Udover en god pris og kvalitet skal indkvartering være egnet til sportsgrupper og ligge på begrænsede afstand til sportscentret.

2 I tilbuddet ligger en forkortelse af værelsestyperne. Forkortelse: A C M og 4 personers værelse 50% 2-personers værelse og 50% 3- og 4-personersværelse Værelse til mere end 6 personer Antal personer per værelse Husregler I skole og ungdomsboliger er der husregler. De vigtigste punkter er: rygning og indtagelse af alkohol er ikke tilladt; at sikre et behageligt ophold for alle gæster, bruges der lukke tider. Normalt bliver døren lukket kl ; Deltagerne må ikke bruge boligerne uden opsyn fra ejendommen; Fælles rum skal efterlades rene. Depositum Skoler, sportshaller, bungalows og lejligheder kræver typisk et depositum. Depositum skal betales kontant ved ankomsten, medmindre andet er angivet i tilbuddet. Ved afrejse, når det er fastslået, at det besatte område efterlades ryddeligt, vil dette beløb vil blive returneret. Fordi af klubben på stedet giver deres depositum direkte på ejendommen (dvs. uden medvirken af Euro-Sportring), er klubben selv ansvarlig for returnering af deres depositum. MÅLTIDER Pakke tilbuddet er opført nedestående med en forkortelse. Medmindre andet er angivet i tilbuddet, serveres måltider i boligen. Måltider på farten er ikke inkluderet. Forkortelse: BB BD BE FB FB- FB+ HB HB- HB+ Logi og morgenmad Logi og aftensmad Logi, uden måltider Fuldpension Fuldpension minus 1 frokost på afrejsedagen Fuldpension plus 1 ekstra aftenmåltid på afrejsedagen halvpension halvpension minus 1 aftenmåltid på ankomstdagen halvpension plus 1 ekstra aftenmåltid på afrejsedagen Drikkevarer er ikke inkluderet, men kan købes. Sandwiches, snacks og lignende er tilgængelige på sportscentret. Du kan eventuelt angive specielle ønsker (vegetar eller svinekød) på anmeldelsen. Ophold under måltider For hold, der bor i budget boliger, serveres måltider i en "kantine". Det vil sige en ejendom med basale faciliteter til måltider. Eksempler på dette er en kantine eller café-restaurant, auditorium af en skole, et dekoreret telt på sportsanlægget.

3 TRANSPORT MED EURO-SPORTRING Euro-Sportring tilbyder transport til en standard tourbus, dvs. en bus med tilpasselige stole og lydinstallation. Opholdsudgifterne for chaufføren, vejafgifter, vejskat og enhver båd passage er inkluderet. Euro-Sportring kombinerer transport af din gruppe med deltagere fra en anden klub i samme bus. Euro-Sportring bestemmer påstigningssted og afgangstid. På grund af den begrænsede bagage, kan deltagerne ikke have mere end en stor taske / kuffert plus håndbagage med. Bussen er til rådighed for lokale sportoverførsler. Anvendelsen af alkohol og rygning i bussen er ikke tilladt. EGEN TRANSPORT Hvis du selv arrangerer transport, skal du huske på, at egen transport ikke er inkluderet. Begge steder er typisk placeret uden for byens centrum og er ikke altid godt tilgængeligt med offentlig transport. Hvis du rejser med fly eller tog, kan Euro-Sportring med tillæg arrangere lokal transport. TILMELD Tilmeld dine deltagere og tilhængere med den vedlagte tilmeldingsblanket. Efter modtagelsen af formularen og depositum, vil Euro-Sportring sende dig dine booking oplysninger og yderligere oplysninger. Mindste antal spillere Du skal medbringe mindst to suppleanter per hold. Det mindste antal spillere per hold (plus to vejledere) er: fodbold: 13 til 11 mandshold, 11 ved 9 -mands, ni i 7-mands; Håndbold: 9; plus mindst to vejledere per hold. Tilmeldings dato Deltagelse er afhængig af tilgængelighed, både med hensyn til turneringen som bolig. Tilmeldingen vil blive lukket senest otte uger før turneringen. Hvad er inkluderet? Deltagelse Prisen inkluderer følgende: Turnering deltagelse; boliger; Måltider ifølge pakke; vejledning på stedet. Hos Euro-Sportring transport: tur med standard rejsebus; sporttransfers Yderligere omkostninger som vejafgifter, vejafgifter og enhver båd passage; chauffør indkvartering. Rejser og Afbestillingsforsikring I pakken er rejse- og afbestillingsforsikring ikke inkluderet. Vi anbefaler, at du tegner denne forsikring for alle dine deltagere.

4 Generelt Euro-Sportring er medlem af SGR in Rotterdam (NL). BETALING Rejseprisen kan betales i rater. Forudbetaling: når du registrerer til tre måneder før turneringen: DKK 1.200,00 per hold. registrering på mellem 3 og 2 måneder før turneringen: 25% af det samlede beløb. til registrering senest to måneder før turneringen: 100% af det samlede beløb. Andre betalinger: Efter Euro-Sportring har bekræftet din tilmelding, vil du modtage en oversigt over betalings planen. Generelt betyder dette at du inden tre uger efter modtagelsen af bekræftelsen har betalt 25% af det samlede beløb. Den endelige betaling forfalder 8 uger før afrejse. Aflysninger Afbestillingsgebyrer er anført i artikel 6 i de generelle betingelser. Vi gør opmærksom, at aflysnings gebyrerne indtil 8 uger før afrejse er begrænsede, men fra otte uger før afrejse stiger hurtigt. TIL SIDST Vi håber, at du med disse informationer kommer til den konklusion, at Euro-Sportring er en meget god partner for et sportslig eventyr. Euro-Sportring holdet er gerne til din tjeneste. Du er velkommen i vores arena for internationale turneringer!

5 VILKÅR OG BETINGELSER 1. Generelt Disse generelle bestemmelser angår alle ydelser fra Euro Sportring. Med Euro Sportring menes: hovedkontoret i Baarn/Holland, udenlandske filialer og agenter, medarbejdere og assistenter. 2. Tilmelding Tilmelding til et ESR projekt udført ved skriftlig indsendelse af ESR eller i digital form. Efter at have modtaget formularen, vil du modtage en oversigt over dine booking og betalings data. 3. Betaling Sammen med tilmeldingen vedlægges et tilmeldingsgebyr. Det resterende beløb bedes afregnet efter den tilsendte finansielle oversigt. Euro Sportring forbeholder sig ret til at annullere aftalen, såfremt betalings-terminerne ikke overholdes. De deraf følgende annullerings-omkostninger vil være for klubbens regning. 4. Deltagerne Pris Billetprisen er baseret på data fra vores leverandører, som er annonceret årligt den 1. juli. Selvom priserne med yderste forsigtighed er fastlagt af Euro Sportring, forbeholder de sig ret til at justere priserne i mellemtiden i tilfælde af ændring af valutakursen over for euroen, skatter og / eller moms. 5. Afbestilling Afbestilling skal altid ske skriftligt. Afbestillingen er gyldig fra den dato, hvor Euro Sportring modtager den skriftlige afbestilling. 6. Annullering A. fra tidspunktet af tilmeldingen til otte uger før afrejse: DKK 90,00 per person med et maksimum på DKK 1.800,00 per gruppe. B1. Hvis du rejser med egen transport - mellem 8 uger og 1 uge før afrejse: 40% af det samlede beløb B2. Hvis Euro-Sportring arrangerer transporten - mellem 12 uger og 1 uge før afrejse: 40% af det samlede beløb C. inden for 1 uge før afrejse: 100% af det samlede beløb. 7. Rejseleder Alle grupper skal være ledsaget af mindst én voksen person. Rejselederen skal være påført som sådan på tilmeldingsformularen. Rejselederen er ansvarlig ved skader overfor tredje part forårsaget af én eller flere af gruppens deltagere. 8. Varighed Varigheden af turen er angivet i hele dage. Afrejsedagen, og tilbage rejsen, regnes som en hel dag. 9. Ordensregler I indkvarteringer, hvor ordensregler anvendes - f.eks. skoler, ungdoms-indkvarteringer og nogle hoteller - skal deltagerne overholde ordensreglerne for den pågældende indkvartering. 10. Sportsprogram Euro Sportring s opgave er at formidle klubbernes deltagelse i det ønskede sportsprogram. Arrangøren og Euro Sportring forbeholder sig retten til at ændre i programmet, såfremt dette er nødvendigt. Euro Sportring er ikke ansvarlig overfor ændringer i sportsprogrammet, som den ingen indflydelse har på.

6 11. Ansvar Euro Sportring og arrangøren er ikke ansvarlig for skader, der opstår under eller i forbindelse med rejsen, med mindre sådanne skader er forårsaget af grov uagtsomhed fra Euro Sportrings/ arrangørens side. 12. Udelukkelse fra deltagelse Hvis én eller flere af gruppens deltagere forårsager problemer eller skader overfor Euro Sportring eller tredje part (bus-selskab, hotel m.m.), kan disse personer udelukkes fra videre deltagelse. Alle udgifter i forbindelse hermed betales af de pågældende personer. Denne regel gælder også for hold og klubber. 13. Klager og tilbagebetalinger Klager skal henvendes direkte ved ESR personale på stedet, og oplyses hos leverendøren. Hvis problemet ikke kan løses på stedet, skal man telefonisk tage kontakt til ESR hovedkvarter i Holland. Klager og anmodninger om tilbagebetaling kan kun håndteres skriftligt og skal være modtaget senest to uger efter turen fra ESR. 14. Gyldighed Disse betingelser er gældende for alle aftaler mellem Euro Sportring og anden part. Dette gælder uanset anden parts bopæl, og uanset hvor aftalen er indgået. Enhver gruppe eller deltager, der gør brug af Euro Sportring s tilbud, har samme rettigheder som sportsgrupper. 15. Generelt Ved tilmelding til et Euro Sportring projekt forventer Euro Sportring, at klubbens ledelse og rejselederen er indforstået med disse betingelser, og at tilmeldingsformularen er underskrevet af en kompetent og myndig person.

Vedrørende VOC Trophy (Hoorn), Dresden Elbtal Cup (Dresden), Drenthe Cup (Meppel) finder du vedlagt dette brev følgende:

Vedrørende VOC Trophy (Hoorn), Dresden Elbtal Cup (Dresden), Drenthe Cup (Meppel) finder du vedlagt dette brev følgende: KFUM s Boldklub Roskilde Akacievej 2 4000 Roskilde Haderslev, 20 februar 2010 Kære! Det glæder os, at I er interesserede i at rejse med Euro-Sportring. Vedrørende VOC Trophy (Hoorn), Dresden Elbtal Cup

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Gilleleje Golfklub 2006

Gilleleje Golfklub 2006 Gilleleje Golfklub 2006 ***Pronstorfer Krug, Wardersee, Tyskland Vers. 2 14. oktober 05 Forventet rejseplan med forbehold for ændringer Kl. Fredag den 05. maj 2006 07.00 Afgang fra Gilleleje Golfklub.

Læs mere

Danhostel Fredericia <fredericia@danhostel.dk> 26. juni 2015 kl. 10.37 Til: "info@cdl.dk" <info@cdl.dk> 30 4-sengs værelse 06.11.15 08.11.

Danhostel Fredericia <fredericia@danhostel.dk> 26. juni 2015 kl. 10.37 Til: info@cdl.dk <info@cdl.dk> 30 4-sengs værelse 06.11.15 08.11. Side 1 af 5 Jørn Schlamovitz Bang-Andersen Reservation 1 meddelelse Danhostel Fredericia 26. juni 2015 kl. 10.37 Til: "info@cdl.dk" Cornelia-De-Lange-Syndrom

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011

Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011 Brøndby byder velkommen til Brøndby cup 2011 Igen i 2011 byder Brøndby IF velkommen til en stor international ungdomsfodbold turnering Mange drenge og piger fra hele verdenen har gennem årene gæstet Brøndby

Læs mere

Opstarts- og infoaften 11-02-2016

Opstarts- og infoaften 11-02-2016 Vi skal til Barcelona i 2017 HOG srejseklub 2017 Opstarts- og infomøde 11. februar 2016 Hvad er HOG s Rejseklub? Baggrund og formål Rejsemål Cup og eget **** Hotel Foreløbig tidsplan og udflugter Hvem

Læs mere

28. februar 3. marts 2013

28. februar 3. marts 2013 London/Birmingham The Birmingham Dentistry show 28. februar 3. marts 2013 Tag med Tandlægeforeningen til The Dentristy Show i Birmingham. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Om at leje feriehus. booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298).

Om at leje feriehus. booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298). Om at leje feriehus booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298). Hjemmeside og system er lavet for, at gøre det nemmere for dig som gæst når du skal besøge Kerteminde.

Læs mere

Tilbud aktivrejse 2014

Tilbud aktivrejse 2014 Tilbud aktivrejse 2014 Neukirchen med bus 6 dage/3 nætter Prisen er gældende i uge 27 (28. juni 03. juli) 2014 Gasthof Venedigerhof Pris pr. person unge u. 18 år ved minimum 20 deltagere kr. 2.798,- Wolkensteinerbär

Læs mere

Balatonfüred Cup 2017

Balatonfüred Cup 2017 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold - For piger & drenge årgang 97 til og med 04 Søndag d. 02/7 til søndag d. 09/7 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold deltager for første gang i det dansk

Læs mere

Ved lejeaftaler, der indgås på en dato senere end 6 uger før planlagt ankomstdato, forfalder lejen til betaling i fuldt omfang med det samme.

Ved lejeaftaler, der indgås på en dato senere end 6 uger før planlagt ankomstdato, forfalder lejen til betaling i fuldt omfang med det samme. Flytransport Du skal selv arrangere din transport til og fra Kreta og siden informere os om, hvornår du ankommer / rejser. For information om flyselskaber m.v. se vores sider med links. Vi påtager os intet

Læs mere

Studietur l Tyskland november 2018

Studietur l Tyskland november 2018 Studietur l Tyskland 4.-11. november 2018 Ovenpå en meget speciel og på mange måder skidt sommer for landbruget er det måske en god idé at komme med på en studietur l Tyskland med flere spændende, faglige

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 265/03. afsagt den *********************************

K E N D E L S E. i sag nr. 265/03. afsagt den ********************************* 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 265/03 afsagt den ********************************* REJSEMÅL: Luxor, Ægypten. 20.2. 6.3. 2003. PRIS: KLAGEN ANGÅR: KRAV: 23.048 kr. Manglende erstatning for

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

Fra den 42. dag før lejeperiodens begyndelse eller senere eller ved manglende fremmøde*) betales 100 % af lejeaftalens pris.

Fra den 42. dag før lejeperiodens begyndelse eller senere eller ved manglende fremmøde*) betales 100 % af lejeaftalens pris. Generelle lejebestemmelser De generelle lejebestemmelser er gældende for samtlige ferieboliger formidlet gennem Vacasol International A/S (i det følgende kaldt Vacasol). Vacasols virke er formidling af

Læs mere

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE INVITATION VANDPOLO-STÆVNE Kære aktive, trænere, dommere og familier. Det er en stor glæde at invitere alle med interesse i vandpolo til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Vandpoloturnering.

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

Vallensbæk IF Renata Andreasen Hyttesvinget 23 2665 Vallensbæk Strand Danmark. Haderslev, 2 november 2014. Emne Forespørgsel på Dynamo Cup.

Vallensbæk IF Renata Andreasen Hyttesvinget 23 2665 Vallensbæk Strand Danmark. Haderslev, 2 november 2014. Emne Forespørgsel på Dynamo Cup. Vallensbæk IF Renata Andreasen Hyttesvinget 23 2665 Vallensbæk Strand Danmark Haderslev, 2 november 2014 Emne Forespørgsel på Dynamo Cup Bilag 2 Kære Renata Andreasen, Hermed har jeg fornøjelsen af at

Læs mere

LAULUNDSPORTS' FODBOLDTUR TIL BARCELONA. d. 15 Oktober - d. 22. Oktober 2016.

LAULUNDSPORTS' FODBOLDTUR TIL BARCELONA. d. 15 Oktober - d. 22. Oktober 2016. LAULUNDSPORTS' FODBOLDTUR TIL BARCELONA "En kombination af FCBESCOLA's træning og kampe mod lokale hold" d. 15 Oktober - d. 22. Oktober 2016. Kære fodboldvenner Så gentager vi succesen fra 2015! Er du

Læs mere

Intromappe 2018 elev AGS 2018

Intromappe 2018 elev AGS 2018 08-08-2018 Intromappe 2018 elev AGS 2018 Overordnet tidsplan august Dag Onsdag den 8/8 Aktiviteter Første skoledag! 1.g-eleverne møder op kl. 8:00 - Introværter byder velkommen. 2.- og 3. g-eleverne møder

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Rejsevilkår for grupperejser med Active Tours AS

Rejsevilkår for grupperejser med Active Tours AS Active Tours AS Sjåstad Industriområde 6750 Stadlandet NORGE Org nr: 897 834 332 Rejsevilkår for grupperejser med Active Tours AS Nedenfor følger de generelle rejsevilkår for Active Tours AS (inkluderet

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Program for L.A. s U12 On TOUR

Program for L.A. s U12 On TOUR Kære U12 forældre, Så er vi klar med det endelige program for vores tur til Prag i Påsken. Informationsmøde for drengene mandag kl. 17.30 Vi afholder informationsmøde mandag kl. 17.30-18.30 for drengene,

Læs mere

Forretningsorden for "Darz bor" JAGT AGENTURET

Forretningsorden for Darz bor JAGT AGENTURET Forretningsorden for "Darz bor" JAGT AGENTURET I. Introduktion 1. Disse regler indeholder en række principper, der beskriver agenturs vilkår og betingelser i forbindelse med organisering jagter, agenturets

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

Så går det snart løs! Jeg har hermed fornøjelsen at sende jer nogle informationer om jeres nært forestående rejse.

Så går det snart løs! Jeg har hermed fornøjelsen at sende jer nogle informationer om jeres nært forestående rejse. FA 2000 (DK26T012) Jonny Timm Gersagerparken 95, 4 TH 2670 Greve Danmark Haderslev, 18 marts 2013 Kære Jonny Timm! Så går det snart løs! Jeg har hermed fornøjelsen at sende jer nogle informationer om jeres

Læs mere

5H hoteller Turneringer for seriehold Belek og Lara i Tyrkiet

5H hoteller Turneringer for seriehold Belek og Lara i Tyrkiet 2 18 5H hoteller Turneringer for seriehold Belek og Lara i Tyrkiet PROFIL REJSER SPORTCONCEPT I samarbejde med de fantastiske Titanic hoteller i Lara og Belek i Antalya, Tyrkiet, har vi fornøjelsen af

Læs mere

Træningsophold i Prag og omegn. Træningskampe og besøg hos lokale klubber. Service for jeres fodboldklub i Prag

Træningsophold i Prag og omegn. Træningskampe og besøg hos lokale klubber. Service for jeres fodboldklub i Prag Træningsophold i Prag og omegn Træningskampe og besøg hos lokale klubber Service for jeres fodboldklub i Prag Velkommen til sportsrejser brochure: Fodbold Vi har gode erfaringer med at arrangere træningslejre

Læs mere

REJSEBETINGELSER - REDERI AB GÖTA KANAL

REJSEBETINGELSER - REDERI AB GÖTA KANAL 2017-09-15 REJSEBETINGELSER - REDERI AB GÖTA KANAL Disse almindelige rejsebetingelser samt arrangørens særlige rejsebetingelser udgør en del af aftalen mellem den rejsende og Rederi AB Göta Kanal ( Arrangøren

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2012/0028 afsagt den 20. december 2012 ****************************** KLAGER RV (2 pers.) og AJ SALGSBUREAU ARRANGØR C & C Travel ApS C & C Travel ApS

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Besøg Beatles gamle gennembruds-by og kom tæt på en storby i rivende udvikling. Hamburg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer, men det

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste i den verdensberømte

Læs mere

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld.

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld. Dubai UAE International Dental Conference 3. 8. februar 2013 Tag med Tandlægeforeningen til AEEDC Dubai 2013. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning og den sædvanlige service

Læs mere

ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN

ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN ALMENE BETINGELSER FOR BHUTAN SPECIALISTEN BESTILLING AF REJSEN Du bestiller rejsen på www.bhutanspecialisten.dk eller på telefon 61 71 51 15. Vi sender dig en tilmeldingsblanket, som du skal udfylde og

Læs mere

Hans Luunbjerg Borgmester

Hans Luunbjerg Borgmester KERTEMINDE CUP 2017 Som borgmester er det mig en fornøjelse at byde velkommen til Kerteminde Cup. Kerteminde Cup er en af de tilbagevendende sportslige begivenheder, der hvert år samler mange entusiastiske

Læs mere

Bekræftelse vedr. arrangement i DGI-byen

Bekræftelse vedr. arrangement i DGI-byen Bekræftelse vedr. arrangement i.københavn, den 21. december 2014 Kontur Konferens AB Att: Ulrika Dahl Strandvägen 46-196 30 Bekræftelse vedr. arrangement i - Referencenr. : 558305 Kære Ulrika Dahl Tak

Læs mere

Almindelige betingelser for leje af safaribil hos Thy Leasing A/S i samarbejde med Naturevents.

Almindelige betingelser for leje af safaribil hos Thy Leasing A/S i samarbejde med Naturevents. Almindelige betingelser for leje af safaribil hos Thy Leasing A/S i samarbejde med Naturevents. Chaufføren Den person, som er anført som lejer, er den primære anvender af køretøjet. Vedkommende skal være

Læs mere

Intromappe 2018 elev AGS 2018

Intromappe 2018 elev AGS 2018 22-06-2018 Intromappe 2018 elev AGS 2018 Overordnet tidsplan august Dag Onsdag den 8/8 Aktiviteter Første skoledag! 1.g-eleverne møder op kl. 8:00 - Introværter byder velkommen. 2.- og 3. g-eleverne møder

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

PROGRAM U14 DM APRIL 2017

PROGRAM U14 DM APRIL 2017 Volley i Ishøj-Greve-Vallensbæk web: ishojvolley.dk PROGRAM U14 DM 22.-23.APRIL 2017 OPDATEREDE RESULTATER PÅ SIDEN LIVE.ISHOJVOLLEY.DK Velkommen til Danmarksmesterskaberne Ishøj Volley byder velkommen

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

Vilkår for booking, betaling m.v. af ture, rejser og sommerhuse hos Dansk Vandrelaug Københavns Afdeling

Vilkår for booking, betaling m.v. af ture, rejser og sommerhuse hos Dansk Vandrelaug Københavns Afdeling HANDELSBETINGELSER Vilkår for booking, betaling m.v. af ture, rejser og sommerhuse hos Dansk Vandrelaug Københavns Afdeling 1. Generelle vilkår Alle medlemmer af Dansk Vandrelaug kan booke ture, rejser,

Læs mere

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Velkommen til Dana Cup Hjørring 2016 25. 30. juli Kom og mød resten af Verden I Hjørring, Danmark * Enestående international atmosfære. * Sportslig udfordring. * Sociale oplevelser og erfaringer. * Kulturel

Læs mere

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper.

Vi giver jer her muligheden for at leve som de professionelle på fine hoteller og spille og træne på super lækre græstæpper. I TYRKIET for seriehold Ligabold.com giver jer en enestående mulighed for, under sydlige himmelstrøg, at afpudse formen inden sæsonstart under professionelle forhold og det til super skarpe priser! I samarbejde

Læs mere

Program for studietur til Agritechnica samt maskinfabrikker og landbrug i Tyskland, Holland, Luxemburg og Frankrig 13.-20.

Program for studietur til Agritechnica samt maskinfabrikker og landbrug i Tyskland, Holland, Luxemburg og Frankrig 13.-20. ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Program for studietur til Agritechnica samt maskinfabrikker og landbrug i Tyskland, Holland, Luxemburg og Frankrig 13.-20. november 2011 TraktorTech, Maskinstationen

Læs mere

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 FOR U12 PIGER OG DRENGE (årgang 02-03) U14 PIGER OG DRENGE (årgang 00-01) U16 PIGER OG DRENGE (årgang 98-99) U18 PIGER OG DRENGE (årgang

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj

Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj Velkommen til 70.3 Ironman 14 maj Race og træningscamp på Mallorca Vi har været så heldige at få 50 startpladser på Ironman 70.3 på Mallorca. Det er præmiereåret, og der er lagt op til et af de bedste

Læs mere

Rejsebetingelser for Greenland Getaways

Rejsebetingelser for Greenland Getaways Rejsebetingelser for Greenland Getaways Generelle bestemmelser Alle pakkerejser, der købes af en kunde hos et rejsebureau i Danmark, er underlagt Lov om Pakkerejser. Den lov er til for at beskytte den

Læs mere

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde

Informationsaften om Costa Brava Cup 2015. Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde Det er en hyggetur, hvor vi spiller for at vinde 1 Hvor mange skal med på turen: 43 piger fordelt på 3 hold: U14 U17 U19. ( 41 i bussen) 5 holdledere og trænere ( 4 i bussen) Susan Jørgensen Heidi Østergaard

Læs mere

Længere ture i ind- og udland

Længere ture i ind- og udland Planlægning En tur der varer flere dage i ukendt terræn kræver naturligvis større planlægning end en endagstur på 5 km i nærområdet. Der skal være to turledere på disse ture, da den ene kan blive forhindret

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

PRISER. Voksen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Børn (0-2 år) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis

PRISER. Voksen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00. Børn (0-2 år) Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis PRISER Prisliste pr. dag 2014 Teltplads gyldig fra 16/04 til 21/09 16/04-07/06 07/06-05/07 05/07-09/08 09/08-23/08 23/08-06/09 06/09-21/09 Voksen 6,00 7,50 9,50 10,80 7,50 6,00 Børn (0-2 år) Gratis Gratis

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere

Alle klager op til en værdi af 150.000 kr. vil kunne behandles. Det gælder også klager over virksomheder, der ikke er medlem af HORESTA.

Alle klager op til en værdi af 150.000 kr. vil kunne behandles. Det gælder også klager over virksomheder, der ikke er medlem af HORESTA. Hvad man bør vide... når fester, møder og konferencer skal holdes i byen Gæstens sikkerhed Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem parterne i forbindelse med reservation, afvikling af et arrangement

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Cyber SPORT Quick Guide

Cyber SPORT Quick Guide Cyber SPORT Quick Guide 2015 Version 1.0 Kom godt i gang Her er en kort introduktion til Cyber, hvor du kan bestille flybilletter, hotelovernatninger samt billeje. 1. Gå på hjemmesiden www.idraettensrejsebureau.dk

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen er planlagt, så den både har spændende faglige

Læs mere

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid.

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid. Ordebekræftelse Windpower 2011 21. 26. maj 2011 i Anaheim Bestilt af : Dansk Eksportforening / Vindmølleindustrien Att : Rikke Berg Sørensen / Dorte Burin Møller Adresse : Glarmestervej 20a 1. / Rosenørns

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 29. september 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Rundrejse. Hawaii og Californien,

Læs mere

Generelle lejebetingelser vedrørende leje af sommerhus Lersøbej 15, DK 3700 Rønne

Generelle lejebetingelser vedrørende leje af sommerhus Lersøbej 15, DK 3700 Rønne Generelle lejebetingelser vedrørende leje af sommerhus Lersøbej 15, DK 3700 Rønne 1. Indgåelse af lejeaftalen 1.1. Kundens (lejerens) leje af feriehuset Lersøvej 15, 3700 Rønne sker ved afgivelse af en

Læs mere

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015

Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Infobrev nr. 2 ASPIRANTstævne 2015 Kære instruktører og gymnaster Dette er infobrev nr. 2 til aspirantstævne 2015. Infobrevet kommer til at indeholde alle de vigtige informationer om stævnet. Der vil løbende

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 136/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Pattaya, Thailand, 20.1. 2.2.2004 PRIS: I alt kr. 12.798,- KLAGEN ANGÅR: KRAV: Utilfredsstillende

Læs mere

Generelle vilkår og betingelser for autocamper leje med Auto Europe

Generelle vilkår og betingelser for autocamper leje med Auto Europe Generelle vilkår og betingelser for autocamper leje med Auto Europe Aftaleforhold - Reservation af køretøjskategori Auto Europe LLC har arrangeret din autocamper leje med udlejningfirmaet anført på denne

Læs mere

Samsø - Endelave - Århus

Samsø - Endelave - Århus Samsø - Endelave - Århus Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.895,- Højdepunkter Sejltur på Silkeborgsøerne Vidunderlige Samsø med lokalguide Kattegatøen Endelave med lokalguide

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 18.-20. APRIL 2019 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sidste tilmelding søndag den 20. jan. 2019 EARLY BIRD RABAT inden 1. janu ar 2019 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup

Læs mere

Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med

Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med Afholder TeamGym Winners Final I samarbejde med 13. Juni 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3 Kontakter:... 4

Læs mere

Når du flytter i botilbud. Praktiske informationer og beboerbetaling i botilbud efter servicelovens 107 og 108

Når du flytter i botilbud. Praktiske informationer og beboerbetaling i botilbud efter servicelovens 107 og 108 Når du flytter i botilbud Praktiske informationer og beboerbetaling i botilbud efter servicelovens 107 og 108 Voksenhandicap maj 2017 Indledning I denne pjece finder du en oversigt over, hvad du som borger

Læs mere

Maratona dles Dolomites- ENEL 2019 løber af stablen d. 7. juli, og vi er klar med startnumre, indkvarteringer og transport til cykelløbet.

Maratona dles Dolomites- ENEL 2019 løber af stablen d. 7. juli, og vi er klar med startnumre, indkvarteringer og transport til cykelløbet. MOTIONSCYKELLØB PÅ EGEN HÅND I ITALIEN MARATONA DLES DOLOMITES - ENEL 7. juli 2019. Har du mod på at udfordre dig selv på cyklen og samtidig opleve Italien fra en helt ny side Så er motionscykelløbet Maratona

Læs mere

Turen går til Tyskland og Schweiz:

Turen går til Tyskland og Schweiz: Turen går til Tyskland og Schweiz: Det er efterhånden længe siden, at HSO har været i udlandet for at spille, men nu nærmer tiden sig. I Tyskland gælder besøget Burgsteinfurt, som en del af Jer kender

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 2013/0332 afsagt den 28. august 2014 ****************************** KLAGER HPJ (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR Krone Golf Tours, Filial af Golf Plaisir

Læs mere

3c København april 2016

3c København april 2016 3c København 06-08 april 2016 Onsdag 6/4 16.30: Vi mødes på banegården i Århus. Afgang fra Aarhus H kl. 16:45 - Ankomst København H kl. 19:56 (vogn 22, 11-41, 43-47) 20.00: Ankomst til København og indkvartering.

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. Senior og old i Benløse den september

LM ude 2016 i fodbold. Program. Senior og old i Benløse den september LM ude 2016 i fodbold Program Senior og old i Benløse den 10. - 11. september 2016 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 6. november 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Playa de las Américas, Tenerife.

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

Oktoberfest i München.

Oktoberfest i München. Oktoberfest i München. Vær med når en af verdens største folkefester fylder 200 år. Strøby Turist kan i samarbejde med Best Travel tilbyde en oplevelse ud over det sædvanlige. En af verdens største folkefester,

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Rejsebetingelser for Greenland Getaways Spangsbjerg Kirkevej 133, 6700 Esbjerg Tlf.: 50 16 31 94 E-mail: kontakt@greenlandgetaways.

Rejsebetingelser for Greenland Getaways Spangsbjerg Kirkevej 133, 6700 Esbjerg Tlf.: 50 16 31 94 E-mail: kontakt@greenlandgetaways. Rejsebetingelser 1 Rejsebetingelser for Greenland Getaways Generelle bestemmelser Alle pakkerejser, der købes af en kunde hos et rejsebureau i Danmark, er underlagt Lov om Pakkerejser. Den lov er til for

Læs mere

PRAKTISKE OPLYSNINGER

PRAKTISKE OPLYSNINGER SBU SM finalestævne 9:9 lørdag 19. juni og søndag 20. juni 2010 1. Praktisk arrangør Helsinge Fodbold Stadion-adresse: Helsinge Stadion, Idrætsvej 21, 3200 Helsinge, tlf. 20 26 80 97. Finalestævnekontakt:

Læs mere

Petanque ved Middelhavet

Petanque ved Middelhavet Petanque ved Middelhavet Afslapning i La Ciotat Tag med DGI Pétanque til La Ciotat - den lille by, hvor pétanque opstod i 1910 Mød en tidligere verdensmester og andre dygtige franske petanquespillere Instruktion

Læs mere

Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med

Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med Afholder Mini - Forbundsmesterskaber Finale I samarbejde med 23. -24. maj 2015 I Arena Randers 1 Indhold Tilmelding... 3 Tilmeldingsfrist og betalingsfrist:... 3 Entre inkl. program... 3 Cafeteria... 3

Læs mere

Officiel firmaprofil

Officiel firmaprofil Officiel firmaprofil Alanya-hjem er et ejendomsformidlingsselskab der er startede i 2003 som service og udlejning. Vi er beliggende centralt ved Alanyas øst strand Oba, Vi har ikke forretnings kontor men

Læs mere

VELKOMMEN TIL ØSTERSØCUP BADMINTONSTÆVNE på Bornholm

VELKOMMEN TIL ØSTERSØCUP BADMINTONSTÆVNE på Bornholm VELKOMMEN TIL ØSTERSØCUP BADMINTONSTÆVNE på Bornholm DGI badminton byder alle deltagere velkommen til Østersøcup 2008. Dette stævne er en fortsættelse af et stævne tilbud på Bornholm som indledtes i 1999

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM. GO WITH PASSION

Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM. GO WITH PASSION Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM 1 Den juridiske person bag VIAVANA.com 1.1. VIAVANA.com er et handelsnavn som benyttes af den juridiske person VIAVANA A/S. 1.2. Oplysninger om VIAVANA

Læs mere

Skitur Neukirchen i Østrig

Skitur Neukirchen i Østrig Skitur 2017 Neukirchen i Østrig Hvor skal vi hen? Vi tager i år til Neukirchen i Østrig. et område hvor flere klubber fra Aarhus tager på deres årlige skitur, Området giver udfordringer for både den øvede

Læs mere

Grupperejse til London 12-19/04 2015, 8 dage/ 7 nætter 17 4390,00 74630,00 DKK Alexandra Hotel, tillæg enkeltværelse 2 1890,00 3780,00 DKK

Grupperejse til London 12-19/04 2015, 8 dage/ 7 nætter 17 4390,00 74630,00 DKK Alexandra Hotel, tillæg enkeltværelse 2 1890,00 3780,00 DKK Thisted Gymnasium og HF-Kursus Ringvej 32 7700 Thisted Att: Michael Søndergård Faktura / Depositum Dossier : 52385/3230 Kundenr. Dato : 0003692 : 29/08/2014 Salgskonsulent : Vibeke Arrangement Antal Stk.

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 11. april 2017 ****************************** KLAGER [K] (4 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Lapta, Cypern. 26.9.-3.10.2016.

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Alcudia / Playa de Muro

Alcudia / Playa de Muro LINEDANCE & FERIE PÅ MALLORCA 04. - 11. juni 2016 Alcudia / Playa de Muro På Mallorca Om hotellet Linedance & Ferie kan igen i år byde velkommen til den skønne Alcudia-bugt på Mallorca, med ikke mindre

Læs mere